Ministar odbrane SAD: Šuplje pretnje Severne Koreje

Ministar odbrane SAD Džejms Matis izjavio je da su skorašnje izjave Severne Koreje bile provokativne, ali da su se ranije pokazale kao "šuplje".

Izvor: Tanjug

Petak, 21.04.2017.

11:07

Ministar odbrane SAD: Šuplje pretnje Severne Koreje
Foto: GettyImages

Kako kaže, ne bi trebalo verovati u njih.

"Ako uzmemo u obzir najskorije izjave Severne Koreje, smatram da smo svi te reči čuli više puta i njihova reč se nije pokazala kao iskrena", rekao je Matis na konferenciji za novinare u Tel Avivu.

Zvanični list vladajuće Radničke partije Severne Koreje "Radong Sinmun", uputio je pretnju SAD "super-moćnim preventivnim udarom", za koji je naveo da će zbrisati "ne samo snage američkih imperijalista koje vrše invaziju u Južnoj Koreji i okruženju već i američko kopno i pretvoriti ih u pepeo", navodi agencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: