Subota, 18.04.2015.

14:13

"Nema i ne dam pare za novi avion"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nema novca za kupovinu novog aviona za potrebe državnika i da se o tome ne razmišlja.

Izvor: Tanjug

"Nema i ne dam pare za novi avion" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

127 Komentari

Sortiraj po:

Sofija 5

pre 9 godina

Posteno, postoje prioritetnije stvari, ima vremena za avione, sada moramo da mislimo na ljude, na podizanje standarda, a kada budemo imali visak, doci ce i to na dnevni red.

Komentar

pre 9 godina

Normalno je covek i rekao. Zar da se kupuje avion u ovakvoj situaciji? A ljudima nista ne odgovara. Da je rekao da ce da kupi napali bio ga;" Sa cijim parama, odakle ti pare?"

VladimirUE

pre 9 godina

Ta prepucavanja izmedju Nikolica i Vucica vise ne zanimaju narod. Obojica ima da lete sa vlasti, Nikolic sto se bahati i svrcka te u turska letovalista te tamo te vamo sve sluzbenim avionom sto je samo vrh korupcije u koju je umesan, a Vucic sto je upropastio drzavu sve politizovao uveo diktaturu i sprovodi totalno neuspesnu reformi koja nas je vec mnogo osiromasila.

Brane212

pre 9 godina

Pa uzmi onda "Srpski avion, koji košta kao bolji auto" iz vesti iznad ( http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2015&mm=04&dd=19&nav_id=982306 )

Šta bi ja bez B92 a ti bez mene.

glmp

pre 9 godina

Pa to nisu TVOJE PARE da ih ne bi davao!
A da nema znamo, kradete nas već više od 25 godina...
Tužno i ružno.
Štetočine i lažovi na sve strane. I taj le samo propaganda, jel Papa uopšte zna da je TN krenuo do njega?

Bojan

pre 9 godina

Greška je misliti da za ovog manipulatora glasaju samo mentalna nedonoščad. Problem je što se narod namerno drži zatucanim preko medija i ne dozvoljava mu se izbor i obrazovanje. Isti Gebels.

@miljko

pre 9 godina

Ne povecavas ti plate i penzije, vec vracas ono sto si uzeo ljudima. Kad budes vracao, vrati svih 10% odjednom, a ne na kasicicu, pet po pet.

Branka

pre 9 godina

Sto ljudi,sto cudi.Sto god da odluci nije dobro,kao u narodnoj prici o sinu,ocu i magarcu.E pa dobro rezonuje,obecano je povecanje plata,ne kupovina aviona.Covek drzi do reci.

Kralj Ibi

pre 9 godina

Vucic najbolji student generacije na pravnom!??? Stvarno? Tamo na prvnom ih ne uce da kad nemas ne mozes da das. Ili nemas ili imas a nedas.

Milovan S Nikolić Sombor

pre 9 godina

Samoreklamerstvo ili ti "DRŽAVA TO SAM JA" birajmo za samozvanog gazdu
neših života koji nas ustvari vodi NIGDE.

ninepi

pre 9 godina

Sve i da je imao razlog i potrebu da ovako nesto izgovori, nije mi jasno zasto bi to morao da kaze u kameru. Ocigledno je krenuo u akciju odrzanja sopstvenog rejtinga. Hej, mozda ce skoro izbori?!

Crna dama

pre 9 godina

Verujem da se ovo ni malo nesviđa onom delu funkcionera koji je voleo bespotrebno da se vozika avionom. Sva podrška premijeruna odlukama o prioritetima.

djoshicina bivsa

pre 9 godina

@robot u vezi nepismenosti, na kraju pitanja se stavlja upitnik, a Premier je liga. Funkcija je premijerska. Ostatak me mrzelo da citam, ne mogu sletove u cast Vucica da svarim.

Losi djaci moraju da ponavljaju istoriju

pre 9 godina

Supermen a ne premijer-spasava decu iz smetova, telepromptuje vazale, oduzima penzionerima od penzije a oni ga jos vise vole, obecava maglu i redovno je isporucuje a sada i broji uspesno svaki cekin. On nije cover jer covek se specijalizuje za jednu stvar. on je nadcovek jer zna sve. Prava steta je sto nije ranije otkriven, mogao je cuda do sada da napravi. Ups, on jeste ranije otkriven, bio je u vladi ministar informisanja dok su prebijani demonstranti, ubijani politicki protivnici i najsurovije obracunavano sa svim neistomisljenicima. I sad se opet poalja to lepo vreme pa se opet prebijaju svi koji se usude da ne misle isto. A mozda i nije toliko pametno za premijera imati ministra informisanja iz vlade kada su se najgore stvari u novoj istoriji Srbije desavale.

Ranko

pre 9 godina

A nisam znao da u ovoj zemlji novcanik drzi jedan covek,cccc zato ja nemam u novcaniku ni cvonjka.E sad sam srecan i necu da jedem tri nedelje,ni da pijem tri dana a bome ni da disem tri minua.

Dux

pre 9 godina

Jeste vi pojedinci nepismeni ili ne nauceni ili rodjeni glupi. Premier drzave sa vladom na cijem je celu odgovara za financije zemlje.. to jest odgovoran je za trosenje para koje ta drzava tokom godine naplati od svojih gradjana.. i svaka cast da covjek gleda na te pare kao svoje pare jer dosta je bahati politicara koji su trosili taj bahato i bez ikakvi sankcija za tu bahatost...da nije njihov.. daj mi tudji novcanik i ja cu biti beg sve dok ima para u tom novcaniku..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alen, 18. april 2015 16:59)

Izgleda matori da si jedino ti ovde ''pametan''. Pričaš o tom tvom premijeru kao da je naučni radnik, a ova jadna demagogija smara, koliko i tvoj komentar! Šta taj tvoj premijer ima da preti da li će dati ili neće dati pare!!! Kao da se ovde kupuje SVEMIRSKA STANICA, a ne AVION???!!!!! Država koja nema 8 miliona eura za AVION od silnih decenijskih PREVARA I KRAĐA, nije država, nego SPRDNJA!!!! E moj ''pametnjakoviću''. Pa to kao da si pitao Miškovića, IMA LI ZA JOGURT I KIFLE????? Smešno i u očima sveta PATETIČNO!!! Šta se tu lažemo!!! Ima za onog nandrtalca Blejera??? Ima za Tominu ženu i njene haljine (tu je verovatno potrošeno POLA TOG NOVOG AVIONA)???? Ima za Koridor 10, 11??? Ima za asvalt u Jajincima do njegove gajbe????Ima za nove vagone od Rusa????? ALI NEMA ZA AVION??? Pazi majku mu-jak ti taj tvoj premijer!!

pink flota

pre 9 godina

A avio karta za biznis klasu kosta 3-4 outa vise od obicne tj, ekonomske. A mozda moze i Mitrovic da im pomgne, ima on svoju avio flotu. I tako je Vucic non-stop na TV pinku

Kalina15

pre 9 godina

Mere stednje su preko potrebne i niko iz njih ne moze biti izuzet. Premijer je lepo rekao da ce se oni sluziti redovnim linijama i da nema potrebe da se trenutno kupuje nov avion.

Marko

pre 9 godina

Нисам никакав фан Вучића , још мање било ког политичара али оволика количина зловоље на сваку његову изјаву ,простачки коментари , глуп хумор ,говори да се најчешће злобни коментари дају реда ради , само да би се пљувала власт.На жалост тако се понашамо ко год да је на власти а не Вучић.Дошли само у ситуацију да се смејемом власти као да све знамо и свему смо вични.Не би било лоше да неки људи који пишу коментаре некада нешто и знају о ономе о чему пишу.
(Бг, 18. april 2015 19:35)

Na cijelom Balkanu je uvijek tako bilo prijatelju. Samo sto ranije nije bilo interneta pa nisi imao gdje da ih cujes, a sad svaka susa iznosi javno svoje misljenje

Jasna

pre 9 godina

Mere stednje vaze za svakoga.Premijer je jasno rekao da ce se sluziti redovnim linijama i da u ovom trenutku nema potrebe za novim avionom.

nebojsa bg

pre 9 godina

(ND, 18. april 2015 16:50)
Pretpostavicu da ste mlad covek, i da sadasnje, prosle, one pre njih, i one pre svih njih, jednostavno ne pamtite i ne poznajete od ranije. Nama, u svojim 40im godinama, koji smo stvarali DS, pa se neko opredelio i odvojio sa DSS i Kostunicom, pa je neko bio uz Dinkica koji je, cisto radi primera, za vreme skoro svih vlasti drzao "kljuc od sefa", nama je muka od svih njih. Svi su se izredjali, svi su bili i pozicija i opozicija. Za sve to vreme, mi stariji, jos davno smo probijali kordone, gutali suzavac, evo danas se neki okrecu SNS-u ili presvucenim radikalima, a kada se sve sabere i oduzme, rezultat je vrlo prost. Njima, svima, je ODLICNO. NAMA, ostalima, je sve GORE. E, zato takav ton..
I kratak odgovor komentatoru koji trazi avion od Djokovica. Zasto od njega? Covek igra svoj tenis i zaradjuje. Neka uzmu od onoga sto ima dve Cesne Citation, najbolji avion u klasi. A taj im je i mnogo blizi. Svi imaju njegove diplome, koje su kupovali da njemu pune dzep a sebi upisivali doktorate. Dr. Megatrend, poznatiji kao Mica, ima dva takva. On njima doktorate, oni njemu pare, on dva aviona. E, od njega bi bilo fer "pozajmiti". Kad smo kod "fer pleja", zamolio bih moderatora da mi vise objavi komentar, svaki put kucam uzalud. Em se razocaram, em pokusam ponovo, pa onda oduzim jer objasnjavam kako nikoga ne vredjam, i slicno. Unapred hvala ako ovo prodje.

nebojsa bg-kome ponekad objave koment

pre 9 godina

Pa nek pitaju djokovica da im posudi njegov...
(ND, 18. april 2015 16:50)
A sto ne pitaju Micu zvanog Dr. Megatrend? On, koliko se secam ima dva, Cesna Citation X, najbolji i najmoderniji avion za ovakve potrebe. Ponavljam, ima dva. Moze valjda jedan da pozajmi svojima, ionako svi "setaju" njegove diplome od kojih je i kupio avione..

Milan

pre 9 godina

Ovi su majke mi moje ucili vestinu vodjenja propagande od Gebelsa, treba nam a nema para i On ne da! :-D u posete vozom, steta sto nemamo more pa ko drug Stari šajkom :-) Srbija, Beograd, april 2015.

Alex

pre 9 godina

@Istina: Ja sam jedan od onih koji je postavio pitanje ko mu je dozvolio tako da govori. Što se tiče budžeta, u njega redovno uplaćujem pozamašne sume svakog meseca. Uplatio sam više nego što će cela vlada uplatiti do kraja života, jer niko od njih nije ništa radilo u životu.

Бг

pre 9 godina

Нисам никакав фан Вучића , још мање било ког политичара али оволика количина зловоље на сваку његову изјаву ,простачки коментари , глуп хумор ,говори да се најчешће злобни коментари дају реда ради , само да би се пљувала власт.На жалост тако се понашамо ко год да је на власти а не Вучић.Дошли само у ситуацију да се смејемом власти као да све знамо и свему смо вични.Не би било лоше да неки људи који пишу коментаре некада нешто и знају о ономе о чему пишу.

Nikica

pre 9 godina

Stari Falkon treba remontovati, ako to nije moguće naći drugo rešenje za putovanja visokih državnika! Treba biti realan i ne trošiti više od mogućeg!

Hogar Strašni

pre 9 godina

Tako je i ne treba da im daš pare. Moramo svi da podnesemo teret ovih štednji. Dok ne budu povećane plate i penzije ne treba ni njima novi avioni, službeni automobili...

msc.Milos

pre 9 godina

sve je ovo u redu, meko srce ne daje kintu jer para ionako nema.

jos kada bi maketar smogao snage da ne daje novce srbijagasu, fiatu, avio prevozniku, itd... svim onim stranim investitorima kojima drzava daje pare za da bi radili u srbiji i svim JP koja poslujubsa gubicima iako imaju monopol.

milos

pre 9 godina

A zasto jednostavno, za potrebe vladine avio sluzbe ne koristite Aviogenexov Boeing 737-200. Taj avion je pre nekoliko godina potpuno sredjen u Francuskoj. Drzava je tada u njega investirala oko milion dolara. Leteo je daleko manje od aviona njegovog godista(1987). Ima dovoljan dolet da pokrije celu Evro-mediteransku regiju. Nisu mi bas jasni postupci vladajucih.

Stefan

pre 9 godina

Kako nema para? Zar niste rekli prosto vas sramota kako vam dobro ide i kolko para imate u budzetu. Sns i vama kuca kukavica na vratima dosta ste narod lagali tri godine ste na vlasti a nista ali bas nista niste uradili po pitanju standarda gradjana sem sto ste im smanjili plate i penzije.

STREKI

pre 9 godina

Novi avion je potreban ali ocigledno je da to nije prioritet u ovom trenutku, a i kad bi bio kupljen mislim da od pojedinaca ne bi moglo da se zivi.

alen

pre 9 godina

Jeste vi pojedinci nepismeni ili ne nauceni ili rodjeni glupi. Premier drzave sa vladom na cijem je celu odgovara za financije zemlje.. to jest odgovoran je za trosenje para koje ta drzava tokom godine naplati od svojih gradjana.. i svaka cast da covjek gleda na te pare kao svoje pare jer dosta je bahati politicara koji su trosili taj bahato i bez ikakvi sankcija za tu bahatost...da nije njihov.. daj mi tudji novcanik i ja cu biti beg sve dok ima para u tom novcaniku..

Istina

pre 9 godina

Ne znam sta je lose rekao.
Jednostavno nema para da bi se sad kupovao.
A ovi sto kazu da su njihove pare volio bi da vidim koliko su uplatili u budzet .
Mislim da su neki iz javnih preduzeca

mikikolar

pre 9 godina

funkcioneri i treba da putuju redovnim linijama. ne treba da postoji diskriminacija, ako je stednja, onda je stednja na svim nivoima bez izuzetka.

ostali se vole B 92 se čita

pre 9 godina

Kupovina aviona u ovom momentu nije prioritet, važno je uložiti novac u modernizaciju vojske. Ko god bude želeo da putuje moći će redovnim linijama avio-prevoza.

Artemida

pre 9 godina

Odakle ti prava da kažeš "ne dam pare"? Nisu to tvoje pare. OK je za štednju, ali takvo ponasanje mogu sebi da dopuste samo ološ i diktatori.
(Alex, 18. april 2015 15:28)

Odatle što je premijer i što ima puno pravo da kontroliše tok novca, da li se troši namenski i nenamenski, potrebno i nepotrebno. Apsolutno podržavam njegov stav, dosta je Srbiji bilo bahatih funkcionera.

мики

pre 9 godina

Ооопа па овај постао и наш лични банкар,ало балавче то можеш свом симу мукици да од своје плате кажеш али са мојим и парама осталих грађана ти сам НЕ располажеш. Што пре схватиш то мање ће те пад са власти болети.

tataozo

pre 9 godina

imamo mi u RS Dodik mu moze posuditi kad god mu zatreba mi ovde imamo najsavremeniji u regionu i najnoviji elem kad nismo ni u recesiji i imamo para bas nas briga nas Baja Mile je Bogibatna

Pera

pre 9 godina

Ako tim avionom lete samo državnici, a oni su trenutno svi iz sns-a (plus jedan iz sps-a), ko to traži novi avion? I kome on to ne da pare da se kupi novi avion? Opoziciji?

Izida

pre 9 godina

Padom onog helihoptera smo zaista doživeli veliki gubitak, kako zbog iskusnih pilota, tako i u smislu letelice, veoma pametan potez je umesto u civilni vazduhoplov uložiti u vojni.

sale

pre 9 godina

Treba prodati ova dva neispravna aviona. Dobijene pare ili u budžet pa da se ovi nasi voze redovnim linijama, ili da kupe jedan ispravan umesto dva pokvarena.
Jednostavno!

Punk Floyd

pre 9 godina

"Ne dam pare!" - koje ionako nemamo.

Odličan primer kako talentovan i sposoban demagog uspeva da za sebe izvuče profit i od situacije kada para nema.

Uzgred, nisam znao da je Vučić, pored toliko drugih funkcija, natovario sebi na leđa još jednu - čuvar ključa od državne kase.
Lepo od njega što toliko radi u našu korist, ali živ je čovek i ima svoje granice, bojim se izgoreće na poslu!

svasta

pre 9 godina

Zao mi je sto se mucite sa komentarima - sad ce da navale botovi, samo da zavrse posao na sajtu Blica, i bice bar po 700 minusa na svaki smisleni komentar (ipak je ovo clanak o Vucicu, nije neki prost clan vlade).

Jasmina

pre 9 godina

Pa ako para nema, onda se ti ni ne pitas hoces li da das. Ili para pa zelis da se predstavis kao gospodar zivota i smrti...pa nek se voze pokvarenim avionom...kao i piloti u helikopteru

Zoran S

pre 9 godina

Vremena su teška. Prioritet u kupovini moraju da imaju letilice koje su u službi humanitarnih misija. Vladini službenici mogu do daljeg da se voze redovnim linijama avio kompanija.

vaso

pre 9 godina

Sampion demagogije i zamene teza. 8 pisljivih miliona eura oni spucaju u razne zajebancije na mesecnoj bazi. Koliko se para samo daje na odstete gradjanima koje presudjuje sud u Strazburu. Nije niko jos ni postavio to pitanje on daje odgovor.

dob

pre 9 godina

Uf kako je ostar ljubi ga majka. Sad mi je jasno ko i zasto glasa za doticnog. To su karakterna nedonoscad koja ne razumeju argumente vec samo "cvrstu ruku". Verovatno tako i kuci komuniciraju, urlajuci na svoje bliznje i prijatelje. To je ekipa kojoj smislena rasprava, argument i razgovor zvucne jacine ispod 80 decibela ne znaci nista. No dobro, valjda tako mora :/

laki

pre 9 godina

on ne da pare.kao da su njegove...Msm u redu je da se ne kupuje avion,ali cemu stalno potreba da se na skupljaju politicki poeni na svakakim glupostima.

negrobonbon

pre 9 godina

Demagogu, tih 8 miliona je samo dvadeseti deo od JAT-ovog duga koji je krajem prošle godine na sebe preuzela država Srbija. Kako je za to postojala računica? Možda si ti privatno imao računicu?

HH

pre 9 godina

G-dine Vucicu. Lepo je to sto ne kupujete novi avion ali izjava "Ne dam pare" je malo degutantna. Pa nisu pare iz budzeta vase privatne pare. Ili sam nesto propustio?

dob

pre 9 godina

Uf kako je ostar ljubi ga majka. Sad mi je jasno ko i zasto glasa za doticnog. To su karakterna nedonoscad koja ne razumeju argumente vec samo "cvrstu ruku". Verovatno tako i kuci komuniciraju, urlajuci na svoje bliznje i prijatelje. To je ekipa kojoj smislena rasprava, argument i razgovor zvucne jacine ispod 80 decibela ne znaci nista. No dobro, valjda tako mora :/

HH

pre 9 godina

G-dine Vucicu. Lepo je to sto ne kupujete novi avion ali izjava "Ne dam pare" je malo degutantna. Pa nisu pare iz budzeta vase privatne pare. Ili sam nesto propustio?

vaso

pre 9 godina

Sampion demagogije i zamene teza. 8 pisljivih miliona eura oni spucaju u razne zajebancije na mesecnoj bazi. Koliko se para samo daje na odstete gradjanima koje presudjuje sud u Strazburu. Nije niko jos ni postavio to pitanje on daje odgovor.

laki

pre 9 godina

on ne da pare.kao da su njegove...Msm u redu je da se ne kupuje avion,ali cemu stalno potreba da se na skupljaju politicki poeni na svakakim glupostima.

Istina

pre 9 godina

Ne znam sta je lose rekao.
Jednostavno nema para da bi se sad kupovao.
A ovi sto kazu da su njihove pare volio bi da vidim koliko su uplatili u budzet .
Mislim da su neki iz javnih preduzeca

Artemida

pre 9 godina

Odakle ti prava da kažeš "ne dam pare"? Nisu to tvoje pare. OK je za štednju, ali takvo ponasanje mogu sebi da dopuste samo ološ i diktatori.
(Alex, 18. april 2015 15:28)

Odatle što je premijer i što ima puno pravo da kontroliše tok novca, da li se troši namenski i nenamenski, potrebno i nepotrebno. Apsolutno podržavam njegov stav, dosta je Srbiji bilo bahatih funkcionera.

alen

pre 9 godina

Jeste vi pojedinci nepismeni ili ne nauceni ili rodjeni glupi. Premier drzave sa vladom na cijem je celu odgovara za financije zemlje.. to jest odgovoran je za trosenje para koje ta drzava tokom godine naplati od svojih gradjana.. i svaka cast da covjek gleda na te pare kao svoje pare jer dosta je bahati politicara koji su trosili taj bahato i bez ikakvi sankcija za tu bahatost...da nije njihov.. daj mi tudji novcanik i ja cu biti beg sve dok ima para u tom novcaniku..

Zoran S

pre 9 godina

Vremena su teška. Prioritet u kupovini moraju da imaju letilice koje su u službi humanitarnih misija. Vladini službenici mogu do daljeg da se voze redovnim linijama avio kompanija.

svasta

pre 9 godina

Zao mi je sto se mucite sa komentarima - sad ce da navale botovi, samo da zavrse posao na sajtu Blica, i bice bar po 700 minusa na svaki smisleni komentar (ipak je ovo clanak o Vucicu, nije neki prost clan vlade).

мики

pre 9 godina

Ооопа па овај постао и наш лични банкар,ало балавче то можеш свом симу мукици да од своје плате кажеш али са мојим и парама осталих грађана ти сам НЕ располажеш. Што пре схватиш то мање ће те пад са власти болети.

negrobonbon

pre 9 godina

Demagogu, tih 8 miliona je samo dvadeseti deo od JAT-ovog duga koji je krajem prošle godine na sebe preuzela država Srbija. Kako je za to postojala računica? Možda si ti privatno imao računicu?

Jasmina

pre 9 godina

Pa ako para nema, onda se ti ni ne pitas hoces li da das. Ili para pa zelis da se predstavis kao gospodar zivota i smrti...pa nek se voze pokvarenim avionom...kao i piloti u helikopteru

Izida

pre 9 godina

Padom onog helihoptera smo zaista doživeli veliki gubitak, kako zbog iskusnih pilota, tako i u smislu letelice, veoma pametan potez je umesto u civilni vazduhoplov uložiti u vojni.

mikikolar

pre 9 godina

funkcioneri i treba da putuju redovnim linijama. ne treba da postoji diskriminacija, ako je stednja, onda je stednja na svim nivoima bez izuzetka.

ostali se vole B 92 se čita

pre 9 godina

Kupovina aviona u ovom momentu nije prioritet, važno je uložiti novac u modernizaciju vojske. Ko god bude želeo da putuje moći će redovnim linijama avio-prevoza.

Бг

pre 9 godina

Нисам никакав фан Вучића , још мање било ког политичара али оволика количина зловоље на сваку његову изјаву ,простачки коментари , глуп хумор ,говори да се најчешће злобни коментари дају реда ради , само да би се пљувала власт.На жалост тако се понашамо ко год да је на власти а не Вучић.Дошли само у ситуацију да се смејемом власти као да све знамо и свему смо вични.Не би било лоше да неки људи који пишу коментаре некада нешто и знају о ономе о чему пишу.

STREKI

pre 9 godina

Novi avion je potreban ali ocigledno je da to nije prioritet u ovom trenutku, a i kad bi bio kupljen mislim da od pojedinaca ne bi moglo da se zivi.

Nikica

pre 9 godina

Stari Falkon treba remontovati, ako to nije moguće naći drugo rešenje za putovanja visokih državnika! Treba biti realan i ne trošiti više od mogućeg!

Hogar Strašni

pre 9 godina

Tako je i ne treba da im daš pare. Moramo svi da podnesemo teret ovih štednji. Dok ne budu povećane plate i penzije ne treba ni njima novi avioni, službeni automobili...

Punk Floyd

pre 9 godina

"Ne dam pare!" - koje ionako nemamo.

Odličan primer kako talentovan i sposoban demagog uspeva da za sebe izvuče profit i od situacije kada para nema.

Uzgred, nisam znao da je Vučić, pored toliko drugih funkcija, natovario sebi na leđa još jednu - čuvar ključa od državne kase.
Lepo od njega što toliko radi u našu korist, ali živ je čovek i ima svoje granice, bojim se izgoreće na poslu!

Losi djaci moraju da ponavljaju istoriju

pre 9 godina

Supermen a ne premijer-spasava decu iz smetova, telepromptuje vazale, oduzima penzionerima od penzije a oni ga jos vise vole, obecava maglu i redovno je isporucuje a sada i broji uspesno svaki cekin. On nije cover jer covek se specijalizuje za jednu stvar. on je nadcovek jer zna sve. Prava steta je sto nije ranije otkriven, mogao je cuda do sada da napravi. Ups, on jeste ranije otkriven, bio je u vladi ministar informisanja dok su prebijani demonstranti, ubijani politicki protivnici i najsurovije obracunavano sa svim neistomisljenicima. I sad se opet poalja to lepo vreme pa se opet prebijaju svi koji se usude da ne misle isto. A mozda i nije toliko pametno za premijera imati ministra informisanja iz vlade kada su se najgore stvari u novoj istoriji Srbije desavale.

Milan

pre 9 godina

Ovi su majke mi moje ucili vestinu vodjenja propagande od Gebelsa, treba nam a nema para i On ne da! :-D u posete vozom, steta sto nemamo more pa ko drug Stari šajkom :-) Srbija, Beograd, april 2015.

Pera

pre 9 godina

Ako tim avionom lete samo državnici, a oni su trenutno svi iz sns-a (plus jedan iz sps-a), ko to traži novi avion? I kome on to ne da pare da se kupi novi avion? Opoziciji?

Dux

pre 9 godina

Jeste vi pojedinci nepismeni ili ne nauceni ili rodjeni glupi. Premier drzave sa vladom na cijem je celu odgovara za financije zemlje.. to jest odgovoran je za trosenje para koje ta drzava tokom godine naplati od svojih gradjana.. i svaka cast da covjek gleda na te pare kao svoje pare jer dosta je bahati politicara koji su trosili taj bahato i bez ikakvi sankcija za tu bahatost...da nije njihov.. daj mi tudji novcanik i ja cu biti beg sve dok ima para u tom novcaniku..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alen, 18. april 2015 16:59)

Izgleda matori da si jedino ti ovde ''pametan''. Pričaš o tom tvom premijeru kao da je naučni radnik, a ova jadna demagogija smara, koliko i tvoj komentar! Šta taj tvoj premijer ima da preti da li će dati ili neće dati pare!!! Kao da se ovde kupuje SVEMIRSKA STANICA, a ne AVION???!!!!! Država koja nema 8 miliona eura za AVION od silnih decenijskih PREVARA I KRAĐA, nije država, nego SPRDNJA!!!! E moj ''pametnjakoviću''. Pa to kao da si pitao Miškovića, IMA LI ZA JOGURT I KIFLE????? Smešno i u očima sveta PATETIČNO!!! Šta se tu lažemo!!! Ima za onog nandrtalca Blejera??? Ima za Tominu ženu i njene haljine (tu je verovatno potrošeno POLA TOG NOVOG AVIONA)???? Ima za Koridor 10, 11??? Ima za asvalt u Jajincima do njegove gajbe????Ima za nove vagone od Rusa????? ALI NEMA ZA AVION??? Pazi majku mu-jak ti taj tvoj premijer!!

djoshicina bivsa

pre 9 godina

@robot u vezi nepismenosti, na kraju pitanja se stavlja upitnik, a Premier je liga. Funkcija je premijerska. Ostatak me mrzelo da citam, ne mogu sletove u cast Vucica da svarim.

Ranko

pre 9 godina

A nisam znao da u ovoj zemlji novcanik drzi jedan covek,cccc zato ja nemam u novcaniku ni cvonjka.E sad sam srecan i necu da jedem tri nedelje,ni da pijem tri dana a bome ni da disem tri minua.

Stefan

pre 9 godina

Kako nema para? Zar niste rekli prosto vas sramota kako vam dobro ide i kolko para imate u budzetu. Sns i vama kuca kukavica na vratima dosta ste narod lagali tri godine ste na vlasti a nista ali bas nista niste uradili po pitanju standarda gradjana sem sto ste im smanjili plate i penzije.

Alex

pre 9 godina

@Istina: Ja sam jedan od onih koji je postavio pitanje ko mu je dozvolio tako da govori. Što se tiče budžeta, u njega redovno uplaćujem pozamašne sume svakog meseca. Uplatio sam više nego što će cela vlada uplatiti do kraja života, jer niko od njih nije ništa radilo u životu.

nebojsa bg

pre 9 godina

(ND, 18. april 2015 16:50)
Pretpostavicu da ste mlad covek, i da sadasnje, prosle, one pre njih, i one pre svih njih, jednostavno ne pamtite i ne poznajete od ranije. Nama, u svojim 40im godinama, koji smo stvarali DS, pa se neko opredelio i odvojio sa DSS i Kostunicom, pa je neko bio uz Dinkica koji je, cisto radi primera, za vreme skoro svih vlasti drzao "kljuc od sefa", nama je muka od svih njih. Svi su se izredjali, svi su bili i pozicija i opozicija. Za sve to vreme, mi stariji, jos davno smo probijali kordone, gutali suzavac, evo danas se neki okrecu SNS-u ili presvucenim radikalima, a kada se sve sabere i oduzme, rezultat je vrlo prost. Njima, svima, je ODLICNO. NAMA, ostalima, je sve GORE. E, zato takav ton..
I kratak odgovor komentatoru koji trazi avion od Djokovica. Zasto od njega? Covek igra svoj tenis i zaradjuje. Neka uzmu od onoga sto ima dve Cesne Citation, najbolji avion u klasi. A taj im je i mnogo blizi. Svi imaju njegove diplome, koje su kupovali da njemu pune dzep a sebi upisivali doktorate. Dr. Megatrend, poznatiji kao Mica, ima dva takva. On njima doktorate, oni njemu pare, on dva aviona. E, od njega bi bilo fer "pozajmiti". Kad smo kod "fer pleja", zamolio bih moderatora da mi vise objavi komentar, svaki put kucam uzalud. Em se razocaram, em pokusam ponovo, pa onda oduzim jer objasnjavam kako nikoga ne vredjam, i slicno. Unapred hvala ako ovo prodje.

tataozo

pre 9 godina

imamo mi u RS Dodik mu moze posuditi kad god mu zatreba mi ovde imamo najsavremeniji u regionu i najnoviji elem kad nismo ni u recesiji i imamo para bas nas briga nas Baja Mile je Bogibatna

pink flota

pre 9 godina

A avio karta za biznis klasu kosta 3-4 outa vise od obicne tj, ekonomske. A mozda moze i Mitrovic da im pomgne, ima on svoju avio flotu. I tako je Vucic non-stop na TV pinku

nebojsa bg-kome ponekad objave koment

pre 9 godina

Pa nek pitaju djokovica da im posudi njegov...
(ND, 18. april 2015 16:50)
A sto ne pitaju Micu zvanog Dr. Megatrend? On, koliko se secam ima dva, Cesna Citation X, najbolji i najmoderniji avion za ovakve potrebe. Ponavljam, ima dva. Moze valjda jedan da pozajmi svojima, ionako svi "setaju" njegove diplome od kojih je i kupio avione..

msc.Milos

pre 9 godina

sve je ovo u redu, meko srce ne daje kintu jer para ionako nema.

jos kada bi maketar smogao snage da ne daje novce srbijagasu, fiatu, avio prevozniku, itd... svim onim stranim investitorima kojima drzava daje pare za da bi radili u srbiji i svim JP koja poslujubsa gubicima iako imaju monopol.

sale

pre 9 godina

Treba prodati ova dva neispravna aviona. Dobijene pare ili u budžet pa da se ovi nasi voze redovnim linijama, ili da kupe jedan ispravan umesto dva pokvarena.
Jednostavno!

milos

pre 9 godina

A zasto jednostavno, za potrebe vladine avio sluzbe ne koristite Aviogenexov Boeing 737-200. Taj avion je pre nekoliko godina potpuno sredjen u Francuskoj. Drzava je tada u njega investirala oko milion dolara. Leteo je daleko manje od aviona njegovog godista(1987). Ima dovoljan dolet da pokrije celu Evro-mediteransku regiju. Nisu mi bas jasni postupci vladajucih.

Milovan S Nikolić Sombor

pre 9 godina

Samoreklamerstvo ili ti "DRŽAVA TO SAM JA" birajmo za samozvanog gazdu
neših života koji nas ustvari vodi NIGDE.

ninepi

pre 9 godina

Sve i da je imao razlog i potrebu da ovako nesto izgovori, nije mi jasno zasto bi to morao da kaze u kameru. Ocigledno je krenuo u akciju odrzanja sopstvenog rejtinga. Hej, mozda ce skoro izbori?!

Kralj Ibi

pre 9 godina

Vucic najbolji student generacije na pravnom!??? Stvarno? Tamo na prvnom ih ne uce da kad nemas ne mozes da das. Ili nemas ili imas a nedas.

@miljko

pre 9 godina

Ne povecavas ti plate i penzije, vec vracas ono sto si uzeo ljudima. Kad budes vracao, vrati svih 10% odjednom, a ne na kasicicu, pet po pet.

glmp

pre 9 godina

Pa to nisu TVOJE PARE da ih ne bi davao!
A da nema znamo, kradete nas već više od 25 godina...
Tužno i ružno.
Štetočine i lažovi na sve strane. I taj le samo propaganda, jel Papa uopšte zna da je TN krenuo do njega?

Bojan

pre 9 godina

Greška je misliti da za ovog manipulatora glasaju samo mentalna nedonoščad. Problem je što se narod namerno drži zatucanim preko medija i ne dozvoljava mu se izbor i obrazovanje. Isti Gebels.

Crna dama

pre 9 godina

Verujem da se ovo ni malo nesviđa onom delu funkcionera koji je voleo bespotrebno da se vozika avionom. Sva podrška premijeruna odlukama o prioritetima.

Marko

pre 9 godina

Нисам никакав фан Вучића , још мање било ког политичара али оволика количина зловоље на сваку његову изјаву ,простачки коментари , глуп хумор ,говори да се најчешће злобни коментари дају реда ради , само да би се пљувала власт.На жалост тако се понашамо ко год да је на власти а не Вучић.Дошли само у ситуацију да се смејемом власти као да све знамо и свему смо вични.Не би било лоше да неки људи који пишу коментаре некада нешто и знају о ономе о чему пишу.
(Бг, 18. april 2015 19:35)

Na cijelom Balkanu je uvijek tako bilo prijatelju. Samo sto ranije nije bilo interneta pa nisi imao gdje da ih cujes, a sad svaka susa iznosi javno svoje misljenje

Brane212

pre 9 godina

Pa uzmi onda "Srpski avion, koji košta kao bolji auto" iz vesti iznad ( http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2015&mm=04&dd=19&nav_id=982306 )

Šta bi ja bez B92 a ti bez mene.

VladimirUE

pre 9 godina

Ta prepucavanja izmedju Nikolica i Vucica vise ne zanimaju narod. Obojica ima da lete sa vlasti, Nikolic sto se bahati i svrcka te u turska letovalista te tamo te vamo sve sluzbenim avionom sto je samo vrh korupcije u koju je umesan, a Vucic sto je upropastio drzavu sve politizovao uveo diktaturu i sprovodi totalno neuspesnu reformi koja nas je vec mnogo osiromasila.

Jasna

pre 9 godina

Mere stednje vaze za svakoga.Premijer je jasno rekao da ce se sluziti redovnim linijama i da u ovom trenutku nema potrebe za novim avionom.

Kalina15

pre 9 godina

Mere stednje su preko potrebne i niko iz njih ne moze biti izuzet. Premijer je lepo rekao da ce se oni sluziti redovnim linijama i da nema potrebe da se trenutno kupuje nov avion.

Branka

pre 9 godina

Sto ljudi,sto cudi.Sto god da odluci nije dobro,kao u narodnoj prici o sinu,ocu i magarcu.E pa dobro rezonuje,obecano je povecanje plata,ne kupovina aviona.Covek drzi do reci.

Komentar

pre 9 godina

Normalno je covek i rekao. Zar da se kupuje avion u ovakvoj situaciji? A ljudima nista ne odgovara. Da je rekao da ce da kupi napali bio ga;" Sa cijim parama, odakle ti pare?"

Sofija 5

pre 9 godina

Posteno, postoje prioritetnije stvari, ima vremena za avione, sada moramo da mislimo na ljude, na podizanje standarda, a kada budemo imali visak, doci ce i to na dnevni red.

dob

pre 9 godina

Uf kako je ostar ljubi ga majka. Sad mi je jasno ko i zasto glasa za doticnog. To su karakterna nedonoscad koja ne razumeju argumente vec samo "cvrstu ruku". Verovatno tako i kuci komuniciraju, urlajuci na svoje bliznje i prijatelje. To je ekipa kojoj smislena rasprava, argument i razgovor zvucne jacine ispod 80 decibela ne znaci nista. No dobro, valjda tako mora :/

vaso

pre 9 godina

Sampion demagogije i zamene teza. 8 pisljivih miliona eura oni spucaju u razne zajebancije na mesecnoj bazi. Koliko se para samo daje na odstete gradjanima koje presudjuje sud u Strazburu. Nije niko jos ni postavio to pitanje on daje odgovor.

HH

pre 9 godina

G-dine Vucicu. Lepo je to sto ne kupujete novi avion ali izjava "Ne dam pare" je malo degutantna. Pa nisu pare iz budzeta vase privatne pare. Ili sam nesto propustio?

laki

pre 9 godina

on ne da pare.kao da su njegove...Msm u redu je da se ne kupuje avion,ali cemu stalno potreba da se na skupljaju politicki poeni na svakakim glupostima.

svasta

pre 9 godina

Zao mi je sto se mucite sa komentarima - sad ce da navale botovi, samo da zavrse posao na sajtu Blica, i bice bar po 700 minusa na svaki smisleni komentar (ipak je ovo clanak o Vucicu, nije neki prost clan vlade).

negrobonbon

pre 9 godina

Demagogu, tih 8 miliona je samo dvadeseti deo od JAT-ovog duga koji je krajem prošle godine na sebe preuzela država Srbija. Kako je za to postojala računica? Možda si ti privatno imao računicu?

мики

pre 9 godina

Ооопа па овај постао и наш лични банкар,ало балавче то можеш свом симу мукици да од своје плате кажеш али са мојим и парама осталих грађана ти сам НЕ располажеш. Што пре схватиш то мање ће те пад са власти болети.

Jasmina

pre 9 godina

Pa ako para nema, onda se ti ni ne pitas hoces li da das. Ili para pa zelis da se predstavis kao gospodar zivota i smrti...pa nek se voze pokvarenim avionom...kao i piloti u helikopteru

Artemida

pre 9 godina

Odakle ti prava da kažeš "ne dam pare"? Nisu to tvoje pare. OK je za štednju, ali takvo ponasanje mogu sebi da dopuste samo ološ i diktatori.
(Alex, 18. april 2015 15:28)

Odatle što je premijer i što ima puno pravo da kontroliše tok novca, da li se troši namenski i nenamenski, potrebno i nepotrebno. Apsolutno podržavam njegov stav, dosta je Srbiji bilo bahatih funkcionera.

Punk Floyd

pre 9 godina

"Ne dam pare!" - koje ionako nemamo.

Odličan primer kako talentovan i sposoban demagog uspeva da za sebe izvuče profit i od situacije kada para nema.

Uzgred, nisam znao da je Vučić, pored toliko drugih funkcija, natovario sebi na leđa još jednu - čuvar ključa od državne kase.
Lepo od njega što toliko radi u našu korist, ali živ je čovek i ima svoje granice, bojim se izgoreće na poslu!

alen

pre 9 godina

Jeste vi pojedinci nepismeni ili ne nauceni ili rodjeni glupi. Premier drzave sa vladom na cijem je celu odgovara za financije zemlje.. to jest odgovoran je za trosenje para koje ta drzava tokom godine naplati od svojih gradjana.. i svaka cast da covjek gleda na te pare kao svoje pare jer dosta je bahati politicara koji su trosili taj bahato i bez ikakvi sankcija za tu bahatost...da nije njihov.. daj mi tudji novcanik i ja cu biti beg sve dok ima para u tom novcaniku..

Istina

pre 9 godina

Ne znam sta je lose rekao.
Jednostavno nema para da bi se sad kupovao.
A ovi sto kazu da su njihove pare volio bi da vidim koliko su uplatili u budzet .
Mislim da su neki iz javnih preduzeca

Pera

pre 9 godina

Ako tim avionom lete samo državnici, a oni su trenutno svi iz sns-a (plus jedan iz sps-a), ko to traži novi avion? I kome on to ne da pare da se kupi novi avion? Opoziciji?

tataozo

pre 9 godina

imamo mi u RS Dodik mu moze posuditi kad god mu zatreba mi ovde imamo najsavremeniji u regionu i najnoviji elem kad nismo ni u recesiji i imamo para bas nas briga nas Baja Mile je Bogibatna

Stefan

pre 9 godina

Kako nema para? Zar niste rekli prosto vas sramota kako vam dobro ide i kolko para imate u budzetu. Sns i vama kuca kukavica na vratima dosta ste narod lagali tri godine ste na vlasti a nista ali bas nista niste uradili po pitanju standarda gradjana sem sto ste im smanjili plate i penzije.

Alex

pre 9 godina

@Istina: Ja sam jedan od onih koji je postavio pitanje ko mu je dozvolio tako da govori. Što se tiče budžeta, u njega redovno uplaćujem pozamašne sume svakog meseca. Uplatio sam više nego što će cela vlada uplatiti do kraja života, jer niko od njih nije ništa radilo u životu.

msc.Milos

pre 9 godina

sve je ovo u redu, meko srce ne daje kintu jer para ionako nema.

jos kada bi maketar smogao snage da ne daje novce srbijagasu, fiatu, avio prevozniku, itd... svim onim stranim investitorima kojima drzava daje pare za da bi radili u srbiji i svim JP koja poslujubsa gubicima iako imaju monopol.

Zoran S

pre 9 godina

Vremena su teška. Prioritet u kupovini moraju da imaju letilice koje su u službi humanitarnih misija. Vladini službenici mogu do daljeg da se voze redovnim linijama avio kompanija.

Milan

pre 9 godina

Ovi su majke mi moje ucili vestinu vodjenja propagande od Gebelsa, treba nam a nema para i On ne da! :-D u posete vozom, steta sto nemamo more pa ko drug Stari šajkom :-) Srbija, Beograd, april 2015.

milos

pre 9 godina

A zasto jednostavno, za potrebe vladine avio sluzbe ne koristite Aviogenexov Boeing 737-200. Taj avion je pre nekoliko godina potpuno sredjen u Francuskoj. Drzava je tada u njega investirala oko milion dolara. Leteo je daleko manje od aviona njegovog godista(1987). Ima dovoljan dolet da pokrije celu Evro-mediteransku regiju. Nisu mi bas jasni postupci vladajucih.

Izida

pre 9 godina

Padom onog helihoptera smo zaista doživeli veliki gubitak, kako zbog iskusnih pilota, tako i u smislu letelice, veoma pametan potez je umesto u civilni vazduhoplov uložiti u vojni.

Crna dama

pre 9 godina

Verujem da se ovo ni malo nesviđa onom delu funkcionera koji je voleo bespotrebno da se vozika avionom. Sva podrška premijeruna odlukama o prioritetima.

ostali se vole B 92 se čita

pre 9 godina

Kupovina aviona u ovom momentu nije prioritet, važno je uložiti novac u modernizaciju vojske. Ko god bude želeo da putuje moći će redovnim linijama avio-prevoza.

Бг

pre 9 godina

Нисам никакав фан Вучића , још мање било ког политичара али оволика количина зловоље на сваку његову изјаву ,простачки коментари , глуп хумор ,говори да се најчешће злобни коментари дају реда ради , само да би се пљувала власт.На жалост тако се понашамо ко год да је на власти а не Вучић.Дошли само у ситуацију да се смејемом власти као да све знамо и свему смо вични.Не би било лоше да неки људи који пишу коментаре некада нешто и знају о ономе о чему пишу.

STREKI

pre 9 godina

Novi avion je potreban ali ocigledno je da to nije prioritet u ovom trenutku, a i kad bi bio kupljen mislim da od pojedinaca ne bi moglo da se zivi.

Jasna

pre 9 godina

Mere stednje vaze za svakoga.Premijer je jasno rekao da ce se sluziti redovnim linijama i da u ovom trenutku nema potrebe za novim avionom.

nebojsa bg-kome ponekad objave koment

pre 9 godina

Pa nek pitaju djokovica da im posudi njegov...
(ND, 18. april 2015 16:50)
A sto ne pitaju Micu zvanog Dr. Megatrend? On, koliko se secam ima dva, Cesna Citation X, najbolji i najmoderniji avion za ovakve potrebe. Ponavljam, ima dva. Moze valjda jedan da pozajmi svojima, ionako svi "setaju" njegove diplome od kojih je i kupio avione..

Hogar Strašni

pre 9 godina

Tako je i ne treba da im daš pare. Moramo svi da podnesemo teret ovih štednji. Dok ne budu povećane plate i penzije ne treba ni njima novi avioni, službeni automobili...

Kalina15

pre 9 godina

Mere stednje su preko potrebne i niko iz njih ne moze biti izuzet. Premijer je lepo rekao da ce se oni sluziti redovnim linijama i da nema potrebe da se trenutno kupuje nov avion.

Nikica

pre 9 godina

Stari Falkon treba remontovati, ako to nije moguće naći drugo rešenje za putovanja visokih državnika! Treba biti realan i ne trošiti više od mogućeg!

Marko

pre 9 godina

Нисам никакав фан Вучића , још мање било ког политичара али оволика количина зловоље на сваку његову изјаву ,простачки коментари , глуп хумор ,говори да се најчешће злобни коментари дају реда ради , само да би се пљувала власт.На жалост тако се понашамо ко год да је на власти а не Вучић.Дошли само у ситуацију да се смејемом власти као да све знамо и свему смо вични.Не би било лоше да неки људи који пишу коментаре некада нешто и знају о ономе о чему пишу.
(Бг, 18. april 2015 19:35)

Na cijelom Balkanu je uvijek tako bilo prijatelju. Samo sto ranije nije bilo interneta pa nisi imao gdje da ih cujes, a sad svaka susa iznosi javno svoje misljenje

mikikolar

pre 9 godina

funkcioneri i treba da putuju redovnim linijama. ne treba da postoji diskriminacija, ako je stednja, onda je stednja na svim nivoima bez izuzetka.

Branka

pre 9 godina

Sto ljudi,sto cudi.Sto god da odluci nije dobro,kao u narodnoj prici o sinu,ocu i magarcu.E pa dobro rezonuje,obecano je povecanje plata,ne kupovina aviona.Covek drzi do reci.

sale

pre 9 godina

Treba prodati ova dva neispravna aviona. Dobijene pare ili u budžet pa da se ovi nasi voze redovnim linijama, ili da kupe jedan ispravan umesto dva pokvarena.
Jednostavno!

djoshicina bivsa

pre 9 godina

@robot u vezi nepismenosti, na kraju pitanja se stavlja upitnik, a Premier je liga. Funkcija je premijerska. Ostatak me mrzelo da citam, ne mogu sletove u cast Vucica da svarim.

