Vučić Karađorđeviću: Prvo ti plati struju...

Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je prestolonasledniku Aleksandru Karađorđeviću, povodom njegove najave da će tužiti državu, da najpre plati struju.

Izvor: Tanjug

Subota, 12.03.2016.

12:38

Vučić Karađorđeviću: Prvo ti plati struju...
Tanjug

“Prvo ti plati struju koju si dužan Srbiji, pa onda tuži koga hoćeš", rekao je premijer i dodao da će pokuššati pristojno da odgovori na pitanje novinara kako komentariše najavu tužbe Karađorđevića.

On je izneo podatak da Karađorđević duguje EDB-u i EPS Snabdevanju oko 70.000 evra.

Prema njegovim rečima, država je dala objekat Karađorđevićima na koriššćenje, a taj objekat propada, jer se ne održava, i plaćala je sve, pa je red da i prestonolanslednik plati struju.

“Platite struju, pa kukajte na državu“, podvukao je Vučić.

On je primetio da "svi žele, vole i hoće da napadnu državu, kada im padne na pamet, uz kuknjavu i žalopojke, što je "nacionalni sport u Srbiji".

“Ne možemo da dođemo u Kalinovac i kažemo seljacima da duguju za struju a on duguje 70.000 evra“, zaključio je Vučić.

Podsetimo, prestolonaslednik je u intervjuu za Večernje novosti rekao da čeka da se njegovoj porodici vrati ono što je nezakonitim ukazon iz 1947. godine oduzeto, kao i da će se obratiti Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu ukoliko to država ne učini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: