Ledolomci probili čep kod Dalja

Dva mađarska ledolomca "Jektoro 6" i Jektoro 11" probila su ledeni čep kod, saopšteno je iz Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.01.2017.

10:15

Ledolomci probili čep kod Dalja
Ilustracija: Tanjug

Kako navode, ledolomci rade na održavanju probijenog koridora kako bi se omogućilo nesmetano proticanje leda.

Ledolomac "Greben" trenutno deluje u Smederevu i nakon probijanja ledenih površina kod tog grada biće doneta odluka o njegovom daljem angažovanju, dok su dva dodatna mađarska ledolomca "Sečenji" i "Jektoro 7" probila ledeni čep koji je formiran od Surduka do Pupinovog mosta i trenutno probijaju koridor.

Putni pravci Pričević-Pecka i Krupanj-Gračanica neprohodni su zbog radova na mostu u Peckoj, odnosno na mostu preko reke Likodre u Mojkoviću.

Železnički saobraćaj na mreži pruga čiji je upravljač "Infrastruktura železnice Srbije" funkcioniše redovno, bez poremećaja i nema značajnih smetnji u funkcionisanju koje su uzrokovane nepovoljnim vremenskim uslovima.

Svi letovi sa Aerodroma Nikola Tesla Beograd realizovani su prema planiranom redu letenja, bez otkazivanja, a takođe, na aerodromu "Konstantin Veliki" u Nišu saobraćaj se odvija nesmetano.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: