Četvrtak, 16.10.2014.

12:25

Iza zatvorenih vrata sa Putinom

Predsednik Rusije Vladimir Putin sleteo je na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, posetio je groblje Oslobodilaca Beograda i sastao se sa državnim vrhom Srbije.

Izvor: B92

Iza zatvorenih vrata sa Putinom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

205 Komentari

Sortiraj po:

Milan1989

pre 9 godina

Toliko toga nas vezuje sa Rusijom,koreni,istorija,vera,zajednicka borba,i mislim da su ovi dogadjaji danas pun pogodak za nasu drzavu. Na stranu unutrasnja politicka opredeljenost,ova parada je perfektno organizovana do svakog detalja,i drago mi je da se drzava pokazala u ovakvom svetlu. Sa Putinom potpisani brojni sporazumi,od kojih cemo imati ogromne koristi,tako da ne vidim razlog da neko zameri bilo sta ovoj poseti i ovoj velicanstvenoj paradi.

Luka123

pre 9 godina

Jubilej povodom 70-ogodišnjice od oslobođenja Beograda, zaista je lepo protekao. Čak ni kiša nije uspela da rastera mnogobrojne građane Srbije, koji su između došli da pozdrave predsednika Rusije. Osim ovoga, značajno je i to što su potpisani mnogobrojni ugovori koji će još više doprineti zbližavanju dve države, a i koji će omogućiti da se njihovom realizacijom unapredi i život građana Srbije.

pirlo

pre 9 godina

Ovo je bio veliki dan za Srbiju, poseta velikog drzavnika, velicanstvena parada i postignut veliki broj dogovora znatno ce pribliziti dva naroda...

Kuler

pre 9 godina

Beograd oslbodjen 20.10., a parada se pravi 16.10 da bi se uklopila u Putinov raspored!!!
Srbija skrnavi na svaki način žrtve pale na ulicama Beograda pre 70 god. Ništa novo!!!

Lena

pre 9 godina

Bilo je zaista fenomenalno, ali svakako je važan i ekonomski momenat Putinove posete i unapredjenje trgovinskih odnosa našedve zemlje.

SrkiVB

pre 9 godina

Zapad nas nije toliko cenio dok nismo ponovo počeli da gradimo dobre odnose s Rusijom, jer su videli da imamo alternativu. Iako će na zapadu možda neko negativno da prokomentariše Putinovu posetu Srbiji, smatram da će sve ostati na takvim komentarima, a da će Srbiju još više ceniti i uvažavati.

SaleGrujic

pre 9 godina

Srbija treba što bolje da se pozicionira u odnosu na velike svetske sile, pre svega tu mislim na SAD, EU, Rusiju i Kinu. Poseta ruskog predsednika će dodatno učvrstiti prijateljstvo Srbije i Rusije. Odnos sa Zapadom je isto dobar, čak bi se moglo reći i odličan, i ne vidim nikakav problem da Srbija ide ekonomski i diplomatski u "dva pravca".

Tigar22

pre 9 godina

S ponosom sam gledao TV prenos parade. Nažalost istoj nisam mogao i lično da prisustvujem, ali mi je drago da ipak Srbija ima vojsku, iako su neki pokušavali tokom godina da je unište. Putin je svakako svojim prisustvom ovaj događaj uveličao.

ZuZiZu

pre 9 godina

Bratske spone između naše dve zemlje predstavljaju direktan balans interesima koji nas vuku ka Evropi. Evropa nevoljno prati instrukcije Bele Kuće, iako je ekonomski i energetski zavisna od saradnje sa Rusijom, zato verujem da joj je Srbija, kao moderator, izuzetno potrebna, stoga imamo realne šanse da uspešno istrajemo na oba svoja puta.

Lajonel

pre 9 godina

Nemojte kukati na svoju zemlju i vladu. Kakvi god da smo, mi smo stari i posten narod koji je u 95% slucajeva vodio iskljucivo odbrambene ratove. Jako malo, jako malo zemalja moze tima da se pohvali. Izacicemo i mi iz ovih sra...

Ivana11

pre 9 godina

Ovo je veliki dan za Srbiju, docekati najveceg drzavnog zvanicnika, je nesto sto se ne desava svaki dan, a koji je spreman da nam na svaki nacin pomogne. Rusija je ogromno trziste, s tim, je i veliki prostor i potencijal za izvoz nasih proizvoda i razvoj nase privrede,poboljsanje naseg spoljno-trgovinskog bilansa, a o gasovodu i Petrohemiji i da ne govorim.

penzioner

pre 9 godina

Ja se nadao nakon dolaska Angele Merker i ovih silnih EU prijatelja da ću moći da kupim 100g salame koju već godinama merkam u prodavnici ali ništa. Čak i posle gej parade i dalje je merkam. Ajde da vidimo sad kad je došao Putin da li ću je konačno kupiti.

maloicitao

pre 9 godina

Covek je dosao na par sati u Beograd, a od toga se pravi ludilo!Zao mi je, ali apsolutno ne razumem ni tenkove ni avione ni pesadiju, ni zatvoren grad... Mogao je lepo da ode na Kalemegdan u Vojni muzej i mirna Backa!(Cirkus, 16. oktobar 2014 12:30)

Pa ti onda apsolutno ne razumes pojam drzave, pojam proslave godisnjice oslobodjenja glavnog grada kao ni pojam nacionalnog ponosa.

Lilit

pre 9 godina

Dobro je sto je dosao Putin,ali zar ne skrnavimo sene svojih predaka pomerajuci svoj Dan oslobodjenja i njegovu proslavu. Divno bi bilo da je Putin dosao 20.10,i ne bih se osecala ovako bedno.

videla sveta

pre 9 godina

Meni suze teku od tuge. Plačem nad ovako lepom Srbijom i nad ovim našim gladnim i bosim narodom. Da li je iko od ovih bezzubih koji hrle ka Ušću ikada bio u nekom razvijenom gradu, da li je osetio kako izgleda kvalitetan život, kada ne morate da razmišljate o egzistencijalnim problemima nego gde ćete na letovanje.Suze mi teku od naše neobaveštenosti, neobrazovanja, zaslepljenosti, nesposobnosti samostalnog racionalnog rezovanja. Nemam ništa protiv Putina, čak štaviše ne zanima me, ali zar nam atentat na Franca Ferdinanda nije bio dovoljan. Čitam ove sumanute komentare, mnogo smo mi mali da bi smo se busali. A gladni, bosi, goli, deca bez posla, zadužujemo se da ne bi napravili genocid nad penzionerima. T U G A. Zato ne mogu da prestanem da plačem, jer ne vidim kraj ovom našem ludilu, da ne kažem gluposti

imemoje

pre 9 godina

Ne razumem ovaj vas cinizam!? Jel vam je toliko mozak pun mrznje pa cak i kad je nesto dobro i lepo u nasoj zemlji,to pljujete jer mrzite Vucica,iz kog konkretno razloga?

asterix

pre 9 godina

Dobrodosao! Rusi su veliki prijatelji Srba i obrnuto! Putin je osetio potrebu da dodje u nasu zemlju koja mu je jedini pravi prijatelj u Evropi! Sta tu nije jasno?

Milorad Trajković

pre 9 godina

..."Posle razgovora, premijer Srbije i ruski
predsednik će se obratiti medijima"...
A zašto ne srpski predsednik i ruski
predsednik?
(ZLOBEX, 16. oktobar 2014 12:33)

Zato što su po Ustavu Srbije premijer i Vlada ovlašćeni da vode državnu i spoljnu politiku, a ne predsednik republike...

x file

pre 9 godina

situacija podsjeca na tokove i granice kao i desavanja prije I svjetskog rata. sada je sansa da uz Rusiju pridobijemo i Njemacku i za sva vremena otjeramo Englesku od sebe koja je sa Turskom cijelih 200 godina pravila paktove protiv Srba i Srbije; npr. Englezi su podmetnuli demonstracije 27 marta 41 i mi Srbi bili unisteni u genocidu od strane ustasa 1941-1945, Englezi su podmuklim igrama odvojili Srbe od svojih prijatelja Amerikanaca tokom II svjetskog rata ( partizani nisu Srbi), zato narode uz Rusiju i Njemacku protiv Anglosaksonaca...

anonymous

pre 9 godina

Dobrodosao veliki Vladimire, puno mi je srce kad vidim najmocnijeg coveka na svetu u nasoj zemlji. Cak je i smotani Nikolic prilagodio svoj govor ovolikom drzavniku. Odlicna stvar za Srbiju. 600 novinara pratilo dolazak Busha u Zagreb a Putinov u Bg 1000 novinara.

mi smo mali

pre 9 godina

nije on dosao zbog srbije, nego zbog rusije. nema emocija u politici, samo interes, interes i interes. onomad u rusiji sam shvatila da oni nemaju pojma ni sta su srbi a kamo li da se mi smatramo bracom.
dobrodosao predsednice ruske federacije i sto vise lepih ugovora nam ponudio.

Лигалајз ит

pre 9 godina

Не знам шта је већа срамота - она брука са дроном, како нас намагарчише и испровоцираше, или ово додворавање.

Bačka. Tvrdj.

pre 9 godina

lepši trenutak za domaćina ne postoji, ovo je istorijski dogadjaj i sreća za sve nas. Budimo ponosni domaćini i dignimo glave, dobro nam došao Putinu.

Kiza

pre 9 godina

Gledam i ne verujem da se pojavilo sunce upravo kada je dosao Putin. I vreme nam ide na ruku. E da nam sada krene sve u mnogo boljem pravcu. Ocekujem velicanstvenu priredbu

Lazar

pre 9 godina

Dolaze naši. BOG POMAŽE. Dobro nam došao Putine Vladimiroviću! Katolici su nam napravili veliku nepravdu. Srbija je logor smrti. U srbiji je zabranjeno pravo na rad. Ništa ne čekića, ništa ne motika. MUP valja drogu za Vatikan. U pitanju je projekat Vatikana koji sprovode kaparisani plaćenici. G-dine rate instalirati 1000 agenata da uklonimo kaparisane plaćenike I postavimo jednoga Visokog predstavnika da upravlja sa nama ili ovde ni jedno srpsko uvo neće ostati.

Oliver

pre 9 godina

Drago mi je što je Putin posetio našu zemlju. Svojim prisustvom je uveličao ovu manifestaciju, u to nema sumnje. Njegova poseta Srbiji je pokazatelj prijateljskih odnosa i saradnje dveju zemalja, a to definitivno moramo nastaviti i u narednom periodu.

v

pre 9 godina

Svidja mi se sto nerviramo SAD i EU, tako da necu skroz pljuvati po dogadjaju. Ali parada je smesna jer mi ni svoje gradjane na svojoj teritoriji ne umemo i ne smemo da zastitimo.

NN

pre 9 godina

Pre nekog izvesnog vremena zatekao sam se u Pragu u vreme kada je bio neki savez ne mogu da se setim tacno cega ali znam da su istom prisutvovali Obama i Putin u isto vreme na istom mestu.
Ja sam za to vreme bio u centru pestonice Ceske a da za to vreme nisam video ni jednu guzvu na ulicama ili ne daj Boze zatvaranje ulice. Skroz normalno se obavljao zivot kao i svaki drugi dan.
U Beogradu od nedelje se ne zna gde je veca guzva i to traje vec cetiri dana.
Ogranizacija 0 ( NULA )

Ignjat

pre 9 godina

Ovako viskoki zvaničnici, poput Putina, retko posećuju ove krajeve, tako da je ova poseta jako značajna i za region i činjenica je da u susednim državama vlada veliko interesovanje za Putinov dolazak. Rusija na čelu s Putinom je zaštitnik nacionalnih interesa Srbije, a takođe predstavlja i razvijajući faktor za našu zemlju.

Milovan

pre 9 godina

Vidim da neki pisu o vremenu. To vec i ptice na grani znaju da se vreme moze kontrolisati. Na njihovoj paradi u Moskvi nikada nije pala kap kise, oni su sami priznali, takodje i kinezi, da mogu kontrolisati vreme. Poplave su samo vid buduceg ratovanja, ratovace se prirodom, dzabna sile druze! Ali zato kad priroda poludi...

Elem, dobro nam dosao Vlado, velika je cast ugostiti najveceg politicara na svetu, trenutno, bez premca!

Jo

pre 9 godina

Ne zna covek engleski, ne zna ruski, ne moze ni jednu recenicu da zapamti, cita non stop sta treba da kaze, mnogo me je sramota u ovom trenutku... Ali vidim da Vucko parla za sve pare, mozda ce on da izvadi situaciju.

Adje

pre 9 godina

Hahahahaha kako se ovaj nikolic iskrivio kao da se digao iz groba,a vidite dacicevo lice i vucicevo na silu se osmehuju a putin oda pocast ispravi rep od zastave a ovaj grbavi od nikolica svo vreme ljubi naprazno zastavice na vencu i nesto saoce putinu ovaj ga ni ne slusa sta nikolic prica...putinu je u glavi kako da potpise ugovore i da sto brze ode nazad a budale od gradjana ostaju i dalje bez posla hleba gladni bosi jadni bedni dok ovi sa kravatama zgrcu milione eura...gradjanima nista nece biti bolje...i molim medije da ne pricaju u ime cele srbijevec samo u ime beograda i dva tri grada u srbiji...u ime nad sandzaklija ne treba da pricaju jef nad ne zanima ni putin ni obama ni niko naz zanima kako da prezivimo i prehranimo nasu porodicu u ovoj jadnoj bednoj i bolesnoj crkvenoj drzavici...nikolic toliki patriota i rusofil ne zna ruski jezik hahahahahahahaha......

miki

pre 9 godina

Drug Putin, usput navratio 3-4 sata na Putinijadu da pozdravi svoje rusofile, pa ode u Italiju 3-4 dana da se provodi :)..

E moja Srbijo medju sljivama!!

foco starac

pre 9 godina

Rusija je zemlja koja neguje tradiciju i svoju istoriju! Znaju da smo i mi takvi,kad smo u mogucnosti,nekad i ne mozemo ali ono zajednicko cuvamo! Podrska za Vucica,Putina,vladu,SRBIJU!

abc

pre 9 godina

Diploma govori ruski ko her zika pavlovic. nije ocenj interesantno vec ocenj interesno. Mogao je bar nauciti te dve reci a ne da me blamira pred putinom. Putine, care!!!hvala sto si dosao. Ovo je ko melem na ranu posle desavanja od poslednja dva dana.
Izvinjavam se zbog gramatike, novi telefon je u pitanju.

goran bb

pre 9 godina

Kakvi su carevi ovi Rusi. Razvedrili nebo dok si reko keks.
Isto kao i za njihovu veliku paradu, tada nikad nije pala kisa.
(CA, 16. oktobar 2014 12:59)

Ma ne, to je HAARP. Danas je garantovana glavobolja a naknadne posledice prskanja koječega po nebu pripisaćemo amerikancima.

Ljubav1

pre 9 godina

Ponosna sam sto sam danas ovde gde jesam u Srbiji, gde tesko živim, ali ponosno jer nismo uveli sankcije bratskoj Rusiji. Putine, volimo te brate bajkeru.

Mare

pre 9 godina

Jadan je ovaj podanički odnos prema Putinu. Dakle ne ni prema Rusima ni prema Rusiji, već prema jednoj ličnosti. Živela Srbija, nikad Rusija!

Mihailo

pre 9 godina

Nikako ne podnosim skoro podanički odnos Srba prema Putinu; ali bih mogao da ovog puta, iz razloga što će se proEU snage u Srbiji, EU i SAD, dakle zajednički neprijatelji, nervirati zbog ove posete, parade i neuvođenja sankcija Rusiji, pređem preko istog.

Živela Srbija, živela Rusija!

Klekovaca

pre 9 godina

Ovo na kraju teksta pokvari mi sve, ispada da mu je Bgd usputna stanica. Medjutim slobodan sam da primetim, Nikolic je danas izjavio da je ovu Putinovu posetu Beogradu zakazao davno, i da je on pozvao Putina. Pa kako se onda pogodi sad bas da ima i zasedanje EU na kome ce ucestvovati?

Petar

pre 9 godina

"Ovo je treća Putinova poseta Beogradu - 2001. godine posetio je Srbiju kao predsednik, 2011. kao premijer, a 2014. kao gospodar sveta!"

djole

pre 9 godina

Ajaoj, Aleksej Miler?! Jedan od najmocnijih likova na planeti?
Ajoj, sta smo zabrljali? Pa taj gde ode nesto se krupno desi.
Bio u madjarskoj nedavno i Madjari sutradan zavrnu gas Ukrajini (s pravom jer to i jeste ruski gas koji ne smeju preprodavati po ugovoru).
Miler i Putin? Uh...najmocniji tandem koji u ovom trenutku postoji. Ali zaista.

familija Ristic, koja slavi 12.septembra Slavu sv Aleksandra Nevskog

pre 9 godina

Kisa je,nema veze,za nas u kuci danas je praznik,doci cemo da te pozdravimo. Dobro nam dosao.

Миланче

pre 9 godina

Са слетањем Путина у Србији је грануло сунце, стала киша. Дошло време да се Србија окрене ка истоку, што даље од евРОПСКОГ унијатског пута без повратка.

ljutko

pre 9 godina

A jel doneo Miru i maloga? Kada nam ih bude isporučio tek tada ću ga smatrati prijateljem moga naroda. Dokle god neko pruža utočište dokazanim lopovima i krvolocima isti je kao i oni.

svetla buducnost

pre 9 godina

Prema najavama iz Beograda, predsednik Nikolić će uručiti Putinu Orden na velikoj ogrlici.

Da nam i PreCednik ima neku zanimaciju!!!

Losmica

pre 9 godina

Putin je jedan od najvećih državnika današnjice pa treba da smo ponosni što je izdvojio neko vreme da nas poseti. Mislim da je to od velike važnosti za jačanje naše pozicije u diplomatskim krugovima.

R,Zivkovic,Rotterdam

pre 9 godina

Putin stigao u Beograd,slava srpskim junacima koji dadose zivot u dva rata za Otadzbinu, a naravno i Ruskim i svima ostalima kojisu ginuli za Srpstvo i Srbiju u dva rata.srbija se oduzuje moralno i secanjem,onima koji su dali zivote za OTADZBINU SLAVAIM I HVALA!!

Cirkus

pre 9 godina

Covek je dosao na par sati u Beograd, a od toga se pravi ludilo!

Zao mi je, ali apsolutno ne razumem ni tenkove ni avione ni pesadiju, ni zatvoren grad... Mogao je lepo da ode na Kalemegdan u Vojni muzej i mirna Backa!

Znakovi pored puta

pre 9 godina

Predsednik Republike i predsenik vlade Srbije... razgovaraće odvojeno... Strastveni ljubitelj futbala išao na utakmicu Borusija - Šalke 04 a nije došao na utakmicu reprezentacije Srbije. Putina na aerodrumu dočekao Nikolić... Kada ste poslednji put videli njih dvojicu zajedno?

niski letac

pre 9 godina

jedini nas prijatelj u celom svetu , i treba da dodje, i treba da proslavimo dan pobede, jer imamo herojsku istoriju ma koliko drugi pokusavaju da nas ponize svakim danom i da nas nateraju da se stidimo svoje zemlje. o ekonomiji i trenutnoj vlasti drugom prilikom

s.

pre 9 godina

"Biće, takođe, razmotrena pitanja koja se tiču regionalnih odnosa i procesa pridruživanja Srbije EU."

Kada bi neko mogao suvislo da mi objasni kakve veze ima Rusija sa našom spoljnom politikom i našim pristupanjem EU?
Da ne treba da tražimo dozvolu ili tako nešto?
Kakav bezobrazluk.
Oterati to odmah.

Mihailo

pre 9 godina

Nikako ne podnosim skoro podanički odnos Srba prema Putinu; ali bih mogao da ovog puta, iz razloga što će se proEU snage u Srbiji, EU i SAD, dakle zajednički neprijatelji, nervirati zbog ove posete, parade i neuvođenja sankcija Rusiji, pređem preko istog.

Živela Srbija, živela Rusija!

Cirkus

pre 9 godina

Covek je dosao na par sati u Beograd, a od toga se pravi ludilo!

Zao mi je, ali apsolutno ne razumem ni tenkove ni avione ni pesadiju, ni zatvoren grad... Mogao je lepo da ode na Kalemegdan u Vojni muzej i mirna Backa!

Losmica

pre 9 godina

Putin je jedan od najvećih državnika današnjice pa treba da smo ponosni što je izdvojio neko vreme da nas poseti. Mislim da je to od velike važnosti za jačanje naše pozicije u diplomatskim krugovima.

niski letac

pre 9 godina

jedini nas prijatelj u celom svetu , i treba da dodje, i treba da proslavimo dan pobede, jer imamo herojsku istoriju ma koliko drugi pokusavaju da nas ponize svakim danom i da nas nateraju da se stidimo svoje zemlje. o ekonomiji i trenutnoj vlasti drugom prilikom

anonymous

pre 9 godina

Dobrodosao veliki Vladimire, puno mi je srce kad vidim najmocnijeg coveka na svetu u nasoj zemlji. Cak je i smotani Nikolic prilagodio svoj govor ovolikom drzavniku. Odlicna stvar za Srbiju. 600 novinara pratilo dolazak Busha u Zagreb a Putinov u Bg 1000 novinara.

Лигалајз ит

pre 9 godina

Не знам шта је већа срамота - она брука са дроном, како нас намагарчише и испровоцираше, или ово додворавање.

Миланче

pre 9 godina

Са слетањем Путина у Србији је грануло сунце, стала киша. Дошло време да се Србија окрене ка истоку, што даље од евРОПСКОГ унијатског пута без повратка.

ljutko

pre 9 godina

A jel doneo Miru i maloga? Kada nam ih bude isporučio tek tada ću ga smatrati prijateljem moga naroda. Dokle god neko pruža utočište dokazanim lopovima i krvolocima isti je kao i oni.

Kiza

pre 9 godina

Gledam i ne verujem da se pojavilo sunce upravo kada je dosao Putin. I vreme nam ide na ruku. E da nam sada krene sve u mnogo boljem pravcu. Ocekujem velicanstvenu priredbu

Mare

pre 9 godina

Jadan je ovaj podanički odnos prema Putinu. Dakle ne ni prema Rusima ni prema Rusiji, već prema jednoj ličnosti. Živela Srbija, nikad Rusija!

Petar

pre 9 godina

"Ovo je treća Putinova poseta Beogradu - 2001. godine posetio je Srbiju kao predsednik, 2011. kao premijer, a 2014. kao gospodar sveta!"

djole

pre 9 godina

Ajaoj, Aleksej Miler?! Jedan od najmocnijih likova na planeti?
Ajoj, sta smo zabrljali? Pa taj gde ode nesto se krupno desi.
Bio u madjarskoj nedavno i Madjari sutradan zavrnu gas Ukrajini (s pravom jer to i jeste ruski gas koji ne smeju preprodavati po ugovoru).
Miler i Putin? Uh...najmocniji tandem koji u ovom trenutku postoji. Ali zaista.

R,Zivkovic,Rotterdam

pre 9 godina

Putin stigao u Beograd,slava srpskim junacima koji dadose zivot u dva rata za Otadzbinu, a naravno i Ruskim i svima ostalima kojisu ginuli za Srpstvo i Srbiju u dva rata.srbija se oduzuje moralno i secanjem,onima koji su dali zivote za OTADZBINU SLAVAIM I HVALA!!

v

pre 9 godina

Svidja mi se sto nerviramo SAD i EU, tako da necu skroz pljuvati po dogadjaju. Ali parada je smesna jer mi ni svoje gradjane na svojoj teritoriji ne umemo i ne smemo da zastitimo.

s.

pre 9 godina

"Biće, takođe, razmotrena pitanja koja se tiču regionalnih odnosa i procesa pridruživanja Srbije EU."

Kada bi neko mogao suvislo da mi objasni kakve veze ima Rusija sa našom spoljnom politikom i našim pristupanjem EU?
Da ne treba da tražimo dozvolu ili tako nešto?
Kakav bezobrazluk.
Oterati to odmah.

svetla buducnost

pre 9 godina

Prema najavama iz Beograda, predsednik Nikolić će uručiti Putinu Orden na velikoj ogrlici.

Da nam i PreCednik ima neku zanimaciju!!!

familija Ristic, koja slavi 12.septembra Slavu sv Aleksandra Nevskog

pre 9 godina

Kisa je,nema veze,za nas u kuci danas je praznik,doci cemo da te pozdravimo. Dobro nam dosao.

Milorad Trajković

pre 9 godina

..."Posle razgovora, premijer Srbije i ruski
predsednik će se obratiti medijima"...
A zašto ne srpski predsednik i ruski
predsednik?
(ZLOBEX, 16. oktobar 2014 12:33)

Zato što su po Ustavu Srbije premijer i Vlada ovlašćeni da vode državnu i spoljnu politiku, a ne predsednik republike...

x file

pre 9 godina

situacija podsjeca na tokove i granice kao i desavanja prije I svjetskog rata. sada je sansa da uz Rusiju pridobijemo i Njemacku i za sva vremena otjeramo Englesku od sebe koja je sa Turskom cijelih 200 godina pravila paktove protiv Srba i Srbije; npr. Englezi su podmetnuli demonstracije 27 marta 41 i mi Srbi bili unisteni u genocidu od strane ustasa 1941-1945, Englezi su podmuklim igrama odvojili Srbe od svojih prijatelja Amerikanaca tokom II svjetskog rata ( partizani nisu Srbi), zato narode uz Rusiju i Njemacku protiv Anglosaksonaca...

asterix

pre 9 godina

Dobrodosao! Rusi su veliki prijatelji Srba i obrnuto! Putin je osetio potrebu da dodje u nasu zemlju koja mu je jedini pravi prijatelj u Evropi! Sta tu nije jasno?

miki

pre 9 godina

Drug Putin, usput navratio 3-4 sata na Putinijadu da pozdravi svoje rusofile, pa ode u Italiju 3-4 dana da se provodi :)..

E moja Srbijo medju sljivama!!

Jo

pre 9 godina

Ne zna covek engleski, ne zna ruski, ne moze ni jednu recenicu da zapamti, cita non stop sta treba da kaze, mnogo me je sramota u ovom trenutku... Ali vidim da Vucko parla za sve pare, mozda ce on da izvadi situaciju.

foco starac

pre 9 godina

Rusija je zemlja koja neguje tradiciju i svoju istoriju! Znaju da smo i mi takvi,kad smo u mogucnosti,nekad i ne mozemo ali ono zajednicko cuvamo! Podrska za Vucica,Putina,vladu,SRBIJU!

imemoje

pre 9 godina

Ne razumem ovaj vas cinizam!? Jel vam je toliko mozak pun mrznje pa cak i kad je nesto dobro i lepo u nasoj zemlji,to pljujete jer mrzite Vucica,iz kog konkretno razloga?

Adje

pre 9 godina

Hahahahaha kako se ovaj nikolic iskrivio kao da se digao iz groba,a vidite dacicevo lice i vucicevo na silu se osmehuju a putin oda pocast ispravi rep od zastave a ovaj grbavi od nikolica svo vreme ljubi naprazno zastavice na vencu i nesto saoce putinu ovaj ga ni ne slusa sta nikolic prica...putinu je u glavi kako da potpise ugovore i da sto brze ode nazad a budale od gradjana ostaju i dalje bez posla hleba gladni bosi jadni bedni dok ovi sa kravatama zgrcu milione eura...gradjanima nista nece biti bolje...i molim medije da ne pricaju u ime cele srbijevec samo u ime beograda i dva tri grada u srbiji...u ime nad sandzaklija ne treba da pricaju jef nad ne zanima ni putin ni obama ni niko naz zanima kako da prezivimo i prehranimo nasu porodicu u ovoj jadnoj bednoj i bolesnoj crkvenoj drzavici...nikolic toliki patriota i rusofil ne zna ruski jezik hahahahahahahaha......

NN

pre 9 godina

Pre nekog izvesnog vremena zatekao sam se u Pragu u vreme kada je bio neki savez ne mogu da se setim tacno cega ali znam da su istom prisutvovali Obama i Putin u isto vreme na istom mestu.
Ja sam za to vreme bio u centru pestonice Ceske a da za to vreme nisam video ni jednu guzvu na ulicama ili ne daj Boze zatvaranje ulice. Skroz normalno se obavljao zivot kao i svaki drugi dan.
U Beogradu od nedelje se ne zna gde je veca guzva i to traje vec cetiri dana.
Ogranizacija 0 ( NULA )

Klekovaca

pre 9 godina

Ovo na kraju teksta pokvari mi sve, ispada da mu je Bgd usputna stanica. Medjutim slobodan sam da primetim, Nikolic je danas izjavio da je ovu Putinovu posetu Beogradu zakazao davno, i da je on pozvao Putina. Pa kako se onda pogodi sad bas da ima i zasedanje EU na kome ce ucestvovati?

videla sveta

pre 9 godina

Meni suze teku od tuge. Plačem nad ovako lepom Srbijom i nad ovim našim gladnim i bosim narodom. Da li je iko od ovih bezzubih koji hrle ka Ušću ikada bio u nekom razvijenom gradu, da li je osetio kako izgleda kvalitetan život, kada ne morate da razmišljate o egzistencijalnim problemima nego gde ćete na letovanje.Suze mi teku od naše neobaveštenosti, neobrazovanja, zaslepljenosti, nesposobnosti samostalnog racionalnog rezovanja. Nemam ništa protiv Putina, čak štaviše ne zanima me, ali zar nam atentat na Franca Ferdinanda nije bio dovoljan. Čitam ove sumanute komentare, mnogo smo mi mali da bi smo se busali. A gladni, bosi, goli, deca bez posla, zadužujemo se da ne bi napravili genocid nad penzionerima. T U G A. Zato ne mogu da prestanem da plačem, jer ne vidim kraj ovom našem ludilu, da ne kažem gluposti

goran bb

pre 9 godina

Kakvi su carevi ovi Rusi. Razvedrili nebo dok si reko keks.
Isto kao i za njihovu veliku paradu, tada nikad nije pala kisa.
(CA, 16. oktobar 2014 12:59)

Ma ne, to je HAARP. Danas je garantovana glavobolja a naknadne posledice prskanja koječega po nebu pripisaćemo amerikancima.

Ljubav1

pre 9 godina

Ponosna sam sto sam danas ovde gde jesam u Srbiji, gde tesko živim, ali ponosno jer nismo uveli sankcije bratskoj Rusiji. Putine, volimo te brate bajkeru.

Lazar

pre 9 godina

Dolaze naši. BOG POMAŽE. Dobro nam došao Putine Vladimiroviću! Katolici su nam napravili veliku nepravdu. Srbija je logor smrti. U srbiji je zabranjeno pravo na rad. Ništa ne čekića, ništa ne motika. MUP valja drogu za Vatikan. U pitanju je projekat Vatikana koji sprovode kaparisani plaćenici. G-dine rate instalirati 1000 agenata da uklonimo kaparisane plaćenike I postavimo jednoga Visokog predstavnika da upravlja sa nama ili ovde ni jedno srpsko uvo neće ostati.

Znakovi pored puta

pre 9 godina

Predsednik Republike i predsenik vlade Srbije... razgovaraće odvojeno... Strastveni ljubitelj futbala išao na utakmicu Borusija - Šalke 04 a nije došao na utakmicu reprezentacije Srbije. Putina na aerodrumu dočekao Nikolić... Kada ste poslednji put videli njih dvojicu zajedno?

Bačka. Tvrdj.

pre 9 godina

lepši trenutak za domaćina ne postoji, ovo je istorijski dogadjaj i sreća za sve nas. Budimo ponosni domaćini i dignimo glave, dobro nam došao Putinu.

abc

pre 9 godina

Diploma govori ruski ko her zika pavlovic. nije ocenj interesantno vec ocenj interesno. Mogao je bar nauciti te dve reci a ne da me blamira pred putinom. Putine, care!!!hvala sto si dosao. Ovo je ko melem na ranu posle desavanja od poslednja dva dana.
Izvinjavam se zbog gramatike, novi telefon je u pitanju.

Lilit

pre 9 godina

Dobro je sto je dosao Putin,ali zar ne skrnavimo sene svojih predaka pomerajuci svoj Dan oslobodjenja i njegovu proslavu. Divno bi bilo da je Putin dosao 20.10,i ne bih se osecala ovako bedno.

penzioner

pre 9 godina

Ja se nadao nakon dolaska Angele Merker i ovih silnih EU prijatelja da ću moći da kupim 100g salame koju već godinama merkam u prodavnici ali ništa. Čak i posle gej parade i dalje je merkam. Ajde da vidimo sad kad je došao Putin da li ću je konačno kupiti.

Ivana11

pre 9 godina

Ovo je veliki dan za Srbiju, docekati najveceg drzavnog zvanicnika, je nesto sto se ne desava svaki dan, a koji je spreman da nam na svaki nacin pomogne. Rusija je ogromno trziste, s tim, je i veliki prostor i potencijal za izvoz nasih proizvoda i razvoj nase privrede,poboljsanje naseg spoljno-trgovinskog bilansa, a o gasovodu i Petrohemiji i da ne govorim.

mi smo mali

pre 9 godina

nije on dosao zbog srbije, nego zbog rusije. nema emocija u politici, samo interes, interes i interes. onomad u rusiji sam shvatila da oni nemaju pojma ni sta su srbi a kamo li da se mi smatramo bracom.
dobrodosao predsednice ruske federacije i sto vise lepih ugovora nam ponudio.

Ignjat

pre 9 godina

Ovako viskoki zvaničnici, poput Putina, retko posećuju ove krajeve, tako da je ova poseta jako značajna i za region i činjenica je da u susednim državama vlada veliko interesovanje za Putinov dolazak. Rusija na čelu s Putinom je zaštitnik nacionalnih interesa Srbije, a takođe predstavlja i razvijajući faktor za našu zemlju.

maloicitao

pre 9 godina

Covek je dosao na par sati u Beograd, a od toga se pravi ludilo!Zao mi je, ali apsolutno ne razumem ni tenkove ni avione ni pesadiju, ni zatvoren grad... Mogao je lepo da ode na Kalemegdan u Vojni muzej i mirna Backa!(Cirkus, 16. oktobar 2014 12:30)

Pa ti onda apsolutno ne razumes pojam drzave, pojam proslave godisnjice oslobodjenja glavnog grada kao ni pojam nacionalnog ponosa.

Oliver

pre 9 godina

Drago mi je što je Putin posetio našu zemlju. Svojim prisustvom je uveličao ovu manifestaciju, u to nema sumnje. Njegova poseta Srbiji je pokazatelj prijateljskih odnosa i saradnje dveju zemalja, a to definitivno moramo nastaviti i u narednom periodu.

Milovan

pre 9 godina

Vidim da neki pisu o vremenu. To vec i ptice na grani znaju da se vreme moze kontrolisati. Na njihovoj paradi u Moskvi nikada nije pala kap kise, oni su sami priznali, takodje i kinezi, da mogu kontrolisati vreme. Poplave su samo vid buduceg ratovanja, ratovace se prirodom, dzabna sile druze! Ali zato kad priroda poludi...

Elem, dobro nam dosao Vlado, velika je cast ugostiti najveceg politicara na svetu, trenutno, bez premca!

Tigar22

pre 9 godina

S ponosom sam gledao TV prenos parade. Nažalost istoj nisam mogao i lično da prisustvujem, ali mi je drago da ipak Srbija ima vojsku, iako su neki pokušavali tokom godina da je unište. Putin je svakako svojim prisustvom ovaj događaj uveličao.

Lajonel

pre 9 godina

Nemojte kukati na svoju zemlju i vladu. Kakvi god da smo, mi smo stari i posten narod koji je u 95% slucajeva vodio iskljucivo odbrambene ratove. Jako malo, jako malo zemalja moze tima da se pohvali. Izacicemo i mi iz ovih sra...

Lena

pre 9 godina

Bilo je zaista fenomenalno, ali svakako je važan i ekonomski momenat Putinove posete i unapredjenje trgovinskih odnosa našedve zemlje.

SaleGrujic

pre 9 godina

Srbija treba što bolje da se pozicionira u odnosu na velike svetske sile, pre svega tu mislim na SAD, EU, Rusiju i Kinu. Poseta ruskog predsednika će dodatno učvrstiti prijateljstvo Srbije i Rusije. Odnos sa Zapadom je isto dobar, čak bi se moglo reći i odličan, i ne vidim nikakav problem da Srbija ide ekonomski i diplomatski u "dva pravca".

SrkiVB

pre 9 godina

Zapad nas nije toliko cenio dok nismo ponovo počeli da gradimo dobre odnose s Rusijom, jer su videli da imamo alternativu. Iako će na zapadu možda neko negativno da prokomentariše Putinovu posetu Srbiji, smatram da će sve ostati na takvim komentarima, a da će Srbiju još više ceniti i uvažavati.

ZuZiZu

pre 9 godina

Bratske spone između naše dve zemlje predstavljaju direktan balans interesima koji nas vuku ka Evropi. Evropa nevoljno prati instrukcije Bele Kuće, iako je ekonomski i energetski zavisna od saradnje sa Rusijom, zato verujem da joj je Srbija, kao moderator, izuzetno potrebna, stoga imamo realne šanse da uspešno istrajemo na oba svoja puta.

Luka123

pre 9 godina

Jubilej povodom 70-ogodišnjice od oslobođenja Beograda, zaista je lepo protekao. Čak ni kiša nije uspela da rastera mnogobrojne građane Srbije, koji su između došli da pozdrave predsednika Rusije. Osim ovoga, značajno je i to što su potpisani mnogobrojni ugovori koji će još više doprineti zbližavanju dve države, a i koji će omogućiti da se njihovom realizacijom unapredi i život građana Srbije.

pirlo

pre 9 godina

Ovo je bio veliki dan za Srbiju, poseta velikog drzavnika, velicanstvena parada i postignut veliki broj dogovora znatno ce pribliziti dva naroda...

Milan1989

pre 9 godina

Toliko toga nas vezuje sa Rusijom,koreni,istorija,vera,zajednicka borba,i mislim da su ovi dogadjaji danas pun pogodak za nasu drzavu. Na stranu unutrasnja politicka opredeljenost,ova parada je perfektno organizovana do svakog detalja,i drago mi je da se drzava pokazala u ovakvom svetlu. Sa Putinom potpisani brojni sporazumi,od kojih cemo imati ogromne koristi,tako da ne vidim razlog da neko zameri bilo sta ovoj poseti i ovoj velicanstvenoj paradi.

Kuler

pre 9 godina

Beograd oslbodjen 20.10., a parada se pravi 16.10 da bi se uklopila u Putinov raspored!!!
Srbija skrnavi na svaki način žrtve pale na ulicama Beograda pre 70 god. Ništa novo!!!

Cirkus

pre 9 godina

Covek je dosao na par sati u Beograd, a od toga se pravi ludilo!

Zao mi je, ali apsolutno ne razumem ni tenkove ni avione ni pesadiju, ni zatvoren grad... Mogao je lepo da ode na Kalemegdan u Vojni muzej i mirna Backa!

Лигалајз ит

pre 9 godina

Не знам шта је већа срамота - она брука са дроном, како нас намагарчише и испровоцираше, или ово додворавање.

Mihailo

pre 9 godina

Nikako ne podnosim skoro podanički odnos Srba prema Putinu; ali bih mogao da ovog puta, iz razloga što će se proEU snage u Srbiji, EU i SAD, dakle zajednički neprijatelji, nervirati zbog ove posete, parade i neuvođenja sankcija Rusiji, pređem preko istog.

Živela Srbija, živela Rusija!

anonymous

pre 9 godina

Dobrodosao veliki Vladimire, puno mi je srce kad vidim najmocnijeg coveka na svetu u nasoj zemlji. Cak je i smotani Nikolic prilagodio svoj govor ovolikom drzavniku. Odlicna stvar za Srbiju. 600 novinara pratilo dolazak Busha u Zagreb a Putinov u Bg 1000 novinara.

niski letac

pre 9 godina

jedini nas prijatelj u celom svetu , i treba da dodje, i treba da proslavimo dan pobede, jer imamo herojsku istoriju ma koliko drugi pokusavaju da nas ponize svakim danom i da nas nateraju da se stidimo svoje zemlje. o ekonomiji i trenutnoj vlasti drugom prilikom

Losmica

pre 9 godina

Putin je jedan od najvećih državnika današnjice pa treba da smo ponosni što je izdvojio neko vreme da nas poseti. Mislim da je to od velike važnosti za jačanje naše pozicije u diplomatskim krugovima.

Миланче

pre 9 godina

Са слетањем Путина у Србији је грануло сунце, стала киша. Дошло време да се Србија окрене ка истоку, што даље од евРОПСКОГ унијатског пута без повратка.

Kiza

pre 9 godina

Gledam i ne verujem da se pojavilo sunce upravo kada je dosao Putin. I vreme nam ide na ruku. E da nam sada krene sve u mnogo boljem pravcu. Ocekujem velicanstvenu priredbu

s.

pre 9 godina

"Biće, takođe, razmotrena pitanja koja se tiču regionalnih odnosa i procesa pridruživanja Srbije EU."

Kada bi neko mogao suvislo da mi objasni kakve veze ima Rusija sa našom spoljnom politikom i našim pristupanjem EU?
Da ne treba da tražimo dozvolu ili tako nešto?
Kakav bezobrazluk.
Oterati to odmah.

Mare

pre 9 godina

Jadan je ovaj podanički odnos prema Putinu. Dakle ne ni prema Rusima ni prema Rusiji, već prema jednoj ličnosti. Živela Srbija, nikad Rusija!

ljutko

pre 9 godina

A jel doneo Miru i maloga? Kada nam ih bude isporučio tek tada ću ga smatrati prijateljem moga naroda. Dokle god neko pruža utočište dokazanim lopovima i krvolocima isti je kao i oni.

familija Ristic, koja slavi 12.septembra Slavu sv Aleksandra Nevskog

pre 9 godina

Kisa je,nema veze,za nas u kuci danas je praznik,doci cemo da te pozdravimo. Dobro nam dosao.

Petar

pre 9 godina

"Ovo je treća Putinova poseta Beogradu - 2001. godine posetio je Srbiju kao predsednik, 2011. kao premijer, a 2014. kao gospodar sveta!"

foco starac

pre 9 godina

Rusija je zemlja koja neguje tradiciju i svoju istoriju! Znaju da smo i mi takvi,kad smo u mogucnosti,nekad i ne mozemo ali ono zajednicko cuvamo! Podrska za Vucica,Putina,vladu,SRBIJU!

asterix

pre 9 godina

Dobrodosao! Rusi su veliki prijatelji Srba i obrnuto! Putin je osetio potrebu da dodje u nasu zemlju koja mu je jedini pravi prijatelj u Evropi! Sta tu nije jasno?

x file

pre 9 godina

situacija podsjeca na tokove i granice kao i desavanja prije I svjetskog rata. sada je sansa da uz Rusiju pridobijemo i Njemacku i za sva vremena otjeramo Englesku od sebe koja je sa Turskom cijelih 200 godina pravila paktove protiv Srba i Srbije; npr. Englezi su podmetnuli demonstracije 27 marta 41 i mi Srbi bili unisteni u genocidu od strane ustasa 1941-1945, Englezi su podmuklim igrama odvojili Srbe od svojih prijatelja Amerikanaca tokom II svjetskog rata ( partizani nisu Srbi), zato narode uz Rusiju i Njemacku protiv Anglosaksonaca...

Lazar

pre 9 godina

Dolaze naši. BOG POMAŽE. Dobro nam došao Putine Vladimiroviću! Katolici su nam napravili veliku nepravdu. Srbija je logor smrti. U srbiji je zabranjeno pravo na rad. Ništa ne čekića, ništa ne motika. MUP valja drogu za Vatikan. U pitanju je projekat Vatikana koji sprovode kaparisani plaćenici. G-dine rate instalirati 1000 agenata da uklonimo kaparisane plaćenike I postavimo jednoga Visokog predstavnika da upravlja sa nama ili ovde ni jedno srpsko uvo neće ostati.

Milorad Trajković

pre 9 godina

..."Posle razgovora, premijer Srbije i ruski
predsednik će se obratiti medijima"...
A zašto ne srpski predsednik i ruski
predsednik?
(ZLOBEX, 16. oktobar 2014 12:33)

Zato što su po Ustavu Srbije premijer i Vlada ovlašćeni da vode državnu i spoljnu politiku, a ne predsednik republike...

imemoje

pre 9 godina

Ne razumem ovaj vas cinizam!? Jel vam je toliko mozak pun mrznje pa cak i kad je nesto dobro i lepo u nasoj zemlji,to pljujete jer mrzite Vucica,iz kog konkretno razloga?

v

pre 9 godina

Svidja mi se sto nerviramo SAD i EU, tako da necu skroz pljuvati po dogadjaju. Ali parada je smesna jer mi ni svoje gradjane na svojoj teritoriji ne umemo i ne smemo da zastitimo.

R,Zivkovic,Rotterdam

pre 9 godina

Putin stigao u Beograd,slava srpskim junacima koji dadose zivot u dva rata za Otadzbinu, a naravno i Ruskim i svima ostalima kojisu ginuli za Srpstvo i Srbiju u dva rata.srbija se oduzuje moralno i secanjem,onima koji su dali zivote za OTADZBINU SLAVAIM I HVALA!!

Ljubav1

pre 9 godina

Ponosna sam sto sam danas ovde gde jesam u Srbiji, gde tesko živim, ali ponosno jer nismo uveli sankcije bratskoj Rusiji. Putine, volimo te brate bajkeru.

Bačka. Tvrdj.

pre 9 godina

lepši trenutak za domaćina ne postoji, ovo je istorijski dogadjaj i sreća za sve nas. Budimo ponosni domaćini i dignimo glave, dobro nam došao Putinu.

djole

pre 9 godina

Ajaoj, Aleksej Miler?! Jedan od najmocnijih likova na planeti?
Ajoj, sta smo zabrljali? Pa taj gde ode nesto se krupno desi.
Bio u madjarskoj nedavno i Madjari sutradan zavrnu gas Ukrajini (s pravom jer to i jeste ruski gas koji ne smeju preprodavati po ugovoru).
Miler i Putin? Uh...najmocniji tandem koji u ovom trenutku postoji. Ali zaista.

Milovan

pre 9 godina

Vidim da neki pisu o vremenu. To vec i ptice na grani znaju da se vreme moze kontrolisati. Na njihovoj paradi u Moskvi nikada nije pala kap kise, oni su sami priznali, takodje i kinezi, da mogu kontrolisati vreme. Poplave su samo vid buduceg ratovanja, ratovace se prirodom, dzabna sile druze! Ali zato kad priroda poludi...

Elem, dobro nam dosao Vlado, velika je cast ugostiti najveceg politicara na svetu, trenutno, bez premca!

abc

pre 9 godina

Diploma govori ruski ko her zika pavlovic. nije ocenj interesantno vec ocenj interesno. Mogao je bar nauciti te dve reci a ne da me blamira pred putinom. Putine, care!!!hvala sto si dosao. Ovo je ko melem na ranu posle desavanja od poslednja dva dana.
Izvinjavam se zbog gramatike, novi telefon je u pitanju.

maloicitao

pre 9 godina

Covek je dosao na par sati u Beograd, a od toga se pravi ludilo!Zao mi je, ali apsolutno ne razumem ni tenkove ni avione ni pesadiju, ni zatvoren grad... Mogao je lepo da ode na Kalemegdan u Vojni muzej i mirna Backa!(Cirkus, 16. oktobar 2014 12:30)

Pa ti onda apsolutno ne razumes pojam drzave, pojam proslave godisnjice oslobodjenja glavnog grada kao ni pojam nacionalnog ponosa.

Ivana11

pre 9 godina

Ovo je veliki dan za Srbiju, docekati najveceg drzavnog zvanicnika, je nesto sto se ne desava svaki dan, a koji je spreman da nam na svaki nacin pomogne. Rusija je ogromno trziste, s tim, je i veliki prostor i potencijal za izvoz nasih proizvoda i razvoj nase privrede,poboljsanje naseg spoljno-trgovinskog bilansa, a o gasovodu i Petrohemiji i da ne govorim.

videla sveta

pre 9 godina

Meni suze teku od tuge. Plačem nad ovako lepom Srbijom i nad ovim našim gladnim i bosim narodom. Da li je iko od ovih bezzubih koji hrle ka Ušću ikada bio u nekom razvijenom gradu, da li je osetio kako izgleda kvalitetan život, kada ne morate da razmišljate o egzistencijalnim problemima nego gde ćete na letovanje.Suze mi teku od naše neobaveštenosti, neobrazovanja, zaslepljenosti, nesposobnosti samostalnog racionalnog rezovanja. Nemam ništa protiv Putina, čak štaviše ne zanima me, ali zar nam atentat na Franca Ferdinanda nije bio dovoljan. Čitam ove sumanute komentare, mnogo smo mi mali da bi smo se busali. A gladni, bosi, goli, deca bez posla, zadužujemo se da ne bi napravili genocid nad penzionerima. T U G A. Zato ne mogu da prestanem da plačem, jer ne vidim kraj ovom našem ludilu, da ne kažem gluposti

miki

pre 9 godina

Drug Putin, usput navratio 3-4 sata na Putinijadu da pozdravi svoje rusofile, pa ode u Italiju 3-4 dana da se provodi :)..

E moja Srbijo medju sljivama!!

Klekovaca

pre 9 godina

Ovo na kraju teksta pokvari mi sve, ispada da mu je Bgd usputna stanica. Medjutim slobodan sam da primetim, Nikolic je danas izjavio da je ovu Putinovu posetu Beogradu zakazao davno, i da je on pozvao Putina. Pa kako se onda pogodi sad bas da ima i zasedanje EU na kome ce ucestvovati?

Znakovi pored puta

pre 9 godina

Predsednik Republike i predsenik vlade Srbije... razgovaraće odvojeno... Strastveni ljubitelj futbala išao na utakmicu Borusija - Šalke 04 a nije došao na utakmicu reprezentacije Srbije. Putina na aerodrumu dočekao Nikolić... Kada ste poslednji put videli njih dvojicu zajedno?

Ignjat

pre 9 godina

Ovako viskoki zvaničnici, poput Putina, retko posećuju ove krajeve, tako da je ova poseta jako značajna i za region i činjenica je da u susednim državama vlada veliko interesovanje za Putinov dolazak. Rusija na čelu s Putinom je zaštitnik nacionalnih interesa Srbije, a takođe predstavlja i razvijajući faktor za našu zemlju.

Lilit

pre 9 godina

Dobro je sto je dosao Putin,ali zar ne skrnavimo sene svojih predaka pomerajuci svoj Dan oslobodjenja i njegovu proslavu. Divno bi bilo da je Putin dosao 20.10,i ne bih se osecala ovako bedno.

Oliver

pre 9 godina

Drago mi je što je Putin posetio našu zemlju. Svojim prisustvom je uveličao ovu manifestaciju, u to nema sumnje. Njegova poseta Srbiji je pokazatelj prijateljskih odnosa i saradnje dveju zemalja, a to definitivno moramo nastaviti i u narednom periodu.

NN

pre 9 godina

Pre nekog izvesnog vremena zatekao sam se u Pragu u vreme kada je bio neki savez ne mogu da se setim tacno cega ali znam da su istom prisutvovali Obama i Putin u isto vreme na istom mestu.
Ja sam za to vreme bio u centru pestonice Ceske a da za to vreme nisam video ni jednu guzvu na ulicama ili ne daj Boze zatvaranje ulice. Skroz normalno se obavljao zivot kao i svaki drugi dan.
U Beogradu od nedelje se ne zna gde je veca guzva i to traje vec cetiri dana.
Ogranizacija 0 ( NULA )

goran bb

pre 9 godina

Kakvi su carevi ovi Rusi. Razvedrili nebo dok si reko keks.
Isto kao i za njihovu veliku paradu, tada nikad nije pala kisa.
(CA, 16. oktobar 2014 12:59)

Ma ne, to je HAARP. Danas je garantovana glavobolja a naknadne posledice prskanja koječega po nebu pripisaćemo amerikancima.

Jo

pre 9 godina

Ne zna covek engleski, ne zna ruski, ne moze ni jednu recenicu da zapamti, cita non stop sta treba da kaze, mnogo me je sramota u ovom trenutku... Ali vidim da Vucko parla za sve pare, mozda ce on da izvadi situaciju.

penzioner

pre 9 godina

Ja se nadao nakon dolaska Angele Merker i ovih silnih EU prijatelja da ću moći da kupim 100g salame koju već godinama merkam u prodavnici ali ništa. Čak i posle gej parade i dalje je merkam. Ajde da vidimo sad kad je došao Putin da li ću je konačno kupiti.

Adje

pre 9 godina

Hahahahaha kako se ovaj nikolic iskrivio kao da se digao iz groba,a vidite dacicevo lice i vucicevo na silu se osmehuju a putin oda pocast ispravi rep od zastave a ovaj grbavi od nikolica svo vreme ljubi naprazno zastavice na vencu i nesto saoce putinu ovaj ga ni ne slusa sta nikolic prica...putinu je u glavi kako da potpise ugovore i da sto brze ode nazad a budale od gradjana ostaju i dalje bez posla hleba gladni bosi jadni bedni dok ovi sa kravatama zgrcu milione eura...gradjanima nista nece biti bolje...i molim medije da ne pricaju u ime cele srbijevec samo u ime beograda i dva tri grada u srbiji...u ime nad sandzaklija ne treba da pricaju jef nad ne zanima ni putin ni obama ni niko naz zanima kako da prezivimo i prehranimo nasu porodicu u ovoj jadnoj bednoj i bolesnoj crkvenoj drzavici...nikolic toliki patriota i rusofil ne zna ruski jezik hahahahahahahaha......

mi smo mali

pre 9 godina

nije on dosao zbog srbije, nego zbog rusije. nema emocija u politici, samo interes, interes i interes. onomad u rusiji sam shvatila da oni nemaju pojma ni sta su srbi a kamo li da se mi smatramo bracom.
dobrodosao predsednice ruske federacije i sto vise lepih ugovora nam ponudio.

svetla buducnost

pre 9 godina

Prema najavama iz Beograda, predsednik Nikolić će uručiti Putinu Orden na velikoj ogrlici.

Da nam i PreCednik ima neku zanimaciju!!!

SrkiVB

pre 9 godina

Zapad nas nije toliko cenio dok nismo ponovo počeli da gradimo dobre odnose s Rusijom, jer su videli da imamo alternativu. Iako će na zapadu možda neko negativno da prokomentariše Putinovu posetu Srbiji, smatram da će sve ostati na takvim komentarima, a da će Srbiju još više ceniti i uvažavati.

Lajonel

pre 9 godina

Nemojte kukati na svoju zemlju i vladu. Kakvi god da smo, mi smo stari i posten narod koji je u 95% slucajeva vodio iskljucivo odbrambene ratove. Jako malo, jako malo zemalja moze tima da se pohvali. Izacicemo i mi iz ovih sra...

SaleGrujic

pre 9 godina

Srbija treba što bolje da se pozicionira u odnosu na velike svetske sile, pre svega tu mislim na SAD, EU, Rusiju i Kinu. Poseta ruskog predsednika će dodatno učvrstiti prijateljstvo Srbije i Rusije. Odnos sa Zapadom je isto dobar, čak bi se moglo reći i odličan, i ne vidim nikakav problem da Srbija ide ekonomski i diplomatski u "dva pravca".

ZuZiZu

pre 9 godina

Bratske spone između naše dve zemlje predstavljaju direktan balans interesima koji nas vuku ka Evropi. Evropa nevoljno prati instrukcije Bele Kuće, iako je ekonomski i energetski zavisna od saradnje sa Rusijom, zato verujem da joj je Srbija, kao moderator, izuzetno potrebna, stoga imamo realne šanse da uspešno istrajemo na oba svoja puta.

Tigar22

pre 9 godina

S ponosom sam gledao TV prenos parade. Nažalost istoj nisam mogao i lično da prisustvujem, ali mi je drago da ipak Srbija ima vojsku, iako su neki pokušavali tokom godina da je unište. Putin je svakako svojim prisustvom ovaj događaj uveličao.

Lena

pre 9 godina

Bilo je zaista fenomenalno, ali svakako je važan i ekonomski momenat Putinove posete i unapredjenje trgovinskih odnosa našedve zemlje.

Kuler

pre 9 godina

Beograd oslbodjen 20.10., a parada se pravi 16.10 da bi se uklopila u Putinov raspored!!!
Srbija skrnavi na svaki način žrtve pale na ulicama Beograda pre 70 god. Ništa novo!!!

pirlo

pre 9 godina

Ovo je bio veliki dan za Srbiju, poseta velikog drzavnika, velicanstvena parada i postignut veliki broj dogovora znatno ce pribliziti dva naroda...

Milan1989

pre 9 godina

Toliko toga nas vezuje sa Rusijom,koreni,istorija,vera,zajednicka borba,i mislim da su ovi dogadjaji danas pun pogodak za nasu drzavu. Na stranu unutrasnja politicka opredeljenost,ova parada je perfektno organizovana do svakog detalja,i drago mi je da se drzava pokazala u ovakvom svetlu. Sa Putinom potpisani brojni sporazumi,od kojih cemo imati ogromne koristi,tako da ne vidim razlog da neko zameri bilo sta ovoj poseti i ovoj velicanstvenoj paradi.

Luka123

pre 9 godina

Jubilej povodom 70-ogodišnjice od oslobođenja Beograda, zaista je lepo protekao. Čak ni kiša nije uspela da rastera mnogobrojne građane Srbije, koji su između došli da pozdrave predsednika Rusije. Osim ovoga, značajno je i to što su potpisani mnogobrojni ugovori koji će još više doprineti zbližavanju dve države, a i koji će omogućiti da se njihovom realizacijom unapredi i život građana Srbije.