Utorak, 16.09.2014.

07:35

"Uskoro istina o paljenju ambasada"

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da će do kraja septembra biti poznato da li se neko oglušio o naređenja da zaštiti strana predstavništva 2008.

Izvor: Blic

"Uskoro istina o paljenju ambasada" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Jolanda

pre 9 godina

To je pravi nacin da svi oni koji su mislila da ce biti zasticeni,shvate da nece i da ce za svoje postpuke odgovarati.Ambasada je u nasem gradu i to je odraz nase bahatosti i nekulture.Svaka cast ministre.

Verka

pre 9 godina

to čuveno USKORO, ofucano od upotrebe a traje beskonačno. podštapalica nesposobnih.
(skorojevički uskoro, 16. septembar 2014 12:45)

Mislim da je dosadasnjim radom ministar dokazao svoju sposobnost da resi mnoge slucajeve, ne odlaze ih u fioke.Verujem da cemo uskoro znati ko je odgovaran za paljenje ambasade,sto je odavno trebalo da se desi,ali ocigledno jebilo lakse,ostaviti to sa strane.

Kvazimodo Sorabius

pre 9 godina

Neki komentari su suvisli I pobrojali organizatore. I mitinga I paljenja.
Cudi tezina dokaza protiv svih vlasti zadnjih deset I nesto godina kojima raspolaze usudni Veljovic!
I vrapci s podrucja celog Beograda, I oni koji su izumrli, znaju detalje: Cacanski grof Velja de Ilic je neposredno izdao naredbu svojim cacanima-policajcima da se sklone iz Kn. Milosa ispred ambasada. Ne samo pominjane dve.
Novosadska jedinica je zalud cekala da se "umesa", u Nemanjinoj I Sarajevskoj ulici, kada su dobili naredbu caskom su rasterali pristalice DSS, SPO, I S.radikane stranke.
Pitanje je zasto direktor policije se ne "ispovedi", ako je nevin?
Odgovor je: uz svaku vlast je bio zaprska!
Izgovor "uskoro" asocira na traganje za dobrovoljcem za priznavanje ???

potkivač

pre 9 godina

(Otpusivac, 16. septembar 2014 11:51)
Zar ti bulevar ratka mladica (namerno mala slova, jer vi takve Srebrenicane velicate), nista ne govori kakvi ste tada bili i sta ste sve radili?
Sram te bilo, isplivali ste na povrsinu i gadite zivot svakom postenom coveku!

Rumpel Stickin

pre 9 godina

I staro i mlado i staro i mlado, svi, svi, svi u cirkus Kolorado... gospodo napredni radikali odgovor na ovo pitanje se krije medju vama...

Lucia

pre 9 godina

Uskoro nova serija "Istina"! Znamo mi istinu, ako je ne znaju vasi podanici, saopstite je u sedistu vase stranke. I nemojte vise da stojite iza mikrofona.

Mladen Mladenović

pre 9 godina

Sve cemo mi istine da doznamo samo nikako da kaznimo MAKAR JEDNOG zlocinca za zlocine pocinjene protiv Srba?! Da li postoji takav slucaj zabelezen na ovim prostorima?! Sve cemo mi pohvatati, isporuciti i oterati na robije samo nikako da doznamo ko nas je mombardovao osiromasenim uranijumom i kasetnim bombama. Bravo gospodine Stefanovicu?!

vodoinstalater

pre 9 godina

Samo debil moze da proguta cinjenicu da su 9. Marta 1991. (cuvenog 9. Marta) izloge prodavnica metalnim sipkama iste velicine i oblika, (jasno se vidi na snimcima na TV-u, cak su i izvrsioci isto obuceni i zasticeni od prskanja srche) pedantntno, ali SVE DO JEDNOG, i to u metar precizno od Kolarceve do "Londona", porazbijali neorganizovani demonstranti, studenti i klinci sa kapuljacama...

Isto vazi i za paljevinu Ambasada i dzamija samo sto su u ovom slucaju povodi bili drugi kao i posledice.

Doktore, ti jesi naivan ako mislis da mi mislimo da nisi plagirao doktorat, a verovatno i diplomu, ali mi nismo naivni da ne znamo da su paljevine bile i te kako dobro ranije planirane, pedantno pripremljene i perfektno sprovedene. Znamo i gde! Ambasade ne pali neorganizovana rulja koju neko ne usmerava. Nigde, nikada i nemoguce je to uraditi. Ne bi onda stradale samo ambasade, dzamije, nego i mnogo toga drugog...
Sve ovo sada je pozoriste za budale...

Otpusivac

pre 9 godina

@vodoinstalater

Je l ti stvarno mislis da smo mi koji citamo komentare stvarno naivni i da ne znamo da ste sve to sto si nabrojao mogli da otkrijete kada ste bili na vlasti, ali ste tada nama gradjanima prodavali maglu dok ste punili svoje dzepove? Pusti me te jeftine price da sada ti sve znas, sto nisi ti ili tvoji resili sve te paljevine? Da je svako radio svoj posao u proslosti, kao sto danas radi, ne bi imali hiljadu problema u drzavi i tako "mislece" kao ti... Dakle, neka svako radi svoj posao, pa neka nam i komisija kaze da li je doktorat plagijat ili ne, a ne ti, koji ga, siguran sam, nisi ni procitao...

Marko

pre 9 godina

Malo da se operu biografije trenutne vlasti, jer je to najbitnije. Bitnije i od organizacije aktivnosti u poplavljenim podrucjima istocne Srbije. Au da u Negotinu je lokalni odbor SNS-a raspusten, pa i ne mora da se reaguje.

zoran

pre 9 godina

Koje uskoro?

Ja ovog momenta na Yutue nadjem zapaljive govorancije Tome Nikolica i Aleksandra Vucica od pre tri godine i sve do pocetka devedesetih i odmah mi je jasno ko je apalio zito. A to da su neki mamlazi iz DB-a nosili baklje, upaldai u Ambasade, lozili klince od 15...16... godina da se makljaju sa uniformisanim murkanima, pa to vrapci po beogradskim drvoredima cvkucu godinama...

Daj Stefanovicu, nije iskljuceno da si i ti bio to vece u Kn.Milosa!

zoran

pre 9 godina

Dosli ovi napredni na posao pa lupaju minuse na komentare,do 09h ih nije bilo.To su ti sto su bili ispred ambasada i sto su se tada kao i sada zalagali za ulazak Srbije u Evropsku uniju!
Srbija ima svetlu buducnost dok su ovi ucesnici demonstracija ispred ambasada na celu Srbije!
Nadam se da ce i danas kao i tada bez srama i sa ponosom obuci bar jednom majice sa likom Seselja,Karadzica,Mladica u Skupstini Srbije i da ce pokazati da se ne stide svoje proslosti!

sasa jokic

pre 9 godina

Uskoro je varljiv pojam kod SNS, mislim da ima godinu ipo dana od kada su nam obecali resenje slucaja Pantic, koristeci isti pojam.
Kao i u privredi, najava stize najavu, a ustvari jednom pokrivaju drugu i tako bez prestanka, vec tri godine. Zna Vucic koliko je ovaj narod trpeo turke i Slobu i ne brine se uopste.

eu

pre 9 godina

pitajte nemce i amere da vam kazu imena odgovornih. a znamo ih i mi.
tvrdoglavi su ovi nemci i ameri. bas zapeli za istinom i to jos da sami objavite. njima necete moci servirati nekog pozornika. oni traze glavu glavesine. pada mi na pamet resenje slucaja je jedan od uslova za clanstvo u eu. mnogo nezgodna situacija.

Ma Jok

pre 9 godina

A ko je naredio ubistvo Zorana Djindjica? Pitajte Amerikance! Ovi u zatvoru su samo placenici, a ko je platio?
Zna se kome nije odgovarao zaokret u politici Djindjica prema Kosmetu!

Natalija

pre 9 godina

Rešavaju se slučajevi koji su odavno trebali da budu rešeni, ali ne može sve odjednom. Mislim da ministar za dosadašnji rad zaslužuje sve pohvale.

zoran1965

pre 9 godina

"Uskoro istina o paljenju ambasada"
onaj ko je organizovao i dalje vlada zemljom srbijom. tako da ništa od toga. naći će, možda žrtvene jarce, i to je to.

zoran

pre 9 godina

Srpski radikali najbolje znaju istinu o palenju ambasada u Beogradu posto su licno ucestvovali na njima.Oni su bili protiv izrucenja Radovana Karadzica i lepili su slike Ratka Mladica po Beogradu.
Za njih je Evropska unija bilo zlo u koje mi ne zelimo da udjemo,
za njih su Radovan Karadzic i Ratko Mladic bili Srbija kakvu oni zele.
Gospodo radikali,izvinite napredni radikali verujem da ce sudski organi ispitati vasu herojsku ulogu u borbi za Srbiju na ulicama Beograda za vreme palenja ambasada.
Posle svega toga danas se zalazete za Evropsku uniju!
Nikada vam necu to zaboraviti i nikada necu zaboraviti vasu ulogu 90-ih godina u ratovima na prostorima Jugoslavije!

nesa

pre 9 godina

Brza i temeljna istraga. Proslo je samo 6 godina. Onda cekujemo da nas neko uvazava i uzme za ozbiljno? Cirkus se nastavlja. Jos uvek nastupaju klovnovi.

Nešo

pre 9 godina

@Medenica: Kako stvari stoje izgleda da kod ovih nema nedodirljivih i zaštićenih. Koje su god ogrešilo o zakon , moraju da odgovara bez razlike o kome se radi. Za svaku pohvalu je što se otkrivaju i reševaju slučajevi koji su dugi niz godina bili nerešivi.

qwak

pre 9 godina

ko je organizovao demonstracije znamo. to ste bili vi, uuups na radikale san mislio. sada jos samo da utvrdite sa kim ste se (uuups, su se) dogovorili da nema policijskog obezbedjenja glavnih meta.

Lucia

pre 9 godina

Pitanje za Dr. Da li je februarsko paljenje i pljackanje bilo izrazavanje radosti , pred septembarsku promenu imena?Eto neki promene licni opis ,stajling,inicijale i sve to bez poternice.

Sasa

pre 9 godina

Organizator tog mitinga je bio SRS. Ko je na čelu SRS-a u to vreme bio to svi znaju. Potrebno je ministre da pitas Predsednika vlade & države i saznaćeš to za 5 minuta a ne da zamajavaš narod glupostima.

Ganja

pre 9 godina

Uskoro,jos samo malo,do kraja godine,cu,cemo,cete.
Toliko ste odvratni skupljaci poena, jeftini demagozi i losi najavljivaci i lazovi da je to jezovito...

Goran

pre 9 godina

Kljucno pitanje glasi - KO JE ORGANIZATOR MITINGA I ''VELICANSTVENE'' SETNJE? Oni koji su palili i rusili ucinili su to po nalogu, a ne zato sto im je na licu mesta sinula ta ideja. Nalogodavci i organizatori su PRAVI KRIVCI, a ne ovo zamajavanje javnosti od strane ministra. Naravno, taj miting su organizovali i za sve sto se desilo ODGOVORNI lideri partije kojoj ministar pripada, a takodje i Kostunica, ali i sve ostale partije koje su podrzale taj skup (SPO, DS Tadic zbrisao u Cesku ali podrzao skup). Policija je i tada, kao i danas samo radila ono sto joj politicari na vlasti kazu. Dakle, odgovornost politicara je OCIGLEDNA, a sve druge price su obicna naklapanja. Za zaboravne evo i linka ko su bile glavne "rusiteljke" (pogadjate, devojcice iz Zarkova) prema tadasnjem rezimu - http://www.pressonline.rs/info/hronika/37543/plavusama-uslovna.html

Obrad Savčeć

pre 9 godina

@Kljajević:Bilo nam je interesantno da znamo ko je ubio Čiruvuiju , Pantića , da znamo šta je sa Šarićem , šta je sa katasrofalnim privatizacijama i kakva je uloga u tim privatizacijama Miškovića, Bubala , Dragina , kakva je situacija u Galenici. Sve nas je to interesovali i nismo mogli da saznamo dok ovi nisu došli na vlast. Saznaćemo mi i o imovini Kosmajca a i imovini još nekih funkcionera bivše vlasti.

realista

pre 9 godina

Verujem da u Ministarstvu unutrasnjih poslova jos uvek ima neko ko moze da objasni sta je posao ministra, a sta portparola, PR ili pres sluzbe. Iskreno se nadam da postoji i neki pravnik koji ce objasniti doktoru da iznosenje detalja istrage utice na istragu, kao i optuzivanje ljudi bez dokaza ko u slucaju Kosmajca (sumnjam da je nevin, ali to treba dokazati na Sudu)

Mawrijance

pre 9 godina

Kako sada moze da se resi taj slucaj? Zasto nije mogao sve ove godine? Nego dosao novi ministar policije koji hoce posteno da radi pa sada sve moze...

Naopako

pre 9 godina

Mozemo samo da Vas pohvalimo na dosadasnjem radu, na reformama i brzim reakcijama. Postavlja se pitanje zasto prethodna vlast je tapkala u mestu u vezi ovakvim slucajeva???

Kljajevic

pre 9 godina

Narocito ce nam biti interesantan slucaj Kosmajca i nacin sticanja njegove imovine.Posebnnd ako se naslucuje kada je imovinu stekao i ko ga je stitio.

Dijasporac

pre 9 godina

Uskoro je omiljena rec srpskih politicara.
Uskoro cete videti ugovor sa Etihadom.
Uskoro cete videti ugovor za Beograd na vodi.
Uskoro ce krenuti izgradnja i obmnova 400km pruge.
Uskoro ce se otlriti ko je imao koferce sa glasovima.

Uskoro...

(to be continued)...

jos jedna najava

pre 9 godina

Vec do kraja septembra? Bravo za brzu reakciju policije! Proslo je samo 6 gpdina. Mislim da bi bilo dobro da se uradi maketa ambasade, uvek se na maketi sve vidi bolje i jasnije.

Dijasporac

pre 9 godina

Uskoro je omiljena rec srpskih politicara.
Uskoro cete videti ugovor sa Etihadom.
Uskoro cete videti ugovor za Beograd na vodi.
Uskoro ce krenuti izgradnja i obmnova 400km pruge.
Uskoro ce se otlriti ko je imao koferce sa glasovima.

Uskoro...

(to be continued)...

jos jedna najava

pre 9 godina

Vec do kraja septembra? Bravo za brzu reakciju policije! Proslo je samo 6 gpdina. Mislim da bi bilo dobro da se uradi maketa ambasade, uvek se na maketi sve vidi bolje i jasnije.

nesa

pre 9 godina

Brza i temeljna istraga. Proslo je samo 6 godina. Onda cekujemo da nas neko uvazava i uzme za ozbiljno? Cirkus se nastavlja. Jos uvek nastupaju klovnovi.

Kljajevic

pre 9 godina

Narocito ce nam biti interesantan slucaj Kosmajca i nacin sticanja njegove imovine.Posebnnd ako se naslucuje kada je imovinu stekao i ko ga je stitio.

Otpusivac

pre 9 godina

@vodoinstalater

Je l ti stvarno mislis da smo mi koji citamo komentare stvarno naivni i da ne znamo da ste sve to sto si nabrojao mogli da otkrijete kada ste bili na vlasti, ali ste tada nama gradjanima prodavali maglu dok ste punili svoje dzepove? Pusti me te jeftine price da sada ti sve znas, sto nisi ti ili tvoji resili sve te paljevine? Da je svako radio svoj posao u proslosti, kao sto danas radi, ne bi imali hiljadu problema u drzavi i tako "mislece" kao ti... Dakle, neka svako radi svoj posao, pa neka nam i komisija kaze da li je doktorat plagijat ili ne, a ne ti, koji ga, siguran sam, nisi ni procitao...

Obrad Savčeć

pre 9 godina

@Kljajević:Bilo nam je interesantno da znamo ko je ubio Čiruvuiju , Pantića , da znamo šta je sa Šarićem , šta je sa katasrofalnim privatizacijama i kakva je uloga u tim privatizacijama Miškovića, Bubala , Dragina , kakva je situacija u Galenici. Sve nas je to interesovali i nismo mogli da saznamo dok ovi nisu došli na vlast. Saznaćemo mi i o imovini Kosmajca a i imovini još nekih funkcionera bivše vlasti.

Natalija

pre 9 godina

Rešavaju se slučajevi koji su odavno trebali da budu rešeni, ali ne može sve odjednom. Mislim da ministar za dosadašnji rad zaslužuje sve pohvale.

Mawrijance

pre 9 godina

Kako sada moze da se resi taj slucaj? Zasto nije mogao sve ove godine? Nego dosao novi ministar policije koji hoce posteno da radi pa sada sve moze...

Nešo

pre 9 godina

@Medenica: Kako stvari stoje izgleda da kod ovih nema nedodirljivih i zaštićenih. Koje su god ogrešilo o zakon , moraju da odgovara bez razlike o kome se radi. Za svaku pohvalu je što se otkrivaju i reševaju slučajevi koji su dugi niz godina bili nerešivi.

Naopako

pre 9 godina

Mozemo samo da Vas pohvalimo na dosadasnjem radu, na reformama i brzim reakcijama. Postavlja se pitanje zasto prethodna vlast je tapkala u mestu u vezi ovakvim slucajeva???

zoran

pre 9 godina

Srpski radikali najbolje znaju istinu o palenju ambasada u Beogradu posto su licno ucestvovali na njima.Oni su bili protiv izrucenja Radovana Karadzica i lepili su slike Ratka Mladica po Beogradu.
Za njih je Evropska unija bilo zlo u koje mi ne zelimo da udjemo,
za njih su Radovan Karadzic i Ratko Mladic bili Srbija kakvu oni zele.
Gospodo radikali,izvinite napredni radikali verujem da ce sudski organi ispitati vasu herojsku ulogu u borbi za Srbiju na ulicama Beograda za vreme palenja ambasada.
Posle svega toga danas se zalazete za Evropsku uniju!
Nikada vam necu to zaboraviti i nikada necu zaboraviti vasu ulogu 90-ih godina u ratovima na prostorima Jugoslavije!

realista

pre 9 godina

Verujem da u Ministarstvu unutrasnjih poslova jos uvek ima neko ko moze da objasni sta je posao ministra, a sta portparola, PR ili pres sluzbe. Iskreno se nadam da postoji i neki pravnik koji ce objasniti doktoru da iznosenje detalja istrage utice na istragu, kao i optuzivanje ljudi bez dokaza ko u slucaju Kosmajca (sumnjam da je nevin, ali to treba dokazati na Sudu)

Ganja

pre 9 godina

Uskoro,jos samo malo,do kraja godine,cu,cemo,cete.
Toliko ste odvratni skupljaci poena, jeftini demagozi i losi najavljivaci i lazovi da je to jezovito...

Sasa

pre 9 godina

Organizator tog mitinga je bio SRS. Ko je na čelu SRS-a u to vreme bio to svi znaju. Potrebno je ministre da pitas Predsednika vlade & države i saznaćeš to za 5 minuta a ne da zamajavaš narod glupostima.

zoran

pre 9 godina

Koje uskoro?

Ja ovog momenta na Yutue nadjem zapaljive govorancije Tome Nikolica i Aleksandra Vucica od pre tri godine i sve do pocetka devedesetih i odmah mi je jasno ko je apalio zito. A to da su neki mamlazi iz DB-a nosili baklje, upaldai u Ambasade, lozili klince od 15...16... godina da se makljaju sa uniformisanim murkanima, pa to vrapci po beogradskim drvoredima cvkucu godinama...

Daj Stefanovicu, nije iskljuceno da si i ti bio to vece u Kn.Milosa!

vodoinstalater

pre 9 godina

Samo debil moze da proguta cinjenicu da su 9. Marta 1991. (cuvenog 9. Marta) izloge prodavnica metalnim sipkama iste velicine i oblika, (jasno se vidi na snimcima na TV-u, cak su i izvrsioci isto obuceni i zasticeni od prskanja srche) pedantntno, ali SVE DO JEDNOG, i to u metar precizno od Kolarceve do "Londona", porazbijali neorganizovani demonstranti, studenti i klinci sa kapuljacama...

Isto vazi i za paljevinu Ambasada i dzamija samo sto su u ovom slucaju povodi bili drugi kao i posledice.

Doktore, ti jesi naivan ako mislis da mi mislimo da nisi plagirao doktorat, a verovatno i diplomu, ali mi nismo naivni da ne znamo da su paljevine bile i te kako dobro ranije planirane, pedantno pripremljene i perfektno sprovedene. Znamo i gde! Ambasade ne pali neorganizovana rulja koju neko ne usmerava. Nigde, nikada i nemoguce je to uraditi. Ne bi onda stradale samo ambasade, dzamije, nego i mnogo toga drugog...
Sve ovo sada je pozoriste za budale...

zoran1965

pre 9 godina

"Uskoro istina o paljenju ambasada"
onaj ko je organizovao i dalje vlada zemljom srbijom. tako da ništa od toga. naći će, možda žrtvene jarce, i to je to.

Rumpel Stickin

pre 9 godina

I staro i mlado i staro i mlado, svi, svi, svi u cirkus Kolorado... gospodo napredni radikali odgovor na ovo pitanje se krije medju vama...

eu

pre 9 godina

pitajte nemce i amere da vam kazu imena odgovornih. a znamo ih i mi.
tvrdoglavi su ovi nemci i ameri. bas zapeli za istinom i to jos da sami objavite. njima necete moci servirati nekog pozornika. oni traze glavu glavesine. pada mi na pamet resenje slucaja je jedan od uslova za clanstvo u eu. mnogo nezgodna situacija.

qwak

pre 9 godina

ko je organizovao demonstracije znamo. to ste bili vi, uuups na radikale san mislio. sada jos samo da utvrdite sa kim ste se (uuups, su se) dogovorili da nema policijskog obezbedjenja glavnih meta.

sasa jokic

pre 9 godina

Uskoro je varljiv pojam kod SNS, mislim da ima godinu ipo dana od kada su nam obecali resenje slucaja Pantic, koristeci isti pojam.
Kao i u privredi, najava stize najavu, a ustvari jednom pokrivaju drugu i tako bez prestanka, vec tri godine. Zna Vucic koliko je ovaj narod trpeo turke i Slobu i ne brine se uopste.

zoran

pre 9 godina

Dosli ovi napredni na posao pa lupaju minuse na komentare,do 09h ih nije bilo.To su ti sto su bili ispred ambasada i sto su se tada kao i sada zalagali za ulazak Srbije u Evropsku uniju!
Srbija ima svetlu buducnost dok su ovi ucesnici demonstracija ispred ambasada na celu Srbije!
Nadam se da ce i danas kao i tada bez srama i sa ponosom obuci bar jednom majice sa likom Seselja,Karadzica,Mladica u Skupstini Srbije i da ce pokazati da se ne stide svoje proslosti!

Lucia

pre 9 godina

Pitanje za Dr. Da li je februarsko paljenje i pljackanje bilo izrazavanje radosti , pred septembarsku promenu imena?Eto neki promene licni opis ,stajling,inicijale i sve to bez poternice.

potkivač

pre 9 godina

(Otpusivac, 16. septembar 2014 11:51)
Zar ti bulevar ratka mladica (namerno mala slova, jer vi takve Srebrenicane velicate), nista ne govori kakvi ste tada bili i sta ste sve radili?
Sram te bilo, isplivali ste na povrsinu i gadite zivot svakom postenom coveku!

Lucia

pre 9 godina

Uskoro nova serija "Istina"! Znamo mi istinu, ako je ne znaju vasi podanici, saopstite je u sedistu vase stranke. I nemojte vise da stojite iza mikrofona.

Goran

pre 9 godina

Kljucno pitanje glasi - KO JE ORGANIZATOR MITINGA I ''VELICANSTVENE'' SETNJE? Oni koji su palili i rusili ucinili su to po nalogu, a ne zato sto im je na licu mesta sinula ta ideja. Nalogodavci i organizatori su PRAVI KRIVCI, a ne ovo zamajavanje javnosti od strane ministra. Naravno, taj miting su organizovali i za sve sto se desilo ODGOVORNI lideri partije kojoj ministar pripada, a takodje i Kostunica, ali i sve ostale partije koje su podrzale taj skup (SPO, DS Tadic zbrisao u Cesku ali podrzao skup). Policija je i tada, kao i danas samo radila ono sto joj politicari na vlasti kazu. Dakle, odgovornost politicara je OCIGLEDNA, a sve druge price su obicna naklapanja. Za zaboravne evo i linka ko su bile glavne "rusiteljke" (pogadjate, devojcice iz Zarkova) prema tadasnjem rezimu - http://www.pressonline.rs/info/hronika/37543/plavusama-uslovna.html

Marko

pre 9 godina

Malo da se operu biografije trenutne vlasti, jer je to najbitnije. Bitnije i od organizacije aktivnosti u poplavljenim podrucjima istocne Srbije. Au da u Negotinu je lokalni odbor SNS-a raspusten, pa i ne mora da se reaguje.

Ma Jok

pre 9 godina

A ko je naredio ubistvo Zorana Djindjica? Pitajte Amerikance! Ovi u zatvoru su samo placenici, a ko je platio?
Zna se kome nije odgovarao zaokret u politici Djindjica prema Kosmetu!

Kvazimodo Sorabius

pre 9 godina

Neki komentari su suvisli I pobrojali organizatore. I mitinga I paljenja.
Cudi tezina dokaza protiv svih vlasti zadnjih deset I nesto godina kojima raspolaze usudni Veljovic!
I vrapci s podrucja celog Beograda, I oni koji su izumrli, znaju detalje: Cacanski grof Velja de Ilic je neposredno izdao naredbu svojim cacanima-policajcima da se sklone iz Kn. Milosa ispred ambasada. Ne samo pominjane dve.
Novosadska jedinica je zalud cekala da se "umesa", u Nemanjinoj I Sarajevskoj ulici, kada su dobili naredbu caskom su rasterali pristalice DSS, SPO, I S.radikane stranke.
Pitanje je zasto direktor policije se ne "ispovedi", ako je nevin?
Odgovor je: uz svaku vlast je bio zaprska!
Izgovor "uskoro" asocira na traganje za dobrovoljcem za priznavanje ???

Mladen Mladenović

pre 9 godina

Sve cemo mi istine da doznamo samo nikako da kaznimo MAKAR JEDNOG zlocinca za zlocine pocinjene protiv Srba?! Da li postoji takav slucaj zabelezen na ovim prostorima?! Sve cemo mi pohvatati, isporuciti i oterati na robije samo nikako da doznamo ko nas je mombardovao osiromasenim uranijumom i kasetnim bombama. Bravo gospodine Stefanovicu?!

Verka

pre 9 godina

to čuveno USKORO, ofucano od upotrebe a traje beskonačno. podštapalica nesposobnih.
(skorojevički uskoro, 16. septembar 2014 12:45)

Mislim da je dosadasnjim radom ministar dokazao svoju sposobnost da resi mnoge slucajeve, ne odlaze ih u fioke.Verujem da cemo uskoro znati ko je odgovaran za paljenje ambasade,sto je odavno trebalo da se desi,ali ocigledno jebilo lakse,ostaviti to sa strane.

Jolanda

pre 9 godina

To je pravi nacin da svi oni koji su mislila da ce biti zasticeni,shvate da nece i da ce za svoje postpuke odgovarati.Ambasada je u nasem gradu i to je odraz nase bahatosti i nekulture.Svaka cast ministre.

Mladen Mladenović

pre 9 godina

Sve cemo mi istine da doznamo samo nikako da kaznimo MAKAR JEDNOG zlocinca za zlocine pocinjene protiv Srba?! Da li postoji takav slucaj zabelezen na ovim prostorima?! Sve cemo mi pohvatati, isporuciti i oterati na robije samo nikako da doznamo ko nas je mombardovao osiromasenim uranijumom i kasetnim bombama. Bravo gospodine Stefanovicu?!

Marko

pre 9 godina

Malo da se operu biografije trenutne vlasti, jer je to najbitnije. Bitnije i od organizacije aktivnosti u poplavljenim podrucjima istocne Srbije. Au da u Negotinu je lokalni odbor SNS-a raspusten, pa i ne mora da se reaguje.

Goran

pre 9 godina

Kljucno pitanje glasi - KO JE ORGANIZATOR MITINGA I ''VELICANSTVENE'' SETNJE? Oni koji su palili i rusili ucinili su to po nalogu, a ne zato sto im je na licu mesta sinula ta ideja. Nalogodavci i organizatori su PRAVI KRIVCI, a ne ovo zamajavanje javnosti od strane ministra. Naravno, taj miting su organizovali i za sve sto se desilo ODGOVORNI lideri partije kojoj ministar pripada, a takodje i Kostunica, ali i sve ostale partije koje su podrzale taj skup (SPO, DS Tadic zbrisao u Cesku ali podrzao skup). Policija je i tada, kao i danas samo radila ono sto joj politicari na vlasti kazu. Dakle, odgovornost politicara je OCIGLEDNA, a sve druge price su obicna naklapanja. Za zaboravne evo i linka ko su bile glavne "rusiteljke" (pogadjate, devojcice iz Zarkova) prema tadasnjem rezimu - http://www.pressonline.rs/info/hronika/37543/plavusama-uslovna.html

zoran

pre 9 godina

Dosli ovi napredni na posao pa lupaju minuse na komentare,do 09h ih nije bilo.To su ti sto su bili ispred ambasada i sto su se tada kao i sada zalagali za ulazak Srbije u Evropsku uniju!
Srbija ima svetlu buducnost dok su ovi ucesnici demonstracija ispred ambasada na celu Srbije!
Nadam se da ce i danas kao i tada bez srama i sa ponosom obuci bar jednom majice sa likom Seselja,Karadzica,Mladica u Skupstini Srbije i da ce pokazati da se ne stide svoje proslosti!

Lucia

pre 9 godina

Uskoro nova serija "Istina"! Znamo mi istinu, ako je ne znaju vasi podanici, saopstite je u sedistu vase stranke. I nemojte vise da stojite iza mikrofona.

Lucia

pre 9 godina

Pitanje za Dr. Da li je februarsko paljenje i pljackanje bilo izrazavanje radosti , pred septembarsku promenu imena?Eto neki promene licni opis ,stajling,inicijale i sve to bez poternice.

potkivač

pre 9 godina

(Otpusivac, 16. septembar 2014 11:51)
Zar ti bulevar ratka mladica (namerno mala slova, jer vi takve Srebrenicane velicate), nista ne govori kakvi ste tada bili i sta ste sve radili?
Sram te bilo, isplivali ste na povrsinu i gadite zivot svakom postenom coveku!

zoran

pre 9 godina

Koje uskoro?

Ja ovog momenta na Yutue nadjem zapaljive govorancije Tome Nikolica i Aleksandra Vucica od pre tri godine i sve do pocetka devedesetih i odmah mi je jasno ko je apalio zito. A to da su neki mamlazi iz DB-a nosili baklje, upaldai u Ambasade, lozili klince od 15...16... godina da se makljaju sa uniformisanim murkanima, pa to vrapci po beogradskim drvoredima cvkucu godinama...

Daj Stefanovicu, nije iskljuceno da si i ti bio to vece u Kn.Milosa!

eu

pre 9 godina

pitajte nemce i amere da vam kazu imena odgovornih. a znamo ih i mi.
tvrdoglavi su ovi nemci i ameri. bas zapeli za istinom i to jos da sami objavite. njima necete moci servirati nekog pozornika. oni traze glavu glavesine. pada mi na pamet resenje slucaja je jedan od uslova za clanstvo u eu. mnogo nezgodna situacija.

zoran

pre 9 godina

Srpski radikali najbolje znaju istinu o palenju ambasada u Beogradu posto su licno ucestvovali na njima.Oni su bili protiv izrucenja Radovana Karadzica i lepili su slike Ratka Mladica po Beogradu.
Za njih je Evropska unija bilo zlo u koje mi ne zelimo da udjemo,
za njih su Radovan Karadzic i Ratko Mladic bili Srbija kakvu oni zele.
Gospodo radikali,izvinite napredni radikali verujem da ce sudski organi ispitati vasu herojsku ulogu u borbi za Srbiju na ulicama Beograda za vreme palenja ambasada.
Posle svega toga danas se zalazete za Evropsku uniju!
Nikada vam necu to zaboraviti i nikada necu zaboraviti vasu ulogu 90-ih godina u ratovima na prostorima Jugoslavije!

sasa jokic

pre 9 godina

Uskoro je varljiv pojam kod SNS, mislim da ima godinu ipo dana od kada su nam obecali resenje slucaja Pantic, koristeci isti pojam.
Kao i u privredi, najava stize najavu, a ustvari jednom pokrivaju drugu i tako bez prestanka, vec tri godine. Zna Vucic koliko je ovaj narod trpeo turke i Slobu i ne brine se uopste.

zoran1965

pre 9 godina

"Uskoro istina o paljenju ambasada"
onaj ko je organizovao i dalje vlada zemljom srbijom. tako da ništa od toga. naći će, možda žrtvene jarce, i to je to.

Ganja

pre 9 godina

Uskoro,jos samo malo,do kraja godine,cu,cemo,cete.
Toliko ste odvratni skupljaci poena, jeftini demagozi i losi najavljivaci i lazovi da je to jezovito...

qwak

pre 9 godina

ko je organizovao demonstracije znamo. to ste bili vi, uuups na radikale san mislio. sada jos samo da utvrdite sa kim ste se (uuups, su se) dogovorili da nema policijskog obezbedjenja glavnih meta.

Rumpel Stickin

pre 9 godina

I staro i mlado i staro i mlado, svi, svi, svi u cirkus Kolorado... gospodo napredni radikali odgovor na ovo pitanje se krije medju vama...

Dijasporac

pre 9 godina

Uskoro je omiljena rec srpskih politicara.
Uskoro cete videti ugovor sa Etihadom.
Uskoro cete videti ugovor za Beograd na vodi.
Uskoro ce krenuti izgradnja i obmnova 400km pruge.
Uskoro ce se otlriti ko je imao koferce sa glasovima.

Uskoro...

(to be continued)...

Sasa

pre 9 godina

Organizator tog mitinga je bio SRS. Ko je na čelu SRS-a u to vreme bio to svi znaju. Potrebno je ministre da pitas Predsednika vlade & države i saznaćeš to za 5 minuta a ne da zamajavaš narod glupostima.

vodoinstalater

pre 9 godina

Samo debil moze da proguta cinjenicu da su 9. Marta 1991. (cuvenog 9. Marta) izloge prodavnica metalnim sipkama iste velicine i oblika, (jasno se vidi na snimcima na TV-u, cak su i izvrsioci isto obuceni i zasticeni od prskanja srche) pedantntno, ali SVE DO JEDNOG, i to u metar precizno od Kolarceve do "Londona", porazbijali neorganizovani demonstranti, studenti i klinci sa kapuljacama...

Isto vazi i za paljevinu Ambasada i dzamija samo sto su u ovom slucaju povodi bili drugi kao i posledice.

Doktore, ti jesi naivan ako mislis da mi mislimo da nisi plagirao doktorat, a verovatno i diplomu, ali mi nismo naivni da ne znamo da su paljevine bile i te kako dobro ranije planirane, pedantno pripremljene i perfektno sprovedene. Znamo i gde! Ambasade ne pali neorganizovana rulja koju neko ne usmerava. Nigde, nikada i nemoguce je to uraditi. Ne bi onda stradale samo ambasade, dzamije, nego i mnogo toga drugog...
Sve ovo sada je pozoriste za budale...

Kvazimodo Sorabius

pre 9 godina

Neki komentari su suvisli I pobrojali organizatore. I mitinga I paljenja.
Cudi tezina dokaza protiv svih vlasti zadnjih deset I nesto godina kojima raspolaze usudni Veljovic!
I vrapci s podrucja celog Beograda, I oni koji su izumrli, znaju detalje: Cacanski grof Velja de Ilic je neposredno izdao naredbu svojim cacanima-policajcima da se sklone iz Kn. Milosa ispred ambasada. Ne samo pominjane dve.
Novosadska jedinica je zalud cekala da se "umesa", u Nemanjinoj I Sarajevskoj ulici, kada su dobili naredbu caskom su rasterali pristalice DSS, SPO, I S.radikane stranke.
Pitanje je zasto direktor policije se ne "ispovedi", ako je nevin?
Odgovor je: uz svaku vlast je bio zaprska!
Izgovor "uskoro" asocira na traganje za dobrovoljcem za priznavanje ???

realista

pre 9 godina

Verujem da u Ministarstvu unutrasnjih poslova jos uvek ima neko ko moze da objasni sta je posao ministra, a sta portparola, PR ili pres sluzbe. Iskreno se nadam da postoji i neki pravnik koji ce objasniti doktoru da iznosenje detalja istrage utice na istragu, kao i optuzivanje ljudi bez dokaza ko u slucaju Kosmajca (sumnjam da je nevin, ali to treba dokazati na Sudu)

Mawrijance

pre 9 godina

Kako sada moze da se resi taj slucaj? Zasto nije mogao sve ove godine? Nego dosao novi ministar policije koji hoce posteno da radi pa sada sve moze...

Nešo

pre 9 godina

@Medenica: Kako stvari stoje izgleda da kod ovih nema nedodirljivih i zaštićenih. Koje su god ogrešilo o zakon , moraju da odgovara bez razlike o kome se radi. Za svaku pohvalu je što se otkrivaju i reševaju slučajevi koji su dugi niz godina bili nerešivi.

Naopako

pre 9 godina

Mozemo samo da Vas pohvalimo na dosadasnjem radu, na reformama i brzim reakcijama. Postavlja se pitanje zasto prethodna vlast je tapkala u mestu u vezi ovakvim slucajeva???

Natalija

pre 9 godina

Rešavaju se slučajevi koji su odavno trebali da budu rešeni, ali ne može sve odjednom. Mislim da ministar za dosadašnji rad zaslužuje sve pohvale.

Obrad Savčeć

pre 9 godina

@Kljajević:Bilo nam je interesantno da znamo ko je ubio Čiruvuiju , Pantića , da znamo šta je sa Šarićem , šta je sa katasrofalnim privatizacijama i kakva je uloga u tim privatizacijama Miškovića, Bubala , Dragina , kakva je situacija u Galenici. Sve nas je to interesovali i nismo mogli da saznamo dok ovi nisu došli na vlast. Saznaćemo mi i o imovini Kosmajca a i imovini još nekih funkcionera bivše vlasti.

Kljajevic

pre 9 godina

Narocito ce nam biti interesantan slucaj Kosmajca i nacin sticanja njegove imovine.Posebnnd ako se naslucuje kada je imovinu stekao i ko ga je stitio.

Otpusivac

pre 9 godina

@vodoinstalater

Je l ti stvarno mislis da smo mi koji citamo komentare stvarno naivni i da ne znamo da ste sve to sto si nabrojao mogli da otkrijete kada ste bili na vlasti, ali ste tada nama gradjanima prodavali maglu dok ste punili svoje dzepove? Pusti me te jeftine price da sada ti sve znas, sto nisi ti ili tvoji resili sve te paljevine? Da je svako radio svoj posao u proslosti, kao sto danas radi, ne bi imali hiljadu problema u drzavi i tako "mislece" kao ti... Dakle, neka svako radi svoj posao, pa neka nam i komisija kaze da li je doktorat plagijat ili ne, a ne ti, koji ga, siguran sam, nisi ni procitao...

Ma Jok

pre 9 godina

A ko je naredio ubistvo Zorana Djindjica? Pitajte Amerikance! Ovi u zatvoru su samo placenici, a ko je platio?
Zna se kome nije odgovarao zaokret u politici Djindjica prema Kosmetu!

Verka

pre 9 godina

to čuveno USKORO, ofucano od upotrebe a traje beskonačno. podštapalica nesposobnih.
(skorojevički uskoro, 16. septembar 2014 12:45)

Mislim da je dosadasnjim radom ministar dokazao svoju sposobnost da resi mnoge slucajeve, ne odlaze ih u fioke.Verujem da cemo uskoro znati ko je odgovaran za paljenje ambasade,sto je odavno trebalo da se desi,ali ocigledno jebilo lakse,ostaviti to sa strane.

nesa

pre 9 godina

Brza i temeljna istraga. Proslo je samo 6 godina. Onda cekujemo da nas neko uvazava i uzme za ozbiljno? Cirkus se nastavlja. Jos uvek nastupaju klovnovi.

jos jedna najava

pre 9 godina

Vec do kraja septembra? Bravo za brzu reakciju policije! Proslo je samo 6 gpdina. Mislim da bi bilo dobro da se uradi maketa ambasade, uvek se na maketi sve vidi bolje i jasnije.

Jolanda

pre 9 godina

To je pravi nacin da svi oni koji su mislila da ce biti zasticeni,shvate da nece i da ce za svoje postpuke odgovarati.Ambasada je u nasem gradu i to je odraz nase bahatosti i nekulture.Svaka cast ministre.