Prokuplje: Posle odbora SRS i Nova Srbija prešla u SNS

Opštinski odbor Nove Srbije u Prokuplju odlučio je da se pridruži Srpskoj naprednoj stranci u tom mestu.

Izvor: Beta

Petak, 21.04.2017.

11:51

Prokuplje: Posle odbora SRS i Nova Srbija prešla u SNS

"Ovakva odluka doneta je zbog neslaganja sa politikom rukovodstva Nove Srbije na republičkom nivou a svoje političko delovanje nastavićemo u okviru SNS zbog naše dugogodišnje uspešne saradnje u Prokuplju", navodi se u saopštenju sada bivših članova Nove Srbije.

SNS je u međuvremenu saopštila da sa zadovoljstvom prihvata odluku članstva Nove Srbije i da je uverena da će taj savez doprineti još boljim rezultatima u napretku Prokuplja.

Potpredsednik SNS-a u tom gradu Zlatan Miljković juče je rekao da je u tu stranku prešao gotovo ceo opštinski odbor i veći deo članstva Srpske radikalne stranke u Prokuplju.

Gotovo ceo opštinski odbor i veći deo članstva SRS u Prokuplju prešao je u SNS, izjavio je u četvrtak potpredsednik SNS u tom gradu Zlatan Miljković.

Na konferenciji za novinare on je rekao da je danas tridesetak radikala potpisalo pristupnice SNS i da su kao razlog za to naveli nezainteresovanost vrha SRS za lokalne odbore.

Lider radikala Vojislav Šešelj izjavio je da je potpredsednik opštinskog odbora u Prokuplju sa nekoliko članova napustio stranku pod pritiskom naprednjaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: