Kako je Vulin skočio padobranom sa 3.000 metara VIDEO

Ministar za rad Aleksandar Vulin skočio je padobranom iz aviona sa 3.000 metara na manifestaciji "Balkanski skok prijateljstva 2017".

Izvor: B92

Petak, 19.05.2017.

19:02

Kako je Vulin skočio padobranom sa 3.000 metara VIDEO
Foto: Tanjug, screenshot

Govoreći o skoku iz aviona koji je izveo u tandemu sa instruktorom padobranstva Milanom Todorovićem rekao je da je to za njega bilo veliko zadovoljstvo.

“Ovo je bila i prilika da pokažemo svim našim borcima i veteranima koliko nam je stalo do njih, koliko su nam bitne vrednosti za koje su se oni zalagali i borili", rekao je Vulin.

Međunarodna manifestacija "Balkanski skok prijateljstva 2017" počela je na sportskom aerodromu Lisičji jarak.

"Balkanski skok prijateljstva" postoji od 1993. godine i nastao je saradnjom Grčke unije rezervnih padobranaca i tadašnje 63. padobranske brigade.

Manifestaciju organizuju Padobranski klub veterana 63. padobranske brigade "Arhistratig" i Vazduhoplovni savez Srbije, uz podršku ministarstava omladine i sporta, odbrane i rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja i Padobranski klub "Feniks".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: