Sreda, 12.11.2014.

15:11

"Voleli me ili ne, rezultati su tu"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić kaže da i poslovično skeptični MMF predviđa rast BDP-a u Srbiji za dva odsto u 2017. godini.

Izvor: Tanjug

"Voleli me ili ne, rezultati su tu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

262 Komentari

Sortiraj po:

frenki

pre 9 godina

Predstavnici vlade Srbije, premijer Vucic i ministar Vulin, bili su u obilasku firme RTB Bor, cije je poslovanje sada bolje nego pre i od koga delom zavisi rast DBP-a Srbije. Samo treba da nastavi sa dobrim poslovanjem.

frenki

pre 9 godina

Predstavnici vlade Srbije, premijer Vucic i ministar Vulin, bili su u obilasku firme RTB Bor, cije je poslovanje sada bolje nego pre i od koga delom zavisi rast DBP-a Srbije. Samo treba da nastavi sa dobrim poslovanjem.

skorpija

pre 9 godina

Srbija bi razvojem RTB Bor, Zelezare u Smederevu, MSK Kikinda i jos drugih firmi postigla rast DBP-a od 2% u 2016. godini, sto i treba ocekivati s obzirom na investitore koji su obecali da ce nam pomoci oko razvoja ovih firmi.

skorpija

pre 9 godina

Srbija bi razvojem RTB Bor, Zelezare u Smederevu, MSK Kikinda i jos drugih firmi postigla rast DBP-a od 2% u 2016. godini, sto i treba ocekivati s obzirom na investitore koji su obecali da ce nam pomoci oko razvoja ovih firmi.

nataly

pre 9 godina

@Zalosno je sto ce ovako lepa vest biti manje propracena od one o povratku Vojislava,od kog apsolutno nemamo nista
(Error 404 Not Found, 12. novembar 2014 16:01)

Veruj mi i meni.Kao neko ko u Boru zivi od rodjenja vrlo dobro znam sta nova topionica znaci za sve njegove gradjane.I mogu da pohvalim tandem Vucic - Spaskovski jer da njih nije bilo zavrsetak nove topionice ne bi bio na vidiku.

simce

pre 9 godina

Sto se tice rezultata, koje je premijer Vucic spomenuo, naravno da se primecuju pomaci u proteklih 6 meseci do godinu dana. On je u sagledavanju stanja u kakvom se nalazi topionica RTB Bor rekao da ova firma ide u svom poslovanju ide u pravcu na bolje.

Vladan

pre 9 godina

Činjenica jeste da nam je bolje. Nema više brige da li će radikali doći na vlast. Svaka čast Vučiću na tome, samo je za dve godine uspeo da radikale umiri svojom čvrstom rukom!

sigurna kuca za A.V.

pre 9 godina

rezultati su tu ali su veoma losi gospodine premijeru. ja nit vas volim nit vas ne volim ali vasi rezultati su razocaravajuci.
za neke stvari priznajem premijer nije kriv i bas bi me bilo briga da li je on na vlasti ili neko drugi, ali njegovo agresivno pojavljivanje u medijima, laganje, vredjanje svakog ko izrazi sumnju u bilo koji njegov potez, uz nejgove nove izume kao sto su botovi me je napravilo velikim protivnikom njegove politike.

Ej bre!

pre 9 godina

To što rezultati još uvek nisu drastično vidljivi je jer nije uveden profesionalni menadžment koji bi napravio novu sistematizaciju i nesposobne i nepotrebne otpustio, što nisu uvedeni platni razredi i što nije oštrije smenio lokalne vlasti koje su nezainteresovane za dobođenje investicija u svoje gradove. Zato Vučiću prestani da ih štediš i kreni u rigoroznije reforme. I onako će te kuditi ovi koji ničemu ne vrede, ali ćemo bar mi koji do sada nismo imali šansu da budemo zahvalni.

cevap

pre 9 godina

Vlada Srbije radi na polju pokretanja firmi koje su dugi niz godina stajale u mestu po pitanju poslovanja, kao sto je RTB Bor, a u toku obilaska ove firme premijer je izjavio da ce vec naredne godine a zakljucno sa 2016. godinom ovo preduzece razviti, sto je veoma bitno za DBP.

duh

pre 9 godina

Firme tipa RTB Bor, smederevska Zelezara, MSK Kikinda, su slicnog tipa u smislu da je drzava napokon pocela da resava njihove sveopste probleme. Obilaskom RTB Bor premijer je istakao da je krenuto sa dobrim procesom poslovanja i izrazio je uverenje da ce u 2016. godini ona da utice na rast DBP-a.

kofa

pre 9 godina

Sve vise je sigurna tvrdnja da ce Srbija 2016. godine uspeti da ostvari sve sto joj je plan kroz reforme koje intenzivno sprovodi. Premijer Vucic je posetio RTB Bor kako bi sagledao situaciju u kakvoj se nalazi pomenuta firma, a moze se reci da ide na bolje.

SNS prevaranti

pre 9 godina

Vučić Najava, je najavio, po hiljaditi put, da će nam biti bolje za nekoliko godina...čista kupovina vremena da se zadrži na vlasti, spinovanje, prevarant...Kad pogledam ove smešne likove, stručnjake za prevare,(Bane Ivković, Vulin, pa ovaj prevarant Spaskovski) oko Vučića to je garancija za propast. Drugo, prosto je neverovatno koliko se falsifikuju podaci, laže se neviđeno, a istina je poražavajuća po nas i ovaj režim. SNS prevaranti su oteli medije i lažu li lažu. Primera je bezbroj, a ja ću vam navesti samo jedan, da vidite kako funkcioniše sns sistem za laži i prevare. Niko ne spominje ,,efekte'' ekonomsko-estradne mere - zaposliš tri radnika, sedam radnika gratis, ne plaćaš poreze, država će vam platiti poreze, tjst MI. Pa neka nam daju podatke, tačne, koliko je na taj način zaposleno NOVIH RADNIKA. Pa ni 1000, a šta se desilo - privatno-tajkunsko preduzeće otpusti radnike, pa iste te radnike nakon nekoliko dana ponovo zaposli i manje plaća poreze itd. Eto, to vam je ta fantastična mera Vučića i ekipe neznalica, prevaranata.

SMEdeREVAC

pre 9 godina

Alo, mi ćemo...,mi ćemo,....pa 2017-te,...Dve trćine nacije je na ivici egzistencije-državni aparat se iživljava sa "mrtvim" budžetom,...BAJKE, obećanja,...NIŠTA reformisano, niko otpušten,...PROTIVZAKONITO prezaduženje nacije se nastavlja,....SUDSTVO ĆUTI,policija ćuti,... Svi štrajkuju samo kada je plata u pitanju,...maleprivatne firme "mrtve", ...krupan kapital nema ni kontrolu,niti se bilo šta istražuje-...Zakon o poreklu kapitala je totalno izblokiran i "gurnut pod tepih"!!!!!!!!!!!
O čemu ovaj čovek govori, kada realni sektor i dalje opada(bednih 300 000), a državni raste(stalo se brojanje na 780 000!)??!!
Alo, višak u državnom sektoru(državna tajna br.1)godišnje "pojede" od milijarde evra, neki ekonomisti predpostavljaju da je cifra i do dva i po puta veća!!!!!!
Ovde treba stati, jer politikanština i apsurdi koje ona sa sobom nosi - UVELIKO GAZE ZDRAV RAZUM I DA SE NE BI OVAJ MOJ KOMENTAR PRETVORIO U GOMILU PREJAKIH REČI-KOJE BI GA "IZBLOKIRALE"!!!!!!!

Silver Surfer

pre 9 godina

Kada je u pitanju RTB Bor nekako se sve vrti oko broja 500. Tacnije, pred poslednje republicke izbore u RTB-u je posao na neodredjeno dobilo 500 ljudi, upuceni kazu da je u pitanju i veci broj ukoliko se uzmu u obzir firme koje su povezane sa RTB-om. A oni srecnici koji su potpisali ugovor na neodredjeno tog dana su, vracajuci se sa posla, trubili kroz ceo grad da su mnogi mislili da je svadba u pitanju. Inace, u RTB-u Bor pojedinci sa zavrsenom trogodisnjom srednjom skolom primaju i do 90 000 RSD mesecno. Takodje, dugovi RTB-a procenjuju se na preko 500 miliona evra (dobar deo na poreze i doprinose za plate) i verovatno ce ih, po starom dobrom obicaju, vracati svi gradjani Srbije.
Ova prica premijera sem jeftine politicke kampanje ne predstavlja nista drugo. Zaposljavanje pred izbore, kupovina glasova. Ova vlast i njen premijer rade sve ono za sta su optuzivali DS. Na kraju, politicka sudbina bice im ista. Jedino je izgleda Spasovski nezamenljiv.

to su rezultati za samo 3 godine

pre 9 godina

Činjenice (od 2000. do danas):

1. Nikad manje plate.
2. Nikad manje penzije.
3. Nikad veća nezaposlenost.
4. Nikad veće partijsko zapošljavanje.
5. Nikad veći medijski mrak.
6. Nikad brže zaduživanje države.
7. Nikad veći javni dug.
8. Nikad gori tretman pravih intelektualaca i pravih radnika.
9. Nikad gora ekonomija.
10. Nikad slabiji dinar.
11. Nikad gora organizacija za vanredne situacije.
12. Nikad gori fakulteti.
13. Nikad veće migracije iz zemlje.
14. Nikad teže zapošljavanje.
15. Nikad više taksi i poreza za privatnike.
16. Nikad veći uticaj tajkuna.
17. I ono najvažnije nikad gore beznađe.

Neću ništa da zaključujem nego imam samo jedno pitanje - da li ćete opet glasati za njih?

Stizanin

pre 9 godina

Cinjenica jesta da ovo sto Vucic radi daje pozitivne rezultate i da niko do sada, posebno za ovako kratko vreme nije uspeo da postigne ni slicne, i bez obzira na to sto trpi raznorazne napade vecina gradjana i dalje veruje u to sto radi.

torba

pre 9 godina

Nadajmo se da cemo uspeti da precenimo ocekivanja MMF-a da ce nam DBP biti u porastu za 2% vec u 2016. godini, ovo uverenje je istakao i premijer Vucic na konferenciji za novinare u RTB Bor, koji je obisao radi licnog uverenja kakva je trenutna poslovna situacija u ovoj firmi.

sasa

pre 9 godina

blago meni 2017 plata ce porasti. za 1procenat svaka cast ja vec sad ne mogu da je potrosim a sta da radim sa tolikim parama kada mi plata bude 30,000 din

Ekolog

pre 9 godina

Radi se vrlo temeljno na pobosanju standarda zivota u nasoj drzavi, reforme su korenite i vrlo ostre, a svaki korak je isplaniran i dobro promisljen. Nema sumnje da ce rezultati ovakvog rada dati samo pozitivne rezultate.

Obilić

pre 9 godina

Povecanje BDP-a je moguce samo ako se ozive nekada industrijski giganti, a sada fabrike sa velikim problemima. Cini mi se da Vucic ima snage da tako nesto sprovede u delo.

bora

pre 9 godina

Koliko ja razumem,njih 5.200 sa uloženih 250 mil.e.(a verovatno 400),zaradjivaće godišnje koliko i F.K.Partizan sa 150 zaposlenih i bez evra pomoći države!!??

Higija

pre 9 godina

Građani daju punu podršku premijeru, i vole ga jer daje svaki dinar da se kompanija od strateškog značaja pokrene. Srbija ima premijera koji želi da poboljša ekonomsku situaciju do 2016 godina. Srbija samo na putu ekonomskog razvoja i prosperiteta. Efekat napora je već sada vidljiv jer je svet dao našem premijeru Aleksandru Vučiću odrešene ruke, tako treba da bude.

demagogija

pre 9 godina

Bilo bi zanimljivo da se prikaže od 2000 godine pa na ovamo koliki su bili minusi u državnoj kasi po mesecima i godinama. Obzirom da je sad u oktobru prvi put ostvaren suficit jasno mi je da se ostvaruje sve ono o čemu Vučić već odavno priča i da reforme i štednja daju rezultat.
(bambi, 12. novembar 2014 18:21)O kakvom suficitu u oktobru pišeš kada ćemo ove godine,kao i prethodnih,imati debeli deficit,veći od prognoziranog na početku godine.Zato je i bio rebalans budžeta,jer vladine mere nisu u uspele da zaustave smanjenje prihoda.A o povećanju prihoda budžeta se i ne govori,već samo o smanjenju rashoda(penzije,plate...).Statistika je egzaktna nauka.Srbija je do 2009-te godine imala konstantni rast BDP-a,oko 5-7%,nije se zaduživala,već smanjila dug(Pariski,Londonski klub,MMF...)sa preko 60% na 37% u 2007 godini,investicije su bile 2-4milijardi dolara godišnje.A suficit u budžetu smo imali 2006-te godine.

Higija

pre 9 godina

Građani daju punu podršku premijeru, i vole ga jer daje svaki dinar da se kompanija od strateškog značaja pokrene. Srbija ima premijera koji želi da poboljša ekonomsku situaciju do 2016 godina. Srbija samo na putu ekonomskog razvoja i prosperiteta. Efekat napora je već sada vidljiv jer je svet dao našem premijeru Aleksandru Vučiću odrešene ruke, tako treba da bude.

Hedona

pre 9 godina

Srbija ima premijera koji zaista radi za dobrobit naše države, koji radi na ekonomskom jačanju i prosperitetu. Svaki dinar ulaže u pokretanje privrede, proizvodnje i industrije. Srbija je na pravom putu, razvoju. Svaki najveći strateška kompanija u Srbiji mora ponovo da se pokrene kompletna privreda, proizvodnja i industrija. Srbija je na putu reformi i jačanje naše industrije.

pasta

pre 9 godina

Ravoj RTB Bor je znacajan za Srbiju jer utice na rast DBP-a Srbije, kako ova firma tako i Zelezara u Smederevu, pomaci su vidljivi a u 2016. godini nadajmo se pravim pozitivnim konkretnim rezultatima.

Posteno

pre 9 godina

Zar treba MMF da dodje i da kaze za Javna preduzeca??
Svaki gradjanin svake opstine danima govori da se smanji broj Javnih preduzeca i da se smanje troskovi.
Vlast ne da smanjuje,vec povecava.
Po sistemu drzite lopova....
To je i Ova vlast obecavala i nista nije uradila.
Dozvolila je da dodje MMF da prenese zelju ne samo Naroda vec nauku ,preku potrebu za smanjenjivanje troskova.
Nije smanjivanje troskova 50 plus 20 ucesnika na Skupstini Ujedinjenih nacija i sl.
Ne moze se stalno ziveti od laganja.
Ubiti coveka za pet eur da smanjis dug od 100.000 eur niti si dug smanjio,a coveka ubio,to vec nije ili je ....
Treba reci da se ne zna ili ne moze i pustiti ko zna.
Sta stalno kukati.
Niko nikog nije birao na vlast da kuka vec da kaze ili moze ili zna.

MiMi

pre 9 godina

Vučiću, ne obraćaj pažnju na to što pričaju da se rezultati ne vide. Videli bi se da prethodne Vlade nisu nam ostavile praznu kasu i velika dugovanja. Samo nastavi tako pa ćeš videti da će i oni najveći "protivnici" podržati tvoje reforme.

Cvetic

pre 9 godina

Rezultati su vec vidljivi na nekim poljima otvarale su se nove fabrike i nova radna mesta, naravno da nista preko noci ne moze da se promeni i da je potrebno vreme da bi smo privredu i ekonomiju stavili na noge ali vidi se da opet ima pomaka i da se nesto desava.

Lyon Boy

pre 9 godina

PRIVREDNI RAST je opijum za narod,jer se jedino odnosi na akcionare,a na STETU gradjana.Nama koji zivimo u Francuskoj je to odavno jasno,a vama je Manuel Vals tek prodao foru

putnik kroz vreme

pre 9 godina

Ako su makete rezultati onda ih imate. A što se tiče borske topionice ona neće proraditi još dve godine najmanje, ali to je 2016, zar ne. Pritisnuće dugme 23.12.2014. i to će biti to, jer na radilištu i piše da će tada biti kraj prve faze. Boranima vazduh neće biti čistiji iz mnogo razloga, ali bitno je najavljivati, što je jedan od načina manipulacije narodom, drugi je da se narod ubedi da je glup a ostale možete pročitati kod Čomskog na netu i sve će vam biti jasno.

dejan

pre 9 godina

Pogledajte samo njihove teatralne likove u glumackim pozama,sa takvima nam nema lepog dana! Od umisljenosti,dobili su IZLIV VLASTI NA MOZAK!
NEKA NAM JE BOG UPOMOC!

kalika

pre 9 godina

Manje tabloidnih vesti,a više ovakvih,ozbiljnijih.Ne živi se od busanja u grudi i uzvikivanja parola,već od novih radnih mesta i modernizacije Srbije.

biljka

pre 9 godina

Lider vlade Srbije, Aleksandar Vucic, je bio u Boru i obisao RTB, a zadrzao se u topionici u kojoj je razgovarao sa predstavnicima ove firme izrazavajuci cinjenicu da je 2016. godina presudna za razvoj i pomenute firme kao i smederevske Zelezare.

trudna buva

pre 9 godina

Definitivno su tu rezultati. Već danas nam je bolje nego sutra.
(Mihailo, 12. novembar 2014 17:46)

+ 408 131 -

Mihailo, dao si pretezak intelektualni zadatak botovima, nisu te shvatili pa ti nalupase pluseva onoliko!!!! UŽAAASSS !!!

staniola

pre 9 godina

Definitivno su tu rezultati. Već danas nam je bolje nego sutra.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mihailo, 12. novembar 2014 17:46)
Mihailo objasnio!!!

IBJ

pre 9 godina

Gospodine Vučiću,

Prvo: valjda Vas vole Vaši mama, tata, bata i ostala rodbina, to nije posao nas građana. Na vole Vas čak ni ovi što će po službenoj dužnosti da lupaju minuse na ovaj komentar, a zašto bismo mi?

Drugo: ne očekujte da učestvujemo u Vašim snoviđenjima o uspesima jer imamo svoju pamet i ponos. Uspeha nema, osim ako pod tim ne podrazumevate to što ste meni, mojim kolegama, prijateljima i rođacima udarili namet na plate i penzije da bi ispeglali gubitke Jorgovanke Tabaković, Dušana Bajatovića i drugih "uspešnih" tumača Vaše političke misli.

Vesna NS

pre 9 godina

Tužno je to kad u naš prosperitet više veruju ljudi sa strane nego mi sami. Ima ona izreka: Kakve su ti misli, takav ti je život
(Vesna BG, 12. novembar 2014 15:39)

Bas u tome i jeste stvar, oni posmatraju sa strane, neka dodju na kratak period kod nas, nek osete taj "prosperitet" na sopstvenoj kozi, pa da vidim da li ce biti istog misljenja posle!!!

DejaVu

pre 9 godina

Kakva demagogija! Rezultati su tu, MMF predvidja rast BDP-a od 2% 2017., a ja 2016., kaze PM. Sve mi ovo lici na Mladjinu kampanju "Srbija u EU 2007."

Fiona

pre 9 godina

Rezultati su vec vidljivi na nekim poljima otvarale su se nove fabrike i nova radna mesta, naravno da nista preko noci ne moze da se promeni i da je potrebno vreme da bi smo privredu i ekonomiju stavili na noge ali vidi se da opet ima pomaka i da se nesto desava.

Mali Radojica

pre 9 godina

Koji rezultati crni Vucicu? Za skoro 3 godine Vase vladavine ja ne vidoh nista od silnih obecanja koje je sns dao. Strasno je sto SNS na vlasti. Nikada gora situacija u zemlji. Smanjujete plate i penzije, nikada veci deficit budzeta, nikada manje investicija, nikada veci strah medju ljudima, svi redom su zacutali. Osveta nepismenih prema pismenima je na delu. Imamo predsednika sa kupljenom diplomom, ministra policije sa laznim doktoratom i da ne nabrajam vise. Znaci vladabina Vase stranke je jedna velika NULA.

Filip

pre 9 godina

RTB Bor se zahuktava, otvara se nova topionica i nova fabrika sumporne kiseline, uz to se vodilo racuna o zastiti zivotne sredine i o profitu ciji rast se opravdano ocekuje.

Milosav

pre 9 godina

Volimo te Veliki Vodjo, ponosni smo na tebe i tvoje uspehe, Srbija ti klice diko nasa!! Ziveo nam na mnogaja leta, sa tobom u svetliju buducnost!

nov

pre 9 godina

Ako ne resi ovu kradju sa Notarima, to onda znaci da je i on sa njima u kombinaciji, a onda zbogom prico o borbi protiv korupcije .(93 coveka dobila licencu da uzimaju drzavne takse, i zarade po 100.000 evra mesecno, a ovde se smanjuju penzije za 1000dinara)

mile

pre 9 godina

Cekajte dok krene 2015 godina i kad pocne da otpusta ljude. Jos ne znamo brojke koliko je zaposlio partijskih drugova od proslog decembra. Kriju se podaci o broju novozaposljenih u drzavnim preduzecima i po opstinama.

ipsilon

pre 9 godina

Ova Vlada je jako dobro krenula u reforme, ali ima još milion poslova da se uradi da bi država stala na satabilne noge. Zato svi treba da pruže doprinos da se reforme lakše izguraju i da se pridržavaju opšte štednje.

djokica

pre 9 godina

hahhah...2017te...a bilo je 2014te, pa 2016te....kakav lik
I meni prizvodnja cipela skocila za 100%, prosle godine prodao par ove bogami 2 para.. ludilo, komeNdija

Kristina

pre 9 godina

Rezultati su najvažniji, dosta nam je praznih obećanja hoćemo da vidimo dela, premijer ne obećava mnogo ali ispunjava svako obećanje i predano radi na ekonomskom oporavku zemlje.

centar

pre 9 godina

Prilikom obilaska Rudarskog basena Bor premijer Vucic je izrazio uverenje da vlada Srbije ocekuje rast BDP-a u 2016. godini na temelju pocetka rada Zelezare Smederevo u maju naredne godine, ali i drugih industrijskih kompleksa, poput Fabrike u Priboju, petrohemijskog kompleksa, Azotare i MSK-a u Kikindi.

Gaga

pre 9 godina

Podrzavam svakog ko uspe da dovede investitore i spase neku propalu firmu i sacuva na hiljade radnih mesta!Skoro 10 godina Zelezara u Smederevu se finansira iz drzavne kase i dovodjenje inostranog partnera ce pored ustede u budzetu dovesti i do zaposljavanja ljudi a obezbedice i prihode drzavi!

pirkac

pre 9 godina

Rezultate Vlade mozemo videti u svim oblastima, pocev od zakonodavne, smanjenja nezaposlenosti, dolaska velikih investitora, zahvaljujuci svemu tome nas premijer je svuda rado vidjen gost!!!

dr

pre 9 godina

kad vidim da placate ove botove, a penzionere I najobrazovanije u drzavi peljesite, tad stvarno posizim. razumem da para nema, ali razumem da ste u stanju da smislite samo neke nebuloze, zbog kojih ispastaju samo i uvek obicni i posteni gradjani. nacionalne penzije narodnjacima, lepoj breni se oprasta deo duga za struju, strankama jos para i lepo placenih funkcija, tajkunima vec po zelji.. a nama crvima jos samo vazduh niste poceli da naplacujete.
stvarno, a kad cete?

jovica

pre 9 godina

Rezultati:
1. Manje plate,
2. Sumnjivi doktorati,
3. Cenzura i autocenzura medija
4. Manje penzije
5. Veci porezi
6. Zelezara se prodaje u subotu (naravno pitanje je koju)
7. Advokati strajkuju vec treci mesec (ja to za zivota nisam doziveo, ali eto sve biva)
8. Putin pokisne na paradi plasticnih tenkica, pa iz pakosti zavrne gas
9. Sredjena situacija u Vojvodini
10. KiM je postalo Kosovo
11. Miskovic pije kafu po Dubrovniku
12. Marko Milosevic dobio naslednika
13. Svi tajkuni, tamo gde i treba da budu-svojim kucama
14. Kosmajac za visegodisnje trovanje gradjana Srbije narkoticima opomenut prijavom za porez
15. Misterija licne karte
16. Obrenovac dobija fabriku spejs satlova pre kuća za one kojima su porusene
17. tek sam poceo, ali evo ga tramvaj, moram da se pripazim sa me "brojac" ne pretuce...

anarchymeansfreedom

pre 9 godina

Rtb Bor je ponovo poceo sa radom pre vise od 3,4 godine, u sa dobrim izvozom, a ne pre 6 meseci! Znaci pre vase vlade je krenuo oporavak. A jako je zanimljivo kako menjaju jako blisku istoriju kad god im odgovara, te tek su od skoro no godinu dana na vlasti, a 2 godine pre toga vlada u kojoj su imali i vecinu ministara i vecinu u skupstini kao da nije postojala. Jos malo pa ce i most na adi i fiat da bude pre uradjeno pre 6 meseci.

Star Ned

pre 9 godina

Rezultati su tu cenzura medija, Vulin i Zorica Brunclik su oziveli, a narod jos uvek zivi od demagogije koju nam dnevno servira. Trazili ste gledajte!

Grunf

pre 9 godina

Volimo mi Vas,pa što Vas ne bi voleli?Kakva Vam je to rečenica.Ona druga je sporna da li da Vama verujemo na reč ili svojim očima.Na Vašem mestu ne bih se pozivao na rezultate od trenutka kada aktivno učestvujete u Vladi,donosite odluke,imate velikog uticaja na izbor Ministara.Prva koje imate kao Premijer iz njih proizilaze i odredjene obaveze.Sami ste svoju karijeru i do mesta Premiejra gradili na antikorupcijskim merama na lopovima,pljačkašima državne imovine,sami ste izjavjivali da ko se dokači i ogreši o zakone Srbije odmah je izgubio. Rezultat je da su svi na dobitku osim gradjana Srbije.U debelom minusu.Kome ste dokazali tvrdnje iz optužnice.Jedini rezulata koji je sproveden u delo je smanjenje plata.Što jeste jeste i čestitam na tom rezultatu.Gde su smene onih 600 direktora.Gde su smene i ukidanje UO.Gde su ukidanja koje kakvih direktorata ,agencija sa nepoznatom delatnošću.Toliko toga ima.Ne kažem samo da ste loše radili.Sa druge strane ima i pozitivnij strana ali na kada se sve stavi na tas ode tas u minus.Nemate šta da staviti na drugu stranu vage ne bi li se koliko toliko izjednačile crtice na vagi.Imate podršku za svako divljenje od naroda ali eto izgleda da ste sami sebi dovoljni da Vam rezultat bude debeo minus uz pomoć kao što to uvek biva Vaših najbližih saradnika.Klupa kratka za Ministre.Nema ko da istrči na teren.Rotirate ih sa jednog mesta na drugo,a o ni šta će ćute i ne rade.Nigde ih nema.Nema ko da Vas isprati u Vašim zamislima.Svuda neprobojni zid.

nervni slalom

pre 9 godina

@-Pad inudstrijske proizvodnje za 16% u odnosu na sepembar 2013. godine
-Hiper-zaduživanje države, oko 8 milijardi evra za 2.5 godine
-Prodaja Telekoma, EPSa, oranica,banja, puteva...
-Medijski mrak
-Pad investicija
-Smanjenje plata i penzija
(svašta, 12. novembar 2014 15:26)

Kakvi su da su, rezultati su, i vidljivi su!

krupanjac72

pre 9 godina

ipak realno je da ova vlada mnogo preciznije trosi novac i to na uspesne projekte,nema kradja ni nestalog novca jer Vucic je dobro utego ovu vladu,mada uvek moze bolje

sasa

pre 9 godina

rezultati su samo u tvom novčaniku, tvojim tajnim računima, tvojoj neverovatno uvećanoj imovini, kao i smanjivanju duga koji tvoj brat ima prema državi, i to falsifikovanjem zakona! al, polako, naplatićemo sa kamatom!!!

Tomo javi se!

pre 9 godina

Ovaj već vodi kampanju za nove izbore. Do izbora će da proda Telekom i EPS i da se razbacuje parama godinu dana kako bi stvorio lažni osećaj boljitka

povratak u budućnost

pre 9 godina

Ključne reči "predviđa" i "2017. godine". Ali ja živim u sadašnjosti i rezultata nema ili bar oni nisu pozitivni. Dokle bre sa najavama, imamo i mi mozga, ne mora niko da nam prevodi.

bambi

pre 9 godina

Bilo bi zanimljivo da se prikaže od 2000 godine pa na ovamo koliki su bili minusi u državnoj kasi po mesecima i godinama. Obzirom da je sad u oktobru prvi put ostvaren suficit jasno mi je da se ostvaruje sve ono o čemu Vučić već odavno priča i da reforme i štednja daju rezultat.

SO

pre 9 godina

Da se ovakvo ispiranje mozga, desava bilo gde na svetu, odavno bi narod bio na ulicama. A posto mi u Srbiji nemamo mozga, hrabrosti, pa samim tim nemamo nimalo ljudskog dostojanstva, zasluzili smo da jos bednije zivimo !!! Nista ne pada sa neba, pa i uredjen i lep zivot !

Maja

pre 9 godina

jos se sprda sa ljudima.. koji rezultati osim maketa i pompeznih najava?! volela bih da cujem sta je to konkretno uradjeno, smanjenje plata i penzija?! od 2012. ne da tapkamo u mestu, nego idemo unazad i to velikom brzinom.. ne znam ni jednu osobu koja bolje zivi, eventulano mozda ovi sns botovi..

kosmajac

pre 9 godina

koji rezultati hahaha. bdp pao 2014 za 2%. cak i da bude rast od 2% 2016 ili 2017 je smesan za srbiju. da bi se osetio rast plata i penzija rast treba da bude 4, 5 %. mada nema nista od toga pa vec najavljuje 2017 i to neki bedan rast koji niko nece osetiti. penzije i plate nece biti na nivou pre smanjenja( koje su takodje bile mizerija) ni do 2018 , za to vreme sve ce da poskupi za 20-30%. ovakve demagogije zaludjivanja naroda nije bilo u istoriji srbije. dokle vise najava. lazi, obecanja, investicija u najavi koje nikada ne dodju. dokle covece. cudim se da narod ovo trpi

darko

pre 9 godina

Pa ako se nastavi sa resavanjem drzavnih preduzeca koja su veliki gubitasi i ako ona pocnu da proizvode mogu se ocekivati bolji dani za Srbiju...

Kale

pre 9 godina

Treba još dosta da se radi da bi se sve obnovilo i pokrenulo, to je proces koji traje ali je barem pokrenut, oporavak firmi i nove investicije su ključne stvari za oporavak ekonomije.

Statistika

pre 9 godina

Zasto svi koji se nalze u blizini bilo kog vodje na svaku njihovu rec moraju da klimaju glavom. Secam se josod vremena Tita je tako. Sada gledam Vucica u Boru i ovi iza njega stalno nesto odobravaju klimanjem glave. Kao nesto pametno rekao.

I opet sam sebe hvali. Eto pod njegovim rukovodstvom Srbija krupnim koracima gazi napred, a svetske statistike kazu nesto drugo.Kazu da u svim parametrima klizimo na dole. Cak i na FIFA listi smo pali nize

zivim za to

pre 9 godina

ja vidim da ovde ima podeljenih misljenja pa bi da izlozim i svoje ,nije nam bilo dobro sa prethodnom vlasti,glasali smo za promene, reforme i stezanje kaisa,svi smo znali da ne može preko noci da se desi cudo,i sad se opet bunimo...i sami vidimo da se Vucic dobro snalazi da je danas ovde,sutra tamo...nesto se desava,a iz svega sto radi proizilazi da nam gore ne moze biti,strpimo se,bilo je mnogo gorih dana,meseci,godina,vera u bolje sutra ce nam pomoci da prezivimo ...

sax

pre 9 godina

Kako je lepo posmatrati našu Srbiju u napretku. Iz dana u dan, sve smo bliži oporavku, i grabimo sigurno ka boljoj budućnosti. Svaka čast za premijera i vladu republike Srbije, koji vidno ulažu sve svoje kapacitete.
(Bojan, 12. novembar 2014 15:46)

Da mi je tvoj mozak na nedelju dana...

cojle

pre 9 godina

@CaryKG

Druže...gazda Vučko,a i vi botići i te kako treba da se zabrinete...

U pravu si, 50% izašlih na izbore,je glasalo za Minhauzena...da ne ulazimo u priču,da barem 15% njih sada lupa glavom u zid zbog te greške...

Već,kažem,mora gazda Vule i te kako da se zabrine...jer 50% ljudi nije ni izašlo na izbore a i da jesu,ti nikada neće glasati za vadikale...a 50% izašlih nije glasalo,za Vučka...tako da je Vujke tada imao podršku,jedva 25% građana Srbije...a kažem,sa obzirom na napredne mere i rezultate "koji se vide"...jer je prošla vlast sve upropastila (ja sam mislio da ste vi iz SNSa bili prošla vlast...iako po drugi put slavite "prvih sto dana"...a ako mislite na DS...gospodo,oni su nas za skoro 8 godina,manje zadužili nego vi za 3...ali ajde,oni su imali šta da prodaju,pa su tu krali,a vi nas zadužujete,ali opet zkopali ste nas za više milki a za mnogo manje godina) tako da Vučko u ovom trenutku,nema podršku ni 20% građana.

Živi bili pa videli,mi smo lenj narod i trpimo kao stoka...mnogo treba da nas kradu,lažu i klepeću po ušima da bi izašli na ulice...ja se nadam,da će ova zemlja konačno imati i neke koristi od Šešelja...pa da će da on stvori kritičan trenutak,jer kritičnu masu imamo još za vreme prvih "pravih" 100 dana SNS vlasti.

lol.

pre 9 godina

To je obicna klackalica, u 2013 smo imali ~2% rast ali to je na konto toga sto smo u 2012 imali -1.5% i ove godine cemo imati -1%. Znaci za 3 godine, manje vise nista.

Ako hocemo da zivimo bolje mi moramo da imamo rast od ~5% i to nekih 10 godina i samo tako cemo da smanjimo nezaposlenost na neku razumnu brojku. Znaci svi koji imaju 40+ godina nek prestanu da se nadaju da ce ikad biti bolje u Srbiji jer i da danas krenemo(a necemo) zestoko napred oni taj boljitak nece docekati.

Bratislav M.

pre 9 godina

Eh, a 2086. imacemo tj imacete rast od 29%, Na moju zalost mene tada biti nece. Kako mi je zao, sa ove vremenske distance, sto Slobu i njegove strucnjake nisam mogao da smislim zbog ovakvih slikanja, paradiranja i Potemkinovih sela. Ispadose svi ovi bivsi male mace za ove sadasnje. Eh Srbijo...

stranac 1952

pre 9 godina

Prave efekte rasta bruto domaćeg proizvoda premijer, kako je rekao u obraćanju poslovostvu i radnicima Rudarskog basena Bor, očekuje 2016. godini na temelju početka rada Železare Smederevo punim kapacitetom u maju naredne godine, ali i drugih industrijskih kompleksa, poput Fabrike u Priboju, petrohemijskog kompleksa, Azotare i MSK-a u Kikindi.
Znaš Vučiću, čedo Šešljevo, kako se to čita? "Sanjajte svinje kukuruz!!!" Bitno je, da sam JA glavni!:(

Fidelio

pre 9 godina

Ja sada prelazim u hibernaciju. Ključ od mašine je kod komšije, prva vrata levo. Probudite me 2017. godine kad dođe to bolje sutra. Ali sve nešto mislim da 2017. neće biti ni boljeg sutra, niti nekoga da me probudi...

mislilac

pre 9 godina

Bdp ili bruto drustveni proizvod ce nam pasti u ovoj godini, 0.5% u sledecoj ce pasti 1% u 2016 ce biti na nuli a za 2017 predvidjaju rast 2 %. Sto znaci za 4 godine vladavine naprednjaka mozda budemo u plusu 0.5%. Mozda ! Nas narod ima lepu izreku cega se pametan stidi time se ****** ponosi. Za ovu ekipu nejaki Cvetko je Dusan silni a mangup Mladja doktor. Iskreno mislio sam da od Mladje ne moz gore ali nikad ne reci nikad.

RUS

pre 9 godina

Svima je jasno da ako uspemo da rešimo probleme najvećih gubitaša, ogromnih firmi koje su omča oko vrata celoj Srbiji, te one počnu da posluju pozitivno, život u našoj zemlji će biti neuporedivo bolji! Samo neki ljudi to nikada neće priznati jer im to ne ide u prilog, ostaju sve više bez argumenata za kritiku Vlade!

Klitemnestro

pre 9 godina

Ako postoje rezultati, onda nema razloga da ti neko stalno govori da ih ima. Pa ako ne nekako drugacije onda ovom logikom zakljucite koliko ima dobrih rezultata.

sasha

pre 9 godina

2% 2017.?? Blago nama sa takvim rezultatima! Evo malo o rezultatima Vlade: "Predsednik Odbora za omladinski i đački turizam Petar Knežević naveo je da je u periodu septembar - oktobar 2012. godine po osnovu smeštaja učenika po programima Nastava u prirodi i ekskurzije, ostvareno 53.377 noćenja, ali da je procenat popunjenosti domaćih hotela u 2013. godini pao 47 odsto u odnosu na 2012, dok je u 2014. taj procenat manji 70,1 odsto u odnosu na 2012. godinu."

Prinudjeni "investitor"

pre 9 godina

"Voleli vi mene ili ne, siguran sam da vidite razliku između ovoga danas i pre šest meseci ili godinu dana", rekao je Vučić.

Ja ću kao penzioner (bez ikakvog ugovora i garancija o povratku meni oduzetog novca) tu razliku najviše osećati od ovog novembra i na neodredjeno vreme.

K- Puma

pre 9 godina

Običnom narodu trebaju fabrike, trebaju radna mesta. Ne prošlost, ne sadašnjost, narod želi budućnost. Mladi moraju da ostanu u Srbiji, da rade, da rađaju decu. To je cilj, to je pravi put!

Sid

pre 9 godina

Ok Gospodine Premijeru a sta mi obicni smrtnici da radimo do 2017?
Bio sam pre neki dan u Kursumliji, onakvu tugu nisam video ni u Kraljevu koje generalno, pretezno postaje grad starih jer deca mlada, svrseni srednjoskolci odlaze i da, napisu po neku recenicu na fb stranici posvecenoj Kraljevu kao npr tipa " Najlepsi je sada kada sam otisla iz njega"!!!!!!


HVala vam, nase ulice lice kao da je u Krlajevu bio pre godina dana rat a da su to samo ruzne uspomene....

Imperator

pre 9 godina

Mi Srbi ne volimo one koji daju sve od sebe za drzavu i njene gradjane to je vec poznato kod nas!Vucic ce svim nevernim tomama zapusiti usta ubrzo...samo polako!

Srbin

pre 9 godina

Rezultati su najbitniji tako da i ako te danas narod i ne voli za godinu-dve kada rezultati rada ove vlade na celu sa Vucicem izadju na videlo svi ce te zavoleti!Ovaj period oporavka je tezak i ni malo lak i potrebno je vreme da stvari dodju na svoje mesto!Isto tako primera radi nismo voleli selektora fudbalske reprezentacije Srbije Sinisu Mihajlovica dok je covek bio u procesu stvaranja reprezentacije i njenog podmladjivanja.Pljuvali smo ga,terali iz reprezentacije i onda...covek napravi bum sa reprezentacijom,krenu da igraju fudbal,svi zavoleli selektora,a Sinisa ode... casno i dostojanstveno ostavivsi iza sebe zavrsen posao!

BN

pre 9 godina

Za opipljive rezultate ce trebati jos vremena, vazno je da nas sve ne napusta optimizam. Politika koja se vodi nije za kratko vreme vec za duze. Rezultati koji slede ce odrediti buducnost gradjana i Srbije.

Milan

pre 9 godina

Kakvi rezultati?
Smanjenje penzija i plata.
Stranacka zaposljavanja.
Dron sa zastavom velike albanije u sred Beograda.
Poplavljena Srbija.
Prodavanje testa sa prijemnog u srednje skole.
Strajk zdravstva,skolstva, advokata.
Gomila "doktora nauka" sa kojekakvih fakulteta u Babusnici.
Ima toga jos puno, ali me mrzi da pisem

Nejt

pre 9 godina

Ovo jeste tacno. I u mom komsiluku ima jedna baka, ona je stalno govorila moj Tadic najbolji, najlepsi...A dade glas na izborima proslim Vucicu i plus ga hvali na sva usta sad. Moze covek radom da zadovolji i one najtvrdje.

Milos

pre 9 godina

Gospodine Vucicu rekli ste 2016 najveci rast u Evropi. Po podacima Eurostat-a za 2013 godinu najveci rast su imale Rumunija 3.5% i Island 3.3%. Znaci da bi mi trebali imati negde oko 4% da bi smo imali najveci rast. Sada pricate o 2% u 2017. sto znaci da cemo 4% imati negde oko 2020 mozda i kasnije. Vasi rezultati su smanjivanje plate i penzija, rekordno mali priliv stranih investicija, nova zaduzivanja, pad na listi konkurentnosti itd.

Dama bez blama

pre 9 godina

Ma to je jedina istina u zivotu. Ma sta radili rezultati su ono sto vas cine. Isto su napadali pre marta, ali zbog tih rezultata, bas se pokazalo da je to istina i da je zbog rezultata dobio jos vecu podrsku, a predvidjali su mu poraz.

istina

pre 9 godina

Puna podrška našem Premijeru,ne može se preko noći oporaviti sve što je decenijama uništavano,ali je očigledno da se ova Vlada maksimalno zalaže da Srbiju pokrene napred.

Tja

pre 9 godina

Šta imamo mi tebe da volimo ili ne??? Nisi ti devojka za udaju pa da te volim nego političar pa onda radiš dobro, ne radiš dobro ili nova kategorija, koju si sam sebi izlislio, ne radiš ništa već samo pričaš, pretiš i kukaš.
Znači smenjujemo te na izborima a ne razvodimo se od tebe kao od žene.
U pravu si za drugi deo. Koliko god ti ukidao osnovne ljudske i medijske slobode rezultati su vidljivi. A rezultat je ne nula nego -3948438593458 i zato ćes dragi naš mnogo brže u istoriju nego što si mislio i još uvek mislite ti, Neša, Julin, Seljaković i ekipa oko vas.

grisha

pre 9 godina

Znači biće bolje od propale železare koju ćemo da poklonimo i preuzmemo dugove i od raspalog FAPa? Jos i Azotara haha Da dodamo jos da ce da procveta 14. Oktobar i Utva i najbolji smo po vozdu nasem..

A i ON kao pravnik bolje zna prognozu u od ekonomista.. Pa kad doktori vode policiju moze i on privredu..

Komsija

pre 9 godina

Pardon a koji to rezultati? Porez na imovinu poskupeo preko 300%, struja i grejanje preko 100%, auto osiguranje, PDV, prevoz, komunalna policija radi za privatnu firmu, poljoprivreda poklonjena Arapima, narod gine usled loseg reagovanja svih osim vojske, ministri katastrofa, zdravstvo nikada losije, advokati strajkuju, policija a uskoro i vojska, ... Pardon a koji su to rezultati ? O smanjenju minimalnih plata i da ne pricamo. Bitno se zaposlilo partijskih kadrova na po 3-6 meseci.

saskvoch

pre 9 godina

ma divno ali dve godine ima do 2017 sto znaci da nas ceka teska recesija. Mislim mi smo vec u recesiji od kad ovaj dodje na vlast ali dibidus ima da potonemo do 2017 pa kad i jedan ekser se bude proziveo bice to skok i od 3 posto. Uzas kakva magla. Pre tri godine je pricao bice bolje vec krajem 2014 a ono gore neko ikad uzas uzas uzas

Bacvanin

pre 9 godina

Rezultati su poskupljenje registracije auta, poskupljenje struje, povecanje poreza na imovinu, smanjenje plata, smanjenje penzija, dodatno zaduzivanje kod arapa ...
Ma ni Beograd na vodi Vas nece oprati ove "rezultate".

Jovica

pre 9 godina

Granica obecanja o boljitku se samo pomera iz najave u najavu - boljitak vec 2014-te, 2015-te, 2016-te.2017-ta je najnovija granica.
Srbija je vec u recesiji,a bice tokom 2015-te...Samo lud covek moze da bez ikakvih dokaza prognozira rast. Pogledajte u novcanik ako ne verujete

svašta

pre 9 godina

-Pad inudstrijske proizvodnje za 16% u odnosu na sepembar 2013. godine
-Hiper-zaduživanje države, oko 8 milijardi evra za 2.5 godine
-Prodaja Telekoma, EPSa, oranica,banja, puteva...
-Medijski mrak
-Pad investicija
-Smanjenje plata i penzija

Milorad

pre 9 godina

Evo ga vec pominje 2017-tu...Kako koji Decembar se priblizi, on dodaje po jednu godinu na te famozne dve za koliko ce nam biti bolje. Kad je dosao na vlast 2012 obecao je 2014 boljitak, kad je radio rekonstrukciju leta 2013 obecao je 2015 boljitak, kad je formirao vladu ove godine, obecao je 2016 boljitak. Evo je stize 2015, on najavljuje 2017...

Dalibor

pre 9 godina

Sve bi to bilo dobro da nasa vlada ne ubraja kredite od institucija kao sto je MMF, onda novac od prodatog itd u BDP (bruto domaci proizvod). Ako mom komsiji treba 1000 evra, ja mu pozajmim 800 I on proda nesto iz svoje kuce za 200 evra dok pri tom nema posao, dali je on u ovom slucaju bogatiji za 1000 ili siromasniji za 1000 + 200 evra?

Dorijan

pre 9 godina

Srbija se definitivno nalazi na pravom putu ka napretku i razvoju, u to nema sumnje. Aktuelna vlast intenzivno radi na ostvarenju ekonomskog oporavka i razvoja Srbije, a to je najbitnije za sve nas. Boljitak će se sigurno osetiti do 2017. godine.

obmana

pre 9 godina

maja 2o12g na mitingu u nušu si ti i nikolić obećali 1oomilijardi investicija stim što će prve god u srbiju ući 1o milijardi eura.skoro si tri god na vlasti a investicije nisu veće od jedne milijarde,prvo ste obmanuli građane i svojim radom pokazali nestručnost i neznanje,jer se u srbiji teško živi pa ste posle 2,5 god na vlasti uveli smanjenje plata i penzija,obećavao si bolji život već 2013g. pa krajem 2014g.pa u prvoj a zatim u drugoj polovini 205g,sledi 2016g a već počinješ da pominješ za sada 2017grekao si posle izbora ako se ne vide pomaci boljeg života ideš sam sa vlasti a evo 2,5 živimo loše i živećemo ali se ti čvrsto držoš vlast i nedaš je,prevario si narod ili je narod budala što ti je poverovao pa oni oko 25%ukupnog biračkog tela koje je glasalo za sns kroji sudbinu 7,5 miliona ljudi

ekran

pre 9 godina

samo da dodam da je Studio B(Lokalna Bg televizija) uzivo prenosio govor Vucica i Spasovskog iz Bora, zasto je to toliko vazno za Studio B em Rtb Bor nije iz Bg-a pa ni ova nova topionica nije zavrsena a zavsavaju je vec 3 godine(toliko o postenom Spasovskom), velika sramota za Studio B mada i ne cudi kad se vidi ko im je direktorka....

Vinie

pre 9 godina

Dve zemlje u Evropi koje imaju najveći pad BDPa su:
Ukrajina 5.40%
Srbija 3.70%

Dakle, od nas je gora samo ratom pogođena Ukrajina. Dok 'reformatorksa' Srbija, koju svi hvale, od Brisela do Moskve, beleži drugi najveći pad u Evropi. Toliko.

jopix

pre 9 godina

Vec je presao na 2017-tu... pa do juce je bilo "do 2016-te", malo prije toga 2015-ta a u predizbornoj kada je postao PPV je bila "2014-ta godina kada ce bolje da se zivi".
Rezultati? 7+ milijardi Evra duga za 2.5 godine, istorijski minus dinara, rekordna nezaposlenost, rekordan broj zatvorenih malih kompanija, smanjene plate i penzije, niti jedan ozbiljan investitor od najavljenih, FIAT (koji je doveo Cvetko) je na izlazu, jer novi modeli nisu ni u najavi za KG...
Istina mora se priznai da se Vucko zrtvovao, sopstveni novac je ulozio... lino je kupio na buvljaku onaj znak Mercedesa koji je okacio na Ikarbus.

Sale

pre 9 godina

Mislim da je potrebna veca kontrola preduzeca da se zaustavi dalje propadanje i lose poslovanje samim tim da drzava vise ne daje pareiz budzeta gubitasima a direktori koji dovedu preduzece do propasti treba da odgovaraju.

street fighting man

pre 9 godina

za neobavestene pad bdp je 4% i sada smo u recesiji, a premijer smatra uspehom sto cemo za tri godine izaci iz iste i imati cak 2% rasta bdp, uz prikrivenu nadu da cemo taj rast mozda imati i za 2 godine, samo jos da se strpimo godinu ipo ili dve kako rece pre par dana. vidimo se na sledecim izborima permijeru, na njih cu ovaj put sigurno izaci.

Rista

pre 9 godina

U pravu je Vucic,treba spreciti odlivanje novca iz drzavnih firmi i strogo kontrolisanje trosenja novca jer valjda i drzava mora imati neke koristi od firme u koju je ulozila na stotine miliona evra!Eto do skora su svi bezali iz Bora a mislim da ce to prestati sa povecanjem proizvodnje i boljim uslovima u RTB-u!

Mirko

pre 9 godina

Gospodine Vučiću, Vi imate rezultate, a o njima ćemo govoriti kada Vas smene sa vlasti. Smeniće Vas upravo zbog rezultata kojima se dičite. To su dobri rezultati za Vaše nalogodavce, ali ne i za naš narod. Na sledećim izborima naš narod će proceniti vaše rezultate. Tade se nećete dokopati vlasti sa 25% ukupnih glasača. Naredni izbori će biti referendum.

Ludi zbunko

pre 9 godina

Najava očekivanja rasta od 2% u 2017. godini, a možda već u 2016. O tempora o mores, kakvo poniženje zdravog razuma i nastavak besomučnog prodavanja magle...

Heimdall

pre 9 godina

Koji je ovo ''vizionar'' i ''inovator''.

Sve će biti bolje, ali ne uskoro, nego kroz par godina. Za sve što je od početka najavio, uvek je išla ista priča : ''...Do 2015-e, 2016-e '' itd. I kada to narod proguta, šta ima veze iako se ne ispunjava, odneo vetar.

Ali zato kada treba da se smanje plate i penzije, a takođe poveća plata sebi i poltronima oko njega, to se odmah desi.

Marimba

pre 9 godina

Rezultati - izvanredni. Opipljivi, merljivi, svakoga dana u svakom pogledu sve napredniji. Samo nista ti ne brini, jos si ti i predobar za prosecnog glasaca, a to je najvaznije.

Veljo

pre 9 godina

Mora se priznati da su stvarno pokrenute firme koje su ceo zivot bile gubitasi ili su dosle skoro do zatvaranja!Treba se boriti za svaku firmu,za svako radno mesto i podrzavam ovakvu agilnu politiku koja trazi resenje za svaku firmu!

CaryKG

pre 9 godina

Oni koji ne žele da vide rezultate su u ozbiljnom problemu. A premijer nema potrebe da se brine izabralo ga je 50% izašlih na izbore, oni će rezultate zasigurno videti.

skeptik

pre 9 godina

Jos da BDP ima bilo kakve veze sa ekonomskom situacijom u zemlji bilo bi dobro...MMF ce svima nama da "zapzi corbu", nisu ih za dzabe iz Madjarske izbacili kao neke lesinare...

Bojan

pre 9 godina

Kako je lepo posmatrati našu Srbiju u napretku. Iz dana u dan, sve smo bliži oporavku, i grabimo sigurno ka boljoj budućnosti. Svaka čast za premijera i vladu republike Srbije, koji vidno ulažu sve svoje kapacitete.

Nenad

pre 9 godina

Ovo je sad već zaista smešno. Istu priču ovaj čovek ispriča 2012, 2013, 2014, 2015, a evo sad i za 2016. A mi živimo sve gore. Niti te volim niti ne volim, ali glad je tu.

svetla buducnost

pre 9 godina

Premijer Srbije Aleksandar Vučić kaže da i poslovično skeptični MMF predviđa rast BDP-a u Srbiji za dva odsto u 2017. godini.

Ohoho, sad je vec 2017-a godina, do pre nekoliko dana je bila 2016-a!!!

Kakav demagog!

Egon Čanji

pre 9 godina

Pravo kaže, gledaju se rezultati a ne čovek, meni je on štaviše antipatičan, ali ako izvuče ovu državu iz bule onda nemam ništa protiv da nas vodi još koju godinu.

mimi

pre 9 godina

Mislim da ćemo tek kroz godinu, godinu i po videti sa sigurnošću rezultate, ali činimi se da od prethodne vlasti nije moglo gore. Sve su rasprodali a mi se još i zadužili preko glave

simpa

pre 9 godina

Jasno je da se traze resenja za sva problematicna preduzeca i da im u tome dobro ide...Mislim da ce se rezultati ove politike zaista vidno osetiti kroz koju godinu.

miroslav

pre 9 godina

Bez obzira ko kojoj stranci pripadao, ovi barem nešto rade, pravdaju novcana sredstva kojima raspolazu...vreme će pokazati da li su dobro radili

PV

pre 9 godina

Mene bi bilo sramota da spominjem rast ud 2% u 2017 godini. Kada neko može da uradi 100 sklekova, pa vežba i uradi 105, to je napredak od 5%. A on koji može da uradi 1 sklek i procenjuje da će ako bude vežbao uraditi 2 skleka, predstavlja to kao najveći napredak u Evropi od 100%. Tačnije 2% na ovu našu bedu je jako slabo i svodi se na pala kiša u julu, rodile dobro maline ili privremeno upalili peć u Smederevu.

Lenjin vredni

pre 9 godina

Rezultati su tu samo što oni mogu biti i pozitivni i negativni a za stanovništvo su negativni! O tajkunima ne bih da pišem jer mi neće objaviti komentar

Hipnotisana Gomila

pre 9 godina

U pravu je premijer! Rezultate njegovog rada mozemo videti svakodnevno. Smanjenje plata i penzija, poskupljenje rezija, hrane, lekova. Bahacenje i izivljavanje nad gradjanima (najnovije, prebijanje starca od strane BUSPlus brojaca). Ma milina!

svetla buducnost

pre 9 godina

Premijer Srbije Aleksandar Vučić kaže da i poslovično skeptični MMF predviđa rast BDP-a u Srbiji za dva odsto u 2017. godini.

Ohoho, sad je vec 2017-a godina, do pre nekoliko dana je bila 2016-a!!!

Kakav demagog!

jovica

pre 9 godina

Rezultati:
1. Manje plate,
2. Sumnjivi doktorati,
3. Cenzura i autocenzura medija
4. Manje penzije
5. Veci porezi
6. Zelezara se prodaje u subotu (naravno pitanje je koju)
7. Advokati strajkuju vec treci mesec (ja to za zivota nisam doziveo, ali eto sve biva)
8. Putin pokisne na paradi plasticnih tenkica, pa iz pakosti zavrne gas
9. Sredjena situacija u Vojvodini
10. KiM je postalo Kosovo
11. Miskovic pije kafu po Dubrovniku
12. Marko Milosevic dobio naslednika
13. Svi tajkuni, tamo gde i treba da budu-svojim kucama
14. Kosmajac za visegodisnje trovanje gradjana Srbije narkoticima opomenut prijavom za porez
15. Misterija licne karte
16. Obrenovac dobija fabriku spejs satlova pre kuća za one kojima su porusene
17. tek sam poceo, ali evo ga tramvaj, moram da se pripazim sa me "brojac" ne pretuce...

simpa

pre 9 godina

Jasno je da se traze resenja za sva problematicna preduzeca i da im u tome dobro ide...Mislim da ce se rezultati ove politike zaista vidno osetiti kroz koju godinu.

istina

pre 9 godina

Puna podrška našem Premijeru,ne može se preko noći oporaviti sve što je decenijama uništavano,ali je očigledno da se ova Vlada maksimalno zalaže da Srbiju pokrene napred.

svašta

pre 9 godina

-Pad inudstrijske proizvodnje za 16% u odnosu na sepembar 2013. godine
-Hiper-zaduživanje države, oko 8 milijardi evra za 2.5 godine
-Prodaja Telekoma, EPSa, oranica,banja, puteva...
-Medijski mrak
-Pad investicija
-Smanjenje plata i penzija

Bojan

pre 9 godina

Kako je lepo posmatrati našu Srbiju u napretku. Iz dana u dan, sve smo bliži oporavku, i grabimo sigurno ka boljoj budućnosti. Svaka čast za premijera i vladu republike Srbije, koji vidno ulažu sve svoje kapacitete.

Obilić

pre 9 godina

Povecanje BDP-a je moguce samo ako se ozive nekada industrijski giganti, a sada fabrike sa velikim problemima. Cini mi se da Vucic ima snage da tako nesto sprovede u delo.

krupanjac72

pre 9 godina

ipak realno je da ova vlada mnogo preciznije trosi novac i to na uspesne projekte,nema kradja ni nestalog novca jer Vucic je dobro utego ovu vladu,mada uvek moze bolje

Higija

pre 9 godina

Građani daju punu podršku premijeru, i vole ga jer daje svaki dinar da se kompanija od strateškog značaja pokrene. Srbija ima premijera koji želi da poboljša ekonomsku situaciju do 2016 godina. Srbija samo na putu ekonomskog razvoja i prosperiteta. Efekat napora je već sada vidljiv jer je svet dao našem premijeru Aleksandru Vučiću odrešene ruke, tako treba da bude.

Higija

pre 9 godina

Građani daju punu podršku premijeru, i vole ga jer daje svaki dinar da se kompanija od strateškog značaja pokrene. Srbija ima premijera koji želi da poboljša ekonomsku situaciju do 2016 godina. Srbija samo na putu ekonomskog razvoja i prosperiteta. Efekat napora je već sada vidljiv jer je svet dao našem premijeru Aleksandru Vučiću odrešene ruke, tako treba da bude.

povratak u budućnost

pre 9 godina

Ključne reči "predviđa" i "2017. godine". Ali ja živim u sadašnjosti i rezultata nema ili bar oni nisu pozitivni. Dokle bre sa najavama, imamo i mi mozga, ne mora niko da nam prevodi.

bambi

pre 9 godina

Bilo bi zanimljivo da se prikaže od 2000 godine pa na ovamo koliki su bili minusi u državnoj kasi po mesecima i godinama. Obzirom da je sad u oktobru prvi put ostvaren suficit jasno mi je da se ostvaruje sve ono o čemu Vučić već odavno priča i da reforme i štednja daju rezultat.

nervni slalom

pre 9 godina

@-Pad inudstrijske proizvodnje za 16% u odnosu na sepembar 2013. godine
-Hiper-zaduživanje države, oko 8 milijardi evra za 2.5 godine
-Prodaja Telekoma, EPSa, oranica,banja, puteva...
-Medijski mrak
-Pad investicija
-Smanjenje plata i penzija
(svašta, 12. novembar 2014 15:26)

Kakvi su da su, rezultati su, i vidljivi su!

Hedona

pre 9 godina

Srbija ima premijera koji zaista radi za dobrobit naše države, koji radi na ekonomskom jačanju i prosperitetu. Svaki dinar ulaže u pokretanje privrede, proizvodnje i industrije. Srbija je na pravom putu, razvoju. Svaki najveći strateška kompanija u Srbiji mora ponovo da se pokrene kompletna privreda, proizvodnja i industrija. Srbija je na putu reformi i jačanje naše industrije.

darko

pre 9 godina

Pa ako se nastavi sa resavanjem drzavnih preduzeca koja su veliki gubitasi i ako ona pocnu da proizvode mogu se ocekivati bolji dani za Srbiju...

Kale

pre 9 godina

Treba još dosta da se radi da bi se sve obnovilo i pokrenulo, to je proces koji traje ali je barem pokrenut, oporavak firmi i nove investicije su ključne stvari za oporavak ekonomije.

pasta

pre 9 godina

Ravoj RTB Bor je znacajan za Srbiju jer utice na rast DBP-a Srbije, kako ova firma tako i Zelezara u Smederevu, pomaci su vidljivi a u 2016. godini nadajmo se pravim pozitivnim konkretnim rezultatima.

Egon Čanji

pre 9 godina

Pravo kaže, gledaju se rezultati a ne čovek, meni je on štaviše antipatičan, ali ako izvuče ovu državu iz bule onda nemam ništa protiv da nas vodi još koju godinu.

BN

pre 9 godina

Za opipljive rezultate ce trebati jos vremena, vazno je da nas sve ne napusta optimizam. Politika koja se vodi nije za kratko vreme vec za duze. Rezultati koji slede ce odrediti buducnost gradjana i Srbije.

Ekolog

pre 9 godina

Radi se vrlo temeljno na pobosanju standarda zivota u nasoj drzavi, reforme su korenite i vrlo ostre, a svaki korak je isplaniran i dobro promisljen. Nema sumnje da ce rezultati ovakvog rada dati samo pozitivne rezultate.

kosmajac

pre 9 godina

koji rezultati hahaha. bdp pao 2014 za 2%. cak i da bude rast od 2% 2016 ili 2017 je smesan za srbiju. da bi se osetio rast plata i penzija rast treba da bude 4, 5 %. mada nema nista od toga pa vec najavljuje 2017 i to neki bedan rast koji niko nece osetiti. penzije i plate nece biti na nivou pre smanjenja( koje su takodje bile mizerija) ni do 2018 , za to vreme sve ce da poskupi za 20-30%. ovakve demagogije zaludjivanja naroda nije bilo u istoriji srbije. dokle vise najava. lazi, obecanja, investicija u najavi koje nikada ne dodju. dokle covece. cudim se da narod ovo trpi

ipsilon

pre 9 godina

Ova Vlada je jako dobro krenula u reforme, ali ima još milion poslova da se uradi da bi država stala na satabilne noge. Zato svi treba da pruže doprinos da se reforme lakše izguraju i da se pridržavaju opšte štednje.

Cvetic

pre 9 godina

Rezultati su vec vidljivi na nekim poljima otvarale su se nove fabrike i nova radna mesta, naravno da nista preko noci ne moze da se promeni i da je potrebno vreme da bi smo privredu i ekonomiju stavili na noge ali vidi se da opet ima pomaka i da se nesto desava.

Sale

pre 9 godina

Mislim da je potrebna veca kontrola preduzeca da se zaustavi dalje propadanje i lose poslovanje samim tim da drzava vise ne daje pareiz budzeta gubitasima a direktori koji dovedu preduzece do propasti treba da odgovaraju.

Maja

pre 9 godina

jos se sprda sa ljudima.. koji rezultati osim maketa i pompeznih najava?! volela bih da cujem sta je to konkretno uradjeno, smanjenje plata i penzija?! od 2012. ne da tapkamo u mestu, nego idemo unazad i to velikom brzinom.. ne znam ni jednu osobu koja bolje zivi, eventulano mozda ovi sns botovi..

K- Puma

pre 9 godina

Običnom narodu trebaju fabrike, trebaju radna mesta. Ne prošlost, ne sadašnjost, narod želi budućnost. Mladi moraju da ostanu u Srbiji, da rade, da rađaju decu. To je cilj, to je pravi put!

miroslav

pre 9 godina

Bez obzira ko kojoj stranci pripadao, ovi barem nešto rade, pravdaju novcana sredstva kojima raspolazu...vreme će pokazati da li su dobro radili

Star Ned

pre 9 godina

Rezultati su tu cenzura medija, Vulin i Zorica Brunclik su oziveli, a narod jos uvek zivi od demagogije koju nam dnevno servira. Trazili ste gledajte!

Kristina

pre 9 godina

Rezultati su najvažniji, dosta nam je praznih obećanja hoćemo da vidimo dela, premijer ne obećava mnogo ali ispunjava svako obećanje i predano radi na ekonomskom oporavku zemlje.

pirkac

pre 9 godina

Rezultate Vlade mozemo videti u svim oblastima, pocev od zakonodavne, smanjenja nezaposlenosti, dolaska velikih investitora, zahvaljujuci svemu tome nas premijer je svuda rado vidjen gost!!!

Gaga

pre 9 godina

Podrzavam svakog ko uspe da dovede investitore i spase neku propalu firmu i sacuva na hiljade radnih mesta!Skoro 10 godina Zelezara u Smederevu se finansira iz drzavne kase i dovodjenje inostranog partnera ce pored ustede u budzetu dovesti i do zaposljavanja ljudi a obezbedice i prihode drzavi!

centar

pre 9 godina

Prilikom obilaska Rudarskog basena Bor premijer Vucic je izrazio uverenje da vlada Srbije ocekuje rast BDP-a u 2016. godini na temelju pocetka rada Zelezare Smederevo u maju naredne godine, ali i drugih industrijskih kompleksa, poput Fabrike u Priboju, petrohemijskog kompleksa, Azotare i MSK-a u Kikindi.

Tomo javi se!

pre 9 godina

Ovaj već vodi kampanju za nove izbore. Do izbora će da proda Telekom i EPS i da se razbacuje parama godinu dana kako bi stvorio lažni osećaj boljitka

Fiona

pre 9 godina

Rezultati su vec vidljivi na nekim poljima otvarale su se nove fabrike i nova radna mesta, naravno da nista preko noci ne moze da se promeni i da je potrebno vreme da bi smo privredu i ekonomiju stavili na noge ali vidi se da opet ima pomaka i da se nesto desava.

obmana

pre 9 godina

maja 2o12g na mitingu u nušu si ti i nikolić obećali 1oomilijardi investicija stim što će prve god u srbiju ući 1o milijardi eura.skoro si tri god na vlasti a investicije nisu veće od jedne milijarde,prvo ste obmanuli građane i svojim radom pokazali nestručnost i neznanje,jer se u srbiji teško živi pa ste posle 2,5 god na vlasti uveli smanjenje plata i penzija,obećavao si bolji život već 2013g. pa krajem 2014g.pa u prvoj a zatim u drugoj polovini 205g,sledi 2016g a već počinješ da pominješ za sada 2017grekao si posle izbora ako se ne vide pomaci boljeg života ideš sam sa vlasti a evo 2,5 živimo loše i živećemo ali se ti čvrsto držoš vlast i nedaš je,prevario si narod ili je narod budala što ti je poverovao pa oni oko 25%ukupnog biračkog tela koje je glasalo za sns kroji sudbinu 7,5 miliona ljudi

biljka

pre 9 godina

Lider vlade Srbije, Aleksandar Vucic, je bio u Boru i obisao RTB, a zadrzao se u topionici u kojoj je razgovarao sa predstavnicima ove firme izrazavajuci cinjenicu da je 2016. godina presudna za razvoj i pomenute firme kao i smederevske Zelezare.

jopix

pre 9 godina

Vec je presao na 2017-tu... pa do juce je bilo "do 2016-te", malo prije toga 2015-ta a u predizbornoj kada je postao PPV je bila "2014-ta godina kada ce bolje da se zivi".
Rezultati? 7+ milijardi Evra duga za 2.5 godine, istorijski minus dinara, rekordna nezaposlenost, rekordan broj zatvorenih malih kompanija, smanjene plate i penzije, niti jedan ozbiljan investitor od najavljenih, FIAT (koji je doveo Cvetko) je na izlazu, jer novi modeli nisu ni u najavi za KG...
Istina mora se priznai da se Vucko zrtvovao, sopstveni novac je ulozio... lino je kupio na buvljaku onaj znak Mercedesa koji je okacio na Ikarbus.

Dama bez blama

pre 9 godina

Ma to je jedina istina u zivotu. Ma sta radili rezultati su ono sto vas cine. Isto su napadali pre marta, ali zbog tih rezultata, bas se pokazalo da je to istina i da je zbog rezultata dobio jos vecu podrsku, a predvidjali su mu poraz.

zivim za to

pre 9 godina

ja vidim da ovde ima podeljenih misljenja pa bi da izlozim i svoje ,nije nam bilo dobro sa prethodnom vlasti,glasali smo za promene, reforme i stezanje kaisa,svi smo znali da ne može preko noci da se desi cudo,i sad se opet bunimo...i sami vidimo da se Vucic dobro snalazi da je danas ovde,sutra tamo...nesto se desava,a iz svega sto radi proizilazi da nam gore ne moze biti,strpimo se,bilo je mnogo gorih dana,meseci,godina,vera u bolje sutra ce nam pomoci da prezivimo ...

MiMi

pre 9 godina

Vučiću, ne obraćaj pažnju na to što pričaju da se rezultati ne vide. Videli bi se da prethodne Vlade nisu nam ostavile praznu kasu i velika dugovanja. Samo nastavi tako pa ćeš videti da će i oni najveći "protivnici" podržati tvoje reforme.

trudna buva

pre 9 godina

Definitivno su tu rezultati. Već danas nam je bolje nego sutra.
(Mihailo, 12. novembar 2014 17:46)

+ 408 131 -

Mihailo, dao si pretezak intelektualni zadatak botovima, nisu te shvatili pa ti nalupase pluseva onoliko!!!! UŽAAASSS !!!

Mirko

pre 9 godina

Gospodine Vučiću, Vi imate rezultate, a o njima ćemo govoriti kada Vas smene sa vlasti. Smeniće Vas upravo zbog rezultata kojima se dičite. To su dobri rezultati za Vaše nalogodavce, ali ne i za naš narod. Na sledećim izborima naš narod će proceniti vaše rezultate. Tade se nećete dokopati vlasti sa 25% ukupnih glasača. Naredni izbori će biti referendum.

kalika

pre 9 godina

Manje tabloidnih vesti,a više ovakvih,ozbiljnijih.Ne živi se od busanja u grudi i uzvikivanja parola,već od novih radnih mesta i modernizacije Srbije.

ekran

pre 9 godina

samo da dodam da je Studio B(Lokalna Bg televizija) uzivo prenosio govor Vucica i Spasovskog iz Bora, zasto je to toliko vazno za Studio B em Rtb Bor nije iz Bg-a pa ni ova nova topionica nije zavrsena a zavsavaju je vec 3 godine(toliko o postenom Spasovskom), velika sramota za Studio B mada i ne cudi kad se vidi ko im je direktorka....

sasa

pre 9 godina

rezultati su samo u tvom novčaniku, tvojim tajnim računima, tvojoj neverovatno uvećanoj imovini, kao i smanjivanju duga koji tvoj brat ima prema državi, i to falsifikovanjem zakona! al, polako, naplatićemo sa kamatom!!!

RUS

pre 9 godina

Svima je jasno da ako uspemo da rešimo probleme najvećih gubitaša, ogromnih firmi koje su omča oko vrata celoj Srbiji, te one počnu da posluju pozitivno, život u našoj zemlji će biti neuporedivo bolji! Samo neki ljudi to nikada neće priznati jer im to ne ide u prilog, ostaju sve više bez argumenata za kritiku Vlade!

Srbin

pre 9 godina

Rezultati su najbitniji tako da i ako te danas narod i ne voli za godinu-dve kada rezultati rada ove vlade na celu sa Vucicem izadju na videlo svi ce te zavoleti!Ovaj period oporavka je tezak i ni malo lak i potrebno je vreme da stvari dodju na svoje mesto!Isto tako primera radi nismo voleli selektora fudbalske reprezentacije Srbije Sinisu Mihajlovica dok je covek bio u procesu stvaranja reprezentacije i njenog podmladjivanja.Pljuvali smo ga,terali iz reprezentacije i onda...covek napravi bum sa reprezentacijom,krenu da igraju fudbal,svi zavoleli selektora,a Sinisa ode... casno i dostojanstveno ostavivsi iza sebe zavrsen posao!

Filip

pre 9 godina

RTB Bor se zahuktava, otvara se nova topionica i nova fabrika sumporne kiseline, uz to se vodilo racuna o zastiti zivotne sredine i o profitu ciji rast se opravdano ocekuje.

Imperator

pre 9 godina

Mi Srbi ne volimo one koji daju sve od sebe za drzavu i njene gradjane to je vec poznato kod nas!Vucic ce svim nevernim tomama zapusiti usta ubrzo...samo polako!

Nejt

pre 9 godina

Ovo jeste tacno. I u mom komsiluku ima jedna baka, ona je stalno govorila moj Tadic najbolji, najlepsi...A dade glas na izborima proslim Vucicu i plus ga hvali na sva usta sad. Moze covek radom da zadovolji i one najtvrdje.

dejan

pre 9 godina

Pogledajte samo njihove teatralne likove u glumackim pozama,sa takvima nam nema lepog dana! Od umisljenosti,dobili su IZLIV VLASTI NA MOZAK!
NEKA NAM JE BOG UPOMOC!

CaryKG

pre 9 godina

Oni koji ne žele da vide rezultate su u ozbiljnom problemu. A premijer nema potrebe da se brine izabralo ga je 50% izašlih na izbore, oni će rezultate zasigurno videti.

stranac 1952

pre 9 godina

Prave efekte rasta bruto domaćeg proizvoda premijer, kako je rekao u obraćanju poslovostvu i radnicima Rudarskog basena Bor, očekuje 2016. godini na temelju početka rada Železare Smederevo punim kapacitetom u maju naredne godine, ali i drugih industrijskih kompleksa, poput Fabrike u Priboju, petrohemijskog kompleksa, Azotare i MSK-a u Kikindi.
Znaš Vučiću, čedo Šešljevo, kako se to čita? "Sanjajte svinje kukuruz!!!" Bitno je, da sam JA glavni!:(

mimi

pre 9 godina

Mislim da ćemo tek kroz godinu, godinu i po videti sa sigurnošću rezultate, ali činimi se da od prethodne vlasti nije moglo gore. Sve su rasprodali a mi se još i zadužili preko glave

Rista

pre 9 godina

U pravu je Vucic,treba spreciti odlivanje novca iz drzavnih firmi i strogo kontrolisanje trosenja novca jer valjda i drzava mora imati neke koristi od firme u koju je ulozila na stotine miliona evra!Eto do skora su svi bezali iz Bora a mislim da ce to prestati sa povecanjem proizvodnje i boljim uslovima u RTB-u!

SO

pre 9 godina

Da se ovakvo ispiranje mozga, desava bilo gde na svetu, odavno bi narod bio na ulicama. A posto mi u Srbiji nemamo mozga, hrabrosti, pa samim tim nemamo nimalo ljudskog dostojanstva, zasluzili smo da jos bednije zivimo !!! Nista ne pada sa neba, pa i uredjen i lep zivot !

sax

pre 9 godina

Kako je lepo posmatrati našu Srbiju u napretku. Iz dana u dan, sve smo bliži oporavku, i grabimo sigurno ka boljoj budućnosti. Svaka čast za premijera i vladu republike Srbije, koji vidno ulažu sve svoje kapacitete.
(Bojan, 12. novembar 2014 15:46)

Da mi je tvoj mozak na nedelju dana...

Dorijan

pre 9 godina

Srbija se definitivno nalazi na pravom putu ka napretku i razvoju, u to nema sumnje. Aktuelna vlast intenzivno radi na ostvarenju ekonomskog oporavka i razvoja Srbije, a to je najbitnije za sve nas. Boljitak će se sigurno osetiti do 2017. godine.

Veljo

pre 9 godina

Mora se priznati da su stvarno pokrenute firme koje su ceo zivot bile gubitasi ili su dosle skoro do zatvaranja!Treba se boriti za svaku firmu,za svako radno mesto i podrzavam ovakvu agilnu politiku koja trazi resenje za svaku firmu!

sasa

pre 9 godina

blago meni 2017 plata ce porasti. za 1procenat svaka cast ja vec sad ne mogu da je potrosim a sta da radim sa tolikim parama kada mi plata bude 30,000 din

anarchymeansfreedom

pre 9 godina

Rtb Bor je ponovo poceo sa radom pre vise od 3,4 godine, u sa dobrim izvozom, a ne pre 6 meseci! Znaci pre vase vlade je krenuo oporavak. A jako je zanimljivo kako menjaju jako blisku istoriju kad god im odgovara, te tek su od skoro no godinu dana na vlasti, a 2 godine pre toga vlada u kojoj su imali i vecinu ministara i vecinu u skupstini kao da nije postojala. Jos malo pa ce i most na adi i fiat da bude pre uradjeno pre 6 meseci.

street fighting man

pre 9 godina

za neobavestene pad bdp je 4% i sada smo u recesiji, a premijer smatra uspehom sto cemo za tri godine izaci iz iste i imati cak 2% rasta bdp, uz prikrivenu nadu da cemo taj rast mozda imati i za 2 godine, samo jos da se strpimo godinu ipo ili dve kako rece pre par dana. vidimo se na sledecim izborima permijeru, na njih cu ovaj put sigurno izaci.

Ludi zbunko

pre 9 godina

Najava očekivanja rasta od 2% u 2017. godini, a možda već u 2016. O tempora o mores, kakvo poniženje zdravog razuma i nastavak besomučnog prodavanja magle...

mislilac

pre 9 godina

Bdp ili bruto drustveni proizvod ce nam pasti u ovoj godini, 0.5% u sledecoj ce pasti 1% u 2016 ce biti na nuli a za 2017 predvidjaju rast 2 %. Sto znaci za 4 godine vladavine naprednjaka mozda budemo u plusu 0.5%. Mozda ! Nas narod ima lepu izreku cega se pametan stidi time se ****** ponosi. Za ovu ekipu nejaki Cvetko je Dusan silni a mangup Mladja doktor. Iskreno mislio sam da od Mladje ne moz gore ali nikad ne reci nikad.

Grunf

pre 9 godina

Volimo mi Vas,pa što Vas ne bi voleli?Kakva Vam je to rečenica.Ona druga je sporna da li da Vama verujemo na reč ili svojim očima.Na Vašem mestu ne bih se pozivao na rezultate od trenutka kada aktivno učestvujete u Vladi,donosite odluke,imate velikog uticaja na izbor Ministara.Prva koje imate kao Premijer iz njih proizilaze i odredjene obaveze.Sami ste svoju karijeru i do mesta Premiejra gradili na antikorupcijskim merama na lopovima,pljačkašima državne imovine,sami ste izjavjivali da ko se dokači i ogreši o zakone Srbije odmah je izgubio. Rezultat je da su svi na dobitku osim gradjana Srbije.U debelom minusu.Kome ste dokazali tvrdnje iz optužnice.Jedini rezulata koji je sproveden u delo je smanjenje plata.Što jeste jeste i čestitam na tom rezultatu.Gde su smene onih 600 direktora.Gde su smene i ukidanje UO.Gde su ukidanja koje kakvih direktorata ,agencija sa nepoznatom delatnošću.Toliko toga ima.Ne kažem samo da ste loše radili.Sa druge strane ima i pozitivnij strana ali na kada se sve stavi na tas ode tas u minus.Nemate šta da staviti na drugu stranu vage ne bi li se koliko toliko izjednačile crtice na vagi.Imate podršku za svako divljenje od naroda ali eto izgleda da ste sami sebi dovoljni da Vam rezultat bude debeo minus uz pomoć kao što to uvek biva Vaših najbližih saradnika.Klupa kratka za Ministre.Nema ko da istrči na teren.Rotirate ih sa jednog mesta na drugo,a o ni šta će ćute i ne rade.Nigde ih nema.Nema ko da Vas isprati u Vašim zamislima.Svuda neprobojni zid.

Tja

pre 9 godina

Šta imamo mi tebe da volimo ili ne??? Nisi ti devojka za udaju pa da te volim nego političar pa onda radiš dobro, ne radiš dobro ili nova kategorija, koju si sam sebi izlislio, ne radiš ništa već samo pričaš, pretiš i kukaš.
Znači smenjujemo te na izborima a ne razvodimo se od tebe kao od žene.
U pravu si za drugi deo. Koliko god ti ukidao osnovne ljudske i medijske slobode rezultati su vidljivi. A rezultat je ne nula nego -3948438593458 i zato ćes dragi naš mnogo brže u istoriju nego što si mislio i još uvek mislite ti, Neša, Julin, Seljaković i ekipa oko vas.

saskvoch

pre 9 godina

ma divno ali dve godine ima do 2017 sto znaci da nas ceka teska recesija. Mislim mi smo vec u recesiji od kad ovaj dodje na vlast ali dibidus ima da potonemo do 2017 pa kad i jedan ekser se bude proziveo bice to skok i od 3 posto. Uzas kakva magla. Pre tri godine je pricao bice bolje vec krajem 2014 a ono gore neko ikad uzas uzas uzas

Milorad

pre 9 godina

Evo ga vec pominje 2017-tu...Kako koji Decembar se priblizi, on dodaje po jednu godinu na te famozne dve za koliko ce nam biti bolje. Kad je dosao na vlast 2012 obecao je 2014 boljitak, kad je radio rekonstrukciju leta 2013 obecao je 2015 boljitak, kad je formirao vladu ove godine, obecao je 2016 boljitak. Evo je stize 2015, on najavljuje 2017...

Vinie

pre 9 godina

Dve zemlje u Evropi koje imaju najveći pad BDPa su:
Ukrajina 5.40%
Srbija 3.70%

Dakle, od nas je gora samo ratom pogođena Ukrajina. Dok 'reformatorksa' Srbija, koju svi hvale, od Brisela do Moskve, beleži drugi najveći pad u Evropi. Toliko.

Nenad

pre 9 godina

Ovo je sad već zaista smešno. Istu priču ovaj čovek ispriča 2012, 2013, 2014, 2015, a evo sad i za 2016. A mi živimo sve gore. Niti te volim niti ne volim, ali glad je tu.

Fidelio

pre 9 godina

Ja sada prelazim u hibernaciju. Ključ od mašine je kod komšije, prva vrata levo. Probudite me 2017. godine kad dođe to bolje sutra. Ali sve nešto mislim da 2017. neće biti ni boljeg sutra, niti nekoga da me probudi...

putnik kroz vreme

pre 9 godina

Ako su makete rezultati onda ih imate. A što se tiče borske topionice ona neće proraditi još dve godine najmanje, ali to je 2016, zar ne. Pritisnuće dugme 23.12.2014. i to će biti to, jer na radilištu i piše da će tada biti kraj prve faze. Boranima vazduh neće biti čistiji iz mnogo razloga, ali bitno je najavljivati, što je jedan od načina manipulacije narodom, drugi je da se narod ubedi da je glup a ostale možete pročitati kod Čomskog na netu i sve će vam biti jasno.

PV

pre 9 godina

Mene bi bilo sramota da spominjem rast ud 2% u 2017 godini. Kada neko može da uradi 100 sklekova, pa vežba i uradi 105, to je napredak od 5%. A on koji može da uradi 1 sklek i procenjuje da će ako bude vežbao uraditi 2 skleka, predstavlja to kao najveći napredak u Evropi od 100%. Tačnije 2% na ovu našu bedu je jako slabo i svodi se na pala kiša u julu, rodile dobro maline ili privremeno upalili peć u Smederevu.

Sid

pre 9 godina

Ok Gospodine Premijeru a sta mi obicni smrtnici da radimo do 2017?
Bio sam pre neki dan u Kursumliji, onakvu tugu nisam video ni u Kraljevu koje generalno, pretezno postaje grad starih jer deca mlada, svrseni srednjoskolci odlaze i da, napisu po neku recenicu na fb stranici posvecenoj Kraljevu kao npr tipa " Najlepsi je sada kada sam otisla iz njega"!!!!!!


HVala vam, nase ulice lice kao da je u Krlajevu bio pre godina dana rat a da su to samo ruzne uspomene....

Heimdall

pre 9 godina

Koji je ovo ''vizionar'' i ''inovator''.

Sve će biti bolje, ali ne uskoro, nego kroz par godina. Za sve što je od početka najavio, uvek je išla ista priča : ''...Do 2015-e, 2016-e '' itd. I kada to narod proguta, šta ima veze iako se ne ispunjava, odneo vetar.

Ali zato kada treba da se smanje plate i penzije, a takođe poveća plata sebi i poltronima oko njega, to se odmah desi.

Milan

pre 9 godina

Kakvi rezultati?
Smanjenje penzija i plata.
Stranacka zaposljavanja.
Dron sa zastavom velike albanije u sred Beograda.
Poplavljena Srbija.
Prodavanje testa sa prijemnog u srednje skole.
Strajk zdravstva,skolstva, advokata.
Gomila "doktora nauka" sa kojekakvih fakulteta u Babusnici.
Ima toga jos puno, ali me mrzi da pisem

Komsija

pre 9 godina

Pardon a koji to rezultati? Porez na imovinu poskupeo preko 300%, struja i grejanje preko 100%, auto osiguranje, PDV, prevoz, komunalna policija radi za privatnu firmu, poljoprivreda poklonjena Arapima, narod gine usled loseg reagovanja svih osim vojske, ministri katastrofa, zdravstvo nikada losije, advokati strajkuju, policija a uskoro i vojska, ... Pardon a koji su to rezultati ? O smanjenju minimalnih plata i da ne pricamo. Bitno se zaposlilo partijskih kadrova na po 3-6 meseci.

demagogija

pre 9 godina

Bilo bi zanimljivo da se prikaže od 2000 godine pa na ovamo koliki su bili minusi u državnoj kasi po mesecima i godinama. Obzirom da je sad u oktobru prvi put ostvaren suficit jasno mi je da se ostvaruje sve ono o čemu Vučić već odavno priča i da reforme i štednja daju rezultat.
(bambi, 12. novembar 2014 18:21)O kakvom suficitu u oktobru pišeš kada ćemo ove godine,kao i prethodnih,imati debeli deficit,veći od prognoziranog na početku godine.Zato je i bio rebalans budžeta,jer vladine mere nisu u uspele da zaustave smanjenje prihoda.A o povećanju prihoda budžeta se i ne govori,već samo o smanjenju rashoda(penzije,plate...).Statistika je egzaktna nauka.Srbija je do 2009-te godine imala konstantni rast BDP-a,oko 5-7%,nije se zaduživala,već smanjila dug(Pariski,Londonski klub,MMF...)sa preko 60% na 37% u 2007 godini,investicije su bile 2-4milijardi dolara godišnje.A suficit u budžetu smo imali 2006-te godine.

Mali Radojica

pre 9 godina

Koji rezultati crni Vucicu? Za skoro 3 godine Vase vladavine ja ne vidoh nista od silnih obecanja koje je sns dao. Strasno je sto SNS na vlasti. Nikada gora situacija u zemlji. Smanjujete plate i penzije, nikada veci deficit budzeta, nikada manje investicija, nikada veci strah medju ljudima, svi redom su zacutali. Osveta nepismenih prema pismenima je na delu. Imamo predsednika sa kupljenom diplomom, ministra policije sa laznim doktoratom i da ne nabrajam vise. Znaci vladabina Vase stranke je jedna velika NULA.

lol.

pre 9 godina

To je obicna klackalica, u 2013 smo imali ~2% rast ali to je na konto toga sto smo u 2012 imali -1.5% i ove godine cemo imati -1%. Znaci za 3 godine, manje vise nista.

Ako hocemo da zivimo bolje mi moramo da imamo rast od ~5% i to nekih 10 godina i samo tako cemo da smanjimo nezaposlenost na neku razumnu brojku. Znaci svi koji imaju 40+ godina nek prestanu da se nadaju da ce ikad biti bolje u Srbiji jer i da danas krenemo(a necemo) zestoko napred oni taj boljitak nece docekati.

to su rezultati za samo 3 godine

pre 9 godina

Činjenice (od 2000. do danas):

1. Nikad manje plate.
2. Nikad manje penzije.
3. Nikad veća nezaposlenost.
4. Nikad veće partijsko zapošljavanje.
5. Nikad veći medijski mrak.
6. Nikad brže zaduživanje države.
7. Nikad veći javni dug.
8. Nikad gori tretman pravih intelektualaca i pravih radnika.
9. Nikad gora ekonomija.
10. Nikad slabiji dinar.
11. Nikad gora organizacija za vanredne situacije.
12. Nikad gori fakulteti.
13. Nikad veće migracije iz zemlje.
14. Nikad teže zapošljavanje.
15. Nikad više taksi i poreza za privatnike.
16. Nikad veći uticaj tajkuna.
17. I ono najvažnije nikad gore beznađe.

Neću ništa da zaključujem nego imam samo jedno pitanje - da li ćete opet glasati za njih?

Hipnotisana Gomila

pre 9 godina

U pravu je premijer! Rezultate njegovog rada mozemo videti svakodnevno. Smanjenje plata i penzija, poskupljenje rezija, hrane, lekova. Bahacenje i izivljavanje nad gradjanima (najnovije, prebijanje starca od strane BUSPlus brojaca). Ma milina!

DejaVu

pre 9 godina

Kakva demagogija! Rezultati su tu, MMF predvidja rast BDP-a od 2% 2017., a ja 2016., kaze PM. Sve mi ovo lici na Mladjinu kampanju "Srbija u EU 2007."

sasha

pre 9 godina

2% 2017.?? Blago nama sa takvim rezultatima! Evo malo o rezultatima Vlade: "Predsednik Odbora za omladinski i đački turizam Petar Knežević naveo je da je u periodu septembar - oktobar 2012. godine po osnovu smeštaja učenika po programima Nastava u prirodi i ekskurzije, ostvareno 53.377 noćenja, ali da je procenat popunjenosti domaćih hotela u 2013. godini pao 47 odsto u odnosu na 2012, dok je u 2014. taj procenat manji 70,1 odsto u odnosu na 2012. godinu."

cojle

pre 9 godina

@CaryKG

Druže...gazda Vučko,a i vi botići i te kako treba da se zabrinete...

U pravu si, 50% izašlih na izbore,je glasalo za Minhauzena...da ne ulazimo u priču,da barem 15% njih sada lupa glavom u zid zbog te greške...

Već,kažem,mora gazda Vule i te kako da se zabrine...jer 50% ljudi nije ni izašlo na izbore a i da jesu,ti nikada neće glasati za vadikale...a 50% izašlih nije glasalo,za Vučka...tako da je Vujke tada imao podršku,jedva 25% građana Srbije...a kažem,sa obzirom na napredne mere i rezultate "koji se vide"...jer je prošla vlast sve upropastila (ja sam mislio da ste vi iz SNSa bili prošla vlast...iako po drugi put slavite "prvih sto dana"...a ako mislite na DS...gospodo,oni su nas za skoro 8 godina,manje zadužili nego vi za 3...ali ajde,oni su imali šta da prodaju,pa su tu krali,a vi nas zadužujete,ali opet zkopali ste nas za više milki a za mnogo manje godina) tako da Vučko u ovom trenutku,nema podršku ni 20% građana.

Živi bili pa videli,mi smo lenj narod i trpimo kao stoka...mnogo treba da nas kradu,lažu i klepeću po ušima da bi izašli na ulice...ja se nadam,da će ova zemlja konačno imati i neke koristi od Šešelja...pa da će da on stvori kritičan trenutak,jer kritičnu masu imamo još za vreme prvih "pravih" 100 dana SNS vlasti.

Jovica

pre 9 godina

Granica obecanja o boljitku se samo pomera iz najave u najavu - boljitak vec 2014-te, 2015-te, 2016-te.2017-ta je najnovija granica.
Srbija je vec u recesiji,a bice tokom 2015-te...Samo lud covek moze da bez ikakvih dokaza prognozira rast. Pogledajte u novcanik ako ne verujete

Prinudjeni "investitor"

pre 9 godina

"Voleli vi mene ili ne, siguran sam da vidite razliku između ovoga danas i pre šest meseci ili godinu dana", rekao je Vučić.

Ja ću kao penzioner (bez ikakvog ugovora i garancija o povratku meni oduzetog novca) tu razliku najviše osećati od ovog novembra i na neodredjeno vreme.

Bacvanin

pre 9 godina

Rezultati su poskupljenje registracije auta, poskupljenje struje, povecanje poreza na imovinu, smanjenje plata, smanjenje penzija, dodatno zaduzivanje kod arapa ...
Ma ni Beograd na vodi Vas nece oprati ove "rezultate".

Milos

pre 9 godina

Gospodine Vucicu rekli ste 2016 najveci rast u Evropi. Po podacima Eurostat-a za 2013 godinu najveci rast su imale Rumunija 3.5% i Island 3.3%. Znaci da bi mi trebali imati negde oko 4% da bi smo imali najveci rast. Sada pricate o 2% u 2017. sto znaci da cemo 4% imati negde oko 2020 mozda i kasnije. Vasi rezultati su smanjivanje plate i penzija, rekordno mali priliv stranih investicija, nova zaduzivanja, pad na listi konkurentnosti itd.

grisha

pre 9 godina

Znači biće bolje od propale železare koju ćemo da poklonimo i preuzmemo dugove i od raspalog FAPa? Jos i Azotara haha Da dodamo jos da ce da procveta 14. Oktobar i Utva i najbolji smo po vozdu nasem..

A i ON kao pravnik bolje zna prognozu u od ekonomista.. Pa kad doktori vode policiju moze i on privredu..

IBJ

pre 9 godina

Gospodine Vučiću,

Prvo: valjda Vas vole Vaši mama, tata, bata i ostala rodbina, to nije posao nas građana. Na vole Vas čak ni ovi što će po službenoj dužnosti da lupaju minuse na ovaj komentar, a zašto bismo mi?

Drugo: ne očekujte da učestvujemo u Vašim snoviđenjima o uspesima jer imamo svoju pamet i ponos. Uspeha nema, osim ako pod tim ne podrazumevate to što ste meni, mojim kolegama, prijateljima i rođacima udarili namet na plate i penzije da bi ispeglali gubitke Jorgovanke Tabaković, Dušana Bajatovića i drugih "uspešnih" tumača Vaše političke misli.

Klitemnestro

pre 9 godina

Ako postoje rezultati, onda nema razloga da ti neko stalno govori da ih ima. Pa ako ne nekako drugacije onda ovom logikom zakljucite koliko ima dobrih rezultata.

Lyon Boy

pre 9 godina

PRIVREDNI RAST je opijum za narod,jer se jedino odnosi na akcionare,a na STETU gradjana.Nama koji zivimo u Francuskoj je to odavno jasno,a vama je Manuel Vals tek prodao foru

Statistika

pre 9 godina

Zasto svi koji se nalze u blizini bilo kog vodje na svaku njihovu rec moraju da klimaju glavom. Secam se josod vremena Tita je tako. Sada gledam Vucica u Boru i ovi iza njega stalno nesto odobravaju klimanjem glave. Kao nesto pametno rekao.

I opet sam sebe hvali. Eto pod njegovim rukovodstvom Srbija krupnim koracima gazi napred, a svetske statistike kazu nesto drugo.Kazu da u svim parametrima klizimo na dole. Cak i na FIFA listi smo pali nize

djokica

pre 9 godina

hahhah...2017te...a bilo je 2014te, pa 2016te....kakav lik
I meni prizvodnja cipela skocila za 100%, prosle godine prodao par ove bogami 2 para.. ludilo, komeNdija

Dalibor

pre 9 godina

Sve bi to bilo dobro da nasa vlada ne ubraja kredite od institucija kao sto je MMF, onda novac od prodatog itd u BDP (bruto domaci proizvod). Ako mom komsiji treba 1000 evra, ja mu pozajmim 800 I on proda nesto iz svoje kuce za 200 evra dok pri tom nema posao, dali je on u ovom slucaju bogatiji za 1000 ili siromasniji za 1000 + 200 evra?

staniola

pre 9 godina

Definitivno su tu rezultati. Već danas nam je bolje nego sutra.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mihailo, 12. novembar 2014 17:46)
Mihailo objasnio!!!

Marimba

pre 9 godina

Rezultati - izvanredni. Opipljivi, merljivi, svakoga dana u svakom pogledu sve napredniji. Samo nista ti ne brini, jos si ti i predobar za prosecnog glasaca, a to je najvaznije.

Posteno

pre 9 godina

Zar treba MMF da dodje i da kaze za Javna preduzeca??
Svaki gradjanin svake opstine danima govori da se smanji broj Javnih preduzeca i da se smanje troskovi.
Vlast ne da smanjuje,vec povecava.
Po sistemu drzite lopova....
To je i Ova vlast obecavala i nista nije uradila.
Dozvolila je da dodje MMF da prenese zelju ne samo Naroda vec nauku ,preku potrebu za smanjenjivanje troskova.
Nije smanjivanje troskova 50 plus 20 ucesnika na Skupstini Ujedinjenih nacija i sl.
Ne moze se stalno ziveti od laganja.
Ubiti coveka za pet eur da smanjis dug od 100.000 eur niti si dug smanjio,a coveka ubio,to vec nije ili je ....
Treba reci da se ne zna ili ne moze i pustiti ko zna.
Sta stalno kukati.
Niko nikog nije birao na vlast da kuka vec da kaze ili moze ili zna.

Lenjin vredni

pre 9 godina

Rezultati su tu samo što oni mogu biti i pozitivni i negativni a za stanovništvo su negativni! O tajkunima ne bih da pišem jer mi neće objaviti komentar

Bratislav M.

pre 9 godina

Eh, a 2086. imacemo tj imacete rast od 29%, Na moju zalost mene tada biti nece. Kako mi je zao, sa ove vremenske distance, sto Slobu i njegove strucnjake nisam mogao da smislim zbog ovakvih slikanja, paradiranja i Potemkinovih sela. Ispadose svi ovi bivsi male mace za ove sadasnje. Eh Srbijo...

skeptik

pre 9 godina

Jos da BDP ima bilo kakve veze sa ekonomskom situacijom u zemlji bilo bi dobro...MMF ce svima nama da "zapzi corbu", nisu ih za dzabe iz Madjarske izbacili kao neke lesinare...

bora

pre 9 godina

Koliko ja razumem,njih 5.200 sa uloženih 250 mil.e.(a verovatno 400),zaradjivaće godišnje koliko i F.K.Partizan sa 150 zaposlenih i bez evra pomoći države!!??

nov

pre 9 godina

Ako ne resi ovu kradju sa Notarima, to onda znaci da je i on sa njima u kombinaciji, a onda zbogom prico o borbi protiv korupcije .(93 coveka dobila licencu da uzimaju drzavne takse, i zarade po 100.000 evra mesecno, a ovde se smanjuju penzije za 1000dinara)

mile

pre 9 godina

Cekajte dok krene 2015 godina i kad pocne da otpusta ljude. Jos ne znamo brojke koliko je zaposlio partijskih drugova od proslog decembra. Kriju se podaci o broju novozaposljenih u drzavnim preduzecima i po opstinama.

dr

pre 9 godina

kad vidim da placate ove botove, a penzionere I najobrazovanije u drzavi peljesite, tad stvarno posizim. razumem da para nema, ali razumem da ste u stanju da smislite samo neke nebuloze, zbog kojih ispastaju samo i uvek obicni i posteni gradjani. nacionalne penzije narodnjacima, lepoj breni se oprasta deo duga za struju, strankama jos para i lepo placenih funkcija, tajkunima vec po zelji.. a nama crvima jos samo vazduh niste poceli da naplacujete.
stvarno, a kad cete?

Vesna NS

pre 9 godina

Tužno je to kad u naš prosperitet više veruju ljudi sa strane nego mi sami. Ima ona izreka: Kakve su ti misli, takav ti je život
(Vesna BG, 12. novembar 2014 15:39)

Bas u tome i jeste stvar, oni posmatraju sa strane, neka dodju na kratak period kod nas, nek osete taj "prosperitet" na sopstvenoj kozi, pa da vidim da li ce biti istog misljenja posle!!!

Milosav

pre 9 godina

Volimo te Veliki Vodjo, ponosni smo na tebe i tvoje uspehe, Srbija ti klice diko nasa!! Ziveo nam na mnogaja leta, sa tobom u svetliju buducnost!

Silver Surfer

pre 9 godina

Kada je u pitanju RTB Bor nekako se sve vrti oko broja 500. Tacnije, pred poslednje republicke izbore u RTB-u je posao na neodredjeno dobilo 500 ljudi, upuceni kazu da je u pitanju i veci broj ukoliko se uzmu u obzir firme koje su povezane sa RTB-om. A oni srecnici koji su potpisali ugovor na neodredjeno tog dana su, vracajuci se sa posla, trubili kroz ceo grad da su mnogi mislili da je svadba u pitanju. Inace, u RTB-u Bor pojedinci sa zavrsenom trogodisnjom srednjom skolom primaju i do 90 000 RSD mesecno. Takodje, dugovi RTB-a procenjuju se na preko 500 miliona evra (dobar deo na poreze i doprinose za plate) i verovatno ce ih, po starom dobrom obicaju, vracati svi gradjani Srbije.
Ova prica premijera sem jeftine politicke kampanje ne predstavlja nista drugo. Zaposljavanje pred izbore, kupovina glasova. Ova vlast i njen premijer rade sve ono za sta su optuzivali DS. Na kraju, politicka sudbina bice im ista. Jedino je izgleda Spasovski nezamenljiv.

SNS prevaranti

pre 9 godina

Vučić Najava, je najavio, po hiljaditi put, da će nam biti bolje za nekoliko godina...čista kupovina vremena da se zadrži na vlasti, spinovanje, prevarant...Kad pogledam ove smešne likove, stručnjake za prevare,(Bane Ivković, Vulin, pa ovaj prevarant Spaskovski) oko Vučića to je garancija za propast. Drugo, prosto je neverovatno koliko se falsifikuju podaci, laže se neviđeno, a istina je poražavajuća po nas i ovaj režim. SNS prevaranti su oteli medije i lažu li lažu. Primera je bezbroj, a ja ću vam navesti samo jedan, da vidite kako funkcioniše sns sistem za laži i prevare. Niko ne spominje ,,efekte'' ekonomsko-estradne mere - zaposliš tri radnika, sedam radnika gratis, ne plaćaš poreze, država će vam platiti poreze, tjst MI. Pa neka nam daju podatke, tačne, koliko je na taj način zaposleno NOVIH RADNIKA. Pa ni 1000, a šta se desilo - privatno-tajkunsko preduzeće otpusti radnike, pa iste te radnike nakon nekoliko dana ponovo zaposli i manje plaća poreze itd. Eto, to vam je ta fantastična mera Vučića i ekipe neznalica, prevaranata.

SMEdeREVAC

pre 9 godina

Alo, mi ćemo...,mi ćemo,....pa 2017-te,...Dve trćine nacije je na ivici egzistencije-državni aparat se iživljava sa "mrtvim" budžetom,...BAJKE, obećanja,...NIŠTA reformisano, niko otpušten,...PROTIVZAKONITO prezaduženje nacije se nastavlja,....SUDSTVO ĆUTI,policija ćuti,... Svi štrajkuju samo kada je plata u pitanju,...maleprivatne firme "mrtve", ...krupan kapital nema ni kontrolu,niti se bilo šta istražuje-...Zakon o poreklu kapitala je totalno izblokiran i "gurnut pod tepih"!!!!!!!!!!!
O čemu ovaj čovek govori, kada realni sektor i dalje opada(bednih 300 000), a državni raste(stalo se brojanje na 780 000!)??!!
Alo, višak u državnom sektoru(državna tajna br.1)godišnje "pojede" od milijarde evra, neki ekonomisti predpostavljaju da je cifra i do dva i po puta veća!!!!!!
Ovde treba stati, jer politikanština i apsurdi koje ona sa sobom nosi - UVELIKO GAZE ZDRAV RAZUM I DA SE NE BI OVAJ MOJ KOMENTAR PRETVORIO U GOMILU PREJAKIH REČI-KOJE BI GA "IZBLOKIRALE"!!!!!!!

Stizanin

pre 9 godina

Cinjenica jesta da ovo sto Vucic radi daje pozitivne rezultate i da niko do sada, posebno za ovako kratko vreme nije uspeo da postigne ni slicne, i bez obzira na to sto trpi raznorazne napade vecina gradjana i dalje veruje u to sto radi.

sigurna kuca za A.V.

pre 9 godina

rezultati su tu ali su veoma losi gospodine premijeru. ja nit vas volim nit vas ne volim ali vasi rezultati su razocaravajuci.
za neke stvari priznajem premijer nije kriv i bas bi me bilo briga da li je on na vlasti ili neko drugi, ali njegovo agresivno pojavljivanje u medijima, laganje, vredjanje svakog ko izrazi sumnju u bilo koji njegov potez, uz nejgove nove izume kao sto su botovi me je napravilo velikim protivnikom njegove politike.

torba

pre 9 godina

Nadajmo se da cemo uspeti da precenimo ocekivanja MMF-a da ce nam DBP biti u porastu za 2% vec u 2016. godini, ovo uverenje je istakao i premijer Vucic na konferenciji za novinare u RTB Bor, koji je obisao radi licnog uverenja kakva je trenutna poslovna situacija u ovoj firmi.

Ej bre!

pre 9 godina

To što rezultati još uvek nisu drastično vidljivi je jer nije uveden profesionalni menadžment koji bi napravio novu sistematizaciju i nesposobne i nepotrebne otpustio, što nisu uvedeni platni razredi i što nije oštrije smenio lokalne vlasti koje su nezainteresovane za dobođenje investicija u svoje gradove. Zato Vučiću prestani da ih štediš i kreni u rigoroznije reforme. I onako će te kuditi ovi koji ničemu ne vrede, ali ćemo bar mi koji do sada nismo imali šansu da budemo zahvalni.

kofa

pre 9 godina

Sve vise je sigurna tvrdnja da ce Srbija 2016. godine uspeti da ostvari sve sto joj je plan kroz reforme koje intenzivno sprovodi. Premijer Vucic je posetio RTB Bor kako bi sagledao situaciju u kakvoj se nalazi pomenuta firma, a moze se reci da ide na bolje.

cevap

pre 9 godina

Vlada Srbije radi na polju pokretanja firmi koje su dugi niz godina stajale u mestu po pitanju poslovanja, kao sto je RTB Bor, a u toku obilaska ove firme premijer je izjavio da ce vec naredne godine a zakljucno sa 2016. godinom ovo preduzece razviti, sto je veoma bitno za DBP.

duh

pre 9 godina

Firme tipa RTB Bor, smederevska Zelezara, MSK Kikinda, su slicnog tipa u smislu da je drzava napokon pocela da resava njihove sveopste probleme. Obilaskom RTB Bor premijer je istakao da je krenuto sa dobrim procesom poslovanja i izrazio je uverenje da ce u 2016. godini ona da utice na rast DBP-a.

Vladan

pre 9 godina

Činjenica jeste da nam je bolje. Nema više brige da li će radikali doći na vlast. Svaka čast Vučiću na tome, samo je za dve godine uspeo da radikale umiri svojom čvrstom rukom!

simce

pre 9 godina

Sto se tice rezultata, koje je premijer Vucic spomenuo, naravno da se primecuju pomaci u proteklih 6 meseci do godinu dana. On je u sagledavanju stanja u kakvom se nalazi topionica RTB Bor rekao da ova firma ide u svom poslovanju ide u pravcu na bolje.

nataly

pre 9 godina

@Zalosno je sto ce ovako lepa vest biti manje propracena od one o povratku Vojislava,od kog apsolutno nemamo nista
(Error 404 Not Found, 12. novembar 2014 16:01)

Veruj mi i meni.Kao neko ko u Boru zivi od rodjenja vrlo dobro znam sta nova topionica znaci za sve njegove gradjane.I mogu da pohvalim tandem Vucic - Spaskovski jer da njih nije bilo zavrsetak nove topionice ne bi bio na vidiku.

skorpija

pre 9 godina

Srbija bi razvojem RTB Bor, Zelezare u Smederevu, MSK Kikinda i jos drugih firmi postigla rast DBP-a od 2% u 2016. godini, sto i treba ocekivati s obzirom na investitore koji su obecali da ce nam pomoci oko razvoja ovih firmi.

skorpija

pre 9 godina

Srbija bi razvojem RTB Bor, Zelezare u Smederevu, MSK Kikinda i jos drugih firmi postigla rast DBP-a od 2% u 2016. godini, sto i treba ocekivati s obzirom na investitore koji su obecali da ce nam pomoci oko razvoja ovih firmi.

frenki

pre 9 godina

Predstavnici vlade Srbije, premijer Vucic i ministar Vulin, bili su u obilasku firme RTB Bor, cije je poslovanje sada bolje nego pre i od koga delom zavisi rast DBP-a Srbije. Samo treba da nastavi sa dobrim poslovanjem.

frenki

pre 9 godina

Predstavnici vlade Srbije, premijer Vucic i ministar Vulin, bili su u obilasku firme RTB Bor, cije je poslovanje sada bolje nego pre i od koga delom zavisi rast DBP-a Srbije. Samo treba da nastavi sa dobrim poslovanjem.

povratak u budućnost

pre 9 godina

Ključne reči "predviđa" i "2017. godine". Ali ja živim u sadašnjosti i rezultata nema ili bar oni nisu pozitivni. Dokle bre sa najavama, imamo i mi mozga, ne mora niko da nam prevodi.

saskvoch

pre 9 godina

ma divno ali dve godine ima do 2017 sto znaci da nas ceka teska recesija. Mislim mi smo vec u recesiji od kad ovaj dodje na vlast ali dibidus ima da potonemo do 2017 pa kad i jedan ekser se bude proziveo bice to skok i od 3 posto. Uzas kakva magla. Pre tri godine je pricao bice bolje vec krajem 2014 a ono gore neko ikad uzas uzas uzas

svetla buducnost

pre 9 godina

Premijer Srbije Aleksandar Vučić kaže da i poslovično skeptični MMF predviđa rast BDP-a u Srbiji za dva odsto u 2017. godini.

Ohoho, sad je vec 2017-a godina, do pre nekoliko dana je bila 2016-a!!!

Kakav demagog!

simpa

pre 9 godina

Jasno je da se traze resenja za sva problematicna preduzeca i da im u tome dobro ide...Mislim da ce se rezultati ove politike zaista vidno osetiti kroz koju godinu.

Tomo javi se!

pre 9 godina

Ovaj već vodi kampanju za nove izbore. Do izbora će da proda Telekom i EPS i da se razbacuje parama godinu dana kako bi stvorio lažni osećaj boljitka

bora

pre 9 godina

Koliko ja razumem,njih 5.200 sa uloženih 250 mil.e.(a verovatno 400),zaradjivaće godišnje koliko i F.K.Partizan sa 150 zaposlenih i bez evra pomoći države!!??

jovica

pre 9 godina

Rezultati:
1. Manje plate,
2. Sumnjivi doktorati,
3. Cenzura i autocenzura medija
4. Manje penzije
5. Veci porezi
6. Zelezara se prodaje u subotu (naravno pitanje je koju)
7. Advokati strajkuju vec treci mesec (ja to za zivota nisam doziveo, ali eto sve biva)
8. Putin pokisne na paradi plasticnih tenkica, pa iz pakosti zavrne gas
9. Sredjena situacija u Vojvodini
10. KiM je postalo Kosovo
11. Miskovic pije kafu po Dubrovniku
12. Marko Milosevic dobio naslednika
13. Svi tajkuni, tamo gde i treba da budu-svojim kucama
14. Kosmajac za visegodisnje trovanje gradjana Srbije narkoticima opomenut prijavom za porez
15. Misterija licne karte
16. Obrenovac dobija fabriku spejs satlova pre kuća za one kojima su porusene
17. tek sam poceo, ali evo ga tramvaj, moram da se pripazim sa me "brojac" ne pretuce...

sasha

pre 9 godina

2% 2017.?? Blago nama sa takvim rezultatima! Evo malo o rezultatima Vlade: "Predsednik Odbora za omladinski i đački turizam Petar Knežević naveo je da je u periodu septembar - oktobar 2012. godine po osnovu smeštaja učenika po programima Nastava u prirodi i ekskurzije, ostvareno 53.377 noćenja, ali da je procenat popunjenosti domaćih hotela u 2013. godini pao 47 odsto u odnosu na 2012, dok je u 2014. taj procenat manji 70,1 odsto u odnosu na 2012. godinu."

grisha

pre 9 godina

Znači biće bolje od propale železare koju ćemo da poklonimo i preuzmemo dugove i od raspalog FAPa? Jos i Azotara haha Da dodamo jos da ce da procveta 14. Oktobar i Utva i najbolji smo po vozdu nasem..

A i ON kao pravnik bolje zna prognozu u od ekonomista.. Pa kad doktori vode policiju moze i on privredu..

lol.

pre 9 godina

To je obicna klackalica, u 2013 smo imali ~2% rast ali to je na konto toga sto smo u 2012 imali -1.5% i ove godine cemo imati -1%. Znaci za 3 godine, manje vise nista.

Ako hocemo da zivimo bolje mi moramo da imamo rast od ~5% i to nekih 10 godina i samo tako cemo da smanjimo nezaposlenost na neku razumnu brojku. Znaci svi koji imaju 40+ godina nek prestanu da se nadaju da ce ikad biti bolje u Srbiji jer i da danas krenemo(a necemo) zestoko napred oni taj boljitak nece docekati.

trudna buva

pre 9 godina

Definitivno su tu rezultati. Već danas nam je bolje nego sutra.
(Mihailo, 12. novembar 2014 17:46)

+ 408 131 -

Mihailo, dao si pretezak intelektualni zadatak botovima, nisu te shvatili pa ti nalupase pluseva onoliko!!!! UŽAAASSS !!!

demagogija

pre 9 godina

Bilo bi zanimljivo da se prikaže od 2000 godine pa na ovamo koliki su bili minusi u državnoj kasi po mesecima i godinama. Obzirom da je sad u oktobru prvi put ostvaren suficit jasno mi je da se ostvaruje sve ono o čemu Vučić već odavno priča i da reforme i štednja daju rezultat.
(bambi, 12. novembar 2014 18:21)O kakvom suficitu u oktobru pišeš kada ćemo ove godine,kao i prethodnih,imati debeli deficit,veći od prognoziranog na početku godine.Zato je i bio rebalans budžeta,jer vladine mere nisu u uspele da zaustave smanjenje prihoda.A o povećanju prihoda budžeta se i ne govori,već samo o smanjenju rashoda(penzije,plate...).Statistika je egzaktna nauka.Srbija je do 2009-te godine imala konstantni rast BDP-a,oko 5-7%,nije se zaduživala,već smanjila dug(Pariski,Londonski klub,MMF...)sa preko 60% na 37% u 2007 godini,investicije su bile 2-4milijardi dolara godišnje.A suficit u budžetu smo imali 2006-te godine.

Ludi zbunko

pre 9 godina

Najava očekivanja rasta od 2% u 2017. godini, a možda već u 2016. O tempora o mores, kakvo poniženje zdravog razuma i nastavak besomučnog prodavanja magle...

Sid

pre 9 godina

Ok Gospodine Premijeru a sta mi obicni smrtnici da radimo do 2017?
Bio sam pre neki dan u Kursumliji, onakvu tugu nisam video ni u Kraljevu koje generalno, pretezno postaje grad starih jer deca mlada, svrseni srednjoskolci odlaze i da, napisu po neku recenicu na fb stranici posvecenoj Kraljevu kao npr tipa " Najlepsi je sada kada sam otisla iz njega"!!!!!!


HVala vam, nase ulice lice kao da je u Krlajevu bio pre godina dana rat a da su to samo ruzne uspomene....

nervni slalom

pre 9 godina

@-Pad inudstrijske proizvodnje za 16% u odnosu na sepembar 2013. godine
-Hiper-zaduživanje države, oko 8 milijardi evra za 2.5 godine
-Prodaja Telekoma, EPSa, oranica,banja, puteva...
-Medijski mrak
-Pad investicija
-Smanjenje plata i penzija
(svašta, 12. novembar 2014 15:26)

Kakvi su da su, rezultati su, i vidljivi su!

Posteno

pre 9 godina

Zar treba MMF da dodje i da kaze za Javna preduzeca??
Svaki gradjanin svake opstine danima govori da se smanji broj Javnih preduzeca i da se smanje troskovi.
Vlast ne da smanjuje,vec povecava.
Po sistemu drzite lopova....
To je i Ova vlast obecavala i nista nije uradila.
Dozvolila je da dodje MMF da prenese zelju ne samo Naroda vec nauku ,preku potrebu za smanjenjivanje troskova.
Nije smanjivanje troskova 50 plus 20 ucesnika na Skupstini Ujedinjenih nacija i sl.
Ne moze se stalno ziveti od laganja.
Ubiti coveka za pet eur da smanjis dug od 100.000 eur niti si dug smanjio,a coveka ubio,to vec nije ili je ....
Treba reci da se ne zna ili ne moze i pustiti ko zna.
Sta stalno kukati.
Niko nikog nije birao na vlast da kuka vec da kaze ili moze ili zna.

obmana

pre 9 godina

maja 2o12g na mitingu u nušu si ti i nikolić obećali 1oomilijardi investicija stim što će prve god u srbiju ući 1o milijardi eura.skoro si tri god na vlasti a investicije nisu veće od jedne milijarde,prvo ste obmanuli građane i svojim radom pokazali nestručnost i neznanje,jer se u srbiji teško živi pa ste posle 2,5 god na vlasti uveli smanjenje plata i penzija,obećavao si bolji život već 2013g. pa krajem 2014g.pa u prvoj a zatim u drugoj polovini 205g,sledi 2016g a već počinješ da pominješ za sada 2017grekao si posle izbora ako se ne vide pomaci boljeg života ideš sam sa vlasti a evo 2,5 živimo loše i živećemo ali se ti čvrsto držoš vlast i nedaš je,prevario si narod ili je narod budala što ti je poverovao pa oni oko 25%ukupnog biračkog tela koje je glasalo za sns kroji sudbinu 7,5 miliona ljudi

Bacvanin

pre 9 godina

Rezultati su poskupljenje registracije auta, poskupljenje struje, povecanje poreza na imovinu, smanjenje plata, smanjenje penzija, dodatno zaduzivanje kod arapa ...
Ma ni Beograd na vodi Vas nece oprati ove "rezultate".

skeptik

pre 9 godina

Jos da BDP ima bilo kakve veze sa ekonomskom situacijom u zemlji bilo bi dobro...MMF ce svima nama da "zapzi corbu", nisu ih za dzabe iz Madjarske izbacili kao neke lesinare...

Milosav

pre 9 godina

Volimo te Veliki Vodjo, ponosni smo na tebe i tvoje uspehe, Srbija ti klice diko nasa!! Ziveo nam na mnogaja leta, sa tobom u svetliju buducnost!

Grunf

pre 9 godina

Volimo mi Vas,pa što Vas ne bi voleli?Kakva Vam je to rečenica.Ona druga je sporna da li da Vama verujemo na reč ili svojim očima.Na Vašem mestu ne bih se pozivao na rezultate od trenutka kada aktivno učestvujete u Vladi,donosite odluke,imate velikog uticaja na izbor Ministara.Prva koje imate kao Premijer iz njih proizilaze i odredjene obaveze.Sami ste svoju karijeru i do mesta Premiejra gradili na antikorupcijskim merama na lopovima,pljačkašima državne imovine,sami ste izjavjivali da ko se dokači i ogreši o zakone Srbije odmah je izgubio. Rezultat je da su svi na dobitku osim gradjana Srbije.U debelom minusu.Kome ste dokazali tvrdnje iz optužnice.Jedini rezulata koji je sproveden u delo je smanjenje plata.Što jeste jeste i čestitam na tom rezultatu.Gde su smene onih 600 direktora.Gde su smene i ukidanje UO.Gde su ukidanja koje kakvih direktorata ,agencija sa nepoznatom delatnošću.Toliko toga ima.Ne kažem samo da ste loše radili.Sa druge strane ima i pozitivnij strana ali na kada se sve stavi na tas ode tas u minus.Nemate šta da staviti na drugu stranu vage ne bi li se koliko toliko izjednačile crtice na vagi.Imate podršku za svako divljenje od naroda ali eto izgleda da ste sami sebi dovoljni da Vam rezultat bude debeo minus uz pomoć kao što to uvek biva Vaših najbližih saradnika.Klupa kratka za Ministre.Nema ko da istrči na teren.Rotirate ih sa jednog mesta na drugo,a o ni šta će ćute i ne rade.Nigde ih nema.Nema ko da Vas isprati u Vašim zamislima.Svuda neprobojni zid.

sasa

pre 9 godina

blago meni 2017 plata ce porasti. za 1procenat svaka cast ja vec sad ne mogu da je potrosim a sta da radim sa tolikim parama kada mi plata bude 30,000 din

Komsija

pre 9 godina

Pardon a koji to rezultati? Porez na imovinu poskupeo preko 300%, struja i grejanje preko 100%, auto osiguranje, PDV, prevoz, komunalna policija radi za privatnu firmu, poljoprivreda poklonjena Arapima, narod gine usled loseg reagovanja svih osim vojske, ministri katastrofa, zdravstvo nikada losije, advokati strajkuju, policija a uskoro i vojska, ... Pardon a koji su to rezultati ? O smanjenju minimalnih plata i da ne pricamo. Bitno se zaposlilo partijskih kadrova na po 3-6 meseci.

Dalibor

pre 9 godina

Sve bi to bilo dobro da nasa vlada ne ubraja kredite od institucija kao sto je MMF, onda novac od prodatog itd u BDP (bruto domaci proizvod). Ako mom komsiji treba 1000 evra, ja mu pozajmim 800 I on proda nesto iz svoje kuce za 200 evra dok pri tom nema posao, dali je on u ovom slucaju bogatiji za 1000 ili siromasniji za 1000 + 200 evra?

Star Ned

pre 9 godina

Rezultati su tu cenzura medija, Vulin i Zorica Brunclik su oziveli, a narod jos uvek zivi od demagogije koju nam dnevno servira. Trazili ste gledajte!

Fidelio

pre 9 godina

Ja sada prelazim u hibernaciju. Ključ od mašine je kod komšije, prva vrata levo. Probudite me 2017. godine kad dođe to bolje sutra. Ali sve nešto mislim da 2017. neće biti ni boljeg sutra, niti nekoga da me probudi...

Marimba

pre 9 godina

Rezultati - izvanredni. Opipljivi, merljivi, svakoga dana u svakom pogledu sve napredniji. Samo nista ti ne brini, jos si ti i predobar za prosecnog glasaca, a to je najvaznije.

PV

pre 9 godina

Mene bi bilo sramota da spominjem rast ud 2% u 2017 godini. Kada neko može da uradi 100 sklekova, pa vežba i uradi 105, to je napredak od 5%. A on koji može da uradi 1 sklek i procenjuje da će ako bude vežbao uraditi 2 skleka, predstavlja to kao najveći napredak u Evropi od 100%. Tačnije 2% na ovu našu bedu je jako slabo i svodi se na pala kiša u julu, rodile dobro maline ili privremeno upalili peć u Smederevu.

Klitemnestro

pre 9 godina

Ako postoje rezultati, onda nema razloga da ti neko stalno govori da ih ima. Pa ako ne nekako drugacije onda ovom logikom zakljucite koliko ima dobrih rezultata.

Milorad

pre 9 godina

Evo ga vec pominje 2017-tu...Kako koji Decembar se priblizi, on dodaje po jednu godinu na te famozne dve za koliko ce nam biti bolje. Kad je dosao na vlast 2012 obecao je 2014 boljitak, kad je radio rekonstrukciju leta 2013 obecao je 2015 boljitak, kad je formirao vladu ove godine, obecao je 2016 boljitak. Evo je stize 2015, on najavljuje 2017...

Lyon Boy

pre 9 godina

PRIVREDNI RAST je opijum za narod,jer se jedino odnosi na akcionare,a na STETU gradjana.Nama koji zivimo u Francuskoj je to odavno jasno,a vama je Manuel Vals tek prodao foru

kosmajac

pre 9 godina

koji rezultati hahaha. bdp pao 2014 za 2%. cak i da bude rast od 2% 2016 ili 2017 je smesan za srbiju. da bi se osetio rast plata i penzija rast treba da bude 4, 5 %. mada nema nista od toga pa vec najavljuje 2017 i to neki bedan rast koji niko nece osetiti. penzije i plate nece biti na nivou pre smanjenja( koje su takodje bile mizerija) ni do 2018 , za to vreme sve ce da poskupi za 20-30%. ovakve demagogije zaludjivanja naroda nije bilo u istoriji srbije. dokle vise najava. lazi, obecanja, investicija u najavi koje nikada ne dodju. dokle covece. cudim se da narod ovo trpi

sasa

pre 9 godina

rezultati su samo u tvom novčaniku, tvojim tajnim računima, tvojoj neverovatno uvećanoj imovini, kao i smanjivanju duga koji tvoj brat ima prema državi, i to falsifikovanjem zakona! al, polako, naplatićemo sa kamatom!!!

nov

pre 9 godina

Ako ne resi ovu kradju sa Notarima, to onda znaci da je i on sa njima u kombinaciji, a onda zbogom prico o borbi protiv korupcije .(93 coveka dobila licencu da uzimaju drzavne takse, i zarade po 100.000 evra mesecno, a ovde se smanjuju penzije za 1000dinara)

Nenad

pre 9 godina

Ovo je sad već zaista smešno. Istu priču ovaj čovek ispriča 2012, 2013, 2014, 2015, a evo sad i za 2016. A mi živimo sve gore. Niti te volim niti ne volim, ali glad je tu.

stranac 1952

pre 9 godina

Prave efekte rasta bruto domaćeg proizvoda premijer, kako je rekao u obraćanju poslovostvu i radnicima Rudarskog basena Bor, očekuje 2016. godini na temelju početka rada Železare Smederevo punim kapacitetom u maju naredne godine, ali i drugih industrijskih kompleksa, poput Fabrike u Priboju, petrohemijskog kompleksa, Azotare i MSK-a u Kikindi.
Znaš Vučiću, čedo Šešljevo, kako se to čita? "Sanjajte svinje kukuruz!!!" Bitno je, da sam JA glavni!:(

Bojan

pre 9 godina

Kako je lepo posmatrati našu Srbiju u napretku. Iz dana u dan, sve smo bliži oporavku, i grabimo sigurno ka boljoj budućnosti. Svaka čast za premijera i vladu republike Srbije, koji vidno ulažu sve svoje kapacitete.

Maja

pre 9 godina

jos se sprda sa ljudima.. koji rezultati osim maketa i pompeznih najava?! volela bih da cujem sta je to konkretno uradjeno, smanjenje plata i penzija?! od 2012. ne da tapkamo u mestu, nego idemo unazad i to velikom brzinom.. ne znam ni jednu osobu koja bolje zivi, eventulano mozda ovi sns botovi..

street fighting man

pre 9 godina

za neobavestene pad bdp je 4% i sada smo u recesiji, a premijer smatra uspehom sto cemo za tri godine izaci iz iste i imati cak 2% rasta bdp, uz prikrivenu nadu da cemo taj rast mozda imati i za 2 godine, samo jos da se strpimo godinu ipo ili dve kako rece pre par dana. vidimo se na sledecim izborima permijeru, na njih cu ovaj put sigurno izaci.

Lenjin vredni

pre 9 godina

Rezultati su tu samo što oni mogu biti i pozitivni i negativni a za stanovništvo su negativni! O tajkunima ne bih da pišem jer mi neće objaviti komentar

Heimdall

pre 9 godina

Koji je ovo ''vizionar'' i ''inovator''.

Sve će biti bolje, ali ne uskoro, nego kroz par godina. Za sve što je od početka najavio, uvek je išla ista priča : ''...Do 2015-e, 2016-e '' itd. I kada to narod proguta, šta ima veze iako se ne ispunjava, odneo vetar.

Ali zato kada treba da se smanje plate i penzije, a takođe poveća plata sebi i poltronima oko njega, to se odmah desi.

mislilac

pre 9 godina

Bdp ili bruto drustveni proizvod ce nam pasti u ovoj godini, 0.5% u sledecoj ce pasti 1% u 2016 ce biti na nuli a za 2017 predvidjaju rast 2 %. Sto znaci za 4 godine vladavine naprednjaka mozda budemo u plusu 0.5%. Mozda ! Nas narod ima lepu izreku cega se pametan stidi time se ****** ponosi. Za ovu ekipu nejaki Cvetko je Dusan silni a mangup Mladja doktor. Iskreno mislio sam da od Mladje ne moz gore ali nikad ne reci nikad.

anarchymeansfreedom

pre 9 godina

Rtb Bor je ponovo poceo sa radom pre vise od 3,4 godine, u sa dobrim izvozom, a ne pre 6 meseci! Znaci pre vase vlade je krenuo oporavak. A jako je zanimljivo kako menjaju jako blisku istoriju kad god im odgovara, te tek su od skoro no godinu dana na vlasti, a 2 godine pre toga vlada u kojoj su imali i vecinu ministara i vecinu u skupstini kao da nije postojala. Jos malo pa ce i most na adi i fiat da bude pre uradjeno pre 6 meseci.

dr

pre 9 godina

kad vidim da placate ove botove, a penzionere I najobrazovanije u drzavi peljesite, tad stvarno posizim. razumem da para nema, ali razumem da ste u stanju da smislite samo neke nebuloze, zbog kojih ispastaju samo i uvek obicni i posteni gradjani. nacionalne penzije narodnjacima, lepoj breni se oprasta deo duga za struju, strankama jos para i lepo placenih funkcija, tajkunima vec po zelji.. a nama crvima jos samo vazduh niste poceli da naplacujete.
stvarno, a kad cete?

Tja

pre 9 godina

Šta imamo mi tebe da volimo ili ne??? Nisi ti devojka za udaju pa da te volim nego političar pa onda radiš dobro, ne radiš dobro ili nova kategorija, koju si sam sebi izlislio, ne radiš ništa već samo pričaš, pretiš i kukaš.
Znači smenjujemo te na izborima a ne razvodimo se od tebe kao od žene.
U pravu si za drugi deo. Koliko god ti ukidao osnovne ljudske i medijske slobode rezultati su vidljivi. A rezultat je ne nula nego -3948438593458 i zato ćes dragi naš mnogo brže u istoriju nego što si mislio i još uvek mislite ti, Neša, Julin, Seljaković i ekipa oko vas.

mile

pre 9 godina

Cekajte dok krene 2015 godina i kad pocne da otpusta ljude. Jos ne znamo brojke koliko je zaposlio partijskih drugova od proslog decembra. Kriju se podaci o broju novozaposljenih u drzavnim preduzecima i po opstinama.

SO

pre 9 godina

Da se ovakvo ispiranje mozga, desava bilo gde na svetu, odavno bi narod bio na ulicama. A posto mi u Srbiji nemamo mozga, hrabrosti, pa samim tim nemamo nimalo ljudskog dostojanstva, zasluzili smo da jos bednije zivimo !!! Nista ne pada sa neba, pa i uredjen i lep zivot !

krupanjac72

pre 9 godina

ipak realno je da ova vlada mnogo preciznije trosi novac i to na uspesne projekte,nema kradja ni nestalog novca jer Vucic je dobro utego ovu vladu,mada uvek moze bolje

Higija

pre 9 godina

Građani daju punu podršku premijeru, i vole ga jer daje svaki dinar da se kompanija od strateškog značaja pokrene. Srbija ima premijera koji želi da poboljša ekonomsku situaciju do 2016 godina. Srbija samo na putu ekonomskog razvoja i prosperiteta. Efekat napora je već sada vidljiv jer je svet dao našem premijeru Aleksandru Vučiću odrešene ruke, tako treba da bude.

Vesna NS

pre 9 godina

Tužno je to kad u naš prosperitet više veruju ljudi sa strane nego mi sami. Ima ona izreka: Kakve su ti misli, takav ti je život
(Vesna BG, 12. novembar 2014 15:39)

Bas u tome i jeste stvar, oni posmatraju sa strane, neka dodju na kratak period kod nas, nek osete taj "prosperitet" na sopstvenoj kozi, pa da vidim da li ce biti istog misljenja posle!!!

Obilić

pre 9 godina

Povecanje BDP-a je moguce samo ako se ozive nekada industrijski giganti, a sada fabrike sa velikim problemima. Cini mi se da Vucic ima snage da tako nesto sprovede u delo.

ekran

pre 9 godina

samo da dodam da je Studio B(Lokalna Bg televizija) uzivo prenosio govor Vucica i Spasovskog iz Bora, zasto je to toliko vazno za Studio B em Rtb Bor nije iz Bg-a pa ni ova nova topionica nije zavrsena a zavsavaju je vec 3 godine(toliko o postenom Spasovskom), velika sramota za Studio B mada i ne cudi kad se vidi ko im je direktorka....

jopix

pre 9 godina

Vec je presao na 2017-tu... pa do juce je bilo "do 2016-te", malo prije toga 2015-ta a u predizbornoj kada je postao PPV je bila "2014-ta godina kada ce bolje da se zivi".
Rezultati? 7+ milijardi Evra duga za 2.5 godine, istorijski minus dinara, rekordna nezaposlenost, rekordan broj zatvorenih malih kompanija, smanjene plate i penzije, niti jedan ozbiljan investitor od najavljenih, FIAT (koji je doveo Cvetko) je na izlazu, jer novi modeli nisu ni u najavi za KG...
Istina mora se priznai da se Vucko zrtvovao, sopstveni novac je ulozio... lino je kupio na buvljaku onaj znak Mercedesa koji je okacio na Ikarbus.

Mirko

pre 9 godina

Gospodine Vučiću, Vi imate rezultate, a o njima ćemo govoriti kada Vas smene sa vlasti. Smeniće Vas upravo zbog rezultata kojima se dičite. To su dobri rezultati za Vaše nalogodavce, ali ne i za naš narod. Na sledećim izborima naš narod će proceniti vaše rezultate. Tade se nećete dokopati vlasti sa 25% ukupnih glasača. Naredni izbori će biti referendum.

svašta

pre 9 godina

-Pad inudstrijske proizvodnje za 16% u odnosu na sepembar 2013. godine
-Hiper-zaduživanje države, oko 8 milijardi evra za 2.5 godine
-Prodaja Telekoma, EPSa, oranica,banja, puteva...
-Medijski mrak
-Pad investicija
-Smanjenje plata i penzija

bambi

pre 9 godina

Bilo bi zanimljivo da se prikaže od 2000 godine pa na ovamo koliki su bili minusi u državnoj kasi po mesecima i godinama. Obzirom da je sad u oktobru prvi put ostvaren suficit jasno mi je da se ostvaruje sve ono o čemu Vučić već odavno priča i da reforme i štednja daju rezultat.

Jovica

pre 9 godina

Granica obecanja o boljitku se samo pomera iz najave u najavu - boljitak vec 2014-te, 2015-te, 2016-te.2017-ta je najnovija granica.
Srbija je vec u recesiji,a bice tokom 2015-te...Samo lud covek moze da bez ikakvih dokaza prognozira rast. Pogledajte u novcanik ako ne verujete

sax

pre 9 godina

Kako je lepo posmatrati našu Srbiju u napretku. Iz dana u dan, sve smo bliži oporavku, i grabimo sigurno ka boljoj budućnosti. Svaka čast za premijera i vladu republike Srbije, koji vidno ulažu sve svoje kapacitete.
(Bojan, 12. novembar 2014 15:46)

Da mi je tvoj mozak na nedelju dana...

IBJ

pre 9 godina

Gospodine Vučiću,

Prvo: valjda Vas vole Vaši mama, tata, bata i ostala rodbina, to nije posao nas građana. Na vole Vas čak ni ovi što će po službenoj dužnosti da lupaju minuse na ovaj komentar, a zašto bismo mi?

Drugo: ne očekujte da učestvujemo u Vašim snoviđenjima o uspesima jer imamo svoju pamet i ponos. Uspeha nema, osim ako pod tim ne podrazumevate to što ste meni, mojim kolegama, prijateljima i rođacima udarili namet na plate i penzije da bi ispeglali gubitke Jorgovanke Tabaković, Dušana Bajatovića i drugih "uspešnih" tumača Vaše političke misli.

Bratislav M.

pre 9 godina

Eh, a 2086. imacemo tj imacete rast od 29%, Na moju zalost mene tada biti nece. Kako mi je zao, sa ove vremenske distance, sto Slobu i njegove strucnjake nisam mogao da smislim zbog ovakvih slikanja, paradiranja i Potemkinovih sela. Ispadose svi ovi bivsi male mace za ove sadasnje. Eh Srbijo...

dejan

pre 9 godina

Pogledajte samo njihove teatralne likove u glumackim pozama,sa takvima nam nema lepog dana! Od umisljenosti,dobili su IZLIV VLASTI NA MOZAK!
NEKA NAM JE BOG UPOMOC!

cojle

pre 9 godina

@CaryKG

Druže...gazda Vučko,a i vi botići i te kako treba da se zabrinete...

U pravu si, 50% izašlih na izbore,je glasalo za Minhauzena...da ne ulazimo u priču,da barem 15% njih sada lupa glavom u zid zbog te greške...

Već,kažem,mora gazda Vule i te kako da se zabrine...jer 50% ljudi nije ni izašlo na izbore a i da jesu,ti nikada neće glasati za vadikale...a 50% izašlih nije glasalo,za Vučka...tako da je Vujke tada imao podršku,jedva 25% građana Srbije...a kažem,sa obzirom na napredne mere i rezultate "koji se vide"...jer je prošla vlast sve upropastila (ja sam mislio da ste vi iz SNSa bili prošla vlast...iako po drugi put slavite "prvih sto dana"...a ako mislite na DS...gospodo,oni su nas za skoro 8 godina,manje zadužili nego vi za 3...ali ajde,oni su imali šta da prodaju,pa su tu krali,a vi nas zadužujete,ali opet zkopali ste nas za više milki a za mnogo manje godina) tako da Vučko u ovom trenutku,nema podršku ni 20% građana.

Živi bili pa videli,mi smo lenj narod i trpimo kao stoka...mnogo treba da nas kradu,lažu i klepeću po ušima da bi izašli na ulice...ja se nadam,da će ova zemlja konačno imati i neke koristi od Šešelja...pa da će da on stvori kritičan trenutak,jer kritičnu masu imamo još za vreme prvih "pravih" 100 dana SNS vlasti.

DejaVu

pre 9 godina

Kakva demagogija! Rezultati su tu, MMF predvidja rast BDP-a od 2% 2017., a ja 2016., kaze PM. Sve mi ovo lici na Mladjinu kampanju "Srbija u EU 2007."

Kale

pre 9 godina

Treba još dosta da se radi da bi se sve obnovilo i pokrenulo, to je proces koji traje ali je barem pokrenut, oporavak firmi i nove investicije su ključne stvari za oporavak ekonomije.

Statistika

pre 9 godina

Zasto svi koji se nalze u blizini bilo kog vodje na svaku njihovu rec moraju da klimaju glavom. Secam se josod vremena Tita je tako. Sada gledam Vucica u Boru i ovi iza njega stalno nesto odobravaju klimanjem glave. Kao nesto pametno rekao.

I opet sam sebe hvali. Eto pod njegovim rukovodstvom Srbija krupnim koracima gazi napred, a svetske statistike kazu nesto drugo.Kazu da u svim parametrima klizimo na dole. Cak i na FIFA listi smo pali nize

Prinudjeni "investitor"

pre 9 godina

"Voleli vi mene ili ne, siguran sam da vidite razliku između ovoga danas i pre šest meseci ili godinu dana", rekao je Vučić.

Ja ću kao penzioner (bez ikakvog ugovora i garancija o povratku meni oduzetog novca) tu razliku najviše osećati od ovog novembra i na neodredjeno vreme.

Milos

pre 9 godina

Gospodine Vucicu rekli ste 2016 najveci rast u Evropi. Po podacima Eurostat-a za 2013 godinu najveci rast su imale Rumunija 3.5% i Island 3.3%. Znaci da bi mi trebali imati negde oko 4% da bi smo imali najveci rast. Sada pricate o 2% u 2017. sto znaci da cemo 4% imati negde oko 2020 mozda i kasnije. Vasi rezultati su smanjivanje plate i penzija, rekordno mali priliv stranih investicija, nova zaduzivanja, pad na listi konkurentnosti itd.

Mali Radojica

pre 9 godina

Koji rezultati crni Vucicu? Za skoro 3 godine Vase vladavine ja ne vidoh nista od silnih obecanja koje je sns dao. Strasno je sto SNS na vlasti. Nikada gora situacija u zemlji. Smanjujete plate i penzije, nikada veci deficit budzeta, nikada manje investicija, nikada veci strah medju ljudima, svi redom su zacutali. Osveta nepismenih prema pismenima je na delu. Imamo predsednika sa kupljenom diplomom, ministra policije sa laznim doktoratom i da ne nabrajam vise. Znaci vladabina Vase stranke je jedna velika NULA.

staniola

pre 9 godina

Definitivno su tu rezultati. Već danas nam je bolje nego sutra.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mihailo, 12. novembar 2014 17:46)
Mihailo objasnio!!!

Milan

pre 9 godina

Kakvi rezultati?
Smanjenje penzija i plata.
Stranacka zaposljavanja.
Dron sa zastavom velike albanije u sred Beograda.
Poplavljena Srbija.
Prodavanje testa sa prijemnog u srednje skole.
Strajk zdravstva,skolstva, advokata.
Gomila "doktora nauka" sa kojekakvih fakulteta u Babusnici.
Ima toga jos puno, ali me mrzi da pisem

istina

pre 9 godina

Puna podrška našem Premijeru,ne može se preko noći oporaviti sve što je decenijama uništavano,ali je očigledno da se ova Vlada maksimalno zalaže da Srbiju pokrene napred.

MiMi

pre 9 godina

Vučiću, ne obraćaj pažnju na to što pričaju da se rezultati ne vide. Videli bi se da prethodne Vlade nisu nam ostavile praznu kasu i velika dugovanja. Samo nastavi tako pa ćeš videti da će i oni najveći "protivnici" podržati tvoje reforme.

djokica

pre 9 godina

hahhah...2017te...a bilo je 2014te, pa 2016te....kakav lik
I meni prizvodnja cipela skocila za 100%, prosle godine prodao par ove bogami 2 para.. ludilo, komeNdija

Ekolog

pre 9 godina

Radi se vrlo temeljno na pobosanju standarda zivota u nasoj drzavi, reforme su korenite i vrlo ostre, a svaki korak je isplaniran i dobro promisljen. Nema sumnje da ce rezultati ovakvog rada dati samo pozitivne rezultate.

Higija

pre 9 godina

Građani daju punu podršku premijeru, i vole ga jer daje svaki dinar da se kompanija od strateškog značaja pokrene. Srbija ima premijera koji želi da poboljša ekonomsku situaciju do 2016 godina. Srbija samo na putu ekonomskog razvoja i prosperiteta. Efekat napora je već sada vidljiv jer je svet dao našem premijeru Aleksandru Vučiću odrešene ruke, tako treba da bude.

Hipnotisana Gomila

pre 9 godina

U pravu je premijer! Rezultate njegovog rada mozemo videti svakodnevno. Smanjenje plata i penzija, poskupljenje rezija, hrane, lekova. Bahacenje i izivljavanje nad gradjanima (najnovije, prebijanje starca od strane BUSPlus brojaca). Ma milina!

Hedona

pre 9 godina

Srbija ima premijera koji zaista radi za dobrobit naše države, koji radi na ekonomskom jačanju i prosperitetu. Svaki dinar ulaže u pokretanje privrede, proizvodnje i industrije. Srbija je na pravom putu, razvoju. Svaki najveći strateška kompanija u Srbiji mora ponovo da se pokrene kompletna privreda, proizvodnja i industrija. Srbija je na putu reformi i jačanje naše industrije.

Vinie

pre 9 godina

Dve zemlje u Evropi koje imaju najveći pad BDPa su:
Ukrajina 5.40%
Srbija 3.70%

Dakle, od nas je gora samo ratom pogođena Ukrajina. Dok 'reformatorksa' Srbija, koju svi hvale, od Brisela do Moskve, beleži drugi najveći pad u Evropi. Toliko.

Egon Čanji

pre 9 godina

Pravo kaže, gledaju se rezultati a ne čovek, meni je on štaviše antipatičan, ali ako izvuče ovu državu iz bule onda nemam ništa protiv da nas vodi još koju godinu.

BN

pre 9 godina

Za opipljive rezultate ce trebati jos vremena, vazno je da nas sve ne napusta optimizam. Politika koja se vodi nije za kratko vreme vec za duze. Rezultati koji slede ce odrediti buducnost gradjana i Srbije.

miroslav

pre 9 godina

Bez obzira ko kojoj stranci pripadao, ovi barem nešto rade, pravdaju novcana sredstva kojima raspolazu...vreme će pokazati da li su dobro radili

zivim za to

pre 9 godina

ja vidim da ovde ima podeljenih misljenja pa bi da izlozim i svoje ,nije nam bilo dobro sa prethodnom vlasti,glasali smo za promene, reforme i stezanje kaisa,svi smo znali da ne može preko noci da se desi cudo,i sad se opet bunimo...i sami vidimo da se Vucic dobro snalazi da je danas ovde,sutra tamo...nesto se desava,a iz svega sto radi proizilazi da nam gore ne moze biti,strpimo se,bilo je mnogo gorih dana,meseci,godina,vera u bolje sutra ce nam pomoci da prezivimo ...

kalika

pre 9 godina

Manje tabloidnih vesti,a više ovakvih,ozbiljnijih.Ne živi se od busanja u grudi i uzvikivanja parola,već od novih radnih mesta i modernizacije Srbije.

darko

pre 9 godina

Pa ako se nastavi sa resavanjem drzavnih preduzeca koja su veliki gubitasi i ako ona pocnu da proizvode mogu se ocekivati bolji dani za Srbiju...

pasta

pre 9 godina

Ravoj RTB Bor je znacajan za Srbiju jer utice na rast DBP-a Srbije, kako ova firma tako i Zelezara u Smederevu, pomaci su vidljivi a u 2016. godini nadajmo se pravim pozitivnim konkretnim rezultatima.

biljka

pre 9 godina

Lider vlade Srbije, Aleksandar Vucic, je bio u Boru i obisao RTB, a zadrzao se u topionici u kojoj je razgovarao sa predstavnicima ove firme izrazavajuci cinjenicu da je 2016. godina presudna za razvoj i pomenute firme kao i smederevske Zelezare.

Cvetic

pre 9 godina

Rezultati su vec vidljivi na nekim poljima otvarale su se nove fabrike i nova radna mesta, naravno da nista preko noci ne moze da se promeni i da je potrebno vreme da bi smo privredu i ekonomiju stavili na noge ali vidi se da opet ima pomaka i da se nesto desava.

ipsilon

pre 9 godina

Ova Vlada je jako dobro krenula u reforme, ali ima još milion poslova da se uradi da bi država stala na satabilne noge. Zato svi treba da pruže doprinos da se reforme lakše izguraju i da se pridržavaju opšte štednje.

Imperator

pre 9 godina

Mi Srbi ne volimo one koji daju sve od sebe za drzavu i njene gradjane to je vec poznato kod nas!Vucic ce svim nevernim tomama zapusiti usta ubrzo...samo polako!

centar

pre 9 godina

Prilikom obilaska Rudarskog basena Bor premijer Vucic je izrazio uverenje da vlada Srbije ocekuje rast BDP-a u 2016. godini na temelju pocetka rada Zelezare Smederevo u maju naredne godine, ali i drugih industrijskih kompleksa, poput Fabrike u Priboju, petrohemijskog kompleksa, Azotare i MSK-a u Kikindi.

Dorijan

pre 9 godina

Srbija se definitivno nalazi na pravom putu ka napretku i razvoju, u to nema sumnje. Aktuelna vlast intenzivno radi na ostvarenju ekonomskog oporavka i razvoja Srbije, a to je najbitnije za sve nas. Boljitak će se sigurno osetiti do 2017. godine.

Srbin

pre 9 godina

Rezultati su najbitniji tako da i ako te danas narod i ne voli za godinu-dve kada rezultati rada ove vlade na celu sa Vucicem izadju na videlo svi ce te zavoleti!Ovaj period oporavka je tezak i ni malo lak i potrebno je vreme da stvari dodju na svoje mesto!Isto tako primera radi nismo voleli selektora fudbalske reprezentacije Srbije Sinisu Mihajlovica dok je covek bio u procesu stvaranja reprezentacije i njenog podmladjivanja.Pljuvali smo ga,terali iz reprezentacije i onda...covek napravi bum sa reprezentacijom,krenu da igraju fudbal,svi zavoleli selektora,a Sinisa ode... casno i dostojanstveno ostavivsi iza sebe zavrsen posao!

CaryKG

pre 9 godina

Oni koji ne žele da vide rezultate su u ozbiljnom problemu. A premijer nema potrebe da se brine izabralo ga je 50% izašlih na izbore, oni će rezultate zasigurno videti.

Dama bez blama

pre 9 godina

Ma to je jedina istina u zivotu. Ma sta radili rezultati su ono sto vas cine. Isto su napadali pre marta, ali zbog tih rezultata, bas se pokazalo da je to istina i da je zbog rezultata dobio jos vecu podrsku, a predvidjali su mu poraz.

Nejt

pre 9 godina

Ovo jeste tacno. I u mom komsiluku ima jedna baka, ona je stalno govorila moj Tadic najbolji, najlepsi...A dade glas na izborima proslim Vucicu i plus ga hvali na sva usta sad. Moze covek radom da zadovolji i one najtvrdje.

Stizanin

pre 9 godina

Cinjenica jesta da ovo sto Vucic radi daje pozitivne rezultate i da niko do sada, posebno za ovako kratko vreme nije uspeo da postigne ni slicne, i bez obzira na to sto trpi raznorazne napade vecina gradjana i dalje veruje u to sto radi.

Rista

pre 9 godina

U pravu je Vucic,treba spreciti odlivanje novca iz drzavnih firmi i strogo kontrolisanje trosenja novca jer valjda i drzava mora imati neke koristi od firme u koju je ulozila na stotine miliona evra!Eto do skora su svi bezali iz Bora a mislim da ce to prestati sa povecanjem proizvodnje i boljim uslovima u RTB-u!

RUS

pre 9 godina

Svima je jasno da ako uspemo da rešimo probleme najvećih gubitaša, ogromnih firmi koje su omča oko vrata celoj Srbiji, te one počnu da posluju pozitivno, život u našoj zemlji će biti neuporedivo bolji! Samo neki ljudi to nikada neće priznati jer im to ne ide u prilog, ostaju sve više bez argumenata za kritiku Vlade!

mimi

pre 9 godina

Mislim da ćemo tek kroz godinu, godinu i po videti sa sigurnošću rezultate, ali činimi se da od prethodne vlasti nije moglo gore. Sve su rasprodali a mi se još i zadužili preko glave

Veljo

pre 9 godina

Mora se priznati da su stvarno pokrenute firme koje su ceo zivot bile gubitasi ili su dosle skoro do zatvaranja!Treba se boriti za svaku firmu,za svako radno mesto i podrzavam ovakvu agilnu politiku koja trazi resenje za svaku firmu!

Fiona

pre 9 godina

Rezultati su vec vidljivi na nekim poljima otvarale su se nove fabrike i nova radna mesta, naravno da nista preko noci ne moze da se promeni i da je potrebno vreme da bi smo privredu i ekonomiju stavili na noge ali vidi se da opet ima pomaka i da se nesto desava.

Filip

pre 9 godina

RTB Bor se zahuktava, otvara se nova topionica i nova fabrika sumporne kiseline, uz to se vodilo racuna o zastiti zivotne sredine i o profitu ciji rast se opravdano ocekuje.

torba

pre 9 godina

Nadajmo se da cemo uspeti da precenimo ocekivanja MMF-a da ce nam DBP biti u porastu za 2% vec u 2016. godini, ovo uverenje je istakao i premijer Vucic na konferenciji za novinare u RTB Bor, koji je obisao radi licnog uverenja kakva je trenutna poslovna situacija u ovoj firmi.

Sale

pre 9 godina

Mislim da je potrebna veca kontrola preduzeca da se zaustavi dalje propadanje i lose poslovanje samim tim da drzava vise ne daje pareiz budzeta gubitasima a direktori koji dovedu preduzece do propasti treba da odgovaraju.

Gaga

pre 9 godina

Podrzavam svakog ko uspe da dovede investitore i spase neku propalu firmu i sacuva na hiljade radnih mesta!Skoro 10 godina Zelezara u Smederevu se finansira iz drzavne kase i dovodjenje inostranog partnera ce pored ustede u budzetu dovesti i do zaposljavanja ljudi a obezbedice i prihode drzavi!

pirkac

pre 9 godina

Rezultate Vlade mozemo videti u svim oblastima, pocev od zakonodavne, smanjenja nezaposlenosti, dolaska velikih investitora, zahvaljujuci svemu tome nas premijer je svuda rado vidjen gost!!!

Kristina

pre 9 godina

Rezultati su najvažniji, dosta nam je praznih obećanja hoćemo da vidimo dela, premijer ne obećava mnogo ali ispunjava svako obećanje i predano radi na ekonomskom oporavku zemlje.

K- Puma

pre 9 godina

Običnom narodu trebaju fabrike, trebaju radna mesta. Ne prošlost, ne sadašnjost, narod želi budućnost. Mladi moraju da ostanu u Srbiji, da rade, da rađaju decu. To je cilj, to je pravi put!

Ej bre!

pre 9 godina

To što rezultati još uvek nisu drastično vidljivi je jer nije uveden profesionalni menadžment koji bi napravio novu sistematizaciju i nesposobne i nepotrebne otpustio, što nisu uvedeni platni razredi i što nije oštrije smenio lokalne vlasti koje su nezainteresovane za dobođenje investicija u svoje gradove. Zato Vučiću prestani da ih štediš i kreni u rigoroznije reforme. I onako će te kuditi ovi koji ničemu ne vrede, ali ćemo bar mi koji do sada nismo imali šansu da budemo zahvalni.

to su rezultati za samo 3 godine

pre 9 godina

Činjenice (od 2000. do danas):

1. Nikad manje plate.
2. Nikad manje penzije.
3. Nikad veća nezaposlenost.
4. Nikad veće partijsko zapošljavanje.
5. Nikad veći medijski mrak.
6. Nikad brže zaduživanje države.
7. Nikad veći javni dug.
8. Nikad gori tretman pravih intelektualaca i pravih radnika.
9. Nikad gora ekonomija.
10. Nikad slabiji dinar.
11. Nikad gora organizacija za vanredne situacije.
12. Nikad gori fakulteti.
13. Nikad veće migracije iz zemlje.
14. Nikad teže zapošljavanje.
15. Nikad više taksi i poreza za privatnike.
16. Nikad veći uticaj tajkuna.
17. I ono najvažnije nikad gore beznađe.

Neću ništa da zaključujem nego imam samo jedno pitanje - da li ćete opet glasati za njih?

kofa

pre 9 godina

Sve vise je sigurna tvrdnja da ce Srbija 2016. godine uspeti da ostvari sve sto joj je plan kroz reforme koje intenzivno sprovodi. Premijer Vucic je posetio RTB Bor kako bi sagledao situaciju u kakvoj se nalazi pomenuta firma, a moze se reci da ide na bolje.

cevap

pre 9 godina

Vlada Srbije radi na polju pokretanja firmi koje su dugi niz godina stajale u mestu po pitanju poslovanja, kao sto je RTB Bor, a u toku obilaska ove firme premijer je izjavio da ce vec naredne godine a zakljucno sa 2016. godinom ovo preduzece razviti, sto je veoma bitno za DBP.

duh

pre 9 godina

Firme tipa RTB Bor, smederevska Zelezara, MSK Kikinda, su slicnog tipa u smislu da je drzava napokon pocela da resava njihove sveopste probleme. Obilaskom RTB Bor premijer je istakao da je krenuto sa dobrim procesom poslovanja i izrazio je uverenje da ce u 2016. godini ona da utice na rast DBP-a.

Vladan

pre 9 godina

Činjenica jeste da nam je bolje. Nema više brige da li će radikali doći na vlast. Svaka čast Vučiću na tome, samo je za dve godine uspeo da radikale umiri svojom čvrstom rukom!

skorpija

pre 9 godina

Srbija bi razvojem RTB Bor, Zelezare u Smederevu, MSK Kikinda i jos drugih firmi postigla rast DBP-a od 2% u 2016. godini, sto i treba ocekivati s obzirom na investitore koji su obecali da ce nam pomoci oko razvoja ovih firmi.

putnik kroz vreme

pre 9 godina

Ako su makete rezultati onda ih imate. A što se tiče borske topionice ona neće proraditi još dve godine najmanje, ali to je 2016, zar ne. Pritisnuće dugme 23.12.2014. i to će biti to, jer na radilištu i piše da će tada biti kraj prve faze. Boranima vazduh neće biti čistiji iz mnogo razloga, ali bitno je najavljivati, što je jedan od načina manipulacije narodom, drugi je da se narod ubedi da je glup a ostale možete pročitati kod Čomskog na netu i sve će vam biti jasno.

simce

pre 9 godina

Sto se tice rezultata, koje je premijer Vucic spomenuo, naravno da se primecuju pomaci u proteklih 6 meseci do godinu dana. On je u sagledavanju stanja u kakvom se nalazi topionica RTB Bor rekao da ova firma ide u svom poslovanju ide u pravcu na bolje.

nataly

pre 9 godina

@Zalosno je sto ce ovako lepa vest biti manje propracena od one o povratku Vojislava,od kog apsolutno nemamo nista
(Error 404 Not Found, 12. novembar 2014 16:01)

Veruj mi i meni.Kao neko ko u Boru zivi od rodjenja vrlo dobro znam sta nova topionica znaci za sve njegove gradjane.I mogu da pohvalim tandem Vucic - Spaskovski jer da njih nije bilo zavrsetak nove topionice ne bi bio na vidiku.

skorpija

pre 9 godina

Srbija bi razvojem RTB Bor, Zelezare u Smederevu, MSK Kikinda i jos drugih firmi postigla rast DBP-a od 2% u 2016. godini, sto i treba ocekivati s obzirom na investitore koji su obecali da ce nam pomoci oko razvoja ovih firmi.

frenki

pre 9 godina

Predstavnici vlade Srbije, premijer Vucic i ministar Vulin, bili su u obilasku firme RTB Bor, cije je poslovanje sada bolje nego pre i od koga delom zavisi rast DBP-a Srbije. Samo treba da nastavi sa dobrim poslovanjem.

frenki

pre 9 godina

Predstavnici vlade Srbije, premijer Vucic i ministar Vulin, bili su u obilasku firme RTB Bor, cije je poslovanje sada bolje nego pre i od koga delom zavisi rast DBP-a Srbije. Samo treba da nastavi sa dobrim poslovanjem.

SNS prevaranti

pre 9 godina

Vučić Najava, je najavio, po hiljaditi put, da će nam biti bolje za nekoliko godina...čista kupovina vremena da se zadrži na vlasti, spinovanje, prevarant...Kad pogledam ove smešne likove, stručnjake za prevare,(Bane Ivković, Vulin, pa ovaj prevarant Spaskovski) oko Vučića to je garancija za propast. Drugo, prosto je neverovatno koliko se falsifikuju podaci, laže se neviđeno, a istina je poražavajuća po nas i ovaj režim. SNS prevaranti su oteli medije i lažu li lažu. Primera je bezbroj, a ja ću vam navesti samo jedan, da vidite kako funkcioniše sns sistem za laži i prevare. Niko ne spominje ,,efekte'' ekonomsko-estradne mere - zaposliš tri radnika, sedam radnika gratis, ne plaćaš poreze, država će vam platiti poreze, tjst MI. Pa neka nam daju podatke, tačne, koliko je na taj način zaposleno NOVIH RADNIKA. Pa ni 1000, a šta se desilo - privatno-tajkunsko preduzeće otpusti radnike, pa iste te radnike nakon nekoliko dana ponovo zaposli i manje plaća poreze itd. Eto, to vam je ta fantastična mera Vučića i ekipe neznalica, prevaranata.

SMEdeREVAC

pre 9 godina

Alo, mi ćemo...,mi ćemo,....pa 2017-te,...Dve trćine nacije je na ivici egzistencije-državni aparat se iživljava sa "mrtvim" budžetom,...BAJKE, obećanja,...NIŠTA reformisano, niko otpušten,...PROTIVZAKONITO prezaduženje nacije se nastavlja,....SUDSTVO ĆUTI,policija ćuti,... Svi štrajkuju samo kada je plata u pitanju,...maleprivatne firme "mrtve", ...krupan kapital nema ni kontrolu,niti se bilo šta istražuje-...Zakon o poreklu kapitala je totalno izblokiran i "gurnut pod tepih"!!!!!!!!!!!
O čemu ovaj čovek govori, kada realni sektor i dalje opada(bednih 300 000), a državni raste(stalo se brojanje na 780 000!)??!!
Alo, višak u državnom sektoru(državna tajna br.1)godišnje "pojede" od milijarde evra, neki ekonomisti predpostavljaju da je cifra i do dva i po puta veća!!!!!!
Ovde treba stati, jer politikanština i apsurdi koje ona sa sobom nosi - UVELIKO GAZE ZDRAV RAZUM I DA SE NE BI OVAJ MOJ KOMENTAR PRETVORIO U GOMILU PREJAKIH REČI-KOJE BI GA "IZBLOKIRALE"!!!!!!!

Silver Surfer

pre 9 godina

Kada je u pitanju RTB Bor nekako se sve vrti oko broja 500. Tacnije, pred poslednje republicke izbore u RTB-u je posao na neodredjeno dobilo 500 ljudi, upuceni kazu da je u pitanju i veci broj ukoliko se uzmu u obzir firme koje su povezane sa RTB-om. A oni srecnici koji su potpisali ugovor na neodredjeno tog dana su, vracajuci se sa posla, trubili kroz ceo grad da su mnogi mislili da je svadba u pitanju. Inace, u RTB-u Bor pojedinci sa zavrsenom trogodisnjom srednjom skolom primaju i do 90 000 RSD mesecno. Takodje, dugovi RTB-a procenjuju se na preko 500 miliona evra (dobar deo na poreze i doprinose za plate) i verovatno ce ih, po starom dobrom obicaju, vracati svi gradjani Srbije.
Ova prica premijera sem jeftine politicke kampanje ne predstavlja nista drugo. Zaposljavanje pred izbore, kupovina glasova. Ova vlast i njen premijer rade sve ono za sta su optuzivali DS. Na kraju, politicka sudbina bice im ista. Jedino je izgleda Spasovski nezamenljiv.

sigurna kuca za A.V.

pre 9 godina

rezultati su tu ali su veoma losi gospodine premijeru. ja nit vas volim nit vas ne volim ali vasi rezultati su razocaravajuci.
za neke stvari priznajem premijer nije kriv i bas bi me bilo briga da li je on na vlasti ili neko drugi, ali njegovo agresivno pojavljivanje u medijima, laganje, vredjanje svakog ko izrazi sumnju u bilo koji njegov potez, uz nejgove nove izume kao sto su botovi me je napravilo velikim protivnikom njegove politike.