Ponedeljak, 07.07.2014.

16:25

Ovakva DS nije ništa bolja od SNS i SPS

Izvor: Snežana Èongradin

Ovakva DS nije ništa bolja od SNS i SPS IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

dr

pre 9 godina

Onoliko koliko je meni poznato Pajtićevo ponašanj vezano za Klinički centar Vojvodine gde je svoju suprugu postavio za Upravnika urgentnog centra / o čemu redovno piše jedan naš tabloid/ sve što je gospodin Ješić rekao je tačno. Nadam se da će se on naći snage da opstane politički. Njegovi stavovi su budućnost opozicije.

digital

pre 9 godina

Precizan, i tačan(!) 'insajderski' stav o DS-u. Samo je sada pitanje, koliko ima (nas) onih koji preziru i DS, i SNS, i SPS, i NDS, i DSS, i LDP, i razne vojvodjanske 'lige', i...(jel sam zaboravio nešto?) - jednom rečju, srpsku političku mafiju raznih boja i nijansi?

Bjelica

pre 9 godina

Evo ga i mali baron iz Indjije da se oglasi, i sto je najgore slazem se sa preko 80% njegove izjave. Tacno je da se u ovoj zemlji zaposljavaju ljudi po partijskoj pripadnosti, vazda je tako i bilo, zato smo tu gde jesmo, ponavljaci i ovi spavaci iz poslednjih klupa na casovima sada furaju besne automobile, tablete, letuju u inostranstvu, jednom recju ZIVE, a mi ostali smrtnici....e ko ima ``srece`` radi za 40-50 000din, a mi malo manje srecni ni ne radimo! Poruka za sve stranke u Srbiji, u ovoj zemlji se glasa PROTIV nekoga, a ne ZA, imajte to u vidu ``naprednjaci``

neprihvatanje..

pre 9 godina

Kako moze funkcioner jedne bivse vladajuce partije,koja je dozivela krah na prethodnim izborima..uopste da ovako razmislja!Onda i ovo poredjenje nije bas na mestu!Jedna od ovih stranaka je ubedljivo pobedila na izborima a ona druga,koja im je bila i koalicioni partner,je dobila vise glasova od njih!Kako se ovo uopste moze i porediti!On kao da nipodastava sud gradjana a njihovu volju kao da ne postuje!Da je tako kako on tvrdi ,onda bi njegova stranka trebalo da ima neki kredibilitet u gradjanstvu..Ocigledno ga nemaju,pa se tako sve svodi na nepoznavanje ili neprihvatanje politicke istine!A to je,da je njegova stranka izgubila vlast u drzavi i da je razocarala svoje gradjane,kao i oni koji su je zdusno pomagali u svemu tome..

Ateist iz Jagodine

pre 9 godina

Goran Ješić je tipičan političar gradjanske provijencije i njemu nije mesto u DS. On treba da formira novu stranku sa gradjanskim opredeljenjem, jer takva politička stranke nedostaje Srbiji u ovom trenutku. Inače, sve što je kazao u intervjuu je tačno i u svemu ga podržavam.

bivsi..

pre 9 godina

Ne razumem sta je pisac hteo da kaze!Kakve veze ima sadasnja marginalizovana stranka DS,sa vladajucom strankom u Srbiji..Koja je usput imala i fenomenalne izborne rezultate!Htela je prevremene izbore tadasnja opozicija i dobila je!Na demokratski nacin su gradjani rekli kome je gde mesto u Srbiji..Pa su ova poredjenja mnogo smesna!Kao da su pali s Marsa,pa ne znaju da se ovde slabo politicki kotiraju!Malo im je falilo da zavrse sa one druge strane cenza,kao neki..A on poredi danasnju vladajucu stranku,sa onima..koje su posle decenije vladanja,gradjani pustili niz vodu!Ljubazno im se,zahvalivsi,na svemu decenijskom..i sa zeljom da ih skoro ne vide ponovo na vlasti!Ali oni pocese da mesaju karte!Kao ono..tri pa jednu!U politici ima sminkanja, ali na kraju sve govore brojke ili izborni rezultati!Sve ostalo je kao plivanje bivsih u praznom bazenu..Pogotovo onih,koji ne smeju sebi javno da priznaju kako su ostavili sopstvene gradjane..kao ribe na suvom!Mozda se tako sete i odgovornosti i suoce se sa njom!Kao ono red odgovornosti,red privilegija,pa odgovornoati,pa privilegija..A na kraju se zalije odgovornoscu!Medjutim..nista od toga!Kod njih se ipak sve zavrsilo,kao da nista nije ni bilo..Oni su sve brzo zaboravili,ali da li smo i mi!

glasam za maslačak

pre 9 godina

"- Ja se sa Pajtićem ne razumem sistemski. Neću da radim sa njim. Protiv sam partijskih zapošljavanja koje on sprovodi. Pajtić je smenio profesore i doktore nauka sa funkcija u javnim preduzećima i postavio na njihova mesta nekompetentne ljude."

Da nisam iz Inđije možda bih mogao da uzmem za ozbiljno ovo što kažeš, ali pošto si upravo ti sinonim za partijska zapošljavanja na lokalnom nivou još od 2001...Ko te ne zna, skupo bi te platio!

Dragutin Čulić

pre 9 godina

Priznaje čovek da su u pitanju pare samog resora što je smenjen. Jedini način na koji demokrate umeju da se održe u pokrajini je podmičivanje novcem i funkcionerskim foteljima. Sramota da posle toliko godina i nikakvog napredka opet takvi organizuju reortanizaciju vlasti iako ne poseduju večinu u narodu. Sledeći put bolje dajte čoveku nešto možda se neće tako raspričati o realnim okolnostima unutar stranke.

Došlo Boban

pre 9 godina

Na kraju šta je čovek pametno rekao, osim da je lepo opisao njihov rad koji se svodio na to da uspostave sistem nepotizma, partokratije i korupcije...jedino je to bio upravu. Sve ostalo se svodi na kritikovanje zbog nezadovoljstva svoje smene. Tako je to kada se polako raspada jedna stranka.

Boban Srbulović

pre 9 godina

Posle deset i više godina na vlasti progovori čovek i reče da nisu ništa uradili da život građana bude bolji i da se sve zasnivalo na ličnim interesima i grejanju fotelja. Očigledno mu to nije smetalo do sad a ovao iznošenja prljavog veša pred javnost samo govori o tome šta su radili da bi doveli državu na ivicu propasti. Promene su neizbežne tako i u pokrajini.

Miljan Urošević

pre 9 godina

Toliko godina loše politike i sada kada je smenjen javno priča o tome, naravno pre toga mu nije smealo funkcionerska foteljica. Zato su demokrati i izgubili poverenje naroda, previše ste bili zauzeti vašim foteljima i punjem vaših računa nego samim radom.

Jovan Karmatraković

pre 9 godina

Kad niste toliko godina menjali svoj način rada sada kada je smenjen naravno da blatnjavi sve što stigne i da se rad vlasti ne razlikuje od njihove. Ima jedna bitna razlika što ova vlast nije imala 12 godina funkcionerske fotelje kao vi, tako da imali ste vašu sanšu i za reforme i promene koje naravno niste sproveli osim što ste još vise opustošili ovu državu i doveli nas do prosjačkog štapa.Hvala vam ali ne

Olivera Milosavljevic

pre 9 godina

Slika jedne stranke u procesu raspadanja, odlazi im kadar svakog dana. Ostalo je samo njihovo zadnje utočište pokrajina, koja sama po sebe nema vise poverenja u ove ljude. Slika jedne opozicije koja postaje sama sebi opozicija. Kritika jedne takve manjige u trenutnom stanju prema vlasti je prosto smešna i bogami tragikomična.

Nikola Stepić

pre 9 godina

Ovo da nije smešno bilo bi žalosno, svakog dana gube po nekog člana a jos kad sami članovi počinju da iznose prljav veš pred narod. Jedino njegova konsaltacija da su stranke slične je tek prava nebuloza ali eto to je samo pokazatelj u kojem pravcu se kreče stranka a to je prema samom dnu.

Alek

pre 9 godina

postujem njegov stav za razliku od mnogih iz DS-a koji su cisti demagozi. Svo posrtanje je pocelo do Tadica i on je najgori politicar na ovim prostorima. Upropastio je tako divnu ideju Zorana da se zivi bolje i lepse u ovoj nasoj Srbiji. I sad smo doziveli da nas radikali vode u Evropu i da nam oni objasnjavaju sta je demokratija? ima li veceg licemerja??? Da je Zoran ziv , niko od ovih iz DS-a koji su ga tako brzo srozali ne bi kuvao ni kafu u partijskom bifeu. Bruka.

NISU -IM - NI - DO - KOLENA

pre 9 godina

Sve sto je Goran Jesic rekao mogao bi da se slozim s njim, samo ima tu jedan veliki problem kako to da se setio nakon toliko godina o svim problemima koji su objektivno postojali. Da 12 godina vlasti DS-a nista nisu uspeli da urade da se zivot gradjana Vojvodine, i cele Srbije popravi podigne na jedan visi nivo, dok je sedeo u fotelji zajedno sa Bojanom Pajtic, Borisom Tadic,to mu ni malo nije smetalo. Dobro je da oni iznose u javnost svoj prljav ves potvrdjujuci tako sve ono cega su gradjani Srbije svesni,sve ono sto su demokrate radile i dovele Srbiju do ivice bankrota.Prica Jesica da se nikada nije slagao sa Tadicem i Pajticem ne pije vodu, takodje da nije imao podrsku unutar stranke takodje, zasto onda nije izasao iz takve stranke.

GSS

pre 9 godina

Jesicu, nista bez Gradjanskog saveza Srbije. Ajde da ga ponovo pokrenemo. Ovo je sve da promuckas i bacis. A tek kako ce za 24 casa puci ovi Vucicevi. Sve ostale stranke bulidzan do bulidzana. Zato novi Gradjanski savez u kom si bio. Ti si preduzimljiv, vredan i agialn covek. Jedino Gradjanski savez moze spasiti Srbiju od ovih lopova. A zbog ovih na i bivsih na vlasti Srbija je i propala.

bivsi napredjak

pre 9 godina

Kako bi ovaj preleteo u SNS samo kad bi se neko našalio sa njim pa ga pozvao, ali, na Ješićevu žalost, za kompromitovane političare, nema mesta u SNS-u.

a je;l ti mirovic, maja, vulin, velja, goran knezevic (ju bivsi dsovac), vesic (isto), Saša Vasilić (isto), Predrag Milošević (isto) zatim Aleksandar Martinović (koji nas je pljuvao ko nenormalan, a sad kad smo mu dali 6 funkcija i nebo bi prevrnou za sns) nisu primeri komprimitovanog politicara????
Pokupili smo sav sljam koji smo mogli, umesti izvornih naprednjaka medju kojima sam i ja bio sve su u stranci preuzeli ovakvi. Zato sam i otisao, dali pare ovima u vrhu, usli u stanku i sad su oni glavni. A mi koji smo bili od pocetka smo dobili sipak.
Mrzim demokrate, ali ovoga postujem, covek govori sta misli, za razliku od vecine politicara koji nas lazu samo tako. I sta je jos gore, drzi se date reci.
Nece jesic u sns, pa da mu tomino mesto ponudite, ima covek karatktera za razliku od nekih koji jedan da pricaju jedno, a drugi dan drugo.

Iza Brda

pre 9 godina

Suštinske razlike nema medju političkim partijama u Srbiji. Konstanta su im (političkim partijama u Srbiji) dve stvari:
1. Nanošenje što veće štete državi Srbiji, njenoj privredi i njenim gradjanima
2. Lično bogaćenje partijskih kadrova na državnim položajima, prvenstveno iz i budžeta Republike Srbije, a na račun svih gradjana koji uplaćuju novac putem poreza u budžet.
I, naravno čuvena mantra "Za sve je kriva prethodna vlast" kao izgovor za sve, a pritom NIKO iz bivše vlasti, koja je uvek kriva, NIJE procesuiran za loše učinjena dela, ili nedela.
Princip vlasti je isti: LAŽ!
Neko nas laže, onako, ležerno godinama, sa belim raskopčanim košuljama, u "gimme five" fazonu, šmekerskim braon u špic cipelama, zulufima do pola uva, kockastim naočarima u veselim bojama i ručnim satom veličine budilnika.
Ovi "novi" su malo više ruralniji od prethodnika, pa se nisu još "izlupali" u modelitetima laganja, već imaju jednu ravnu crtu koja se odnosi na buduće vreme u kome će NEKO da završi NEŠTO, kako bi svima nama bilo bolje.
Dakle, praviti poredjenja medju partijama koje učestvuju u političkom životu Srbije zadnjih četvrt veka je iluzorno, pošto su one sve izmilele ispod istog šinjela, i sve se svodi na jednu istinu: Svake godine sa njima je gradjanima Srbije sve gore i gore....

Novosadjanin

pre 9 godina

"Protiv sam partijskih zapošljavanja koje on sprovodi. Pajtić je smenio profesore i doktore nauka sa funkcija u javnim preduzećima i postavio na njihova mesta nekompetentne ljude".Ovo je nesto sto svi znamo a Pajdic ima sasvim druge price,sto je samo pokazatelj ko je on ustvari.

KO- GOVORI - ISTINU - A - KO - NE

pre 9 godina

Sve sto je Goran Jesic rekao mogao bi da se slozim s njim, samo ima tu jedan veliki problem kako to da se setio nakon toliko godina o svim problemima koji su objektivno postojali. Da 12 godina vlasti DS-a nista nisu uspeli da urade da se zivot gradjana Vojvodine, i cele Srbije popravi podigne na jedan visi nivo, dok je sedeo u fotelji zajedno sa Bojanom Pajtic, Borisom Tadic,to mu ni malo nije smetalo. Dobro je da oni iznose u javnost svoj prljav ves potvrdjujuci tako sve ono cega su gradjani Srbije svesni,sve ono sto su demokrate radile i dovele Srbiju do ivice bankrota.Prica Jesica da se nikada nije slagao sa Tadicem i Pajticem ne pije vodu, takodje da nije imao podrsku unutar stranke takodje, zasto onda nije izasao iz takve stranke.

Zvezdan

pre 9 godina

Pravo je čudo kako je DS-a bila na vlast s' obzirom kakve kadrove ima. Ovo sad im je maksimum! Mada od juče su pojačani novim članom pa im možda poraste rejting. Tek sad će gluma doći do izražaja u DS-u!

Dzoni Bgd

pre 9 godina

Nista pametno. Kritikuje politiku koju je godinama podrzavao, a tvrdi da je ista ta politika za koju se borio sada prisutna. Koga on to farba?

ANCI BG

pre 9 godina

Ds je trenutno najgora stranka u Srbiji, pred raspadom je, ljudi beze glavom bez obzira iz njihovih redova.U Vojvodini prave pustos, svadjaju se medju sobom oko para zbog poplava,....katastrofa.

NikolinaZA

pre 9 godina

Smetalo mi je, ali mi tada nije smetalo; ukazivao sam na to i to, ali sam radio kao i oni; niko nije dobar jedino ja valjam,... Koje su ovo nebuloze! Kao neka loša komedija.

madam x

pre 9 godina

Tadićev ds je bio sličan dss i sps kao jaje jajetu! Isto kadriranje i što ne priznavanje ratnih poraza (i još gore od toga ne priznavanja da je ta ratna politika bila pogrešna 100%).
Cena?
Potpuni slom Srbije, u svakom smislu!
Ps. Nadam se da će te ovaj moj komentar objaviti iako je moje vidjenje pesimisticko
Srbija može preživeti samo kao protektorat Eu.
24 god bezumnog lutanja je pokazalo da naše partije nisu sposobne da vode državu.

StoPosto

pre 9 godina

Ovaj se setio da 10 godina vlasti DS ništa nisu uspeli da urade da se život građana Vojvodine, i caele Srbije popravi, a dok je sedeo u fotelji zajedno sa Pajtićem, Tadićem, to mu ni malo nije smetalo. Dobro je da oni iznose u javnost svoj "prljav veš" potvrđujući tako sve ono čega su građani Srbije svesni, sve ono što su demokrate radile i dovele Srbiju do ivice bankrota.

StoPosto

pre 9 godina

Ovaj se setio da 10 godina vlasti DS ništa nisu uspeli da urade da se život građana Vojvodine, i caele Srbije popravi, a dok je sedeo u fotelji zajedno sa Pajtićem, Tadićem, to mu ni malo nije smetalo. Dobro je da oni iznose u javnost svoj "prljav veš" potvrđujući tako sve ono čega su građani Srbije svesni, sve ono što su demokrate radile i dovele Srbiju do ivice bankrota.

dumst

pre 9 godina

Ješiću je Đilas obećao mesto predsednika pokrajinskog odbora DS-a, i zbog toga je i podržavao Đilasa, a pošto se taj plan izjalovio sada u ljutnji Ješić kritkuje Pajtića, a ustvari obojica su isti.

Poskok

pre 9 godina

Razmislite o predlogu da iz partijske kase uzmete par stotina evra, pa pravac Bubanj potok - i da lepo kupite neki polovan kombi, taman će još malo ceo DS u isti moći da stane...

MisterBraun

pre 9 godina

Ha-ha, da nije smesna ova izjava, bila bi zalosna. Koga je on nasao da poredi, SNS i DS? Videli smo sta je DS uradio, i kako su se "pokazali".

gradjanin kejn

pre 9 godina

Stalno najavljujete neke nove, sposobne mlade ljude, a oni nikako da se pojave, jedni te isti se vrte u krug i kako uopste mislite da privucete mlade ljude kad u DS vlada haos?

zanimljivo

pre 9 godina

Samo ti valjas ocigledno, a?
(Lenovo, 7. jul 2014 17:54)
A poslove koje ste obavljali uz svesrdnu pomoć stranke čiji ste član bili ne pominjete. Čudne li koincidencije da je to bila stranka na vlasti kao i ranije SPO čiji ste član takođe bili!

šišatovčanin

pre 9 godina

Kako bi ovaj preleteo u SNS samo kad bi se neko našalio sa njim pa ga pozvao, ali, na Ješićevu žalost, za kompromitovane političare, nema mesta u SNS-u.

ANCI BG

pre 9 godina

Ds je trenutno najgora stranka u Srbiji, pred raspadom je, ljudi beze glavom bez obzira iz njihovih redova.U Vojvodini prave pustos, svadjaju se medju sobom oko para zbog poplava,....katastrofa.

gradjanin kejn

pre 9 godina

Stalno najavljujete neke nove, sposobne mlade ljude, a oni nikako da se pojave, jedni te isti se vrte u krug i kako uopste mislite da privucete mlade ljude kad u DS vlada haos?

StoPosto

pre 9 godina

Ovaj se setio da 10 godina vlasti DS ništa nisu uspeli da urade da se život građana Vojvodine, i caele Srbije popravi, a dok je sedeo u fotelji zajedno sa Pajtićem, Tadićem, to mu ni malo nije smetalo. Dobro je da oni iznose u javnost svoj "prljav veš" potvrđujući tako sve ono čega su građani Srbije svesni, sve ono što su demokrate radile i dovele Srbiju do ivice bankrota.

NikolinaZA

pre 9 godina

Smetalo mi je, ali mi tada nije smetalo; ukazivao sam na to i to, ali sam radio kao i oni; niko nije dobar jedino ja valjam,... Koje su ovo nebuloze! Kao neka loša komedija.

StoPosto

pre 9 godina

Ovaj se setio da 10 godina vlasti DS ništa nisu uspeli da urade da se život građana Vojvodine, i caele Srbije popravi, a dok je sedeo u fotelji zajedno sa Pajtićem, Tadićem, to mu ni malo nije smetalo. Dobro je da oni iznose u javnost svoj "prljav veš" potvrđujući tako sve ono čega su građani Srbije svesni, sve ono što su demokrate radile i dovele Srbiju do ivice bankrota.

madam x

pre 9 godina

Tadićev ds je bio sličan dss i sps kao jaje jajetu! Isto kadriranje i što ne priznavanje ratnih poraza (i još gore od toga ne priznavanja da je ta ratna politika bila pogrešna 100%).
Cena?
Potpuni slom Srbije, u svakom smislu!
Ps. Nadam se da će te ovaj moj komentar objaviti iako je moje vidjenje pesimisticko
Srbija može preživeti samo kao protektorat Eu.
24 god bezumnog lutanja je pokazalo da naše partije nisu sposobne da vode državu.

MisterBraun

pre 9 godina

Ha-ha, da nije smesna ova izjava, bila bi zalosna. Koga je on nasao da poredi, SNS i DS? Videli smo sta je DS uradio, i kako su se "pokazali".

šišatovčanin

pre 9 godina

Kako bi ovaj preleteo u SNS samo kad bi se neko našalio sa njim pa ga pozvao, ali, na Ješićevu žalost, za kompromitovane političare, nema mesta u SNS-u.

Poskok

pre 9 godina

Razmislite o predlogu da iz partijske kase uzmete par stotina evra, pa pravac Bubanj potok - i da lepo kupite neki polovan kombi, taman će još malo ceo DS u isti moći da stane...

dumst

pre 9 godina

Ješiću je Đilas obećao mesto predsednika pokrajinskog odbora DS-a, i zbog toga je i podržavao Đilasa, a pošto se taj plan izjalovio sada u ljutnji Ješić kritkuje Pajtića, a ustvari obojica su isti.

zanimljivo

pre 9 godina

Samo ti valjas ocigledno, a?
(Lenovo, 7. jul 2014 17:54)
A poslove koje ste obavljali uz svesrdnu pomoć stranke čiji ste član bili ne pominjete. Čudne li koincidencije da je to bila stranka na vlasti kao i ranije SPO čiji ste član takođe bili!

Ateist iz Jagodine

pre 9 godina

Goran Ješić je tipičan političar gradjanske provijencije i njemu nije mesto u DS. On treba da formira novu stranku sa gradjanskim opredeljenjem, jer takva politička stranke nedostaje Srbiji u ovom trenutku. Inače, sve što je kazao u intervjuu je tačno i u svemu ga podržavam.

bivsi napredjak

pre 9 godina

Kako bi ovaj preleteo u SNS samo kad bi se neko našalio sa njim pa ga pozvao, ali, na Ješićevu žalost, za kompromitovane političare, nema mesta u SNS-u.

a je;l ti mirovic, maja, vulin, velja, goran knezevic (ju bivsi dsovac), vesic (isto), Saša Vasilić (isto), Predrag Milošević (isto) zatim Aleksandar Martinović (koji nas je pljuvao ko nenormalan, a sad kad smo mu dali 6 funkcija i nebo bi prevrnou za sns) nisu primeri komprimitovanog politicara????
Pokupili smo sav sljam koji smo mogli, umesti izvornih naprednjaka medju kojima sam i ja bio sve su u stranci preuzeli ovakvi. Zato sam i otisao, dali pare ovima u vrhu, usli u stanku i sad su oni glavni. A mi koji smo bili od pocetka smo dobili sipak.
Mrzim demokrate, ali ovoga postujem, covek govori sta misli, za razliku od vecine politicara koji nas lazu samo tako. I sta je jos gore, drzi se date reci.
Nece jesic u sns, pa da mu tomino mesto ponudite, ima covek karatktera za razliku od nekih koji jedan da pricaju jedno, a drugi dan drugo.

glasam za maslačak

pre 9 godina

"- Ja se sa Pajtićem ne razumem sistemski. Neću da radim sa njim. Protiv sam partijskih zapošljavanja koje on sprovodi. Pajtić je smenio profesore i doktore nauka sa funkcija u javnim preduzećima i postavio na njihova mesta nekompetentne ljude."

Da nisam iz Inđije možda bih mogao da uzmem za ozbiljno ovo što kažeš, ali pošto si upravo ti sinonim za partijska zapošljavanja na lokalnom nivou još od 2001...Ko te ne zna, skupo bi te platio!

Iza Brda

pre 9 godina

Suštinske razlike nema medju političkim partijama u Srbiji. Konstanta su im (političkim partijama u Srbiji) dve stvari:
1. Nanošenje što veće štete državi Srbiji, njenoj privredi i njenim gradjanima
2. Lično bogaćenje partijskih kadrova na državnim položajima, prvenstveno iz i budžeta Republike Srbije, a na račun svih gradjana koji uplaćuju novac putem poreza u budžet.
I, naravno čuvena mantra "Za sve je kriva prethodna vlast" kao izgovor za sve, a pritom NIKO iz bivše vlasti, koja je uvek kriva, NIJE procesuiran za loše učinjena dela, ili nedela.
Princip vlasti je isti: LAŽ!
Neko nas laže, onako, ležerno godinama, sa belim raskopčanim košuljama, u "gimme five" fazonu, šmekerskim braon u špic cipelama, zulufima do pola uva, kockastim naočarima u veselim bojama i ručnim satom veličine budilnika.
Ovi "novi" su malo više ruralniji od prethodnika, pa se nisu još "izlupali" u modelitetima laganja, već imaju jednu ravnu crtu koja se odnosi na buduće vreme u kome će NEKO da završi NEŠTO, kako bi svima nama bilo bolje.
Dakle, praviti poredjenja medju partijama koje učestvuju u političkom životu Srbije zadnjih četvrt veka je iluzorno, pošto su one sve izmilele ispod istog šinjela, i sve se svodi na jednu istinu: Svake godine sa njima je gradjanima Srbije sve gore i gore....

Alek

pre 9 godina

postujem njegov stav za razliku od mnogih iz DS-a koji su cisti demagozi. Svo posrtanje je pocelo do Tadica i on je najgori politicar na ovim prostorima. Upropastio je tako divnu ideju Zorana da se zivi bolje i lepse u ovoj nasoj Srbiji. I sad smo doziveli da nas radikali vode u Evropu i da nam oni objasnjavaju sta je demokratija? ima li veceg licemerja??? Da je Zoran ziv , niko od ovih iz DS-a koji su ga tako brzo srozali ne bi kuvao ni kafu u partijskom bifeu. Bruka.

Bjelica

pre 9 godina

Evo ga i mali baron iz Indjije da se oglasi, i sto je najgore slazem se sa preko 80% njegove izjave. Tacno je da se u ovoj zemlji zaposljavaju ljudi po partijskoj pripadnosti, vazda je tako i bilo, zato smo tu gde jesmo, ponavljaci i ovi spavaci iz poslednjih klupa na casovima sada furaju besne automobile, tablete, letuju u inostranstvu, jednom recju ZIVE, a mi ostali smrtnici....e ko ima ``srece`` radi za 40-50 000din, a mi malo manje srecni ni ne radimo! Poruka za sve stranke u Srbiji, u ovoj zemlji se glasa PROTIV nekoga, a ne ZA, imajte to u vidu ``naprednjaci``

GSS

pre 9 godina

Jesicu, nista bez Gradjanskog saveza Srbije. Ajde da ga ponovo pokrenemo. Ovo je sve da promuckas i bacis. A tek kako ce za 24 casa puci ovi Vucicevi. Sve ostale stranke bulidzan do bulidzana. Zato novi Gradjanski savez u kom si bio. Ti si preduzimljiv, vredan i agialn covek. Jedino Gradjanski savez moze spasiti Srbiju od ovih lopova. A zbog ovih na i bivsih na vlasti Srbija je i propala.

NISU -IM - NI - DO - KOLENA

pre 9 godina

Sve sto je Goran Jesic rekao mogao bi da se slozim s njim, samo ima tu jedan veliki problem kako to da se setio nakon toliko godina o svim problemima koji su objektivno postojali. Da 12 godina vlasti DS-a nista nisu uspeli da urade da se zivot gradjana Vojvodine, i cele Srbije popravi podigne na jedan visi nivo, dok je sedeo u fotelji zajedno sa Bojanom Pajtic, Borisom Tadic,to mu ni malo nije smetalo. Dobro je da oni iznose u javnost svoj prljav ves potvrdjujuci tako sve ono cega su gradjani Srbije svesni,sve ono sto su demokrate radile i dovele Srbiju do ivice bankrota.Prica Jesica da se nikada nije slagao sa Tadicem i Pajticem ne pije vodu, takodje da nije imao podrsku unutar stranke takodje, zasto onda nije izasao iz takve stranke.

Boban Srbulović

pre 9 godina

Posle deset i više godina na vlasti progovori čovek i reče da nisu ništa uradili da život građana bude bolji i da se sve zasnivalo na ličnim interesima i grejanju fotelja. Očigledno mu to nije smetalo do sad a ovao iznošenja prljavog veša pred javnost samo govori o tome šta su radili da bi doveli državu na ivicu propasti. Promene su neizbežne tako i u pokrajini.

Novosadjanin

pre 9 godina

"Protiv sam partijskih zapošljavanja koje on sprovodi. Pajtić je smenio profesore i doktore nauka sa funkcija u javnim preduzećima i postavio na njihova mesta nekompetentne ljude".Ovo je nesto sto svi znamo a Pajdic ima sasvim druge price,sto je samo pokazatelj ko je on ustvari.

Došlo Boban

pre 9 godina

Na kraju šta je čovek pametno rekao, osim da je lepo opisao njihov rad koji se svodio na to da uspostave sistem nepotizma, partokratije i korupcije...jedino je to bio upravu. Sve ostalo se svodi na kritikovanje zbog nezadovoljstva svoje smene. Tako je to kada se polako raspada jedna stranka.

neprihvatanje..

pre 9 godina

Kako moze funkcioner jedne bivse vladajuce partije,koja je dozivela krah na prethodnim izborima..uopste da ovako razmislja!Onda i ovo poredjenje nije bas na mestu!Jedna od ovih stranaka je ubedljivo pobedila na izborima a ona druga,koja im je bila i koalicioni partner,je dobila vise glasova od njih!Kako se ovo uopste moze i porediti!On kao da nipodastava sud gradjana a njihovu volju kao da ne postuje!Da je tako kako on tvrdi ,onda bi njegova stranka trebalo da ima neki kredibilitet u gradjanstvu..Ocigledno ga nemaju,pa se tako sve svodi na nepoznavanje ili neprihvatanje politicke istine!A to je,da je njegova stranka izgubila vlast u drzavi i da je razocarala svoje gradjane,kao i oni koji su je zdusno pomagali u svemu tome..

digital

pre 9 godina

Precizan, i tačan(!) 'insajderski' stav o DS-u. Samo je sada pitanje, koliko ima (nas) onih koji preziru i DS, i SNS, i SPS, i NDS, i DSS, i LDP, i razne vojvodjanske 'lige', i...(jel sam zaboravio nešto?) - jednom rečju, srpsku političku mafiju raznih boja i nijansi?

Dzoni Bgd

pre 9 godina

Nista pametno. Kritikuje politiku koju je godinama podrzavao, a tvrdi da je ista ta politika za koju se borio sada prisutna. Koga on to farba?

Olivera Milosavljevic

pre 9 godina

Slika jedne stranke u procesu raspadanja, odlazi im kadar svakog dana. Ostalo je samo njihovo zadnje utočište pokrajina, koja sama po sebe nema vise poverenja u ove ljude. Slika jedne opozicije koja postaje sama sebi opozicija. Kritika jedne takve manjige u trenutnom stanju prema vlasti je prosto smešna i bogami tragikomična.

Nikola Stepić

pre 9 godina

Ovo da nije smešno bilo bi žalosno, svakog dana gube po nekog člana a jos kad sami članovi počinju da iznose prljav veš pred narod. Jedino njegova konsaltacija da su stranke slične je tek prava nebuloza ali eto to je samo pokazatelj u kojem pravcu se kreče stranka a to je prema samom dnu.

bivsi..

pre 9 godina

Ne razumem sta je pisac hteo da kaze!Kakve veze ima sadasnja marginalizovana stranka DS,sa vladajucom strankom u Srbiji..Koja je usput imala i fenomenalne izborne rezultate!Htela je prevremene izbore tadasnja opozicija i dobila je!Na demokratski nacin su gradjani rekli kome je gde mesto u Srbiji..Pa su ova poredjenja mnogo smesna!Kao da su pali s Marsa,pa ne znaju da se ovde slabo politicki kotiraju!Malo im je falilo da zavrse sa one druge strane cenza,kao neki..A on poredi danasnju vladajucu stranku,sa onima..koje su posle decenije vladanja,gradjani pustili niz vodu!Ljubazno im se,zahvalivsi,na svemu decenijskom..i sa zeljom da ih skoro ne vide ponovo na vlasti!Ali oni pocese da mesaju karte!Kao ono..tri pa jednu!U politici ima sminkanja, ali na kraju sve govore brojke ili izborni rezultati!Sve ostalo je kao plivanje bivsih u praznom bazenu..Pogotovo onih,koji ne smeju sebi javno da priznaju kako su ostavili sopstvene gradjane..kao ribe na suvom!Mozda se tako sete i odgovornosti i suoce se sa njom!Kao ono red odgovornosti,red privilegija,pa odgovornoati,pa privilegija..A na kraju se zalije odgovornoscu!Medjutim..nista od toga!Kod njih se ipak sve zavrsilo,kao da nista nije ni bilo..Oni su sve brzo zaboravili,ali da li smo i mi!

Zvezdan

pre 9 godina

Pravo je čudo kako je DS-a bila na vlast s' obzirom kakve kadrove ima. Ovo sad im je maksimum! Mada od juče su pojačani novim članom pa im možda poraste rejting. Tek sad će gluma doći do izražaja u DS-u!

