Nedelja, 28.09.2014.

13:25

Žandarmi tukli Andreja Vučića

Pripadnici Žandarmerije pretukli su brata premijera Aleksandra Vučića i trojicu pripadnika obezbeđenja, potvrđeno je za B92. Detalji incidenta nisu poznati.

Izvor: B92

Žandarmi tukli Andreja Vuèiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

241 Komentari

Sortiraj po:

Lepoenex

pre 9 godina

Gledam fotografije i i dalje ne verujem kakvi se sve maloumnici šetaju u uniformama i nose oružje... Šta li bi bil osa običnim građanima kada su ovako napali službena lica sa legitimacijama?

nucky thompson

pre 9 godina

kad smo mi navijaci upozaravali na ovakvo ponasanje Zandarmerije onda su nam se zlurado smijali u lice!!! Koliko sam samo puta dobio pendrekom, cizmom po glavi a da nisam ni ucestvovao u nekim nemirima, tucama oko stadiona ili Pionira!!!! Boli me uvo, ove monstrume ste svi vi stvorili, sad zivite sa tim!!!!

von Braun

pre 9 godina

Vucic je stvarno iznad niskih osecanja, pravi drzavnik! Svako bi iskoristio ovo da se licno obracuna i napravi skandal za svoju promociju, ovde se vidi ko je ko.

Draga Tasta

pre 9 godina

Ovaj dogadjaj je bacio senku na danasnji dan kada smo pokazali svima da postujemo razlicitosti i da je nase drustvo toleratno i odgovorno prema pripadnicima svih manjina

ja

pre 9 godina

Žao mi je čoveka.Ne branim ni njega ni policiju.Ja ovako razmišljam:Ako nisam učesnik parade,nisam policajac a nisam ni kontra demonstrant koji #$rac tražim u centru i to u nedelju u podne,želim da prodjem kordon policije(koji znam zašto je postavljen)u društvu dva - tri razbacana momka a nisam kući sa porodicom i ručam?Možda je čovek imao neodložna posla koji su važniji od svega(odneti pomoć poplavljenima u crveni krst ili slično).Pola Srbije gladuje,95% stanovnika ne zna kako će da sastavi kraj sa krajem a mi se ##$$bavamo sa ovakvim stvarima!!!XKY

Nikolo

pre 9 godina

Mnogima je izgleda krivo što je ova parade prošla bez povređenih sem otprilike Vučićevog brata koji se našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Ti kojima je krivo nije zato što su huligani ili ne znam šta, već što oni ranije nisu umeli da organizuju paradu.

neca82

pre 9 godina

Stradao je covek ni kriv ni duzan, Vucic je rekao da je došlo do prekoračenja ovlašćenja, da su se izvinili i da ni njegov brat, ni dvojica pripadnika obezbeđenja neće goniti jer mnogo duguju drzavi I na taj nacin odusevio Srbiju. Tako se voli svoja zemlja.

Mrata

pre 9 godina

Veoma je dobro što je sve danas prošlo relativno mirno iako je bilpo pokušaja da se naruši red. Pohvala za sve državne organe jer su obavili posao kako treba, bez obzira da li se svakom od građana sviđa ili ne sviđa održavanje parade.

Kokolino

pre 9 godina

I nije im neko junastvo da prebijaju coveka koji se ne protivi,ne brani,jednostavno je hteo da prodje.Prekoracenje ovlascenja,da li po necijem nalogu ili slucajno nije mi bas najjasnije…

Cica Maca

pre 9 godina

Godinama svi nesto kao organizuju paradu i niksta,sada kad su prosetali morao je neko da napravi incident sa Vucicevim bratom. Malo je providno...

Nijezvaobatu

pre 9 godina

Nepotrebna halabuka oko ovog događaja. Pretukli su Vučićevog brata koji je hteo da prođe kordon, kako javljaju mediji i dobio je batine. Pri tome se nije pozivao na svog brata što posebno cenim.
(Boro9, 28. septembar 2014 16:51)

Ako je neko i pomislio da je telefonirao bratu, sve je to propaganda i nije istina na ovome svetu, covek ja zvao tastu da mu spremi palacinke...

Oliver

pre 9 godina

Ova manifestacija je očigledno dobro prošla, u to nema sumnje. Narod Srbije je pokazao da je zreo za ulazak u EU, a to je definitivno najbitnije za sve nas. Dobro je što nije bilo više incidenata poput ovog. Nadam se da je brat Aleksandra Vučića dobro i da nije pretrpeo veće povrede. Ova problematika se u potpunosti mora ispitati i to što pre. Neko će morati za ovo da odgovara.

agim

pre 9 godina

gde to ima 50 zandar na troicu civila obori ih pa mu stavi lisice privedi-ih [posle toga ce sudija da odluci kaznu pretuici ga ne smiju nikako ako se vec hvalite da ste demokratska drzava

Citizen

pre 9 godina

U ovoj priči postoje dve verzije i obe su loše za Gospodara.V:
1. Ima brata koji je bahat-neće da se legitimiše službenom licu(jer mu se može)
2. Ima Policiju koja može da bije koga hoće....
Mi smo naj....u svakom slučaju

BLEKI

pre 9 godina

Ova vlada je pokaza celom svetu da svim gradjanima garantuje bezbednost,i da je za razliku od nekih predhodnih vlada,pokazala dosta spremnosti u ovakvim izazovima.

Vuk

pre 9 godina

Svaka čast Andreju što neć e da tuži žandarme koji su ga tukli. Malo je onih koji bi tako postupili. Verujem da nije postojala loša namera, ali ovakve neopreznosti treba iskoreniti. U svemu ovom je najvažnije da je danas sve dobro prošlo i da smo poslali svetu lepu sliku iz Beograda, i pored toga što skoro niko ne podržava gej populaciju, ili je bar malo onih koji to i jesu.

kondure

pre 9 godina

Ocigledno je da su pripadnici zandarmerije bili pod velikim pritiskom, ali najvaznije je da nema razbijenih glava i da grad nije unisten kao kad su demokrate organizovale paradu po obrobanom receptu, lako cemo, pa se svi secamo onih uzasa.
(tobi, 28. septembar 2014 15:38)

A glavu vucicevog brata i razbijanje stakla b92 racunas koleteralnu stetu - bravo botu.

Posmatrac

pre 9 godina

Ovo bi trebalo da je video dela dogadjanja.
http://www.novimagazin.rs/vesti/mediji-zandarmerija-pretukla-andreja-vucica-brata-aleksandra-vuia

Darko

pre 9 godina

neka je fasovao dobro su uradili ima taj putera kolko hoces. naravno mogucnost je i namerna provokacija zarad politickih poena. malo batin anaspram reklame nije nista. sve za pare i vlast. naravno ovi prethodni su sada ispali totalni shalabajzeri i vasionski luzeri.

Rasha

pre 9 godina

@Tata: Policijski kordon se ne postavlja da bi se kroz njega prolazilo, tako da ne može biti reči o prekoračenju ovlašćenja, već o provokaciji ovlašćenih lica u vršenju dužnosti od strane siledžija.
------

Tako je!

Ascend P7

pre 9 godina

Svaka čast Premijeru za sve ono što je rekao na konferenciji za štampu.Čovek je pravi patriota. Stavlja Državu pre sebe i porodice... Konačno neko ko vodi računa o društvu .....Živela Kina!

svetla buducnost

pre 9 godina

Svaka mu čast kako je uspeo sebe d aiskontroliše. Pola Srbije bi bilo na saslušanju da se ovo desilo bratu nekog drugog.
(Ratko, 28. septembar 2014 17:25)

E pa nije tako!

Niciji brat nije pokusao da prodje kroz kordon, jer niciji brat nije pomislio da je nedodirljiv!!! Ovaj jeste, a zandarm je dobro odradio svoj posao!!!

Milosh

pre 9 godina

Meni je zanimljivo sledece. Izjava Vucica uz mog brata su bila dvojica finih momaka iz mog obezbedjenja (Vucicevog). Cemu pripadaju ti fini momci ako nisu imali ni policijske ni vojne legitimacije. Ko je to obezbedjenje nasih politicara? Opet bivsi kriminalci sa novim drzavnim poslom? Isti je prozivao Chedu ko ga cuva, a on cak i nije bio premijer.

Mary

pre 9 godina

Vucicev brat je ni kriv ni duzan pretucen, ali je ipak premijer pokazao razumevanje za zandarmeriju i zandarmi koji su ucestvovali u tome nece biti gonjeni. zandarmerija je radila u specificnim uslovima kako bi obezbedila skup od demonstranata i uspela je u tome.

Razlicitost

pre 9 godina

Sramota je sto je nastradao i reporter blica i Andrej, i svaki covek koji je danas bilo kako povredjen ili uvredjen. Svi smo mi ravnopravni i nema potrebe za bilo kakvim ugrozavanjem licnosti svakoga od nas.

Petra Petrovic

pre 9 godina

U pitanju je bilo "prekoračenje ovlašćenja", verovatno zato sto je u pitanju neko ko je iznad zemaljskih zakona. Da li za njih vaze samo oni nebeski.

Profa

pre 9 godina

Po meni, svako ko je prekoračio ovlašćenje mora disciplinski da odgovara, ne bitno koga je ili čijeg brata povredio, red mora da se zna! Policija možda jeste bila pod pritiskom ali po prvi put je obezbeđena i sprovedena parada i to bez lomljenja Beograda kako je bilo ranijih godina za vreme demokrata. To pozdravljam, konačno neko sposoban da vodi ovu zemlju.

Vatromet

pre 9 godina

Nije bitno ko je ko,bitno je ko je prekrsio zakon!Parada je uspela, iako ni sam Vucic nije bas odusevljen paradom, sto je i sam rekao ali odgovornost je na prvom mestu.

Student BU 96/97

pre 9 godina

Ceo normalan svet se danas kloni centra grada, a oni si nasli da prodju kroz kordon. Da je kojim slucajem ucestvovao na demonstracimama 96/97, vrlo dobro bi znao da se tako nesto ne radi. A da, pa brat mu je otprilike tada bio deo drzavnog aparata, pa nije ni mogao da zna! Bio je na onoj drugoj strani!

nedelja

pre 9 godina

Danas je bas lep jesenji dan, idealan za izlazak posle onoliko sumornih kisnih dana, a dezurni botovi cuce uz tastaturu i po potrebi lupaju minus/plus.
Duznost je duznost.

Razlicitost

pre 9 godina

Sramota je sto je nastradao i reporter blica i Andrej, i svaki covek koji je danas bilo kako povredjen ili uvredjen. Svi smo mi ravnopravni i nema potrebe za bilo kakvim ugrozavanjem licnosti svakoga od nas.

Tata

pre 9 godina

Policijski kordon se ne postavlja da bi se kroz njega prolazilo, tako da ne može biti reči o prekoračenju ovlašćenja, već o provokaciji ovlašćenih lica u vršenju dužnosti od strane siledžija.

ABV

pre 9 godina

Zarašće rane na junaku, sigurna sam samo nesporazum. Uvek ima onih koji žele da naprave frku. Razume to Vučić. Glavu gore junače i ne nasedati ovima što provociraju.

abc

pre 9 godina

1. ako ja ne mogu kroz kordon, izvinite, ali ne moze ni on!

2. odakle njemu obezbedjenje, a pogotovo obezbedjenje premijera!? ono se placa iz nasih dzepova inace...

BillyTheKid

pre 9 godina

Čitam ove komentare i pitam se koliko su neki ljudi spremni da idu samo da bi dobili poneki politički poen, pa čak i da se naslađuju što je premijerov rođan završio na VMA. Zato današnja opozicija i ovi marginalisti ispod cenzusa i jesu tu gde jesu.

Bara

pre 9 godina

Verovatno je pojedincima krivo sto je Vucic uspeo da obezbedi paradu bez incidenata,a to sto je njegov brat napadnut bez ikakvog razloga i sto je covek povredjen je stvarno uzasno !

Kancelarija za brze odgovore.

pre 9 godina

Taj njegov brat je hteo da pregazi policiju-zandarme,pa naravno da ce da bude biven!
Trebalo je bude priveden nakon toga ali se pozivao na to da mu je brat zalosna sova!

Boro9

pre 9 godina

Nepotrebna halabuka oko ovog događaja. Pretukli su Vučićevog brata koji je hteo da prođe kordon, kako javljaju mediji i dobio je batine. Pri tome se nije pozivao na svog brata što posebno cenim.

...

pre 9 godina

Ok je to sto optuzujete Vucicevog brata, vrv jeste bio bahat i bezbrazan,ali toliko odjednom poruka pune mrznje prema njemu i odobravanje zandarmerije, a ni ne znate detalje. Pa polako, zandarmerija nije bas cvece u ovoj drzavi. Verujem svi ovde su imali ko zna koliko neprijatnosti sa nasom poicijom gde su ONI bili bahati i bezobrazni. Ja, sigurno vise puta maltretiran od strane interventne najvise a posle i ovih ostalih, a da nisam nista kriv. Tako da posto i oni znaju da budu jos veca stoka, ne preterujte sa tim porukama "tako je, bravo zandarmerijo, dobro rade posao" dok ne saznamo detalje. A da policija radi dobro svoj posao u ovoj drzavi, daleeeeeko od toga. Pozdrav

Bure

pre 9 godina

Meni je samo najsmesnije u celoj prici da su naprednjaci uspeli da obezbede paradu a nit ih to zanima nit imaju misljenje o tome,dok demokrate koje sve to podrzavaju i zalazu se za to nisu uspeli za sve ove godine...ovo mnogo govori ko je koliko spreman da radi i trudi se da svima izadje u susret.

Slobodan

pre 9 godina

Neverovatno je sta se desava! Tacno sam misljenja da je ovo policija iskoristila sansu da zbog strajka policije malo iskali svoj bes na nekom, a Andrej im je dosao kao kec na jedanaest. Nije vrag da nisu preopznali o kome je rec.

Suljo

pre 9 godina

Ne svidja mi se sto je pretucen bilo ko, a posebno neko ko je ni kriv ni duzan, a vladi kapa dole sto je uspela da obezbedi skup koji je prosao bez huliganskih ispada.Nista nije polomljeno ni razbijeno.

Marinko

pre 9 godina

Ne mogu da verujem kako se sve predstavlja u negativnom svetlu. Pa cinjenica je da niko do sada nije uspeo da obezbedi ni odrzavanje ove parade, a da se ne demolira grad ili nema masa pretucenih i povredjenih. Zao mi je sto je bilo ko povredjen, a posebno neduzan covek koji je samo prolazio.

Mile

pre 9 godina

Andrej Vucic nije bilo ko
Princ kompjuterske i medijske opreme, vlasnik vise kompjuterskih firmi, jedan od vidjenijih privrednika i jadan od bogatijih gradjana Srbije
I sve je to stekao svojim rado,
I kao takav zasluzuje i telohranitelje i postovanje zandarmerije
Ovo sto mu se danas dogodilo je greska u proceni komandira, i on ce zbog toga biti kaznjen i u najkracem roku smenjen

Stojan

pre 9 godina

Pa ako ovako tuku ljude koji imaju obezbedjenje, i uz to jos i porodicu premijera, bivseg sportistu, sta mi obicni smrtnici da ocekujemo? Svu tu policiju treba reformisati i pretresti od dna do vrha.

tobi

pre 9 godina

Ocigledno je da su pripadnici zandarmerije bili pod velikim pritiskom, ali najvaznije je da nema razbijenih glava i da grad nije unisten kao kad su demokrate organizovale paradu po obrobanom receptu, lako cemo, pa se svi secamo onih uzasa.

petra

pre 9 godina

Potpuno je nebitno ko je ciji brat,čovek je stradao ni kriv ni dužan....nekome ozbiljno smeta sto je današnja parada organizovana uz maksimalnu bezbednost svih i sto se prvi put dogodilo da nijedno staklo u gradu nije razbijeno....ta slika se ranijih godina na žalost nije mogla videti.

Nemanja

pre 9 godina

Policija ima pravo da legitimise svakoga, pa i brata predsednik vlade. Zasto Andrej Vucic ima obezbedjenje? Ko je njegovo obezbedjen, ptivatno ili ga drzava placa? Ako je privatno odakle mu para za tako nešto, ako je drzavno, zasto drzava placa obezbedjenje?

CVRX

pre 9 godina

Ako Vucic kaze da je to napad usmeren na njega i njemu bliske ljude povraticu. Ako kaze da je policija ispravno postupila i da svako bahato ponasanje mora biti kontrolisano, ma ko to bio, reci cu mu:"Bravo!".

Uca

pre 9 godina

Sta god vi pisali o paradi i Vucicu, ako pogledate sta prenose strani mediji, videcete da svi kazu kako je parada uspela, iako ni sam Vucic nije bas odusevljen paradom, sto je i sam rekao ali odgovornost je na prvom mestu.

maloicitao

pre 9 godina

Da li si ozbiljan? :-) Ovo postaje smesno. Pa sto meni zivot nije ugrozen? Zato sto kada mi zandarmerija kaze "ne moze ovamo" ili "daj licnu" ja ne glumim nista nego uradim kako mi se kaze. Da je isao sam i bio normalan nista mu se ne bi desilo. Zao mi momaka iz zandarmerije unapred.

Srdjan

pre 9 godina

A zbog cega brat premijera ima obezbedjenje? I kakvo je to obezbedjenje, drzavno, privatno? I cime se taj covek uopste i bavi? Jos jedan nosac gajbica?

Advokat svih Srba

pre 9 godina

Sad ce Vucic u 15h jos jednom Srbima da servira porciju patetike,samosazaljenja i zrtve.Ni Gebels se ovoliko nije pojavljivao u medijima.

I tako ...

pre 9 godina

Možda grešim, ali mi je pred očima sledeća slika:
-Ličnu kartu na pregled!
-Ti ćeš mene da legitimišeš! Jel' znaš ti ko sam ja?
-Zabole me ko si, daj ličnu kartu!
-Ne dam!!!
Dum u čelo!!!!!!!!!!!!!!!!!

mup

pre 9 godina

Ako je njegov brat blokirao grad za nas, zasto bi on mogao da prolazi tamo gde je zabranjeno? Titov unuk je vozio raspalu Ladu i nije glumio mocnika, a deda mu je bio jedan od najmocnijih ljudi na svetu. Ovakvi dogadjaji me uvek razvesele i pokazu da postoji neka kosmicka pravda.

Aleksandar

pre 9 godina

Scenario: Prvo komešanje, zatim pokušaj prolaska na silu, onda još gurkanja i na kraju mandatorno: "Znaš li, bre, ti čiji sam ja brat?!" (sa sve onim 'r' koje koriste nabeđeni kriminalci koji su bežali od zakazanih sastanaka sa logopedom)

ŠLJUS!

Kamo sreće da nam se i ostatak policije ne obazire na to ko je čiji brat i ko šta vozi već da sve građane tretiraju jednako.

nesa

pre 9 godina

Dobili nalog da izmlate svakog ko pokusa da prodje i oni to shvatili bukvalno. I sve bi bilo u redu da to nije brat AV. Ipak,sad ce AV to da okrene u svoju korist.

Bure

pre 9 godina

Meni je samo najsmesnije u celoj prici da su naprednjaci uspeli da obezbede paradu a nit ih to zanima nit imaju misljenje o tome,dok demokrate koje sve to podrzavaju i zalazu se za to nisu uspeli za sve ove godine...ovo mnogo govori ko je koliko spreman da radi i trudi se da svima izadje u susret.

Radoje Domanović

pre 9 godina

Ahah. Žandarmerija je besna kao ris jer su morali da štite pedere, a znamo šta misle o njima. Ovaj im je samo uleteo kao kec na desetku, morali su na nekome da iskale bes :-). Srbija.

tainkitana

pre 9 godina

Sada treba da tuzi i grad i drzavu. Em su mu uskratili osnovno ljudsko pravo na slobodu kretanja, em je dobio batine. I ne, nisam bot, samo svi trebaju da imaju ista prava. Ako ovi mogu da paradiraju, moze i on slobodno da se krece a ne da mu je kretnja ogranicena.

MACKA

pre 9 godina

Ne razumem, kako je do toga dosla, ne zato sto je on brat premijera, nego ako su hteli da ga legitimisu sto im nije dozvolio, da bi se izbegao ovaj incident. Videcemo...

banev

pre 9 godina

Sada zbilja pocinjem da sumljam da je ova policija NASA (mislim na onu koja je ovo uradila). Ko zna ko se to maskirao u nase policajce i branio ove nesrecnike (naravno da mislim na one iz parade).

?

pre 9 godina

Zasto imam osecaj da ce se ovo na neki cudnovat nacin povezati sa policijskim sindikatom, tj. novim smenama u policiji. Nadam se da je pogresan osecaj...

Milan

pre 9 godina

Da vidimo sada vladavinu prava na delu. Krivicna prijava protiv Andreja Vucica, pa da vidimo nase nezavisno sudstvo na delu. U mardelj na nekoliko meseci

Ivan

pre 9 godina

Zakon kaze da je propisana sledeca kazna za nenosenje licne isprave ili odbijanje pokazivanja licne isprave: od 10.000-30.000 dinara ako te pokusava legitimisati gradska, a do 50.000 dinara ako to pokusava republicka policija, nikako za to sankcija ne moze biti razbijena glava.

Kovač

pre 9 godina

Kakav trecerazredni holivudski film u režiji Gandre. D. Vučicevica, malog Bebice, i maga svih muzičko, tursko, indijsko, venecuelanskih serija malom Mitri sa režijom Lorda od Prstena. Dragi druže Slobo, izvini što sam te mrzeo ceo svoj život ti si bio i ostao Branko Kockica za ove likove....a tek Jovičic, nesreca, koji jedva pročita sinoc tekst NJEGOVOG MISLJENJA....

Mihajlo Kordić

pre 9 godina

Gledam komentare i stvarno ne verujem. Da li iko može da želi da neko bude pretučen? Ako to želite onda ste isti kao oni koji su želeli da se obračunaju sa LGBT populacijom i zbog kojih policija i mora da bude prisutna. Sram vas bilo, svi mrzitelji! Zapitajte se koliko biste želeli da se neko vaš nađe u takvoj ili sličnoj situaciji.

Bara

pre 9 godina

Verovatno je pojedincima krivo sto je Vucic uspeo da obezbedi paradu bez incidenata,a to sto je njegov brat napadnut bez ikakvog razloga i sto je covek povredjen je stvarno uzasno !

niko bitan

pre 9 godina

ja sinoc sa kevom i sestrom u kolima prosao kroz kordron policije iz francuske, pored pekare toma i skrenuo levo ka skupstini od hotela moskva. mene nisu tukli ali, bio sam fin i korektan. :-)

Marinko

pre 9 godina

Ne mogu da verujem kako se sve predstavlja u negativnom svetlu. Pa cinjenica je da niko do sada nije uspeo da obezbedi ni odrzavanje ove parade, a da se ne demolira grad ili nema masa pretucenih i povredjenih. Zao mi je sto je bilo ko povredjen, a posebno neduzan covek koji je samo prolazio.

Vladimir Pula

pre 9 godina

Asociralo me kad je sin nekog lokalnog kvazi mafijaša tako htio tu u nekom klubu preko reda i naletio na gromadu koja ga je samo odgurnula i ovaj mu budalo jel ti znaš ko sam ja i prijeti mu... Ovaj mrtav ladan - boli me k ko si ti i bam nokautira ga.

nn

pre 9 godina

naredjenje je bilo da ne moze ni muva da prodje. ljudi iz zandarmerije su radili svoj posao. naravno ako je ovo tacno tj. nije u pitanju marketing

Smarty

pre 9 godina

Zandarmerija je opterecena "repovima", kriminalcima u sopstvenim redovima, ali ako je ovo pocetak jedne prave, profesionalne elitne jedinice policije, onda BRAVO!
Da se ovakva situacija desila recimo u Americi, policajci bi prvo pucali pa pitali za legitimaciju. Ovom bahatom liku treba objasniti da to sto mu je brat premijer samo dodatno obavezuje. Ocekujem da pravna drzava do kraja radi svoj posao i da protiv njega bude podneta krivicna prijava zbog ometanja sluzbenog lica u obavljanju sluzbenog zadatka. Kad to budem video necu se buniti ni kad mi bankarski uterivaci plene imovinu zbog 26 dinara duga, jer cu znati da je zaista zakon jednak za sve!

David

pre 9 godina

Sto posto ce vucic reci/ e pa brate pred zakonom smo svi jednaki sve sto si trebao da uradis je da se legitimises. Ako to izjavi on je kralj!! Ili je sve namesteno da postane kralj. Kako god teorija zavere ili ne sacekajmo odgovor naseg bratica vucka!!

Iz drugog ugla

pre 9 godina

Zasto nije pokazao licnu kartu? Zasto ide sa obezbedjenjem? Da li nesto krije ili se nekoga plasi? Zasto je mislio da je iznad ostalih? Je li se pravio vazan znajuci da policija to ne voli?

Alan Ford

pre 9 godina

A krivična/prekršajna prijava protiv izgrednika? Policija sad treba da bude solidarna, da se kazne nasilnici a žandarmi da ne snose nikakve sankcije. To je prava solidarnost

deki

pre 9 godina

Verovatno se bahato ponasao kad je i policiji prekipelo a sigurno su znali ko je.Uostalom sta on ima da trazi tamo, pa sta ako je Vucicev brat, ako postoje neka pravila onda moraju da vaze za sve.A i Vucic, videlo se da je protiv parade ali ne sme da izneveri svoje evropske prijatelje posto je on trenutno njihov dobar decko

zaluđeni

pre 9 godina

Samo budala može da poveruje da je ovo istinita vest. Mislim, da su izdegenečili Vučićevog burazera i to žandarmerija u kordonu a on sa sve obezbeđenjem.
Taman isto kao što su Jorgovanki upali u hotelsku sobu sa namerom da je ubiju (krađom lekova), Tomu prisluškivali i Vučiću pretili atentatom.

Ne budite veverice, bre... Radikalske fore su ostale iste od pojave Šešlja do danas

milan

pre 9 godina

Dečko ima svoje obezbeđenje, ko ton plaća i dali ćemo čuti pravu verziju događaja videćemo. Ako je zabrana prolaza onda to važi za sve što po našem mentalitetu nije baš za sve razumljivo.

DZOKER

pre 9 godina

Sad ce da nagrbuse ti Zandarmi. I sa ojim razlogom oni biju ljude. Ovo nikako nije trebalo da se dogodi. Strasno, moglo je da se desi I bilo kom drugom neduznom gradjaninu.

Gane87

pre 9 godina

Parada je protekla potpuno mirno sto je dokaz da drzava moze da obezbedi sigurnost ovakvog dogadjaja. Incident vezan za Andreja se mora ispitati kao i svaki drugi. Odgovorni se moraju kazniti.

Istinoljubic

pre 9 godina

Eto,da ga nisu pretukli nikada ne bi spoznao da ova zemlja ipak ima neke zakone kojih se treba drzati i alatke da taj zakon sprovodi,ceo zivot bi proveo u zabludi da mu je obezbedjenje jedini zakon,dakle ipak mu je bilo korisno a mozda moze da se kaze da je on ni kriv ni duzan potkacen necim sto je predvidjeno samo za nas smrtnike u svakom slucaju sada i sam zna kako je to osecati se smrtnim.Vise nece moci da se kune u ono jel znate vi ko sam ja a ako policajci koji su primenili zakon budu imali ikakve posledice ,cela policija na ulice u proteste.

SK82

pre 9 godina

Obezbedjenje dotične osobe je možda i bilo prisutno zbog Parade,koja kao što se zna,ranijih godina nije održavana zato što nije bilo bezbedno...ostali detalji incidenta će se saznati.

cacanin

pre 9 godina

Ko je Andrej Vucic da odbija da se legitimise policiji ? Ko njemu placa obezbedjenje dok nama smanjuju plate ???
(ciglamaltercigla, 28. septembar 2014 13:48)

Pa mi kojima je Brat smanjio plate.

danilo

pre 9 godina

ovo je vest za smejanje iako nije smesno. e ovo je pravi dokaz po kom principu organi javnog reda funkcionisu. umislili da ako stite pedere imaju pravo i da biju. nije mi zao vucka ni malo, ali opet zasto zandarmerija legitimise? zar nisu dosli da obezbedjuju paradu? a opet, zasto ovi nisu pokazali licne karte? cinjenica je da policija kao ni zandarmerija i u slucajevima napada ne treba da bije i da se obracunava sa civilima! stavi im lisice i uhapsi, ali nazalost ovi se ponasaju kao da su civili pa ko izvuce deblji kraj, to je nasa policija! a i kakav je to grad i kakva je to organizacija kad covek ne sme da se krece gradom normalno!!! vi sto svaki put pozivate na linc prekrsioca i potencijalnih prekrsioca zakona, kao i prosirenja prava policije, vas ce najvise zaboleti kad od te iste policije dozivite neprijatnost i kad se na sudu zapitate da li ste ludi vi ili svi oko vas i kada vas osude za nesto sto niste uradili a pritom vam i ne dozvole da iznesete cinjenice!!! e tad cete se zapitati za sta ste glasali.

np

pre 9 godina

Nepokazivanje licne karte nije razlog za prebijanje.
Verovatno je Andrej bio "ostar" a zandari jos "ostriji".
Sve lepo ispitati - pa po zasluzi...

Marijana M

pre 9 godina

Veliki je uspeh za vladu sto su obezbedili da ova parada (koju ne podrzavam tj. o kojoj nemam stav) prodje u ljudskoj atmosferi, uprkos cinjenici da je brat premijera izvukao deblji kraj ni kriv ni duzan.

Prorok

pre 9 godina

Necu biti licemeran i reci kako je to strasno,i tome slicno.Kao i vecini ljudi u Srbiji ova vest mi je ulepsala dan.Jasno je svima kako je to bilo mada nismo hvala Bogu bili tamo.Bahato,siroko,"znas ti ko sam ja" i tako to.
I,dok nije jos stigao da zavrsi svoju cesto koriscenu,uobrazenu recenicu, upotrebljavanu svuda,proradili pendreci.

Pokojni Toza

pre 9 godina

Da te sad čujemo prepodobni?
Misli bata da je nedodirljiv, da, kao Marko Milošević 90-ih može sve?!
Vi ne treba da se stidite, mi smo krivi.

Diona

pre 9 godina

Policija odlično radi svoj posao, niko ne sme da probije kordon. Andrej je mogao da se pozove na premijera ili da pokaže legitimaciju. Policajci su zaista radili svoj posa. Kroz kordon policije niko ne može pa ni brat Andreja Vučića. Vlada je dokazal da odlično radi svoj posao i da brine o bezbednosti svakog građana.

Milan1989

pre 9 godina

I posle ja trebam kao obican gradjanin da se osecam bezbedno pored nase policije,a oni bez razloga pretuku Vucicevog brata,treba procesljati tu policiju sto pre,odavno se prica da tu ima dosta ljudi sa vrha koji se suprotstavljaju Vucicu.

Peca

pre 9 godina

Znaci, brat premijera, ako je ovo tacno, ne dozvoljava da ga legitimisu?!?! On nije sluzbeno lice, on nema nikakvu drzavbu funckiju. Vec vidim kako je to izgledalo, javljaju mi se i recenice "znate vi ko sam ja" i slicno. Onda ovakav epilog nije nista cudno. Zao ki je kako njega zbog batina kako policajaca kojima ne gine otkaz ili prekomanda na Merdare. Vucicu ostavka!

Гргур

pre 9 godina

Сад ће Вучић као Лечић у ,,Три карте за Холивуд", - удри милицијо моја челична песницо националног социјализма!

Mikeli

pre 9 godina

Pokusao da prodje kroz kordon, verovatno bio bahat i bezobrazan i naravno dobio po usima. Sada cemo slusati zalopojke njegovo brata...klasika...

popara

pre 9 godina

ma da sigurno je prisao zandarima i rekao 'izvinite jel mogu da prodjem' a ovi odma nasrnuli na njega iz cista mira! ljudi rade svoj posao ako nemoze niko da prodje nemoze ni brat premijera. zakon je isti za sve i tacka!

Aleksandar Kocanovic

pre 9 godina

?????
meni opet nesto nije jasno ??
zasta brat Aleksandra Vucica ima sopstveno obezbedjenje? nisam znao da su Srbi toliko nasilan narod da napadaju ljude bez razloga i da postoji potreba za obezbedjenjem.
koliko sam ja video samo oni sa obezbedjenjem se ponasaju bahato i izazivaju!

sasa jokic

pre 9 godina

Andrej Vucic sa tri clana obezbedjenja? A nekada su radikali postavljali pitanje Cedinog obezbedjenja, kome je po policijdkim procensma zivot bio u opasnosti.
Naravno, osudjujem svako nasilje i prebijanje, ali da je bio sam verovatno ne bi krenuo kroz kordon.

kucic

pre 9 godina

Sad sledi izjava Kucica niko nije ispred drzave :-) Kao za smanjenje penzija i koliko su time pogodjeni njegovi roditelji. :-) haha Ej tugo moja!

Pravda

pre 9 godina

Gde je sada Evropa da se poziva na toleranciju i nenasilje prema običnim građanima. Ah da, obični građani nemaju prava na to, odnosno nemaju nikakava prava. Na to jedino imaju pederi prava.

Jastrebov

pre 9 godina

Da sam ja tako nešto uradio rekli bi da sam huligan... Ovako pošto je Vučićev brat, on je mirni građanin kojeg je iz čista mira pretukla policija...

kondor

pre 9 godina

Mene samo zanima ko placa obezbjedjenje doticnoj personi?! Ako placa drzava bilo bi lijepo da njegov brat obrazlozi zasto se to cini i kome je on toliko bitan? Takodje me zanima da li ce u ovim mjerama stednje po kojima se smanjuju penzije za srpsku sirotinju biti ubaceno i ukidanje tog obezbjedjenja.
I takodje ocekujem da neko zandare nagradi za profesionalno ponasanje, jer srpska policija danas bije jedino ako je neko nevidjeno bahat i ako predje sve granice pristojnosti.

zoran

pre 9 godina

Vanredna konferencija za štampu...

Zemljo Indonezijo, gde ja živim!!!
Pa jasno je da će AV i ovaj događaj, najverovatnije rezultat nesporazuma i bahatog ponašanja (zna se koga) iskoristiti za samoreklamiranje...

ooo

pre 9 godina

zasto mi placamo obezbedjenje za brata Vucica?jel on neki funkcioner?sta je? i sta ce na paradi sa 3 clana obezbedjenja?sto se nije setkao 2010.god nego bas ove god, a pricamo o nekoj stednji...

Mihailo

pre 9 godina

Nije hteo da se legitimiše i popio batine, jasno k'o dan. Ništa neobčno, osim činjenice da je verovatno izigravao veličinu i zbog krve veze sa Vođom odbio da uradi ono što mora.

zika

pre 9 godina

ako ja moram da pokazem licnu kartu svaki put kada mi policija zatrazi onda mora i brat aleksandra vucica. a svestan je da je situacija danas bila napeta i da on sa par telohranitelja (a ne zele da se legitimisu) ne deluju kao neko veselo drustvance koje zandarmerija moze tek tako da pusti da prodje jedan prsten - zato i sluze ti prstenovii da se zaustave oni koji bi potencijalno mogli da naprave probleme.
videcemo da li je ovo neka igra aleksandra vucica da baci ljagu na prajd ili da se odrzi prajd ali da se on distancira sto je vise moguce

komrenac

pre 9 godina

Sigurno je talasao...nije hteo da pokaze dokumenta a ovi morali da dodju na poso a nisu dobili povisicu i pare sto im drzava duguje i eto ti belaj...al ako su ako je talasao...

Paja u luce cenzuri

pre 9 godina

On se našao pametan da tuda prolazi. Mogu misliti kako se obraćao policiji, pa je morao da dobije batine. Žao mi je ljudi koji ga čuvaju, ali ne i njega. Ako si Vučićev brat to nije razlog da se bahato ponašaš kad te legitimišu. Bolje da je i on otišao u Tekiju. Šta radi na tom mestu, kad zna da je situacija vanredna?

Acko

pre 9 godina

Kakva sad konferencija u 15h? Zar Vučić nije rekao da ide danas u Kladovo? Ili je ostao kući, a folira nas da je u Kladovu kako bi izbegao da ga zovu na paradu?

stojan

pre 9 godina

Najverovatnije se radi o klasicnoj bahatosti politicara. Ako ja kao gradjanin ne mogu kroz kordon, ne moze ni on! Zao mi je sto ce sada verovatno ti policajci koji casno obavljaju svoj posao da budu osteceni!

stojan

pre 9 godina

Najverovatnije se radi o klasicnoj bahatosti politicara. Ako ja kao gradjanin ne mogu kroz kordon, ne moze ni on! Zao mi je sto ce sada verovatno ti policajci koji casno obavljaju svoj posao da budu osteceni!

ooo

pre 9 godina

zasto mi placamo obezbedjenje za brata Vucica?jel on neki funkcioner?sta je? i sta ce na paradi sa 3 clana obezbedjenja?sto se nije setkao 2010.god nego bas ove god, a pricamo o nekoj stednji...

Prorok

pre 9 godina

Necu biti licemeran i reci kako je to strasno,i tome slicno.Kao i vecini ljudi u Srbiji ova vest mi je ulepsala dan.Jasno je svima kako je to bilo mada nismo hvala Bogu bili tamo.Bahato,siroko,"znas ti ko sam ja" i tako to.
I,dok nije jos stigao da zavrsi svoju cesto koriscenu,uobrazenu recenicu, upotrebljavanu svuda,proradili pendreci.

Advokat svih Srba

pre 9 godina

Sad ce Vucic u 15h jos jednom Srbima da servira porciju patetike,samosazaljenja i zrtve.Ni Gebels se ovoliko nije pojavljivao u medijima.

sasa jokic

pre 9 godina

Andrej Vucic sa tri clana obezbedjenja? A nekada su radikali postavljali pitanje Cedinog obezbedjenja, kome je po policijdkim procensma zivot bio u opasnosti.
Naravno, osudjujem svako nasilje i prebijanje, ali da je bio sam verovatno ne bi krenuo kroz kordon.

zoran

pre 9 godina

Vanredna konferencija za štampu...

Zemljo Indonezijo, gde ja živim!!!
Pa jasno je da će AV i ovaj događaj, najverovatnije rezultat nesporazuma i bahatog ponašanja (zna se koga) iskoristiti za samoreklamiranje...

kondor

pre 9 godina

Mene samo zanima ko placa obezbjedjenje doticnoj personi?! Ako placa drzava bilo bi lijepo da njegov brat obrazlozi zasto se to cini i kome je on toliko bitan? Takodje me zanima da li ce u ovim mjerama stednje po kojima se smanjuju penzije za srpsku sirotinju biti ubaceno i ukidanje tog obezbjedjenja.
I takodje ocekujem da neko zandare nagradi za profesionalno ponasanje, jer srpska policija danas bije jedino ako je neko nevidjeno bahat i ako predje sve granice pristojnosti.

Mihailo

pre 9 godina

Nije hteo da se legitimiše i popio batine, jasno k'o dan. Ništa neobčno, osim činjenice da je verovatno izigravao veličinu i zbog krve veze sa Vođom odbio da uradi ono što mora.

Mikeli

pre 9 godina

Pokusao da prodje kroz kordon, verovatno bio bahat i bezobrazan i naravno dobio po usima. Sada cemo slusati zalopojke njegovo brata...klasika...

Iz drugog ugla

pre 9 godina

Zasto nije pokazao licnu kartu? Zasto ide sa obezbedjenjem? Da li nesto krije ili se nekoga plasi? Zasto je mislio da je iznad ostalih? Je li se pravio vazan znajuci da policija to ne voli?

Paja u luce cenzuri

pre 9 godina

On se našao pametan da tuda prolazi. Mogu misliti kako se obraćao policiji, pa je morao da dobije batine. Žao mi je ljudi koji ga čuvaju, ali ne i njega. Ako si Vučićev brat to nije razlog da se bahato ponašaš kad te legitimišu. Bolje da je i on otišao u Tekiju. Šta radi na tom mestu, kad zna da je situacija vanredna?

Гргур

pre 9 godina

Сад ће Вучић као Лечић у ,,Три карте за Холивуд", - удри милицијо моја челична песницо националног социјализма!

Peca

pre 9 godina

Znaci, brat premijera, ako je ovo tacno, ne dozvoljava da ga legitimisu?!?! On nije sluzbeno lice, on nema nikakvu drzavbu funckiju. Vec vidim kako je to izgledalo, javljaju mi se i recenice "znate vi ko sam ja" i slicno. Onda ovakav epilog nije nista cudno. Zao ki je kako njega zbog batina kako policajaca kojima ne gine otkaz ili prekomanda na Merdare. Vucicu ostavka!

Diona

pre 9 godina

Policija odlično radi svoj posao, niko ne sme da probije kordon. Andrej je mogao da se pozove na premijera ili da pokaže legitimaciju. Policajci su zaista radili svoj posa. Kroz kordon policije niko ne može pa ni brat Andreja Vučića. Vlada je dokazal da odlično radi svoj posao i da brine o bezbednosti svakog građana.

BillyTheKid

pre 9 godina

Čitam ove komentare i pitam se koliko su neki ljudi spremni da idu samo da bi dobili poneki politički poen, pa čak i da se naslađuju što je premijerov rođan završio na VMA. Zato današnja opozicija i ovi marginalisti ispod cenzusa i jesu tu gde jesu.

Aleksandar Kocanovic

pre 9 godina

?????
meni opet nesto nije jasno ??
zasta brat Aleksandra Vucica ima sopstveno obezbedjenje? nisam znao da su Srbi toliko nasilan narod da napadaju ljude bez razloga i da postoji potreba za obezbedjenjem.
koliko sam ja video samo oni sa obezbedjenjem se ponasaju bahato i izazivaju!

komrenac

pre 9 godina

Sigurno je talasao...nije hteo da pokaze dokumenta a ovi morali da dodju na poso a nisu dobili povisicu i pare sto im drzava duguje i eto ti belaj...al ako su ako je talasao...

Tata

pre 9 godina

Policijski kordon se ne postavlja da bi se kroz njega prolazilo, tako da ne može biti reči o prekoračenju ovlašćenja, već o provokaciji ovlašćenih lica u vršenju dužnosti od strane siledžija.

Acko

pre 9 godina

Kakva sad konferencija u 15h? Zar Vučić nije rekao da ide danas u Kladovo? Ili je ostao kući, a folira nas da je u Kladovu kako bi izbegao da ga zovu na paradu?

Jastrebov

pre 9 godina

Da sam ja tako nešto uradio rekli bi da sam huligan... Ovako pošto je Vučićev brat, on je mirni građanin kojeg je iz čista mira pretukla policija...

Ascend P7

pre 9 godina

Svaka čast Premijeru za sve ono što je rekao na konferenciji za štampu.Čovek je pravi patriota. Stavlja Državu pre sebe i porodice... Konačno neko ko vodi računa o društvu .....Živela Kina!

CVRX

pre 9 godina

Ako Vucic kaze da je to napad usmeren na njega i njemu bliske ljude povraticu. Ako kaze da je policija ispravno postupila i da svako bahato ponasanje mora biti kontrolisano, ma ko to bio, reci cu mu:"Bravo!".

Vuk

pre 9 godina

Svaka čast Andreju što neć e da tuži žandarme koji su ga tukli. Malo je onih koji bi tako postupili. Verujem da nije postojala loša namera, ali ovakve neopreznosti treba iskoreniti. U svemu ovom je najvažnije da je danas sve dobro prošlo i da smo poslali svetu lepu sliku iz Beograda, i pored toga što skoro niko ne podržava gej populaciju, ili je bar malo onih koji to i jesu.

Boro9

pre 9 godina

Nepotrebna halabuka oko ovog događaja. Pretukli su Vučićevog brata koji je hteo da prođe kordon, kako javljaju mediji i dobio je batine. Pri tome se nije pozivao na svog brata što posebno cenim.

Stojan

pre 9 godina

Pa ako ovako tuku ljude koji imaju obezbedjenje, i uz to jos i porodicu premijera, bivseg sportistu, sta mi obicni smrtnici da ocekujemo? Svu tu policiju treba reformisati i pretresti od dna do vrha.

popara

pre 9 godina

ma da sigurno je prisao zandarima i rekao 'izvinite jel mogu da prodjem' a ovi odma nasrnuli na njega iz cista mira! ljudi rade svoj posao ako nemoze niko da prodje nemoze ni brat premijera. zakon je isti za sve i tacka!

Pokojni Toza

pre 9 godina

Da te sad čujemo prepodobni?
Misli bata da je nedodirljiv, da, kao Marko Milošević 90-ih može sve?!
Vi ne treba da se stidite, mi smo krivi.

petra

pre 9 godina

Potpuno je nebitno ko je ciji brat,čovek je stradao ni kriv ni dužan....nekome ozbiljno smeta sto je današnja parada organizovana uz maksimalnu bezbednost svih i sto se prvi put dogodilo da nijedno staklo u gradu nije razbijeno....ta slika se ranijih godina na žalost nije mogla videti.

Oliver

pre 9 godina

Ova manifestacija je očigledno dobro prošla, u to nema sumnje. Narod Srbije je pokazao da je zreo za ulazak u EU, a to je definitivno najbitnije za sve nas. Dobro je što nije bilo više incidenata poput ovog. Nadam se da je brat Aleksandra Vučića dobro i da nije pretrpeo veće povrede. Ova problematika se u potpunosti mora ispitati i to što pre. Neko će morati za ovo da odgovara.

Profa

pre 9 godina

Po meni, svako ko je prekoračio ovlašćenje mora disciplinski da odgovara, ne bitno koga je ili čijeg brata povredio, red mora da se zna! Policija možda jeste bila pod pritiskom ali po prvi put je obezbeđena i sprovedena parada i to bez lomljenja Beograda kako je bilo ranijih godina za vreme demokrata. To pozdravljam, konačno neko sposoban da vodi ovu zemlju.

kucic

pre 9 godina

Sad sledi izjava Kucica niko nije ispred drzave :-) Kao za smanjenje penzija i koliko su time pogodjeni njegovi roditelji. :-) haha Ej tugo moja!

BLEKI

pre 9 godina

Ova vlada je pokaza celom svetu da svim gradjanima garantuje bezbednost,i da je za razliku od nekih predhodnih vlada,pokazala dosta spremnosti u ovakvim izazovima.

ABV

pre 9 godina

Zarašće rane na junaku, sigurna sam samo nesporazum. Uvek ima onih koji žele da naprave frku. Razume to Vučić. Glavu gore junače i ne nasedati ovima što provociraju.

zika

pre 9 godina

ako ja moram da pokazem licnu kartu svaki put kada mi policija zatrazi onda mora i brat aleksandra vucica. a svestan je da je situacija danas bila napeta i da on sa par telohranitelja (a ne zele da se legitimisu) ne deluju kao neko veselo drustvance koje zandarmerija moze tek tako da pusti da prodje jedan prsten - zato i sluze ti prstenovii da se zaustave oni koji bi potencijalno mogli da naprave probleme.
videcemo da li je ovo neka igra aleksandra vucica da baci ljagu na prajd ili da se odrzi prajd ali da se on distancira sto je vise moguce

Petra Petrovic

pre 9 godina

U pitanju je bilo "prekoračenje ovlašćenja", verovatno zato sto je u pitanju neko ko je iznad zemaljskih zakona. Da li za njih vaze samo oni nebeski.

agim

pre 9 godina

gde to ima 50 zandar na troicu civila obori ih pa mu stavi lisice privedi-ih [posle toga ce sudija da odluci kaznu pretuici ga ne smiju nikako ako se vec hvalite da ste demokratska drzava

Razlicitost

pre 9 godina

Sramota je sto je nastradao i reporter blica i Andrej, i svaki covek koji je danas bilo kako povredjen ili uvredjen. Svi smo mi ravnopravni i nema potrebe za bilo kakvim ugrozavanjem licnosti svakoga od nas.

...

pre 9 godina

Ok je to sto optuzujete Vucicevog brata, vrv jeste bio bahat i bezbrazan,ali toliko odjednom poruka pune mrznje prema njemu i odobravanje zandarmerije, a ni ne znate detalje. Pa polako, zandarmerija nije bas cvece u ovoj drzavi. Verujem svi ovde su imali ko zna koliko neprijatnosti sa nasom poicijom gde su ONI bili bahati i bezobrazni. Ja, sigurno vise puta maltretiran od strane interventne najvise a posle i ovih ostalih, a da nisam nista kriv. Tako da posto i oni znaju da budu jos veca stoka, ne preterujte sa tim porukama "tako je, bravo zandarmerijo, dobro rade posao" dok ne saznamo detalje. A da policija radi dobro svoj posao u ovoj drzavi, daleeeeeko od toga. Pozdrav

Vatromet

pre 9 godina

Nije bitno ko je ko,bitno je ko je prekrsio zakon!Parada je uspela, iako ni sam Vucic nije bas odusevljen paradom, sto je i sam rekao ali odgovornost je na prvom mestu.

Nikolo

pre 9 godina

Mnogima je izgleda krivo što je ova parade prošla bez povređenih sem otprilike Vučićevog brata koji se našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Ti kojima je krivo nije zato što su huligani ili ne znam šta, već što oni ranije nisu umeli da organizuju paradu.

Razlicitost

pre 9 godina

Sramota je sto je nastradao i reporter blica i Andrej, i svaki covek koji je danas bilo kako povredjen ili uvredjen. Svi smo mi ravnopravni i nema potrebe za bilo kakvim ugrozavanjem licnosti svakoga od nas.

Mary

pre 9 godina

Vucicev brat je ni kriv ni duzan pretucen, ali je ipak premijer pokazao razumevanje za zandarmeriju i zandarmi koji su ucestvovali u tome nece biti gonjeni. zandarmerija je radila u specificnim uslovima kako bi obezbedila skup od demonstranata i uspela je u tome.

Bara

pre 9 godina

Verovatno je pojedincima krivo sto je Vucic uspeo da obezbedi paradu bez incidenata,a to sto je njegov brat napadnut bez ikakvog razloga i sto je covek povredjen je stvarno uzasno !

Bure

pre 9 godina

Meni je samo najsmesnije u celoj prici da su naprednjaci uspeli da obezbede paradu a nit ih to zanima nit imaju misljenje o tome,dok demokrate koje sve to podrzavaju i zalazu se za to nisu uspeli za sve ove godine...ovo mnogo govori ko je koliko spreman da radi i trudi se da svima izadje u susret.

neca82

pre 9 godina

Stradao je covek ni kriv ni duzan, Vucic je rekao da je došlo do prekoračenja ovlašćenja, da su se izvinili i da ni njegov brat, ni dvojica pripadnika obezbeđenja neće goniti jer mnogo duguju drzavi I na taj nacin odusevio Srbiju. Tako se voli svoja zemlja.

Mrata

pre 9 godina

Veoma je dobro što je sve danas prošlo relativno mirno iako je bilpo pokušaja da se naruši red. Pohvala za sve državne organe jer su obavili posao kako treba, bez obzira da li se svakom od građana sviđa ili ne sviđa održavanje parade.

Kokolino

pre 9 godina

I nije im neko junastvo da prebijaju coveka koji se ne protivi,ne brani,jednostavno je hteo da prodje.Prekoracenje ovlascenja,da li po necijem nalogu ili slucajno nije mi bas najjasnije…

Milan1989

pre 9 godina

I posle ja trebam kao obican gradjanin da se osecam bezbedno pored nase policije,a oni bez razloga pretuku Vucicevog brata,treba procesljati tu policiju sto pre,odavno se prica da tu ima dosta ljudi sa vrha koji se suprotstavljaju Vucicu.

Uca

pre 9 godina

Sta god vi pisali o paradi i Vucicu, ako pogledate sta prenose strani mediji, videcete da svi kazu kako je parada uspela, iako ni sam Vucic nije bas odusevljen paradom, sto je i sam rekao ali odgovornost je na prvom mestu.

nedelja

pre 9 godina

Danas je bas lep jesenji dan, idealan za izlazak posle onoliko sumornih kisnih dana, a dezurni botovi cuce uz tastaturu i po potrebi lupaju minus/plus.
Duznost je duznost.

tobi

pre 9 godina

Ocigledno je da su pripadnici zandarmerije bili pod velikim pritiskom, ali najvaznije je da nema razbijenih glava i da grad nije unisten kao kad su demokrate organizovale paradu po obrobanom receptu, lako cemo, pa se svi secamo onih uzasa.

Rasha

pre 9 godina

@Tata: Policijski kordon se ne postavlja da bi se kroz njega prolazilo, tako da ne može biti reči o prekoračenju ovlašćenja, već o provokaciji ovlašćenih lica u vršenju dužnosti od strane siledžija.
------

Tako je!

Citizen

pre 9 godina

U ovoj priči postoje dve verzije i obe su loše za Gospodara.V:
1. Ima brata koji je bahat-neće da se legitimiše službenom licu(jer mu se može)
2. Ima Policiju koja može da bije koga hoće....
Mi smo naj....u svakom slučaju

Suljo

pre 9 godina

Ne svidja mi se sto je pretucen bilo ko, a posebno neko ko je ni kriv ni duzan, a vladi kapa dole sto je uspela da obezbedi skup koji je prosao bez huliganskih ispada.Nista nije polomljeno ni razbijeno.

Mihajlo Kordić

pre 9 godina

Gledam komentare i stvarno ne verujem. Da li iko može da želi da neko bude pretučen? Ako to želite onda ste isti kao oni koji su želeli da se obračunaju sa LGBT populacijom i zbog kojih policija i mora da bude prisutna. Sram vas bilo, svi mrzitelji! Zapitajte se koliko biste želeli da se neko vaš nađe u takvoj ili sličnoj situaciji.

mup

pre 9 godina

Ako je njegov brat blokirao grad za nas, zasto bi on mogao da prolazi tamo gde je zabranjeno? Titov unuk je vozio raspalu Ladu i nije glumio mocnika, a deda mu je bio jedan od najmocnijih ljudi na svetu. Ovakvi dogadjaji me uvek razvesele i pokazu da postoji neka kosmicka pravda.

svetla buducnost

pre 9 godina

Svaka mu čast kako je uspeo sebe d aiskontroliše. Pola Srbije bi bilo na saslušanju da se ovo desilo bratu nekog drugog.
(Ratko, 28. septembar 2014 17:25)

E pa nije tako!

Niciji brat nije pokusao da prodje kroz kordon, jer niciji brat nije pomislio da je nedodirljiv!!! Ovaj jeste, a zandarm je dobro odradio svoj posao!!!

Bure

pre 9 godina

Meni je samo najsmesnije u celoj prici da su naprednjaci uspeli da obezbede paradu a nit ih to zanima nit imaju misljenje o tome,dok demokrate koje sve to podrzavaju i zalazu se za to nisu uspeli za sve ove godine...ovo mnogo govori ko je koliko spreman da radi i trudi se da svima izadje u susret.

Student BU 96/97

pre 9 godina

Ceo normalan svet se danas kloni centra grada, a oni si nasli da prodju kroz kordon. Da je kojim slucajem ucestvovao na demonstracimama 96/97, vrlo dobro bi znao da se tako nesto ne radi. A da, pa brat mu je otprilike tada bio deo drzavnog aparata, pa nije ni mogao da zna! Bio je na onoj drugoj strani!

np

pre 9 godina

Nepokazivanje licne karte nije razlog za prebijanje.
Verovatno je Andrej bio "ostar" a zandari jos "ostriji".
Sve lepo ispitati - pa po zasluzi...

Marinko

pre 9 godina

Ne mogu da verujem kako se sve predstavlja u negativnom svetlu. Pa cinjenica je da niko do sada nije uspeo da obezbedi ni odrzavanje ove parade, a da se ne demolira grad ili nema masa pretucenih i povredjenih. Zao mi je sto je bilo ko povredjen, a posebno neduzan covek koji je samo prolazio.

Pravda

pre 9 godina

Gde je sada Evropa da se poziva na toleranciju i nenasilje prema običnim građanima. Ah da, obični građani nemaju prava na to, odnosno nemaju nikakava prava. Na to jedino imaju pederi prava.

deki

pre 9 godina

Verovatno se bahato ponasao kad je i policiji prekipelo a sigurno su znali ko je.Uostalom sta on ima da trazi tamo, pa sta ako je Vucicev brat, ako postoje neka pravila onda moraju da vaze za sve.A i Vucic, videlo se da je protiv parade ali ne sme da izneveri svoje evropske prijatelje posto je on trenutno njihov dobar decko

Nemanja

pre 9 godina

Policija ima pravo da legitimise svakoga, pa i brata predsednik vlade. Zasto Andrej Vucic ima obezbedjenje? Ko je njegovo obezbedjen, ptivatno ili ga drzava placa? Ako je privatno odakle mu para za tako nešto, ako je drzavno, zasto drzava placa obezbedjenje?

abc

pre 9 godina

1. ako ja ne mogu kroz kordon, izvinite, ali ne moze ni on!

2. odakle njemu obezbedjenje, a pogotovo obezbedjenje premijera!? ono se placa iz nasih dzepova inace...

cacanin

pre 9 godina

Ko je Andrej Vucic da odbija da se legitimise policiji ? Ko njemu placa obezbedjenje dok nama smanjuju plate ???
(ciglamaltercigla, 28. septembar 2014 13:48)

Pa mi kojima je Brat smanjio plate.

Kancelarija za brze odgovore.

pre 9 godina

Taj njegov brat je hteo da pregazi policiju-zandarme,pa naravno da ce da bude biven!
Trebalo je bude priveden nakon toga ali se pozivao na to da mu je brat zalosna sova!

Milosh

pre 9 godina

Meni je zanimljivo sledece. Izjava Vucica uz mog brata su bila dvojica finih momaka iz mog obezbedjenja (Vucicevog). Cemu pripadaju ti fini momci ako nisu imali ni policijske ni vojne legitimacije. Ko je to obezbedjenje nasih politicara? Opet bivsi kriminalci sa novim drzavnim poslom? Isti je prozivao Chedu ko ga cuva, a on cak i nije bio premijer.

SK82

pre 9 godina

Obezbedjenje dotične osobe je možda i bilo prisutno zbog Parade,koja kao što se zna,ranijih godina nije održavana zato što nije bilo bezbedno...ostali detalji incidenta će se saznati.

Aleksandar

pre 9 godina

Scenario: Prvo komešanje, zatim pokušaj prolaska na silu, onda još gurkanja i na kraju mandatorno: "Znaš li, bre, ti čiji sam ja brat?!" (sa sve onim 'r' koje koriste nabeđeni kriminalci koji su bežali od zakazanih sastanaka sa logopedom)

ŠLJUS!

Kamo sreće da nam se i ostatak policije ne obazire na to ko je čiji brat i ko šta vozi već da sve građane tretiraju jednako.

DZOKER

pre 9 godina

Sad ce da nagrbuse ti Zandarmi. I sa ojim razlogom oni biju ljude. Ovo nikako nije trebalo da se dogodi. Strasno, moglo je da se desi I bilo kom drugom neduznom gradjaninu.

Ivan

pre 9 godina

Zakon kaze da je propisana sledeca kazna za nenosenje licne isprave ili odbijanje pokazivanja licne isprave: od 10.000-30.000 dinara ako te pokusava legitimisati gradska, a do 50.000 dinara ako to pokusava republicka policija, nikako za to sankcija ne moze biti razbijena glava.

Marijana M

pre 9 godina

Veliki je uspeh za vladu sto su obezbedili da ova parada (koju ne podrzavam tj. o kojoj nemam stav) prodje u ljudskoj atmosferi, uprkos cinjenici da je brat premijera izvukao deblji kraj ni kriv ni duzan.

Nijezvaobatu

pre 9 godina

Nepotrebna halabuka oko ovog događaja. Pretukli su Vučićevog brata koji je hteo da prođe kordon, kako javljaju mediji i dobio je batine. Pri tome se nije pozivao na svog brata što posebno cenim.
(Boro9, 28. septembar 2014 16:51)

Ako je neko i pomislio da je telefonirao bratu, sve je to propaganda i nije istina na ovome svetu, covek ja zvao tastu da mu spremi palacinke...

ja

pre 9 godina

Žao mi je čoveka.Ne branim ni njega ni policiju.Ja ovako razmišljam:Ako nisam učesnik parade,nisam policajac a nisam ni kontra demonstrant koji #$rac tražim u centru i to u nedelju u podne,želim da prodjem kordon policije(koji znam zašto je postavljen)u društvu dva - tri razbacana momka a nisam kući sa porodicom i ručam?Možda je čovek imao neodložna posla koji su važniji od svega(odneti pomoć poplavljenima u crveni krst ili slično).Pola Srbije gladuje,95% stanovnika ne zna kako će da sastavi kraj sa krajem a mi se ##$$bavamo sa ovakvim stvarima!!!XKY

Vladimir Pula

pre 9 godina

Asociralo me kad je sin nekog lokalnog kvazi mafijaša tako htio tu u nekom klubu preko reda i naletio na gromadu koja ga je samo odgurnula i ovaj mu budalo jel ti znaš ko sam ja i prijeti mu... Ovaj mrtav ladan - boli me k ko si ti i bam nokautira ga.

Kovač

pre 9 godina

Kakav trecerazredni holivudski film u režiji Gandre. D. Vučicevica, malog Bebice, i maga svih muzičko, tursko, indijsko, venecuelanskih serija malom Mitri sa režijom Lorda od Prstena. Dragi druže Slobo, izvini što sam te mrzeo ceo svoj život ti si bio i ostao Branko Kockica za ove likove....a tek Jovičic, nesreca, koji jedva pročita sinoc tekst NJEGOVOG MISLJENJA....

maloicitao

pre 9 godina

Da li si ozbiljan? :-) Ovo postaje smesno. Pa sto meni zivot nije ugrozen? Zato sto kada mi zandarmerija kaze "ne moze ovamo" ili "daj licnu" ja ne glumim nista nego uradim kako mi se kaze. Da je isao sam i bio normalan nista mu se ne bi desilo. Zao mi momaka iz zandarmerije unapred.

zaluđeni

pre 9 godina

Samo budala može da poveruje da je ovo istinita vest. Mislim, da su izdegenečili Vučićevog burazera i to žandarmerija u kordonu a on sa sve obezbeđenjem.
Taman isto kao što su Jorgovanki upali u hotelsku sobu sa namerom da je ubiju (krađom lekova), Tomu prisluškivali i Vučiću pretili atentatom.

Ne budite veverice, bre... Radikalske fore su ostale iste od pojave Šešlja do danas

nn

pre 9 godina

naredjenje je bilo da ne moze ni muva da prodje. ljudi iz zandarmerije su radili svoj posao. naravno ako je ovo tacno tj. nije u pitanju marketing

I tako ...

pre 9 godina

Možda grešim, ali mi je pred očima sledeća slika:
-Ličnu kartu na pregled!
-Ti ćeš mene da legitimišeš! Jel' znaš ti ko sam ja?
-Zabole me ko si, daj ličnu kartu!
-Ne dam!!!
Dum u čelo!!!!!!!!!!!!!!!!!

Srdjan

pre 9 godina

A zbog cega brat premijera ima obezbedjenje? I kakvo je to obezbedjenje, drzavno, privatno? I cime se taj covek uopste i bavi? Jos jedan nosac gajbica?

Smarty

pre 9 godina

Zandarmerija je opterecena "repovima", kriminalcima u sopstvenim redovima, ali ako je ovo pocetak jedne prave, profesionalne elitne jedinice policije, onda BRAVO!
Da se ovakva situacija desila recimo u Americi, policajci bi prvo pucali pa pitali za legitimaciju. Ovom bahatom liku treba objasniti da to sto mu je brat premijer samo dodatno obavezuje. Ocekujem da pravna drzava do kraja radi svoj posao i da protiv njega bude podneta krivicna prijava zbog ometanja sluzbenog lica u obavljanju sluzbenog zadatka. Kad to budem video necu se buniti ni kad mi bankarski uterivaci plene imovinu zbog 26 dinara duga, jer cu znati da je zaista zakon jednak za sve!

Darko

pre 9 godina

neka je fasovao dobro su uradili ima taj putera kolko hoces. naravno mogucnost je i namerna provokacija zarad politickih poena. malo batin anaspram reklame nije nista. sve za pare i vlast. naravno ovi prethodni su sada ispali totalni shalabajzeri i vasionski luzeri.

Bara

pre 9 godina

Verovatno je pojedincima krivo sto je Vucic uspeo da obezbedi paradu bez incidenata,a to sto je njegov brat napadnut bez ikakvog razloga i sto je covek povredjen je stvarno uzasno !

kondure

pre 9 godina

Ocigledno je da su pripadnici zandarmerije bili pod velikim pritiskom, ali najvaznije je da nema razbijenih glava i da grad nije unisten kao kad su demokrate organizovale paradu po obrobanom receptu, lako cemo, pa se svi secamo onih uzasa.
(tobi, 28. septembar 2014 15:38)

A glavu vucicevog brata i razbijanje stakla b92 racunas koleteralnu stetu - bravo botu.

niko bitan

pre 9 godina

ja sinoc sa kevom i sestrom u kolima prosao kroz kordron policije iz francuske, pored pekare toma i skrenuo levo ka skupstini od hotela moskva. mene nisu tukli ali, bio sam fin i korektan. :-)

nesa

pre 9 godina

Dobili nalog da izmlate svakog ko pokusa da prodje i oni to shvatili bukvalno. I sve bi bilo u redu da to nije brat AV. Ipak,sad ce AV to da okrene u svoju korist.

Gane87

pre 9 godina

Parada je protekla potpuno mirno sto je dokaz da drzava moze da obezbedi sigurnost ovakvog dogadjaja. Incident vezan za Andreja se mora ispitati kao i svaki drugi. Odgovorni se moraju kazniti.

Milan

pre 9 godina

Da vidimo sada vladavinu prava na delu. Krivicna prijava protiv Andreja Vucica, pa da vidimo nase nezavisno sudstvo na delu. U mardelj na nekoliko meseci

?

pre 9 godina

Zasto imam osecaj da ce se ovo na neki cudnovat nacin povezati sa policijskim sindikatom, tj. novim smenama u policiji. Nadam se da je pogresan osecaj...

Cica Maca

pre 9 godina

Godinama svi nesto kao organizuju paradu i niksta,sada kad su prosetali morao je neko da napravi incident sa Vucicevim bratom. Malo je providno...

Radoje Domanović

pre 9 godina

Ahah. Žandarmerija je besna kao ris jer su morali da štite pedere, a znamo šta misle o njima. Ovaj im je samo uleteo kao kec na desetku, morali su na nekome da iskale bes :-). Srbija.

David

pre 9 godina

Sto posto ce vucic reci/ e pa brate pred zakonom smo svi jednaki sve sto si trebao da uradis je da se legitimises. Ako to izjavi on je kralj!! Ili je sve namesteno da postane kralj. Kako god teorija zavere ili ne sacekajmo odgovor naseg bratica vucka!!

Istinoljubic

pre 9 godina

Eto,da ga nisu pretukli nikada ne bi spoznao da ova zemlja ipak ima neke zakone kojih se treba drzati i alatke da taj zakon sprovodi,ceo zivot bi proveo u zabludi da mu je obezbedjenje jedini zakon,dakle ipak mu je bilo korisno a mozda moze da se kaze da je on ni kriv ni duzan potkacen necim sto je predvidjeno samo za nas smrtnike u svakom slucaju sada i sam zna kako je to osecati se smrtnim.Vise nece moci da se kune u ono jel znate vi ko sam ja a ako policajci koji su primenili zakon budu imali ikakve posledice ,cela policija na ulice u proteste.

milan

pre 9 godina

Dečko ima svoje obezbeđenje, ko ton plaća i dali ćemo čuti pravu verziju događaja videćemo. Ako je zabrana prolaza onda to važi za sve što po našem mentalitetu nije baš za sve razumljivo.

Mile

pre 9 godina

Andrej Vucic nije bilo ko
Princ kompjuterske i medijske opreme, vlasnik vise kompjuterskih firmi, jedan od vidjenijih privrednika i jadan od bogatijih gradjana Srbije
I sve je to stekao svojim rado,
I kao takav zasluzuje i telohranitelje i postovanje zandarmerije
Ovo sto mu se danas dogodilo je greska u proceni komandira, i on ce zbog toga biti kaznjen i u najkracem roku smenjen

Alan Ford

pre 9 godina

A krivična/prekršajna prijava protiv izgrednika? Policija sad treba da bude solidarna, da se kazne nasilnici a žandarmi da ne snose nikakve sankcije. To je prava solidarnost

danilo

pre 9 godina

ovo je vest za smejanje iako nije smesno. e ovo je pravi dokaz po kom principu organi javnog reda funkcionisu. umislili da ako stite pedere imaju pravo i da biju. nije mi zao vucka ni malo, ali opet zasto zandarmerija legitimise? zar nisu dosli da obezbedjuju paradu? a opet, zasto ovi nisu pokazali licne karte? cinjenica je da policija kao ni zandarmerija i u slucajevima napada ne treba da bije i da se obracunava sa civilima! stavi im lisice i uhapsi, ali nazalost ovi se ponasaju kao da su civili pa ko izvuce deblji kraj, to je nasa policija! a i kakav je to grad i kakva je to organizacija kad covek ne sme da se krece gradom normalno!!! vi sto svaki put pozivate na linc prekrsioca i potencijalnih prekrsioca zakona, kao i prosirenja prava policije, vas ce najvise zaboleti kad od te iste policije dozivite neprijatnost i kad se na sudu zapitate da li ste ludi vi ili svi oko vas i kada vas osude za nesto sto niste uradili a pritom vam i ne dozvole da iznesete cinjenice!!! e tad cete se zapitati za sta ste glasali.

banev

pre 9 godina

Sada zbilja pocinjem da sumljam da je ova policija NASA (mislim na onu koja je ovo uradila). Ko zna ko se to maskirao u nase policajce i branio ove nesrecnike (naravno da mislim na one iz parade).

MACKA

pre 9 godina

Ne razumem, kako je do toga dosla, ne zato sto je on brat premijera, nego ako su hteli da ga legitimisu sto im nije dozvolio, da bi se izbegao ovaj incident. Videcemo...

Slobodan

pre 9 godina

Neverovatno je sta se desava! Tacno sam misljenja da je ovo policija iskoristila sansu da zbog strajka policije malo iskali svoj bes na nekom, a Andrej im je dosao kao kec na jedanaest. Nije vrag da nisu preopznali o kome je rec.

Posmatrac

pre 9 godina

Ovo bi trebalo da je video dela dogadjanja.
http://www.novimagazin.rs/vesti/mediji-zandarmerija-pretukla-andreja-vucica-brata-aleksandra-vuia

Lepoenex

pre 9 godina

Gledam fotografije i i dalje ne verujem kakvi se sve maloumnici šetaju u uniformama i nose oružje... Šta li bi bil osa običnim građanima kada su ovako napali službena lica sa legitimacijama?

nucky thompson

pre 9 godina

kad smo mi navijaci upozaravali na ovakvo ponasanje Zandarmerije onda su nam se zlurado smijali u lice!!! Koliko sam samo puta dobio pendrekom, cizmom po glavi a da nisam ni ucestvovao u nekim nemirima, tucama oko stadiona ili Pionira!!!! Boli me uvo, ove monstrume ste svi vi stvorili, sad zivite sa tim!!!!

tainkitana

pre 9 godina

Sada treba da tuzi i grad i drzavu. Em su mu uskratili osnovno ljudsko pravo na slobodu kretanja, em je dobio batine. I ne, nisam bot, samo svi trebaju da imaju ista prava. Ako ovi mogu da paradiraju, moze i on slobodno da se krece a ne da mu je kretnja ogranicena.

Draga Tasta

pre 9 godina

Ovaj dogadjaj je bacio senku na danasnji dan kada smo pokazali svima da postujemo razlicitosti i da je nase drustvo toleratno i odgovorno prema pripadnicima svih manjina

Marinko

pre 9 godina

Ne mogu da verujem kako se sve predstavlja u negativnom svetlu. Pa cinjenica je da niko do sada nije uspeo da obezbedi ni odrzavanje ove parade, a da se ne demolira grad ili nema masa pretucenih i povredjenih. Zao mi je sto je bilo ko povredjen, a posebno neduzan covek koji je samo prolazio.

von Braun

pre 9 godina

Vucic je stvarno iznad niskih osecanja, pravi drzavnik! Svako bi iskoristio ovo da se licno obracuna i napravi skandal za svoju promociju, ovde se vidi ko je ko.

ooo

pre 9 godina

zasto mi placamo obezbedjenje za brata Vucica?jel on neki funkcioner?sta je? i sta ce na paradi sa 3 clana obezbedjenja?sto se nije setkao 2010.god nego bas ove god, a pricamo o nekoj stednji...

Milan1989

pre 9 godina

I posle ja trebam kao obican gradjanin da se osecam bezbedno pored nase policije,a oni bez razloga pretuku Vucicevog brata,treba procesljati tu policiju sto pre,odavno se prica da tu ima dosta ljudi sa vrha koji se suprotstavljaju Vucicu.

sasa jokic

pre 9 godina

Andrej Vucic sa tri clana obezbedjenja? A nekada su radikali postavljali pitanje Cedinog obezbedjenja, kome je po policijdkim procensma zivot bio u opasnosti.
Naravno, osudjujem svako nasilje i prebijanje, ali da je bio sam verovatno ne bi krenuo kroz kordon.

Peca

pre 9 godina

Znaci, brat premijera, ako je ovo tacno, ne dozvoljava da ga legitimisu?!?! On nije sluzbeno lice, on nema nikakvu drzavbu funckiju. Vec vidim kako je to izgledalo, javljaju mi se i recenice "znate vi ko sam ja" i slicno. Onda ovakav epilog nije nista cudno. Zao ki je kako njega zbog batina kako policajaca kojima ne gine otkaz ili prekomanda na Merdare. Vucicu ostavka!

stojan

pre 9 godina

Najverovatnije se radi o klasicnoj bahatosti politicara. Ako ja kao gradjanin ne mogu kroz kordon, ne moze ni on! Zao mi je sto ce sada verovatno ti policajci koji casno obavljaju svoj posao da budu osteceni!

kondor

pre 9 godina

Mene samo zanima ko placa obezbjedjenje doticnoj personi?! Ako placa drzava bilo bi lijepo da njegov brat obrazlozi zasto se to cini i kome je on toliko bitan? Takodje me zanima da li ce u ovim mjerama stednje po kojima se smanjuju penzije za srpsku sirotinju biti ubaceno i ukidanje tog obezbjedjenja.
I takodje ocekujem da neko zandare nagradi za profesionalno ponasanje, jer srpska policija danas bije jedino ako je neko nevidjeno bahat i ako predje sve granice pristojnosti.

Prorok

pre 9 godina

Necu biti licemeran i reci kako je to strasno,i tome slicno.Kao i vecini ljudi u Srbiji ova vest mi je ulepsala dan.Jasno je svima kako je to bilo mada nismo hvala Bogu bili tamo.Bahato,siroko,"znas ti ko sam ja" i tako to.
I,dok nije jos stigao da zavrsi svoju cesto koriscenu,uobrazenu recenicu, upotrebljavanu svuda,proradili pendreci.

nedelja

pre 9 godina

Danas je bas lep jesenji dan, idealan za izlazak posle onoliko sumornih kisnih dana, a dezurni botovi cuce uz tastaturu i po potrebi lupaju minus/plus.
Duznost je duznost.

Гргур

pre 9 godina

Сад ће Вучић као Лечић у ,,Три карте за Холивуд", - удри милицијо моја челична песницо националног социјализма!

zoran

pre 9 godina

Vanredna konferencija za štampu...

Zemljo Indonezijo, gde ja živim!!!
Pa jasno je da će AV i ovaj događaj, najverovatnije rezultat nesporazuma i bahatog ponašanja (zna se koga) iskoristiti za samoreklamiranje...

Advokat svih Srba

pre 9 godina

Sad ce Vucic u 15h jos jednom Srbima da servira porciju patetike,samosazaljenja i zrtve.Ni Gebels se ovoliko nije pojavljivao u medijima.

Student BU 96/97

pre 9 godina

Ceo normalan svet se danas kloni centra grada, a oni si nasli da prodju kroz kordon. Da je kojim slucajem ucestvovao na demonstracimama 96/97, vrlo dobro bi znao da se tako nesto ne radi. A da, pa brat mu je otprilike tada bio deo drzavnog aparata, pa nije ni mogao da zna! Bio je na onoj drugoj strani!

Paja u luce cenzuri

pre 9 godina

On se našao pametan da tuda prolazi. Mogu misliti kako se obraćao policiji, pa je morao da dobije batine. Žao mi je ljudi koji ga čuvaju, ali ne i njega. Ako si Vučićev brat to nije razlog da se bahato ponašaš kad te legitimišu. Bolje da je i on otišao u Tekiju. Šta radi na tom mestu, kad zna da je situacija vanredna?

Pokojni Toza

pre 9 godina

Da te sad čujemo prepodobni?
Misli bata da je nedodirljiv, da, kao Marko Milošević 90-ih može sve?!
Vi ne treba da se stidite, mi smo krivi.

komrenac

pre 9 godina

Sigurno je talasao...nije hteo da pokaze dokumenta a ovi morali da dodju na poso a nisu dobili povisicu i pare sto im drzava duguje i eto ti belaj...al ako su ako je talasao...

abc

pre 9 godina

1. ako ja ne mogu kroz kordon, izvinite, ali ne moze ni on!

2. odakle njemu obezbedjenje, a pogotovo obezbedjenje premijera!? ono se placa iz nasih dzepova inace...

Pravda

pre 9 godina

Gde je sada Evropa da se poziva na toleranciju i nenasilje prema običnim građanima. Ah da, obični građani nemaju prava na to, odnosno nemaju nikakava prava. Na to jedino imaju pederi prava.

Nijezvaobatu

pre 9 godina

Nepotrebna halabuka oko ovog događaja. Pretukli su Vučićevog brata koji je hteo da prođe kordon, kako javljaju mediji i dobio je batine. Pri tome se nije pozivao na svog brata što posebno cenim.
(Boro9, 28. septembar 2014 16:51)

Ako je neko i pomislio da je telefonirao bratu, sve je to propaganda i nije istina na ovome svetu, covek ja zvao tastu da mu spremi palacinke...

Acko

pre 9 godina

Kakva sad konferencija u 15h? Zar Vučić nije rekao da ide danas u Kladovo? Ili je ostao kući, a folira nas da je u Kladovu kako bi izbegao da ga zovu na paradu?

svetla buducnost

pre 9 godina

Svaka mu čast kako je uspeo sebe d aiskontroliše. Pola Srbije bi bilo na saslušanju da se ovo desilo bratu nekog drugog.
(Ratko, 28. septembar 2014 17:25)

E pa nije tako!

Niciji brat nije pokusao da prodje kroz kordon, jer niciji brat nije pomislio da je nedodirljiv!!! Ovaj jeste, a zandarm je dobro odradio svoj posao!!!

Citizen

pre 9 godina

U ovoj priči postoje dve verzije i obe su loše za Gospodara.V:
1. Ima brata koji je bahat-neće da se legitimiše službenom licu(jer mu se može)
2. Ima Policiju koja može da bije koga hoće....
Mi smo naj....u svakom slučaju

Mile

pre 9 godina

Andrej Vucic nije bilo ko
Princ kompjuterske i medijske opreme, vlasnik vise kompjuterskih firmi, jedan od vidjenijih privrednika i jadan od bogatijih gradjana Srbije
I sve je to stekao svojim rado,
I kao takav zasluzuje i telohranitelje i postovanje zandarmerije
Ovo sto mu se danas dogodilo je greska u proceni komandira, i on ce zbog toga biti kaznjen i u najkracem roku smenjen

zika

pre 9 godina

ako ja moram da pokazem licnu kartu svaki put kada mi policija zatrazi onda mora i brat aleksandra vucica. a svestan je da je situacija danas bila napeta i da on sa par telohranitelja (a ne zele da se legitimisu) ne deluju kao neko veselo drustvance koje zandarmerija moze tek tako da pusti da prodje jedan prsten - zato i sluze ti prstenovii da se zaustave oni koji bi potencijalno mogli da naprave probleme.
videcemo da li je ovo neka igra aleksandra vucica da baci ljagu na prajd ili da se odrzi prajd ali da se on distancira sto je vise moguce

Rasha

pre 9 godina

@Tata: Policijski kordon se ne postavlja da bi se kroz njega prolazilo, tako da ne može biti reči o prekoračenju ovlašćenja, već o provokaciji ovlašćenih lica u vršenju dužnosti od strane siledžija.
------

Tako je!

Nemanja

pre 9 godina

Policija ima pravo da legitimise svakoga, pa i brata predsednik vlade. Zasto Andrej Vucic ima obezbedjenje? Ko je njegovo obezbedjen, ptivatno ili ga drzava placa? Ako je privatno odakle mu para za tako nešto, ako je drzavno, zasto drzava placa obezbedjenje?

mup

pre 9 godina

Ako je njegov brat blokirao grad za nas, zasto bi on mogao da prolazi tamo gde je zabranjeno? Titov unuk je vozio raspalu Ladu i nije glumio mocnika, a deda mu je bio jedan od najmocnijih ljudi na svetu. Ovakvi dogadjaji me uvek razvesele i pokazu da postoji neka kosmicka pravda.

Mihailo

pre 9 godina

Nije hteo da se legitimiše i popio batine, jasno k'o dan. Ništa neobčno, osim činjenice da je verovatno izigravao veličinu i zbog krve veze sa Vođom odbio da uradi ono što mora.

deki

pre 9 godina

Verovatno se bahato ponasao kad je i policiji prekipelo a sigurno su znali ko je.Uostalom sta on ima da trazi tamo, pa sta ako je Vucicev brat, ako postoje neka pravila onda moraju da vaze za sve.A i Vucic, videlo se da je protiv parade ali ne sme da izneveri svoje evropske prijatelje posto je on trenutno njihov dobar decko

ja

pre 9 godina

Žao mi je čoveka.Ne branim ni njega ni policiju.Ja ovako razmišljam:Ako nisam učesnik parade,nisam policajac a nisam ni kontra demonstrant koji #$rac tražim u centru i to u nedelju u podne,želim da prodjem kordon policije(koji znam zašto je postavljen)u društvu dva - tri razbacana momka a nisam kući sa porodicom i ručam?Možda je čovek imao neodložna posla koji su važniji od svega(odneti pomoć poplavljenima u crveni krst ili slično).Pola Srbije gladuje,95% stanovnika ne zna kako će da sastavi kraj sa krajem a mi se ##$$bavamo sa ovakvim stvarima!!!XKY

Iz drugog ugla

pre 9 godina

Zasto nije pokazao licnu kartu? Zasto ide sa obezbedjenjem? Da li nesto krije ili se nekoga plasi? Zasto je mislio da je iznad ostalih? Je li se pravio vazan znajuci da policija to ne voli?

Jastrebov

pre 9 godina

Da sam ja tako nešto uradio rekli bi da sam huligan... Ovako pošto je Vučićev brat, on je mirni građanin kojeg je iz čista mira pretukla policija...

popara

pre 9 godina

ma da sigurno je prisao zandarima i rekao 'izvinite jel mogu da prodjem' a ovi odma nasrnuli na njega iz cista mira! ljudi rade svoj posao ako nemoze niko da prodje nemoze ni brat premijera. zakon je isti za sve i tacka!

Vladimir Pula

pre 9 godina

Asociralo me kad je sin nekog lokalnog kvazi mafijaša tako htio tu u nekom klubu preko reda i naletio na gromadu koja ga je samo odgurnula i ovaj mu budalo jel ti znaš ko sam ja i prijeti mu... Ovaj mrtav ladan - boli me k ko si ti i bam nokautira ga.

kucic

pre 9 godina

Sad sledi izjava Kucica niko nije ispred drzave :-) Kao za smanjenje penzija i koliko su time pogodjeni njegovi roditelji. :-) haha Ej tugo moja!

nn

pre 9 godina

naredjenje je bilo da ne moze ni muva da prodje. ljudi iz zandarmerije su radili svoj posao. naravno ako je ovo tacno tj. nije u pitanju marketing

Slobodan

pre 9 godina

Neverovatno je sta se desava! Tacno sam misljenja da je ovo policija iskoristila sansu da zbog strajka policije malo iskali svoj bes na nekom, a Andrej im je dosao kao kec na jedanaest. Nije vrag da nisu preopznali o kome je rec.

kondure

pre 9 godina

Ocigledno je da su pripadnici zandarmerije bili pod velikim pritiskom, ali najvaznije je da nema razbijenih glava i da grad nije unisten kao kad su demokrate organizovale paradu po obrobanom receptu, lako cemo, pa se svi secamo onih uzasa.
(tobi, 28. septembar 2014 15:38)

A glavu vucicevog brata i razbijanje stakla b92 racunas koleteralnu stetu - bravo botu.

Cica Maca

pre 9 godina

Godinama svi nesto kao organizuju paradu i niksta,sada kad su prosetali morao je neko da napravi incident sa Vucicevim bratom. Malo je providno...

danilo

pre 9 godina

ovo je vest za smejanje iako nije smesno. e ovo je pravi dokaz po kom principu organi javnog reda funkcionisu. umislili da ako stite pedere imaju pravo i da biju. nije mi zao vucka ni malo, ali opet zasto zandarmerija legitimise? zar nisu dosli da obezbedjuju paradu? a opet, zasto ovi nisu pokazali licne karte? cinjenica je da policija kao ni zandarmerija i u slucajevima napada ne treba da bije i da se obracunava sa civilima! stavi im lisice i uhapsi, ali nazalost ovi se ponasaju kao da su civili pa ko izvuce deblji kraj, to je nasa policija! a i kakav je to grad i kakva je to organizacija kad covek ne sme da se krece gradom normalno!!! vi sto svaki put pozivate na linc prekrsioca i potencijalnih prekrsioca zakona, kao i prosirenja prava policije, vas ce najvise zaboleti kad od te iste policije dozivite neprijatnost i kad se na sudu zapitate da li ste ludi vi ili svi oko vas i kada vas osude za nesto sto niste uradili a pritom vam i ne dozvole da iznesete cinjenice!!! e tad cete se zapitati za sta ste glasali.

Milosh

pre 9 godina

Meni je zanimljivo sledece. Izjava Vucica uz mog brata su bila dvojica finih momaka iz mog obezbedjenja (Vucicevog). Cemu pripadaju ti fini momci ako nisu imali ni policijske ni vojne legitimacije. Ko je to obezbedjenje nasih politicara? Opet bivsi kriminalci sa novim drzavnim poslom? Isti je prozivao Chedu ko ga cuva, a on cak i nije bio premijer.

cacanin

pre 9 godina

Ko je Andrej Vucic da odbija da se legitimise policiji ? Ko njemu placa obezbedjenje dok nama smanjuju plate ???
(ciglamaltercigla, 28. septembar 2014 13:48)

Pa mi kojima je Brat smanjio plate.

Mikeli

pre 9 godina

Pokusao da prodje kroz kordon, verovatno bio bahat i bezobrazan i naravno dobio po usima. Sada cemo slusati zalopojke njegovo brata...klasika...

Aleksandar Kocanovic

pre 9 godina

?????
meni opet nesto nije jasno ??
zasta brat Aleksandra Vucica ima sopstveno obezbedjenje? nisam znao da su Srbi toliko nasilan narod da napadaju ljude bez razloga i da postoji potreba za obezbedjenjem.
koliko sam ja video samo oni sa obezbedjenjem se ponasaju bahato i izazivaju!

Darko

pre 9 godina

neka je fasovao dobro su uradili ima taj putera kolko hoces. naravno mogucnost je i namerna provokacija zarad politickih poena. malo batin anaspram reklame nije nista. sve za pare i vlast. naravno ovi prethodni su sada ispali totalni shalabajzeri i vasionski luzeri.

Kancelarija za brze odgovore.

pre 9 godina

Taj njegov brat je hteo da pregazi policiju-zandarme,pa naravno da ce da bude biven!
Trebalo je bude priveden nakon toga ali se pozivao na to da mu je brat zalosna sova!

maloicitao

pre 9 godina

Da li si ozbiljan? :-) Ovo postaje smesno. Pa sto meni zivot nije ugrozen? Zato sto kada mi zandarmerija kaze "ne moze ovamo" ili "daj licnu" ja ne glumim nista nego uradim kako mi se kaze. Da je isao sam i bio normalan nista mu se ne bi desilo. Zao mi momaka iz zandarmerije unapred.

CVRX

pre 9 godina

Ako Vucic kaze da je to napad usmeren na njega i njemu bliske ljude povraticu. Ako kaze da je policija ispravno postupila i da svako bahato ponasanje mora biti kontrolisano, ma ko to bio, reci cu mu:"Bravo!".

Tata

pre 9 godina

Policijski kordon se ne postavlja da bi se kroz njega prolazilo, tako da ne može biti reči o prekoračenju ovlašćenja, već o provokaciji ovlašćenih lica u vršenju dužnosti od strane siledžija.

Marinko

pre 9 godina

Ne mogu da verujem kako se sve predstavlja u negativnom svetlu. Pa cinjenica je da niko do sada nije uspeo da obezbedi ni odrzavanje ove parade, a da se ne demolira grad ili nema masa pretucenih i povredjenih. Zao mi je sto je bilo ko povredjen, a posebno neduzan covek koji je samo prolazio.

BillyTheKid

pre 9 godina

Čitam ove komentare i pitam se koliko su neki ljudi spremni da idu samo da bi dobili poneki politički poen, pa čak i da se naslađuju što je premijerov rođan završio na VMA. Zato današnja opozicija i ovi marginalisti ispod cenzusa i jesu tu gde jesu.

Radoje Domanović

pre 9 godina

Ahah. Žandarmerija je besna kao ris jer su morali da štite pedere, a znamo šta misle o njima. Ovaj im je samo uleteo kao kec na desetku, morali su na nekome da iskale bes :-). Srbija.

ABV

pre 9 godina

Zarašće rane na junaku, sigurna sam samo nesporazum. Uvek ima onih koji žele da naprave frku. Razume to Vučić. Glavu gore junače i ne nasedati ovima što provociraju.

Vuk

pre 9 godina

Svaka čast Andreju što neć e da tuži žandarme koji su ga tukli. Malo je onih koji bi tako postupili. Verujem da nije postojala loša namera, ali ovakve neopreznosti treba iskoreniti. U svemu ovom je najvažnije da je danas sve dobro prošlo i da smo poslali svetu lepu sliku iz Beograda, i pored toga što skoro niko ne podržava gej populaciju, ili je bar malo onih koji to i jesu.

Ascend P7

pre 9 godina

Svaka čast Premijeru za sve ono što je rekao na konferenciji za štampu.Čovek je pravi patriota. Stavlja Državu pre sebe i porodice... Konačno neko ko vodi računa o društvu .....Živela Kina!

Diona

pre 9 godina

Policija odlično radi svoj posao, niko ne sme da probije kordon. Andrej je mogao da se pozove na premijera ili da pokaže legitimaciju. Policajci su zaista radili svoj posa. Kroz kordon policije niko ne može pa ni brat Andreja Vučića. Vlada je dokazal da odlično radi svoj posao i da brine o bezbednosti svakog građana.

Boro9

pre 9 godina

Nepotrebna halabuka oko ovog događaja. Pretukli su Vučićevog brata koji je hteo da prođe kordon, kako javljaju mediji i dobio je batine. Pri tome se nije pozivao na svog brata što posebno cenim.

Smarty

pre 9 godina

Zandarmerija je opterecena "repovima", kriminalcima u sopstvenim redovima, ali ako je ovo pocetak jedne prave, profesionalne elitne jedinice policije, onda BRAVO!
Da se ovakva situacija desila recimo u Americi, policajci bi prvo pucali pa pitali za legitimaciju. Ovom bahatom liku treba objasniti da to sto mu je brat premijer samo dodatno obavezuje. Ocekujem da pravna drzava do kraja radi svoj posao i da protiv njega bude podneta krivicna prijava zbog ometanja sluzbenog lica u obavljanju sluzbenog zadatka. Kad to budem video necu se buniti ni kad mi bankarski uterivaci plene imovinu zbog 26 dinara duga, jer cu znati da je zaista zakon jednak za sve!

niko bitan

pre 9 godina

ja sinoc sa kevom i sestrom u kolima prosao kroz kordron policije iz francuske, pored pekare toma i skrenuo levo ka skupstini od hotela moskva. mene nisu tukli ali, bio sam fin i korektan. :-)

Mary

pre 9 godina

Vucicev brat je ni kriv ni duzan pretucen, ali je ipak premijer pokazao razumevanje za zandarmeriju i zandarmi koji su ucestvovali u tome nece biti gonjeni. zandarmerija je radila u specificnim uslovima kako bi obezbedila skup od demonstranata i uspela je u tome.

BLEKI

pre 9 godina

Ova vlada je pokaza celom svetu da svim gradjanima garantuje bezbednost,i da je za razliku od nekih predhodnih vlada,pokazala dosta spremnosti u ovakvim izazovima.

petra

pre 9 godina

Potpuno je nebitno ko je ciji brat,čovek je stradao ni kriv ni dužan....nekome ozbiljno smeta sto je današnja parada organizovana uz maksimalnu bezbednost svih i sto se prvi put dogodilo da nijedno staklo u gradu nije razbijeno....ta slika se ranijih godina na žalost nije mogla videti.

neca82

pre 9 godina

Stradao je covek ni kriv ni duzan, Vucic je rekao da je došlo do prekoračenja ovlašćenja, da su se izvinili i da ni njegov brat, ni dvojica pripadnika obezbeđenja neće goniti jer mnogo duguju drzavi I na taj nacin odusevio Srbiju. Tako se voli svoja zemlja.

MACKA

pre 9 godina

Ne razumem, kako je do toga dosla, ne zato sto je on brat premijera, nego ako su hteli da ga legitimisu sto im nije dozvolio, da bi se izbegao ovaj incident. Videcemo...

Profa

pre 9 godina

Po meni, svako ko je prekoračio ovlašćenje mora disciplinski da odgovara, ne bitno koga je ili čijeg brata povredio, red mora da se zna! Policija možda jeste bila pod pritiskom ali po prvi put je obezbeđena i sprovedena parada i to bez lomljenja Beograda kako je bilo ranijih godina za vreme demokrata. To pozdravljam, konačno neko sposoban da vodi ovu zemlju.

Stojan

pre 9 godina

Pa ako ovako tuku ljude koji imaju obezbedjenje, i uz to jos i porodicu premijera, bivseg sportistu, sta mi obicni smrtnici da ocekujemo? Svu tu policiju treba reformisati i pretresti od dna do vrha.

Bara

pre 9 godina

Verovatno je pojedincima krivo sto je Vucic uspeo da obezbedi paradu bez incidenata,a to sto je njegov brat napadnut bez ikakvog razloga i sto je covek povredjen je stvarno uzasno !

Uca

pre 9 godina

Sta god vi pisali o paradi i Vucicu, ako pogledate sta prenose strani mediji, videcete da svi kazu kako je parada uspela, iako ni sam Vucic nije bas odusevljen paradom, sto je i sam rekao ali odgovornost je na prvom mestu.

Oliver

pre 9 godina

Ova manifestacija je očigledno dobro prošla, u to nema sumnje. Narod Srbije je pokazao da je zreo za ulazak u EU, a to je definitivno najbitnije za sve nas. Dobro je što nije bilo više incidenata poput ovog. Nadam se da je brat Aleksandra Vučića dobro i da nije pretrpeo veće povrede. Ova problematika se u potpunosti mora ispitati i to što pre. Neko će morati za ovo da odgovara.

nesa

pre 9 godina

Dobili nalog da izmlate svakog ko pokusa da prodje i oni to shvatili bukvalno. I sve bi bilo u redu da to nije brat AV. Ipak,sad ce AV to da okrene u svoju korist.

Bara

pre 9 godina

Verovatno je pojedincima krivo sto je Vucic uspeo da obezbedi paradu bez incidenata,a to sto je njegov brat napadnut bez ikakvog razloga i sto je covek povredjen je stvarno uzasno !

?

pre 9 godina

Zasto imam osecaj da ce se ovo na neki cudnovat nacin povezati sa policijskim sindikatom, tj. novim smenama u policiji. Nadam se da je pogresan osecaj...

Kovač

pre 9 godina

Kakav trecerazredni holivudski film u režiji Gandre. D. Vučicevica, malog Bebice, i maga svih muzičko, tursko, indijsko, venecuelanskih serija malom Mitri sa režijom Lorda od Prstena. Dragi druže Slobo, izvini što sam te mrzeo ceo svoj život ti si bio i ostao Branko Kockica za ove likove....a tek Jovičic, nesreca, koji jedva pročita sinoc tekst NJEGOVOG MISLJENJA....

Aleksandar

pre 9 godina

Scenario: Prvo komešanje, zatim pokušaj prolaska na silu, onda još gurkanja i na kraju mandatorno: "Znaš li, bre, ti čiji sam ja brat?!" (sa sve onim 'r' koje koriste nabeđeni kriminalci koji su bežali od zakazanih sastanaka sa logopedom)

ŠLJUS!

Kamo sreće da nam se i ostatak policije ne obazire na to ko je čiji brat i ko šta vozi već da sve građane tretiraju jednako.

Bure

pre 9 godina

Meni je samo najsmesnije u celoj prici da su naprednjaci uspeli da obezbede paradu a nit ih to zanima nit imaju misljenje o tome,dok demokrate koje sve to podrzavaju i zalazu se za to nisu uspeli za sve ove godine...ovo mnogo govori ko je koliko spreman da radi i trudi se da svima izadje u susret.

tobi

pre 9 godina

Ocigledno je da su pripadnici zandarmerije bili pod velikim pritiskom, ali najvaznije je da nema razbijenih glava i da grad nije unisten kao kad su demokrate organizovale paradu po obrobanom receptu, lako cemo, pa se svi secamo onih uzasa.

...

pre 9 godina

Ok je to sto optuzujete Vucicevog brata, vrv jeste bio bahat i bezbrazan,ali toliko odjednom poruka pune mrznje prema njemu i odobravanje zandarmerije, a ni ne znate detalje. Pa polako, zandarmerija nije bas cvece u ovoj drzavi. Verujem svi ovde su imali ko zna koliko neprijatnosti sa nasom poicijom gde su ONI bili bahati i bezobrazni. Ja, sigurno vise puta maltretiran od strane interventne najvise a posle i ovih ostalih, a da nisam nista kriv. Tako da posto i oni znaju da budu jos veca stoka, ne preterujte sa tim porukama "tako je, bravo zandarmerijo, dobro rade posao" dok ne saznamo detalje. A da policija radi dobro svoj posao u ovoj drzavi, daleeeeeko od toga. Pozdrav

agim

pre 9 godina

gde to ima 50 zandar na troicu civila obori ih pa mu stavi lisice privedi-ih [posle toga ce sudija da odluci kaznu pretuici ga ne smiju nikako ako se vec hvalite da ste demokratska drzava

Suljo

pre 9 godina

Ne svidja mi se sto je pretucen bilo ko, a posebno neko ko je ni kriv ni duzan, a vladi kapa dole sto je uspela da obezbedi skup koji je prosao bez huliganskih ispada.Nista nije polomljeno ni razbijeno.

Kokolino

pre 9 godina

I nije im neko junastvo da prebijaju coveka koji se ne protivi,ne brani,jednostavno je hteo da prodje.Prekoracenje ovlascenja,da li po necijem nalogu ili slucajno nije mi bas najjasnije…

tainkitana

pre 9 godina

Sada treba da tuzi i grad i drzavu. Em su mu uskratili osnovno ljudsko pravo na slobodu kretanja, em je dobio batine. I ne, nisam bot, samo svi trebaju da imaju ista prava. Ako ovi mogu da paradiraju, moze i on slobodno da se krece a ne da mu je kretnja ogranicena.

Vatromet

pre 9 godina

Nije bitno ko je ko,bitno je ko je prekrsio zakon!Parada je uspela, iako ni sam Vucic nije bas odusevljen paradom, sto je i sam rekao ali odgovornost je na prvom mestu.

DZOKER

pre 9 godina

Sad ce da nagrbuse ti Zandarmi. I sa ojim razlogom oni biju ljude. Ovo nikako nije trebalo da se dogodi. Strasno, moglo je da se desi I bilo kom drugom neduznom gradjaninu.

Marijana M

pre 9 godina

Veliki je uspeh za vladu sto su obezbedili da ova parada (koju ne podrzavam tj. o kojoj nemam stav) prodje u ljudskoj atmosferi, uprkos cinjenici da je brat premijera izvukao deblji kraj ni kriv ni duzan.

Razlicitost

pre 9 godina

Sramota je sto je nastradao i reporter blica i Andrej, i svaki covek koji je danas bilo kako povredjen ili uvredjen. Svi smo mi ravnopravni i nema potrebe za bilo kakvim ugrozavanjem licnosti svakoga od nas.

Mihajlo Kordić

pre 9 godina

Gledam komentare i stvarno ne verujem. Da li iko može da želi da neko bude pretučen? Ako to želite onda ste isti kao oni koji su želeli da se obračunaju sa LGBT populacijom i zbog kojih policija i mora da bude prisutna. Sram vas bilo, svi mrzitelji! Zapitajte se koliko biste želeli da se neko vaš nađe u takvoj ili sličnoj situaciji.

Bure

pre 9 godina

Meni je samo najsmesnije u celoj prici da su naprednjaci uspeli da obezbede paradu a nit ih to zanima nit imaju misljenje o tome,dok demokrate koje sve to podrzavaju i zalazu se za to nisu uspeli za sve ove godine...ovo mnogo govori ko je koliko spreman da radi i trudi se da svima izadje u susret.

Razlicitost

pre 9 godina

Sramota je sto je nastradao i reporter blica i Andrej, i svaki covek koji je danas bilo kako povredjen ili uvredjen. Svi smo mi ravnopravni i nema potrebe za bilo kakvim ugrozavanjem licnosti svakoga od nas.

Gane87

pre 9 godina

Parada je protekla potpuno mirno sto je dokaz da drzava moze da obezbedi sigurnost ovakvog dogadjaja. Incident vezan za Andreja se mora ispitati kao i svaki drugi. Odgovorni se moraju kazniti.

Marinko

pre 9 godina

Ne mogu da verujem kako se sve predstavlja u negativnom svetlu. Pa cinjenica je da niko do sada nije uspeo da obezbedi ni odrzavanje ove parade, a da se ne demolira grad ili nema masa pretucenih i povredjenih. Zao mi je sto je bilo ko povredjen, a posebno neduzan covek koji je samo prolazio.

Nikolo

pre 9 godina

Mnogima je izgleda krivo što je ova parade prošla bez povređenih sem otprilike Vučićevog brata koji se našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Ti kojima je krivo nije zato što su huligani ili ne znam šta, već što oni ranije nisu umeli da organizuju paradu.

SK82

pre 9 godina

Obezbedjenje dotične osobe je možda i bilo prisutno zbog Parade,koja kao što se zna,ranijih godina nije održavana zato što nije bilo bezbedno...ostali detalji incidenta će se saznati.

Ivan

pre 9 godina

Zakon kaze da je propisana sledeca kazna za nenosenje licne isprave ili odbijanje pokazivanja licne isprave: od 10.000-30.000 dinara ako te pokusava legitimisati gradska, a do 50.000 dinara ako to pokusava republicka policija, nikako za to sankcija ne moze biti razbijena glava.

Mrata

pre 9 godina

Veoma je dobro što je sve danas prošlo relativno mirno iako je bilpo pokušaja da se naruši red. Pohvala za sve državne organe jer su obavili posao kako treba, bez obzira da li se svakom od građana sviđa ili ne sviđa održavanje parade.

Petra Petrovic

pre 9 godina

U pitanju je bilo "prekoračenje ovlašćenja", verovatno zato sto je u pitanju neko ko je iznad zemaljskih zakona. Da li za njih vaze samo oni nebeski.

Draga Tasta

pre 9 godina

Ovaj dogadjaj je bacio senku na danasnji dan kada smo pokazali svima da postujemo razlicitosti i da je nase drustvo toleratno i odgovorno prema pripadnicima svih manjina

np

pre 9 godina

Nepokazivanje licne karte nije razlog za prebijanje.
Verovatno je Andrej bio "ostar" a zandari jos "ostriji".
Sve lepo ispitati - pa po zasluzi...

von Braun

pre 9 godina

Vucic je stvarno iznad niskih osecanja, pravi drzavnik! Svako bi iskoristio ovo da se licno obracuna i napravi skandal za svoju promociju, ovde se vidi ko je ko.

banev

pre 9 godina

Sada zbilja pocinjem da sumljam da je ova policija NASA (mislim na onu koja je ovo uradila). Ko zna ko se to maskirao u nase policajce i branio ove nesrecnike (naravno da mislim na one iz parade).

milan

pre 9 godina

Dečko ima svoje obezbeđenje, ko ton plaća i dali ćemo čuti pravu verziju događaja videćemo. Ako je zabrana prolaza onda to važi za sve što po našem mentalitetu nije baš za sve razumljivo.

Posmatrac

pre 9 godina

Ovo bi trebalo da je video dela dogadjanja.
http://www.novimagazin.rs/vesti/mediji-zandarmerija-pretukla-andreja-vucica-brata-aleksandra-vuia

Milan

pre 9 godina

Da vidimo sada vladavinu prava na delu. Krivicna prijava protiv Andreja Vucica, pa da vidimo nase nezavisno sudstvo na delu. U mardelj na nekoliko meseci

David

pre 9 godina

Sto posto ce vucic reci/ e pa brate pred zakonom smo svi jednaki sve sto si trebao da uradis je da se legitimises. Ako to izjavi on je kralj!! Ili je sve namesteno da postane kralj. Kako god teorija zavere ili ne sacekajmo odgovor naseg bratica vucka!!

Lepoenex

pre 9 godina

Gledam fotografije i i dalje ne verujem kakvi se sve maloumnici šetaju u uniformama i nose oružje... Šta li bi bil osa običnim građanima kada su ovako napali službena lica sa legitimacijama?

I tako ...

pre 9 godina

Možda grešim, ali mi je pred očima sledeća slika:
-Ličnu kartu na pregled!
-Ti ćeš mene da legitimišeš! Jel' znaš ti ko sam ja?
-Zabole me ko si, daj ličnu kartu!
-Ne dam!!!
Dum u čelo!!!!!!!!!!!!!!!!!

Istinoljubic

pre 9 godina

Eto,da ga nisu pretukli nikada ne bi spoznao da ova zemlja ipak ima neke zakone kojih se treba drzati i alatke da taj zakon sprovodi,ceo zivot bi proveo u zabludi da mu je obezbedjenje jedini zakon,dakle ipak mu je bilo korisno a mozda moze da se kaze da je on ni kriv ni duzan potkacen necim sto je predvidjeno samo za nas smrtnike u svakom slucaju sada i sam zna kako je to osecati se smrtnim.Vise nece moci da se kune u ono jel znate vi ko sam ja a ako policajci koji su primenili zakon budu imali ikakve posledice ,cela policija na ulice u proteste.

Alan Ford

pre 9 godina

A krivična/prekršajna prijava protiv izgrednika? Policija sad treba da bude solidarna, da se kazne nasilnici a žandarmi da ne snose nikakve sankcije. To je prava solidarnost

zaluđeni

pre 9 godina

Samo budala može da poveruje da je ovo istinita vest. Mislim, da su izdegenečili Vučićevog burazera i to žandarmerija u kordonu a on sa sve obezbeđenjem.
Taman isto kao što su Jorgovanki upali u hotelsku sobu sa namerom da je ubiju (krađom lekova), Tomu prisluškivali i Vučiću pretili atentatom.

Ne budite veverice, bre... Radikalske fore su ostale iste od pojave Šešlja do danas

Srdjan

pre 9 godina

A zbog cega brat premijera ima obezbedjenje? I kakvo je to obezbedjenje, drzavno, privatno? I cime se taj covek uopste i bavi? Jos jedan nosac gajbica?

nucky thompson

pre 9 godina

kad smo mi navijaci upozaravali na ovakvo ponasanje Zandarmerije onda su nam se zlurado smijali u lice!!! Koliko sam samo puta dobio pendrekom, cizmom po glavi a da nisam ni ucestvovao u nekim nemirima, tucama oko stadiona ili Pionira!!!! Boli me uvo, ove monstrume ste svi vi stvorili, sad zivite sa tim!!!!