Ponedeljak, 01.09.2014.

16:30

Uhapšen Milićev, brza ekstradicija

Marko Milićev, koji je osumnjičen za ubistvo Luke Jovanovića na Brankovom mostu u Beogradu, uhapšen je u Kini, saopštio je ministar policije Nebojša Stefanović.

Izvor: B92

Uhapšen Miliæev, brza ekstradicija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

216 Komentari

Sortiraj po:

Istina

pre 9 godina

@(Vladimir, 1. septembar 2014 19:10)- Pa to si u pravu ne mogu da kazem. Ali i to, gde je sakrio kola, ce valjda kad ga dovedu morati da peva.

Meri

pre 9 godina

Verujem u Stefanovica i u njegov rad, tako da sam sigurna da ce sve sto je zapoceo dovesti do kraja i da ce uspeti u tome.
Sve pohvale ministru i MUP-u.

Davorin

pre 9 godina

Ovaj zločinac će uskoro odgovarati za svoja dela i postupke, a to je najbitnije. Moraće da odgovara za ovo teško krivično delo koje je počinio. Drago mi je što će uskoro biti vraćen u Srbiju.

Miljana

pre 9 godina

Ovo je dokaz da ni jedan zlocinac,ne moze nigde da se pobegne.Sve se moze kada policija da sve od sebe i ne odustane.Svaka cast!

NINA

pre 9 godina

Svaka cast,ministre.Samo ovako nastavite,jer ovo je jedini I pravi put kojim policija treba da ide.Milicev ce za par dana biti u Srbiji I to je najvaznije,pre svega za roditelje stradalog Luke,a zatim I za sve gradjanje,da bi poceli da osecaju sigurnost.

Zasto?

pre 9 godina

@sramota....!!!!(drzavljan bivse SFRJ, 1. septembar 2014 18:50),, - Sta je sramota i zasto? Celom svetu pobegnu kriminalci, zato postoji interpolova poternica. Da nije tako ne bi ni postojala. Nismo je mi izmislili.

Неша-Земун

pre 9 godina

Добро је. Чињеница је да Луку ништа не може да врати, али адекватно кажњавање злочинца треба да служи за пример свима, да свако ко би учинио нешто слично неће моћи да побегне од закона.

MASINICA

pre 9 godina

Posto je nasa policija u saradnji sa Interpolom uspesno uradila svoj posao, nadam se da se doticni brzo biti isporucen nasoj zemlji i da ce mu sud odrediti adekvatnu kaznu koju zasluzuje, a to je nadam se 40 godina robije.Ono sto je najvaznije u ovom trenutku je kad se setim da smo svasta imali u ovom nemilom dogadjaju od ukazivanja ne neke moguce vozace katrimena, do teorija zavere da vlast i policija stite nekog iz vrha vlasti a na kraju se potvrdilo da se radi i obicnom krimosu dileru droge koji je pokosio nesrecenog Luku i pobegao sa lica mesta nesrece.

koBRA

pre 9 godina

Kordiniranom akcijom MUP Srbije I medjunarodne policije se na jako efikasan I relativno brz nacin doslo do ubice I slucaj je razresen. A svi oni koji su se I na trenutak radovali neuspehu neka im sluzi na cast!

koBRA

pre 9 godina

Kordiniranom akcijom MUP Srbije I medjunarodne policije se na jako efikasan I relativno brz nacin doslo do ubice I slucaj je razresen. A svi oni koji su se I na trenutak radovali neuspehu neka im sluzi na cast!

soko zove orla

pre 9 godina

Ne čudi da su ga uhapsili u Kini. Znaju komunjare posao oko praćenja, ko je ušao, zašto je ušao itd. Stari su to paranoičari. Mada nije da nemaju razloga...

tanja

pre 9 godina

Zar pisanje o ovom mladicu i tragediji koju je izazvao ,nije vise dosadna. A,ako bas zelite da pisete o ovim temama ima mnogo tragicnijih slucajeva...Drugo,Ministar uopste nije u obavezi da se bavi ovakvim slucajevima,pa su i Drzava i gradjani ,koji su neosporno i cesto bezobrazni u svojim komentarima ,potpuno pobrkali obaveze,dobru volju,demokratiju...Ministar nije istrazitelj...

Džoi Ramon

pre 9 godina

He he. Velika Srbija do Kine. P.S. I Kinezi obavljaju svoj posao svjesno i to bez "Megatrend" diplome. Možel ovo proći, plaćenici? Halo Pale, jel' se čujemo?

BG SWISS

pre 9 godina

Stari, svima se to može dogoditi. Ne reci nikad, ne reci uvijek.(Zg Hr EU!, 1. septembar 2014 17:39)Nije tacno,da se svima to moze dogoditi.Voziti preko 100 km/h mogu samo debili,i jos pobeci ..........

Brenki

pre 9 godina

Samo nikada mi nece biti jasno kako nijedna od stotina kamera po Beogradu(sto saobracajnih, sto svih ostalih) nije mogla da usnimi auto tako da se tablice jasnije vide. Mini Kantrimen, prilicno redak auto. Uopste taj deo istrage ne kapiram. Ovom neka sude ako dokazu da je kriv. Hvala Kini.

Kinez

pre 9 godina

Ako smete da objavite komentar sa Blica:
"Боравишна виза у Кини се даје на месец дана. Ако му је истекла виза половином августа онда је ушао у Кину половином јула. Срби рачунајте."

Sass

pre 9 godina

@Tupce nisi ti lud, ali malo teze baratas cinjenicama. Elem Milicev je odmah posle zlocina POBEGAO iz Srbije. Malo je teze naci nekog koga nema, cak i u maloj Srbiji, zar ne :).

miki

pre 9 godina

Cekajte malo. Razumem da ne postoje materijalni dokazi, ali covek je u bekstvu mesec dana, mozda i vise. Pod pretpostavkom da zna za sta je optuzen, ukoliko smatra da je nevin, zar se ne bi sam predao i zavrsio farsu barem sto se njega tice? Hocete da kazete kako nije bio u kontaktu ni sa kim i nije imao pristup medijima iz Srbije, pa nije jadan znao da je u toku potraga za njim? Zasto je napustio Srbiju? Zasto je napustio Tursku? Da li je on to posao na put oko sveta? Sa kim je bio u kontaktu u medjuvremenu? Ukoliko je bio, da li Srbija moze da trazi snimak razgovora od turskih mobilnih operatera (za slucaj da je u pitanju roming) ili od Microsofta (ako je kokunikacije bila putem Skajpa), Vibera, fejsa? Mislim da moze i da su isti duzni da obezbede dokaze uz sudski nalog. Postoji vise svedoka koji su em bili u kolima kada je decko udaren i dobro znaju ko je vozio auto, em su videli auto i bili u neposrednom kontaktu sa osumnjicenim nedugo potom (u roku od prvih 24h, dok je i sam osumnjiceni pravio plan za dalje), tako da i sami znaju ko je pocinitelj. Ko kaze da ce ovde uopste biti sudjenja. Mozda on prizna sve.

darko

pre 9 godina

@(SNS je zlo, 1. septembar 2014 22:16)

...I to veliko zlo, do besmisla su doveli pojam demokratije i gradjanskog drustva, koje svesno unistavaju vec dve godine. Naravno da je "Pink" postao rezimska (nova) "tv-bastilja", zar postoji rezim u cijoj sluzbi nije bio njegov vlasnik, a sada je zavrsio kod naprednjaka. Naravno, potpuno se slazem sa komentarom da bi ovako trebalo resavati sve kriminalne slucjave u Srbiji, i da bi prvo trebalo poceti od tajkuna i politicara. Na zalost, to su samo lepo snovi, jer Srbijom odavno vladaju tajkni, dok su politicke stranke postale njihove marionete. Ruzno je sto SNS svaku priliku koristi za samopromociju, vise ne mogu da se setim, da preprojim koliko se pita ministar Stefanovic pojavio u javnosti povodom ovog slucaja, kao da u policiji nema operativaca koji su radili na ovom slucaju, kao da nema sluzbe za odnose sa javnoscu, kao da je on jedini covek srpske policije. Bss me zanima sta ce dalje biti sa ovim dripcem sto je ubio mladog coveka, i da li ce se sve otkriti do kraja - ovo neka svako tumaci na svoj nacin.

p.s. nikada ovaj slucaj ne bi dobio epilog da nije bilo pritiska javnosti, da je uloga ministra u svemu ovome periferna, posto dok nisu poceli protesti na mostu, njega nigde nije bilo.

uvek Zvezda

pre 9 godina

(CogitoErgoSum, 01. septembar 2014 21:12)

A ti bas sve verujes policiji? Policija kaze imamo cvrst slucaj i to je to? Imamo dokaze i to je to? Ako ne bude osudjen krivi su tuzilastvo i sud..A koji su dokazi u pitanju i kako se doslo do njih ma koga to briga.... E pa vidis i jedno i drugo je bitno...A sad mi jos kazi, s obzirom da postojis, sta je lakse, pogresno izmeriti trag kocenja ili nivo alkohola u krvi itd. ili na osnovu pravilno i zakonito pribavljenih dokaza presuditi u suprotnosti sa istima? Korupcije i propusta ima svuda a ne samo u sudu......

zlonenameran

pre 9 godina

pitanje za sve, da li je pokojni mladic obelezio auto trokutom, da li je nosio zeleni prsluk itd itd .... ovaj slucaj ce biti laksi od bilo kojeg nekom ekspertu advokatu, ovaj ce dobiti 1,2 god zbog dosijea... zivi bili videli...

SRBIJA Ceka

pre 9 godina

bravo majstori iz SNS,koliko god nepodrzavam bahate i drogirane vozace moram ruku na srce da kazem da je ovo pilicarsko ili kako kazu kriminalci "kikiriki"delo za koje se dobija max 8g.gde su pravi kriminalci? vratite se malo u nazad,Boris Petkov usmrtio devojku na pesackom,Cume takodje,Besa sa miljakovca nosio dete 50metara na haubi i onda ga sutnuo,i Mitrovicev sin ubi devojku,ona voditeljka zenu na pesackom,vozac onog ministra ubi devojku u centru grada itd.
ko je od njih odgovarao? niko..a sad drzite one sponzoruse u CZ-u i sve koji su poznavali ovog idiota,opasnog kriminalca(prekrsajca)ste uhvatili i najavljivalji njegovo hapsenje danima kao da je Eskobar, zasto zaludjujete ovaj narod sa ovakvim idiotima kojih ima 10000 u Srbiji.neka mi porodica pokojnog decka ne zameri ovo se odnosi na drzavu i kolilo im je trebalo da uhvate ovog idi*ta.

SNS je zlo

pre 9 godina

@ (CogitoErgoSum, 1. septembar 2014 21:12)

Kojih iz prošlosti? pa ovaj režim je oslobodio oko 4.000 krimosa, ovaj režim je oslobodio optužbi sve viđenije lopove i krimose...ovaj režim je oslobodio Kertesa, Tomića(iz DSS), Caneta...Ovaj režim na sve načine pokušava da oslobodi odgovornosti sina Željka Mitrovića, koji je pregazio-ubio devojku...Pa i ova nepotrebna, propagandna, konferencija za medije je počela pred Pink dnevnik, pa kako to da baš počne u 18,30h, kad i Pink vesti-dnevnik, jel to slučajno ili je baš tempirano...nema Pink dnevnika koji ne počne sa Vučićem, sve Vučićeve i sns konferencije za štamou Pink direktno prenosi...pa je i bivša Vučićeva supruga(Ksenija) dobila prosto na Pinku, ima svoju emisiju...itd, itd. Mitrović mora da se oduži...I da li mislite da neki bivši štite Mitrovićevog sina ili sadašnji? Prema tome, sns botovi oladite, muka mi je od vaših budalaštinama.

kolega

pre 9 godina

@pravnik

Kolega je sve lepo objasnio, kako bi po zakonu trebalo da funkcionise, ne znam cemu ovoliki minusi? Takodje, pitanje je veliko da li ce ovo delo uopste biti (i da li moze da bude?) okvalifikovano kao ubistvo, ja mislim da ce pre biti sticaj nekoliko dela iz oblsti krivicnih dela protiv bezbednosti javnog saobracaja.

Primer : (1) Učesnik u saobraćaju na putevima koji se ne pridržava saobraćajnih propisa i time tako ugrozi javni saobraćaj da dovede u opasnost život ili telo ljudi ili imovinu većeg obima, pa usled toga kod drugog nastupi laka telesna povreda ili prouzrokuje imovinsku štetu koja prelazi iznos od dvesta hiljada dinara,
kazniće se zatvorom do tri godine.
(2) Ako je usled dela iz čl. 289. st. 1. i 2, 290. st. 1. i 2, 291. stav 1. i 295. st. 1. i 2. ovog zakonika nastupila smrt jednog ili više lica,
učinilac će se kazniti zatvorom od dve do dvanaest godina.

+

Nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, (3) Ako je usled nepružanja pomoći nastupila smrt povređenog lica,
učinilac će se kazniti zatvorom od jedne do osam godina.

kolega

pre 9 godina

@ Dali bocek

Ako si zbog mog posta napisao da je 8 godina maksimalna kazna, da pokusam da pojasnim jos malo. Ako tuzilac bude isao logikom kojom sam ja, onda bi mu se sudilo za 2 krviicna dela u sticaju. Za jedno delo je zaprecena kazna od 2-12, a za drugo od 1-8 godina. U sustini za svako delo bi mu se izrekla posebna kazna prvo, pa onda jedinstvena po formuli iz clana 60. Krivicnog Zakona (pogledaj ako te zanima).

Goran

pre 9 godina

Vidis kako se moze kad se hoce!
Da je tako ostalim slucajevima pljacke drzave I korupcije, za 6 meseci bi Srbija procvetala, ali tu volja da se ovo sve resi ne postoji...

Guliver

pre 9 godina

"Nije bilo lako pronaći čoveka, kako je i sam ambasador rekao, među milijardu i 300 miliona ljudi", naveo je Stefanović.

Smešno. Kao da tražiš Gulivera u zemlji Liliput.

Борат

pre 9 godina

"Nije bilo lako pronaći čoveka, kako je i sam ambasador rekao, među milijardu i 300 miliona ljudi", naveo je Stefanović.

Jedino je zaboravio da doda da je većina od njih azijatskog izgleda te da g-din Milićev od nje veoma odudara!!!

nexus

pre 9 godina

Ne mozes da ignorišeš ove ds i sns botove, mnogo ih je.
A sta je bilo sa devojkom koju je pinkov sin zgazio kolima? Gde je njena pravda, sud, jak slučaj, nema nedodirljivih.. Bla bla

恭喜

pre 9 godina

"Nije bilo lako pronaći čoveka, kako je i sam ambasador rekao, među milijardu i 300 miliona ljudi"

Svaka čast policiji, ali kineskoj, naravno!

Mijo

pre 9 godina

Poruka pronicljivim teoreticarima zavere. A zasto bi nekome ko zeli da sakrije "stvarnog" vozaca-ubicu uopste bio potreban Milicev, njegovo drustvo, taksista, kum i ostali svedoci? Samo bi rizikovao da se ta namestaljka provali. Bolje bi bilo da jednostavno objavi da je nemoguce pronaci vozaca, kamere zakazale, niko od ocevidaca nije video i zapamtio tablice Morisa i slicno. I sve bi se zaboravilo za par meseci, kao i u mnogim slicnim slucajevima gde vozac-ubica nikada nije otkriven. U svetu, uostalom, ima na hiljade takvih neotkrivenih slucajeva, uz svu modernu tehnologiju na putevima i ulicama.

Predrag Marjanovic

pre 9 godina

A gaženje devojke u Ustaničkoj, ubistvo, bežanje sa lica mesta, predaja u prisustvu Pink tate, ...... Šta bi sa time? Šta radi tužilac?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mozak, 1. septembar 2014 20:21)

Pitaj presvetlog-sveznajuceg-faraona, tu se on ne mesa u sudstvo i mali pinkovac bude oslobodjen daljeg gonjenja ali da pink blati sve protivnike njegovog velicanstva a da pohvaljuje makete i dela raznih doktora.

Stvar

pre 9 godina

Policiju zaista retko hvalim, ali svaka cast sto je uspela da resi ovo i ubistvo male Tijane. Znam da ce ovde biti vecito nezadovoljnih ljudi, ali policija je uradila svoj deo posla, resila je slucajeve koji ce, po svemu sudeci, dobiti epilog na sudu.

Бели листић заувек

pre 9 godina

Стварно не могу да разумем неке коментаре.

Неко (није битно ко) је ухапсио осумњиченог за убиство о коме медији (и држава) брује дуже од месец дана.

Креће кукњава (опростите, без икаквих аргумената) "намештаљка, невин, промоција...." а ти исти су колико јуче (проверите коментаре на овом сајту) прозивали државу што ништа није учинила, што крије оптуженог, да је оптужени ДБовац......

Чини ми се да би неки највише волели да оптужени и није ухапшен.

Са друге стране, убиство Бриса Татона, пресуде тање од флис папира, докази чудни, занемарени алибији и многи сведоци........
Исти који кукају да је све око хапшења овог лика у Пекингу фарса, све време су разне Прелиће и остале оптужене за убиство Татона називали дилерима, лоповима, убицама........ и захтевали доживотне робије, принудни рад, самице до краја живота.

Чекајте, има ли краја двоструким стандардима и странчарењу када је правда у питању?

Саберите се и заузмите једнаке стандарде.
Једног оптуженог за убиство готово да претвористе у свеца а другог , под чудним околностима осуђеног (да занемаримо политички притисак, скоро да сте јавно обесили на Теразијама.

Pravnik

pre 9 godina

Zamolio bih cenjenu gospodu sto poslusno klikce misem da pruzi barem jedan logican argument na kojima bazira odredjeni stav, pa da svestranom raspravom mozda i dodjemo do opstekorisnih zakljucaka. No, kako je to nemoguce, mala poruka za njih: Ova zemlja je mnogo propatila, uglavom zbog mnogo poslusnika koji su isto tako "kliktali" i radili sta im se kaze, na opstu stetu. Urazumite se, svako od nas ima u rukama delic sudbine ove zemlje, zato pamet u glavu. Procitajte neku knjigu, prosirite vidike, budite jake licnosti, a ne poltroni koji ce zarad mrve licne koristi biti sluga koji ce, gazeci svoje svoje dostojanstvo, gaziti i po zemlji u kojoj je rodjen. Izvinjavam se na skretanju sa teme.

ilorad

pre 9 godina

@"Nije bilo lako pronaći čoveka, kako je i sam ambasador rekao, među milijardu i 300 miliona ljudi"

Svaka čast policiji, ali kineskoj, naravno!
(恭喜, 1. septembar 2014 21:06)

A u Kini mnogo tesko da se nadje Srbin :).

mačak

pre 9 godina

hahaha možda da je pobegao u severnu koreju policiji bi bio van domašaja,ovako našoj vladi i diplomatiji nije bilo teško da uspostave vezu sa kinezima

CogitoErgoSum

pre 9 godina

Oni koji su toboze pravnici mogli bi i da shvate da je Stefanovic konstatacijom da je ovo cvrst pravni slucaj ili kako je to vec rekao samo otklonio sumnju jucerasnjih, ali i danasnjih, a bice takvih i sutra, teoreticara zavere i pljuvaca po svakom uspehu ove vlasti koji su razvijali teoriju da ista nekog krije... Dakle, neka mu sud sudi u ime naroda, da nije tako policija se ne bi stalno zalila da one koje uhapsi sudovi oslobode, ali nazalost i to je posledica katastrofalne reforme u pravosudju od nekih iz proslosti...

Arhivator

pre 9 godina

Prosečan advokat ima da razbuca ovaj slučaj. A iznadprosečan ima uz to da natera ministra da trči gore-dole Nemanjinom i viče "Nikad više neću plagirati doktorat"
Šalu na stranu, dokazi su jako klimavi. Auta nigde. Sve što imaju je video snimak sumnjivog kvaliteta i iskazi sumnjivih svedoka još sumnjivijeg kredibiliteta.

Miki

pre 9 godina

Priglupi ljudi uvek sumnjaju u najocigledniju istinu. Na stranu virus teorije zavere koji kruzi Srbijom od 90-tih. Dobro rece jedan covek ovde, koji bi idiot pokusao da podvali laznog vozaca-ubicu tako sto ce uplesti u slucaj jos deset svedoka, medju kojima i tri plavuse sa splavova? Da, one sada dobrovoljno gule krompir u Centralnom zatvoru i jedva cekaju da odrobijaju par godina bez licne krivice, osim propusta da prijave narko dilera koji ih moze ubiti zi osvete. A i Milicev je pristao da ucestvuje u ovoj igri. To se sada jasno vidi posto je u novinama stvorena atmosefra linca protiv njega. Tako ce dobiti manju kaznu i lako odraditi posao za koji je placen. Sve je jasno da jasnije ne moze biti. Mnogo lakse je bilo montirati snimak s Milicem kao vozacem Morisa i onda ga ubiti zbog otpora pri pokusaju hapsenja.

msc.Milos

pre 9 godina

(Pravnik, 01. septembar 2014 20:11)
ne razumem cemu minusi, sve sta je covek rekao je istina. Pravno utemeljeno takodje. Znaci nemoguce je reci nesto protiv vladajuce stranke. Jel to najava povratka u ne tako davnu proslost?

Molio bih b92 da onemoguci postavljanje komentara i + - sa proxy-a. Takodje nije tesko uvesti i antibot sistem. Postavis komentar na jednu temu i mozes samo jednom da "glasas" sa + -. Koliko komentara na jednoj temi postavis toliko puta glasas. Takav sistem zajedno sa zabranom proxy pristupa i videcemo sta ljudi stvarno misle. Ovaj bedni pokusaj stelovanja narodnog mnjenja vredja i niskointeligentne, a one normalne zgrazava....

Realni

pre 9 godina

@Pravnik

Proći će još mnogo vremena da to shvate državni funkcioneri a kamoli građani koji ne razumiju da je potpuno nezavisno funkcionisanje INSTITUCIJA u njihovom najvišem interesu. Ništa se na Balkanu nije promijenilo od "kadija te tuži - kadija ti sudi" vremena.

Potpuno je suvišna i izjava o ekstradiciji za "par dana ili nekoliko nedelja", dovoljno je reći da je postupak u toku jer 9 od 10 stvari u tom procesu ne zavise od njega.

Tarana

pre 9 godina

Za sve koji su nedeljama ovde hejtovali i maltene navijali da zlikovac ne bude uhvacen, konacno nesto da im makar na malo zapusi usta. Ovde je pored policije i diplomatija uradila dobar posao i ocekujem da ubica uskoro bude prosledjen u Srbiju.

Pravnik

pre 9 godina

Ministar policije pravi cvrst slucaj za sud? To je posao jednog drugog drzavnog i nezavisnog organa, Tuzilastva. Tvoj posao je da se postaras da policija kvaliteno i efikasno uradi svoj deo posla, a to je da operativno postupi prema naredbi javnog tuzioca i u skladu sa pravilima svoje struke.
Kao sto nije posao premijera da nosi cebice, decu i hleb, tako nije ni posao ministra policije da bude tuzilac, ili posao medija da budu sudije. Uz ne toliko nesporno postojanje osnovane sumnje, flagrantno se krsi pretpostavka nevinosti i osumnjiceni se oglasava krivim.

Pedja

pre 9 godina

@E ovo je za naslov!

A sta ti dodje taj pokret, nesto kao udruzenje narko dilera koji ce braniti ovog nesrecnika koji nije ubio samo ovog mladog decka na Brankovom mostu, nego drogom jos ko zna koliko njih, sram te bilo...

mozak

pre 9 godina

A gaženje devojke u Ustaničkoj, ubistvo, bežanje sa lica mesta, predaja u prisustvu Pink tate, ...... Šta bi sa time? Šta radi tužilac?

samo kažem

pre 9 godina

Ne mogu da shvatim ove teoretičare zavera više. Ja sam stvarno nepoverljiv prema našoj lopovskoj državi ali ne namešta se 7 (sedam) ljudi za 1 (jednono) ubistvo. Pa i sam Vučić da je zgazio Luku namjestili bi jednog čovek a ne 7 ljudi za pomaganje plus izjave devojaka koje su bile u kolima i itd. Ako hoćeš da ti priča nema rupe namestiš jednog onda ga rokneš ko ameri Li Harvi Osvalda npr a ne celu bulumentu. Šuplje šuplje šuplje!

Todor

pre 9 godina

Da bas se potrudila nasa policija. Digli su sve snage na noge i hvala bogu nije pocinilac pobegao iz zemlje. A rade ljudi i u Kini cak. Sve cestitke Vucicu za dobro uradjen posao. Da nije njega i kolege doktora da nas stite ja bih se plasio za svoj goli zivot.

Ime i prezime!

pre 9 godina

i vidim puno pohvale nasoj policiji!Pa gospodo iz Mupa,sta da vam kazemo,hvala!?Zasto?Zato sto jasete drzavni internet i kucate kometare na vesti!?
Kina,zemlja od 1.6 milijardu ljudi nadje a vi ni macku bre neznate da skinete sa drveta!Ajde bre,tracarite po sokacima,spiljunirate ko se skim ljubavise a kriminalci vam beze ko non stop!

Gospodo iz Mupa,posao policije je da spreci i upoziri na prekrsaj zakona a tek onda da kaznjava!Malo demokratije,nemoj da vam OZNA viri iz du**ta!

Ime i prezime!

pre 9 godina

ovo sve lici na onaj film U KINI JEDU PSE!
Bez uvrede za porodicu preminulog Luke ali ovaj lik ni kriv ni duzan ima da robija! Tako mi se sve ovo cini!

Ako hocete pravdu ostavite ga u Kini!

O Boze!

pre 9 godina

@(Ime i prezime! 1. septembar 2014 19:10)- A treba verovati u ono sto se tebi cini? Pa jos pustiti coveka sa jos 2,3 devojka iz kola koje ce isto robijati, i loviti nekog ko se tebi cini?

Boban

pre 9 godina

Originalni snimak i zvanicni se ne slazu. Izgleda da nisu cak ni ista kola.

Imamo situaciju na zvanicnom da imamo konstantnu kruznu mrlju na prozoru i izgleda da je taj deo kopiran sa drugih kola kako bi se prikrio vozac ali je to uradjeno nevesto i lako se moze videti pazljivim posmatranjem da je u pitanju intervencija na snimku.

Zasto na kamerama nema datuma i vremena snimaka? Zato sto je to iseceno. Sve ovakve kamere imaju vreme na sebi uvek.

Cela ova namestaljka ce se kad tad otkriti a onda idu na dozivotne svi koji su ucestvovali u njoj bez izuzetaka !

Vladimir

pre 9 godina

Vidim par komentara o dobrom radu policije.

Nadam se da se to odnosi na kinesku policiju, koja je uhapsila osumnjicenog. Nasa policija jos uvek nije uspela da pronadje kola.

Saul Goodman

pre 9 godina

Sto mu Kinezi ne nadjose neku drogu, pa bi verovatno za koji mesec poljubio travnjak na nekom kineskom stadionu... Takav kao on ne zasluzuje nista bolje...

E ovo je za naslov!

pre 9 godina

Ima li zainteresovanih omladinaca da se formira antibot pokret u Srbiji i udara kontra komentarima koji vredjaju inteligenciju gradjana Srbije? Sve bi bilo koordinisano i na dobrovoljnoj bazi. Ne moze nas niko toliko platiti koliko mi mozemo besplatno da uradimo pravu stvar.

Veselje se siri na sve strane

pre 9 godina

"Nije bilo lako pronaći čoveka, kako je i sam ambasador rekao, među milijardu i 300 miliona ljudi", naveo je Stefanović.

E moj "doktore", ganjali ste coveka do Kine, umesto da ste lepo odradili posao i uvatili ga za 48 sati ili bar za onih 15 dana koliko je bio u Srbiji.
Ovde nesto GADNO SMRDI i niko me nece ubediti u suprotno!

na ta sa

pre 9 godina

Sve je u ovoj priči sumnjivo počevši od toga da je devojka iz auta izbrisala snimak sa telefona u trenutku nesreće...nažalost šta god da je u pozadini jedan život je ugašen!!!

Milan

pre 9 godina

Najnovije S**na hapsi i po Kini a da tamo ne kroči, t*pavi premijer hapsi po Južnoj Americi, a da ne zna na karti da pojaže gde je Bogota... a ja živim na Marsu okružen Srbima.

uros

pre 9 godina

Nemojte da budete naivni ljudi.Kada se sve sabere od pocetka pa do kraja samo slep covek ne bi video da je ovo cista namestaljka sa ovim tipom.Namestili su njega da bi zastitili tu osobu koja je neko i nesto u ovoj zemlji.Sve te price su iskreirane i smisljene da bi nama mazali oci eto toliko...

Slobodan Poznanovic

pre 9 godina

@(Zg Hr EU!, 1. septembar 2014 17:39)

Naravno da moze da se desi svakome, ali normalan covek posle nesrece stane da pomogne povredjenom, tako je po zakonu kod nas u Srbiji. A ovaj je pobegao, ucenio saputnike, prikrio tragove, sto znaci da nije pokazao ni truku kajanja, i zato ga treba najstrozije kazniti.

Pravednik

pre 9 godina

Malo sam ogorčen na naš zakon. Biće osuđen za prekršaj u bezbednosti saobraćaja, a ne za ubistvo. Ipak je izgubljen jedan mlad zivot.

soner

pre 9 godina

Za svaku pohvalu je njegovo hapšenje. Ni jednog momenta nisam sumnjala da neće biti uhapšen. Prosto, takve vrste zločina mora biti adekvatno kažnjen a njihovi pocinioci izvedeni pred lice pravde. Samo tako cemo mi gradjani imati poverenje u pravosudje, u instituciju koja je proslom vremenu izgubila svoju pravu ulogu.

nisam ja, ja je

pre 9 godina

Stari, svima se to može dogoditi. Ne reci nikad, ne reci uvijek.
(Zg Hr EU!, 1. septembar 2014 17:39)

Samo sto mozda ne bi svi pobegli s mesta nesrece, a pogotovu ne bi svi bezali do Kine.

O cemu mi pricamo

pre 9 godina

O cemu mi pricamo!?Kamo srece da se svako ubistvo resava ovako brzo..Neko napisa sposobnost, efikasnost, doslednost...ha. o cemu mi piracmo!?

marija

pre 9 godina

Kako vidim uvek ima dezurnih teoreticara zavere kojima je sve smisljeno i sve namestaljka , a nikako nece reci da je ovo ipak rezultat danonocnog rada ogromnog broja policajaca

Che

pre 9 godina

pored onoga sto mu sleduje po zasluzi, poput kazne za ubistvo, za bezanje i saobracajnu nesrecu, mogao bi da ponese i titulu najglupljeg begunca u novijoj istoriji.
Kina je bas zemlja za skrivanje Evropljana, nije bio samo glup da izazove saobracajku i da pobegne sa mesta nesrece i odnese jedan zivot, i nije bio samo glup da bezi kao da je najozloglaseniji kriminalac na svetu, vec je i dovoljno glup da pobegne na deo sveta gde se neko ko nije iz Azije provali na kilometar. Fascinira ponasanjem, njemu je IQ verovatno u minusu.

Rodoljub

pre 9 godina

Nadlezne sluzbe Srbije u saradnji sa policijama drugih drzava je uspela da uhapsi ubicu Luke Jovanovica, pa ce sad nase tuzilastvo i pravosudje moci da sprovedu ovaj slucaj do kraja.

uredni neplatisa

pre 9 godina

dve stvari - kako neko moze da promeni prezime i da ne vrati VAZECI stari pasos sa izgovorom da ga je izgubio. ako je i prijavio gubitak zasto se taj pasos ne blokira da ne moze sa njim da se napusti drzava? drugo, nije slucajno da je otisao u drzavu kojom nemamo uredjenu ekstradiciju sto znaci da ga advokati uveliko savetuju i spremaju neku sudsku mucku

Ratko

pre 9 godina

Policija nije dobila dnevnice i putne troskove za po godinu dana, bolje bi bilo ministru da o tome razmislja i nadje nacin kako da se isplati to ljudima. Policijski sektor katastrofa od opreme i vozila nema nista ni u najavi a on sad daje izjave kao da su uhapsili Pabla Eskobara a ne begunca iz saobracajne nesrece. Ne daj Boze nikome to sto su poginuli Luka i begunac Marko preziveli u ovoj tragediji. Ovakvo medijsko ushicenje i pracenje celog slucaja je za anale. Mislim da je rat u Ukrajini koji preti da postane globalni u rangu sa izvestavanjem o jednoj saobracajnoj nesreci sa smrtnim ishodom. Ovaj Milicev je trebao samo tu noc da stane i svega ovog ne bi bilo, vec bi ceo slucaj bio u jednoj rubrici na pola novina. Stepen inteligencije kod tog momka je katastrofa.

dex

pre 9 godina

Caki i slicni, da li vi zaista mislite da ga je doktor uhapsio? Doktor i njegov mentor su mu kao i Kosmajcu dojavili preko tv-a da bezi i covek je pobegao. To nije ni glupost, vec otvorena saradnja sa kriminalcima i ubicama. Kinezi odmah odmah uhapsili, a mi ga ni pronaci nismo mogli, pa ni na aerodromu kad je odlazio. Jaka sposobnost. Naravno, ostaju silne nelogicnosti koje nazalost ukazuju da uopste to nije osoba koja je pocinila ,,saobracajni prekrsaj."

F1fan

pre 9 godina

(Za F1fan-a, 1. septembar 2014 17:43)
Ne razumem ni ja vas.Šta je nejasno? Rekao sam u postu da je vest bila da je Bojan Jovanović SASLUŠAVAN u MUP.Tako glasi naslov. A ovo je bila redovna procedura pridruživanja gonjenja u trenutku podizanja optužnice koju će posle formiranja predmeta raditi Javno tužilaštvo.Ako znate proceduru.

oko za oko

pre 9 godina

Pravda bi bila da mu se polome noge i da se ostavi na Brankovom da lezi a neko na lutriji da izvuce priliku da ga zgazi i da se lagano odveze....

milos

pre 9 godina

Lukin mladi zivot niko ne moze da povrati ali ako je tacno da je Milicev uhapsen , nadam se da ce u Srbiji za to sto je ucinio odlezati maksimalnu kaznu zatvora

Aleksandar

pre 9 godina

''Drago mi je da je uhapsen,jos jedan dokaz da nasa policija radi svoj posao.
(CALE, 1. septembar 2014 17:35)''

Pa znači video sam za svojih 60 godina debila i debila, ali kao što su ovi ,,NAPREDNI BOTOVI'' e pa to još ne videh. Pa a**bo jedna, njega je uhapsila kineska policija, a vaša policija na čelu sa vašim doktorom policijskih nauka ,,Nešom S*inom''(umetničko ime) ga je posle dve nedelje upozorila i pustila da odmagli. E pa kad takvi kao ti na ovakvim mestima štite likove i dela AV i njegovog konzilijuma ''DOKTORA'' siguran sam da kraj nije daleko.
Aleksandar

Jelena

pre 9 godina

Posle beznadeznog bekstva, Milicev je uhapsen i pravda ce koliko toliko biti zadovoljena, jer jedan zivot je zbog njegove bahataosti ugasen.

Janko99

pre 9 godina

Dosta je bilo optuzbi na rad policije ali ipak se mora priznati da je doslo do vidljivih pomaka. Kriminal I korupcija su bolesti koji se tesko iskorenjuju ali mislim da sada postoji cvrsta volaj da se zlocincima stane na put I da vise nema zasticenih. Mislim da ce se vise biti vidljiv rad policije

Naizgled

pre 9 godina

Ne razumem napade na policiju, do sada je svaki slucaj priveden kraju! Ili je klasicno politicko pljuvanje ili nama Srbima zaista nikad ne mozes ugoditi...

POPovanje

pre 9 godina

Nikad kraja ljudskoj gluposti jer kako drugačije nazvati komentare ovih retardiranih botova koji zasluge za hapšenje koje se dogodilo u Kini pripisuju srpskoj policiji. Jadna li je budućnost Srbije s takvim mentalnim sklopovima.

nisam ja, ja je

pre 9 godina

bas je glup....kako je uopste pomislio da moze da se sakrije u Kini i utopi u masu??
(london's calling, 1. septembar 2014 16:41)

Mozda je nabacio Kim frizuru, pa glumio turistu iz Sev.Koreje? Salu na stranu, kao sto je nama teze da razlikujemo Kineze, tako je i njima, pretpostavljam, teze da razlikuju nas. Za njih je on mogao biti "samo jos jedan od 500 miliona neprijavljenih Evropljana". A za Kineze, videti Zapadnjaka, cak i u najvecoj nedodjiji, vise odavno nije kao da su videli mecku kako igra.

Gaga

pre 9 godina

Ovi naprednjaci koriste svaku priliku za ličnu i stranačku promociju! Kakva, bre, konferencija za medije!? Nije taj lik jedini osumnjičeni da je usmrtio čoveka automobilom! Sve mi je ovo čudno jer ne shvatam zbog čega se drži konferencija za medije kada se svakodnevno srećemo sa sličnim situacijama? Da li je ovo posao ministra? Nego, mora da sluša što "tata" kaže!

I.R.

pre 9 godina

Pored ovozemaljske stici ce ga i bozja kazna jednog dana za nesaosecanje i ne pruzanje pomoci prema licu koje je povredio i koji je na kraju nesrecno preminuo.

Alan Ford

pre 9 godina

"Konferencija za novinare ministra policije zakazana je za 18.45."
Pa, dobro, je l' ga on 'apsio? Pa nisu uhapsili Ajhmana ili Karlosa pa da ministar iuzlazi sa ko zna kakvim informacijama. Verovatno će da izgleda ovako "Svaka čast, da kažem, Premijeru koji je, da kažem, svojim predanim radom omogućio da osumnjičeni, da kažem, bude uhapšen..."
A i teško bilo uhapsiti našeg u Kini. To kao kad bi se crnac krio u Srbiji.

e

pre 9 godina

kad bi tako juril isve krivce i ubice. onaj ministar sto je zgazi odete na prelazu vozeci pija i jos pobegao njemu nista. nije mi jasno samo kako u ovoj zemlji imamo razlicite arsine za ubistva. evo sad ovaj taksista ubi coveka zbog racuna kao tukli ga 10 minuta i onda je on ubio ovog. zna li neko kako izgleda posle 10 minuta batinjanja? men ise cin ida je lik izvadio utuku odmah. policija i sudstvo pa i mi kao narod birma ona ciju cemo stranu a ne gleda se zakon. meni je taksista razbi osofersajbnu jer ga nisma pustio a nije imao prveenstvo policajac je sma orekao man ise covec bolej odustani od svega bolje je za tebe.

adam

pre 9 godina

Pravda za njega ne znači pravosudnu presudu za delo! To svima treba da bude jasno. Nesreća se desi, njegovi postupci i bekstvo posle nesreće se ne dešavaju ljudima koji slobodu zaslužuju, bilo kada i bilo kakvu! Nek to imaju na umu oni koji sa njim budu robijali. Kao i sa njegovom jatacima. Bilo da su muški i ženski!

Dule

pre 9 godina

Gospodine ministre, niko nije kriv dok se ne dokaže pred sudom, nikoga ne treba "razvlačiti" po medijima, sve žrtve su jednako bitne za porodice, za državu!

Aca

pre 9 godina

Gospodinu ministru bi bolje bilo da rešava probleme policije, žandarmerije, da poboljša uslove rada naše policije, a ne da deli i odlučuje koji su slučajevi više bitni, a koji manje bitni! Žrtva je žrtva, ma ko to bio!!!

Zg Hr EU!

pre 9 godina

Ja bih dao Kinezima da ga osude, zna se kako tamo prolaze ubice. Mi smo Monako za teska krivicna dela.
(sofronije, 01. septembar 2014 17:28)
Stari, svima se to može dogoditi. Ne reci nikad, ne reci uvijek.

Forenzičar

pre 9 godina

Niko nije uspeo da se sakrije, dugo, pa ni on! I drugi su usmrtili ljude ( Petra, sin Željka Mitrovića,ostali znani i neznani), pa se nije dizala tolika prašina, niti je ministar policije držao konferencije za medije! (Aca, 1. septembar 2014 16:38)

Bilo bi stvarno lepo da se prestane sa mešanjem Petre Cvijić u svaku nesreću s smrtnim ishodom u Srbiji. Niti je pobegla,niti je pila,niti je brzo vozila.Pomogla je deki,koji je umro zbog opšteg stanja zdravlja i od posledica udara. Popustilo mu je srce nije imao ni jednu koščicu polomljenu.

Nikola

pre 9 godina

Ne tereti se za ubistvo kako stoji u tekstu nego za "Osumnjičeni Milićev tereti se za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja za koje je zaprećena kazna zatvora do osam godina, kao i za nepružanja pomoći povređenom u saobraćajnoj nesreći." I sve dok mu ne nadju kantrimena istraga nije gotova a ceo slucaj visi.Najbitnije je da kum prizna ili pokaze gde je auto.Cak i da ga osude na pun iznos zaprecene kazne za to delo ,malo je 8 godina ili da tuzilac menja tuzbu.

Hedona

pre 9 godina

Drago mi da je slučaj do kraja završen, i da će se krivac kazniti. Ovo je monstruozno ubistv. Da neko nema ni malo obzira prema drugima da udaričoveka kolima i pobegnete sa mesta nesreće.Da nema ni malo ljudskosti u sebi trebao je da zaustavi auto, i da pomognem mladiću, prosto ne mogu da verujem da postoje takvi ljudi.Prvi put imamo MUP koji odgovorno radi svoj posao.

F1fan

pre 9 godina

Vi novinari ne možete ni običnu vest tačno da interpretirate.Nije SASLUŠAN otac već je dao iskaz da se kao oštećena strana pridružuje gonjenju lica za koje se sumnja da je počinilac gaženja.Drugo je pitanje što je 99% da su mu rekli da je Marko uhapšen jer je vremenska razlika Kine i Srbije 6-7 časova i verovatno su u MUP-u već znali za hapšenje.

Miki

pre 9 godina

Prema mom mišljenju,nije dobro da ministar policije drži konferencije za medije samo u nekim slučajevima, a druge zanemaruje. Pravi se nepotreban linč po medijima, a neki drugi ljudi koji su učinili istu ili sličnu stvar ostaju prikriveni,zaštićeni, pa se onda postavlja pitanje da li smo svi jednaki pred zakonom, pred pravdom i da li su sve žrtve jednako vredne?

Pedja

pre 9 godina

Nije bilo konferencije za medije kada je sin Zeljka Mitrovica napravio saobracajku jer je tada ministar bio Dacic. E, zbog toga, ako nekome nije jasno. I nemojte da se pravite ludi. Dacic nije resio ni jednu ozbiljnu stvar u policiji, a smenio je pomocnika zamenika ekonoma policijske stanice u Smederevu i nikoga vise...

Za F1fan-a

pre 9 godina

"Nije SASLUŠAN otac već je dao iskaz da se kao oštećena strana pridružuje gonjenju lica". Ja vas uopste ne razumem. Sta se ocekuje od njegovog oca da uradi kad se "pridruzio gonjenju lica"?

Stigla lova Marko a?

pre 9 godina

Najnovija vest bi bila da su uhapšeni svi oni koji su plagirali doktorate, a pravi Lukin ubica će se saznati tek kad ovi siđu sa vlasti i otvore se tajni dosijei. Niko me ne može ubediti u suprotno.
Ajmo botovi sad minusi, a kroz godinu dana ćete biti zabezeknuti koga ste podržavali.

Yammy

pre 9 godina

Ko udara minuse na podrsku hapsenja UBICI , jel rodbina saucesnika, dana, Bojana, Tamara, Milica, kum...... Sramote bre podrzavate ubicu i saucesnike ali da je vase prica bi drugacija bila. Malo realnosti i postovanja prema zrtvi i porodici ne bi vam skodilo osim sto ste sramota za posten ljudski rod.

Jovana

pre 9 godina

Nadam se da je ovo tacna informacija. Cinjenica je da Luku nista ne moze da vrati ali kaznjavanje zlocinca moze da bude neka vrsta satisfakcije roditeljima. Ono sto je tuzno jeste da je dizanje medijske buke u Srbiji jedini nacin da se policija i tuzilastvo poguraju u svom poslu. Tijana i Luka su primer za to.

rade

pre 9 godina

Zastrasujuce, pored svega sto se desilo na Brankovom mostu, je to sto kriminalci imaju para "ko blata" - pa znemo li mi koje su tu pare da se bezi preko pola sveta?

Marko

pre 9 godina

Sone: 'Milicev je lociran u Turskoj i ne postoji mogucnost da je napusti, hapsenje je pitanje dana'.
Uhapasen u Kini, svaka cast, ne omalovazavam i podrzavam, ali je ovo samo jos jedan u milion primera kako nas politicari lako obrlate sa 'sigurnim' informacijama.

Escobar

pre 9 godina

Vece su vesti komentari botova od same vesti o kojoj se prica. Daj oladite malo suvise zamarate sebe sa kuckanjem poruka podrske ministru koji se ponasa kao PR Mup-a.

mozda

pre 9 godina

"bas je glup....kako je uopste pomislio da moze da se sakrije u Kini i utopi u masu??"
(london's calling, 1. septembar 2014 16:41)

Verovatno je i on bio upoznat sa ovim:" ...Srbija i Kina nemaju ugovor o ekstradiciji....."
Cak i ako dodje do ektradicije, to ce malo duze da potraje. Ali ako bude cekao u kineskoj prdekani, mozda ce on sam da trazi da ga salju za Srbiju.

Dalibor J

pre 9 godina

Jeste da ovo neće vratiti jedan mlad život, ali bar neće biti u prilici da učini zlo još nekom. Pohvala i za unutrašnjih poslova i sve one koji su bili angažovani na rešavanju ovog slučaja.

Putnik

pre 9 godina

jos jedna prilika za promociju ministra policije na konferenciji za stampu koju treba da odrzi rukovodilac Sektora kriminalisticke policije grada Beograda, ali svaka cast Kinezima - za samo mesec dana...

marija

pre 9 godina

pokušao da se sakrije u kini? pa da, tamo baš ne upada u oči, prosto se stapa sa okolinom. ne samo što je hrabar i moralan, nego je izgleda i bistar. kao boza.

Zoran

pre 9 godina

Nadam se da ce dobiti adekvatnu kaznu, po kratkom postupku! Plasim se samo da iza njega stoje jaki ljudi koji ce ga, nakon odugovlacenja procesa i stisavanja medijske kampanje, izvuci!

Sale

pre 9 godina

Konferencija za medije? Zašto nije bila konferencija za medije kada je sin Željka Mitrovića kolima usmrtio devojku na pešačkom prelazu? Ne samo da nije bila, već sumljam da čak i ovaj moj komentar ne smete ni da objavite!

Novski

pre 9 godina

Opa izgleda da nasa milicija radi nesto osim toga sto prima mito od kriminalaca,obucava se da kontrolise narod po GSPu i pusta da nam kidaju dan za danom,metar po metar drzavne teritorije.
To Milicijo!

Aca

pre 9 godina

Niko nije uspeo da se sakrije, dugo, pa ni on! I drugi su usmrtili ljude ( Petra, sin Željka Mitrovića,ostali znani i neznani), pa se nije dizala tolika prašina, niti je ministar policije držao konferencije za medije!

Sale

pre 9 godina

Konferencija za medije? Zašto nije bila konferencija za medije kada je sin Željka Mitrovića kolima usmrtio devojku na pešačkom prelazu? Ne samo da nije bila, već sumljam da čak i ovaj moj komentar ne smete ni da objavite!

marija

pre 9 godina

pokušao da se sakrije u kini? pa da, tamo baš ne upada u oči, prosto se stapa sa okolinom. ne samo što je hrabar i moralan, nego je izgleda i bistar. kao boza.

Aleksandar

pre 9 godina

''Drago mi je da je uhapsen,jos jedan dokaz da nasa policija radi svoj posao.
(CALE, 1. septembar 2014 17:35)''

Pa znači video sam za svojih 60 godina debila i debila, ali kao što su ovi ,,NAPREDNI BOTOVI'' e pa to još ne videh. Pa a**bo jedna, njega je uhapsila kineska policija, a vaša policija na čelu sa vašim doktorom policijskih nauka ,,Nešom S*inom''(umetničko ime) ga je posle dve nedelje upozorila i pustila da odmagli. E pa kad takvi kao ti na ovakvim mestima štite likove i dela AV i njegovog konzilijuma ''DOKTORA'' siguran sam da kraj nije daleko.
Aleksandar

Yammy

pre 9 godina

Ko udara minuse na podrsku hapsenja UBICI , jel rodbina saucesnika, dana, Bojana, Tamara, Milica, kum...... Sramote bre podrzavate ubicu i saucesnike ali da je vase prica bi drugacija bila. Malo realnosti i postovanja prema zrtvi i porodici ne bi vam skodilo osim sto ste sramota za posten ljudski rod.

Vladimir

pre 9 godina

Vidim par komentara o dobrom radu policije.

Nadam se da se to odnosi na kinesku policiju, koja je uhapsila osumnjicenog. Nasa policija jos uvek nije uspela da pronadje kola.

Slobodan Poznanovic

pre 9 godina

@(Zg Hr EU!, 1. septembar 2014 17:39)

Naravno da moze da se desi svakome, ali normalan covek posle nesrece stane da pomogne povredjenom, tako je po zakonu kod nas u Srbiji. A ovaj je pobegao, ucenio saputnike, prikrio tragove, sto znaci da nije pokazao ni truku kajanja, i zato ga treba najstrozije kazniti.

Jovana

pre 9 godina

Nadam se da je ovo tacna informacija. Cinjenica je da Luku nista ne moze da vrati ali kaznjavanje zlocinca moze da bude neka vrsta satisfakcije roditeljima. Ono sto je tuzno jeste da je dizanje medijske buke u Srbiji jedini nacin da se policija i tuzilastvo poguraju u svom poslu. Tijana i Luka su primer za to.

Naizgled

pre 9 godina

Ne razumem napade na policiju, do sada je svaki slucaj priveden kraju! Ili je klasicno politicko pljuvanje ili nama Srbima zaista nikad ne mozes ugoditi...

milos

pre 9 godina

Lukin mladi zivot niko ne moze da povrati ali ako je tacno da je Milicev uhapsen , nadam se da ce u Srbiji za to sto je ucinio odlezati maksimalnu kaznu zatvora

marija

pre 9 godina

Kako vidim uvek ima dezurnih teoreticara zavere kojima je sve smisljeno i sve namestaljka , a nikako nece reci da je ovo ipak rezultat danonocnog rada ogromnog broja policajaca

Pedja

pre 9 godina

@E ovo je za naslov!

A sta ti dodje taj pokret, nesto kao udruzenje narko dilera koji ce braniti ovog nesrecnika koji nije ubio samo ovog mladog decka na Brankovom mostu, nego drogom jos ko zna koliko njih, sram te bilo...

Putnik

pre 9 godina

jos jedna prilika za promociju ministra policije na konferenciji za stampu koju treba da odrzi rukovodilac Sektora kriminalisticke policije grada Beograda, ali svaka cast Kinezima - za samo mesec dana...

Stvar

pre 9 godina

Policiju zaista retko hvalim, ali svaka cast sto je uspela da resi ovo i ubistvo male Tijane. Znam da ce ovde biti vecito nezadovoljnih ljudi, ali policija je uradila svoj deo posla, resila je slucajeve koji ce, po svemu sudeci, dobiti epilog na sudu.

Mijo

pre 9 godina

Poruka pronicljivim teoreticarima zavere. A zasto bi nekome ko zeli da sakrije "stvarnog" vozaca-ubicu uopste bio potreban Milicev, njegovo drustvo, taksista, kum i ostali svedoci? Samo bi rizikovao da se ta namestaljka provali. Bolje bi bilo da jednostavno objavi da je nemoguce pronaci vozaca, kamere zakazale, niko od ocevidaca nije video i zapamtio tablice Morisa i slicno. I sve bi se zaboravilo za par meseci, kao i u mnogim slicnim slucajevima gde vozac-ubica nikada nije otkriven. U svetu, uostalom, ima na hiljade takvih neotkrivenih slucajeva, uz svu modernu tehnologiju na putevima i ulicama.

Rodoljub

pre 9 godina

Nadlezne sluzbe Srbije u saradnji sa policijama drugih drzava je uspela da uhapsi ubicu Luke Jovanovica, pa ce sad nase tuzilastvo i pravosudje moci da sprovedu ovaj slucaj do kraja.

CogitoErgoSum

pre 9 godina

Oni koji su toboze pravnici mogli bi i da shvate da je Stefanovic konstatacijom da je ovo cvrst pravni slucaj ili kako je to vec rekao samo otklonio sumnju jucerasnjih, ali i danasnjih, a bice takvih i sutra, teoreticara zavere i pljuvaca po svakom uspehu ove vlasti koji su razvijali teoriju da ista nekog krije... Dakle, neka mu sud sudi u ime naroda, da nije tako policija se ne bi stalno zalila da one koje uhapsi sudovi oslobode, ali nazalost i to je posledica katastrofalne reforme u pravosudju od nekih iz proslosti...

Janko99

pre 9 godina

Dosta je bilo optuzbi na rad policije ali ipak se mora priznati da je doslo do vidljivih pomaka. Kriminal I korupcija su bolesti koji se tesko iskorenjuju ali mislim da sada postoji cvrsta volaj da se zlocincima stane na put I da vise nema zasticenih. Mislim da ce se vise biti vidljiv rad policije

uros

pre 9 godina

Nemojte da budete naivni ljudi.Kada se sve sabere od pocetka pa do kraja samo slep covek ne bi video da je ovo cista namestaljka sa ovim tipom.Namestili su njega da bi zastitili tu osobu koja je neko i nesto u ovoj zemlji.Sve te price su iskreirane i smisljene da bi nama mazali oci eto toliko...

soner

pre 9 godina

Za svaku pohvalu je njegovo hapšenje. Ni jednog momenta nisam sumnjala da neće biti uhapšen. Prosto, takve vrste zločina mora biti adekvatno kažnjen a njihovi pocinioci izvedeni pred lice pravde. Samo tako cemo mi gradjani imati poverenje u pravosudje, u instituciju koja je proslom vremenu izgubila svoju pravu ulogu.

Jelena

pre 9 godina

Posle beznadeznog bekstva, Milicev je uhapsen i pravda ce koliko toliko biti zadovoljena, jer jedan zivot je zbog njegove bahataosti ugasen.

SNS je zlo

pre 9 godina

@ (CogitoErgoSum, 1. septembar 2014 21:12)

Kojih iz prošlosti? pa ovaj režim je oslobodio oko 4.000 krimosa, ovaj režim je oslobodio optužbi sve viđenije lopove i krimose...ovaj režim je oslobodio Kertesa, Tomića(iz DSS), Caneta...Ovaj režim na sve načine pokušava da oslobodi odgovornosti sina Željka Mitrovića, koji je pregazio-ubio devojku...Pa i ova nepotrebna, propagandna, konferencija za medije je počela pred Pink dnevnik, pa kako to da baš počne u 18,30h, kad i Pink vesti-dnevnik, jel to slučajno ili je baš tempirano...nema Pink dnevnika koji ne počne sa Vučićem, sve Vučićeve i sns konferencije za štamou Pink direktno prenosi...pa je i bivša Vučićeva supruga(Ksenija) dobila prosto na Pinku, ima svoju emisiju...itd, itd. Mitrović mora da se oduži...I da li mislite da neki bivši štite Mitrovićevog sina ili sadašnji? Prema tome, sns botovi oladite, muka mi je od vaših budalaštinama.

Boban

pre 9 godina

Originalni snimak i zvanicni se ne slazu. Izgleda da nisu cak ni ista kola.

Imamo situaciju na zvanicnom da imamo konstantnu kruznu mrlju na prozoru i izgleda da je taj deo kopiran sa drugih kola kako bi se prikrio vozac ali je to uradjeno nevesto i lako se moze videti pazljivim posmatranjem da je u pitanju intervencija na snimku.

Zasto na kamerama nema datuma i vremena snimaka? Zato sto je to iseceno. Sve ovakve kamere imaju vreme na sebi uvek.

Cela ova namestaljka ce se kad tad otkriti a onda idu na dozivotne svi koji su ucestvovali u njoj bez izuzetaka !

Stigla lova Marko a?

pre 9 godina

Najnovija vest bi bila da su uhapšeni svi oni koji su plagirali doktorate, a pravi Lukin ubica će se saznati tek kad ovi siđu sa vlasti i otvore se tajni dosijei. Niko me ne može ubediti u suprotno.
Ajmo botovi sad minusi, a kroz godinu dana ćete biti zabezeknuti koga ste podržavali.

E ovo je za naslov!

pre 9 godina

Ima li zainteresovanih omladinaca da se formira antibot pokret u Srbiji i udara kontra komentarima koji vredjaju inteligenciju gradjana Srbije? Sve bi bilo koordinisano i na dobrovoljnoj bazi. Ne moze nas niko toliko platiti koliko mi mozemo besplatno da uradimo pravu stvar.

SRBIJA Ceka

pre 9 godina

bravo majstori iz SNS,koliko god nepodrzavam bahate i drogirane vozace moram ruku na srce da kazem da je ovo pilicarsko ili kako kazu kriminalci "kikiriki"delo za koje se dobija max 8g.gde su pravi kriminalci? vratite se malo u nazad,Boris Petkov usmrtio devojku na pesackom,Cume takodje,Besa sa miljakovca nosio dete 50metara na haubi i onda ga sutnuo,i Mitrovicev sin ubi devojku,ona voditeljka zenu na pesackom,vozac onog ministra ubi devojku u centru grada itd.
ko je od njih odgovarao? niko..a sad drzite one sponzoruse u CZ-u i sve koji su poznavali ovog idiota,opasnog kriminalca(prekrsajca)ste uhvatili i najavljivalji njegovo hapsenje danima kao da je Eskobar, zasto zaludjujete ovaj narod sa ovakvim idiotima kojih ima 10000 u Srbiji.neka mi porodica pokojnog decka ne zameri ovo se odnosi na drzavu i kolilo im je trebalo da uhvate ovog idi*ta.

Tarana

pre 9 godina

Za sve koji su nedeljama ovde hejtovali i maltene navijali da zlikovac ne bude uhvacen, konacno nesto da im makar na malo zapusi usta. Ovde je pored policije i diplomatija uradila dobar posao i ocekujem da ubica uskoro bude prosledjen u Srbiju.

POPovanje

pre 9 godina

Nikad kraja ljudskoj gluposti jer kako drugačije nazvati komentare ovih retardiranih botova koji zasluge za hapšenje koje se dogodilo u Kini pripisuju srpskoj policiji. Jadna li je budućnost Srbije s takvim mentalnim sklopovima.

samo kažem

pre 9 godina

Ne mogu da shvatim ove teoretičare zavera više. Ja sam stvarno nepoverljiv prema našoj lopovskoj državi ali ne namešta se 7 (sedam) ljudi za 1 (jednono) ubistvo. Pa i sam Vučić da je zgazio Luku namjestili bi jednog čovek a ne 7 ljudi za pomaganje plus izjave devojaka koje su bile u kolima i itd. Ako hoćeš da ti priča nema rupe namestiš jednog onda ga rokneš ko ameri Li Harvi Osvalda npr a ne celu bulumentu. Šuplje šuplje šuplje!

mozak

pre 9 godina

A gaženje devojke u Ustaničkoj, ubistvo, bežanje sa lica mesta, predaja u prisustvu Pink tate, ...... Šta bi sa time? Šta radi tužilac?

Veselje se siri na sve strane

pre 9 godina

"Nije bilo lako pronaći čoveka, kako je i sam ambasador rekao, među milijardu i 300 miliona ljudi", naveo je Stefanović.

E moj "doktore", ganjali ste coveka do Kine, umesto da ste lepo odradili posao i uvatili ga za 48 sati ili bar za onih 15 dana koliko je bio u Srbiji.
Ovde nesto GADNO SMRDI i niko me nece ubediti u suprotno!

Alan Ford

pre 9 godina

"Konferencija za novinare ministra policije zakazana je za 18.45."
Pa, dobro, je l' ga on 'apsio? Pa nisu uhapsili Ajhmana ili Karlosa pa da ministar iuzlazi sa ko zna kakvim informacijama. Verovatno će da izgleda ovako "Svaka čast, da kažem, Premijeru koji je, da kažem, svojim predanim radom omogućio da osumnjičeni, da kažem, bude uhapšen..."
A i teško bilo uhapsiti našeg u Kini. To kao kad bi se crnac krio u Srbiji.

Pravnik

pre 9 godina

Ministar policije pravi cvrst slucaj za sud? To je posao jednog drugog drzavnog i nezavisnog organa, Tuzilastva. Tvoj posao je da se postaras da policija kvaliteno i efikasno uradi svoj deo posla, a to je da operativno postupi prema naredbi javnog tuzioca i u skladu sa pravilima svoje struke.
Kao sto nije posao premijera da nosi cebice, decu i hleb, tako nije ni posao ministra policije da bude tuzilac, ili posao medija da budu sudije. Uz ne toliko nesporno postojanje osnovane sumnje, flagrantno se krsi pretpostavka nevinosti i osumnjiceni se oglasava krivim.

Dalibor J

pre 9 godina

Jeste da ovo neće vratiti jedan mlad život, ali bar neće biti u prilici da učini zlo još nekom. Pohvala i za unutrašnjih poslova i sve one koji su bili angažovani na rešavanju ovog slučaja.

dex

pre 9 godina

Caki i slicni, da li vi zaista mislite da ga je doktor uhapsio? Doktor i njegov mentor su mu kao i Kosmajcu dojavili preko tv-a da bezi i covek je pobegao. To nije ni glupost, vec otvorena saradnja sa kriminalcima i ubicama. Kinezi odmah odmah uhapsili, a mi ga ni pronaci nismo mogli, pa ni na aerodromu kad je odlazio. Jaka sposobnost. Naravno, ostaju silne nelogicnosti koje nazalost ukazuju da uopste to nije osoba koja je pocinila ,,saobracajni prekrsaj."

Miki

pre 9 godina

Priglupi ljudi uvek sumnjaju u najocigledniju istinu. Na stranu virus teorije zavere koji kruzi Srbijom od 90-tih. Dobro rece jedan covek ovde, koji bi idiot pokusao da podvali laznog vozaca-ubicu tako sto ce uplesti u slucaj jos deset svedoka, medju kojima i tri plavuse sa splavova? Da, one sada dobrovoljno gule krompir u Centralnom zatvoru i jedva cekaju da odrobijaju par godina bez licne krivice, osim propusta da prijave narko dilera koji ih moze ubiti zi osvete. A i Milicev je pristao da ucestvuje u ovoj igri. To se sada jasno vidi posto je u novinama stvorena atmosefra linca protiv njega. Tako ce dobiti manju kaznu i lako odraditi posao za koji je placen. Sve je jasno da jasnije ne moze biti. Mnogo lakse je bilo montirati snimak s Milicem kao vozacem Morisa i onda ga ubiti zbog otpora pri pokusaju hapsenja.

Pravnik

pre 9 godina

Zamolio bih cenjenu gospodu sto poslusno klikce misem da pruzi barem jedan logican argument na kojima bazira odredjeni stav, pa da svestranom raspravom mozda i dodjemo do opstekorisnih zakljucaka. No, kako je to nemoguce, mala poruka za njih: Ova zemlja je mnogo propatila, uglavom zbog mnogo poslusnika koji su isto tako "kliktali" i radili sta im se kaze, na opstu stetu. Urazumite se, svako od nas ima u rukama delic sudbine ove zemlje, zato pamet u glavu. Procitajte neku knjigu, prosirite vidike, budite jake licnosti, a ne poltroni koji ce zarad mrve licne koristi biti sluga koji ce, gazeci svoje svoje dostojanstvo, gaziti i po zemlji u kojoj je rodjen. Izvinjavam se na skretanju sa teme.

Неша-Земун

pre 9 godina

Добро је. Чињеница је да Луку ништа не може да врати, али адекватно кажњавање злочинца треба да служи за пример свима, да свако ко би учинио нешто слично неће моћи да побегне од закона.

msc.Milos

pre 9 godina

(Pravnik, 01. septembar 2014 20:11)
ne razumem cemu minusi, sve sta je covek rekao je istina. Pravno utemeljeno takodje. Znaci nemoguce je reci nesto protiv vladajuce stranke. Jel to najava povratka u ne tako davnu proslost?

Molio bih b92 da onemoguci postavljanje komentara i + - sa proxy-a. Takodje nije tesko uvesti i antibot sistem. Postavis komentar na jednu temu i mozes samo jednom da "glasas" sa + -. Koliko komentara na jednoj temi postavis toliko puta glasas. Takav sistem zajedno sa zabranom proxy pristupa i videcemo sta ljudi stvarno misle. Ovaj bedni pokusaj stelovanja narodnog mnjenja vredja i niskointeligentne, a one normalne zgrazava....

Sass

pre 9 godina

@Tupce nisi ti lud, ali malo teze baratas cinjenicama. Elem Milicev je odmah posle zlocina POBEGAO iz Srbije. Malo je teze naci nekog koga nema, cak i u maloj Srbiji, zar ne :).

Kinez

pre 9 godina

Ako smete da objavite komentar sa Blica:
"Боравишна виза у Кини се даје на месец дана. Ако му је истекла виза половином августа онда је ушао у Кину половином јула. Срби рачунајте."

Aca

pre 9 godina

Niko nije uspeo da se sakrije, dugo, pa ni on! I drugi su usmrtili ljude ( Petra, sin Željka Mitrovića,ostali znani i neznani), pa se nije dizala tolika prašina, niti je ministar policije držao konferencije za medije!

Zasto?

pre 9 godina

@sramota....!!!!(drzavljan bivse SFRJ, 1. septembar 2014 18:50),, - Sta je sramota i zasto? Celom svetu pobegnu kriminalci, zato postoji interpolova poternica. Da nije tako ne bi ni postojala. Nismo je mi izmislili.

Guliver

pre 9 godina

"Nije bilo lako pronaći čoveka, kako je i sam ambasador rekao, među milijardu i 300 miliona ljudi", naveo je Stefanović.

Smešno. Kao da tražiš Gulivera u zemlji Liliput.

Gaga

pre 9 godina

Ovi naprednjaci koriste svaku priliku za ličnu i stranačku promociju! Kakva, bre, konferencija za medije!? Nije taj lik jedini osumnjičeni da je usmrtio čoveka automobilom! Sve mi je ovo čudno jer ne shvatam zbog čega se drži konferencija za medije kada se svakodnevno srećemo sa sličnim situacijama? Da li je ovo posao ministra? Nego, mora da sluša što "tata" kaže!

O Boze!

pre 9 godina

@(Ime i prezime! 1. septembar 2014 19:10)- A treba verovati u ono sto se tebi cini? Pa jos pustiti coveka sa jos 2,3 devojka iz kola koje ce isto robijati, i loviti nekog ko se tebi cini?

MASINICA

pre 9 godina

Posto je nasa policija u saradnji sa Interpolom uspesno uradila svoj posao, nadam se da se doticni brzo biti isporucen nasoj zemlji i da ce mu sud odrediti adekvatnu kaznu koju zasluzuje, a to je nadam se 40 godina robije.Ono sto je najvaznije u ovom trenutku je kad se setim da smo svasta imali u ovom nemilom dogadjaju od ukazivanja ne neke moguce vozace katrimena, do teorija zavere da vlast i policija stite nekog iz vrha vlasti a na kraju se potvrdilo da se radi i obicnom krimosu dileru droge koji je pokosio nesrecenog Luku i pobegao sa lica mesta nesrece.

kolega

pre 9 godina

@pravnik

Kolega je sve lepo objasnio, kako bi po zakonu trebalo da funkcionise, ne znam cemu ovoliki minusi? Takodje, pitanje je veliko da li ce ovo delo uopste biti (i da li moze da bude?) okvalifikovano kao ubistvo, ja mislim da ce pre biti sticaj nekoliko dela iz oblsti krivicnih dela protiv bezbednosti javnog saobracaja.

Primer : (1) Učesnik u saobraćaju na putevima koji se ne pridržava saobraćajnih propisa i time tako ugrozi javni saobraćaj da dovede u opasnost život ili telo ljudi ili imovinu većeg obima, pa usled toga kod drugog nastupi laka telesna povreda ili prouzrokuje imovinsku štetu koja prelazi iznos od dvesta hiljada dinara,
kazniće se zatvorom do tri godine.
(2) Ako je usled dela iz čl. 289. st. 1. i 2, 290. st. 1. i 2, 291. stav 1. i 295. st. 1. i 2. ovog zakonika nastupila smrt jednog ili više lica,
učinilac će se kazniti zatvorom od dve do dvanaest godina.

+

Nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, (3) Ako je usled nepružanja pomoći nastupila smrt povređenog lica,
učinilac će se kazniti zatvorom od jedne do osam godina.

Predrag Marjanovic

pre 9 godina

A gaženje devojke u Ustaničkoj, ubistvo, bežanje sa lica mesta, predaja u prisustvu Pink tate, ...... Šta bi sa time? Šta radi tužilac?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mozak, 1. septembar 2014 20:21)

Pitaj presvetlog-sveznajuceg-faraona, tu se on ne mesa u sudstvo i mali pinkovac bude oslobodjen daljeg gonjenja ali da pink blati sve protivnike njegovog velicanstva a da pohvaljuje makete i dela raznih doktora.

Arhivator

pre 9 godina

Prosečan advokat ima da razbuca ovaj slučaj. A iznadprosečan ima uz to da natera ministra da trči gore-dole Nemanjinom i viče "Nikad više neću plagirati doktorat"
Šalu na stranu, dokazi su jako klimavi. Auta nigde. Sve što imaju je video snimak sumnjivog kvaliteta i iskazi sumnjivih svedoka još sumnjivijeg kredibiliteta.

Milan

pre 9 godina

Najnovije S**na hapsi i po Kini a da tamo ne kroči, t*pavi premijer hapsi po Južnoj Americi, a da ne zna na karti da pojaže gde je Bogota... a ja živim na Marsu okružen Srbima.

tanja

pre 9 godina

Zar pisanje o ovom mladicu i tragediji koju je izazvao ,nije vise dosadna. A,ako bas zelite da pisete o ovim temama ima mnogo tragicnijih slucajeva...Drugo,Ministar uopste nije u obavezi da se bavi ovakvim slucajevima,pa su i Drzava i gradjani ,koji su neosporno i cesto bezobrazni u svojim komentarima ,potpuno pobrkali obaveze,dobru volju,demokratiju...Ministar nije istrazitelj...

BG SWISS

pre 9 godina

Stari, svima se to može dogoditi. Ne reci nikad, ne reci uvijek.(Zg Hr EU!, 1. septembar 2014 17:39)Nije tacno,da se svima to moze dogoditi.Voziti preko 100 km/h mogu samo debili,i jos pobeci ..........

Aca

pre 9 godina

Gospodinu ministru bi bolje bilo da rešava probleme policije, žandarmerije, da poboljša uslove rada naše policije, a ne da deli i odlučuje koji su slučajevi više bitni, a koji manje bitni! Žrtva je žrtva, ma ko to bio!!!

uredni neplatisa

pre 9 godina

dve stvari - kako neko moze da promeni prezime i da ne vrati VAZECI stari pasos sa izgovorom da ga je izgubio. ako je i prijavio gubitak zasto se taj pasos ne blokira da ne moze sa njim da se napusti drzava? drugo, nije slucajno da je otisao u drzavu kojom nemamo uredjenu ekstradiciju sto znaci da ga advokati uveliko savetuju i spremaju neku sudsku mucku

koBRA

pre 9 godina

Kordiniranom akcijom MUP Srbije I medjunarodne policije se na jako efikasan I relativno brz nacin doslo do ubice I slucaj je razresen. A svi oni koji su se I na trenutak radovali neuspehu neka im sluzi na cast!

koBRA

pre 9 godina

Kordiniranom akcijom MUP Srbije I medjunarodne policije se na jako efikasan I relativno brz nacin doslo do ubice I slucaj je razresen. A svi oni koji su se I na trenutak radovali neuspehu neka im sluzi na cast!

Бели листић заувек

pre 9 godina

Стварно не могу да разумем неке коментаре.

Неко (није битно ко) је ухапсио осумњиченог за убиство о коме медији (и држава) брује дуже од месец дана.

Креће кукњава (опростите, без икаквих аргумената) "намештаљка, невин, промоција...." а ти исти су колико јуче (проверите коментаре на овом сајту) прозивали државу што ништа није учинила, што крије оптуженог, да је оптужени ДБовац......

Чини ми се да би неки највише волели да оптужени и није ухапшен.

Са друге стране, убиство Бриса Татона, пресуде тање од флис папира, докази чудни, занемарени алибији и многи сведоци........
Исти који кукају да је све око хапшења овог лика у Пекингу фарса, све време су разне Прелиће и остале оптужене за убиство Татона називали дилерима, лоповима, убицама........ и захтевали доживотне робије, принудни рад, самице до краја живота.

Чекајте, има ли краја двоструким стандардима и странчарењу када је правда у питању?

Саберите се и заузмите једнаке стандарде.
Једног оптуженог за убиство готово да претвористе у свеца а другог , под чудним околностима осуђеног (да занемаримо политички притисак, скоро да сте јавно обесили на Теразијама.

Ime i prezime!

pre 9 godina

ovo sve lici na onaj film U KINI JEDU PSE!
Bez uvrede za porodicu preminulog Luke ali ovaj lik ni kriv ni duzan ima da robija! Tako mi se sve ovo cini!

Ako hocete pravdu ostavite ga u Kini!

Ime i prezime!

pre 9 godina

i vidim puno pohvale nasoj policiji!Pa gospodo iz Mupa,sta da vam kazemo,hvala!?Zasto?Zato sto jasete drzavni internet i kucate kometare na vesti!?
Kina,zemlja od 1.6 milijardu ljudi nadje a vi ni macku bre neznate da skinete sa drveta!Ajde bre,tracarite po sokacima,spiljunirate ko se skim ljubavise a kriminalci vam beze ko non stop!

Gospodo iz Mupa,posao policije je da spreci i upoziri na prekrsaj zakona a tek onda da kaznjava!Malo demokratije,nemoj da vam OZNA viri iz du**ta!

zlonenameran

pre 9 godina

pitanje za sve, da li je pokojni mladic obelezio auto trokutom, da li je nosio zeleni prsluk itd itd .... ovaj slucaj ce biti laksi od bilo kojeg nekom ekspertu advokatu, ovaj ce dobiti 1,2 god zbog dosijea... zivi bili videli...

Marko

pre 9 godina

Sone: 'Milicev je lociran u Turskoj i ne postoji mogucnost da je napusti, hapsenje je pitanje dana'.
Uhapasen u Kini, svaka cast, ne omalovazavam i podrzavam, ali je ovo samo jos jedan u milion primera kako nas politicari lako obrlate sa 'sigurnim' informacijama.

Escobar

pre 9 godina

Vece su vesti komentari botova od same vesti o kojoj se prica. Daj oladite malo suvise zamarate sebe sa kuckanjem poruka podrske ministru koji se ponasa kao PR Mup-a.

Goran

pre 9 godina

Vidis kako se moze kad se hoce!
Da je tako ostalim slucajevima pljacke drzave I korupcije, za 6 meseci bi Srbija procvetala, ali tu volja da se ovo sve resi ne postoji...

Борат

pre 9 godina

"Nije bilo lako pronaći čoveka, kako je i sam ambasador rekao, među milijardu i 300 miliona ljudi", naveo je Stefanović.

Jedino je zaboravio da doda da je većina od njih azijatskog izgleda te da g-din Milićev od nje veoma odudara!!!

Novski

pre 9 godina

Opa izgleda da nasa milicija radi nesto osim toga sto prima mito od kriminalaca,obucava se da kontrolise narod po GSPu i pusta da nam kidaju dan za danom,metar po metar drzavne teritorije.
To Milicijo!

ilorad

pre 9 godina

@"Nije bilo lako pronaći čoveka, kako je i sam ambasador rekao, među milijardu i 300 miliona ljudi"

Svaka čast policiji, ali kineskoj, naravno!
(恭喜, 1. septembar 2014 21:06)

A u Kini mnogo tesko da se nadje Srbin :).

darko

pre 9 godina

@(SNS je zlo, 1. septembar 2014 22:16)

...I to veliko zlo, do besmisla su doveli pojam demokratije i gradjanskog drustva, koje svesno unistavaju vec dve godine. Naravno da je "Pink" postao rezimska (nova) "tv-bastilja", zar postoji rezim u cijoj sluzbi nije bio njegov vlasnik, a sada je zavrsio kod naprednjaka. Naravno, potpuno se slazem sa komentarom da bi ovako trebalo resavati sve kriminalne slucjave u Srbiji, i da bi prvo trebalo poceti od tajkuna i politicara. Na zalost, to su samo lepo snovi, jer Srbijom odavno vladaju tajkni, dok su politicke stranke postale njihove marionete. Ruzno je sto SNS svaku priliku koristi za samopromociju, vise ne mogu da se setim, da preprojim koliko se pita ministar Stefanovic pojavio u javnosti povodom ovog slucaja, kao da u policiji nema operativaca koji su radili na ovom slucaju, kao da nema sluzbe za odnose sa javnoscu, kao da je on jedini covek srpske policije. Bss me zanima sta ce dalje biti sa ovim dripcem sto je ubio mladog coveka, i da li ce se sve otkriti do kraja - ovo neka svako tumaci na svoj nacin.

p.s. nikada ovaj slucaj ne bi dobio epilog da nije bilo pritiska javnosti, da je uloga ministra u svemu ovome periferna, posto dok nisu poceli protesti na mostu, njega nigde nije bilo.

Dule

pre 9 godina

Gospodine ministre, niko nije kriv dok se ne dokaže pred sudom, nikoga ne treba "razvlačiti" po medijima, sve žrtve su jednako bitne za porodice, za državu!

Nikola

pre 9 godina

Ne tereti se za ubistvo kako stoji u tekstu nego za "Osumnjičeni Milićev tereti se za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja za koje je zaprećena kazna zatvora do osam godina, kao i za nepružanja pomoći povređenom u saobraćajnoj nesreći." I sve dok mu ne nadju kantrimena istraga nije gotova a ceo slucaj visi.Najbitnije je da kum prizna ili pokaze gde je auto.Cak i da ga osude na pun iznos zaprecene kazne za to delo ,malo je 8 godina ili da tuzilac menja tuzbu.

Ratko

pre 9 godina

Policija nije dobila dnevnice i putne troskove za po godinu dana, bolje bi bilo ministru da o tome razmislja i nadje nacin kako da se isplati to ljudima. Policijski sektor katastrofa od opreme i vozila nema nista ni u najavi a on sad daje izjave kao da su uhapsili Pabla Eskobara a ne begunca iz saobracajne nesrece. Ne daj Boze nikome to sto su poginuli Luka i begunac Marko preziveli u ovoj tragediji. Ovakvo medijsko ushicenje i pracenje celog slucaja je za anale. Mislim da je rat u Ukrajini koji preti da postane globalni u rangu sa izvestavanjem o jednoj saobracajnoj nesreci sa smrtnim ishodom. Ovaj Milicev je trebao samo tu noc da stane i svega ovog ne bi bilo, vec bi ceo slucaj bio u jednoj rubrici na pola novina. Stepen inteligencije kod tog momka je katastrofa.

oko za oko

pre 9 godina

Pravda bi bila da mu se polome noge i da se ostavi na Brankovom da lezi a neko na lutriji da izvuce priliku da ga zgazi i da se lagano odveze....

nexus

pre 9 godina

Ne mozes da ignorišeš ove ds i sns botove, mnogo ih je.
A sta je bilo sa devojkom koju je pinkov sin zgazio kolima? Gde je njena pravda, sud, jak slučaj, nema nedodirljivih.. Bla bla

Miki

pre 9 godina

Prema mom mišljenju,nije dobro da ministar policije drži konferencije za medije samo u nekim slučajevima, a druge zanemaruje. Pravi se nepotreban linč po medijima, a neki drugi ljudi koji su učinili istu ili sličnu stvar ostaju prikriveni,zaštićeni, pa se onda postavlja pitanje da li smo svi jednaki pred zakonom, pred pravdom i da li su sve žrtve jednako vredne?

Pedja

pre 9 godina

Nije bilo konferencije za medije kada je sin Zeljka Mitrovica napravio saobracajku jer je tada ministar bio Dacic. E, zbog toga, ako nekome nije jasno. I nemojte da se pravite ludi. Dacic nije resio ni jednu ozbiljnu stvar u policiji, a smenio je pomocnika zamenika ekonoma policijske stanice u Smederevu i nikoga vise...

Forenzičar

pre 9 godina

Niko nije uspeo da se sakrije, dugo, pa ni on! I drugi su usmrtili ljude ( Petra, sin Željka Mitrovića,ostali znani i neznani), pa se nije dizala tolika prašina, niti je ministar policije držao konferencije za medije! (Aca, 1. septembar 2014 16:38)

Bilo bi stvarno lepo da se prestane sa mešanjem Petre Cvijić u svaku nesreću s smrtnim ishodom u Srbiji. Niti je pobegla,niti je pila,niti je brzo vozila.Pomogla je deki,koji je umro zbog opšteg stanja zdravlja i od posledica udara. Popustilo mu je srce nije imao ni jednu koščicu polomljenu.

F1fan

pre 9 godina

Vi novinari ne možete ni običnu vest tačno da interpretirate.Nije SASLUŠAN otac već je dao iskaz da se kao oštećena strana pridružuje gonjenju lica za koje se sumnja da je počinilac gaženja.Drugo je pitanje što je 99% da su mu rekli da je Marko uhapšen jer je vremenska razlika Kine i Srbije 6-7 časova i verovatno su u MUP-u već znali za hapšenje.

Saul Goodman

pre 9 godina

Sto mu Kinezi ne nadjose neku drogu, pa bi verovatno za koji mesec poljubio travnjak na nekom kineskom stadionu... Takav kao on ne zasluzuje nista bolje...

恭喜

pre 9 godina

"Nije bilo lako pronaći čoveka, kako je i sam ambasador rekao, među milijardu i 300 miliona ljudi"

Svaka čast policiji, ali kineskoj, naravno!

Todor

pre 9 godina

Da bas se potrudila nasa policija. Digli su sve snage na noge i hvala bogu nije pocinilac pobegao iz zemlje. A rade ljudi i u Kini cak. Sve cestitke Vucicu za dobro uradjen posao. Da nije njega i kolege doktora da nas stite ja bih se plasio za svoj goli zivot.

Zoran

pre 9 godina

Nadam se da ce dobiti adekvatnu kaznu, po kratkom postupku! Plasim se samo da iza njega stoje jaki ljudi koji ce ga, nakon odugovlacenja procesa i stisavanja medijske kampanje, izvuci!

na ta sa

pre 9 godina

Sve je u ovoj priči sumnjivo počevši od toga da je devojka iz auta izbrisala snimak sa telefona u trenutku nesreće...nažalost šta god da je u pozadini jedan život je ugašen!!!

Zg Hr EU!

pre 9 godina

Ja bih dao Kinezima da ga osude, zna se kako tamo prolaze ubice. Mi smo Monako za teska krivicna dela.
(sofronije, 01. septembar 2014 17:28)
Stari, svima se to može dogoditi. Ne reci nikad, ne reci uvijek.

nisam ja, ja je

pre 9 godina

Stari, svima se to može dogoditi. Ne reci nikad, ne reci uvijek.
(Zg Hr EU!, 1. septembar 2014 17:39)

Samo sto mozda ne bi svi pobegli s mesta nesrece, a pogotovu ne bi svi bezali do Kine.

mozda

pre 9 godina

"bas je glup....kako je uopste pomislio da moze da se sakrije u Kini i utopi u masu??"
(london's calling, 1. septembar 2014 16:41)

Verovatno je i on bio upoznat sa ovim:" ...Srbija i Kina nemaju ugovor o ekstradiciji....."
Cak i ako dodje do ektradicije, to ce malo duze da potraje. Ali ako bude cekao u kineskoj prdekani, mozda ce on sam da trazi da ga salju za Srbiju.

Realni

pre 9 godina

@Pravnik

Proći će još mnogo vremena da to shvate državni funkcioneri a kamoli građani koji ne razumiju da je potpuno nezavisno funkcionisanje INSTITUCIJA u njihovom najvišem interesu. Ništa se na Balkanu nije promijenilo od "kadija te tuži - kadija ti sudi" vremena.

Potpuno je suvišna i izjava o ekstradiciji za "par dana ili nekoliko nedelja", dovoljno je reći da je postupak u toku jer 9 od 10 stvari u tom procesu ne zavise od njega.

O cemu mi pricamo

pre 9 godina

O cemu mi pricamo!?Kamo srece da se svako ubistvo resava ovako brzo..Neko napisa sposobnost, efikasnost, doslednost...ha. o cemu mi piracmo!?

Che

pre 9 godina

pored onoga sto mu sleduje po zasluzi, poput kazne za ubistvo, za bezanje i saobracajnu nesrecu, mogao bi da ponese i titulu najglupljeg begunca u novijoj istoriji.
Kina je bas zemlja za skrivanje Evropljana, nije bio samo glup da izazove saobracajku i da pobegne sa mesta nesrece i odnese jedan zivot, i nije bio samo glup da bezi kao da je najozloglaseniji kriminalac na svetu, vec je i dovoljno glup da pobegne na deo sveta gde se neko ko nije iz Azije provali na kilometar. Fascinira ponasanjem, njemu je IQ verovatno u minusu.

miki

pre 9 godina

Cekajte malo. Razumem da ne postoje materijalni dokazi, ali covek je u bekstvu mesec dana, mozda i vise. Pod pretpostavkom da zna za sta je optuzen, ukoliko smatra da je nevin, zar se ne bi sam predao i zavrsio farsu barem sto se njega tice? Hocete da kazete kako nije bio u kontaktu ni sa kim i nije imao pristup medijima iz Srbije, pa nije jadan znao da je u toku potraga za njim? Zasto je napustio Srbiju? Zasto je napustio Tursku? Da li je on to posao na put oko sveta? Sa kim je bio u kontaktu u medjuvremenu? Ukoliko je bio, da li Srbija moze da trazi snimak razgovora od turskih mobilnih operatera (za slucaj da je u pitanju roming) ili od Microsofta (ako je kokunikacije bila putem Skajpa), Vibera, fejsa? Mislim da moze i da su isti duzni da obezbede dokaze uz sudski nalog. Postoji vise svedoka koji su em bili u kolima kada je decko udaren i dobro znaju ko je vozio auto, em su videli auto i bili u neposrednom kontaktu sa osumnjicenim nedugo potom (u roku od prvih 24h, dok je i sam osumnjiceni pravio plan za dalje), tako da i sami znaju ko je pocinitelj. Ko kaze da ce ovde uopste biti sudjenja. Mozda on prizna sve.

rade

pre 9 godina

Zastrasujuce, pored svega sto se desilo na Brankovom mostu, je to sto kriminalci imaju para "ko blata" - pa znemo li mi koje su tu pare da se bezi preko pola sveta?

Pravednik

pre 9 godina

Malo sam ogorčen na naš zakon. Biće osuđen za prekršaj u bezbednosti saobraćaja, a ne za ubistvo. Ipak je izgubljen jedan mlad zivot.

uvek Zvezda

pre 9 godina

(CogitoErgoSum, 01. septembar 2014 21:12)

A ti bas sve verujes policiji? Policija kaze imamo cvrst slucaj i to je to? Imamo dokaze i to je to? Ako ne bude osudjen krivi su tuzilastvo i sud..A koji su dokazi u pitanju i kako se doslo do njih ma koga to briga.... E pa vidis i jedno i drugo je bitno...A sad mi jos kazi, s obzirom da postojis, sta je lakse, pogresno izmeriti trag kocenja ili nivo alkohola u krvi itd. ili na osnovu pravilno i zakonito pribavljenih dokaza presuditi u suprotnosti sa istima? Korupcije i propusta ima svuda a ne samo u sudu......

I.R.

pre 9 godina

Pored ovozemaljske stici ce ga i bozja kazna jednog dana za nesaosecanje i ne pruzanje pomoci prema licu koje je povredio i koji je na kraju nesrecno preminuo.

nisam ja, ja je

pre 9 godina

bas je glup....kako je uopste pomislio da moze da se sakrije u Kini i utopi u masu??
(london's calling, 1. septembar 2014 16:41)

Mozda je nabacio Kim frizuru, pa glumio turistu iz Sev.Koreje? Salu na stranu, kao sto je nama teze da razlikujemo Kineze, tako je i njima, pretpostavljam, teze da razlikuju nas. Za njih je on mogao biti "samo jos jedan od 500 miliona neprijavljenih Evropljana". A za Kineze, videti Zapadnjaka, cak i u najvecoj nedodjiji, vise odavno nije kao da su videli mecku kako igra.

kolega

pre 9 godina

@ Dali bocek

Ako si zbog mog posta napisao da je 8 godina maksimalna kazna, da pokusam da pojasnim jos malo. Ako tuzilac bude isao logikom kojom sam ja, onda bi mu se sudilo za 2 krviicna dela u sticaju. Za jedno delo je zaprecena kazna od 2-12, a za drugo od 1-8 godina. U sustini za svako delo bi mu se izrekla posebna kazna prvo, pa onda jedinstvena po formuli iz clana 60. Krivicnog Zakona (pogledaj ako te zanima).

Za F1fan-a

pre 9 godina

"Nije SASLUŠAN otac već je dao iskaz da se kao oštećena strana pridružuje gonjenju lica". Ja vas uopste ne razumem. Sta se ocekuje od njegovog oca da uradi kad se "pridruzio gonjenju lica"?

e

pre 9 godina

kad bi tako juril isve krivce i ubice. onaj ministar sto je zgazi odete na prelazu vozeci pija i jos pobegao njemu nista. nije mi jasno samo kako u ovoj zemlji imamo razlicite arsine za ubistva. evo sad ovaj taksista ubi coveka zbog racuna kao tukli ga 10 minuta i onda je on ubio ovog. zna li neko kako izgleda posle 10 minuta batinjanja? men ise cin ida je lik izvadio utuku odmah. policija i sudstvo pa i mi kao narod birma ona ciju cemo stranu a ne gleda se zakon. meni je taksista razbi osofersajbnu jer ga nisma pustio a nije imao prveenstvo policajac je sma orekao man ise covec bolej odustani od svega bolje je za tebe.

mačak

pre 9 godina

hahaha možda da je pobegao u severnu koreju policiji bi bio van domašaja,ovako našoj vladi i diplomatiji nije bilo teško da uspostave vezu sa kinezima

adam

pre 9 godina

Pravda za njega ne znači pravosudnu presudu za delo! To svima treba da bude jasno. Nesreća se desi, njegovi postupci i bekstvo posle nesreće se ne dešavaju ljudima koji slobodu zaslužuju, bilo kada i bilo kakvu! Nek to imaju na umu oni koji sa njim budu robijali. Kao i sa njegovom jatacima. Bilo da su muški i ženski!

Hedona

pre 9 godina

Drago mi da je slučaj do kraja završen, i da će se krivac kazniti. Ovo je monstruozno ubistv. Da neko nema ni malo obzira prema drugima da udaričoveka kolima i pobegnete sa mesta nesreće.Da nema ni malo ljudskosti u sebi trebao je da zaustavi auto, i da pomognem mladiću, prosto ne mogu da verujem da postoje takvi ljudi.Prvi put imamo MUP koji odgovorno radi svoj posao.

F1fan

pre 9 godina

(Za F1fan-a, 1. septembar 2014 17:43)
Ne razumem ni ja vas.Šta je nejasno? Rekao sam u postu da je vest bila da je Bojan Jovanović SASLUŠAVAN u MUP.Tako glasi naslov. A ovo je bila redovna procedura pridruživanja gonjenja u trenutku podizanja optužnice koju će posle formiranja predmeta raditi Javno tužilaštvo.Ako znate proceduru.

Brenki

pre 9 godina

Samo nikada mi nece biti jasno kako nijedna od stotina kamera po Beogradu(sto saobracajnih, sto svih ostalih) nije mogla da usnimi auto tako da se tablice jasnije vide. Mini Kantrimen, prilicno redak auto. Uopste taj deo istrage ne kapiram. Ovom neka sude ako dokazu da je kriv. Hvala Kini.

Džoi Ramon

pre 9 godina

He he. Velika Srbija do Kine. P.S. I Kinezi obavljaju svoj posao svjesno i to bez "Megatrend" diplome. Možel ovo proći, plaćenici? Halo Pale, jel' se čujemo?

soko zove orla

pre 9 godina

Ne čudi da su ga uhapsili u Kini. Znaju komunjare posao oko praćenja, ko je ušao, zašto je ušao itd. Stari su to paranoičari. Mada nije da nemaju razloga...

Meri

pre 9 godina

Verujem u Stefanovica i u njegov rad, tako da sam sigurna da ce sve sto je zapoceo dovesti do kraja i da ce uspeti u tome.
Sve pohvale ministru i MUP-u.

Davorin

pre 9 godina

Ovaj zločinac će uskoro odgovarati za svoja dela i postupke, a to je najbitnije. Moraće da odgovara za ovo teško krivično delo koje je počinio. Drago mi je što će uskoro biti vraćen u Srbiju.

NINA

pre 9 godina

Svaka cast,ministre.Samo ovako nastavite,jer ovo je jedini I pravi put kojim policija treba da ide.Milicev ce za par dana biti u Srbiji I to je najvaznije,pre svega za roditelje stradalog Luke,a zatim I za sve gradjanje,da bi poceli da osecaju sigurnost.

Miljana

pre 9 godina

Ovo je dokaz da ni jedan zlocinac,ne moze nigde da se pobegne.Sve se moze kada policija da sve od sebe i ne odustane.Svaka cast!

Istina

pre 9 godina

@(Vladimir, 1. septembar 2014 19:10)- Pa to si u pravu ne mogu da kazem. Ali i to, gde je sakrio kola, ce valjda kad ga dovedu morati da peva.

Aleksandar

pre 9 godina

''Drago mi je da je uhapsen,jos jedan dokaz da nasa policija radi svoj posao.
(CALE, 1. septembar 2014 17:35)''

Pa znači video sam za svojih 60 godina debila i debila, ali kao što su ovi ,,NAPREDNI BOTOVI'' e pa to još ne videh. Pa a**bo jedna, njega je uhapsila kineska policija, a vaša policija na čelu sa vašim doktorom policijskih nauka ,,Nešom S*inom''(umetničko ime) ga je posle dve nedelje upozorila i pustila da odmagli. E pa kad takvi kao ti na ovakvim mestima štite likove i dela AV i njegovog konzilijuma ''DOKTORA'' siguran sam da kraj nije daleko.
Aleksandar

uros

pre 9 godina

Nemojte da budete naivni ljudi.Kada se sve sabere od pocetka pa do kraja samo slep covek ne bi video da je ovo cista namestaljka sa ovim tipom.Namestili su njega da bi zastitili tu osobu koja je neko i nesto u ovoj zemlji.Sve te price su iskreirane i smisljene da bi nama mazali oci eto toliko...

Novski

pre 9 godina

Opa izgleda da nasa milicija radi nesto osim toga sto prima mito od kriminalaca,obucava se da kontrolise narod po GSPu i pusta da nam kidaju dan za danom,metar po metar drzavne teritorije.
To Milicijo!

Ime i prezime!

pre 9 godina

ovo sve lici na onaj film U KINI JEDU PSE!
Bez uvrede za porodicu preminulog Luke ali ovaj lik ni kriv ni duzan ima da robija! Tako mi se sve ovo cini!

Ako hocete pravdu ostavite ga u Kini!

Goran

pre 9 godina

Vidis kako se moze kad se hoce!
Da je tako ostalim slucajevima pljacke drzave I korupcije, za 6 meseci bi Srbija procvetala, ali tu volja da se ovo sve resi ne postoji...

Boban

pre 9 godina

Originalni snimak i zvanicni se ne slazu. Izgleda da nisu cak ni ista kola.

Imamo situaciju na zvanicnom da imamo konstantnu kruznu mrlju na prozoru i izgleda da je taj deo kopiran sa drugih kola kako bi se prikrio vozac ali je to uradjeno nevesto i lako se moze videti pazljivim posmatranjem da je u pitanju intervencija na snimku.

Zasto na kamerama nema datuma i vremena snimaka? Zato sto je to iseceno. Sve ovakve kamere imaju vreme na sebi uvek.

Cela ova namestaljka ce se kad tad otkriti a onda idu na dozivotne svi koji su ucestvovali u njoj bez izuzetaka !

Vladimir

pre 9 godina

Vidim par komentara o dobrom radu policije.

Nadam se da se to odnosi na kinesku policiju, koja je uhapsila osumnjicenog. Nasa policija jos uvek nije uspela da pronadje kola.

uredni neplatisa

pre 9 godina

dve stvari - kako neko moze da promeni prezime i da ne vrati VAZECI stari pasos sa izgovorom da ga je izgubio. ako je i prijavio gubitak zasto se taj pasos ne blokira da ne moze sa njim da se napusti drzava? drugo, nije slucajno da je otisao u drzavu kojom nemamo uredjenu ekstradiciju sto znaci da ga advokati uveliko savetuju i spremaju neku sudsku mucku

Dule

pre 9 godina

Gospodine ministre, niko nije kriv dok se ne dokaže pred sudom, nikoga ne treba "razvlačiti" po medijima, sve žrtve su jednako bitne za porodice, za državu!

Zoran

pre 9 godina

Nadam se da ce dobiti adekvatnu kaznu, po kratkom postupku! Plasim se samo da iza njega stoje jaki ljudi koji ce ga, nakon odugovlacenja procesa i stisavanja medijske kampanje, izvuci!

Putnik

pre 9 godina

jos jedna prilika za promociju ministra policije na konferenciji za stampu koju treba da odrzi rukovodilac Sektora kriminalisticke policije grada Beograda, ali svaka cast Kinezima - za samo mesec dana...

Stigla lova Marko a?

pre 9 godina

Najnovija vest bi bila da su uhapšeni svi oni koji su plagirali doktorate, a pravi Lukin ubica će se saznati tek kad ovi siđu sa vlasti i otvore se tajni dosijei. Niko me ne može ubediti u suprotno.
Ajmo botovi sad minusi, a kroz godinu dana ćete biti zabezeknuti koga ste podržavali.

Arhivator

pre 9 godina

Prosečan advokat ima da razbuca ovaj slučaj. A iznadprosečan ima uz to da natera ministra da trči gore-dole Nemanjinom i viče "Nikad više neću plagirati doktorat"
Šalu na stranu, dokazi su jako klimavi. Auta nigde. Sve što imaju je video snimak sumnjivog kvaliteta i iskazi sumnjivih svedoka još sumnjivijeg kredibiliteta.

Milan

pre 9 godina

Najnovije S**na hapsi i po Kini a da tamo ne kroči, t*pavi premijer hapsi po Južnoj Americi, a da ne zna na karti da pojaže gde je Bogota... a ja živim na Marsu okružen Srbima.

Marko

pre 9 godina

Sone: 'Milicev je lociran u Turskoj i ne postoji mogucnost da je napusti, hapsenje je pitanje dana'.
Uhapasen u Kini, svaka cast, ne omalovazavam i podrzavam, ali je ovo samo jos jedan u milion primera kako nas politicari lako obrlate sa 'sigurnim' informacijama.

dex

pre 9 godina

Caki i slicni, da li vi zaista mislite da ga je doktor uhapsio? Doktor i njegov mentor su mu kao i Kosmajcu dojavili preko tv-a da bezi i covek je pobegao. To nije ni glupost, vec otvorena saradnja sa kriminalcima i ubicama. Kinezi odmah odmah uhapsili, a mi ga ni pronaci nismo mogli, pa ni na aerodromu kad je odlazio. Jaka sposobnost. Naravno, ostaju silne nelogicnosti koje nazalost ukazuju da uopste to nije osoba koja je pocinila ,,saobracajni prekrsaj."

Guliver

pre 9 godina

"Nije bilo lako pronaći čoveka, kako je i sam ambasador rekao, među milijardu i 300 miliona ljudi", naveo je Stefanović.

Smešno. Kao da tražiš Gulivera u zemlji Liliput.

Todor

pre 9 godina

Da bas se potrudila nasa policija. Digli su sve snage na noge i hvala bogu nije pocinilac pobegao iz zemlje. A rade ljudi i u Kini cak. Sve cestitke Vucicu za dobro uradjen posao. Da nije njega i kolege doktora da nas stite ja bih se plasio za svoj goli zivot.

msc.Milos

pre 9 godina

(Pravnik, 01. septembar 2014 20:11)
ne razumem cemu minusi, sve sta je covek rekao je istina. Pravno utemeljeno takodje. Znaci nemoguce je reci nesto protiv vladajuce stranke. Jel to najava povratka u ne tako davnu proslost?

Molio bih b92 da onemoguci postavljanje komentara i + - sa proxy-a. Takodje nije tesko uvesti i antibot sistem. Postavis komentar na jednu temu i mozes samo jednom da "glasas" sa + -. Koliko komentara na jednoj temi postavis toliko puta glasas. Takav sistem zajedno sa zabranom proxy pristupa i videcemo sta ljudi stvarno misle. Ovaj bedni pokusaj stelovanja narodnog mnjenja vredja i niskointeligentne, a one normalne zgrazava....

Veselje se siri na sve strane

pre 9 godina

"Nije bilo lako pronaći čoveka, kako je i sam ambasador rekao, među milijardu i 300 miliona ljudi", naveo je Stefanović.

E moj "doktore", ganjali ste coveka do Kine, umesto da ste lepo odradili posao i uvatili ga za 48 sati ili bar za onih 15 dana koliko je bio u Srbiji.
Ovde nesto GADNO SMRDI i niko me nece ubediti u suprotno!

Naizgled

pre 9 godina

Ne razumem napade na policiju, do sada je svaki slucaj priveden kraju! Ili je klasicno politicko pljuvanje ili nama Srbima zaista nikad ne mozes ugoditi...

SNS je zlo

pre 9 godina

@ (CogitoErgoSum, 1. septembar 2014 21:12)

Kojih iz prošlosti? pa ovaj režim je oslobodio oko 4.000 krimosa, ovaj režim je oslobodio optužbi sve viđenije lopove i krimose...ovaj režim je oslobodio Kertesa, Tomića(iz DSS), Caneta...Ovaj režim na sve načine pokušava da oslobodi odgovornosti sina Željka Mitrovića, koji je pregazio-ubio devojku...Pa i ova nepotrebna, propagandna, konferencija za medije je počela pred Pink dnevnik, pa kako to da baš počne u 18,30h, kad i Pink vesti-dnevnik, jel to slučajno ili je baš tempirano...nema Pink dnevnika koji ne počne sa Vučićem, sve Vučićeve i sns konferencije za štamou Pink direktno prenosi...pa je i bivša Vučićeva supruga(Ksenija) dobila prosto na Pinku, ima svoju emisiju...itd, itd. Mitrović mora da se oduži...I da li mislite da neki bivši štite Mitrovićevog sina ili sadašnji? Prema tome, sns botovi oladite, muka mi je od vaših budalaštinama.

Gaga

pre 9 godina

Ovi naprednjaci koriste svaku priliku za ličnu i stranačku promociju! Kakva, bre, konferencija za medije!? Nije taj lik jedini osumnjičeni da je usmrtio čoveka automobilom! Sve mi je ovo čudno jer ne shvatam zbog čega se drži konferencija za medije kada se svakodnevno srećemo sa sličnim situacijama? Da li je ovo posao ministra? Nego, mora da sluša što "tata" kaže!

Escobar

pre 9 godina

Vece su vesti komentari botova od same vesti o kojoj se prica. Daj oladite malo suvise zamarate sebe sa kuckanjem poruka podrske ministru koji se ponasa kao PR Mup-a.

Ime i prezime!

pre 9 godina

i vidim puno pohvale nasoj policiji!Pa gospodo iz Mupa,sta da vam kazemo,hvala!?Zasto?Zato sto jasete drzavni internet i kucate kometare na vesti!?
Kina,zemlja od 1.6 milijardu ljudi nadje a vi ni macku bre neznate da skinete sa drveta!Ajde bre,tracarite po sokacima,spiljunirate ko se skim ljubavise a kriminalci vam beze ko non stop!

Gospodo iz Mupa,posao policije je da spreci i upoziri na prekrsaj zakona a tek onda da kaznjava!Malo demokratije,nemoj da vam OZNA viri iz du**ta!

Борат

pre 9 godina

"Nije bilo lako pronaći čoveka, kako je i sam ambasador rekao, među milijardu i 300 miliona ljudi", naveo je Stefanović.

Jedino je zaboravio da doda da je većina od njih azijatskog izgleda te da g-din Milićev od nje veoma odudara!!!

Aca

pre 9 godina

Gospodinu ministru bi bolje bilo da rešava probleme policije, žandarmerije, da poboljša uslove rada naše policije, a ne da deli i odlučuje koji su slučajevi više bitni, a koji manje bitni! Žrtva je žrtva, ma ko to bio!!!

POPovanje

pre 9 godina

Nikad kraja ljudskoj gluposti jer kako drugačije nazvati komentare ovih retardiranih botova koji zasluge za hapšenje koje se dogodilo u Kini pripisuju srpskoj policiji. Jadna li je budućnost Srbije s takvim mentalnim sklopovima.

Zg Hr EU!

pre 9 godina

Ja bih dao Kinezima da ga osude, zna se kako tamo prolaze ubice. Mi smo Monako za teska krivicna dela.
(sofronije, 01. septembar 2014 17:28)
Stari, svima se to može dogoditi. Ne reci nikad, ne reci uvijek.

Alan Ford

pre 9 godina

"Konferencija za novinare ministra policije zakazana je za 18.45."
Pa, dobro, je l' ga on 'apsio? Pa nisu uhapsili Ajhmana ili Karlosa pa da ministar iuzlazi sa ko zna kakvim informacijama. Verovatno će da izgleda ovako "Svaka čast, da kažem, Premijeru koji je, da kažem, svojim predanim radom omogućio da osumnjičeni, da kažem, bude uhapšen..."
A i teško bilo uhapsiti našeg u Kini. To kao kad bi se crnac krio u Srbiji.

E ovo je za naslov!

pre 9 godina

Ima li zainteresovanih omladinaca da se formira antibot pokret u Srbiji i udara kontra komentarima koji vredjaju inteligenciju gradjana Srbije? Sve bi bilo koordinisano i na dobrovoljnoj bazi. Ne moze nas niko toliko platiti koliko mi mozemo besplatno da uradimo pravu stvar.

mačak

pre 9 godina

hahaha možda da je pobegao u severnu koreju policiji bi bio van domašaja,ovako našoj vladi i diplomatiji nije bilo teško da uspostave vezu sa kinezima

Ratko

pre 9 godina

Policija nije dobila dnevnice i putne troskove za po godinu dana, bolje bi bilo ministru da o tome razmislja i nadje nacin kako da se isplati to ljudima. Policijski sektor katastrofa od opreme i vozila nema nista ni u najavi a on sad daje izjave kao da su uhapsili Pabla Eskobara a ne begunca iz saobracajne nesrece. Ne daj Boze nikome to sto su poginuli Luka i begunac Marko preziveli u ovoj tragediji. Ovakvo medijsko ushicenje i pracenje celog slucaja je za anale. Mislim da je rat u Ukrajini koji preti da postane globalni u rangu sa izvestavanjem o jednoj saobracajnoj nesreci sa smrtnim ishodom. Ovaj Milicev je trebao samo tu noc da stane i svega ovog ne bi bilo, vec bi ceo slucaj bio u jednoj rubrici na pola novina. Stepen inteligencije kod tog momka je katastrofa.

Janko99

pre 9 godina

Dosta je bilo optuzbi na rad policije ali ipak se mora priznati da je doslo do vidljivih pomaka. Kriminal I korupcija su bolesti koji se tesko iskorenjuju ali mislim da sada postoji cvrsta volaj da se zlocincima stane na put I da vise nema zasticenih. Mislim da ce se vise biti vidljiv rad policije

ilorad

pre 9 godina

@"Nije bilo lako pronaći čoveka, kako je i sam ambasador rekao, među milijardu i 300 miliona ljudi"

Svaka čast policiji, ali kineskoj, naravno!
(恭喜, 1. septembar 2014 21:06)

A u Kini mnogo tesko da se nadje Srbin :).

Pravnik

pre 9 godina

Ministar policije pravi cvrst slucaj za sud? To je posao jednog drugog drzavnog i nezavisnog organa, Tuzilastva. Tvoj posao je da se postaras da policija kvaliteno i efikasno uradi svoj deo posla, a to je da operativno postupi prema naredbi javnog tuzioca i u skladu sa pravilima svoje struke.
Kao sto nije posao premijera da nosi cebice, decu i hleb, tako nije ni posao ministra policije da bude tuzilac, ili posao medija da budu sudije. Uz ne toliko nesporno postojanje osnovane sumnje, flagrantno se krsi pretpostavka nevinosti i osumnjiceni se oglasava krivim.

Sale

pre 9 godina

Konferencija za medije? Zašto nije bila konferencija za medije kada je sin Željka Mitrovića kolima usmrtio devojku na pešačkom prelazu? Ne samo da nije bila, već sumljam da čak i ovaj moj komentar ne smete ni da objavite!

marija

pre 9 godina

Kako vidim uvek ima dezurnih teoreticara zavere kojima je sve smisljeno i sve namestaljka , a nikako nece reci da je ovo ipak rezultat danonocnog rada ogromnog broja policajaca

darko

pre 9 godina

@(SNS je zlo, 1. septembar 2014 22:16)

...I to veliko zlo, do besmisla su doveli pojam demokratije i gradjanskog drustva, koje svesno unistavaju vec dve godine. Naravno da je "Pink" postao rezimska (nova) "tv-bastilja", zar postoji rezim u cijoj sluzbi nije bio njegov vlasnik, a sada je zavrsio kod naprednjaka. Naravno, potpuno se slazem sa komentarom da bi ovako trebalo resavati sve kriminalne slucjave u Srbiji, i da bi prvo trebalo poceti od tajkuna i politicara. Na zalost, to su samo lepo snovi, jer Srbijom odavno vladaju tajkni, dok su politicke stranke postale njihove marionete. Ruzno je sto SNS svaku priliku koristi za samopromociju, vise ne mogu da se setim, da preprojim koliko se pita ministar Stefanovic pojavio u javnosti povodom ovog slucaja, kao da u policiji nema operativaca koji su radili na ovom slucaju, kao da nema sluzbe za odnose sa javnoscu, kao da je on jedini covek srpske policije. Bss me zanima sta ce dalje biti sa ovim dripcem sto je ubio mladog coveka, i da li ce se sve otkriti do kraja - ovo neka svako tumaci na svoj nacin.

p.s. nikada ovaj slucaj ne bi dobio epilog da nije bilo pritiska javnosti, da je uloga ministra u svemu ovome periferna, posto dok nisu poceli protesti na mostu, njega nigde nije bilo.

Pravednik

pre 9 godina

Malo sam ogorčen na naš zakon. Biće osuđen za prekršaj u bezbednosti saobraćaja, a ne za ubistvo. Ipak je izgubljen jedan mlad zivot.

Kinez

pre 9 godina

Ako smete da objavite komentar sa Blica:
"Боравишна виза у Кини се даје на месец дана. Ако му је истекла виза половином августа онда је ушао у Кину половином јула. Срби рачунајте."

Džoi Ramon

pre 9 godina

He he. Velika Srbija do Kine. P.S. I Kinezi obavljaju svoj posao svjesno i to bez "Megatrend" diplome. Možel ovo proći, plaćenici? Halo Pale, jel' se čujemo?

Yammy

pre 9 godina

Ko udara minuse na podrsku hapsenja UBICI , jel rodbina saucesnika, dana, Bojana, Tamara, Milica, kum...... Sramote bre podrzavate ubicu i saucesnike ali da je vase prica bi drugacija bila. Malo realnosti i postovanja prema zrtvi i porodici ne bi vam skodilo osim sto ste sramota za posten ljudski rod.

Brenki

pre 9 godina

Samo nikada mi nece biti jasno kako nijedna od stotina kamera po Beogradu(sto saobracajnih, sto svih ostalih) nije mogla da usnimi auto tako da se tablice jasnije vide. Mini Kantrimen, prilicno redak auto. Uopste taj deo istrage ne kapiram. Ovom neka sude ako dokazu da je kriv. Hvala Kini.

soko zove orla

pre 9 godina

Ne čudi da su ga uhapsili u Kini. Znaju komunjare posao oko praćenja, ko je ušao, zašto je ušao itd. Stari su to paranoičari. Mada nije da nemaju razloga...

Rodoljub

pre 9 godina

Nadlezne sluzbe Srbije u saradnji sa policijama drugih drzava je uspela da uhapsi ubicu Luke Jovanovica, pa ce sad nase tuzilastvo i pravosudje moci da sprovedu ovaj slucaj do kraja.

恭喜

pre 9 godina

"Nije bilo lako pronaći čoveka, kako je i sam ambasador rekao, među milijardu i 300 miliona ljudi"

Svaka čast policiji, ali kineskoj, naravno!

nexus

pre 9 godina

Ne mozes da ignorišeš ove ds i sns botove, mnogo ih je.
A sta je bilo sa devojkom koju je pinkov sin zgazio kolima? Gde je njena pravda, sud, jak slučaj, nema nedodirljivih.. Bla bla

nisam ja, ja je

pre 9 godina

bas je glup....kako je uopste pomislio da moze da se sakrije u Kini i utopi u masu??
(london's calling, 1. septembar 2014 16:41)

Mozda je nabacio Kim frizuru, pa glumio turistu iz Sev.Koreje? Salu na stranu, kao sto je nama teze da razlikujemo Kineze, tako je i njima, pretpostavljam, teze da razlikuju nas. Za njih je on mogao biti "samo jos jedan od 500 miliona neprijavljenih Evropljana". A za Kineze, videti Zapadnjaka, cak i u najvecoj nedodjiji, vise odavno nije kao da su videli mecku kako igra.

Realni

pre 9 godina

@Pravnik

Proći će još mnogo vremena da to shvate državni funkcioneri a kamoli građani koji ne razumiju da je potpuno nezavisno funkcionisanje INSTITUCIJA u njihovom najvišem interesu. Ništa se na Balkanu nije promijenilo od "kadija te tuži - kadija ti sudi" vremena.

Potpuno je suvišna i izjava o ekstradiciji za "par dana ili nekoliko nedelja", dovoljno je reći da je postupak u toku jer 9 od 10 stvari u tom procesu ne zavise od njega.

soner

pre 9 godina

Za svaku pohvalu je njegovo hapšenje. Ni jednog momenta nisam sumnjala da neće biti uhapšen. Prosto, takve vrste zločina mora biti adekvatno kažnjen a njihovi pocinioci izvedeni pred lice pravde. Samo tako cemo mi gradjani imati poverenje u pravosudje, u instituciju koja je proslom vremenu izgubila svoju pravu ulogu.

Tarana

pre 9 godina

Za sve koji su nedeljama ovde hejtovali i maltene navijali da zlikovac ne bude uhvacen, konacno nesto da im makar na malo zapusi usta. Ovde je pored policije i diplomatija uradila dobar posao i ocekujem da ubica uskoro bude prosledjen u Srbiju.

CogitoErgoSum

pre 9 godina

Oni koji su toboze pravnici mogli bi i da shvate da je Stefanovic konstatacijom da je ovo cvrst pravni slucaj ili kako je to vec rekao samo otklonio sumnju jucerasnjih, ali i danasnjih, a bice takvih i sutra, teoreticara zavere i pljuvaca po svakom uspehu ove vlasti koji su razvijali teoriju da ista nekog krije... Dakle, neka mu sud sudi u ime naroda, da nije tako policija se ne bi stalno zalila da one koje uhapsi sudovi oslobode, ali nazalost i to je posledica katastrofalne reforme u pravosudju od nekih iz proslosti...

Hedona

pre 9 godina

Drago mi da je slučaj do kraja završen, i da će se krivac kazniti. Ovo je monstruozno ubistv. Da neko nema ni malo obzira prema drugima da udaričoveka kolima i pobegnete sa mesta nesreće.Da nema ni malo ljudskosti u sebi trebao je da zaustavi auto, i da pomognem mladiću, prosto ne mogu da verujem da postoje takvi ljudi.Prvi put imamo MUP koji odgovorno radi svoj posao.

Jelena

pre 9 godina

Posle beznadeznog bekstva, Milicev je uhapsen i pravda ce koliko toliko biti zadovoljena, jer jedan zivot je zbog njegove bahataosti ugasen.

Dalibor J

pre 9 godina

Jeste da ovo neće vratiti jedan mlad život, ali bar neće biti u prilici da učini zlo još nekom. Pohvala i za unutrašnjih poslova i sve one koji su bili angažovani na rešavanju ovog slučaja.

Forenzičar

pre 9 godina

Niko nije uspeo da se sakrije, dugo, pa ni on! I drugi su usmrtili ljude ( Petra, sin Željka Mitrovića,ostali znani i neznani), pa se nije dizala tolika prašina, niti je ministar policije držao konferencije za medije! (Aca, 1. septembar 2014 16:38)

Bilo bi stvarno lepo da se prestane sa mešanjem Petre Cvijić u svaku nesreću s smrtnim ishodom u Srbiji. Niti je pobegla,niti je pila,niti je brzo vozila.Pomogla je deki,koji je umro zbog opšteg stanja zdravlja i od posledica udara. Popustilo mu je srce nije imao ni jednu koščicu polomljenu.

samo kažem

pre 9 godina

Ne mogu da shvatim ove teoretičare zavera više. Ja sam stvarno nepoverljiv prema našoj lopovskoj državi ali ne namešta se 7 (sedam) ljudi za 1 (jednono) ubistvo. Pa i sam Vučić da je zgazio Luku namjestili bi jednog čovek a ne 7 ljudi za pomaganje plus izjave devojaka koje su bile u kolima i itd. Ako hoćeš da ti priča nema rupe namestiš jednog onda ga rokneš ko ameri Li Harvi Osvalda npr a ne celu bulumentu. Šuplje šuplje šuplje!

marija

pre 9 godina

pokušao da se sakrije u kini? pa da, tamo baš ne upada u oči, prosto se stapa sa okolinom. ne samo što je hrabar i moralan, nego je izgleda i bistar. kao boza.

Miki

pre 9 godina

Priglupi ljudi uvek sumnjaju u najocigledniju istinu. Na stranu virus teorije zavere koji kruzi Srbijom od 90-tih. Dobro rece jedan covek ovde, koji bi idiot pokusao da podvali laznog vozaca-ubicu tako sto ce uplesti u slucaj jos deset svedoka, medju kojima i tri plavuse sa splavova? Da, one sada dobrovoljno gule krompir u Centralnom zatvoru i jedva cekaju da odrobijaju par godina bez licne krivice, osim propusta da prijave narko dilera koji ih moze ubiti zi osvete. A i Milicev je pristao da ucestvuje u ovoj igri. To se sada jasno vidi posto je u novinama stvorena atmosefra linca protiv njega. Tako ce dobiti manju kaznu i lako odraditi posao za koji je placen. Sve je jasno da jasnije ne moze biti. Mnogo lakse je bilo montirati snimak s Milicem kao vozacem Morisa i onda ga ubiti zbog otpora pri pokusaju hapsenja.

Mijo

pre 9 godina

Poruka pronicljivim teoreticarima zavere. A zasto bi nekome ko zeli da sakrije "stvarnog" vozaca-ubicu uopste bio potreban Milicev, njegovo drustvo, taksista, kum i ostali svedoci? Samo bi rizikovao da se ta namestaljka provali. Bolje bi bilo da jednostavno objavi da je nemoguce pronaci vozaca, kamere zakazale, niko od ocevidaca nije video i zapamtio tablice Morisa i slicno. I sve bi se zaboravilo za par meseci, kao i u mnogim slicnim slucajevima gde vozac-ubica nikada nije otkriven. U svetu, uostalom, ima na hiljade takvih neotkrivenih slucajeva, uz svu modernu tehnologiju na putevima i ulicama.

miki

pre 9 godina

Cekajte malo. Razumem da ne postoje materijalni dokazi, ali covek je u bekstvu mesec dana, mozda i vise. Pod pretpostavkom da zna za sta je optuzen, ukoliko smatra da je nevin, zar se ne bi sam predao i zavrsio farsu barem sto se njega tice? Hocete da kazete kako nije bio u kontaktu ni sa kim i nije imao pristup medijima iz Srbije, pa nije jadan znao da je u toku potraga za njim? Zasto je napustio Srbiju? Zasto je napustio Tursku? Da li je on to posao na put oko sveta? Sa kim je bio u kontaktu u medjuvremenu? Ukoliko je bio, da li Srbija moze da trazi snimak razgovora od turskih mobilnih operatera (za slucaj da je u pitanju roming) ili od Microsofta (ako je kokunikacije bila putem Skajpa), Vibera, fejsa? Mislim da moze i da su isti duzni da obezbede dokaze uz sudski nalog. Postoji vise svedoka koji su em bili u kolima kada je decko udaren i dobro znaju ko je vozio auto, em su videli auto i bili u neposrednom kontaktu sa osumnjicenim nedugo potom (u roku od prvih 24h, dok je i sam osumnjiceni pravio plan za dalje), tako da i sami znaju ko je pocinitelj. Ko kaze da ce ovde uopste biti sudjenja. Mozda on prizna sve.

Aca

pre 9 godina

Niko nije uspeo da se sakrije, dugo, pa ni on! I drugi su usmrtili ljude ( Petra, sin Željka Mitrovića,ostali znani i neznani), pa se nije dizala tolika prašina, niti je ministar policije držao konferencije za medije!

Pedja

pre 9 godina

Nije bilo konferencije za medije kada je sin Zeljka Mitrovica napravio saobracajku jer je tada ministar bio Dacic. E, zbog toga, ako nekome nije jasno. I nemojte da se pravite ludi. Dacic nije resio ni jednu ozbiljnu stvar u policiji, a smenio je pomocnika zamenika ekonoma policijske stanice u Smederevu i nikoga vise...

Pedja

pre 9 godina

@E ovo je za naslov!

A sta ti dodje taj pokret, nesto kao udruzenje narko dilera koji ce braniti ovog nesrecnika koji nije ubio samo ovog mladog decka na Brankovom mostu, nego drogom jos ko zna koliko njih, sram te bilo...

Stvar

pre 9 godina

Policiju zaista retko hvalim, ali svaka cast sto je uspela da resi ovo i ubistvo male Tijane. Znam da ce ovde biti vecito nezadovoljnih ljudi, ali policija je uradila svoj deo posla, resila je slucajeve koji ce, po svemu sudeci, dobiti epilog na sudu.

oko za oko

pre 9 godina

Pravda bi bila da mu se polome noge i da se ostavi na Brankovom da lezi a neko na lutriji da izvuce priliku da ga zgazi i da se lagano odveze....

O cemu mi pricamo

pre 9 godina

O cemu mi pricamo!?Kamo srece da se svako ubistvo resava ovako brzo..Neko napisa sposobnost, efikasnost, doslednost...ha. o cemu mi piracmo!?

Бели листић заувек

pre 9 godina

Стварно не могу да разумем неке коментаре.

Неко (није битно ко) је ухапсио осумњиченог за убиство о коме медији (и држава) брује дуже од месец дана.

Креће кукњава (опростите, без икаквих аргумената) "намештаљка, невин, промоција...." а ти исти су колико јуче (проверите коментаре на овом сајту) прозивали државу што ништа није учинила, што крије оптуженог, да је оптужени ДБовац......

Чини ми се да би неки највише волели да оптужени и није ухапшен.

Са друге стране, убиство Бриса Татона, пресуде тање од флис папира, докази чудни, занемарени алибији и многи сведоци........
Исти који кукају да је све око хапшења овог лика у Пекингу фарса, све време су разне Прелиће и остале оптужене за убиство Татона називали дилерима, лоповима, убицама........ и захтевали доживотне робије, принудни рад, самице до краја живота.

Чекајте, има ли краја двоструким стандардима и странчарењу када је правда у питању?

Саберите се и заузмите једнаке стандарде.
Једног оптуженог за убиство готово да претвористе у свеца а другог , под чудним околностима осуђеног (да занемаримо политички притисак, скоро да сте јавно обесили на Теразијама.

e

pre 9 godina

kad bi tako juril isve krivce i ubice. onaj ministar sto je zgazi odete na prelazu vozeci pija i jos pobegao njemu nista. nije mi jasno samo kako u ovoj zemlji imamo razlicite arsine za ubistva. evo sad ovaj taksista ubi coveka zbog racuna kao tukli ga 10 minuta i onda je on ubio ovog. zna li neko kako izgleda posle 10 minuta batinjanja? men ise cin ida je lik izvadio utuku odmah. policija i sudstvo pa i mi kao narod birma ona ciju cemo stranu a ne gleda se zakon. meni je taksista razbi osofersajbnu jer ga nisma pustio a nije imao prveenstvo policajac je sma orekao man ise covec bolej odustani od svega bolje je za tebe.

O Boze!

pre 9 godina

@(Ime i prezime! 1. septembar 2014 19:10)- A treba verovati u ono sto se tebi cini? Pa jos pustiti coveka sa jos 2,3 devojka iz kola koje ce isto robijati, i loviti nekog ko se tebi cini?

Sass

pre 9 godina

@Tupce nisi ti lud, ali malo teze baratas cinjenicama. Elem Milicev je odmah posle zlocina POBEGAO iz Srbije. Malo je teze naci nekog koga nema, cak i u maloj Srbiji, zar ne :).

Saul Goodman

pre 9 godina

Sto mu Kinezi ne nadjose neku drogu, pa bi verovatno za koji mesec poljubio travnjak na nekom kineskom stadionu... Takav kao on ne zasluzuje nista bolje...

SRBIJA Ceka

pre 9 godina

bravo majstori iz SNS,koliko god nepodrzavam bahate i drogirane vozace moram ruku na srce da kazem da je ovo pilicarsko ili kako kazu kriminalci "kikiriki"delo za koje se dobija max 8g.gde su pravi kriminalci? vratite se malo u nazad,Boris Petkov usmrtio devojku na pesackom,Cume takodje,Besa sa miljakovca nosio dete 50metara na haubi i onda ga sutnuo,i Mitrovicev sin ubi devojku,ona voditeljka zenu na pesackom,vozac onog ministra ubi devojku u centru grada itd.
ko je od njih odgovarao? niko..a sad drzite one sponzoruse u CZ-u i sve koji su poznavali ovog idiota,opasnog kriminalca(prekrsajca)ste uhvatili i najavljivalji njegovo hapsenje danima kao da je Eskobar, zasto zaludjujete ovaj narod sa ovakvim idiotima kojih ima 10000 u Srbiji.neka mi porodica pokojnog decka ne zameri ovo se odnosi na drzavu i kolilo im je trebalo da uhvate ovog idi*ta.

koBRA

pre 9 godina

Kordiniranom akcijom MUP Srbije I medjunarodne policije se na jako efikasan I relativno brz nacin doslo do ubice I slucaj je razresen. A svi oni koji su se I na trenutak radovali neuspehu neka im sluzi na cast!

koBRA

pre 9 godina

Kordiniranom akcijom MUP Srbije I medjunarodne policije se na jako efikasan I relativno brz nacin doslo do ubice I slucaj je razresen. A svi oni koji su se I na trenutak radovali neuspehu neka im sluzi na cast!

Jovana

pre 9 godina

Nadam se da je ovo tacna informacija. Cinjenica je da Luku nista ne moze da vrati ali kaznjavanje zlocinca moze da bude neka vrsta satisfakcije roditeljima. Ono sto je tuzno jeste da je dizanje medijske buke u Srbiji jedini nacin da se policija i tuzilastvo poguraju u svom poslu. Tijana i Luka su primer za to.

I.R.

pre 9 godina

Pored ovozemaljske stici ce ga i bozja kazna jednog dana za nesaosecanje i ne pruzanje pomoci prema licu koje je povredio i koji je na kraju nesrecno preminuo.

zlonenameran

pre 9 godina

pitanje za sve, da li je pokojni mladic obelezio auto trokutom, da li je nosio zeleni prsluk itd itd .... ovaj slucaj ce biti laksi od bilo kojeg nekom ekspertu advokatu, ovaj ce dobiti 1,2 god zbog dosijea... zivi bili videli...

Che

pre 9 godina

pored onoga sto mu sleduje po zasluzi, poput kazne za ubistvo, za bezanje i saobracajnu nesrecu, mogao bi da ponese i titulu najglupljeg begunca u novijoj istoriji.
Kina je bas zemlja za skrivanje Evropljana, nije bio samo glup da izazove saobracajku i da pobegne sa mesta nesrece i odnese jedan zivot, i nije bio samo glup da bezi kao da je najozloglaseniji kriminalac na svetu, vec je i dovoljno glup da pobegne na deo sveta gde se neko ko nije iz Azije provali na kilometar. Fascinira ponasanjem, njemu je IQ verovatno u minusu.

uvek Zvezda

pre 9 godina

(CogitoErgoSum, 01. septembar 2014 21:12)

A ti bas sve verujes policiji? Policija kaze imamo cvrst slucaj i to je to? Imamo dokaze i to je to? Ako ne bude osudjen krivi su tuzilastvo i sud..A koji su dokazi u pitanju i kako se doslo do njih ma koga to briga.... E pa vidis i jedno i drugo je bitno...A sad mi jos kazi, s obzirom da postojis, sta je lakse, pogresno izmeriti trag kocenja ili nivo alkohola u krvi itd. ili na osnovu pravilno i zakonito pribavljenih dokaza presuditi u suprotnosti sa istima? Korupcije i propusta ima svuda a ne samo u sudu......

mozak

pre 9 godina

A gaženje devojke u Ustaničkoj, ubistvo, bežanje sa lica mesta, predaja u prisustvu Pink tate, ...... Šta bi sa time? Šta radi tužilac?

MASINICA

pre 9 godina

Posto je nasa policija u saradnji sa Interpolom uspesno uradila svoj posao, nadam se da se doticni brzo biti isporucen nasoj zemlji i da ce mu sud odrediti adekvatnu kaznu koju zasluzuje, a to je nadam se 40 godina robije.Ono sto je najvaznije u ovom trenutku je kad se setim da smo svasta imali u ovom nemilom dogadjaju od ukazivanja ne neke moguce vozace katrimena, do teorija zavere da vlast i policija stite nekog iz vrha vlasti a na kraju se potvrdilo da se radi i obicnom krimosu dileru droge koji je pokosio nesrecenog Luku i pobegao sa lica mesta nesrece.

milos

pre 9 godina

Lukin mladi zivot niko ne moze da povrati ali ako je tacno da je Milicev uhapsen , nadam se da ce u Srbiji za to sto je ucinio odlezati maksimalnu kaznu zatvora

F1fan

pre 9 godina

(Za F1fan-a, 1. septembar 2014 17:43)
Ne razumem ni ja vas.Šta je nejasno? Rekao sam u postu da je vest bila da je Bojan Jovanović SASLUŠAVAN u MUP.Tako glasi naslov. A ovo je bila redovna procedura pridruživanja gonjenja u trenutku podizanja optužnice koju će posle formiranja predmeta raditi Javno tužilaštvo.Ako znate proceduru.

na ta sa

pre 9 godina

Sve je u ovoj priči sumnjivo počevši od toga da je devojka iz auta izbrisala snimak sa telefona u trenutku nesreće...nažalost šta god da je u pozadini jedan život je ugašen!!!

Pravnik

pre 9 godina

Zamolio bih cenjenu gospodu sto poslusno klikce misem da pruzi barem jedan logican argument na kojima bazira odredjeni stav, pa da svestranom raspravom mozda i dodjemo do opstekorisnih zakljucaka. No, kako je to nemoguce, mala poruka za njih: Ova zemlja je mnogo propatila, uglavom zbog mnogo poslusnika koji su isto tako "kliktali" i radili sta im se kaze, na opstu stetu. Urazumite se, svako od nas ima u rukama delic sudbine ove zemlje, zato pamet u glavu. Procitajte neku knjigu, prosirite vidike, budite jake licnosti, a ne poltroni koji ce zarad mrve licne koristi biti sluga koji ce, gazeci svoje svoje dostojanstvo, gaziti i po zemlji u kojoj je rodjen. Izvinjavam se na skretanju sa teme.

F1fan

pre 9 godina

Vi novinari ne možete ni običnu vest tačno da interpretirate.Nije SASLUŠAN otac već je dao iskaz da se kao oštećena strana pridružuje gonjenju lica za koje se sumnja da je počinilac gaženja.Drugo je pitanje što je 99% da su mu rekli da je Marko uhapšen jer je vremenska razlika Kine i Srbije 6-7 časova i verovatno su u MUP-u već znali za hapšenje.

Nikola

pre 9 godina

Ne tereti se za ubistvo kako stoji u tekstu nego za "Osumnjičeni Milićev tereti se za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja za koje je zaprećena kazna zatvora do osam godina, kao i za nepružanja pomoći povređenom u saobraćajnoj nesreći." I sve dok mu ne nadju kantrimena istraga nije gotova a ceo slucaj visi.Najbitnije je da kum prizna ili pokaze gde je auto.Cak i da ga osude na pun iznos zaprecene kazne za to delo ,malo je 8 godina ili da tuzilac menja tuzbu.

rade

pre 9 godina

Zastrasujuce, pored svega sto se desilo na Brankovom mostu, je to sto kriminalci imaju para "ko blata" - pa znemo li mi koje su tu pare da se bezi preko pola sveta?

Za F1fan-a

pre 9 godina

"Nije SASLUŠAN otac već je dao iskaz da se kao oštećena strana pridružuje gonjenju lica". Ja vas uopste ne razumem. Sta se ocekuje od njegovog oca da uradi kad se "pridruzio gonjenju lica"?

Slobodan Poznanovic

pre 9 godina

@(Zg Hr EU!, 1. septembar 2014 17:39)

Naravno da moze da se desi svakome, ali normalan covek posle nesrece stane da pomogne povredjenom, tako je po zakonu kod nas u Srbiji. A ovaj je pobegao, ucenio saputnike, prikrio tragove, sto znaci da nije pokazao ni truku kajanja, i zato ga treba najstrozije kazniti.

kolega

pre 9 godina

@ Dali bocek

Ako si zbog mog posta napisao da je 8 godina maksimalna kazna, da pokusam da pojasnim jos malo. Ako tuzilac bude isao logikom kojom sam ja, onda bi mu se sudilo za 2 krviicna dela u sticaju. Za jedno delo je zaprecena kazna od 2-12, a za drugo od 1-8 godina. U sustini za svako delo bi mu se izrekla posebna kazna prvo, pa onda jedinstvena po formuli iz clana 60. Krivicnog Zakona (pogledaj ako te zanima).

tanja

pre 9 godina

Zar pisanje o ovom mladicu i tragediji koju je izazvao ,nije vise dosadna. A,ako bas zelite da pisete o ovim temama ima mnogo tragicnijih slucajeva...Drugo,Ministar uopste nije u obavezi da se bavi ovakvim slucajevima,pa su i Drzava i gradjani ,koji su neosporno i cesto bezobrazni u svojim komentarima ,potpuno pobrkali obaveze,dobru volju,demokratiju...Ministar nije istrazitelj...

nisam ja, ja je

pre 9 godina

Stari, svima se to može dogoditi. Ne reci nikad, ne reci uvijek.
(Zg Hr EU!, 1. septembar 2014 17:39)

Samo sto mozda ne bi svi pobegli s mesta nesrece, a pogotovu ne bi svi bezali do Kine.

Miki

pre 9 godina

Prema mom mišljenju,nije dobro da ministar policije drži konferencije za medije samo u nekim slučajevima, a druge zanemaruje. Pravi se nepotreban linč po medijima, a neki drugi ljudi koji su učinili istu ili sličnu stvar ostaju prikriveni,zaštićeni, pa se onda postavlja pitanje da li smo svi jednaki pred zakonom, pred pravdom i da li su sve žrtve jednako vredne?

adam

pre 9 godina

Pravda za njega ne znači pravosudnu presudu za delo! To svima treba da bude jasno. Nesreća se desi, njegovi postupci i bekstvo posle nesreće se ne dešavaju ljudima koji slobodu zaslužuju, bilo kada i bilo kakvu! Nek to imaju na umu oni koji sa njim budu robijali. Kao i sa njegovom jatacima. Bilo da su muški i ženski!

mozda

pre 9 godina

"bas je glup....kako je uopste pomislio da moze da se sakrije u Kini i utopi u masu??"
(london's calling, 1. septembar 2014 16:41)

Verovatno je i on bio upoznat sa ovim:" ...Srbija i Kina nemaju ugovor o ekstradiciji....."
Cak i ako dodje do ektradicije, to ce malo duze da potraje. Ali ako bude cekao u kineskoj prdekani, mozda ce on sam da trazi da ga salju za Srbiju.

Predrag Marjanovic

pre 9 godina

A gaženje devojke u Ustaničkoj, ubistvo, bežanje sa lica mesta, predaja u prisustvu Pink tate, ...... Šta bi sa time? Šta radi tužilac?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mozak, 1. septembar 2014 20:21)

Pitaj presvetlog-sveznajuceg-faraona, tu se on ne mesa u sudstvo i mali pinkovac bude oslobodjen daljeg gonjenja ali da pink blati sve protivnike njegovog velicanstva a da pohvaljuje makete i dela raznih doktora.

kolega

pre 9 godina

@pravnik

Kolega je sve lepo objasnio, kako bi po zakonu trebalo da funkcionise, ne znam cemu ovoliki minusi? Takodje, pitanje je veliko da li ce ovo delo uopste biti (i da li moze da bude?) okvalifikovano kao ubistvo, ja mislim da ce pre biti sticaj nekoliko dela iz oblsti krivicnih dela protiv bezbednosti javnog saobracaja.

Primer : (1) Učesnik u saobraćaju na putevima koji se ne pridržava saobraćajnih propisa i time tako ugrozi javni saobraćaj da dovede u opasnost život ili telo ljudi ili imovinu većeg obima, pa usled toga kod drugog nastupi laka telesna povreda ili prouzrokuje imovinsku štetu koja prelazi iznos od dvesta hiljada dinara,
kazniće se zatvorom do tri godine.
(2) Ako je usled dela iz čl. 289. st. 1. i 2, 290. st. 1. i 2, 291. stav 1. i 295. st. 1. i 2. ovog zakonika nastupila smrt jednog ili više lica,
učinilac će se kazniti zatvorom od dve do dvanaest godina.

+

Nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, (3) Ako je usled nepružanja pomoći nastupila smrt povređenog lica,
učinilac će se kazniti zatvorom od jedne do osam godina.

BG SWISS

pre 9 godina

Stari, svima se to može dogoditi. Ne reci nikad, ne reci uvijek.(Zg Hr EU!, 1. septembar 2014 17:39)Nije tacno,da se svima to moze dogoditi.Voziti preko 100 km/h mogu samo debili,i jos pobeci ..........

Meri

pre 9 godina

Verujem u Stefanovica i u njegov rad, tako da sam sigurna da ce sve sto je zapoceo dovesti do kraja i da ce uspeti u tome.
Sve pohvale ministru i MUP-u.

Zasto?

pre 9 godina

@sramota....!!!!(drzavljan bivse SFRJ, 1. septembar 2014 18:50),, - Sta je sramota i zasto? Celom svetu pobegnu kriminalci, zato postoji interpolova poternica. Da nije tako ne bi ni postojala. Nismo je mi izmislili.

Неша-Земун

pre 9 godina

Добро је. Чињеница је да Луку ништа не може да врати, али адекватно кажњавање злочинца треба да служи за пример свима, да свако ко би учинио нешто слично неће моћи да побегне од закона.

Davorin

pre 9 godina

Ovaj zločinac će uskoro odgovarati za svoja dela i postupke, a to je najbitnije. Moraće da odgovara za ovo teško krivično delo koje je počinio. Drago mi je što će uskoro biti vraćen u Srbiju.

Istina

pre 9 godina

@(Vladimir, 1. septembar 2014 19:10)- Pa to si u pravu ne mogu da kazem. Ali i to, gde je sakrio kola, ce valjda kad ga dovedu morati da peva.

NINA

pre 9 godina

Svaka cast,ministre.Samo ovako nastavite,jer ovo je jedini I pravi put kojim policija treba da ide.Milicev ce za par dana biti u Srbiji I to je najvaznije,pre svega za roditelje stradalog Luke,a zatim I za sve gradjanje,da bi poceli da osecaju sigurnost.

Miljana

pre 9 godina

Ovo je dokaz da ni jedan zlocinac,ne moze nigde da se pobegne.Sve se moze kada policija da sve od sebe i ne odustane.Svaka cast!