KO- GOVORI - ISTINU - A - KO - NE

pre 9 godina

Sve sto je Goran Jesic rekao mogao bi da se slozim s njim, samo ima tu jedan veliki problem kako to da se setio nakon toliko godina o svim problemima koji su objektivno postojali. Da 12 godina vlasti DS-a nista nisu uspeli da urade da se zivot gradjana Vojvodine, i cele Srbije popravi podigne na jedan visi nivo, dok je sedeo u fotelji zajedno sa Bojanom Pajtic, Borisom Tadic,to mu ni malo nije smetalo. Dobro je da oni iznose u javnost svoj prljav ves potvrdjujuci tako sve ono cega su gradjani Srbije svesni,sve ono sto su demokrate radile i dovele Srbiju do ivice bankrota.Prica Jesica da se nikada nije slagao sa Tadicem i Pajticem ne pije vodu, takodje da nije imao podrsku unutar stranke takodje, zasto onda nije izasao iz takve stranke.

Miljan Urošević

pre 9 godina

Toliko godina loše politike i sada kada je smenjen javno priča o tome, naravno pre toga mu nije smealo funkcionerska foteljica. Zato su demokrati i izgubili poverenje naroda, previše ste bili zauzeti vašim foteljima i punjem vaših računa nego samim radom.

Jovan Karmatraković

pre 9 godina

Kad niste toliko godina menjali svoj način rada sada kada je smenjen naravno da blatnjavi sve što stigne i da se rad vlasti ne razlikuje od njihove. Ima jedna bitna razlika što ova vlast nije imala 12 godina funkcionerske fotelje kao vi, tako da imali ste vašu sanšu i za reforme i promene koje naravno niste sproveli osim što ste još vise opustošili ovu državu i doveli nas do prosjačkog štapa.Hvala vam ali ne

dr

pre 9 godina

Onoliko koliko je meni poznato Pajtićevo ponašanj vezano za Klinički centar Vojvodine gde je svoju suprugu postavio za Upravnika urgentnog centra / o čemu redovno piše jedan naš tabloid/ sve što je gospodin Ješić rekao je tačno. Nadam se da će se on naći snage da opstane politički. Njegovi stavovi su budućnost opozicije.

Dragutin Čulić

pre 9 godina

Priznaje čovek da su u pitanju pare samog resora što je smenjen. Jedini način na koji demokrate umeju da se održe u pokrajini je podmičivanje novcem i funkcionerskim foteljima. Sramota da posle toliko godina i nikakvog napredka opet takvi organizuju reortanizaciju vlasti iako ne poseduju večinu u narodu. Sledeći put bolje dajte čoveku nešto možda se neće tako raspričati o realnim okolnostima unutar stranke.

šišatovčanin

pre 9 godina

Kako bi ovaj preleteo u SNS samo kad bi se neko našalio sa njim pa ga pozvao, ali, na Ješićevu žalost, za kompromitovane političare, nema mesta u SNS-u.

MisterBraun

pre 9 godina

Ha-ha, da nije smesna ova izjava, bila bi zalosna. Koga je on nasao da poredi, SNS i DS? Videli smo sta je DS uradio, i kako su se "pokazali".

bivsi..

pre 9 godina

Ne razumem sta je pisac hteo da kaze!Kakve veze ima sadasnja marginalizovana stranka DS,sa vladajucom strankom u Srbiji..Koja je usput imala i fenomenalne izborne rezultate!Htela je prevremene izbore tadasnja opozicija i dobila je!Na demokratski nacin su gradjani rekli kome je gde mesto u Srbiji..Pa su ova poredjenja mnogo smesna!Kao da su pali s Marsa,pa ne znaju da se ovde slabo politicki kotiraju!Malo im je falilo da zavrse sa one druge strane cenza,kao neki..A on poredi danasnju vladajucu stranku,sa onima..koje su posle decenije vladanja,gradjani pustili niz vodu!Ljubazno im se,zahvalivsi,na svemu decenijskom..i sa zeljom da ih skoro ne vide ponovo na vlasti!Ali oni pocese da mesaju karte!Kao ono..tri pa jednu!U politici ima sminkanja, ali na kraju sve govore brojke ili izborni rezultati!Sve ostalo je kao plivanje bivsih u praznom bazenu..Pogotovo onih,koji ne smeju sebi javno da priznaju kako su ostavili sopstvene gradjane..kao ribe na suvom!Mozda se tako sete i odgovornosti i suoce se sa njom!Kao ono red odgovornosti,red privilegija,pa odgovornoati,pa privilegija..A na kraju se zalije odgovornoscu!Medjutim..nista od toga!Kod njih se ipak sve zavrsilo,kao da nista nije ni bilo..Oni su sve brzo zaboravili,ali da li smo i mi!

ANCI BG

pre 9 godina

Ds je trenutno najgora stranka u Srbiji, pred raspadom je, ljudi beze glavom bez obzira iz njihovih redova.U Vojvodini prave pustos, svadjaju se medju sobom oko para zbog poplava,....katastrofa.

StoPosto

pre 9 godina

Ovaj se setio da 10 godina vlasti DS ništa nisu uspeli da urade da se život građana Vojvodine, i caele Srbije popravi, a dok je sedeo u fotelji zajedno sa Pajtićem, Tadićem, to mu ni malo nije smetalo. Dobro je da oni iznose u javnost svoj "prljav veš" potvrđujući tako sve ono čega su građani Srbije svesni, sve ono što su demokrate radile i dovele Srbiju do ivice bankrota.

Poskok

pre 9 godina

Razmislite o predlogu da iz partijske kase uzmete par stotina evra, pa pravac Bubanj potok - i da lepo kupite neki polovan kombi, taman će još malo ceo DS u isti moći da stane...

StoPosto

pre 9 godina

Ovaj se setio da 10 godina vlasti DS ništa nisu uspeli da urade da se život građana Vojvodine, i caele Srbije popravi, a dok je sedeo u fotelji zajedno sa Pajtićem, Tadićem, to mu ni malo nije smetalo. Dobro je da oni iznose u javnost svoj "prljav veš" potvrđujući tako sve ono čega su građani Srbije svesni, sve ono što su demokrate radile i dovele Srbiju do ivice bankrota.

dumst

pre 9 godina

Ješiću je Đilas obećao mesto predsednika pokrajinskog odbora DS-a, i zbog toga je i podržavao Đilasa, a pošto se taj plan izjalovio sada u ljutnji Ješić kritkuje Pajtića, a ustvari obojica su isti.

neprihvatanje..

pre 9 godina

Kako moze funkcioner jedne bivse vladajuce partije,koja je dozivela krah na prethodnim izborima..uopste da ovako razmislja!Onda i ovo poredjenje nije bas na mestu!Jedna od ovih stranaka je ubedljivo pobedila na izborima a ona druga,koja im je bila i koalicioni partner,je dobila vise glasova od njih!Kako se ovo uopste moze i porediti!On kao da nipodastava sud gradjana a njihovu volju kao da ne postuje!Da je tako kako on tvrdi ,onda bi njegova stranka trebalo da ima neki kredibilitet u gradjanstvu..Ocigledno ga nemaju,pa se tako sve svodi na nepoznavanje ili neprihvatanje politicke istine!A to je,da je njegova stranka izgubila vlast u drzavi i da je razocarala svoje gradjane,kao i oni koji su je zdusno pomagali u svemu tome..

GSS

pre 9 godina

Jesicu, nista bez Gradjanskog saveza Srbije. Ajde da ga ponovo pokrenemo. Ovo je sve da promuckas i bacis. A tek kako ce za 24 casa puci ovi Vucicevi. Sve ostale stranke bulidzan do bulidzana. Zato novi Gradjanski savez u kom si bio. Ti si preduzimljiv, vredan i agialn covek. Jedino Gradjanski savez moze spasiti Srbiju od ovih lopova. A zbog ovih na i bivsih na vlasti Srbija je i propala.

zanimljivo

pre 9 godina

Samo ti valjas ocigledno, a?
(Lenovo, 7. jul 2014 17:54)
A poslove koje ste obavljali uz svesrdnu pomoć stranke čiji ste član bili ne pominjete. Čudne li koincidencije da je to bila stranka na vlasti kao i ranije SPO čiji ste član takođe bili!

NikolinaZA

pre 9 godina

Smetalo mi je, ali mi tada nije smetalo; ukazivao sam na to i to, ali sam radio kao i oni; niko nije dobar jedino ja valjam,... Koje su ovo nebuloze! Kao neka loša komedija.

NISU -IM - NI - DO - KOLENA

pre 9 godina

Sve sto je Goran Jesic rekao mogao bi da se slozim s njim, samo ima tu jedan veliki problem kako to da se setio nakon toliko godina o svim problemima koji su objektivno postojali. Da 12 godina vlasti DS-a nista nisu uspeli da urade da se zivot gradjana Vojvodine, i cele Srbije popravi podigne na jedan visi nivo, dok je sedeo u fotelji zajedno sa Bojanom Pajtic, Borisom Tadic,to mu ni malo nije smetalo. Dobro je da oni iznose u javnost svoj prljav ves potvrdjujuci tako sve ono cega su gradjani Srbije svesni,sve ono sto su demokrate radile i dovele Srbiju do ivice bankrota.Prica Jesica da se nikada nije slagao sa Tadicem i Pajticem ne pije vodu, takodje da nije imao podrsku unutar stranke takodje, zasto onda nije izasao iz takve stranke.

Nikola Stepić

pre 9 godina

Ovo da nije smešno bilo bi žalosno, svakog dana gube po nekog člana a jos kad sami članovi počinju da iznose prljav veš pred narod. Jedino njegova konsaltacija da su stranke slične je tek prava nebuloza ali eto to je samo pokazatelj u kojem pravcu se kreče stranka a to je prema samom dnu.

Zvezdan

pre 9 godina

Pravo je čudo kako je DS-a bila na vlast s' obzirom kakve kadrove ima. Ovo sad im je maksimum! Mada od juče su pojačani novim članom pa im možda poraste rejting. Tek sad će gluma doći do izražaja u DS-u!

KO- GOVORI - ISTINU - A - KO - NE

pre 9 godina

Sve sto je Goran Jesic rekao mogao bi da se slozim s njim, samo ima tu jedan veliki problem kako to da se setio nakon toliko godina o svim problemima koji su objektivno postojali. Da 12 godina vlasti DS-a nista nisu uspeli da urade da se zivot gradjana Vojvodine, i cele Srbije popravi podigne na jedan visi nivo, dok je sedeo u fotelji zajedno sa Bojanom Pajtic, Borisom Tadic,to mu ni malo nije smetalo. Dobro je da oni iznose u javnost svoj prljav ves potvrdjujuci tako sve ono cega su gradjani Srbije svesni,sve ono sto su demokrate radile i dovele Srbiju do ivice bankrota.Prica Jesica da se nikada nije slagao sa Tadicem i Pajticem ne pije vodu, takodje da nije imao podrsku unutar stranke takodje, zasto onda nije izasao iz takve stranke.

bivsi napredjak

pre 9 godina

Kako bi ovaj preleteo u SNS samo kad bi se neko našalio sa njim pa ga pozvao, ali, na Ješićevu žalost, za kompromitovane političare, nema mesta u SNS-u.

a je;l ti mirovic, maja, vulin, velja, goran knezevic (ju bivsi dsovac), vesic (isto), Saša Vasilić (isto), Predrag Milošević (isto) zatim Aleksandar Martinović (koji nas je pljuvao ko nenormalan, a sad kad smo mu dali 6 funkcija i nebo bi prevrnou za sns) nisu primeri komprimitovanog politicara????
Pokupili smo sav sljam koji smo mogli, umesti izvornih naprednjaka medju kojima sam i ja bio sve su u stranci preuzeli ovakvi. Zato sam i otisao, dali pare ovima u vrhu, usli u stanku i sad su oni glavni. A mi koji smo bili od pocetka smo dobili sipak.
Mrzim demokrate, ali ovoga postujem, covek govori sta misli, za razliku od vecine politicara koji nas lazu samo tako. I sta je jos gore, drzi se date reci.
Nece jesic u sns, pa da mu tomino mesto ponudite, ima covek karatktera za razliku od nekih koji jedan da pricaju jedno, a drugi dan drugo.

Dzoni Bgd

pre 9 godina

Nista pametno. Kritikuje politiku koju je godinama podrzavao, a tvrdi da je ista ta politika za koju se borio sada prisutna. Koga on to farba?

gradjanin kejn

pre 9 godina

Stalno najavljujete neke nove, sposobne mlade ljude, a oni nikako da se pojave, jedni te isti se vrte u krug i kako uopste mislite da privucete mlade ljude kad u DS vlada haos?

madam x

pre 9 godina

Tadićev ds je bio sličan dss i sps kao jaje jajetu! Isto kadriranje i što ne priznavanje ratnih poraza (i još gore od toga ne priznavanja da je ta ratna politika bila pogrešna 100%).
Cena?
Potpuni slom Srbije, u svakom smislu!
Ps. Nadam se da će te ovaj moj komentar objaviti iako je moje vidjenje pesimisticko
Srbija može preživeti samo kao protektorat Eu.
24 god bezumnog lutanja je pokazalo da naše partije nisu sposobne da vode državu.

