Subota, 28.02.2015.

08:57

Ubijeni Nenad Opačić i njegova žena

Vođa veterničke grupe Nenad Opačić (54) i njegova supruga (46) ubijeni su u Novom Sadu, potvrdila je novosadska policija. Policija traga za počiniocima.

Izvor: Beta

Ubijeni Nenad Opaèiæ i njegova žena IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

157 Komentari

Sortiraj po:

Milan Zdravkovic

pre 9 godina

Ovo radovanje nad bilo cijoj smrti, a pogotovo na ubistvu nevine zene (ni ruska mafija, najopasnija na svetu, ne ubija zene)govori da je psiholosko stanje srpske nacije zabrinjavajuce! Gospodo, nije Opacica likvidirao Robin Hud, nego rivalski narko klan, jedno 100 puta gori od njega. Kakve veze ima ta jadna zena sa drogom, da li je onda i svaka zena koja je bila udana za ubicu isto ubica, ili zena pedofila, je po vama isto pedofil, zena ratnog zlocinca je po vama ratni zlocinac? Pa, da li ste normalni? U kojem to sistemu, cela porodica odgovara ako je njihov clan pocinio kriminalno delo? Ko od vas nema neku crnu ovcu u porodici. Strasno!

Jadnomir Novinarić

pre 9 godina

Мој кум је на робији,због пљачке.Дрогирао се,тукао,и правио проблеме себи и својима.Ја сам породичан човек и никад ми није пало на памет да будем близу његовог друштва.Свако може да ме пљује што смо кумови,тако и Чанка...нај лакше је пљувати оног кога не знаш.
Свако добије шта заслужује
пре или касније.

Cuj godisnji odmor!!

pre 9 godina

Cuj,godisnji odmor,pa vikendi,cinimi se da je taj baja nastavio svoj biznis i dalje,posten covek radi za 200 eura,i sto neki komentar rece,
moli za svoj godisnji!Od kada osudjena lica imaju godisnji,pogotovo osudjeni za trgovinu narkoticima?!

CG

pre 9 godina

kriminala nikada manje,i ubistava nikada manje!!sve se hvataju mediji i javljaju o ubisvima samo da bi se stekao utisak da je haos,a nije,nikad manje kriminala!veli ministar!nek bog pomogne zemlji srbiji..

sasa jokic

pre 9 godina

Mico@ Njen muz je mnoge porodice u crno zavio, a da ne pricam koliko je mladih zahvaljujuci njemu od droge nastradalo. Mislis da On anije znala cime se bavi?
Meni samo nije jasno kako Canak moze da optira kao neki faktor u Vojvodini, pa i Kole, koj7 su sa njim saradjivali, Canak se i okumio!?

Cica

pre 9 godina

Nase institucike, kojih ima na papiru, uspeju da daju osudjenicima takve vrste godisnji odmor. Pa verovatno su solidarni sa kriminalcima.
Ja sve cuje, ali za godisnje odmore i vikende osudjenika takve vrste ne.
Ali Srbija je cudo jedno, ima ime drzave a ustvari nije

cacanin

pre 9 godina

" Opačić izdržavao je višegodišnju zatvorsku kaznu u Sremskoj Mitrovici, a u vreme ubistva nalazio se na godišnjem odmoru."

Banana drzava!!! Ja kod privatnika gde posteno radim molim za godisnji odmor a ovaj kriminalac dobio godisnji od drzave iz zatvora.

Kanalizacija

pre 9 godina

Samo proverite da li je coveku legao regres na racun! Mislim, ako vec ima prava na godisnji odmor od zatvora, onda verovatno ima pravo i na regres, topli obrok i prevoz. Sta sve nece izmisliti.

Lucidni decko

pre 9 godina

Vidjao sam ga po ns dobijao je cesto slobodne vikende. Vidi se da je ubistvo profi ubica ili ubice dosli bajsevima bez mobilnih telefona pretpostavljam. Pa sad strucnjaci iz policije analizirajte raskrsnice.. Crnogorci preuzimaju N.S polako.

Ja...

pre 9 godina

čovek se pošteno bavio valjanjem droge kao što su naši bizMismeni pošteno pokupovali društveno i napravili svoje imperije a sve uz naklon i čutanje poštenih politićara počevši s milim vođom (Mili-šević li se ono zvaše???)i tako do danas... A ŠTO SMI MI PAMETNI PA VALJAMO BELE LISTIĆE I BIRAMO KAKO BIRAMO TAO NAM JE KAKO NAM JE! a to je već neko drugi opevao i u pesmama pa neću da razvlačim - to svira ružičasto...

btw. sve zatvorske kazne(i za ubistvo iz nehata čak, kao što su saobraćajke) imaju klauzulu - vikend ukoliko se dobro ponašaš posle dve trećine isteka kazne! sem teškog ubistva s predumišljajem izvršenog na posebno svirep način, manijaka i ludaka!

bb

pre 9 godina

Precizirano je da je odmor započeo 23. februara, a da je u zatvor u Sremskoj Mitrovići trebalo da se vrati 6. marta.

11 dana odmora od zatvora, uz redovne izlaske vikendom!!!!! Ybog dobrog vladanja!!! Nesto tu debelo ne valja. Ispada da je u zatvoru bio samo radnim danima, ne racunajuci godisnje odmore.

Matora Budala

pre 9 godina

@ "...Opačić izdržavao je višegodišnju zatvorsku kaznu u Sremskoj Mitrovici, a u vreme ubistva nalazio se na godišnjem odmoru..."

Molio bih nekoga, ko je bolje upućen od mene, da objasni: gde još na ovoj planeti postoji praksa da se osuđenici koji izdržavaju višegodišnje kazne zatvora (zbog teških kriminalnih dela), PUŠTAJU na takozvani "godišnji odmor", zato jer imaju pravo na to!!???

s.

pre 9 godina

Kako je čovek svako malo na nekim vikendima i nagradnim odsustvima shvatio sam da sam ja u vojsci, '80-'81, mnogo više proveo u kasarni nego on u zatvoru.

ђокили

pre 9 godina

Још један обичан дан у Вучићкистану, али стрпите се још 2 године па ћемо да живимо дуго и срећно до краја живота

Necu_u_Tor

pre 9 godina

"Opačić izdržavao je višegodišnju zatvorsku kaznu u Sremskoj Mitrovici, a u vreme ubistva nalazio se na godišnjem odmoru.
"Kako je rečeno agenciji Beta u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija, Opačić je bio na "posebnom pravu korišćenja godišnjeg odmora van ustanove".

Precizirano je da je odmor započeo 23. februara, a da je u zatvor u Sremskoj Mitrovići trebalo da se vrati 6. marta."

Godisnji odmor?!? Pa stvarno neverovatno! Covek za koga je dokazano da je najgorim narkoticima ubijao, da - direktno ubijao ljude, je malo otisao da se odmori... Od cega? Previse je citao u zatvoru?

E dok postoje ovakve svinjarije, postojace i Novi Sad koji vise niko ne prepoznaje. Ne kazem da bi ozbiljna kaznena politika resila sve probleme, ali bi sigurno bilo bolje... Ovako zamalo da deluje komicno.

zoran

pre 9 godina

U Vreme kada nije bilo u NS Opačića i Dronjaka ovakve stvari su se dešavale jednom u pola veka ili ređe. Sada su postale svakodnevnica...

Darko

pre 9 godina

Tragedija. Ne znam da li je veća tragedija što su muž i žena u cvetu mladosti ubijeni na svirep način, ili što je veliki kriminalac bio na slobodi.

Deja vu. Čini mi se da smo sličan slučaj imali prošle godine, kada je poznati kriminalac u zatvoru ubijen na slobodi.

Miso

pre 9 godina

Botovi brane vlast,lepo ih je videti.
Ali kriminal je porastao za 40% u odnosu na proslu godina..
Ne pise se dobro,sto je najgore stradace prolaznici..

sandra

pre 9 godina

Zena jeste neduzna zrtva,ali neka se zapitaju mlade sponzoruse da li se to moze i njima desiti jednoga dana. Da li supruge,devojke...koje bez podpitanja odakle dolazi novac koje mahnito trose ipak nisu i saucesnici...

Aleksandar

pre 9 godina

Ovo je ekstra. Divljam sa narkoticima, onda budem osuđen na 15 godina zatvora (jedem pijem i tako to besplatno), ali vikendima sam kući a imam i godišnji da idem na more.
To i nisu neke loše kazne. Bolje nego da idem na neki prinudni rad u inostranstvo. Ako ništa drugo češće sam kuči.
Ja na privatnom poslu sam slično toliko vremena zatvoren sam u firmi. Kad dođem kući porodicu i ne vidim, vidim ih samo vikendom, pare neke i ne donosim kući, to što donesem to uglavnom i pojedem, nadam se biće bolje, a na more, tj na godišnji verovatno neću skoro.

Pantic Dimitrije M.R.

pre 9 godina

Dan posle izjave ministra da je manje krivicnih dela za 8.9%...manimo se te price,matematike i ostalo..gluposti ciste.

roxi

pre 9 godina

naravno da nije dobro kada neko bude ubijen. mediji pisu da je bio krimos, a neki komentatori da mu je zena bila super, ni kriva ni duzna. ne znam koliko su bili u braku, ako izvinite, ja nikada ne bi mogla ziveti sa covekom, za kojeg znam da radi sa narkoticima. narkotici unistavaju milione dece i mladih, cele porodice, pa sad ako moj muz to radi, a ja ga podrzavam, tj. ostajem sa njim, sta sam ja onda?

Zlopamtilo

pre 9 godina

Ne razumem kako je to normalno da neko ko je osudjen na višegodišnju kaznu zatvora zbog prometa velike količine narkotika , učešća u brojnim otmicama i iznudama , pokušaja ubistva svedoka klanjem četkicom za zube ,....dobije godišnji odmor van ustanove zbog dobrog vladanja !?

Jack

pre 9 godina

Jadan auto.
(Karl_Fletcher, 28. februar 2015 09:47)

Sirotom coveku stradala soferka na Jugicu. Sad ce neko reci da nije strasno, jeftina je - ali vozacu Juga sigurno nije jeftina.

Q

pre 9 godina

Ovde nikom ne smeta što osuđeni kriminalac ima godišnji odmor u zatvoru?!? Odmor od čega? Odmor za šta? Imaju li pošteni radnici u ovoj zemlji godišnji odmor? Koliko traje? Ko plaća da se kriminalci šetaju po gradu dok služe zatvorske kazne? Šta rade dok su na godišnjem? Sigurno gledaju oglase da nadju neki posao. E je naša slika "države". Nikad ovde neće svanuti..

hm

pre 9 godina

Zena je ubijena jer je odabrala krimosa za zivotnog partnera, ni prva ni poslednja koja je ubijena pored nekog u sacekusi. Svaki izbor nosi rizik. Istina udobno je zivela dok je trajalo. Zai mi jedino dece ako su imali oni nisu birali roditelje

Simon

pre 9 godina

E sad da vidite kad pravnik Vucic kaze: "Ja ne mogu da se mesam u rad sudstva iako ne razumem da se jedan takav osudjenik, za takvo krivicno delo otpusta na odmor..." Ili tako nekako. Hoce li neko da se kladi da ce biti ovako!

nebojsa delija

pre 9 godina

o pokojnicima sve naj bolje i nemoj te da osudjujete pokojnika...svi se mi snalazimo u ovom surovom svetu na ovaj ili onaj nacin da zaradimo dinar...

Alan Ford

pre 9 godina

Komentar izlišan, mora da je i Legija na odmoru: Opačić izdržavao je višegodišnju zatvorsku kaznu u Sremskoj Mitrovici, a u vreme ubistva nalazio se na godišnjem odmoru.

Džoni

pre 9 godina

Ajde mogu da razumem mafijaški obračun, ali zašto ubiti ženu? Bucka je bila laf od žene i veliki je gubitak za sve što više nije sa nama, a ovi što se čude zašto je policija blokirala grad zbog ubistva kriminalca neka se zapitaju da je sinoć ubijena i jedna nevina žena koja nije imala ni kaznu za pogrešno parkiranje! Saučešće porodici!

32.загорска дивизија

pre 9 godina

Чуј један од вођа картела осуђен на вишегодишњу робију на годишњем одмору!? Али зато онај мученик што је украо да би јео он у безусловни затвор.Слобо извини !

zlly

pre 9 godina

Kriminalac osudjen na 14 godina zbog dilovanja droge NA GODISNJEM ODMORU OD ZATVORA!!!!!!!!!!!! Banana drzava!!!! Nije ni cudo sta nam deca rade, i zasto ginu!

miloshsh

pre 9 godina

Svaki drugi komentar je "kako je on na slobodi"? Nije bio na slobodi, lepo pise u tekstu da je dobio odmor od 7 dana zbog dobrog vladanja i odluzene 2/3 kazne. To je normalna praska i vazi za vecinu zatvorenika, u skladu sa vladanjem, da dobijaju slobodne vikende itd. Koga zanima nek cita ZIKS (zakon o izvrsenju krivicnih sankcija)

VJ

pre 9 godina

@Srbin
Krem drustva, elita.

Izvinite, ali ako zivite sa kriminalcem, narko dilerom..., svesno stavljate zivot u torbu i za ocekivati je da ce se tako nesto kad tad dogoditi.
Sami biramo svoj put.

istina

pre 9 godina

"Vodja veternicke grupe", kao da je to neko preduzece, zar ne ?
Zasto kriminalce nazivamoi nekim cudnim imenima , "vodja grupe" , "vodja navijaca", "biznismen", "poznat policiji od ranije" . Novinari im daju nazive sa kojima ce uskoro da se javljaju u nacionalnu sluzbu i da tamo uplacuju radni staz .

Zuz

pre 9 godina

Neko ce reci dobio je sta je zasluzio... Ali ja pitam prostu stvar? Sta cemo sa njegovom imovinom i sa imovinom njemu slicnima... Oduzimaj to drzavo, na posteno nije stekao. Daj narodu, daj sirotinji

lexy

pre 9 godina

Vidi se da smo Rusi i mi bratski narod. Ubijamo se k'o od šale. Atentat za atentatom...Ja bježim iz ove "Srbije među šljivama"! Ovo više nije normalno!

Novodadjanin

pre 9 godina

Ne bih ulazio u lik i delo ubijenih i ubice.

Samo, preneražen sam.

To je 50 m od mog stana.
Jutros u 9 starija mi ćerka išla nešto do škole preskakajući lokve krvi.
Mlađa tim trotoarom ponekad vozi rolere.

Evo vam deco poruka od tate: Spakujte se i ne okrećite se, napraviće vas majmunom kao tatu.

naravnodanisamizbeograda

pre 9 godina

(Line, 28. februar 2015 10:21)

Ko tebe šta pita otužni južnjače!?!?!?
Inače u Novom Sadu imaju i o vama veoma visoko mišljenje... Bolje bi ti bilo da zaradiš za leba, ako dole ima leba...

katica

pre 9 godina

Klasična zamena.teza.
Nije srbija dno. Zbog ovakvih ljudi (toga svuda ima...)
Nego je problem što 30 g zemlju vodi ratni lobi koji je ubijao i palio po YU gospodari života i smrti i danas.
Ko je srbiju izmesti evrope u afriku?
Sloba-mira i njihove službe...
Kad ste se vi komentatori protiv toga bunili :
Sistem vrednosti izvrnuto naopačke:
Pošten svet, radan, stručnjaci... To je sve na dnu lestvice, "izdajnik do izdajnika"
A svi probisveti, politički lopovi, prijatelji službi e oni su srednja klasa i onu već 39 g vode srbiju. Pa kad najgori vode eto nasta srbija liči.
Ps. Kriminal za kriminal...A politički sistem za politički sistem.

vredi razmisliti

pre 9 godina

da se batalimo zvake o 90esetim i slicnih gluposti znate sta je najjadnije u celoj prici, u ovoj limuzini sam trebalo da budem ja posle 35 godina rada a on da okopava u mitrovici

Zveki

pre 9 godina

Dolazak u zivot, nacin zivota i odlazak iz zivota biramo sami.
Ni 200 policajaca iz Beograda poslatih u N Sad - nije moglo zaustaviti crnu ruku.Sve na svetu predstavlja setvu i zetvu.

anoniman

pre 9 godina

Ko od maca zivi od maca ce da strada...Kada ce nasi kriminalci da nauce ovu poslovicu staru dve hiljade godina koja je bila i bice uvek aktuelna?

lud zbunjen normalan

pre 9 godina

kao obicnom gradjaninu,bas me briga,sto je tamo neki gradjanin koji se bavio kriminalnim poslovima,ubijen.zao mi je kad nastradaju gradjani koji se nadju na mestu i vremenu,ni krivi ni duzni i nastradaju.

s lobodna srbija

pre 9 godina

Za Opačića se znalo ko je ,kaznu je verovatno odslužio od 2003 do danas ,opasno je što niko ne zna ko ga je ubio taj je još opasniji a šeta slobodno i vreba novu metu,o tome ne razmišljate samo ste se uhvatili Opačića,Opačić je već bio u evidenciji i on je žrtva da je trebao biti osuđen na smrt zna se ko to treba da radi DRŽAVA koja je ukinula smrtnu kaznu ,ali ko je taj sa ulice koji sudi na smrt!!!!

krsto

pre 9 godina

Jedan od komenra glasi...da je ubijen neki vazan politicar, cak i neki veliki "tajkun"...
Pre svega da pojasnimo da je sve to jedno isto drustvo..Slika u ogledalu..
Nema velikih politicara od Tita pa na ovamo...da ne elaboriramo.Sto se tice tajkuna i oni su jasni da su sadasnji ili bivsi politicari,vinogradari,ljubitelji secera,banana ...

ns

pre 9 godina

tako zavrsavaju ktiminalci... nista novo. Setimo se emisije "Vidimo se u citulji", kako je zavrsio Arkan i ostali kriminalci, ubice ... podzemlje ne prasta ...

Милојко

pre 9 godina

Гледах неки дан Игре глади па ми синула идеја: позатварати све кримосе на једно место док се не истребе до последњег. Знам да је утопија али добро звучи

mlekadzija

pre 9 godina

Za one koji se pitaju kako je ubijen na slobodi a osudjen na dugoodisnju kaznu. prost odgovor - bio je na produzenom vikendu (zbog dobrog vladanja).

Dobro jutro

pre 9 godina

Klasicna borba za primat u podzemlju. Na policiji je da spreci da sada niko ne ojaca, jer se definitivno kriminal i korupcija ne mogu iskoreniti, ali se mogu smanjiti na minimalnu meru.

Srbin

pre 9 godina

Nenad Opačić je uredno dobijao slobodne vikende iz zatvora jesnom mesečno zbog dobrog vladanja. Tako je već godinama i čovek nikad nije napravio problem na tim slobodnim vikendima. Njegova supruga Jasmina bila je rodjena sestra Marijane Mateus. Ubijena je ni kriva ni duzna... Tuzno je sto se Srbija vraća u 90'...

kejto

pre 9 godina

nista neobicno, nista novo. uskoro ce na njegovo mesto doci drugi i bice kao da se nista nije desilo, "posao" ce se nastaviti, droge ce biti isto kao i pre.

romanista

pre 9 godina

A ko je od politicara ikada procesuiran za "druzenje" i primanje para od njega,to je kljucno pitanje ?!? Niko ? Onda je sve jasno...
A on kako je ziveo,tako i zavrsio,ali to je manje bitno.

CIU ACAB

pre 9 godina

Vau, i ovakav čovek se šeta slobodan... I onda ga ubiju i policija juri napadače, blokira grad i koriati sve kapacitete... Vau... Ispada da je izvršen atentat na nekog uglednog čoveka i da sad hitno treba naći zlikovce koji su počinili takvo zlodelo. Verovatno ih traže da ih zaposle...

igorpl

pre 9 godina

Osuđen na dugogodišnju zatvorsku kaznu a na slobodi????
Kod nas su dogogodišnja samo suđenja i zastarevanja istih a kazne dogogodišnje znače uslovna na 3 meseca, nanogica....
Koje smo mi ovce

Predrag Marjanovic

pre 9 godina

Kako je osudjen na dugogodisnju kaznu a na slobodi je i nesmetano radi na drogama, pa ja to ne razumem, ova nasa drzava je smrad vecih razmera.

Dragan

pre 9 godina

"Nenad Opačić poznat je javnosti od kada je osuđen na dugogodišnju zatvorsku kaznu kao jedan od vodećih ljudi organizacije Firma, koja je povezivana sa trgovinom velike količine droge."

Pa kako je onda bio na ulici nekoliko minuta posle ponoći?

Nerim

pre 9 godina

kolika je ta dugogodišnja kazna zatvora na koju je osuđen kad se šetao i vozikao slobodno po Srbiji i NS. A možda ga onomad pomilovali radikali...

andrijano

pre 9 godina

pratim uredno crnu hroniku i mogu samo da zakljucim posle svega da smo mi jedna kriminalizovana i korumpirana drzava do same srzi.sve je pocelo pod sankcijama kada je drzava morala da zivi od tih crnih tokova i malverzacija a potom je sve izgubilo kontrolu i nikad se vratiti nece.to je dovelo do tajkunizacije i privatizacije koju su upravo ti kriminalci izvrsili i oprali novac.nasa jedina privredna grana u ekspanziji su narkotici a to se vidi na svakom koraku.a sta reci za policiju i sudstvo? stefanovic bolje nek ne drzi konferenciju jer je narodu vec i sa koeficijentom inteligencije ispod 50 sve vec sve jasno a o drugima i da ne govorim.kraj drzave srbije nazalost.

nebojsa bg

pre 9 godina

Blokiran Novi Sad, sve policijske snagu su na terenu, cutanje o detaljima zbog istrage, itd itd..Pomislio bi covek, ne dao Bog, da je ubijen neki vazan politicar, cak i neki veliki "tajkun", ili tako neko. Kad ono, narko diler. E pa ljudi moji, sve dok su kriminalci najvazniji ljudi u zemlji, a meni kao obicnom gradjaninu zalepili neku komunalnu kaznu jer sam ostavio vozilo na mestu gde nema znaka zabrane zaustavljanja i parkiranja, nisam bio na zelenoj povrsini, nikakav prekraj ja nisam napravio, sve dok je obican gradjanin niko i nista a zbog kriminalaca se blokira grad, samo tonemo jos dublje, i dublje, i dublje...

veteran

pre 9 godina

Ako je osudjen na visegodisnju kaznu kako je na slobodi,jel to mir koji je u Novi Sad doneo sns gradonacelnik?Poratak u 90. i radikalsku drzavu!

Movado

pre 9 godina

Fin momak, ali sve na stranu Novi Sad je postao gori od divljeg zapada. Cak je i Beograd sa vise stanovnika bezbednini, a nekad je bio fin kulturni gradic koji je cistiji i naprednini od ostatks Srbije. Sta uradise kriminalci na vlasti poske tita pa sve do sada ovoj zemlji.

nebojsa bg

pre 9 godina

Blokiran Novi Sad, sve policijske snagu su na terenu, cutanje o detaljima zbog istrage, itd itd..Pomislio bi covek, ne dao Bog, da je ubijen neki vazan politicar, cak i neki veliki "tajkun", ili tako neko. Kad ono, narko diler. E pa ljudi moji, sve dok su kriminalci najvazniji ljudi u zemlji, a meni kao obicnom gradjaninu zalepili neku komunalnu kaznu jer sam ostavio vozilo na mestu gde nema znaka zabrane zaustavljanja i parkiranja, nisam bio na zelenoj povrsini, nikakav prekraj ja nisam napravio, sve dok je obican gradjanin niko i nista a zbog kriminalaca se blokira grad, samo tonemo jos dublje, i dublje, i dublje...

CIU ACAB

pre 9 godina

Vau, i ovakav čovek se šeta slobodan... I onda ga ubiju i policija juri napadače, blokira grad i koriati sve kapacitete... Vau... Ispada da je izvršen atentat na nekog uglednog čoveka i da sad hitno treba naći zlikovce koji su počinili takvo zlodelo. Verovatno ih traže da ih zaposle...

veteran

pre 9 godina

Ako je osudjen na visegodisnju kaznu kako je na slobodi,jel to mir koji je u Novi Sad doneo sns gradonacelnik?Poratak u 90. i radikalsku drzavu!

andrijano

pre 9 godina

pratim uredno crnu hroniku i mogu samo da zakljucim posle svega da smo mi jedna kriminalizovana i korumpirana drzava do same srzi.sve je pocelo pod sankcijama kada je drzava morala da zivi od tih crnih tokova i malverzacija a potom je sve izgubilo kontrolu i nikad se vratiti nece.to je dovelo do tajkunizacije i privatizacije koju su upravo ti kriminalci izvrsili i oprali novac.nasa jedina privredna grana u ekspanziji su narkotici a to se vidi na svakom koraku.a sta reci za policiju i sudstvo? stefanovic bolje nek ne drzi konferenciju jer je narodu vec i sa koeficijentom inteligencije ispod 50 sve vec sve jasno a o drugima i da ne govorim.kraj drzave srbije nazalost.

igorpl

pre 9 godina

Osuđen na dugogodišnju zatvorsku kaznu a na slobodi????
Kod nas su dogogodišnja samo suđenja i zastarevanja istih a kazne dogogodišnje znače uslovna na 3 meseca, nanogica....
Koje smo mi ovce

Movado

pre 9 godina

Fin momak, ali sve na stranu Novi Sad je postao gori od divljeg zapada. Cak je i Beograd sa vise stanovnika bezbednini, a nekad je bio fin kulturni gradic koji je cistiji i naprednini od ostatks Srbije. Sta uradise kriminalci na vlasti poske tita pa sve do sada ovoj zemlji.

Dragan

pre 9 godina

"Nenad Opačić poznat je javnosti od kada je osuđen na dugogodišnju zatvorsku kaznu kao jedan od vodećih ljudi organizacije Firma, koja je povezivana sa trgovinom velike količine droge."

Pa kako je onda bio na ulici nekoliko minuta posle ponoći?

Predrag Marjanovic

pre 9 godina

Kako je osudjen na dugogodisnju kaznu a na slobodi je i nesmetano radi na drogama, pa ja to ne razumem, ova nasa drzava je smrad vecih razmera.

Nerim

pre 9 godina

kolika je ta dugogodišnja kazna zatvora na koju je osuđen kad se šetao i vozikao slobodno po Srbiji i NS. A možda ga onomad pomilovali radikali...

romanista

pre 9 godina

A ko je od politicara ikada procesuiran za "druzenje" i primanje para od njega,to je kljucno pitanje ?!? Niko ? Onda je sve jasno...
A on kako je ziveo,tako i zavrsio,ali to je manje bitno.

cacanin

pre 9 godina

" Opačić izdržavao je višegodišnju zatvorsku kaznu u Sremskoj Mitrovici, a u vreme ubistva nalazio se na godišnjem odmoru."

Banana drzava!!! Ja kod privatnika gde posteno radim molim za godisnji odmor a ovaj kriminalac dobio godisnji od drzave iz zatvora.

vredi razmisliti

pre 9 godina

da se batalimo zvake o 90esetim i slicnih gluposti znate sta je najjadnije u celoj prici, u ovoj limuzini sam trebalo da budem ja posle 35 godina rada a on da okopava u mitrovici

ns

pre 9 godina

tako zavrsavaju ktiminalci... nista novo. Setimo se emisije "Vidimo se u citulji", kako je zavrsio Arkan i ostali kriminalci, ubice ... podzemlje ne prasta ...

kejto

pre 9 godina

nista neobicno, nista novo. uskoro ce na njegovo mesto doci drugi i bice kao da se nista nije desilo, "posao" ce se nastaviti, droge ce biti isto kao i pre.

Kanalizacija

pre 9 godina

Samo proverite da li je coveku legao regres na racun! Mislim, ako vec ima prava na godisnji odmor od zatvora, onda verovatno ima pravo i na regres, topli obrok i prevoz. Sta sve nece izmisliti.

ђокили

pre 9 godina

Још један обичан дан у Вучићкистану, али стрпите се још 2 године па ћемо да живимо дуго и срећно до краја живота

mlekadzija

pre 9 godina

Za one koji se pitaju kako je ubijen na slobodi a osudjen na dugoodisnju kaznu. prost odgovor - bio je na produzenom vikendu (zbog dobrog vladanja).

Милојко

pre 9 godina

Гледах неки дан Игре глади па ми синула идеја: позатварати све кримосе на једно место док се не истребе до последњег. Знам да је утопија али добро звучи

bb

pre 9 godina

Precizirano je da je odmor započeo 23. februara, a da je u zatvor u Sremskoj Mitrovići trebalo da se vrati 6. marta.

11 dana odmora od zatvora, uz redovne izlaske vikendom!!!!! Ybog dobrog vladanja!!! Nesto tu debelo ne valja. Ispada da je u zatvoru bio samo radnim danima, ne racunajuci godisnje odmore.

sasa jokic

pre 9 godina

Mico@ Njen muz je mnoge porodice u crno zavio, a da ne pricam koliko je mladih zahvaljujuci njemu od droge nastradalo. Mislis da On anije znala cime se bavi?
Meni samo nije jasno kako Canak moze da optira kao neki faktor u Vojvodini, pa i Kole, koj7 su sa njim saradjivali, Canak se i okumio!?

Novodadjanin

pre 9 godina

Ne bih ulazio u lik i delo ubijenih i ubice.

Samo, preneražen sam.

To je 50 m od mog stana.
Jutros u 9 starija mi ćerka išla nešto do škole preskakajući lokve krvi.
Mlađa tim trotoarom ponekad vozi rolere.

Evo vam deco poruka od tate: Spakujte se i ne okrećite se, napraviće vas majmunom kao tatu.

krsto

pre 9 godina

Jedan od komenra glasi...da je ubijen neki vazan politicar, cak i neki veliki "tajkun"...
Pre svega da pojasnimo da je sve to jedno isto drustvo..Slika u ogledalu..
Nema velikih politicara od Tita pa na ovamo...da ne elaboriramo.Sto se tice tajkuna i oni su jasni da su sadasnji ili bivsi politicari,vinogradari,ljubitelji secera,banana ...

Lucidni decko

pre 9 godina

Vidjao sam ga po ns dobijao je cesto slobodne vikende. Vidi se da je ubistvo profi ubica ili ubice dosli bajsevima bez mobilnih telefona pretpostavljam. Pa sad strucnjaci iz policije analizirajte raskrsnice.. Crnogorci preuzimaju N.S polako.

s.

pre 9 godina

Kako je čovek svako malo na nekim vikendima i nagradnim odsustvima shvatio sam da sam ja u vojsci, '80-'81, mnogo više proveo u kasarni nego on u zatvoru.

Zveki

pre 9 godina

Dolazak u zivot, nacin zivota i odlazak iz zivota biramo sami.
Ni 200 policajaca iz Beograda poslatih u N Sad - nije moglo zaustaviti crnu ruku.Sve na svetu predstavlja setvu i zetvu.

hm

pre 9 godina

Zena je ubijena jer je odabrala krimosa za zivotnog partnera, ni prva ni poslednja koja je ubijena pored nekog u sacekusi. Svaki izbor nosi rizik. Istina udobno je zivela dok je trajalo. Zai mi jedino dece ako su imali oni nisu birali roditelje

Necu_u_Tor

pre 9 godina

"Opačić izdržavao je višegodišnju zatvorsku kaznu u Sremskoj Mitrovici, a u vreme ubistva nalazio se na godišnjem odmoru.
"Kako je rečeno agenciji Beta u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija, Opačić je bio na "posebnom pravu korišćenja godišnjeg odmora van ustanove".

Precizirano je da je odmor započeo 23. februara, a da je u zatvor u Sremskoj Mitrovići trebalo da se vrati 6. marta."

Godisnji odmor?!? Pa stvarno neverovatno! Covek za koga je dokazano da je najgorim narkoticima ubijao, da - direktno ubijao ljude, je malo otisao da se odmori... Od cega? Previse je citao u zatvoru?

E dok postoje ovakve svinjarije, postojace i Novi Sad koji vise niko ne prepoznaje. Ne kazem da bi ozbiljna kaznena politika resila sve probleme, ali bi sigurno bilo bolje... Ovako zamalo da deluje komicno.

Cica

pre 9 godina

Nase institucike, kojih ima na papiru, uspeju da daju osudjenicima takve vrste godisnji odmor. Pa verovatno su solidarni sa kriminalcima.
Ja sve cuje, ali za godisnje odmore i vikende osudjenika takve vrste ne.
Ali Srbija je cudo jedno, ima ime drzave a ustvari nije

istina

pre 9 godina

"Vodja veternicke grupe", kao da je to neko preduzece, zar ne ?
Zasto kriminalce nazivamoi nekim cudnim imenima , "vodja grupe" , "vodja navijaca", "biznismen", "poznat policiji od ranije" . Novinari im daju nazive sa kojima ce uskoro da se javljaju u nacionalnu sluzbu i da tamo uplacuju radni staz .

sandra

pre 9 godina

Zena jeste neduzna zrtva,ali neka se zapitaju mlade sponzoruse da li se to moze i njima desiti jednoga dana. Da li supruge,devojke...koje bez podpitanja odakle dolazi novac koje mahnito trose ipak nisu i saucesnici...

roxi

pre 9 godina

naravno da nije dobro kada neko bude ubijen. mediji pisu da je bio krimos, a neki komentatori da mu je zena bila super, ni kriva ni duzna. ne znam koliko su bili u braku, ako izvinite, ja nikada ne bi mogla ziveti sa covekom, za kojeg znam da radi sa narkoticima. narkotici unistavaju milione dece i mladih, cele porodice, pa sad ako moj muz to radi, a ja ga podrzavam, tj. ostajem sa njim, sta sam ja onda?

zlly

pre 9 godina

Kriminalac osudjen na 14 godina zbog dilovanja droge NA GODISNJEM ODMORU OD ZATVORA!!!!!!!!!!!! Banana drzava!!!! Nije ni cudo sta nam deca rade, i zasto ginu!

Aleksandar

pre 9 godina

Ovo je ekstra. Divljam sa narkoticima, onda budem osuđen na 15 godina zatvora (jedem pijem i tako to besplatno), ali vikendima sam kući a imam i godišnji da idem na more.
To i nisu neke loše kazne. Bolje nego da idem na neki prinudni rad u inostranstvo. Ako ništa drugo češće sam kuči.
Ja na privatnom poslu sam slično toliko vremena zatvoren sam u firmi. Kad dođem kući porodicu i ne vidim, vidim ih samo vikendom, pare neke i ne donosim kući, to što donesem to uglavnom i pojedem, nadam se biće bolje, a na more, tj na godišnji verovatno neću skoro.

VJ

pre 9 godina

@Srbin
Krem drustva, elita.

Izvinite, ali ako zivite sa kriminalcem, narko dilerom..., svesno stavljate zivot u torbu i za ocekivati je da ce se tako nesto kad tad dogoditi.
Sami biramo svoj put.

Jack

pre 9 godina

Jadan auto.
(Karl_Fletcher, 28. februar 2015 09:47)

Sirotom coveku stradala soferka na Jugicu. Sad ce neko reci da nije strasno, jeftina je - ali vozacu Juga sigurno nije jeftina.

Matora Budala

pre 9 godina

@ "...Opačić izdržavao je višegodišnju zatvorsku kaznu u Sremskoj Mitrovici, a u vreme ubistva nalazio se na godišnjem odmoru..."

Molio bih nekoga, ko je bolje upućen od mene, da objasni: gde još na ovoj planeti postoji praksa da se osuđenici koji izdržavaju višegodišnje kazne zatvora (zbog teških kriminalnih dela), PUŠTAJU na takozvani "godišnji odmor", zato jer imaju pravo na to!!???

Simon

pre 9 godina

E sad da vidite kad pravnik Vucic kaze: "Ja ne mogu da se mesam u rad sudstva iako ne razumem da se jedan takav osudjenik, za takvo krivicno delo otpusta na odmor..." Ili tako nekako. Hoce li neko da se kladi da ce biti ovako!

32.загорска дивизија

pre 9 godina

Чуј један од вођа картела осуђен на вишегодишњу робију на годишњем одмору!? Али зато онај мученик што је украо да би јео он у безусловни затвор.Слобо извини !

Q

pre 9 godina

Ovde nikom ne smeta što osuđeni kriminalac ima godišnji odmor u zatvoru?!? Odmor od čega? Odmor za šta? Imaju li pošteni radnici u ovoj zemlji godišnji odmor? Koliko traje? Ko plaća da se kriminalci šetaju po gradu dok služe zatvorske kazne? Šta rade dok su na godišnjem? Sigurno gledaju oglase da nadju neki posao. E je naša slika "države". Nikad ovde neće svanuti..

Zlopamtilo

pre 9 godina

Ne razumem kako je to normalno da neko ko je osudjen na višegodišnju kaznu zatvora zbog prometa velike količine narkotika , učešća u brojnim otmicama i iznudama , pokušaja ubistva svedoka klanjem četkicom za zube ,....dobije godišnji odmor van ustanove zbog dobrog vladanja !?

Dobro jutro

pre 9 godina

Klasicna borba za primat u podzemlju. Na policiji je da spreci da sada niko ne ojaca, jer se definitivno kriminal i korupcija ne mogu iskoreniti, ali se mogu smanjiti na minimalnu meru.

katica

pre 9 godina

Klasična zamena.teza.
Nije srbija dno. Zbog ovakvih ljudi (toga svuda ima...)
Nego je problem što 30 g zemlju vodi ratni lobi koji je ubijao i palio po YU gospodari života i smrti i danas.
Ko je srbiju izmesti evrope u afriku?
Sloba-mira i njihove službe...
Kad ste se vi komentatori protiv toga bunili :
Sistem vrednosti izvrnuto naopačke:
Pošten svet, radan, stručnjaci... To je sve na dnu lestvice, "izdajnik do izdajnika"
A svi probisveti, politički lopovi, prijatelji službi e oni su srednja klasa i onu već 39 g vode srbiju. Pa kad najgori vode eto nasta srbija liči.
Ps. Kriminal za kriminal...A politički sistem za politički sistem.

Zuz

pre 9 godina

Neko ce reci dobio je sta je zasluzio... Ali ja pitam prostu stvar? Sta cemo sa njegovom imovinom i sa imovinom njemu slicnima... Oduzimaj to drzavo, na posteno nije stekao. Daj narodu, daj sirotinji

Srbin

pre 9 godina

Nenad Opačić je uredno dobijao slobodne vikende iz zatvora jesnom mesečno zbog dobrog vladanja. Tako je već godinama i čovek nikad nije napravio problem na tim slobodnim vikendima. Njegova supruga Jasmina bila je rodjena sestra Marijane Mateus. Ubijena je ni kriva ni duzna... Tuzno je sto se Srbija vraća u 90'...

s lobodna srbija

pre 9 godina

Za Opačića se znalo ko je ,kaznu je verovatno odslužio od 2003 do danas ,opasno je što niko ne zna ko ga je ubio taj je još opasniji a šeta slobodno i vreba novu metu,o tome ne razmišljate samo ste se uhvatili Opačića,Opačić je već bio u evidenciji i on je žrtva da je trebao biti osuđen na smrt zna se ko to treba da radi DRŽAVA koja je ukinula smrtnu kaznu ,ali ko je taj sa ulice koji sudi na smrt!!!!

Miso

pre 9 godina

Botovi brane vlast,lepo ih je videti.
Ali kriminal je porastao za 40% u odnosu na proslu godina..
Ne pise se dobro,sto je najgore stradace prolaznici..

Cuj godisnji odmor!!

pre 9 godina

Cuj,godisnji odmor,pa vikendi,cinimi se da je taj baja nastavio svoj biznis i dalje,posten covek radi za 200 eura,i sto neki komentar rece,
moli za svoj godisnji!Od kada osudjena lica imaju godisnji,pogotovo osudjeni za trgovinu narkoticima?!

lud zbunjen normalan

pre 9 godina

kao obicnom gradjaninu,bas me briga,sto je tamo neki gradjanin koji se bavio kriminalnim poslovima,ubijen.zao mi je kad nastradaju gradjani koji se nadju na mestu i vremenu,ni krivi ni duzni i nastradaju.

zoran

pre 9 godina

U Vreme kada nije bilo u NS Opačića i Dronjaka ovakve stvari su se dešavale jednom u pola veka ili ređe. Sada su postale svakodnevnica...

Alan Ford

pre 9 godina

Komentar izlišan, mora da je i Legija na odmoru: Opačić izdržavao je višegodišnju zatvorsku kaznu u Sremskoj Mitrovici, a u vreme ubistva nalazio se na godišnjem odmoru.

Pantic Dimitrije M.R.

pre 9 godina

Dan posle izjave ministra da je manje krivicnih dela za 8.9%...manimo se te price,matematike i ostalo..gluposti ciste.

Ja...

pre 9 godina

čovek se pošteno bavio valjanjem droge kao što su naši bizMismeni pošteno pokupovali društveno i napravili svoje imperije a sve uz naklon i čutanje poštenih politićara počevši s milim vođom (Mili-šević li se ono zvaše???)i tako do danas... A ŠTO SMI MI PAMETNI PA VALJAMO BELE LISTIĆE I BIRAMO KAKO BIRAMO TAO NAM JE KAKO NAM JE! a to je već neko drugi opevao i u pesmama pa neću da razvlačim - to svira ružičasto...

btw. sve zatvorske kazne(i za ubistvo iz nehata čak, kao što su saobraćajke) imaju klauzulu - vikend ukoliko se dobro ponašaš posle dve trećine isteka kazne! sem teškog ubistva s predumišljajem izvršenog na posebno svirep način, manijaka i ludaka!

anoniman

pre 9 godina

Ko od maca zivi od maca ce da strada...Kada ce nasi kriminalci da nauce ovu poslovicu staru dve hiljade godina koja je bila i bice uvek aktuelna?

Milan Zdravkovic

pre 9 godina

Ovo radovanje nad bilo cijoj smrti, a pogotovo na ubistvu nevine zene (ni ruska mafija, najopasnija na svetu, ne ubija zene)govori da je psiholosko stanje srpske nacije zabrinjavajuce! Gospodo, nije Opacica likvidirao Robin Hud, nego rivalski narko klan, jedno 100 puta gori od njega. Kakve veze ima ta jadna zena sa drogom, da li je onda i svaka zena koja je bila udana za ubicu isto ubica, ili zena pedofila, je po vama isto pedofil, zena ratnog zlocinca je po vama ratni zlocinac? Pa, da li ste normalni? U kojem to sistemu, cela porodica odgovara ako je njihov clan pocinio kriminalno delo? Ko od vas nema neku crnu ovcu u porodici. Strasno!

miloshsh

pre 9 godina

Svaki drugi komentar je "kako je on na slobodi"? Nije bio na slobodi, lepo pise u tekstu da je dobio odmor od 7 dana zbog dobrog vladanja i odluzene 2/3 kazne. To je normalna praska i vazi za vecinu zatvorenika, u skladu sa vladanjem, da dobijaju slobodne vikende itd. Koga zanima nek cita ZIKS (zakon o izvrsenju krivicnih sankcija)

lexy

pre 9 godina

Vidi se da smo Rusi i mi bratski narod. Ubijamo se k'o od šale. Atentat za atentatom...Ja bježim iz ove "Srbije među šljivama"! Ovo više nije normalno!

Jadnomir Novinarić

pre 9 godina

Мој кум је на робији,због пљачке.Дрогирао се,тукао,и правио проблеме себи и својима.Ја сам породичан човек и никад ми није пало на памет да будем близу његовог друштва.Свако може да ме пљује што смо кумови,тако и Чанка...нај лакше је пљувати оног кога не знаш.
Свако добије шта заслужује
пре или касније.

Darko

pre 9 godina

Tragedija. Ne znam da li je veća tragedija što su muž i žena u cvetu mladosti ubijeni na svirep način, ili što je veliki kriminalac bio na slobodi.

Deja vu. Čini mi se da smo sličan slučaj imali prošle godine, kada je poznati kriminalac u zatvoru ubijen na slobodi.

CG

pre 9 godina

kriminala nikada manje,i ubistava nikada manje!!sve se hvataju mediji i javljaju o ubisvima samo da bi se stekao utisak da je haos,a nije,nikad manje kriminala!veli ministar!nek bog pomogne zemlji srbiji..

Džoni

pre 9 godina

Ajde mogu da razumem mafijaški obračun, ali zašto ubiti ženu? Bucka je bila laf od žene i veliki je gubitak za sve što više nije sa nama, a ovi što se čude zašto je policija blokirala grad zbog ubistva kriminalca neka se zapitaju da je sinoć ubijena i jedna nevina žena koja nije imala ni kaznu za pogrešno parkiranje! Saučešće porodici!

naravnodanisamizbeograda

pre 9 godina

(Line, 28. februar 2015 10:21)

Ko tebe šta pita otužni južnjače!?!?!?
Inače u Novom Sadu imaju i o vama veoma visoko mišljenje... Bolje bi ti bilo da zaradiš za leba, ako dole ima leba...

nebojsa delija

pre 9 godina

o pokojnicima sve naj bolje i nemoj te da osudjujete pokojnika...svi se mi snalazimo u ovom surovom svetu na ovaj ili onaj nacin da zaradimo dinar...

Srbin

pre 9 godina

Nenad Opačić je uredno dobijao slobodne vikende iz zatvora jesnom mesečno zbog dobrog vladanja. Tako je već godinama i čovek nikad nije napravio problem na tim slobodnim vikendima. Njegova supruga Jasmina bila je rodjena sestra Marijane Mateus. Ubijena je ni kriva ni duzna... Tuzno je sto se Srbija vraća u 90'...

nebojsa delija

pre 9 godina

o pokojnicima sve naj bolje i nemoj te da osudjujete pokojnika...svi se mi snalazimo u ovom surovom svetu na ovaj ili onaj nacin da zaradimo dinar...

Džoni

pre 9 godina

Ajde mogu da razumem mafijaški obračun, ali zašto ubiti ženu? Bucka je bila laf od žene i veliki je gubitak za sve što više nije sa nama, a ovi što se čude zašto je policija blokirala grad zbog ubistva kriminalca neka se zapitaju da je sinoć ubijena i jedna nevina žena koja nije imala ni kaznu za pogrešno parkiranje! Saučešće porodici!

s lobodna srbija

pre 9 godina

Za Opačića se znalo ko je ,kaznu je verovatno odslužio od 2003 do danas ,opasno je što niko ne zna ko ga je ubio taj je još opasniji a šeta slobodno i vreba novu metu,o tome ne razmišljate samo ste se uhvatili Opačića,Opačić je već bio u evidenciji i on je žrtva da je trebao biti osuđen na smrt zna se ko to treba da radi DRŽAVA koja je ukinula smrtnu kaznu ,ali ko je taj sa ulice koji sudi na smrt!!!!

miloshsh

pre 9 godina

Svaki drugi komentar je "kako je on na slobodi"? Nije bio na slobodi, lepo pise u tekstu da je dobio odmor od 7 dana zbog dobrog vladanja i odluzene 2/3 kazne. To je normalna praska i vazi za vecinu zatvorenika, u skladu sa vladanjem, da dobijaju slobodne vikende itd. Koga zanima nek cita ZIKS (zakon o izvrsenju krivicnih sankcija)

naravnodanisamizbeograda

pre 9 godina

(Line, 28. februar 2015 10:21)

Ko tebe šta pita otužni južnjače!?!?!?
Inače u Novom Sadu imaju i o vama veoma visoko mišljenje... Bolje bi ti bilo da zaradiš za leba, ako dole ima leba...

veteran

pre 9 godina

Ako je osudjen na visegodisnju kaznu kako je na slobodi,jel to mir koji je u Novi Sad doneo sns gradonacelnik?Poratak u 90. i radikalsku drzavu!

Milan Zdravkovic

pre 9 godina

Ovo radovanje nad bilo cijoj smrti, a pogotovo na ubistvu nevine zene (ni ruska mafija, najopasnija na svetu, ne ubija zene)govori da je psiholosko stanje srpske nacije zabrinjavajuce! Gospodo, nije Opacica likvidirao Robin Hud, nego rivalski narko klan, jedno 100 puta gori od njega. Kakve veze ima ta jadna zena sa drogom, da li je onda i svaka zena koja je bila udana za ubicu isto ubica, ili zena pedofila, je po vama isto pedofil, zena ratnog zlocinca je po vama ratni zlocinac? Pa, da li ste normalni? U kojem to sistemu, cela porodica odgovara ako je njihov clan pocinio kriminalno delo? Ko od vas nema neku crnu ovcu u porodici. Strasno!

nebojsa bg

pre 9 godina

Blokiran Novi Sad, sve policijske snagu su na terenu, cutanje o detaljima zbog istrage, itd itd..Pomislio bi covek, ne dao Bog, da je ubijen neki vazan politicar, cak i neki veliki "tajkun", ili tako neko. Kad ono, narko diler. E pa ljudi moji, sve dok su kriminalci najvazniji ljudi u zemlji, a meni kao obicnom gradjaninu zalepili neku komunalnu kaznu jer sam ostavio vozilo na mestu gde nema znaka zabrane zaustavljanja i parkiranja, nisam bio na zelenoj povrsini, nikakav prekraj ja nisam napravio, sve dok je obican gradjanin niko i nista a zbog kriminalaca se blokira grad, samo tonemo jos dublje, i dublje, i dublje...

Movado

pre 9 godina

Fin momak, ali sve na stranu Novi Sad je postao gori od divljeg zapada. Cak je i Beograd sa vise stanovnika bezbednini, a nekad je bio fin kulturni gradic koji je cistiji i naprednini od ostatks Srbije. Sta uradise kriminalci na vlasti poske tita pa sve do sada ovoj zemlji.

lexy

pre 9 godina

Vidi se da smo Rusi i mi bratski narod. Ubijamo se k'o od šale. Atentat za atentatom...Ja bježim iz ove "Srbije među šljivama"! Ovo više nije normalno!

Jadnomir Novinarić

pre 9 godina

Мој кум је на робији,због пљачке.Дрогирао се,тукао,и правио проблеме себи и својима.Ја сам породичан човек и никад ми није пало на памет да будем близу његовог друштва.Свако може да ме пљује што смо кумови,тако и Чанка...нај лакше је пљувати оног кога не знаш.
Свако добије шта заслужује
пре или касније.

CIU ACAB

pre 9 godina

Vau, i ovakav čovek se šeta slobodan... I onda ga ubiju i policija juri napadače, blokira grad i koriati sve kapacitete... Vau... Ispada da je izvršen atentat na nekog uglednog čoveka i da sad hitno treba naći zlikovce koji su počinili takvo zlodelo. Verovatno ih traže da ih zaposle...

andrijano

pre 9 godina

pratim uredno crnu hroniku i mogu samo da zakljucim posle svega da smo mi jedna kriminalizovana i korumpirana drzava do same srzi.sve je pocelo pod sankcijama kada je drzava morala da zivi od tih crnih tokova i malverzacija a potom je sve izgubilo kontrolu i nikad se vratiti nece.to je dovelo do tajkunizacije i privatizacije koju su upravo ti kriminalci izvrsili i oprali novac.nasa jedina privredna grana u ekspanziji su narkotici a to se vidi na svakom koraku.a sta reci za policiju i sudstvo? stefanovic bolje nek ne drzi konferenciju jer je narodu vec i sa koeficijentom inteligencije ispod 50 sve vec sve jasno a o drugima i da ne govorim.kraj drzave srbije nazalost.

Zveki

pre 9 godina

Dolazak u zivot, nacin zivota i odlazak iz zivota biramo sami.
Ni 200 policajaca iz Beograda poslatih u N Sad - nije moglo zaustaviti crnu ruku.Sve na svetu predstavlja setvu i zetvu.

ђокили

pre 9 godina

Још један обичан дан у Вучићкистану, али стрпите се још 2 године па ћемо да живимо дуго и срећно до краја живота

cacanin

pre 9 godina

" Opačić izdržavao je višegodišnju zatvorsku kaznu u Sremskoj Mitrovici, a u vreme ubistva nalazio se na godišnjem odmoru."

Banana drzava!!! Ja kod privatnika gde posteno radim molim za godisnji odmor a ovaj kriminalac dobio godisnji od drzave iz zatvora.

sasa jokic

pre 9 godina

Mico@ Njen muz je mnoge porodice u crno zavio, a da ne pricam koliko je mladih zahvaljujuci njemu od droge nastradalo. Mislis da On anije znala cime se bavi?
Meni samo nije jasno kako Canak moze da optira kao neki faktor u Vojvodini, pa i Kole, koj7 su sa njim saradjivali, Canak se i okumio!?

krsto

pre 9 godina

Jedan od komenra glasi...da je ubijen neki vazan politicar, cak i neki veliki "tajkun"...
Pre svega da pojasnimo da je sve to jedno isto drustvo..Slika u ogledalu..
Nema velikih politicara od Tita pa na ovamo...da ne elaboriramo.Sto se tice tajkuna i oni su jasni da su sadasnji ili bivsi politicari,vinogradari,ljubitelji secera,banana ...

katica

pre 9 godina

Klasična zamena.teza.
Nije srbija dno. Zbog ovakvih ljudi (toga svuda ima...)
Nego je problem što 30 g zemlju vodi ratni lobi koji je ubijao i palio po YU gospodari života i smrti i danas.
Ko je srbiju izmesti evrope u afriku?
Sloba-mira i njihove službe...
Kad ste se vi komentatori protiv toga bunili :
Sistem vrednosti izvrnuto naopačke:
Pošten svet, radan, stručnjaci... To je sve na dnu lestvice, "izdajnik do izdajnika"
A svi probisveti, politički lopovi, prijatelji službi e oni su srednja klasa i onu već 39 g vode srbiju. Pa kad najgori vode eto nasta srbija liči.
Ps. Kriminal za kriminal...A politički sistem za politički sistem.

Dragan

pre 9 godina

"Nenad Opačić poznat je javnosti od kada je osuđen na dugogodišnju zatvorsku kaznu kao jedan od vodećih ljudi organizacije Firma, koja je povezivana sa trgovinom velike količine droge."

Pa kako je onda bio na ulici nekoliko minuta posle ponoći?

Cica

pre 9 godina

Nase institucike, kojih ima na papiru, uspeju da daju osudjenicima takve vrste godisnji odmor. Pa verovatno su solidarni sa kriminalcima.
Ja sve cuje, ali za godisnje odmore i vikende osudjenika takve vrste ne.
Ali Srbija je cudo jedno, ima ime drzave a ustvari nije

ns

pre 9 godina

tako zavrsavaju ktiminalci... nista novo. Setimo se emisije "Vidimo se u citulji", kako je zavrsio Arkan i ostali kriminalci, ubice ... podzemlje ne prasta ...

mlekadzija

pre 9 godina

Za one koji se pitaju kako je ubijen na slobodi a osudjen na dugoodisnju kaznu. prost odgovor - bio je na produzenom vikendu (zbog dobrog vladanja).

zoran

pre 9 godina

U Vreme kada nije bilo u NS Opačića i Dronjaka ovakve stvari su se dešavale jednom u pola veka ili ređe. Sada su postale svakodnevnica...

Nerim

pre 9 godina

kolika je ta dugogodišnja kazna zatvora na koju je osuđen kad se šetao i vozikao slobodno po Srbiji i NS. A možda ga onomad pomilovali radikali...

Dobro jutro

pre 9 godina

Klasicna borba za primat u podzemlju. Na policiji je da spreci da sada niko ne ojaca, jer se definitivno kriminal i korupcija ne mogu iskoreniti, ali se mogu smanjiti na minimalnu meru.

bb

pre 9 godina

Precizirano je da je odmor započeo 23. februara, a da je u zatvor u Sremskoj Mitrovići trebalo da se vrati 6. marta.

11 dana odmora od zatvora, uz redovne izlaske vikendom!!!!! Ybog dobrog vladanja!!! Nesto tu debelo ne valja. Ispada da je u zatvoru bio samo radnim danima, ne racunajuci godisnje odmore.

Necu_u_Tor

pre 9 godina

"Opačić izdržavao je višegodišnju zatvorsku kaznu u Sremskoj Mitrovici, a u vreme ubistva nalazio se na godišnjem odmoru.
"Kako je rečeno agenciji Beta u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija, Opačić je bio na "posebnom pravu korišćenja godišnjeg odmora van ustanove".

Precizirano je da je odmor započeo 23. februara, a da je u zatvor u Sremskoj Mitrovići trebalo da se vrati 6. marta."

Godisnji odmor?!? Pa stvarno neverovatno! Covek za koga je dokazano da je najgorim narkoticima ubijao, da - direktno ubijao ljude, je malo otisao da se odmori... Od cega? Previse je citao u zatvoru?

E dok postoje ovakve svinjarije, postojace i Novi Sad koji vise niko ne prepoznaje. Ne kazem da bi ozbiljna kaznena politika resila sve probleme, ali bi sigurno bilo bolje... Ovako zamalo da deluje komicno.

igorpl

pre 9 godina

Osuđen na dugogodišnju zatvorsku kaznu a na slobodi????
Kod nas su dogogodišnja samo suđenja i zastarevanja istih a kazne dogogodišnje znače uslovna na 3 meseca, nanogica....
Koje smo mi ovce

romanista

pre 9 godina

A ko je od politicara ikada procesuiran za "druzenje" i primanje para od njega,to je kljucno pitanje ?!? Niko ? Onda je sve jasno...
A on kako je ziveo,tako i zavrsio,ali to je manje bitno.

roxi

pre 9 godina

naravno da nije dobro kada neko bude ubijen. mediji pisu da je bio krimos, a neki komentatori da mu je zena bila super, ni kriva ni duzna. ne znam koliko su bili u braku, ako izvinite, ja nikada ne bi mogla ziveti sa covekom, za kojeg znam da radi sa narkoticima. narkotici unistavaju milione dece i mladih, cele porodice, pa sad ako moj muz to radi, a ja ga podrzavam, tj. ostajem sa njim, sta sam ja onda?

Predrag Marjanovic

pre 9 godina

Kako je osudjen na dugogodisnju kaznu a na slobodi je i nesmetano radi na drogama, pa ja to ne razumem, ova nasa drzava je smrad vecih razmera.

Novodadjanin

pre 9 godina

Ne bih ulazio u lik i delo ubijenih i ubice.

Samo, preneražen sam.

To je 50 m od mog stana.
Jutros u 9 starija mi ćerka išla nešto do škole preskakajući lokve krvi.
Mlađa tim trotoarom ponekad vozi rolere.

Evo vam deco poruka od tate: Spakujte se i ne okrećite se, napraviće vas majmunom kao tatu.

hm

pre 9 godina

Zena je ubijena jer je odabrala krimosa za zivotnog partnera, ni prva ni poslednja koja je ubijena pored nekog u sacekusi. Svaki izbor nosi rizik. Istina udobno je zivela dok je trajalo. Zai mi jedino dece ako su imali oni nisu birali roditelje

Kanalizacija

pre 9 godina

Samo proverite da li je coveku legao regres na racun! Mislim, ako vec ima prava na godisnji odmor od zatvora, onda verovatno ima pravo i na regres, topli obrok i prevoz. Sta sve nece izmisliti.

vredi razmisliti

pre 9 godina

da se batalimo zvake o 90esetim i slicnih gluposti znate sta je najjadnije u celoj prici, u ovoj limuzini sam trebalo da budem ja posle 35 godina rada a on da okopava u mitrovici

VJ

pre 9 godina

@Srbin
Krem drustva, elita.

Izvinite, ali ako zivite sa kriminalcem, narko dilerom..., svesno stavljate zivot u torbu i za ocekivati je da ce se tako nesto kad tad dogoditi.
Sami biramo svoj put.

zlly

pre 9 godina

Kriminalac osudjen na 14 godina zbog dilovanja droge NA GODISNJEM ODMORU OD ZATVORA!!!!!!!!!!!! Banana drzava!!!! Nije ni cudo sta nam deca rade, i zasto ginu!

Zuz

pre 9 godina

Neko ce reci dobio je sta je zasluzio... Ali ja pitam prostu stvar? Sta cemo sa njegovom imovinom i sa imovinom njemu slicnima... Oduzimaj to drzavo, na posteno nije stekao. Daj narodu, daj sirotinji

Matora Budala

pre 9 godina

@ "...Opačić izdržavao je višegodišnju zatvorsku kaznu u Sremskoj Mitrovici, a u vreme ubistva nalazio se na godišnjem odmoru..."

Molio bih nekoga, ko je bolje upućen od mene, da objasni: gde još na ovoj planeti postoji praksa da se osuđenici koji izdržavaju višegodišnje kazne zatvora (zbog teških kriminalnih dela), PUŠTAJU na takozvani "godišnji odmor", zato jer imaju pravo na to!!???

Милојко

pre 9 godina

Гледах неки дан Игре глади па ми синула идеја: позатварати све кримосе на једно место док се не истребе до последњег. Знам да је утопија али добро звучи

sandra

pre 9 godina

Zena jeste neduzna zrtva,ali neka se zapitaju mlade sponzoruse da li se to moze i njima desiti jednoga dana. Da li supruge,devojke...koje bez podpitanja odakle dolazi novac koje mahnito trose ipak nisu i saucesnici...

Aleksandar

pre 9 godina

Ovo je ekstra. Divljam sa narkoticima, onda budem osuđen na 15 godina zatvora (jedem pijem i tako to besplatno), ali vikendima sam kući a imam i godišnji da idem na more.
To i nisu neke loše kazne. Bolje nego da idem na neki prinudni rad u inostranstvo. Ako ništa drugo češće sam kuči.
Ja na privatnom poslu sam slično toliko vremena zatvoren sam u firmi. Kad dođem kući porodicu i ne vidim, vidim ih samo vikendom, pare neke i ne donosim kući, to što donesem to uglavnom i pojedem, nadam se biće bolje, a na more, tj na godišnji verovatno neću skoro.

Ja...

pre 9 godina

čovek se pošteno bavio valjanjem droge kao što su naši bizMismeni pošteno pokupovali društveno i napravili svoje imperije a sve uz naklon i čutanje poštenih politićara počevši s milim vođom (Mili-šević li se ono zvaše???)i tako do danas... A ŠTO SMI MI PAMETNI PA VALJAMO BELE LISTIĆE I BIRAMO KAKO BIRAMO TAO NAM JE KAKO NAM JE! a to je već neko drugi opevao i u pesmama pa neću da razvlačim - to svira ružičasto...

btw. sve zatvorske kazne(i za ubistvo iz nehata čak, kao što su saobraćajke) imaju klauzulu - vikend ukoliko se dobro ponašaš posle dve trećine isteka kazne! sem teškog ubistva s predumišljajem izvršenog na posebno svirep način, manijaka i ludaka!

Lucidni decko

pre 9 godina

Vidjao sam ga po ns dobijao je cesto slobodne vikende. Vidi se da je ubistvo profi ubica ili ubice dosli bajsevima bez mobilnih telefona pretpostavljam. Pa sad strucnjaci iz policije analizirajte raskrsnice.. Crnogorci preuzimaju N.S polako.

Zlopamtilo

pre 9 godina

Ne razumem kako je to normalno da neko ko je osudjen na višegodišnju kaznu zatvora zbog prometa velike količine narkotika , učešća u brojnim otmicama i iznudama , pokušaja ubistva svedoka klanjem četkicom za zube ,....dobije godišnji odmor van ustanove zbog dobrog vladanja !?

Jack

pre 9 godina

Jadan auto.
(Karl_Fletcher, 28. februar 2015 09:47)

Sirotom coveku stradala soferka na Jugicu. Sad ce neko reci da nije strasno, jeftina je - ali vozacu Juga sigurno nije jeftina.

Alan Ford

pre 9 godina

Komentar izlišan, mora da je i Legija na odmoru: Opačić izdržavao je višegodišnju zatvorsku kaznu u Sremskoj Mitrovici, a u vreme ubistva nalazio se na godišnjem odmoru.

s.

pre 9 godina

Kako je čovek svako malo na nekim vikendima i nagradnim odsustvima shvatio sam da sam ja u vojsci, '80-'81, mnogo više proveo u kasarni nego on u zatvoru.

Q

pre 9 godina

Ovde nikom ne smeta što osuđeni kriminalac ima godišnji odmor u zatvoru?!? Odmor od čega? Odmor za šta? Imaju li pošteni radnici u ovoj zemlji godišnji odmor? Koliko traje? Ko plaća da se kriminalci šetaju po gradu dok služe zatvorske kazne? Šta rade dok su na godišnjem? Sigurno gledaju oglase da nadju neki posao. E je naša slika "države". Nikad ovde neće svanuti..

32.загорска дивизија

pre 9 godina

Чуј један од вођа картела осуђен на вишегодишњу робију на годишњем одмору!? Али зато онај мученик што је украо да би јео он у безусловни затвор.Слобо извини !

kejto

pre 9 godina

nista neobicno, nista novo. uskoro ce na njegovo mesto doci drugi i bice kao da se nista nije desilo, "posao" ce se nastaviti, droge ce biti isto kao i pre.

istina

pre 9 godina

"Vodja veternicke grupe", kao da je to neko preduzece, zar ne ?
Zasto kriminalce nazivamoi nekim cudnim imenima , "vodja grupe" , "vodja navijaca", "biznismen", "poznat policiji od ranije" . Novinari im daju nazive sa kojima ce uskoro da se javljaju u nacionalnu sluzbu i da tamo uplacuju radni staz .

Miso

pre 9 godina

Botovi brane vlast,lepo ih je videti.
Ali kriminal je porastao za 40% u odnosu na proslu godina..
Ne pise se dobro,sto je najgore stradace prolaznici..

Darko

pre 9 godina

Tragedija. Ne znam da li je veća tragedija što su muž i žena u cvetu mladosti ubijeni na svirep način, ili što je veliki kriminalac bio na slobodi.

Deja vu. Čini mi se da smo sličan slučaj imali prošle godine, kada je poznati kriminalac u zatvoru ubijen na slobodi.

Cuj godisnji odmor!!

pre 9 godina

Cuj,godisnji odmor,pa vikendi,cinimi se da je taj baja nastavio svoj biznis i dalje,posten covek radi za 200 eura,i sto neki komentar rece,
moli za svoj godisnji!Od kada osudjena lica imaju godisnji,pogotovo osudjeni za trgovinu narkoticima?!

lud zbunjen normalan

pre 9 godina

kao obicnom gradjaninu,bas me briga,sto je tamo neki gradjanin koji se bavio kriminalnim poslovima,ubijen.zao mi je kad nastradaju gradjani koji se nadju na mestu i vremenu,ni krivi ni duzni i nastradaju.

Pantic Dimitrije M.R.

pre 9 godina

Dan posle izjave ministra da je manje krivicnih dela za 8.9%...manimo se te price,matematike i ostalo..gluposti ciste.

anoniman

pre 9 godina

Ko od maca zivi od maca ce da strada...Kada ce nasi kriminalci da nauce ovu poslovicu staru dve hiljade godina koja je bila i bice uvek aktuelna?

Simon

pre 9 godina

E sad da vidite kad pravnik Vucic kaze: "Ja ne mogu da se mesam u rad sudstva iako ne razumem da se jedan takav osudjenik, za takvo krivicno delo otpusta na odmor..." Ili tako nekako. Hoce li neko da se kladi da ce biti ovako!

CG

pre 9 godina

kriminala nikada manje,i ubistava nikada manje!!sve se hvataju mediji i javljaju o ubisvima samo da bi se stekao utisak da je haos,a nije,nikad manje kriminala!veli ministar!nek bog pomogne zemlji srbiji..