Utorak, 19.08.2014.

20:10

Crvena poternica na dva imena

Za Markom Milićevim, osumnjičenim da je svojim vozilom "mini kantrimen" udario Luku Jovanovića koji je potom preminuo, raspisana je crvena poternica Interpola.

Izvor: Tanjug

Crvena poternica na dva imena IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

nemam pojma

pre 9 godina

Ovo je klasican scenario koji pamtimo iz udbaskih devedesetih a nastavlja se i danas. Istaraga kasni, podaci sa snimaka nejasni, kraden auto, lazne tablice, ortaci iz auta sitni dileri...Dali mi fore par dana da nestane sa dva pasosa, oba verovatno validna, gubi mu se trag u Turskoj... Sve u potpisu Udbe, iskusna i vec razradjena obavestajna shema. Na kraju ce biti, taj i taj, upucan negde tamo, i kao nema vise...Ovaj film nema kraja, a i razrada mu malo dosadna.

Savo Derikonja

pre 9 godina

@bez cenzure:Vi ste očigledno u velikoj zabludi. Pa ne radi polici zbo ničijeg pritiska. Oni rade po službenoj dužnosti , što im je to posao. Nije mogla policija da raspisuje nikakvu poternicu , dok nije otkrila počinioca krivičnog dela. Kada je to urađeno i utvrđeno da se nalazi u Turskoj onda je i raspisana crvena poternica.

Danilo Đokić

pre 9 godina

@prečanin: Niko ne poriče da se saobraćajne nesreće najčešće dešavaji iz nehata , nepažnje i brze vožnje. Ali ako neko konzumira alkohol celo veče , zatim sedne za volani uz brzu i bahatu vožnju izazove saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom , a pri tom ne stane da povređenom ukaže pomoć , e to je teško krivično delo. Još ako se uzma u obzir na koji način je izbegavao da ge ne snime kamere , pa pretnja taksisti da nikom ništa ne govori i na kraju bžanje iz Srbije , sve su to otežavajuće okolnosti.

Mile Šupić

pre 9 godina

@Petar: Nije on očinio krivično delo u Turskoj , da bi mu se tamo sudilo. On je krivično delo učinio u Srbiji i mora da odgovara ovde.

Jakov

pre 9 godina

@Jim Jefferies:
Zato sto zavisi za koja krivicna dela je osudjivan i koliko je proslo vremena proslo od isteka presude. Cak i osobe koje su pocinile krivicno delo silovanje na primer, mogu posle 10 ili 20 godina ili ne znam koliko tacno, da promene ime. Najbitnije je da se u trenutku podnosenja zahteva ne vodi nijedan krivicni postupak protiv podnosioca zahteva i da isti nije na uslovnoj.
E sad, to sto se u Srbiji sve moze i sto je on verovatno nesto muljao je sasvim drugo pitanje... i za sve to treba spovesti istragu i istog procesuirati. A opet, ne napadajte nekoga za stvari koje su u granicama zakonskih okvira ne samo u Srbiji nego i u Evropi i dalje.
Jos jednom - problem je u ovom slucaju "imena" da isti poseduje dva imena kojima saobraca, jer je to svuda protivzakonito. Ko mu je to odobrio i zbog kojih razloga?
Prijatan dan!

Velika Mostanica

pre 9 godina

Sve pohvale policiji sto je za tako kratko vreme indetifikovala ubicu.
Apsulutno sam sigurna ce pocinioca brzo isporuciti.

Natalina

pre 9 godina

Auuuu mi smo ustvari mnogo pametna nacija! Ili samo volimo u sve da se mesamo... Vazno je da on bude uhvavwn pod kojim god prezimenom!

Jova

pre 9 godina

Sta prica ovaj Mega doktor i dalje nema poternice na Interpol listi ??????????
A i sta je sa Dragoslavom Kosmajcem za koga je AV rekao "Kako je moguće da svi znamo ko je najveći narko-bos za ceo Balkan, da on živi u Beogradu i da još nije uhapšen"

Nismo zaboravili AV

hahahaha

pre 9 godina

Ne postoji poternica na sajtu Interpola, proverih upravo. Danas je 20.8.2014. i trenutno je 8:45. Ovi iz Interpola baš nisu ažurni...

Koga bre lažete više, jel vas nije sramota da tako nisko lažete?! Pa ti podaci se lako provere...

POGLEDAJTE SAJT INTERPOLA

bez_cenzure

pre 9 godina

Žalosno je da do istrage i raspisivanja potjernice ne bi ni došlo da nije bilo pritiska javnosti i vlastitih istraga pojedinih medijskih kuća. Tek nakon pritiska javnosti državne institucije tj. MUP su počele raditi svoj posao. Kakav užas od države!

Wattie

pre 9 godina

Da ga je ubio sa predumisljajem, zvao bi se E.T. vanzemaljac i trazili bi ga na Olderonu. Policija nam je raspad do bola ali kao i sve u ovoj drzavi, niko ne preuzima odgovornost i sve je sjajno. Vest je inace bila poznata u nedelju, a drzana je do ponedeljka zbog tiraza. Toliko o nama.

Zmaj

pre 9 godina

Tesko je poverovati da oni sto rade u Interpolu nisu ažurni što se tiče poternica. Pa zbog hitnosti se te poternice ažuriraju svakih par sati. Ako odete na Interpolov sajt i kliknete gore desno na Wanted persons pa izaberete desno u padajućem meniju Srbiju(iznad menija piše Wanted by -Traži se od strane:), videćete da ima samo 13 osoba koje traži Srbija, a da je jedini Marko onaj što je nosio gajbice. Ovo je velika sramota za policiju Srbije. Pa nisu građani Srbije maloumni pa da ne znaju pogledati ko je na crvenoj poternici Interpola. Smene bre odmah!

precanin

pre 9 godina

Ovakve saobracajne nesrece desavaju se najcesce iz nehata, nepaznje i brze voznje. Ovo je mogao da uradi i covek koji nema kriminalnu proslost, u ovom slucaju uradio je covek koji je poznat policiji i koji snosi odgovornost najvise sto nije stao i pomogne povredjenom mladicu ! Jer do sada niko jos nije napisao da li su mladici koji su gurali pokvareni auto imali trokut u funkciji ili ogrnute fluorescentne prsluke kako bi bili vidljivi na toj strani puta !? Moguce da su svojim telima zaklonili migavce i zadnja svetla? U svakom slucaju treba pocinioca ove nesrece najstrozije kazniti sto nije stao i pruzio pomoc povredjenom mladicu ili odmah odvezao u najblizu bolnicu !

Andjela

pre 9 godina

Napisacu nesto, sto ce mozda da zvuci cudno, ali na kraju krajeva drzava je kriva za sve ovo. Da se postuju mladi koji rade, koji se skoluju, oni ne bi vozili stare "lade" koje se raspadaju, nego bi vozili normalna vozila, a kriminalci bi bili gde im je mesto.

Vise od dve decenije u Srbiji se mlatimo sa tom kriminalnom scenom, kao da su oni nesto vazno. Od one emisije "crni biseri" koje je i vrsila popularizaciju tih propaliteta pa do danas.

Vreme je da se u Srbiji stvari preokrenu. Da takve osobe budu na marginama, da se njima bave policija, psihijatri, psiholozi, vecernje skole, centri za edukaciju, a da konacno pocnu da se postuju prave vrednosti, ono sto nas i cini ljudima, ono sto cini jedno drustvo ponosnim...

VOJVODINA

pre 9 godina

Ovo krivicno delo ucinjeno iz nehata u zakonitom postupku dosada su izrecene kazne oko 1 god. U Horgosu stoji sestostruko ubistvo niko i ne spominje, molim ? ZNACI KADA SE HOCE MOZE SE RASVETLITI ZLODELO.

NV

pre 9 godina

Glavno pitanje je zasto ovakvi, tzv. zestoki momci, nemaju hrabrosti da snose odgovornost i da se suoce sa posledicama nego beze ko p. Ako vec glumis facu - glumi do kraja.

D61

pre 9 godina

Dan po aktuelizaciji slučaja detaljno sam opisao najverovatniji scenario, na istom ovom mestu, sa istim nick-om... A kaže: ispostaviće se da je nesreću izazvao diler, duzan drzavi godine zatvora i jos koječega, pobeći će preko granice, pa ako ga ikad uhapse, a nije im u interesu da ga traže, jer kompletna policijska garnitura, koja brani počinioca ili počiniteljku, da bude politički korektno, znači počiniteljku, odeeee... A i uz njih ima još kandidata.

PeaceWho

pre 9 godina

Ja sam poprilicno siguran da je vozio Mini. Tipican izgled jednog vlasnika pomenutog vozila, a i tipicno ponasanje za volanom tih urbanih sinova.

b

pre 9 godina

oca mog druga je ubila džukela sa 3 (tri) promila alkohola u krvi tako što je izazvala direktan sudar u 6.30 ujutru ulaskom u suprotnu traku pri brzini od 120km/h. ubica je vozio mercedes, čovek koji je stradao punta. ološ pobegao u italiju na godinu dana i po povratku osuđen na godinu dana. iz italije se cenkao preko advokata, a pri tome je dve godine pre ovog ubistva na isti način ubio i takođe bio pobegao u italiju, samo je za to prvo ubistvo osuđen na uslovnu kaznu. pišem o ovome zato što bih voleo da mi, građani srbije, učinimo nešto da se u ovoj zemlji sretnu pravo i pravda i da zakoni počnu da važe za sve

prst na celo

pre 9 godina

Ma on ima dva pasosa, kriminalac je, diler...ima covek veze. Zasto? Zato sto mu "zakon" Srbije to dozvoljava. Ovde se od zakona odstupa, drustvo je iskrivljeno (cast i postovanje izuzecima), moze da radi ko sta hoce, samo ako ima kliker i ako dovoljno zeli. Ovo nije najgora drzava, ali jeste drzava u kojoj vlada opsti haos, politicari izigravaju ludila, patetisu, prave predstave, pozornice... muljaju koliko stignu i koliko ne stignu, policija daje prevremene iskaze i informacije, zatvorske kazne su smesne i potkupljive, a mesta u zatvorima nema, zatvorenici sede skrstenih ruku na grbaci naroda, a mediji obasipaju glupostima, totalno nebitnim stvarima iz javnog zivota, zaglupljuju narod, npr pisu o poternicama koje ne postoje... Farma, Grand show i turske serije su najgledaniji. Ovde se ljudi bave tudjim zivotima, a svoje zivote zapostavljaju, pasiva. Duhovnost izumire, povrsnost i jezik koji je brzi od pameti su sve vise in. I nabrajanja bi mogla ici u nedogled. I onda se mi pitamo i cudimo kako se ovo desilo. I zasto. Ocekujemo da je ovaj covek zbog svoje savesti trebao stati i pomoci. Da, ja bi, verovatno i dosta vas, ali ne bi svi. Kada covek treba da se pozove samo na svoju savest i empatiju, situacija je nepredvidiva. I ko je kriv? On je kriv isto koliko ovo drustveno i drzavno (ne)uredjenje.

Swedenonline

pre 9 godina

Znate kako je, sva hajka na policiju je ucinila da se isti oseti nekomforno i da su mu u tragu, saznaje preko medija previse i bezi iz zemlje. Da se policija nije morala ofirati previse mozda bi jos bio u zemlji, cak i uhapsen. Nema sanse da bi policija u Svedskoj nasela na pritisak javnosti, samo bi hladno rekli, sekretes i radili neometano.

ivanP

pre 9 godina

"... jedan na ime Marko Milićev, a drugi, čiji je nestanak prijavio prošle godine pre promene prezimena, na ime Marko Marković."
Građani Srbije m.da otegnu da izvade pasoš, tri puta treba da čekaš red, a ovaj kao da je dobijao uz Bus Plus.


"... jer je 10. avgusta letom za Istanbul u 12.25, sa svojim pasošem napustio zemlju. Imao je avionsku kartu u jednom pravcu."
Pa zar nisu juče objavili da ima turistički aranžman do 21. avgusta. A karta u jednom pravcu?

MareMiniMoris

pre 9 godina

"Malo sam tezi na pogodbi, ali kad dam ruku to je to. Neka samo policija smisli najbolji moguci scenario tipa bezanje kroz 10 drzava i na kraju naravno hapse me."

Jim Jefferies

pre 9 godina

@(Jakov, 19. avgust 2014 23:52): ovaj dečko je osuđivan i to ne jednom- kako je uspeo da promeni prezime (sledeći tvoju ekspertizu)?

Bane

pre 9 godina

@gradjanka
Mnogo ste holivudskih filmova gledali gospodjo ili gospodjice. Predace se on sam, cim potrosi pare i vidi da nema gde. On je tamo pobegao, poneo para koliko je imao (a imam pouzdanu informaciju da mu je restoran lose radio i da je bio u dugovima), malo ce da se krije, a on je tamo stranac, nece imati para da se izdrzava i kada shvati da nema gde i sta vratice se ovde ili ce se predati u ambasadu da bi se vratio o drzavnom trosku. Za nedelju dana, mesec, godinu, nebitno. Mora da se vrati...

mile

pre 9 godina

Bilo bi mnogo zainteresovanih da odrobijaju to delo, pretpostavljam da nisu male pare u pitanju, ali ovaj lik je bio podesniji od običnih konkurenata. Ima rutinu i verovatno dobru komunikaciju sa represivnim aparatom od pre pa je direktnom pogodbom dobio posao.

adam

pre 9 godina

Sve je ovo prazna priča bez materijalnog dokaza- automobila! Kako sad stoje stvari i on i jataci mogu da budu potpuno mirni jer policija nije ustanju da nađe automobil, kao što nije bila u stanju da nađe pravog izvršioca nego je poturila ovaj šljam.

alen

pre 9 godina

mog oca je jedna ubila presla na crveno sa 120 na sat i dobila godinu dana uslovno jer je imala veze u policiji i sudu...e moja drzavo i to posle 8 godina tuzenja.

Oliverr

pre 9 godina

Zanimljiv obrt ali svakako vazne informacije!Narocito za roditelje malog Luke..kao sto su i sami rekli,veruju u posten rad nasih policajaca!!Neka tako i stvarno bude!

gradjanka

pre 9 godina

Ne razumem se u posao policije, ali čudno mi je da se objavljuje ovako detaljno saopštenje o potrazi za odbeglim kriminalcem. On sad može da plati da mu se napravi pasoš sa novim imenom, kao i da promeni izgled. Ali, valjda policija zna šta može da se iznese u javnost, a šta ne.

Jakov

pre 9 godina

@tobi:
Zasto neko mora da bude "udana" da bi imao/la proslo i sadasnje ime? Zakonom Srbije je dozvoljeno da svako punoletno lice koje zeli moze da promeni ime, prezime ili oba ukoliko nije osudjivano, pod istragom itd... Luk Beson?? Svasta... U zapadnim zemljama ljudi menjaju imena cesco nego sto mislis, zasto je to tebi tako cudno, i ne samo tebi vec 250+ pluseva koje si dobio?
Problem ovde koliko sam ja shvatio sto on ima dokumenta na oba imena, koja su ocigledno vazeca, cim saobraca sa licnom kartom, pasosom i sve to x2. Jer kada promenis ime, staro ime i sva dokumenta su automatski nevazeca i ima se odredjeni rok u kom sva dokumenta moraju da se zamene.
Manje iscudjavanja - vise informisanosti.

Glupi Zmaj

pre 9 godina

1. Policija prvo ignorise slucaj sve dok otac pokojnog Luke nije privukao paznju medija. 2. Policija daje stura obavestenja kako su snimci sa svih (8) kamera neupotrebljivi (cemu onda sluze te kamere?) 3. Pritisak na policiju raste. 4. Policija pronalazi da je Mini Kantrimena vozio opasni kriminalac (opasni kriminalci inace voze minije, vw bube i pink reno clio) 5. policija tvrdi kako je u kolima ukupno bilo 6 osoba !? 6. od kojih je 5 preslo u taksi koji ih je sakrio od kamera !? (Baron Milhausen level) 7. Podize se crvena poternica za opasnim kriminalcem koji se ko zna koliko vec krije u Turskoj, i kojeg su svakako vec trebali da uhapse zbog ko zna cega. 7. Inace poternice nema na zvanicnom sajtu. 8. Mnogo smrdi. 9. Samo spekulisem i teoretisem, ali to valjda nije zabranjeno

Giga

pre 9 godina

Koliko ste ga smorili vise sa ovim likom,pustite da policija radi svoje..uhvatice ga.. A kada bi se nekim cudom ispostavilo da nije on ubica,tolike pare bi mogao da uzme od novina sto ga nazivaju ubicom,montrumom,cudovistem..

Miloš

pre 9 godina

Svaka cast onome ko je proveravao spisak, stvarno nema ovog, ni pod jednim imenom. 'ajde da damo jos malo fore da vidimo hoce li se to ispraviti, mada mi nesto smrdi u ovom slucaju

Ivan stojanović

pre 9 godina

Interpolov sajt se azurir u vise navrata dnevno i jedini Marko koji postoji je Marko Milosevic. Zanimljivo...
(onlyplat, 19. avgust 2014 20:57)
Apsolutno si u pravu još uvek ničega nama na sajtu interpola.Još jedna šarada i parada naše vlasti za slep narod

dok ja vama pamet utera sebi istera

pre 9 godina

Neverovatno je koliko sveta po Srbiji ima po nekoliko pasosa! Izbeglice, nacionalne manjine susednih drzava, Srbi iz dijaspore (od Kanade do Novog Zelanda, Srbi sa dvojnim drzavljanstvima Crne Gore, Kosova, hrvatske, Slovenije, BiH, FYROM itd......Svaki diler od dilera kradene robe do dilera droge ima pasos na svoje prezime, na zenino prezime i po dva tri kradena auta na stranim tablama, dva tri stek stana. Sta je bre ovo, jel ovo neka drzava ili tromedja izmedju Sirije Iraka i Irana?
Ajde sredjujte to stanje pod hitno da ne bi motka morala da radi!

Marko Petrovic

pre 9 godina

Ne verujem policiji jos od vremena Slavka Curuvije I Dade Vujasinovic. Prvo su za ubice Slavka Curuvije pronasli nekog Luku Pejovica koji je vec bio mrtav. A po nalazima vestaka Dada Vujasinovic se ubila iz puske ispalivsi dva metka. Setimo se jos I vojnika gardista koji su se "medjusobno poubijali". U slucaju ovog mini morisa I kantrimena mislim da ovaj gangster nie vozio ta kola. Sluzba bezbednosti kreira svu ovu pricu. Nasli su ovog kriminalca koga ce neko u "gansterskom obracunu" da ubije. Ceo nas politicki vrh ima svoje dosije u sluzbi I zato nisu ni otvarali to 2000. godine kada su dosli na vlast. Ne zaboravite da su "zestoki momci" sa beogradskog asfalta imali oceve na visokim mestima u sluzbi. Sve se to zna odavno a sada se prica kod Milomira Marica u Cirilici. Ne zelim da pominjem imena. Tek jedan se politicar skloni u Bosnu,drugi u Crnu Goru,pa onda na poternici a sada evo ih ovde pored nas.Sve se desava u reziji sluzbe bezbednosti.

Samuilo

pre 9 godina

Svaka cast policiji sto je i pored ogromnog pritiska javnosti uspela da za kratko vreme identifikuje ubicu. Verujem da ce ovaj monstrum uskoro biti uhapsen i isporucen u Srbiju.

bezimena

pre 9 godina

Pa ovo je bolje od svih spanskih i turskih serija zajedno! Kakva drama, napetost, obrti situacija....da nije tragican dogadjaj u pitanju, bilo bi smesno. Ovako, potvrdjuje se jad i beda u kojima se nalazi i drustvo i zemlja u celini. Tuga bozija ..…bila jedna lepa zemlja na brdovitom Balkanu, koju su bili naseleli neki pogresni ljudi..…

Milos

pre 9 godina

Marko Markovic, Petar Petrovic, Milos Milosevic... Ovde su se ljudi sprdali pre 2,3 dana na tu temu I tog fantomskog ubicu pre nego sto su objavili ime osumnjicenog(jer se krivica utvrdjuje na sudu), a ovi @#?eni stvarno uzeli I objavili takvu vest. Mislim da je gotovo sigurno ubica neko rodbinski blizak ako ne I iz same vlasti!!

beli

pre 9 godina

ako ja dobro brojim njih 6-oro se vozilo u autu,a ima izjava da se na kameri pre dolaska na brankov most vidi da na mestu suvozaca nema nikoga te da jedna osoba sedi pozadi pa mi tu nesto nije jasno?

error404

pre 9 godina

Uporedjujem kako radi nasa policija sa stranom policijom (imao sam nacin da vidim da vidim Svajcarsku i Italijansku polociju.
Meni sve izgleda da izjave sto daju u stampu sluze samo da narod pomisli kako imamo dobru policju i kako radi, i cak uspeva da resava slucajeve. U normalnu zemlju, prvo uhapse osumljicanog, pa tek onda daju u izjavu u stampu. Ili stampa, u ovom slucaju, sluzi da se obavesti ta osoba da je traze i tako, sto znaci da treba da se krije?
Meni vise izgleda da ova osoba ne postoji, dali slike od ko zna koga, i sada izmisljaju da je pobego ovde ili onde. A pravi ubica decka je jos uvek u slobodi, i dugo ce ostati, posto ga ocigledno stiti policija.

Zašto su uvedeni biometrijski pasoši i IBM sistem

pre 9 godina

Izgubljen pasoš, odmah po prijavljivanju OUP koji ga je izdao, poništava se u bazi podataka. Na graničnom prelazu, prilikom izlaska iz Srbije, granični policajac skenira svaki pasoš (biometrijski, naravno), i ako je pasoš poništen, osoba ne može da izađe iz Srbije, već se, po automatizmu, privodi.

sasa jokic

pre 9 godina

U Srbiji su ljudi nacisto podivljali. Jos malo i pocece da se okupljaju na ulicama i traze javno lincovanje.
Vise treba da budete kivni na politicare koji kreiraju ovakvo drustvo, u kome su kriterijumi poremeceni.
Ovaj decko- kriminalac je postao to sto jeste jer je do ovog nesrecnog dogadjaja dilovao drogu, bio vlasnik restorana i uzivao zivot na slobodi, umesto da bude procesuiran.
On je cetvrta, peta ruka ispod Kosmajca, koji je na Zvezdari ziveo u kuci od 2000 kvadrata, sa zatvorenom halom za fudbal, tenis, bazeni, avioni, kamioni i? Gde je sad Kosmajac? Pokeo vuk magarca!
Ovo nije bilo namerno ubistvo, pa se ne moze ocekivati maksimalna kazna, a iz iskustva znamo da nije ni prvi ni poslednji koji je pobegao sa lica mesta.
Ljudi u Srbiji ne vide sumu od drveta, ovaj momak je posledica, a uzrok je okruzenje u kojem zivimo, koje kreiraju oni koji ovu drzavu "vode" vec 60 i vise godina. UDBA!

ex sns

pre 9 godina

Oni misle da su neka banda,neki frajeri? Ubili decka ni krivog ni duznog, a sad cute? Protuve i bitange.Jedino mi je krivo sto je kazna stvarno smesna. Ispada da mozes da ubijes nekog na ulici kolima i da se branis da je to eto, samo saobracajka??! Za 8 g kazne??! Pitanje je,da li je neko u Srbiji ikada i dobio 8 g kazne za ovo delo?

Lud zbunjenog

pre 9 godina

Policija cuti radi na istrazi.

- A onda Mediji i narod: "Sta je sa kamerama, zasto ne uhvatite monstruma, nista ne radite, zasto primate plate".

- Policija :"Evo vam snimak pa probajte nesto da vidite ako se tu ista moze videti. Znamo o kakvom tipu vozila je rec, radimo na slucaju, pregledamo sve snimke, zaista ne mozemo vise detalja da otkrivamo".

- Mediji i narod :"Ma ne govorite istinu, znate vi jako dobro ko je to uradio nego ga krijete, ua, idemo na most da ga blokiramo".

- Policija : "Suzavamo krug, pomaze nam i FBI, molimo budite strpljivi, slucaj je komplikovan ali ce biti resen"

- Mediji i narod : "Opet nas mazete i lazete samo da bi smo sisli s mosta, recite ko je, ciji je on sin, IME I PREZIME".

- Policija : "Osumnjiceni je Marko Milicev, bice ubrzo priveden pravdi".

- Mediji i narod :"Eee kakvi ste vi amateri, oktrili ste mu ime i prezime i ovako javno rekli da bi on imao vremena da pobegne".


BANANA DRZAVA i MANGO NAROD !!!

Jo Jo

pre 9 godina

@Miki,
"Izgubljen" pasoš se, pri vađenju novog automatski proglašava nevažećim. Druga je stvar ako imaš "jaka leđa", ili npr. potplatis nekog u policiji da ga ne proglase nevažećim. Mislim da samo kriminalci i političari mogu da imaju dva ili više važećih pasoša. Normalni ljudi svakako ne mogu da imaju te povlastice. Pitanje koje se postavlja je ko štiti ovakvu bagru!

Aleksandar

pre 9 godina

Za ove koji su sve vreme cutali o pociniocu,srazmerne kazne,ko je koliko znao,zasto je cutao ,zasto nisu prijavili!! Za primer ,na maksimalne kazne za to krivicno delo! naravno morace da sacekaju presudu pocinilaca zlocina,kako bi i njih,koji su precutali zlocin, adekvatno kaznili! Jer svako je nevin dok se ne dokaze usprotno,pa o ovaj Marko Milicev(markovic) Mora se stati bezobrazluku,i neodgovornosu na svim nivoima,pa makar ovi pomagaci znali formulu za lek ebole!!!

zekan

pre 9 godina

Kako neko ko je "od ranije poznat policiji" moze da promeni prezime ? Valjda postoje neki uslovi , recimo , da nije osudjivan, da se protiv njega ne vodi postupak...Cisto sumnjam da je poceo da se bavi svojim "poslom" pre dve godine .

Miki

pre 9 godina

Zemunac, vrlo je posto. I pre promene prezimena imao je pasos, koji je jos vazecim. Onda je odlucio da promeni prezime, pa je morao da izvadi sva nova dokumenta, a za stari je prijavio da ga je izgubio. Sada kada mu je zatrebao on ga je "nasao" pa ima dva. Mislim da na takav nacin masa ljudi u ovoj zemlji ima po 2 pasosa, cak i ako ne promene prezime. Jedan "izgubljeni: i drugi novi.

Dragan Pavlović

pre 9 godina

Pročitao sam mnogo tekstova o ovom miljeniku i poznaniku srpske policije.
Izgleda da mu je neko dao dokumenta na treće ime i da nije u Turskoj.Možda čak i diplomatska.
( džandari jedni,sram vas bilo)

tobi

pre 9 godina

Na njegovo ranije ime? Kod nas je bas uobicajeno da neko ima ranije i sadasnje ime, a da nije "udata". Ovaj cirkus ni Lik Beson ne bi mogao da smisli. Mogli biste da prodate ovaj scenario i za promenu zaradite neku paru iz inostransva. Jadni roditelji ovog nesretnog momka koji moraju da citaju sve ovo nadajuci se da ce biti neke kakve takve pravde.

beli

pre 9 godina

ako ja dobro brojim njih 6-oro se vozilo u autu,a ima izjava da se na kameri pre dolaska na brankov most vidi da na mestu suvozaca nema nikoga te da jedna osoba sedi pozadi pa mi tu nesto nije jasno?

Lud zbunjenog

pre 9 godina

Policija cuti radi na istrazi.

- A onda Mediji i narod: "Sta je sa kamerama, zasto ne uhvatite monstruma, nista ne radite, zasto primate plate".

- Policija :"Evo vam snimak pa probajte nesto da vidite ako se tu ista moze videti. Znamo o kakvom tipu vozila je rec, radimo na slucaju, pregledamo sve snimke, zaista ne mozemo vise detalja da otkrivamo".

- Mediji i narod :"Ma ne govorite istinu, znate vi jako dobro ko je to uradio nego ga krijete, ua, idemo na most da ga blokiramo".

- Policija : "Suzavamo krug, pomaze nam i FBI, molimo budite strpljivi, slucaj je komplikovan ali ce biti resen"

- Mediji i narod : "Opet nas mazete i lazete samo da bi smo sisli s mosta, recite ko je, ciji je on sin, IME I PREZIME".

- Policija : "Osumnjiceni je Marko Milicev, bice ubrzo priveden pravdi".

- Mediji i narod :"Eee kakvi ste vi amateri, oktrili ste mu ime i prezime i ovako javno rekli da bi on imao vremena da pobegne".


BANANA DRZAVA i MANGO NAROD !!!

tobi

pre 9 godina

Na njegovo ranije ime? Kod nas je bas uobicajeno da neko ima ranije i sadasnje ime, a da nije "udata". Ovaj cirkus ni Lik Beson ne bi mogao da smisli. Mogli biste da prodate ovaj scenario i za promenu zaradite neku paru iz inostransva. Jadni roditelji ovog nesretnog momka koji moraju da citaju sve ovo nadajuci se da ce biti neke kakve takve pravde.

Glupi Zmaj

pre 9 godina

1. Policija prvo ignorise slucaj sve dok otac pokojnog Luke nije privukao paznju medija. 2. Policija daje stura obavestenja kako su snimci sa svih (8) kamera neupotrebljivi (cemu onda sluze te kamere?) 3. Pritisak na policiju raste. 4. Policija pronalazi da je Mini Kantrimena vozio opasni kriminalac (opasni kriminalci inace voze minije, vw bube i pink reno clio) 5. policija tvrdi kako je u kolima ukupno bilo 6 osoba !? 6. od kojih je 5 preslo u taksi koji ih je sakrio od kamera !? (Baron Milhausen level) 7. Podize se crvena poternica za opasnim kriminalcem koji se ko zna koliko vec krije u Turskoj, i kojeg su svakako vec trebali da uhapse zbog ko zna cega. 7. Inace poternice nema na zvanicnom sajtu. 8. Mnogo smrdi. 9. Samo spekulisem i teoretisem, ali to valjda nije zabranjeno

Dragan Pavlović

pre 9 godina

Pročitao sam mnogo tekstova o ovom miljeniku i poznaniku srpske policije.
Izgleda da mu je neko dao dokumenta na treće ime i da nije u Turskoj.Možda čak i diplomatska.
( džandari jedni,sram vas bilo)

sasa jokic

pre 9 godina

U Srbiji su ljudi nacisto podivljali. Jos malo i pocece da se okupljaju na ulicama i traze javno lincovanje.
Vise treba da budete kivni na politicare koji kreiraju ovakvo drustvo, u kome su kriterijumi poremeceni.
Ovaj decko- kriminalac je postao to sto jeste jer je do ovog nesrecnog dogadjaja dilovao drogu, bio vlasnik restorana i uzivao zivot na slobodi, umesto da bude procesuiran.
On je cetvrta, peta ruka ispod Kosmajca, koji je na Zvezdari ziveo u kuci od 2000 kvadrata, sa zatvorenom halom za fudbal, tenis, bazeni, avioni, kamioni i? Gde je sad Kosmajac? Pokeo vuk magarca!
Ovo nije bilo namerno ubistvo, pa se ne moze ocekivati maksimalna kazna, a iz iskustva znamo da nije ni prvi ni poslednji koji je pobegao sa lica mesta.
Ljudi u Srbiji ne vide sumu od drveta, ovaj momak je posledica, a uzrok je okruzenje u kojem zivimo, koje kreiraju oni koji ovu drzavu "vode" vec 60 i vise godina. UDBA!

zekan

pre 9 godina

Kako neko ko je "od ranije poznat policiji" moze da promeni prezime ? Valjda postoje neki uslovi , recimo , da nije osudjivan, da se protiv njega ne vodi postupak...Cisto sumnjam da je poceo da se bavi svojim "poslom" pre dve godine .

Jo Jo

pre 9 godina

@Miki,
"Izgubljen" pasoš se, pri vađenju novog automatski proglašava nevažećim. Druga je stvar ako imaš "jaka leđa", ili npr. potplatis nekog u policiji da ga ne proglase nevažećim. Mislim da samo kriminalci i političari mogu da imaju dva ili više važećih pasoša. Normalni ljudi svakako ne mogu da imaju te povlastice. Pitanje koje se postavlja je ko štiti ovakvu bagru!

Ivan stojanović

pre 9 godina

Interpolov sajt se azurir u vise navrata dnevno i jedini Marko koji postoji je Marko Milosevic. Zanimljivo...
(onlyplat, 19. avgust 2014 20:57)
Apsolutno si u pravu još uvek ničega nama na sajtu interpola.Još jedna šarada i parada naše vlasti za slep narod

alen

pre 9 godina

mog oca je jedna ubila presla na crveno sa 120 na sat i dobila godinu dana uslovno jer je imala veze u policiji i sudu...e moja drzavo i to posle 8 godina tuzenja.

bezimena

pre 9 godina

Pa ovo je bolje od svih spanskih i turskih serija zajedno! Kakva drama, napetost, obrti situacija....da nije tragican dogadjaj u pitanju, bilo bi smesno. Ovako, potvrdjuje se jad i beda u kojima se nalazi i drustvo i zemlja u celini. Tuga bozija ..…bila jedna lepa zemlja na brdovitom Balkanu, koju su bili naseleli neki pogresni ljudi..…

ex sns

pre 9 godina

Oni misle da su neka banda,neki frajeri? Ubili decka ni krivog ni duznog, a sad cute? Protuve i bitange.Jedino mi je krivo sto je kazna stvarno smesna. Ispada da mozes da ubijes nekog na ulici kolima i da se branis da je to eto, samo saobracajka??! Za 8 g kazne??! Pitanje je,da li je neko u Srbiji ikada i dobio 8 g kazne za ovo delo?

Zašto su uvedeni biometrijski pasoši i IBM sistem

pre 9 godina

Izgubljen pasoš, odmah po prijavljivanju OUP koji ga je izdao, poništava se u bazi podataka. Na graničnom prelazu, prilikom izlaska iz Srbije, granični policajac skenira svaki pasoš (biometrijski, naravno), i ako je pasoš poništen, osoba ne može da izađe iz Srbije, već se, po automatizmu, privodi.

Milos

pre 9 godina

Marko Markovic, Petar Petrovic, Milos Milosevic... Ovde su se ljudi sprdali pre 2,3 dana na tu temu I tog fantomskog ubicu pre nego sto su objavili ime osumnjicenog(jer se krivica utvrdjuje na sudu), a ovi @#?eni stvarno uzeli I objavili takvu vest. Mislim da je gotovo sigurno ubica neko rodbinski blizak ako ne I iz same vlasti!!

error404

pre 9 godina

Uporedjujem kako radi nasa policija sa stranom policijom (imao sam nacin da vidim da vidim Svajcarsku i Italijansku polociju.
Meni sve izgleda da izjave sto daju u stampu sluze samo da narod pomisli kako imamo dobru policju i kako radi, i cak uspeva da resava slucajeve. U normalnu zemlju, prvo uhapse osumljicanog, pa tek onda daju u izjavu u stampu. Ili stampa, u ovom slucaju, sluzi da se obavesti ta osoba da je traze i tako, sto znaci da treba da se krije?
Meni vise izgleda da ova osoba ne postoji, dali slike od ko zna koga, i sada izmisljaju da je pobego ovde ili onde. A pravi ubica decka je jos uvek u slobodi, i dugo ce ostati, posto ga ocigledno stiti policija.

Marko Petrovic

pre 9 godina

Ne verujem policiji jos od vremena Slavka Curuvije I Dade Vujasinovic. Prvo su za ubice Slavka Curuvije pronasli nekog Luku Pejovica koji je vec bio mrtav. A po nalazima vestaka Dada Vujasinovic se ubila iz puske ispalivsi dva metka. Setimo se jos I vojnika gardista koji su se "medjusobno poubijali". U slucaju ovog mini morisa I kantrimena mislim da ovaj gangster nie vozio ta kola. Sluzba bezbednosti kreira svu ovu pricu. Nasli su ovog kriminalca koga ce neko u "gansterskom obracunu" da ubije. Ceo nas politicki vrh ima svoje dosije u sluzbi I zato nisu ni otvarali to 2000. godine kada su dosli na vlast. Ne zaboravite da su "zestoki momci" sa beogradskog asfalta imali oceve na visokim mestima u sluzbi. Sve se to zna odavno a sada se prica kod Milomira Marica u Cirilici. Ne zelim da pominjem imena. Tek jedan se politicar skloni u Bosnu,drugi u Crnu Goru,pa onda na poternici a sada evo ih ovde pored nas.Sve se desava u reziji sluzbe bezbednosti.

Miloš

pre 9 godina

Svaka cast onome ko je proveravao spisak, stvarno nema ovog, ni pod jednim imenom. 'ajde da damo jos malo fore da vidimo hoce li se to ispraviti, mada mi nesto smrdi u ovom slucaju

dok ja vama pamet utera sebi istera

pre 9 godina

Neverovatno je koliko sveta po Srbiji ima po nekoliko pasosa! Izbeglice, nacionalne manjine susednih drzava, Srbi iz dijaspore (od Kanade do Novog Zelanda, Srbi sa dvojnim drzavljanstvima Crne Gore, Kosova, hrvatske, Slovenije, BiH, FYROM itd......Svaki diler od dilera kradene robe do dilera droge ima pasos na svoje prezime, na zenino prezime i po dva tri kradena auta na stranim tablama, dva tri stek stana. Sta je bre ovo, jel ovo neka drzava ili tromedja izmedju Sirije Iraka i Irana?
Ajde sredjujte to stanje pod hitno da ne bi motka morala da radi!

Miki

pre 9 godina

Zemunac, vrlo je posto. I pre promene prezimena imao je pasos, koji je jos vazecim. Onda je odlucio da promeni prezime, pa je morao da izvadi sva nova dokumenta, a za stari je prijavio da ga je izgubio. Sada kada mu je zatrebao on ga je "nasao" pa ima dva. Mislim da na takav nacin masa ljudi u ovoj zemlji ima po 2 pasosa, cak i ako ne promene prezime. Jedan "izgubljeni: i drugi novi.

Aleksandar

pre 9 godina

Za ove koji su sve vreme cutali o pociniocu,srazmerne kazne,ko je koliko znao,zasto je cutao ,zasto nisu prijavili!! Za primer ,na maksimalne kazne za to krivicno delo! naravno morace da sacekaju presudu pocinilaca zlocina,kako bi i njih,koji su precutali zlocin, adekvatno kaznili! Jer svako je nevin dok se ne dokaze usprotno,pa o ovaj Marko Milicev(markovic) Mora se stati bezobrazluku,i neodgovornosu na svim nivoima,pa makar ovi pomagaci znali formulu za lek ebole!!!

gradjanka

pre 9 godina

Ne razumem se u posao policije, ali čudno mi je da se objavljuje ovako detaljno saopštenje o potrazi za odbeglim kriminalcem. On sad može da plati da mu se napravi pasoš sa novim imenom, kao i da promeni izgled. Ali, valjda policija zna šta može da se iznese u javnost, a šta ne.

Giga

pre 9 godina

Koliko ste ga smorili vise sa ovim likom,pustite da policija radi svoje..uhvatice ga.. A kada bi se nekim cudom ispostavilo da nije on ubica,tolike pare bi mogao da uzme od novina sto ga nazivaju ubicom,montrumom,cudovistem..

Jakov

pre 9 godina

@tobi:
Zasto neko mora da bude "udana" da bi imao/la proslo i sadasnje ime? Zakonom Srbije je dozvoljeno da svako punoletno lice koje zeli moze da promeni ime, prezime ili oba ukoliko nije osudjivano, pod istragom itd... Luk Beson?? Svasta... U zapadnim zemljama ljudi menjaju imena cesco nego sto mislis, zasto je to tebi tako cudno, i ne samo tebi vec 250+ pluseva koje si dobio?
Problem ovde koliko sam ja shvatio sto on ima dokumenta na oba imena, koja su ocigledno vazeca, cim saobraca sa licnom kartom, pasosom i sve to x2. Jer kada promenis ime, staro ime i sva dokumenta su automatski nevazeca i ima se odredjeni rok u kom sva dokumenta moraju da se zamene.
Manje iscudjavanja - vise informisanosti.

Oliverr

pre 9 godina

Zanimljiv obrt ali svakako vazne informacije!Narocito za roditelje malog Luke..kao sto su i sami rekli,veruju u posten rad nasih policajaca!!Neka tako i stvarno bude!

Zmaj

pre 9 godina

Tesko je poverovati da oni sto rade u Interpolu nisu ažurni što se tiče poternica. Pa zbog hitnosti se te poternice ažuriraju svakih par sati. Ako odete na Interpolov sajt i kliknete gore desno na Wanted persons pa izaberete desno u padajućem meniju Srbiju(iznad menija piše Wanted by -Traži se od strane:), videćete da ima samo 13 osoba koje traži Srbija, a da je jedini Marko onaj što je nosio gajbice. Ovo je velika sramota za policiju Srbije. Pa nisu građani Srbije maloumni pa da ne znaju pogledati ko je na crvenoj poternici Interpola. Smene bre odmah!

b

pre 9 godina

oca mog druga je ubila džukela sa 3 (tri) promila alkohola u krvi tako što je izazvala direktan sudar u 6.30 ujutru ulaskom u suprotnu traku pri brzini od 120km/h. ubica je vozio mercedes, čovek koji je stradao punta. ološ pobegao u italiju na godinu dana i po povratku osuđen na godinu dana. iz italije se cenkao preko advokata, a pri tome je dve godine pre ovog ubistva na isti način ubio i takođe bio pobegao u italiju, samo je za to prvo ubistvo osuđen na uslovnu kaznu. pišem o ovome zato što bih voleo da mi, građani srbije, učinimo nešto da se u ovoj zemlji sretnu pravo i pravda i da zakoni počnu da važe za sve

Samuilo

pre 9 godina

Svaka cast policiji sto je i pored ogromnog pritiska javnosti uspela da za kratko vreme identifikuje ubicu. Verujem da ce ovaj monstrum uskoro biti uhapsen i isporucen u Srbiju.

D61

pre 9 godina

Dan po aktuelizaciji slučaja detaljno sam opisao najverovatniji scenario, na istom ovom mestu, sa istim nick-om... A kaže: ispostaviće se da je nesreću izazvao diler, duzan drzavi godine zatvora i jos koječega, pobeći će preko granice, pa ako ga ikad uhapse, a nije im u interesu da ga traže, jer kompletna policijska garnitura, koja brani počinioca ili počiniteljku, da bude politički korektno, znači počiniteljku, odeeee... A i uz njih ima još kandidata.

adam

pre 9 godina

Sve je ovo prazna priča bez materijalnog dokaza- automobila! Kako sad stoje stvari i on i jataci mogu da budu potpuno mirni jer policija nije ustanju da nađe automobil, kao što nije bila u stanju da nađe pravog izvršioca nego je poturila ovaj šljam.

ivanP

pre 9 godina

"... jedan na ime Marko Milićev, a drugi, čiji je nestanak prijavio prošle godine pre promene prezimena, na ime Marko Marković."
Građani Srbije m.da otegnu da izvade pasoš, tri puta treba da čekaš red, a ovaj kao da je dobijao uz Bus Plus.


"... jer je 10. avgusta letom za Istanbul u 12.25, sa svojim pasošem napustio zemlju. Imao je avionsku kartu u jednom pravcu."
Pa zar nisu juče objavili da ima turistički aranžman do 21. avgusta. A karta u jednom pravcu?

prst na celo

pre 9 godina

Ma on ima dva pasosa, kriminalac je, diler...ima covek veze. Zasto? Zato sto mu "zakon" Srbije to dozvoljava. Ovde se od zakona odstupa, drustvo je iskrivljeno (cast i postovanje izuzecima), moze da radi ko sta hoce, samo ako ima kliker i ako dovoljno zeli. Ovo nije najgora drzava, ali jeste drzava u kojoj vlada opsti haos, politicari izigravaju ludila, patetisu, prave predstave, pozornice... muljaju koliko stignu i koliko ne stignu, policija daje prevremene iskaze i informacije, zatvorske kazne su smesne i potkupljive, a mesta u zatvorima nema, zatvorenici sede skrstenih ruku na grbaci naroda, a mediji obasipaju glupostima, totalno nebitnim stvarima iz javnog zivota, zaglupljuju narod, npr pisu o poternicama koje ne postoje... Farma, Grand show i turske serije su najgledaniji. Ovde se ljudi bave tudjim zivotima, a svoje zivote zapostavljaju, pasiva. Duhovnost izumire, povrsnost i jezik koji je brzi od pameti su sve vise in. I nabrajanja bi mogla ici u nedogled. I onda se mi pitamo i cudimo kako se ovo desilo. I zasto. Ocekujemo da je ovaj covek zbog svoje savesti trebao stati i pomoci. Da, ja bi, verovatno i dosta vas, ali ne bi svi. Kada covek treba da se pozove samo na svoju savest i empatiju, situacija je nepredvidiva. I ko je kriv? On je kriv isto koliko ovo drustveno i drzavno (ne)uredjenje.

bez_cenzure

pre 9 godina

Žalosno je da do istrage i raspisivanja potjernice ne bi ni došlo da nije bilo pritiska javnosti i vlastitih istraga pojedinih medijskih kuća. Tek nakon pritiska javnosti državne institucije tj. MUP su počele raditi svoj posao. Kakav užas od države!

NV

pre 9 godina

Glavno pitanje je zasto ovakvi, tzv. zestoki momci, nemaju hrabrosti da snose odgovornost i da se suoce sa posledicama nego beze ko p. Ako vec glumis facu - glumi do kraja.

VOJVODINA

pre 9 godina

Ovo krivicno delo ucinjeno iz nehata u zakonitom postupku dosada su izrecene kazne oko 1 god. U Horgosu stoji sestostruko ubistvo niko i ne spominje, molim ? ZNACI KADA SE HOCE MOZE SE RASVETLITI ZLODELO.

Jim Jefferies

pre 9 godina

@(Jakov, 19. avgust 2014 23:52): ovaj dečko je osuđivan i to ne jednom- kako je uspeo da promeni prezime (sledeći tvoju ekspertizu)?

mile

pre 9 godina

Bilo bi mnogo zainteresovanih da odrobijaju to delo, pretpostavljam da nisu male pare u pitanju, ali ovaj lik je bio podesniji od običnih konkurenata. Ima rutinu i verovatno dobru komunikaciju sa represivnim aparatom od pre pa je direktnom pogodbom dobio posao.

MareMiniMoris

pre 9 godina

"Malo sam tezi na pogodbi, ali kad dam ruku to je to. Neka samo policija smisli najbolji moguci scenario tipa bezanje kroz 10 drzava i na kraju naravno hapse me."

Swedenonline

pre 9 godina

Znate kako je, sva hajka na policiju je ucinila da se isti oseti nekomforno i da su mu u tragu, saznaje preko medija previse i bezi iz zemlje. Da se policija nije morala ofirati previse mozda bi jos bio u zemlji, cak i uhapsen. Nema sanse da bi policija u Svedskoj nasela na pritisak javnosti, samo bi hladno rekli, sekretes i radili neometano.

Wattie

pre 9 godina

Da ga je ubio sa predumisljajem, zvao bi se E.T. vanzemaljac i trazili bi ga na Olderonu. Policija nam je raspad do bola ali kao i sve u ovoj drzavi, niko ne preuzima odgovornost i sve je sjajno. Vest je inace bila poznata u nedelju, a drzana je do ponedeljka zbog tiraza. Toliko o nama.

Andjela

pre 9 godina

Napisacu nesto, sto ce mozda da zvuci cudno, ali na kraju krajeva drzava je kriva za sve ovo. Da se postuju mladi koji rade, koji se skoluju, oni ne bi vozili stare "lade" koje se raspadaju, nego bi vozili normalna vozila, a kriminalci bi bili gde im je mesto.

Vise od dve decenije u Srbiji se mlatimo sa tom kriminalnom scenom, kao da su oni nesto vazno. Od one emisije "crni biseri" koje je i vrsila popularizaciju tih propaliteta pa do danas.

Vreme je da se u Srbiji stvari preokrenu. Da takve osobe budu na marginama, da se njima bave policija, psihijatri, psiholozi, vecernje skole, centri za edukaciju, a da konacno pocnu da se postuju prave vrednosti, ono sto nas i cini ljudima, ono sto cini jedno drustvo ponosnim...

Jova

pre 9 godina

Sta prica ovaj Mega doktor i dalje nema poternice na Interpol listi ??????????
A i sta je sa Dragoslavom Kosmajcem za koga je AV rekao "Kako je moguće da svi znamo ko je najveći narko-bos za ceo Balkan, da on živi u Beogradu i da još nije uhapšen"

Nismo zaboravili AV

Bane

pre 9 godina

@gradjanka
Mnogo ste holivudskih filmova gledali gospodjo ili gospodjice. Predace se on sam, cim potrosi pare i vidi da nema gde. On je tamo pobegao, poneo para koliko je imao (a imam pouzdanu informaciju da mu je restoran lose radio i da je bio u dugovima), malo ce da se krije, a on je tamo stranac, nece imati para da se izdrzava i kada shvati da nema gde i sta vratice se ovde ili ce se predati u ambasadu da bi se vratio o drzavnom trosku. Za nedelju dana, mesec, godinu, nebitno. Mora da se vrati...

hahahaha

pre 9 godina

Ne postoji poternica na sajtu Interpola, proverih upravo. Danas je 20.8.2014. i trenutno je 8:45. Ovi iz Interpola baš nisu ažurni...

Koga bre lažete više, jel vas nije sramota da tako nisko lažete?! Pa ti podaci se lako provere...

POGLEDAJTE SAJT INTERPOLA

precanin

pre 9 godina

Ovakve saobracajne nesrece desavaju se najcesce iz nehata, nepaznje i brze voznje. Ovo je mogao da uradi i covek koji nema kriminalnu proslost, u ovom slucaju uradio je covek koji je poznat policiji i koji snosi odgovornost najvise sto nije stao i pomogne povredjenom mladicu ! Jer do sada niko jos nije napisao da li su mladici koji su gurali pokvareni auto imali trokut u funkciji ili ogrnute fluorescentne prsluke kako bi bili vidljivi na toj strani puta !? Moguce da su svojim telima zaklonili migavce i zadnja svetla? U svakom slucaju treba pocinioca ove nesrece najstrozije kazniti sto nije stao i pruzio pomoc povredjenom mladicu ili odmah odvezao u najblizu bolnicu !

PeaceWho

pre 9 godina

Ja sam poprilicno siguran da je vozio Mini. Tipican izgled jednog vlasnika pomenutog vozila, a i tipicno ponasanje za volanom tih urbanih sinova.

Jakov

pre 9 godina

@Jim Jefferies:
Zato sto zavisi za koja krivicna dela je osudjivan i koliko je proslo vremena proslo od isteka presude. Cak i osobe koje su pocinile krivicno delo silovanje na primer, mogu posle 10 ili 20 godina ili ne znam koliko tacno, da promene ime. Najbitnije je da se u trenutku podnosenja zahteva ne vodi nijedan krivicni postupak protiv podnosioca zahteva i da isti nije na uslovnoj.
E sad, to sto se u Srbiji sve moze i sto je on verovatno nesto muljao je sasvim drugo pitanje... i za sve to treba spovesti istragu i istog procesuirati. A opet, ne napadajte nekoga za stvari koje su u granicama zakonskih okvira ne samo u Srbiji nego i u Evropi i dalje.
Jos jednom - problem je u ovom slucaju "imena" da isti poseduje dva imena kojima saobraca, jer je to svuda protivzakonito. Ko mu je to odobrio i zbog kojih razloga?
Prijatan dan!

Mile Šupić

pre 9 godina

@Petar: Nije on očinio krivično delo u Turskoj , da bi mu se tamo sudilo. On je krivično delo učinio u Srbiji i mora da odgovara ovde.

Savo Derikonja

pre 9 godina

@bez cenzure:Vi ste očigledno u velikoj zabludi. Pa ne radi polici zbo ničijeg pritiska. Oni rade po službenoj dužnosti , što im je to posao. Nije mogla policija da raspisuje nikakvu poternicu , dok nije otkrila počinioca krivičnog dela. Kada je to urađeno i utvrđeno da se nalazi u Turskoj onda je i raspisana crvena poternica.

Velika Mostanica

pre 9 godina

Sve pohvale policiji sto je za tako kratko vreme indetifikovala ubicu.
Apsulutno sam sigurna ce pocinioca brzo isporuciti.

Danilo Đokić

pre 9 godina

@prečanin: Niko ne poriče da se saobraćajne nesreće najčešće dešavaji iz nehata , nepažnje i brze vožnje. Ali ako neko konzumira alkohol celo veče , zatim sedne za volani uz brzu i bahatu vožnju izazove saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom , a pri tom ne stane da povređenom ukaže pomoć , e to je teško krivično delo. Još ako se uzma u obzir na koji način je izbegavao da ge ne snime kamere , pa pretnja taksisti da nikom ništa ne govori i na kraju bžanje iz Srbije , sve su to otežavajuće okolnosti.

Natalina

pre 9 godina

Auuuu mi smo ustvari mnogo pametna nacija! Ili samo volimo u sve da se mesamo... Vazno je da on bude uhvavwn pod kojim god prezimenom!

nemam pojma

pre 9 godina

Ovo je klasican scenario koji pamtimo iz udbaskih devedesetih a nastavlja se i danas. Istaraga kasni, podaci sa snimaka nejasni, kraden auto, lazne tablice, ortaci iz auta sitni dileri...Dali mi fore par dana da nestane sa dva pasosa, oba verovatno validna, gubi mu se trag u Turskoj... Sve u potpisu Udbe, iskusna i vec razradjena obavestajna shema. Na kraju ce biti, taj i taj, upucan negde tamo, i kao nema vise...Ovaj film nema kraja, a i razrada mu malo dosadna.

Samuilo

pre 9 godina

Svaka cast policiji sto je i pored ogromnog pritiska javnosti uspela da za kratko vreme identifikuje ubicu. Verujem da ce ovaj monstrum uskoro biti uhapsen i isporucen u Srbiju.

Oliverr

pre 9 godina

Zanimljiv obrt ali svakako vazne informacije!Narocito za roditelje malog Luke..kao sto su i sami rekli,veruju u posten rad nasih policajaca!!Neka tako i stvarno bude!

Lud zbunjenog

pre 9 godina

Policija cuti radi na istrazi.

- A onda Mediji i narod: "Sta je sa kamerama, zasto ne uhvatite monstruma, nista ne radite, zasto primate plate".

- Policija :"Evo vam snimak pa probajte nesto da vidite ako se tu ista moze videti. Znamo o kakvom tipu vozila je rec, radimo na slucaju, pregledamo sve snimke, zaista ne mozemo vise detalja da otkrivamo".

- Mediji i narod :"Ma ne govorite istinu, znate vi jako dobro ko je to uradio nego ga krijete, ua, idemo na most da ga blokiramo".

- Policija : "Suzavamo krug, pomaze nam i FBI, molimo budite strpljivi, slucaj je komplikovan ali ce biti resen"

- Mediji i narod : "Opet nas mazete i lazete samo da bi smo sisli s mosta, recite ko je, ciji je on sin, IME I PREZIME".

- Policija : "Osumnjiceni je Marko Milicev, bice ubrzo priveden pravdi".

- Mediji i narod :"Eee kakvi ste vi amateri, oktrili ste mu ime i prezime i ovako javno rekli da bi on imao vremena da pobegne".


BANANA DRZAVA i MANGO NAROD !!!

Miki

pre 9 godina

Zemunac, vrlo je posto. I pre promene prezimena imao je pasos, koji je jos vazecim. Onda je odlucio da promeni prezime, pa je morao da izvadi sva nova dokumenta, a za stari je prijavio da ga je izgubio. Sada kada mu je zatrebao on ga je "nasao" pa ima dva. Mislim da na takav nacin masa ljudi u ovoj zemlji ima po 2 pasosa, cak i ako ne promene prezime. Jedan "izgubljeni: i drugi novi.

tobi

pre 9 godina

Na njegovo ranije ime? Kod nas je bas uobicajeno da neko ima ranije i sadasnje ime, a da nije "udata". Ovaj cirkus ni Lik Beson ne bi mogao da smisli. Mogli biste da prodate ovaj scenario i za promenu zaradite neku paru iz inostransva. Jadni roditelji ovog nesretnog momka koji moraju da citaju sve ovo nadajuci se da ce biti neke kakve takve pravde.

bezimena

pre 9 godina

Pa ovo je bolje od svih spanskih i turskih serija zajedno! Kakva drama, napetost, obrti situacija....da nije tragican dogadjaj u pitanju, bilo bi smesno. Ovako, potvrdjuje se jad i beda u kojima se nalazi i drustvo i zemlja u celini. Tuga bozija ..…bila jedna lepa zemlja na brdovitom Balkanu, koju su bili naseleli neki pogresni ljudi..…

Jakov

pre 9 godina

@tobi:
Zasto neko mora da bude "udana" da bi imao/la proslo i sadasnje ime? Zakonom Srbije je dozvoljeno da svako punoletno lice koje zeli moze da promeni ime, prezime ili oba ukoliko nije osudjivano, pod istragom itd... Luk Beson?? Svasta... U zapadnim zemljama ljudi menjaju imena cesco nego sto mislis, zasto je to tebi tako cudno, i ne samo tebi vec 250+ pluseva koje si dobio?
Problem ovde koliko sam ja shvatio sto on ima dokumenta na oba imena, koja su ocigledno vazeca, cim saobraca sa licnom kartom, pasosom i sve to x2. Jer kada promenis ime, staro ime i sva dokumenta su automatski nevazeca i ima se odredjeni rok u kom sva dokumenta moraju da se zamene.
Manje iscudjavanja - vise informisanosti.

Giga

pre 9 godina

Koliko ste ga smorili vise sa ovim likom,pustite da policija radi svoje..uhvatice ga.. A kada bi se nekim cudom ispostavilo da nije on ubica,tolike pare bi mogao da uzme od novina sto ga nazivaju ubicom,montrumom,cudovistem..

Aleksandar

pre 9 godina

Za ove koji su sve vreme cutali o pociniocu,srazmerne kazne,ko je koliko znao,zasto je cutao ,zasto nisu prijavili!! Za primer ,na maksimalne kazne za to krivicno delo! naravno morace da sacekaju presudu pocinilaca zlocina,kako bi i njih,koji su precutali zlocin, adekvatno kaznili! Jer svako je nevin dok se ne dokaze usprotno,pa o ovaj Marko Milicev(markovic) Mora se stati bezobrazluku,i neodgovornosu na svim nivoima,pa makar ovi pomagaci znali formulu za lek ebole!!!

dok ja vama pamet utera sebi istera

pre 9 godina

Neverovatno je koliko sveta po Srbiji ima po nekoliko pasosa! Izbeglice, nacionalne manjine susednih drzava, Srbi iz dijaspore (od Kanade do Novog Zelanda, Srbi sa dvojnim drzavljanstvima Crne Gore, Kosova, hrvatske, Slovenije, BiH, FYROM itd......Svaki diler od dilera kradene robe do dilera droge ima pasos na svoje prezime, na zenino prezime i po dva tri kradena auta na stranim tablama, dva tri stek stana. Sta je bre ovo, jel ovo neka drzava ili tromedja izmedju Sirije Iraka i Irana?
Ajde sredjujte to stanje pod hitno da ne bi motka morala da radi!

Dragan Pavlović

pre 9 godina

Pročitao sam mnogo tekstova o ovom miljeniku i poznaniku srpske policije.
Izgleda da mu je neko dao dokumenta na treće ime i da nije u Turskoj.Možda čak i diplomatska.
( džandari jedni,sram vas bilo)

error404

pre 9 godina

Uporedjujem kako radi nasa policija sa stranom policijom (imao sam nacin da vidim da vidim Svajcarsku i Italijansku polociju.
Meni sve izgleda da izjave sto daju u stampu sluze samo da narod pomisli kako imamo dobru policju i kako radi, i cak uspeva da resava slucajeve. U normalnu zemlju, prvo uhapse osumljicanog, pa tek onda daju u izjavu u stampu. Ili stampa, u ovom slucaju, sluzi da se obavesti ta osoba da je traze i tako, sto znaci da treba da se krije?
Meni vise izgleda da ova osoba ne postoji, dali slike od ko zna koga, i sada izmisljaju da je pobego ovde ili onde. A pravi ubica decka je jos uvek u slobodi, i dugo ce ostati, posto ga ocigledno stiti policija.

Milos

pre 9 godina

Marko Markovic, Petar Petrovic, Milos Milosevic... Ovde su se ljudi sprdali pre 2,3 dana na tu temu I tog fantomskog ubicu pre nego sto su objavili ime osumnjicenog(jer se krivica utvrdjuje na sudu), a ovi @#?eni stvarno uzeli I objavili takvu vest. Mislim da je gotovo sigurno ubica neko rodbinski blizak ako ne I iz same vlasti!!

zekan

pre 9 godina

Kako neko ko je "od ranije poznat policiji" moze da promeni prezime ? Valjda postoje neki uslovi , recimo , da nije osudjivan, da se protiv njega ne vodi postupak...Cisto sumnjam da je poceo da se bavi svojim "poslom" pre dve godine .

ex sns

pre 9 godina

Oni misle da su neka banda,neki frajeri? Ubili decka ni krivog ni duznog, a sad cute? Protuve i bitange.Jedino mi je krivo sto je kazna stvarno smesna. Ispada da mozes da ubijes nekog na ulici kolima i da se branis da je to eto, samo saobracajka??! Za 8 g kazne??! Pitanje je,da li je neko u Srbiji ikada i dobio 8 g kazne za ovo delo?

Ivan stojanović

pre 9 godina

Interpolov sajt se azurir u vise navrata dnevno i jedini Marko koji postoji je Marko Milosevic. Zanimljivo...
(onlyplat, 19. avgust 2014 20:57)
Apsolutno si u pravu još uvek ničega nama na sajtu interpola.Još jedna šarada i parada naše vlasti za slep narod

beli

pre 9 godina

ako ja dobro brojim njih 6-oro se vozilo u autu,a ima izjava da se na kameri pre dolaska na brankov most vidi da na mestu suvozaca nema nikoga te da jedna osoba sedi pozadi pa mi tu nesto nije jasno?

sasa jokic

pre 9 godina

U Srbiji su ljudi nacisto podivljali. Jos malo i pocece da se okupljaju na ulicama i traze javno lincovanje.
Vise treba da budete kivni na politicare koji kreiraju ovakvo drustvo, u kome su kriterijumi poremeceni.
Ovaj decko- kriminalac je postao to sto jeste jer je do ovog nesrecnog dogadjaja dilovao drogu, bio vlasnik restorana i uzivao zivot na slobodi, umesto da bude procesuiran.
On je cetvrta, peta ruka ispod Kosmajca, koji je na Zvezdari ziveo u kuci od 2000 kvadrata, sa zatvorenom halom za fudbal, tenis, bazeni, avioni, kamioni i? Gde je sad Kosmajac? Pokeo vuk magarca!
Ovo nije bilo namerno ubistvo, pa se ne moze ocekivati maksimalna kazna, a iz iskustva znamo da nije ni prvi ni poslednji koji je pobegao sa lica mesta.
Ljudi u Srbiji ne vide sumu od drveta, ovaj momak je posledica, a uzrok je okruzenje u kojem zivimo, koje kreiraju oni koji ovu drzavu "vode" vec 60 i vise godina. UDBA!

Glupi Zmaj

pre 9 godina

1. Policija prvo ignorise slucaj sve dok otac pokojnog Luke nije privukao paznju medija. 2. Policija daje stura obavestenja kako su snimci sa svih (8) kamera neupotrebljivi (cemu onda sluze te kamere?) 3. Pritisak na policiju raste. 4. Policija pronalazi da je Mini Kantrimena vozio opasni kriminalac (opasni kriminalci inace voze minije, vw bube i pink reno clio) 5. policija tvrdi kako je u kolima ukupno bilo 6 osoba !? 6. od kojih je 5 preslo u taksi koji ih je sakrio od kamera !? (Baron Milhausen level) 7. Podize se crvena poternica za opasnim kriminalcem koji se ko zna koliko vec krije u Turskoj, i kojeg su svakako vec trebali da uhapse zbog ko zna cega. 7. Inace poternice nema na zvanicnom sajtu. 8. Mnogo smrdi. 9. Samo spekulisem i teoretisem, ali to valjda nije zabranjeno

gradjanka

pre 9 godina

Ne razumem se u posao policije, ali čudno mi je da se objavljuje ovako detaljno saopštenje o potrazi za odbeglim kriminalcem. On sad može da plati da mu se napravi pasoš sa novim imenom, kao i da promeni izgled. Ali, valjda policija zna šta može da se iznese u javnost, a šta ne.

Miloš

pre 9 godina

Svaka cast onome ko je proveravao spisak, stvarno nema ovog, ni pod jednim imenom. 'ajde da damo jos malo fore da vidimo hoce li se to ispraviti, mada mi nesto smrdi u ovom slucaju

Bane

pre 9 godina

@gradjanka
Mnogo ste holivudskih filmova gledali gospodjo ili gospodjice. Predace se on sam, cim potrosi pare i vidi da nema gde. On je tamo pobegao, poneo para koliko je imao (a imam pouzdanu informaciju da mu je restoran lose radio i da je bio u dugovima), malo ce da se krije, a on je tamo stranac, nece imati para da se izdrzava i kada shvati da nema gde i sta vratice se ovde ili ce se predati u ambasadu da bi se vratio o drzavnom trosku. Za nedelju dana, mesec, godinu, nebitno. Mora da se vrati...

Marko Petrovic

pre 9 godina

Ne verujem policiji jos od vremena Slavka Curuvije I Dade Vujasinovic. Prvo su za ubice Slavka Curuvije pronasli nekog Luku Pejovica koji je vec bio mrtav. A po nalazima vestaka Dada Vujasinovic se ubila iz puske ispalivsi dva metka. Setimo se jos I vojnika gardista koji su se "medjusobno poubijali". U slucaju ovog mini morisa I kantrimena mislim da ovaj gangster nie vozio ta kola. Sluzba bezbednosti kreira svu ovu pricu. Nasli su ovog kriminalca koga ce neko u "gansterskom obracunu" da ubije. Ceo nas politicki vrh ima svoje dosije u sluzbi I zato nisu ni otvarali to 2000. godine kada su dosli na vlast. Ne zaboravite da su "zestoki momci" sa beogradskog asfalta imali oceve na visokim mestima u sluzbi. Sve se to zna odavno a sada se prica kod Milomira Marica u Cirilici. Ne zelim da pominjem imena. Tek jedan se politicar skloni u Bosnu,drugi u Crnu Goru,pa onda na poternici a sada evo ih ovde pored nas.Sve se desava u reziji sluzbe bezbednosti.

PeaceWho

pre 9 godina

Ja sam poprilicno siguran da je vozio Mini. Tipican izgled jednog vlasnika pomenutog vozila, a i tipicno ponasanje za volanom tih urbanih sinova.

Zašto su uvedeni biometrijski pasoši i IBM sistem

pre 9 godina

Izgubljen pasoš, odmah po prijavljivanju OUP koji ga je izdao, poništava se u bazi podataka. Na graničnom prelazu, prilikom izlaska iz Srbije, granični policajac skenira svaki pasoš (biometrijski, naravno), i ako je pasoš poništen, osoba ne može da izađe iz Srbije, već se, po automatizmu, privodi.

Jo Jo

pre 9 godina

@Miki,
"Izgubljen" pasoš se, pri vađenju novog automatski proglašava nevažećim. Druga je stvar ako imaš "jaka leđa", ili npr. potplatis nekog u policiji da ga ne proglase nevažećim. Mislim da samo kriminalci i političari mogu da imaju dva ili više važećih pasoša. Normalni ljudi svakako ne mogu da imaju te povlastice. Pitanje koje se postavlja je ko štiti ovakvu bagru!

alen

pre 9 godina

mog oca je jedna ubila presla na crveno sa 120 na sat i dobila godinu dana uslovno jer je imala veze u policiji i sudu...e moja drzavo i to posle 8 godina tuzenja.

NV

pre 9 godina

Glavno pitanje je zasto ovakvi, tzv. zestoki momci, nemaju hrabrosti da snose odgovornost i da se suoce sa posledicama nego beze ko p. Ako vec glumis facu - glumi do kraja.

Jim Jefferies

pre 9 godina

@(Jakov, 19. avgust 2014 23:52): ovaj dečko je osuđivan i to ne jednom- kako je uspeo da promeni prezime (sledeći tvoju ekspertizu)?

ivanP

pre 9 godina

"... jedan na ime Marko Milićev, a drugi, čiji je nestanak prijavio prošle godine pre promene prezimena, na ime Marko Marković."
Građani Srbije m.da otegnu da izvade pasoš, tri puta treba da čekaš red, a ovaj kao da je dobijao uz Bus Plus.


"... jer je 10. avgusta letom za Istanbul u 12.25, sa svojim pasošem napustio zemlju. Imao je avionsku kartu u jednom pravcu."
Pa zar nisu juče objavili da ima turistički aranžman do 21. avgusta. A karta u jednom pravcu?

Swedenonline

pre 9 godina

Znate kako je, sva hajka na policiju je ucinila da se isti oseti nekomforno i da su mu u tragu, saznaje preko medija previse i bezi iz zemlje. Da se policija nije morala ofirati previse mozda bi jos bio u zemlji, cak i uhapsen. Nema sanse da bi policija u Svedskoj nasela na pritisak javnosti, samo bi hladno rekli, sekretes i radili neometano.

bez_cenzure

pre 9 godina

Žalosno je da do istrage i raspisivanja potjernice ne bi ni došlo da nije bilo pritiska javnosti i vlastitih istraga pojedinih medijskih kuća. Tek nakon pritiska javnosti državne institucije tj. MUP su počele raditi svoj posao. Kakav užas od države!

adam

pre 9 godina

Sve je ovo prazna priča bez materijalnog dokaza- automobila! Kako sad stoje stvari i on i jataci mogu da budu potpuno mirni jer policija nije ustanju da nađe automobil, kao što nije bila u stanju da nađe pravog izvršioca nego je poturila ovaj šljam.

mile

pre 9 godina

Bilo bi mnogo zainteresovanih da odrobijaju to delo, pretpostavljam da nisu male pare u pitanju, ali ovaj lik je bio podesniji od običnih konkurenata. Ima rutinu i verovatno dobru komunikaciju sa represivnim aparatom od pre pa je direktnom pogodbom dobio posao.

Wattie

pre 9 godina

Da ga je ubio sa predumisljajem, zvao bi se E.T. vanzemaljac i trazili bi ga na Olderonu. Policija nam je raspad do bola ali kao i sve u ovoj drzavi, niko ne preuzima odgovornost i sve je sjajno. Vest je inace bila poznata u nedelju, a drzana je do ponedeljka zbog tiraza. Toliko o nama.

Jova

pre 9 godina

Sta prica ovaj Mega doktor i dalje nema poternice na Interpol listi ??????????
A i sta je sa Dragoslavom Kosmajcem za koga je AV rekao "Kako je moguće da svi znamo ko je najveći narko-bos za ceo Balkan, da on živi u Beogradu i da još nije uhapšen"

Nismo zaboravili AV

precanin

pre 9 godina

Ovakve saobracajne nesrece desavaju se najcesce iz nehata, nepaznje i brze voznje. Ovo je mogao da uradi i covek koji nema kriminalnu proslost, u ovom slucaju uradio je covek koji je poznat policiji i koji snosi odgovornost najvise sto nije stao i pomogne povredjenom mladicu ! Jer do sada niko jos nije napisao da li su mladici koji su gurali pokvareni auto imali trokut u funkciji ili ogrnute fluorescentne prsluke kako bi bili vidljivi na toj strani puta !? Moguce da su svojim telima zaklonili migavce i zadnja svetla? U svakom slucaju treba pocinioca ove nesrece najstrozije kazniti sto nije stao i pruzio pomoc povredjenom mladicu ili odmah odvezao u najblizu bolnicu !

Velika Mostanica

pre 9 godina

Sve pohvale policiji sto je za tako kratko vreme indetifikovala ubicu.
Apsulutno sam sigurna ce pocinioca brzo isporuciti.

MareMiniMoris

pre 9 godina

"Malo sam tezi na pogodbi, ali kad dam ruku to je to. Neka samo policija smisli najbolji moguci scenario tipa bezanje kroz 10 drzava i na kraju naravno hapse me."

prst na celo

pre 9 godina

Ma on ima dva pasosa, kriminalac je, diler...ima covek veze. Zasto? Zato sto mu "zakon" Srbije to dozvoljava. Ovde se od zakona odstupa, drustvo je iskrivljeno (cast i postovanje izuzecima), moze da radi ko sta hoce, samo ako ima kliker i ako dovoljno zeli. Ovo nije najgora drzava, ali jeste drzava u kojoj vlada opsti haos, politicari izigravaju ludila, patetisu, prave predstave, pozornice... muljaju koliko stignu i koliko ne stignu, policija daje prevremene iskaze i informacije, zatvorske kazne su smesne i potkupljive, a mesta u zatvorima nema, zatvorenici sede skrstenih ruku na grbaci naroda, a mediji obasipaju glupostima, totalno nebitnim stvarima iz javnog zivota, zaglupljuju narod, npr pisu o poternicama koje ne postoje... Farma, Grand show i turske serije su najgledaniji. Ovde se ljudi bave tudjim zivotima, a svoje zivote zapostavljaju, pasiva. Duhovnost izumire, povrsnost i jezik koji je brzi od pameti su sve vise in. I nabrajanja bi mogla ici u nedogled. I onda se mi pitamo i cudimo kako se ovo desilo. I zasto. Ocekujemo da je ovaj covek zbog svoje savesti trebao stati i pomoci. Da, ja bi, verovatno i dosta vas, ali ne bi svi. Kada covek treba da se pozove samo na svoju savest i empatiju, situacija je nepredvidiva. I ko je kriv? On je kriv isto koliko ovo drustveno i drzavno (ne)uredjenje.

b

pre 9 godina

oca mog druga je ubila džukela sa 3 (tri) promila alkohola u krvi tako što je izazvala direktan sudar u 6.30 ujutru ulaskom u suprotnu traku pri brzini od 120km/h. ubica je vozio mercedes, čovek koji je stradao punta. ološ pobegao u italiju na godinu dana i po povratku osuđen na godinu dana. iz italije se cenkao preko advokata, a pri tome je dve godine pre ovog ubistva na isti način ubio i takođe bio pobegao u italiju, samo je za to prvo ubistvo osuđen na uslovnu kaznu. pišem o ovome zato što bih voleo da mi, građani srbije, učinimo nešto da se u ovoj zemlji sretnu pravo i pravda i da zakoni počnu da važe za sve

D61

pre 9 godina

Dan po aktuelizaciji slučaja detaljno sam opisao najverovatniji scenario, na istom ovom mestu, sa istim nick-om... A kaže: ispostaviće se da je nesreću izazvao diler, duzan drzavi godine zatvora i jos koječega, pobeći će preko granice, pa ako ga ikad uhapse, a nije im u interesu da ga traže, jer kompletna policijska garnitura, koja brani počinioca ili počiniteljku, da bude politički korektno, znači počiniteljku, odeeee... A i uz njih ima još kandidata.

VOJVODINA

pre 9 godina

Ovo krivicno delo ucinjeno iz nehata u zakonitom postupku dosada su izrecene kazne oko 1 god. U Horgosu stoji sestostruko ubistvo niko i ne spominje, molim ? ZNACI KADA SE HOCE MOZE SE RASVETLITI ZLODELO.

Zmaj

pre 9 godina

Tesko je poverovati da oni sto rade u Interpolu nisu ažurni što se tiče poternica. Pa zbog hitnosti se te poternice ažuriraju svakih par sati. Ako odete na Interpolov sajt i kliknete gore desno na Wanted persons pa izaberete desno u padajućem meniju Srbiju(iznad menija piše Wanted by -Traži se od strane:), videćete da ima samo 13 osoba koje traži Srbija, a da je jedini Marko onaj što je nosio gajbice. Ovo je velika sramota za policiju Srbije. Pa nisu građani Srbije maloumni pa da ne znaju pogledati ko je na crvenoj poternici Interpola. Smene bre odmah!

Andjela

pre 9 godina

Napisacu nesto, sto ce mozda da zvuci cudno, ali na kraju krajeva drzava je kriva za sve ovo. Da se postuju mladi koji rade, koji se skoluju, oni ne bi vozili stare "lade" koje se raspadaju, nego bi vozili normalna vozila, a kriminalci bi bili gde im je mesto.

Vise od dve decenije u Srbiji se mlatimo sa tom kriminalnom scenom, kao da su oni nesto vazno. Od one emisije "crni biseri" koje je i vrsila popularizaciju tih propaliteta pa do danas.

Vreme je da se u Srbiji stvari preokrenu. Da takve osobe budu na marginama, da se njima bave policija, psihijatri, psiholozi, vecernje skole, centri za edukaciju, a da konacno pocnu da se postuju prave vrednosti, ono sto nas i cini ljudima, ono sto cini jedno drustvo ponosnim...

hahahaha

pre 9 godina

Ne postoji poternica na sajtu Interpola, proverih upravo. Danas je 20.8.2014. i trenutno je 8:45. Ovi iz Interpola baš nisu ažurni...

Koga bre lažete više, jel vas nije sramota da tako nisko lažete?! Pa ti podaci se lako provere...

POGLEDAJTE SAJT INTERPOLA

Natalina

pre 9 godina

Auuuu mi smo ustvari mnogo pametna nacija! Ili samo volimo u sve da se mesamo... Vazno je da on bude uhvavwn pod kojim god prezimenom!

Jakov

pre 9 godina

@Jim Jefferies:
Zato sto zavisi za koja krivicna dela je osudjivan i koliko je proslo vremena proslo od isteka presude. Cak i osobe koje su pocinile krivicno delo silovanje na primer, mogu posle 10 ili 20 godina ili ne znam koliko tacno, da promene ime. Najbitnije je da se u trenutku podnosenja zahteva ne vodi nijedan krivicni postupak protiv podnosioca zahteva i da isti nije na uslovnoj.
E sad, to sto se u Srbiji sve moze i sto je on verovatno nesto muljao je sasvim drugo pitanje... i za sve to treba spovesti istragu i istog procesuirati. A opet, ne napadajte nekoga za stvari koje su u granicama zakonskih okvira ne samo u Srbiji nego i u Evropi i dalje.
Jos jednom - problem je u ovom slucaju "imena" da isti poseduje dva imena kojima saobraca, jer je to svuda protivzakonito. Ko mu je to odobrio i zbog kojih razloga?
Prijatan dan!

Mile Šupić

pre 9 godina

@Petar: Nije on očinio krivično delo u Turskoj , da bi mu se tamo sudilo. On je krivično delo učinio u Srbiji i mora da odgovara ovde.

Savo Derikonja

pre 9 godina

@bez cenzure:Vi ste očigledno u velikoj zabludi. Pa ne radi polici zbo ničijeg pritiska. Oni rade po službenoj dužnosti , što im je to posao. Nije mogla policija da raspisuje nikakvu poternicu , dok nije otkrila počinioca krivičnog dela. Kada je to urađeno i utvrđeno da se nalazi u Turskoj onda je i raspisana crvena poternica.

Danilo Đokić

pre 9 godina

@prečanin: Niko ne poriče da se saobraćajne nesreće najčešće dešavaji iz nehata , nepažnje i brze vožnje. Ali ako neko konzumira alkohol celo veče , zatim sedne za volani uz brzu i bahatu vožnju izazove saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom , a pri tom ne stane da povređenom ukaže pomoć , e to je teško krivično delo. Još ako se uzma u obzir na koji način je izbegavao da ge ne snime kamere , pa pretnja taksisti da nikom ništa ne govori i na kraju bžanje iz Srbije , sve su to otežavajuće okolnosti.

nemam pojma

pre 9 godina

Ovo je klasican scenario koji pamtimo iz udbaskih devedesetih a nastavlja se i danas. Istaraga kasni, podaci sa snimaka nejasni, kraden auto, lazne tablice, ortaci iz auta sitni dileri...Dali mi fore par dana da nestane sa dva pasosa, oba verovatno validna, gubi mu se trag u Turskoj... Sve u potpisu Udbe, iskusna i vec razradjena obavestajna shema. Na kraju ce biti, taj i taj, upucan negde tamo, i kao nema vise...Ovaj film nema kraja, a i razrada mu malo dosadna.