Utorak, 30.09.2014.

10:58

"Premijer u permanentnoj kampanji"

Politička filozofija premijera je permanentna kampanja i permanentna destrukcija, a opozicija se nalazi na margini političkog dešavanja, kaže Zoran Panović.

Izvor: B92

"Premijer u permanentnoj kampanji" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Vesna BG

pre 9 godina

On takođe permanentno radi, pokušava da napravi permanentna rešenja za ovu zemlju koju su ukopali do guše i permanentno poštuje svoje građane donošenjem mudrih odluka

Labud

pre 9 godina

SNS ni malo ne blokira opoziciju. Opozicija je ta koja sama sebe blokira. Činjenica je da goru opoziciju do sad nismo imali. Konstantno kritikuje i napada aktuelnu vlast bez ikakvih osnova, a to nikome ne ide u korist. Vlast je ta koja stavlja interes građana na prvo mesto, a to je u više navrata i dokazala.

JELENA

pre 9 godina

(;), 30. septembar 2014 14:57) Pogresan utisak imas,ta zelja da dodje do cepanja u SNS/u nece se ostvariti ni tebi ni drugima.Unutar SNS/a ne postoji sukob,ni izmedju Tome i Vucica,ni drugih medjusobno.Price po coskovima su price zlonamernika,koji zele da poljuljaju javnost.

Vatromet

pre 9 godina

Jovicic je u pravu!Svako ko se ogresio o zakon treba da odgovara bez obzira iz koje je partije.Ova vlada je resila da se obracuna sa kriminalom.

Veliki efendija

pre 9 godina

Volim ove što spominju nekakve radikalske procente. Podsećanja radi,godina 2012 i fabula izmedju tadašnjeg DS i SRS. Drugo,ako danas SNS úlada sa 25% sa koliko procenata vladao kompletan DOS u svim agregatnim stanjija do 2012? Hvala

Zaklina Mitrovic

pre 9 godina

Okupljanje opozicije je tragikomicno i podlozno ismejavanju, jer su oni sve, samo nisu ozbiljne stranke. Ne bih podrzala te ljude, pa taman gladovala.

kikirez

pre 9 godina

Poluistine, insinuacije, nagadjanja i traćevi. Podseća me na politiku jedne, nekada, velike stanke koja danas participira u debeloj opozicionoj hladovini.

DD

pre 9 godina

Panović je apsolutno u pravu. Radikali vladaju sa 25% podrške (izašlo 50% a oni od broja izašlih dobili 50%) a za malu izlaznost su krive isključivo partije današnje opozicije u kojima narod nije prepoznao ništa za šta bi glasao. Treba nekao potisnuti u drugi plan istrošene političare i dovesti mlade snage sa novim idejama. Ideja o jednoj velikoj stranci je odlična ali političari moraju prevazići sujetu. "Ne moram baš ja da budem lider partije ali hoću da pomognem i neću otići i osnovati svoju stranku čim neka moja ideja ne prođe." Da se suprotstave sadašnjoj vlasti potrebni su mladi lavovi da rasteraju hijene!

Stiven

pre 9 godina

Slazem se samo u delu u kome se govori da su izbori u pokrajini najelegantnije resenje kao i u delu da je okuplanje opozicije vec vidjen film.U ostalim delovima manje ili ni malo.Narocito u delu da je premijer u stalnoj kampanji i slicnim navodima jer je to stvar drugacijeg pristupa duznostima koje obavlja i nista drugo.Ovo ostalo necu ni da udostojim komentara jer se radi o kuloarskim pricama koje smo slusali poput Tadica u vladi i tu je po meni gospodin Panovic izneo stav po principu sto je babi milo,a to je i laiku malo verovatno.

dunja

pre 9 godina

(idemodalje, 30. septembar 2014 12:58)

Nema sta ne bi demokrate uradile ali nisu mogle od Vucica. On im smetao u opoziciji. To je kao kada losoj domacici ne valjaju kolaci jer nije dobro brasno. A kako to da im Vucic nije smetao ni u korupciji , ni u kriminalu, ni u pljackaskoj privatizaciji, ni u zaduzivanju zemlje, ni u licnom bogacenju?. Tu su se pokazali vrlo uspesno. Mnogi postali poslovno jaci od tajkuna. Danas kada nisu na vlasti taj uspeh bledi.

PLAVI KIT

pre 9 godina

Premijer je u konstantnoj akciji pronalaženja rešenja za oporavak naše privrede, a koju su DOS-ovci sistematski uništavali! Pričajmo malo o tome!

;)

pre 9 godina

Utisak je da Pajtić nema kapacitet da bilo koga organizuje, a kamo li da isčupa bar jednu frakciju SNSu. Deluje mi da će na narednim izborima da se vodi rat između tri nove stranke, Mihajlović i Gašić sa jedne strane, Vučić i Marko Blagojević sa druge strane i Toma sa treće strane. Četvrti je SPS koji lagano može da razvali Vučića koji tokom kampanje neće imati način da izbegne šamaranje u TV duelima. DS neće imati šta da traži ako ne promeni čelnog čoveka.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Izrazito neutralan analitičar. Savetuje opoziciju da "izvuče nekog iz SNS-a", i hvali Pajtića. Zanimljivo je da pri tome nije dao konkretnu zamerku na neki preduzet potez ili donešenu odluku od strane vlade.
(Analiza sa kućnom dostavom, 30. septembar 2014 12:58)

" Podsetimo, budžet naše zemlje je oštećen za 300 miliona, a da ni jedan postupak o tome nije sproveden za sve ove godine.
Ovde se radi o jednoj vrsti kontinuiteta neodogovornosti, jer su se menjali resorni ministri, dodaje.
Velike pljačke idu uz velike priče o patriotizmu, a to smo ovde apsolvirali, ocenio je Panović."

Evo konkretne zamerke za one koji znaju da čitaju.
Ali ko uopšte pomišlja da će AV da hapsi npr. čovića, kad mu ovaj (sve "po zakonu" naravno) spašava miljenicu crvenu zvezdicu?

Vrana vrani oči ne vadi.

mrgud

pre 9 godina

Permanentna kampanja, to rade svi, nije Vučić prvi. Permanentna destrukcija, nejasne teze, loši argumenti, površno... Da pitam Panovića! Kako se on odnosi prema svojim službenicima? Trpi nerad, bahatost, šta? U Srbiji je pravilo da onaj koji traži red, rad i disciplinu, ne valja. Da je diktator, da je destruktivan, da sve drži u rukama... Pa, bolje nam biti neće dok se odnos prema radu i odgovornost ne promene. Baš onako kako Vučić traži. Druga je stvar, da li on ( Vlada, SNS ) po tom pitanju postupa selektivno. Verovatno da, ali je smešno osporavati napor da ova zemlja konačno počne da radi, ej, da radi! Stalno slušam nesvršene studente, srednjoškolce koji su bežali sa časova, da su talentovani i da im je to dovoljno ( primer menadžera, TV voditelja...). Svaki pismen čovek vidi da su poluobrazovani, ne moraju te kreature to same da kažu.

Marko

pre 9 godina

Opozicija je sama kriva što su razbijeni kakve veze Vučić sa tim ima njih ništa ne interesuje nego samo kako da dođu na vlast stalno gledamo borbu za fotelje i funkcije!

levo smetalo

pre 9 godina

Ne smeta im pljacka Milijarde eura (koje zbog pljacke moraju da se zaduze i koje ce njihova deca da vracaju) a smeta im milion eura obezbedjenje jedan dan u godini za pokazivanje svetu da se postuju ljudska prava (svi znate za sta), a ne smeta im svaki vikend obezbedjenje fudbalskih utakmica sto kosta takodje puno, a vecina zena ne gleda niti ih interesuje, a ni jedan deo muskaraca, a placa se zajednickim parama.
Zar to nije za medicinsko tretiranje?
(Glupavi narod, 30. septembar 2014 11:49)

Smeta sto je vodja imao veliku hrabrost da smanji (otme) penzionerima i radnicima, a nije imao hrabrost da kaze necu da se odrzi parada jer vecina naroda u Srbiji nije za paracu i ne moze nama EU da namece da pravimo troskove na ime parade kada radimo na reformama i oporavku zemlje. Takodje smeta sto je odobrio paradu pa posle gundja i sam sa sobom se svadja, ali ipak se poziva na tu vecinu koja je bila protiv parade i protiv umanjenja penzija i plata.

tosa

pre 9 godina

Drugim recima Panovic savetuje opoziciji da izvuku Ivicu Dacica i SPS iz vlade kao i da pokusaju rasturiti SNS. Ali cak i da se to desi, sve je to opet ista stara prica sa istim starim politicarima. Mene, medjutim, ineresuje da li kod nas moze da se stvori neka nova stranka sa novim ljudima kojima ce narod verovati. Recimo, kao sto se u slucaju Grcke pojavila Koalicija radikalne levice zvana Siriza.

antikuloar

pre 9 godina

Po kuloarima se prica ovo, po kuloarima se prica ono. Dosta vise sa tim kuloarima jer u vecini slucajeva te price o kuloarima su lovacke price. Hocemo neke ozbiljnije dokaze da bi poverovali da su price gospodina Panovica istinite. Lako je pozivati se na kuloare.

DUNAVOM - SIBAJU - VETROVI

pre 9 godina

Ako u ovom trenutku mozemo da govorimo o opoziciji u Srbiji realno ona postoji samo na papiru, jer su potpuno nemocni da bilo sta urade u Srbiji.Opozicija je sama kriva sto su razbijeni na male grupe i grupice. Tako da u ovom trenutku odgovornost prebacuju na bilo koga drugog, pogotovu na kakve veze ima Aleksandar Vucic sa tim ama njih nista drugo ne interesuje nego samo kako da sacuvaju svoje fotelje u Vojvodini i ponovo dodju na vlast stalno gledamo borbu za fotelje i funkcije i nista vise od toga.

glas razuma

pre 9 godina

bravo panovicu, svaka ti cast, kad si hrabro izasao na crtu i rekao caru da je go! ti i oja ste nam izgleda jedini ostali i prof. dana popovic. ostali razumni su zacutali jer ovo je vreme kad se budale oglase, pametni zacute a fukare se obogate!

Analiza sa kućnom dostavom

pre 9 godina

Izrazito neutralan analitičar. Savetuje opoziciju da "izvuče nekog iz SNS-a", i hvali Pajtića. Zanimljivo je da pri tome nije dao konkretnu zamerku na neki preduzet potez ili donešenu odluku od strane vlade.

vladavina

pre 9 godina

Vuciceva vladavina se zasniva na stalnim aferama po svim osnovama i skretanje paznje sa onog najbitnijeg a to je stanje finansija drzave, nenormalnog zaduzivanja , zloupotreba polozaja krsenje zakona i mnogot toga sto se desava svakodnevno ali se skrece paznja sa toga sporednim stvarima. Da je on licnost zavrsio bi temu brace jos u nedelju a ne svaki dan jos po neki intervju i jos neka prica o progonu njega i njegove porodice u zemlji gde je on vladar.
Opozicija je urusena i tesko ce se skoro konsolidovati. Ovde vidim komentare vecina je podrzala Vucica nije vecina budimo realni tacno 22 posto upisanih biraca a to nije nikakva vecina . Marketinski je prestavljeno kao vecina ali nije. Vecina bi bila 51 posto ukupno upisanih biraca. Igra reci cuda cini u psihi pojedinaca. Bojim se da ce se sve ovo lose zavrsiti po sve nas

Dusko

pre 9 godina

Premijer danonoćno radi na rešavanju brojnih problema nema on vremena da se bavi stranačkim stvarima a to da je stalno na terenu jeste i to je vid kampanje kako bi građanima bilo bolje!

Pedja

pre 9 godina

Zar ga nije sramota da i dalje kritikuje nikog drugog do opoziciju u Srbiji? Hapšenu, proganjanu, medijski satanizovanu i blokiranu... Nakon što su veliki deo tzv. demokratske javnosti i nezavisnih medija doprineli dolasku na vlast ovoga koji će ih sve poukidati i pozatvarati, još uvek im je za sve kriva sadašnja opozicija! Neverovatno. No, sad se bar setio da kaže da veliki lider i najveći sin našeg naroda uništava zemlju.

Kuća

pre 9 godina

Zar bi vi Panoviću držali u redakciji nekog ko se ne pridržava vaših uputstava?Siguran sam da bi ga zamenili.Tako i premijer...ništa neobično.

shone

pre 9 godina

Država je u problemu i mora da radi da izađe iz problema i omogući bolji život građana. Svi koji žele da pomognu razvoju Srbije i boljem životu građana nebitno da li su opozicija ili vlast a sposobni se su uvek dobrodošli ...

Grinfeld

pre 9 godina

Premijer permanentnn radi svoj posao nasprdm prethodnih a druga stvar je da ima ogromnu većinu u parlamentu. Ove tyv. analize spadaju u red poluistine,nagadjanja itračeva.

idemodalje

pre 9 godina

Ipak kod svih nekako pa i kod Panovica provejava neki strah, od Vucica i ekipe SNS-a. Zasto nema nista od opozicije,ne razumem.Sta to smeta DS kakav god da je i ljudima koji se bore protiv ove poludiktature. Pa pola Srbije nije izaslo na izbore poslednje,a otprilike zna se koga bi vise hteli. Pa i Vucic je 20 godina bio opozicija,pa mu niste rekli ajde dosta,koliko vec pokusavas i sl. Cak ga je Djilas unakazio pre dve godine na direktnim izborima za gradonacelnika i samo zahvaljujuci neizlasku u drugom krugu uspavanih i ljudi belih listica i mnogih koji su setali po lepom danu i koji su bili sigurni u pobedu Tadica mi gledamo Nikolica,Vucica,Jovicica,Zoranu,Gasica,Malog i ostale perjanice koji nas zavijaju u crno i gde tonemo svaki dan. Jedino je tacno da oni rade,deluju,da drze tenziju,osecaj krize gde su oni kao spasioci,a to svakako prija polupismenoj Srbiji,koja ne shvata pogubnost svega ovoga sto se desava zadnje dve godine u vidu najava najavi investicija,silnih poskupljenja,ukidanja socijalne i druge pomoci mnogim licima,smanjenjem plata i penzija,gusenja radnickih prava kroz donosenje Zakona o radu i jos mnogo toga drugoga. Da se sve ovo desava u vreme prethodne vlasti,a kamoli u vreme Zorana Djindjica,a da je Vucic to sto je bio do 2012 te godine lomace bi bile odavno na Terazijama upaljene za demokrate i ostale.

ljubomirko neutralac

pre 9 godina

Između mucavog Pajtića,tunjavog Cvetkovića i hiperaktivnog Vučić biraću uvek poslednjeg.Gospodine Panoviću najlakše kritike upućivati iz tople redakcijske sobe ,ali ne sećam da ste ikad u vašim novinama pohvalili bar jedan uspešan potez trenutnog predsednika vlade.Saamo nešto mrzovoljno zakerate i saznajete po nekim kuloarima.

lazar

pre 9 godina

Nije Vučić doveo opoziciju tu gde jeste,dovela je sama sebe.Nemojte potcenjivati i nas građane koji smo glasali za Vučića.Velika većina građana je u Vučiću prepoznala ono što opoziciji nedostaje.

T_v_r_dj_a_v_a

pre 9 godina

Reci da je marginalizacija opozicije u Srbiji deo neke filozofije premijera je krajnje neumesno. Kada vrlo dobro mozemo da vidimo koliko je toj marginalizaciji doprinela sama opozicija svojom nemastovitoscu i neaktivizmom pored svih prava koja imaju kao opozicione politicke partije...

citalac pametne stampe

pre 9 godina

Bravo Panovicu.Tacno sto posto.Ali ljudi ne citaju Danas vec Kurir,Informer gledaju Pink pa i RTS.Opozicija ne postoji jer svi hoce da budu lideri i da se samo njihov program sprovodi

Priča

pre 9 godina

Ako se neko ne uklapa u priču i treba da ode.I treba da se boje za svoja radna mesta(ministarska).I treba da se vrši rekonstrukcija vlade,ako se ne igra po dogovorenom planu.

Kazanova

pre 9 godina

Provereno, strah od odpustanja uvek radnika drzi pod kontrolom i najvise se trudi tada. Nazalost takav smo narod, dok nam ne priprete mi smo u fazonu ''MA OPUSTENO'', ''MA BICE'', e pa tako i on radi sa ministrima, stalna pretnja zamenama i smenama ih drzi budne i tera ih da rade.

Anesteziolog

pre 9 godina

Od ovih analitičara zaista čovek samo da se naježi. Njima je sve kampanja, svugde vide sukobe, cenzure, pljačke, destrukcije, teorije zavere.. Pa ekonomski rezovi sigurno nisu reklama koja donosi političke poene.. niti je organizovanje parade uz ovakva stepen vandalizma marketing koji želi neko sebi.. o tome koliko je anesteziran sps dovoljno govori nedavna bahatost žandarmerije koja tuče i prvo koleno premijera bez pardona..

naravno

pre 9 godina

Naravno da je cilj svake stranke da bude na vlasti ili u vlasti.Naravno da je cilj svake stranke da joj oponenti budu što slabiji.Ništa čudno što se i Vučić tako ponaša,samo igra po nepisanim pravilima.

Gordana

pre 9 godina

Nerealno postavljanje teza. Prva teza je da SNS ima ogromnu parlamentarnu većinu. Kad se krene od prave teze onda ovakve analize su besmislene i nerealne.

Glupavi narod

pre 9 godina

Ne smeta im pljacka Milijarde eura (koje zbog pljacke moraju da se zaduze i koje ce njihova deca da vracaju) a smeta im milion eura obezbedjenje jedan dan u godini za pokazivanje svetu da se postuju ljudska prava (svi znate za sta), a ne smeta im svaki vikend obezbedjenje fudbalskih utakmica sto kosta takodje puno, a vecina zena ne gleda niti ih interesuje, a ni jedan deo muskaraca, a placa se zajednickim parama.
Zar to nije za medicinsko tretiranje?

lazar

pre 9 godina

Nije Vučić doveo opoziciju tu gde jeste,dovela je sama sebe.Nemojte potcenjivati i nas građane koji smo glasali za Vučića.Velika većina građana je u Vučiću prepoznala ono što opoziciji nedostaje.

Anesteziolog

pre 9 godina

Od ovih analitičara zaista čovek samo da se naježi. Njima je sve kampanja, svugde vide sukobe, cenzure, pljačke, destrukcije, teorije zavere.. Pa ekonomski rezovi sigurno nisu reklama koja donosi političke poene.. niti je organizovanje parade uz ovakva stepen vandalizma marketing koji želi neko sebi.. o tome koliko je anesteziran sps dovoljno govori nedavna bahatost žandarmerije koja tuče i prvo koleno premijera bez pardona..

citalac pametne stampe

pre 9 godina

Bravo Panovicu.Tacno sto posto.Ali ljudi ne citaju Danas vec Kurir,Informer gledaju Pink pa i RTS.Opozicija ne postoji jer svi hoce da budu lideri i da se samo njihov program sprovodi

Pedja

pre 9 godina

Zar ga nije sramota da i dalje kritikuje nikog drugog do opoziciju u Srbiji? Hapšenu, proganjanu, medijski satanizovanu i blokiranu... Nakon što su veliki deo tzv. demokratske javnosti i nezavisnih medija doprineli dolasku na vlast ovoga koji će ih sve poukidati i pozatvarati, još uvek im je za sve kriva sadašnja opozicija! Neverovatno. No, sad se bar setio da kaže da veliki lider i najveći sin našeg naroda uništava zemlju.

naravno

pre 9 godina

Naravno da je cilj svake stranke da bude na vlasti ili u vlasti.Naravno da je cilj svake stranke da joj oponenti budu što slabiji.Ništa čudno što se i Vučić tako ponaša,samo igra po nepisanim pravilima.

T_v_r_dj_a_v_a

pre 9 godina

Reci da je marginalizacija opozicije u Srbiji deo neke filozofije premijera je krajnje neumesno. Kada vrlo dobro mozemo da vidimo koliko je toj marginalizaciji doprinela sama opozicija svojom nemastovitoscu i neaktivizmom pored svih prava koja imaju kao opozicione politicke partije...

Marko

pre 9 godina

Opozicija je sama kriva što su razbijeni kakve veze Vučić sa tim ima njih ništa ne interesuje nego samo kako da dođu na vlast stalno gledamo borbu za fotelje i funkcije!

Kuća

pre 9 godina

Zar bi vi Panoviću držali u redakciji nekog ko se ne pridržava vaših uputstava?Siguran sam da bi ga zamenili.Tako i premijer...ništa neobično.

Priča

pre 9 godina

Ako se neko ne uklapa u priču i treba da ode.I treba da se boje za svoja radna mesta(ministarska).I treba da se vrši rekonstrukcija vlade,ako se ne igra po dogovorenom planu.

tosa

pre 9 godina

Drugim recima Panovic savetuje opoziciji da izvuku Ivicu Dacica i SPS iz vlade kao i da pokusaju rasturiti SNS. Ali cak i da se to desi, sve je to opet ista stara prica sa istim starim politicarima. Mene, medjutim, ineresuje da li kod nas moze da se stvori neka nova stranka sa novim ljudima kojima ce narod verovati. Recimo, kao sto se u slucaju Grcke pojavila Koalicija radikalne levice zvana Siriza.

Gordana

pre 9 godina

Nerealno postavljanje teza. Prva teza je da SNS ima ogromnu parlamentarnu većinu. Kad se krene od prave teze onda ovakve analize su besmislene i nerealne.

Analiza sa kućnom dostavom

pre 9 godina

Izrazito neutralan analitičar. Savetuje opoziciju da "izvuče nekog iz SNS-a", i hvali Pajtića. Zanimljivo je da pri tome nije dao konkretnu zamerku na neki preduzet potez ili donešenu odluku od strane vlade.

antikuloar

pre 9 godina

Po kuloarima se prica ovo, po kuloarima se prica ono. Dosta vise sa tim kuloarima jer u vecini slucajeva te price o kuloarima su lovacke price. Hocemo neke ozbiljnije dokaze da bi poverovali da su price gospodina Panovica istinite. Lako je pozivati se na kuloare.

Dusko

pre 9 godina

Premijer danonoćno radi na rešavanju brojnih problema nema on vremena da se bavi stranačkim stvarima a to da je stalno na terenu jeste i to je vid kampanje kako bi građanima bilo bolje!

Grinfeld

pre 9 godina

Premijer permanentnn radi svoj posao nasprdm prethodnih a druga stvar je da ima ogromnu većinu u parlamentu. Ove tyv. analize spadaju u red poluistine,nagadjanja itračeva.

mrgud

pre 9 godina

Permanentna kampanja, to rade svi, nije Vučić prvi. Permanentna destrukcija, nejasne teze, loši argumenti, površno... Da pitam Panovića! Kako se on odnosi prema svojim službenicima? Trpi nerad, bahatost, šta? U Srbiji je pravilo da onaj koji traži red, rad i disciplinu, ne valja. Da je diktator, da je destruktivan, da sve drži u rukama... Pa, bolje nam biti neće dok se odnos prema radu i odgovornost ne promene. Baš onako kako Vučić traži. Druga je stvar, da li on ( Vlada, SNS ) po tom pitanju postupa selektivno. Verovatno da, ali je smešno osporavati napor da ova zemlja konačno počne da radi, ej, da radi! Stalno slušam nesvršene studente, srednjoškolce koji su bežali sa časova, da su talentovani i da im je to dovoljno ( primer menadžera, TV voditelja...). Svaki pismen čovek vidi da su poluobrazovani, ne moraju te kreature to same da kažu.

ljubomirko neutralac

pre 9 godina

Između mucavog Pajtića,tunjavog Cvetkovića i hiperaktivnog Vučić biraću uvek poslednjeg.Gospodine Panoviću najlakše kritike upućivati iz tople redakcijske sobe ,ali ne sećam da ste ikad u vašim novinama pohvalili bar jedan uspešan potez trenutnog predsednika vlade.Saamo nešto mrzovoljno zakerate i saznajete po nekim kuloarima.

DUNAVOM - SIBAJU - VETROVI

pre 9 godina

Ako u ovom trenutku mozemo da govorimo o opoziciji u Srbiji realno ona postoji samo na papiru, jer su potpuno nemocni da bilo sta urade u Srbiji.Opozicija je sama kriva sto su razbijeni na male grupe i grupice. Tako da u ovom trenutku odgovornost prebacuju na bilo koga drugog, pogotovu na kakve veze ima Aleksandar Vucic sa tim ama njih nista drugo ne interesuje nego samo kako da sacuvaju svoje fotelje u Vojvodini i ponovo dodju na vlast stalno gledamo borbu za fotelje i funkcije i nista vise od toga.

dunja

pre 9 godina

(idemodalje, 30. septembar 2014 12:58)

Nema sta ne bi demokrate uradile ali nisu mogle od Vucica. On im smetao u opoziciji. To je kao kada losoj domacici ne valjaju kolaci jer nije dobro brasno. A kako to da im Vucic nije smetao ni u korupciji , ni u kriminalu, ni u pljackaskoj privatizaciji, ni u zaduzivanju zemlje, ni u licnom bogacenju?. Tu su se pokazali vrlo uspesno. Mnogi postali poslovno jaci od tajkuna. Danas kada nisu na vlasti taj uspeh bledi.

shone

pre 9 godina

Država je u problemu i mora da radi da izađe iz problema i omogući bolji život građana. Svi koji žele da pomognu razvoju Srbije i boljem životu građana nebitno da li su opozicija ili vlast a sposobni se su uvek dobrodošli ...

kikirez

pre 9 godina

Poluistine, insinuacije, nagadjanja i traćevi. Podseća me na politiku jedne, nekada, velike stanke koja danas participira u debeloj opozicionoj hladovini.

Zaklina Mitrovic

pre 9 godina

Okupljanje opozicije je tragikomicno i podlozno ismejavanju, jer su oni sve, samo nisu ozbiljne stranke. Ne bih podrzala te ljude, pa taman gladovala.

PLAVI KIT

pre 9 godina

Premijer je u konstantnoj akciji pronalaženja rešenja za oporavak naše privrede, a koju su DOS-ovci sistematski uništavali! Pričajmo malo o tome!

JELENA

pre 9 godina

(;), 30. septembar 2014 14:57) Pogresan utisak imas,ta zelja da dodje do cepanja u SNS/u nece se ostvariti ni tebi ni drugima.Unutar SNS/a ne postoji sukob,ni izmedju Tome i Vucica,ni drugih medjusobno.Price po coskovima su price zlonamernika,koji zele da poljuljaju javnost.

Stiven

pre 9 godina

Slazem se samo u delu u kome se govori da su izbori u pokrajini najelegantnije resenje kao i u delu da je okuplanje opozicije vec vidjen film.U ostalim delovima manje ili ni malo.Narocito u delu da je premijer u stalnoj kampanji i slicnim navodima jer je to stvar drugacijeg pristupa duznostima koje obavlja i nista drugo.Ovo ostalo necu ni da udostojim komentara jer se radi o kuloarskim pricama koje smo slusali poput Tadica u vladi i tu je po meni gospodin Panovic izneo stav po principu sto je babi milo,a to je i laiku malo verovatno.

Vatromet

pre 9 godina

Jovicic je u pravu!Svako ko se ogresio o zakon treba da odgovara bez obzira iz koje je partije.Ova vlada je resila da se obracuna sa kriminalom.

Veliki efendija

pre 9 godina

Volim ove što spominju nekakve radikalske procente. Podsećanja radi,godina 2012 i fabula izmedju tadašnjeg DS i SRS. Drugo,ako danas SNS úlada sa 25% sa koliko procenata vladao kompletan DOS u svim agregatnim stanjija do 2012? Hvala

Glupavi narod

pre 9 godina

Ne smeta im pljacka Milijarde eura (koje zbog pljacke moraju da se zaduze i koje ce njihova deca da vracaju) a smeta im milion eura obezbedjenje jedan dan u godini za pokazivanje svetu da se postuju ljudska prava (svi znate za sta), a ne smeta im svaki vikend obezbedjenje fudbalskih utakmica sto kosta takodje puno, a vecina zena ne gleda niti ih interesuje, a ni jedan deo muskaraca, a placa se zajednickim parama.
Zar to nije za medicinsko tretiranje?

glas razuma

pre 9 godina

bravo panovicu, svaka ti cast, kad si hrabro izasao na crtu i rekao caru da je go! ti i oja ste nam izgleda jedini ostali i prof. dana popovic. ostali razumni su zacutali jer ovo je vreme kad se budale oglase, pametni zacute a fukare se obogate!

idemodalje

pre 9 godina

Ipak kod svih nekako pa i kod Panovica provejava neki strah, od Vucica i ekipe SNS-a. Zasto nema nista od opozicije,ne razumem.Sta to smeta DS kakav god da je i ljudima koji se bore protiv ove poludiktature. Pa pola Srbije nije izaslo na izbore poslednje,a otprilike zna se koga bi vise hteli. Pa i Vucic je 20 godina bio opozicija,pa mu niste rekli ajde dosta,koliko vec pokusavas i sl. Cak ga je Djilas unakazio pre dve godine na direktnim izborima za gradonacelnika i samo zahvaljujuci neizlasku u drugom krugu uspavanih i ljudi belih listica i mnogih koji su setali po lepom danu i koji su bili sigurni u pobedu Tadica mi gledamo Nikolica,Vucica,Jovicica,Zoranu,Gasica,Malog i ostale perjanice koji nas zavijaju u crno i gde tonemo svaki dan. Jedino je tacno da oni rade,deluju,da drze tenziju,osecaj krize gde su oni kao spasioci,a to svakako prija polupismenoj Srbiji,koja ne shvata pogubnost svega ovoga sto se desava zadnje dve godine u vidu najava najavi investicija,silnih poskupljenja,ukidanja socijalne i druge pomoci mnogim licima,smanjenjem plata i penzija,gusenja radnickih prava kroz donosenje Zakona o radu i jos mnogo toga drugoga. Da se sve ovo desava u vreme prethodne vlasti,a kamoli u vreme Zorana Djindjica,a da je Vucic to sto je bio do 2012 te godine lomace bi bile odavno na Terazijama upaljene za demokrate i ostale.

vladavina

pre 9 godina

Vuciceva vladavina se zasniva na stalnim aferama po svim osnovama i skretanje paznje sa onog najbitnijeg a to je stanje finansija drzave, nenormalnog zaduzivanja , zloupotreba polozaja krsenje zakona i mnogot toga sto se desava svakodnevno ali se skrece paznja sa toga sporednim stvarima. Da je on licnost zavrsio bi temu brace jos u nedelju a ne svaki dan jos po neki intervju i jos neka prica o progonu njega i njegove porodice u zemlji gde je on vladar.
Opozicija je urusena i tesko ce se skoro konsolidovati. Ovde vidim komentare vecina je podrzala Vucica nije vecina budimo realni tacno 22 posto upisanih biraca a to nije nikakva vecina . Marketinski je prestavljeno kao vecina ali nije. Vecina bi bila 51 posto ukupno upisanih biraca. Igra reci cuda cini u psihi pojedinaca. Bojim se da ce se sve ovo lose zavrsiti po sve nas

DD

pre 9 godina

Panović je apsolutno u pravu. Radikali vladaju sa 25% podrške (izašlo 50% a oni od broja izašlih dobili 50%) a za malu izlaznost su krive isključivo partije današnje opozicije u kojima narod nije prepoznao ništa za šta bi glasao. Treba nekao potisnuti u drugi plan istrošene političare i dovesti mlade snage sa novim idejama. Ideja o jednoj velikoj stranci je odlična ali političari moraju prevazići sujetu. "Ne moram baš ja da budem lider partije ali hoću da pomognem i neću otići i osnovati svoju stranku čim neka moja ideja ne prođe." Da se suprotstave sadašnjoj vlasti potrebni su mladi lavovi da rasteraju hijene!

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Izrazito neutralan analitičar. Savetuje opoziciju da "izvuče nekog iz SNS-a", i hvali Pajtića. Zanimljivo je da pri tome nije dao konkretnu zamerku na neki preduzet potez ili donešenu odluku od strane vlade.
(Analiza sa kućnom dostavom, 30. septembar 2014 12:58)

" Podsetimo, budžet naše zemlje je oštećen za 300 miliona, a da ni jedan postupak o tome nije sproveden za sve ove godine.
Ovde se radi o jednoj vrsti kontinuiteta neodogovornosti, jer su se menjali resorni ministri, dodaje.
Velike pljačke idu uz velike priče o patriotizmu, a to smo ovde apsolvirali, ocenio je Panović."

Evo konkretne zamerke za one koji znaju da čitaju.
Ali ko uopšte pomišlja da će AV da hapsi npr. čovića, kad mu ovaj (sve "po zakonu" naravno) spašava miljenicu crvenu zvezdicu?

Vrana vrani oči ne vadi.

Kazanova

pre 9 godina

Provereno, strah od odpustanja uvek radnika drzi pod kontrolom i najvise se trudi tada. Nazalost takav smo narod, dok nam ne priprete mi smo u fazonu ''MA OPUSTENO'', ''MA BICE'', e pa tako i on radi sa ministrima, stalna pretnja zamenama i smenama ih drzi budne i tera ih da rade.

levo smetalo

pre 9 godina

Ne smeta im pljacka Milijarde eura (koje zbog pljacke moraju da se zaduze i koje ce njihova deca da vracaju) a smeta im milion eura obezbedjenje jedan dan u godini za pokazivanje svetu da se postuju ljudska prava (svi znate za sta), a ne smeta im svaki vikend obezbedjenje fudbalskih utakmica sto kosta takodje puno, a vecina zena ne gleda niti ih interesuje, a ni jedan deo muskaraca, a placa se zajednickim parama.
Zar to nije za medicinsko tretiranje?
(Glupavi narod, 30. septembar 2014 11:49)

Smeta sto je vodja imao veliku hrabrost da smanji (otme) penzionerima i radnicima, a nije imao hrabrost da kaze necu da se odrzi parada jer vecina naroda u Srbiji nije za paracu i ne moze nama EU da namece da pravimo troskove na ime parade kada radimo na reformama i oporavku zemlje. Takodje smeta sto je odobrio paradu pa posle gundja i sam sa sobom se svadja, ali ipak se poziva na tu vecinu koja je bila protiv parade i protiv umanjenja penzija i plata.

;)

pre 9 godina

Utisak je da Pajtić nema kapacitet da bilo koga organizuje, a kamo li da isčupa bar jednu frakciju SNSu. Deluje mi da će na narednim izborima da se vodi rat između tri nove stranke, Mihajlović i Gašić sa jedne strane, Vučić i Marko Blagojević sa druge strane i Toma sa treće strane. Četvrti je SPS koji lagano može da razvali Vučića koji tokom kampanje neće imati način da izbegne šamaranje u TV duelima. DS neće imati šta da traži ako ne promeni čelnog čoveka.

Vesna BG

pre 9 godina

On takođe permanentno radi, pokušava da napravi permanentna rešenja za ovu zemlju koju su ukopali do guše i permanentno poštuje svoje građane donošenjem mudrih odluka

Labud

pre 9 godina

SNS ni malo ne blokira opoziciju. Opozicija je ta koja sama sebe blokira. Činjenica je da goru opoziciju do sad nismo imali. Konstantno kritikuje i napada aktuelnu vlast bez ikakvih osnova, a to nikome ne ide u korist. Vlast je ta koja stavlja interes građana na prvo mesto, a to je u više navrata i dokazala.

citalac pametne stampe

pre 9 godina

Bravo Panovicu.Tacno sto posto.Ali ljudi ne citaju Danas vec Kurir,Informer gledaju Pink pa i RTS.Opozicija ne postoji jer svi hoce da budu lideri i da se samo njihov program sprovodi

Glupavi narod

pre 9 godina

Ne smeta im pljacka Milijarde eura (koje zbog pljacke moraju da se zaduze i koje ce njihova deca da vracaju) a smeta im milion eura obezbedjenje jedan dan u godini za pokazivanje svetu da se postuju ljudska prava (svi znate za sta), a ne smeta im svaki vikend obezbedjenje fudbalskih utakmica sto kosta takodje puno, a vecina zena ne gleda niti ih interesuje, a ni jedan deo muskaraca, a placa se zajednickim parama.
Zar to nije za medicinsko tretiranje?

lazar

pre 9 godina

Nije Vučić doveo opoziciju tu gde jeste,dovela je sama sebe.Nemojte potcenjivati i nas građane koji smo glasali za Vučića.Velika većina građana je u Vučiću prepoznala ono što opoziciji nedostaje.

idemodalje

pre 9 godina

Ipak kod svih nekako pa i kod Panovica provejava neki strah, od Vucica i ekipe SNS-a. Zasto nema nista od opozicije,ne razumem.Sta to smeta DS kakav god da je i ljudima koji se bore protiv ove poludiktature. Pa pola Srbije nije izaslo na izbore poslednje,a otprilike zna se koga bi vise hteli. Pa i Vucic je 20 godina bio opozicija,pa mu niste rekli ajde dosta,koliko vec pokusavas i sl. Cak ga je Djilas unakazio pre dve godine na direktnim izborima za gradonacelnika i samo zahvaljujuci neizlasku u drugom krugu uspavanih i ljudi belih listica i mnogih koji su setali po lepom danu i koji su bili sigurni u pobedu Tadica mi gledamo Nikolica,Vucica,Jovicica,Zoranu,Gasica,Malog i ostale perjanice koji nas zavijaju u crno i gde tonemo svaki dan. Jedino je tacno da oni rade,deluju,da drze tenziju,osecaj krize gde su oni kao spasioci,a to svakako prija polupismenoj Srbiji,koja ne shvata pogubnost svega ovoga sto se desava zadnje dve godine u vidu najava najavi investicija,silnih poskupljenja,ukidanja socijalne i druge pomoci mnogim licima,smanjenjem plata i penzija,gusenja radnickih prava kroz donosenje Zakona o radu i jos mnogo toga drugoga. Da se sve ovo desava u vreme prethodne vlasti,a kamoli u vreme Zorana Djindjica,a da je Vucic to sto je bio do 2012 te godine lomace bi bile odavno na Terazijama upaljene za demokrate i ostale.

Kazanova

pre 9 godina

Provereno, strah od odpustanja uvek radnika drzi pod kontrolom i najvise se trudi tada. Nazalost takav smo narod, dok nam ne priprete mi smo u fazonu ''MA OPUSTENO'', ''MA BICE'', e pa tako i on radi sa ministrima, stalna pretnja zamenama i smenama ih drzi budne i tera ih da rade.

levo smetalo

pre 9 godina

Ne smeta im pljacka Milijarde eura (koje zbog pljacke moraju da se zaduze i koje ce njihova deca da vracaju) a smeta im milion eura obezbedjenje jedan dan u godini za pokazivanje svetu da se postuju ljudska prava (svi znate za sta), a ne smeta im svaki vikend obezbedjenje fudbalskih utakmica sto kosta takodje puno, a vecina zena ne gleda niti ih interesuje, a ni jedan deo muskaraca, a placa se zajednickim parama.
Zar to nije za medicinsko tretiranje?
(Glupavi narod, 30. septembar 2014 11:49)

Smeta sto je vodja imao veliku hrabrost da smanji (otme) penzionerima i radnicima, a nije imao hrabrost da kaze necu da se odrzi parada jer vecina naroda u Srbiji nije za paracu i ne moze nama EU da namece da pravimo troskove na ime parade kada radimo na reformama i oporavku zemlje. Takodje smeta sto je odobrio paradu pa posle gundja i sam sa sobom se svadja, ali ipak se poziva na tu vecinu koja je bila protiv parade i protiv umanjenja penzija i plata.

vladavina

pre 9 godina

Vuciceva vladavina se zasniva na stalnim aferama po svim osnovama i skretanje paznje sa onog najbitnijeg a to je stanje finansija drzave, nenormalnog zaduzivanja , zloupotreba polozaja krsenje zakona i mnogot toga sto se desava svakodnevno ali se skrece paznja sa toga sporednim stvarima. Da je on licnost zavrsio bi temu brace jos u nedelju a ne svaki dan jos po neki intervju i jos neka prica o progonu njega i njegove porodice u zemlji gde je on vladar.
Opozicija je urusena i tesko ce se skoro konsolidovati. Ovde vidim komentare vecina je podrzala Vucica nije vecina budimo realni tacno 22 posto upisanih biraca a to nije nikakva vecina . Marketinski je prestavljeno kao vecina ali nije. Vecina bi bila 51 posto ukupno upisanih biraca. Igra reci cuda cini u psihi pojedinaca. Bojim se da ce se sve ovo lose zavrsiti po sve nas

glas razuma

pre 9 godina

bravo panovicu, svaka ti cast, kad si hrabro izasao na crtu i rekao caru da je go! ti i oja ste nam izgleda jedini ostali i prof. dana popovic. ostali razumni su zacutali jer ovo je vreme kad se budale oglase, pametni zacute a fukare se obogate!

DD

pre 9 godina

Panović je apsolutno u pravu. Radikali vladaju sa 25% podrške (izašlo 50% a oni od broja izašlih dobili 50%) a za malu izlaznost su krive isključivo partije današnje opozicije u kojima narod nije prepoznao ništa za šta bi glasao. Treba nekao potisnuti u drugi plan istrošene političare i dovesti mlade snage sa novim idejama. Ideja o jednoj velikoj stranci je odlična ali političari moraju prevazići sujetu. "Ne moram baš ja da budem lider partije ali hoću da pomognem i neću otići i osnovati svoju stranku čim neka moja ideja ne prođe." Da se suprotstave sadašnjoj vlasti potrebni su mladi lavovi da rasteraju hijene!

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Izrazito neutralan analitičar. Savetuje opoziciju da "izvuče nekog iz SNS-a", i hvali Pajtića. Zanimljivo je da pri tome nije dao konkretnu zamerku na neki preduzet potez ili donešenu odluku od strane vlade.
(Analiza sa kućnom dostavom, 30. septembar 2014 12:58)

" Podsetimo, budžet naše zemlje je oštećen za 300 miliona, a da ni jedan postupak o tome nije sproveden za sve ove godine.
Ovde se radi o jednoj vrsti kontinuiteta neodogovornosti, jer su se menjali resorni ministri, dodaje.
Velike pljačke idu uz velike priče o patriotizmu, a to smo ovde apsolvirali, ocenio je Panović."

Evo konkretne zamerke za one koji znaju da čitaju.
Ali ko uopšte pomišlja da će AV da hapsi npr. čovića, kad mu ovaj (sve "po zakonu" naravno) spašava miljenicu crvenu zvezdicu?

Vrana vrani oči ne vadi.

Anesteziolog

pre 9 godina

Od ovih analitičara zaista čovek samo da se naježi. Njima je sve kampanja, svugde vide sukobe, cenzure, pljačke, destrukcije, teorije zavere.. Pa ekonomski rezovi sigurno nisu reklama koja donosi političke poene.. niti je organizovanje parade uz ovakva stepen vandalizma marketing koji želi neko sebi.. o tome koliko je anesteziran sps dovoljno govori nedavna bahatost žandarmerije koja tuče i prvo koleno premijera bez pardona..

Gordana

pre 9 godina

Nerealno postavljanje teza. Prva teza je da SNS ima ogromnu parlamentarnu većinu. Kad se krene od prave teze onda ovakve analize su besmislene i nerealne.

T_v_r_dj_a_v_a

pre 9 godina

Reci da je marginalizacija opozicije u Srbiji deo neke filozofije premijera je krajnje neumesno. Kada vrlo dobro mozemo da vidimo koliko je toj marginalizaciji doprinela sama opozicija svojom nemastovitoscu i neaktivizmom pored svih prava koja imaju kao opozicione politicke partije...

Priča

pre 9 godina

Ako se neko ne uklapa u priču i treba da ode.I treba da se boje za svoja radna mesta(ministarska).I treba da se vrši rekonstrukcija vlade,ako se ne igra po dogovorenom planu.

naravno

pre 9 godina

Naravno da je cilj svake stranke da bude na vlasti ili u vlasti.Naravno da je cilj svake stranke da joj oponenti budu što slabiji.Ništa čudno što se i Vučić tako ponaša,samo igra po nepisanim pravilima.

ljubomirko neutralac

pre 9 godina

Između mucavog Pajtića,tunjavog Cvetkovića i hiperaktivnog Vučić biraću uvek poslednjeg.Gospodine Panoviću najlakše kritike upućivati iz tople redakcijske sobe ,ali ne sećam da ste ikad u vašim novinama pohvalili bar jedan uspešan potez trenutnog predsednika vlade.Saamo nešto mrzovoljno zakerate i saznajete po nekim kuloarima.

Dusko

pre 9 godina

Premijer danonoćno radi na rešavanju brojnih problema nema on vremena da se bavi stranačkim stvarima a to da je stalno na terenu jeste i to je vid kampanje kako bi građanima bilo bolje!

Marko

pre 9 godina

Opozicija je sama kriva što su razbijeni kakve veze Vučić sa tim ima njih ništa ne interesuje nego samo kako da dođu na vlast stalno gledamo borbu za fotelje i funkcije!

Analiza sa kućnom dostavom

pre 9 godina

Izrazito neutralan analitičar. Savetuje opoziciju da "izvuče nekog iz SNS-a", i hvali Pajtića. Zanimljivo je da pri tome nije dao konkretnu zamerku na neki preduzet potez ili donešenu odluku od strane vlade.

Grinfeld

pre 9 godina

Premijer permanentnn radi svoj posao nasprdm prethodnih a druga stvar je da ima ogromnu većinu u parlamentu. Ove tyv. analize spadaju u red poluistine,nagadjanja itračeva.

PLAVI KIT

pre 9 godina

Premijer je u konstantnoj akciji pronalaženja rešenja za oporavak naše privrede, a koju su DOS-ovci sistematski uništavali! Pričajmo malo o tome!

Kuća

pre 9 godina

Zar bi vi Panoviću držali u redakciji nekog ko se ne pridržava vaših uputstava?Siguran sam da bi ga zamenili.Tako i premijer...ništa neobično.

Stiven

pre 9 godina

Slazem se samo u delu u kome se govori da su izbori u pokrajini najelegantnije resenje kao i u delu da je okuplanje opozicije vec vidjen film.U ostalim delovima manje ili ni malo.Narocito u delu da je premijer u stalnoj kampanji i slicnim navodima jer je to stvar drugacijeg pristupa duznostima koje obavlja i nista drugo.Ovo ostalo necu ni da udostojim komentara jer se radi o kuloarskim pricama koje smo slusali poput Tadica u vladi i tu je po meni gospodin Panovic izneo stav po principu sto je babi milo,a to je i laiku malo verovatno.

Zaklina Mitrovic

pre 9 godina

Okupljanje opozicije je tragikomicno i podlozno ismejavanju, jer su oni sve, samo nisu ozbiljne stranke. Ne bih podrzala te ljude, pa taman gladovala.

shone

pre 9 godina

Država je u problemu i mora da radi da izađe iz problema i omogući bolji život građana. Svi koji žele da pomognu razvoju Srbije i boljem životu građana nebitno da li su opozicija ili vlast a sposobni se su uvek dobrodošli ...

kikirez

pre 9 godina

Poluistine, insinuacije, nagadjanja i traćevi. Podseća me na politiku jedne, nekada, velike stanke koja danas participira u debeloj opozicionoj hladovini.

Pedja

pre 9 godina

Zar ga nije sramota da i dalje kritikuje nikog drugog do opoziciju u Srbiji? Hapšenu, proganjanu, medijski satanizovanu i blokiranu... Nakon što su veliki deo tzv. demokratske javnosti i nezavisnih medija doprineli dolasku na vlast ovoga koji će ih sve poukidati i pozatvarati, još uvek im je za sve kriva sadašnja opozicija! Neverovatno. No, sad se bar setio da kaže da veliki lider i najveći sin našeg naroda uništava zemlju.

dunja

pre 9 godina

(idemodalje, 30. septembar 2014 12:58)

Nema sta ne bi demokrate uradile ali nisu mogle od Vucica. On im smetao u opoziciji. To je kao kada losoj domacici ne valjaju kolaci jer nije dobro brasno. A kako to da im Vucic nije smetao ni u korupciji , ni u kriminalu, ni u pljackaskoj privatizaciji, ni u zaduzivanju zemlje, ni u licnom bogacenju?. Tu su se pokazali vrlo uspesno. Mnogi postali poslovno jaci od tajkuna. Danas kada nisu na vlasti taj uspeh bledi.

Veliki efendija

pre 9 godina

Volim ove što spominju nekakve radikalske procente. Podsećanja radi,godina 2012 i fabula izmedju tadašnjeg DS i SRS. Drugo,ako danas SNS úlada sa 25% sa koliko procenata vladao kompletan DOS u svim agregatnim stanjija do 2012? Hvala

mrgud

pre 9 godina

Permanentna kampanja, to rade svi, nije Vučić prvi. Permanentna destrukcija, nejasne teze, loši argumenti, površno... Da pitam Panovića! Kako se on odnosi prema svojim službenicima? Trpi nerad, bahatost, šta? U Srbiji je pravilo da onaj koji traži red, rad i disciplinu, ne valja. Da je diktator, da je destruktivan, da sve drži u rukama... Pa, bolje nam biti neće dok se odnos prema radu i odgovornost ne promene. Baš onako kako Vučić traži. Druga je stvar, da li on ( Vlada, SNS ) po tom pitanju postupa selektivno. Verovatno da, ali je smešno osporavati napor da ova zemlja konačno počne da radi, ej, da radi! Stalno slušam nesvršene studente, srednjoškolce koji su bežali sa časova, da su talentovani i da im je to dovoljno ( primer menadžera, TV voditelja...). Svaki pismen čovek vidi da su poluobrazovani, ne moraju te kreature to same da kažu.

;)

pre 9 godina

Utisak je da Pajtić nema kapacitet da bilo koga organizuje, a kamo li da isčupa bar jednu frakciju SNSu. Deluje mi da će na narednim izborima da se vodi rat između tri nove stranke, Mihajlović i Gašić sa jedne strane, Vučić i Marko Blagojević sa druge strane i Toma sa treće strane. Četvrti je SPS koji lagano može da razvali Vučića koji tokom kampanje neće imati način da izbegne šamaranje u TV duelima. DS neće imati šta da traži ako ne promeni čelnog čoveka.

antikuloar

pre 9 godina

Po kuloarima se prica ovo, po kuloarima se prica ono. Dosta vise sa tim kuloarima jer u vecini slucajeva te price o kuloarima su lovacke price. Hocemo neke ozbiljnije dokaze da bi poverovali da su price gospodina Panovica istinite. Lako je pozivati se na kuloare.

DUNAVOM - SIBAJU - VETROVI

pre 9 godina

Ako u ovom trenutku mozemo da govorimo o opoziciji u Srbiji realno ona postoji samo na papiru, jer su potpuno nemocni da bilo sta urade u Srbiji.Opozicija je sama kriva sto su razbijeni na male grupe i grupice. Tako da u ovom trenutku odgovornost prebacuju na bilo koga drugog, pogotovu na kakve veze ima Aleksandar Vucic sa tim ama njih nista drugo ne interesuje nego samo kako da sacuvaju svoje fotelje u Vojvodini i ponovo dodju na vlast stalno gledamo borbu za fotelje i funkcije i nista vise od toga.

Vatromet

pre 9 godina

Jovicic je u pravu!Svako ko se ogresio o zakon treba da odgovara bez obzira iz koje je partije.Ova vlada je resila da se obracuna sa kriminalom.

JELENA

pre 9 godina

(;), 30. septembar 2014 14:57) Pogresan utisak imas,ta zelja da dodje do cepanja u SNS/u nece se ostvariti ni tebi ni drugima.Unutar SNS/a ne postoji sukob,ni izmedju Tome i Vucica,ni drugih medjusobno.Price po coskovima su price zlonamernika,koji zele da poljuljaju javnost.

tosa

pre 9 godina

Drugim recima Panovic savetuje opoziciji da izvuku Ivicu Dacica i SPS iz vlade kao i da pokusaju rasturiti SNS. Ali cak i da se to desi, sve je to opet ista stara prica sa istim starim politicarima. Mene, medjutim, ineresuje da li kod nas moze da se stvori neka nova stranka sa novim ljudima kojima ce narod verovati. Recimo, kao sto se u slucaju Grcke pojavila Koalicija radikalne levice zvana Siriza.

Labud

pre 9 godina

SNS ni malo ne blokira opoziciju. Opozicija je ta koja sama sebe blokira. Činjenica je da goru opoziciju do sad nismo imali. Konstantno kritikuje i napada aktuelnu vlast bez ikakvih osnova, a to nikome ne ide u korist. Vlast je ta koja stavlja interes građana na prvo mesto, a to je u više navrata i dokazala.

Vesna BG

pre 9 godina

On takođe permanentno radi, pokušava da napravi permanentna rešenja za ovu zemlju koju su ukopali do guše i permanentno poštuje svoje građane donošenjem mudrih odluka