Dux

pre 9 godina

Jeste vi pojedinci nepismeni ili ne nauceni ili rodjeni glupi. Premier drzave sa vladom na cijem je celu odgovara za financije zemlje.. to jest odgovoran je za trosenje para koje ta drzava tokom godine naplati od svojih gradjana.. i svaka cast da covjek gleda na te pare kao svoje pare jer dosta je bahati politicara koji su trosili taj bahato i bez ikakvi sankcija za tu bahatost...da nije njihov.. daj mi tudji novcanik i ja cu biti beg sve dok ima para u tom novcaniku..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alen, 18. april 2015 16:59)

Izgleda matori da si jedino ti ovde ''pametan''. Pričaš o tom tvom premijeru kao da je naučni radnik, a ova jadna demagogija smara, koliko i tvoj komentar! Šta taj tvoj premijer ima da preti da li će dati ili neće dati pare!!! Kao da se ovde kupuje SVEMIRSKA STANICA, a ne AVION???!!!!! Država koja nema 8 miliona eura za AVION od silnih decenijskih PREVARA I KRAĐA, nije država, nego SPRDNJA!!!! E moj ''pametnjakoviću''. Pa to kao da si pitao Miškovića, IMA LI ZA JOGURT I KIFLE????? Smešno i u očima sveta PATETIČNO!!! Šta se tu lažemo!!! Ima za onog nandrtalca Blejera??? Ima za Tominu ženu i njene haljine (tu je verovatno potrošeno POLA TOG NOVOG AVIONA)???? Ima za Koridor 10, 11??? Ima za asvalt u Jajincima do njegove gajbe????Ima za nove vagone od Rusa????? ALI NEMA ZA AVION??? Pazi majku mu-jak ti taj tvoj premijer!!

Losi djaci moraju da ponavljaju istoriju

pre 9 godina

Supermen a ne premijer-spasava decu iz smetova, telepromptuje vazale, oduzima penzionerima od penzije a oni ga jos vise vole, obecava maglu i redovno je isporucuje a sada i broji uspesno svaki cekin. On nije cover jer covek se specijalizuje za jednu stvar. on je nadcovek jer zna sve. Prava steta je sto nije ranije otkriven, mogao je cuda do sada da napravi. Ups, on jeste ranije otkriven, bio je u vladi ministar informisanja dok su prebijani demonstranti, ubijani politicki protivnici i najsurovije obracunavano sa svim neistomisljenicima. I sad se opet poalja to lepo vreme pa se opet prebijaju svi koji se usude da ne misle isto. A mozda i nije toliko pametno za premijera imati ministra informisanja iz vlade kada su se najgore stvari u novoj istoriji Srbije desavale.

Ranko

pre 9 godina

A nisam znao da u ovoj zemlji novcanik drzi jedan covek,cccc zato ja nemam u novcaniku ni cvonjka.E sad sam srecan i necu da jedem tri nedelje,ni da pijem tri dana a bome ni da disem tri minua.

Komentar

pre 9 godina

Normalno je covek i rekao. Zar da se kupuje avion u ovakvoj situaciji? A ljudima nista ne odgovara. Da je rekao da ce da kupi napali bio ga;" Sa cijim parama, odakle ti pare?"

nebojsa bg

pre 9 godina

(ND, 18. april 2015 16:50)
Pretpostavicu da ste mlad covek, i da sadasnje, prosle, one pre njih, i one pre svih njih, jednostavno ne pamtite i ne poznajete od ranije. Nama, u svojim 40im godinama, koji smo stvarali DS, pa se neko opredelio i odvojio sa DSS i Kostunicom, pa je neko bio uz Dinkica koji je, cisto radi primera, za vreme skoro svih vlasti drzao "kljuc od sefa", nama je muka od svih njih. Svi su se izredjali, svi su bili i pozicija i opozicija. Za sve to vreme, mi stariji, jos davno smo probijali kordone, gutali suzavac, evo danas se neki okrecu SNS-u ili presvucenim radikalima, a kada se sve sabere i oduzme, rezultat je vrlo prost. Njima, svima, je ODLICNO. NAMA, ostalima, je sve GORE. E, zato takav ton..
I kratak odgovor komentatoru koji trazi avion od Djokovica. Zasto od njega? Covek igra svoj tenis i zaradjuje. Neka uzmu od onoga sto ima dve Cesne Citation, najbolji avion u klasi. A taj im je i mnogo blizi. Svi imaju njegove diplome, koje su kupovali da njemu pune dzep a sebi upisivali doktorate. Dr. Megatrend, poznatiji kao Mica, ima dva takva. On njima doktorate, oni njemu pare, on dva aviona. E, od njega bi bilo fer "pozajmiti". Kad smo kod "fer pleja", zamolio bih moderatora da mi vise objavi komentar, svaki put kucam uzalud. Em se razocaram, em pokusam ponovo, pa onda oduzim jer objasnjavam kako nikoga ne vredjam, i slicno. Unapred hvala ako ovo prodje.

Sofija 5

pre 9 godina

Posteno, postoje prioritetnije stvari, ima vremena za avione, sada moramo da mislimo na ljude, na podizanje standarda, a kada budemo imali visak, doci ce i to na dnevni red.

pink flota

pre 9 godina

A avio karta za biznis klasu kosta 3-4 outa vise od obicne tj, ekonomske. A mozda moze i Mitrovic da im pomgne, ima on svoju avio flotu. I tako je Vucic non-stop na TV pinku

Bojan

pre 9 godina

Greška je misliti da za ovog manipulatora glasaju samo mentalna nedonoščad. Problem je što se narod namerno drži zatucanim preko medija i ne dozvoljava mu se izbor i obrazovanje. Isti Gebels.

@miljko

pre 9 godina

Ne povecavas ti plate i penzije, vec vracas ono sto si uzeo ljudima. Kad budes vracao, vrati svih 10% odjednom, a ne na kasicicu, pet po pet.

glmp

pre 9 godina

Pa to nisu TVOJE PARE da ih ne bi davao!
A da nema znamo, kradete nas već više od 25 godina...
Tužno i ružno.
Štetočine i lažovi na sve strane. I taj le samo propaganda, jel Papa uopšte zna da je TN krenuo do njega?

Brane212

pre 9 godina

Pa uzmi onda "Srpski avion, koji košta kao bolji auto" iz vesti iznad ( http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2015&mm=04&dd=19&nav_id=982306 )

Šta bi ja bez B92 a ti bez mene.

ninepi

pre 9 godina

Sve i da je imao razlog i potrebu da ovako nesto izgovori, nije mi jasno zasto bi to morao da kaze u kameru. Ocigledno je krenuo u akciju odrzanja sopstvenog rejtinga. Hej, mozda ce skoro izbori?!

Milovan S Nikolić Sombor

pre 9 godina

Samoreklamerstvo ili ti "DRŽAVA TO SAM JA" birajmo za samozvanog gazdu
neših života koji nas ustvari vodi NIGDE.

Kralj Ibi

pre 9 godina

Vucic najbolji student generacije na pravnom!??? Stvarno? Tamo na prvnom ih ne uce da kad nemas ne mozes da das. Ili nemas ili imas a nedas.

VladimirUE

pre 9 godina

Ta prepucavanja izmedju Nikolica i Vucica vise ne zanimaju narod. Obojica ima da lete sa vlasti, Nikolic sto se bahati i svrcka te u turska letovalista te tamo te vamo sve sluzbenim avionom sto je samo vrh korupcije u koju je umesan, a Vucic sto je upropastio drzavu sve politizovao uveo diktaturu i sprovodi totalno neuspesnu reformi koja nas je vec mnogo osiromasila.