SRPSKI I CRNOGORSKI MEDIJI O POSETI MILOSEVICA BERANAMA

Izvor: B92

Sreda, 20.09.2000.

18:56

Default images
Radio-televizija Srbije prekinula je u sredu popodne program na svim svojim televizijskim kanalima kako bi emitovala snimak posete Slobodana Milosevica Beranama u Crnoj Gori. RTS je javila da je na taj skup Milosevic dosao sa sinom Markom, a da ga je u Beranama docekalo vise od sto hiljada ljudi. Milosevic je ovo prva poseta Crnoj Gori u toku svog predsednickog mandata. Kako javlja Beta, snimak Miloseviceve posete emitovan je u isto vreme svim TV kanalima koji se vide u Beogradu.

Crnogorski drzavni elektronski mediji u sredu nisu posvetili previse paznje dolasku Slobodana Milosevica u Berane, a dnevni list "Pobjeda" informaciju o toj poseti u danasnjem broju objavio je na sestoj strani, kao saopstenje Socijalisticke narodne partije. Radio Crne Gore je informaciju o Milosevicevoj poseti objavio tek u petnaestom minutu centralnog dnevnika, dok je Televizija Crne Gore danas ignorisala taj dogadjaj. Radio Crne Gore je u izvestaju citirao Miloseviceve reci da su "u Srbiji i Crnoj Gori ucenjene pojedine strukture", ali je vise paznje posvetio detaljima o obezbedjenju skupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: