Nedelja, 01.02.2015.

00:37

"Mirović se izvinio, Pajtić nije"

Predsednica Skupštine Maja Gojković izjavila je da u Skupštini Srbije opozicija može da kaže šta god hoće i da je niko u tome ne sprečava.

Izvor: Tanjug

"Miroviæ se izvinio, Pajtiæ nije" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

Mary

pre 9 godina

Opoziciji se ne uskracuje pravo da govori u Parlamentu ili bilo gde, SNS se ne plasi kritike. Sa druge strane cim SNS kritikuje sasvim opravdano DS koji je na vlasti u Vojvodini, to se tretira kao hajka.

Caks

pre 9 godina

Cujemo razno neargumentovano optuzivanje od strane opozicije ali razlog tome nije los rad vlade nego zelja da poprave sopstveni rejting koji im je zasluzeno unisten jer su prethodno doveli zemlju skoro do dna.

Andja

pre 9 godina

Kada bi Pajtic poceo da se izvinjava za sve sto je on licno, a posebno DS odgovran, to bi trajalo dosta dugo. Od afere "Bodrum", preko lose ekonomske politike, ogromne korupcije, pa sve do kocenja investicija ovih dana u APV.

Mladen

pre 9 godina

Politička kultura nam je na niskom novou.
Nadam se da će ovo izvinjenje biti signal za novi početak u međustranačkim odnosima.
Treba smirivati tenzije i građanima nuditi programe a ne jeftinu zabavu.

Miksa

pre 9 godina

Naravno da opozicija moze da kaze sta god hoce ali je problem sto nema sta da zameri vladi nego se sluzi provokacijama i vredjanjem koje ne prilice poslanicima.

IZVINJENJE NARODU

pre 9 godina

G.Pajtić nikako ne treba da s e izvini MIroviću i njemu sličnim, treba da se pre svega izvini gradjanima Vojvodine koje je 14 godina obmanjivao da će stvoriti regiju prosperiteta i boljeg života u odnosu na druge delove Srbije a nije to obećanje ispunio.

kloki

pre 9 godina

Obzirom da je se njihova podrška svela na 6-7% Pajtiću su za to sad krivi neki drugi, a on više ne zna ni šta priča. Kakav je blam sa Zakonom o radu napravio, ja bih u zemlju propao.

Margarita

pre 9 godina

@Goran
Onome ko izgubi, ostaje samo da kuka, čak i ako nema zbog čega. Malo je dosadno, ali nije tako loše. Oni koji su na vlasti moraju uvek da budu na oprezu i da se trude da što bolje rade.

nole pobednik

pre 9 godina

Ds nije u stanju da se izvini jer je to ispod njihove casti i ne zele da prihvate poraz... Verujem da im je krivo sto za kratko vreme sns ima toliku podrsku kakvu oni nisu stekli za 12 godina, i frustracija cini svoje. Vucic sprovodu politiku koja je u interesu drzave i to narod podrzava, a to ocigledno zutima ne odgovara jer gube svoje pristalice i opada im rejting jer kao opozicija nemaju sta da zamere vlasti osim sto kritikuju sve ono sto je dobro.

agronom

pre 9 godina

Verujem da ce svako naci svoje mesto pod suncem i da ce politika koju trenutno sprovodi vladajuci rezim uroditi plodom u buducem periodu koji sledi..

Mistral

pre 9 godina

Očigledno da DS i takvi kao ti ne razumeju realnost, a ona govori odavno da DS ima podršku oko 7% biračkog tela. To je narod, to su građani, toliko su rekli da stranke vrede. To je kao kad na kraju utakmice na semaforu piše 5:1, a vi što ste dali taj 1 pričate kako ste igrali dobro, niste imali sreće, protivnik je sve što je šutnuo ušlo u gol itd. A onda novine objave tabelu i vidiš gde se nalaziš... Čak ne piše ni kakve ste šanse propustili... Onda shvatiš da je to u stvari realnost.

Kosta

pre 9 godina

Normalno je da se podrška u narodu političarima menja. Mislim da bi za DS bilo bolje da odu u opoziciju i u Pokrajini jer je se njihova podrška svela na 6-7%. Sad je vreme za neke druge, Pajtić to shvata, ali se drži za svaku slamku za koju može da se uhvati.

Sirogojno

pre 9 godina

Onaj ko prati sednice skupstine jasno moze da vidi da poslanici ds ne ucestvuju u raspravi sa dobrim argumentima,vec iznose tvrdnje za koje nemaju dokaze.

paor - enigma

pre 9 godina

Tacno, kako imati "pristojan zivot" kada su prethodne vlasti bahato trosile i nesavesno dizale kredite svetskih i kojekavih belosvetskih banaka, a cije je vracanje sada doslo na red?!
(Zagor, 1. februar 2015 10:27)

...e sada objasni kako ova vlast podize kredite da vraca dugove a dugovi rastu umesto da se smanjuju???

rasprodaja postenja

pre 9 godina

@(Major Gašpar, 1. februar 2015 11:44)

Ali ovome svemu treba dodati i devedesete godine kada su vladali SPS i ovi koji su sada, bez bedza i majci sa porukama, na vlasti sta se desavalo na selu, o cemu gospodin seljak poslanik Risticevic nece nikada govoriti.
Na selu su devedesetih godina upropastene sve zemljoradnicke zadruge, svi kombinati, sve kooperacije, sva poljoprivredna mehanizacija (pokradina), svi obori ispraznjeni, pa i o tome neko treba da kaze koju rec, eto npr. Maja i Mirovic, Risticevic, Pajtic... Evo npr. Risticevic neka objasni ko sada drzi silose sa uskladistenim kukuruzom???

Vladimir

pre 9 godina

Moramo se ugledati na one koji su uspešni. Vučić je to shvatio i pokušava da uspostavi sistem kao u razvijenim zemljama. Zato su u pravu kad kažu da je na kraju bitan samo rezultat. Bitno je da postignemo rezultat, a to se postiže napornim radom i odricanjem u početnom periodu da bi kasnije brali plodove.

Ivancica

pre 9 godina

Vladajuce partija uvazava stavove opozicije , cak i njihove konstruktivne predloge prihvata ako su za dobrobit naseg drustva, sto se ne bi moglo reci za vladajucu partiju u Vojvodini. Jasno je da premijer zeli da ovom zemljom upravljaju profesionalci i SNS nema problem sa angazovanjem strucnih kadrova koji su drugacije politicki opredeljeni,bitno je da oni svojim znanjem i iskustvom doprinesu ostvarenju zacrtanih ciljeva prema kojima Srbija odlucno ide!

Goran

pre 9 godina

Obzirom koliko godina su Vučićevi prethodnici uništavalji ovu državu ne razumem uopšte ove što kritikuju mere ove Vlade. Treba mu dati vremeni i podrške da se reforme izguraju.

Marinko

pre 9 godina

O reformama su svi političari pričali godinama, ali niko nije napravio ni jedan ozbiljan korak da se sprovedu. Sve se svelo na prodaju preduzeća, a i to znamo kako je prošlo. Zato sad nema nazad.

Zdravko

pre 9 godina

Margaret Tačer je jednom prilikom rekla da one mere koje je preduzimala i koje su najviše kritikovane i protiv kojih su se najviše bunili su u stvari dale najbolje rezultate i što su je više kritikovali ona je bila sigurnija da je mera dobra. Zato Vučiću uz tebe smo da ovoj Srbiji obezbedimo bolju budućnost.

like bike

pre 9 godina

kako vas nije sramota ??? Demokrate su nas odvele do propasti proteklih godina. Napravili du sirotinju od nas ocerupali su nam zemlju, pogasili fabrike, zaposljavali svoj sljam na svim radnim mestima !!! I sad je kriv Vucic ? Sad je kriva SNS-a ??? Dajte argumente ? Toliko ste navikli da kradete da vam je tesko nositi se sa cinjenicom da toga vise nema !!!

Major Gašpar

pre 9 godina

Evo par argumenata za "@like bike".
1. Sva preduzeća u Srbiji su upropašćena a građani osiromašili pod vlašću SPS i SRS 1990-2000 u čemu je učestvovao i današnji premijer
2. Od 2001-2003 katastrofalna privatizacija pod Đinđićem i DOS-om
3. od 2003-2007 DSS, G17+ i SPS, nastavljalju da nas upropašćavaju, kraj privatizacije
4. od 2008-2012 Tadić sa Dačićem (koji je sad potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova) i Dinkićem nas dodatno unazađuje lošim kadrovskim rešenjima (videti pod Dulić, Trivan, Marković, Homen...) i nesposobnošću
5. od 2012. taman kada smo mislili da ne može gore dolazi režim SNS: zadužujemo se 7 milijardi, nema investicija, prazna obećanja, pada kupovna moć i plate a vlast i bogataši se bahate na svakom koraku.

Pogledajmo zajedničke sadržaoce: u svim vladama osim 90-ih bio je Dinkić sa svojim ljudima i SPS (osim u Đinđićevoj)

Carli

pre 9 godina

Lepo bi bilo da konacno cujemo nesto pametno od opozicije ali izgleda da to nece biti slucaj zato sto oni generalno nemaju sta da kazu lose o vladi nego pribegavaju staroj taktici DS koja je zasnovana na laznom optuzivanju i najgorem vredjanju.

ostali se vole, B 92 se čita

pre 9 godina

Čovek je pogrešio i izvinio se to je potpuno ok, za razliku od Pajtića koji stalno vredja, kritikuje i ne zna za granice kad su uvrede u pitanju. Pitam se zašto analitičari i lažni moralisti ne traže da se Pajtić nekome izvini. Pajtić svojim ponašanjem vredja inteligenciju svih gradjana Srbije. Svakodnevno se u medjima čuju uvrede od strane ne samo Pajtića već i drugih funkconera DS-a, a ne sećam da se bilo ko od njih izvinio. Evidento je da je DS pun mržnje prema SNS-u, ali ta mržnja DS-u ne može doneti ništa dobro samo će pomoći gradjanima da shvate kakvi su oni.

Duci0167

pre 9 godina

Naprednjaci,obracam vam se kao gradjanin,ne kao neka politicka opcija. Maja Gojkovic prica u vase ime? Marijen Risticevic u vase ime? Martinovic u vase ime? Babic,Djukanovic? Da li vi znate te ljude? Znam da znate a zapitajte sami sebe,ne zbog mene,koga podrzavate. Vecina vas puna mrznje,zelje za osvetom,omalovazavanja i neobrazovanosti. Znate kako,vasa-ova vlast je vlast dobila tako sto ste bili uredni na glasanju dok je narod kaznjavao bivsi rezim ne izlaskom ili belim listicima. TA,druga Srbija je ustala! Vase ludilo u teorijama zavera ce se zavrsiti,vrlo brzo!

Kiosk

pre 9 godina

Jedini problem koji opozicija ima je u svojim glavama jer ne mogu da private katastrofalan poraz na izborima sto je glavni razlog vredjanju i ponasanju nedolicnom u parlamentu.

Don't taze me bro

pre 9 godina

A kada ces ti uputiti izvinjenje Djilasu? Ja ne razumem ove ljude, da li se oni takmice ko ce biti veci licemer, sta rade, ne znam. Znam samo da se svi prave blesavi mnogo, kao da juce ne postoji.

Rajic

pre 9 godina

Da li je moguce da ds i dalje ne moze da se pomiri da je neko izabran voljom vecine.Kako se ne zapitaju da politika vlade je izglasana na izborima.

Zagor

pre 9 godina

Tacno, kako imati "pristojan zivot" kada su prethodne vlasti bahato trosile i nesavesno dizale kredite svetskih i kojekavih belosvetskih banaka, a cije je vracanje sada doslo na red?!

Cubrilo

pre 9 godina

Na radi se o tome da li smeju ili ne,vec o tome da oni nista pametno ne umeju reci.Umesto da daju argumente za ono sto pricaju oni vredjaju presedavajuceg.

dunjica

pre 9 godina

Posao opozicije i jeste da kritikuje vlast ali da te kritike budu potkrepljene dokazima. U zemlji Srbiji opozicija hoce po svaku cenu da blati i omalovazi ljude na vlasti cak i kada to ide na stetu gradjana. Vucic radi, i to naporno, i sigurno ne zato da bi se slikao i smeskao kamerama i to treba postovati.

alf

pre 9 godina

Kod nas treba mnogo manje pričati, a mnogo više raditi! Samo radom se postiže nešto. Ove poziciono-opozicione priče nas nisu odvele nigde!

Manja

pre 9 godina

Od loše vlasti teško bude dobra opozicija! A opozicija sa kvalitetom je izuzetno važna za dobar rad i vlasti! Sreća da je Vlada neke stvari prelomila na vreme i da to gura snažno!

Miljan

pre 9 godina

Opšta kultura i reč "izvini" mora da se ustali u političku konverzaciju! Ljudski je grešiti, ali je i red da se greška prizna i isporavi, a ne da se zabija glava u pesak i negira!

Sanja

pre 9 godina

Ovu predstavu izgleda radi ista americka ekipa kao u Makedoniji ovih dana, napad na drzavu... i bla bla bla. Gosodjo Gojkovic EU je juce rekla svoje, nije zadovoljna vama i tacka.

vasiljevic nebojsa

pre 9 godina

ovo sto nas je snaslo je sve manje tragikomedija..polako prelazi u farsu..ove likove je trebalo izmisliti, da ih nema..sa kojom lakocom oni prosipaju fraze, pateticne parole, neistine. A najtuznije je sto to sve prolazi u ovoj nasoj tuznoj propaloj i polupismenoj Srbiji. Naravno i da ne zaboravim..mislim da za sve ovo sto nas je trenutno snaslo, treba da se zahvalimo gospodinu Borisu Tadicu. Njegovoj besmislenoj politici pomirenja sa SPS-om..na ravnodusnosti prema izjednacavanju zasluga partizanskog i ravnogorskog pokreta..na dovodjenju "raznoraznih eksperata" koji su pastocili imovinu preko agencije za privatizaciju (Vlahovic, Djunic i ekipa pa i gradonacelnik S. Mali..)..na izostanku lustracije, jer sada vedre i oblace likovi iz 90-ih. I u politici i u medijima (sada su najveci mislioci, nasi savremeni filosofi Dmitrovic i Vucelic). Sve u svemu tuga i jad, ali se raduem jer ce ubrzo polovina 2016. godine a tada cemo ziveti bolje. Pozdrav za premijera Vucica, velikog trudbenika i radnika koji je ceo svoj radni vek udarnicki proveo u skupstinskim klupama i sada preporocuje da mora mnogo vise da se radi..da se ne trosi zaradjeno. Mislim da ga ova misao svrstava u najvece mislioce 20-og pa 21-og veka. Aj uzdravlje..

major magistar i dobar drug

pre 9 godina

Ono sto je Mirovic rekao nije izvinjenje. To sto ima rijec izvini u konstrukciji recenice ne cini ga izvinjenjem. Sto se mene tice isti su. Mislim da je vrijeme za srpsku Sirizu.

Trik

pre 9 godina

Maja ima bogato iskustvo i treba joj verovati na rec, ipak su profesionalni preletaci vodjeni idejom, pre svega. Pitam se ima li ova zena vise kredibiliteta od svoje imenjakinje Nikolic. Na kraju, nije ni Pajtic neka opozicija, pod hitno nam treba ovaj novi grcki scenario za pocetak kraja politickoj eliti!

Vas glas razuma

pre 9 godina

ne sekirajte se, vi cete proci isto kao i demokrate, jer ste jos bahatiji. Verujte u sta hocete, ali zivi bili pa videli. Demagogija, demagogija i tako u krug, a mi tonemo i dalje sve dublje. "Diktator" vesti dramaturg pokusava naciji da dokaze kako radi nesto spektakularno, a tri godine nije ama bas nista uradio. Ljudi to vide i osecaju na svojoj kozi. Samo se vi lozite u roku od tri godine nestajete sa lica zemlje kao DSS

Cenzurisan

pre 9 godina

Ponekad, nakon slusanja nekih ljudi, covek oseti potrebu da prijateljski pomiluje kamen, osmehne se drvetu i sa puno poštovanja skine kapu pred magarcem...

diplomirani kurir dr Mojsije

pre 9 godina

Majo ja kada citam ovaj tekst shvatam da se vi sami sa sobom svadjate i da u svemu vidite mrznju. Ko vas mrzi recite vec jednom, dosta nam je da svaka kritika koja se uputi vodji bude okarakterisana kao mrznja. Kakve su to vise nebuloze da vas svi mrze, kakve to veze ima sa kritikom koja mu se uputi. Da li treba da molimo vodju i da mu se divimo. Zar u ovoj drzavi covek ima pravo da kaze o vodji bilo koju rec a da vi od muve ne pravite slona, uvelicavate i sve prozivate i prisivate ljubomoru, dobili ste vlast i radite. Vladate vec tri godine i ne mozete se osloboditi toga da vodite sve vreme kampanju i da ste sami sebi opozicija. Reci Majo koju je to konkretno uvredu Pajtic uputio Mirovicu. Pazi uvredu?. Vama i kada se uputi kritika za vas je to mrznja i uvreda. Naucite se jednom da morate da prihvatite kritiku jer niste Bogom dani, a ako vodja ne moze da podnese kritiku sto se kacio za politicki voz.
Mirovic je javno uputio ogavne reci Pajticu koje nisu politicke ni kritika, nego jos i gore uvreda za bolesne ljude i s toga i treba da mu se izvini, a i svim bolesnim ljudima. Nemate pravo da kritiku smatrate uvredom i mrznjom i da za to trazite izvinjenje. Naprednjacka stranka ponasa se kao uvredjene mlade sve i svako vam smeta ako nije na liniji vaseg vodje.

Neshko

pre 9 godina

Ni ti se nisi izvinila građanima Srbije za sve što si učinila od 90-ih do sada pa nikom ništa... Šta li tek treba da kaže Đilas na ovo...?

Lala

pre 9 godina

Izvinio se tako sto je rekao da se izvinjava sto se ponaša kao Pajtić? Da ste malo vise ljudi a malo manje političari i oportunisti svima bi bilo bolje ovako, toni Srbijo nije Titanik daleko

cofi95

pre 9 godina

"Važno nam je da čujemo svako misljenje, svaki predlog, a da smo spremni da prihvatimo sve što je dobro, najbolje svedoči to što smo usvojili zakon koji je podneo poslanik Demokratske stranke, čiji se poslanici najviše žale da ne mogu da govore", kaže Gojkovićeva u intervjuu za današnju "Politiku".

Da, isti onaj zakon za koji prvi put nije glasao apsolutno NIKO iz SNS-a, a glasali ste kad ste videli da narod negoduje, pa ste se onda okitili tudjim perjem. Moralne gromade, nema sta.

Cenzurisan

pre 9 godina

Ponekad, nakon slusanja nekih ljudi, covek oseti potrebu da prijateljski pomiluje kamen, osmehne se drvetu i sa puno poštovanja skine kapu pred magarcem...

Neshko

pre 9 godina

Ni ti se nisi izvinila građanima Srbije za sve što si učinila od 90-ih do sada pa nikom ništa... Šta li tek treba da kaže Đilas na ovo...?

Manja

pre 9 godina

Od loše vlasti teško bude dobra opozicija! A opozicija sa kvalitetom je izuzetno važna za dobar rad i vlasti! Sreća da je Vlada neke stvari prelomila na vreme i da to gura snažno!

diplomirani kurir dr Mojsije

pre 9 godina

Majo ja kada citam ovaj tekst shvatam da se vi sami sa sobom svadjate i da u svemu vidite mrznju. Ko vas mrzi recite vec jednom, dosta nam je da svaka kritika koja se uputi vodji bude okarakterisana kao mrznja. Kakve su to vise nebuloze da vas svi mrze, kakve to veze ima sa kritikom koja mu se uputi. Da li treba da molimo vodju i da mu se divimo. Zar u ovoj drzavi covek ima pravo da kaze o vodji bilo koju rec a da vi od muve ne pravite slona, uvelicavate i sve prozivate i prisivate ljubomoru, dobili ste vlast i radite. Vladate vec tri godine i ne mozete se osloboditi toga da vodite sve vreme kampanju i da ste sami sebi opozicija. Reci Majo koju je to konkretno uvredu Pajtic uputio Mirovicu. Pazi uvredu?. Vama i kada se uputi kritika za vas je to mrznja i uvreda. Naucite se jednom da morate da prihvatite kritiku jer niste Bogom dani, a ako vodja ne moze da podnese kritiku sto se kacio za politicki voz.
Mirovic je javno uputio ogavne reci Pajticu koje nisu politicke ni kritika, nego jos i gore uvreda za bolesne ljude i s toga i treba da mu se izvini, a i svim bolesnim ljudima. Nemate pravo da kritiku smatrate uvredom i mrznjom i da za to trazite izvinjenje. Naprednjacka stranka ponasa se kao uvredjene mlade sve i svako vam smeta ako nije na liniji vaseg vodje.

vasiljevic nebojsa

pre 9 godina

ovo sto nas je snaslo je sve manje tragikomedija..polako prelazi u farsu..ove likove je trebalo izmisliti, da ih nema..sa kojom lakocom oni prosipaju fraze, pateticne parole, neistine. A najtuznije je sto to sve prolazi u ovoj nasoj tuznoj propaloj i polupismenoj Srbiji. Naravno i da ne zaboravim..mislim da za sve ovo sto nas je trenutno snaslo, treba da se zahvalimo gospodinu Borisu Tadicu. Njegovoj besmislenoj politici pomirenja sa SPS-om..na ravnodusnosti prema izjednacavanju zasluga partizanskog i ravnogorskog pokreta..na dovodjenju "raznoraznih eksperata" koji su pastocili imovinu preko agencije za privatizaciju (Vlahovic, Djunic i ekipa pa i gradonacelnik S. Mali..)..na izostanku lustracije, jer sada vedre i oblace likovi iz 90-ih. I u politici i u medijima (sada su najveci mislioci, nasi savremeni filosofi Dmitrovic i Vucelic). Sve u svemu tuga i jad, ali se raduem jer ce ubrzo polovina 2016. godine a tada cemo ziveti bolje. Pozdrav za premijera Vucica, velikog trudbenika i radnika koji je ceo svoj radni vek udarnicki proveo u skupstinskim klupama i sada preporocuje da mora mnogo vise da se radi..da se ne trosi zaradjeno. Mislim da ga ova misao svrstava u najvece mislioce 20-og pa 21-og veka. Aj uzdravlje..

dunjica

pre 9 godina

Posao opozicije i jeste da kritikuje vlast ali da te kritike budu potkrepljene dokazima. U zemlji Srbiji opozicija hoce po svaku cenu da blati i omalovazi ljude na vlasti cak i kada to ide na stetu gradjana. Vucic radi, i to naporno, i sigurno ne zato da bi se slikao i smeskao kamerama i to treba postovati.

like bike

pre 9 godina

kako vas nije sramota ??? Demokrate su nas odvele do propasti proteklih godina. Napravili du sirotinju od nas ocerupali su nam zemlju, pogasili fabrike, zaposljavali svoj sljam na svim radnim mestima !!! I sad je kriv Vucic ? Sad je kriva SNS-a ??? Dajte argumente ? Toliko ste navikli da kradete da vam je tesko nositi se sa cinjenicom da toga vise nema !!!

cofi95

pre 9 godina

"Važno nam je da čujemo svako misljenje, svaki predlog, a da smo spremni da prihvatimo sve što je dobro, najbolje svedoči to što smo usvojili zakon koji je podneo poslanik Demokratske stranke, čiji se poslanici najviše žale da ne mogu da govore", kaže Gojkovićeva u intervjuu za današnju "Politiku".

Da, isti onaj zakon za koji prvi put nije glasao apsolutno NIKO iz SNS-a, a glasali ste kad ste videli da narod negoduje, pa ste se onda okitili tudjim perjem. Moralne gromade, nema sta.

Vas glas razuma

pre 9 godina

ne sekirajte se, vi cete proci isto kao i demokrate, jer ste jos bahatiji. Verujte u sta hocete, ali zivi bili pa videli. Demagogija, demagogija i tako u krug, a mi tonemo i dalje sve dublje. "Diktator" vesti dramaturg pokusava naciji da dokaze kako radi nesto spektakularno, a tri godine nije ama bas nista uradio. Ljudi to vide i osecaju na svojoj kozi. Samo se vi lozite u roku od tri godine nestajete sa lica zemlje kao DSS

Miljan

pre 9 godina

Opšta kultura i reč "izvini" mora da se ustali u političku konverzaciju! Ljudski je grešiti, ali je i red da se greška prizna i isporavi, a ne da se zabija glava u pesak i negira!

Lala

pre 9 godina

Izvinio se tako sto je rekao da se izvinjava sto se ponaša kao Pajtić? Da ste malo vise ljudi a malo manje političari i oportunisti svima bi bilo bolje ovako, toni Srbijo nije Titanik daleko

major magistar i dobar drug

pre 9 godina

Ono sto je Mirovic rekao nije izvinjenje. To sto ima rijec izvini u konstrukciji recenice ne cini ga izvinjenjem. Sto se mene tice isti su. Mislim da je vrijeme za srpsku Sirizu.

Zagor

pre 9 godina

Tacno, kako imati "pristojan zivot" kada su prethodne vlasti bahato trosile i nesavesno dizale kredite svetskih i kojekavih belosvetskih banaka, a cije je vracanje sada doslo na red?!

alf

pre 9 godina

Kod nas treba mnogo manje pričati, a mnogo više raditi! Samo radom se postiže nešto. Ove poziciono-opozicione priče nas nisu odvele nigde!

Sanja

pre 9 godina

Ovu predstavu izgleda radi ista americka ekipa kao u Makedoniji ovih dana, napad na drzavu... i bla bla bla. Gosodjo Gojkovic EU je juce rekla svoje, nije zadovoljna vama i tacka.

Marinko

pre 9 godina

O reformama su svi političari pričali godinama, ali niko nije napravio ni jedan ozbiljan korak da se sprovedu. Sve se svelo na prodaju preduzeća, a i to znamo kako je prošlo. Zato sad nema nazad.

Carli

pre 9 godina

Lepo bi bilo da konacno cujemo nesto pametno od opozicije ali izgleda da to nece biti slucaj zato sto oni generalno nemaju sta da kazu lose o vladi nego pribegavaju staroj taktici DS koja je zasnovana na laznom optuzivanju i najgorem vredjanju.

Goran

pre 9 godina

Obzirom koliko godina su Vučićevi prethodnici uništavalji ovu državu ne razumem uopšte ove što kritikuju mere ove Vlade. Treba mu dati vremeni i podrške da se reforme izguraju.

Vladimir

pre 9 godina

Moramo se ugledati na one koji su uspešni. Vučić je to shvatio i pokušava da uspostavi sistem kao u razvijenim zemljama. Zato su u pravu kad kažu da je na kraju bitan samo rezultat. Bitno je da postignemo rezultat, a to se postiže napornim radom i odricanjem u početnom periodu da bi kasnije brali plodove.

Ivancica

pre 9 godina

Vladajuce partija uvazava stavove opozicije , cak i njihove konstruktivne predloge prihvata ako su za dobrobit naseg drustva, sto se ne bi moglo reci za vladajucu partiju u Vojvodini. Jasno je da premijer zeli da ovom zemljom upravljaju profesionalci i SNS nema problem sa angazovanjem strucnih kadrova koji su drugacije politicki opredeljeni,bitno je da oni svojim znanjem i iskustvom doprinesu ostvarenju zacrtanih ciljeva prema kojima Srbija odlucno ide!

Mladen

pre 9 godina

Politička kultura nam je na niskom novou.
Nadam se da će ovo izvinjenje biti signal za novi početak u međustranačkim odnosima.
Treba smirivati tenzije i građanima nuditi programe a ne jeftinu zabavu.

Cubrilo

pre 9 godina

Na radi se o tome da li smeju ili ne,vec o tome da oni nista pametno ne umeju reci.Umesto da daju argumente za ono sto pricaju oni vredjaju presedavajuceg.

Zdravko

pre 9 godina

Margaret Tačer je jednom prilikom rekla da one mere koje je preduzimala i koje su najviše kritikovane i protiv kojih su se najviše bunili su u stvari dale najbolje rezultate i što su je više kritikovali ona je bila sigurnija da je mera dobra. Zato Vučiću uz tebe smo da ovoj Srbiji obezbedimo bolju budućnost.

Rajic

pre 9 godina

Da li je moguce da ds i dalje ne moze da se pomiri da je neko izabran voljom vecine.Kako se ne zapitaju da politika vlade je izglasana na izborima.

Kiosk

pre 9 godina

Jedini problem koji opozicija ima je u svojim glavama jer ne mogu da private katastrofalan poraz na izborima sto je glavni razlog vredjanju i ponasanju nedolicnom u parlamentu.

Sirogojno

pre 9 godina

Onaj ko prati sednice skupstine jasno moze da vidi da poslanici ds ne ucestvuju u raspravi sa dobrim argumentima,vec iznose tvrdnje za koje nemaju dokaze.

Trik

pre 9 godina

Maja ima bogato iskustvo i treba joj verovati na rec, ipak su profesionalni preletaci vodjeni idejom, pre svega. Pitam se ima li ova zena vise kredibiliteta od svoje imenjakinje Nikolic. Na kraju, nije ni Pajtic neka opozicija, pod hitno nam treba ovaj novi grcki scenario za pocetak kraja politickoj eliti!

Margarita

pre 9 godina

@Goran
Onome ko izgubi, ostaje samo da kuka, čak i ako nema zbog čega. Malo je dosadno, ali nije tako loše. Oni koji su na vlasti moraju uvek da budu na oprezu i da se trude da što bolje rade.

ostali se vole, B 92 se čita

pre 9 godina

Čovek je pogrešio i izvinio se to je potpuno ok, za razliku od Pajtića koji stalno vredja, kritikuje i ne zna za granice kad su uvrede u pitanju. Pitam se zašto analitičari i lažni moralisti ne traže da se Pajtić nekome izvini. Pajtić svojim ponašanjem vredja inteligenciju svih gradjana Srbije. Svakodnevno se u medjima čuju uvrede od strane ne samo Pajtića već i drugih funkconera DS-a, a ne sećam da se bilo ko od njih izvinio. Evidento je da je DS pun mržnje prema SNS-u, ali ta mržnja DS-u ne može doneti ništa dobro samo će pomoći gradjanima da shvate kakvi su oni.

nole pobednik

pre 9 godina

Ds nije u stanju da se izvini jer je to ispod njihove casti i ne zele da prihvate poraz... Verujem da im je krivo sto za kratko vreme sns ima toliku podrsku kakvu oni nisu stekli za 12 godina, i frustracija cini svoje. Vucic sprovodu politiku koja je u interesu drzave i to narod podrzava, a to ocigledno zutima ne odgovara jer gube svoje pristalice i opada im rejting jer kao opozicija nemaju sta da zamere vlasti osim sto kritikuju sve ono sto je dobro.

kloki

pre 9 godina

Obzirom da je se njihova podrška svela na 6-7% Pajtiću su za to sad krivi neki drugi, a on više ne zna ni šta priča. Kakav je blam sa Zakonom o radu napravio, ja bih u zemlju propao.

Kosta

pre 9 godina

Normalno je da se podrška u narodu političarima menja. Mislim da bi za DS bilo bolje da odu u opoziciju i u Pokrajini jer je se njihova podrška svela na 6-7%. Sad je vreme za neke druge, Pajtić to shvata, ali se drži za svaku slamku za koju može da se uhvati.

IZVINJENJE NARODU

pre 9 godina

G.Pajtić nikako ne treba da s e izvini MIroviću i njemu sličnim, treba da se pre svega izvini gradjanima Vojvodine koje je 14 godina obmanjivao da će stvoriti regiju prosperiteta i boljeg života u odnosu na druge delove Srbije a nije to obećanje ispunio.

agronom

pre 9 godina

Verujem da ce svako naci svoje mesto pod suncem i da ce politika koju trenutno sprovodi vladajuci rezim uroditi plodom u buducem periodu koji sledi..

Miksa

pre 9 godina

Naravno da opozicija moze da kaze sta god hoce ali je problem sto nema sta da zameri vladi nego se sluzi provokacijama i vredjanjem koje ne prilice poslanicima.

Mistral

pre 9 godina

Očigledno da DS i takvi kao ti ne razumeju realnost, a ona govori odavno da DS ima podršku oko 7% biračkog tela. To je narod, to su građani, toliko su rekli da stranke vrede. To je kao kad na kraju utakmice na semaforu piše 5:1, a vi što ste dali taj 1 pričate kako ste igrali dobro, niste imali sreće, protivnik je sve što je šutnuo ušlo u gol itd. A onda novine objave tabelu i vidiš gde se nalaziš... Čak ne piše ni kakve ste šanse propustili... Onda shvatiš da je to u stvari realnost.

Duci0167

pre 9 godina

Naprednjaci,obracam vam se kao gradjanin,ne kao neka politicka opcija. Maja Gojkovic prica u vase ime? Marijen Risticevic u vase ime? Martinovic u vase ime? Babic,Djukanovic? Da li vi znate te ljude? Znam da znate a zapitajte sami sebe,ne zbog mene,koga podrzavate. Vecina vas puna mrznje,zelje za osvetom,omalovazavanja i neobrazovanosti. Znate kako,vasa-ova vlast je vlast dobila tako sto ste bili uredni na glasanju dok je narod kaznjavao bivsi rezim ne izlaskom ili belim listicima. TA,druga Srbija je ustala! Vase ludilo u teorijama zavera ce se zavrsiti,vrlo brzo!

Don't taze me bro

pre 9 godina

A kada ces ti uputiti izvinjenje Djilasu? Ja ne razumem ove ljude, da li se oni takmice ko ce biti veci licemer, sta rade, ne znam. Znam samo da se svi prave blesavi mnogo, kao da juce ne postoji.

Major Gašpar

pre 9 godina

Evo par argumenata za "@like bike".
1. Sva preduzeća u Srbiji su upropašćena a građani osiromašili pod vlašću SPS i SRS 1990-2000 u čemu je učestvovao i današnji premijer
2. Od 2001-2003 katastrofalna privatizacija pod Đinđićem i DOS-om
3. od 2003-2007 DSS, G17+ i SPS, nastavljalju da nas upropašćavaju, kraj privatizacije
4. od 2008-2012 Tadić sa Dačićem (koji je sad potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova) i Dinkićem nas dodatno unazađuje lošim kadrovskim rešenjima (videti pod Dulić, Trivan, Marković, Homen...) i nesposobnošću
5. od 2012. taman kada smo mislili da ne može gore dolazi režim SNS: zadužujemo se 7 milijardi, nema investicija, prazna obećanja, pada kupovna moć i plate a vlast i bogataši se bahate na svakom koraku.

Pogledajmo zajedničke sadržaoce: u svim vladama osim 90-ih bio je Dinkić sa svojim ljudima i SPS (osim u Đinđićevoj)

rasprodaja postenja

pre 9 godina

@(Major Gašpar, 1. februar 2015 11:44)

Ali ovome svemu treba dodati i devedesete godine kada su vladali SPS i ovi koji su sada, bez bedza i majci sa porukama, na vlasti sta se desavalo na selu, o cemu gospodin seljak poslanik Risticevic nece nikada govoriti.
Na selu su devedesetih godina upropastene sve zemljoradnicke zadruge, svi kombinati, sve kooperacije, sva poljoprivredna mehanizacija (pokradina), svi obori ispraznjeni, pa i o tome neko treba da kaze koju rec, eto npr. Maja i Mirovic, Risticevic, Pajtic... Evo npr. Risticevic neka objasni ko sada drzi silose sa uskladistenim kukuruzom???

paor - enigma

pre 9 godina

Tacno, kako imati "pristojan zivot" kada su prethodne vlasti bahato trosile i nesavesno dizale kredite svetskih i kojekavih belosvetskih banaka, a cije je vracanje sada doslo na red?!
(Zagor, 1. februar 2015 10:27)

...e sada objasni kako ova vlast podize kredite da vraca dugove a dugovi rastu umesto da se smanjuju???

Andja

pre 9 godina

Kada bi Pajtic poceo da se izvinjava za sve sto je on licno, a posebno DS odgovran, to bi trajalo dosta dugo. Od afere "Bodrum", preko lose ekonomske politike, ogromne korupcije, pa sve do kocenja investicija ovih dana u APV.

Mary

pre 9 godina

Opoziciji se ne uskracuje pravo da govori u Parlamentu ili bilo gde, SNS se ne plasi kritike. Sa druge strane cim SNS kritikuje sasvim opravdano DS koji je na vlasti u Vojvodini, to se tretira kao hajka.

Caks

pre 9 godina

Cujemo razno neargumentovano optuzivanje od strane opozicije ali razlog tome nije los rad vlade nego zelja da poprave sopstveni rejting koji im je zasluzeno unisten jer su prethodno doveli zemlju skoro do dna.

Cenzurisan

pre 9 godina

Ponekad, nakon slusanja nekih ljudi, covek oseti potrebu da prijateljski pomiluje kamen, osmehne se drvetu i sa puno poštovanja skine kapu pred magarcem...

vasiljevic nebojsa

pre 9 godina

ovo sto nas je snaslo je sve manje tragikomedija..polako prelazi u farsu..ove likove je trebalo izmisliti, da ih nema..sa kojom lakocom oni prosipaju fraze, pateticne parole, neistine. A najtuznije je sto to sve prolazi u ovoj nasoj tuznoj propaloj i polupismenoj Srbiji. Naravno i da ne zaboravim..mislim da za sve ovo sto nas je trenutno snaslo, treba da se zahvalimo gospodinu Borisu Tadicu. Njegovoj besmislenoj politici pomirenja sa SPS-om..na ravnodusnosti prema izjednacavanju zasluga partizanskog i ravnogorskog pokreta..na dovodjenju "raznoraznih eksperata" koji su pastocili imovinu preko agencije za privatizaciju (Vlahovic, Djunic i ekipa pa i gradonacelnik S. Mali..)..na izostanku lustracije, jer sada vedre i oblace likovi iz 90-ih. I u politici i u medijima (sada su najveci mislioci, nasi savremeni filosofi Dmitrovic i Vucelic). Sve u svemu tuga i jad, ali se raduem jer ce ubrzo polovina 2016. godine a tada cemo ziveti bolje. Pozdrav za premijera Vucica, velikog trudbenika i radnika koji je ceo svoj radni vek udarnicki proveo u skupstinskim klupama i sada preporocuje da mora mnogo vise da se radi..da se ne trosi zaradjeno. Mislim da ga ova misao svrstava u najvece mislioce 20-og pa 21-og veka. Aj uzdravlje..

Neshko

pre 9 godina

Ni ti se nisi izvinila građanima Srbije za sve što si učinila od 90-ih do sada pa nikom ništa... Šta li tek treba da kaže Đilas na ovo...?

diplomirani kurir dr Mojsije

pre 9 godina

Majo ja kada citam ovaj tekst shvatam da se vi sami sa sobom svadjate i da u svemu vidite mrznju. Ko vas mrzi recite vec jednom, dosta nam je da svaka kritika koja se uputi vodji bude okarakterisana kao mrznja. Kakve su to vise nebuloze da vas svi mrze, kakve to veze ima sa kritikom koja mu se uputi. Da li treba da molimo vodju i da mu se divimo. Zar u ovoj drzavi covek ima pravo da kaze o vodji bilo koju rec a da vi od muve ne pravite slona, uvelicavate i sve prozivate i prisivate ljubomoru, dobili ste vlast i radite. Vladate vec tri godine i ne mozete se osloboditi toga da vodite sve vreme kampanju i da ste sami sebi opozicija. Reci Majo koju je to konkretno uvredu Pajtic uputio Mirovicu. Pazi uvredu?. Vama i kada se uputi kritika za vas je to mrznja i uvreda. Naucite se jednom da morate da prihvatite kritiku jer niste Bogom dani, a ako vodja ne moze da podnese kritiku sto se kacio za politicki voz.
Mirovic je javno uputio ogavne reci Pajticu koje nisu politicke ni kritika, nego jos i gore uvreda za bolesne ljude i s toga i treba da mu se izvini, a i svim bolesnim ljudima. Nemate pravo da kritiku smatrate uvredom i mrznjom i da za to trazite izvinjenje. Naprednjacka stranka ponasa se kao uvredjene mlade sve i svako vam smeta ako nije na liniji vaseg vodje.

cofi95

pre 9 godina

"Važno nam je da čujemo svako misljenje, svaki predlog, a da smo spremni da prihvatimo sve što je dobro, najbolje svedoči to što smo usvojili zakon koji je podneo poslanik Demokratske stranke, čiji se poslanici najviše žale da ne mogu da govore", kaže Gojkovićeva u intervjuu za današnju "Politiku".

Da, isti onaj zakon za koji prvi put nije glasao apsolutno NIKO iz SNS-a, a glasali ste kad ste videli da narod negoduje, pa ste se onda okitili tudjim perjem. Moralne gromade, nema sta.

Vas glas razuma

pre 9 godina

ne sekirajte se, vi cete proci isto kao i demokrate, jer ste jos bahatiji. Verujte u sta hocete, ali zivi bili pa videli. Demagogija, demagogija i tako u krug, a mi tonemo i dalje sve dublje. "Diktator" vesti dramaturg pokusava naciji da dokaze kako radi nesto spektakularno, a tri godine nije ama bas nista uradio. Ljudi to vide i osecaju na svojoj kozi. Samo se vi lozite u roku od tri godine nestajete sa lica zemlje kao DSS

Lala

pre 9 godina

Izvinio se tako sto je rekao da se izvinjava sto se ponaša kao Pajtić? Da ste malo vise ljudi a malo manje političari i oportunisti svima bi bilo bolje ovako, toni Srbijo nije Titanik daleko

major magistar i dobar drug

pre 9 godina

Ono sto je Mirovic rekao nije izvinjenje. To sto ima rijec izvini u konstrukciji recenice ne cini ga izvinjenjem. Sto se mene tice isti su. Mislim da je vrijeme za srpsku Sirizu.

Sanja

pre 9 godina

Ovu predstavu izgleda radi ista americka ekipa kao u Makedoniji ovih dana, napad na drzavu... i bla bla bla. Gosodjo Gojkovic EU je juce rekla svoje, nije zadovoljna vama i tacka.

Trik

pre 9 godina

Maja ima bogato iskustvo i treba joj verovati na rec, ipak su profesionalni preletaci vodjeni idejom, pre svega. Pitam se ima li ova zena vise kredibiliteta od svoje imenjakinje Nikolic. Na kraju, nije ni Pajtic neka opozicija, pod hitno nam treba ovaj novi grcki scenario za pocetak kraja politickoj eliti!

Manja

pre 9 godina

Od loše vlasti teško bude dobra opozicija! A opozicija sa kvalitetom je izuzetno važna za dobar rad i vlasti! Sreća da je Vlada neke stvari prelomila na vreme i da to gura snažno!

Duci0167

pre 9 godina

Naprednjaci,obracam vam se kao gradjanin,ne kao neka politicka opcija. Maja Gojkovic prica u vase ime? Marijen Risticevic u vase ime? Martinovic u vase ime? Babic,Djukanovic? Da li vi znate te ljude? Znam da znate a zapitajte sami sebe,ne zbog mene,koga podrzavate. Vecina vas puna mrznje,zelje za osvetom,omalovazavanja i neobrazovanosti. Znate kako,vasa-ova vlast je vlast dobila tako sto ste bili uredni na glasanju dok je narod kaznjavao bivsi rezim ne izlaskom ili belim listicima. TA,druga Srbija je ustala! Vase ludilo u teorijama zavera ce se zavrsiti,vrlo brzo!

Don't taze me bro

pre 9 godina

A kada ces ti uputiti izvinjenje Djilasu? Ja ne razumem ove ljude, da li se oni takmice ko ce biti veci licemer, sta rade, ne znam. Znam samo da se svi prave blesavi mnogo, kao da juce ne postoji.

Major Gašpar

pre 9 godina

Evo par argumenata za "@like bike".
1. Sva preduzeća u Srbiji su upropašćena a građani osiromašili pod vlašću SPS i SRS 1990-2000 u čemu je učestvovao i današnji premijer
2. Od 2001-2003 katastrofalna privatizacija pod Đinđićem i DOS-om
3. od 2003-2007 DSS, G17+ i SPS, nastavljalju da nas upropašćavaju, kraj privatizacije
4. od 2008-2012 Tadić sa Dačićem (koji je sad potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova) i Dinkićem nas dodatno unazađuje lošim kadrovskim rešenjima (videti pod Dulić, Trivan, Marković, Homen...) i nesposobnošću
5. od 2012. taman kada smo mislili da ne može gore dolazi režim SNS: zadužujemo se 7 milijardi, nema investicija, prazna obećanja, pada kupovna moć i plate a vlast i bogataši se bahate na svakom koraku.

Pogledajmo zajedničke sadržaoce: u svim vladama osim 90-ih bio je Dinkić sa svojim ljudima i SPS (osim u Đinđićevoj)

dunjica

pre 9 godina

Posao opozicije i jeste da kritikuje vlast ali da te kritike budu potkrepljene dokazima. U zemlji Srbiji opozicija hoce po svaku cenu da blati i omalovazi ljude na vlasti cak i kada to ide na stetu gradjana. Vucic radi, i to naporno, i sigurno ne zato da bi se slikao i smeskao kamerama i to treba postovati.

paor - enigma

pre 9 godina

Tacno, kako imati "pristojan zivot" kada su prethodne vlasti bahato trosile i nesavesno dizale kredite svetskih i kojekavih belosvetskih banaka, a cije je vracanje sada doslo na red?!
(Zagor, 1. februar 2015 10:27)

...e sada objasni kako ova vlast podize kredite da vraca dugove a dugovi rastu umesto da se smanjuju???

like bike

pre 9 godina

kako vas nije sramota ??? Demokrate su nas odvele do propasti proteklih godina. Napravili du sirotinju od nas ocerupali su nam zemlju, pogasili fabrike, zaposljavali svoj sljam na svim radnim mestima !!! I sad je kriv Vucic ? Sad je kriva SNS-a ??? Dajte argumente ? Toliko ste navikli da kradete da vam je tesko nositi se sa cinjenicom da toga vise nema !!!

rasprodaja postenja

pre 9 godina

@(Major Gašpar, 1. februar 2015 11:44)

Ali ovome svemu treba dodati i devedesete godine kada su vladali SPS i ovi koji su sada, bez bedza i majci sa porukama, na vlasti sta se desavalo na selu, o cemu gospodin seljak poslanik Risticevic nece nikada govoriti.
Na selu su devedesetih godina upropastene sve zemljoradnicke zadruge, svi kombinati, sve kooperacije, sva poljoprivredna mehanizacija (pokradina), svi obori ispraznjeni, pa i o tome neko treba da kaze koju rec, eto npr. Maja i Mirovic, Risticevic, Pajtic... Evo npr. Risticevic neka objasni ko sada drzi silose sa uskladistenim kukuruzom???

Cubrilo

pre 9 godina

Na radi se o tome da li smeju ili ne,vec o tome da oni nista pametno ne umeju reci.Umesto da daju argumente za ono sto pricaju oni vredjaju presedavajuceg.

Zagor

pre 9 godina

Tacno, kako imati "pristojan zivot" kada su prethodne vlasti bahato trosile i nesavesno dizale kredite svetskih i kojekavih belosvetskih banaka, a cije je vracanje sada doslo na red?!

alf

pre 9 godina

Kod nas treba mnogo manje pričati, a mnogo više raditi! Samo radom se postiže nešto. Ove poziciono-opozicione priče nas nisu odvele nigde!

Miljan

pre 9 godina

Opšta kultura i reč "izvini" mora da se ustali u političku konverzaciju! Ljudski je grešiti, ali je i red da se greška prizna i isporavi, a ne da se zabija glava u pesak i negira!

Kiosk

pre 9 godina

Jedini problem koji opozicija ima je u svojim glavama jer ne mogu da private katastrofalan poraz na izborima sto je glavni razlog vredjanju i ponasanju nedolicnom u parlamentu.

ostali se vole, B 92 se čita

pre 9 godina

Čovek je pogrešio i izvinio se to je potpuno ok, za razliku od Pajtića koji stalno vredja, kritikuje i ne zna za granice kad su uvrede u pitanju. Pitam se zašto analitičari i lažni moralisti ne traže da se Pajtić nekome izvini. Pajtić svojim ponašanjem vredja inteligenciju svih gradjana Srbije. Svakodnevno se u medjima čuju uvrede od strane ne samo Pajtića već i drugih funkconera DS-a, a ne sećam da se bilo ko od njih izvinio. Evidento je da je DS pun mržnje prema SNS-u, ali ta mržnja DS-u ne može doneti ništa dobro samo će pomoći gradjanima da shvate kakvi su oni.

Rajic

pre 9 godina

Da li je moguce da ds i dalje ne moze da se pomiri da je neko izabran voljom vecine.Kako se ne zapitaju da politika vlade je izglasana na izborima.

Carli

pre 9 godina

Lepo bi bilo da konacno cujemo nesto pametno od opozicije ali izgleda da to nece biti slucaj zato sto oni generalno nemaju sta da kazu lose o vladi nego pribegavaju staroj taktici DS koja je zasnovana na laznom optuzivanju i najgorem vredjanju.

Ivancica

pre 9 godina

Vladajuce partija uvazava stavove opozicije , cak i njihove konstruktivne predloge prihvata ako su za dobrobit naseg drustva, sto se ne bi moglo reci za vladajucu partiju u Vojvodini. Jasno je da premijer zeli da ovom zemljom upravljaju profesionalci i SNS nema problem sa angazovanjem strucnih kadrova koji su drugacije politicki opredeljeni,bitno je da oni svojim znanjem i iskustvom doprinesu ostvarenju zacrtanih ciljeva prema kojima Srbija odlucno ide!

Vladimir

pre 9 godina

Moramo se ugledati na one koji su uspešni. Vučić je to shvatio i pokušava da uspostavi sistem kao u razvijenim zemljama. Zato su u pravu kad kažu da je na kraju bitan samo rezultat. Bitno je da postignemo rezultat, a to se postiže napornim radom i odricanjem u početnom periodu da bi kasnije brali plodove.

Goran

pre 9 godina

Obzirom koliko godina su Vučićevi prethodnici uništavalji ovu državu ne razumem uopšte ove što kritikuju mere ove Vlade. Treba mu dati vremeni i podrške da se reforme izguraju.

Zdravko

pre 9 godina

Margaret Tačer je jednom prilikom rekla da one mere koje je preduzimala i koje su najviše kritikovane i protiv kojih su se najviše bunili su u stvari dale najbolje rezultate i što su je više kritikovali ona je bila sigurnija da je mera dobra. Zato Vučiću uz tebe smo da ovoj Srbiji obezbedimo bolju budućnost.

kloki

pre 9 godina

Obzirom da je se njihova podrška svela na 6-7% Pajtiću su za to sad krivi neki drugi, a on više ne zna ni šta priča. Kakav je blam sa Zakonom o radu napravio, ja bih u zemlju propao.

Miksa

pre 9 godina

Naravno da opozicija moze da kaze sta god hoce ali je problem sto nema sta da zameri vladi nego se sluzi provokacijama i vredjanjem koje ne prilice poslanicima.

Marinko

pre 9 godina

O reformama su svi političari pričali godinama, ali niko nije napravio ni jedan ozbiljan korak da se sprovedu. Sve se svelo na prodaju preduzeća, a i to znamo kako je prošlo. Zato sad nema nazad.

IZVINJENJE NARODU

pre 9 godina

G.Pajtić nikako ne treba da s e izvini MIroviću i njemu sličnim, treba da se pre svega izvini gradjanima Vojvodine koje je 14 godina obmanjivao da će stvoriti regiju prosperiteta i boljeg života u odnosu na druge delove Srbije a nije to obećanje ispunio.

Sirogojno

pre 9 godina

Onaj ko prati sednice skupstine jasno moze da vidi da poslanici ds ne ucestvuju u raspravi sa dobrim argumentima,vec iznose tvrdnje za koje nemaju dokaze.

Kosta

pre 9 godina

Normalno je da se podrška u narodu političarima menja. Mislim da bi za DS bilo bolje da odu u opoziciju i u Pokrajini jer je se njihova podrška svela na 6-7%. Sad je vreme za neke druge, Pajtić to shvata, ali se drži za svaku slamku za koju može da se uhvati.

nole pobednik

pre 9 godina

Ds nije u stanju da se izvini jer je to ispod njihove casti i ne zele da prihvate poraz... Verujem da im je krivo sto za kratko vreme sns ima toliku podrsku kakvu oni nisu stekli za 12 godina, i frustracija cini svoje. Vucic sprovodu politiku koja je u interesu drzave i to narod podrzava, a to ocigledno zutima ne odgovara jer gube svoje pristalice i opada im rejting jer kao opozicija nemaju sta da zamere vlasti osim sto kritikuju sve ono sto je dobro.

Mistral

pre 9 godina

Očigledno da DS i takvi kao ti ne razumeju realnost, a ona govori odavno da DS ima podršku oko 7% biračkog tela. To je narod, to su građani, toliko su rekli da stranke vrede. To je kao kad na kraju utakmice na semaforu piše 5:1, a vi što ste dali taj 1 pričate kako ste igrali dobro, niste imali sreće, protivnik je sve što je šutnuo ušlo u gol itd. A onda novine objave tabelu i vidiš gde se nalaziš... Čak ne piše ni kakve ste šanse propustili... Onda shvatiš da je to u stvari realnost.

Margarita

pre 9 godina

@Goran
Onome ko izgubi, ostaje samo da kuka, čak i ako nema zbog čega. Malo je dosadno, ali nije tako loše. Oni koji su na vlasti moraju uvek da budu na oprezu i da se trude da što bolje rade.

agronom

pre 9 godina

Verujem da ce svako naci svoje mesto pod suncem i da ce politika koju trenutno sprovodi vladajuci rezim uroditi plodom u buducem periodu koji sledi..

Andja

pre 9 godina

Kada bi Pajtic poceo da se izvinjava za sve sto je on licno, a posebno DS odgovran, to bi trajalo dosta dugo. Od afere "Bodrum", preko lose ekonomske politike, ogromne korupcije, pa sve do kocenja investicija ovih dana u APV.

Mladen

pre 9 godina

Politička kultura nam je na niskom novou.
Nadam se da će ovo izvinjenje biti signal za novi početak u međustranačkim odnosima.
Treba smirivati tenzije i građanima nuditi programe a ne jeftinu zabavu.

Caks

pre 9 godina

Cujemo razno neargumentovano optuzivanje od strane opozicije ali razlog tome nije los rad vlade nego zelja da poprave sopstveni rejting koji im je zasluzeno unisten jer su prethodno doveli zemlju skoro do dna.

Mary

pre 9 godina

Opoziciji se ne uskracuje pravo da govori u Parlamentu ili bilo gde, SNS se ne plasi kritike. Sa druge strane cim SNS kritikuje sasvim opravdano DS koji je na vlasti u Vojvodini, to se tretira kao hajka.