Nedelja, 14.09.2014.

23:55

Kurir: Vučić dao rok Tadiću i Čanku

Vučić poručio Čanku i Tadiću da imaju rok do 24. septembra da se odluče da li će prići bloku oko naprednjaka i srušiti vlast Bojana Pajtića u APV, objavio Kurir

Izvor: Tanjug

Kurir: Vuèiæ dao rok Tadiæu i Èanku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

150 Komentari

Sortiraj po:

Sprite

pre 9 godina

Trebalo je i ranije naći način da se prekine golgota građana Vojvodine! Posle otkrivanja brojnih afera aktuelnog rukovodstva pokrajne, građanima je mnogo jasnije zašto je Vojvodina toliko nazadovala poslednjih godina demokratske vlasti!

Čeri

pre 9 godina

Demokratska stranka je izgubila poverenje građana Vojvodine i nema smisla da i dalje vrši vlast u pokrajni! Već je dosta vremena izgubljeno na neodlučnost NDS-a i Čankove Lige, situacija mora u najkraćem biti razrešena i pokrajna vraćenaa na put razvoja!

Vojvotkinja

pre 9 godina

Uskoro ce se i Vojvodina osloboditi posasti zvane demokratija.Gospoda neka se preracunaju hoce li ili nece da zasuku rukave i rade,ako ne,neka se prikljuce Zivkovicu da dobacuju iz zadnje klupe u Skupstini,cisto da im prodje dan!

Istina ima sve strane

pre 9 godina

@(Isteracemo korupciju !, 15. septembar 2014 10:35)- A ne pritiskaju ih mislis, svuda po logaku glasaci kojima ostavljanje na vlasti bivsih sa 5% glasova na poslednjim izborima ne izgleda kao ,,prodaja,, fotelje? Vojvodjani su ljuti sto je stara vlast, stara politika ovde na snazi.

Branka

pre 9 godina

(Novosadista, 15. septembar 2014 08:06)
I ja sam za izbore i referendum u Vojvodini,samo sto Pajtic nije!Narod je glasao i dao 50% glasova politici Aleksandra Vucica,tako da te price o autonomiji su bajka.

Orlando

pre 9 godina

Zaista je neophodno da se vlast u Vojvodini što pre promeni. DS ni malo ne želi da sarađuje sa ostalima. Želi sama da vlada u Vojvodini, a to nikome ne ide u korist. Pajtić kao i ostale Demokrate gleda samo lični interes, a građani mu nisu ni na kraj pameti. Svako ko želi da se bori protiv diktature DS se može priključiti SNS u ostvarenju tog cilja.

Ruzmarin

pre 9 godina

Mislim da ništa ne zavisi od Tadića i Čanka tako da ova konstatacija ne stoji. Nikome ne odgovara ovo čekanje i odlaganje pa bi najbolje bilo da Pajtić raspiše izbore i da narod odluči koga želi na vlasti.

Klipan

pre 9 godina

Vrlo neozbiljno da se femkaju jer ne bi ni sa kim da se zamere.Moracete da se oslobodite Pajtica inace ce i na vas njegova ljaga da padne,da ne bude posle s kim si onakav si.A dobro znate ko je on i sta je radio sve ove godine…

Vukoje

pre 9 godina

Tako to ide. Kad nece da izadju na izbore posteno i uzdignute glave, sici ce porazeni upravo onim oruzijem pomocu kojeg su vladali i krali nas godinama. Toliko o tim principima u DS-u koji su iznad svega.

Milos

pre 9 godina

Vec duze vreme NDS i LSD iako su u koaliciji i drze vlast u Vojvodini sa DS, pokazuju interesovanje za saradnju sa SNS i krajnje je vreme da se opredele.

Matora Budala

pre 9 godina

ALO, probudite se!
Vaši (SNS) izborni rezultati za Skupštinu Vojvodine, nisu vredni ni spominjanja...
Kakvu vi vlast hoćete (da prigrabite), na temelju nekakve "volje naroda"???
Niste sposobni ni mesnu zajednicu da vodite, a to što ste napravili od Srbije i gradova u kojima ste "osvojili" vlast, priliči za neku tragikomičnu predstavu, a ne za primer koji bi Vojvodina trebala da sledi.
DOSTA više tog siledžijskog ponašanja i bombastičnih izjava!
Biće izbora u Vojvodini, kada im dođe vreme (2016.), a do tada - marš na posao i konačno uradite nešto korisno . za više od 2 godine VAŠE vladavine, sve loše je postalo još lošije, sve dobro je pokvareno, a jedino je pljuvanje po bivšim vlastima postala svakodnevna pojava i navika (sa osnovom, ili bez osnova).
Istorija će vas zabeležiti kao ŠTETOČINE bez premca, a narod će vas pamtiti kao LAŽOVE, koji lažu čim zinu...

Spira

pre 9 godina

Ne bih rekao da se radi o ultimatumu, već pre svega da se vidi da li se na ovakve ,,koalicione partnere'' može računati ili ne. Neshvatljivo je da se u javnosti priča jedno, a kada se treba pokazati na delu, onda nastaje nećkanje.

Janko

pre 9 godina

Tako se to radi, ili jesi illi nisi. Mislim da je potrebno održati izbore i na nivou pokrajine, kako bi vlast imala pun legitimitet na teritoriji cele Srbije.

maroko

pre 9 godina

Ma kakav ultimatum ne radi se ovde o tome. Do kada misle Tadić i Čanak da se premišljaju. Možda je njima najlepše kad su na dve stolice, ali jasno je da neće moći tako još dugo.

Ilija

pre 9 godina

Stvarno ne znam sta se toliko ceka i zasto se toliko femkaju Tadic i Canak. Ako su mislili da ce ih neko cekati i moliti grdno su se prevarili. Ni Vojvodina nema vremena za bacanje kao ni Srbija tako da se promene moraju odviti veoma brzo.

lala nadnicar

pre 9 godina

a laufer javlja da je barem red da naprednjacki radikali sa vodjom pozovu na razgovor i dojucerasnje pajtase iz SRS i oni u Vojvodini imaju nekoliko poslanickih stolica, pa i sa njima lepo da se razgovaraju... a sta kazete da laufer posalje po kuriru pismo za vodju.

Helen

pre 9 godina

Sami koalicioni partneri Bojana Pajtica su uvideli da je covek nesposoban, okruzio se lezilebovicima i da Vojvodina srlja u propast. Nece Pajtic jos dugo opstati, iako se na sve nacine bori za fotelju.

Alo B92!?

pre 9 godina

To sto Kurir objavi ionako nema tezinu, ali to sto B92 prenosi sta objavljuje Kurir i uz to i Vucicevu sliku iz predizborne kampanje, e to je show !

car lazar

pre 9 godina

Konacno neko da lupi sakom od sto. Da ovaj rok nije dat oni bi odugovlacili godinama . Ovako ce se sve brze desiti i uspeti sto pre da se resi ova sporna situacija.

pirlo

pre 9 godina

Neminovnost Vojvodine su pokrajinski izbori, ova vlast nema vise legitimitet, a i ocigledno je da su razgovori oko rekonstrukcije vlade zapali u corksokak, zato izbori sto pre pa neka narod Vojvodine kaze kakvu vlast zeli.

Golub50

pre 9 godina

Sadasnja pokrajnska vlast je na staklenim nogama i verujem da ce jos dugo izdrzati. Na celu Vojvodine koja ima izuzetno dobre osnove mora biti stranka koja ima program i koja moze odgovoriti na potrebe gradjana Vojvodine.

Vuk

pre 9 godina

Najbolje rešenje su izbori pošto očigledno niko osim SNS nije spreman na promene u Vojvodini svi vode neku svoju politiku i odugovlače a za to vreme narod ispašta!

Ljubinko

pre 9 godina

Ne treba naprednjacima ni NDS ni LSV neka ih neka sarađuju i podržavaju DS treba na izbore da se ide da se vidi koliku ko ima podršku!

Draga Tasta

pre 9 godina

Zaista deluje nerazumljivo da Pajtic posle niza poraza jos uvek ne zeli da prihvati realnost da jednostavno nema podrsku gradjana za nastavak svog mandata i da je potrebno da dodje do prekomponovanja vlasti u pokrajini

matori

pre 9 godina

Za sve lajavce koji umesto mozga imaju partijsku knjižicu (http://www.izbornareforma.rs/izbori-2012/apv-rezultati/)
Toliko o legitimitetu, o legalitetu, o volji naroda, o izbornim "pobedama" SNS u Vojvodini, i tome sličnome...
Dosadili ste i Bogu više, i vi i vaš svemogući, milousti, oholi, Minhauzen!
Vučićeve preteće izjave, samo su razlog više da na sledećim izborima u Vojvodini (2016.godine), on i njegova stranka budu svedeni na statističku grešku.

koja

pre 9 godina

Bilo koja pokrajinska vlada u kojoj su prisutne Demokrate ne može ništa dobro doneti Vojvodini, jer su oni u prethodnih 14 godina pokazali da ne umeju da reše problem nezaposlenosti koji je trenutno najveći problem u Vojvodini, ali su zato iskoristili svoju vladavinu da nagomilaju pokrajinski administraciju, a i administraciju na lokalu, zaposljavajuci svoje "stranačke vojnike".

frajla

pre 9 godina

Čisto sumnjam da su postavljeni ultimatumi od strane Vučiće jer mislim da nema potrebe za takvim potezima.Izbori će pokazati pravu situaciju u Pokrajini.

zlatan

pre 9 godina

Pristace lideri i LSV i NDS. U suprotnom sledi im silazak sa vlasti i idu stazama URS i LDP da budu izbaceni iz stranackih prostorija zbog neplacanja zakupa i DS kome je racun u blokadi preko 200 dana.

Zorana

pre 9 godina

Vojvodina je u takvom ekonomskom problemu da bi svako resenje mimo promene vlasti kroz izbore ili koncentracinu vladu bilo previse lose resenje. Neka se odluce vise za cega su i sta im je prece da rade!

Sosa

pre 9 godina

@Sremac - cit. "Sustinske promene su potrebne..."
Mani se sustinskih promena jer je KOstunica trazio iste te sustinske promene i dosao AV i od sustinskih promena dobismo smo Briselski sporazum. I kada god neko kaze da ce se nesto sustinski promeniti ja se upitam ko ce imati sicara od njih.

milan1

pre 9 godina

kamo srece da nikoga od ovih likova (Vucica, Tadica, Canka i ostale ine "spasitel;je i usrecitelje") vise ne vidimo u zivotu jer su nam doneli plackasku privarizaciju, prezaduzenost, neodgovornost, uruseno zdravstvo, skolstvo, kulturu, lazna obecanja iuzeli nam nadu da ovde ista i ikada moze da bude bolje.

Crvenotravka

pre 9 godina

Ja stvarno vise neznam sta zele ovaj Tadic i Canak,prvo su hteli da skinu Pajtica sa vlasti a sada zele sa njim da budu u vlasti,neka se odluce za jedan scenarijo.

corona

pre 9 godina

Sve se može kada se hoće. Ali ko će izaći na kraj sa dva jarca na brvnu. To šro je Vojvodina u haosu njih izgleda mnogo ne dotiče.

sonja

pre 9 godina

Tadic i Canak bi izgleda i jare i pare, pa ne moze, moraju da se odluce da li se prekida agonija u Vojvodini ili se nastavlja, ali resenje ubrzo mora se pronadje jer na najvecoj steti su gradjani.

Vladan

pre 9 godina

Krajnje je vreme bilo da se stavi do znanja Tadiću i Čanku da moraju da se odluče čiju politiku podržavaju. Vojvodina mora da krene napred, a dok je pod vođstvom Pajtićeve DS čini mi se da je to teško ostvarivo...

SofijaS

pre 9 godina

Izbori su najbolji nacin da Vojvodina dobije zdravu i legitimnu vlast koja moze dovesti do promena na bolje, mada ni koncentraciona vlada nije lose resenje.A sto se tice premijera ne verujem da se sluzio jezikom ultimatuma.

Veselin00

pre 9 godina

Zrelo je da Pajtic ode sa vlasti. Dve godine kao je zauzeo fotelju nije nista uradio. Demokratska stranka se bavi svojim raspadom a ne problemima gradjna Vojvodine. A I Liga koa I Tadic ako zaista zele da se stvari pokrenu sa mrtve tacke moraju da ga napuste ovako samo predstavljaju lazne moraliste koji zele samo da kalkulisu

Demokrata

pre 9 godina

@EMILIJA Deder to reci Obrenovcanima i drugim ostecenim u poplavama. Sram da je ovu vlast sta je obecavala ljudima a sad ih ostavila na cedilu.Sramota na sta se sve rasipaju novci dok se ne zavrsavaju najhitnije stvari. I mislite da narod ne vidi sta sns radi, koliko stranackog kadra zaposljavaju i koliko muljaju svuda gde stignu. Bas ce neko da poveruje da poslanici prelaze u sns za kilo trulih krusaka, malo sutra. Pitace ih gladni narod da mu ispostave racun, vrlo skoro.

Acketa84

pre 9 godina

Demokratska Stranka u Vojvodini je izigrala poverenje gradjana, i pošto zna da bi novi pokrajinski izbori označili konačan kraj njihove vladavine, oni pokušavaju da odugovlače i što duže ostanu na vlasti.

Tika

pre 9 godina

Izborni rezultat je sve pokazao i dokazao!!
Komentar je suvišan!
(ninočka, 15. septembar 2014 12:12)
iako je to tako, iako Čanak konstatuje legalitet bez legitimeta iako je ključ da do promena vlasti u pokrajini kod njega, iako se on stalno kune u pokrajinu kao veliki borac za njena prava, uprkos svemu nabrojanom kad treba konkretna odluka svi se pomalo nećkaju.

milena

pre 9 godina

Krajnje vreme je da se ta prica sa Vojvodinom zavrsi, Pajtic pokusava na sve moguce nacine da se odrzi na vlasti, nema podrsku gradjana, a koalicini partneri mu okrecu ledja.

Sanja

pre 9 godina

Pokrajinska vlada je davno izgubila legitimitet. DS je na martovskim izborima najgore prošla u Vojvodini. Ne znam kako ih nije sramota da na silu drže vlast u APV!?

Лала банатски

pre 9 godina

Распишите изборе, драгоцено време пролази. Грађани нека кажу своје мишљење, а то је свакако најбоље мерило!!

SEKANA

pre 9 godina

Tadic i Canak hoce da sede na dve stolice, ovamo da pregovaraju sa Pajticem u vezi rekonstrukcije ali i da cekaju rasplet da uskoce u kolo koje prave Vucic i Pastor. Neka se odluce sta ce da urade! Nema vise cekanja!

vilma

pre 9 godina

Vojvodina je dovoljno upropašćena i agonija sa pokrajinskom vladom mora prestati!
Rekli smo NE ,nećemo ovu pokrajinsku vladu !
Nećemo demokrate!
U čemu je problem?!
I ptice na grani znaju ,u prilog tome idu izborni rezultati!

Milan

pre 9 godina

Realno, DS-u iz dana u dan opada rejting, tesko da mogu pobediti SNS na izborima, pa ce verovatno veci broj njihovih ljudi preci u SNS. Videcemo…

Mihajlo

pre 9 godina

Pajtić bi trebao sam da podnese ostavku i da ostavi Vojvodinu ljudima koji će znati kako da je vode i kako da naprave da stvari već jednom i tu krenu na bolje. Nadam se da će Čanak i Tadić odlučiti u korist naroda i reći zbogom Pajtićevoj vladavini.

Sremac 81

pre 9 godina

Koliko mi se cini bice izbora i u Vojvodini. Sustinske promene su potrebne i gradjani ne smeju trpeti zbog bilo cijeg neodgovornog ponasanja.

EMILIJA

pre 9 godina

(Demokrata, 15. septembar 2014 08:44) Nema potrebe on nikoga da potkupljuje,vasi prelaze sami za DZABE,tako je u svim gradovima u Srbiji.A sto se tice Vojvodine Pajtic nista uradio nije,sem za sebe.Studiram u Novom Sadu i slusam komentare po lokalima.Narodu je dosta Pajtica,predlazu mu da izadje na crtu da mu oni kazu sta misle o njegovoj vladavini.Dosta je narodu Pajtica i njegovog Jerkovica.

nenad1301

pre 9 godina

Pravo rešenje, jer bez odluke Čanka teško da se pitanje uređenja nove vojvođanske vlasti moguće dobro rešiti i definitivno je Vučić stavio karte na sto i pokazao šta želi ali je zatražio od čanka i kolaice NDS oko Tafića da se konačno odluče u kom pravcu su spremni da rade na formiranju nove vlasti.

Bi Bo

pre 9 godina

Dokle vise premisljanje, ili ste ovde ili tamo? Ili ste na jednoj strani ili na drugoj. 11 dana imaju da odluce hoce li podrzati rusenje pajtica ili neeeee

papaja republika

pre 9 godina

30 hiljada evra je cena poslanika, za te pare moze da se izgradi kuca, recimo nekome u Obrenovcu. Nemojte misliti da oni te pare daju iz stranacke kase, te poslanike ste svi vi platili

Nikola

pre 9 godina

Pajtić je imao dovoljno vremena da pokaže građanima da li dobro upravlja Vojvodinom ili ne. Za desetak godina je mnogo toga moglo da se uradi, a ništa nije urađeno. Govorancije o apsolutnoj vlasti su smešne, jer su demokrate imale apsolutnu vlast u Srbiji i Beogradu i Vojvodini 2008 i nisu ništa uradili. Sa apsolutnom vlašću ide i apsolutna odgovornost da se nešto uradi.

Marko

pre 9 godina

A botova ima oko 120-140. Svuda skoro isti broj minusa na komentare koji ne idu niz dlaku SNS-u. Druga i mnogo strasnija mogucnost je da to uopste nisu botovi... :/

veteran

pre 9 godina

Ovaj covek je stvarno neverovatan,stalo mu je jedino do apsolutne vlasti,pri tom ne cineci apsolutno nista za interes gradjana! Ovo sto Vucic cini protiv svog naroda nije vidjeno jos od vremena S.M.

Blanka

pre 9 godina

Voleli vi Vucica ili ne pravi Vojvodjani su svesni da do krupnih promena mora dodji ,ako se ovako nastavi propast cemo skroz,Pajtic za vreme svoje vladavine nije unapredio Vojvodinu ni malo...

buster

pre 9 godina

Pored opšte cenzure svih medija, zelja u vrhovnom vodji je da bude glavni u celoj Srbiji iako je osvojio vecinu birackog tela na izborima obecavajuci kanal do soluna jeftiniju struju, i evropa i rusija, kosovo je srbija tralala, na vlasti je zahvaljujuci onim glasacima koji nisu izasli na izbore. Nadam se da je sns glasacima i botovima u ovom trenutku lepo pored poskupljenja svih mogucih proizvoda, prinudnih izvrsitelja koji uzimaju od sirotinje a najvece duznike ne pipaju. Hapsenju Miskovica i sl. Trazili ste gledajte i uzivajte.

ЦАЛЕ-80

pre 9 godina

Лично не верујем да ће Лигаши и Демократе да се придруже рушењу Пајтића али остаје да се види да ли имају имало политичке одговорности или не.

guja

pre 9 godina

A kakva je razlika između Pajtića, Tadića, Čanka i Vučića? Mislim, baš me briga, nego ako ima neki antropolog i sociolog da ozbiljno objasni. Mišljenja politikanata me ne zanimaju.

Slavko

pre 9 godina

Ajde da vidim sve ove koji negativno komentarišu da predlože ko bi mogao da sredi situaciju u Srbiji??? Da li su po vama to Tadić, Pajtić, Dačić ili neko drugi??? Ispadate smešni... Koliko su oni prilika propustili. Vučić trenutno jedini ima autoritet da može da utiče na tako nešto i trebalo bi svi da podržimo borbu da u ovoj zemlji zaista bude bolje.

;)

pre 9 godina

Ovo je osnovni razlog zbog čega se ne menja izborni zakon u Srbiji i zbog koga gradonačelnike, predsednike opština, odbornike i poslanike ne možemo da biramo neposrednim putem. Čovek je kvarljiva roba, ali je odgovorniji kada je svestan da mu karijera zavisi od ljudi čiji je pretstavnik.

Dušan ns

pre 9 godina

Dalje svoje lepljive prste od Vojvodine, siledžijo, hoćeš Arapima našu zemlju da prodaš, a ne daš iste uslove našim poljoprivrednicima. Tako se ne voli ni jedna zemlja.

ДОСТА ВИШЕ

pre 9 godina

Значи ускоро се завршава ова игра жмурке око покрајинске власти. Нема се више времена око политичког натезања са Пајтићем, а да се при том ништа не ради на подизању стандарда народа.

vidi nekrunisanog

pre 9 godina

Ovakve pretnje nije dala ni engleska kraljica svojima. Sta on misli ko je on? Ocigledno da je zaslepljen slavom, a za privredu ga bas zabole. Samo prazne price, najveci manipulator umovima.

ProfesorKiksMaler

pre 9 godina

Tadić sa svojim "kadrovima" vodi šešeljevsku politiku godinama. Od atentata ta ekipa radi na ličnoj koristi i u korist Šešeljevih političkih potomaka. A ostali funkcioneri DS ništa nisu uradili da spreče povratak crno-crvenih najavljivača na vlast.

ex naprednjak

pre 9 godina

jos samo Vojvodinu da uniste kao sto su i celu Srbiju unistili!Posledice njihove vladavine necemo moci da saniramo ni za 20 godina!sns je najveca katastrofa koja je zadesila Srbiju od njenog postanka

Blago vama

pre 9 godina

Dajte im I Vojvodinu pa da propast bude ravnomerna na celoj teritoriji Srbije. Oteli vlast u Novom Sadu I ako su izgubili izbore, oteli vlast u Beogradu uz beskrupuloznu kampanju protiv Djilasa, pokusavaju da otmu vlast u Kragujevcu, blokiraju racune skola I vrse pritisak preko FIAT-a. I od alavosti za vlascu I instaliranjem nesposobnih prevaranata nista nisu uradili za ovih 2,5 godine. Sve prevaran I lazov, a vode drzavu, katastrofa je blizu.

kale

pre 9 godina

Pametnim ulaganjem vojvodjanske ravnice moze se hraniti cela Evropa, a mi Srbi na koji nacin koristimo ono sto nam je Bog dao. Borba oko vlasti se nastavlja, ponasanje pojedinaca koji smatraju Vojvodinu kao privatno vlasnistvo je vise nepodnosljiva, niko se u ovim politickom igrama ne osvrce na narod koji iz dana u dan sve teze zivi. Gradjani Vojvodine su odavno rekli da ne zele trenutnu vlast ali isto tako upozorava i nadolazaece da ako nisu sposobni da se uhvate u kostac sa problemima da se ne guraju, da ce se traziti nova koja je sposobna da na pravi nacin upravlja pokrajinom.

StefanBU

pre 9 godina

Tadic razocarao! Covece imao si svoju priliku iskoristio si je... Sta hoces vise??? Mislis da Srbija ne moze bez tebe i da si joj potreban... Obrukao si se sto si napustio DS i formirao svoju stranku!

Deda Aksentije

pre 9 godina

Kurir najodvratnije novine. Prava zuta stampa. Gori su od Skandala, vise se bave onim starletama i Cecinom decom nego sto prate aktuelna desavanja iz politike. Pritom svaka druga vest koju objave je lazna a naslovi senzacionalni.

sasa jokic

pre 9 godina

Ne sekirajte se, kod Vucica rokovi nista ne znace. Mnogo je On rokova davao do sada, pa od toga nikada nista nie bilo. Poslednje cega se secam, od 100 raznih najava je otpustanje 300 direktora iz EPS-a do kraja avgusta, sto se naravno nije desilo.....

seljak e

pre 9 godina

Ofarbani radikali zeljni vlasti, novca i moci ne biraju sredstva. Oni posto poto hoce da poniste volju naroda u Vojvodini i sada podmicuju poslanike. Jadno sto to cine nasim novcem

BottKiller

pre 9 godina

Dju...di u Srbiji na žalost ne fali,dobiće on i Vojvodinu na kraju,ali kad bude us.o sve do kraja, biće ono banka u kolo, 222 da izadje... al neće moći više da izadje.

radmila

pre 9 godina

Svaki dan idem na posao a ne primam platu, prizovi se Vucicu pusti Kinu i Rusiju sredjuj ovu nulu od zemlje.Gradjani ti svaki dan izvrsavaju samoubistva, narod ti place, osvesti se .

Slavko

pre 9 godina

Ajde da vidim sve ove koji negativno komentarišu da predlože ko bi mogao da sredi situaciju u Srbiji??? Da li su po vama to Tadić, Pajtić, Dačić ili neko drugi??? Ispadate smešni... Koliko su oni prilika propustili. Vučić trenutno jedini ima autoritet da može da utiče na tako nešto i trebalo bi svi da podržimo borbu da u ovoj zemlji zaista bude bolje.

StefanBU

pre 9 godina

Tadic razocarao! Covece imao si svoju priliku iskoristio si je... Sta hoces vise??? Mislis da Srbija ne moze bez tebe i da si joj potreban... Obrukao si se sto si napustio DS i formirao svoju stranku!

kale

pre 9 godina

Pametnim ulaganjem vojvodjanske ravnice moze se hraniti cela Evropa, a mi Srbi na koji nacin koristimo ono sto nam je Bog dao. Borba oko vlasti se nastavlja, ponasanje pojedinaca koji smatraju Vojvodinu kao privatno vlasnistvo je vise nepodnosljiva, niko se u ovim politickom igrama ne osvrce na narod koji iz dana u dan sve teze zivi. Gradjani Vojvodine su odavno rekli da ne zele trenutnu vlast ali isto tako upozorava i nadolazaece da ako nisu sposobni da se uhvate u kostac sa problemima da se ne guraju, da ce se traziti nova koja je sposobna da na pravi nacin upravlja pokrajinom.

Ilija

pre 9 godina

Stvarno ne znam sta se toliko ceka i zasto se toliko femkaju Tadic i Canak. Ako su mislili da ce ih neko cekati i moliti grdno su se prevarili. Ni Vojvodina nema vremena za bacanje kao ni Srbija tako da se promene moraju odviti veoma brzo.

frajla

pre 9 godina

Čisto sumnjam da su postavljeni ultimatumi od strane Vučiće jer mislim da nema potrebe za takvim potezima.Izbori će pokazati pravu situaciju u Pokrajini.

EMILIJA

pre 9 godina

(Demokrata, 15. septembar 2014 08:44) Nema potrebe on nikoga da potkupljuje,vasi prelaze sami za DZABE,tako je u svim gradovima u Srbiji.A sto se tice Vojvodine Pajtic nista uradio nije,sem za sebe.Studiram u Novom Sadu i slusam komentare po lokalima.Narodu je dosta Pajtica,predlazu mu da izadje na crtu da mu oni kazu sta misle o njegovoj vladavini.Dosta je narodu Pajtica i njegovog Jerkovica.

Zorana

pre 9 godina

Vojvodina je u takvom ekonomskom problemu da bi svako resenje mimo promene vlasti kroz izbore ili koncentracinu vladu bilo previse lose resenje. Neka se odluce vise za cega su i sta im je prece da rade!

Mihajlo

pre 9 godina

Pajtić bi trebao sam da podnese ostavku i da ostavi Vojvodinu ljudima koji će znati kako da je vode i kako da naprave da stvari već jednom i tu krenu na bolje. Nadam se da će Čanak i Tadić odlučiti u korist naroda i reći zbogom Pajtićevoj vladavini.

zlatan

pre 9 godina

Pristace lideri i LSV i NDS. U suprotnom sledi im silazak sa vlasti i idu stazama URS i LDP da budu izbaceni iz stranackih prostorija zbog neplacanja zakupa i DS kome je racun u blokadi preko 200 dana.

milena

pre 9 godina

Krajnje vreme je da se ta prica sa Vojvodinom zavrsi, Pajtic pokusava na sve moguce nacine da se odrzi na vlasti, nema podrsku gradjana, a koalicini partneri mu okrecu ledja.

Draga Tasta

pre 9 godina

Zaista deluje nerazumljivo da Pajtic posle niza poraza jos uvek ne zeli da prihvati realnost da jednostavno nema podrsku gradjana za nastavak svog mandata i da je potrebno da dodje do prekomponovanja vlasti u pokrajini

nenad1301

pre 9 godina

Pravo rešenje, jer bez odluke Čanka teško da se pitanje uređenja nove vojvođanske vlasti moguće dobro rešiti i definitivno je Vučić stavio karte na sto i pokazao šta želi ali je zatražio od čanka i kolaice NDS oko Tafića da se konačno odluče u kom pravcu su spremni da rade na formiranju nove vlasti.

sonja

pre 9 godina

Tadic i Canak bi izgleda i jare i pare, pa ne moze, moraju da se odluce da li se prekida agonija u Vojvodini ili se nastavlja, ali resenje ubrzo mora se pronadje jer na najvecoj steti su gradjani.

SofijaS

pre 9 godina

Izbori su najbolji nacin da Vojvodina dobije zdravu i legitimnu vlast koja moze dovesti do promena na bolje, mada ni koncentraciona vlada nije lose resenje.A sto se tice premijera ne verujem da se sluzio jezikom ultimatuma.

Sremac 81

pre 9 godina

Koliko mi se cini bice izbora i u Vojvodini. Sustinske promene su potrebne i gradjani ne smeju trpeti zbog bilo cijeg neodgovornog ponasanja.

Bi Bo

pre 9 godina

Dokle vise premisljanje, ili ste ovde ili tamo? Ili ste na jednoj strani ili na drugoj. 11 dana imaju da odluce hoce li podrzati rusenje pajtica ili neeeee

SEKANA

pre 9 godina

Tadic i Canak hoce da sede na dve stolice, ovamo da pregovaraju sa Pajticem u vezi rekonstrukcije ali i da cekaju rasplet da uskoce u kolo koje prave Vucic i Pastor. Neka se odluce sta ce da urade! Nema vise cekanja!

Crvenotravka

pre 9 godina

Ja stvarno vise neznam sta zele ovaj Tadic i Canak,prvo su hteli da skinu Pajtica sa vlasti a sada zele sa njim da budu u vlasti,neka se odluce za jedan scenarijo.

seljak e

pre 9 godina

Ofarbani radikali zeljni vlasti, novca i moci ne biraju sredstva. Oni posto poto hoce da poniste volju naroda u Vojvodini i sada podmicuju poslanike. Jadno sto to cine nasim novcem

ЦАЛЕ-80

pre 9 godina

Лично не верујем да ће Лигаши и Демократе да се придруже рушењу Пајтића али остаје да се види да ли имају имало политичке одговорности или не.

Vladan

pre 9 godina

Krajnje je vreme bilo da se stavi do znanja Tadiću i Čanku da moraju da se odluče čiju politiku podržavaju. Vojvodina mora da krene napred, a dok je pod vođstvom Pajtićeve DS čini mi se da je to teško ostvarivo...

Blanka

pre 9 godina

Voleli vi Vucica ili ne pravi Vojvodjani su svesni da do krupnih promena mora dodji ,ako se ovako nastavi propast cemo skroz,Pajtic za vreme svoje vladavine nije unapredio Vojvodinu ni malo...

Tika

pre 9 godina

Izborni rezultat je sve pokazao i dokazao!!
Komentar je suvišan!
(ninočka, 15. septembar 2014 12:12)
iako je to tako, iako Čanak konstatuje legalitet bez legitimeta iako je ključ da do promena vlasti u pokrajini kod njega, iako se on stalno kune u pokrajinu kao veliki borac za njena prava, uprkos svemu nabrojanom kad treba konkretna odluka svi se pomalo nećkaju.

corona

pre 9 godina

Sve se može kada se hoće. Ali ko će izaći na kraj sa dva jarca na brvnu. To šro je Vojvodina u haosu njih izgleda mnogo ne dotiče.

Sanja

pre 9 godina

Pokrajinska vlada je davno izgubila legitimitet. DS je na martovskim izborima najgore prošla u Vojvodini. Ne znam kako ih nije sramota da na silu drže vlast u APV!?

Veselin00

pre 9 godina

Zrelo je da Pajtic ode sa vlasti. Dve godine kao je zauzeo fotelju nije nista uradio. Demokratska stranka se bavi svojim raspadom a ne problemima gradjna Vojvodine. A I Liga koa I Tadic ako zaista zele da se stvari pokrenu sa mrtve tacke moraju da ga napuste ovako samo predstavljaju lazne moraliste koji zele samo da kalkulisu

Nikola

pre 9 godina

Pajtić je imao dovoljno vremena da pokaže građanima da li dobro upravlja Vojvodinom ili ne. Za desetak godina je mnogo toga moglo da se uradi, a ništa nije urađeno. Govorancije o apsolutnoj vlasti su smešne, jer su demokrate imale apsolutnu vlast u Srbiji i Beogradu i Vojvodini 2008 i nisu ništa uradili. Sa apsolutnom vlašću ide i apsolutna odgovornost da se nešto uradi.

Лала банатски

pre 9 godina

Распишите изборе, драгоцено време пролази. Грађани нека кажу своје мишљење, а то је свакако најбоље мерило!!

vilma

pre 9 godina

Vojvodina je dovoljno upropašćena i agonija sa pokrajinskom vladom mora prestati!
Rekli smo NE ,nećemo ovu pokrajinsku vladu !
Nećemo demokrate!
U čemu je problem?!
I ptice na grani znaju ,u prilog tome idu izborni rezultati!

Acketa84

pre 9 godina

Demokratska Stranka u Vojvodini je izigrala poverenje gradjana, i pošto zna da bi novi pokrajinski izbori označili konačan kraj njihove vladavine, oni pokušavaju da odugovlače i što duže ostanu na vlasti.

Milan

pre 9 godina

Realno, DS-u iz dana u dan opada rejting, tesko da mogu pobediti SNS na izborima, pa ce verovatno veci broj njihovih ljudi preci u SNS. Videcemo…

Dušan ns

pre 9 godina

Dalje svoje lepljive prste od Vojvodine, siledžijo, hoćeš Arapima našu zemlju da prodaš, a ne daš iste uslove našim poljoprivrednicima. Tako se ne voli ni jedna zemlja.

koja

pre 9 godina

Bilo koja pokrajinska vlada u kojoj su prisutne Demokrate ne može ništa dobro doneti Vojvodini, jer su oni u prethodnih 14 godina pokazali da ne umeju da reše problem nezaposlenosti koji je trenutno najveći problem u Vojvodini, ali su zato iskoristili svoju vladavinu da nagomilaju pokrajinski administraciju, a i administraciju na lokalu, zaposljavajuci svoje "stranačke vojnike".

Golub50

pre 9 godina

Sadasnja pokrajnska vlast je na staklenim nogama i verujem da ce jos dugo izdrzati. Na celu Vojvodine koja ima izuzetno dobre osnove mora biti stranka koja ima program i koja moze odgovoriti na potrebe gradjana Vojvodine.

Ljubinko

pre 9 godina

Ne treba naprednjacima ni NDS ni LSV neka ih neka sarađuju i podržavaju DS treba na izbore da se ide da se vidi koliku ko ima podršku!

Vuk

pre 9 godina

Najbolje rešenje su izbori pošto očigledno niko osim SNS nije spreman na promene u Vojvodini svi vode neku svoju politiku i odugovlače a za to vreme narod ispašta!

radmila

pre 9 godina

Svaki dan idem na posao a ne primam platu, prizovi se Vucicu pusti Kinu i Rusiju sredjuj ovu nulu od zemlje.Gradjani ti svaki dan izvrsavaju samoubistva, narod ti place, osvesti se .

vidi nekrunisanog

pre 9 godina

Ovakve pretnje nije dala ni engleska kraljica svojima. Sta on misli ko je on? Ocigledno da je zaslepljen slavom, a za privredu ga bas zabole. Samo prazne price, najveci manipulator umovima.

car lazar

pre 9 godina

Konacno neko da lupi sakom od sto. Da ovaj rok nije dat oni bi odugovlacili godinama . Ovako ce se sve brze desiti i uspeti sto pre da se resi ova sporna situacija.

Helen

pre 9 godina

Sami koalicioni partneri Bojana Pajtica su uvideli da je covek nesposoban, okruzio se lezilebovicima i da Vojvodina srlja u propast. Nece Pajtic jos dugo opstati, iako se na sve nacine bori za fotelju.

Janko

pre 9 godina

Tako se to radi, ili jesi illi nisi. Mislim da je potrebno održati izbore i na nivou pokrajine, kako bi vlast imala pun legitimitet na teritoriji cele Srbije.

sasa jokic

pre 9 godina

Ne sekirajte se, kod Vucica rokovi nista ne znace. Mnogo je On rokova davao do sada, pa od toga nikada nista nie bilo. Poslednje cega se secam, od 100 raznih najava je otpustanje 300 direktora iz EPS-a do kraja avgusta, sto se naravno nije desilo.....

Spira

pre 9 godina

Ne bih rekao da se radi o ultimatumu, već pre svega da se vidi da li se na ovakve ,,koalicione partnere'' može računati ili ne. Neshvatljivo je da se u javnosti priča jedno, a kada se treba pokazati na delu, onda nastaje nećkanje.

pirlo

pre 9 godina

Neminovnost Vojvodine su pokrajinski izbori, ova vlast nema vise legitimitet, a i ocigledno je da su razgovori oko rekonstrukcije vlade zapali u corksokak, zato izbori sto pre pa neka narod Vojvodine kaze kakvu vlast zeli.

ex naprednjak

pre 9 godina

jos samo Vojvodinu da uniste kao sto su i celu Srbiju unistili!Posledice njihove vladavine necemo moci da saniramo ni za 20 godina!sns je najveca katastrofa koja je zadesila Srbiju od njenog postanka

maroko

pre 9 godina

Ma kakav ultimatum ne radi se ovde o tome. Do kada misle Tadić i Čanak da se premišljaju. Možda je njima najlepše kad su na dve stolice, ali jasno je da neće moći tako još dugo.

Milos

pre 9 godina

Vec duze vreme NDS i LSD iako su u koaliciji i drze vlast u Vojvodini sa DS, pokazuju interesovanje za saradnju sa SNS i krajnje je vreme da se opredele.

Blago vama

pre 9 godina

Dajte im I Vojvodinu pa da propast bude ravnomerna na celoj teritoriji Srbije. Oteli vlast u Novom Sadu I ako su izgubili izbore, oteli vlast u Beogradu uz beskrupuloznu kampanju protiv Djilasa, pokusavaju da otmu vlast u Kragujevcu, blokiraju racune skola I vrse pritisak preko FIAT-a. I od alavosti za vlascu I instaliranjem nesposobnih prevaranata nista nisu uradili za ovih 2,5 godine. Sve prevaran I lazov, a vode drzavu, katastrofa je blizu.

Deda Aksentije

pre 9 godina

Kurir najodvratnije novine. Prava zuta stampa. Gori su od Skandala, vise se bave onim starletama i Cecinom decom nego sto prate aktuelna desavanja iz politike. Pritom svaka druga vest koju objave je lazna a naslovi senzacionalni.

BottKiller

pre 9 godina

Dju...di u Srbiji na žalost ne fali,dobiće on i Vojvodinu na kraju,ali kad bude us.o sve do kraja, biće ono banka u kolo, 222 da izadje... al neće moći više da izadje.

;)

pre 9 godina

Ovo je osnovni razlog zbog čega se ne menja izborni zakon u Srbiji i zbog koga gradonačelnike, predsednike opština, odbornike i poslanike ne možemo da biramo neposrednim putem. Čovek je kvarljiva roba, ali je odgovorniji kada je svestan da mu karijera zavisi od ljudi čiji je pretstavnik.

ProfesorKiksMaler

pre 9 godina

Tadić sa svojim "kadrovima" vodi šešeljevsku politiku godinama. Od atentata ta ekipa radi na ličnoj koristi i u korist Šešeljevih političkih potomaka. A ostali funkcioneri DS ništa nisu uradili da spreče povratak crno-crvenih najavljivača na vlast.

veteran

pre 9 godina

Ovaj covek je stvarno neverovatan,stalo mu je jedino do apsolutne vlasti,pri tom ne cineci apsolutno nista za interes gradjana! Ovo sto Vucic cini protiv svog naroda nije vidjeno jos od vremena S.M.

buster

pre 9 godina

Pored opšte cenzure svih medija, zelja u vrhovnom vodji je da bude glavni u celoj Srbiji iako je osvojio vecinu birackog tela na izborima obecavajuci kanal do soluna jeftiniju struju, i evropa i rusija, kosovo je srbija tralala, na vlasti je zahvaljujuci onim glasacima koji nisu izasli na izbore. Nadam se da je sns glasacima i botovima u ovom trenutku lepo pored poskupljenja svih mogucih proizvoda, prinudnih izvrsitelja koji uzimaju od sirotinje a najvece duznike ne pipaju. Hapsenju Miskovica i sl. Trazili ste gledajte i uzivajte.

guja

pre 9 godina

A kakva je razlika između Pajtića, Tadića, Čanka i Vučića? Mislim, baš me briga, nego ako ima neki antropolog i sociolog da ozbiljno objasni. Mišljenja politikanata me ne zanimaju.

ДОСТА ВИШЕ

pre 9 godina

Значи ускоро се завршава ова игра жмурке око покрајинске власти. Нема се више времена око политичког натезања са Пајтићем, а да се при том ништа не ради на подизању стандарда народа.

Marko

pre 9 godina

A botova ima oko 120-140. Svuda skoro isti broj minusa na komentare koji ne idu niz dlaku SNS-u. Druga i mnogo strasnija mogucnost je da to uopste nisu botovi... :/

matori

pre 9 godina

Za sve lajavce koji umesto mozga imaju partijsku knjižicu (http://www.izbornareforma.rs/izbori-2012/apv-rezultati/)
Toliko o legitimitetu, o legalitetu, o volji naroda, o izbornim "pobedama" SNS u Vojvodini, i tome sličnome...
Dosadili ste i Bogu više, i vi i vaš svemogući, milousti, oholi, Minhauzen!
Vučićeve preteće izjave, samo su razlog više da na sledećim izborima u Vojvodini (2016.godine), on i njegova stranka budu svedeni na statističku grešku.

papaja republika

pre 9 godina

30 hiljada evra je cena poslanika, za te pare moze da se izgradi kuca, recimo nekome u Obrenovcu. Nemojte misliti da oni te pare daju iz stranacke kase, te poslanike ste svi vi platili

Matora Budala

pre 9 godina

ALO, probudite se!
Vaši (SNS) izborni rezultati za Skupštinu Vojvodine, nisu vredni ni spominjanja...
Kakvu vi vlast hoćete (da prigrabite), na temelju nekakve "volje naroda"???
Niste sposobni ni mesnu zajednicu da vodite, a to što ste napravili od Srbije i gradova u kojima ste "osvojili" vlast, priliči za neku tragikomičnu predstavu, a ne za primer koji bi Vojvodina trebala da sledi.
DOSTA više tog siledžijskog ponašanja i bombastičnih izjava!
Biće izbora u Vojvodini, kada im dođe vreme (2016.), a do tada - marš na posao i konačno uradite nešto korisno . za više od 2 godine VAŠE vladavine, sve loše je postalo još lošije, sve dobro je pokvareno, a jedino je pljuvanje po bivšim vlastima postala svakodnevna pojava i navika (sa osnovom, ili bez osnova).
Istorija će vas zabeležiti kao ŠTETOČINE bez premca, a narod će vas pamtiti kao LAŽOVE, koji lažu čim zinu...

lala nadnicar

pre 9 godina

a laufer javlja da je barem red da naprednjacki radikali sa vodjom pozovu na razgovor i dojucerasnje pajtase iz SRS i oni u Vojvodini imaju nekoliko poslanickih stolica, pa i sa njima lepo da se razgovaraju... a sta kazete da laufer posalje po kuriru pismo za vodju.

Alo B92!?

pre 9 godina

To sto Kurir objavi ionako nema tezinu, ali to sto B92 prenosi sta objavljuje Kurir i uz to i Vucicevu sliku iz predizborne kampanje, e to je show !

Demokrata

pre 9 godina

@EMILIJA Deder to reci Obrenovcanima i drugim ostecenim u poplavama. Sram da je ovu vlast sta je obecavala ljudima a sad ih ostavila na cedilu.Sramota na sta se sve rasipaju novci dok se ne zavrsavaju najhitnije stvari. I mislite da narod ne vidi sta sns radi, koliko stranackog kadra zaposljavaju i koliko muljaju svuda gde stignu. Bas ce neko da poveruje da poslanici prelaze u sns za kilo trulih krusaka, malo sutra. Pitace ih gladni narod da mu ispostave racun, vrlo skoro.

Sosa

pre 9 godina

@Sremac - cit. "Sustinske promene su potrebne..."
Mani se sustinskih promena jer je KOstunica trazio iste te sustinske promene i dosao AV i od sustinskih promena dobismo smo Briselski sporazum. I kada god neko kaze da ce se nesto sustinski promeniti ja se upitam ko ce imati sicara od njih.

milan1

pre 9 godina

kamo srece da nikoga od ovih likova (Vucica, Tadica, Canka i ostale ine "spasitel;je i usrecitelje") vise ne vidimo u zivotu jer su nam doneli plackasku privarizaciju, prezaduzenost, neodgovornost, uruseno zdravstvo, skolstvo, kulturu, lazna obecanja iuzeli nam nadu da ovde ista i ikada moze da bude bolje.

Klipan

pre 9 godina

Vrlo neozbiljno da se femkaju jer ne bi ni sa kim da se zamere.Moracete da se oslobodite Pajtica inace ce i na vas njegova ljaga da padne,da ne bude posle s kim si onakav si.A dobro znate ko je on i sta je radio sve ove godine…

Vojvotkinja

pre 9 godina

Uskoro ce se i Vojvodina osloboditi posasti zvane demokratija.Gospoda neka se preracunaju hoce li ili nece da zasuku rukave i rade,ako ne,neka se prikljuce Zivkovicu da dobacuju iz zadnje klupe u Skupstini,cisto da im prodje dan!

Vukoje

pre 9 godina

Tako to ide. Kad nece da izadju na izbore posteno i uzdignute glave, sici ce porazeni upravo onim oruzijem pomocu kojeg su vladali i krali nas godinama. Toliko o tim principima u DS-u koji su iznad svega.

Ruzmarin

pre 9 godina

Mislim da ništa ne zavisi od Tadića i Čanka tako da ova konstatacija ne stoji. Nikome ne odgovara ovo čekanje i odlaganje pa bi najbolje bilo da Pajtić raspiše izbore i da narod odluči koga želi na vlasti.

Branka

pre 9 godina

(Novosadista, 15. septembar 2014 08:06)
I ja sam za izbore i referendum u Vojvodini,samo sto Pajtic nije!Narod je glasao i dao 50% glasova politici Aleksandra Vucica,tako da te price o autonomiji su bajka.

Orlando

pre 9 godina

Zaista je neophodno da se vlast u Vojvodini što pre promeni. DS ni malo ne želi da sarađuje sa ostalima. Želi sama da vlada u Vojvodini, a to nikome ne ide u korist. Pajtić kao i ostale Demokrate gleda samo lični interes, a građani mu nisu ni na kraj pameti. Svako ko želi da se bori protiv diktature DS se može priključiti SNS u ostvarenju tog cilja.

Istina ima sve strane

pre 9 godina

@(Isteracemo korupciju !, 15. septembar 2014 10:35)- A ne pritiskaju ih mislis, svuda po logaku glasaci kojima ostavljanje na vlasti bivsih sa 5% glasova na poslednjim izborima ne izgleda kao ,,prodaja,, fotelje? Vojvodjani su ljuti sto je stara vlast, stara politika ovde na snazi.

Čeri

pre 9 godina

Demokratska stranka je izgubila poverenje građana Vojvodine i nema smisla da i dalje vrši vlast u pokrajni! Već je dosta vremena izgubljeno na neodlučnost NDS-a i Čankove Lige, situacija mora u najkraćem biti razrešena i pokrajna vraćenaa na put razvoja!

Sprite

pre 9 godina

Trebalo je i ranije naći način da se prekine golgota građana Vojvodine! Posle otkrivanja brojnih afera aktuelnog rukovodstva pokrajne, građanima je mnogo jasnije zašto je Vojvodina toliko nazadovala poslednjih godina demokratske vlasti!

seljak e

pre 9 godina

Ofarbani radikali zeljni vlasti, novca i moci ne biraju sredstva. Oni posto poto hoce da poniste volju naroda u Vojvodini i sada podmicuju poslanike. Jadno sto to cine nasim novcem

radmila

pre 9 godina

Svaki dan idem na posao a ne primam platu, prizovi se Vucicu pusti Kinu i Rusiju sredjuj ovu nulu od zemlje.Gradjani ti svaki dan izvrsavaju samoubistva, narod ti place, osvesti se .

Blago vama

pre 9 godina

Dajte im I Vojvodinu pa da propast bude ravnomerna na celoj teritoriji Srbije. Oteli vlast u Novom Sadu I ako su izgubili izbore, oteli vlast u Beogradu uz beskrupuloznu kampanju protiv Djilasa, pokusavaju da otmu vlast u Kragujevcu, blokiraju racune skola I vrse pritisak preko FIAT-a. I od alavosti za vlascu I instaliranjem nesposobnih prevaranata nista nisu uradili za ovih 2,5 godine. Sve prevaran I lazov, a vode drzavu, katastrofa je blizu.

sasa jokic

pre 9 godina

Ne sekirajte se, kod Vucica rokovi nista ne znace. Mnogo je On rokova davao do sada, pa od toga nikada nista nie bilo. Poslednje cega se secam, od 100 raznih najava je otpustanje 300 direktora iz EPS-a do kraja avgusta, sto se naravno nije desilo.....

BottKiller

pre 9 godina

Dju...di u Srbiji na žalost ne fali,dobiće on i Vojvodinu na kraju,ali kad bude us.o sve do kraja, biće ono banka u kolo, 222 da izadje... al neće moći više da izadje.

vidi nekrunisanog

pre 9 godina

Ovakve pretnje nije dala ni engleska kraljica svojima. Sta on misli ko je on? Ocigledno da je zaslepljen slavom, a za privredu ga bas zabole. Samo prazne price, najveci manipulator umovima.

Demokrata

pre 9 godina

@EMILIJA Deder to reci Obrenovcanima i drugim ostecenim u poplavama. Sram da je ovu vlast sta je obecavala ljudima a sad ih ostavila na cedilu.Sramota na sta se sve rasipaju novci dok se ne zavrsavaju najhitnije stvari. I mislite da narod ne vidi sta sns radi, koliko stranackog kadra zaposljavaju i koliko muljaju svuda gde stignu. Bas ce neko da poveruje da poslanici prelaze u sns za kilo trulih krusaka, malo sutra. Pitace ih gladni narod da mu ispostave racun, vrlo skoro.

ProfesorKiksMaler

pre 9 godina

Tadić sa svojim "kadrovima" vodi šešeljevsku politiku godinama. Od atentata ta ekipa radi na ličnoj koristi i u korist Šešeljevih političkih potomaka. A ostali funkcioneri DS ništa nisu uradili da spreče povratak crno-crvenih najavljivača na vlast.

Sosa

pre 9 godina

@Sremac - cit. "Sustinske promene su potrebne..."
Mani se sustinskih promena jer je KOstunica trazio iste te sustinske promene i dosao AV i od sustinskih promena dobismo smo Briselski sporazum. I kada god neko kaze da ce se nesto sustinski promeniti ja se upitam ko ce imati sicara od njih.

ex naprednjak

pre 9 godina

jos samo Vojvodinu da uniste kao sto su i celu Srbiju unistili!Posledice njihove vladavine necemo moci da saniramo ni za 20 godina!sns je najveca katastrofa koja je zadesila Srbiju od njenog postanka

papaja republika

pre 9 godina

30 hiljada evra je cena poslanika, za te pare moze da se izgradi kuca, recimo nekome u Obrenovcu. Nemojte misliti da oni te pare daju iz stranacke kase, te poslanike ste svi vi platili

buster

pre 9 godina

Pored opšte cenzure svih medija, zelja u vrhovnom vodji je da bude glavni u celoj Srbiji iako je osvojio vecinu birackog tela na izborima obecavajuci kanal do soluna jeftiniju struju, i evropa i rusija, kosovo je srbija tralala, na vlasti je zahvaljujuci onim glasacima koji nisu izasli na izbore. Nadam se da je sns glasacima i botovima u ovom trenutku lepo pored poskupljenja svih mogucih proizvoda, prinudnih izvrsitelja koji uzimaju od sirotinje a najvece duznike ne pipaju. Hapsenju Miskovica i sl. Trazili ste gledajte i uzivajte.

Marko

pre 9 godina

A botova ima oko 120-140. Svuda skoro isti broj minusa na komentare koji ne idu niz dlaku SNS-u. Druga i mnogo strasnija mogucnost je da to uopste nisu botovi... :/

veteran

pre 9 godina

Ovaj covek je stvarno neverovatan,stalo mu je jedino do apsolutne vlasti,pri tom ne cineci apsolutno nista za interes gradjana! Ovo sto Vucic cini protiv svog naroda nije vidjeno jos od vremena S.M.

lala nadnicar

pre 9 godina

a laufer javlja da je barem red da naprednjacki radikali sa vodjom pozovu na razgovor i dojucerasnje pajtase iz SRS i oni u Vojvodini imaju nekoliko poslanickih stolica, pa i sa njima lepo da se razgovaraju... a sta kazete da laufer posalje po kuriru pismo za vodju.

Matora Budala

pre 9 godina

ALO, probudite se!
Vaši (SNS) izborni rezultati za Skupštinu Vojvodine, nisu vredni ni spominjanja...
Kakvu vi vlast hoćete (da prigrabite), na temelju nekakve "volje naroda"???
Niste sposobni ni mesnu zajednicu da vodite, a to što ste napravili od Srbije i gradova u kojima ste "osvojili" vlast, priliči za neku tragikomičnu predstavu, a ne za primer koji bi Vojvodina trebala da sledi.
DOSTA više tog siledžijskog ponašanja i bombastičnih izjava!
Biće izbora u Vojvodini, kada im dođe vreme (2016.), a do tada - marš na posao i konačno uradite nešto korisno . za više od 2 godine VAŠE vladavine, sve loše je postalo još lošije, sve dobro je pokvareno, a jedino je pljuvanje po bivšim vlastima postala svakodnevna pojava i navika (sa osnovom, ili bez osnova).
Istorija će vas zabeležiti kao ŠTETOČINE bez premca, a narod će vas pamtiti kao LAŽOVE, koji lažu čim zinu...

milan1

pre 9 godina

kamo srece da nikoga od ovih likova (Vucica, Tadica, Canka i ostale ine "spasitel;je i usrecitelje") vise ne vidimo u zivotu jer su nam doneli plackasku privarizaciju, prezaduzenost, neodgovornost, uruseno zdravstvo, skolstvo, kulturu, lazna obecanja iuzeli nam nadu da ovde ista i ikada moze da bude bolje.

Slavko

pre 9 godina

Ajde da vidim sve ove koji negativno komentarišu da predlože ko bi mogao da sredi situaciju u Srbiji??? Da li su po vama to Tadić, Pajtić, Dačić ili neko drugi??? Ispadate smešni... Koliko su oni prilika propustili. Vučić trenutno jedini ima autoritet da može da utiče na tako nešto i trebalo bi svi da podržimo borbu da u ovoj zemlji zaista bude bolje.

Alo B92!?

pre 9 godina

To sto Kurir objavi ionako nema tezinu, ali to sto B92 prenosi sta objavljuje Kurir i uz to i Vucicevu sliku iz predizborne kampanje, e to je show !

guja

pre 9 godina

A kakva je razlika između Pajtića, Tadića, Čanka i Vučića? Mislim, baš me briga, nego ako ima neki antropolog i sociolog da ozbiljno objasni. Mišljenja politikanata me ne zanimaju.

ДОСТА ВИШЕ

pre 9 godina

Значи ускоро се завршава ова игра жмурке око покрајинске власти. Нема се више времена око политичког натезања са Пајтићем, а да се при том ништа не ради на подизању стандарда народа.

kale

pre 9 godina

Pametnim ulaganjem vojvodjanske ravnice moze se hraniti cela Evropa, a mi Srbi na koji nacin koristimo ono sto nam je Bog dao. Borba oko vlasti se nastavlja, ponasanje pojedinaca koji smatraju Vojvodinu kao privatno vlasnistvo je vise nepodnosljiva, niko se u ovim politickom igrama ne osvrce na narod koji iz dana u dan sve teze zivi. Gradjani Vojvodine su odavno rekli da ne zele trenutnu vlast ali isto tako upozorava i nadolazaece da ako nisu sposobni da se uhvate u kostac sa problemima da se ne guraju, da ce se traziti nova koja je sposobna da na pravi nacin upravlja pokrajinom.

Blanka

pre 9 godina

Voleli vi Vucica ili ne pravi Vojvodjani su svesni da do krupnih promena mora dodji ,ako se ovako nastavi propast cemo skroz,Pajtic za vreme svoje vladavine nije unapredio Vojvodinu ni malo...

Nikola

pre 9 godina

Pajtić je imao dovoljno vremena da pokaže građanima da li dobro upravlja Vojvodinom ili ne. Za desetak godina je mnogo toga moglo da se uradi, a ništa nije urađeno. Govorancije o apsolutnoj vlasti su smešne, jer su demokrate imale apsolutnu vlast u Srbiji i Beogradu i Vojvodini 2008 i nisu ništa uradili. Sa apsolutnom vlašću ide i apsolutna odgovornost da se nešto uradi.

StefanBU

pre 9 godina

Tadic razocarao! Covece imao si svoju priliku iskoristio si je... Sta hoces vise??? Mislis da Srbija ne moze bez tebe i da si joj potreban... Obrukao si se sto si napustio DS i formirao svoju stranku!

EMILIJA

pre 9 godina

(Demokrata, 15. septembar 2014 08:44) Nema potrebe on nikoga da potkupljuje,vasi prelaze sami za DZABE,tako je u svim gradovima u Srbiji.A sto se tice Vojvodine Pajtic nista uradio nije,sem za sebe.Studiram u Novom Sadu i slusam komentare po lokalima.Narodu je dosta Pajtica,predlazu mu da izadje na crtu da mu oni kazu sta misle o njegovoj vladavini.Dosta je narodu Pajtica i njegovog Jerkovica.

vilma

pre 9 godina

Vojvodina je dovoljno upropašćena i agonija sa pokrajinskom vladom mora prestati!
Rekli smo NE ,nećemo ovu pokrajinsku vladu !
Nećemo demokrate!
U čemu je problem?!
I ptice na grani znaju ,u prilog tome idu izborni rezultati!

Dušan ns

pre 9 godina

Dalje svoje lepljive prste od Vojvodine, siledžijo, hoćeš Arapima našu zemlju da prodaš, a ne daš iste uslove našim poljoprivrednicima. Tako se ne voli ni jedna zemlja.

Mihajlo

pre 9 godina

Pajtić bi trebao sam da podnese ostavku i da ostavi Vojvodinu ljudima koji će znati kako da je vode i kako da naprave da stvari već jednom i tu krenu na bolje. Nadam se da će Čanak i Tadić odlučiti u korist naroda i reći zbogom Pajtićevoj vladavini.

Zorana

pre 9 godina

Vojvodina je u takvom ekonomskom problemu da bi svako resenje mimo promene vlasti kroz izbore ili koncentracinu vladu bilo previse lose resenje. Neka se odluce vise za cega su i sta im je prece da rade!

SEKANA

pre 9 godina

Tadic i Canak hoce da sede na dve stolice, ovamo da pregovaraju sa Pajticem u vezi rekonstrukcije ali i da cekaju rasplet da uskoce u kolo koje prave Vucic i Pastor. Neka se odluce sta ce da urade! Nema vise cekanja!

milena

pre 9 godina

Krajnje vreme je da se ta prica sa Vojvodinom zavrsi, Pajtic pokusava na sve moguce nacine da se odrzi na vlasti, nema podrsku gradjana, a koalicini partneri mu okrecu ledja.

koja

pre 9 godina

Bilo koja pokrajinska vlada u kojoj su prisutne Demokrate ne može ništa dobro doneti Vojvodini, jer su oni u prethodnih 14 godina pokazali da ne umeju da reše problem nezaposlenosti koji je trenutno najveći problem u Vojvodini, ali su zato iskoristili svoju vladavinu da nagomilaju pokrajinski administraciju, a i administraciju na lokalu, zaposljavajuci svoje "stranačke vojnike".

Golub50

pre 9 godina

Sadasnja pokrajnska vlast je na staklenim nogama i verujem da ce jos dugo izdrzati. Na celu Vojvodine koja ima izuzetno dobre osnove mora biti stranka koja ima program i koja moze odgovoriti na potrebe gradjana Vojvodine.

Ilija

pre 9 godina

Stvarno ne znam sta se toliko ceka i zasto se toliko femkaju Tadic i Canak. Ako su mislili da ce ih neko cekati i moliti grdno su se prevarili. Ni Vojvodina nema vremena za bacanje kao ni Srbija tako da se promene moraju odviti veoma brzo.

ЦАЛЕ-80

pre 9 godina

Лично не верујем да ће Лигаши и Демократе да се придруже рушењу Пајтића али остаје да се види да ли имају имало политичке одговорности или не.

Milan

pre 9 godina

Realno, DS-u iz dana u dan opada rejting, tesko da mogu pobediti SNS na izborima, pa ce verovatno veci broj njihovih ljudi preci u SNS. Videcemo…

SofijaS

pre 9 godina

Izbori su najbolji nacin da Vojvodina dobije zdravu i legitimnu vlast koja moze dovesti do promena na bolje, mada ni koncentraciona vlada nije lose resenje.A sto se tice premijera ne verujem da se sluzio jezikom ultimatuma.

Draga Tasta

pre 9 godina

Zaista deluje nerazumljivo da Pajtic posle niza poraza jos uvek ne zeli da prihvati realnost da jednostavno nema podrsku gradjana za nastavak svog mandata i da je potrebno da dodje do prekomponovanja vlasti u pokrajini

pirlo

pre 9 godina

Neminovnost Vojvodine su pokrajinski izbori, ova vlast nema vise legitimitet, a i ocigledno je da su razgovori oko rekonstrukcije vlade zapali u corksokak, zato izbori sto pre pa neka narod Vojvodine kaze kakvu vlast zeli.

Helen

pre 9 godina

Sami koalicioni partneri Bojana Pajtica su uvideli da je covek nesposoban, okruzio se lezilebovicima i da Vojvodina srlja u propast. Nece Pajtic jos dugo opstati, iako se na sve nacine bori za fotelju.

Orlando

pre 9 godina

Zaista je neophodno da se vlast u Vojvodini što pre promeni. DS ni malo ne želi da sarađuje sa ostalima. Želi sama da vlada u Vojvodini, a to nikome ne ide u korist. Pajtić kao i ostale Demokrate gleda samo lični interes, a građani mu nisu ni na kraj pameti. Svako ko želi da se bori protiv diktature DS se može priključiti SNS u ostvarenju tog cilja.

Sremac 81

pre 9 godina

Koliko mi se cini bice izbora i u Vojvodini. Sustinske promene su potrebne i gradjani ne smeju trpeti zbog bilo cijeg neodgovornog ponasanja.

Bi Bo

pre 9 godina

Dokle vise premisljanje, ili ste ovde ili tamo? Ili ste na jednoj strani ili na drugoj. 11 dana imaju da odluce hoce li podrzati rusenje pajtica ili neeeee

nenad1301

pre 9 godina

Pravo rešenje, jer bez odluke Čanka teško da se pitanje uređenja nove vojvođanske vlasti moguće dobro rešiti i definitivno je Vučić stavio karte na sto i pokazao šta želi ali je zatražio od čanka i kolaice NDS oko Tafića da se konačno odluče u kom pravcu su spremni da rade na formiranju nove vlasti.

Acketa84

pre 9 godina

Demokratska Stranka u Vojvodini je izigrala poverenje gradjana, i pošto zna da bi novi pokrajinski izbori označili konačan kraj njihove vladavine, oni pokušavaju da odugovlače i što duže ostanu na vlasti.

sonja

pre 9 godina

Tadic i Canak bi izgleda i jare i pare, pa ne moze, moraju da se odluce da li se prekida agonija u Vojvodini ili se nastavlja, ali resenje ubrzo mora se pronadje jer na najvecoj steti su gradjani.

Crvenotravka

pre 9 godina

Ja stvarno vise neznam sta zele ovaj Tadic i Canak,prvo su hteli da skinu Pajtica sa vlasti a sada zele sa njim da budu u vlasti,neka se odluce za jedan scenarijo.

car lazar

pre 9 godina

Konacno neko da lupi sakom od sto. Da ovaj rok nije dat oni bi odugovlacili godinama . Ovako ce se sve brze desiti i uspeti sto pre da se resi ova sporna situacija.

Vukoje

pre 9 godina

Tako to ide. Kad nece da izadju na izbore posteno i uzdignute glave, sici ce porazeni upravo onim oruzijem pomocu kojeg su vladali i krali nas godinama. Toliko o tim principima u DS-u koji su iznad svega.

Klipan

pre 9 godina

Vrlo neozbiljno da se femkaju jer ne bi ni sa kim da se zamere.Moracete da se oslobodite Pajtica inace ce i na vas njegova ljaga da padne,da ne bude posle s kim si onakav si.A dobro znate ko je on i sta je radio sve ove godine…

Ruzmarin

pre 9 godina

Mislim da ništa ne zavisi od Tadića i Čanka tako da ova konstatacija ne stoji. Nikome ne odgovara ovo čekanje i odlaganje pa bi najbolje bilo da Pajtić raspiše izbore i da narod odluči koga želi na vlasti.

Deda Aksentije

pre 9 godina

Kurir najodvratnije novine. Prava zuta stampa. Gori su od Skandala, vise se bave onim starletama i Cecinom decom nego sto prate aktuelna desavanja iz politike. Pritom svaka druga vest koju objave je lazna a naslovi senzacionalni.

Sanja

pre 9 godina

Pokrajinska vlada je davno izgubila legitimitet. DS je na martovskim izborima najgore prošla u Vojvodini. Ne znam kako ih nije sramota da na silu drže vlast u APV!?

Veselin00

pre 9 godina

Zrelo je da Pajtic ode sa vlasti. Dve godine kao je zauzeo fotelju nije nista uradio. Demokratska stranka se bavi svojim raspadom a ne problemima gradjna Vojvodine. A I Liga koa I Tadic ako zaista zele da se stvari pokrenu sa mrtve tacke moraju da ga napuste ovako samo predstavljaju lazne moraliste koji zele samo da kalkulisu

Vladan

pre 9 godina

Krajnje je vreme bilo da se stavi do znanja Tadiću i Čanku da moraju da se odluče čiju politiku podržavaju. Vojvodina mora da krene napred, a dok je pod vođstvom Pajtićeve DS čini mi se da je to teško ostvarivo...

frajla

pre 9 godina

Čisto sumnjam da su postavljeni ultimatumi od strane Vučiće jer mislim da nema potrebe za takvim potezima.Izbori će pokazati pravu situaciju u Pokrajini.

Vuk

pre 9 godina

Najbolje rešenje su izbori pošto očigledno niko osim SNS nije spreman na promene u Vojvodini svi vode neku svoju politiku i odugovlače a za to vreme narod ispašta!

Ljubinko

pre 9 godina

Ne treba naprednjacima ni NDS ni LSV neka ih neka sarađuju i podržavaju DS treba na izbore da se ide da se vidi koliku ko ima podršku!

Branka

pre 9 godina

(Novosadista, 15. septembar 2014 08:06)
I ja sam za izbore i referendum u Vojvodini,samo sto Pajtic nije!Narod je glasao i dao 50% glasova politici Aleksandra Vucica,tako da te price o autonomiji su bajka.

corona

pre 9 godina

Sve se može kada se hoće. Ali ko će izaći na kraj sa dva jarca na brvnu. To šro je Vojvodina u haosu njih izgleda mnogo ne dotiče.

zlatan

pre 9 godina

Pristace lideri i LSV i NDS. U suprotnom sledi im silazak sa vlasti i idu stazama URS i LDP da budu izbaceni iz stranackih prostorija zbog neplacanja zakupa i DS kome je racun u blokadi preko 200 dana.

Spira

pre 9 godina

Ne bih rekao da se radi o ultimatumu, već pre svega da se vidi da li se na ovakve ,,koalicione partnere'' može računati ili ne. Neshvatljivo je da se u javnosti priča jedno, a kada se treba pokazati na delu, onda nastaje nećkanje.

Istina ima sve strane

pre 9 godina

@(Isteracemo korupciju !, 15. septembar 2014 10:35)- A ne pritiskaju ih mislis, svuda po logaku glasaci kojima ostavljanje na vlasti bivsih sa 5% glasova na poslednjim izborima ne izgleda kao ,,prodaja,, fotelje? Vojvodjani su ljuti sto je stara vlast, stara politika ovde na snazi.

matori

pre 9 godina

Za sve lajavce koji umesto mozga imaju partijsku knjižicu (http://www.izbornareforma.rs/izbori-2012/apv-rezultati/)
Toliko o legitimitetu, o legalitetu, o volji naroda, o izbornim "pobedama" SNS u Vojvodini, i tome sličnome...
Dosadili ste i Bogu više, i vi i vaš svemogući, milousti, oholi, Minhauzen!
Vučićeve preteće izjave, samo su razlog više da na sledećim izborima u Vojvodini (2016.godine), on i njegova stranka budu svedeni na statističku grešku.

Janko

pre 9 godina

Tako se to radi, ili jesi illi nisi. Mislim da je potrebno održati izbore i na nivou pokrajine, kako bi vlast imala pun legitimitet na teritoriji cele Srbije.

maroko

pre 9 godina

Ma kakav ultimatum ne radi se ovde o tome. Do kada misle Tadić i Čanak da se premišljaju. Možda je njima najlepše kad su na dve stolice, ali jasno je da neće moći tako još dugo.

Milos

pre 9 godina

Vec duze vreme NDS i LSD iako su u koaliciji i drze vlast u Vojvodini sa DS, pokazuju interesovanje za saradnju sa SNS i krajnje je vreme da se opredele.

Čeri

pre 9 godina

Demokratska stranka je izgubila poverenje građana Vojvodine i nema smisla da i dalje vrši vlast u pokrajni! Već je dosta vremena izgubljeno na neodlučnost NDS-a i Čankove Lige, situacija mora u najkraćem biti razrešena i pokrajna vraćenaa na put razvoja!

Лала банатски

pre 9 godina

Распишите изборе, драгоцено време пролази. Грађани нека кажу своје мишљење, а то је свакако најбоље мерило!!

Tika

pre 9 godina

Izborni rezultat je sve pokazao i dokazao!!
Komentar je suvišan!
(ninočka, 15. septembar 2014 12:12)
iako je to tako, iako Čanak konstatuje legalitet bez legitimeta iako je ključ da do promena vlasti u pokrajini kod njega, iako se on stalno kune u pokrajinu kao veliki borac za njena prava, uprkos svemu nabrojanom kad treba konkretna odluka svi se pomalo nećkaju.

;)

pre 9 godina

Ovo je osnovni razlog zbog čega se ne menja izborni zakon u Srbiji i zbog koga gradonačelnike, predsednike opština, odbornike i poslanike ne možemo da biramo neposrednim putem. Čovek je kvarljiva roba, ali je odgovorniji kada je svestan da mu karijera zavisi od ljudi čiji je pretstavnik.

Vojvotkinja

pre 9 godina

Uskoro ce se i Vojvodina osloboditi posasti zvane demokratija.Gospoda neka se preracunaju hoce li ili nece da zasuku rukave i rade,ako ne,neka se prikljuce Zivkovicu da dobacuju iz zadnje klupe u Skupstini,cisto da im prodje dan!

Sprite

pre 9 godina

Trebalo je i ranije naći način da se prekine golgota građana Vojvodine! Posle otkrivanja brojnih afera aktuelnog rukovodstva pokrajne, građanima je mnogo jasnije zašto je Vojvodina toliko nazadovala poslednjih godina demokratske vlasti!