Ponedeljak, 24.11.2014.

15:31

Uhapšen Miroslav Bogićević

Vlasnik "Farmakoma" Miroslav Bogićević uhapšen je danas, potvrđeno je za B92.

Izvor: Tanjug

Uhapšen Miroslav Bogiæeviæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

244 Komentari

Sortiraj po:

Babin zub

pre 9 godina

Srbija ne treba da zatvara oči pred tajkunima i njihovim malverzacijama! Nema više nedodirljivih, i ne treba da ih bude! Ova vlast svakim danom to dokazuje!

porotnik

pre 9 godina

I još kad bi vratio ono što nije njegovo, gde bi nam bio kraj, ali tu su sudije koje do sada nisu pronašle ništa tako da sam po malo zabrinut za ovo sudjenje

karakondzula

pre 9 godina

PAO TAJKUN...Ako,da je srece da sve pohapse. Naravno o5 bih taj narod jadni koji radi kod njih ispastao,ali pohapsiti ih i oduzeti im firme isto kao sto su ih i oni uzeli...Okrece se kolo srece...

smokvica

pre 9 godina

Cim su na vlast dosli posteni ljudi, a posebno kakav je nas Premijer Vucic, hrabar, posten, odmah se resavaju pitanja lopova i kriminalaca! Svaka cast, svako ko je ojadio srpski narod, treba odgovara za svoje postupke!

marmelada

pre 9 godina

U Serbiji nema vise mesta za lopove i kriminalce! Svako ko se bogatio na racun naroda i drzave, red je da se nadje pred lice pravde pa i ovaj lopov! Svaka cast za nase ograne vlasti , a posebno za naseg Premijera Vucica, koji je stao na put lopovima, kriminalcima, tajkunima!

danijela bor

pre 9 godina

Od velike je vaznosti za nasu zemlju, sto su konacno mnogi lopovi privedeni, pa sada i ovaj! Svako ko je pljackamo drzavu, gradjane Srbije, morace da odgovara za svoje postupke!

misko

pre 9 godina

citam ove komentare pa Vi ko da prepisujete jedan od drugog cast izuzetcima
0.1% netreba nikoga hapsiti nema efekta ako je premijer mogao da promeni krzno mogu i oni da promene nacin poslovanja pa ako su sposobni nek rade ljudi al nek se vidi koliko je pokradeno pa nek lepo polako vracaju p nek se stavi tabla na novu deonicu puta na novu skolu na novu fabriku il bolnicu i da se napise ovo je od para sto je drzava uspela da vrati.Al para nema zato sto im je ostavila drzava dovoljno vremena da tragove lepo pociste i sta mi imamo od njihovog hapsenja ma da ih i streljaju.U svakoj mesnoj zajednici ima barem po jedan koji je minimum par miliona evra pocistio a Vi svi znate kako se oni zovu i sta nista. Konkretno je to da su nam osakatili plate i penzije a ostalo je sminka Isao bih i ja u zatvor za par miliona evra ma i dozivotno5 ostace deci al ovako dugovi.

BillyBob

pre 9 godina

Odlična vest za sve poštene građane! Sada nikako ne treba posustati već još jače krenuti u borbu protiv korupcije i kriminala i istražiti ovaj slučaj do kraja - ko je Bogićevića toliko dugo štitio od pravde, ko mu je omogućio da postane to što jeste i koga je dotični finansirao. Srbija normalna, pravna država? Možda je i moguće.

Nebo

pre 9 godina

Sigurno je tada imao i pomoć iz vlasti jer sam sigurno nije mogao da dobije tolike kredite. Sad hapsiti i političare koji su mu pomogli!

Ilija55

pre 9 godina

Neke ljude je odavno trebalo pohapsiti. Takodje treba ispitati I one koji su mu to I omogucili. Dobro je sto je nasa policija odreagovala na vreme

Roki

pre 9 godina

Bilo je pitanje dana kada ce se to desiti.Ova vlada je odlucno krenula u borbu protiv kriminala i korupcije i ovo je samo jedan u nizu dogadjaja koji to potvrdjuju.

oklop

pre 9 godina

Miroslav Bogicevic dugo godina se bavio nelegalnim radnjama, sada je tome dosao kraj, MUP je dobro odradio svoj posao i on je lisen slobode, mozemo ocekivati da ce se uskoro razotkriti kompletna istina u vezi sa poslovanjem Farmakoma.

dugme

pre 9 godina

Zaista je dobro sto je vlasnik Farmakoma, Miroslav Bogicevic, konacno uhapsen, i bice kaznjen u skladu sa propisima koji dalje nalazu postupke vezane za slucajeve u oblasti kriminala. Iznosi koji su dati u ovom clanku su basnoslovno veliki, a kompanija Farmakom je u nelegalnom poslovanju isposlovala za sebe milionske iznose, kako u eurima tako i u dinarima.

pozoriste

pre 9 godina

Ovo je veoma dobra vest, Vlada je ozbiljno shvatila posao obracunavanja sa kriminalom, hapsenje Miroslava Bogicevica je samo jedno u nizu uspesno obavljenih hapsenja tajkuna, nadajmo se da ce se dobar rad nastaviti i u buducnosti.

secer

pre 9 godina

Vlasnik Farmakoma, Miroslav Bogicevic, uhapsen je i bice ispitan u vezi sa malverzacijama u radu Farmakoma i stete nanete Pribrednoj banci Beograd, ovo je zaista dobra vest, konacno ce doci do razresenja ovog slucaja.

pcela

pre 9 godina

Miroslav Bogicevic je uspeo da nelegalnim putem prisvoji ogromna novcana sredstva za sebe i svoju firmu, veoma je dobro to sto je on konacno uhapsen i sto ce biti izveden pred lice pravde, treba ocekivati hapsenje i drugih tajkuna.

bankar

pre 9 godina

Neverovatno je sta je doticni Bogicevic uspeo da sprovede radi svoje koristi, evo jednog od razloga zasto je vlada Srbije morala da smanji gradjanima Srbije plate i penzije, naravno da nema od cega da isplati legalno zaradjene zarade jer su tajkuni sve uzeli pod svoje, ali polako pada jedan po jedan.

DOSLA - MACA - NA - VRATANCA

pre 9 godina

Polako ali sigurno se kockice slazu jedna za drugom, ono sto je gotovo bila naucna fantastika sada postaje stvarnost. Posle Miroslava Miskovic, Gorana Percevic, na red je dosao i Miroslav Bogicevic. Mislim da ovde nije kraj vec je ovo samo pocetak topljenja ledenog brega. Spominju se jos neki takozvani veliki biznismeni ili bolje receno tajkuni i pijavice koje su nam nemilosrdno sisali i poslednju kap krvi . Ako se to nastavi i ako se ti procesi dovedu do kraja i ako se u procesu dokaze da je bilo krivicnih dela, to ce biti konacno podvlacenje crte, i obrcun sa takozvanim bisismenima i tajkunima. Mi smo se u poslednjih 15 godina stalno vracali na pocetak pricamo o spornim privatizacijama i transakcijama, ali se nista nije radilo na tome da se konacna odluka donese u sudovima. Ako se to desi, to ce biti veliki korak napred. Sva je sreca da je na celo vlade dosao Aleksandar Vucic koji je krenuo u konacni obracun sa doticnom gospodom.

savana

pre 9 godina

U poslovanju firme Farmakom bilo je dosta malverzacija, obavljao se veliki broj nelegalnih radnji, sada je konacno uhapsen njen vlasnik, Miroslav Bogicevic, i bice detaljno ispitani svi preksaji u radu, odlicna vest.

Glasinac

pre 9 godina

@Malina:Polak ali sigurno.Dobro je što ova vlast ne radi ništa preko kolena. Kada prikupi sve podatke i dokaze da je se neko ogrešo o zakonske propise , onda ga privode i predaju u nadležnost sudova.

Romanija

pre 9 godina

Miloš Vitomir
@Nemo:Dali verovali ili ne , ali je činjenica da se sve više biznismena koji su svoje bogasvo stekli na protivzakonski način ,nalaze iza brave. Naravno ostalo ostaje na sudovima da vode sudske postupke.

@Mela: Sa ovima nema šale. Ko je se god ogrešio o zakonske propise , taj mora da odgovara. I što je najvažnije nema zaštićenih.Ovakve akcije treba pozdraviti i ostaje da i sudovi ovako efikasno završe svoj deo posla.

MALECKA

pre 9 godina

Srbija je pokazala jos jednom da medju tajkunima nema zasticenih.Losa svar je to sto ne postoji ni jedan tajkun bez politicke pozadine.Stoga slucaj treba dobro ispitati i pohapsiti i politicare koji su mu pomagali da se na takav nacin obogati.

Cigla

pre 9 godina

I posle nek neko kaze kako ova vlast nista ne radi,za razliku od prosle ova se barem trudi da koliko toliko dovede ovu zemlju u red.

Smiljana

pre 9 godina

Došao je kraj tim tzv. tajkunima, dosta su se bogatili o trošku države! Borba protiv kriminala i korupcije je izazov koji je ova vlada prihvatila, i ozbiljno se posvetila tome!

stari alas

pre 9 godina

Napokon smo i mi obicni gradjani saznali recept za razvijanje vrhunskog biznisa koji je do sada bio privilegija uskog kruga uspesnih privrednika

Branislav

pre 9 godina

Ovi bar hapse, sprovode neki red ,predhodnici su takozvane tajkune koristili kao svoje sponzore a za uzvrat im davali upravo te iste kredite.

SIMONIDA

pre 9 godina

Mislili smo da je proslo vreme tajkuna i kriminalaca,ali izgleda da borba tek predstoji.Sada je premijeru podrska naroda najbitnija,da istraje u toj borbi.Jer njima ne odgovara da Srbija postane stabilna i uredjena drzava,vec bezvlasce,koje je domoniralo prethodnih godina.

Monti

pre 9 godina

Policija radi svoj posao, što se ranije nije moglo reći! Za vreme prethodne vlasti kriminal je cvetao, i niko se nije ni trudio da pohapsi kriminalce, jer su verovatno imali koristi od njih! Sada je došlo vreme da se to promeni!

Maruska

pre 9 godina

Najzad neko da počne da hapsi kriminalce, a ne da ih štiti zarad svojih ličnih interesa! Ovog je neko očigledno štitio, kad je uspeo da uzme tolike pare od banke!!!

cika mile

pre 9 godina

Ovaj je sa svojim prikanima dobrano ojadio drzavu, ali nije on jedini takvih ima ih koliko hoces, a za to mozemo zahvaliti predhodnoj vlasti koja ih je mazila i pazila. Biznismeni!Kako da ne, to su kriminalci, ali oni najgori.

anti_partijas

pre 9 godina

Bravo za Aleksandra Vučića, tako se radi u pravnoj državi.
Pa sad, kad dobije jedno tri-četiri meseca "teškog" kućnog pritvora, on pa svi ostali, pa da vidim onda da li će i ko da se usudi da opet krade.

P.S.Pametnom dosta.
(Cole, 24. novembar 2014 16:30)
# Link komentara
Preporučjem (+374)
Ne preporučujem (-32)
Ejjjj botovi, pa čitajte ceo post, ne samo prvu rečenicu. Radite svoj posao pošteno, kad ste ga već pošteno dobili. Inače ide smanjenje plate ha ha ha....u

Milos Kalac

pre 9 godina

I jos jedan u nizu produkt demokrata koji se bogatio na racun jadnog naroda, neka sad malo oseti i na svojoj kozi i neka odgovara za kriminalne radnje kojim je uvecavao svoje bogatstvo.

Hestija

pre 9 godina

Protiv Miroslava Bogićevića postoji dokazi za pranje para,neosnovano podizanje kredita koje nikada nije vraćwno bankama.Tajkuni su uništili ekonomiju naše države,građane ostavili na ulicama,zatvorili preduzeća,i uništili privredu,proizvodnju i industriju.Srbija je na pravom putu ekonomskih reformi.Tajkuni moraju da vrate sve što su uzeli od građana Srbije.Srbija je na pravom putu ekonomskog razvoja i boljitka.

djovaniL

pre 9 godina

Tolko biznismna se rodilo tokom ovih 20 godina u Srbiji , pitao sam se kako oni to uspesno posluju u sirmoasnoj zemlji. Al eto, kradjama i lopovlucima su to cinili, i to su ima tadasnje aktuelne vlade dozvoljavale.

koki

pre 9 godina

Da tako jedan anonimus za tako kratko vreme napravi iperiju to je moralo svima da bude jasno da nisu cista posla. Mene samo interesuje zasto drzava nije tada reagovala i preispitala poslovanje gospodina Bogicevica.

Bone

pre 9 godina

Neko je iz vlasti nameštao te privatizacije, a i ovo nije jedini slučaj u Srbiji. Treba sve preispitati i kazniti sve koji su učestvovali u krađi države!

crown

pre 9 godina

Obicni gradjani kao ja moraju masecima da se setaju po raznim salterima da bi dobili kredit od par hiljada evra a njemu se odobre desetine miliona bez ikakvih provera

tamna strana sile

pre 9 godina

Ugledni biznismen i veliki ekonomski strucnjak uspesan proizvodjac i sposoban trgovac.To je slika koju smo umali o gospodinu bogicevicu svih ovih godina .Kad ono se ispostavlja da je samo imao vezu u banci ili bankama.

Srebrni mocni rendzer

pre 9 godina

Jako je bitno da se sada otkrije ta politicka pozadina ovih malverzacija i da se politicari, uprljanih ruku, ne izvuku i pobegnu od ruke zakona.

krupanjac

pre 9 godina

pravda je spora ali dostizna,ja bi da pohvalim vladu jer nijedna predhodna do sada nije uhapsila vise lopova koji su mislili da su iznad zakona

Raska

pre 9 godina

Aleksandar Vučić je zaista beskompromisni borac protiv korupcije i organizovanog kriminala.Srbija jedino sa ovim covekom na celu drzave ima sansu da konacno postane pravna drzava.

Ekonomista

pre 9 godina

I sta ce sad biti…? Najveci problem posle je pronaci njegova sredstva na tajnim racunima, po belom svetu i to konfiskovati. Ovako uzalud je sve. I to ne moze opet povratitti nasu banku u zivot. Bitno da tudje, strane banke posluju ovde odlicno i iznose nas novac iz zenlje. Zato nam je privreda i propala jer nemamo vise svoje jake banke.

bariton

pre 9 godina

Kriminal, u ovolikoj meri, svakako je imao "debelu" političku zaleđinu, mnogo godina unazad.... Cifre su vrtoglave, jer mnogo ih je bilo u lancu....pa svakom procenat, pa udeo, pa ovo i ono... A mislili da će večno biti na vlasti jedni isti, koji vole da "ortače"...greška. Najzad se našao onaj koji će ovome stati na kraj, u to ime velika podrška!

OBRAD

pre 9 godina

A gde sam je bio bio sve ovo vreme kad su oni uzimali te milionske kredite...uzimao sam kredite da bi školovao decu!Valjda me neće zbog toga hapsiti.Naravno,šalim se i očekujem da se ovaj trend nastavi.

Milos Veliki

pre 9 godina

Nisam bio kuci i dodjoh sa puta i prilicno me obradovalo sto je nastavljen kontinuitet hapsenja onih koji su , izmedju ostalog , odgovorni za to sto ja danas zivim nezgodno i sto krpim kraj sa krajem. Nastavi Srbijo da se obracunavas sa kriminalom.

princ od bajcetine

pre 9 godina

Koliko moras biti naivan( da ne kazem glup) pa da poverujes da i ovo nije u cilju velicanja naprednog vodje i sposobne vlade, da je ovaj covek hteo da bezi, uradio bi to mnogo vestije, zaboravljate da je Sabac veoma blizu granice. Ovo je jos jedna zvaka za famoznih 25% glasackog tela, koje se i odrzava ovakvim bombastim vestima!

tvrdjava2

pre 9 godina

Svaka cast Vucicu sto ne ide putem zutih koji su sve tajkune zastitili i jos im pomogli da povecaju kapital dok narod gladuje. zatvor i sve mu uzeti i njemu i familiji.

Zemlja nedodjijaZemlja nedodjija

pre 9 godina

Najvece je cudo kako je ovaj covek jos od onda, mirno ziveo u Srbiji u kojoj ocito nepostoji nikakva pravna odgovornost po krivicnom zakonu za rukovodioce. Zakon namesten odvajkada tako da rukovodioci imaju bezgranicna prava ali nikakvu odgovornost.

DaliborJ

pre 9 godina

Po svemu sudeći prolazi vreme onih koji su se radi svoje lične koristi, ogrešili o državu. Dugo je vremena trebalo da prođe, ali sad napokon takve osobe završavaju tamo gde je i mesto osobama koje nisu poštovale zakon.

Brusko 5

pre 9 godina

Gospodine Miroslavenema vam bezanja zgresili ste i morate da odgovarate. Sta ste vi u opste mislili da cete doveka da se bogatite na racun drzave i da cemo mi sedeti skrstenih ruku i posmatrati kako vi to radite, e pa nasao se neko pametan da doskoci i vama i vama nije doveka gorello sto bi rekao nas pametan narod.

lutka

pre 9 godina

Koncern Farmakom je veoma dobro poznat po svojoj delatnosti, ali javnost nije ni slutila da je vlasnik ove kompanije ucestvovao u prevarama razmera u milionima eura. MUP Srbije je reagovao bas kako treba i uradio ono sto mu je posao a to je hapsenje Miroslava Bogicevica u pokusaju bezanja iz zemlje.

stranac

pre 9 godina

Docekasmo da i Srbija hapsi biznismene-kriminalce, godinama su radili sta su hteli, ali sva je prilika da to tako dalje nece moci, ova drzava pocinje da lici na drzavu.

Građanin

pre 9 godina

Bravo!A sad novac u budzet.Ako zakon ne postoji doneti lex specialis!Narod hoce opljackano da mu se vrati!Ovo se odnosi na sve koji su pljackali drzavu.

MIROSLAV OVUKA

pre 9 godina

Taman kad je pokusao da pobegne stigla ga je pravda za sve ono sto je radio,klupko se pocelo odmotavati a drzava ce pokazati da niko nije jaci od nje i da se zlocin ne isplati.

Truman

pre 9 godina

Drago mi je što je aktuelna vlast podigla borbu protiv kriminala i korupcije na mnogo viši nivo u odnosu na prethodni period. Tajkunima je definitivno došao kraj, a to je najbitnije za sve nas.

panda

pre 9 godina

S obzirom na cinjenicu da je vlada Srbije oformljena u martu mesecu ove godine i da je vec nekoliko tajkuna privedeno pred lice pravde, zaista treba reci da je i hapsenje vlasnika Farmakoma veoma dobra vest i dokaz da se intenzivno radi na sredjivanju drzave po pitanju kriminala.

Igra prestola 5

pre 9 godina

Gospodine Miroslavenema vam bezanja zgresili ste i morate da odgovarate. Sta ste vi u opste mislili da cete doveka da se bogatite na racun drzave i da cemo mi sedeti skrstenih ruku i posmatrati kako vi to radite, e pa nasao se neko pametan da doskoci i vama i vama nije doveka gorello sto bi rekao nas pametan narod.

Aleksandar

pre 9 godina

Samo jednu zelju imam kada procitam ovu vest. Da pomenuti Bogicevic u toku sudskog procesa lepo navede sve politicare DS-a koje je licno finansirao i koliko je kome para dao. Tada ce napokon neke stvari biti mnogo jasnije i odakle nama danas toliki manjak u kasi.

šabački LOLA

pre 9 godina

Ako pada Bogićević tu ne sme da prođe da u toj priči nema i Dušana Petrovića,koji je vedrio i oblačio Šabcom sa Bogićevićem sve ove godine.Čekamo i tu "senzaciju" zvanu Dušan Petrović da padne.

Kancelarija za brze odgovore.

pre 9 godina

Ljudi ovde mesaju babe i zabe. On nije ostetio bidzet,mozda banku,ok,ali za to treba da odgovara direktor banke koji mu je davao kredite. Ali,da mu nije dao kredit,radnici bi izgubili posao?

Rob Zarobljeni

pre 9 godina

Ovo nema ni u jednoj drzavi na planeti. Dok mi sitni jadnici (privrednici iz Obrenovca) koji smo poplavljeni i nismo ni dinara dobili odstete od drzave a redovno izmirujemo sve obaveze prema drzavi,dok mi tonemo sve dublje i dublje a banke i fond za razvoj od kojih trazimo kredite i da zalozimo nasu imovinu i kuce,da bi prezivili i iscupali se iz krize,za nas nema nista ne mozete nemate bonitet,niste velika firma,ne sigurni ste. Eto vam farmakom pa nek vam on bude siguran. Sram vas bilo. Srpska privreda tone sve dublje i dublje. Sramota bre. A gospodin ce za godinu dana izaci iz zatvora kao kralj i ziveti srecno do kraja svog zivot.

DJURIC RADOVAN

pre 9 godina

Srbija je na dobrom putu da odvoji zito od kukolja da odvoji prave preduzetnike od lopova i kriminalaca Percevic,Bogicevic i ostali su opljackali drzavu za 800 miliona evra.

NEBOJSA FILIPOV

pre 9 godina

Srbija je konacno resila da se obracuna sa ovakvim ljudima koji su uzimali kredite a zalagali odpad ,neko je morao od politicara da stane iza njih a nadam se da ce istraga utvrditi ko je stitio Bogicevica ,Percevica i ostale...

Tina

pre 9 godina

Svaka čast Agenciji za borbu protiv korupcije! Svaka čast policiji! Još mu samo pronađite taj ukradeni novac i vratite u državnu kasu sve do zadnjeg dinara. To je za naše tajkune najgora kazna.

siki82

pre 9 godina

Niko ne može doveka da zgrće novac na ko zna koji način,da obezbedi i decu i unučiće i praunučiće,da je ispred zakona...a da ne prodje nekažnjeno.

Milan1989

pre 9 godina

Citam komentare i ne razumem one tipa jel cemo sada posle ovog hapsenja ziveti bolje,a ja ih pitam da li bismo ziveli bolje da nije bilo hapsenja ovih ljudi koji su zloupotrebili drzavni novac,odnosno novac gradjana,i sta znace ti njihovi komentari,da se protive ovim hapsenjima? Odlucite se vec jednom,jel hocete da se hapse lopovi ili ne?

Spale

pre 9 godina

Samo neka padaju tajkuni jedan po jedan, jer kako su stekli tako im se sada vraća. Možda su računali da će jedni te isti biti stalno na vlasti i da će ih štititi zauvek.

panta80

pre 9 godina

Obican gradjanin Srbije ne moze da zamisli ni desseti deo svog pomenutog novcanog iznosa koji je Miroslav Bogicevic protivpravno prisvojio za sebe, tj. svoju firmu, ali sada je konacno uhapsen i bice dalje procesiuran prema propisima koji slede.

Cakana

pre 9 godina

@solunac, 24. novembar 2014 18:53

Valjda je i borba protiv kriminala jedna od rejona gde drzava mora da funkcionise i napreduje u rasvetljavanju istine i dovodjenja pred sud. Samo zato sto na jednoj strani mozda, a mozda i ne nesto skripi sve treba da stane po vama.

ANA

pre 9 godina

Srbijo ako imate hrabrosti da sprovodite mere nad gradjanima i penzionerima u smislu stednje, a niko vam to ne zamera krenite u akciju hapsenja politicara koji samo znaju da kritikuju a lepo zive od novca koji su delili sa tajkunima.

JASNA

pre 9 godina

Citam pojedine komentare ovde i ne verujem koliko su pojedinci ograniceni.Mesaju dve temaatike.Ovo hapsenje nije zbog ne placenog porezaa,vec zbog pronevere nastale uzimanjem kredita,bez pokrica i ne vracanje istih.Kada se porez ne plati dolazi do zaplene imovine,kako bi se istom namirio dug.

ne budi patriota sa koka kolom u ruci

pre 9 godina

I sta sa tim? One koje je unistio su unisteni, prilike i ideje kreativnih ljudi su u korenu sasecene i mnoge srpske firme su unistene. On ce biti neko vreme u zatvoru, pare su dobro sakrivene kao i oni koji su mu omogucili da se obogati unistavajuci sve pred sobom. Dok naslov ne bude taj i taj pomogao ovom liku u pljacci drzave ovo su samo populisticke mere.

jovana m

pre 9 godina

Gospodin Bogicevic je proglasen za biznismena decenije a njegov poslovni uspeh se zasniva na tome sto nije placao nikome.Nije plcao drzavi poreze i doprinose, nije placao radnicima plate, nije placao bankama kradite, nije placao dobavljacima za isporucenu robu, jednom reciju nije.A ipak jeste postao jedan od najbogatijih ljudi u zemlju , razmetao se avionima i jahtama.Sasvim je sigurno daon to bez pomoci visoke politike nije mogao raditi.Treba ispitati sa kim je delio dobit zadnju jednu ipo deceniju .

sarraRU

pre 9 godina

Nit moze vise da se bezi, nit moze da se koristi i ostecuje drzava, nit ce mu se gledati kroz prste-doslo je vreme da odgovaraju i ovakvi pred zakonom i oni koji su im to omogucili.

Boris

pre 9 godina

Oni su svi sitne ribe, poenta je da se nadje za koga i s kime su radili a sve to je radjeno sa političarima inače nikad ne bi dobili kredite.

6060

pre 9 godina

nema sumnje da agencija za borbu protiv korupcije radi svoj posao kako treba i dobro je sto imaju hrabrosti da se suprostave ovim 'biznismenima' (citaj tajkunima) ovo je dokaz da je zakon isti za ve bez obzira na ime, prezime ili funkciju!

INSAJDER

pre 9 godina

drzava ozbiljno pokazuje da ima hrabrosti da se suprotstavi kriminalu i korupciji, stoo do sada nije bio slucaj ako cemo realno.. Elem, vazno je da se hapse jedan po jedan i da se polako u zemlji uvodii red i nek se zna da je zakon ISTI za SVE pa bez obzira o kome se radi, da li Kosmajac ili Miskovic ili Bogicevic!!

Limun

pre 9 godina

Zanima me baš da vidim ko će ovih dana komentarisati po medijima i uzeti ga možda i u zaštitu. Mislim da će biti zanimljivo, pogotovo kad počne klupko da se odmotava.

boki

pre 9 godina

Vidite gde su plate za prosvetare, zdravstvene radnike, policajce, penzionere. A oni vraćaju dugove što su političari nabili. Narod će sve da plati...

zakintos

pre 9 godina

Od 2001. državu su vodili Đinđić, Živković, Koštunica i Tadić, od 2012 može se reći da je resor MUP-a vodio SPS sve do aprila ove godine. Biće zanimljivo da se sazna ko ga je sve štitio i ko mu je omogućio da pokrade državu.

@Jagoda@

pre 9 godina

Trebalo bi pohapsiti sve one koji su oštetili državu, jer zbog takvih ispašta običan narod. Nadam se da će uskoro biti izvedeni pred lice pravde i ostali koji su saradjivali sa Bogićevićem. Odmah mu treba oduzeti imovinu i staviti je pod vlasništvo države.

solunac

pre 9 godina

skretanje teme kriminalne vlasti sa problema, dinar pada li pada, akcize na struju, advokati i prosveta u strajku, tuzbe zbog neustavnog smanjenja penzija i plata, ukida se socijalna pomoć, gube se povlastice u prevozu... nastavi spisak...

Mili

pre 9 godina

Neko ostane duzan banci, jer je banka lose procenila rizik, sledi hapsenje duznika. Neko ostane duzan zanatskoj radnji, postoji pravosnazna sudska presuda da je duzan, potrazivanje nenaplativo, nikom nista. Dvostruki arsini? Ako je tako, svi duznici u aps, jer su prevarili poverioce.

nije ni njemu lako

pre 9 godina

Ovaj ce od muke i Seselja da pohapsi pola Srbije, samo da bi pokazao kako je silan i mocan.
Kukavica bio i ostao.
Normalno je da pokrecu krivicnu odgovoronost, ali masovno hapsiti ljude koji da su hteli, do sada bi mogli hiljadu puta da odu iz zemlje je njegovo bezumlje.

domacin

pre 9 godina

Oduzmite mu svu imovinu.
ja, 24. novembar 2014 16:20)

Polako drugar, nije svrha hapsenja oduzimanje lopovski stecene imovine od uhapsenog gospodina nego ZAMAJAVANJE siroke mase radi kupovine poena za sledece izbore.
Kad si cuo da su nadlezni oduzeli imovinu nekom od svojih isturenih igraca? Optuzeni sluzi da se talas narodnog nezadovoljstva u slucaju otkrivanja marifetluka sruci na njegova ledja a prave gazde onda iza paravana stupaju u akciju i rese stvar na zadovoljstvo svih ucesnika u ordinarnom lopovluku. Sta kazes, Ko na filmu, slazem se sa tobom.

dvds

pre 9 godina

Mi smo ludilo zemlja bez zakona i regulative kad samo jedan srpski takozvani "biznismen" (čitaj lopine nad lopinama) može da nas ojadi za pola milijarde evra.
Pa takve pronevere i krađe države ne postoje nigde na svetu!
I dobiće pet, šest godinica max a mi smo u buli sledeći vek zbog takvih moralnih nakaza.
Kineski model "leti glava" je u ovoj zemlji jedino što može to da spreči ubuduće.

pada vlada

pre 9 godina

Glavna banda ove drzave, tj. vlada nase republike hapsi jos jednog coveka koji zaposljava 5000 ljudi.
Ima li ovo smisla??? kakve reforme, kakav beograd na vodi i mercedes
alo ljudi

Samo vas gledam

pre 9 godina

Pa davno nije bilo neko hapšenje, Kosmajac je već bajata vest, a pošto su juče izneti podaci o pljački budžeta od strane notara, treba to nečim brzo prekrečiti.

Marijana

pre 9 godina

Država treba da ima nultu toleranciju kada su u pitanju ovakvi prestupi. Dok se narodu smanjuje plata i dok jedva sastavljamo kraj sa krajem oni se frljaju sa milionima. Apsolutno podržavam ovo hapšenje i nadam se da se neće stati na ovome.

Sapcanin

pre 9 godina

Da li je neko glup da je on tek tako sam dobijao kredite. Jedna informacija, direktor Srpske banke u Sapcu pre neki dan udomljen za direktora Apotekarske ustanove Sabac. Inace desna ruka Dusana Petrovica. Ajde Mikoje, pevaj, nemoj sam da lezis u corci.

Bekofaca

pre 9 godina

Zato je Beko faca. Ne smijete mu nista a pisalo se da duguje i vise od Bogicevica. Zbog Beka se sve u gradu zaustavlja, on je najbitniji. Srbijo, moja Srbijo.

Poznavalac stvari

pre 9 godina

Pare videti nećemo... To što će se naći da se oduzme njemu, Perčeviću i sličnima nije ni kap u moru pokradenog novca.
Ali neka ih pohapse sve, kao nauk ostalima da (ipak) ne može (toliko) nekažnjeno da se krade.
Oni su krali za velike igrače, a to teško da će ova i ovakva država imati snage da izgura ceo slučaj do kraja.

zoran

pre 9 godina

A 'oće i taj Bogićević, uz Miškovića i onog Arapina da učestvuje u tenderu za "Šoping-mol" u "Water front"-u?? (Al' parlam ovaj Nemački, brate)

Super Hik

pre 9 godina

I sutra ce da ga puste, malo prasine i prodjose stvari ...
1. Ubistvo navijaca zvezde, a za tatona moralo 5 ljudi u zatvor. Nikom nista, toliko o nasem statusu u EU.
2. Poskupjlenje struje.
3. Poskupljenje najprodavanijih lekova, da bi pojeftinili skupi? (poskupi hleb, da bi pojeftinila mocart kugla.
4. Sta su potpisali sa MMF-om?
Njima kao da dobro dodje neka katastrofa da zamazuju oci narodu.
Otimajte od siromasnih dajte bogatima!!!

Neko Iz Mase

pre 9 godina

" je uhapšen zbog sumnje da je uzimanjem kredita bez pokrića oštetio "Privrednu banku" i državu." Pa ko je trebalo da proveri da li on ima pokrice ili ne? Ja kad podizem kredit od banke moram na uvid da dostavim izvode s bankovnih racuna; potvrdu da sam zapolsen i kolika su mi primanja i sve to lepo overeno. A on digao silne milione a da niko nije proverio da li ima pokrice ili ne. Pa kog onda treba hapsiti? Njega koji je trazio kredit ili onoga ko mu ga je dao bez provere?

bg bulumenta=Bankrot

pre 9 godina

A kad ce ovi maheri iz Projektomontaze?
I oni i svi koji su im omogucili da neosnovano udju u proces UPPR i kakva je uloga Privrednog suda Beograd u celom tom petljanju? Tek sad se pokrece stecaj kad su sve razvukli u paramparcad!
Ko je uopste osmislio UPPR (najvecu prevaru za pljacku "nepovezanih" poverilaca)

Dragi Sandokan

pre 9 godina

Da uhapsen je i uskoro ce kao i Miskovic da bude osudjen bice mu zaplenjena imovina i zajedno ce da leze u istoj celiji.
Nista mi sem sarkazma odavno ne dolazi na ovakve vesti.Kao kada neki odrpanac na buvljaku pokusa da mi proda neispravan tranzistor.

Borko

pre 9 godina

Procenjujem da ce izaci za 24-48 sati,dace garaciju od tih miliona sto je ukrao i na slobodu,sudjenje ce da se razvuce,zaboravice se na to,sta ti je par dana blamiranja za te sve milione,dobar posao

Blenta

pre 9 godina

Hapšenje tajkuna predstavlja veliko plus u njihovoj biografiji. Oni znaju da od osude na robiju neće biti ništa, a dobiće i veliko obeštećenje. Drug Tito je, bar, proveo 5 godina u Lepoglavi i mogao se hvaliti tim stažom.

Marko

pre 9 godina

Ovo nije vest. Vest ce biti kada uhapsite clanove upravnog odbora Metalsbanke, Agrobanke, Univerzalbanke i Srpske banke. Kada ova lica budu u pritvoru, mozda ce i propevati po cijem politickom nalogu su delili milione evra bez pokrica kao da su u pitanju besplatne novine 24 casa.

Stefan RUS

pre 9 godina

Svaki dan u novinama citamo kako je neko uhapsen a nijednu presudu nismo videli. Dokle vise sa zamajavenjem naroda??? Shvatite da je za vas glasalo 25% cele Srbije i da nisu svi glupi...!!!!!!!!

laufer

pre 9 godina

e napokon i to docekasmo.jos da mu uzmu vile po šapcu od belog mermera sto je zetovima napravio.to je bi*anga kakvu svet video nije.duzan je radnicina od 8 do 14 plata.ceo ga grad zna kao zlu paru,ima grad da slavi ovaj dan

marko

pre 9 godina

Pa šta ako je uhapšen. Javite se sledeći put kad bude osuđen i sproveden na izdržavanje desetogodišnje zatvorske kazne, a imovina oduzeta. Sve ostalo je zamajavanje (dokazano od strane našeg premijera nebrojano puta)....

ricinus

pre 9 godina

I tako ima da se digne prasina par meseci, spekulacije, malverzacije, avioni, kamioni, a na kraju ce da pojede vuk magarca. Vec smo gledali razne scenarije sa hapsenjima. Problem je sto niko nije ostao u zatvoru.

iskustvo uci

pre 9 godina

Kasnite. Kod drugih sam procitao iznose. Plenite, eto para. Ne trebaju nama nikakvi ino fondovi, ni rusku ni zapadni, ni smanjenje penzija. Kod ovakve kreme su pare. Na primer, Brena ne placa struju za grejanje bazena al zato ima za stan u Monte Karlu. Kod nje nece zakucati izvrsitelji. Ko mi persira sa gospodin smatram za uvredu. Gospoda su najveci lopovi.

Zoran Djordjevic

pre 9 godina

Blio je krajnje vreme!
Kažu da je od 21.11. bio zamoljen da ne napušta Šabac!
Valda će sad da se pojasni ko je ovaj čovek

madjilac

pre 9 godina

a kad ce Dacic ostali iz SPS to zlo treba pod hitno skloniti sa politicke scene jer takvo zlo nije nikad vladalo srbijo ni pre njih a niti ce posle njih.E moj Vucicu skim si ti upetljao nije tebi ni sbiji kriv DS nego ovo zlo od SPS-a koje ce I tebe namestiti kao I sve druge pre tebr Dss I DS

Marko

pre 9 godina

Smešno. Dotični "biznismeni" su veće pare uzeli u Komercijalnoj banci pa niko o tome ne priča. A ko ono beše predsednik UO u KB? Neki Mali.... Čiji je on?

deki

pre 9 godina

To je OK ali sta je sa menadzmentom i UO navedenih banaka, oni su krivi jos vise sto su primali jalovinu u zalog.Hej covece nikada mi necemo biti normalna zemlja-jalovinu u zalog

superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 9 godina

Sve je to super, ali da vas pitam nesto, zbog cega ne objavite da od ove godine studenti Megatrenda konkurisu za dom na studenjaku???

fsdafads

pre 9 godina

Jao sad će danima da se razvlači, ko je on, ko mu je omogućio, bitka sa tajkunima, opet predstava a deci časovi traju 30 minuta i ne može se ništa uraditi u sudu jer advokati štrajkuju.

Cole

pre 9 godina

Bravo za Aleksandra Vučića, tako se radi u pravnoj državi.
Pa sad, kad dobije jedno tri-četiri meseca "teškog" kućnog pritvora, on pa svi ostali, pa da vidim onda da li će i ko da se usudi da opet krade.

P.S.Pametnom dosta.

Klovn

pre 9 godina

Koliko godina od pljacke i zaduzivanja drzave za privatan sektor treba?
Opljackao zemlju,izneo lovu,sta mi imamo od hapsenja?
Daj nemoj da ste smesni

jonjo dunjkac

pre 9 godina

"sve kontrolisemo pa ipak je sve sumorno i sivo, ajd nekog hapsimo da se rulja malo opusti uz obecanja velikog vizionara od karlobaga do brisela"
Ej ali frizider i dalje prazan a racune ne stignem platiti

Renato Aranda

pre 9 godina

Za sada hapse "biznismene". Kada misle da krenu na "političare" koji su im omogućili da postanu "biznismeni"? Ili "vrana vrani oči ne kopa".

Vox Populi

pre 9 godina

Ako, ako koncano je dolijao i ovaj. Samo se nadam da ce u istrazi otkriti i koji su mu politicari omogucili da toliko opljacka ovu drzavu pa da i njih uhapse da mu prave drustvo u CZ-u.

BiljanaDikosavljevic

pre 9 godina

Nije Bogicevic jedini
Svakako treba pohapsiti i bankare-politicare koji su mu to.omogucili i njemu slicnima.
Postoji jaka kadrovska sprega izmedju propale KBC banke i propale Privredne banke.

Stefan RUS

pre 9 godina

Svaki dan u novinama citamo kako je neko uhapsen a nijednu presudu nismo videli. Dokle vise sa zamajavenjem naroda??? Shvatite da je za vas glasalo 25% cele Srbije i da nisu svi glupi...!!!!!!!!

madjilac

pre 9 godina

a kad ce Dacic ostali iz SPS to zlo treba pod hitno skloniti sa politicke scene jer takvo zlo nije nikad vladalo srbijo ni pre njih a niti ce posle njih.E moj Vucicu skim si ti upetljao nije tebi ni sbiji kriv DS nego ovo zlo od SPS-a koje ce I tebe namestiti kao I sve druge pre tebr Dss I DS

Cole

pre 9 godina

Bravo za Aleksandra Vučića, tako se radi u pravnoj državi.
Pa sad, kad dobije jedno tri-četiri meseca "teškog" kućnog pritvora, on pa svi ostali, pa da vidim onda da li će i ko da se usudi da opet krade.

P.S.Pametnom dosta.

Sapcanin

pre 9 godina

Da li je neko glup da je on tek tako sam dobijao kredite. Jedna informacija, direktor Srpske banke u Sapcu pre neki dan udomljen za direktora Apotekarske ustanove Sabac. Inace desna ruka Dusana Petrovica. Ajde Mikoje, pevaj, nemoj sam da lezis u corci.

Neko Iz Mase

pre 9 godina

" je uhapšen zbog sumnje da je uzimanjem kredita bez pokrića oštetio "Privrednu banku" i državu." Pa ko je trebalo da proveri da li on ima pokrice ili ne? Ja kad podizem kredit od banke moram na uvid da dostavim izvode s bankovnih racuna; potvrdu da sam zapolsen i kolika su mi primanja i sve to lepo overeno. A on digao silne milione a da niko nije proverio da li ima pokrice ili ne. Pa kog onda treba hapsiti? Njega koji je trazio kredit ili onoga ko mu ga je dao bez provere?

Bekofaca

pre 9 godina

Zato je Beko faca. Ne smijete mu nista a pisalo se da duguje i vise od Bogicevica. Zbog Beka se sve u gradu zaustavlja, on je najbitniji. Srbijo, moja Srbijo.

jovana m

pre 9 godina

Gospodin Bogicevic je proglasen za biznismena decenije a njegov poslovni uspeh se zasniva na tome sto nije placao nikome.Nije plcao drzavi poreze i doprinose, nije placao radnicima plate, nije placao bankama kradite, nije placao dobavljacima za isporucenu robu, jednom reciju nije.A ipak jeste postao jedan od najbogatijih ljudi u zemlju , razmetao se avionima i jahtama.Sasvim je sigurno daon to bez pomoci visoke politike nije mogao raditi.Treba ispitati sa kim je delio dobit zadnju jednu ipo deceniju .

zakintos

pre 9 godina

Od 2001. državu su vodili Đinđić, Živković, Koštunica i Tadić, od 2012 može se reći da je resor MUP-a vodio SPS sve do aprila ove godine. Biće zanimljivo da se sazna ko ga je sve štitio i ko mu je omogućio da pokrade državu.

domacin

pre 9 godina

Oduzmite mu svu imovinu.
ja, 24. novembar 2014 16:20)

Polako drugar, nije svrha hapsenja oduzimanje lopovski stecene imovine od uhapsenog gospodina nego ZAMAJAVANJE siroke mase radi kupovine poena za sledece izbore.
Kad si cuo da su nadlezni oduzeli imovinu nekom od svojih isturenih igraca? Optuzeni sluzi da se talas narodnog nezadovoljstva u slucaju otkrivanja marifetluka sruci na njegova ledja a prave gazde onda iza paravana stupaju u akciju i rese stvar na zadovoljstvo svih ucesnika u ordinarnom lopovluku. Sta kazes, Ko na filmu, slazem se sa tobom.

crown

pre 9 godina

Obicni gradjani kao ja moraju masecima da se setaju po raznim salterima da bi dobili kredit od par hiljada evra a njemu se odobre desetine miliona bez ikakvih provera

INSAJDER

pre 9 godina

drzava ozbiljno pokazuje da ima hrabrosti da se suprotstavi kriminalu i korupciji, stoo do sada nije bio slucaj ako cemo realno.. Elem, vazno je da se hapse jedan po jedan i da se polako u zemlji uvodii red i nek se zna da je zakon ISTI za SVE pa bez obzira o kome se radi, da li Kosmajac ili Miskovic ili Bogicevic!!

Samo vas gledam

pre 9 godina

Pa davno nije bilo neko hapšenje, Kosmajac je već bajata vest, a pošto su juče izneti podaci o pljački budžeta od strane notara, treba to nečim brzo prekrečiti.

Marijana

pre 9 godina

Država treba da ima nultu toleranciju kada su u pitanju ovakvi prestupi. Dok se narodu smanjuje plata i dok jedva sastavljamo kraj sa krajem oni se frljaju sa milionima. Apsolutno podržavam ovo hapšenje i nadam se da se neće stati na ovome.

deki

pre 9 godina

To je OK ali sta je sa menadzmentom i UO navedenih banaka, oni su krivi jos vise sto su primali jalovinu u zalog.Hej covece nikada mi necemo biti normalna zemlja-jalovinu u zalog

šabački LOLA

pre 9 godina

Ako pada Bogićević tu ne sme da prođe da u toj priči nema i Dušana Petrovića,koji je vedrio i oblačio Šabcom sa Bogićevićem sve ove godine.Čekamo i tu "senzaciju" zvanu Dušan Petrović da padne.

bariton

pre 9 godina

Kriminal, u ovolikoj meri, svakako je imao "debelu" političku zaleđinu, mnogo godina unazad.... Cifre su vrtoglave, jer mnogo ih je bilo u lancu....pa svakom procenat, pa udeo, pa ovo i ono... A mislili da će večno biti na vlasti jedni isti, koji vole da "ortače"...greška. Najzad se našao onaj koji će ovome stati na kraj, u to ime velika podrška!

Mili

pre 9 godina

Neko ostane duzan banci, jer je banka lose procenila rizik, sledi hapsenje duznika. Neko ostane duzan zanatskoj radnji, postoji pravosnazna sudska presuda da je duzan, potrazivanje nenaplativo, nikom nista. Dvostruki arsini? Ako je tako, svi duznici u aps, jer su prevarili poverioce.

Marko

pre 9 godina

Smešno. Dotični "biznismeni" su veće pare uzeli u Komercijalnoj banci pa niko o tome ne priča. A ko ono beše predsednik UO u KB? Neki Mali.... Čiji je on?

laufer

pre 9 godina

e napokon i to docekasmo.jos da mu uzmu vile po šapcu od belog mermera sto je zetovima napravio.to je bi*anga kakvu svet video nije.duzan je radnicina od 8 do 14 plata.ceo ga grad zna kao zlu paru,ima grad da slavi ovaj dan

Poznavalac stvari

pre 9 godina

Pare videti nećemo... To što će se naći da se oduzme njemu, Perčeviću i sličnima nije ni kap u moru pokradenog novca.
Ali neka ih pohapse sve, kao nauk ostalima da (ipak) ne može (toliko) nekažnjeno da se krade.
Oni su krali za velike igrače, a to teško da će ova i ovakva država imati snage da izgura ceo slučaj do kraja.

bg bulumenta=Bankrot

pre 9 godina

A kad ce ovi maheri iz Projektomontaze?
I oni i svi koji su im omogucili da neosnovano udju u proces UPPR i kakva je uloga Privrednog suda Beograd u celom tom petljanju? Tek sad se pokrece stecaj kad su sve razvukli u paramparcad!
Ko je uopste osmislio UPPR (najvecu prevaru za pljacku "nepovezanih" poverilaca)

cika mile

pre 9 godina

Ovaj je sa svojim prikanima dobrano ojadio drzavu, ali nije on jedini takvih ima ih koliko hoces, a za to mozemo zahvaliti predhodnoj vlasti koja ih je mazila i pazila. Biznismeni!Kako da ne, to su kriminalci, ali oni najgori.

Limun

pre 9 godina

Zanima me baš da vidim ko će ovih dana komentarisati po medijima i uzeti ga možda i u zaštitu. Mislim da će biti zanimljivo, pogotovo kad počne klupko da se odmotava.

BiljanaDikosavljevic

pre 9 godina

Nije Bogicevic jedini
Svakako treba pohapsiti i bankare-politicare koji su mu to.omogucili i njemu slicnima.
Postoji jaka kadrovska sprega izmedju propale KBC banke i propale Privredne banke.

ANA

pre 9 godina

Srbijo ako imate hrabrosti da sprovodite mere nad gradjanima i penzionerima u smislu stednje, a niko vam to ne zamera krenite u akciju hapsenja politicara koji samo znaju da kritikuju a lepo zive od novca koji su delili sa tajkunima.

6060

pre 9 godina

nema sumnje da agencija za borbu protiv korupcije radi svoj posao kako treba i dobro je sto imaju hrabrosti da se suprostave ovim 'biznismenima' (citaj tajkunima) ovo je dokaz da je zakon isti za ve bez obzira na ime, prezime ili funkciju!

JASNA

pre 9 godina

Citam pojedine komentare ovde i ne verujem koliko su pojedinci ograniceni.Mesaju dve temaatike.Ovo hapsenje nije zbog ne placenog porezaa,vec zbog pronevere nastale uzimanjem kredita,bez pokrica i ne vracanje istih.Kada se porez ne plati dolazi do zaplene imovine,kako bi se istom namirio dug.

Milan1989

pre 9 godina

Citam komentare i ne razumem one tipa jel cemo sada posle ovog hapsenja ziveti bolje,a ja ih pitam da li bismo ziveli bolje da nije bilo hapsenja ovih ljudi koji su zloupotrebili drzavni novac,odnosno novac gradjana,i sta znace ti njihovi komentari,da se protive ovim hapsenjima? Odlucite se vec jednom,jel hocete da se hapse lopovi ili ne?

Milos Kalac

pre 9 godina

I jos jedan u nizu produkt demokrata koji se bogatio na racun jadnog naroda, neka sad malo oseti i na svojoj kozi i neka odgovara za kriminalne radnje kojim je uvecavao svoje bogatstvo.

@Jagoda@

pre 9 godina

Trebalo bi pohapsiti sve one koji su oštetili državu, jer zbog takvih ispašta običan narod. Nadam se da će uskoro biti izvedeni pred lice pravde i ostali koji su saradjivali sa Bogićevićem. Odmah mu treba oduzeti imovinu i staviti je pod vlasništvo države.

Zoran Djordjevic

pre 9 godina

Blio je krajnje vreme!
Kažu da je od 21.11. bio zamoljen da ne napušta Šabac!
Valda će sad da se pojasni ko je ovaj čovek

Brusko 5

pre 9 godina

Gospodine Miroslavenema vam bezanja zgresili ste i morate da odgovarate. Sta ste vi u opste mislili da cete doveka da se bogatite na racun drzave i da cemo mi sedeti skrstenih ruku i posmatrati kako vi to radite, e pa nasao se neko pametan da doskoci i vama i vama nije doveka gorello sto bi rekao nas pametan narod.

Marko

pre 9 godina

Ovo nije vest. Vest ce biti kada uhapsite clanove upravnog odbora Metalsbanke, Agrobanke, Univerzalbanke i Srpske banke. Kada ova lica budu u pritvoru, mozda ce i propevati po cijem politickom nalogu su delili milione evra bez pokrica kao da su u pitanju besplatne novine 24 casa.

Blenta

pre 9 godina

Hapšenje tajkuna predstavlja veliko plus u njihovoj biografiji. Oni znaju da od osude na robiju neće biti ništa, a dobiće i veliko obeštećenje. Drug Tito je, bar, proveo 5 godina u Lepoglavi i mogao se hvaliti tim stažom.

Boris

pre 9 godina

Oni su svi sitne ribe, poenta je da se nadje za koga i s kime su radili a sve to je radjeno sa političarima inače nikad ne bi dobili kredite.

OBRAD

pre 9 godina

A gde sam je bio bio sve ovo vreme kad su oni uzimali te milionske kredite...uzimao sam kredite da bi školovao decu!Valjda me neće zbog toga hapsiti.Naravno,šalim se i očekujem da se ovaj trend nastavi.

sarraRU

pre 9 godina

Nit moze vise da se bezi, nit moze da se koristi i ostecuje drzava, nit ce mu se gledati kroz prste-doslo je vreme da odgovaraju i ovakvi pred zakonom i oni koji su im to omogucili.

Aleksandar

pre 9 godina

Samo jednu zelju imam kada procitam ovu vest. Da pomenuti Bogicevic u toku sudskog procesa lepo navede sve politicare DS-a koje je licno finansirao i koliko je kome para dao. Tada ce napokon neke stvari biti mnogo jasnije i odakle nama danas toliki manjak u kasi.

Spale

pre 9 godina

Samo neka padaju tajkuni jedan po jedan, jer kako su stekli tako im se sada vraća. Možda su računali da će jedni te isti biti stalno na vlasti i da će ih štititi zauvek.

panta80

pre 9 godina

Obican gradjanin Srbije ne moze da zamisli ni desseti deo svog pomenutog novcanog iznosa koji je Miroslav Bogicevic protivpravno prisvojio za sebe, tj. svoju firmu, ali sada je konacno uhapsen i bice dalje procesiuran prema propisima koji slede.

Vox Populi

pre 9 godina

Ako, ako koncano je dolijao i ovaj. Samo se nadam da ce u istrazi otkriti i koji su mu politicari omogucili da toliko opljacka ovu drzavu pa da i njih uhapse da mu prave drustvo u CZ-u.

Hestija

pre 9 godina

Protiv Miroslava Bogićevića postoji dokazi za pranje para,neosnovano podizanje kredita koje nikada nije vraćwno bankama.Tajkuni su uništili ekonomiju naše države,građane ostavili na ulicama,zatvorili preduzeća,i uništili privredu,proizvodnju i industriju.Srbija je na pravom putu ekonomskih reformi.Tajkuni moraju da vrate sve što su uzeli od građana Srbije.Srbija je na pravom putu ekonomskog razvoja i boljitka.

DaliborJ

pre 9 godina

Po svemu sudeći prolazi vreme onih koji su se radi svoje lične koristi, ogrešili o državu. Dugo je vremena trebalo da prođe, ali sad napokon takve osobe završavaju tamo gde je i mesto osobama koje nisu poštovale zakon.

djovaniL

pre 9 godina

Tolko biznismna se rodilo tokom ovih 20 godina u Srbiji , pitao sam se kako oni to uspesno posluju u sirmoasnoj zemlji. Al eto, kradjama i lopovlucima su to cinili, i to su ima tadasnje aktuelne vlade dozvoljavale.

Tina

pre 9 godina

Svaka čast Agenciji za borbu protiv korupcije! Svaka čast policiji! Još mu samo pronađite taj ukradeni novac i vratite u državnu kasu sve do zadnjeg dinara. To je za naše tajkune najgora kazna.

superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 9 godina

Sve je to super, ali da vas pitam nesto, zbog cega ne objavite da od ove godine studenti Megatrenda konkurisu za dom na studenjaku???

tamna strana sile

pre 9 godina

Ugledni biznismen i veliki ekonomski strucnjak uspesan proizvodjac i sposoban trgovac.To je slika koju smo umali o gospodinu bogicevicu svih ovih godina .Kad ono se ispostavlja da je samo imao vezu u banci ili bankama.

Kancelarija za brze odgovore.

pre 9 godina

Ljudi ovde mesaju babe i zabe. On nije ostetio bidzet,mozda banku,ok,ali za to treba da odgovara direktor banke koji mu je davao kredite. Ali,da mu nije dao kredit,radnici bi izgubili posao?

Raska

pre 9 godina

Aleksandar Vučić je zaista beskompromisni borac protiv korupcije i organizovanog kriminala.Srbija jedino sa ovim covekom na celu drzave ima sansu da konacno postane pravna drzava.

Cakana

pre 9 godina

@solunac, 24. novembar 2014 18:53

Valjda je i borba protiv kriminala jedna od rejona gde drzava mora da funkcionise i napreduje u rasvetljavanju istine i dovodjenja pred sud. Samo zato sto na jednoj strani mozda, a mozda i ne nesto skripi sve treba da stane po vama.

siki82

pre 9 godina

Niko ne može doveka da zgrće novac na ko zna koji način,da obezbedi i decu i unučiće i praunučiće,da je ispred zakona...a da ne prodje nekažnjeno.

stranac

pre 9 godina

Docekasmo da i Srbija hapsi biznismene-kriminalce, godinama su radili sta su hteli, ali sva je prilika da to tako dalje nece moci, ova drzava pocinje da lici na drzavu.

Renato Aranda

pre 9 godina

Za sada hapse "biznismene". Kada misle da krenu na "političare" koji su im omogućili da postanu "biznismeni"? Ili "vrana vrani oči ne kopa".

tvrdjava2

pre 9 godina

Svaka cast Vucicu sto ne ide putem zutih koji su sve tajkune zastitili i jos im pomogli da povecaju kapital dok narod gladuje. zatvor i sve mu uzeti i njemu i familiji.

Građanin

pre 9 godina

Bravo!A sad novac u budzet.Ako zakon ne postoji doneti lex specialis!Narod hoce opljackano da mu se vrati!Ovo se odnosi na sve koji su pljackali drzavu.

zoran

pre 9 godina

A 'oće i taj Bogićević, uz Miškovića i onog Arapina da učestvuje u tenderu za "Šoping-mol" u "Water front"-u?? (Al' parlam ovaj Nemački, brate)

krupanjac

pre 9 godina

pravda je spora ali dostizna,ja bi da pohvalim vladu jer nijedna predhodna do sada nije uhapsila vise lopova koji su mislili da su iznad zakona

MIROSLAV OVUKA

pre 9 godina

Taman kad je pokusao da pobegne stigla ga je pravda za sve ono sto je radio,klupko se pocelo odmotavati a drzava ce pokazati da niko nije jaci od nje i da se zlocin ne isplati.

Srebrni mocni rendzer

pre 9 godina

Jako je bitno da se sada otkrije ta politicka pozadina ovih malverzacija i da se politicari, uprljanih ruku, ne izvuku i pobegnu od ruke zakona.

Igra prestola 5

pre 9 godina

Gospodine Miroslavenema vam bezanja zgresili ste i morate da odgovarate. Sta ste vi u opste mislili da cete doveka da se bogatite na racun drzave i da cemo mi sedeti skrstenih ruku i posmatrati kako vi to radite, e pa nasao se neko pametan da doskoci i vama i vama nije doveka gorello sto bi rekao nas pametan narod.

DJURIC RADOVAN

pre 9 godina

Srbija je na dobrom putu da odvoji zito od kukolja da odvoji prave preduzetnike od lopova i kriminalaca Percevic,Bogicevic i ostali su opljackali drzavu za 800 miliona evra.

nije ni njemu lako

pre 9 godina

Ovaj ce od muke i Seselja da pohapsi pola Srbije, samo da bi pokazao kako je silan i mocan.
Kukavica bio i ostao.
Normalno je da pokrecu krivicnu odgovoronost, ali masovno hapsiti ljude koji da su hteli, do sada bi mogli hiljadu puta da odu iz zemlje je njegovo bezumlje.

NEBOJSA FILIPOV

pre 9 godina

Srbija je konacno resila da se obracuna sa ovakvim ljudima koji su uzimali kredite a zalagali odpad ,neko je morao od politicara da stane iza njih a nadam se da ce istraga utvrditi ko je stitio Bogicevica ,Percevica i ostale...

Truman

pre 9 godina

Drago mi je što je aktuelna vlast podigla borbu protiv kriminala i korupcije na mnogo viši nivo u odnosu na prethodni period. Tajkunima je definitivno došao kraj, a to je najbitnije za sve nas.

Milos Veliki

pre 9 godina

Nisam bio kuci i dodjoh sa puta i prilicno me obradovalo sto je nastavljen kontinuitet hapsenja onih koji su , izmedju ostalog , odgovorni za to sto ja danas zivim nezgodno i sto krpim kraj sa krajem. Nastavi Srbijo da se obracunavas sa kriminalom.

solunac

pre 9 godina

skretanje teme kriminalne vlasti sa problema, dinar pada li pada, akcize na struju, advokati i prosveta u strajku, tuzbe zbog neustavnog smanjenja penzija i plata, ukida se socijalna pomoć, gube se povlastice u prevozu... nastavi spisak...

pada vlada

pre 9 godina

Glavna banda ove drzave, tj. vlada nase republike hapsi jos jednog coveka koji zaposljava 5000 ljudi.
Ima li ovo smisla??? kakve reforme, kakav beograd na vodi i mercedes
alo ljudi

lutka

pre 9 godina

Koncern Farmakom je veoma dobro poznat po svojoj delatnosti, ali javnost nije ni slutila da je vlasnik ove kompanije ucestvovao u prevarama razmera u milionima eura. MUP Srbije je reagovao bas kako treba i uradio ono sto mu je posao a to je hapsenje Miroslava Bogicevica u pokusaju bezanja iz zemlje.

marko

pre 9 godina

Pa šta ako je uhapšen. Javite se sledeći put kad bude osuđen i sproveden na izdržavanje desetogodišnje zatvorske kazne, a imovina oduzeta. Sve ostalo je zamajavanje (dokazano od strane našeg premijera nebrojano puta)....

panda

pre 9 godina

S obzirom na cinjenicu da je vlada Srbije oformljena u martu mesecu ove godine i da je vec nekoliko tajkuna privedeno pred lice pravde, zaista treba reci da je i hapsenje vlasnika Farmakoma veoma dobra vest i dokaz da se intenzivno radi na sredjivanju drzave po pitanju kriminala.

ricinus

pre 9 godina

I tako ima da se digne prasina par meseci, spekulacije, malverzacije, avioni, kamioni, a na kraju ce da pojede vuk magarca. Vec smo gledali razne scenarije sa hapsenjima. Problem je sto niko nije ostao u zatvoru.

iskustvo uci

pre 9 godina

Kasnite. Kod drugih sam procitao iznose. Plenite, eto para. Ne trebaju nama nikakvi ino fondovi, ni rusku ni zapadni, ni smanjenje penzija. Kod ovakve kreme su pare. Na primer, Brena ne placa struju za grejanje bazena al zato ima za stan u Monte Karlu. Kod nje nece zakucati izvrsitelji. Ko mi persira sa gospodin smatram za uvredu. Gospoda su najveci lopovi.

fsdafads

pre 9 godina

Jao sad će danima da se razvlači, ko je on, ko mu je omogućio, bitka sa tajkunima, opet predstava a deci časovi traju 30 minuta i ne može se ništa uraditi u sudu jer advokati štrajkuju.

Bone

pre 9 godina

Neko je iz vlasti nameštao te privatizacije, a i ovo nije jedini slučaj u Srbiji. Treba sve preispitati i kazniti sve koji su učestvovali u krađi države!

Super Hik

pre 9 godina

I sutra ce da ga puste, malo prasine i prodjose stvari ...
1. Ubistvo navijaca zvezde, a za tatona moralo 5 ljudi u zatvor. Nikom nista, toliko o nasem statusu u EU.
2. Poskupjlenje struje.
3. Poskupljenje najprodavanijih lekova, da bi pojeftinili skupi? (poskupi hleb, da bi pojeftinila mocart kugla.
4. Sta su potpisali sa MMF-om?
Njima kao da dobro dodje neka katastrofa da zamazuju oci narodu.
Otimajte od siromasnih dajte bogatima!!!

Borko

pre 9 godina

Procenjujem da ce izaci za 24-48 sati,dace garaciju od tih miliona sto je ukrao i na slobodu,sudjenje ce da se razvuce,zaboravice se na to,sta ti je par dana blamiranja za te sve milione,dobar posao

dvds

pre 9 godina

Mi smo ludilo zemlja bez zakona i regulative kad samo jedan srpski takozvani "biznismen" (čitaj lopine nad lopinama) može da nas ojadi za pola milijarde evra.
Pa takve pronevere i krađe države ne postoje nigde na svetu!
I dobiće pet, šest godinica max a mi smo u buli sledeći vek zbog takvih moralnih nakaza.
Kineski model "leti glava" je u ovoj zemlji jedino što može to da spreči ubuduće.

jonjo dunjkac

pre 9 godina

"sve kontrolisemo pa ipak je sve sumorno i sivo, ajd nekog hapsimo da se rulja malo opusti uz obecanja velikog vizionara od karlobaga do brisela"
Ej ali frizider i dalje prazan a racune ne stignem platiti

boki

pre 9 godina

Vidite gde su plate za prosvetare, zdravstvene radnike, policajce, penzionere. A oni vraćaju dugove što su političari nabili. Narod će sve da plati...

ne budi patriota sa koka kolom u ruci

pre 9 godina

I sta sa tim? One koje je unistio su unisteni, prilike i ideje kreativnih ljudi su u korenu sasecene i mnoge srpske firme su unistene. On ce biti neko vreme u zatvoru, pare su dobro sakrivene kao i oni koji su mu omogucili da se obogati unistavajuci sve pred sobom. Dok naslov ne bude taj i taj pomogao ovom liku u pljacci drzave ovo su samo populisticke mere.

Dragi Sandokan

pre 9 godina

Da uhapsen je i uskoro ce kao i Miskovic da bude osudjen bice mu zaplenjena imovina i zajedno ce da leze u istoj celiji.
Nista mi sem sarkazma odavno ne dolazi na ovakve vesti.Kao kada neki odrpanac na buvljaku pokusa da mi proda neispravan tranzistor.

Klovn

pre 9 godina

Koliko godina od pljacke i zaduzivanja drzave za privatan sektor treba?
Opljackao zemlju,izneo lovu,sta mi imamo od hapsenja?
Daj nemoj da ste smesni

princ od bajcetine

pre 9 godina

Koliko moras biti naivan( da ne kazem glup) pa da poverujes da i ovo nije u cilju velicanja naprednog vodje i sposobne vlade, da je ovaj covek hteo da bezi, uradio bi to mnogo vestije, zaboravljate da je Sabac veoma blizu granice. Ovo je jos jedna zvaka za famoznih 25% glasackog tela, koje se i odrzava ovakvim bombastim vestima!

Rob Zarobljeni

pre 9 godina

Ovo nema ni u jednoj drzavi na planeti. Dok mi sitni jadnici (privrednici iz Obrenovca) koji smo poplavljeni i nismo ni dinara dobili odstete od drzave a redovno izmirujemo sve obaveze prema drzavi,dok mi tonemo sve dublje i dublje a banke i fond za razvoj od kojih trazimo kredite i da zalozimo nasu imovinu i kuce,da bi prezivili i iscupali se iz krize,za nas nema nista ne mozete nemate bonitet,niste velika firma,ne sigurni ste. Eto vam farmakom pa nek vam on bude siguran. Sram vas bilo. Srpska privreda tone sve dublje i dublje. Sramota bre. A gospodin ce za godinu dana izaci iz zatvora kao kralj i ziveti srecno do kraja svog zivot.

anti_partijas

pre 9 godina

Bravo za Aleksandra Vučića, tako se radi u pravnoj državi.
Pa sad, kad dobije jedno tri-četiri meseca "teškog" kućnog pritvora, on pa svi ostali, pa da vidim onda da li će i ko da se usudi da opet krade.

P.S.Pametnom dosta.
(Cole, 24. novembar 2014 16:30)
# Link komentara
Preporučjem (+374)
Ne preporučujem (-32)
Ejjjj botovi, pa čitajte ceo post, ne samo prvu rečenicu. Radite svoj posao pošteno, kad ste ga već pošteno dobili. Inače ide smanjenje plate ha ha ha....u

Ekonomista

pre 9 godina

I sta ce sad biti…? Najveci problem posle je pronaci njegova sredstva na tajnim racunima, po belom svetu i to konfiskovati. Ovako uzalud je sve. I to ne moze opet povratitti nasu banku u zivot. Bitno da tudje, strane banke posluju ovde odlicno i iznose nas novac iz zenlje. Zato nam je privreda i propala jer nemamo vise svoje jake banke.

Zemlja nedodjijaZemlja nedodjija

pre 9 godina

Najvece je cudo kako je ovaj covek jos od onda, mirno ziveo u Srbiji u kojoj ocito nepostoji nikakva pravna odgovornost po krivicnom zakonu za rukovodioce. Zakon namesten odvajkada tako da rukovodioci imaju bezgranicna prava ali nikakvu odgovornost.

SIMONIDA

pre 9 godina

Mislili smo da je proslo vreme tajkuna i kriminalaca,ali izgleda da borba tek predstoji.Sada je premijeru podrska naroda najbitnija,da istraje u toj borbi.Jer njima ne odgovara da Srbija postane stabilna i uredjena drzava,vec bezvlasce,koje je domoniralo prethodnih godina.

MALECKA

pre 9 godina

Srbija je pokazala jos jednom da medju tajkunima nema zasticenih.Losa svar je to sto ne postoji ni jedan tajkun bez politicke pozadine.Stoga slucaj treba dobro ispitati i pohapsiti i politicare koji su mu pomagali da se na takav nacin obogati.

Nebo

pre 9 godina

Sigurno je tada imao i pomoć iz vlasti jer sam sigurno nije mogao da dobije tolike kredite. Sad hapsiti i političare koji su mu pomogli!

misko

pre 9 godina

citam ove komentare pa Vi ko da prepisujete jedan od drugog cast izuzetcima
0.1% netreba nikoga hapsiti nema efekta ako je premijer mogao da promeni krzno mogu i oni da promene nacin poslovanja pa ako su sposobni nek rade ljudi al nek se vidi koliko je pokradeno pa nek lepo polako vracaju p nek se stavi tabla na novu deonicu puta na novu skolu na novu fabriku il bolnicu i da se napise ovo je od para sto je drzava uspela da vrati.Al para nema zato sto im je ostavila drzava dovoljno vremena da tragove lepo pociste i sta mi imamo od njihovog hapsenja ma da ih i streljaju.U svakoj mesnoj zajednici ima barem po jedan koji je minimum par miliona evra pocistio a Vi svi znate kako se oni zovu i sta nista. Konkretno je to da su nam osakatili plate i penzije a ostalo je sminka Isao bih i ja u zatvor za par miliona evra ma i dozivotno5 ostace deci al ovako dugovi.

marmelada

pre 9 godina

U Serbiji nema vise mesta za lopove i kriminalce! Svako ko se bogatio na racun naroda i drzave, red je da se nadje pred lice pravde pa i ovaj lopov! Svaka cast za nase ograne vlasti , a posebno za naseg Premijera Vucica, koji je stao na put lopovima, kriminalcima, tajkunima!

porotnik

pre 9 godina

I još kad bi vratio ono što nije njegovo, gde bi nam bio kraj, ali tu su sudije koje do sada nisu pronašle ništa tako da sam po malo zabrinut za ovo sudjenje

Smiljana

pre 9 godina

Došao je kraj tim tzv. tajkunima, dosta su se bogatili o trošku države! Borba protiv kriminala i korupcije je izazov koji je ova vlada prihvatila, i ozbiljno se posvetila tome!

Maruska

pre 9 godina

Najzad neko da počne da hapsi kriminalce, a ne da ih štiti zarad svojih ličnih interesa! Ovog je neko očigledno štitio, kad je uspeo da uzme tolike pare od banke!!!

Monti

pre 9 godina

Policija radi svoj posao, što se ranije nije moglo reći! Za vreme prethodne vlasti kriminal je cvetao, i niko se nije ni trudio da pohapsi kriminalce, jer su verovatno imali koristi od njih! Sada je došlo vreme da se to promeni!

Branislav

pre 9 godina

Ovi bar hapse, sprovode neki red ,predhodnici su takozvane tajkune koristili kao svoje sponzore a za uzvrat im davali upravo te iste kredite.

stari alas

pre 9 godina

Napokon smo i mi obicni gradjani saznali recept za razvijanje vrhunskog biznisa koji je do sada bio privilegija uskog kruga uspesnih privrednika

Cigla

pre 9 godina

I posle nek neko kaze kako ova vlast nista ne radi,za razliku od prosle ova se barem trudi da koliko toliko dovede ovu zemlju u red.

DOSLA - MACA - NA - VRATANCA

pre 9 godina

Polako ali sigurno se kockice slazu jedna za drugom, ono sto je gotovo bila naucna fantastika sada postaje stvarnost. Posle Miroslava Miskovic, Gorana Percevic, na red je dosao i Miroslav Bogicevic. Mislim da ovde nije kraj vec je ovo samo pocetak topljenja ledenog brega. Spominju se jos neki takozvani veliki biznismeni ili bolje receno tajkuni i pijavice koje su nam nemilosrdno sisali i poslednju kap krvi . Ako se to nastavi i ako se ti procesi dovedu do kraja i ako se u procesu dokaze da je bilo krivicnih dela, to ce biti konacno podvlacenje crte, i obrcun sa takozvanim bisismenima i tajkunima. Mi smo se u poslednjih 15 godina stalno vracali na pocetak pricamo o spornim privatizacijama i transakcijama, ali se nista nije radilo na tome da se konacna odluka donese u sudovima. Ako se to desi, to ce biti veliki korak napred. Sva je sreca da je na celo vlade dosao Aleksandar Vucic koji je krenuo u konacni obracun sa doticnom gospodom.

pcela

pre 9 godina

Miroslav Bogicevic je uspeo da nelegalnim putem prisvoji ogromna novcana sredstva za sebe i svoju firmu, veoma je dobro to sto je on konacno uhapsen i sto ce biti izveden pred lice pravde, treba ocekivati hapsenje i drugih tajkuna.

Ilija55

pre 9 godina

Neke ljude je odavno trebalo pohapsiti. Takodje treba ispitati I one koji su mu to I omogucili. Dobro je sto je nasa policija odreagovala na vreme

smokvica

pre 9 godina

Cim su na vlast dosli posteni ljudi, a posebno kakav je nas Premijer Vucic, hrabar, posten, odmah se resavaju pitanja lopova i kriminalaca! Svaka cast, svako ko je ojadio srpski narod, treba odgovara za svoje postupke!

Babin zub

pre 9 godina

Srbija ne treba da zatvara oči pred tajkunima i njihovim malverzacijama! Nema više nedodirljivih, i ne treba da ih bude! Ova vlast svakim danom to dokazuje!

Romanija

pre 9 godina

Miloš Vitomir
@Nemo:Dali verovali ili ne , ali je činjenica da se sve više biznismena koji su svoje bogasvo stekli na protivzakonski način ,nalaze iza brave. Naravno ostalo ostaje na sudovima da vode sudske postupke.

@Mela: Sa ovima nema šale. Ko je se god ogrešio o zakonske propise , taj mora da odgovara. I što je najvažnije nema zaštićenih.Ovakve akcije treba pozdraviti i ostaje da i sudovi ovako efikasno završe svoj deo posla.

savana

pre 9 godina

U poslovanju firme Farmakom bilo je dosta malverzacija, obavljao se veliki broj nelegalnih radnji, sada je konacno uhapsen njen vlasnik, Miroslav Bogicevic, i bice detaljno ispitani svi preksaji u radu, odlicna vest.

Roki

pre 9 godina

Bilo je pitanje dana kada ce se to desiti.Ova vlada je odlucno krenula u borbu protiv kriminala i korupcije i ovo je samo jedan u nizu dogadjaja koji to potvrdjuju.

bankar

pre 9 godina

Neverovatno je sta je doticni Bogicevic uspeo da sprovede radi svoje koristi, evo jednog od razloga zasto je vlada Srbije morala da smanji gradjanima Srbije plate i penzije, naravno da nema od cega da isplati legalno zaradjene zarade jer su tajkuni sve uzeli pod svoje, ali polako pada jedan po jedan.

dugme

pre 9 godina

Zaista je dobro sto je vlasnik Farmakoma, Miroslav Bogicevic, konacno uhapsen, i bice kaznjen u skladu sa propisima koji dalje nalazu postupke vezane za slucajeve u oblasti kriminala. Iznosi koji su dati u ovom clanku su basnoslovno veliki, a kompanija Farmakom je u nelegalnom poslovanju isposlovala za sebe milionske iznose, kako u eurima tako i u dinarima.

secer

pre 9 godina

Vlasnik Farmakoma, Miroslav Bogicevic, uhapsen je i bice ispitan u vezi sa malverzacijama u radu Farmakoma i stete nanete Pribrednoj banci Beograd, ovo je zaista dobra vest, konacno ce doci do razresenja ovog slucaja.

oklop

pre 9 godina

Miroslav Bogicevic dugo godina se bavio nelegalnim radnjama, sada je tome dosao kraj, MUP je dobro odradio svoj posao i on je lisen slobode, mozemo ocekivati da ce se uskoro razotkriti kompletna istina u vezi sa poslovanjem Farmakoma.

pozoriste

pre 9 godina

Ovo je veoma dobra vest, Vlada je ozbiljno shvatila posao obracunavanja sa kriminalom, hapsenje Miroslava Bogicevica je samo jedno u nizu uspesno obavljenih hapsenja tajkuna, nadajmo se da ce se dobar rad nastaviti i u buducnosti.

BillyBob

pre 9 godina

Odlična vest za sve poštene građane! Sada nikako ne treba posustati već još jače krenuti u borbu protiv korupcije i kriminala i istražiti ovaj slučaj do kraja - ko je Bogićevića toliko dugo štitio od pravde, ko mu je omogućio da postane to što jeste i koga je dotični finansirao. Srbija normalna, pravna država? Možda je i moguće.

danijela bor

pre 9 godina

Od velike je vaznosti za nasu zemlju, sto su konacno mnogi lopovi privedeni, pa sada i ovaj! Svako ko je pljackamo drzavu, gradjane Srbije, morace da odgovara za svoje postupke!

karakondzula

pre 9 godina

PAO TAJKUN...Ako,da je srece da sve pohapse. Naravno o5 bih taj narod jadni koji radi kod njih ispastao,ali pohapsiti ih i oduzeti im firme isto kao sto su ih i oni uzeli...Okrece se kolo srece...

koki

pre 9 godina

Da tako jedan anonimus za tako kratko vreme napravi iperiju to je moralo svima da bude jasno da nisu cista posla. Mene samo interesuje zasto drzava nije tada reagovala i preispitala poslovanje gospodina Bogicevica.

Glasinac

pre 9 godina

@Malina:Polak ali sigurno.Dobro je što ova vlast ne radi ništa preko kolena. Kada prikupi sve podatke i dokaze da je se neko ogrešo o zakonske propise , onda ga privode i predaju u nadležnost sudova.

Stefan RUS

pre 9 godina

Svaki dan u novinama citamo kako je neko uhapsen a nijednu presudu nismo videli. Dokle vise sa zamajavenjem naroda??? Shvatite da je za vas glasalo 25% cele Srbije i da nisu svi glupi...!!!!!!!!

Samo vas gledam

pre 9 godina

Pa davno nije bilo neko hapšenje, Kosmajac je već bajata vest, a pošto su juče izneti podaci o pljački budžeta od strane notara, treba to nečim brzo prekrečiti.

domacin

pre 9 godina

Oduzmite mu svu imovinu.
ja, 24. novembar 2014 16:20)

Polako drugar, nije svrha hapsenja oduzimanje lopovski stecene imovine od uhapsenog gospodina nego ZAMAJAVANJE siroke mase radi kupovine poena za sledece izbore.
Kad si cuo da su nadlezni oduzeli imovinu nekom od svojih isturenih igraca? Optuzeni sluzi da se talas narodnog nezadovoljstva u slucaju otkrivanja marifetluka sruci na njegova ledja a prave gazde onda iza paravana stupaju u akciju i rese stvar na zadovoljstvo svih ucesnika u ordinarnom lopovluku. Sta kazes, Ko na filmu, slazem se sa tobom.

zoran

pre 9 godina

A 'oće i taj Bogićević, uz Miškovića i onog Arapina da učestvuje u tenderu za "Šoping-mol" u "Water front"-u?? (Al' parlam ovaj Nemački, brate)

Blenta

pre 9 godina

Hapšenje tajkuna predstavlja veliko plus u njihovoj biografiji. Oni znaju da od osude na robiju neće biti ništa, a dobiće i veliko obeštećenje. Drug Tito je, bar, proveo 5 godina u Lepoglavi i mogao se hvaliti tim stažom.

superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 9 godina

Sve je to super, ali da vas pitam nesto, zbog cega ne objavite da od ove godine studenti Megatrenda konkurisu za dom na studenjaku???

Bekofaca

pre 9 godina

Zato je Beko faca. Ne smijete mu nista a pisalo se da duguje i vise od Bogicevica. Zbog Beka se sve u gradu zaustavlja, on je najbitniji. Srbijo, moja Srbijo.

Marko

pre 9 godina

Smešno. Dotični "biznismeni" su veće pare uzeli u Komercijalnoj banci pa niko o tome ne priča. A ko ono beše predsednik UO u KB? Neki Mali.... Čiji je on?

pada vlada

pre 9 godina

Glavna banda ove drzave, tj. vlada nase republike hapsi jos jednog coveka koji zaposljava 5000 ljudi.
Ima li ovo smisla??? kakve reforme, kakav beograd na vodi i mercedes
alo ljudi

nije ni njemu lako

pre 9 godina

Ovaj ce od muke i Seselja da pohapsi pola Srbije, samo da bi pokazao kako je silan i mocan.
Kukavica bio i ostao.
Normalno je da pokrecu krivicnu odgovoronost, ali masovno hapsiti ljude koji da su hteli, do sada bi mogli hiljadu puta da odu iz zemlje je njegovo bezumlje.

ne budi patriota sa koka kolom u ruci

pre 9 godina

I sta sa tim? One koje je unistio su unisteni, prilike i ideje kreativnih ljudi su u korenu sasecene i mnoge srpske firme su unistene. On ce biti neko vreme u zatvoru, pare su dobro sakrivene kao i oni koji su mu omogucili da se obogati unistavajuci sve pred sobom. Dok naslov ne bude taj i taj pomogao ovom liku u pljacci drzave ovo su samo populisticke mere.

Borko

pre 9 godina

Procenjujem da ce izaci za 24-48 sati,dace garaciju od tih miliona sto je ukrao i na slobodu,sudjenje ce da se razvuce,zaboravice se na to,sta ti je par dana blamiranja za te sve milione,dobar posao

jonjo dunjkac

pre 9 godina

"sve kontrolisemo pa ipak je sve sumorno i sivo, ajd nekog hapsimo da se rulja malo opusti uz obecanja velikog vizionara od karlobaga do brisela"
Ej ali frizider i dalje prazan a racune ne stignem platiti

dvds

pre 9 godina

Mi smo ludilo zemlja bez zakona i regulative kad samo jedan srpski takozvani "biznismen" (čitaj lopine nad lopinama) može da nas ojadi za pola milijarde evra.
Pa takve pronevere i krađe države ne postoje nigde na svetu!
I dobiće pet, šest godinica max a mi smo u buli sledeći vek zbog takvih moralnih nakaza.
Kineski model "leti glava" je u ovoj zemlji jedino što može to da spreči ubuduće.

Ekonomista

pre 9 godina

I sta ce sad biti…? Najveci problem posle je pronaci njegova sredstva na tajnim racunima, po belom svetu i to konfiskovati. Ovako uzalud je sve. I to ne moze opet povratitti nasu banku u zivot. Bitno da tudje, strane banke posluju ovde odlicno i iznose nas novac iz zenlje. Zato nam je privreda i propala jer nemamo vise svoje jake banke.

Renato Aranda

pre 9 godina

Za sada hapse "biznismene". Kada misle da krenu na "političare" koji su im omogućili da postanu "biznismeni"? Ili "vrana vrani oči ne kopa".

fsdafads

pre 9 godina

Jao sad će danima da se razvlači, ko je on, ko mu je omogućio, bitka sa tajkunima, opet predstava a deci časovi traju 30 minuta i ne može se ništa uraditi u sudu jer advokati štrajkuju.

iskustvo uci

pre 9 godina

Kasnite. Kod drugih sam procitao iznose. Plenite, eto para. Ne trebaju nama nikakvi ino fondovi, ni rusku ni zapadni, ni smanjenje penzija. Kod ovakve kreme su pare. Na primer, Brena ne placa struju za grejanje bazena al zato ima za stan u Monte Karlu. Kod nje nece zakucati izvrsitelji. Ko mi persira sa gospodin smatram za uvredu. Gospoda su najveci lopovi.

Klovn

pre 9 godina

Koliko godina od pljacke i zaduzivanja drzave za privatan sektor treba?
Opljackao zemlju,izneo lovu,sta mi imamo od hapsenja?
Daj nemoj da ste smesni

solunac

pre 9 godina

skretanje teme kriminalne vlasti sa problema, dinar pada li pada, akcize na struju, advokati i prosveta u strajku, tuzbe zbog neustavnog smanjenja penzija i plata, ukida se socijalna pomoć, gube se povlastice u prevozu... nastavi spisak...

ricinus

pre 9 godina

I tako ima da se digne prasina par meseci, spekulacije, malverzacije, avioni, kamioni, a na kraju ce da pojede vuk magarca. Vec smo gledali razne scenarije sa hapsenjima. Problem je sto niko nije ostao u zatvoru.

Zemlja nedodjijaZemlja nedodjija

pre 9 godina

Najvece je cudo kako je ovaj covek jos od onda, mirno ziveo u Srbiji u kojoj ocito nepostoji nikakva pravna odgovornost po krivicnom zakonu za rukovodioce. Zakon namesten odvajkada tako da rukovodioci imaju bezgranicna prava ali nikakvu odgovornost.

boki

pre 9 godina

Vidite gde su plate za prosvetare, zdravstvene radnike, policajce, penzionere. A oni vraćaju dugove što su političari nabili. Narod će sve da plati...

princ od bajcetine

pre 9 godina

Koliko moras biti naivan( da ne kazem glup) pa da poverujes da i ovo nije u cilju velicanja naprednog vodje i sposobne vlade, da je ovaj covek hteo da bezi, uradio bi to mnogo vestije, zaboravljate da je Sabac veoma blizu granice. Ovo je jos jedna zvaka za famoznih 25% glasackog tela, koje se i odrzava ovakvim bombastim vestima!

Super Hik

pre 9 godina

I sutra ce da ga puste, malo prasine i prodjose stvari ...
1. Ubistvo navijaca zvezde, a za tatona moralo 5 ljudi u zatvor. Nikom nista, toliko o nasem statusu u EU.
2. Poskupjlenje struje.
3. Poskupljenje najprodavanijih lekova, da bi pojeftinili skupi? (poskupi hleb, da bi pojeftinila mocart kugla.
4. Sta su potpisali sa MMF-om?
Njima kao da dobro dodje neka katastrofa da zamazuju oci narodu.
Otimajte od siromasnih dajte bogatima!!!

marko

pre 9 godina

Pa šta ako je uhapšen. Javite se sledeći put kad bude osuđen i sproveden na izdržavanje desetogodišnje zatvorske kazne, a imovina oduzeta. Sve ostalo je zamajavanje (dokazano od strane našeg premijera nebrojano puta)....

Dragi Sandokan

pre 9 godina

Da uhapsen je i uskoro ce kao i Miskovic da bude osudjen bice mu zaplenjena imovina i zajedno ce da leze u istoj celiji.
Nista mi sem sarkazma odavno ne dolazi na ovakve vesti.Kao kada neki odrpanac na buvljaku pokusa da mi proda neispravan tranzistor.

Rob Zarobljeni

pre 9 godina

Ovo nema ni u jednoj drzavi na planeti. Dok mi sitni jadnici (privrednici iz Obrenovca) koji smo poplavljeni i nismo ni dinara dobili odstete od drzave a redovno izmirujemo sve obaveze prema drzavi,dok mi tonemo sve dublje i dublje a banke i fond za razvoj od kojih trazimo kredite i da zalozimo nasu imovinu i kuce,da bi prezivili i iscupali se iz krize,za nas nema nista ne mozete nemate bonitet,niste velika firma,ne sigurni ste. Eto vam farmakom pa nek vam on bude siguran. Sram vas bilo. Srpska privreda tone sve dublje i dublje. Sramota bre. A gospodin ce za godinu dana izaci iz zatvora kao kralj i ziveti srecno do kraja svog zivot.

Marko

pre 9 godina

Ovo nije vest. Vest ce biti kada uhapsite clanove upravnog odbora Metalsbanke, Agrobanke, Univerzalbanke i Srpske banke. Kada ova lica budu u pritvoru, mozda ce i propevati po cijem politickom nalogu su delili milione evra bez pokrica kao da su u pitanju besplatne novine 24 casa.

koki

pre 9 godina

Da tako jedan anonimus za tako kratko vreme napravi iperiju to je moralo svima da bude jasno da nisu cista posla. Mene samo interesuje zasto drzava nije tada reagovala i preispitala poslovanje gospodina Bogicevica.

Cole

pre 9 godina

Bravo za Aleksandra Vučića, tako se radi u pravnoj državi.
Pa sad, kad dobije jedno tri-četiri meseca "teškog" kućnog pritvora, on pa svi ostali, pa da vidim onda da li će i ko da se usudi da opet krade.

P.S.Pametnom dosta.

Marijana

pre 9 godina

Država treba da ima nultu toleranciju kada su u pitanju ovakvi prestupi. Dok se narodu smanjuje plata i dok jedva sastavljamo kraj sa krajem oni se frljaju sa milionima. Apsolutno podržavam ovo hapšenje i nadam se da se neće stati na ovome.

INSAJDER

pre 9 godina

drzava ozbiljno pokazuje da ima hrabrosti da se suprotstavi kriminalu i korupciji, stoo do sada nije bio slucaj ako cemo realno.. Elem, vazno je da se hapse jedan po jedan i da se polako u zemlji uvodii red i nek se zna da je zakon ISTI za SVE pa bez obzira o kome se radi, da li Kosmajac ili Miskovic ili Bogicevic!!

madjilac

pre 9 godina

a kad ce Dacic ostali iz SPS to zlo treba pod hitno skloniti sa politicke scene jer takvo zlo nije nikad vladalo srbijo ni pre njih a niti ce posle njih.E moj Vucicu skim si ti upetljao nije tebi ni sbiji kriv DS nego ovo zlo od SPS-a koje ce I tebe namestiti kao I sve druge pre tebr Dss I DS

zakintos

pre 9 godina

Od 2001. državu su vodili Đinđić, Živković, Koštunica i Tadić, od 2012 može se reći da je resor MUP-a vodio SPS sve do aprila ove godine. Biće zanimljivo da se sazna ko ga je sve štitio i ko mu je omogućio da pokrade državu.

Raska

pre 9 godina

Aleksandar Vučić je zaista beskompromisni borac protiv korupcije i organizovanog kriminala.Srbija jedino sa ovim covekom na celu drzave ima sansu da konacno postane pravna drzava.

Truman

pre 9 godina

Drago mi je što je aktuelna vlast podigla borbu protiv kriminala i korupcije na mnogo viši nivo u odnosu na prethodni period. Tajkunima je definitivno došao kraj, a to je najbitnije za sve nas.

Tina

pre 9 godina

Svaka čast Agenciji za borbu protiv korupcije! Svaka čast policiji! Još mu samo pronađite taj ukradeni novac i vratite u državnu kasu sve do zadnjeg dinara. To je za naše tajkune najgora kazna.

panta80

pre 9 godina

Obican gradjanin Srbije ne moze da zamisli ni desseti deo svog pomenutog novcanog iznosa koji je Miroslav Bogicevic protivpravno prisvojio za sebe, tj. svoju firmu, ali sada je konacno uhapsen i bice dalje procesiuran prema propisima koji slede.

@Jagoda@

pre 9 godina

Trebalo bi pohapsiti sve one koji su oštetili državu, jer zbog takvih ispašta običan narod. Nadam se da će uskoro biti izvedeni pred lice pravde i ostali koji su saradjivali sa Bogićevićem. Odmah mu treba oduzeti imovinu i staviti je pod vlasništvo države.

Spale

pre 9 godina

Samo neka padaju tajkuni jedan po jedan, jer kako su stekli tako im se sada vraća. Možda su računali da će jedni te isti biti stalno na vlasti i da će ih štititi zauvek.

JASNA

pre 9 godina

Citam pojedine komentare ovde i ne verujem koliko su pojedinci ograniceni.Mesaju dve temaatike.Ovo hapsenje nije zbog ne placenog porezaa,vec zbog pronevere nastale uzimanjem kredita,bez pokrica i ne vracanje istih.Kada se porez ne plati dolazi do zaplene imovine,kako bi se istom namirio dug.

6060

pre 9 godina

nema sumnje da agencija za borbu protiv korupcije radi svoj posao kako treba i dobro je sto imaju hrabrosti da se suprostave ovim 'biznismenima' (citaj tajkunima) ovo je dokaz da je zakon isti za ve bez obzira na ime, prezime ili funkciju!

panda

pre 9 godina

S obzirom na cinjenicu da je vlada Srbije oformljena u martu mesecu ove godine i da je vec nekoliko tajkuna privedeno pred lice pravde, zaista treba reci da je i hapsenje vlasnika Farmakoma veoma dobra vest i dokaz da se intenzivno radi na sredjivanju drzave po pitanju kriminala.

tvrdjava2

pre 9 godina

Svaka cast Vucicu sto ne ide putem zutih koji su sve tajkune zastitili i jos im pomogli da povecaju kapital dok narod gladuje. zatvor i sve mu uzeti i njemu i familiji.

Poznavalac stvari

pre 9 godina

Pare videti nećemo... To što će se naći da se oduzme njemu, Perčeviću i sličnima nije ni kap u moru pokradenog novca.
Ali neka ih pohapse sve, kao nauk ostalima da (ipak) ne može (toliko) nekažnjeno da se krade.
Oni su krali za velike igrače, a to teško da će ova i ovakva država imati snage da izgura ceo slučaj do kraja.

Limun

pre 9 godina

Zanima me baš da vidim ko će ovih dana komentarisati po medijima i uzeti ga možda i u zaštitu. Mislim da će biti zanimljivo, pogotovo kad počne klupko da se odmotava.

siki82

pre 9 godina

Niko ne može doveka da zgrće novac na ko zna koji način,da obezbedi i decu i unučiće i praunučiće,da je ispred zakona...a da ne prodje nekažnjeno.

laufer

pre 9 godina

e napokon i to docekasmo.jos da mu uzmu vile po šapcu od belog mermera sto je zetovima napravio.to je bi*anga kakvu svet video nije.duzan je radnicina od 8 do 14 plata.ceo ga grad zna kao zlu paru,ima grad da slavi ovaj dan

Cakana

pre 9 godina

@solunac, 24. novembar 2014 18:53

Valjda je i borba protiv kriminala jedna od rejona gde drzava mora da funkcionise i napreduje u rasvetljavanju istine i dovodjenja pred sud. Samo zato sto na jednoj strani mozda, a mozda i ne nesto skripi sve treba da stane po vama.

DJURIC RADOVAN

pre 9 godina

Srbija je na dobrom putu da odvoji zito od kukolja da odvoji prave preduzetnike od lopova i kriminalaca Percevic,Bogicevic i ostali su opljackali drzavu za 800 miliona evra.

MIROSLAV OVUKA

pre 9 godina

Taman kad je pokusao da pobegne stigla ga je pravda za sve ono sto je radio,klupko se pocelo odmotavati a drzava ce pokazati da niko nije jaci od nje i da se zlocin ne isplati.

stranac

pre 9 godina

Docekasmo da i Srbija hapsi biznismene-kriminalce, godinama su radili sta su hteli, ali sva je prilika da to tako dalje nece moci, ova drzava pocinje da lici na drzavu.

Građanin

pre 9 godina

Bravo!A sad novac u budzet.Ako zakon ne postoji doneti lex specialis!Narod hoce opljackano da mu se vrati!Ovo se odnosi na sve koji su pljackali drzavu.

sarraRU

pre 9 godina

Nit moze vise da se bezi, nit moze da se koristi i ostecuje drzava, nit ce mu se gledati kroz prste-doslo je vreme da odgovaraju i ovakvi pred zakonom i oni koji su im to omogucili.

Milan1989

pre 9 godina

Citam komentare i ne razumem one tipa jel cemo sada posle ovog hapsenja ziveti bolje,a ja ih pitam da li bismo ziveli bolje da nije bilo hapsenja ovih ljudi koji su zloupotrebili drzavni novac,odnosno novac gradjana,i sta znace ti njihovi komentari,da se protive ovim hapsenjima? Odlucite se vec jednom,jel hocete da se hapse lopovi ili ne?

šabački LOLA

pre 9 godina

Ako pada Bogićević tu ne sme da prođe da u toj priči nema i Dušana Petrovića,koji je vedrio i oblačio Šabcom sa Bogićevićem sve ove godine.Čekamo i tu "senzaciju" zvanu Dušan Petrović da padne.

lutka

pre 9 godina

Koncern Farmakom je veoma dobro poznat po svojoj delatnosti, ali javnost nije ni slutila da je vlasnik ove kompanije ucestvovao u prevarama razmera u milionima eura. MUP Srbije je reagovao bas kako treba i uradio ono sto mu je posao a to je hapsenje Miroslava Bogicevica u pokusaju bezanja iz zemlje.

Igra prestola 5

pre 9 godina

Gospodine Miroslavenema vam bezanja zgresili ste i morate da odgovarate. Sta ste vi u opste mislili da cete doveka da se bogatite na racun drzave i da cemo mi sedeti skrstenih ruku i posmatrati kako vi to radite, e pa nasao se neko pametan da doskoci i vama i vama nije doveka gorello sto bi rekao nas pametan narod.

Brusko 5

pre 9 godina

Gospodine Miroslavenema vam bezanja zgresili ste i morate da odgovarate. Sta ste vi u opste mislili da cete doveka da se bogatite na racun drzave i da cemo mi sedeti skrstenih ruku i posmatrati kako vi to radite, e pa nasao se neko pametan da doskoci i vama i vama nije doveka gorello sto bi rekao nas pametan narod.

Milos Veliki

pre 9 godina

Nisam bio kuci i dodjoh sa puta i prilicno me obradovalo sto je nastavljen kontinuitet hapsenja onih koji su , izmedju ostalog , odgovorni za to sto ja danas zivim nezgodno i sto krpim kraj sa krajem. Nastavi Srbijo da se obracunavas sa kriminalom.

krupanjac

pre 9 godina

pravda je spora ali dostizna,ja bi da pohvalim vladu jer nijedna predhodna do sada nije uhapsila vise lopova koji su mislili da su iznad zakona

smokvica

pre 9 godina

Cim su na vlast dosli posteni ljudi, a posebno kakav je nas Premijer Vucic, hrabar, posten, odmah se resavaju pitanja lopova i kriminalaca! Svaka cast, svako ko je ojadio srpski narod, treba odgovara za svoje postupke!

bg bulumenta=Bankrot

pre 9 godina

A kad ce ovi maheri iz Projektomontaze?
I oni i svi koji su im omogucili da neosnovano udju u proces UPPR i kakva je uloga Privrednog suda Beograd u celom tom petljanju? Tek sad se pokrece stecaj kad su sve razvukli u paramparcad!
Ko je uopste osmislio UPPR (najvecu prevaru za pljacku "nepovezanih" poverilaca)

Aleksandar

pre 9 godina

Samo jednu zelju imam kada procitam ovu vest. Da pomenuti Bogicevic u toku sudskog procesa lepo navede sve politicare DS-a koje je licno finansirao i koliko je kome para dao. Tada ce napokon neke stvari biti mnogo jasnije i odakle nama danas toliki manjak u kasi.

NEBOJSA FILIPOV

pre 9 godina

Srbija je konacno resila da se obracuna sa ovakvim ljudima koji su uzimali kredite a zalagali odpad ,neko je morao od politicara da stane iza njih a nadam se da ce istraga utvrditi ko je stitio Bogicevica ,Percevica i ostale...

DaliborJ

pre 9 godina

Po svemu sudeći prolazi vreme onih koji su se radi svoje lične koristi, ogrešili o državu. Dugo je vremena trebalo da prođe, ali sad napokon takve osobe završavaju tamo gde je i mesto osobama koje nisu poštovale zakon.

Vox Populi

pre 9 godina

Ako, ako koncano je dolijao i ovaj. Samo se nadam da ce u istrazi otkriti i koji su mu politicari omogucili da toliko opljacka ovu drzavu pa da i njih uhapse da mu prave drustvo u CZ-u.

ANA

pre 9 godina

Srbijo ako imate hrabrosti da sprovodite mere nad gradjanima i penzionerima u smislu stednje, a niko vam to ne zamera krenite u akciju hapsenja politicara koji samo znaju da kritikuju a lepo zive od novca koji su delili sa tajkunima.

OBRAD

pre 9 godina

A gde sam je bio bio sve ovo vreme kad su oni uzimali te milionske kredite...uzimao sam kredite da bi školovao decu!Valjda me neće zbog toga hapsiti.Naravno,šalim se i očekujem da se ovaj trend nastavi.

bariton

pre 9 godina

Kriminal, u ovolikoj meri, svakako je imao "debelu" političku zaleđinu, mnogo godina unazad.... Cifre su vrtoglave, jer mnogo ih je bilo u lancu....pa svakom procenat, pa udeo, pa ovo i ono... A mislili da će večno biti na vlasti jedni isti, koji vole da "ortače"...greška. Najzad se našao onaj koji će ovome stati na kraj, u to ime velika podrška!

Cigla

pre 9 godina

I posle nek neko kaze kako ova vlast nista ne radi,za razliku od prosle ova se barem trudi da koliko toliko dovede ovu zemlju u red.

marmelada

pre 9 godina

U Serbiji nema vise mesta za lopove i kriminalce! Svako ko se bogatio na racun naroda i drzave, red je da se nadje pred lice pravde pa i ovaj lopov! Svaka cast za nase ograne vlasti , a posebno za naseg Premijera Vucica, koji je stao na put lopovima, kriminalcima, tajkunima!

BiljanaDikosavljevic

pre 9 godina

Nije Bogicevic jedini
Svakako treba pohapsiti i bankare-politicare koji su mu to.omogucili i njemu slicnima.
Postoji jaka kadrovska sprega izmedju propale KBC banke i propale Privredne banke.

Zoran Djordjevic

pre 9 godina

Blio je krajnje vreme!
Kažu da je od 21.11. bio zamoljen da ne napušta Šabac!
Valda će sad da se pojasni ko je ovaj čovek

Sapcanin

pre 9 godina

Da li je neko glup da je on tek tako sam dobijao kredite. Jedna informacija, direktor Srpske banke u Sapcu pre neki dan udomljen za direktora Apotekarske ustanove Sabac. Inace desna ruka Dusana Petrovica. Ajde Mikoje, pevaj, nemoj sam da lezis u corci.

jovana m

pre 9 godina

Gospodin Bogicevic je proglasen za biznismena decenije a njegov poslovni uspeh se zasniva na tome sto nije placao nikome.Nije plcao drzavi poreze i doprinose, nije placao radnicima plate, nije placao bankama kradite, nije placao dobavljacima za isporucenu robu, jednom reciju nije.A ipak jeste postao jedan od najbogatijih ljudi u zemlju , razmetao se avionima i jahtama.Sasvim je sigurno daon to bez pomoci visoke politike nije mogao raditi.Treba ispitati sa kim je delio dobit zadnju jednu ipo deceniju .

Kancelarija za brze odgovore.

pre 9 godina

Ljudi ovde mesaju babe i zabe. On nije ostetio bidzet,mozda banku,ok,ali za to treba da odgovara direktor banke koji mu je davao kredite. Ali,da mu nije dao kredit,radnici bi izgubili posao?

Srebrni mocni rendzer

pre 9 godina

Jako je bitno da se sada otkrije ta politicka pozadina ovih malverzacija i da se politicari, uprljanih ruku, ne izvuku i pobegnu od ruke zakona.

Monti

pre 9 godina

Policija radi svoj posao, što se ranije nije moglo reći! Za vreme prethodne vlasti kriminal je cvetao, i niko se nije ni trudio da pohapsi kriminalce, jer su verovatno imali koristi od njih! Sada je došlo vreme da se to promeni!

SIMONIDA

pre 9 godina

Mislili smo da je proslo vreme tajkuna i kriminalaca,ali izgleda da borba tek predstoji.Sada je premijeru podrska naroda najbitnija,da istraje u toj borbi.Jer njima ne odgovara da Srbija postane stabilna i uredjena drzava,vec bezvlasce,koje je domoniralo prethodnih godina.

DOSLA - MACA - NA - VRATANCA

pre 9 godina

Polako ali sigurno se kockice slazu jedna za drugom, ono sto je gotovo bila naucna fantastika sada postaje stvarnost. Posle Miroslava Miskovic, Gorana Percevic, na red je dosao i Miroslav Bogicevic. Mislim da ovde nije kraj vec je ovo samo pocetak topljenja ledenog brega. Spominju se jos neki takozvani veliki biznismeni ili bolje receno tajkuni i pijavice koje su nam nemilosrdno sisali i poslednju kap krvi . Ako se to nastavi i ako se ti procesi dovedu do kraja i ako se u procesu dokaze da je bilo krivicnih dela, to ce biti konacno podvlacenje crte, i obrcun sa takozvanim bisismenima i tajkunima. Mi smo se u poslednjih 15 godina stalno vracali na pocetak pricamo o spornim privatizacijama i transakcijama, ali se nista nije radilo na tome da se konacna odluka donese u sudovima. Ako se to desi, to ce biti veliki korak napred. Sva je sreca da je na celo vlade dosao Aleksandar Vucic koji je krenuo u konacni obracun sa doticnom gospodom.

deki

pre 9 godina

To je OK ali sta je sa menadzmentom i UO navedenih banaka, oni su krivi jos vise sto su primali jalovinu u zalog.Hej covece nikada mi necemo biti normalna zemlja-jalovinu u zalog

Neko Iz Mase

pre 9 godina

" je uhapšen zbog sumnje da je uzimanjem kredita bez pokrića oštetio "Privrednu banku" i državu." Pa ko je trebalo da proveri da li on ima pokrice ili ne? Ja kad podizem kredit od banke moram na uvid da dostavim izvode s bankovnih racuna; potvrdu da sam zapolsen i kolika su mi primanja i sve to lepo overeno. A on digao silne milione a da niko nije proverio da li ima pokrice ili ne. Pa kog onda treba hapsiti? Njega koji je trazio kredit ili onoga ko mu ga je dao bez provere?

Mili

pre 9 godina

Neko ostane duzan banci, jer je banka lose procenila rizik, sledi hapsenje duznika. Neko ostane duzan zanatskoj radnji, postoji pravosnazna sudska presuda da je duzan, potrazivanje nenaplativo, nikom nista. Dvostruki arsini? Ako je tako, svi duznici u aps, jer su prevarili poverioce.

tamna strana sile

pre 9 godina

Ugledni biznismen i veliki ekonomski strucnjak uspesan proizvodjac i sposoban trgovac.To je slika koju smo umali o gospodinu bogicevicu svih ovih godina .Kad ono se ispostavlja da je samo imao vezu u banci ili bankama.

crown

pre 9 godina

Obicni gradjani kao ja moraju masecima da se setaju po raznim salterima da bi dobili kredit od par hiljada evra a njemu se odobre desetine miliona bez ikakvih provera

Bone

pre 9 godina

Neko je iz vlasti nameštao te privatizacije, a i ovo nije jedini slučaj u Srbiji. Treba sve preispitati i kazniti sve koji su učestvovali u krađi države!

cika mile

pre 9 godina

Ovaj je sa svojim prikanima dobrano ojadio drzavu, ali nije on jedini takvih ima ih koliko hoces, a za to mozemo zahvaliti predhodnoj vlasti koja ih je mazila i pazila. Biznismeni!Kako da ne, to su kriminalci, ali oni najgori.

Branislav

pre 9 godina

Ovi bar hapse, sprovode neki red ,predhodnici su takozvane tajkune koristili kao svoje sponzore a za uzvrat im davali upravo te iste kredite.

MALECKA

pre 9 godina

Srbija je pokazala jos jednom da medju tajkunima nema zasticenih.Losa svar je to sto ne postoji ni jedan tajkun bez politicke pozadine.Stoga slucaj treba dobro ispitati i pohapsiti i politicare koji su mu pomagali da se na takav nacin obogati.

Glasinac

pre 9 godina

@Malina:Polak ali sigurno.Dobro je što ova vlast ne radi ništa preko kolena. Kada prikupi sve podatke i dokaze da je se neko ogrešo o zakonske propise , onda ga privode i predaju u nadležnost sudova.

Ilija55

pre 9 godina

Neke ljude je odavno trebalo pohapsiti. Takodje treba ispitati I one koji su mu to I omogucili. Dobro je sto je nasa policija odreagovala na vreme

BillyBob

pre 9 godina

Odlična vest za sve poštene građane! Sada nikako ne treba posustati već još jače krenuti u borbu protiv korupcije i kriminala i istražiti ovaj slučaj do kraja - ko je Bogićevića toliko dugo štitio od pravde, ko mu je omogućio da postane to što jeste i koga je dotični finansirao. Srbija normalna, pravna država? Možda je i moguće.

danijela bor

pre 9 godina

Od velike je vaznosti za nasu zemlju, sto su konacno mnogi lopovi privedeni, pa sada i ovaj! Svako ko je pljackamo drzavu, gradjane Srbije, morace da odgovara za svoje postupke!

karakondzula

pre 9 godina

PAO TAJKUN...Ako,da je srece da sve pohapse. Naravno o5 bih taj narod jadni koji radi kod njih ispastao,ali pohapsiti ih i oduzeti im firme isto kao sto su ih i oni uzeli...Okrece se kolo srece...

porotnik

pre 9 godina

I još kad bi vratio ono što nije njegovo, gde bi nam bio kraj, ali tu su sudije koje do sada nisu pronašle ništa tako da sam po malo zabrinut za ovo sudjenje

Babin zub

pre 9 godina

Srbija ne treba da zatvara oči pred tajkunima i njihovim malverzacijama! Nema više nedodirljivih, i ne treba da ih bude! Ova vlast svakim danom to dokazuje!

Boris

pre 9 godina

Oni su svi sitne ribe, poenta je da se nadje za koga i s kime su radili a sve to je radjeno sa političarima inače nikad ne bi dobili kredite.

Hestija

pre 9 godina

Protiv Miroslava Bogićevića postoji dokazi za pranje para,neosnovano podizanje kredita koje nikada nije vraćwno bankama.Tajkuni su uništili ekonomiju naše države,građane ostavili na ulicama,zatvorili preduzeća,i uništili privredu,proizvodnju i industriju.Srbija je na pravom putu ekonomskih reformi.Tajkuni moraju da vrate sve što su uzeli od građana Srbije.Srbija je na pravom putu ekonomskog razvoja i boljitka.

djovaniL

pre 9 godina

Tolko biznismna se rodilo tokom ovih 20 godina u Srbiji , pitao sam se kako oni to uspesno posluju u sirmoasnoj zemlji. Al eto, kradjama i lopovlucima su to cinili, i to su ima tadasnje aktuelne vlade dozvoljavale.

Milos Kalac

pre 9 godina

I jos jedan u nizu produkt demokrata koji se bogatio na racun jadnog naroda, neka sad malo oseti i na svojoj kozi i neka odgovara za kriminalne radnje kojim je uvecavao svoje bogatstvo.

anti_partijas

pre 9 godina

Bravo za Aleksandra Vučića, tako se radi u pravnoj državi.
Pa sad, kad dobije jedno tri-četiri meseca "teškog" kućnog pritvora, on pa svi ostali, pa da vidim onda da li će i ko da se usudi da opet krade.

P.S.Pametnom dosta.
(Cole, 24. novembar 2014 16:30)
# Link komentara
Preporučjem (+374)
Ne preporučujem (-32)
Ejjjj botovi, pa čitajte ceo post, ne samo prvu rečenicu. Radite svoj posao pošteno, kad ste ga već pošteno dobili. Inače ide smanjenje plate ha ha ha....u

Smiljana

pre 9 godina

Došao je kraj tim tzv. tajkunima, dosta su se bogatili o trošku države! Borba protiv kriminala i korupcije je izazov koji je ova vlada prihvatila, i ozbiljno se posvetila tome!

Maruska

pre 9 godina

Najzad neko da počne da hapsi kriminalce, a ne da ih štiti zarad svojih ličnih interesa! Ovog je neko očigledno štitio, kad je uspeo da uzme tolike pare od banke!!!

stari alas

pre 9 godina

Napokon smo i mi obicni gradjani saznali recept za razvijanje vrhunskog biznisa koji je do sada bio privilegija uskog kruga uspesnih privrednika

Romanija

pre 9 godina

Miloš Vitomir
@Nemo:Dali verovali ili ne , ali je činjenica da se sve više biznismena koji su svoje bogasvo stekli na protivzakonski način ,nalaze iza brave. Naravno ostalo ostaje na sudovima da vode sudske postupke.

@Mela: Sa ovima nema šale. Ko je se god ogrešio o zakonske propise , taj mora da odgovara. I što je najvažnije nema zaštićenih.Ovakve akcije treba pozdraviti i ostaje da i sudovi ovako efikasno završe svoj deo posla.

savana

pre 9 godina

U poslovanju firme Farmakom bilo je dosta malverzacija, obavljao se veliki broj nelegalnih radnji, sada je konacno uhapsen njen vlasnik, Miroslav Bogicevic, i bice detaljno ispitani svi preksaji u radu, odlicna vest.

Roki

pre 9 godina

Bilo je pitanje dana kada ce se to desiti.Ova vlada je odlucno krenula u borbu protiv kriminala i korupcije i ovo je samo jedan u nizu dogadjaja koji to potvrdjuju.

bankar

pre 9 godina

Neverovatno je sta je doticni Bogicevic uspeo da sprovede radi svoje koristi, evo jednog od razloga zasto je vlada Srbije morala da smanji gradjanima Srbije plate i penzije, naravno da nema od cega da isplati legalno zaradjene zarade jer su tajkuni sve uzeli pod svoje, ali polako pada jedan po jedan.

dugme

pre 9 godina

Zaista je dobro sto je vlasnik Farmakoma, Miroslav Bogicevic, konacno uhapsen, i bice kaznjen u skladu sa propisima koji dalje nalazu postupke vezane za slucajeve u oblasti kriminala. Iznosi koji su dati u ovom clanku su basnoslovno veliki, a kompanija Farmakom je u nelegalnom poslovanju isposlovala za sebe milionske iznose, kako u eurima tako i u dinarima.

secer

pre 9 godina

Vlasnik Farmakoma, Miroslav Bogicevic, uhapsen je i bice ispitan u vezi sa malverzacijama u radu Farmakoma i stete nanete Pribrednoj banci Beograd, ovo je zaista dobra vest, konacno ce doci do razresenja ovog slucaja.

oklop

pre 9 godina

Miroslav Bogicevic dugo godina se bavio nelegalnim radnjama, sada je tome dosao kraj, MUP je dobro odradio svoj posao i on je lisen slobode, mozemo ocekivati da ce se uskoro razotkriti kompletna istina u vezi sa poslovanjem Farmakoma.

pozoriste

pre 9 godina

Ovo je veoma dobra vest, Vlada je ozbiljno shvatila posao obracunavanja sa kriminalom, hapsenje Miroslava Bogicevica je samo jedno u nizu uspesno obavljenih hapsenja tajkuna, nadajmo se da ce se dobar rad nastaviti i u buducnosti.

pcela

pre 9 godina

Miroslav Bogicevic je uspeo da nelegalnim putem prisvoji ogromna novcana sredstva za sebe i svoju firmu, veoma je dobro to sto je on konacno uhapsen i sto ce biti izveden pred lice pravde, treba ocekivati hapsenje i drugih tajkuna.

Nebo

pre 9 godina

Sigurno je tada imao i pomoć iz vlasti jer sam sigurno nije mogao da dobije tolike kredite. Sad hapsiti i političare koji su mu pomogli!

misko

pre 9 godina

citam ove komentare pa Vi ko da prepisujete jedan od drugog cast izuzetcima
0.1% netreba nikoga hapsiti nema efekta ako je premijer mogao da promeni krzno mogu i oni da promene nacin poslovanja pa ako su sposobni nek rade ljudi al nek se vidi koliko je pokradeno pa nek lepo polako vracaju p nek se stavi tabla na novu deonicu puta na novu skolu na novu fabriku il bolnicu i da se napise ovo je od para sto je drzava uspela da vrati.Al para nema zato sto im je ostavila drzava dovoljno vremena da tragove lepo pociste i sta mi imamo od njihovog hapsenja ma da ih i streljaju.U svakoj mesnoj zajednici ima barem po jedan koji je minimum par miliona evra pocistio a Vi svi znate kako se oni zovu i sta nista. Konkretno je to da su nam osakatili plate i penzije a ostalo je sminka Isao bih i ja u zatvor za par miliona evra ma i dozivotno5 ostace deci al ovako dugovi.