Nedelja, 28.09.2014.

15:44

"Izvinjenje Žandarmerije mom bratu"

Premijer Aleksandar Vučić potvrdio je da je njegov brat povređen u sukobu sa pripadnicima Žandarmerije, ali je rekao da je ta priča završena.

Izvor: B92

"Izvinjenje Žandarmerije mom bratu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

239 Komentari

Sortiraj po:

molder

pre 9 godina

Izvinjenje nije dovoljno, sprovedite istragu, to nikako nije smelo da se desi. Onako brutalno ne smeju nikoga da biju na ulicama Beograda, koju god značku nosili, nikog! A kamoli premijerovu porodicu.

Mefisto

pre 9 godina

Nebojša Stefanović će imati mnogo muke da promeni svest kod policajaca koji su navikli da im uniforma daje neograničena ovlašećenja. Oni su tu da budu u službi građana a ne da batinaju koga stignu.

molder

pre 9 godina

Izvinjenje nije dovoljno, sprovedite istragu, to nikako nije smelo da se desi. Onako brutalno ne smeju nikoga da biju na ulicama Beograda, koju god značku nosili, nikog! A kamoli premijerovu porodicu.

Brzi Gonzales

pre 9 godina

Lepo od njih što su se izvinuli, to je najmanje što su mogli da učine, međutim ne verujem da će Andreju i obezbeđenju koje je bilo s njim, to nešto pomoći. Ista se situacija mogla dogoditi i s bilo kojim drugim građaninom Srbije.

JASNA

pre 9 godina

Ponasanje zandarma bacilo je senku,na dogadjaj koji po prvi put nije pracen divljanjem i rusenjem grada od strane onih kojima taj prajd smeta.Za razliku od prethodnih godina,kada je policija imala pune ruke posla da odbrani ucesnike prajda.

Budža

pre 9 godina

Vučićevo držanje na koferenciji po pitanju napada na njegovog brata je jasno pokazalo da mu je država uvek na prvom mestu bez obzira na svu ljubav prema porodici!

Nanolina

pre 9 godina

Policija je samo htela da Prajd prodje bez sukoba i incidenata, medjutim zbog nesporazuma nastradao je čovek ni kriv ni dužan. Bez obzira na povrede njegovog brata i pripadnika obezbedjenja , premijer je postupio razumno pre svega kao čovek i odlučio da prihvati izvinjenje i ne podnsi tužbu.

figenwald

pre 9 godina

Pre svega ,žandarmerija se treba izvinuti nama građanima,jer mi ih plaćamo .
Ne dajemo mi njima novac da tuku , već da štite i to po naređenju ,a ne po njihovom nahođenju.

gaga013

pre 9 godina

Jucerasnji dan je pokazao velicinu ovog naroda iako je ostala velika mrlja na radu nase zandarmerije. Iskreno se nadam da ce ova situacija biti iskoriscena da se suzbiju sve zloupotrebe polozaja zandarmerije.

Gregor

pre 9 godina

Iskreno se nadam da brat Aleksandra Vučića i dvojica pripadnika obezbeđenja nisu pretrpeli teže povrede i da će se uskoro u potpunosti oporaviti. Zaslužili su izvinjenje Žandarmerije, u to nema sumnje. Ipak, drago mi je što se ova manifestacija održala bez većih incidenata. Vlast je odlično obavila svoj posao, a to je najbitnije.

jane

pre 9 godina

Muka mi je od ovih rezimskih BOTOVA sto po svim portalima ostavljaju svoje komentare. Gospodo vi ste najgori sljam koji postoji jer to ne radite iz sopstvenih ubedjenja vec za to dobijate pare. UDRI MILICIJO!

dada

pre 9 godina

Upravo zahvaljujuci nesavesnom radu nase zandarmerije bacena je senka na jucerasnji dan, koji odrazava velicinu naseg naroda, koji je bez obzira na licne stavove uspeo da "iskulira" sve sto se desavalo na ulicama Beograda i odrzi mir i samim tim sacuva svoj grad.

Andrej

pre 9 godina

Izvinjenje u ovom slučaju ništa neznači, treba ih najstrožije kazniti kako se to više nebi ponovilo. Nebitno što je to Premijerov brat ali mislim da ovakve batine niko nije zaslužio i to još bez ikakvog razloga. Na snimku se vidi da čovek nije ni pokušao da se brani a oni samo udaraju da pokažu koliko su jaki, sramota za Srbiju. Vučić je još jednom pokazao koliki je čovek kad je rekao da ih neće krivično goniti i da im njihovo izvinjenje puno znači. Da je moj brat u pitanju neverujem da bi mogao tako da postupim, nadam se da će se Premijerov brat i obezbeđenje brzo oporaviti i da im ove batine neće ostaviti nikakve posledice.Ovako nešto više nesme da se ponovi u Srbiji!

Miroslav

pre 9 godina

Dostojanstveno ponasenje Premijera! Sta bi neko od citalaca uradio kada bi vido svog brata ovako da tuku? Ja bi naso ovog zadnjeg i uzvratio bi mu ali 10 x vise.

Kosta Gogov

pre 9 godina

Ne vidim da je bilo ko ispostovao naredjenje "lezi". Legni pa kad te vezu, kazi ko si, ako te i tada biju, onda je prekoracenje ovlascenja, ovo je klasicno opiranje, jer smo necija braca ili necije obezbedjenje.

ash

pre 9 godina

Napad na žandarma (u drugoj sekundi videa žandarm pada na desno, kasnije vučić gađa žandarma nečim), opiranje hapšenju, nepoštovanje naređenja službenog lica - zna se koga ovde treba uhapsiti i krivično goniti! A ne da nam Veliki Brat spinuje kako je sve prošlo sa izvinjenjem žandarmerije, jadan njegov brat! Kakvo bezvlašće.

amerikanac trener

pre 9 godina

kako to da je se neko "slucajno" nasao na mestu bas tu i bas tada da snimi i bas posalje n1 televiziji?
svako koga policija prebije se,zali i buni ali ne i oremijerov brat koji uzgred nije ni dao izjavu. on je punoletan i alek mu nije staratelj

Draga Tasta

pre 9 godina

Ne znam koliko bi ljudi da se nalaze na mestu premijera ovako trezveno i odmereno reagovali na cinjenicu da je neko bez ikakvog razloga pretukao njihovog brata ili clana porodice,to je svakako ono sto pravi razliku izmedju onih koji vlast koriste za ostvarenje svojih licnih interesa i onih koji rade u interesu gradjana i drzave

BANANA DRŽAVA

pre 9 godina

Samo u "banana državama" službena lica koja su plaćena novcem poreskih obveznika mogu da obezbeđuju braću premijera,a da pritom narod još i kliče svom velikodušnom premijeru koji je vešto zaobišao pravnu proceduru i onako "burazerski" prihvatio izvinjenje.
Svaki narod ima onakvu vlast kakvu i zaslužuje,dokazano u svetu nebrojeno puta.

despotija burazerskog tipa

pre 9 godina

Umislio batica, da moze da prodje tamo, gde ni muva ne moze da proleti.
Ne moze!
Otkud premijerovo obezbedjenje sa Andrijom, dok je Aleksandar u Kladovu?
Ne menja nista sustinski, ipak, zanimljivo bi bilo da saznamo i to, gde se ustvari batica uputio? Culi smo rezime - izvinjenje zandarmerije i velikodusnost burazera da ne tuzi drzavu, ali ne hronologiju celog dogadjaja.
Gradjani cekaju kompletno objasnjenje!

Vojka

pre 9 godina

Brat je brat , pa bio premijerov ili bilo ciji . Ostavite se daljih komentara jer niko ne voli da mu se porodica razvlaci po novinama. Bilo ,ne ponovilo se.

matador

pre 9 godina

E da sam ja Premijer i da su ovo uradili mom bratu, ne bih bas bio toliko odmeren u davanju izjava.
(Mirko, 28. septembar 2014 19:39)
Verovatno bi mnogi tako isto reagovali, uostalom i Vučiće je rekao da svoga brata najviše voli, ali je ovim gestom pokazao da voli i Srbiju i da mu je stalo da se iz ovog divljačkog napada ne pravi nova priča i koristi to kao priča za neka politička razračunavanja.Pokazao je svu mudrost državnika i čoveka koji može i mora da kontroliše svoje emocije i ponašanja i da mora da šalje pomirljive tonove u ovom teškom danu za Beograd i Srbiju.

Mina

pre 9 godina

Kakvo izvinjenje, posle snimka koji sam videla dusa me zabolela. Ok da ne znaju coveka, ali ubedjena sam da znaju ko je, izgleda je ovo maslo Ruzica ili Dacica, zbog izjave Jovicica. Posle ovoga izbaciti iz vlade sps

NS

pre 9 godina

Pa vidi, prica nije zavrsena. Za pocetak, ko je Andrej Vucic da mu drzava daje obezbedjenje? Drugo, zašto zandarmerija standardno prekoracuje ovlascenja.

Dragica

pre 9 godina

(NS, 28. septembar 2014 22:00)
A ko je rekao da je njegovo obezbedjenje, kao sto si mogao da cujes danas u izjavi da je obezbedjenje premijerovo i da su sigurno sa razlogom posli negde. Koliko cujem da je bio sa njim i brat Malog!!!

Točaković

pre 9 godina

Prvo te izmlate, pa se onda izvinjavaju.Zandarmerija je stvarno preterala! Jadan covek.
(Blaza, 28. septembar 2014 20:20)
Baš zbog funkcije koju obavlja Vučiće je verovatno sa mnogo muke prešao preko ovoga i nije uzeo u zaštitu svoga brata onako kako bi to svaki običan čovek uradio posle divljanja pripadnika žandarmerija.Ipak kao veliki čovek i državnik morao je da proguta i ovu stvar i da pokaže da i atak na njegovu porodicu neće iskoristiti da se prst nebi upirao u njega, iako je sa pravom imao prilike da drugačije reaguje.

stop

pre 9 godina

Strahota je videti taj snimak, porazavajuca slika za policiju kako se pojedinci ponasaju. premijer ne treba da oprosti, treba da ih kazni sud.

Ivko

pre 9 godina

Niko nije zasluzio da se policija onako ophodi prema njemu, narocito bez nekog ociglednog povoda. Velika sramota za nasu policiju. Ali, najveci su oni koji prastaju.

dida

pre 9 godina

I posle ovako teske situacije koja je zadesila Vucicevu porodicu on je dokazao koliko je zapravo covek pre svega.Posle ovakve situacije tesko je ostati smiren i pribran ali on je to uspeo u inat svima koji mu zele zlo i njemu i njegovom bratu.

cacanin

pre 9 godina

Ma kakvo izvinjenje odmah treba ispitati ko je kriv od zandarmerije zbog toga sto se desilo.
(Zivorad, 28. septembar 2014 20:01)

Poenta je sto niko nije kriv iz zandarmerije vec ovi bahati ljudi.

dida

pre 9 godina

I posle ovako teske situacije koja je zadesila Vucicevu porodicu on je dokazao koliko je zapravo covek pre svega.Posle ovakve situacije tesko je ostati smiren i pribran ali on je to uspeo u inat svima koji mu zele zlo i njemu i njegovom bratu.

biljana

pre 9 godina

Strasno! Gledala sam snimak! 20 naoruzanih na jednog golorukog! Pa zar nije dovoljno sto Premijer radi kao masina za ovaj narod!? Pa zar nije dovoljno sto je ziva meta celoj mafiji!?Sirota njihova majka. Cuvajte se Vucici, molimo se za vas!

von Braun

pre 9 godina

Vucic je stvarno iznad niskih osecanja, pravi drzavnik! Svako bi iskoristio ovo da se licno obracuna i napravi skandal za svoju promociju, ovde se vidi ko je ko.

Dobar razlog

pre 9 godina

Znajući kako žandarmi stoje u kordonu kada na njih i kamenje leti, nikako ne mogu da se otmem utisku da su ih isprebijali tek onako. Da su preterali to da a da je bez razloga ne verujem.

pera tasic

pre 9 godina

Do ovoga nije trebalo da dodje, ali i iz ovih reci moze se videti velicina ovog coveka...srpska policija ne treba da tuce nevine ljude...

Lideri u regionu

pre 9 godina

Ova vest ce potpuno da zbuni botove ... da li da lupe plus ili minus??
(go figure, 28. septembar 2014 15:59)


Zaista, 50:50.

Snimak pokazuje da je zandarm odgurnut, da je Andrej gadjao zandarme flasom punom vode, pa zato Vucic ide na "izvinjenje" jer ako pocne istraga Andrej je taj koji bi izvukao deblji kraj.

Dosta su mu batine...

zemljoradnik

pre 9 godina

Svaka cast Vucicu i njegovom razumu i prisebnosti posle ovakvog incidenta.Ipak da se ovakve stvari ne bi vise ponavljale i da ne bi ispastali neduzni ljudi, zandarmi koji su izvrsili ovo batinjanje treba da budu najostrije sankcionisani.

Zmaj

pre 9 godina

@Mile

Naravno da vecina likuje sto je pretucen Vucicev brat i naravno da svi znaju da se to njima nece desiti jer nisu blesavi da pokusaju proci kroz kordon policije dok okolo gomila desnicara trazi glave gej osoba. Naravno da su postupili pravilno i steta sto je ovo banana drzava jer bi doticni treba da objasni otkuda mu kao fizickom licu obezbedjenje svog brata premijera i sta je trazio na paradi.

TRŠĆAN

pre 9 godina

Verovali ili ne, u zemljama EU bi za takav slučaj odgovarao samo ministar i to zbog toga jer je svoje obezbeđenje "pozajmijo" drugi osobi kojoj po zakonu ne pripada.

Sonja

pre 9 godina

Svakog može da zadesi ovakva neprijatnost, sigurno je došlo do nesporazuma, čim se Žandarmerija izvinila, nekada i oni umeju da preteraju,te na nedužne ljude izbacuju svoje frustracije. Pričajte šta hoćete, ali premijer je uspeo da se održi Prajd bez većih incidenata!

seljak e

pre 9 godina

Sta god Vucic izjavio mora da se sprovede istraga. Sta ce predsednikovo obezbedjenje i njegov brat u vreme odrzavanja visokorizicnog skupa u kordonu policije i zasto je doslo do sukoba. Bez obzira sta Vucic kaze istraga mora da se sprovede zbog zakona, jer on nije iznad zakona. On nije ovlascen da iducuje da li ce ili nece da se postuje zakon. Tacka.

Mile

pre 9 godina

Ne mogu da verujem koliko ljudi ovde likuje samo zbog cinjenice sto je jedan od pretucenih Vucicev brat. Pa ljudi to isto i vama moze da se desi a onda cu vas pitati da li ce vam i tama biti smesno.

Markoni

pre 9 godina

Stvaro ne razumem kako pojedinci nemaju morala i ljudskosti pa likuju sto je prebijen premijerov brat, covek ni kriv ni duzan prebijen bez obzira ciji je brat, ja da sam na ministrovom mestu sve bih suspendovao sa posla i pokrenuo disciplinske postupke!!!

Rivaldo

pre 9 godina

U svakom slucaju ovakve stvari se desavaju u atmosferi kakva je vladala danas,ali svakako da je bilo zestokog prekoracenja ovlascenja sluzbenog lica i bez obzira o kome se radi ovako nesto ne bi smelo da se dogadja.

Marinko

pre 9 godina

Bez obzira sto je u pitanju Vucicev brat i sto nece biti privatnih gonjenja za prekoracenje ovlascenja, sto je veoma cesta pojava kod policije koja nikada ne prolazi sa kaznom jer se sistem stiti, ako zelimo modernu Srbiju, onda se i ovakve stvari, generalno gledano, moraju sankcionisati.

Natasa

pre 9 godina

Citam ove komentare posle odgledanog snimka i jezim se. Znam da mi necete objaviti komentar, jer objavljujete samo one sto se slade necijoj patnji. Kako bi se bilo ko od vas osecao da tuku njegovog brata, sina, oca. Zbog sake razlicitih treba da strada bilo ko, da se izvodi milicija na ulice, da ja ne mogu danas na miru da prosetam sa svojom decom. Uzasnuta sam. A hvala ako ipak objavite moje misljenje koje je razlicito od stava ovih skoji su placeni da pljuju.

TrajanDjendjan

pre 9 godina

Žandarska uverenja moraju biti profesionalna. Strogo po naređenju, da se čuva red i mir, a ne da se raspaljuje situacija, zato što privatno misliš da treba lgbt... Neozbiljna jedinica, puna Šošona

šampion

pre 9 godina

Čekaj, zašto je bila greška?
Šta je brat uradio ili rekao? Ako ih je provocirao onda nije greška. To još nije ispitano. Ako nije kriv što su ga onda tukli?
Prekomerna upotreba sile jeste greška, ali oni to stalno rade. Nije u redu da se izvinjavaju samo rodbini političara. Šta ćemo sa običnim narodom?
Jesu li se i drugima izvinili nekada?
A zašto je brat imao premijerovo obezbedjenje?
Jel to iz mog džepa plaćeno?
Kakvo je to obezbedjenje kad nije uspelo da ga zastiti?
Šta je tu grešaka i pitanja!
Očekujem gomilu minusa jer nisam u potpunosti podržao izjavu premijera

Brzi Gonzales

pre 9 godina

Lepo od njih što su se izvinili, to je najmanje što su mogli da učine, međutim ne verujem da će Andreju i obezbeđenju koje je bilo s njim, to nešto pomoći. Ist se situacija mogla dogoditi i s bilo kojim drugim građaninom Srbije.

Skituljko

pre 9 godina

Izvinjenje i sa jedne i druge strane i sam Premijer je stavio tacku na ovaj nemio dogadjaj, odreagovao je sasvim normalno iako je brat u pitanju, dogodilo se sta se dogodilo vreme ne moze da se vrati.

da POJASNIM

pre 9 godina

Sto se komadant izvinjavao? Jel ih on tukao? Strasna prica, za film..........
(Danilo, 28. septembar 2014 17:23)
Ne lupetaj gluposti i ne komentariši ono u šta se ne razumeš.Komadant je po komandnoj odgovornosti odgovoran za svoju jedinicu i snosi posledice za neizvršeni zadatak.Ovde je bila greška i on je se izvinuo u ime jedinice na čijem je čelu.

patriota

pre 9 godina

Pokazali smo da umemo postovati razlicistost i sto je najbitnije,postovati zakon. Premijer je pokazao kako se vodi drzava, nije setao ulicama,izrazio svoje misljenje tome ali podrzao setnju onih kojima je to bitno.Mislim da je ovo jako bitno za Srbiju, da su uspeli ono sto prethodna vlast nije, manji incidenti su neminovni ali bitno je, da vecih incidenata nije bilo. Sve ovo svakako salje pozitivnu sliku svetu o Srbiji.

masterkg

pre 9 godina

Ova vest ce potpuno da zbuni botove ... da li da lupe plus ili minus??
(go figure, 28. septembar 2014 15:59)
Na tvoj post šibaju minuse :-)))

Milan

pre 9 godina

Policajac nervozan sto mora da radi.Onda moze i Doktor na operaciji da se nervira pa i Pilot pa itd itd

Profesinalna ta policija.Kakve poglede decko ima a subjektivnost mu nije strana.

Donat

pre 9 godina

U ovakvim napetim situacijama, moguće je doći do nekih nesporazuma, pa tako da i premijerov brat izvuče batine. Da ne zalazimo u detalje, bitno je da nije bilo većih incidenata, da je ova njihova parada protekla mirno, bez uništavanja imovine privatnih i pravnih lica.

Eurokrem

pre 9 godina

Premijer odreagovao staloženo iako situacija nije naivna. Porodica je upitanju, a to su uvek teški slučajevi i za objašnjavanje i za reakcije.

sns pink kurir zvezda

pre 9 godina

Iskeno se nadam da ce se ovom coveku vratiti sve sto radi ovom naivnom i ogranicenom narodu,koji po prirodnom zakonu nije kriv sto je slep kod ociju......

Velja

pre 9 godina

Splet okolnosti koje su dovele do tog incidenta je manje bitan od činjenice da je Premijer za 6 meseci uspostavio vladavinu prava i ekonomsko uzdizanje Srbije!
(Procedura, 28. septembar 2014 17:25)

Nikada vecu glupost u zivotu nisam procitao, izgleda da smo vecina dosli sa neke druge planete i ne zivimo u istruleloj serpi koju ti nazivas vladavinom prava i ekonomskim uzdizanjem sa glavnim "glumcem-kuvarom" pored nje.

serbianhoops

pre 9 godina

U pravnoj drzavi, izvrsna vlast nema pravo da mesa u odlukama pravosudni organa i pripadnici javnog reda koji biju neduznog gradjanina moraju biti kaznjeni.

Dakle, u ovoj prici Vucic jednostavno nema pravo da odlucuju da li ce biti kazne ili ne.

patriota

pre 9 godina

Pokazali smo da umemo postovati razlicistost i sto je najbitnije,postovati zakon. Premijer je pokazao kako se vodi drzava, nije setao ulicama,izrazio svoje misljenje tome ali podrzao setnju onih kojima je to bitno.Mislim da je ovo jako bitno za Srbiju, da su uspeli ono sto prethodna vlast nije, manji incidenti su neminovni ali bitno je, da vecih incidenata nije bilo. Sve ovo svakako salje pozitivnu sliku svetu o Srbiji.

DEDA CVETKO

pre 9 godina

Ovo je, zapravo, dobra vest. Neka se premijer i licno uveri u zestinu policijskog terora i tiranije koja zari i pali Srbijom kako joj padne na pamet.

Da u nasoj opoziciji ima nekoga sa mozgom, borili bi se protiv policijskog terorizma, a ne protiv "pedera" (sic). A da medju "pederima" ima nekoga sa mozgom, oni bi im se pridruzili.

Aleksa

pre 9 godina

Jedini povredjeni na ovaj paradi je Vucicev brat I niko drugi, tu ja Vlada pokazala kako ume da odrzava red na ovakvim skupovima, dok ste bili vi iz DS na vlasti parade su bile nebezbedne I neadekvatno organizivane, sada je samo zalosno sto je Vuciccev brat jedina zrtva.

veliki strumf

pre 9 godina

Vidim neki komentarisu kao da su bili tamo, a ostali im lupaju pluseve. Ne znam sta je bilo, ali ono sto znam je da u Zandarmeriji ima takvih siledzija, bezmozgovica, polu, ali i teskih kriminalaca koji jedvacekaju da im bilo ko padne saka, da je bolje ne obracati im se ni da te zastite od nekoga jer mozes proci jos gore. Kad brat premijera, kakav god da je, nije od njih zasticen, i to sa obezbedjenjem, sta onda obican covek koji je npr. krenuo na utakmicu i upao u guzvu, moze da ocekuje?

Eukaliptus

pre 9 godina

@scream

Vama ne smeta sto je sluzbeno obezbedjenje Premijera obezbedjivalo njegovog brata i sto je brat hteo da ima privilegije i status koji mu ne pripada? Nesto debelo nije u redu ako po Vasim recima 80% ljudi podrzava ovo bezakonje.

Pink Panter

pre 9 godina

Ljudi!

Nemojte da uzimate za zlo ni nasem milom em dragom svevisnjem premijeru, niti mirnom i lepo vaspitanom batici, a ni povucenim i stidljivim momcima iz zandarmerije. Ipak se radi o tradicionalnoj srpskoj tuci za vreme Parade ponosa. Nema potrebe za raspirivanjem strasti...

Bane

pre 9 godina

Vučića i njegovu porodicu čuvaju Kobre, dakle vojska. A poznato je koliko se vojska i žandari vole i kada na to dodamo ničim izavano i zaslužen uverenje Kobri da su oni najbolja specijalna jedinica u Srbiji i šire dobijamo nekoliko polupanih i nadam se prevaspitanih glava. Ništa strašno, a može da bude i korisno...

mary

pre 9 godina

Sigurno da nije lako premijeru,u pitanju je njegov rodjeni brat koji je ni kriv ni duzan pretucen,ali je pokazao razumevanje jer ni policiji nije bilo lako obezbedjivati skup jer su se ocekivali napadi demonstranata.

dejan

pre 9 godina

Zašto mu se izvinila? Zato što je protivpravno pozajmio nekoliko tvojih telohranitelja koje plaćaju građani Srbije i onda išao da se mangupira i glumi razbojnika?

Buba

pre 9 godina

Inscenirano,da veliki vodja održi ravnotežu između normalnih građana i zadovoljenja EU... Eto,dao čovek brata da ga izbiju,sad je i sam "žrtva" parade, a sa druge strane je obezbedio održavanje iste = svi zadivoljni!

Legionar

pre 9 godina

Premijerovo obezbedjenje cuva nekog brata,pa pokusav da prodje kroz kordon policije?Je l to po zakonu?
Svaka cast Zandarmeriji sto su ga prebili!!!

vojnik

pre 9 godina

Težak dan za tebe i tvoju porodicu? Koliko je bilo teških dana za mnoge majke u Srbiji kada su "napredni radikali" slali njihove sinove u paravojne formacije?

djordjije

pre 9 godina

Neko drugi da je na Vucicevom mestu bi odmah tuzio te zandare,ali ne i on,on je pre svega razuman covek i dobro razume celu situaciju,a i ti sami policajci su se odmah izvinuli tako da je sve ok proslo..Al pre svega je to zato sto je on covek,koji ume da oprosti,i na tome mu ja licno skidam kapu,jer ja prvi ne bih mogao da predjem preko toga da nekom mom bratu razbije glavu tek tako.

Ostap

pre 9 godina

@Profesor

A Vi poudano znate da brat nije nasrnuo na zandarme? Da ih nije vredjao ili cak gurao? Bili tamo, videli? U pravnoj drzavi onaj koji digne ruku na zandarmeriju dobije po njonji i jos odgovara, a ne njemu da se izvinjavaju.

3cp0

pre 9 godina

... znam nekoliko slučajeva u kojima su policajci prekoračili svoja ovlašćenja... u neki slučajevima tukli i žene... a pred sudom su oslobođeni, uz pomoć lažnih svedočenja svojih kolega policajaca. Žao mi je Vučićevog brata, kao lanjskog snega...

Blam

pre 9 godina

Bolje da je pokrenut disciplinski postupak da bar cujemo sudbinu zandarma , ovako ce u tisini ostati bez posla. Ne pije vodu prica da su primenili silu ne isprovocirani. Nigde u gradu nisu pravili probleme a tu su bas nasli? Ma da.

Profesor

pre 9 godina

Ok da objasnim. Izvinjenje je bilo obavezno, jer su zandarmi prekoracili ovlascenja. Nije bitno kako se ponasao premijerov brat ili obezbedjenje, zandarmerija nije smela da mlati nikoga, osim ako im je ugrozen zivot, ili zivot nekoga drugoga. Tacno se zna kako i kad se reaguje. To isto vazi i sa mnom i sa vama. Ne smeju da vas tuku iako hocete da prodjete kroz barikadu. Smeju da vas privedu i da vas savladaju ako se opirete privodjenju... to je to. U pravnoj drzavi se to postuje, u nasoj jok.

MSĐ55

pre 9 godina

Ko radi taj i greši. Žandarmerija je bila na svom zadatku, ali sigurno je došlo do nekog nesporazuma gde su žandarmi, nervozni zbog toga što rade ono što i sami ne odobravaju, pokušali da spreče prolaz Vučićevog brata i premijerovih telohranitelja, kada su ovi zadobili povrede. Mislim da bi ipak neko trebao da odgovara za to, ali premijer smatra da je dovoljno izvinjenje i njegovo mišljenje treba poštovati.

Procedura

pre 9 godina

Splet okolnosti koje su dovele do tog incidenta je manje bitan od činjenice da je Premijer za 6 meseci uspostavio vladavinu prava i ekonomsko uzdizanje Srbije!

Drigi

pre 9 godina

Taman kada se jedan visoko rizičan događaj kao što je Parada završio bez posledica, desilo se ovo sa prebijanjem Vučićevog brata i obezbeđenja! Ono čemu se mora odati čast jeste Vučićev odnos prema tom događaju, koji pokazuje da ni takav lični udar nije mogao izazvati bes prema pojedincima iz države čiji je prvi čovek!

daleko je Engleska

pre 9 godina

Ovaj covek je ljudina! Neka prica ko sta hoce ali sa mnom se slaze 80% nacije !
(scream, 28. septembar 2014 16:41)
Ziveo nas veliki Vodja!

paja

pre 9 godina

Gospodin premijer je ostao duzan da odbjasni kako je doslo do intervencije policije u kojoj je povredjen njegov brat. Kako to da mene nikada policija nije tukla? Moze li biti da se gospodin brat ponasao "malo" bahato i pokusao da na silu prodje kroz kordon, misleci da iz nekog razloga ima veca prava od nas obicnih gradjana?

parkinson

pre 9 godina

Obracanje novinarima Vucic je jasno rekao da njegov brat ne podrzava Paradu ponosa, da mu je tesko pala kao i hiljadama drugih gradjana . E, zasto je zandarmerija upotrebila silu najbolje zna Vucicv brat. Cisto onako reda radi,ajde da nekoga izudaramo i to bas Vucicevog brata sigurno nije !? To potvrdjuje i izjava Vucica da se nece niko goniti tj. tuziti ???

Pinokio imislja bajke ko i obicno

pre 9 godina

Hej sestro Perso, a jel se tvoj bratac izvinuo za iskazan nevidjen bahatluk prema policiji i u krajnjem slucaju drzavi?

Phill

pre 9 godina

Znaci, zandarmi su krivi jer su bili malo nervozni, pa eto cim im neko nesto kaze oni ga polome, ali ih premijer razume, jer su radili posao koji je protiv svojih uverenja?! A, bata se sepurio sa obezbedjenjem, krenuo tamo gde mu nije mesto i on nije kriv? A, necete da podnesete prijavu, jer bi verovatno izaslo na videlo da je bata nastupio sa onim "znas ti ko sam ja".

pardon i izvinte

pre 9 godina

Ko je utvrdio da je došlo do prekoračenje ovlašćenja? Da li je odlučio: žandarmi prekršili ovlašćenja, brat nije kriv, neće nikoga tužiti. Svi su prema zakonu za jega jednaki, to jedanas rekao, ali kad se to policija izvinjavala, tri sata posle incidenta, nekom građaninu?

precanin

pre 9 godina

Tacno kako sam i pretpostavio, Vucicev brat sa obezbedjenjem dobio batine nije kriv, znaci iz obesti zandarmerija koja je prekracila dozvoljenu silu !E kada bi svaki nas brat kada ga neko isprepuca bio zadovoljan izvinjenjem gde bi nam kraj bio ? Sve cestitke braci Vucic !

Ivan

pre 9 godina

Pa ako te tokom dana visokog rizika (ili bilo kad) zaustavi zandarmerija , da te legitimise , onda uradi to sto ti nalaze naoruzano uniformisano sluzbeno lice. Cak i ako si brat premijera. Najpre, ako si brat premijera.
A ne da se ...
Drugo , koga je briga kakva su uverenja nekog zandarma i da li mu se to sto radi , radi ili ne radi ?
Koga je , bre , briga ? Valjda zandarmerija izvrsava naredjenja drzave , a uverenja bi mogli da ostave za slobodno vreme .

Ko je ovde lud, ko zbunjen, a ko blesav?

pre 9 godina

Pripadnici obezbeđenja predsednika Vlade Srbije sukobili se sa pripadnicima žandarmerije??? I posle se pripadnici žandaremerije izvinili, jer su, navodno, prekoračili ovlašćenja??? A koja su to ovlašćenja pripadnika obezbeđenja predsednika Vlade Srbije, u slučaju kada obezbeđuju "člana porodice"? Da li su ovlašćeni da probiju kordon žandarmerije čijim pripadnicima je narađeno da niko ne sme da probije kordon?

samo tetki da odnesem lek

pre 9 godina

otkud običnom građaninu premijerovo obezbeđenje? ako ima viška i ako je džabe može li meni par komada da mi nose zembilje sa pijace?

Problem pri slanju komentara...

pre 9 godina

Neće biti prijava, već je to posao za javnog tužioca ukoliko je došlo do teških telesnih povreda, prema Krivičnom zakoniku RS za tešku telesnu povredu se goni po službenoj dužnosti, drugo je što Premijer, vajni pravnik sa odličnim prosekom to ne zna.....

NikolaD

pre 9 godina

Jel' decko to misli da smo mi moroni?
Kako mene ne pretuce policija?
Sta rade protiv svog uverenja? Cuvaju red, mir i sigurnost gradjana? Ako su im sikmpaticniji huligani, neka daju otkaz u policiji i neka se uclane u Dveri.
Sta ce tvoje licno obezbedjenje sa tvojim bratom, jel ti brat ima neku drzavnu funkciju pa da kao moze da se bahati?
Providan si decko i ti i tvoj brat i ceka tvoja prica!
Toliko si puk'o da nisi ni svestan!

sone

pre 9 godina

Nemogu da verujem sopstvenim usima u ovu pricu.Sta ce tvom bratu drzavno obezbedjenje?Koji je on faktor pa mu treba obezbedjenje?Jel je moguce da su Kobre i SAJ dobili batine od ovih opasno obucenih zandarmuraca koji neznaju ni kozlic da preskoce?Ako jesu treba da se ubijemo kolektivo.

Racerx

pre 9 godina

Alo, bre, o kakvom mi ovde postovanju zakona pricamo? Ako je hteo da prođe kroz kordon, onda je trebalo da bude uhapšen, jer je ometao službeno lice u vršenju dužnosti, ako je pretučen iz čista mira, onda treba da odgovaraju žandarmi, koji sutra mogu da prebiju mene, a da mi se posle toga niko ne izvinjava, jer nisam Vučićev brat. Kakva je ovo sprdnja? Kao dobio je batine, ali niko nije kriv, pošto su se izvinili. Postupite po zakonu, neko mora da bude kažnjen za ovo.

mirko

pre 9 godina

to je super! a kako obican narod da dobije izvinjenje, Vucicu? da nas posvojis sve, i zasto samo tvoj rodjeni brat da ima privatno obezbedjenje, hocemo i mi da nas neko brani od sile i nepravde!

Nije mi jasno ama baš ništa

pre 9 godina

Pa, kako? Mogu da biju i da ne odgovaraju? Puj pike, ne važi. Premijerovog brata?! Pa, šta će tek ostalima da rade pre nego što im se izvinu. Ima li nekog zakona ovde ili sve može? I čime se bavi taj brat? Šeta se u vreme parade po Slaviji, izaziva incident pa ide kod burazera da mu pokaže krvavu glavu? Je li sve ovo u stvari neki štos, komedija neka?

Kancelarija za brze odgovore.

pre 9 godina

Niko se nije izvinio i to je laz jos jedna u nizu ovog barona Minhauzena.
Njegov je brat siledzija kao sto je i on i to je jedina istina.
Srbija je u totalnom mraku,niko nista sem Informera( Sns sl.glasilo) ne sme da pita,strah zavladao Srbijom ali ok,svi ovi sto su uvlakaci ovome svevisnjem,bice prvi u redu da pobegnu kad Sns krene da se urusava!
Ali nece imati gde da uteknu,svi ce da odgovaraju!

Utuzilac

pre 9 godina

proces u kome se utvrdjuje da je neko prekoracio ovlascenje traje par mesec,uz veliku opstrukciju,ili toliko traje kad obican gradjanin tuzi pripadnika mup ali faraon Srbije ima povlascen tretman izgleda.

Milan

pre 9 godina

Izvinite, sta ce premijerovo obezbedjenje sa njegovim bratom? Pa ovo je jos gore od varijante da je to bratovo privatno obezbedjenje. Bruka, kao stednja, kresanje troskova, a ustvaemri sve prsti od nepotizma i zloupotrebe. Lep licni peimer dajete, premijeru.

killa

pre 9 godina

a sta je njegovo obezbedjenje radilo kod njegovog brata? I zasto je njegov brat pokusao da prodje kroz kordon a potom odbio da pruzi licnu kartu? Prerano je za pricu i kritiku, ali od samog pocetka ne mirise na dobro

Nikola

pre 9 godina

On je rekao i da svi duguju poštovanje prema pripadnicima policije, koji rade teške poslove, "nekada i nešto suprotno svojim uverenjima".

=======================

Ma jadni, baš su u klešu sa savešću...Suprotno svojim uverenjima, zarađuju čuvajići mafijaške splavove i diskoteke, suprotno svojim uverenjima spavaju na radnom mestu dok polusvet pljačka i tuče osirotele Srbe, suprotno svojim uverenjima poziraju u 3 broja manjim kupaćim gaćicama na - 5 C za Bogojavljenje i slično.
Jel' na to mislio?

kris

pre 9 godina

sretne rane junace...dok su mene i meni slicne tukli na ulicama 90tih Milosevici policajci tada sa podrskom Nikolića,Vučica i njihovog politickog oca Šešelja našim porodicama nije tesko padalo nego su nas prekoravali što se vracamo prebijeni!

ivan

pre 9 godina

Gospodine Aleksandre podrzavam te u potpunosti.
Nema ko i za sta da se izvinjava tvom bratu. Stiti ga ti,lepo je to,ali po svemu sudeci ne postuje on tvoj trud.

sone

pre 9 godina

Nemogu da verujem sopstvenim usima u ovu pricu.Sta ce tvom bratu drzavno obezbedjenje?Koji je on faktor pa mu treba obezbedjenje?Jel je moguce da su Kobre i SAJ dobili batine od ovih opasno obucenih zandarmuraca koji neznaju ni kozlic da preskoce?Ako jesu treba da se ubijemo kolektivo.

STOP SNS

pre 9 godina

A zasto bi se bre policija izvinjavala Vucicevom bratu??? Alooo Acika, uskaces sam sebi u usta ovakvim izjavama! Dace bog da se ponovi 5. oktobar!

Dragan Pavlović

pre 9 godina

Možeš li nam malo pojasniti kako to pripadnici obezbedjenja premiera Srbije mogu obezbedjivati nasilnika .Siledžiju. Kako? I otkada VMA prihvata ulične siledžije pored mnogih dežurnih ustanova u Beogradu?

zoran

pre 9 godina

da li stvarno mislite da neko moze da poveruje u pricu da je covek dobio batine a pod obezbedjenjem je sluzbe koja radi u sklopu MUPA... nego da se pokaze kako je i premijer bio zrtva ... jeftine fore aco mozda vam i to upali kao sve do sada ne samo tebi nego celoj politickoj grupaciji u srbiji ... dajte ljudima posao vratite penzije i plate a ne da se milioni trose za LGBT i obezbedjenje ko ce to da plati covece alooooo !!!

Igor

pre 9 godina

Zato sto je hteo da probije kordon, zato sto je obezbedjenje vadilo oruzje na pripadnike mup-a, zato sto su tetovirani likovi uticajniji od policije, zato sto su se blindirani dzipovi i blindirani audi dovezli zbog bate??? Auuu covece, ovo vise nije normalno.

Boro9

pre 9 godina

Nepotrebna halabuka oko ovog događaja. Pretukli su Vučićevog brata koji je hteo da prođe kordon, kako javljaju mediji i dobio je batine. Pri tome se nije pozivao na svog brata što posebno cenim.

polupismeni

pre 9 godina

Sta radi tvoje obezbedjenje(koje narod placa) u gradu sa tvojim bratom?!
Zasto govoris da nece biti privatne tuzbe? Ako su pripadnici zandarmerije krivi i ako je neko zadobio teske telesne povrede, dragi premijeru, krivci se gone po sluzbenoj duznosti. Nema tu privatne tuzbe.
Ljudi ti veruju, u stilu onog sto si i rekao - izvinuli se i idemo dalje...Aman, ne ide to tako.
Zandari prekoracili ovlascenja, kazes. Dodajes da su frustrirani, da im je tezak dan danas, da nas brane na granici sa Kosovom. Time oprastas prekoracenje ovlascenja. Sve opravdavas bez opravdanja. Ko si ti da odlucujes o povredama sluzbene duznosti i kako ce policajcima(zandarima)biti oprosteno?
Ovo je za Nobelovu nagradu u rangu veliki vodja u pokusaju.

Srbija Vs Udba

pre 9 godina

Svako normalan zna da ovaj incident nije uopste slucajan vec da rusofilski deo Udbe salje poruke .
Da se prebije premijerov brat i premijerovo obezbedjenje to nema nigde.

Pazite se rusofilskog dela UDBE i KGB-a, na sve su spremni da zaustave Srbiju ponovo, svako se seca 12-og marta 2003 -e kada je ta ekipa ubila Zorana Djindjica.

Ovo je najcistiji bezobrazluk i samarcina celoj Srbiji i gradjanima Srbije od rusofilske boljsevicke UDBE .

Dok se god ta hobotnica ne udari u glavu u Srbiji, ovo nece biti normalna zemlja.
Minut do dvanaest je da drzava Srbija krene u lov na tu ekipu.

Asika

pre 9 godina

Sada treba da tuzi i grad i drzavu. Em su mu uskratili osnovno ljudsko pravo na slobodu kretanja, em je dobio batine. I ne, nisam bot, samo svi trebaju da imaju ista prava. Ako ovi mogu da paradiraju, moze i on slobodno da se krece a ne da mu je kretnja ogranicena.
(tainkitana, 28. septembar 2014 16:11)
Nisi bot, samo isti komentar sam vec video na drugu vest. Al' dobro, nisi bot. Uopste... Nisi. Bot.

aloPozega

pre 9 godina

ko je kome trebao da se izvini? a jadranka tabakovic da se izvini zbog dizanja dobre price o atentatoru-profesionalcu ....a vucic zbog b92 ... a vucic obtenovcu.....a ....

#

pre 9 godina

Nema tu izvini. Premijer kaže da su prekoračena ovlašćenja, što je rezultiralo težim povredama. Zna se šta sleduje za prekoračenja ovlašćenja, disciplinski postupak.

Možda premijer ne želi da dođe do disciplinskog postupka, jer bi se pokazalo da nema prekoračenja ovlašćenja. Onda postoji napad na policiju, a njega mora pratiti sudski postupak.

Rešenje koje je izabrao Vučić se suštinski protivi vladavini prava. Dakle postoje krvave glave moguća su samo dva ishoda: DISCIPLINSKI POSTUPAK ili TUŽBA ZA NAPAD NA POLICIJU.

Pametnjaković

pre 9 godina

Ovde postoje dva moguća scenarija. Ili je ovo sve pozorište zbog EU, kao eto da se pokaže koliku žrtvu Vučić podnosi kad mu čak i rođeni brat strada, na šta EU zvaničnici nikada neće nasesti, jer za razliku od Srbije, tamo se male Đokice ne bave politikom. Ili su policajci radili svoj posao kako treba i sa pravom, u skladu sa zakonom, tražili da pokažu dokumenta, a brat i obezbeđenje se bahato i nadmeno ponašali, odbijajući da ih pokažu jer su, možeš misliti, iznad zakona. Niko nije najavio njihov dolazak policiji, došlo je do greške i eto ti. Obično se policiji javi: "ovaj dolazi, pusti ga, uradi ovo ono", itd.

Milan1989

pre 9 godina

I posle ja trebam kao obican gradjanin da se osecam bezbedno pored nase policije,a oni bez razloga pretuku brata coveka koji na sve strane grebe kako bi se zivelo bolje u nasoj drzavi. Pojedincima u policiji nije tu mesto.

stribor

pre 9 godina

Ukinuti rotacije a onda dati obezbjeđenje bratu premijera?
Ako su prekoračili ovlasti onda se za prekoračenje imaju i sankcionirati. Umjesto toga za "teže povrede" stvar se riješava isprikom.
Srbija je od banana države s Vućićem postala trula banana država pri čemu je banana posjed istovremeno i javan i privatan /vučićev/.

tainkitana

pre 9 godina

Sada treba da tuzi i grad i drzavu. Em su mu uskratili osnovno ljudsko pravo na slobodu kretanja, em je dobio batine. I ne, nisam bot, samo svi trebaju da imaju ista prava. Ako ovi mogu da paradiraju, moze i on slobodno da se krece a ne da mu je kretnja ogranicena.

baki

pre 9 godina

o bože čuda velikoga u ovoj našoj nazovi državi ja se od danas neosećam bezbedno kao običan gradjanin ove države jel neznam šta se meni može dositi od strane policije ovo je prelilo svaku čašu već ko meni garantuje da mi neće prići policajac na ulici prebiti me pa se možda izviniti o bože bože šta sve ovde ima

Opanzzi

pre 9 godina

Tri pitanja: 1. Zasto Andrej Vucic ima obezbedjenje koje placaju gradjani Srbije? 2. Da li se komandant Zandarmerije izvinjava i obicnim gradjanima, nakon incidenata? 3. Da li premijerov brat ima veca prava od drugih gradjana Srbije i cime je to zasluzio?

Vukasin

pre 9 godina

Tvoj brat je pokusao da prodje kroz kordon.U normalnoj zemlji,on i tvoje obezbjedjenje bi popili krivicne za ometanje sl.lica u vrsenju sl.duznosti,a tvoje obezbedjenje i za zloupotrebu sl.polozaja,kako disciplinski,tako i krivicno.Da ne pominjem i postavljanje pitanja kako su sluzb.lica MUPa obezbedjivala obicnog gradjanina Vucic Andreja.

Vukasin

pre 9 godina

Tvoj brat je pokusao da prodje kroz kordon.U normalnoj zemlji,on i tvoje obezbjedjenje bi popili krivicne za ometanje sl.lica u vrsenju sl.duznosti,a tvoje obezbedjenje i za zloupotrebu sl.polozaja,kako disciplinski,tako i krivicno.Da ne pominjem i postavljanje pitanja kako su sluzb.lica MUPa obezbedjivala obicnog gradjanina Vucic Andreja.

daleko je Engleska

pre 9 godina

Ovaj covek je ljudina! Neka prica ko sta hoce ali sa mnom se slaze 80% nacije !
(scream, 28. septembar 2014 16:41)
Ziveo nas veliki Vodja!

Boro9

pre 9 godina

Nepotrebna halabuka oko ovog događaja. Pretukli su Vučićevog brata koji je hteo da prođe kordon, kako javljaju mediji i dobio je batine. Pri tome se nije pozivao na svog brata što posebno cenim.

precanin

pre 9 godina

Tacno kako sam i pretpostavio, Vucicev brat sa obezbedjenjem dobio batine nije kriv, znaci iz obesti zandarmerija koja je prekracila dozvoljenu silu !E kada bi svaki nas brat kada ga neko isprepuca bio zadovoljan izvinjenjem gde bi nam kraj bio ? Sve cestitke braci Vucic !

djordjije

pre 9 godina

Neko drugi da je na Vucicevom mestu bi odmah tuzio te zandare,ali ne i on,on je pre svega razuman covek i dobro razume celu situaciju,a i ti sami policajci su se odmah izvinuli tako da je sve ok proslo..Al pre svega je to zato sto je on covek,koji ume da oprosti,i na tome mu ja licno skidam kapu,jer ja prvi ne bih mogao da predjem preko toga da nekom mom bratu razbije glavu tek tako.

Opanzzi

pre 9 godina

Tri pitanja: 1. Zasto Andrej Vucic ima obezbedjenje koje placaju gradjani Srbije? 2. Da li se komandant Zandarmerije izvinjava i obicnim gradjanima, nakon incidenata? 3. Da li premijerov brat ima veca prava od drugih gradjana Srbije i cime je to zasluzio?

patriota

pre 9 godina

Pokazali smo da umemo postovati razlicistost i sto je najbitnije,postovati zakon. Premijer je pokazao kako se vodi drzava, nije setao ulicama,izrazio svoje misljenje tome ali podrzao setnju onih kojima je to bitno.Mislim da je ovo jako bitno za Srbiju, da su uspeli ono sto prethodna vlast nije, manji incidenti su neminovni ali bitno je, da vecih incidenata nije bilo. Sve ovo svakako salje pozitivnu sliku svetu o Srbiji.

Milan1989

pre 9 godina

I posle ja trebam kao obican gradjanin da se osecam bezbedno pored nase policije,a oni bez razloga pretuku brata coveka koji na sve strane grebe kako bi se zivelo bolje u nasoj drzavi. Pojedincima u policiji nije tu mesto.

Procedura

pre 9 godina

Splet okolnosti koje su dovele do tog incidenta je manje bitan od činjenice da je Premijer za 6 meseci uspostavio vladavinu prava i ekonomsko uzdizanje Srbije!

mary

pre 9 godina

Sigurno da nije lako premijeru,u pitanju je njegov rodjeni brat koji je ni kriv ni duzan pretucen,ali je pokazao razumevanje jer ni policiji nije bilo lako obezbedjivati skup jer su se ocekivali napadi demonstranata.

MSĐ55

pre 9 godina

Ko radi taj i greši. Žandarmerija je bila na svom zadatku, ali sigurno je došlo do nekog nesporazuma gde su žandarmi, nervozni zbog toga što rade ono što i sami ne odobravaju, pokušali da spreče prolaz Vučićevog brata i premijerovih telohranitelja, kada su ovi zadobili povrede. Mislim da bi ipak neko trebao da odgovara za to, ali premijer smatra da je dovoljno izvinjenje i njegovo mišljenje treba poštovati.

patriota

pre 9 godina

Pokazali smo da umemo postovati razlicistost i sto je najbitnije,postovati zakon. Premijer je pokazao kako se vodi drzava, nije setao ulicama,izrazio svoje misljenje tome ali podrzao setnju onih kojima je to bitno.Mislim da je ovo jako bitno za Srbiju, da su uspeli ono sto prethodna vlast nije, manji incidenti su neminovni ali bitno je, da vecih incidenata nije bilo. Sve ovo svakako salje pozitivnu sliku svetu o Srbiji.

Aleksa

pre 9 godina

Jedini povredjeni na ovaj paradi je Vucicev brat I niko drugi, tu ja Vlada pokazala kako ume da odrzava red na ovakvim skupovima, dok ste bili vi iz DS na vlasti parade su bile nebezbedne I neadekvatno organizivane, sada je samo zalosno sto je Vuciccev brat jedina zrtva.

Eurokrem

pre 9 godina

Premijer odreagovao staloženo iako situacija nije naivna. Porodica je upitanju, a to su uvek teški slučajevi i za objašnjavanje i za reakcije.

Racerx

pre 9 godina

Alo, bre, o kakvom mi ovde postovanju zakona pricamo? Ako je hteo da prođe kroz kordon, onda je trebalo da bude uhapšen, jer je ometao službeno lice u vršenju dužnosti, ako je pretučen iz čista mira, onda treba da odgovaraju žandarmi, koji sutra mogu da prebiju mene, a da mi se posle toga niko ne izvinjava, jer nisam Vučićev brat. Kakva je ovo sprdnja? Kao dobio je batine, ali niko nije kriv, pošto su se izvinili. Postupite po zakonu, neko mora da bude kažnjen za ovo.

da POJASNIM

pre 9 godina

Sto se komadant izvinjavao? Jel ih on tukao? Strasna prica, za film..........
(Danilo, 28. septembar 2014 17:23)
Ne lupetaj gluposti i ne komentariši ono u šta se ne razumeš.Komadant je po komandnoj odgovornosti odgovoran za svoju jedinicu i snosi posledice za neizvršeni zadatak.Ovde je bila greška i on je se izvinuo u ime jedinice na čijem je čelu.

pardon i izvinte

pre 9 godina

Ko je utvrdio da je došlo do prekoračenje ovlašćenja? Da li je odlučio: žandarmi prekršili ovlašćenja, brat nije kriv, neće nikoga tužiti. Svi su prema zakonu za jega jednaki, to jedanas rekao, ali kad se to policija izvinjavala, tri sata posle incidenta, nekom građaninu?

Donat

pre 9 godina

U ovakvim napetim situacijama, moguće je doći do nekih nesporazuma, pa tako da i premijerov brat izvuče batine. Da ne zalazimo u detalje, bitno je da nije bilo većih incidenata, da je ova njihova parada protekla mirno, bez uništavanja imovine privatnih i pravnih lica.

tainkitana

pre 9 godina

Sada treba da tuzi i grad i drzavu. Em su mu uskratili osnovno ljudsko pravo na slobodu kretanja, em je dobio batine. I ne, nisam bot, samo svi trebaju da imaju ista prava. Ako ovi mogu da paradiraju, moze i on slobodno da se krece a ne da mu je kretnja ogranicena.

#

pre 9 godina

Nema tu izvini. Premijer kaže da su prekoračena ovlašćenja, što je rezultiralo težim povredama. Zna se šta sleduje za prekoračenja ovlašćenja, disciplinski postupak.

Možda premijer ne želi da dođe do disciplinskog postupka, jer bi se pokazalo da nema prekoračenja ovlašćenja. Onda postoji napad na policiju, a njega mora pratiti sudski postupak.

Rešenje koje je izabrao Vučić se suštinski protivi vladavini prava. Dakle postoje krvave glave moguća su samo dva ishoda: DISCIPLINSKI POSTUPAK ili TUŽBA ZA NAPAD NA POLICIJU.

NikolaD

pre 9 godina

Jel' decko to misli da smo mi moroni?
Kako mene ne pretuce policija?
Sta rade protiv svog uverenja? Cuvaju red, mir i sigurnost gradjana? Ako su im sikmpaticniji huligani, neka daju otkaz u policiji i neka se uclane u Dveri.
Sta ce tvoje licno obezbedjenje sa tvojim bratom, jel ti brat ima neku drzavnu funkciju pa da kao moze da se bahati?
Providan si decko i ti i tvoj brat i ceka tvoja prica!
Toliko si puk'o da nisi ni svestan!

Mile

pre 9 godina

Ne mogu da verujem koliko ljudi ovde likuje samo zbog cinjenice sto je jedan od pretucenih Vucicev brat. Pa ljudi to isto i vama moze da se desi a onda cu vas pitati da li ce vam i tama biti smesno.

Zmaj

pre 9 godina

@Mile

Naravno da vecina likuje sto je pretucen Vucicev brat i naravno da svi znaju da se to njima nece desiti jer nisu blesavi da pokusaju proci kroz kordon policije dok okolo gomila desnicara trazi glave gej osoba. Naravno da su postupili pravilno i steta sto je ovo banana drzava jer bi doticni treba da objasni otkuda mu kao fizickom licu obezbedjenje svog brata premijera i sta je trazio na paradi.

STOP SNS

pre 9 godina

A zasto bi se bre policija izvinjavala Vucicevom bratu??? Alooo Acika, uskaces sam sebi u usta ovakvim izjavama! Dace bog da se ponovi 5. oktobar!

Profesor

pre 9 godina

Ok da objasnim. Izvinjenje je bilo obavezno, jer su zandarmi prekoracili ovlascenja. Nije bitno kako se ponasao premijerov brat ili obezbedjenje, zandarmerija nije smela da mlati nikoga, osim ako im je ugrozen zivot, ili zivot nekoga drugoga. Tacno se zna kako i kad se reaguje. To isto vazi i sa mnom i sa vama. Ne smeju da vas tuku iako hocete da prodjete kroz barikadu. Smeju da vas privedu i da vas savladaju ako se opirete privodjenju... to je to. U pravnoj drzavi se to postuje, u nasoj jok.

baki

pre 9 godina

o bože čuda velikoga u ovoj našoj nazovi državi ja se od danas neosećam bezbedno kao običan gradjanin ove države jel neznam šta se meni može dositi od strane policije ovo je prelilo svaku čašu već ko meni garantuje da mi neće prići policajac na ulici prebiti me pa se možda izviniti o bože bože šta sve ovde ima

von Braun

pre 9 godina

Vucic je stvarno iznad niskih osecanja, pravi drzavnik! Svako bi iskoristio ovo da se licno obracuna i napravi skandal za svoju promociju, ovde se vidi ko je ko.

matador

pre 9 godina

E da sam ja Premijer i da su ovo uradili mom bratu, ne bih bas bio toliko odmeren u davanju izjava.
(Mirko, 28. septembar 2014 19:39)
Verovatno bi mnogi tako isto reagovali, uostalom i Vučiće je rekao da svoga brata najviše voli, ali je ovim gestom pokazao da voli i Srbiju i da mu je stalo da se iz ovog divljačkog napada ne pravi nova priča i koristi to kao priča za neka politička razračunavanja.Pokazao je svu mudrost državnika i čoveka koji može i mora da kontroliše svoje emocije i ponašanja i da mora da šalje pomirljive tonove u ovom teškom danu za Beograd i Srbiju.

Bane

pre 9 godina

Vučića i njegovu porodicu čuvaju Kobre, dakle vojska. A poznato je koliko se vojska i žandari vole i kada na to dodamo ničim izavano i zaslužen uverenje Kobri da su oni najbolja specijalna jedinica u Srbiji i šire dobijamo nekoliko polupanih i nadam se prevaspitanih glava. Ništa strašno, a može da bude i korisno...

polupismeni

pre 9 godina

Sta radi tvoje obezbedjenje(koje narod placa) u gradu sa tvojim bratom?!
Zasto govoris da nece biti privatne tuzbe? Ako su pripadnici zandarmerije krivi i ako je neko zadobio teske telesne povrede, dragi premijeru, krivci se gone po sluzbenoj duznosti. Nema tu privatne tuzbe.
Ljudi ti veruju, u stilu onog sto si i rekao - izvinuli se i idemo dalje...Aman, ne ide to tako.
Zandari prekoracili ovlascenja, kazes. Dodajes da su frustrirani, da im je tezak dan danas, da nas brane na granici sa Kosovom. Time oprastas prekoracenje ovlascenja. Sve opravdavas bez opravdanja. Ko si ti da odlucujes o povredama sluzbene duznosti i kako ce policajcima(zandarima)biti oprosteno?
Ovo je za Nobelovu nagradu u rangu veliki vodja u pokusaju.

vojnik

pre 9 godina

Težak dan za tebe i tvoju porodicu? Koliko je bilo teških dana za mnoge majke u Srbiji kada su "napredni radikali" slali njihove sinove u paravojne formacije?

zemljoradnik

pre 9 godina

Svaka cast Vucicu i njegovom razumu i prisebnosti posle ovakvog incidenta.Ipak da se ovakve stvari ne bi vise ponavljale i da ne bi ispastali neduzni ljudi, zandarmi koji su izvrsili ovo batinjanje treba da budu najostrije sankcionisani.

dejan

pre 9 godina

Zašto mu se izvinila? Zato što je protivpravno pozajmio nekoliko tvojih telohranitelja koje plaćaju građani Srbije i onda išao da se mangupira i glumi razbojnika?

seljak e

pre 9 godina

Sta god Vucic izjavio mora da se sprovede istraga. Sta ce predsednikovo obezbedjenje i njegov brat u vreme odrzavanja visokorizicnog skupa u kordonu policije i zasto je doslo do sukoba. Bez obzira sta Vucic kaze istraga mora da se sprovede zbog zakona, jer on nije iznad zakona. On nije ovlascen da iducuje da li ce ili nece da se postuje zakon. Tacka.

paja

pre 9 godina

Gospodin premijer je ostao duzan da odbjasni kako je doslo do intervencije policije u kojoj je povredjen njegov brat. Kako to da mene nikada policija nije tukla? Moze li biti da se gospodin brat ponasao "malo" bahato i pokusao da na silu prodje kroz kordon, misleci da iz nekog razloga ima veca prava od nas obicnih gradjana?

Vojka

pre 9 godina

Brat je brat , pa bio premijerov ili bilo ciji . Ostavite se daljih komentara jer niko ne voli da mu se porodica razvlaci po novinama. Bilo ,ne ponovilo se.

stribor

pre 9 godina

Ukinuti rotacije a onda dati obezbjeđenje bratu premijera?
Ako su prekoračili ovlasti onda se za prekoračenje imaju i sankcionirati. Umjesto toga za "teže povrede" stvar se riješava isprikom.
Srbija je od banana države s Vućićem postala trula banana država pri čemu je banana posjed istovremeno i javan i privatan /vučićev/.

Rivaldo

pre 9 godina

U svakom slucaju ovakve stvari se desavaju u atmosferi kakva je vladala danas,ali svakako da je bilo zestokog prekoracenja ovlascenja sluzbenog lica i bez obzira o kome se radi ovako nesto ne bi smelo da se dogadja.

Dobar razlog

pre 9 godina

Znajući kako žandarmi stoje u kordonu kada na njih i kamenje leti, nikako ne mogu da se otmem utisku da su ih isprebijali tek onako. Da su preterali to da a da je bez razloga ne verujem.

dida

pre 9 godina

I posle ovako teske situacije koja je zadesila Vucicevu porodicu on je dokazao koliko je zapravo covek pre svega.Posle ovakve situacije tesko je ostati smiren i pribran ali on je to uspeo u inat svima koji mu zele zlo i njemu i njegovom bratu.

Markoni

pre 9 godina

Stvaro ne razumem kako pojedinci nemaju morala i ljudskosti pa likuju sto je prebijen premijerov brat, covek ni kriv ni duzan prebijen bez obzira ciji je brat, ja da sam na ministrovom mestu sve bih suspendovao sa posla i pokrenuo disciplinske postupke!!!

TrajanDjendjan

pre 9 godina

Žandarska uverenja moraju biti profesionalna. Strogo po naređenju, da se čuva red i mir, a ne da se raspaljuje situacija, zato što privatno misliš da treba lgbt... Neozbiljna jedinica, puna Šošona

Milan

pre 9 godina

Izvinite, sta ce premijerovo obezbedjenje sa njegovim bratom? Pa ovo je jos gore od varijante da je to bratovo privatno obezbedjenje. Bruka, kao stednja, kresanje troskova, a ustvaemri sve prsti od nepotizma i zloupotrebe. Lep licni peimer dajete, premijeru.

Asika

pre 9 godina

Sada treba da tuzi i grad i drzavu. Em su mu uskratili osnovno ljudsko pravo na slobodu kretanja, em je dobio batine. I ne, nisam bot, samo svi trebaju da imaju ista prava. Ako ovi mogu da paradiraju, moze i on slobodno da se krece a ne da mu je kretnja ogranicena.
(tainkitana, 28. septembar 2014 16:11)
Nisi bot, samo isti komentar sam vec video na drugu vest. Al' dobro, nisi bot. Uopste... Nisi. Bot.

Dragica

pre 9 godina

(NS, 28. septembar 2014 22:00)
A ko je rekao da je njegovo obezbedjenje, kao sto si mogao da cujes danas u izjavi da je obezbedjenje premijerovo i da su sigurno sa razlogom posli negde. Koliko cujem da je bio sa njim i brat Malog!!!

samo tetki da odnesem lek

pre 9 godina

otkud običnom građaninu premijerovo obezbeđenje? ako ima viška i ako je džabe može li meni par komada da mi nose zembilje sa pijace?

Kancelarija za brze odgovore.

pre 9 godina

Niko se nije izvinio i to je laz jos jedna u nizu ovog barona Minhauzena.
Njegov je brat siledzija kao sto je i on i to je jedina istina.
Srbija je u totalnom mraku,niko nista sem Informera( Sns sl.glasilo) ne sme da pita,strah zavladao Srbijom ali ok,svi ovi sto su uvlakaci ovome svevisnjem,bice prvi u redu da pobegnu kad Sns krene da se urusava!
Ali nece imati gde da uteknu,svi ce da odgovaraju!

Blam

pre 9 godina

Bolje da je pokrenut disciplinski postupak da bar cujemo sudbinu zandarma , ovako ce u tisini ostati bez posla. Ne pije vodu prica da su primenili silu ne isprovocirani. Nigde u gradu nisu pravili probleme a tu su bas nasli? Ma da.

sone

pre 9 godina

Nemogu da verujem sopstvenim usima u ovu pricu.Sta ce tvom bratu drzavno obezbedjenje?Koji je on faktor pa mu treba obezbedjenje?Jel je moguce da su Kobre i SAJ dobili batine od ovih opasno obucenih zandarmuraca koji neznaju ni kozlic da preskoce?Ako jesu treba da se ubijemo kolektivo.

Dragan Pavlović

pre 9 godina

Možeš li nam malo pojasniti kako to pripadnici obezbedjenja premiera Srbije mogu obezbedjivati nasilnika .Siledžiju. Kako? I otkada VMA prihvata ulične siledžije pored mnogih dežurnih ustanova u Beogradu?

Ko je ovde lud, ko zbunjen, a ko blesav?

pre 9 godina

Pripadnici obezbeđenja predsednika Vlade Srbije sukobili se sa pripadnicima žandarmerije??? I posle se pripadnici žandaremerije izvinili, jer su, navodno, prekoračili ovlašćenja??? A koja su to ovlašćenja pripadnika obezbeđenja predsednika Vlade Srbije, u slučaju kada obezbeđuju "člana porodice"? Da li su ovlašćeni da probiju kordon žandarmerije čijim pripadnicima je narađeno da niko ne sme da probije kordon?

Marinko

pre 9 godina

Bez obzira sto je u pitanju Vucicev brat i sto nece biti privatnih gonjenja za prekoracenje ovlascenja, sto je veoma cesta pojava kod policije koja nikada ne prolazi sa kaznom jer se sistem stiti, ako zelimo modernu Srbiju, onda se i ovakve stvari, generalno gledano, moraju sankcionisati.

Točaković

pre 9 godina

Prvo te izmlate, pa se onda izvinjavaju.Zandarmerija je stvarno preterala! Jadan covek.
(Blaza, 28. septembar 2014 20:20)
Baš zbog funkcije koju obavlja Vučiće je verovatno sa mnogo muke prešao preko ovoga i nije uzeo u zaštitu svoga brata onako kako bi to svaki običan čovek uradio posle divljanja pripadnika žandarmerija.Ipak kao veliki čovek i državnik morao je da proguta i ovu stvar i da pokaže da i atak na njegovu porodicu neće iskoristiti da se prst nebi upirao u njega, iako je sa pravom imao prilike da drugačije reaguje.

Igor

pre 9 godina

Zato sto je hteo da probije kordon, zato sto je obezbedjenje vadilo oruzje na pripadnike mup-a, zato sto su tetovirani likovi uticajniji od policije, zato sto su se blindirani dzipovi i blindirani audi dovezli zbog bate??? Auuu covece, ovo vise nije normalno.

Mina

pre 9 godina

Kakvo izvinjenje, posle snimka koji sam videla dusa me zabolela. Ok da ne znaju coveka, ali ubedjena sam da znaju ko je, izgleda je ovo maslo Ruzica ili Dacica, zbog izjave Jovicica. Posle ovoga izbaciti iz vlade sps

Sonja

pre 9 godina

Svakog može da zadesi ovakva neprijatnost, sigurno je došlo do nesporazuma, čim se Žandarmerija izvinila, nekada i oni umeju da preteraju,te na nedužne ljude izbacuju svoje frustracije. Pričajte šta hoćete, ali premijer je uspeo da se održi Prajd bez većih incidenata!

Skituljko

pre 9 godina

Izvinjenje i sa jedne i druge strane i sam Premijer je stavio tacku na ovaj nemio dogadjaj, odreagovao je sasvim normalno iako je brat u pitanju, dogodilo se sta se dogodilo vreme ne moze da se vrati.

Ivan

pre 9 godina

Pa ako te tokom dana visokog rizika (ili bilo kad) zaustavi zandarmerija , da te legitimise , onda uradi to sto ti nalaze naoruzano uniformisano sluzbeno lice. Cak i ako si brat premijera. Najpre, ako si brat premijera.
A ne da se ...
Drugo , koga je briga kakva su uverenja nekog zandarma i da li mu se to sto radi , radi ili ne radi ?
Koga je , bre , briga ? Valjda zandarmerija izvrsava naredjenja drzave , a uverenja bi mogli da ostave za slobodno vreme .

Phill

pre 9 godina

Znaci, zandarmi su krivi jer su bili malo nervozni, pa eto cim im neko nesto kaze oni ga polome, ali ih premijer razume, jer su radili posao koji je protiv svojih uverenja?! A, bata se sepurio sa obezbedjenjem, krenuo tamo gde mu nije mesto i on nije kriv? A, necete da podnesete prijavu, jer bi verovatno izaslo na videlo da je bata nastupio sa onim "znas ti ko sam ja".

kris

pre 9 godina

sretne rane junace...dok su mene i meni slicne tukli na ulicama 90tih Milosevici policajci tada sa podrskom Nikolića,Vučica i njihovog politickog oca Šešelja našim porodicama nije tesko padalo nego su nas prekoravali što se vracamo prebijeni!

pera tasic

pre 9 godina

Do ovoga nije trebalo da dodje, ali i iz ovih reci moze se videti velicina ovog coveka...srpska policija ne treba da tuce nevine ljude...

biljana

pre 9 godina

Strasno! Gledala sam snimak! 20 naoruzanih na jednog golorukog! Pa zar nije dovoljno sto Premijer radi kao masina za ovaj narod!? Pa zar nije dovoljno sto je ziva meta celoj mafiji!?Sirota njihova majka. Cuvajte se Vucici, molimo se za vas!

killa

pre 9 godina

a sta je njegovo obezbedjenje radilo kod njegovog brata? I zasto je njegov brat pokusao da prodje kroz kordon a potom odbio da pruzi licnu kartu? Prerano je za pricu i kritiku, ali od samog pocetka ne mirise na dobro

Natasa

pre 9 godina

Citam ove komentare posle odgledanog snimka i jezim se. Znam da mi necete objaviti komentar, jer objavljujete samo one sto se slade necijoj patnji. Kako bi se bilo ko od vas osecao da tuku njegovog brata, sina, oca. Zbog sake razlicitih treba da strada bilo ko, da se izvodi milicija na ulice, da ja ne mogu danas na miru da prosetam sa svojom decom. Uzasnuta sam. A hvala ako ipak objavite moje misljenje koje je razlicito od stava ovih skoji su placeni da pljuju.

Ivko

pre 9 godina

Niko nije zasluzio da se policija onako ophodi prema njemu, narocito bez nekog ociglednog povoda. Velika sramota za nasu policiju. Ali, najveci su oni koji prastaju.

Pinokio imislja bajke ko i obicno

pre 9 godina

Hej sestro Perso, a jel se tvoj bratac izvinuo za iskazan nevidjen bahatluk prema policiji i u krajnjem slucaju drzavi?

Pametnjaković

pre 9 godina

Ovde postoje dva moguća scenarija. Ili je ovo sve pozorište zbog EU, kao eto da se pokaže koliku žrtvu Vučić podnosi kad mu čak i rođeni brat strada, na šta EU zvaničnici nikada neće nasesti, jer za razliku od Srbije, tamo se male Đokice ne bave politikom. Ili su policajci radili svoj posao kako treba i sa pravom, u skladu sa zakonom, tražili da pokažu dokumenta, a brat i obezbeđenje se bahato i nadmeno ponašali, odbijajući da ih pokažu jer su, možeš misliti, iznad zakona. Niko nije najavio njihov dolazak policiji, došlo je do greške i eto ti. Obično se policiji javi: "ovaj dolazi, pusti ga, uradi ovo ono", itd.

serbianhoops

pre 9 godina

U pravnoj drzavi, izvrsna vlast nema pravo da mesa u odlukama pravosudni organa i pripadnici javnog reda koji biju neduznog gradjanina moraju biti kaznjeni.

Dakle, u ovoj prici Vucic jednostavno nema pravo da odlucuju da li ce biti kazne ili ne.

aloPozega

pre 9 godina

ko je kome trebao da se izvini? a jadranka tabakovic da se izvini zbog dizanja dobre price o atentatoru-profesionalcu ....a vucic zbog b92 ... a vucic obtenovcu.....a ....

Brzi Gonzales

pre 9 godina

Lepo od njih što su se izvinili, to je najmanje što su mogli da učine, međutim ne verujem da će Andreju i obezbeđenju koje je bilo s njim, to nešto pomoći. Ist se situacija mogla dogoditi i s bilo kojim drugim građaninom Srbije.

Utuzilac

pre 9 godina

proces u kome se utvrdjuje da je neko prekoracio ovlascenje traje par mesec,uz veliku opstrukciju,ili toliko traje kad obican gradjanin tuzi pripadnika mup ali faraon Srbije ima povlascen tretman izgleda.

Problem pri slanju komentara...

pre 9 godina

Neće biti prijava, već je to posao za javnog tužioca ukoliko je došlo do teških telesnih povreda, prema Krivičnom zakoniku RS za tešku telesnu povredu se goni po službenoj dužnosti, drugo je što Premijer, vajni pravnik sa odličnim prosekom to ne zna.....

zoran

pre 9 godina

da li stvarno mislite da neko moze da poveruje u pricu da je covek dobio batine a pod obezbedjenjem je sluzbe koja radi u sklopu MUPA... nego da se pokaze kako je i premijer bio zrtva ... jeftine fore aco mozda vam i to upali kao sve do sada ne samo tebi nego celoj politickoj grupaciji u srbiji ... dajte ljudima posao vratite penzije i plate a ne da se milioni trose za LGBT i obezbedjenje ko ce to da plati covece alooooo !!!

sone

pre 9 godina

Nemogu da verujem sopstvenim usima u ovu pricu.Sta ce tvom bratu drzavno obezbedjenje?Koji je on faktor pa mu treba obezbedjenje?Jel je moguce da su Kobre i SAJ dobili batine od ovih opasno obucenih zandarmuraca koji neznaju ni kozlic da preskoce?Ako jesu treba da se ubijemo kolektivo.

Nije mi jasno ama baš ništa

pre 9 godina

Pa, kako? Mogu da biju i da ne odgovaraju? Puj pike, ne važi. Premijerovog brata?! Pa, šta će tek ostalima da rade pre nego što im se izvinu. Ima li nekog zakona ovde ili sve može? I čime se bavi taj brat? Šeta se u vreme parade po Slaviji, izaziva incident pa ide kod burazera da mu pokaže krvavu glavu? Je li sve ovo u stvari neki štos, komedija neka?

mirko

pre 9 godina

to je super! a kako obican narod da dobije izvinjenje, Vucicu? da nas posvojis sve, i zasto samo tvoj rodjeni brat da ima privatno obezbedjenje, hocemo i mi da nas neko brani od sile i nepravde!

despotija burazerskog tipa

pre 9 godina

Umislio batica, da moze da prodje tamo, gde ni muva ne moze da proleti.
Ne moze!
Otkud premijerovo obezbedjenje sa Andrijom, dok je Aleksandar u Kladovu?
Ne menja nista sustinski, ipak, zanimljivo bi bilo da saznamo i to, gde se ustvari batica uputio? Culi smo rezime - izvinjenje zandarmerije i velikodusnost burazera da ne tuzi drzavu, ali ne hronologiju celog dogadjaja.
Gradjani cekaju kompletno objasnjenje!

parkinson

pre 9 godina

Obracanje novinarima Vucic je jasno rekao da njegov brat ne podrzava Paradu ponosa, da mu je tesko pala kao i hiljadama drugih gradjana . E, zasto je zandarmerija upotrebila silu najbolje zna Vucicv brat. Cisto onako reda radi,ajde da nekoga izudaramo i to bas Vucicevog brata sigurno nije !? To potvrdjuje i izjava Vucica da se nece niko goniti tj. tuziti ???

Nikola

pre 9 godina

On je rekao i da svi duguju poštovanje prema pripadnicima policije, koji rade teške poslove, "nekada i nešto suprotno svojim uverenjima".

=======================

Ma jadni, baš su u klešu sa savešću...Suprotno svojim uverenjima, zarađuju čuvajići mafijaške splavove i diskoteke, suprotno svojim uverenjima spavaju na radnom mestu dok polusvet pljačka i tuče osirotele Srbe, suprotno svojim uverenjima poziraju u 3 broja manjim kupaćim gaćicama na - 5 C za Bogojavljenje i slično.
Jel' na to mislio?

masterkg

pre 9 godina

Ova vest ce potpuno da zbuni botove ... da li da lupe plus ili minus??
(go figure, 28. septembar 2014 15:59)
Na tvoj post šibaju minuse :-)))

BANANA DRŽAVA

pre 9 godina

Samo u "banana državama" službena lica koja su plaćena novcem poreskih obveznika mogu da obezbeđuju braću premijera,a da pritom narod još i kliče svom velikodušnom premijeru koji je vešto zaobišao pravnu proceduru i onako "burazerski" prihvatio izvinjenje.
Svaki narod ima onakvu vlast kakvu i zaslužuje,dokazano u svetu nebrojeno puta.

Legionar

pre 9 godina

Premijerovo obezbedjenje cuva nekog brata,pa pokusav da prodje kroz kordon policije?Je l to po zakonu?
Svaka cast Zandarmeriji sto su ga prebili!!!

sns pink kurir zvezda

pre 9 godina

Iskeno se nadam da ce se ovom coveku vratiti sve sto radi ovom naivnom i ogranicenom narodu,koji po prirodnom zakonu nije kriv sto je slep kod ociju......

NS

pre 9 godina

Pa vidi, prica nije zavrsena. Za pocetak, ko je Andrej Vucic da mu drzava daje obezbedjenje? Drugo, zašto zandarmerija standardno prekoracuje ovlascenja.

veliki strumf

pre 9 godina

Vidim neki komentarisu kao da su bili tamo, a ostali im lupaju pluseve. Ne znam sta je bilo, ali ono sto znam je da u Zandarmeriji ima takvih siledzija, bezmozgovica, polu, ali i teskih kriminalaca koji jedvacekaju da im bilo ko padne saka, da je bolje ne obracati im se ni da te zastite od nekoga jer mozes proci jos gore. Kad brat premijera, kakav god da je, nije od njih zasticen, i to sa obezbedjenjem, sta onda obican covek koji je npr. krenuo na utakmicu i upao u guzvu, moze da ocekuje?

Eukaliptus

pre 9 godina

@scream

Vama ne smeta sto je sluzbeno obezbedjenje Premijera obezbedjivalo njegovog brata i sto je brat hteo da ima privilegije i status koji mu ne pripada? Nesto debelo nije u redu ako po Vasim recima 80% ljudi podrzava ovo bezakonje.

Ostap

pre 9 godina

@Profesor

A Vi poudano znate da brat nije nasrnuo na zandarme? Da ih nije vredjao ili cak gurao? Bili tamo, videli? U pravnoj drzavi onaj koji digne ruku na zandarmeriju dobije po njonji i jos odgovara, a ne njemu da se izvinjavaju.

Velja

pre 9 godina

Splet okolnosti koje su dovele do tog incidenta je manje bitan od činjenice da je Premijer za 6 meseci uspostavio vladavinu prava i ekonomsko uzdizanje Srbije!
(Procedura, 28. septembar 2014 17:25)

Nikada vecu glupost u zivotu nisam procitao, izgleda da smo vecina dosli sa neke druge planete i ne zivimo u istruleloj serpi koju ti nazivas vladavinom prava i ekonomskim uzdizanjem sa glavnim "glumcem-kuvarom" pored nje.

3cp0

pre 9 godina

... znam nekoliko slučajeva u kojima su policajci prekoračili svoja ovlašćenja... u neki slučajevima tukli i žene... a pred sudom su oslobođeni, uz pomoć lažnih svedočenja svojih kolega policajaca. Žao mi je Vučićevog brata, kao lanjskog snega...

Pink Panter

pre 9 godina

Ljudi!

Nemojte da uzimate za zlo ni nasem milom em dragom svevisnjem premijeru, niti mirnom i lepo vaspitanom batici, a ni povucenim i stidljivim momcima iz zandarmerije. Ipak se radi o tradicionalnoj srpskoj tuci za vreme Parade ponosa. Nema potrebe za raspirivanjem strasti...

Lideri u regionu

pre 9 godina

Ova vest ce potpuno da zbuni botove ... da li da lupe plus ili minus??
(go figure, 28. septembar 2014 15:59)


Zaista, 50:50.

Snimak pokazuje da je zandarm odgurnut, da je Andrej gadjao zandarme flasom punom vode, pa zato Vucic ide na "izvinjenje" jer ako pocne istraga Andrej je taj koji bi izvukao deblji kraj.

Dosta su mu batine...

Milan

pre 9 godina

Policajac nervozan sto mora da radi.Onda moze i Doktor na operaciji da se nervira pa i Pilot pa itd itd

Profesinalna ta policija.Kakve poglede decko ima a subjektivnost mu nije strana.

Buba

pre 9 godina

Inscenirano,da veliki vodja održi ravnotežu između normalnih građana i zadovoljenja EU... Eto,dao čovek brata da ga izbiju,sad je i sam "žrtva" parade, a sa druge strane je obezbedio održavanje iste = svi zadivoljni!

TRŠĆAN

pre 9 godina

Verovali ili ne, u zemljama EU bi za takav slučaj odgovarao samo ministar i to zbog toga jer je svoje obezbeđenje "pozajmijo" drugi osobi kojoj po zakonu ne pripada.

šampion

pre 9 godina

Čekaj, zašto je bila greška?
Šta je brat uradio ili rekao? Ako ih je provocirao onda nije greška. To još nije ispitano. Ako nije kriv što su ga onda tukli?
Prekomerna upotreba sile jeste greška, ali oni to stalno rade. Nije u redu da se izvinjavaju samo rodbini političara. Šta ćemo sa običnim narodom?
Jesu li se i drugima izvinili nekada?
A zašto je brat imao premijerovo obezbedjenje?
Jel to iz mog džepa plaćeno?
Kakvo je to obezbedjenje kad nije uspelo da ga zastiti?
Šta je tu grešaka i pitanja!
Očekujem gomilu minusa jer nisam u potpunosti podržao izjavu premijera

cacanin

pre 9 godina

Ma kakvo izvinjenje odmah treba ispitati ko je kriv od zandarmerije zbog toga sto se desilo.
(Zivorad, 28. septembar 2014 20:01)

Poenta je sto niko nije kriv iz zandarmerije vec ovi bahati ljudi.

jane

pre 9 godina

Muka mi je od ovih rezimskih BOTOVA sto po svim portalima ostavljaju svoje komentare. Gospodo vi ste najgori sljam koji postoji jer to ne radite iz sopstvenih ubedjenja vec za to dobijate pare. UDRI MILICIJO!

ivan

pre 9 godina

Gospodine Aleksandre podrzavam te u potpunosti.
Nema ko i za sta da se izvinjava tvom bratu. Stiti ga ti,lepo je to,ali po svemu sudeci ne postuje on tvoj trud.

Srbija Vs Udba

pre 9 godina

Svako normalan zna da ovaj incident nije uopste slucajan vec da rusofilski deo Udbe salje poruke .
Da se prebije premijerov brat i premijerovo obezbedjenje to nema nigde.

Pazite se rusofilskog dela UDBE i KGB-a, na sve su spremni da zaustave Srbiju ponovo, svako se seca 12-og marta 2003 -e kada je ta ekipa ubila Zorana Djindjica.

Ovo je najcistiji bezobrazluk i samarcina celoj Srbiji i gradjanima Srbije od rusofilske boljsevicke UDBE .

Dok se god ta hobotnica ne udari u glavu u Srbiji, ovo nece biti normalna zemlja.
Minut do dvanaest je da drzava Srbija krene u lov na tu ekipu.

ash

pre 9 godina

Napad na žandarma (u drugoj sekundi videa žandarm pada na desno, kasnije vučić gađa žandarma nečim), opiranje hapšenju, nepoštovanje naređenja službenog lica - zna se koga ovde treba uhapsiti i krivično goniti! A ne da nam Veliki Brat spinuje kako je sve prošlo sa izvinjenjem žandarmerije, jadan njegov brat! Kakvo bezvlašće.

Kosta Gogov

pre 9 godina

Ne vidim da je bilo ko ispostovao naredjenje "lezi". Legni pa kad te vezu, kazi ko si, ako te i tada biju, onda je prekoracenje ovlascenja, ovo je klasicno opiranje, jer smo necija braca ili necije obezbedjenje.

DEDA CVETKO

pre 9 godina

Ovo je, zapravo, dobra vest. Neka se premijer i licno uveri u zestinu policijskog terora i tiranije koja zari i pali Srbijom kako joj padne na pamet.

Da u nasoj opoziciji ima nekoga sa mozgom, borili bi se protiv policijskog terorizma, a ne protiv "pedera" (sic). A da medju "pederima" ima nekoga sa mozgom, oni bi im se pridruzili.

amerikanac trener

pre 9 godina

kako to da je se neko "slucajno" nasao na mestu bas tu i bas tada da snimi i bas posalje n1 televiziji?
svako koga policija prebije se,zali i buni ali ne i oremijerov brat koji uzgred nije ni dao izjavu. on je punoletan i alek mu nije staratelj

Draga Tasta

pre 9 godina

Ne znam koliko bi ljudi da se nalaze na mestu premijera ovako trezveno i odmereno reagovali na cinjenicu da je neko bez ikakvog razloga pretukao njihovog brata ili clana porodice,to je svakako ono sto pravi razliku izmedju onih koji vlast koriste za ostvarenje svojih licnih interesa i onih koji rade u interesu gradjana i drzave

stop

pre 9 godina

Strahota je videti taj snimak, porazavajuca slika za policiju kako se pojedinci ponasaju. premijer ne treba da oprosti, treba da ih kazni sud.

figenwald

pre 9 godina

Pre svega ,žandarmerija se treba izvinuti nama građanima,jer mi ih plaćamo .
Ne dajemo mi njima novac da tuku , već da štite i to po naređenju ,a ne po njihovom nahođenju.

Drigi

pre 9 godina

Taman kada se jedan visoko rizičan događaj kao što je Parada završio bez posledica, desilo se ovo sa prebijanjem Vučićevog brata i obezbeđenja! Ono čemu se mora odati čast jeste Vučićev odnos prema tom događaju, koji pokazuje da ni takav lični udar nije mogao izazvati bes prema pojedincima iz države čiji je prvi čovek!

JASNA

pre 9 godina

Ponasanje zandarma bacilo je senku,na dogadjaj koji po prvi put nije pracen divljanjem i rusenjem grada od strane onih kojima taj prajd smeta.Za razliku od prethodnih godina,kada je policija imala pune ruke posla da odbrani ucesnike prajda.

Nanolina

pre 9 godina

Policija je samo htela da Prajd prodje bez sukoba i incidenata, medjutim zbog nesporazuma nastradao je čovek ni kriv ni dužan. Bez obzira na povrede njegovog brata i pripadnika obezbedjenja , premijer je postupio razumno pre svega kao čovek i odlučio da prihvati izvinjenje i ne podnsi tužbu.

dida

pre 9 godina

I posle ovako teske situacije koja je zadesila Vucicevu porodicu on je dokazao koliko je zapravo covek pre svega.Posle ovakve situacije tesko je ostati smiren i pribran ali on je to uspeo u inat svima koji mu zele zlo i njemu i njegovom bratu.

Miroslav

pre 9 godina

Dostojanstveno ponasenje Premijera! Sta bi neko od citalaca uradio kada bi vido svog brata ovako da tuku? Ja bi naso ovog zadnjeg i uzvratio bi mu ali 10 x vise.

Andrej

pre 9 godina

Izvinjenje u ovom slučaju ništa neznači, treba ih najstrožije kazniti kako se to više nebi ponovilo. Nebitno što je to Premijerov brat ali mislim da ovakve batine niko nije zaslužio i to još bez ikakvog razloga. Na snimku se vidi da čovek nije ni pokušao da se brani a oni samo udaraju da pokažu koliko su jaki, sramota za Srbiju. Vučić je još jednom pokazao koliki je čovek kad je rekao da ih neće krivično goniti i da im njihovo izvinjenje puno znači. Da je moj brat u pitanju neverujem da bi mogao tako da postupim, nadam se da će se Premijerov brat i obezbeđenje brzo oporaviti i da im ove batine neće ostaviti nikakve posledice.Ovako nešto više nesme da se ponovi u Srbiji!

Gregor

pre 9 godina

Iskreno se nadam da brat Aleksandra Vučića i dvojica pripadnika obezbeđenja nisu pretrpeli teže povrede i da će se uskoro u potpunosti oporaviti. Zaslužili su izvinjenje Žandarmerije, u to nema sumnje. Ipak, drago mi je što se ova manifestacija održala bez većih incidenata. Vlast je odlično obavila svoj posao, a to je najbitnije.

molder

pre 9 godina

Izvinjenje nije dovoljno, sprovedite istragu, to nikako nije smelo da se desi. Onako brutalno ne smeju nikoga da biju na ulicama Beograda, koju god značku nosili, nikog! A kamoli premijerovu porodicu.

Budža

pre 9 godina

Vučićevo držanje na koferenciji po pitanju napada na njegovog brata je jasno pokazalo da mu je država uvek na prvom mestu bez obzira na svu ljubav prema porodici!

Brzi Gonzales

pre 9 godina

Lepo od njih što su se izvinuli, to je najmanje što su mogli da učine, međutim ne verujem da će Andreju i obezbeđenju koje je bilo s njim, to nešto pomoći. Ista se situacija mogla dogoditi i s bilo kojim drugim građaninom Srbije.

gaga013

pre 9 godina

Jucerasnji dan je pokazao velicinu ovog naroda iako je ostala velika mrlja na radu nase zandarmerije. Iskreno se nadam da ce ova situacija biti iskoriscena da se suzbiju sve zloupotrebe polozaja zandarmerije.

dada

pre 9 godina

Upravo zahvaljujuci nesavesnom radu nase zandarmerije bacena je senka na jucerasnji dan, koji odrazava velicinu naseg naroda, koji je bez obzira na licne stavove uspeo da "iskulira" sve sto se desavalo na ulicama Beograda i odrzi mir i samim tim sacuva svoj grad.

molder

pre 9 godina

Izvinjenje nije dovoljno, sprovedite istragu, to nikako nije smelo da se desi. Onako brutalno ne smeju nikoga da biju na ulicama Beograda, koju god značku nosili, nikog! A kamoli premijerovu porodicu.

Mefisto

pre 9 godina

Nebojša Stefanović će imati mnogo muke da promeni svest kod policajaca koji su navikli da im uniforma daje neograničena ovlašećenja. Oni su tu da budu u službi građana a ne da batinaju koga stignu.

Opanzzi

pre 9 godina

Tri pitanja: 1. Zasto Andrej Vucic ima obezbedjenje koje placaju gradjani Srbije? 2. Da li se komandant Zandarmerije izvinjava i obicnim gradjanima, nakon incidenata? 3. Da li premijerov brat ima veca prava od drugih gradjana Srbije i cime je to zasluzio?

Milan1989

pre 9 godina

I posle ja trebam kao obican gradjanin da se osecam bezbedno pored nase policije,a oni bez razloga pretuku brata coveka koji na sve strane grebe kako bi se zivelo bolje u nasoj drzavi. Pojedincima u policiji nije tu mesto.

Vukasin

pre 9 godina

Tvoj brat je pokusao da prodje kroz kordon.U normalnoj zemlji,on i tvoje obezbjedjenje bi popili krivicne za ometanje sl.lica u vrsenju sl.duznosti,a tvoje obezbedjenje i za zloupotrebu sl.polozaja,kako disciplinski,tako i krivicno.Da ne pominjem i postavljanje pitanja kako su sluzb.lica MUPa obezbedjivala obicnog gradjanina Vucic Andreja.

baki

pre 9 godina

o bože čuda velikoga u ovoj našoj nazovi državi ja se od danas neosećam bezbedno kao običan gradjanin ove države jel neznam šta se meni može dositi od strane policije ovo je prelilo svaku čašu već ko meni garantuje da mi neće prići policajac na ulici prebiti me pa se možda izviniti o bože bože šta sve ovde ima

Racerx

pre 9 godina

Alo, bre, o kakvom mi ovde postovanju zakona pricamo? Ako je hteo da prođe kroz kordon, onda je trebalo da bude uhapšen, jer je ometao službeno lice u vršenju dužnosti, ako je pretučen iz čista mira, onda treba da odgovaraju žandarmi, koji sutra mogu da prebiju mene, a da mi se posle toga niko ne izvinjava, jer nisam Vučićev brat. Kakva je ovo sprdnja? Kao dobio je batine, ali niko nije kriv, pošto su se izvinili. Postupite po zakonu, neko mora da bude kažnjen za ovo.

pardon i izvinte

pre 9 godina

Ko je utvrdio da je došlo do prekoračenje ovlašćenja? Da li je odlučio: žandarmi prekršili ovlašćenja, brat nije kriv, neće nikoga tužiti. Svi su prema zakonu za jega jednaki, to jedanas rekao, ali kad se to policija izvinjavala, tri sata posle incidenta, nekom građaninu?

Asika

pre 9 godina

Sada treba da tuzi i grad i drzavu. Em su mu uskratili osnovno ljudsko pravo na slobodu kretanja, em je dobio batine. I ne, nisam bot, samo svi trebaju da imaju ista prava. Ako ovi mogu da paradiraju, moze i on slobodno da se krece a ne da mu je kretnja ogranicena.
(tainkitana, 28. septembar 2014 16:11)
Nisi bot, samo isti komentar sam vec video na drugu vest. Al' dobro, nisi bot. Uopste... Nisi. Bot.

Phill

pre 9 godina

Znaci, zandarmi su krivi jer su bili malo nervozni, pa eto cim im neko nesto kaze oni ga polome, ali ih premijer razume, jer su radili posao koji je protiv svojih uverenja?! A, bata se sepurio sa obezbedjenjem, krenuo tamo gde mu nije mesto i on nije kriv? A, necete da podnesete prijavu, jer bi verovatno izaslo na videlo da je bata nastupio sa onim "znas ti ko sam ja".

NikolaD

pre 9 godina

Jel' decko to misli da smo mi moroni?
Kako mene ne pretuce policija?
Sta rade protiv svog uverenja? Cuvaju red, mir i sigurnost gradjana? Ako su im sikmpaticniji huligani, neka daju otkaz u policiji i neka se uclane u Dveri.
Sta ce tvoje licno obezbedjenje sa tvojim bratom, jel ti brat ima neku drzavnu funkciju pa da kao moze da se bahati?
Providan si decko i ti i tvoj brat i ceka tvoja prica!
Toliko si puk'o da nisi ni svestan!

polupismeni

pre 9 godina

Sta radi tvoje obezbedjenje(koje narod placa) u gradu sa tvojim bratom?!
Zasto govoris da nece biti privatne tuzbe? Ako su pripadnici zandarmerije krivi i ako je neko zadobio teske telesne povrede, dragi premijeru, krivci se gone po sluzbenoj duznosti. Nema tu privatne tuzbe.
Ljudi ti veruju, u stilu onog sto si i rekao - izvinuli se i idemo dalje...Aman, ne ide to tako.
Zandari prekoracili ovlascenja, kazes. Dodajes da su frustrirani, da im je tezak dan danas, da nas brane na granici sa Kosovom. Time oprastas prekoracenje ovlascenja. Sve opravdavas bez opravdanja. Ko si ti da odlucujes o povredama sluzbene duznosti i kako ce policajcima(zandarima)biti oprosteno?
Ovo je za Nobelovu nagradu u rangu veliki vodja u pokusaju.

#

pre 9 godina

Nema tu izvini. Premijer kaže da su prekoračena ovlašćenja, što je rezultiralo težim povredama. Zna se šta sleduje za prekoračenja ovlašćenja, disciplinski postupak.

Možda premijer ne želi da dođe do disciplinskog postupka, jer bi se pokazalo da nema prekoračenja ovlašćenja. Onda postoji napad na policiju, a njega mora pratiti sudski postupak.

Rešenje koje je izabrao Vučić se suštinski protivi vladavini prava. Dakle postoje krvave glave moguća su samo dva ishoda: DISCIPLINSKI POSTUPAK ili TUŽBA ZA NAPAD NA POLICIJU.

paja

pre 9 godina

Gospodin premijer je ostao duzan da odbjasni kako je doslo do intervencije policije u kojoj je povredjen njegov brat. Kako to da mene nikada policija nije tukla? Moze li biti da se gospodin brat ponasao "malo" bahato i pokusao da na silu prodje kroz kordon, misleci da iz nekog razloga ima veca prava od nas obicnih gradjana?

dejan

pre 9 godina

Zašto mu se izvinila? Zato što je protivpravno pozajmio nekoliko tvojih telohranitelja koje plaćaju građani Srbije i onda išao da se mangupira i glumi razbojnika?

kris

pre 9 godina

sretne rane junace...dok su mene i meni slicne tukli na ulicama 90tih Milosevici policajci tada sa podrskom Nikolića,Vučica i njihovog politickog oca Šešelja našim porodicama nije tesko padalo nego su nas prekoravali što se vracamo prebijeni!

parkinson

pre 9 godina

Obracanje novinarima Vucic je jasno rekao da njegov brat ne podrzava Paradu ponosa, da mu je tesko pala kao i hiljadama drugih gradjana . E, zasto je zandarmerija upotrebila silu najbolje zna Vucicv brat. Cisto onako reda radi,ajde da nekoga izudaramo i to bas Vucicevog brata sigurno nije !? To potvrdjuje i izjava Vucica da se nece niko goniti tj. tuziti ???

Igor

pre 9 godina

Zato sto je hteo da probije kordon, zato sto je obezbedjenje vadilo oruzje na pripadnike mup-a, zato sto su tetovirani likovi uticajniji od policije, zato sto su se blindirani dzipovi i blindirani audi dovezli zbog bate??? Auuu covece, ovo vise nije normalno.

Pametnjaković

pre 9 godina

Ovde postoje dva moguća scenarija. Ili je ovo sve pozorište zbog EU, kao eto da se pokaže koliku žrtvu Vučić podnosi kad mu čak i rođeni brat strada, na šta EU zvaničnici nikada neće nasesti, jer za razliku od Srbije, tamo se male Đokice ne bave politikom. Ili su policajci radili svoj posao kako treba i sa pravom, u skladu sa zakonom, tražili da pokažu dokumenta, a brat i obezbeđenje se bahato i nadmeno ponašali, odbijajući da ih pokažu jer su, možeš misliti, iznad zakona. Niko nije najavio njihov dolazak policiji, došlo je do greške i eto ti. Obično se policiji javi: "ovaj dolazi, pusti ga, uradi ovo ono", itd.

STOP SNS

pre 9 godina

A zasto bi se bre policija izvinjavala Vucicevom bratu??? Alooo Acika, uskaces sam sebi u usta ovakvim izjavama! Dace bog da se ponovi 5. oktobar!

veliki strumf

pre 9 godina

Vidim neki komentarisu kao da su bili tamo, a ostali im lupaju pluseve. Ne znam sta je bilo, ali ono sto znam je da u Zandarmeriji ima takvih siledzija, bezmozgovica, polu, ali i teskih kriminalaca koji jedvacekaju da im bilo ko padne saka, da je bolje ne obracati im se ni da te zastite od nekoga jer mozes proci jos gore. Kad brat premijera, kakav god da je, nije od njih zasticen, i to sa obezbedjenjem, sta onda obican covek koji je npr. krenuo na utakmicu i upao u guzvu, moze da ocekuje?

Kancelarija za brze odgovore.

pre 9 godina

Niko se nije izvinio i to je laz jos jedna u nizu ovog barona Minhauzena.
Njegov je brat siledzija kao sto je i on i to je jedina istina.
Srbija je u totalnom mraku,niko nista sem Informera( Sns sl.glasilo) ne sme da pita,strah zavladao Srbijom ali ok,svi ovi sto su uvlakaci ovome svevisnjem,bice prvi u redu da pobegnu kad Sns krene da se urusava!
Ali nece imati gde da uteknu,svi ce da odgovaraju!

sone

pre 9 godina

Nemogu da verujem sopstvenim usima u ovu pricu.Sta ce tvom bratu drzavno obezbedjenje?Koji je on faktor pa mu treba obezbedjenje?Jel je moguce da su Kobre i SAJ dobili batine od ovih opasno obucenih zandarmuraca koji neznaju ni kozlic da preskoce?Ako jesu treba da se ubijemo kolektivo.

samo tetki da odnesem lek

pre 9 godina

otkud običnom građaninu premijerovo obezbeđenje? ako ima viška i ako je džabe može li meni par komada da mi nose zembilje sa pijace?

stribor

pre 9 godina

Ukinuti rotacije a onda dati obezbjeđenje bratu premijera?
Ako su prekoračili ovlasti onda se za prekoračenje imaju i sankcionirati. Umjesto toga za "teže povrede" stvar se riješava isprikom.
Srbija je od banana države s Vućićem postala trula banana država pri čemu je banana posjed istovremeno i javan i privatan /vučićev/.

Problem pri slanju komentara...

pre 9 godina

Neće biti prijava, već je to posao za javnog tužioca ukoliko je došlo do teških telesnih povreda, prema Krivičnom zakoniku RS za tešku telesnu povredu se goni po službenoj dužnosti, drugo je što Premijer, vajni pravnik sa odličnim prosekom to ne zna.....

killa

pre 9 godina

a sta je njegovo obezbedjenje radilo kod njegovog brata? I zasto je njegov brat pokusao da prodje kroz kordon a potom odbio da pruzi licnu kartu? Prerano je za pricu i kritiku, ali od samog pocetka ne mirise na dobro

Utuzilac

pre 9 godina

proces u kome se utvrdjuje da je neko prekoracio ovlascenje traje par mesec,uz veliku opstrukciju,ili toliko traje kad obican gradjanin tuzi pripadnika mup ali faraon Srbije ima povlascen tretman izgleda.

mirko

pre 9 godina

to je super! a kako obican narod da dobije izvinjenje, Vucicu? da nas posvojis sve, i zasto samo tvoj rodjeni brat da ima privatno obezbedjenje, hocemo i mi da nas neko brani od sile i nepravde!

Legionar

pre 9 godina

Premijerovo obezbedjenje cuva nekog brata,pa pokusav da prodje kroz kordon policije?Je l to po zakonu?
Svaka cast Zandarmeriji sto su ga prebili!!!

Ko je ovde lud, ko zbunjen, a ko blesav?

pre 9 godina

Pripadnici obezbeđenja predsednika Vlade Srbije sukobili se sa pripadnicima žandarmerije??? I posle se pripadnici žandaremerije izvinili, jer su, navodno, prekoračili ovlašćenja??? A koja su to ovlašćenja pripadnika obezbeđenja predsednika Vlade Srbije, u slučaju kada obezbeđuju "člana porodice"? Da li su ovlašćeni da probiju kordon žandarmerije čijim pripadnicima je narađeno da niko ne sme da probije kordon?

Ivan

pre 9 godina

Pa ako te tokom dana visokog rizika (ili bilo kad) zaustavi zandarmerija , da te legitimise , onda uradi to sto ti nalaze naoruzano uniformisano sluzbeno lice. Cak i ako si brat premijera. Najpre, ako si brat premijera.
A ne da se ...
Drugo , koga je briga kakva su uverenja nekog zandarma i da li mu se to sto radi , radi ili ne radi ?
Koga je , bre , briga ? Valjda zandarmerija izvrsava naredjenja drzave , a uverenja bi mogli da ostave za slobodno vreme .

Dragan Pavlović

pre 9 godina

Možeš li nam malo pojasniti kako to pripadnici obezbedjenja premiera Srbije mogu obezbedjivati nasilnika .Siledžiju. Kako? I otkada VMA prihvata ulične siledžije pored mnogih dežurnih ustanova u Beogradu?

Pinokio imislja bajke ko i obicno

pre 9 godina

Hej sestro Perso, a jel se tvoj bratac izvinuo za iskazan nevidjen bahatluk prema policiji i u krajnjem slucaju drzavi?

aloPozega

pre 9 godina

ko je kome trebao da se izvini? a jadranka tabakovic da se izvini zbog dizanja dobre price o atentatoru-profesionalcu ....a vucic zbog b92 ... a vucic obtenovcu.....a ....

Buba

pre 9 godina

Inscenirano,da veliki vodja održi ravnotežu između normalnih građana i zadovoljenja EU... Eto,dao čovek brata da ga izbiju,sad je i sam "žrtva" parade, a sa druge strane je obezbedio održavanje iste = svi zadivoljni!

vojnik

pre 9 godina

Težak dan za tebe i tvoju porodicu? Koliko je bilo teških dana za mnoge majke u Srbiji kada su "napredni radikali" slali njihove sinove u paravojne formacije?

Milan

pre 9 godina

Izvinite, sta ce premijerovo obezbedjenje sa njegovim bratom? Pa ovo je jos gore od varijante da je to bratovo privatno obezbedjenje. Bruka, kao stednja, kresanje troskova, a ustvaemri sve prsti od nepotizma i zloupotrebe. Lep licni peimer dajete, premijeru.

Blam

pre 9 godina

Bolje da je pokrenut disciplinski postupak da bar cujemo sudbinu zandarma , ovako ce u tisini ostati bez posla. Ne pije vodu prica da su primenili silu ne isprovocirani. Nigde u gradu nisu pravili probleme a tu su bas nasli? Ma da.

ivan

pre 9 godina

Gospodine Aleksandre podrzavam te u potpunosti.
Nema ko i za sta da se izvinjava tvom bratu. Stiti ga ti,lepo je to,ali po svemu sudeci ne postuje on tvoj trud.

serbianhoops

pre 9 godina

U pravnoj drzavi, izvrsna vlast nema pravo da mesa u odlukama pravosudni organa i pripadnici javnog reda koji biju neduznog gradjanina moraju biti kaznjeni.

Dakle, u ovoj prici Vucic jednostavno nema pravo da odlucuju da li ce biti kazne ili ne.

sns pink kurir zvezda

pre 9 godina

Iskeno se nadam da ce se ovom coveku vratiti sve sto radi ovom naivnom i ogranicenom narodu,koji po prirodnom zakonu nije kriv sto je slep kod ociju......

zoran

pre 9 godina

da li stvarno mislite da neko moze da poveruje u pricu da je covek dobio batine a pod obezbedjenjem je sluzbe koja radi u sklopu MUPA... nego da se pokaze kako je i premijer bio zrtva ... jeftine fore aco mozda vam i to upali kao sve do sada ne samo tebi nego celoj politickoj grupaciji u srbiji ... dajte ljudima posao vratite penzije i plate a ne da se milioni trose za LGBT i obezbedjenje ko ce to da plati covece alooooo !!!

Eukaliptus

pre 9 godina

@scream

Vama ne smeta sto je sluzbeno obezbedjenje Premijera obezbedjivalo njegovog brata i sto je brat hteo da ima privilegije i status koji mu ne pripada? Nesto debelo nije u redu ako po Vasim recima 80% ljudi podrzava ovo bezakonje.

masterkg

pre 9 godina

Ova vest ce potpuno da zbuni botove ... da li da lupe plus ili minus??
(go figure, 28. septembar 2014 15:59)
Na tvoj post šibaju minuse :-)))

Velja

pre 9 godina

Splet okolnosti koje su dovele do tog incidenta je manje bitan od činjenice da je Premijer za 6 meseci uspostavio vladavinu prava i ekonomsko uzdizanje Srbije!
(Procedura, 28. septembar 2014 17:25)

Nikada vecu glupost u zivotu nisam procitao, izgleda da smo vecina dosli sa neke druge planete i ne zivimo u istruleloj serpi koju ti nazivas vladavinom prava i ekonomskim uzdizanjem sa glavnim "glumcem-kuvarom" pored nje.

Ostap

pre 9 godina

@Profesor

A Vi poudano znate da brat nije nasrnuo na zandarme? Da ih nije vredjao ili cak gurao? Bili tamo, videli? U pravnoj drzavi onaj koji digne ruku na zandarmeriju dobije po njonji i jos odgovara, a ne njemu da se izvinjavaju.

3cp0

pre 9 godina

... znam nekoliko slučajeva u kojima su policajci prekoračili svoja ovlašćenja... u neki slučajevima tukli i žene... a pred sudom su oslobođeni, uz pomoć lažnih svedočenja svojih kolega policajaca. Žao mi je Vučićevog brata, kao lanjskog snega...

Pink Panter

pre 9 godina

Ljudi!

Nemojte da uzimate za zlo ni nasem milom em dragom svevisnjem premijeru, niti mirnom i lepo vaspitanom batici, a ni povucenim i stidljivim momcima iz zandarmerije. Ipak se radi o tradicionalnoj srpskoj tuci za vreme Parade ponosa. Nema potrebe za raspirivanjem strasti...

Nije mi jasno ama baš ništa

pre 9 godina

Pa, kako? Mogu da biju i da ne odgovaraju? Puj pike, ne važi. Premijerovog brata?! Pa, šta će tek ostalima da rade pre nego što im se izvinu. Ima li nekog zakona ovde ili sve može? I čime se bavi taj brat? Šeta se u vreme parade po Slaviji, izaziva incident pa ide kod burazera da mu pokaže krvavu glavu? Je li sve ovo u stvari neki štos, komedija neka?

DEDA CVETKO

pre 9 godina

Ovo je, zapravo, dobra vest. Neka se premijer i licno uveri u zestinu policijskog terora i tiranije koja zari i pali Srbijom kako joj padne na pamet.

Da u nasoj opoziciji ima nekoga sa mozgom, borili bi se protiv policijskog terorizma, a ne protiv "pedera" (sic). A da medju "pederima" ima nekoga sa mozgom, oni bi im se pridruzili.

sone

pre 9 godina

Nemogu da verujem sopstvenim usima u ovu pricu.Sta ce tvom bratu drzavno obezbedjenje?Koji je on faktor pa mu treba obezbedjenje?Jel je moguce da su Kobre i SAJ dobili batine od ovih opasno obucenih zandarmuraca koji neznaju ni kozlic da preskoce?Ako jesu treba da se ubijemo kolektivo.

Milan

pre 9 godina

Policajac nervozan sto mora da radi.Onda moze i Doktor na operaciji da se nervira pa i Pilot pa itd itd

Profesinalna ta policija.Kakve poglede decko ima a subjektivnost mu nije strana.

Nikola

pre 9 godina

On je rekao i da svi duguju poštovanje prema pripadnicima policije, koji rade teške poslove, "nekada i nešto suprotno svojim uverenjima".

=======================

Ma jadni, baš su u klešu sa savešću...Suprotno svojim uverenjima, zarađuju čuvajići mafijaške splavove i diskoteke, suprotno svojim uverenjima spavaju na radnom mestu dok polusvet pljačka i tuče osirotele Srbe, suprotno svojim uverenjima poziraju u 3 broja manjim kupaćim gaćicama na - 5 C za Bogojavljenje i slično.
Jel' na to mislio?

Lideri u regionu

pre 9 godina

Ova vest ce potpuno da zbuni botove ... da li da lupe plus ili minus??
(go figure, 28. septembar 2014 15:59)


Zaista, 50:50.

Snimak pokazuje da je zandarm odgurnut, da je Andrej gadjao zandarme flasom punom vode, pa zato Vucic ide na "izvinjenje" jer ako pocne istraga Andrej je taj koji bi izvukao deblji kraj.

Dosta su mu batine...

Procedura

pre 9 godina

Splet okolnosti koje su dovele do tog incidenta je manje bitan od činjenice da je Premijer za 6 meseci uspostavio vladavinu prava i ekonomsko uzdizanje Srbije!

TRŠĆAN

pre 9 godina

Verovali ili ne, u zemljama EU bi za takav slučaj odgovarao samo ministar i to zbog toga jer je svoje obezbeđenje "pozajmijo" drugi osobi kojoj po zakonu ne pripada.

šampion

pre 9 godina

Čekaj, zašto je bila greška?
Šta je brat uradio ili rekao? Ako ih je provocirao onda nije greška. To još nije ispitano. Ako nije kriv što su ga onda tukli?
Prekomerna upotreba sile jeste greška, ali oni to stalno rade. Nije u redu da se izvinjavaju samo rodbini političara. Šta ćemo sa običnim narodom?
Jesu li se i drugima izvinili nekada?
A zašto je brat imao premijerovo obezbedjenje?
Jel to iz mog džepa plaćeno?
Kakvo je to obezbedjenje kad nije uspelo da ga zastiti?
Šta je tu grešaka i pitanja!
Očekujem gomilu minusa jer nisam u potpunosti podržao izjavu premijera

NS

pre 9 godina

Pa vidi, prica nije zavrsena. Za pocetak, ko je Andrej Vucic da mu drzava daje obezbedjenje? Drugo, zašto zandarmerija standardno prekoracuje ovlascenja.

Srbija Vs Udba

pre 9 godina

Svako normalan zna da ovaj incident nije uopste slucajan vec da rusofilski deo Udbe salje poruke .
Da se prebije premijerov brat i premijerovo obezbedjenje to nema nigde.

Pazite se rusofilskog dela UDBE i KGB-a, na sve su spremni da zaustave Srbiju ponovo, svako se seca 12-og marta 2003 -e kada je ta ekipa ubila Zorana Djindjica.

Ovo je najcistiji bezobrazluk i samarcina celoj Srbiji i gradjanima Srbije od rusofilske boljsevicke UDBE .

Dok se god ta hobotnica ne udari u glavu u Srbiji, ovo nece biti normalna zemlja.
Minut do dvanaest je da drzava Srbija krene u lov na tu ekipu.

daleko je Engleska

pre 9 godina

Ovaj covek je ljudina! Neka prica ko sta hoce ali sa mnom se slaze 80% nacije !
(scream, 28. septembar 2014 16:41)
Ziveo nas veliki Vodja!

stop

pre 9 godina

Strahota je videti taj snimak, porazavajuca slika za policiju kako se pojedinci ponasaju. premijer ne treba da oprosti, treba da ih kazni sud.

cacanin

pre 9 godina

Ma kakvo izvinjenje odmah treba ispitati ko je kriv od zandarmerije zbog toga sto se desilo.
(Zivorad, 28. septembar 2014 20:01)

Poenta je sto niko nije kriv iz zandarmerije vec ovi bahati ljudi.

djordjije

pre 9 godina

Neko drugi da je na Vucicevom mestu bi odmah tuzio te zandare,ali ne i on,on je pre svega razuman covek i dobro razume celu situaciju,a i ti sami policajci su se odmah izvinuli tako da je sve ok proslo..Al pre svega je to zato sto je on covek,koji ume da oprosti,i na tome mu ja licno skidam kapu,jer ja prvi ne bih mogao da predjem preko toga da nekom mom bratu razbije glavu tek tako.

Boro9

pre 9 godina

Nepotrebna halabuka oko ovog događaja. Pretukli su Vučićevog brata koji je hteo da prođe kordon, kako javljaju mediji i dobio je batine. Pri tome se nije pozivao na svog brata što posebno cenim.

precanin

pre 9 godina

Tacno kako sam i pretpostavio, Vucicev brat sa obezbedjenjem dobio batine nije kriv, znaci iz obesti zandarmerija koja je prekracila dozvoljenu silu !E kada bi svaki nas brat kada ga neko isprepuca bio zadovoljan izvinjenjem gde bi nam kraj bio ? Sve cestitke braci Vucic !

tainkitana

pre 9 godina

Sada treba da tuzi i grad i drzavu. Em su mu uskratili osnovno ljudsko pravo na slobodu kretanja, em je dobio batine. I ne, nisam bot, samo svi trebaju da imaju ista prava. Ako ovi mogu da paradiraju, moze i on slobodno da se krece a ne da mu je kretnja ogranicena.

Draga Tasta

pre 9 godina

Ne znam koliko bi ljudi da se nalaze na mestu premijera ovako trezveno i odmereno reagovali na cinjenicu da je neko bez ikakvog razloga pretukao njihovog brata ili clana porodice,to je svakako ono sto pravi razliku izmedju onih koji vlast koriste za ostvarenje svojih licnih interesa i onih koji rade u interesu gradjana i drzave

Eurokrem

pre 9 godina

Premijer odreagovao staloženo iako situacija nije naivna. Porodica je upitanju, a to su uvek teški slučajevi i za objašnjavanje i za reakcije.

patriota

pre 9 godina

Pokazali smo da umemo postovati razlicistost i sto je najbitnije,postovati zakon. Premijer je pokazao kako se vodi drzava, nije setao ulicama,izrazio svoje misljenje tome ali podrzao setnju onih kojima je to bitno.Mislim da je ovo jako bitno za Srbiju, da su uspeli ono sto prethodna vlast nije, manji incidenti su neminovni ali bitno je, da vecih incidenata nije bilo. Sve ovo svakako salje pozitivnu sliku svetu o Srbiji.

Profesor

pre 9 godina

Ok da objasnim. Izvinjenje je bilo obavezno, jer su zandarmi prekoracili ovlascenja. Nije bitno kako se ponasao premijerov brat ili obezbedjenje, zandarmerija nije smela da mlati nikoga, osim ako im je ugrozen zivot, ili zivot nekoga drugoga. Tacno se zna kako i kad se reaguje. To isto vazi i sa mnom i sa vama. Ne smeju da vas tuku iako hocete da prodjete kroz barikadu. Smeju da vas privedu i da vas savladaju ako se opirete privodjenju... to je to. U pravnoj drzavi se to postuje, u nasoj jok.

biljana

pre 9 godina

Strasno! Gledala sam snimak! 20 naoruzanih na jednog golorukog! Pa zar nije dovoljno sto Premijer radi kao masina za ovaj narod!? Pa zar nije dovoljno sto je ziva meta celoj mafiji!?Sirota njihova majka. Cuvajte se Vucici, molimo se za vas!

Aleksa

pre 9 godina

Jedini povredjeni na ovaj paradi je Vucicev brat I niko drugi, tu ja Vlada pokazala kako ume da odrzava red na ovakvim skupovima, dok ste bili vi iz DS na vlasti parade su bile nebezbedne I neadekvatno organizivane, sada je samo zalosno sto je Vuciccev brat jedina zrtva.

da POJASNIM

pre 9 godina

Sto se komadant izvinjavao? Jel ih on tukao? Strasna prica, za film..........
(Danilo, 28. septembar 2014 17:23)
Ne lupetaj gluposti i ne komentariši ono u šta se ne razumeš.Komadant je po komandnoj odgovornosti odgovoran za svoju jedinicu i snosi posledice za neizvršeni zadatak.Ovde je bila greška i on je se izvinuo u ime jedinice na čijem je čelu.

matador

pre 9 godina

E da sam ja Premijer i da su ovo uradili mom bratu, ne bih bas bio toliko odmeren u davanju izjava.
(Mirko, 28. septembar 2014 19:39)
Verovatno bi mnogi tako isto reagovali, uostalom i Vučiće je rekao da svoga brata najviše voli, ali je ovim gestom pokazao da voli i Srbiju i da mu je stalo da se iz ovog divljačkog napada ne pravi nova priča i koristi to kao priča za neka politička razračunavanja.Pokazao je svu mudrost državnika i čoveka koji može i mora da kontroliše svoje emocije i ponašanja i da mora da šalje pomirljive tonove u ovom teškom danu za Beograd i Srbiju.

mary

pre 9 godina

Sigurno da nije lako premijeru,u pitanju je njegov rodjeni brat koji je ni kriv ni duzan pretucen,ali je pokazao razumevanje jer ni policiji nije bilo lako obezbedjivati skup jer su se ocekivali napadi demonstranata.

Vojka

pre 9 godina

Brat je brat , pa bio premijerov ili bilo ciji . Ostavite se daljih komentara jer niko ne voli da mu se porodica razvlaci po novinama. Bilo ,ne ponovilo se.

von Braun

pre 9 godina

Vucic je stvarno iznad niskih osecanja, pravi drzavnik! Svako bi iskoristio ovo da se licno obracuna i napravi skandal za svoju promociju, ovde se vidi ko je ko.

Bane

pre 9 godina

Vučića i njegovu porodicu čuvaju Kobre, dakle vojska. A poznato je koliko se vojska i žandari vole i kada na to dodamo ničim izavano i zaslužen uverenje Kobri da su oni najbolja specijalna jedinica u Srbiji i šire dobijamo nekoliko polupanih i nadam se prevaspitanih glava. Ništa strašno, a može da bude i korisno...

MSĐ55

pre 9 godina

Ko radi taj i greši. Žandarmerija je bila na svom zadatku, ali sigurno je došlo do nekog nesporazuma gde su žandarmi, nervozni zbog toga što rade ono što i sami ne odobravaju, pokušali da spreče prolaz Vučićevog brata i premijerovih telohranitelja, kada su ovi zadobili povrede. Mislim da bi ipak neko trebao da odgovara za to, ali premijer smatra da je dovoljno izvinjenje i njegovo mišljenje treba poštovati.

Drigi

pre 9 godina

Taman kada se jedan visoko rizičan događaj kao što je Parada završio bez posledica, desilo se ovo sa prebijanjem Vučićevog brata i obezbeđenja! Ono čemu se mora odati čast jeste Vučićev odnos prema tom događaju, koji pokazuje da ni takav lični udar nije mogao izazvati bes prema pojedincima iz države čiji je prvi čovek!

dida

pre 9 godina

I posle ovako teske situacije koja je zadesila Vucicevu porodicu on je dokazao koliko je zapravo covek pre svega.Posle ovakve situacije tesko je ostati smiren i pribran ali on je to uspeo u inat svima koji mu zele zlo i njemu i njegovom bratu.

Mina

pre 9 godina

Kakvo izvinjenje, posle snimka koji sam videla dusa me zabolela. Ok da ne znaju coveka, ali ubedjena sam da znaju ko je, izgleda je ovo maslo Ruzica ili Dacica, zbog izjave Jovicica. Posle ovoga izbaciti iz vlade sps

Točaković

pre 9 godina

Prvo te izmlate, pa se onda izvinjavaju.Zandarmerija je stvarno preterala! Jadan covek.
(Blaza, 28. septembar 2014 20:20)
Baš zbog funkcije koju obavlja Vučiće je verovatno sa mnogo muke prešao preko ovoga i nije uzeo u zaštitu svoga brata onako kako bi to svaki običan čovek uradio posle divljanja pripadnika žandarmerija.Ipak kao veliki čovek i državnik morao je da proguta i ovu stvar i da pokaže da i atak na njegovu porodicu neće iskoristiti da se prst nebi upirao u njega, iako je sa pravom imao prilike da drugačije reaguje.

patriota

pre 9 godina

Pokazali smo da umemo postovati razlicistost i sto je najbitnije,postovati zakon. Premijer je pokazao kako se vodi drzava, nije setao ulicama,izrazio svoje misljenje tome ali podrzao setnju onih kojima je to bitno.Mislim da je ovo jako bitno za Srbiju, da su uspeli ono sto prethodna vlast nije, manji incidenti su neminovni ali bitno je, da vecih incidenata nije bilo. Sve ovo svakako salje pozitivnu sliku svetu o Srbiji.

zemljoradnik

pre 9 godina

Svaka cast Vucicu i njegovom razumu i prisebnosti posle ovakvog incidenta.Ipak da se ovakve stvari ne bi vise ponavljale i da ne bi ispastali neduzni ljudi, zandarmi koji su izvrsili ovo batinjanje treba da budu najostrije sankcionisani.

dida

pre 9 godina

I posle ovako teske situacije koja je zadesila Vucicevu porodicu on je dokazao koliko je zapravo covek pre svega.Posle ovakve situacije tesko je ostati smiren i pribran ali on je to uspeo u inat svima koji mu zele zlo i njemu i njegovom bratu.

Donat

pre 9 godina

U ovakvim napetim situacijama, moguće je doći do nekih nesporazuma, pa tako da i premijerov brat izvuče batine. Da ne zalazimo u detalje, bitno je da nije bilo većih incidenata, da je ova njihova parada protekla mirno, bez uništavanja imovine privatnih i pravnih lica.

pera tasic

pre 9 godina

Do ovoga nije trebalo da dodje, ali i iz ovih reci moze se videti velicina ovog coveka...srpska policija ne treba da tuce nevine ljude...

Ivko

pre 9 godina

Niko nije zasluzio da se policija onako ophodi prema njemu, narocito bez nekog ociglednog povoda. Velika sramota za nasu policiju. Ali, najveci su oni koji prastaju.

Sonja

pre 9 godina

Svakog može da zadesi ovakva neprijatnost, sigurno je došlo do nesporazuma, čim se Žandarmerija izvinila, nekada i oni umeju da preteraju,te na nedužne ljude izbacuju svoje frustracije. Pričajte šta hoćete, ali premijer je uspeo da se održi Prajd bez većih incidenata!

Mile

pre 9 godina

Ne mogu da verujem koliko ljudi ovde likuje samo zbog cinjenice sto je jedan od pretucenih Vucicev brat. Pa ljudi to isto i vama moze da se desi a onda cu vas pitati da li ce vam i tama biti smesno.

Natasa

pre 9 godina

Citam ove komentare posle odgledanog snimka i jezim se. Znam da mi necete objaviti komentar, jer objavljujete samo one sto se slade necijoj patnji. Kako bi se bilo ko od vas osecao da tuku njegovog brata, sina, oca. Zbog sake razlicitih treba da strada bilo ko, da se izvodi milicija na ulice, da ja ne mogu danas na miru da prosetam sa svojom decom. Uzasnuta sam. A hvala ako ipak objavite moje misljenje koje je razlicito od stava ovih skoji su placeni da pljuju.

Markoni

pre 9 godina

Stvaro ne razumem kako pojedinci nemaju morala i ljudskosti pa likuju sto je prebijen premijerov brat, covek ni kriv ni duzan prebijen bez obzira ciji je brat, ja da sam na ministrovom mestu sve bih suspendovao sa posla i pokrenuo disciplinske postupke!!!

Skituljko

pre 9 godina

Izvinjenje i sa jedne i druge strane i sam Premijer je stavio tacku na ovaj nemio dogadjaj, odreagovao je sasvim normalno iako je brat u pitanju, dogodilo se sta se dogodilo vreme ne moze da se vrati.

Miroslav

pre 9 godina

Dostojanstveno ponasenje Premijera! Sta bi neko od citalaca uradio kada bi vido svog brata ovako da tuku? Ja bi naso ovog zadnjeg i uzvratio bi mu ali 10 x vise.

Andrej

pre 9 godina

Izvinjenje u ovom slučaju ništa neznači, treba ih najstrožije kazniti kako se to više nebi ponovilo. Nebitno što je to Premijerov brat ali mislim da ovakve batine niko nije zaslužio i to još bez ikakvog razloga. Na snimku se vidi da čovek nije ni pokušao da se brani a oni samo udaraju da pokažu koliko su jaki, sramota za Srbiju. Vučić je još jednom pokazao koliki je čovek kad je rekao da ih neće krivično goniti i da im njihovo izvinjenje puno znači. Da je moj brat u pitanju neverujem da bi mogao tako da postupim, nadam se da će se Premijerov brat i obezbeđenje brzo oporaviti i da im ove batine neće ostaviti nikakve posledice.Ovako nešto više nesme da se ponovi u Srbiji!

Gregor

pre 9 godina

Iskreno se nadam da brat Aleksandra Vučića i dvojica pripadnika obezbeđenja nisu pretrpeli teže povrede i da će se uskoro u potpunosti oporaviti. Zaslužili su izvinjenje Žandarmerije, u to nema sumnje. Ipak, drago mi je što se ova manifestacija održala bez većih incidenata. Vlast je odlično obavila svoj posao, a to je najbitnije.

Budža

pre 9 godina

Vučićevo držanje na koferenciji po pitanju napada na njegovog brata je jasno pokazalo da mu je država uvek na prvom mestu bez obzira na svu ljubav prema porodici!

Dragica

pre 9 godina

(NS, 28. septembar 2014 22:00)
A ko je rekao da je njegovo obezbedjenje, kao sto si mogao da cujes danas u izjavi da je obezbedjenje premijerovo i da su sigurno sa razlogom posli negde. Koliko cujem da je bio sa njim i brat Malog!!!

figenwald

pre 9 godina

Pre svega ,žandarmerija se treba izvinuti nama građanima,jer mi ih plaćamo .
Ne dajemo mi njima novac da tuku , već da štite i to po naređenju ,a ne po njihovom nahođenju.

Nanolina

pre 9 godina

Policija je samo htela da Prajd prodje bez sukoba i incidenata, medjutim zbog nesporazuma nastradao je čovek ni kriv ni dužan. Bez obzira na povrede njegovog brata i pripadnika obezbedjenja , premijer je postupio razumno pre svega kao čovek i odlučio da prihvati izvinjenje i ne podnsi tužbu.

dada

pre 9 godina

Upravo zahvaljujuci nesavesnom radu nase zandarmerije bacena je senka na jucerasnji dan, koji odrazava velicinu naseg naroda, koji je bez obzira na licne stavove uspeo da "iskulira" sve sto se desavalo na ulicama Beograda i odrzi mir i samim tim sacuva svoj grad.

Brzi Gonzales

pre 9 godina

Lepo od njih što su se izvinili, to je najmanje što su mogli da učine, međutim ne verujem da će Andreju i obezbeđenju koje je bilo s njim, to nešto pomoći. Ist se situacija mogla dogoditi i s bilo kojim drugim građaninom Srbije.

gaga013

pre 9 godina

Jucerasnji dan je pokazao velicinu ovog naroda iako je ostala velika mrlja na radu nase zandarmerije. Iskreno se nadam da ce ova situacija biti iskoriscena da se suzbiju sve zloupotrebe polozaja zandarmerije.

Rivaldo

pre 9 godina

U svakom slucaju ovakve stvari se desavaju u atmosferi kakva je vladala danas,ali svakako da je bilo zestokog prekoracenja ovlascenja sluzbenog lica i bez obzira o kome se radi ovako nesto ne bi smelo da se dogadja.

Marinko

pre 9 godina

Bez obzira sto je u pitanju Vucicev brat i sto nece biti privatnih gonjenja za prekoracenje ovlascenja, sto je veoma cesta pojava kod policije koja nikada ne prolazi sa kaznom jer se sistem stiti, ako zelimo modernu Srbiju, onda se i ovakve stvari, generalno gledano, moraju sankcionisati.

Dobar razlog

pre 9 godina

Znajući kako žandarmi stoje u kordonu kada na njih i kamenje leti, nikako ne mogu da se otmem utisku da su ih isprebijali tek onako. Da su preterali to da a da je bez razloga ne verujem.

JASNA

pre 9 godina

Ponasanje zandarma bacilo je senku,na dogadjaj koji po prvi put nije pracen divljanjem i rusenjem grada od strane onih kojima taj prajd smeta.Za razliku od prethodnih godina,kada je policija imala pune ruke posla da odbrani ucesnike prajda.

TrajanDjendjan

pre 9 godina

Žandarska uverenja moraju biti profesionalna. Strogo po naređenju, da se čuva red i mir, a ne da se raspaljuje situacija, zato što privatno misliš da treba lgbt... Neozbiljna jedinica, puna Šošona

Zmaj

pre 9 godina

@Mile

Naravno da vecina likuje sto je pretucen Vucicev brat i naravno da svi znaju da se to njima nece desiti jer nisu blesavi da pokusaju proci kroz kordon policije dok okolo gomila desnicara trazi glave gej osoba. Naravno da su postupili pravilno i steta sto je ovo banana drzava jer bi doticni treba da objasni otkuda mu kao fizickom licu obezbedjenje svog brata premijera i sta je trazio na paradi.

despotija burazerskog tipa

pre 9 godina

Umislio batica, da moze da prodje tamo, gde ni muva ne moze da proleti.
Ne moze!
Otkud premijerovo obezbedjenje sa Andrijom, dok je Aleksandar u Kladovu?
Ne menja nista sustinski, ipak, zanimljivo bi bilo da saznamo i to, gde se ustvari batica uputio? Culi smo rezime - izvinjenje zandarmerije i velikodusnost burazera da ne tuzi drzavu, ali ne hronologiju celog dogadjaja.
Gradjani cekaju kompletno objasnjenje!

BANANA DRŽAVA

pre 9 godina

Samo u "banana državama" službena lica koja su plaćena novcem poreskih obveznika mogu da obezbeđuju braću premijera,a da pritom narod još i kliče svom velikodušnom premijeru koji je vešto zaobišao pravnu proceduru i onako "burazerski" prihvatio izvinjenje.
Svaki narod ima onakvu vlast kakvu i zaslužuje,dokazano u svetu nebrojeno puta.

Kosta Gogov

pre 9 godina

Ne vidim da je bilo ko ispostovao naredjenje "lezi". Legni pa kad te vezu, kazi ko si, ako te i tada biju, onda je prekoracenje ovlascenja, ovo je klasicno opiranje, jer smo necija braca ili necije obezbedjenje.

seljak e

pre 9 godina

Sta god Vucic izjavio mora da se sprovede istraga. Sta ce predsednikovo obezbedjenje i njegov brat u vreme odrzavanja visokorizicnog skupa u kordonu policije i zasto je doslo do sukoba. Bez obzira sta Vucic kaze istraga mora da se sprovede zbog zakona, jer on nije iznad zakona. On nije ovlascen da iducuje da li ce ili nece da se postuje zakon. Tacka.

amerikanac trener

pre 9 godina

kako to da je se neko "slucajno" nasao na mestu bas tu i bas tada da snimi i bas posalje n1 televiziji?
svako koga policija prebije se,zali i buni ali ne i oremijerov brat koji uzgred nije ni dao izjavu. on je punoletan i alek mu nije staratelj

ash

pre 9 godina

Napad na žandarma (u drugoj sekundi videa žandarm pada na desno, kasnije vučić gađa žandarma nečim), opiranje hapšenju, nepoštovanje naređenja službenog lica - zna se koga ovde treba uhapsiti i krivično goniti! A ne da nam Veliki Brat spinuje kako je sve prošlo sa izvinjenjem žandarmerije, jadan njegov brat! Kakvo bezvlašće.

Mefisto

pre 9 godina

Nebojša Stefanović će imati mnogo muke da promeni svest kod policajaca koji su navikli da im uniforma daje neograničena ovlašećenja. Oni su tu da budu u službi građana a ne da batinaju koga stignu.

molder

pre 9 godina

Izvinjenje nije dovoljno, sprovedite istragu, to nikako nije smelo da se desi. Onako brutalno ne smeju nikoga da biju na ulicama Beograda, koju god značku nosili, nikog! A kamoli premijerovu porodicu.

jane

pre 9 godina

Muka mi je od ovih rezimskih BOTOVA sto po svim portalima ostavljaju svoje komentare. Gospodo vi ste najgori sljam koji postoji jer to ne radite iz sopstvenih ubedjenja vec za to dobijate pare. UDRI MILICIJO!

Brzi Gonzales

pre 9 godina

Lepo od njih što su se izvinuli, to je najmanje što su mogli da učine, međutim ne verujem da će Andreju i obezbeđenju koje je bilo s njim, to nešto pomoći. Ista se situacija mogla dogoditi i s bilo kojim drugim građaninom Srbije.

molder

pre 9 godina

Izvinjenje nije dovoljno, sprovedite istragu, to nikako nije smelo da se desi. Onako brutalno ne smeju nikoga da biju na ulicama Beograda, koju god značku nosili, nikog! A kamoli premijerovu porodicu.