Mihajlović: Ubistvo Ćuruvije policijski rešeno

Izvor: B92

Utorak, 25.11.2003.

20:16

Default images

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Dušan Mihajlović izjavio je u utorak u Čačku da čitava kriminalistička policija radi na rešavanju još nerasvetljenih ubistava iz prethodnog režima. "Uspešno smo rešili ubistvo Ivana Stambolića i sada celokupna kriminalistička policija radi na ubistavu novinara Milana Pantića, kao i na ubistvu Slavka Ćuruvije" rekao je Mihajlović novinarima, dodajući da je taj slučaj policijski rešen. “Ali, to nisu dokazi koje mi možemo dati tužiocu, a tužilac da kaže ‘to je dovoljno za krivičnu prijavu i ja ću taj slučaj dobiti na sudu’. To nas sada zadržava i celokupna kriminalistička policija Srbije radi na tim preostalim slučajevima, posebno na ta dva slučaja ubistva vaših kolega Ćuruvije i Pantića u Jagodini. Ja imam nadu i verujem u sposobnost srpske kriminalističke policije da će te slučajeve rešiti, možda mnogo brže nego što se nadaju neke ‘neverne tome’”, rekao je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: