Rasvetljena dva slučaja pokušaja ubistva, uhapšeno troje

Pripadnici policije Srbije rasvetlili su, u dve odvojene akcije, dva pokušaja ubistva i uhapsili dve osobe zbog tog krivičnog dela.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 17.07.2017.

13:13

Rasvetljena dva slučaja pokušaja ubistva, uhapšeno troje
Freeimages

Treća osoba uhapšena je zbog neprijavljivanja krivičnog dela, saopšteno je danas.

U Sremskoj Mitrovici uhapšen je M.S. (22) zbog toga što je u jednom ugostiteljskom objektu u tom gradu, nakon kraće rasprave, ubo nožem u grudi jednog vršnjaka, koji je zbog teških povreda medicinski zbrinut u lokalnoj bolnici.

U drugoj akciji, pripadnici MUP-a su uhapsili L.S. (24) iz Vranja zbog pokušaja teškog ubistva u jednoj diskoteci u tom gradu, kao i razbojništva i nedozvoljenog posedovanja oružja.

On je osumnjičen da je 16. jula u diskoteci u Vranju iz puške ranio jednog tridesetjedonogodišnjeg muškarca, koji je zadobio teške telesne povrede.

Nakon toga osumnjičeni je sa Ž.Đ. (18), koji je uhapšen zbog neprijavljivanja krivičnog dela i pomoći učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, i sa još jednim maloletnim licem pobegao taksi vozilom.

Tokom vožnje L. S. je, kako se sumnja, od vozača taksija uz pretnju puškom oduzeo 6.000 dinara i ličnu kartu.

Uhapšenima je određeno zadržavanje, nakon čega će biti privedeni u tužilaštvo, dok će protiv maloletne osobe biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: