Info

Oružje i nasilje u porodici

Duboko me je ražalostilo dok sam gledala kako Srbija prolazi kroz jednu od najtragičnijih nedelja, nakon još jedne masovne pucnjave u kojoj je petoro ljudi izgubilo život, dok je dvadesetoro povređeno.

moj ugao sreda 13.07. 14:44 Komentara: 1

Prijavite nasilje, spasite život ženama

“Posle svih batina, ponižavanja i uvreda najteže mi je bilo da policiji ili Centru za socijalni rad prijavim muža nasilnika. Kada čujem da mi kažu: Jesi sigurna da želiš da ga prijaviš? Ovo je malo mesto, narod svašta priča! Što ne probaš da se pomiriš, on je ipak dobar čovek? Nemoj da ga izazivaš kad znaš kakav je! I danas, ja živim u Sigurnoj kući, a moj batinaš živi u mojoj kući sa drugom ženom!“

moj ugao četvrtak 7.07. 13:12 Komentara: 6

Boško Jakšić: Opasni pamfleti

Prošlo je gotovo pola godine od kako je lažno uzbunio Srbiju upozorenjima o neposrednoj opasnosti od državnog udara, a „Informer” ponovo sezonski manipuliše alarmnim zvonima tvrdeći da raspolaže „čvrstim dokazima” o novom pokušaju stvaranja haosa u Srbiji i rušenja Aleksandra Vučića.

moj ugao četvrtak 16.06. 14:24 Komentara: 7

Veton Suroi: Kada se ratovi završavaju?

Jedan način odgovora, mislim, jeste da se Drugi svetski rat za mnoge narode završio 1968. godine. Studentske demonstracije posebno u Francuskoj, a onda i u drugim zemljama, imale su mnogo zahteva, ali je jedna od najbitnijih poruka da je dosta jahanja na stabilnosti stvorenoj u posleratnom periodu. U Francuskoj posebno, a onda i u Nemačkoj i širom Evrope, pa i ovde u Beogradu, pojavio se jedan val protiv establišmenta.

moj ugao petak 3.06. 08:47 Komentara: 8

"U" na šubari

Gdje je sada gelom obloženi Velimir Bujanec da, s garniturom renomiranih moralnih ruševina u studiju, upriliči seriju emisija o tome kako se novac hrvatskih poreznih obveznika troši na odurnu četničku propagandu?

moj ugao nedelja 22.05. 19:26 Komentara: 6
strana 1 od 201 idi na stranu