Sreda, 30.07.2014.

11:48

Vučić: Srbija poštuje državu Izrael

Premijer Aleksandar Vučić istakao je, u razgovoru s izraelskim ambasadorom, da Srbija poštuje pravo države Izrael na postojanje i miran život njenih građana.

Izvor: Tanjug

Vuèiæ: Srbija poštuje državu Izrael IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

94 Komentari

Sortiraj po:

SLOBODAN - PO - 53

pre 9 godina

Ovo je skolski primer kako treba da se ponasa domacin prema svom gostu. Sa dubokim postovanje Vucic je primio ambasadora Izraela i sa njim u veoma prijateljskom tonu razmenio misljenje kada su Izrael i Bliski istok u pitanju. Vucic nije prozvao nijednu stranu u sukobu, i lepo im porucio da imaju pravo na miran zivot i da u njemu uzivaju. Mislim da nasa vlada nema vremena toliko za probleme po svetu vec su zaokupljeni nasom brigom, ali i ne mesanje u unutrasnje stvari drugih je za svako postovanje.

ретрорефлексија

pre 9 godina

Држава увек треба да поштује и цени друге,ако желимо да и они поштују нас,тек сада се види колико имамо поштовања у свету када је премијер преуѕео ствар у своје руке и који води рачуна о угледу Србије,а не као претходници,ни на крај памети им није била држава,а камоли њен углед.

cesalj

pre 9 godina

Srbija i Izrael su prijateljske zemlje koje imaju veoma dobre odnose, premijer Vucic i ambasador Izraela su raspravljali o razlicitim temama, nadam se da ce se nase dobre medjusobne veze nastaviti i u buducnosti.

brundo

pre 9 godina

Srbiji veoma znaci sto ima prijatelja poput dalekog Izraela, jer je to znak da se prijateljstvo Srbije siri u daleke horizonte. Pored velikog broja evropskih zemalja, Izrael je primer da nasa zemlja ima prijatelja i na dalekom Bliskom istoku, sto je zaista pohvalno.

badem

pre 9 godina

Izrael i Srbija imaju tradicionalno dobre odnose, ovaj sastanak to i potvrdjuje, premijer Vucic i ambasador Levi su se bavili mnogim pitanjima i izrazili nadu u brzo razresenje sukoba na Bliskom istoku, treba ocekivati jos ovakvih sastanaka sa zvanicnicima stranih zemalja.

sampon

pre 9 godina

Sastanak zvanicnika dve zemlje, Srbije i Izraela, pokazuje, metaforicki receno, da iako su dve zemlje prostorno veoma daleko, da to ne predstavlja problem da ne budu prijatelji. Veoma dobra vest sto prijateljstvo dve zemlje nastavlja i u buducnosti.

zvoncic

pre 9 godina

Sastanak premijera Vucica i izraelskog ambasadora Levija je znacajan za dobre odnose izmedju nasih zemalja, bilo je reci o mnogom bitnim temama poput integracije u EU, kao i situaciji na Bliskom istoku, treba organizovati jos slicnih sastanaka u buducnosti.

tasnica

pre 9 godina

Srbija neguje dobre odnose sa velikim brojem stranih zemalja, pa tako i sa Izraelom, odrzani sastanak pospesuje ucvrscivanje odnosa Srbije i Izraela i predstavlja dobar korak ka uspesnoj buducoj saradnji.

kisa

pre 9 godina

Dobro je poznato da Srbija postuje integritet svih zemalja Evrope i sveta. Tako je i u ovom slucaju sa Izraelom. Nasa drzava se takodje zalaze i za resavanje svih problema konstruktvnim dijalogom jer sila ne donosi nista dobro.

bojka39

pre 9 godina

Zaista dobra vest sto je premijer Vucic ovog puta imao sastanak sa izraleskim ambasadorom Levijem. Ovaj sastanak je po ko zna koji put pokazao da je Srbija prijatelj i sa veoma dalekim zemljama sveta. Samo ovako treba nastaviti.

stopi

pre 9 godina

Srbija postuje Izrael i njegov narod, treba se potruditi da i dalje odrzavamo dobre odnose sa njima, kako na diplomatskom tako i na poslovnom nivou, verujem da ce u buducnosti biti dosta prilika za saradnju.

Ksenija1

pre 9 godina

Srbija postuje i uvazava sve narode! Nikada nismo bili agresori, opredeljeni smo za mir, kroz istoriju vodili smo samo odbrambene ratove.

Miloš

pre 9 godina

Opet opasno eksperimentisanje sa spoljnom politikom i to baš tamo gde nam niko ne smeta da se ušutimo i ne eksponujemo nepotrebno i gde nam niko ne bi zamerio da "guramo" nekakvu svoju neutralnost. To je providan pokušaj dodvoravanja Americi, a nikakve vajde neće bit od tog podilaženja.

Boža Misisipi

pre 9 godina

Dobro je...ovaj čovek mi je opet otvorio oči...
Dok nisam pročitao o ovu vest mislio sam da i onih 300 poginulih mališana imaju pravo na život...

Terapeut Justin

pre 9 godina

@MIR,mogao bi malo da procitas nesto iz istorije stvaranja Izraela na tlu Palestine. Kad su formirali svoju drzavu,to je bila teritorija manja od pojasa Gaze. Na ostaloj teritoriji ziveli su Palestinci. A onda su "miroljubivo" saterali Palestince u uzani pojas ,sa takvom gustinom naseljenosti da sad ne mogu da promase ni sa jednom granatom. Podrska Izraela u ovom trenutku kada ubija civile je u najmanju ruki moralno sporna.

Pa i ne moraju

pre 9 godina

@budokodeks

Molio bih vlasti da botovima, pre nego što im izdate naređenja, održite kratak kurs srpskog jezika.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MaksaBwe, 30. jul 2014 19:56)

Pa i ne moraju,ionako oni ne pisu te komentare nego samo copy/paste ali bi mogli da im daju 'kalendar' kad da klikcu protiv Jevreja a kad protiv Arapa,evo danas su kliktali za Jevreje da se mi ostali "ne bi dosetili",toliko su PROZIRNI,do bola.Ako me nesto nervira u celoj ovoj prici to su ovi SNS botovi koji,kad gledam,citam i vidim po 160 minusa u roku od samo 15 minuta po objavljivanju neke vesti ovde=SMUCI MI SE SNS iako imaju neke dobre poteze,OVO IM ZAISTA NE TREBA,alo,Vucicu,taj ko te je posavetovao da placas botove(sad cu da dobijem 190 minusa odjednom) te je grdno prevario,bolje ih plati za nesto pametnije,usluzni su to ljudi,vidi se:)
A ako cemo da budemo MUDRI i PAMETNI,ne treba jedan dan da ti botovi klikcu skroz za Arape a drugi dan skroz za Izrael,pa i moja baba da ima kompjuter bi se dosetila u cemu je stos nego bar sto se ove vrlo DELIKATNE TEME tice,otprilike 60% za Jevreje a 40% za Arape,tj tu negde,skoro izjednaceno ali malo vise za Jevreje jer oni danas kroje svetsku ekonomsku i politicku scenu a nama je dosta i ratovanja,i zrtava i svega.

gagi87

pre 9 godina

Osim sto nasa zemlja ima dobre prijateljske odnose sa Izraelom, oni bi se mogli produbiti i eventualnim poslovnim partnerstvom. Srbija srdacno prihvata sve strane investitore, zasto ne i Izrael.

ObradR

pre 9 godina

@budokodeks

Molio bih vlasti da botovima, pre nego što im izdate naređenja, održite kratak kurs srpskog jezika.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (MaksaBwe, 30. jul 2014 19:56)



Sudeci po Vasem imenu koje sadrzi rec "Bwe", srpski jezik je dobio jedno novo slovo, verujem da to znate posto ste tako veliki poznavalac gramatike i pravopisa.

Svetlana

pre 9 godina

A ko postuje SRBIJU....ALO VUCICU PROGOVORI SVETU O SRBIJI ALI I SA ONOM OKUPIRANOM TERITORIJOM KOSOVOM I METOHIJOM....
Prestani da nas lazes vise, jer sve sto kazes recima, posle, vrlo kratkog vremena opovrgnes delima.
Budni smo i nemoj misliti da cemo trpeti dugo.......

BillyTheKid

pre 9 godina

@ Бојан Илић
Koliko vas ima koji se potpisujete sa istim nickom i šaljete iste komentare koji nemaju veze sa realnošću?

sakica

pre 9 godina

Srbija sa Izraelom treba da produbljuje i politicku i ekonomsku saradnju, jer jedno vreme smo imali zastoj u diplomatskim odnosima, sto Srbiji nikako ne ide u prilog.

skr

pre 9 godina

"I treba da ih postujemo,najorganizovanija drzava na svetu.Mozda i najmocnija.
(alonso, 30. jul 2014 14:36)"

Kontas da si upravo opisao i Hitlerovu Nemacku

MIR

pre 9 godina

Patnje Izraelskog naroda datiraju iz vremena stradanja Isusa i njihov geografski položaj čini im život specifičnim- okruženi au arapima koji im nikadav nisu želeli mir. Palestinci su dobili državu ali drugi arapi ih pune islamistima,teroristima, hamasom i drugima kojima stalno prave ratne igre i nemire za Izrael i palestinu.a Mir treba svima.

osmehgorana

pre 9 godina

Srbija je spremna da promeni svoju zakonsku regulativu i citav set standarda prilagodi zakonima Eu trzista. Ceka nas dosta posla ali sam siguran da cemo ispuniti sve sto je u nasoj moci.Sto se tice krize u Ukraini nadam se da nece vise postavljati ta pitanja jer mi nismo krivi za eskalaciju sukoba............

Nataeos

pre 9 godina

Bravo Vučko!!! Da podsetim neznalice, Srbija je PRVA potpisala Belfursku deklaraciju, a to Izraelci nisu niti će ikad zaboraviti.. Jedino ovi neupućeni i neobrazovani to ne znaju, nažalost ih ima previše!

Super...

pre 9 godina

Vodimo miroljubivu politiku, ali zato sa agresorima pricamo o poslu ne mareci za to sto oni upravo vrse genocid. Vazno je da posao sljaka, ko jos brine za moral poslovnog partnera. Eeeee Srbijo, odavno si dusu prodala...

novica952

pre 9 godina

Podržavamo Izrael, ali valjda i palestincima želimo miran život i uređenu državu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zlo i naopako, 30. jul 2014 13:47)
Naravno i oko ovoga svet je podeljen i svrstava se na jednu ili drugu stranu.Srbija podržava Izrale u svojoj želju da živi u miru ali isto tako moli da sa palestincima nađu naćin da odnose u redu, jer nema mirnog života za Izrael ako rakete leta sa jedne na drugu stranu i obratno.Život uz poštovanje druge strane je ono što treba i Izraelu i Gazi.

vlajzi

pre 9 godina

Srbija je spremna da promeni svoju zakonsku regulativu i citav set standarda prilagodi zakonima Eu trzista. Ceka nas dosta posla ali sam siguran da cemo ispuniti sve sto je u nasoj moci.Sto se tice krize u Ukraini nadam se da nece vise postavljati ta pitanja jer mi nismo krivi za eskalaciju sukoba............
(osmehgorana, 30. jul 2014 14:01)

Alo Botu, skroz si promasio temu... citas li ti tekst vesti ili mlatis gluposti nasumicno?!

Бојан Илић

pre 9 godina

Да ли неко мисли да је Вучић ово урадио пре консултације са "саветницима Владе"?!
Све је постало само интерес, "душа" је нестала!

Horacio

pre 9 godina

Da, možemo samo da se nadamo. Prema starogrčko, verovanju kada su otvarali Pandorinu kutiju sva zla ovog sveta su izaša iz nje, samo je nada ostala.

osmeh13

pre 9 godina

Jedan od nasih prioritetnijih ciljeva je da postanemo punopravna clanica Eu. Ja se iskreno nadam dacemo taj cilj i dosegnuti uz trud i zalaganje koje je evidentno...................

Magneto

pre 9 godina

Ljudi u u Izraelu imaju pravo na miran i dostojanstven zivot. Drago mi je sto je Vucic dao podrsku izrelcima u borbi sa ekstremizma koji je bio pristuan i ovde 1999.

UPITNIK

pre 9 godina

Geografski položaj Izraela je komplikovan za njih jer su okruženi arapima sa kojima vekovima nisu u ljubavi.Palestinci su konačno dobili državu ali apetiti arapa još nisu zadovoljeni.Ne žele palestinci rat ni izraelci ali su oni orudje arapa i novog svetskog poretka-

Milos

pre 9 godina

(Sandokan, 30. jul 2014 12:51)
Kako sam procitao prvi red tvog teksta odmah sam pomislio da je neki trol hvalospev, pa ti dadoh minus. Izvini, i slazem se sa tobom.

Pikado

pre 9 godina

Ratom se nista ne resava...nadam se da ce se uskoro sitvacija stabilizovati i da ce ljudi naci dogovor!I drago mi je sto Vucic poziva na mir i sto se trudi da se ne mesa u ovaj problem!

stranac

pre 9 godina

Da iskreno kažem, ne poštujem ni politiku Izraela, ni Srbije. Ipak ima jedna velika razlika. Izrael ima A naoružanje, a Srbija ima ćak Vučića!:(

Milovan

pre 9 godina

Nisam shvatio o kakvom mirno resenju sukoba se radi kada je druga vest na sajtu B92 "Najmanje 19 ljudi je ubijeno, a oko 125 je ranjeno, kada je jutros granatirana škola UN u pojasu Gaze, u kojoj se sklonilo više od 3.000 palestinskih izbeglica."

zvezdica

pre 9 godina

Drago mi je sto Srbija kao zemlja ukazuje na postovanje i solidarnost,to moze nasu zemlju dovesti u bolje stanje. Malo ko zna da je Izrael zemlja sa vodecim haj-tek centrom na svetu, sto nam moze pomoci u daljem razvoju nase zemlje.

Бојан Илић

pre 9 godina

Да ли неко мисли да је Вучић ово урадио пре консултације са "саветницима Владе"?!
Све је постало само интерес, "душа" је нестала!

hadzija

pre 9 godina

Vučić: Srbija poštuje državu Izrael
а што ондак радикалски ботови шаљу коментаре којих се не би ни гебелс постидео. доказ је да пљуца по израелу креће тек када државне службе крену са послом

Tarmi13

pre 9 godina

Izrael spada u jednu od razvijenih zemalja sveta sa prosecnim BDP-om 32.500 dolara po stanovniku. Tako da je svakako pozeljan za saveznika, i svasta mozemo od njih nauciti

Novo priznanje za SRB

pre 9 godina

Izvor, koji je želeo da ostane anoniman, kaže da je izraelski ambasador imao osnovni zadatak da sazna naš recept za reforme kako bi i oni, koristeći znanje naših "experata", reformisali svoju državu.

Moler

pre 9 godina

To je diplomatija! Vucic nije prozvao nijednu stranu u sukobu i lepo im porucio da imaju pravo na miran zivot i da u njemu uzivaju. Mislim da nasa vlada nema vremena toliko za probleme po svetu vec su zaokupljeni nasom brigom.

Biba

pre 9 godina

Politika vlade Srbije je održavanje dobrih odnosa sa svim zemljama tako da poštuje i pravo države Izrael na postojanje i miran život njenih građana.

Jack

pre 9 godina

Biba, Fiona i Kalina dezurni SNS botovi.
(Vanderlej Luksemburgo, 30. jul 2014 12:24)

Pod uslovom da to nije jedna te ista osoba. Evo moje liste nesrecnika koji prodaju obraz za 100 evra mesecno: vule011, jagodica bobica, aca smeker, zoki zemun... i naravno da ne pominjemo gomilu genericnih imena bojan88, ivana63, dragan72 i ostale genijalne tvorevine nejakih umova.

Sandokan

pre 9 godina

Svaka cast premijeru.Da ga nema mi bi smo definitivno propali.Stvarno za pohvalu je sto je stao na stranu Izraelaca.Smo me interesuje ako podrzava ovakav nacin njihove borbe sto on to isto ne uradi na Kosovu.

fiona

pre 9 godina

Ukazivanje poštovanja svima može samo da dovede našu zemlju u bolje stanje!!!Naravno da zelimo mir svim zemljama jer rat i nemiri nisu nikome ništa dobor doneli!!!Podržavam rad Vučića

Biba

pre 9 godina

Politika vlade Srbije je održavanje dobrih odnosa sa svim zemljama tako da poštuje i pravo države Izrael na postojanje i miran život njenih građana.

Moler

pre 9 godina

To je diplomatija! Vucic nije prozvao nijednu stranu u sukobu i lepo im porucio da imaju pravo na miran zivot i da u njemu uzivaju. Mislim da nasa vlada nema vremena toliko za probleme po svetu vec su zaokupljeni nasom brigom.

fiona

pre 9 godina

Ukazivanje poštovanja svima može samo da dovede našu zemlju u bolje stanje!!!Naravno da zelimo mir svim zemljama jer rat i nemiri nisu nikome ništa dobor doneli!!!Podržavam rad Vučića

Tarmi13

pre 9 godina

Izrael spada u jednu od razvijenih zemalja sveta sa prosecnim BDP-om 32.500 dolara po stanovniku. Tako da je svakako pozeljan za saveznika, i svasta mozemo od njih nauciti

MIR

pre 9 godina

Patnje Izraelskog naroda datiraju iz vremena stradanja Isusa i njihov geografski položaj čini im život specifičnim- okruženi au arapima koji im nikadav nisu želeli mir. Palestinci su dobili državu ali drugi arapi ih pune islamistima,teroristima, hamasom i drugima kojima stalno prave ratne igre i nemire za Izrael i palestinu.a Mir treba svima.

sakica

pre 9 godina

Srbija sa Izraelom treba da produbljuje i politicku i ekonomsku saradnju, jer jedno vreme smo imali zastoj u diplomatskim odnosima, sto Srbiji nikako ne ide u prilog.

UPITNIK

pre 9 godina

Geografski položaj Izraela je komplikovan za njih jer su okruženi arapima sa kojima vekovima nisu u ljubavi.Palestinci su konačno dobili državu ali apetiti arapa još nisu zadovoljeni.Ne žele palestinci rat ni izraelci ali su oni orudje arapa i novog svetskog poretka-

osmehgorana

pre 9 godina

Srbija je spremna da promeni svoju zakonsku regulativu i citav set standarda prilagodi zakonima Eu trzista. Ceka nas dosta posla ali sam siguran da cemo ispuniti sve sto je u nasoj moci.Sto se tice krize u Ukraini nadam se da nece vise postavljati ta pitanja jer mi nismo krivi za eskalaciju sukoba............

Pikado

pre 9 godina

Ratom se nista ne resava...nadam se da ce se uskoro sitvacija stabilizovati i da ce ljudi naci dogovor!I drago mi je sto Vucic poziva na mir i sto se trudi da se ne mesa u ovaj problem!

osmeh13

pre 9 godina

Jedan od nasih prioritetnijih ciljeva je da postanemo punopravna clanica Eu. Ja se iskreno nadam dacemo taj cilj i dosegnuti uz trud i zalaganje koje je evidentno...................

gagi87

pre 9 godina

Osim sto nasa zemlja ima dobre prijateljske odnose sa Izraelom, oni bi se mogli produbiti i eventualnim poslovnim partnerstvom. Srbija srdacno prihvata sve strane investitore, zasto ne i Izrael.

ObradR

pre 9 godina

@budokodeks

Molio bih vlasti da botovima, pre nego što im izdate naređenja, održite kratak kurs srpskog jezika.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (MaksaBwe, 30. jul 2014 19:56)



Sudeci po Vasem imenu koje sadrzi rec "Bwe", srpski jezik je dobio jedno novo slovo, verujem da to znate posto ste tako veliki poznavalac gramatike i pravopisa.

Jack

pre 9 godina

Biba, Fiona i Kalina dezurni SNS botovi.
(Vanderlej Luksemburgo, 30. jul 2014 12:24)

Pod uslovom da to nije jedna te ista osoba. Evo moje liste nesrecnika koji prodaju obraz za 100 evra mesecno: vule011, jagodica bobica, aca smeker, zoki zemun... i naravno da ne pominjemo gomilu genericnih imena bojan88, ivana63, dragan72 i ostale genijalne tvorevine nejakih umova.

Magneto

pre 9 godina

Ljudi u u Izraelu imaju pravo na miran i dostojanstven zivot. Drago mi je sto je Vucic dao podrsku izrelcima u borbi sa ekstremizma koji je bio pristuan i ovde 1999.

Novo priznanje za SRB

pre 9 godina

Izvor, koji je želeo da ostane anoniman, kaže da je izraelski ambasador imao osnovni zadatak da sazna naš recept za reforme kako bi i oni, koristeći znanje naših "experata", reformisali svoju državu.

Milovan

pre 9 godina

Nisam shvatio o kakvom mirno resenju sukoba se radi kada je druga vest na sajtu B92 "Najmanje 19 ljudi je ubijeno, a oko 125 je ranjeno, kada je jutros granatirana škola UN u pojasu Gaze, u kojoj se sklonilo više od 3.000 palestinskih izbeglica."

Sandokan

pre 9 godina

Svaka cast premijeru.Da ga nema mi bi smo definitivno propali.Stvarno za pohvalu je sto je stao na stranu Izraelaca.Smo me interesuje ako podrzava ovakav nacin njihove borbe sto on to isto ne uradi na Kosovu.

novica952

pre 9 godina

Podržavamo Izrael, ali valjda i palestincima želimo miran život i uređenu državu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zlo i naopako, 30. jul 2014 13:47)
Naravno i oko ovoga svet je podeljen i svrstava se na jednu ili drugu stranu.Srbija podržava Izrale u svojoj želju da živi u miru ali isto tako moli da sa palestincima nađu naćin da odnose u redu, jer nema mirnog života za Izrael ako rakete leta sa jedne na drugu stranu i obratno.Život uz poštovanje druge strane je ono što treba i Izraelu i Gazi.

vlajzi

pre 9 godina

Srbija je spremna da promeni svoju zakonsku regulativu i citav set standarda prilagodi zakonima Eu trzista. Ceka nas dosta posla ali sam siguran da cemo ispuniti sve sto je u nasoj moci.Sto se tice krize u Ukraini nadam se da nece vise postavljati ta pitanja jer mi nismo krivi za eskalaciju sukoba............
(osmehgorana, 30. jul 2014 14:01)

Alo Botu, skroz si promasio temu... citas li ti tekst vesti ili mlatis gluposti nasumicno?!

Nataeos

pre 9 godina

Bravo Vučko!!! Da podsetim neznalice, Srbija je PRVA potpisala Belfursku deklaraciju, a to Izraelci nisu niti će ikad zaboraviti.. Jedino ovi neupućeni i neobrazovani to ne znaju, nažalost ih ima previše!

stranac

pre 9 godina

Da iskreno kažem, ne poštujem ni politiku Izraela, ni Srbije. Ipak ima jedna velika razlika. Izrael ima A naoružanje, a Srbija ima ćak Vučića!:(

skr

pre 9 godina

"I treba da ih postujemo,najorganizovanija drzava na svetu.Mozda i najmocnija.
(alonso, 30. jul 2014 14:36)"

Kontas da si upravo opisao i Hitlerovu Nemacku

Super...

pre 9 godina

Vodimo miroljubivu politiku, ali zato sa agresorima pricamo o poslu ne mareci za to sto oni upravo vrse genocid. Vazno je da posao sljaka, ko jos brine za moral poslovnog partnera. Eeeee Srbijo, odavno si dusu prodala...

Бојан Илић

pre 9 godina

Да ли неко мисли да је Вучић ово урадио пре консултације са "саветницима Владе"?!
Све је постало само интерес, "душа" је нестала!

hadzija

pre 9 godina

Vučić: Srbija poštuje državu Izrael
а што ондак радикалски ботови шаљу коментаре којих се не би ни гебелс постидео. доказ је да пљуца по израелу креће тек када државне службе крену са послом

zvezdica

pre 9 godina

Drago mi je sto Srbija kao zemlja ukazuje na postovanje i solidarnost,to moze nasu zemlju dovesti u bolje stanje. Malo ko zna da je Izrael zemlja sa vodecim haj-tek centrom na svetu, sto nam moze pomoci u daljem razvoju nase zemlje.

Бојан Илић

pre 9 godina

Да ли неко мисли да је Вучић ово урадио пре консултације са "саветницима Владе"?!
Све је постало само интерес, "душа" је нестала!

Milos

pre 9 godina

(Sandokan, 30. jul 2014 12:51)
Kako sam procitao prvi red tvog teksta odmah sam pomislio da je neki trol hvalospev, pa ti dadoh minus. Izvini, i slazem se sa tobom.

BillyTheKid

pre 9 godina

@ Бојан Илић
Koliko vas ima koji se potpisujete sa istim nickom i šaljete iste komentare koji nemaju veze sa realnošću?

Svetlana

pre 9 godina

A ko postuje SRBIJU....ALO VUCICU PROGOVORI SVETU O SRBIJI ALI I SA ONOM OKUPIRANOM TERITORIJOM KOSOVOM I METOHIJOM....
Prestani da nas lazes vise, jer sve sto kazes recima, posle, vrlo kratkog vremena opovrgnes delima.
Budni smo i nemoj misliti da cemo trpeti dugo.......

Terapeut Justin

pre 9 godina

@MIR,mogao bi malo da procitas nesto iz istorije stvaranja Izraela na tlu Palestine. Kad su formirali svoju drzavu,to je bila teritorija manja od pojasa Gaze. Na ostaloj teritoriji ziveli su Palestinci. A onda su "miroljubivo" saterali Palestince u uzani pojas ,sa takvom gustinom naseljenosti da sad ne mogu da promase ni sa jednom granatom. Podrska Izraela u ovom trenutku kada ubija civile je u najmanju ruki moralno sporna.

Horacio

pre 9 godina

Da, možemo samo da se nadamo. Prema starogrčko, verovanju kada su otvarali Pandorinu kutiju sva zla ovog sveta su izaša iz nje, samo je nada ostala.

Pa i ne moraju

pre 9 godina

@budokodeks

Molio bih vlasti da botovima, pre nego što im izdate naređenja, održite kratak kurs srpskog jezika.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MaksaBwe, 30. jul 2014 19:56)

Pa i ne moraju,ionako oni ne pisu te komentare nego samo copy/paste ali bi mogli da im daju 'kalendar' kad da klikcu protiv Jevreja a kad protiv Arapa,evo danas su kliktali za Jevreje da se mi ostali "ne bi dosetili",toliko su PROZIRNI,do bola.Ako me nesto nervira u celoj ovoj prici to su ovi SNS botovi koji,kad gledam,citam i vidim po 160 minusa u roku od samo 15 minuta po objavljivanju neke vesti ovde=SMUCI MI SE SNS iako imaju neke dobre poteze,OVO IM ZAISTA NE TREBA,alo,Vucicu,taj ko te je posavetovao da placas botove(sad cu da dobijem 190 minusa odjednom) te je grdno prevario,bolje ih plati za nesto pametnije,usluzni su to ljudi,vidi se:)
A ako cemo da budemo MUDRI i PAMETNI,ne treba jedan dan da ti botovi klikcu skroz za Arape a drugi dan skroz za Izrael,pa i moja baba da ima kompjuter bi se dosetila u cemu je stos nego bar sto se ove vrlo DELIKATNE TEME tice,otprilike 60% za Jevreje a 40% za Arape,tj tu negde,skoro izjednaceno ali malo vise za Jevreje jer oni danas kroje svetsku ekonomsku i politicku scenu a nama je dosta i ratovanja,i zrtava i svega.

Ksenija1

pre 9 godina

Srbija postuje i uvazava sve narode! Nikada nismo bili agresori, opredeljeni smo za mir, kroz istoriju vodili smo samo odbrambene ratove.

Miloš

pre 9 godina

Opet opasno eksperimentisanje sa spoljnom politikom i to baš tamo gde nam niko ne smeta da se ušutimo i ne eksponujemo nepotrebno i gde nam niko ne bi zamerio da "guramo" nekakvu svoju neutralnost. To je providan pokušaj dodvoravanja Americi, a nikakve vajde neće bit od tog podilaženja.

Boža Misisipi

pre 9 godina

Dobro je...ovaj čovek mi je opet otvorio oči...
Dok nisam pročitao o ovu vest mislio sam da i onih 300 poginulih mališana imaju pravo na život...

stopi

pre 9 godina

Srbija postuje Izrael i njegov narod, treba se potruditi da i dalje odrzavamo dobre odnose sa njima, kako na diplomatskom tako i na poslovnom nivou, verujem da ce u buducnosti biti dosta prilika za saradnju.

brundo

pre 9 godina

Srbiji veoma znaci sto ima prijatelja poput dalekog Izraela, jer je to znak da se prijateljstvo Srbije siri u daleke horizonte. Pored velikog broja evropskih zemalja, Izrael je primer da nasa zemlja ima prijatelja i na dalekom Bliskom istoku, sto je zaista pohvalno.

sampon

pre 9 godina

Sastanak zvanicnika dve zemlje, Srbije i Izraela, pokazuje, metaforicki receno, da iako su dve zemlje prostorno veoma daleko, da to ne predstavlja problem da ne budu prijatelji. Veoma dobra vest sto prijateljstvo dve zemlje nastavlja i u buducnosti.

bojka39

pre 9 godina

Zaista dobra vest sto je premijer Vucic ovog puta imao sastanak sa izraleskim ambasadorom Levijem. Ovaj sastanak je po ko zna koji put pokazao da je Srbija prijatelj i sa veoma dalekim zemljama sveta. Samo ovako treba nastaviti.

zvoncic

pre 9 godina

Sastanak premijera Vucica i izraelskog ambasadora Levija je znacajan za dobre odnose izmedju nasih zemalja, bilo je reci o mnogom bitnim temama poput integracije u EU, kao i situaciji na Bliskom istoku, treba organizovati jos slicnih sastanaka u buducnosti.

cesalj

pre 9 godina

Srbija i Izrael su prijateljske zemlje koje imaju veoma dobre odnose, premijer Vucic i ambasador Izraela su raspravljali o razlicitim temama, nadam se da ce se nase dobre medjusobne veze nastaviti i u buducnosti.

badem

pre 9 godina

Izrael i Srbija imaju tradicionalno dobre odnose, ovaj sastanak to i potvrdjuje, premijer Vucic i ambasador Levi su se bavili mnogim pitanjima i izrazili nadu u brzo razresenje sukoba na Bliskom istoku, treba ocekivati jos ovakvih sastanaka sa zvanicnicima stranih zemalja.

tasnica

pre 9 godina

Srbija neguje dobre odnose sa velikim brojem stranih zemalja, pa tako i sa Izraelom, odrzani sastanak pospesuje ucvrscivanje odnosa Srbije i Izraela i predstavlja dobar korak ka uspesnoj buducoj saradnji.

SLOBODAN - PO - 53

pre 9 godina

Ovo je skolski primer kako treba da se ponasa domacin prema svom gostu. Sa dubokim postovanje Vucic je primio ambasadora Izraela i sa njim u veoma prijateljskom tonu razmenio misljenje kada su Izrael i Bliski istok u pitanju. Vucic nije prozvao nijednu stranu u sukobu, i lepo im porucio da imaju pravo na miran zivot i da u njemu uzivaju. Mislim da nasa vlada nema vremena toliko za probleme po svetu vec su zaokupljeni nasom brigom, ali i ne mesanje u unutrasnje stvari drugih je za svako postovanje.

kisa

pre 9 godina

Dobro je poznato da Srbija postuje integritet svih zemalja Evrope i sveta. Tako je i u ovom slucaju sa Izraelom. Nasa drzava se takodje zalaze i za resavanje svih problema konstruktvnim dijalogom jer sila ne donosi nista dobro.

ретрорефлексија

pre 9 godina

Држава увек треба да поштује и цени друге,ако желимо да и они поштују нас,тек сада се види колико имамо поштовања у свету када је премијер преуѕео ствар у своје руке и који води рачуна о угледу Србије,а не као претходници,ни на крај памети им није била држава,а камоли њен углед.

Sandokan

pre 9 godina

Svaka cast premijeru.Da ga nema mi bi smo definitivno propali.Stvarno za pohvalu je sto je stao na stranu Izraelaca.Smo me interesuje ako podrzava ovakav nacin njihove borbe sto on to isto ne uradi na Kosovu.

Super...

pre 9 godina

Vodimo miroljubivu politiku, ali zato sa agresorima pricamo o poslu ne mareci za to sto oni upravo vrse genocid. Vazno je da posao sljaka, ko jos brine za moral poslovnog partnera. Eeeee Srbijo, odavno si dusu prodala...

vlajzi

pre 9 godina

Srbija je spremna da promeni svoju zakonsku regulativu i citav set standarda prilagodi zakonima Eu trzista. Ceka nas dosta posla ali sam siguran da cemo ispuniti sve sto je u nasoj moci.Sto se tice krize u Ukraini nadam se da nece vise postavljati ta pitanja jer mi nismo krivi za eskalaciju sukoba............
(osmehgorana, 30. jul 2014 14:01)

Alo Botu, skroz si promasio temu... citas li ti tekst vesti ili mlatis gluposti nasumicno?!

skr

pre 9 godina

"I treba da ih postujemo,najorganizovanija drzava na svetu.Mozda i najmocnija.
(alonso, 30. jul 2014 14:36)"

Kontas da si upravo opisao i Hitlerovu Nemacku

hadzija

pre 9 godina

Vučić: Srbija poštuje državu Izrael
а што ондак радикалски ботови шаљу коментаре којих се не би ни гебелс постидео. доказ је да пљуца по израелу креће тек када државне службе крену са послом

Бојан Илић

pre 9 godina

Да ли неко мисли да је Вучић ово урадио пре консултације са "саветницима Владе"?!
Све је постало само интерес, "душа" је нестала!

Novo priznanje za SRB

pre 9 godina

Izvor, koji je želeo da ostane anoniman, kaže da je izraelski ambasador imao osnovni zadatak da sazna naš recept za reforme kako bi i oni, koristeći znanje naših "experata", reformisali svoju državu.

Бојан Илић

pre 9 godina

Да ли неко мисли да је Вучић ово урадио пре консултације са "саветницима Владе"?!
Све је постало само интерес, "душа" је нестала!

Jack

pre 9 godina

Biba, Fiona i Kalina dezurni SNS botovi.
(Vanderlej Luksemburgo, 30. jul 2014 12:24)

Pod uslovom da to nije jedna te ista osoba. Evo moje liste nesrecnika koji prodaju obraz za 100 evra mesecno: vule011, jagodica bobica, aca smeker, zoki zemun... i naravno da ne pominjemo gomilu genericnih imena bojan88, ivana63, dragan72 i ostale genijalne tvorevine nejakih umova.

stranac

pre 9 godina

Da iskreno kažem, ne poštujem ni politiku Izraela, ni Srbije. Ipak ima jedna velika razlika. Izrael ima A naoružanje, a Srbija ima ćak Vučića!:(

Pa i ne moraju

pre 9 godina

@budokodeks

Molio bih vlasti da botovima, pre nego što im izdate naređenja, održite kratak kurs srpskog jezika.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MaksaBwe, 30. jul 2014 19:56)

Pa i ne moraju,ionako oni ne pisu te komentare nego samo copy/paste ali bi mogli da im daju 'kalendar' kad da klikcu protiv Jevreja a kad protiv Arapa,evo danas su kliktali za Jevreje da se mi ostali "ne bi dosetili",toliko su PROZIRNI,do bola.Ako me nesto nervira u celoj ovoj prici to su ovi SNS botovi koji,kad gledam,citam i vidim po 160 minusa u roku od samo 15 minuta po objavljivanju neke vesti ovde=SMUCI MI SE SNS iako imaju neke dobre poteze,OVO IM ZAISTA NE TREBA,alo,Vucicu,taj ko te je posavetovao da placas botove(sad cu da dobijem 190 minusa odjednom) te je grdno prevario,bolje ih plati za nesto pametnije,usluzni su to ljudi,vidi se:)
A ako cemo da budemo MUDRI i PAMETNI,ne treba jedan dan da ti botovi klikcu skroz za Arape a drugi dan skroz za Izrael,pa i moja baba da ima kompjuter bi se dosetila u cemu je stos nego bar sto se ove vrlo DELIKATNE TEME tice,otprilike 60% za Jevreje a 40% za Arape,tj tu negde,skoro izjednaceno ali malo vise za Jevreje jer oni danas kroje svetsku ekonomsku i politicku scenu a nama je dosta i ratovanja,i zrtava i svega.

Svetlana

pre 9 godina

A ko postuje SRBIJU....ALO VUCICU PROGOVORI SVETU O SRBIJI ALI I SA ONOM OKUPIRANOM TERITORIJOM KOSOVOM I METOHIJOM....
Prestani da nas lazes vise, jer sve sto kazes recima, posle, vrlo kratkog vremena opovrgnes delima.
Budni smo i nemoj misliti da cemo trpeti dugo.......

Biba

pre 9 godina

Politika vlade Srbije je održavanje dobrih odnosa sa svim zemljama tako da poštuje i pravo države Izrael na postojanje i miran život njenih građana.

fiona

pre 9 godina

Ukazivanje poštovanja svima može samo da dovede našu zemlju u bolje stanje!!!Naravno da zelimo mir svim zemljama jer rat i nemiri nisu nikome ništa dobor doneli!!!Podržavam rad Vučića

Moler

pre 9 godina

To je diplomatija! Vucic nije prozvao nijednu stranu u sukobu i lepo im porucio da imaju pravo na miran zivot i da u njemu uzivaju. Mislim da nasa vlada nema vremena toliko za probleme po svetu vec su zaokupljeni nasom brigom.

zvezdica

pre 9 godina

Drago mi je sto Srbija kao zemlja ukazuje na postovanje i solidarnost,to moze nasu zemlju dovesti u bolje stanje. Malo ko zna da je Izrael zemlja sa vodecim haj-tek centrom na svetu, sto nam moze pomoci u daljem razvoju nase zemlje.

Magneto

pre 9 godina

Ljudi u u Izraelu imaju pravo na miran i dostojanstven zivot. Drago mi je sto je Vucic dao podrsku izrelcima u borbi sa ekstremizma koji je bio pristuan i ovde 1999.

Tarmi13

pre 9 godina

Izrael spada u jednu od razvijenih zemalja sveta sa prosecnim BDP-om 32.500 dolara po stanovniku. Tako da je svakako pozeljan za saveznika, i svasta mozemo od njih nauciti

osmeh13

pre 9 godina

Jedan od nasih prioritetnijih ciljeva je da postanemo punopravna clanica Eu. Ja se iskreno nadam dacemo taj cilj i dosegnuti uz trud i zalaganje koje je evidentno...................

osmehgorana

pre 9 godina

Srbija je spremna da promeni svoju zakonsku regulativu i citav set standarda prilagodi zakonima Eu trzista. Ceka nas dosta posla ali sam siguran da cemo ispuniti sve sto je u nasoj moci.Sto se tice krize u Ukraini nadam se da nece vise postavljati ta pitanja jer mi nismo krivi za eskalaciju sukoba............

Nataeos

pre 9 godina

Bravo Vučko!!! Da podsetim neznalice, Srbija je PRVA potpisala Belfursku deklaraciju, a to Izraelci nisu niti će ikad zaboraviti.. Jedino ovi neupućeni i neobrazovani to ne znaju, nažalost ih ima previše!

sakica

pre 9 godina

Srbija sa Izraelom treba da produbljuje i politicku i ekonomsku saradnju, jer jedno vreme smo imali zastoj u diplomatskim odnosima, sto Srbiji nikako ne ide u prilog.

MIR

pre 9 godina

Patnje Izraelskog naroda datiraju iz vremena stradanja Isusa i njihov geografski položaj čini im život specifičnim- okruženi au arapima koji im nikadav nisu želeli mir. Palestinci su dobili državu ali drugi arapi ih pune islamistima,teroristima, hamasom i drugima kojima stalno prave ratne igre i nemire za Izrael i palestinu.a Mir treba svima.

UPITNIK

pre 9 godina

Geografski položaj Izraela je komplikovan za njih jer su okruženi arapima sa kojima vekovima nisu u ljubavi.Palestinci su konačno dobili državu ali apetiti arapa još nisu zadovoljeni.Ne žele palestinci rat ni izraelci ali su oni orudje arapa i novog svetskog poretka-

Pikado

pre 9 godina

Ratom se nista ne resava...nadam se da ce se uskoro sitvacija stabilizovati i da ce ljudi naci dogovor!I drago mi je sto Vucic poziva na mir i sto se trudi da se ne mesa u ovaj problem!

Milovan

pre 9 godina

Nisam shvatio o kakvom mirno resenju sukoba se radi kada je druga vest na sajtu B92 "Najmanje 19 ljudi je ubijeno, a oko 125 je ranjeno, kada je jutros granatirana škola UN u pojasu Gaze, u kojoj se sklonilo više od 3.000 palestinskih izbeglica."

Milos

pre 9 godina

(Sandokan, 30. jul 2014 12:51)
Kako sam procitao prvi red tvog teksta odmah sam pomislio da je neki trol hvalospev, pa ti dadoh minus. Izvini, i slazem se sa tobom.

novica952

pre 9 godina

Podržavamo Izrael, ali valjda i palestincima želimo miran život i uređenu državu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zlo i naopako, 30. jul 2014 13:47)
Naravno i oko ovoga svet je podeljen i svrstava se na jednu ili drugu stranu.Srbija podržava Izrale u svojoj želju da živi u miru ali isto tako moli da sa palestincima nađu naćin da odnose u redu, jer nema mirnog života za Izrael ako rakete leta sa jedne na drugu stranu i obratno.Život uz poštovanje druge strane je ono što treba i Izraelu i Gazi.

gagi87

pre 9 godina

Osim sto nasa zemlja ima dobre prijateljske odnose sa Izraelom, oni bi se mogli produbiti i eventualnim poslovnim partnerstvom. Srbija srdacno prihvata sve strane investitore, zasto ne i Izrael.

Terapeut Justin

pre 9 godina

@MIR,mogao bi malo da procitas nesto iz istorije stvaranja Izraela na tlu Palestine. Kad su formirali svoju drzavu,to je bila teritorija manja od pojasa Gaze. Na ostaloj teritoriji ziveli su Palestinci. A onda su "miroljubivo" saterali Palestince u uzani pojas ,sa takvom gustinom naseljenosti da sad ne mogu da promase ni sa jednom granatom. Podrska Izraela u ovom trenutku kada ubija civile je u najmanju ruki moralno sporna.

Horacio

pre 9 godina

Da, možemo samo da se nadamo. Prema starogrčko, verovanju kada su otvarali Pandorinu kutiju sva zla ovog sveta su izaša iz nje, samo je nada ostala.

BillyTheKid

pre 9 godina

@ Бојан Илић
Koliko vas ima koji se potpisujete sa istim nickom i šaljete iste komentare koji nemaju veze sa realnošću?

ObradR

pre 9 godina

@budokodeks

Molio bih vlasti da botovima, pre nego što im izdate naređenja, održite kratak kurs srpskog jezika.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (MaksaBwe, 30. jul 2014 19:56)



Sudeci po Vasem imenu koje sadrzi rec "Bwe", srpski jezik je dobio jedno novo slovo, verujem da to znate posto ste tako veliki poznavalac gramatike i pravopisa.

Boža Misisipi

pre 9 godina

Dobro je...ovaj čovek mi je opet otvorio oči...
Dok nisam pročitao o ovu vest mislio sam da i onih 300 poginulih mališana imaju pravo na život...

Miloš

pre 9 godina

Opet opasno eksperimentisanje sa spoljnom politikom i to baš tamo gde nam niko ne smeta da se ušutimo i ne eksponujemo nepotrebno i gde nam niko ne bi zamerio da "guramo" nekakvu svoju neutralnost. To je providan pokušaj dodvoravanja Americi, a nikakve vajde neće bit od tog podilaženja.

Ksenija1

pre 9 godina

Srbija postuje i uvazava sve narode! Nikada nismo bili agresori, opredeljeni smo za mir, kroz istoriju vodili smo samo odbrambene ratove.

bojka39

pre 9 godina

Zaista dobra vest sto je premijer Vucic ovog puta imao sastanak sa izraleskim ambasadorom Levijem. Ovaj sastanak je po ko zna koji put pokazao da je Srbija prijatelj i sa veoma dalekim zemljama sveta. Samo ovako treba nastaviti.

zvoncic

pre 9 godina

Sastanak premijera Vucica i izraelskog ambasadora Levija je znacajan za dobre odnose izmedju nasih zemalja, bilo je reci o mnogom bitnim temama poput integracije u EU, kao i situaciji na Bliskom istoku, treba organizovati jos slicnih sastanaka u buducnosti.

cesalj

pre 9 godina

Srbija i Izrael su prijateljske zemlje koje imaju veoma dobre odnose, premijer Vucic i ambasador Izraela su raspravljali o razlicitim temama, nadam se da ce se nase dobre medjusobne veze nastaviti i u buducnosti.

badem

pre 9 godina

Izrael i Srbija imaju tradicionalno dobre odnose, ovaj sastanak to i potvrdjuje, premijer Vucic i ambasador Levi su se bavili mnogim pitanjima i izrazili nadu u brzo razresenje sukoba na Bliskom istoku, treba ocekivati jos ovakvih sastanaka sa zvanicnicima stranih zemalja.

tasnica

pre 9 godina

Srbija neguje dobre odnose sa velikim brojem stranih zemalja, pa tako i sa Izraelom, odrzani sastanak pospesuje ucvrscivanje odnosa Srbije i Izraela i predstavlja dobar korak ka uspesnoj buducoj saradnji.

ретрорефлексија

pre 9 godina

Држава увек треба да поштује и цени друге,ако желимо да и они поштују нас,тек сада се види колико имамо поштовања у свету када је премијер преуѕео ствар у своје руке и који води рачуна о угледу Србије,а не као претходници,ни на крај памети им није била држава,а камоли њен углед.

SLOBODAN - PO - 53

pre 9 godina

Ovo je skolski primer kako treba da se ponasa domacin prema svom gostu. Sa dubokim postovanje Vucic je primio ambasadora Izraela i sa njim u veoma prijateljskom tonu razmenio misljenje kada su Izrael i Bliski istok u pitanju. Vucic nije prozvao nijednu stranu u sukobu, i lepo im porucio da imaju pravo na miran zivot i da u njemu uzivaju. Mislim da nasa vlada nema vremena toliko za probleme po svetu vec su zaokupljeni nasom brigom, ali i ne mesanje u unutrasnje stvari drugih je za svako postovanje.

kisa

pre 9 godina

Dobro je poznato da Srbija postuje integritet svih zemalja Evrope i sveta. Tako je i u ovom slucaju sa Izraelom. Nasa drzava se takodje zalaze i za resavanje svih problema konstruktvnim dijalogom jer sila ne donosi nista dobro.

stopi

pre 9 godina

Srbija postuje Izrael i njegov narod, treba se potruditi da i dalje odrzavamo dobre odnose sa njima, kako na diplomatskom tako i na poslovnom nivou, verujem da ce u buducnosti biti dosta prilika za saradnju.

brundo

pre 9 godina

Srbiji veoma znaci sto ima prijatelja poput dalekog Izraela, jer je to znak da se prijateljstvo Srbije siri u daleke horizonte. Pored velikog broja evropskih zemalja, Izrael je primer da nasa zemlja ima prijatelja i na dalekom Bliskom istoku, sto je zaista pohvalno.

sampon

pre 9 godina

Sastanak zvanicnika dve zemlje, Srbije i Izraela, pokazuje, metaforicki receno, da iako su dve zemlje prostorno veoma daleko, da to ne predstavlja problem da ne budu prijatelji. Veoma dobra vest sto prijateljstvo dve zemlje nastavlja i u buducnosti.