Sreda, 28.01.2015.

18:26

Đukanović za razrešenje Jankovića

Poslanik SNS Vladimir Đukanović počeće da prikuplja potpise u poslaničkoj grupi naprednjaka za razrešenje Saše Jankovića sa funkcije zaštitnika građana.

Izvor: Beta

Ðukanoviæ za razrešenje Jankoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

150 Komentari

Sortiraj po:

NekoIzNaroda

pre 9 godina

Treba proveriti navode sta je Jankovic izneo u svom izlaganju, ako su bile neistine onda mu vise ni narod ne veruje. Mislim da Jankovic stiti bivsi rezim...

herkules s

pre 9 godina

Pajtic je rekao da ce praviti novu vladu iz senke.Sve mi se vise cini da bi Jankovic mogao biti jedan od clanova te Pajticeve vlade koja ima za cilj da destabilizuje rad ove vlade i njenih organa.

MOREM - PLOVI - MALA - BARKA

pre 9 godina

Cini mi se da je Sasa Jankovic poceo da radi po principu rekla kazala. Jer na tako odgovornom mestu ni u snu nebi trebalo da donosi neke odluke na taj nacin. To sto on kaze da ima neka saznanbja za dokumente bez pokrica je toliko amaterski odradjen posao , a koliko vidim za odlicnu platu. Jer sta mu znaci zatim dokument u kome se navodi da je VBA pratija i kontrolisala aktivnosti Srpske radikalne stranke 15. novembra 2014. godine kada je organizovan miting u centru Beograda povodom povratka lidera te stranke Vojislava Seselja u Srbiju, iako nije bilo indicija da pristalice SRS planiraju napad na Ministarstvo odbrane ili Vojsku Srbije. Kada se malo zagrebalo doslo se do saznanja da onaj sto je dostavio navodni dokument nije bas pouzdan i i siguran. Potez kojeg misli da sprovede Vladimir Djukanovic oko smene Sase Jankovic vrlo brzo ce doci do odgovora.

Dragan

pre 9 godina

Kao prvo, nemojmo da zaboravimo ko je Vlada Đukanović, čiji je sin, šta je radio i gde je radio, pre nego je postao Poslanik. Da ja imam tolika mesečna primanja, kolika ima Vlada Đukanović, i ja bih branio vlast i sistem i rukama i nogama.

SNS prevaranti, odlazite

pre 9 godina

Hoće da smene one koji rade, koji strogo poštuju zakone, one koji upozoravaju građane da vlast krši zakone...a da sakriju one koji ništa ne rade i krše zakone...Banditi! To vam je kao da smenite policajca koji je uhvatio lopova u krađi. Istu matricu primenjuju prema svima koji uhvate sns u prevari - sledi pljuvanje najstrašnije, etiketiranje, izdajnik, plaćenik...i sve po redu...a sve kako bi zaštitili svoje kriminalne radnje...za to angažuju najveće ljige, ološ...Znate šta, oni su složni, oni jedni druge štite maksimalno, koga god od njih da uhvatiš u lopovluku ili prevari SVI skaču u odbranu, sva sredstva su dozvoljena samo da se odbrane...to je matrica po kojoj funkcionišu. Pogledajte samo koliko su ozbiljnih afera imali i niko nije stradao, čak je onaj Goran Knežević(aflatoksin) nagrađen, sada ima platu u JP od 1.000.000 dinara...

Blind

pre 9 godina

Nikakavih ovde reci nije bilo da ce neka stranka zatraziti neciju smenu, vec da ce jedan poslanik pokusati da svoje kolege poslanike iz iste stranke preusmeri na pitanje odgovornost i smene Zastitnika gradja, ali to ne mora da znaci da ce biti uspesno.

matori

pre 9 godina

Na sledećim izborima u Srbiji (ma kad oni bili), daću svoj glas onoj stranci (ma kako se zvala), koja će na prvom mestu svojih programskih ciljeva imati obavezu da izgradi gomilu velikih zatvora, pa da se celokupan ovaj ****, koji sada sebe naziva vlašću, bude tamo strpan na neograničeno vreme (makar i do večnosti), da bi ostatak stanovnika mogao da ima nekakvu budućnost...

CANE

pre 9 godina

Ovde nema reci da ce neko nekog da smeni! Ovde se radi o pokusaju alarmiranja poslanika jedne stranke da podrze jednog poslanika u nameri da povede pricu o odgovornosti zastitnika gradjana, sto ne mora da znaci da ce biti uspesno.

cobi

pre 9 godina

Ovom Đukanoviću ne treba nikakav komentar. Njemu treba neko da kaže da je 2015.godina, da treba da se orjentiše u vremenu i prostoru i da galamom u Skupštini samo šteti SNS. Teba da ih je sramota..

Vladan

pre 9 godina

Ovi udaraju na jednu od retkih institucija koja još nije iskompromitovana. Udri Jankoviću ove nepismene nazadnjake najjačim oružjem - istinom, hrabrošću i nepotkupljivošću. Od toga se oni najviše plaše. Imaš podršku svih ljudi kojima je SRBIJA U SRCU. SAMO NAPRED!!!

nesa38

pre 9 godina

Evo dokle vodi politika iznošenja informacija koje nisu do kraja proverene.Odmah se pojavljuju ljuti protivnici i nama pune glavu time je li onaj u pravu ili ovaj u pravu.A onda se pojedini ovde uhvate određene fraze i ne puštaju je kao da su se rodili sa njom.Da li shvatate da ako ne pustite da rade one koji trebaju imaćete uvek teme za pretresanje mozga i zamlaćivanje građana.Bez paušalnih izjava i proizvoljnih konstatacija.

marija

pre 9 godina

Primitivac.
Ne znam odakle je sisao medju nas, ali mogu da se kladim da taj uopste ne razume sta je institucija Zastitnika gradjana.
Kriv je Vucic sto drzi takve ljude u stranci i nece me ubediti da on ne diktira ovoj ... sta da radi!!!

Ostavite Jankovica na miru da radi svoj posao, Vucicu!!!!!!!!!!!!!

sxs

pre 9 godina

Ako ne obavlja svoj posao kako treba neka bude smenjen.Mislim da ovi sto pisu komentare tipa "Sasa Jankovic je gospodin...."itd i ne znaju ko je on i sta radi ali su ipak tu da komentarisu.

Filip

pre 9 godina

Razresenje Jankovica je nabolje resenje, jer on ne zasluzuje ovo radno mesto i ovolike privilegije, obzirom da ga je na ovu poziciju postavila prethodna vlast, bez ikakvih kvaliteta i karakteristika, odnosno sa slabim CV-om.

Dusan

pre 9 godina

Samom izjavom da on nema pouzdana saznanja, a ipak izlazeci u javnost sa neproverenim informacijama, Jankovic podizuci tenzije koje su usmerene protiv drzave i njene bezbednosti, pokazuje neozbiljnost svoga rada na veoma ozbiljnom radnom mestu.

Porucnik Drebin

pre 9 godina

E moj Djukanovicu, kada si isao onim pokretnim stepenicama na Terazijama (u kontra smeru) nisi ni slutio dokle ces dogurati, samo sa tim stepenicama se nikada ne zna u kom smeru mogu da krenu...

Kosančić

pre 9 godina

Znaci pogodio je zivac. Ako ga smene to je kraj demokratije u Srbiji i pocetak potpune diktature. Poslednji je koji sme da se usprotivi bahatosti vlasti....

JACA

pre 9 godina

Koliko iz ovog teksta vidim njega je SRS nakuskao protiv VB.I sva ova polemika je nastala zbog navodnog prisluskivanja SRS./a.Jer sam Jankovic je rekao da on postupa po sumnji,a za isto nema dokaza.To se narodski zove klevetanje.Znaci Jankovic ne stiti interese gradjana vec politicke partije,koja ce sve uraditi kako bi destailizovala stanje u zemlji.

Bekrija

pre 9 godina

Konacno da vlast pokaze da je vlast. Jankovic se dao u politikanstvo jer mu ne daju novi mandat i sada se sveti i zlorabi funkciju. Neka se ukljuci u politicki zivot pa onda neka bude kriticar.

Avast antibot

pre 9 godina

Smenite ga jer i ovako iskace od vas , kao jedini dobar zub u vilici raspadnutih zuba !! Ali eto nama lidera opozicije . Ja kazem da bih ovom coveku dao glas na izborima...

PravdaNS

pre 9 godina

Ova vlast u Srbiji je strava i užas! Upropastili su sve čega su se dotakli. Ne znam kako će se ova njihova vladavina završiti ali ne piše im se dobro. Ne možete uništiti zaštitnika građana, ima u ovoj državi mnogo zaštitnika građana, Saša Janković nije jedini. A vi ste svi iskočili poput stvorova iz ''zone sumraka'' ali proći će i ta vaša pošast!

Bob

pre 9 godina

Kako nije sramota ovog Djukanovica da mu padne napamet da on predlaze smenu zastitnika gradjana? Jel zato sto radi svoj posao?
Samo nervirajte narod, tako gubite sve vise pristalica...

Relja

pre 9 godina

Ovo je srpski narod hteo, u velikoj većini, ove Gašiće, Đukanoviće, Nikoliće, Stefanoviće, Gojkovićevu, Vučića, a sada oni Jankovića proglašavaju za izdajnika. Meni je to katastrofalno, nikad gore.

Branislav Maletic

pre 9 godina

Ako udare na Jankovica, udarili su na mene licno kao gradjanina. On je jedina svetla persona u ovom mulju dnevnopolitkckom. Ovo ce mu skinuti sav diskutabilni rejting koji je namako nekako...

QWERT

pre 9 godina

Potpuno očekivano. Nakon toga će Đukanović biti ombudsman i samopregorno će raditi na zaštiti gradjanina Aleksandra Vučića od ničim izazvanih kritika ojađenog naroda.

fantastiko

pre 9 godina

Ovo je bruka i sramota, dotakli smo dno. Cim neko dirne u osinjak i pokusa da iznese istinu odma spinovanje i odma otkazi i blacenje po medijima ....

ljupko

pre 9 godina

E moji bivsi I sadasnji radikali iz srpske nepismene stranke vi bi da smenjujete tako obrazovanog I pametnog coveka I onda naravno postavili svoj pravi kadar sa sumnjivom osnovnom skolom

KLACKALICA

pre 9 godina

gospoda Šabić i janković su prolupali, ostavka, ovakve ds kadrove u vlasti nisam video ni u vreme ds, smeniti ih pod hitno na skupštini srbije, jači su od držve i sveta, koji su to smorovi, ostavka i smena ,hitno jer nisu sposonni za budu to što treba da budu.

razuma bez

pre 9 godina

zato je znaci rados ljusic smenjen iz sluzbenog glasnika?

mislim da bi ovaj cuveni borac za ljudska prava bio idealno resenje i za zastitnika gradjana i za poverenika za informacije....

serb_alien

pre 9 godina

Svakog dana padate sve nize i nize. Ne razumem ovakve poteze, osim ako vam cilj nije da unistite i stranku i premijera. Uglavnom podrzavam ono sto Vucic pokusava da postigne, ali ova njegova ***** ce mu doci glave. Ovo su sramni potezi kao sto su sramna bila i pitanja koja ste danas postavljali ombudsmanu. Moj ste glas definitivno izgubili i stidim se sto sam vam ga uopste i dao.

Cinik

pre 9 godina

Ja ovde verujem Saši Jankoviću! Evo zašto! Kada smo kao sudije bili razrešeni 2009.godine utvrđivanje istine i sve nepravilnosti je otkrio upravo Saša Janković i to i naveo u svojim izveštajima. Bili su veliki pritisci na njega ali nije poklekao. Zakone na osnoivu kojih je izvršen sramni reizbor sudija svojom neaktivnošću i bežanjem iz skupštine omogućio je i sam SNS a zauzvart su neke njegove sudije bile izabrane. Puna podrška Jankoviću a ostali neka jednom ako mogu nauče šta je to demokretija!.

SVASTA

pre 9 godina

Onaj sa jednom obrvom, obrazovan, elokventan, sto je isao u Donjeck, sto mu se sav posao svodi na odbranu lika i dela vodje od nepostojecih napada nepostojecih neprijatelja, dok svet odlazi sve dalje? Pa on je sa druge planete u odnosu na Jankovica, logicno je da se plasi onoga sto ne razume.

inicijativa

pre 9 godina

A sve po nalogu Velikog vodje.
Ja bih vilela samo jedan dan da mogu da udjem u mozgove ovih koji ga podrzavaju.Ovi koji to rade iz licne koristi, su mi potpuno jasni, djon -obraz i vozi dalje.
(... radikalske, 28. januar 2015 18:50)
Slatka moja, kako ući u nešto što ne postoji... Na tom mestu je ništa. Veliko ništa. I gomila drotova koji to ništa slede....Živela Srbija, kličemo i sećamo se lepe himne sa stihovima....proklet bio izdajica svoje domovine....Zbog toga je valda i ukinuše. Ko zna....

Vlada99

pre 9 godina

Sramota je da neko sa moralnim karakteristikama Djukanovica, pokusava da smeni Jankovica. To samo dokazuje do koje mere su presvuceni radikali ostali privrzeni osnovnoj "demokratskoj" ideji - ko ne misli kao mi, mora da je izdajnik, ko nije zavrsio ultra mega je ne pismen, ko nije cumurdzija, hamburgerdzija ili obucar ne moze da vodi ni jedno javno preduzece. Uzimaju nam slobodu mrvicu po mrvicu, a niko a da kaze.

Ilija

pre 9 godina

Ovi su prolupali skroz, cuj Jankovic ne radi svoj posao dobro,a oni kao sve rade perfektno. Tuga, jad, cemer i zalost sa ovakvim poslanicima vladajuce vecine, kao i sa ovim na vlasti.

lalo

pre 9 godina

Ovi iz SNS shvataju funkciju Ombudsmana kao svoju nekakvu licnu partijsku svojinu a sustina je upravo u kontroli vladajucih. Djukanovic je onaj lik koji je "privatno" isao da bude "privatni" delegat na izborima na Krimu tj lik koji se pravda samo svojoj zeni kako tada rece.E pa neka mu sada zena kaze da nije u pravu po ovom pitanju i da malo uvuce rogove.

Radikal

pre 9 godina

Ovom Đukanoviću ne treba nikakav komentar. Njemu treba neko da kaže da je 2015.godina, da treba da se orjentiše u vremenu i prostoru i da galamom u Skupštini samo šteti SNS.

Pera ložač

pre 9 godina

Đukanović sakuplja potpise za smenu sledećih osoba:
Pape (ne krsti se sa tri prsta), Obame (nema zadovoljavajuću kilažu da bi bio predsednik),
Pajtića (mnogo je preplanuo letos a to nije u skladu sa našim običajima),
Čede (mnogo bilduje i neprimereno se odeva),
Murinja (naterao naše fudbalere da govore engleski),
Ronalda (zalizuje kosu a i nervira ga njegov osmeh),
Podpredsednika Skupštine Bečića (prečesto daje reč opoziciji umesto da im odmah ugasi mikrofon)
...
itd

Borivoje

pre 9 godina

Zar je ovaj narod zaista poslao toliko retardiran i nazadan? Jedan Jankovic manje-vise, ima ih onoliko, ne ulazim u to za sta ga zaista prozivaju, ali dokle vise ovako. Svako ko se vlasti ne svidja prosto ga smene. I nalaze da je zvezda dana, neka mlada poslanica, koja ni tekst nije dobro naucila, vec je morala nekoliko puta da cita i da se ispravlja? Drzava Srbija vise nije drzava, vec sprdnja i ponizavanje naroda. Nece ovo biti dobro.

dosta je bilo

pre 9 godina

Smenite odma i Šabića, 2 u 1...i ukinite sudove, posebno Ustavni sud...on najvise smara sa tim, jeste ustavno-nije ustavno...Ma kad pogledam..sta ce vam i skupstina? Djuka i Babic su nasi legitimni predstavnici, sasvim su dovoljni(plus da ustedimo he he) ..............tuga i sramota, gorčina neka...i strah :/

Pera

pre 9 godina

Za pet godina, SNS će dekretom da određuje šta smemo da jedemo za našu mesečnu crkavicu od 50 evra.
Osim ako ih prethodno ne skinemo, Bože zdravlja.

neko iz gomile

pre 9 godina

Sami sebe urusavate takvim ponasanjem a nazalost i institucije koje predstavljate pa vam je kriv Jankovic,koji neznam ni ja dokle ce da izdrzi. Vojska se jedva malo oporavila od '90tih a vi je gurate u blato.

Selena

pre 9 godina

Svako ko ne obavlja svoj posao odgovorno i savesno treba biti razresen.Kad je rec o slucaju Jankovic ,smatram da je delokrug njegovog rada da stiti interese gradjana,a sada zadire i u druge stvari,koje pre svega nisi u skladu sa zakonom.

vasiljevic nebojsa

pre 9 godina

"gospodin Djukanovic" srozava ugled poslanika, zdravorazumskog i slobodnomisleceg bica.. i predlazem mu da se povuce iz javnog zivota zauvek.

r3

pre 9 godina

Da li je Đukanović onaj što je išao da prati izbore u Ukrajini mimo sve srpske politike? I za koga je SNS rekla da će razmatrati njegovu odgovornost!

Ustace Kolubara

pre 9 godina

SNS smenjuje sve sto valja da bi postavili svog partijskog poslusnika koji nece postavljati suvisna pitanja kao sto to radi Jankovic. Premijeru, hajde sada jedan dobar razlog za smenu ombdusmana, mozes ti to…

tamni vilajet

pre 9 godina

Đukanović za razrešenje Jankovića

Aaaaa, ako Djukanovic trazi, onda Jankovic mora da da ostavku!!!

Salu na stranu, sta ovaj covek jos radi u Parlamentu, zar nije izbacen iz SNS zbog izbora na Krimu???

Aaa, pojela maca, zataskalo se...!!!

stringer

pre 9 godina

Besmislice koje iznosi Djukanovic se granice sa zdravim razumom. Trecerazredni politikant kome se previse medijskog prostora posvecuje, u svakom slucaju.

kox

pre 9 godina

Zaštitnika građana razrešava Skupština većinom glasova svih narodnih poslanika, na predlog Odbora ili najmanje jedne trećine od ukupnog broja narodnih poslanika. Mislim da je Janković zreo za razrešenje.

xRade

pre 9 godina

Djukanovic to nije moga da zapocne bez odobrenja velikog TATE - Vucica. To je jedini nacin da se prekine taj slucaj i zaboravi. Mi smo Srbi poznati po kratkom pamcenju.

svetac38

pre 9 godina

...e baš smo iznenađeni. Pitao sam se kada će ta ideja da se izgovori glasno. Sledeći na spisku je Šabić, jer je podržao Jankovića. Pa društvo sudija i tužilaca jer su i oni podržali Jankovića. Dotični gospodin treba da traži i smenu opozicije jer gle čuda i oni daju podršku Jankoviću da se meša u svoj posao. G-din Đukanović bi verovatno promenio i izabranog lekara, ukoliko bi mu isti rekao da ima višak kilograma i da to može da ugrozi njegovo zdravlje.
Vučić neće izgubiti vlast šta god opozicija uradila ili govorila, sa vlasti će ga oterati bahatost njegovih saradnika. Narod je pokazao da može sve da oprosti ali BAHATOST ne oprašta....

Izida

pre 9 godina

Posle ponašanja kakvo je pokazao u poslednjih nedelju dana i treba ga razrešiti, ovo mu nije prvi puta da uznemirava javnost svojim ispadima, a kada pomislim koliko samo mesečno inkasira muka mi je.

kraja

pre 9 godina

"reagovao ministar odbrane Bratislav Gašić navodeći da oni rade sve u skladu sa zakonom i da Janković može doći u VBA i da će mu se na proveru dati sva dokumenta."

...isti ministar koji se nedeljama hvali time sto nije dao ombudsmanu "drzavne tajne"...

očnigledač

pre 9 godina

A mi ćemo početi da sakupljamo potpise za vašu (SNS) kompletnu smenu sa vlasti!
Niste nizašta, jer za 3 godine ste 100% dokazali da ste totalno nesposobni.
O beskrajnim lažima, aferama, zamajavanju, izmišljotinama, bajkama za naivne, obećanjima bez pokrića, o milion kršenja zakona i drugih propisa (uključujući i Ustav), o bahatosti, kriminalnom ponašanju i diletantizmu bez presedana, uopšte nema potrebe govoriti ili pisati, jer cela Srbija zaudara na vaše "velike" rezultate, pa taj smrad svi vrlo jasno osećaju.

pravda je dostižna

pre 9 godina

Opaaa!Plašimo se kontrole! Otkud to odjednom? Pa, u većini ste u skupštini, možete sve, možete da ne poštujete ustav, da smenjujete koga hoćete, ali gradjane Srbije ne možete smeniti. Saša Janković je u pravu!!!

Ivan S

pre 9 godina

Ne kaže nepotrebno naš narod, ko o čemu k...o poštenju!

Tako funkcioniše sav pokvaren i nestručan deo ove države a gde god se okreneš viđete ih.

Kada svako pametan obradi informacije koje je servirao, Ombudsman, onda ekipa oko VBA, SNS i dalje perjanice, brzo shvati ko je ko i ko šta hoće da kaže, na šta se ko poziva i šta ko krije.

Ali onda oni moraju da objasne da se ruši kredibilitet vojske Srbije, koje je pazite po rejtingu četvrta najkul instutucija u društvu. Da kojim slučajem mogu da izađu na izbore bili bi u parlamentu.

Taman posla gospodo da neko ima išta protiv vojske. Imamo protiv vas jer ste bahati, nestručni, nesposobni, aparatčici, pokvareni kao pokvaren zub. Da se narodu gadite kada izađete na konferenciju za štampu, istrtljate more gluposti i mislite to je to. E pa nije to to. Ima nas koji nismo na nivou kišne gliste i koji vam sve pamtimo!

Svuda obaveštajne službe izigravaju organe koji na posredan ili neposredan način vrše njihovu kontrolu i to nije sporno. Ali teme zbog kojih kod nas aparat ovog ranga mora da se konfrontira sa medijima je do te mere prizeman i odvratan da je sutra i zatvor za tu ekipu malo!

evita

pre 9 godina

Ovo je strasno! Nadam se da postoji neki mehanizam odbrane u zakonima da ovo ne moze da se desi. Kojekakvi anonimusi bez grama integriteta i znanja napadaju postenog, hrabrog, kulturnog coveka...Bojim se da jos nisu dotakli dno.

Nećete vi još dugo bahata bando

pre 9 godina

Sram vas bilo,prevarantska bando!Smeniti zaštitnika gradjana,zar ne?Niko ne sme da se usudi da posumnja u "poštenje i pravdoljubivost" premijera i njegovih klimoglavaca?Šta bi bilo da je batine dobio Pajtićev brat koga su obezbedjivale Kobre?Sprečili biste Sašu da istraži slučaj sa istim argumentima?Neeee....Bojim se da bi do uveče istog dana bila održana konferencija za novinare sa temom : "Nečuvena bahatost i zloupotreba službe bezbednosti od strane Vojvodjanskog vlastodršca",a žandarmi bi bili unapredjeni i odlikovani.Kurir i Informer bi narednih mesec dana provlačili kroz mulj celu njegovu bližu i dalju familiju,a Saš Janković prozivan da se oglasi povodom ovog slučaja flagrantnog kršenja Zakona i Ustava.Sram vas bilo,iako ni srama ni savesti nemate!

madjilac

pre 9 godina

radikal je radikak pa makar zivei I na marsu ovakvo poltrona kao djukanovica nismo nikad imali polje mu je da cuti onda je najpametniji ali sobzirom na vecinu svi naprednjaci I istalu u vecini ce potpisati da su za smnu e onda bi to prevrsilo svsku meru momentalno treba izaci na ulice I braniti dostvojanstvo naroda od ovih nesposobnjkovica ibahatosti ove vlasti

ma sta mi rece

pre 9 godina

e narode ako ovo krenu treba izaci na ulicu,ovo se nigde ne trpi kao kod nas,sta su sve spremni ovi napredni da je to strasno,valjda se ne bojimo da nas komunalna ne hapsi...

Dexter

pre 9 godina

Evo ga javlja se vojvoda od Donjecka, cuveni novinar, i najiritantniji lik koji je ikada krocio u skupstinsku salu...Da neces mozda ti da budes nas zastitnik? Ili onaj Martinovic mozda, fali mu jos jedna funckija da bude jubilarna deseta...Ali cuveni Djuka sa fokusa da trazi smenu zastitnika gradjana, mozete jos nize da padnete, ne sumnjam u to...

Vera

pre 9 godina

Sve je vidljivije da Jankovic urusava ugled vodje pa bi smenjivanje samo potvrdilo sumnju u okolnosti povredjivanja vodjinog brata! Vodja o njegovi poltrone stalno glancaju vodjinu sliku u narodu! Kakva autoritarnist snsovih likova!!!

Cives.rs

pre 9 godina

Ljudi, cuvajuci ovu instituciju ombudsmana, coveka koji je odlicno predstavlja, cuvamo poslednje tragove dostojanstva koje je opstalo u odnosu izmedju bahate vlasti i nas, gradjana. Tragicno je to sta se cini.

s

pre 9 godina

A to je onaj ...On je za smenu....Jos da mu se prikljuci i Marjan Risticevic......Ko je sve poslanik...A nekad su se zvali casnici........ Sasa Jankovic je za njih veliki gospodin......

zvezdara

pre 9 godina

Ovaj pokušaj da se diskredituje Omdusman, je opasan znak straha i panike većine, koja inače u skupštini funkcioniše bez unošenja svežih, novih i različitih ideja, već radi po principu diktata i poslušnosti.Može ta većina da izglasa šta god hoće, pa i neistinu, ali to neće promeniti realnost.Samo kukavice zbijaju redove i kad su u većini, jer ne umeju i ne smeju, što zbog loših namera, što zbog nedovoljnog opšteg obrazovanja da odgovore na jednostavna i konkretna pitanja!Saša Janković je u pravu!!!

Može biti samo je*an

pre 9 godina

Vladajuća stranka hoće da smeni jedinu nezavisnu osobu koja treba da kontroliše rad te iste vladajuće stranke!!???
Ovi naprednjaci prevazilaze sami sebe....
U svim evropskim državama je zaštitnik građana institucija koju svi poštuju i uvažavaju. Jedino u ovoj Diznilend-Srbiji likovi kao ovaj ?ukanović izmišljaju nova "evropska" načela....
Verovatno je to naučio dok nas je brukao u Donjecku...

... radikalske

pre 9 godina

A sve po nalogu Velikog vodje.
Ja bih vilela samo jedan dan da mogu da udjem u mozgove ovih koji ga podrzavaju.Ovi koji to rade iz licne koristi, su mi potpuno jasni, djon -obraz i vozi dalje.

oskar

pre 9 godina

Tesko mi je da poverujem sta bahatim radikalcinama uopste pada na pamet? Ovakvu bahatost je tesko bilo zamisliti u Teoriji, a sad je vidimo u praksi? I to od Djuke, koji ke najpogresniji moguci covek da potegne ovu pricu.. Jel ostao neko normalan medju njima da mu objasni neke stvati? Ili je Djuka yebe isplanirao kao buduceg zastitnika samog sebe?

Dragan

pre 9 godina

Izgleda da se SNS malo zaigrao. Zastupnik gradjana radi svoj posao, ali ova vlast se polako udaljava od realnosti i zeli njegovu smenu. Zamislite da nema EU da sve ovo posmatra. kakva bi mi drzava postali? Nestalo bi demokratije brzinom svetlosti.

Zoran

pre 9 godina

И треба да га смене када се дрзнуо да пипне недодирљиве.Мајко моја, кавих се све небулоза морамо наслушати од дичних напрењака.Да их је бар неко научио како да се бране.Па шта мисле, да ће ако смене Јанковића народ заборавити шта су радили?

srbin gospic

pre 9 godina

Treba da vas je sramota beli medvedi, nedaj boze da neko kaze istinu jer je to za vas katastrofa. Vi zivite u totalnim lazima i u monodramama, ali kako radite tako ce vam se i vratiti.

Može biti samo je*an

pre 9 godina

Vladajuća stranka hoće da smeni jedinu nezavisnu osobu koja treba da kontroliše rad te iste vladajuće stranke!!???
Ovi naprednjaci prevazilaze sami sebe....
U svim evropskim državama je zaštitnik građana institucija koju svi poštuju i uvažavaju. Jedino u ovoj Diznilend-Srbiji likovi kao ovaj ?ukanović izmišljaju nova "evropska" načela....
Verovatno je to naučio dok nas je brukao u Donjecku...

inicijativa

pre 9 godina

A sve po nalogu Velikog vodje.
Ja bih vilela samo jedan dan da mogu da udjem u mozgove ovih koji ga podrzavaju.Ovi koji to rade iz licne koristi, su mi potpuno jasni, djon -obraz i vozi dalje.
(... radikalske, 28. januar 2015 18:50)
Slatka moja, kako ući u nešto što ne postoji... Na tom mestu je ništa. Veliko ništa. I gomila drotova koji to ništa slede....Živela Srbija, kličemo i sećamo se lepe himne sa stihovima....proklet bio izdajica svoje domovine....Zbog toga je valda i ukinuše. Ko zna....

... radikalske

pre 9 godina

A sve po nalogu Velikog vodje.
Ja bih vilela samo jedan dan da mogu da udjem u mozgove ovih koji ga podrzavaju.Ovi koji to rade iz licne koristi, su mi potpuno jasni, djon -obraz i vozi dalje.

KLACKALICA

pre 9 godina

gospoda Šabić i janković su prolupali, ostavka, ovakve ds kadrove u vlasti nisam video ni u vreme ds, smeniti ih pod hitno na skupštini srbije, jači su od držve i sveta, koji su to smorovi, ostavka i smena ,hitno jer nisu sposonni za budu to što treba da budu.

Branislav Maletic

pre 9 godina

Ako udare na Jankovica, udarili su na mene licno kao gradjanina. On je jedina svetla persona u ovom mulju dnevnopolitkckom. Ovo ce mu skinuti sav diskutabilni rejting koji je namako nekako...

srbin gospic

pre 9 godina

Treba da vas je sramota beli medvedi, nedaj boze da neko kaze istinu jer je to za vas katastrofa. Vi zivite u totalnim lazima i u monodramama, ali kako radite tako ce vam se i vratiti.

Zoran

pre 9 godina

И треба да га смене када се дрзнуо да пипне недодирљиве.Мајко моја, кавих се све небулоза морамо наслушати од дичних напрењака.Да их је бар неко научио како да се бране.Па шта мисле, да ће ако смене Јанковића народ заборавити шта су радили?

Vlada99

pre 9 godina

Sramota je da neko sa moralnim karakteristikama Djukanovica, pokusava da smeni Jankovica. To samo dokazuje do koje mere su presvuceni radikali ostali privrzeni osnovnoj "demokratskoj" ideji - ko ne misli kao mi, mora da je izdajnik, ko nije zavrsio ultra mega je ne pismen, ko nije cumurdzija, hamburgerdzija ili obucar ne moze da vodi ni jedno javno preduzece. Uzimaju nam slobodu mrvicu po mrvicu, a niko a da kaze.

oskar

pre 9 godina

Tesko mi je da poverujem sta bahatim radikalcinama uopste pada na pamet? Ovakvu bahatost je tesko bilo zamisliti u Teoriji, a sad je vidimo u praksi? I to od Djuke, koji ke najpogresniji moguci covek da potegne ovu pricu.. Jel ostao neko normalan medju njima da mu objasni neke stvati? Ili je Djuka yebe isplanirao kao buduceg zastitnika samog sebe?

Borivoje

pre 9 godina

Zar je ovaj narod zaista poslao toliko retardiran i nazadan? Jedan Jankovic manje-vise, ima ih onoliko, ne ulazim u to za sta ga zaista prozivaju, ali dokle vise ovako. Svako ko se vlasti ne svidja prosto ga smene. I nalaze da je zvezda dana, neka mlada poslanica, koja ni tekst nije dobro naucila, vec je morala nekoliko puta da cita i da se ispravlja? Drzava Srbija vise nije drzava, vec sprdnja i ponizavanje naroda. Nece ovo biti dobro.

Pera ložač

pre 9 godina

Đukanović sakuplja potpise za smenu sledećih osoba:
Pape (ne krsti se sa tri prsta), Obame (nema zadovoljavajuću kilažu da bi bio predsednik),
Pajtića (mnogo je preplanuo letos a to nije u skladu sa našim običajima),
Čede (mnogo bilduje i neprimereno se odeva),
Murinja (naterao naše fudbalere da govore engleski),
Ronalda (zalizuje kosu a i nervira ga njegov osmeh),
Podpredsednika Skupštine Bečića (prečesto daje reč opoziciji umesto da im odmah ugasi mikrofon)
...
itd

Izida

pre 9 godina

Posle ponašanja kakvo je pokazao u poslednjih nedelju dana i treba ga razrešiti, ovo mu nije prvi puta da uznemirava javnost svojim ispadima, a kada pomislim koliko samo mesečno inkasira muka mi je.

očnigledač

pre 9 godina

A mi ćemo početi da sakupljamo potpise za vašu (SNS) kompletnu smenu sa vlasti!
Niste nizašta, jer za 3 godine ste 100% dokazali da ste totalno nesposobni.
O beskrajnim lažima, aferama, zamajavanju, izmišljotinama, bajkama za naivne, obećanjima bez pokrića, o milion kršenja zakona i drugih propisa (uključujući i Ustav), o bahatosti, kriminalnom ponašanju i diletantizmu bez presedana, uopšte nema potrebe govoriti ili pisati, jer cela Srbija zaudara na vaše "velike" rezultate, pa taj smrad svi vrlo jasno osećaju.

kox

pre 9 godina

Zaštitnika građana razrešava Skupština većinom glasova svih narodnih poslanika, na predlog Odbora ili najmanje jedne trećine od ukupnog broja narodnih poslanika. Mislim da je Janković zreo za razrešenje.

Selena

pre 9 godina

Svako ko ne obavlja svoj posao odgovorno i savesno treba biti razresen.Kad je rec o slucaju Jankovic ,smatram da je delokrug njegovog rada da stiti interese gradjana,a sada zadire i u druge stvari,koje pre svega nisi u skladu sa zakonom.

lalo

pre 9 godina

Ovi iz SNS shvataju funkciju Ombudsmana kao svoju nekakvu licnu partijsku svojinu a sustina je upravo u kontroli vladajucih. Djukanovic je onaj lik koji je "privatno" isao da bude "privatni" delegat na izborima na Krimu tj lik koji se pravda samo svojoj zeni kako tada rece.E pa neka mu sada zena kaze da nije u pravu po ovom pitanju i da malo uvuce rogove.

PravdaNS

pre 9 godina

Ova vlast u Srbiji je strava i užas! Upropastili su sve čega su se dotakli. Ne znam kako će se ova njihova vladavina završiti ali ne piše im se dobro. Ne možete uništiti zaštitnika građana, ima u ovoj državi mnogo zaštitnika građana, Saša Janković nije jedini. A vi ste svi iskočili poput stvorova iz ''zone sumraka'' ali proći će i ta vaša pošast!

QWERT

pre 9 godina

Potpuno očekivano. Nakon toga će Đukanović biti ombudsman i samopregorno će raditi na zaštiti gradjanina Aleksandra Vučića od ničim izazvanih kritika ojađenog naroda.

tamni vilajet

pre 9 godina

Đukanović za razrešenje Jankovića

Aaaaa, ako Djukanovic trazi, onda Jankovic mora da da ostavku!!!

Salu na stranu, sta ovaj covek jos radi u Parlamentu, zar nije izbacen iz SNS zbog izbora na Krimu???

Aaa, pojela maca, zataskalo se...!!!

SVASTA

pre 9 godina

Onaj sa jednom obrvom, obrazovan, elokventan, sto je isao u Donjeck, sto mu se sav posao svodi na odbranu lika i dela vodje od nepostojecih napada nepostojecih neprijatelja, dok svet odlazi sve dalje? Pa on je sa druge planete u odnosu na Jankovica, logicno je da se plasi onoga sto ne razume.

matori

pre 9 godina

Na sledećim izborima u Srbiji (ma kad oni bili), daću svoj glas onoj stranci (ma kako se zvala), koja će na prvom mestu svojih programskih ciljeva imati obavezu da izgradi gomilu velikih zatvora, pa da se celokupan ovaj ****, koji sada sebe naziva vlašću, bude tamo strpan na neograničeno vreme (makar i do večnosti), da bi ostatak stanovnika mogao da ima nekakvu budućnost...

Cinik

pre 9 godina

Ja ovde verujem Saši Jankoviću! Evo zašto! Kada smo kao sudije bili razrešeni 2009.godine utvrđivanje istine i sve nepravilnosti je otkrio upravo Saša Janković i to i naveo u svojim izveštajima. Bili su veliki pritisci na njega ali nije poklekao. Zakone na osnoivu kojih je izvršen sramni reizbor sudija svojom neaktivnošću i bežanjem iz skupštine omogućio je i sam SNS a zauzvart su neke njegove sudije bile izabrane. Puna podrška Jankoviću a ostali neka jednom ako mogu nauče šta je to demokretija!.

zvezdara

pre 9 godina

Ovaj pokušaj da se diskredituje Omdusman, je opasan znak straha i panike većine, koja inače u skupštini funkcioniše bez unošenja svežih, novih i različitih ideja, već radi po principu diktata i poslušnosti.Može ta većina da izglasa šta god hoće, pa i neistinu, ali to neće promeniti realnost.Samo kukavice zbijaju redove i kad su u većini, jer ne umeju i ne smeju, što zbog loših namera, što zbog nedovoljnog opšteg obrazovanja da odgovore na jednostavna i konkretna pitanja!Saša Janković je u pravu!!!

Relja

pre 9 godina

Ovo je srpski narod hteo, u velikoj većini, ove Gašiće, Đukanoviće, Nikoliće, Stefanoviće, Gojkovićevu, Vučića, a sada oni Jankovića proglašavaju za izdajnika. Meni je to katastrofalno, nikad gore.

pravda je dostižna

pre 9 godina

Opaaa!Plašimo se kontrole! Otkud to odjednom? Pa, u većini ste u skupštini, možete sve, možete da ne poštujete ustav, da smenjujete koga hoćete, ali gradjane Srbije ne možete smeniti. Saša Janković je u pravu!!!

ljupko

pre 9 godina

E moji bivsi I sadasnji radikali iz srpske nepismene stranke vi bi da smenjujete tako obrazovanog I pametnog coveka I onda naravno postavili svoj pravi kadar sa sumnjivom osnovnom skolom

Nećete vi još dugo bahata bando

pre 9 godina

Sram vas bilo,prevarantska bando!Smeniti zaštitnika gradjana,zar ne?Niko ne sme da se usudi da posumnja u "poštenje i pravdoljubivost" premijera i njegovih klimoglavaca?Šta bi bilo da je batine dobio Pajtićev brat koga su obezbedjivale Kobre?Sprečili biste Sašu da istraži slučaj sa istim argumentima?Neeee....Bojim se da bi do uveče istog dana bila održana konferencija za novinare sa temom : "Nečuvena bahatost i zloupotreba službe bezbednosti od strane Vojvodjanskog vlastodršca",a žandarmi bi bili unapredjeni i odlikovani.Kurir i Informer bi narednih mesec dana provlačili kroz mulj celu njegovu bližu i dalju familiju,a Saš Janković prozivan da se oglasi povodom ovog slučaja flagrantnog kršenja Zakona i Ustava.Sram vas bilo,iako ni srama ni savesti nemate!

svetac38

pre 9 godina

...e baš smo iznenađeni. Pitao sam se kada će ta ideja da se izgovori glasno. Sledeći na spisku je Šabić, jer je podržao Jankovića. Pa društvo sudija i tužilaca jer su i oni podržali Jankovića. Dotični gospodin treba da traži i smenu opozicije jer gle čuda i oni daju podršku Jankoviću da se meša u svoj posao. G-din Đukanović bi verovatno promenio i izabranog lekara, ukoliko bi mu isti rekao da ima višak kilograma i da to može da ugrozi njegovo zdravlje.
Vučić neće izgubiti vlast šta god opozicija uradila ili govorila, sa vlasti će ga oterati bahatost njegovih saradnika. Narod je pokazao da može sve da oprosti ali BAHATOST ne oprašta....

cobi

pre 9 godina

Ovom Đukanoviću ne treba nikakav komentar. Njemu treba neko da kaže da je 2015.godina, da treba da se orjentiše u vremenu i prostoru i da galamom u Skupštini samo šteti SNS. Teba da ih je sramota..

Pera

pre 9 godina

Za pet godina, SNS će dekretom da određuje šta smemo da jedemo za našu mesečnu crkavicu od 50 evra.
Osim ako ih prethodno ne skinemo, Bože zdravlja.

kraja

pre 9 godina

"reagovao ministar odbrane Bratislav Gašić navodeći da oni rade sve u skladu sa zakonom i da Janković može doći u VBA i da će mu se na proveru dati sva dokumenta."

...isti ministar koji se nedeljama hvali time sto nije dao ombudsmanu "drzavne tajne"...

xRade

pre 9 godina

Djukanovic to nije moga da zapocne bez odobrenja velikog TATE - Vucica. To je jedini nacin da se prekine taj slucaj i zaboravi. Mi smo Srbi poznati po kratkom pamcenju.

ma sta mi rece

pre 9 godina

e narode ako ovo krenu treba izaci na ulicu,ovo se nigde ne trpi kao kod nas,sta su sve spremni ovi napredni da je to strasno,valjda se ne bojimo da nas komunalna ne hapsi...

s

pre 9 godina

A to je onaj ...On je za smenu....Jos da mu se prikljuci i Marjan Risticevic......Ko je sve poslanik...A nekad su se zvali casnici........ Sasa Jankovic je za njih veliki gospodin......

Ustace Kolubara

pre 9 godina

SNS smenjuje sve sto valja da bi postavili svog partijskog poslusnika koji nece postavljati suvisna pitanja kao sto to radi Jankovic. Premijeru, hajde sada jedan dobar razlog za smenu ombdusmana, mozes ti to…

Dragan

pre 9 godina

Izgleda da se SNS malo zaigrao. Zastupnik gradjana radi svoj posao, ali ova vlast se polako udaljava od realnosti i zeli njegovu smenu. Zamislite da nema EU da sve ovo posmatra. kakva bi mi drzava postali? Nestalo bi demokratije brzinom svetlosti.

vasiljevic nebojsa

pre 9 godina

"gospodin Djukanovic" srozava ugled poslanika, zdravorazumskog i slobodnomisleceg bica.. i predlazem mu da se povuce iz javnog zivota zauvek.

r3

pre 9 godina

Da li je Đukanović onaj što je išao da prati izbore u Ukrajini mimo sve srpske politike? I za koga je SNS rekla da će razmatrati njegovu odgovornost!

stringer

pre 9 godina

Besmislice koje iznosi Djukanovic se granice sa zdravim razumom. Trecerazredni politikant kome se previse medijskog prostora posvecuje, u svakom slucaju.

Dexter

pre 9 godina

Evo ga javlja se vojvoda od Donjecka, cuveni novinar, i najiritantniji lik koji je ikada krocio u skupstinsku salu...Da neces mozda ti da budes nas zastitnik? Ili onaj Martinovic mozda, fali mu jos jedna funckija da bude jubilarna deseta...Ali cuveni Djuka sa fokusa da trazi smenu zastitnika gradjana, mozete jos nize da padnete, ne sumnjam u to...

SNS prevaranti, odlazite

pre 9 godina

Hoće da smene one koji rade, koji strogo poštuju zakone, one koji upozoravaju građane da vlast krši zakone...a da sakriju one koji ništa ne rade i krše zakone...Banditi! To vam je kao da smenite policajca koji je uhvatio lopova u krađi. Istu matricu primenjuju prema svima koji uhvate sns u prevari - sledi pljuvanje najstrašnije, etiketiranje, izdajnik, plaćenik...i sve po redu...a sve kako bi zaštitili svoje kriminalne radnje...za to angažuju najveće ljige, ološ...Znate šta, oni su složni, oni jedni druge štite maksimalno, koga god od njih da uhvatiš u lopovluku ili prevari SVI skaču u odbranu, sva sredstva su dozvoljena samo da se odbrane...to je matrica po kojoj funkcionišu. Pogledajte samo koliko su ozbiljnih afera imali i niko nije stradao, čak je onaj Goran Knežević(aflatoksin) nagrađen, sada ima platu u JP od 1.000.000 dinara...

Kosančić

pre 9 godina

Znaci pogodio je zivac. Ako ga smene to je kraj demokratije u Srbiji i pocetak potpune diktature. Poslednji je koji sme da se usprotivi bahatosti vlasti....

evita

pre 9 godina

Ovo je strasno! Nadam se da postoji neki mehanizam odbrane u zakonima da ovo ne moze da se desi. Kojekakvi anonimusi bez grama integriteta i znanja napadaju postenog, hrabrog, kulturnog coveka...Bojim se da jos nisu dotakli dno.

fantastiko

pre 9 godina

Ovo je bruka i sramota, dotakli smo dno. Cim neko dirne u osinjak i pokusa da iznese istinu odma spinovanje i odma otkazi i blacenje po medijima ....

Dusan

pre 9 godina

Samom izjavom da on nema pouzdana saznanja, a ipak izlazeci u javnost sa neproverenim informacijama, Jankovic podizuci tenzije koje su usmerene protiv drzave i njene bezbednosti, pokazuje neozbiljnost svoga rada na veoma ozbiljnom radnom mestu.

Avast antibot

pre 9 godina

Smenite ga jer i ovako iskace od vas , kao jedini dobar zub u vilici raspadnutih zuba !! Ali eto nama lidera opozicije . Ja kazem da bih ovom coveku dao glas na izborima...

Cives.rs

pre 9 godina

Ljudi, cuvajuci ovu instituciju ombudsmana, coveka koji je odlicno predstavlja, cuvamo poslednje tragove dostojanstva koje je opstalo u odnosu izmedju bahate vlasti i nas, gradjana. Tragicno je to sta se cini.

Vera

pre 9 godina

Sve je vidljivije da Jankovic urusava ugled vodje pa bi smenjivanje samo potvrdilo sumnju u okolnosti povredjivanja vodjinog brata! Vodja o njegovi poltrone stalno glancaju vodjinu sliku u narodu! Kakva autoritarnist snsovih likova!!!

Vladan

pre 9 godina

Ovi udaraju na jednu od retkih institucija koja još nije iskompromitovana. Udri Jankoviću ove nepismene nazadnjake najjačim oružjem - istinom, hrabrošću i nepotkupljivošću. Od toga se oni najviše plaše. Imaš podršku svih ljudi kojima je SRBIJA U SRCU. SAMO NAPRED!!!

Radikal

pre 9 godina

Ovom Đukanoviću ne treba nikakav komentar. Njemu treba neko da kaže da je 2015.godina, da treba da se orjentiše u vremenu i prostoru i da galamom u Skupštini samo šteti SNS.

Porucnik Drebin

pre 9 godina

E moj Djukanovicu, kada si isao onim pokretnim stepenicama na Terazijama (u kontra smeru) nisi ni slutio dokle ces dogurati, samo sa tim stepenicama se nikada ne zna u kom smeru mogu da krenu...

madjilac

pre 9 godina

radikal je radikak pa makar zivei I na marsu ovakvo poltrona kao djukanovica nismo nikad imali polje mu je da cuti onda je najpametniji ali sobzirom na vecinu svi naprednjaci I istalu u vecini ce potpisati da su za smnu e onda bi to prevrsilo svsku meru momentalno treba izaci na ulice I braniti dostvojanstvo naroda od ovih nesposobnjkovica ibahatosti ove vlasti

neko iz gomile

pre 9 godina

Sami sebe urusavate takvim ponasanjem a nazalost i institucije koje predstavljate pa vam je kriv Jankovic,koji neznam ni ja dokle ce da izdrzi. Vojska se jedva malo oporavila od '90tih a vi je gurate u blato.

sxs

pre 9 godina

Ako ne obavlja svoj posao kako treba neka bude smenjen.Mislim da ovi sto pisu komentare tipa "Sasa Jankovic je gospodin...."itd i ne znaju ko je on i sta radi ali su ipak tu da komentarisu.

JACA

pre 9 godina

Koliko iz ovog teksta vidim njega je SRS nakuskao protiv VB.I sva ova polemika je nastala zbog navodnog prisluskivanja SRS./a.Jer sam Jankovic je rekao da on postupa po sumnji,a za isto nema dokaza.To se narodski zove klevetanje.Znaci Jankovic ne stiti interese gradjana vec politicke partije,koja ce sve uraditi kako bi destailizovala stanje u zemlji.

nesa38

pre 9 godina

Evo dokle vodi politika iznošenja informacija koje nisu do kraja proverene.Odmah se pojavljuju ljuti protivnici i nama pune glavu time je li onaj u pravu ili ovaj u pravu.A onda se pojedini ovde uhvate određene fraze i ne puštaju je kao da su se rodili sa njom.Da li shvatate da ako ne pustite da rade one koji trebaju imaćete uvek teme za pretresanje mozga i zamlaćivanje građana.Bez paušalnih izjava i proizvoljnih konstatacija.

marija

pre 9 godina

Primitivac.
Ne znam odakle je sisao medju nas, ali mogu da se kladim da taj uopste ne razume sta je institucija Zastitnika gradjana.
Kriv je Vucic sto drzi takve ljude u stranci i nece me ubediti da on ne diktira ovoj ... sta da radi!!!

Ostavite Jankovica na miru da radi svoj posao, Vucicu!!!!!!!!!!!!!

Filip

pre 9 godina

Razresenje Jankovica je nabolje resenje, jer on ne zasluzuje ovo radno mesto i ovolike privilegije, obzirom da ga je na ovu poziciju postavila prethodna vlast, bez ikakvih kvaliteta i karakteristika, odnosno sa slabim CV-om.

Bob

pre 9 godina

Kako nije sramota ovog Djukanovica da mu padne napamet da on predlaze smenu zastitnika gradjana? Jel zato sto radi svoj posao?
Samo nervirajte narod, tako gubite sve vise pristalica...

dosta je bilo

pre 9 godina

Smenite odma i Šabića, 2 u 1...i ukinite sudove, posebno Ustavni sud...on najvise smara sa tim, jeste ustavno-nije ustavno...Ma kad pogledam..sta ce vam i skupstina? Djuka i Babic su nasi legitimni predstavnici, sasvim su dovoljni(plus da ustedimo he he) ..............tuga i sramota, gorčina neka...i strah :/

Bekrija

pre 9 godina

Konacno da vlast pokaze da je vlast. Jankovic se dao u politikanstvo jer mu ne daju novi mandat i sada se sveti i zlorabi funkciju. Neka se ukljuci u politicki zivot pa onda neka bude kriticar.

Ivan S

pre 9 godina

Ne kaže nepotrebno naš narod, ko o čemu k...o poštenju!

Tako funkcioniše sav pokvaren i nestručan deo ove države a gde god se okreneš viđete ih.

Kada svako pametan obradi informacije koje je servirao, Ombudsman, onda ekipa oko VBA, SNS i dalje perjanice, brzo shvati ko je ko i ko šta hoće da kaže, na šta se ko poziva i šta ko krije.

Ali onda oni moraju da objasne da se ruši kredibilitet vojske Srbije, koje je pazite po rejtingu četvrta najkul instutucija u društvu. Da kojim slučajem mogu da izađu na izbore bili bi u parlamentu.

Taman posla gospodo da neko ima išta protiv vojske. Imamo protiv vas jer ste bahati, nestručni, nesposobni, aparatčici, pokvareni kao pokvaren zub. Da se narodu gadite kada izađete na konferenciju za štampu, istrtljate more gluposti i mislite to je to. E pa nije to to. Ima nas koji nismo na nivou kišne gliste i koji vam sve pamtimo!

Svuda obaveštajne službe izigravaju organe koji na posredan ili neposredan način vrše njihovu kontrolu i to nije sporno. Ali teme zbog kojih kod nas aparat ovog ranga mora da se konfrontira sa medijima je do te mere prizeman i odvratan da je sutra i zatvor za tu ekipu malo!

Ilija

pre 9 godina

Ovi su prolupali skroz, cuj Jankovic ne radi svoj posao dobro,a oni kao sve rade perfektno. Tuga, jad, cemer i zalost sa ovakvim poslanicima vladajuce vecine, kao i sa ovim na vlasti.

Blind

pre 9 godina

Nikakavih ovde reci nije bilo da ce neka stranka zatraziti neciju smenu, vec da ce jedan poslanik pokusati da svoje kolege poslanike iz iste stranke preusmeri na pitanje odgovornost i smene Zastitnika gradja, ali to ne mora da znaci da ce biti uspesno.

serb_alien

pre 9 godina

Svakog dana padate sve nize i nize. Ne razumem ovakve poteze, osim ako vam cilj nije da unistite i stranku i premijera. Uglavnom podrzavam ono sto Vucic pokusava da postigne, ali ova njegova ***** ce mu doci glave. Ovo su sramni potezi kao sto su sramna bila i pitanja koja ste danas postavljali ombudsmanu. Moj ste glas definitivno izgubili i stidim se sto sam vam ga uopste i dao.

Dragan

pre 9 godina

Kao prvo, nemojmo da zaboravimo ko je Vlada Đukanović, čiji je sin, šta je radio i gde je radio, pre nego je postao Poslanik. Da ja imam tolika mesečna primanja, kolika ima Vlada Đukanović, i ja bih branio vlast i sistem i rukama i nogama.

CANE

pre 9 godina

Ovde nema reci da ce neko nekog da smeni! Ovde se radi o pokusaju alarmiranja poslanika jedne stranke da podrze jednog poslanika u nameri da povede pricu o odgovornosti zastitnika gradjana, sto ne mora da znaci da ce biti uspesno.

razuma bez

pre 9 godina

zato je znaci rados ljusic smenjen iz sluzbenog glasnika?

mislim da bi ovaj cuveni borac za ljudska prava bio idealno resenje i za zastitnika gradjana i za poverenika za informacije....

MOREM - PLOVI - MALA - BARKA

pre 9 godina

Cini mi se da je Sasa Jankovic poceo da radi po principu rekla kazala. Jer na tako odgovornom mestu ni u snu nebi trebalo da donosi neke odluke na taj nacin. To sto on kaze da ima neka saznanbja za dokumente bez pokrica je toliko amaterski odradjen posao , a koliko vidim za odlicnu platu. Jer sta mu znaci zatim dokument u kome se navodi da je VBA pratija i kontrolisala aktivnosti Srpske radikalne stranke 15. novembra 2014. godine kada je organizovan miting u centru Beograda povodom povratka lidera te stranke Vojislava Seselja u Srbiju, iako nije bilo indicija da pristalice SRS planiraju napad na Ministarstvo odbrane ili Vojsku Srbije. Kada se malo zagrebalo doslo se do saznanja da onaj sto je dostavio navodni dokument nije bas pouzdan i i siguran. Potez kojeg misli da sprovede Vladimir Djukanovic oko smene Sase Jankovic vrlo brzo ce doci do odgovora.

NekoIzNaroda

pre 9 godina

Treba proveriti navode sta je Jankovic izneo u svom izlaganju, ako su bile neistine onda mu vise ni narod ne veruje. Mislim da Jankovic stiti bivsi rezim...

herkules s

pre 9 godina

Pajtic je rekao da ce praviti novu vladu iz senke.Sve mi se vise cini da bi Jankovic mogao biti jedan od clanova te Pajticeve vlade koja ima za cilj da destabilizuje rad ove vlade i njenih organa.

KLACKALICA

pre 9 godina

gospoda Šabić i janković su prolupali, ostavka, ovakve ds kadrove u vlasti nisam video ni u vreme ds, smeniti ih pod hitno na skupštini srbije, jači su od držve i sveta, koji su to smorovi, ostavka i smena ,hitno jer nisu sposonni za budu to što treba da budu.

Borivoje

pre 9 godina

Zar je ovaj narod zaista poslao toliko retardiran i nazadan? Jedan Jankovic manje-vise, ima ih onoliko, ne ulazim u to za sta ga zaista prozivaju, ali dokle vise ovako. Svako ko se vlasti ne svidja prosto ga smene. I nalaze da je zvezda dana, neka mlada poslanica, koja ni tekst nije dobro naucila, vec je morala nekoliko puta da cita i da se ispravlja? Drzava Srbija vise nije drzava, vec sprdnja i ponizavanje naroda. Nece ovo biti dobro.

Može biti samo je*an

pre 9 godina

Vladajuća stranka hoće da smeni jedinu nezavisnu osobu koja treba da kontroliše rad te iste vladajuće stranke!!???
Ovi naprednjaci prevazilaze sami sebe....
U svim evropskim državama je zaštitnik građana institucija koju svi poštuju i uvažavaju. Jedino u ovoj Diznilend-Srbiji likovi kao ovaj ?ukanović izmišljaju nova "evropska" načela....
Verovatno je to naučio dok nas je brukao u Donjecku...

Branislav Maletic

pre 9 godina

Ako udare na Jankovica, udarili su na mene licno kao gradjanina. On je jedina svetla persona u ovom mulju dnevnopolitkckom. Ovo ce mu skinuti sav diskutabilni rejting koji je namako nekako...

Vlada99

pre 9 godina

Sramota je da neko sa moralnim karakteristikama Djukanovica, pokusava da smeni Jankovica. To samo dokazuje do koje mere su presvuceni radikali ostali privrzeni osnovnoj "demokratskoj" ideji - ko ne misli kao mi, mora da je izdajnik, ko nije zavrsio ultra mega je ne pismen, ko nije cumurdzija, hamburgerdzija ili obucar ne moze da vodi ni jedno javno preduzece. Uzimaju nam slobodu mrvicu po mrvicu, a niko a da kaze.

Pera ložač

pre 9 godina

Đukanović sakuplja potpise za smenu sledećih osoba:
Pape (ne krsti se sa tri prsta), Obame (nema zadovoljavajuću kilažu da bi bio predsednik),
Pajtića (mnogo je preplanuo letos a to nije u skladu sa našim običajima),
Čede (mnogo bilduje i neprimereno se odeva),
Murinja (naterao naše fudbalere da govore engleski),
Ronalda (zalizuje kosu a i nervira ga njegov osmeh),
Podpredsednika Skupštine Bečića (prečesto daje reč opoziciji umesto da im odmah ugasi mikrofon)
...
itd

PravdaNS

pre 9 godina

Ova vlast u Srbiji je strava i užas! Upropastili su sve čega su se dotakli. Ne znam kako će se ova njihova vladavina završiti ali ne piše im se dobro. Ne možete uništiti zaštitnika građana, ima u ovoj državi mnogo zaštitnika građana, Saša Janković nije jedini. A vi ste svi iskočili poput stvorova iz ''zone sumraka'' ali proći će i ta vaša pošast!

Zoran

pre 9 godina

И треба да га смене када се дрзнуо да пипне недодирљиве.Мајко моја, кавих се све небулоза морамо наслушати од дичних напрењака.Да их је бар неко научио како да се бране.Па шта мисле, да ће ако смене Јанковића народ заборавити шта су радили?

oskar

pre 9 godina

Tesko mi je da poverujem sta bahatim radikalcinama uopste pada na pamet? Ovakvu bahatost je tesko bilo zamisliti u Teoriji, a sad je vidimo u praksi? I to od Djuke, koji ke najpogresniji moguci covek da potegne ovu pricu.. Jel ostao neko normalan medju njima da mu objasni neke stvati? Ili je Djuka yebe isplanirao kao buduceg zastitnika samog sebe?

... radikalske

pre 9 godina

A sve po nalogu Velikog vodje.
Ja bih vilela samo jedan dan da mogu da udjem u mozgove ovih koji ga podrzavaju.Ovi koji to rade iz licne koristi, su mi potpuno jasni, djon -obraz i vozi dalje.

SVASTA

pre 9 godina

Onaj sa jednom obrvom, obrazovan, elokventan, sto je isao u Donjeck, sto mu se sav posao svodi na odbranu lika i dela vodje od nepostojecih napada nepostojecih neprijatelja, dok svet odlazi sve dalje? Pa on je sa druge planete u odnosu na Jankovica, logicno je da se plasi onoga sto ne razume.

QWERT

pre 9 godina

Potpuno očekivano. Nakon toga će Đukanović biti ombudsman i samopregorno će raditi na zaštiti gradjanina Aleksandra Vučića od ničim izazvanih kritika ojađenog naroda.

srbin gospic

pre 9 godina

Treba da vas je sramota beli medvedi, nedaj boze da neko kaze istinu jer je to za vas katastrofa. Vi zivite u totalnim lazima i u monodramama, ali kako radite tako ce vam se i vratiti.

ljupko

pre 9 godina

E moji bivsi I sadasnji radikali iz srpske nepismene stranke vi bi da smenjujete tako obrazovanog I pametnog coveka I onda naravno postavili svoj pravi kadar sa sumnjivom osnovnom skolom

Cinik

pre 9 godina

Ja ovde verujem Saši Jankoviću! Evo zašto! Kada smo kao sudije bili razrešeni 2009.godine utvrđivanje istine i sve nepravilnosti je otkrio upravo Saša Janković i to i naveo u svojim izveštajima. Bili su veliki pritisci na njega ali nije poklekao. Zakone na osnoivu kojih je izvršen sramni reizbor sudija svojom neaktivnošću i bežanjem iz skupštine omogućio je i sam SNS a zauzvart su neke njegove sudije bile izabrane. Puna podrška Jankoviću a ostali neka jednom ako mogu nauče šta je to demokretija!.

Radikal

pre 9 godina

Ovom Đukanoviću ne treba nikakav komentar. Njemu treba neko da kaže da je 2015.godina, da treba da se orjentiše u vremenu i prostoru i da galamom u Skupštini samo šteti SNS.

Avast antibot

pre 9 godina

Smenite ga jer i ovako iskace od vas , kao jedini dobar zub u vilici raspadnutih zuba !! Ali eto nama lidera opozicije . Ja kazem da bih ovom coveku dao glas na izborima...

Relja

pre 9 godina

Ovo je srpski narod hteo, u velikoj većini, ove Gašiće, Đukanoviće, Nikoliće, Stefanoviće, Gojkovićevu, Vučića, a sada oni Jankovića proglašavaju za izdajnika. Meni je to katastrofalno, nikad gore.

fantastiko

pre 9 godina

Ovo je bruka i sramota, dotakli smo dno. Cim neko dirne u osinjak i pokusa da iznese istinu odma spinovanje i odma otkazi i blacenje po medijima ....

s

pre 9 godina

A to je onaj ...On je za smenu....Jos da mu se prikljuci i Marjan Risticevic......Ko je sve poslanik...A nekad su se zvali casnici........ Sasa Jankovic je za njih veliki gospodin......

Vera

pre 9 godina

Sve je vidljivije da Jankovic urusava ugled vodje pa bi smenjivanje samo potvrdilo sumnju u okolnosti povredjivanja vodjinog brata! Vodja o njegovi poltrone stalno glancaju vodjinu sliku u narodu! Kakva autoritarnist snsovih likova!!!

neko iz gomile

pre 9 godina

Sami sebe urusavate takvim ponasanjem a nazalost i institucije koje predstavljate pa vam je kriv Jankovic,koji neznam ni ja dokle ce da izdrzi. Vojska se jedva malo oporavila od '90tih a vi je gurate u blato.

stringer

pre 9 godina

Besmislice koje iznosi Djukanovic se granice sa zdravim razumom. Trecerazredni politikant kome se previse medijskog prostora posvecuje, u svakom slucaju.

Dexter

pre 9 godina

Evo ga javlja se vojvoda od Donjecka, cuveni novinar, i najiritantniji lik koji je ikada krocio u skupstinsku salu...Da neces mozda ti da budes nas zastitnik? Ili onaj Martinovic mozda, fali mu jos jedna funckija da bude jubilarna deseta...Ali cuveni Djuka sa fokusa da trazi smenu zastitnika gradjana, mozete jos nize da padnete, ne sumnjam u to...

vasiljevic nebojsa

pre 9 godina

"gospodin Djukanovic" srozava ugled poslanika, zdravorazumskog i slobodnomisleceg bica.. i predlazem mu da se povuce iz javnog zivota zauvek.

lalo

pre 9 godina

Ovi iz SNS shvataju funkciju Ombudsmana kao svoju nekakvu licnu partijsku svojinu a sustina je upravo u kontroli vladajucih. Djukanovic je onaj lik koji je "privatno" isao da bude "privatni" delegat na izborima na Krimu tj lik koji se pravda samo svojoj zeni kako tada rece.E pa neka mu sada zena kaze da nije u pravu po ovom pitanju i da malo uvuce rogove.

madjilac

pre 9 godina

radikal je radikak pa makar zivei I na marsu ovakvo poltrona kao djukanovica nismo nikad imali polje mu je da cuti onda je najpametniji ali sobzirom na vecinu svi naprednjaci I istalu u vecini ce potpisati da su za smnu e onda bi to prevrsilo svsku meru momentalno treba izaci na ulice I braniti dostvojanstvo naroda od ovih nesposobnjkovica ibahatosti ove vlasti

Cives.rs

pre 9 godina

Ljudi, cuvajuci ovu instituciju ombudsmana, coveka koji je odlicno predstavlja, cuvamo poslednje tragove dostojanstva koje je opstalo u odnosu izmedju bahate vlasti i nas, gradjana. Tragicno je to sta se cini.

Dragan

pre 9 godina

Izgleda da se SNS malo zaigrao. Zastupnik gradjana radi svoj posao, ali ova vlast se polako udaljava od realnosti i zeli njegovu smenu. Zamislite da nema EU da sve ovo posmatra. kakva bi mi drzava postali? Nestalo bi demokratije brzinom svetlosti.

Nećete vi još dugo bahata bando

pre 9 godina

Sram vas bilo,prevarantska bando!Smeniti zaštitnika gradjana,zar ne?Niko ne sme da se usudi da posumnja u "poštenje i pravdoljubivost" premijera i njegovih klimoglavaca?Šta bi bilo da je batine dobio Pajtićev brat koga su obezbedjivale Kobre?Sprečili biste Sašu da istraži slučaj sa istim argumentima?Neeee....Bojim se da bi do uveče istog dana bila održana konferencija za novinare sa temom : "Nečuvena bahatost i zloupotreba službe bezbednosti od strane Vojvodjanskog vlastodršca",a žandarmi bi bili unapredjeni i odlikovani.Kurir i Informer bi narednih mesec dana provlačili kroz mulj celu njegovu bližu i dalju familiju,a Saš Janković prozivan da se oglasi povodom ovog slučaja flagrantnog kršenja Zakona i Ustava.Sram vas bilo,iako ni srama ni savesti nemate!

pravda je dostižna

pre 9 godina

Opaaa!Plašimo se kontrole! Otkud to odjednom? Pa, u većini ste u skupštini, možete sve, možete da ne poštujete ustav, da smenjujete koga hoćete, ali gradjane Srbije ne možete smeniti. Saša Janković je u pravu!!!

svetac38

pre 9 godina

...e baš smo iznenađeni. Pitao sam se kada će ta ideja da se izgovori glasno. Sledeći na spisku je Šabić, jer je podržao Jankovića. Pa društvo sudija i tužilaca jer su i oni podržali Jankovića. Dotični gospodin treba da traži i smenu opozicije jer gle čuda i oni daju podršku Jankoviću da se meša u svoj posao. G-din Đukanović bi verovatno promenio i izabranog lekara, ukoliko bi mu isti rekao da ima višak kilograma i da to može da ugrozi njegovo zdravlje.
Vučić neće izgubiti vlast šta god opozicija uradila ili govorila, sa vlasti će ga oterati bahatost njegovih saradnika. Narod je pokazao da može sve da oprosti ali BAHATOST ne oprašta....

Ivan S

pre 9 godina

Ne kaže nepotrebno naš narod, ko o čemu k...o poštenju!

Tako funkcioniše sav pokvaren i nestručan deo ove države a gde god se okreneš viđete ih.

Kada svako pametan obradi informacije koje je servirao, Ombudsman, onda ekipa oko VBA, SNS i dalje perjanice, brzo shvati ko je ko i ko šta hoće da kaže, na šta se ko poziva i šta ko krije.

Ali onda oni moraju da objasne da se ruši kredibilitet vojske Srbije, koje je pazite po rejtingu četvrta najkul instutucija u društvu. Da kojim slučajem mogu da izađu na izbore bili bi u parlamentu.

Taman posla gospodo da neko ima išta protiv vojske. Imamo protiv vas jer ste bahati, nestručni, nesposobni, aparatčici, pokvareni kao pokvaren zub. Da se narodu gadite kada izađete na konferenciju za štampu, istrtljate more gluposti i mislite to je to. E pa nije to to. Ima nas koji nismo na nivou kišne gliste i koji vam sve pamtimo!

Svuda obaveštajne službe izigravaju organe koji na posredan ili neposredan način vrše njihovu kontrolu i to nije sporno. Ali teme zbog kojih kod nas aparat ovog ranga mora da se konfrontira sa medijima je do te mere prizeman i odvratan da je sutra i zatvor za tu ekipu malo!

ma sta mi rece

pre 9 godina

e narode ako ovo krenu treba izaci na ulicu,ovo se nigde ne trpi kao kod nas,sta su sve spremni ovi napredni da je to strasno,valjda se ne bojimo da nas komunalna ne hapsi...

kraja

pre 9 godina

"reagovao ministar odbrane Bratislav Gašić navodeći da oni rade sve u skladu sa zakonom i da Janković može doći u VBA i da će mu se na proveru dati sva dokumenta."

...isti ministar koji se nedeljama hvali time sto nije dao ombudsmanu "drzavne tajne"...

Ustace Kolubara

pre 9 godina

SNS smenjuje sve sto valja da bi postavili svog partijskog poslusnika koji nece postavljati suvisna pitanja kao sto to radi Jankovic. Premijeru, hajde sada jedan dobar razlog za smenu ombdusmana, mozes ti to…

evita

pre 9 godina

Ovo je strasno! Nadam se da postoji neki mehanizam odbrane u zakonima da ovo ne moze da se desi. Kojekakvi anonimusi bez grama integriteta i znanja napadaju postenog, hrabrog, kulturnog coveka...Bojim se da jos nisu dotakli dno.

r3

pre 9 godina

Da li je Đukanović onaj što je išao da prati izbore u Ukrajini mimo sve srpske politike? I za koga je SNS rekla da će razmatrati njegovu odgovornost!

xRade

pre 9 godina

Djukanovic to nije moga da zapocne bez odobrenja velikog TATE - Vucica. To je jedini nacin da se prekine taj slucaj i zaboravi. Mi smo Srbi poznati po kratkom pamcenju.

Pera

pre 9 godina

Za pet godina, SNS će dekretom da određuje šta smemo da jedemo za našu mesečnu crkavicu od 50 evra.
Osim ako ih prethodno ne skinemo, Bože zdravlja.

Izida

pre 9 godina

Posle ponašanja kakvo je pokazao u poslednjih nedelju dana i treba ga razrešiti, ovo mu nije prvi puta da uznemirava javnost svojim ispadima, a kada pomislim koliko samo mesečno inkasira muka mi je.

tamni vilajet

pre 9 godina

Đukanović za razrešenje Jankovića

Aaaaa, ako Djukanovic trazi, onda Jankovic mora da da ostavku!!!

Salu na stranu, sta ovaj covek jos radi u Parlamentu, zar nije izbacen iz SNS zbog izbora na Krimu???

Aaa, pojela maca, zataskalo se...!!!

zvezdara

pre 9 godina

Ovaj pokušaj da se diskredituje Omdusman, je opasan znak straha i panike većine, koja inače u skupštini funkcioniše bez unošenja svežih, novih i različitih ideja, već radi po principu diktata i poslušnosti.Može ta većina da izglasa šta god hoće, pa i neistinu, ali to neće promeniti realnost.Samo kukavice zbijaju redove i kad su u većini, jer ne umeju i ne smeju, što zbog loših namera, što zbog nedovoljnog opšteg obrazovanja da odgovore na jednostavna i konkretna pitanja!Saša Janković je u pravu!!!

očnigledač

pre 9 godina

A mi ćemo početi da sakupljamo potpise za vašu (SNS) kompletnu smenu sa vlasti!
Niste nizašta, jer za 3 godine ste 100% dokazali da ste totalno nesposobni.
O beskrajnim lažima, aferama, zamajavanju, izmišljotinama, bajkama za naivne, obećanjima bez pokrića, o milion kršenja zakona i drugih propisa (uključujući i Ustav), o bahatosti, kriminalnom ponašanju i diletantizmu bez presedana, uopšte nema potrebe govoriti ili pisati, jer cela Srbija zaudara na vaše "velike" rezultate, pa taj smrad svi vrlo jasno osećaju.

Selena

pre 9 godina

Svako ko ne obavlja svoj posao odgovorno i savesno treba biti razresen.Kad je rec o slucaju Jankovic ,smatram da je delokrug njegovog rada da stiti interese gradjana,a sada zadire i u druge stvari,koje pre svega nisi u skladu sa zakonom.

Filip

pre 9 godina

Razresenje Jankovica je nabolje resenje, jer on ne zasluzuje ovo radno mesto i ovolike privilegije, obzirom da ga je na ovu poziciju postavila prethodna vlast, bez ikakvih kvaliteta i karakteristika, odnosno sa slabim CV-om.

kox

pre 9 godina

Zaštitnika građana razrešava Skupština većinom glasova svih narodnih poslanika, na predlog Odbora ili najmanje jedne trećine od ukupnog broja narodnih poslanika. Mislim da je Janković zreo za razrešenje.

Dusan

pre 9 godina

Samom izjavom da on nema pouzdana saznanja, a ipak izlazeci u javnost sa neproverenim informacijama, Jankovic podizuci tenzije koje su usmerene protiv drzave i njene bezbednosti, pokazuje neozbiljnost svoga rada na veoma ozbiljnom radnom mestu.

sxs

pre 9 godina

Ako ne obavlja svoj posao kako treba neka bude smenjen.Mislim da ovi sto pisu komentare tipa "Sasa Jankovic je gospodin...."itd i ne znaju ko je on i sta radi ali su ipak tu da komentarisu.

JACA

pre 9 godina

Koliko iz ovog teksta vidim njega je SRS nakuskao protiv VB.I sva ova polemika je nastala zbog navodnog prisluskivanja SRS./a.Jer sam Jankovic je rekao da on postupa po sumnji,a za isto nema dokaza.To se narodski zove klevetanje.Znaci Jankovic ne stiti interese gradjana vec politicke partije,koja ce sve uraditi kako bi destailizovala stanje u zemlji.

Vladan

pre 9 godina

Ovi udaraju na jednu od retkih institucija koja još nije iskompromitovana. Udri Jankoviću ove nepismene nazadnjake najjačim oružjem - istinom, hrabrošću i nepotkupljivošću. Od toga se oni najviše plaše. Imaš podršku svih ljudi kojima je SRBIJA U SRCU. SAMO NAPRED!!!

Porucnik Drebin

pre 9 godina

E moj Djukanovicu, kada si isao onim pokretnim stepenicama na Terazijama (u kontra smeru) nisi ni slutio dokle ces dogurati, samo sa tim stepenicama se nikada ne zna u kom smeru mogu da krenu...

marija

pre 9 godina

Primitivac.
Ne znam odakle je sisao medju nas, ali mogu da se kladim da taj uopste ne razume sta je institucija Zastitnika gradjana.
Kriv je Vucic sto drzi takve ljude u stranci i nece me ubediti da on ne diktira ovoj ... sta da radi!!!

Ostavite Jankovica na miru da radi svoj posao, Vucicu!!!!!!!!!!!!!

Kosančić

pre 9 godina

Znaci pogodio je zivac. Ako ga smene to je kraj demokratije u Srbiji i pocetak potpune diktature. Poslednji je koji sme da se usprotivi bahatosti vlasti....

Bekrija

pre 9 godina

Konacno da vlast pokaze da je vlast. Jankovic se dao u politikanstvo jer mu ne daju novi mandat i sada se sveti i zlorabi funkciju. Neka se ukljuci u politicki zivot pa onda neka bude kriticar.

Bob

pre 9 godina

Kako nije sramota ovog Djukanovica da mu padne napamet da on predlaze smenu zastitnika gradjana? Jel zato sto radi svoj posao?
Samo nervirajte narod, tako gubite sve vise pristalica...

dosta je bilo

pre 9 godina

Smenite odma i Šabića, 2 u 1...i ukinite sudove, posebno Ustavni sud...on najvise smara sa tim, jeste ustavno-nije ustavno...Ma kad pogledam..sta ce vam i skupstina? Djuka i Babic su nasi legitimni predstavnici, sasvim su dovoljni(plus da ustedimo he he) ..............tuga i sramota, gorčina neka...i strah :/

Ilija

pre 9 godina

Ovi su prolupali skroz, cuj Jankovic ne radi svoj posao dobro,a oni kao sve rade perfektno. Tuga, jad, cemer i zalost sa ovakvim poslanicima vladajuce vecine, kao i sa ovim na vlasti.

razuma bez

pre 9 godina

zato je znaci rados ljusic smenjen iz sluzbenog glasnika?

mislim da bi ovaj cuveni borac za ljudska prava bio idealno resenje i za zastitnika gradjana i za poverenika za informacije....

CANE

pre 9 godina

Ovde nema reci da ce neko nekog da smeni! Ovde se radi o pokusaju alarmiranja poslanika jedne stranke da podrze jednog poslanika u nameri da povede pricu o odgovornosti zastitnika gradjana, sto ne mora da znaci da ce biti uspesno.

serb_alien

pre 9 godina

Svakog dana padate sve nize i nize. Ne razumem ovakve poteze, osim ako vam cilj nije da unistite i stranku i premijera. Uglavnom podrzavam ono sto Vucic pokusava da postigne, ali ova njegova ***** ce mu doci glave. Ovo su sramni potezi kao sto su sramna bila i pitanja koja ste danas postavljali ombudsmanu. Moj ste glas definitivno izgubili i stidim se sto sam vam ga uopste i dao.

cobi

pre 9 godina

Ovom Đukanoviću ne treba nikakav komentar. Njemu treba neko da kaže da je 2015.godina, da treba da se orjentiše u vremenu i prostoru i da galamom u Skupštini samo šteti SNS. Teba da ih je sramota..

matori

pre 9 godina

Na sledećim izborima u Srbiji (ma kad oni bili), daću svoj glas onoj stranci (ma kako se zvala), koja će na prvom mestu svojih programskih ciljeva imati obavezu da izgradi gomilu velikih zatvora, pa da se celokupan ovaj ****, koji sada sebe naziva vlašću, bude tamo strpan na neograničeno vreme (makar i do večnosti), da bi ostatak stanovnika mogao da ima nekakvu budućnost...

inicijativa

pre 9 godina

A sve po nalogu Velikog vodje.
Ja bih vilela samo jedan dan da mogu da udjem u mozgove ovih koji ga podrzavaju.Ovi koji to rade iz licne koristi, su mi potpuno jasni, djon -obraz i vozi dalje.
(... radikalske, 28. januar 2015 18:50)
Slatka moja, kako ući u nešto što ne postoji... Na tom mestu je ništa. Veliko ništa. I gomila drotova koji to ništa slede....Živela Srbija, kličemo i sećamo se lepe himne sa stihovima....proklet bio izdajica svoje domovine....Zbog toga je valda i ukinuše. Ko zna....

MOREM - PLOVI - MALA - BARKA

pre 9 godina

Cini mi se da je Sasa Jankovic poceo da radi po principu rekla kazala. Jer na tako odgovornom mestu ni u snu nebi trebalo da donosi neke odluke na taj nacin. To sto on kaze da ima neka saznanbja za dokumente bez pokrica je toliko amaterski odradjen posao , a koliko vidim za odlicnu platu. Jer sta mu znaci zatim dokument u kome se navodi da je VBA pratija i kontrolisala aktivnosti Srpske radikalne stranke 15. novembra 2014. godine kada je organizovan miting u centru Beograda povodom povratka lidera te stranke Vojislava Seselja u Srbiju, iako nije bilo indicija da pristalice SRS planiraju napad na Ministarstvo odbrane ili Vojsku Srbije. Kada se malo zagrebalo doslo se do saznanja da onaj sto je dostavio navodni dokument nije bas pouzdan i i siguran. Potez kojeg misli da sprovede Vladimir Djukanovic oko smene Sase Jankovic vrlo brzo ce doci do odgovora.

herkules s

pre 9 godina

Pajtic je rekao da ce praviti novu vladu iz senke.Sve mi se vise cini da bi Jankovic mogao biti jedan od clanova te Pajticeve vlade koja ima za cilj da destabilizuje rad ove vlade i njenih organa.

NekoIzNaroda

pre 9 godina

Treba proveriti navode sta je Jankovic izneo u svom izlaganju, ako su bile neistine onda mu vise ni narod ne veruje. Mislim da Jankovic stiti bivsi rezim...

Blind

pre 9 godina

Nikakavih ovde reci nije bilo da ce neka stranka zatraziti neciju smenu, vec da ce jedan poslanik pokusati da svoje kolege poslanike iz iste stranke preusmeri na pitanje odgovornost i smene Zastitnika gradja, ali to ne mora da znaci da ce biti uspesno.

nesa38

pre 9 godina

Evo dokle vodi politika iznošenja informacija koje nisu do kraja proverene.Odmah se pojavljuju ljuti protivnici i nama pune glavu time je li onaj u pravu ili ovaj u pravu.A onda se pojedini ovde uhvate određene fraze i ne puštaju je kao da su se rodili sa njom.Da li shvatate da ako ne pustite da rade one koji trebaju imaćete uvek teme za pretresanje mozga i zamlaćivanje građana.Bez paušalnih izjava i proizvoljnih konstatacija.

SNS prevaranti, odlazite

pre 9 godina

Hoće da smene one koji rade, koji strogo poštuju zakone, one koji upozoravaju građane da vlast krši zakone...a da sakriju one koji ništa ne rade i krše zakone...Banditi! To vam je kao da smenite policajca koji je uhvatio lopova u krađi. Istu matricu primenjuju prema svima koji uhvate sns u prevari - sledi pljuvanje najstrašnije, etiketiranje, izdajnik, plaćenik...i sve po redu...a sve kako bi zaštitili svoje kriminalne radnje...za to angažuju najveće ljige, ološ...Znate šta, oni su složni, oni jedni druge štite maksimalno, koga god od njih da uhvatiš u lopovluku ili prevari SVI skaču u odbranu, sva sredstva su dozvoljena samo da se odbrane...to je matrica po kojoj funkcionišu. Pogledajte samo koliko su ozbiljnih afera imali i niko nije stradao, čak je onaj Goran Knežević(aflatoksin) nagrađen, sada ima platu u JP od 1.000.000 dinara...

Dragan

pre 9 godina

Kao prvo, nemojmo da zaboravimo ko je Vlada Đukanović, čiji je sin, šta je radio i gde je radio, pre nego je postao Poslanik. Da ja imam tolika mesečna primanja, kolika ima Vlada Đukanović, i ja bih branio vlast i sistem i rukama i nogama.