Četiri partije potpisale sporazum o zajedničkoj izbornoj listi

Izvor: Tanjug

Utorak, 25.11.2003.

15:00

Default images

Socijaldemokratija, Narodna stranka Pravda, Stranka radnika i penzionera i Socijaldemokratska partija zelenih potpisale su u utorak sporazum o zajedničkoj izbornoj listi za vanredne parlamentarne izbore u Srbiji, 28. decembra. Predsednik SD Vuk Obradović kaže da je naziv liste, koja će imati svih 250 kandidata za poslanike, "Odbrana i pravda - Vuk Obradović Borivoje Borović", a prva na listi biće Mila Đondović-Živojinović. "Osnovni cilj za koji ćemo se zalagati biće da tvorci krupnog kapitala i njegovi vlasnici, već 29. decembra polože račun narodu", rekao je Obradović na zajedničkoj konferenciji za novinare u Međunarodnom pres centru Tanjuga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: