Utorak, 24.02.2015.

11:53

"Dačić bi mogao češće da dolazi"

Premijer Aleksandar Vučić rekao je na sednici Vlade Srbije da bi ministar spoljnih poslova Ivica Dačić mogao "češće da dolazi, bez obzira na putovanja".

Izvor: B92

"Daèiæ bi mogao èešæe da dolazi" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

143 Komentari

Sortiraj po:

merlin

pre 9 godina

Apro po cinjenice da je odrzana 100. sednica vlade Srbije Ivica Dacic je morao da bude prisutan na istoj, sto je i Vucic primetio i istakao stav da ova sednica nije smela biti propustena od strane pomenutog ministra, sto je i u pravu.

Olivera

pre 9 godina

Dobro je sto je Ivica Dacic opomenut na 100. sednici vlade republike Srbije, jer drzavni interesi treba da budu na prvom mestu. Pomenut ministar je bez obzira na obaveze koje je imao u Njujorku morao da prisustvuje sednici vlade Srbije.

Marica

pre 9 godina

Dacic jeste ministar spoljnih poslova republike Srbije i mora cesto da bude van Srbije, ali neprisustvovanje 100. sednici vlade Srbije zaista nije u redu sa njegove strane, sto je i receno tokom iste.

flasa

pre 9 godina

Vucic je sasvim opravdano istakao cinjenicu da Dacic nije smeo da propusti veoma vaznu sednicu Vlade, i ostali ministri bi trebalo da porade na aktivnom prisustvu sednicama, zbog velike vaznosti koju one imaju za nasu zemlju.

Marica

pre 9 godina

Dacic jeste ministar spoljnih poslova republike Srbije i mora cesto da bude van Srbije, ali neprisustvovanje 100. sednici vlade Srbije zaista nije u redu sa njegove strane, sto je i receno tokom iste.

kovacevic

pre 9 godina

Posto su gradjani Srbije mogli da isprate sednicu vlade Srbije, 100. po redu, mogli su i da primete izostanak Ivice Dacica, koji je imao obaveze u vezi OEBS, ali je ipak morao da izdvoji vreme u cilju prisustvovanja sednici vlade drzave ciji je jedan od ministara i potpredsednika.

Slavko

pre 9 godina

Aleksandar Vucic je na 100. sednici vlade Srbije morao da iznese stav nezadovoljstva zbog neprisustvovanja Ivice Dacica istoj, jer je on i potrpedsednik vlade, kao i ministar spoljnih poslova republike Srbije, tako da mu se ovaj izostanak moze pripisati kao veliki minus.

dunja

pre 9 godina

Odobren aranzman sa MMF je sasvim dobro dosao kao tema sednice vlade Srbije, 100. po redu, takodje su teme bile i planirani deficit kao i dalji planovi rada vlade Srbije, a izneto je i pitanje redovnosti prisustvovanja sednicama vlade Srbije, za sta je naglaseno da taj procenat mora da se popravi.

dzin

pre 9 godina

Pravilnik sednica vlade Srbije sigurno podrazumeva redovno prisustvovanje zasedanjima istih, a Dacic izgleda pomenutu stavku najmanje postuje, i zato ga treba opomenuti po tom pitanju.

Vedran

pre 9 godina

Ovo bi mogao da bude uvod u definitivan raskid koalicije sa socijalistima,koji nisu uspeli da pokazu privrzenost reformskom procesu,vec su ga cak naprotiv opstruisali u odredjenim sferama

Truman

pre 9 godina

Aktuelna vlast odlično radi svoj posao, u to nema sumnje. Bitno je da svi rade kao tim, a to je definitivno jedini način da se ostvare dobri rezultati. Siguran sam da će dosadašnju politiku i rad nastaviti da sprovodi i u narednom periodu.

kisobran

pre 9 godina

Odrzana je 100. sednica Vlade Srbije, Vucic je iskoristio tu priliku da se osvrne na prisustvo ministara Vlade na sednicama, a posebno je napomenuo slabu prisutnost Dacica, nadajmo se da ce ministri povecati broj dolazaka na sednice.

BOZANA - 63

pre 9 godina

Mislim da je sada mnogo lakse nego na samom pocetku rada sadasnje Vlade Srbije. Sada kada je Srbija postala politicki stabilna drzava i kada se zakonskim regulativama poboljsavaju uslovi za investitore mnogo je lakse stranim kompanijama da se odluce da investiraju u Srbiju i da budu sigurni u ispravnost svoje odluke. Ono sto ce naravno svakako dati jos dodatnu sigurnost je i jucerasnja odluka Borda direktora MMF-a, da nam odobri trogodisnji aranzman.Srbija pruza ogromne mogucnosti za ulaganja, samim tim otvorila bi se nova radna mesta, sto bi svakako podiglo standard gradjana.Sto se tice dolazaka clanova Vlada na sastanke blizi se dan ocene rada svih ministara.

Sanja

pre 9 godina

Dok Dacic vesto izbegava da dodje na sednice vlade dotle Vucic svakodnevno radi i sve je spalo na njega!Neodgovorno ponasanje Dacica ali mislim da moze Vucic i bez njega!

MASTER. D

pre 9 godina

Ne vidim sta je lose u tome da se normalno prihvati kritika ako nesto nije na mestu. Ako moze vecina da prisustvuje sednicama, onda moze i pojedinac

Sanja

pre 9 godina

Dok Dacic vesto izbegava da dodje na sednice vlade dotle Vucic svakodnevno radi i sve je spalo na njega!Neodgovorno ponasanje Dacica ali mislim da moze Vucic i bez njega!

Vladan

pre 9 godina

Na ovakvim sednicama se najbolje definise politika i smernice delovanja vlade, izgradjuju se blizi odnosi medju ministrima a onda je i sama vlada efikasnija, pa zato i ja smaram da je pozeljno prisustvao svim ministara

Frez

pre 9 godina

Osim sto bi Dacic trebalo cesce da dolazi na sednice,trebalo bi i vise da radi,barem upola kao Vucic!Kako ih nije sramota da se sve svede na jednog coveka dok se oni setaju po svetu i ne ucestvuju u radu vlade a veoma dobro su placeni!

Milja R

pre 9 godina

@Peđa: O sastavu vlade odlučuje njen premijer i odgovoran je za njen rad. Da li su Dačić i ministri iz njegove stranke potrebni vladi odlučuje premijer i u tu njegovu odluku se ne bi trebali da mešamo.Kada se bude vršila analiza rada kompletne vlade, onda će se znati da li je taj izbor dobar.

Romanija

pre 9 godina

@je l' jasno: Sdnice vlade se održavaju kako bi ministri inforisali premijera o urađenim poslovima i da se dogovore o narednim zadatcima kao i da donesu neke odluke. Ako premijer može da bude prisutan na tim sednicama , a koji takođe putuje pa i više nego ministar inostranih poslova , onda bi i Dačić se mogao malo češće da pojavljuje na tim sednicama.

Mixa

pre 9 godina

Ministri imaju dobre plate, nalaze se na odgovornim funkcijama i morali bi da budu maksimalno posvećeni svom poslu. Dačić mora da zna da su sednice Vlade obavezne.

zarko

pre 9 godina

"Neozbiljan ministar kao Dačić ne bi ni trebao da bude u vladi Srbije možda je negde nastupao i pevao Miljacku.
(Viki, 24. februar 2015 13:04)"

Možda je negde i pevao. I ovaj tvoj peva, ali na sednici Vlade i uvek tra-la-la. Dačić je možda imao i pametnija posla.

je l' jasno?!

pre 9 godina

E pa NE BI MOGAO!
Dačić je ozbiljan i odličan ministar inostranih poslova i njegovo nije da sedi u Beogradu, naprotiv, on i treba da putuje po svetu. Da ne pominjem da sad i predsedava u OEBS-u.

Политички (р)удар

pre 9 godina

Интересантно је како се представља да је постављање земље на ноге нека врста рударског посла, где су наводно политичари ти рудари, а народ треба да се угледа на њих.

Треба сви да дођу што раније, па да засуку рукаве и да раде, да не долазе на посао аутомобилима него бициклима (јер тако је јефтиније), пауза за ручак уместо 25 минута да буде 20! То је битно, а то што копају где руде нема, нема везе... Опоравак земље јесте дуготрајан процес, али постављање здравог система на основу кога се земља САМА ОПОРАВЉА у наредним годинама, је посао од шест месеци у врх главе, само да има праве политичке воље. У иностранству примера успешних и неуспешних земаља колико хоћеш, погледаш им систем и имаш директни одраз тог система у виду животног стандарда грађана. Просто као пасуљ.

Toza

pre 9 godina

Ministar spoljnih poslova Srbije bi zaista mogao da ispostuje funkciju koja mu je dodeljena od strane Vucica i da redovnije prisustvuje sednicama vlade Srbije, koje bi trebalo da mu budu prece od ostalih poslovnih obaveza.

Gradjanin

pre 9 godina

premijer hitno da se izvini pripadnicima vojske. iznosi neistine o visini plate majora. major je o takvoj plati i pre Vucicevog smanjenja mogao samo da sanja. Treba da te je sramota Vucicu,jer ti oficiri krpe kraj sa krajem!

Milka7

pre 9 godina

Jako je bitno da Dačić i ostali prisustvuju sednicama u ovim teškim momentima kada se Srbija menja i napreduje, treba da pokažu narodu da su odgovorni, vredni i radni.

Beli

pre 9 godina

Mislim da bi Vlada trebala da predsedava i donosi odluke u punom sastavu, a ne da se meri ko je koliko puta došao i tu potpuno stojim iza premijerove kritike upućene dotičnoj gospodi.

ona sto joj nikad ne objavljujete komentare

pre 9 godina

Očigledno je da je premijer Vučić jedina osoba u ovoj državi koja se istinski bori protiv lenjih i halapljivih ministara koji usporavaju ostvarenje njegove vizije da Srbija postane napredna država u rangu sa Nemačkom i Francuskom. (Dragan, 24. februar 2015 14:44)

Pa sto je taj savrseni Vucic postavio te lenje i halapljive ministe? I zasto ih ne smeni? Je li botu?

Hihihaha

pre 9 godina

Ovde ima ljudi koji pokusavaju da ostave smislene komentare, ali to ne prolazi, al zato prolaze automatski sklepani komentari iz kojih uopste ne stoje zivi ljudi. I posle su ljute kada im OEBS kaze da je medijski mrak u Srbiji.

zastavnik

pre 9 godina

DOBRO ja nisam major ja sam ZASTAVNIK imam 42000 + markica koju moram naravno da kupim, sa još ženinih 25000 ne mogu da idem na odmor, da kupim auto, o pozorištu ili bioskopu nema govora, samo deci s vremena ne vreme kupujem novu garderobu, inače obično dobijem od prijatelja !!!!! Gde je tu život ?? PS Nekada je JNA ciljano zastavnicima davala platu ranga kap. I klase. Danas čim izađe potporučnik iz škole šije nas za nekoliko hiljada a znalo se da su njima prvi i najbolji učitelji bili upravo zastavnici !!!

$

pre 9 godina

moj komšija je major i malo pre sam video njegov listić od plate, on je hteo da me uveri u visinu plate! sa svim primanjima je 59.800 dobio za januar...toliko

dexy

pre 9 godina

dobro je sto vidimo da se u svakom trenutku premijer bori za bolju ekonimju i to je cak pohvaljeno os strane MMF-a sto je znak da je u Srbiji dosta promena bilo i da ima svoj ucinak

Prepoznaj bota

pre 9 godina

A zasto je uopste u Vladi ako ima Vucic vecinu? Ne pratim politiku, ali zamara ovo stalno pljuvanje po socijalistima, pa da pitam ljubitelje lika i dela ovog barona.

Dragan

pre 9 godina

Očigledno je da je premijer Vučić jedina osoba u ovoj državi koja se istinski bori protiv lenjih i halapljivih ministara koji usporavaju ostvarenje njegove vizije da Srbija postane napredna država u rangu sa Nemačkom i Francuskom.

multibillionaire

pre 9 godina

Mora se već jednom prekinuti sa praksom neozbiljnog pristupa rešavanju gorućih problema u našem društvu i ekonomiji. Šta može da bude važnije od sednice Vlade za ministra? Vučić je potpuno u pravu.

Obelix

pre 9 godina

Koja kampanja protiv Dacica, cirkus. Dovoljno je da covek procita pola jednog komentara i sve mu je jasno. Daj, budite malo kreativniji. Ups, vi ste botovi...

jerko

pre 9 godina

Samo neka on tako nastavi da ne dolazi na te sednice pa ce cini mi se brzim vozom da izleti iz Vlade,sto i ne bi bilo nesto lose s'obzirom na to da nista konkretno sam nije uradio da bi doprinelu poboljsanju rada Vlade.

Gojko

pre 9 godina

Nikola Selaković, ministar kulture Ivan Tasovac, ministar finansija Dušan Vujović i na kraju šef diplomatije Ivica Dačić se ne mesaju u svoj posao. A, tek guverner...

Petar

pre 9 godina

Ovo kad covek vidi shvati zasto smo na dnu, Vucic covek 20 god na budjetu drzave nikada nista nije radio, i ekipa oko njega koja je sve samo ne strucna i odgovorna. Tuzno je sto je ovaj Narod ovo doziveo. Srbija ima Veliki Narod koji je mnogo toga uspeo da prezivi i sto je bitno izadje kao pobednik, a onda dodju ovakvi ljudi i upropaste sve za 20 god. Nikad ovde bolje nece biti, samo narod nema kud, jer mu je to izgleda sudbina.

Pa da

pre 9 godina

Neznam samo kako Dacic izdrzava da ga ovaj stalno kinji?Doduse Vucic je pametan,zna on kako treba sa poltronima!Otirac sluzi da se o njega noge brisu.

mily10001

pre 9 godina

Izvinite gospodine Vucicu, o kojoj to vojsci I primanjima govorite? Treba da vas je sramota sto iznosite neproverene cinjenice u javnost. Recite narodu kada je vojsci poslednji put povecana plata, recite da je ista kao I 2008. godine, recite koliki je vojni budzet... recite istinu... narod nije glup...

ja

pre 9 godina

Tako jeeeeeee Aco majstore. Pa vidite li vi koliko su neki spremni daleko da idu u kampanji protiv naše vojske? Eto čak će i samoubistvo da izvrše samo da bi naudili vojsci. Ma daj Tomo još ordenja, malo je.

Gloria

pre 9 godina

Svaka kritika se iznosi u cetiri oka, a samo pohvala javno. Ne gradi se tako autoritet, a prozvani svakako putuje mnogo manje od premijera koji je svakodnevno na putu. Svakako bi bilo korisno za poreske obveznike da cuju iz kojih sredstava se finansiraju troskovi putovanja i jednog i drugog gospodina, kao i celokupne svite i koliko iznose ti troskovi?

Balkanac

pre 9 godina

a sto bi cesce dolazio kad zna da mu nista ne mozes a ne smes da ga smenis - ni njega a ni Bajatovica !?? Pa i u vladu si opet morao da ga uzmes iako si dobio od botova apsolutnu vecinu ali ti Rusi zavrnuli usi da mora da ih uzmes za ministre i direktore tako da nastavi da pricas bajke i prodajes maglu...i dalje ti veruju tvoji verni botovi ....mi normalni ne naravno.....

Pirlitor Savković

pre 9 godina

A inače na tim sednicama vlade se diskutuje sve u šesnaest, pa je prisustvo ministra Dačića ključno... Mnogo se bre folira taj Vučić.

Sale

pre 9 godina

Gledam prenos sednice vlade i rece covek kako je kurs dinara pre dve godine bio na istom nivou. Kraj februara 2013. kurs 111.52 http://www.cekos.rs/srednji-kurs-na-kraju-meseca-u-2013 Dokle vise ovakvog vredjanja inteligencije???

Milan Nis

pre 9 godina

Imam ja predlog,ima onaj novi robot,na kog se nakaci tablet i Dacic moze uvek da bude prisutan na sednicama vlade,cak i kad se provodi po Argentini,recimo.

Кривокапић

pre 9 godina

Представа за народне масе. Прозивке и игре неспособних људи који су за три године своје владавине повећали дуг Србије за 40% а да нису саградили ништа.

Patria

pre 9 godina

A ko se to nama uplasio da ce Dacic mozda i nesto pametno da uradi na svetskom nivou tokom pretsedavanja OEBSom, pa da ne ukrade neki promilcic popularnosti nasem presvetlom sinu sunca, velikom vodji, drugu broj jedan AV?

jonke

pre 9 godina

Ma tog Dacica bi trebalo izbaciti iz Vlade sa sve njegovom strankom,jer bar ja licno uopste ne vidim neki njegov veliki doprinos svim ovim reformama koje Vlada uspesno za sada sprovodi.

Može mu se?

pre 9 godina

Uvredljivo, zaista. Kao da je ministar inostranih poslova otputovao u Njujork iz turističkih razloga, a nije od šefa Vlade prethodno zatražio slobodne dane.

Pedja

pre 9 godina

Za sve nas bi bilo najbolje da vas što ređe viđamo, naročito Vučića. Čovek je toliko stvari naobećavao i naizmišljao da je to neverovatno - a apsolutno ništa od obećanja nije ispunio. Do sada neviđeno, zaista.

Pravednik

pre 9 godina

Pa dobro gospodine premijeru a da malo rasteretite ministarstvo spoljnih poslova ili napravite neku reorganizaciju? Siroti Dačić mora da se brine o ukrajini sa OESS-om, gasi političke požare od vardara do triglava i bori se na dnevnoj bazi sa UN-om... razmislite malo čovek je naprosto preopterećen ...

Dušan

pre 9 godina

Sednica Vlade treba da bude obavezna za sve ministre. Sednica se uvek zakazuje ranije, pa se neke obaveze mogu odložiti kako bi SVI ministri prisustvovali sednici, pa i Dačić.

Ecky

pre 9 godina

"Kampanja protiv vojske" koja je sakrila sve snimke ponasanja njegovog brata."Kampanja protiv ..." je rec koju koristi od kako je dosao na vlast...

SiNiSa

pre 9 godina

Svaka čast Vučiću!Srećna je majka koja te rodila!Blago ovom narodu što te ima!Živeo premijer i njegova vlada!Živeo MMF,Toni Bler, Bin i ostali premijerovi prijatelji i dokazani prijatelji srpskog naroda!Što je više kleveta i laži Premijer Vučić nam miliji i draži!

Nika-1

pre 9 godina

Sada kada je Srbija postala politički stabilna država i kada se zakonskim regulativama poboljšavaju uslovi za investitore mnogo je lakše stranim kompanijama da se odluče da investiraju u Srbiju i da budu sigurni u ispravnost svoje odluke ,a Srbija pruža ogromne mogućnosti za ulaganja , a samim tim otvorila bi se nova radna mesta .

Pedja

pre 9 godina

Za sve nas bi bilo najbolje da vas što ređe viđamo, naročito Vučića. Čovek je toliko stvari naobećavao i naizmišljao da je to neverovatno - a apsolutno ništa od obećanja nije ispunio. Do sada neviđeno, zaista.

Кривокапић

pre 9 godina

Представа за народне масе. Прозивке и игре неспособних људи који су за три године своје владавине повећали дуг Србије за 40% а да нису саградили ништа.

mily10001

pre 9 godina

Izvinite gospodine Vucicu, o kojoj to vojsci I primanjima govorite? Treba da vas je sramota sto iznosite neproverene cinjenice u javnost. Recite narodu kada je vojsci poslednji put povecana plata, recite da je ista kao I 2008. godine, recite koliki je vojni budzet... recite istinu... narod nije glup...

Pirlitor Savković

pre 9 godina

A inače na tim sednicama vlade se diskutuje sve u šesnaest, pa je prisustvo ministra Dačića ključno... Mnogo se bre folira taj Vučić.

Petar

pre 9 godina

Ovo kad covek vidi shvati zasto smo na dnu, Vucic covek 20 god na budjetu drzave nikada nista nije radio, i ekipa oko njega koja je sve samo ne strucna i odgovorna. Tuzno je sto je ovaj Narod ovo doziveo. Srbija ima Veliki Narod koji je mnogo toga uspeo da prezivi i sto je bitno izadje kao pobednik, a onda dodju ovakvi ljudi i upropaste sve za 20 god. Nikad ovde bolje nece biti, samo narod nema kud, jer mu je to izgleda sudbina.

Balkanac

pre 9 godina

a sto bi cesce dolazio kad zna da mu nista ne mozes a ne smes da ga smenis - ni njega a ni Bajatovica !?? Pa i u vladu si opet morao da ga uzmes iako si dobio od botova apsolutnu vecinu ali ti Rusi zavrnuli usi da mora da ih uzmes za ministre i direktore tako da nastavi da pricas bajke i prodajes maglu...i dalje ti veruju tvoji verni botovi ....mi normalni ne naravno.....

ja

pre 9 godina

Tako jeeeeeee Aco majstore. Pa vidite li vi koliko su neki spremni daleko da idu u kampanji protiv naše vojske? Eto čak će i samoubistvo da izvrše samo da bi naudili vojsci. Ma daj Tomo još ordenja, malo je.

jonke

pre 9 godina

Ma tog Dacica bi trebalo izbaciti iz Vlade sa sve njegovom strankom,jer bar ja licno uopste ne vidim neki njegov veliki doprinos svim ovim reformama koje Vlada uspesno za sada sprovodi.

Nika-1

pre 9 godina

Sada kada je Srbija postala politički stabilna država i kada se zakonskim regulativama poboljšavaju uslovi za investitore mnogo je lakše stranim kompanijama da se odluče da investiraju u Srbiju i da budu sigurni u ispravnost svoje odluke ,a Srbija pruža ogromne mogućnosti za ulaganja , a samim tim otvorila bi se nova radna mesta .

Gojko

pre 9 godina

Nikola Selaković, ministar kulture Ivan Tasovac, ministar finansija Dušan Vujović i na kraju šef diplomatije Ivica Dačić se ne mesaju u svoj posao. A, tek guverner...

Dušan

pre 9 godina

Sednica Vlade treba da bude obavezna za sve ministre. Sednica se uvek zakazuje ranije, pa se neke obaveze mogu odložiti kako bi SVI ministri prisustvovali sednici, pa i Dačić.

Milan Nis

pre 9 godina

Imam ja predlog,ima onaj novi robot,na kog se nakaci tablet i Dacic moze uvek da bude prisutan na sednicama vlade,cak i kad se provodi po Argentini,recimo.

SiNiSa

pre 9 godina

Svaka čast Vučiću!Srećna je majka koja te rodila!Blago ovom narodu što te ima!Živeo premijer i njegova vlada!Živeo MMF,Toni Bler, Bin i ostali premijerovi prijatelji i dokazani prijatelji srpskog naroda!Što je više kleveta i laži Premijer Vučić nam miliji i draži!

Sale

pre 9 godina

Gledam prenos sednice vlade i rece covek kako je kurs dinara pre dve godine bio na istom nivou. Kraj februara 2013. kurs 111.52 http://www.cekos.rs/srednji-kurs-na-kraju-meseca-u-2013 Dokle vise ovakvog vredjanja inteligencije???

Ecky

pre 9 godina

"Kampanja protiv vojske" koja je sakrila sve snimke ponasanja njegovog brata."Kampanja protiv ..." je rec koju koristi od kako je dosao na vlast...

jerko

pre 9 godina

Samo neka on tako nastavi da ne dolazi na te sednice pa ce cini mi se brzim vozom da izleti iz Vlade,sto i ne bi bilo nesto lose s'obzirom na to da nista konkretno sam nije uradio da bi doprinelu poboljsanju rada Vlade.

Pa da

pre 9 godina

Neznam samo kako Dacic izdrzava da ga ovaj stalno kinji?Doduse Vucic je pametan,zna on kako treba sa poltronima!Otirac sluzi da se o njega noge brisu.

Gloria

pre 9 godina

Svaka kritika se iznosi u cetiri oka, a samo pohvala javno. Ne gradi se tako autoritet, a prozvani svakako putuje mnogo manje od premijera koji je svakodnevno na putu. Svakako bi bilo korisno za poreske obveznike da cuju iz kojih sredstava se finansiraju troskovi putovanja i jednog i drugog gospodina, kao i celokupne svite i koliko iznose ti troskovi?

Može mu se?

pre 9 godina

Uvredljivo, zaista. Kao da je ministar inostranih poslova otputovao u Njujork iz turističkih razloga, a nije od šefa Vlade prethodno zatražio slobodne dane.

dexy

pre 9 godina

dobro je sto vidimo da se u svakom trenutku premijer bori za bolju ekonimju i to je cak pohvaljeno os strane MMF-a sto je znak da je u Srbiji dosta promena bilo i da ima svoj ucinak

Patria

pre 9 godina

A ko se to nama uplasio da ce Dacic mozda i nesto pametno da uradi na svetskom nivou tokom pretsedavanja OEBSom, pa da ne ukrade neki promilcic popularnosti nasem presvetlom sinu sunca, velikom vodji, drugu broj jedan AV?

Dragan

pre 9 godina

Očigledno je da je premijer Vučić jedina osoba u ovoj državi koja se istinski bori protiv lenjih i halapljivih ministara koji usporavaju ostvarenje njegove vizije da Srbija postane napredna država u rangu sa Nemačkom i Francuskom.

Toza

pre 9 godina

Ministar spoljnih poslova Srbije bi zaista mogao da ispostuje funkciju koja mu je dodeljena od strane Vucica i da redovnije prisustvuje sednicama vlade Srbije, koje bi trebalo da mu budu prece od ostalih poslovnih obaveza.

multibillionaire

pre 9 godina

Mora se već jednom prekinuti sa praksom neozbiljnog pristupa rešavanju gorućih problema u našem društvu i ekonomiji. Šta može da bude važnije od sednice Vlade za ministra? Vučić je potpuno u pravu.

Milka7

pre 9 godina

Jako je bitno da Dačić i ostali prisustvuju sednicama u ovim teškim momentima kada se Srbija menja i napreduje, treba da pokažu narodu da su odgovorni, vredni i radni.

Beli

pre 9 godina

Mislim da bi Vlada trebala da predsedava i donosi odluke u punom sastavu, a ne da se meri ko je koliko puta došao i tu potpuno stojim iza premijerove kritike upućene dotičnoj gospodi.

Pravednik

pre 9 godina

Pa dobro gospodine premijeru a da malo rasteretite ministarstvo spoljnih poslova ili napravite neku reorganizaciju? Siroti Dačić mora da se brine o ukrajini sa OESS-om, gasi političke požare od vardara do triglava i bori se na dnevnoj bazi sa UN-om... razmislite malo čovek je naprosto preopterećen ...

Prepoznaj bota

pre 9 godina

A zasto je uopste u Vladi ako ima Vucic vecinu? Ne pratim politiku, ali zamara ovo stalno pljuvanje po socijalistima, pa da pitam ljubitelje lika i dela ovog barona.

Obelix

pre 9 godina

Koja kampanja protiv Dacica, cirkus. Dovoljno je da covek procita pola jednog komentara i sve mu je jasno. Daj, budite malo kreativniji. Ups, vi ste botovi...

Gradjanin

pre 9 godina

premijer hitno da se izvini pripadnicima vojske. iznosi neistine o visini plate majora. major je o takvoj plati i pre Vucicevog smanjenja mogao samo da sanja. Treba da te je sramota Vucicu,jer ti oficiri krpe kraj sa krajem!

ona sto joj nikad ne objavljujete komentare

pre 9 godina

Očigledno je da je premijer Vučić jedina osoba u ovoj državi koja se istinski bori protiv lenjih i halapljivih ministara koji usporavaju ostvarenje njegove vizije da Srbija postane napredna država u rangu sa Nemačkom i Francuskom. (Dragan, 24. februar 2015 14:44)

Pa sto je taj savrseni Vucic postavio te lenje i halapljive ministe? I zasto ih ne smeni? Je li botu?

zastavnik

pre 9 godina

DOBRO ja nisam major ja sam ZASTAVNIK imam 42000 + markica koju moram naravno da kupim, sa još ženinih 25000 ne mogu da idem na odmor, da kupim auto, o pozorištu ili bioskopu nema govora, samo deci s vremena ne vreme kupujem novu garderobu, inače obično dobijem od prijatelja !!!!! Gde je tu život ?? PS Nekada je JNA ciljano zastavnicima davala platu ranga kap. I klase. Danas čim izađe potporučnik iz škole šije nas za nekoliko hiljada a znalo se da su njima prvi i najbolji učitelji bili upravo zastavnici !!!

Hihihaha

pre 9 godina

Ovde ima ljudi koji pokusavaju da ostave smislene komentare, ali to ne prolazi, al zato prolaze automatski sklepani komentari iz kojih uopste ne stoje zivi ljudi. I posle su ljute kada im OEBS kaze da je medijski mrak u Srbiji.

$

pre 9 godina

moj komšija je major i malo pre sam video njegov listić od plate, on je hteo da me uveri u visinu plate! sa svim primanjima je 59.800 dobio za januar...toliko

je l' jasno?!

pre 9 godina

E pa NE BI MOGAO!
Dačić je ozbiljan i odličan ministar inostranih poslova i njegovo nije da sedi u Beogradu, naprotiv, on i treba da putuje po svetu. Da ne pominjem da sad i predsedava u OEBS-u.

Политички (р)удар

pre 9 godina

Интересантно је како се представља да је постављање земље на ноге нека врста рударског посла, где су наводно политичари ти рудари, а народ треба да се угледа на њих.

Треба сви да дођу што раније, па да засуку рукаве и да раде, да не долазе на посао аутомобилима него бициклима (јер тако је јефтиније), пауза за ручак уместо 25 минута да буде 20! То је битно, а то што копају где руде нема, нема везе... Опоравак земље јесте дуготрајан процес, али постављање здравог система на основу кога се земља САМА ОПОРАВЉА у наредним годинама, је посао од шест месеци у врх главе, само да има праве политичке воље. У иностранству примера успешних и неуспешних земаља колико хоћеш, погледаш им систем и имаш директни одраз тог система у виду животног стандарда грађана. Просто као пасуљ.

zarko

pre 9 godina

"Neozbiljan ministar kao Dačić ne bi ni trebao da bude u vladi Srbije možda je negde nastupao i pevao Miljacku.
(Viki, 24. februar 2015 13:04)"

Možda je negde i pevao. I ovaj tvoj peva, ali na sednici Vlade i uvek tra-la-la. Dačić je možda imao i pametnija posla.

Mixa

pre 9 godina

Ministri imaju dobre plate, nalaze se na odgovornim funkcijama i morali bi da budu maksimalno posvećeni svom poslu. Dačić mora da zna da su sednice Vlade obavezne.

MASTER. D

pre 9 godina

Ne vidim sta je lose u tome da se normalno prihvati kritika ako nesto nije na mestu. Ako moze vecina da prisustvuje sednicama, onda moze i pojedinac

Milja R

pre 9 godina

@Peđa: O sastavu vlade odlučuje njen premijer i odgovoran je za njen rad. Da li su Dačić i ministri iz njegove stranke potrebni vladi odlučuje premijer i u tu njegovu odluku se ne bi trebali da mešamo.Kada se bude vršila analiza rada kompletne vlade, onda će se znati da li je taj izbor dobar.

BOZANA - 63

pre 9 godina

Mislim da je sada mnogo lakse nego na samom pocetku rada sadasnje Vlade Srbije. Sada kada je Srbija postala politicki stabilna drzava i kada se zakonskim regulativama poboljsavaju uslovi za investitore mnogo je lakse stranim kompanijama da se odluce da investiraju u Srbiju i da budu sigurni u ispravnost svoje odluke. Ono sto ce naravno svakako dati jos dodatnu sigurnost je i jucerasnja odluka Borda direktora MMF-a, da nam odobri trogodisnji aranzman.Srbija pruza ogromne mogucnosti za ulaganja, samim tim otvorila bi se nova radna mesta, sto bi svakako podiglo standard gradjana.Sto se tice dolazaka clanova Vlada na sastanke blizi se dan ocene rada svih ministara.

Truman

pre 9 godina

Aktuelna vlast odlično radi svoj posao, u to nema sumnje. Bitno je da svi rade kao tim, a to je definitivno jedini način da se ostvare dobri rezultati. Siguran sam da će dosadašnju politiku i rad nastaviti da sprovodi i u narednom periodu.

Sanja

pre 9 godina

Dok Dacic vesto izbegava da dodje na sednice vlade dotle Vucic svakodnevno radi i sve je spalo na njega!Neodgovorno ponasanje Dacica ali mislim da moze Vucic i bez njega!

Frez

pre 9 godina

Osim sto bi Dacic trebalo cesce da dolazi na sednice,trebalo bi i vise da radi,barem upola kao Vucic!Kako ih nije sramota da se sve svede na jednog coveka dok se oni setaju po svetu i ne ucestvuju u radu vlade a veoma dobro su placeni!

Vladan

pre 9 godina

Na ovakvim sednicama se najbolje definise politika i smernice delovanja vlade, izgradjuju se blizi odnosi medju ministrima a onda je i sama vlada efikasnija, pa zato i ja smaram da je pozeljno prisustvao svim ministara

Romanija

pre 9 godina

@je l' jasno: Sdnice vlade se održavaju kako bi ministri inforisali premijera o urađenim poslovima i da se dogovore o narednim zadatcima kao i da donesu neke odluke. Ako premijer može da bude prisutan na tim sednicama , a koji takođe putuje pa i više nego ministar inostranih poslova , onda bi i Dačić se mogao malo češće da pojavljuje na tim sednicama.

Sanja

pre 9 godina

Dok Dacic vesto izbegava da dodje na sednice vlade dotle Vucic svakodnevno radi i sve je spalo na njega!Neodgovorno ponasanje Dacica ali mislim da moze Vucic i bez njega!

kisobran

pre 9 godina

Odrzana je 100. sednica Vlade Srbije, Vucic je iskoristio tu priliku da se osvrne na prisustvo ministara Vlade na sednicama, a posebno je napomenuo slabu prisutnost Dacica, nadajmo se da ce ministri povecati broj dolazaka na sednice.

Vedran

pre 9 godina

Ovo bi mogao da bude uvod u definitivan raskid koalicije sa socijalistima,koji nisu uspeli da pokazu privrzenost reformskom procesu,vec su ga cak naprotiv opstruisali u odredjenim sferama

dunja

pre 9 godina

Odobren aranzman sa MMF je sasvim dobro dosao kao tema sednice vlade Srbije, 100. po redu, takodje su teme bile i planirani deficit kao i dalji planovi rada vlade Srbije, a izneto je i pitanje redovnosti prisustvovanja sednicama vlade Srbije, za sta je naglaseno da taj procenat mora da se popravi.

dzin

pre 9 godina

Pravilnik sednica vlade Srbije sigurno podrazumeva redovno prisustvovanje zasedanjima istih, a Dacic izgleda pomenutu stavku najmanje postuje, i zato ga treba opomenuti po tom pitanju.

Slavko

pre 9 godina

Aleksandar Vucic je na 100. sednici vlade Srbije morao da iznese stav nezadovoljstva zbog neprisustvovanja Ivice Dacica istoj, jer je on i potrpedsednik vlade, kao i ministar spoljnih poslova republike Srbije, tako da mu se ovaj izostanak moze pripisati kao veliki minus.

kovacevic

pre 9 godina

Posto su gradjani Srbije mogli da isprate sednicu vlade Srbije, 100. po redu, mogli su i da primete izostanak Ivice Dacica, koji je imao obaveze u vezi OEBS, ali je ipak morao da izdvoji vreme u cilju prisustvovanja sednici vlade drzave ciji je jedan od ministara i potpredsednika.

Olivera

pre 9 godina

Dobro je sto je Ivica Dacic opomenut na 100. sednici vlade republike Srbije, jer drzavni interesi treba da budu na prvom mestu. Pomenut ministar je bez obzira na obaveze koje je imao u Njujorku morao da prisustvuje sednici vlade Srbije.

Marica

pre 9 godina

Dacic jeste ministar spoljnih poslova republike Srbije i mora cesto da bude van Srbije, ali neprisustvovanje 100. sednici vlade Srbije zaista nije u redu sa njegove strane, sto je i receno tokom iste.

Marica

pre 9 godina

Dacic jeste ministar spoljnih poslova republike Srbije i mora cesto da bude van Srbije, ali neprisustvovanje 100. sednici vlade Srbije zaista nije u redu sa njegove strane, sto je i receno tokom iste.

flasa

pre 9 godina

Vucic je sasvim opravdano istakao cinjenicu da Dacic nije smeo da propusti veoma vaznu sednicu Vlade, i ostali ministri bi trebalo da porade na aktivnom prisustvu sednicama, zbog velike vaznosti koju one imaju za nasu zemlju.

merlin

pre 9 godina

Apro po cinjenice da je odrzana 100. sednica vlade Srbije Ivica Dacic je morao da bude prisutan na istoj, sto je i Vucic primetio i istakao stav da ova sednica nije smela biti propustena od strane pomenutog ministra, sto je i u pravu.

Balkanac

pre 9 godina

a sto bi cesce dolazio kad zna da mu nista ne mozes a ne smes da ga smenis - ni njega a ni Bajatovica !?? Pa i u vladu si opet morao da ga uzmes iako si dobio od botova apsolutnu vecinu ali ti Rusi zavrnuli usi da mora da ih uzmes za ministre i direktore tako da nastavi da pricas bajke i prodajes maglu...i dalje ti veruju tvoji verni botovi ....mi normalni ne naravno.....

Pedja

pre 9 godina

Za sve nas bi bilo najbolje da vas što ređe viđamo, naročito Vučića. Čovek je toliko stvari naobećavao i naizmišljao da je to neverovatno - a apsolutno ništa od obećanja nije ispunio. Do sada neviđeno, zaista.

Кривокапић

pre 9 godina

Представа за народне масе. Прозивке и игре неспособних људи који су за три године своје владавине повећали дуг Србије за 40% а да нису саградили ништа.

Petar

pre 9 godina

Ovo kad covek vidi shvati zasto smo na dnu, Vucic covek 20 god na budjetu drzave nikada nista nije radio, i ekipa oko njega koja je sve samo ne strucna i odgovorna. Tuzno je sto je ovaj Narod ovo doziveo. Srbija ima Veliki Narod koji je mnogo toga uspeo da prezivi i sto je bitno izadje kao pobednik, a onda dodju ovakvi ljudi i upropaste sve za 20 god. Nikad ovde bolje nece biti, samo narod nema kud, jer mu je to izgleda sudbina.

Pirlitor Savković

pre 9 godina

A inače na tim sednicama vlade se diskutuje sve u šesnaest, pa je prisustvo ministra Dačića ključno... Mnogo se bre folira taj Vučić.

mily10001

pre 9 godina

Izvinite gospodine Vucicu, o kojoj to vojsci I primanjima govorite? Treba da vas je sramota sto iznosite neproverene cinjenice u javnost. Recite narodu kada je vojsci poslednji put povecana plata, recite da je ista kao I 2008. godine, recite koliki je vojni budzet... recite istinu... narod nije glup...

ja

pre 9 godina

Tako jeeeeeee Aco majstore. Pa vidite li vi koliko su neki spremni daleko da idu u kampanji protiv naše vojske? Eto čak će i samoubistvo da izvrše samo da bi naudili vojsci. Ma daj Tomo još ordenja, malo je.

Pa da

pre 9 godina

Neznam samo kako Dacic izdrzava da ga ovaj stalno kinji?Doduse Vucic je pametan,zna on kako treba sa poltronima!Otirac sluzi da se o njega noge brisu.

SiNiSa

pre 9 godina

Svaka čast Vučiću!Srećna je majka koja te rodila!Blago ovom narodu što te ima!Živeo premijer i njegova vlada!Živeo MMF,Toni Bler, Bin i ostali premijerovi prijatelji i dokazani prijatelji srpskog naroda!Što je više kleveta i laži Premijer Vučić nam miliji i draži!

Gojko

pre 9 godina

Nikola Selaković, ministar kulture Ivan Tasovac, ministar finansija Dušan Vujović i na kraju šef diplomatije Ivica Dačić se ne mesaju u svoj posao. A, tek guverner...

Sale

pre 9 godina

Gledam prenos sednice vlade i rece covek kako je kurs dinara pre dve godine bio na istom nivou. Kraj februara 2013. kurs 111.52 http://www.cekos.rs/srednji-kurs-na-kraju-meseca-u-2013 Dokle vise ovakvog vredjanja inteligencije???

Ecky

pre 9 godina

"Kampanja protiv vojske" koja je sakrila sve snimke ponasanja njegovog brata."Kampanja protiv ..." je rec koju koristi od kako je dosao na vlast...

Gloria

pre 9 godina

Svaka kritika se iznosi u cetiri oka, a samo pohvala javno. Ne gradi se tako autoritet, a prozvani svakako putuje mnogo manje od premijera koji je svakodnevno na putu. Svakako bi bilo korisno za poreske obveznike da cuju iz kojih sredstava se finansiraju troskovi putovanja i jednog i drugog gospodina, kao i celokupne svite i koliko iznose ti troskovi?

Pravednik

pre 9 godina

Pa dobro gospodine premijeru a da malo rasteretite ministarstvo spoljnih poslova ili napravite neku reorganizaciju? Siroti Dačić mora da se brine o ukrajini sa OESS-om, gasi političke požare od vardara do triglava i bori se na dnevnoj bazi sa UN-om... razmislite malo čovek je naprosto preopterećen ...

Može mu se?

pre 9 godina

Uvredljivo, zaista. Kao da je ministar inostranih poslova otputovao u Njujork iz turističkih razloga, a nije od šefa Vlade prethodno zatražio slobodne dane.

Patria

pre 9 godina

A ko se to nama uplasio da ce Dacic mozda i nesto pametno da uradi na svetskom nivou tokom pretsedavanja OEBSom, pa da ne ukrade neki promilcic popularnosti nasem presvetlom sinu sunca, velikom vodji, drugu broj jedan AV?

Nika-1

pre 9 godina

Sada kada je Srbija postala politički stabilna država i kada se zakonskim regulativama poboljšavaju uslovi za investitore mnogo je lakše stranim kompanijama da se odluče da investiraju u Srbiju i da budu sigurni u ispravnost svoje odluke ,a Srbija pruža ogromne mogućnosti za ulaganja , a samim tim otvorila bi se nova radna mesta .

jonke

pre 9 godina

Ma tog Dacica bi trebalo izbaciti iz Vlade sa sve njegovom strankom,jer bar ja licno uopste ne vidim neki njegov veliki doprinos svim ovim reformama koje Vlada uspesno za sada sprovodi.

Obelix

pre 9 godina

Koja kampanja protiv Dacica, cirkus. Dovoljno je da covek procita pola jednog komentara i sve mu je jasno. Daj, budite malo kreativniji. Ups, vi ste botovi...

Gradjanin

pre 9 godina

premijer hitno da se izvini pripadnicima vojske. iznosi neistine o visini plate majora. major je o takvoj plati i pre Vucicevog smanjenja mogao samo da sanja. Treba da te je sramota Vucicu,jer ti oficiri krpe kraj sa krajem!

Prepoznaj bota

pre 9 godina

A zasto je uopste u Vladi ako ima Vucic vecinu? Ne pratim politiku, ali zamara ovo stalno pljuvanje po socijalistima, pa da pitam ljubitelje lika i dela ovog barona.

zastavnik

pre 9 godina

DOBRO ja nisam major ja sam ZASTAVNIK imam 42000 + markica koju moram naravno da kupim, sa još ženinih 25000 ne mogu da idem na odmor, da kupim auto, o pozorištu ili bioskopu nema govora, samo deci s vremena ne vreme kupujem novu garderobu, inače obično dobijem od prijatelja !!!!! Gde je tu život ?? PS Nekada je JNA ciljano zastavnicima davala platu ranga kap. I klase. Danas čim izađe potporučnik iz škole šije nas za nekoliko hiljada a znalo se da su njima prvi i najbolji učitelji bili upravo zastavnici !!!

Dušan

pre 9 godina

Sednica Vlade treba da bude obavezna za sve ministre. Sednica se uvek zakazuje ranije, pa se neke obaveze mogu odložiti kako bi SVI ministri prisustvovali sednici, pa i Dačić.

ona sto joj nikad ne objavljujete komentare

pre 9 godina

Očigledno je da je premijer Vučić jedina osoba u ovoj državi koja se istinski bori protiv lenjih i halapljivih ministara koji usporavaju ostvarenje njegove vizije da Srbija postane napredna država u rangu sa Nemačkom i Francuskom. (Dragan, 24. februar 2015 14:44)

Pa sto je taj savrseni Vucic postavio te lenje i halapljive ministe? I zasto ih ne smeni? Je li botu?

Hihihaha

pre 9 godina

Ovde ima ljudi koji pokusavaju da ostave smislene komentare, ali to ne prolazi, al zato prolaze automatski sklepani komentari iz kojih uopste ne stoje zivi ljudi. I posle su ljute kada im OEBS kaze da je medijski mrak u Srbiji.

jerko

pre 9 godina

Samo neka on tako nastavi da ne dolazi na te sednice pa ce cini mi se brzim vozom da izleti iz Vlade,sto i ne bi bilo nesto lose s'obzirom na to da nista konkretno sam nije uradio da bi doprinelu poboljsanju rada Vlade.

dexy

pre 9 godina

dobro je sto vidimo da se u svakom trenutku premijer bori za bolju ekonimju i to je cak pohvaljeno os strane MMF-a sto je znak da je u Srbiji dosta promena bilo i da ima svoj ucinak

Dragan

pre 9 godina

Očigledno je da je premijer Vučić jedina osoba u ovoj državi koja se istinski bori protiv lenjih i halapljivih ministara koji usporavaju ostvarenje njegove vizije da Srbija postane napredna država u rangu sa Nemačkom i Francuskom.

$

pre 9 godina

moj komšija je major i malo pre sam video njegov listić od plate, on je hteo da me uveri u visinu plate! sa svim primanjima je 59.800 dobio za januar...toliko

Toza

pre 9 godina

Ministar spoljnih poslova Srbije bi zaista mogao da ispostuje funkciju koja mu je dodeljena od strane Vucica i da redovnije prisustvuje sednicama vlade Srbije, koje bi trebalo da mu budu prece od ostalih poslovnih obaveza.

Milan Nis

pre 9 godina

Imam ja predlog,ima onaj novi robot,na kog se nakaci tablet i Dacic moze uvek da bude prisutan na sednicama vlade,cak i kad se provodi po Argentini,recimo.

Milka7

pre 9 godina

Jako je bitno da Dačić i ostali prisustvuju sednicama u ovim teškim momentima kada se Srbija menja i napreduje, treba da pokažu narodu da su odgovorni, vredni i radni.

multibillionaire

pre 9 godina

Mora se već jednom prekinuti sa praksom neozbiljnog pristupa rešavanju gorućih problema u našem društvu i ekonomiji. Šta može da bude važnije od sednice Vlade za ministra? Vučić je potpuno u pravu.

Beli

pre 9 godina

Mislim da bi Vlada trebala da predsedava i donosi odluke u punom sastavu, a ne da se meri ko je koliko puta došao i tu potpuno stojim iza premijerove kritike upućene dotičnoj gospodi.

Mixa

pre 9 godina

Ministri imaju dobre plate, nalaze se na odgovornim funkcijama i morali bi da budu maksimalno posvećeni svom poslu. Dačić mora da zna da su sednice Vlade obavezne.

je l' jasno?!

pre 9 godina

E pa NE BI MOGAO!
Dačić je ozbiljan i odličan ministar inostranih poslova i njegovo nije da sedi u Beogradu, naprotiv, on i treba da putuje po svetu. Da ne pominjem da sad i predsedava u OEBS-u.

BOZANA - 63

pre 9 godina

Mislim da je sada mnogo lakse nego na samom pocetku rada sadasnje Vlade Srbije. Sada kada je Srbija postala politicki stabilna drzava i kada se zakonskim regulativama poboljsavaju uslovi za investitore mnogo je lakse stranim kompanijama da se odluce da investiraju u Srbiju i da budu sigurni u ispravnost svoje odluke. Ono sto ce naravno svakako dati jos dodatnu sigurnost je i jucerasnja odluka Borda direktora MMF-a, da nam odobri trogodisnji aranzman.Srbija pruza ogromne mogucnosti za ulaganja, samim tim otvorila bi se nova radna mesta, sto bi svakako podiglo standard gradjana.Sto se tice dolazaka clanova Vlada na sastanke blizi se dan ocene rada svih ministara.

kisobran

pre 9 godina

Odrzana je 100. sednica Vlade Srbije, Vucic je iskoristio tu priliku da se osvrne na prisustvo ministara Vlade na sednicama, a posebno je napomenuo slabu prisutnost Dacica, nadajmo se da ce ministri povecati broj dolazaka na sednice.

Truman

pre 9 godina

Aktuelna vlast odlično radi svoj posao, u to nema sumnje. Bitno je da svi rade kao tim, a to je definitivno jedini način da se ostvare dobri rezultati. Siguran sam da će dosadašnju politiku i rad nastaviti da sprovodi i u narednom periodu.

zarko

pre 9 godina

"Neozbiljan ministar kao Dačić ne bi ni trebao da bude u vladi Srbije možda je negde nastupao i pevao Miljacku.
(Viki, 24. februar 2015 13:04)"

Možda je negde i pevao. I ovaj tvoj peva, ali na sednici Vlade i uvek tra-la-la. Dačić je možda imao i pametnija posla.

Sanja

pre 9 godina

Dok Dacic vesto izbegava da dodje na sednice vlade dotle Vucic svakodnevno radi i sve je spalo na njega!Neodgovorno ponasanje Dacica ali mislim da moze Vucic i bez njega!

Frez

pre 9 godina

Osim sto bi Dacic trebalo cesce da dolazi na sednice,trebalo bi i vise da radi,barem upola kao Vucic!Kako ih nije sramota da se sve svede na jednog coveka dok se oni setaju po svetu i ne ucestvuju u radu vlade a veoma dobro su placeni!

MASTER. D

pre 9 godina

Ne vidim sta je lose u tome da se normalno prihvati kritika ako nesto nije na mestu. Ako moze vecina da prisustvuje sednicama, onda moze i pojedinac

Vladan

pre 9 godina

Na ovakvim sednicama se najbolje definise politika i smernice delovanja vlade, izgradjuju se blizi odnosi medju ministrima a onda je i sama vlada efikasnija, pa zato i ja smaram da je pozeljno prisustvao svim ministara

Milja R

pre 9 godina

@Peđa: O sastavu vlade odlučuje njen premijer i odgovoran je za njen rad. Da li su Dačić i ministri iz njegove stranke potrebni vladi odlučuje premijer i u tu njegovu odluku se ne bi trebali da mešamo.Kada se bude vršila analiza rada kompletne vlade, onda će se znati da li je taj izbor dobar.

Romanija

pre 9 godina

@je l' jasno: Sdnice vlade se održavaju kako bi ministri inforisali premijera o urađenim poslovima i da se dogovore o narednim zadatcima kao i da donesu neke odluke. Ako premijer može da bude prisutan na tim sednicama , a koji takođe putuje pa i više nego ministar inostranih poslova , onda bi i Dačić se mogao malo češće da pojavljuje na tim sednicama.

Sanja

pre 9 godina

Dok Dacic vesto izbegava da dodje na sednice vlade dotle Vucic svakodnevno radi i sve je spalo na njega!Neodgovorno ponasanje Dacica ali mislim da moze Vucic i bez njega!

flasa

pre 9 godina

Vucic je sasvim opravdano istakao cinjenicu da Dacic nije smeo da propusti veoma vaznu sednicu Vlade, i ostali ministri bi trebalo da porade na aktivnom prisustvu sednicama, zbog velike vaznosti koju one imaju za nasu zemlju.

merlin

pre 9 godina

Apro po cinjenice da je odrzana 100. sednica vlade Srbije Ivica Dacic je morao da bude prisutan na istoj, sto je i Vucic primetio i istakao stav da ova sednica nije smela biti propustena od strane pomenutog ministra, sto je i u pravu.

Политички (р)удар

pre 9 godina

Интересантно је како се представља да је постављање земље на ноге нека врста рударског посла, где су наводно политичари ти рудари, а народ треба да се угледа на њих.

Треба сви да дођу што раније, па да засуку рукаве и да раде, да не долазе на посао аутомобилима него бициклима (јер тако је јефтиније), пауза за ручак уместо 25 минута да буде 20! То је битно, а то што копају где руде нема, нема везе... Опоравак земље јесте дуготрајан процес, али постављање здравог система на основу кога се земља САМА ОПОРАВЉА у наредним годинама, је посао од шест месеци у врх главе, само да има праве политичке воље. У иностранству примера успешних и неуспешних земаља колико хоћеш, погледаш им систем и имаш директни одраз тог система у виду животног стандарда грађана. Просто као пасуљ.

Vedran

pre 9 godina

Ovo bi mogao da bude uvod u definitivan raskid koalicije sa socijalistima,koji nisu uspeli da pokazu privrzenost reformskom procesu,vec su ga cak naprotiv opstruisali u odredjenim sferama

dunja

pre 9 godina

Odobren aranzman sa MMF je sasvim dobro dosao kao tema sednice vlade Srbije, 100. po redu, takodje su teme bile i planirani deficit kao i dalji planovi rada vlade Srbije, a izneto je i pitanje redovnosti prisustvovanja sednicama vlade Srbije, za sta je naglaseno da taj procenat mora da se popravi.

dzin

pre 9 godina

Pravilnik sednica vlade Srbije sigurno podrazumeva redovno prisustvovanje zasedanjima istih, a Dacic izgleda pomenutu stavku najmanje postuje, i zato ga treba opomenuti po tom pitanju.

Slavko

pre 9 godina

Aleksandar Vucic je na 100. sednici vlade Srbije morao da iznese stav nezadovoljstva zbog neprisustvovanja Ivice Dacica istoj, jer je on i potrpedsednik vlade, kao i ministar spoljnih poslova republike Srbije, tako da mu se ovaj izostanak moze pripisati kao veliki minus.

kovacevic

pre 9 godina

Posto su gradjani Srbije mogli da isprate sednicu vlade Srbije, 100. po redu, mogli su i da primete izostanak Ivice Dacica, koji je imao obaveze u vezi OEBS, ali je ipak morao da izdvoji vreme u cilju prisustvovanja sednici vlade drzave ciji je jedan od ministara i potpredsednika.

Olivera

pre 9 godina

Dobro je sto je Ivica Dacic opomenut na 100. sednici vlade republike Srbije, jer drzavni interesi treba da budu na prvom mestu. Pomenut ministar je bez obzira na obaveze koje je imao u Njujorku morao da prisustvuje sednici vlade Srbije.

Marica

pre 9 godina

Dacic jeste ministar spoljnih poslova republike Srbije i mora cesto da bude van Srbije, ali neprisustvovanje 100. sednici vlade Srbije zaista nije u redu sa njegove strane, sto je i receno tokom iste.

Marica

pre 9 godina

Dacic jeste ministar spoljnih poslova republike Srbije i mora cesto da bude van Srbije, ali neprisustvovanje 100. sednici vlade Srbije zaista nije u redu sa njegove strane, sto je i receno tokom iste.