CANAK: DOS CE IMATI TACNE IZBORNE REZULTATE

Izvor: B92

Sreda, 20.09.2000.

18:57

Default images
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Canak izjavio je u sredu da ce Demokratska opozicija Srbije imati tacne izborne rezultate koji ce biti medjunarodno priznati, javlja Beta. Canak je na konferenciji za novinare rekao da ce DOS raspolagati "jasnom dokumentacijom koliko je biraca bilo na kom izbornom mestu, kao i da ce imati tacne izborne rezultate, koji ce biti relevantna dokumentacija za medjunarodno priznavanje tih izbora". On je dodao da predsednik SRJ Slobodan Milosevic moze da "pokrade" izbore i proglasi pobedu "ali ce medjunarodno biti tretiran kao uzurpator vlasti, sto je zlocin za koji ce morati da odgovara" i ocenio da Slobodan Milosevic treba da bude izrucen Haskom tribunalu. "Licno, smatram da bi Slobodan Milosevic i njegov nacisticki korpus trebalo da odgovaraju ovde, jer ovde zive ljudi koje su zavili u crno. Ali, nas osnovni cilj je povratak ove zemlje,pre svega, u Ujedinjene nacije, sto znaci da moramo postovati Haski tribunal koji je osnovao Savet bezbednosti UN", rekao je Canak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: