Četvrtak, 31.07.2014.

16:19

"Imaćete knjige, plaćajte struju"

Premijer Vučić izjavio je da će država do 1. septembra obezbediti besplatne udžbenike na albanskom jeziku, ali je poručio da Albanci moraju da plaćaju struju.

Izvor: B92

"Imaæete knjige, plaæajte struju" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

108 Komentari

Sortiraj po:

Držite-me-pašću

pre 9 godina

Realno, ako već nacionalne manjine treba da imaju sva prava kao i većinsko stanovništvo, onda to podrazumeva i jednake obaveze za sve, EPS je vlasništvo svih nas koji živimo u Srbiji i svi mi, shodno tome, moramo da se staramo o njemu. Što se mene tiče, Vučić je ispravno postupio, mislim da je takva odluka mogla i davno pre da se donese.

Profesorka

pre 9 godina

Svi bez izuzetka moraju da plaćaju obaveze, a premijer zna da je osnovna škola obavezna i uticaće da se odštampaju knjige na jezicima svih manjina, pa i za Albance u Preševu i Bujanovcu.

Zoran

pre 9 godina

Živkoviću, uspori malo sa napadanjem. Nisi se baš pokazao dok si harao Srbijom. Ostavi čoveka da na miru izvlači Srbiju iz krize u koju su je dovele demokrate.

NennaT

pre 9 godina

Naravno da treba da placaju struju.kako drzava svoju obavezu izvrsava i salje knjige na albanskom jeziku,a za koju znaju da pitaju jer smatraju da ih zakonom sleduje, mogl ibi i da postuju sve ostale zakone i pravila ove zemlje u kojoj zive i da izmiruju svoje obaveze za struju.

AR

pre 9 godina

Premijer Vucic je samo jos jednom dokazao koliko je spreman za saradnju sa drugim politickim partijama , uvek je tu da odgovara na postavljena pitanja.

Pravda

pre 9 godina

Zivkovicu, iskompromitovao si se ti za ceo zivot. Jos samo da se sazna za firme koje si kupovao i unistio za vreme privatizacije, pa ces onda razmisljati o tome, a ne o navodnim plagijatima.

agronom

pre 9 godina

Stvari polako dolaze na svoje mesto, u saopstenju nema nikakvih nejasnoca sve ce se resavati u hodu i verujem najbolje po gradjane Srbije koji ovoga puta nece biti iznevereni.......

osmeh

pre 9 godina

Ako smo svi u obavezi da placamo struju, vodu komunalije onda zakon vazi i za manjine, da zive u Nemackoj isto bi placali struju ,vodu, komunalije...............

agronom

pre 9 godina

Dok je Ds bio na vlasti niko nije ni pokretao postupak protiv Miskovica, Pitam se zasto? Svima je jasno o cemu se radi, ova vlada ce do kraja svog mandata biti ponosna jer ce na sledecim izborima imati i vece poverenje gradjana......

Sinbad

pre 9 godina

" Sigurno Srbija nije platila muziku kao ni sedviče. Nijedan moj ručak ili večeru nije platila Srbija ni građani", rekao je Vučić. Zar nevidis narode koliko sam ja skroman,nema niko skromniji od mene,ja sam najskromniji,ajde narode divi se mojoj skromnosti,poklonimo se mojoj skromnosti,nemoj neko da ne primjeti moju skromnost...

osmehtastine

pre 9 godina

Dopada mi se i izjava Vucica u kojoj kaze 'Srbiju nemorate da volite ali morate da je postujete' Ako svi placamo struju zasto bi Albanci dali sebi za pravo , da to nerade, to im niko nebi dopusto pa cak i u Albaniji, zakon vazi za sve a obaveze su obaveze.........................

PRAVA IN OBAVEZE

pre 9 godina

Svi U Srbiji imaju ista prava i obaveze bez obzira na naciju, veru, seksualnu opredeljenost,bogastvo, i albanska deca zaslužuju besplatne udžbenike ali i albanci treba da plaćaju državi u kojoj žive poreze,doprinose, struju, rtv pretplatu.

Enrike

pre 9 godina

Mnogi poslanici se hvataju za objavljivanje ugovora sa Fiat-om a ustvari bi trebalo da se pokriju ušima jer je to katastrofalan ugovor koje su njihove stranke iznele u vreme dok su bile na vlasti.

ja

pre 9 godina

prava nacionalnih manjina su civilizacijska tekovina i nema nista pogresno u tome. placanje onoga sto se potrosi ukljucujuci i struju je takodje civilizacijska tekovina. cela ta prica je skroz u redu a oko sadrzaja udzbenika nemojte se brinuti, to skolovani strucni ljudi rade a ne napaljeni politicki fanatici!

bora

pre 9 godina

Prodavanje magle za široke zaludjene mase!Niko mu dole ništa neće platiti,ništa im ne sme i on to dobro zna!!Bruka i sramota više od ovog glumatanja.

Olgica

pre 9 godina

Cemu vise negativni komentari,pustite ljude da rade svoj deo posla onako kako oni smatraju da је nајbolje,nase je samo da ih podrzimo jer nece sigurno uraditi nesto na stetu svih nas.

Ras

pre 9 godina

"Ne mogu da kažem koliko noći ne spavam i tresem se zbog svakog ispaljenog metka, nadajući se miru na istoku Ukrajine, jer to bi rešilo probleme Srbije."

Neverovatno...

pseudo_slucajno

pre 9 godina

Odakle ovima da oni ne placaju struju. Sa druge strane to je problem EPS. Ako im oni ne obustave isporuku neka posluju sa gubitkom.
Neka nasa vpada sedne u famozni autobus i ode u Presevo i pocne da se bavi problemima gradjana Sebije juzno od Beograda.

Ivan

pre 9 godina

[quote]Poslanik Kamberi na to je odgovorio da će sačekati 2. septembar i dodao da nigde nije video da je ostvarivanje prava manjina uslovljeno plaćanjem struje.[/quote]

Nigde na svetu se plaćanje struje ne dovodi u pitanje. Eto, toga ima samo u Srbiji. A Albanci to koriste i čim im se to pomene počnu da pričaju u pravima manjina, kako su ugroženi i tako dalje.

Srbiji Nema Spasa

pre 9 godina

koliko se secam busali ste se u grudi da ste vi doveli fiat. sada kazete da niste. rekli ste i da cete obelodaniti ugovor sa fiatom. sada kazete da necete.

deki

pre 9 godina

Hahaha, cigam komentare i ne mogu da poverujem sta citam.. izvini B92 redovno vas citam i gledam (i pored toga sto ne zivim u Srbiji niti sam rodjen tamo) mnogo postujem vas kao, slobodno mogu reci, najkvalitetniji medij u Srbiji ali kada bi imali isto takvu "publiku" e to bi onda bila prava prica.. u ovoj kolicini i ovakve vrste negativnih komentara srpska vlada nije dobijala ni od ratnih neprijatelja devedesetih. Mislim da ni jedna vlada na svetu nema ovoliko "domacih neprijatelja". A da se mi Srbi malo zapitamo zasto smo naj nesrecniji narod? Prst na celo hejteri!

Helen

pre 9 godina

Premijer je u pravu, albanci treba da placaju struju kao i svi gradjani ove zemlje. Knjige na albanskom ce dobiti besplatno jer Srbija postuje prava manjina.

Салвадор Дали

pre 9 godina

Коначно у Србији се примећује да се нешто дешава, да неко покреће ову државу са мртве тачке. Све заслуге наравно иду господину Вучићу. Волео бих да живим у сређеној, правној и савршеној држави и мислим да овај пут води ка томе.

Bosnjak

pre 9 godina

Svaka ti cast Vucicu sto si im rekao za struju,oni bi da imaju veca prava od Srba,a da pri tom nijedan dinar nedaju Srbiji nizasta.Dobro je ova Srbija postoji ikako kolko je na sve nacine podkradaju.Uveren sam da ce ova vlada da tome stane na put.

samo urbano

pre 9 godina

na b92 vise nema smisla komentarisati zbog sve samih sns i opozicionih botova ciji se komentari objavljuju po kriterijumu sto gluplji i zapaljiviji,to bolji.
laku noc!

nexho

pre 9 godina

stampaju se udzbenici za manjine pocev od slovaka rusina do albanaca, po cijem nastavnom planu i programu nece valjda slovaci ili albanci da uce srpsku istoriju a nece svoju ili obratno uce svoju a ne srpsku

Outsider

pre 9 godina

Vlada samo zna da kaze placajte, ali sta ako narod nema da plati? I jos hoceju da smanje penzije za 10%. I jos treba da poskupi struja. Pa ko, osim drzavni radnici, ce imati da plati sve racune? Sta misli ova vlada?

Mladen

pre 9 godina

Placanje struje i svuh drugih dazbina je normalna pojava u normalnim drzavama,pa ne vidim zasto bi to bilo drugacije i kod nas bez obzira koje ste nacionalnosti!

bezimena

pre 9 godina

Kakve veze imaju knjige i (ne)plaćanje struje!?

Zašto tim tonom nije razgovarao sa najvećim PORESKIM dužnicima?







AV se i dalje ponaša, kada je u kontri, kao opozicija, ali neće još dugo.

nenad1301

pre 9 godina

Ako su nacionalna manjina u Srbiji ne mogu se ponašati drsko prema obavezama koje kao i ostali imaju prema državi. Srbija je jedna od retkih zemalja u kojoj se prava nacionalnih manjina poštujuna zavidno visokom nivou.
(Milica juzni, 31. jul 2014 19:30)
Ali zato Kamberi kao pravnik izjavi da nijedna deklaracija o ljudskim pravima na koja se poziva kad pita za udženike ne reguliše pitanje plaćanja struje.To će sutra u Bujanovcu sa njim da rasprave njegovi sunarodnici koji će ga pitati zašto je terao zeca a isterao vuka.

radio_vihor_zove_anđeliju

pre 9 godina

Otvoreni odgovori na otvorena pitanja, bez skrivanja iza nekoga i necega!
(Milisav, 31. jul 2014 16:53)
Ovako može da im odgovori samo čovek kakav je Vučić koji o svim temama govori otvorena i bez maski i prikrivanja.Sve teme su otvorene,do najsitnijeg detalja i ogoljene do prave suštine.Ovako kad čovek pogleda sa strane ispade da je Živković najveći opozicionar, vala teško opoziciji ako ih predstavlja Živković.

jedan

pre 9 godina

Klupko malverzacija od 2000 do 2012 ce biti razjasnjeno , kako i pise u saopstenju tu nema ni kraja ni pocetka ali nadam se da ce istina izaci na videlo.......

tomi

pre 9 godina

Kakva manifestacija politicke i nacionalne impotentnosti. Srami se. Koga ima ti da molis da placa struju, valjda je tu drzava da utera dug.

Zoca

pre 9 godina

Ne vidim ništa loše u tome što je premijer objasnio albancima. Pozvao ih je da poštuju državu u kojoj žive i da izmiruju svoje obaveze.

goranboric

pre 9 godina

Sve sto ce se raditi u narednom periodu ce samo biti povecanje poverenja gradjana sve je dostupno na uvid, svaki tok novca ce biti jasan....

radnik

pre 9 godina

U Srbiji se gidišnje ukrade struje u vrednosti 100 miliona evra a ukupan dug građana i privrede za neplaćenu a isporučenu struju je oko 800 miliona evra.

Melenci

pre 9 godina

MILICE,oni su nacionalne manjine ne zato sto su manje vazni od vecinskog naroda,vec zbog brojnosti.A kakva pa to oni imaju veca prava?Sto juznije to tuznije!Tom narodu treba pomoci,a ne dovoditi njihova prava u pitanje.Sto se ne okomis na direktore koji su krali struju?

DarinkaSG

pre 9 godina

Vucic je prvi nas politicar koji je javno imao hrabrosti da pozove albance sa Juga Srbije da ispunjavaju svoje obaveze prema Srbiji i placaju struju, svi su do sada to tolerisali sto nikako nije bilo pravedno prema svima nama. Do sada je taj manjinski narod samo trazio svoja prava a nije ispunjavao ni jednu obavezu. Konacno cemo svi biti jednaki pred zakonom.

Svetlana

pre 9 godina

Ko je dobro slušao,Premijer je svima direktno odgovorio, a ne razumem šta je toliko čudno što i manjine moraju da plaćaju struju? Da se o tome vodilo računa ranije, bila bi nam struja malo jeftinija.

Gubernator

pre 9 godina

Osnovna škola je obavezna i država zna da mora da odštampa knjige na jezicima svih manjina, ali isto tako, i ti Albanci na Kosovu moraju da ispunjavaju svoje obaveze i plate struju. Lepo im je rekao premijer!
(Nenad, 31. jul 2014 18:55)

Hahahahah, alo botu, nije lepo da lupas gluposti. Informisi se prvo, pre nego sto ovako obrukas gazdu Vucica.
Albanci sa Kosova NE MORAJU da placaju struju Srbiji, tvoj velicanstveni gazda je mislio na Albance iz Presevske doline.
Ali ovo 'Lepo im je rekao premijer!'. aaaaahahahahahahah smejem se vec pola sata. Greota!

NOC- U - BELOM - SETENU

pre 9 godina

Gradjani Srbije ce danas imati priliku da cuju odgovore Aleksandra Vucic na postavljena pitanja poslanika.Nikada nije bezao od javnosti i ovo je jos jedan u nizu primera, jer ce poslanici dobiti odgovore na sva pitanja koja budu postavili uz direktan prenos koji cemo mi gradjani moci da vidimo u direktnom prenosu. Samo vereujem da ce tu biti postavljenih pitanja koja ce imati provaktivnu konotaciju, od strane opozicije. Ali Vucic i ministri su spremni i na takve okolnosti, to ce ciniti oni koji su nas i doveli do ove skoro ne moguce situacije.

msc.Milos

pre 9 godina

meni i dalje nije jasno sta je on ispunio od svih inih obecanja??
rekao ukida tv pretplatu. nije se desilo
rekao pokazace ugovore bivsih vlasti. sada otvoreno kaze da ne moze??! zasto??
rekao pokazace ugovor o er srbjji. nije se desilo.
rekao obracun sa tajkunima. kojim?? svi su na slobodi a jos im sada daje direktorske funkcije.
rekao obracun sa korupcijom, svi koji su optuzeni oslobodjeni su.
samo prazne price i pretnje.

ceo ovaj govor i odgovori su smesni i jadni. sta je uradjeno? nista! sta su rezultati? nema ih!

sve vlasti su ovde iste. neuki zanatlije ogrezli u kriminal, lazi i prevare sa kupljenim zvanjima i priucenim frazama za predstavljanje sirokim masama... nije vise ni zalosno. sada je ovo najcrniji humor...

"doci ce vreme kada pametan zacuti, budala progovori a ku*va se obogati" e to vreme ovde traje 70godina....

ko vas ne zna skupo bi vas platio

pre 9 godina

@presevo

Nadjite pare za struju iz istog izvora iz kojeg nalazite stotine hiljada evra za podizanje "spomenika" teroristima. Ako imate para za "spomenike" ili ranije za oruzje, imate i za struju a i za otvaranje radnih mesta. Sta bi vi? Da kao vasi sunarodnici sa Kosova zivite na tudjoj grbaci decenijama, da vam drzava izgradi puteve i fabrike a vi da izbegavate placanje racuna, poreza i da se bavite nacionalistickim izivljavanjem, izmisljanjem istorije i planovima za otcepljenje?

8+554

pre 9 godina

Ma mozete vi njega da pljujete kol'ko 'ocete, al' ovaj covek barem nesto radi za ovu drzavu, za razliku od bivsih vlasti pocev' od Milosevica pa na 'vamo. Cesto vidjam po komentarima kako se Djilas hvali pa se svi hvataju za most na Adi cija se cena jos uvek ne zna. Podrzavam Vucica u svemu sto radi, zato sto bi sve mere koje on sada uvodi bile bar duplo blaze da nas nije ukopala stara vlast. Dok su ovi sve unistavali pa nam davali po malo da zamazu oci, vama je bilo lepo, a sad kad sve to treba da dodje na naplatu svi se bune. Pa izvin'te molim vas, ali sta bi ste vi? Ocete lep zivot, al' necete da se krene sa novim, boljim zakonima, to nema nigde. Sto kaze nas narod: ocete da se j......e, a da vam ne udje.

Popovicki

pre 9 godina

Ne pokušavajte da priču o udženicima i struji dovedete u kontekst nepoštovanja ljudskih i manjinskih prava jer nije reč o manjinama već o neplatišama. Ona poslanica iz Ruskog Krstura se fino našalila sa premijerom i baš je primer Rusinske manjine poslužio za primer Albancima sa juga. Kako Rusini i Slovaci doživljavaju Srbiju kao svoju zemlju tako isto treba i Albanci i ćao. Svaka čast premijeru što je pokazao koliko ceni manjinske zajednice koje poštuju državu Srbiju a oni koji ne poštuju s pravom opominje. Ni po babu ni po stričevima. Čovek je realan- ko zaslužuje pohvalu biće pohvaljen ko zaslužuje kritiku biće kritikovan.

Ljiljana Stojanović

pre 9 godina

A za one koji ne znaju, Šaip kamberi je poslanik sa JUGA Srbije a ne sa Kosova. A ta Vučićeva prića, kao i sve ostale, sa udžbenicima i naredjenjem Albancima da plaćaju struju bila bi msešna da nije žalosno paradiranje ne znam čime. Baš me zanima kakv će biti odgovor Albanaca na njegov ton, hi hi hi

terrible

pre 9 godina

Ја сам мислио - не плаћаш струју искључе ти струју.
Оно у реалности - не плаћаш струју премијер ти мало запрети.

Darko

pre 9 godina

Po obicaju, ovaj demagog nije ni na sta konkretno odgovorio ...
Sramota je i gledati ovakvo obracanje prrmijera jedne drzave parlamentu i biracima.
Ovakva sujeta, bezobrazluk i iskompleksirana tirada odavno nosu vidjeni na ovim prostorima.
Stidim se ovakvog premijera, ovakve Vlade i ovakve skupstine !

Leka

pre 9 godina

A zasto te knjige moraju da se odstampaju? Neka budu lepo u elektronskom obliku, jeftinije je. Pa cak smo i mi neka bezvezna upustva za ocenjivanje komentara na sajtovima i satnice dobili u elektronskom obliku.
Mada i za to treba struja. Struja mora da se plati!!

Milica juzni

pre 9 godina

Ako su nacionalna manjina u Srbiji ne mogu se ponašati drsko prema obavezama koje kao i ostali imaju prema državi. Srbija je jedna od retkih zemalja u kojoj se prava nacionalnih manjina poštujuna zavidno visokom nivou.

Adams

pre 9 godina

Cini mi se da nije tesko Vucicu sto ima da odgovara na pitanja koliko ce mucenicima da bude tesko da pitaju. On na sve ima odgovor.
Da znaju poslanici a da zna i narod. Nema lazi nema prevare. Gledajte!

nindza ratnik

pre 9 godina

da li je vucic odgovorio bar ns jedno pitanje? ah da jeste na ono za donatore, kakav prevarant,al ako moze mu se, kad mu je zivkovic najveci oponent, pukli smo ko tikva.

Nikola

pre 9 godina

Pa ugasite im struju!!! Eto resenja. A ako im ne odgovara neka se slobodno vrate u Albaniju pa neka tamo neplacaju struju... Licno cu da im platim nekoliko karata u jednom pravcu!!!

Joka

pre 9 godina

Pa gospodine Kamberi , vi kao da ste pali s Marsa. U svim normalnim drzava svaki stanovnik je duzan da izmiruje obaveze prema drzavi , tako i da placa struju. Godinama ste privilegovani. Nasim ljudima se sece struja zbog neplacanja. Red je da se i kod vas uvede postovanje obaveza prema drzavi u kojoj zivite i to tako sto cete za pocetak poceti da placate struju.

Mirka Lj

pre 9 godina

Da sam na Vucicevo mesto i sam bih se iznervirao . neko ti daje novec i ti treba sta ? Da se nadjes uvredjen, da odbijes jer sta? Novac nekih drugi h je lepši samo je pitanje kada ce da stigne.

fen

pre 9 godina

@presevo, ako nemas da placas struju nemoj ni da je koristis. Jako jednostavno. Drzava ne treba da investira jer je to bilo samo u socijalizmu. Vase lokalne vlasti treba da stvore uslove koji ce privuci investicije. Ali oni vise vole da grade spomenike, raspiru nacionalizam umesto da pomazu gradjanima. Zato se njima obrati jer nemas za struju. Mada ne verujem da nemas cim koristis internet, racunar...

Liba

pre 9 godina

Citam i ne verujem da ima onih ljudi koji zaista imaju nestio protiv Arapa investitora. Aman ljudi za Boga miloga ...sta vam je? Kada cete poceti da mislite sire , na drzavu, na narod, na buducnost. Ovo je stvarno apsurdno.

istom merom

pre 9 godina

"Od ovih žutih u istoriji Srbije nije bilo većih bitangi, ološa i lopurdi."
(Dalibor ARCS, 31. jul 2014 17:22)
Gospodine, vi ste politicki ***** od coveka!

Nenad

pre 9 godina

Osnovna škola je obavezna i država zna da mora da odštampa knjige na jezicima svih manjina, ali isto tako, i ti Albanci na Kosovu moraju da ispunjavaju svoje obaveze i plate struju. Lepo im je rekao premijer!

nikolinjo

pre 9 godina

konacno mora da se zavede red u drzavi ukoliko zelimo da zivimo bolje i zato mislim da cvrsta ruka premiera jeste dobra i da samo tako mozemo ocekivati dobre rezultate rada ministara

Gor064

pre 9 godina

Ma obaveze moraju da se plaćaju tu nema priče i to svi bez obzira ko je u pitanju. Ali tu se pojavljuju 2 problema : prvi, sto država vrlo lako otpisuje dugove ( zadnji primer je pretplata ) pa više niko ništa ne placa, i drugi je taj sto ni država i njena preduzeća ne plaćaju obaveze. Verujem da kad bi se uzeli podaci ko su najveći duznici za struju, da bi isplivala mnoga drzavna preduzeća i ustanove.

Bona

pre 9 godina

Izvinite , ali ja mislim da samo nenormalan covek moze da ima nesto protiv investicija Arapa u Srbiji. Kome moze da odgovara ovakvo stanje u Srbiji, kome?

Dama bez blama

pre 9 godina

Gledam i milo mi je sto je rekao onom albancu u vezi placanja struje. Cist bezobrazluk je njihovo nepostovanje drzave kao osnovne institucije, posle Boga. Struju da pocnu da placaju.

A.

pre 9 godina

Vučić je rekao da će predložiti izmene Zakona o finansiranju političkih stranaka, kako bi stranke mogle da se bave humanitarnim radom.

Može, ali samo stranke koje nisu bile, a nisu ni sada na vlasti.
Licemerno je da nam kroz humanitarni rad pomažu oni koji su nas dovde doveli.

Nikola

pre 9 godina

Drzava treba da reaguje. Ne mogu Albanci da se ponasaju kako hoce u Srbiji. Oni vec odavno jednim delom bojkotuju drzavu, bojkotovali su popis, ne placaju struju i jos dosta toga. Stanite im na put!!!

Dalibor ARCS

pre 9 godina

Od ovih žutih u istoriji Srbije nije bilo većih bitangi, ološa i lopurdi. Čak i oni mali miševi zadrigli od žderanja i pića gledali su bar da se uvale u upravne odbore javnih preduzeća

only fools and horses

pre 9 godina

Ako Srbin i Albanac ne plaćaju struju, i EPS iseče struju Srbinu a ne i Albancu onda je jasno ko je tu diskriminisan po nacionalnoj osnovi.
Nema šta država da moli i ubeđuje nekoga da izvršava svoje obaveze. Ako neko ne plaća struju godinama, ista ima da se iseče i tuži se za dug. A ti izgovori da država tamo nije obezbedila radna mesta ne važe. Kako bi bilo da neko uđe u prodavnicu, uzme robu i kaže - ne mogu da ti platim, država mi nije obezbedila posao.

crni domino

pre 9 godina

Trazi da se placa struja, sto je u redu, a sto svakog meseca salje silne milione evra na Kosovo i u Bosnu; o tome ni da bekne!?
A pare sigurno idu!

Ivan Novkovic

pre 9 godina

Kako premijera nije sramota da prebacuje odgovornost na prethodne vlade? Ako nece da ispravlja propuste ranijih vlada nije trebao ni da se kandiduje. Nepokazivanje ugovora na koje se trose pare poreskih obveznika je cist banditizam.

MissvMary

pre 9 godina

Bas mi je drago sto je premijer trenutno u skupstini i odgovara na pitanja poslanika. Nikada nije bezao od javnosti i ovo je jos jedan u nizu primera, jer ce poslanici dobiti odgovore na sva pitanja koja budu postavili uz direktan prenos koji cemo mi gradjani moci da vidimo u direktnom prenosu.

Aristotel!

pre 9 godina

Ne znam kakva pitanja ima da postavi odavno diskreditovana opozicija, ne znam da li uopste imamo opoziciju u Srbiji? U svakom slucaju, na kraju odlucuje Vucic, i tu nema mnogo price. U svakom slucaju, ocekujem jos jednu bruku opozicije, jer jednostavno sa Vucicem ne umeju, ne mogu da pricaju, jer je covek intelektualno superiorniji od ljudi koji su do skoro bili na vlasti.

Milos Veliki

pre 9 godina

Gledam kako se Zivkovic drsko ponasa i kao da zeli da dokaze sebi i drugima, ali prvenstveno sebi kako je hrabar, jer onako nastupa pred Vucicem. Nije hrabrost tako se ponasati, jaki ljudi vide tu zelju za dokazivanjem, a kada neko zeli da dokaze hrabrost, on nastupom prikriva strah, to je jasno.

Nikola

pre 9 godina

Drzava treba da reaguje. Ne mogu Albanci da se ponasaju kako hoce u Srbiji. Oni vec odavno jednim delom bojkotuju drzavu, bojkotovali su popis, ne placaju struju i jos dosta toga. Stanite im na put!!!

only fools and horses

pre 9 godina

Ako Srbin i Albanac ne plaćaju struju, i EPS iseče struju Srbinu a ne i Albancu onda je jasno ko je tu diskriminisan po nacionalnoj osnovi.
Nema šta država da moli i ubeđuje nekoga da izvršava svoje obaveze. Ako neko ne plaća struju godinama, ista ima da se iseče i tuži se za dug. A ti izgovori da država tamo nije obezbedila radna mesta ne važe. Kako bi bilo da neko uđe u prodavnicu, uzme robu i kaže - ne mogu da ti platim, država mi nije obezbedila posao.

fen

pre 9 godina

@presevo, ako nemas da placas struju nemoj ni da je koristis. Jako jednostavno. Drzava ne treba da investira jer je to bilo samo u socijalizmu. Vase lokalne vlasti treba da stvore uslove koji ce privuci investicije. Ali oni vise vole da grade spomenike, raspiru nacionalizam umesto da pomazu gradjanima. Zato se njima obrati jer nemas za struju. Mada ne verujem da nemas cim koristis internet, racunar...

Aristotel!

pre 9 godina

Ne znam kakva pitanja ima da postavi odavno diskreditovana opozicija, ne znam da li uopste imamo opoziciju u Srbiji? U svakom slucaju, na kraju odlucuje Vucic, i tu nema mnogo price. U svakom slucaju, ocekujem jos jednu bruku opozicije, jer jednostavno sa Vucicem ne umeju, ne mogu da pricaju, jer je covek intelektualno superiorniji od ljudi koji su do skoro bili na vlasti.

msc.Milos

pre 9 godina

meni i dalje nije jasno sta je on ispunio od svih inih obecanja??
rekao ukida tv pretplatu. nije se desilo
rekao pokazace ugovore bivsih vlasti. sada otvoreno kaze da ne moze??! zasto??
rekao pokazace ugovor o er srbjji. nije se desilo.
rekao obracun sa tajkunima. kojim?? svi su na slobodi a jos im sada daje direktorske funkcije.
rekao obracun sa korupcijom, svi koji su optuzeni oslobodjeni su.
samo prazne price i pretnje.

ceo ovaj govor i odgovori su smesni i jadni. sta je uradjeno? nista! sta su rezultati? nema ih!

sve vlasti su ovde iste. neuki zanatlije ogrezli u kriminal, lazi i prevare sa kupljenim zvanjima i priucenim frazama za predstavljanje sirokim masama... nije vise ni zalosno. sada je ovo najcrniji humor...

"doci ce vreme kada pametan zacuti, budala progovori a ku*va se obogati" e to vreme ovde traje 70godina....

Joka

pre 9 godina

Pa gospodine Kamberi , vi kao da ste pali s Marsa. U svim normalnim drzava svaki stanovnik je duzan da izmiruje obaveze prema drzavi , tako i da placa struju. Godinama ste privilegovani. Nasim ljudima se sece struja zbog neplacanja. Red je da se i kod vas uvede postovanje obaveza prema drzavi u kojoj zivite i to tako sto cete za pocetak poceti da placate struju.

Liba

pre 9 godina

Citam i ne verujem da ima onih ljudi koji zaista imaju nestio protiv Arapa investitora. Aman ljudi za Boga miloga ...sta vam je? Kada cete poceti da mislite sire , na drzavu, na narod, na buducnost. Ovo je stvarno apsurdno.

Milos Veliki

pre 9 godina

Gledam kako se Zivkovic drsko ponasa i kao da zeli da dokaze sebi i drugima, ali prvenstveno sebi kako je hrabar, jer onako nastupa pred Vucicem. Nije hrabrost tako se ponasati, jaki ljudi vide tu zelju za dokazivanjem, a kada neko zeli da dokaze hrabrost, on nastupom prikriva strah, to je jasno.

Bona

pre 9 godina

Izvinite , ali ja mislim da samo nenormalan covek moze da ima nesto protiv investicija Arapa u Srbiji. Kome moze da odgovara ovakvo stanje u Srbiji, kome?

Nenad

pre 9 godina

Osnovna škola je obavezna i država zna da mora da odštampa knjige na jezicima svih manjina, ali isto tako, i ti Albanci na Kosovu moraju da ispunjavaju svoje obaveze i plate struju. Lepo im je rekao premijer!

Nikola

pre 9 godina

Pa ugasite im struju!!! Eto resenja. A ako im ne odgovara neka se slobodno vrate u Albaniju pa neka tamo neplacaju struju... Licno cu da im platim nekoliko karata u jednom pravcu!!!

Milica juzni

pre 9 godina

Ako su nacionalna manjina u Srbiji ne mogu se ponašati drsko prema obavezama koje kao i ostali imaju prema državi. Srbija je jedna od retkih zemalja u kojoj se prava nacionalnih manjina poštujuna zavidno visokom nivou.

Adams

pre 9 godina

Cini mi se da nije tesko Vucicu sto ima da odgovara na pitanja koliko ce mucenicima da bude tesko da pitaju. On na sve ima odgovor.
Da znaju poslanici a da zna i narod. Nema lazi nema prevare. Gledajte!

Darko

pre 9 godina

Po obicaju, ovaj demagog nije ni na sta konkretno odgovorio ...
Sramota je i gledati ovakvo obracanje prrmijera jedne drzave parlamentu i biracima.
Ovakva sujeta, bezobrazluk i iskompleksirana tirada odavno nosu vidjeni na ovim prostorima.
Stidim se ovakvog premijera, ovakve Vlade i ovakve skupstine !

Dalibor ARCS

pre 9 godina

Od ovih žutih u istoriji Srbije nije bilo većih bitangi, ološa i lopurdi. Čak i oni mali miševi zadrigli od žderanja i pića gledali su bar da se uvale u upravne odbore javnih preduzeća

terrible

pre 9 godina

Ја сам мислио - не плаћаш струју искључе ти струју.
Оно у реалности - не плаћаш струју премијер ти мало запрети.

Mirka Lj

pre 9 godina

Da sam na Vucicevo mesto i sam bih se iznervirao . neko ti daje novec i ti treba sta ? Da se nadjes uvredjen, da odbijes jer sta? Novac nekih drugi h je lepši samo je pitanje kada ce da stigne.

nindza ratnik

pre 9 godina

da li je vucic odgovorio bar ns jedno pitanje? ah da jeste na ono za donatore, kakav prevarant,al ako moze mu se, kad mu je zivkovic najveci oponent, pukli smo ko tikva.

MissvMary

pre 9 godina

Bas mi je drago sto je premijer trenutno u skupstini i odgovara na pitanja poslanika. Nikada nije bezao od javnosti i ovo je jos jedan u nizu primera, jer ce poslanici dobiti odgovore na sva pitanja koja budu postavili uz direktan prenos koji cemo mi gradjani moci da vidimo u direktnom prenosu.

Ivan Novkovic

pre 9 godina

Kako premijera nije sramota da prebacuje odgovornost na prethodne vlade? Ako nece da ispravlja propuste ranijih vlada nije trebao ni da se kandiduje. Nepokazivanje ugovora na koje se trose pare poreskih obveznika je cist banditizam.

nikolinjo

pre 9 godina

konacno mora da se zavede red u drzavi ukoliko zelimo da zivimo bolje i zato mislim da cvrsta ruka premiera jeste dobra i da samo tako mozemo ocekivati dobre rezultate rada ministara

istom merom

pre 9 godina

"Od ovih žutih u istoriji Srbije nije bilo većih bitangi, ološa i lopurdi."
(Dalibor ARCS, 31. jul 2014 17:22)
Gospodine, vi ste politicki ***** od coveka!

NOC- U - BELOM - SETENU

pre 9 godina

Gradjani Srbije ce danas imati priliku da cuju odgovore Aleksandra Vucic na postavljena pitanja poslanika.Nikada nije bezao od javnosti i ovo je jos jedan u nizu primera, jer ce poslanici dobiti odgovore na sva pitanja koja budu postavili uz direktan prenos koji cemo mi gradjani moci da vidimo u direktnom prenosu. Samo vereujem da ce tu biti postavljenih pitanja koja ce imati provaktivnu konotaciju, od strane opozicije. Ali Vucic i ministri su spremni i na takve okolnosti, to ce ciniti oni koji su nas i doveli do ove skoro ne moguce situacije.

Ljiljana Stojanović

pre 9 godina

A za one koji ne znaju, Šaip kamberi je poslanik sa JUGA Srbije a ne sa Kosova. A ta Vučićeva prića, kao i sve ostale, sa udžbenicima i naredjenjem Albancima da plaćaju struju bila bi msešna da nije žalosno paradiranje ne znam čime. Baš me zanima kakv će biti odgovor Albanaca na njegov ton, hi hi hi

crni domino

pre 9 godina

Trazi da se placa struja, sto je u redu, a sto svakog meseca salje silne milione evra na Kosovo i u Bosnu; o tome ni da bekne!?
A pare sigurno idu!

Dama bez blama

pre 9 godina

Gledam i milo mi je sto je rekao onom albancu u vezi placanja struje. Cist bezobrazluk je njihovo nepostovanje drzave kao osnovne institucije, posle Boga. Struju da pocnu da placaju.

Outsider

pre 9 godina

Vlada samo zna da kaze placajte, ali sta ako narod nema da plati? I jos hoceju da smanje penzije za 10%. I jos treba da poskupi struja. Pa ko, osim drzavni radnici, ce imati da plati sve racune? Sta misli ova vlada?

bezimena

pre 9 godina

Kakve veze imaju knjige i (ne)plaćanje struje!?

Zašto tim tonom nije razgovarao sa najvećim PORESKIM dužnicima?







AV se i dalje ponaša, kada je u kontri, kao opozicija, ali neće još dugo.

Gor064

pre 9 godina

Ma obaveze moraju da se plaćaju tu nema priče i to svi bez obzira ko je u pitanju. Ali tu se pojavljuju 2 problema : prvi, sto država vrlo lako otpisuje dugove ( zadnji primer je pretplata ) pa više niko ništa ne placa, i drugi je taj sto ni država i njena preduzeća ne plaćaju obaveze. Verujem da kad bi se uzeli podaci ko su najveći duznici za struju, da bi isplivala mnoga drzavna preduzeća i ustanove.

Gubernator

pre 9 godina

Osnovna škola je obavezna i država zna da mora da odštampa knjige na jezicima svih manjina, ali isto tako, i ti Albanci na Kosovu moraju da ispunjavaju svoje obaveze i plate struju. Lepo im je rekao premijer!
(Nenad, 31. jul 2014 18:55)

Hahahahah, alo botu, nije lepo da lupas gluposti. Informisi se prvo, pre nego sto ovako obrukas gazdu Vucica.
Albanci sa Kosova NE MORAJU da placaju struju Srbiji, tvoj velicanstveni gazda je mislio na Albance iz Presevske doline.
Ali ovo 'Lepo im je rekao premijer!'. aaaaahahahahahahah smejem se vec pola sata. Greota!

tomi

pre 9 godina

Kakva manifestacija politicke i nacionalne impotentnosti. Srami se. Koga ima ti da molis da placa struju, valjda je tu drzava da utera dug.

A.

pre 9 godina

Vučić je rekao da će predložiti izmene Zakona o finansiranju političkih stranaka, kako bi stranke mogle da se bave humanitarnim radom.

Može, ali samo stranke koje nisu bile, a nisu ni sada na vlasti.
Licemerno je da nam kroz humanitarni rad pomažu oni koji su nas dovde doveli.

ko vas ne zna skupo bi vas platio

pre 9 godina

@presevo

Nadjite pare za struju iz istog izvora iz kojeg nalazite stotine hiljada evra za podizanje "spomenika" teroristima. Ako imate para za "spomenike" ili ranije za oruzje, imate i za struju a i za otvaranje radnih mesta. Sta bi vi? Da kao vasi sunarodnici sa Kosova zivite na tudjoj grbaci decenijama, da vam drzava izgradi puteve i fabrike a vi da izbegavate placanje racuna, poreza i da se bavite nacionalistickim izivljavanjem, izmisljanjem istorije i planovima za otcepljenje?

Melenci

pre 9 godina

MILICE,oni su nacionalne manjine ne zato sto su manje vazni od vecinskog naroda,vec zbog brojnosti.A kakva pa to oni imaju veca prava?Sto juznije to tuznije!Tom narodu treba pomoci,a ne dovoditi njihova prava u pitanje.Sto se ne okomis na direktore koji su krali struju?

Leka

pre 9 godina

A zasto te knjige moraju da se odstampaju? Neka budu lepo u elektronskom obliku, jeftinije je. Pa cak smo i mi neka bezvezna upustva za ocenjivanje komentara na sajtovima i satnice dobili u elektronskom obliku.
Mada i za to treba struja. Struja mora da se plati!!

Mladen

pre 9 godina

Placanje struje i svuh drugih dazbina je normalna pojava u normalnim drzavama,pa ne vidim zasto bi to bilo drugacije i kod nas bez obzira koje ste nacionalnosti!

radnik

pre 9 godina

U Srbiji se gidišnje ukrade struje u vrednosti 100 miliona evra a ukupan dug građana i privrede za neplaćenu a isporučenu struju je oko 800 miliona evra.

nenad1301

pre 9 godina

Ako su nacionalna manjina u Srbiji ne mogu se ponašati drsko prema obavezama koje kao i ostali imaju prema državi. Srbija je jedna od retkih zemalja u kojoj se prava nacionalnih manjina poštujuna zavidno visokom nivou.
(Milica juzni, 31. jul 2014 19:30)
Ali zato Kamberi kao pravnik izjavi da nijedna deklaracija o ljudskim pravima na koja se poziva kad pita za udženike ne reguliše pitanje plaćanja struje.To će sutra u Bujanovcu sa njim da rasprave njegovi sunarodnici koji će ga pitati zašto je terao zeca a isterao vuka.

samo urbano

pre 9 godina

na b92 vise nema smisla komentarisati zbog sve samih sns i opozicionih botova ciji se komentari objavljuju po kriterijumu sto gluplji i zapaljiviji,to bolji.
laku noc!

DarinkaSG

pre 9 godina

Vucic je prvi nas politicar koji je javno imao hrabrosti da pozove albance sa Juga Srbije da ispunjavaju svoje obaveze prema Srbiji i placaju struju, svi su do sada to tolerisali sto nikako nije bilo pravedno prema svima nama. Do sada je taj manjinski narod samo trazio svoja prava a nije ispunjavao ni jednu obavezu. Konacno cemo svi biti jednaki pred zakonom.

Popovicki

pre 9 godina

Ne pokušavajte da priču o udženicima i struji dovedete u kontekst nepoštovanja ljudskih i manjinskih prava jer nije reč o manjinama već o neplatišama. Ona poslanica iz Ruskog Krstura se fino našalila sa premijerom i baš je primer Rusinske manjine poslužio za primer Albancima sa juga. Kako Rusini i Slovaci doživljavaju Srbiju kao svoju zemlju tako isto treba i Albanci i ćao. Svaka čast premijeru što je pokazao koliko ceni manjinske zajednice koje poštuju državu Srbiju a oni koji ne poštuju s pravom opominje. Ni po babu ni po stričevima. Čovek je realan- ko zaslužuje pohvalu biće pohvaljen ko zaslužuje kritiku biće kritikovan.

Zoca

pre 9 godina

Ne vidim ništa loše u tome što je premijer objasnio albancima. Pozvao ih je da poštuju državu u kojoj žive i da izmiruju svoje obaveze.

radio_vihor_zove_anđeliju

pre 9 godina

Otvoreni odgovori na otvorena pitanja, bez skrivanja iza nekoga i necega!
(Milisav, 31. jul 2014 16:53)
Ovako može da im odgovori samo čovek kakav je Vučić koji o svim temama govori otvorena i bez maski i prikrivanja.Sve teme su otvorene,do najsitnijeg detalja i ogoljene do prave suštine.Ovako kad čovek pogleda sa strane ispade da je Živković najveći opozicionar, vala teško opoziciji ako ih predstavlja Živković.

bora

pre 9 godina

Prodavanje magle za široke zaludjene mase!Niko mu dole ništa neće platiti,ništa im ne sme i on to dobro zna!!Bruka i sramota više od ovog glumatanja.

Srbiji Nema Spasa

pre 9 godina

koliko se secam busali ste se u grudi da ste vi doveli fiat. sada kazete da niste. rekli ste i da cete obelodaniti ugovor sa fiatom. sada kazete da necete.

Sinbad

pre 9 godina

" Sigurno Srbija nije platila muziku kao ni sedviče. Nijedan moj ručak ili večeru nije platila Srbija ni građani", rekao je Vučić. Zar nevidis narode koliko sam ja skroman,nema niko skromniji od mene,ja sam najskromniji,ajde narode divi se mojoj skromnosti,poklonimo se mojoj skromnosti,nemoj neko da ne primjeti moju skromnost...

Ras

pre 9 godina

"Ne mogu da kažem koliko noći ne spavam i tresem se zbog svakog ispaljenog metka, nadajući se miru na istoku Ukrajine, jer to bi rešilo probleme Srbije."

Neverovatno...

Ivan

pre 9 godina

[quote]Poslanik Kamberi na to je odgovorio da će sačekati 2. septembar i dodao da nigde nije video da je ostvarivanje prava manjina uslovljeno plaćanjem struje.[/quote]

Nigde na svetu se plaćanje struje ne dovodi u pitanje. Eto, toga ima samo u Srbiji. A Albanci to koriste i čim im se to pomene počnu da pričaju u pravima manjina, kako su ugroženi i tako dalje.

pseudo_slucajno

pre 9 godina

Odakle ovima da oni ne placaju struju. Sa druge strane to je problem EPS. Ako im oni ne obustave isporuku neka posluju sa gubitkom.
Neka nasa vpada sedne u famozni autobus i ode u Presevo i pocne da se bavi problemima gradjana Sebije juzno od Beograda.

Svetlana

pre 9 godina

Ko je dobro slušao,Premijer je svima direktno odgovorio, a ne razumem šta je toliko čudno što i manjine moraju da plaćaju struju? Da se o tome vodilo računa ranije, bila bi nam struja malo jeftinija.

8+554

pre 9 godina

Ma mozete vi njega da pljujete kol'ko 'ocete, al' ovaj covek barem nesto radi za ovu drzavu, za razliku od bivsih vlasti pocev' od Milosevica pa na 'vamo. Cesto vidjam po komentarima kako se Djilas hvali pa se svi hvataju za most na Adi cija se cena jos uvek ne zna. Podrzavam Vucica u svemu sto radi, zato sto bi sve mere koje on sada uvodi bile bar duplo blaze da nas nije ukopala stara vlast. Dok su ovi sve unistavali pa nam davali po malo da zamazu oci, vama je bilo lepo, a sad kad sve to treba da dodje na naplatu svi se bune. Pa izvin'te molim vas, ali sta bi ste vi? Ocete lep zivot, al' necete da se krene sa novim, boljim zakonima, to nema nigde. Sto kaze nas narod: ocete da se j......e, a da vam ne udje.

Bosnjak

pre 9 godina

Svaka ti cast Vucicu sto si im rekao za struju,oni bi da imaju veca prava od Srba,a da pri tom nijedan dinar nedaju Srbiji nizasta.Dobro je ova Srbija postoji ikako kolko je na sve nacine podkradaju.Uveren sam da ce ova vlada da tome stane na put.

ja

pre 9 godina

prava nacionalnih manjina su civilizacijska tekovina i nema nista pogresno u tome. placanje onoga sto se potrosi ukljucujuci i struju je takodje civilizacijska tekovina. cela ta prica je skroz u redu a oko sadrzaja udzbenika nemojte se brinuti, to skolovani strucni ljudi rade a ne napaljeni politicki fanatici!

jedan

pre 9 godina

Klupko malverzacija od 2000 do 2012 ce biti razjasnjeno , kako i pise u saopstenju tu nema ni kraja ni pocetka ali nadam se da ce istina izaci na videlo.......

deki

pre 9 godina

Hahaha, cigam komentare i ne mogu da poverujem sta citam.. izvini B92 redovno vas citam i gledam (i pored toga sto ne zivim u Srbiji niti sam rodjen tamo) mnogo postujem vas kao, slobodno mogu reci, najkvalitetniji medij u Srbiji ali kada bi imali isto takvu "publiku" e to bi onda bila prava prica.. u ovoj kolicini i ovakve vrste negativnih komentara srpska vlada nije dobijala ni od ratnih neprijatelja devedesetih. Mislim da ni jedna vlada na svetu nema ovoliko "domacih neprijatelja". A da se mi Srbi malo zapitamo zasto smo naj nesrecniji narod? Prst na celo hejteri!

osmehtastine

pre 9 godina

Dopada mi se i izjava Vucica u kojoj kaze 'Srbiju nemorate da volite ali morate da je postujete' Ako svi placamo struju zasto bi Albanci dali sebi za pravo , da to nerade, to im niko nebi dopusto pa cak i u Albaniji, zakon vazi za sve a obaveze su obaveze.........................

Pravda

pre 9 godina

Zivkovicu, iskompromitovao si se ti za ceo zivot. Jos samo da se sazna za firme koje si kupovao i unistio za vreme privatizacije, pa ces onda razmisljati o tome, a ne o navodnim plagijatima.

goranboric

pre 9 godina

Sve sto ce se raditi u narednom periodu ce samo biti povecanje poverenja gradjana sve je dostupno na uvid, svaki tok novca ce biti jasan....

nexho

pre 9 godina

stampaju se udzbenici za manjine pocev od slovaka rusina do albanaca, po cijem nastavnom planu i programu nece valjda slovaci ili albanci da uce srpsku istoriju a nece svoju ili obratno uce svoju a ne srpsku

Helen

pre 9 godina

Premijer je u pravu, albanci treba da placaju struju kao i svi gradjani ove zemlje. Knjige na albanskom ce dobiti besplatno jer Srbija postuje prava manjina.

osmeh

pre 9 godina

Ako smo svi u obavezi da placamo struju, vodu komunalije onda zakon vazi i za manjine, da zive u Nemackoj isto bi placali struju ,vodu, komunalije...............

Zoran

pre 9 godina

Živkoviću, uspori malo sa napadanjem. Nisi se baš pokazao dok si harao Srbijom. Ostavi čoveka da na miru izvlači Srbiju iz krize u koju su je dovele demokrate.

Салвадор Дали

pre 9 godina

Коначно у Србији се примећује да се нешто дешава, да неко покреће ову државу са мртве тачке. Све заслуге наравно иду господину Вучићу. Волео бих да живим у сређеној, правној и савршеној држави и мислим да овај пут води ка томе.

Olgica

pre 9 godina

Cemu vise negativni komentari,pustite ljude da rade svoj deo posla onako kako oni smatraju da је nајbolje,nase je samo da ih podrzimo jer nece sigurno uraditi nesto na stetu svih nas.

Enrike

pre 9 godina

Mnogi poslanici se hvataju za objavljivanje ugovora sa Fiat-om a ustvari bi trebalo da se pokriju ušima jer je to katastrofalan ugovor koje su njihove stranke iznele u vreme dok su bile na vlasti.

PRAVA IN OBAVEZE

pre 9 godina

Svi U Srbiji imaju ista prava i obaveze bez obzira na naciju, veru, seksualnu opredeljenost,bogastvo, i albanska deca zaslužuju besplatne udžbenike ali i albanci treba da plaćaju državi u kojoj žive poreze,doprinose, struju, rtv pretplatu.

AR

pre 9 godina

Premijer Vucic je samo jos jednom dokazao koliko je spreman za saradnju sa drugim politickim partijama , uvek je tu da odgovara na postavljena pitanja.

Profesorka

pre 9 godina

Svi bez izuzetka moraju da plaćaju obaveze, a premijer zna da je osnovna škola obavezna i uticaće da se odštampaju knjige na jezicima svih manjina, pa i za Albance u Preševu i Bujanovcu.

Držite-me-pašću

pre 9 godina

Realno, ako već nacionalne manjine treba da imaju sva prava kao i većinsko stanovništvo, onda to podrazumeva i jednake obaveze za sve, EPS je vlasništvo svih nas koji živimo u Srbiji i svi mi, shodno tome, moramo da se staramo o njemu. Što se mene tiče, Vučić je ispravno postupio, mislim da je takva odluka mogla i davno pre da se donese.

agronom

pre 9 godina

Stvari polako dolaze na svoje mesto, u saopstenju nema nikakvih nejasnoca sve ce se resavati u hodu i verujem najbolje po gradjane Srbije koji ovoga puta nece biti iznevereni.......

agronom

pre 9 godina

Dok je Ds bio na vlasti niko nije ni pokretao postupak protiv Miskovica, Pitam se zasto? Svima je jasno o cemu se radi, ova vlada ce do kraja svog mandata biti ponosna jer ce na sledecim izborima imati i vece poverenje gradjana......

NennaT

pre 9 godina

Naravno da treba da placaju struju.kako drzava svoju obavezu izvrsava i salje knjige na albanskom jeziku,a za koju znaju da pitaju jer smatraju da ih zakonom sleduje, mogl ibi i da postuju sve ostale zakone i pravila ove zemlje u kojoj zive i da izmiruju svoje obaveze za struju.

crni domino

pre 9 godina

Trazi da se placa struja, sto je u redu, a sto svakog meseca salje silne milione evra na Kosovo i u Bosnu; o tome ni da bekne!?
A pare sigurno idu!

istom merom

pre 9 godina

"Od ovih žutih u istoriji Srbije nije bilo većih bitangi, ološa i lopurdi."
(Dalibor ARCS, 31. jul 2014 17:22)
Gospodine, vi ste politicki ***** od coveka!

Aristotel!

pre 9 godina

Ne znam kakva pitanja ima da postavi odavno diskreditovana opozicija, ne znam da li uopste imamo opoziciju u Srbiji? U svakom slucaju, na kraju odlucuje Vucic, i tu nema mnogo price. U svakom slucaju, ocekujem jos jednu bruku opozicije, jer jednostavno sa Vucicem ne umeju, ne mogu da pricaju, jer je covek intelektualno superiorniji od ljudi koji su do skoro bili na vlasti.

nindza ratnik

pre 9 godina

da li je vucic odgovorio bar ns jedno pitanje? ah da jeste na ono za donatore, kakav prevarant,al ako moze mu se, kad mu je zivkovic najveci oponent, pukli smo ko tikva.

msc.Milos

pre 9 godina

meni i dalje nije jasno sta je on ispunio od svih inih obecanja??
rekao ukida tv pretplatu. nije se desilo
rekao pokazace ugovore bivsih vlasti. sada otvoreno kaze da ne moze??! zasto??
rekao pokazace ugovor o er srbjji. nije se desilo.
rekao obracun sa tajkunima. kojim?? svi su na slobodi a jos im sada daje direktorske funkcije.
rekao obracun sa korupcijom, svi koji su optuzeni oslobodjeni su.
samo prazne price i pretnje.

ceo ovaj govor i odgovori su smesni i jadni. sta je uradjeno? nista! sta su rezultati? nema ih!

sve vlasti su ovde iste. neuki zanatlije ogrezli u kriminal, lazi i prevare sa kupljenim zvanjima i priucenim frazama za predstavljanje sirokim masama... nije vise ni zalosno. sada je ovo najcrniji humor...

"doci ce vreme kada pametan zacuti, budala progovori a ku*va se obogati" e to vreme ovde traje 70godina....

Ljiljana Stojanović

pre 9 godina

A za one koji ne znaju, Šaip kamberi je poslanik sa JUGA Srbije a ne sa Kosova. A ta Vučićeva prića, kao i sve ostale, sa udžbenicima i naredjenjem Albancima da plaćaju struju bila bi msešna da nije žalosno paradiranje ne znam čime. Baš me zanima kakv će biti odgovor Albanaca na njegov ton, hi hi hi

Darko

pre 9 godina

Po obicaju, ovaj demagog nije ni na sta konkretno odgovorio ...
Sramota je i gledati ovakvo obracanje prrmijera jedne drzave parlamentu i biracima.
Ovakva sujeta, bezobrazluk i iskompleksirana tirada odavno nosu vidjeni na ovim prostorima.
Stidim se ovakvog premijera, ovakve Vlade i ovakve skupstine !

Milos Veliki

pre 9 godina

Gledam kako se Zivkovic drsko ponasa i kao da zeli da dokaze sebi i drugima, ali prvenstveno sebi kako je hrabar, jer onako nastupa pred Vucicem. Nije hrabrost tako se ponasati, jaki ljudi vide tu zelju za dokazivanjem, a kada neko zeli da dokaze hrabrost, on nastupom prikriva strah, to je jasno.

Ivan Novkovic

pre 9 godina

Kako premijera nije sramota da prebacuje odgovornost na prethodne vlade? Ako nece da ispravlja propuste ranijih vlada nije trebao ni da se kandiduje. Nepokazivanje ugovora na koje se trose pare poreskih obveznika je cist banditizam.

Leka

pre 9 godina

A zasto te knjige moraju da se odstampaju? Neka budu lepo u elektronskom obliku, jeftinije je. Pa cak smo i mi neka bezvezna upustva za ocenjivanje komentara na sajtovima i satnice dobili u elektronskom obliku.
Mada i za to treba struja. Struja mora da se plati!!

MissvMary

pre 9 godina

Bas mi je drago sto je premijer trenutno u skupstini i odgovara na pitanja poslanika. Nikada nije bezao od javnosti i ovo je jos jedan u nizu primera, jer ce poslanici dobiti odgovore na sva pitanja koja budu postavili uz direktan prenos koji cemo mi gradjani moci da vidimo u direktnom prenosu.

Dalibor ARCS

pre 9 godina

Od ovih žutih u istoriji Srbije nije bilo većih bitangi, ološa i lopurdi. Čak i oni mali miševi zadrigli od žderanja i pića gledali su bar da se uvale u upravne odbore javnih preduzeća

NOC- U - BELOM - SETENU

pre 9 godina

Gradjani Srbije ce danas imati priliku da cuju odgovore Aleksandra Vucic na postavljena pitanja poslanika.Nikada nije bezao od javnosti i ovo je jos jedan u nizu primera, jer ce poslanici dobiti odgovore na sva pitanja koja budu postavili uz direktan prenos koji cemo mi gradjani moci da vidimo u direktnom prenosu. Samo vereujem da ce tu biti postavljenih pitanja koja ce imati provaktivnu konotaciju, od strane opozicije. Ali Vucic i ministri su spremni i na takve okolnosti, to ce ciniti oni koji su nas i doveli do ove skoro ne moguce situacije.

terrible

pre 9 godina

Ја сам мислио - не плаћаш струју искључе ти струју.
Оно у реалности - не плаћаш струју премијер ти мало запрети.

Bona

pre 9 godina

Izvinite , ali ja mislim da samo nenormalan covek moze da ima nesto protiv investicija Arapa u Srbiji. Kome moze da odgovara ovakvo stanje u Srbiji, kome?

Liba

pre 9 godina

Citam i ne verujem da ima onih ljudi koji zaista imaju nestio protiv Arapa investitora. Aman ljudi za Boga miloga ...sta vam je? Kada cete poceti da mislite sire , na drzavu, na narod, na buducnost. Ovo je stvarno apsurdno.

Gor064

pre 9 godina

Ma obaveze moraju da se plaćaju tu nema priče i to svi bez obzira ko je u pitanju. Ali tu se pojavljuju 2 problema : prvi, sto država vrlo lako otpisuje dugove ( zadnji primer je pretplata ) pa više niko ništa ne placa, i drugi je taj sto ni država i njena preduzeća ne plaćaju obaveze. Verujem da kad bi se uzeli podaci ko su najveći duznici za struju, da bi isplivala mnoga drzavna preduzeća i ustanove.

Adams

pre 9 godina

Cini mi se da nije tesko Vucicu sto ima da odgovara na pitanja koliko ce mucenicima da bude tesko da pitaju. On na sve ima odgovor.
Da znaju poslanici a da zna i narod. Nema lazi nema prevare. Gledajte!

Nenad

pre 9 godina

Osnovna škola je obavezna i država zna da mora da odštampa knjige na jezicima svih manjina, ali isto tako, i ti Albanci na Kosovu moraju da ispunjavaju svoje obaveze i plate struju. Lepo im je rekao premijer!

radio_vihor_zove_anđeliju

pre 9 godina

Otvoreni odgovori na otvorena pitanja, bez skrivanja iza nekoga i necega!
(Milisav, 31. jul 2014 16:53)
Ovako može da im odgovori samo čovek kakav je Vučić koji o svim temama govori otvorena i bez maski i prikrivanja.Sve teme su otvorene,do najsitnijeg detalja i ogoljene do prave suštine.Ovako kad čovek pogleda sa strane ispade da je Živković najveći opozicionar, vala teško opoziciji ako ih predstavlja Živković.

nikolinjo

pre 9 godina

konacno mora da se zavede red u drzavi ukoliko zelimo da zivimo bolje i zato mislim da cvrsta ruka premiera jeste dobra i da samo tako mozemo ocekivati dobre rezultate rada ministara

DarinkaSG

pre 9 godina

Vucic je prvi nas politicar koji je javno imao hrabrosti da pozove albance sa Juga Srbije da ispunjavaju svoje obaveze prema Srbiji i placaju struju, svi su do sada to tolerisali sto nikako nije bilo pravedno prema svima nama. Do sada je taj manjinski narod samo trazio svoja prava a nije ispunjavao ni jednu obavezu. Konacno cemo svi biti jednaki pred zakonom.

Mirka Lj

pre 9 godina

Da sam na Vucicevo mesto i sam bih se iznervirao . neko ti daje novec i ti treba sta ? Da se nadjes uvredjen, da odbijes jer sta? Novac nekih drugi h je lepši samo je pitanje kada ce da stigne.

8+554

pre 9 godina

Ma mozete vi njega da pljujete kol'ko 'ocete, al' ovaj covek barem nesto radi za ovu drzavu, za razliku od bivsih vlasti pocev' od Milosevica pa na 'vamo. Cesto vidjam po komentarima kako se Djilas hvali pa se svi hvataju za most na Adi cija se cena jos uvek ne zna. Podrzavam Vucica u svemu sto radi, zato sto bi sve mere koje on sada uvodi bile bar duplo blaze da nas nije ukopala stara vlast. Dok su ovi sve unistavali pa nam davali po malo da zamazu oci, vama je bilo lepo, a sad kad sve to treba da dodje na naplatu svi se bune. Pa izvin'te molim vas, ali sta bi ste vi? Ocete lep zivot, al' necete da se krene sa novim, boljim zakonima, to nema nigde. Sto kaze nas narod: ocete da se j......e, a da vam ne udje.

Milica juzni

pre 9 godina

Ako su nacionalna manjina u Srbiji ne mogu se ponašati drsko prema obavezama koje kao i ostali imaju prema državi. Srbija je jedna od retkih zemalja u kojoj se prava nacionalnih manjina poštujuna zavidno visokom nivou.

Nikola

pre 9 godina

Drzava treba da reaguje. Ne mogu Albanci da se ponasaju kako hoce u Srbiji. Oni vec odavno jednim delom bojkotuju drzavu, bojkotovali su popis, ne placaju struju i jos dosta toga. Stanite im na put!!!

Dama bez blama

pre 9 godina

Gledam i milo mi je sto je rekao onom albancu u vezi placanja struje. Cist bezobrazluk je njihovo nepostovanje drzave kao osnovne institucije, posle Boga. Struju da pocnu da placaju.

goranboric

pre 9 godina

Sve sto ce se raditi u narednom periodu ce samo biti povecanje poverenja gradjana sve je dostupno na uvid, svaki tok novca ce biti jasan....

jedan

pre 9 godina

Klupko malverzacija od 2000 do 2012 ce biti razjasnjeno , kako i pise u saopstenju tu nema ni kraja ni pocetka ali nadam se da ce istina izaci na videlo.......

Nikola

pre 9 godina

Pa ugasite im struju!!! Eto resenja. A ako im ne odgovara neka se slobodno vrate u Albaniju pa neka tamo neplacaju struju... Licno cu da im platim nekoliko karata u jednom pravcu!!!

Joka

pre 9 godina

Pa gospodine Kamberi , vi kao da ste pali s Marsa. U svim normalnim drzava svaki stanovnik je duzan da izmiruje obaveze prema drzavi , tako i da placa struju. Godinama ste privilegovani. Nasim ljudima se sece struja zbog neplacanja. Red je da se i kod vas uvede postovanje obaveza prema drzavi u kojoj zivite i to tako sto cete za pocetak poceti da placate struju.

Svetlana

pre 9 godina

Ko je dobro slušao,Premijer je svima direktno odgovorio, a ne razumem šta je toliko čudno što i manjine moraju da plaćaju struju? Da se o tome vodilo računa ranije, bila bi nam struja malo jeftinija.

Zoca

pre 9 godina

Ne vidim ništa loše u tome što je premijer objasnio albancima. Pozvao ih je da poštuju državu u kojoj žive i da izmiruju svoje obaveze.

fen

pre 9 godina

@presevo, ako nemas da placas struju nemoj ni da je koristis. Jako jednostavno. Drzava ne treba da investira jer je to bilo samo u socijalizmu. Vase lokalne vlasti treba da stvore uslove koji ce privuci investicije. Ali oni vise vole da grade spomenike, raspiru nacionalizam umesto da pomazu gradjanima. Zato se njima obrati jer nemas za struju. Mada ne verujem da nemas cim koristis internet, racunar...

ko vas ne zna skupo bi vas platio

pre 9 godina

@presevo

Nadjite pare za struju iz istog izvora iz kojeg nalazite stotine hiljada evra za podizanje "spomenika" teroristima. Ako imate para za "spomenike" ili ranije za oruzje, imate i za struju a i za otvaranje radnih mesta. Sta bi vi? Da kao vasi sunarodnici sa Kosova zivite na tudjoj grbaci decenijama, da vam drzava izgradi puteve i fabrike a vi da izbegavate placanje racuna, poreza i da se bavite nacionalistickim izivljavanjem, izmisljanjem istorije i planovima za otcepljenje?

Popovicki

pre 9 godina

Ne pokušavajte da priču o udženicima i struji dovedete u kontekst nepoštovanja ljudskih i manjinskih prava jer nije reč o manjinama već o neplatišama. Ona poslanica iz Ruskog Krstura se fino našalila sa premijerom i baš je primer Rusinske manjine poslužio za primer Albancima sa juga. Kako Rusini i Slovaci doživljavaju Srbiju kao svoju zemlju tako isto treba i Albanci i ćao. Svaka čast premijeru što je pokazao koliko ceni manjinske zajednice koje poštuju državu Srbiju a oni koji ne poštuju s pravom opominje. Ni po babu ni po stričevima. Čovek je realan- ko zaslužuje pohvalu biće pohvaljen ko zaslužuje kritiku biće kritikovan.

Bosnjak

pre 9 godina

Svaka ti cast Vucicu sto si im rekao za struju,oni bi da imaju veca prava od Srba,a da pri tom nijedan dinar nedaju Srbiji nizasta.Dobro je ova Srbija postoji ikako kolko je na sve nacine podkradaju.Uveren sam da ce ova vlada da tome stane na put.

nenad1301

pre 9 godina

Ako su nacionalna manjina u Srbiji ne mogu se ponašati drsko prema obavezama koje kao i ostali imaju prema državi. Srbija je jedna od retkih zemalja u kojoj se prava nacionalnih manjina poštujuna zavidno visokom nivou.
(Milica juzni, 31. jul 2014 19:30)
Ali zato Kamberi kao pravnik izjavi da nijedna deklaracija o ljudskim pravima na koja se poziva kad pita za udženike ne reguliše pitanje plaćanja struje.To će sutra u Bujanovcu sa njim da rasprave njegovi sunarodnici koji će ga pitati zašto je terao zeca a isterao vuka.

only fools and horses

pre 9 godina

Ako Srbin i Albanac ne plaćaju struju, i EPS iseče struju Srbinu a ne i Albancu onda je jasno ko je tu diskriminisan po nacionalnoj osnovi.
Nema šta država da moli i ubeđuje nekoga da izvršava svoje obaveze. Ako neko ne plaća struju godinama, ista ima da se iseče i tuži se za dug. A ti izgovori da država tamo nije obezbedila radna mesta ne važe. Kako bi bilo da neko uđe u prodavnicu, uzme robu i kaže - ne mogu da ti platim, država mi nije obezbedila posao.

bezimena

pre 9 godina

Kakve veze imaju knjige i (ne)plaćanje struje!?

Zašto tim tonom nije razgovarao sa najvećim PORESKIM dužnicima?







AV se i dalje ponaša, kada je u kontri, kao opozicija, ali neće još dugo.

Melenci

pre 9 godina

MILICE,oni su nacionalne manjine ne zato sto su manje vazni od vecinskog naroda,vec zbog brojnosti.A kakva pa to oni imaju veca prava?Sto juznije to tuznije!Tom narodu treba pomoci,a ne dovoditi njihova prava u pitanje.Sto se ne okomis na direktore koji su krali struju?

deki

pre 9 godina

Hahaha, cigam komentare i ne mogu da poverujem sta citam.. izvini B92 redovno vas citam i gledam (i pored toga sto ne zivim u Srbiji niti sam rodjen tamo) mnogo postujem vas kao, slobodno mogu reci, najkvalitetniji medij u Srbiji ali kada bi imali isto takvu "publiku" e to bi onda bila prava prica.. u ovoj kolicini i ovakve vrste negativnih komentara srpska vlada nije dobijala ni od ratnih neprijatelja devedesetih. Mislim da ni jedna vlada na svetu nema ovoliko "domacih neprijatelja". A da se mi Srbi malo zapitamo zasto smo naj nesrecniji narod? Prst na celo hejteri!

Салвадор Дали

pre 9 godina

Коначно у Србији се примећује да се нешто дешава, да неко покреће ову државу са мртве тачке. Све заслуге наравно иду господину Вучићу. Волео бих да живим у сређеној, правној и савршеној држави и мислим да овај пут води ка томе.

Mladen

pre 9 godina

Placanje struje i svuh drugih dazbina je normalna pojava u normalnim drzavama,pa ne vidim zasto bi to bilo drugacije i kod nas bez obzira koje ste nacionalnosti!

Helen

pre 9 godina

Premijer je u pravu, albanci treba da placaju struju kao i svi gradjani ove zemlje. Knjige na albanskom ce dobiti besplatno jer Srbija postuje prava manjina.

A.

pre 9 godina

Vučić je rekao da će predložiti izmene Zakona o finansiranju političkih stranaka, kako bi stranke mogle da se bave humanitarnim radom.

Može, ali samo stranke koje nisu bile, a nisu ni sada na vlasti.
Licemerno je da nam kroz humanitarni rad pomažu oni koji su nas dovde doveli.

Gubernator

pre 9 godina

Osnovna škola je obavezna i država zna da mora da odštampa knjige na jezicima svih manjina, ali isto tako, i ti Albanci na Kosovu moraju da ispunjavaju svoje obaveze i plate struju. Lepo im je rekao premijer!
(Nenad, 31. jul 2014 18:55)

Hahahahah, alo botu, nije lepo da lupas gluposti. Informisi se prvo, pre nego sto ovako obrukas gazdu Vucica.
Albanci sa Kosova NE MORAJU da placaju struju Srbiji, tvoj velicanstveni gazda je mislio na Albance iz Presevske doline.
Ali ovo 'Lepo im je rekao premijer!'. aaaaahahahahahahah smejem se vec pola sata. Greota!

tomi

pre 9 godina

Kakva manifestacija politicke i nacionalne impotentnosti. Srami se. Koga ima ti da molis da placa struju, valjda je tu drzava da utera dug.

Outsider

pre 9 godina

Vlada samo zna da kaze placajte, ali sta ako narod nema da plati? I jos hoceju da smanje penzije za 10%. I jos treba da poskupi struja. Pa ko, osim drzavni radnici, ce imati da plati sve racune? Sta misli ova vlada?

nexho

pre 9 godina

stampaju se udzbenici za manjine pocev od slovaka rusina do albanaca, po cijem nastavnom planu i programu nece valjda slovaci ili albanci da uce srpsku istoriju a nece svoju ili obratno uce svoju a ne srpsku

Olgica

pre 9 godina

Cemu vise negativni komentari,pustite ljude da rade svoj deo posla onako kako oni smatraju da је nајbolje,nase je samo da ih podrzimo jer nece sigurno uraditi nesto na stetu svih nas.

Pravda

pre 9 godina

Zivkovicu, iskompromitovao si se ti za ceo zivot. Jos samo da se sazna za firme koje si kupovao i unistio za vreme privatizacije, pa ces onda razmisljati o tome, a ne o navodnim plagijatima.

PRAVA IN OBAVEZE

pre 9 godina

Svi U Srbiji imaju ista prava i obaveze bez obzira na naciju, veru, seksualnu opredeljenost,bogastvo, i albanska deca zaslužuju besplatne udžbenike ali i albanci treba da plaćaju državi u kojoj žive poreze,doprinose, struju, rtv pretplatu.

Zoran

pre 9 godina

Živkoviću, uspori malo sa napadanjem. Nisi se baš pokazao dok si harao Srbijom. Ostavi čoveka da na miru izvlači Srbiju iz krize u koju su je dovele demokrate.

osmehtastine

pre 9 godina

Dopada mi se i izjava Vucica u kojoj kaze 'Srbiju nemorate da volite ali morate da je postujete' Ako svi placamo struju zasto bi Albanci dali sebi za pravo , da to nerade, to im niko nebi dopusto pa cak i u Albaniji, zakon vazi za sve a obaveze su obaveze.........................

agronom

pre 9 godina

Dok je Ds bio na vlasti niko nije ni pokretao postupak protiv Miskovica, Pitam se zasto? Svima je jasno o cemu se radi, ova vlada ce do kraja svog mandata biti ponosna jer ce na sledecim izborima imati i vece poverenje gradjana......

osmeh

pre 9 godina

Ako smo svi u obavezi da placamo struju, vodu komunalije onda zakon vazi i za manjine, da zive u Nemackoj isto bi placali struju ,vodu, komunalije...............

Enrike

pre 9 godina

Mnogi poslanici se hvataju za objavljivanje ugovora sa Fiat-om a ustvari bi trebalo da se pokriju ušima jer je to katastrofalan ugovor koje su njihove stranke iznele u vreme dok su bile na vlasti.

AR

pre 9 godina

Premijer Vucic je samo jos jednom dokazao koliko je spreman za saradnju sa drugim politickim partijama , uvek je tu da odgovara na postavljena pitanja.

radnik

pre 9 godina

U Srbiji se gidišnje ukrade struje u vrednosti 100 miliona evra a ukupan dug građana i privrede za neplaćenu a isporučenu struju je oko 800 miliona evra.

ja

pre 9 godina

prava nacionalnih manjina su civilizacijska tekovina i nema nista pogresno u tome. placanje onoga sto se potrosi ukljucujuci i struju je takodje civilizacijska tekovina. cela ta prica je skroz u redu a oko sadrzaja udzbenika nemojte se brinuti, to skolovani strucni ljudi rade a ne napaljeni politicki fanatici!

agronom

pre 9 godina

Stvari polako dolaze na svoje mesto, u saopstenju nema nikakvih nejasnoca sve ce se resavati u hodu i verujem najbolje po gradjane Srbije koji ovoga puta nece biti iznevereni.......

Ivan

pre 9 godina

[quote]Poslanik Kamberi na to je odgovorio da će sačekati 2. septembar i dodao da nigde nije video da je ostvarivanje prava manjina uslovljeno plaćanjem struje.[/quote]

Nigde na svetu se plaćanje struje ne dovodi u pitanje. Eto, toga ima samo u Srbiji. A Albanci to koriste i čim im se to pomene počnu da pričaju u pravima manjina, kako su ugroženi i tako dalje.

pseudo_slucajno

pre 9 godina

Odakle ovima da oni ne placaju struju. Sa druge strane to je problem EPS. Ako im oni ne obustave isporuku neka posluju sa gubitkom.
Neka nasa vpada sedne u famozni autobus i ode u Presevo i pocne da se bavi problemima gradjana Sebije juzno od Beograda.

NennaT

pre 9 godina

Naravno da treba da placaju struju.kako drzava svoju obavezu izvrsava i salje knjige na albanskom jeziku,a za koju znaju da pitaju jer smatraju da ih zakonom sleduje, mogl ibi i da postuju sve ostale zakone i pravila ove zemlje u kojoj zive i da izmiruju svoje obaveze za struju.

Srbiji Nema Spasa

pre 9 godina

koliko se secam busali ste se u grudi da ste vi doveli fiat. sada kazete da niste. rekli ste i da cete obelodaniti ugovor sa fiatom. sada kazete da necete.

bora

pre 9 godina

Prodavanje magle za široke zaludjene mase!Niko mu dole ništa neće platiti,ništa im ne sme i on to dobro zna!!Bruka i sramota više od ovog glumatanja.

Profesorka

pre 9 godina

Svi bez izuzetka moraju da plaćaju obaveze, a premijer zna da je osnovna škola obavezna i uticaće da se odštampaju knjige na jezicima svih manjina, pa i za Albance u Preševu i Bujanovcu.

Držite-me-pašću

pre 9 godina

Realno, ako već nacionalne manjine treba da imaju sva prava kao i većinsko stanovništvo, onda to podrazumeva i jednake obaveze za sve, EPS je vlasništvo svih nas koji živimo u Srbiji i svi mi, shodno tome, moramo da se staramo o njemu. Što se mene tiče, Vučić je ispravno postupio, mislim da je takva odluka mogla i davno pre da se donese.

samo urbano

pre 9 godina

na b92 vise nema smisla komentarisati zbog sve samih sns i opozicionih botova ciji se komentari objavljuju po kriterijumu sto gluplji i zapaljiviji,to bolji.
laku noc!

Ras

pre 9 godina

"Ne mogu da kažem koliko noći ne spavam i tresem se zbog svakog ispaljenog metka, nadajući se miru na istoku Ukrajine, jer to bi rešilo probleme Srbije."

Neverovatno...

Sinbad

pre 9 godina

" Sigurno Srbija nije platila muziku kao ni sedviče. Nijedan moj ručak ili večeru nije platila Srbija ni građani", rekao je Vučić. Zar nevidis narode koliko sam ja skroman,nema niko skromniji od mene,ja sam najskromniji,ajde narode divi se mojoj skromnosti,poklonimo se mojoj skromnosti,nemoj neko da ne primjeti moju skromnost...