Boban Srbulović

pre 9 godina

Posle deset i više godina na vlasti progovori čovek i reče da nisu ništa uradili da život građana bude bolji i da se sve zasnivalo na ličnim interesima i grejanju fotelja. Očigledno mu to nije smetalo do sad a ovao iznošenja prljavog veša pred javnost samo govori o tome šta su radili da bi doveli državu na ivicu propasti. Promene su neizbežne tako i u pokrajini.

glasam za maslačak

pre 9 godina

"- Ja se sa Pajtićem ne razumem sistemski. Neću da radim sa njim. Protiv sam partijskih zapošljavanja koje on sprovodi. Pajtić je smenio profesore i doktore nauka sa funkcija u javnim preduzećima i postavio na njihova mesta nekompetentne ljude."

Da nisam iz Inđije možda bih mogao da uzmem za ozbiljno ovo što kažeš, ali pošto si upravo ti sinonim za partijska zapošljavanja na lokalnom nivou još od 2001...Ko te ne zna, skupo bi te platio!

Ateist iz Jagodine

pre 9 godina

Goran Ješić je tipičan političar gradjanske provijencije i njemu nije mesto u DS. On treba da formira novu stranku sa gradjanskim opredeljenjem, jer takva politička stranke nedostaje Srbiji u ovom trenutku. Inače, sve što je kazao u intervjuu je tačno i u svemu ga podržavam.

Miljan Urošević

pre 9 godina

Toliko godina loše politike i sada kada je smenjen javno priča o tome, naravno pre toga mu nije smealo funkcionerska foteljica. Zato su demokrati i izgubili poverenje naroda, previše ste bili zauzeti vašim foteljima i punjem vaših računa nego samim radom.

Olivera Milosavljevic

pre 9 godina

Slika jedne stranke u procesu raspadanja, odlazi im kadar svakog dana. Ostalo je samo njihovo zadnje utočište pokrajina, koja sama po sebe nema vise poverenja u ove ljude. Slika jedne opozicije koja postaje sama sebi opozicija. Kritika jedne takve manjige u trenutnom stanju prema vlasti je prosto smešna i bogami tragikomična.

Dragutin Čulić

pre 9 godina

Priznaje čovek da su u pitanju pare samog resora što je smenjen. Jedini način na koji demokrate umeju da se održe u pokrajini je podmičivanje novcem i funkcionerskim foteljima. Sramota da posle toliko godina i nikakvog napredka opet takvi organizuju reortanizaciju vlasti iako ne poseduju večinu u narodu. Sledeći put bolje dajte čoveku nešto možda se neće tako raspričati o realnim okolnostima unutar stranke.

Jovan Karmatraković

pre 9 godina

Kad niste toliko godina menjali svoj način rada sada kada je smenjen naravno da blatnjavi sve što stigne i da se rad vlasti ne razlikuje od njihove. Ima jedna bitna razlika što ova vlast nije imala 12 godina funkcionerske fotelje kao vi, tako da imali ste vašu sanšu i za reforme i promene koje naravno niste sproveli osim što ste još vise opustošili ovu državu i doveli nas do prosjačkog štapa.Hvala vam ali ne

Novosadjanin

pre 9 godina

"Protiv sam partijskih zapošljavanja koje on sprovodi. Pajtić je smenio profesore i doktore nauka sa funkcija u javnim preduzećima i postavio na njihova mesta nekompetentne ljude".Ovo je nesto sto svi znamo a Pajdic ima sasvim druge price,sto je samo pokazatelj ko je on ustvari.

Alek

pre 9 godina

postujem njegov stav za razliku od mnogih iz DS-a koji su cisti demagozi. Svo posrtanje je pocelo do Tadica i on je najgori politicar na ovim prostorima. Upropastio je tako divnu ideju Zorana da se zivi bolje i lepse u ovoj nasoj Srbiji. I sad smo doziveli da nas radikali vode u Evropu i da nam oni objasnjavaju sta je demokratija? ima li veceg licemerja??? Da je Zoran ziv , niko od ovih iz DS-a koji su ga tako brzo srozali ne bi kuvao ni kafu u partijskom bifeu. Bruka.

Došlo Boban

pre 9 godina

Na kraju šta je čovek pametno rekao, osim da je lepo opisao njihov rad koji se svodio na to da uspostave sistem nepotizma, partokratije i korupcije...jedino je to bio upravu. Sve ostalo se svodi na kritikovanje zbog nezadovoljstva svoje smene. Tako je to kada se polako raspada jedna stranka.

Bjelica

pre 9 godina

Evo ga i mali baron iz Indjije da se oglasi, i sto je najgore slazem se sa preko 80% njegove izjave. Tacno je da se u ovoj zemlji zaposljavaju ljudi po partijskoj pripadnosti, vazda je tako i bilo, zato smo tu gde jesmo, ponavljaci i ovi spavaci iz poslednjih klupa na casovima sada furaju besne automobile, tablete, letuju u inostranstvu, jednom recju ZIVE, a mi ostali smrtnici....e ko ima ``srece`` radi za 40-50 000din, a mi malo manje srecni ni ne radimo! Poruka za sve stranke u Srbiji, u ovoj zemlji se glasa PROTIV nekoga, a ne ZA, imajte to u vidu ``naprednjaci``

digital

pre 9 godina

Precizan, i tačan(!) 'insajderski' stav o DS-u. Samo je sada pitanje, koliko ima (nas) onih koji preziru i DS, i SNS, i SPS, i NDS, i DSS, i LDP, i razne vojvodjanske 'lige', i...(jel sam zaboravio nešto?) - jednom rečju, srpsku političku mafiju raznih boja i nijansi?

Iza Brda

pre 9 godina

Suštinske razlike nema medju političkim partijama u Srbiji. Konstanta su im (političkim partijama u Srbiji) dve stvari:
1. Nanošenje što veće štete državi Srbiji, njenoj privredi i njenim gradjanima
2. Lično bogaćenje partijskih kadrova na državnim položajima, prvenstveno iz i budžeta Republike Srbije, a na račun svih gradjana koji uplaćuju novac putem poreza u budžet.
I, naravno čuvena mantra "Za sve je kriva prethodna vlast" kao izgovor za sve, a pritom NIKO iz bivše vlasti, koja je uvek kriva, NIJE procesuiran za loše učinjena dela, ili nedela.
Princip vlasti je isti: LAŽ!
Neko nas laže, onako, ležerno godinama, sa belim raskopčanim košuljama, u "gimme five" fazonu, šmekerskim braon u špic cipelama, zulufima do pola uva, kockastim naočarima u veselim bojama i ručnim satom veličine budilnika.
Ovi "novi" su malo više ruralniji od prethodnika, pa se nisu još "izlupali" u modelitetima laganja, već imaju jednu ravnu crtu koja se odnosi na buduće vreme u kome će NEKO da završi NEŠTO, kako bi svima nama bilo bolje.
Dakle, praviti poredjenja medju partijama koje učestvuju u političkom životu Srbije zadnjih četvrt veka je iluzorno, pošto su one sve izmilele ispod istog šinjela, i sve se svodi na jednu istinu: Svake godine sa njima je gradjanima Srbije sve gore i gore....

dr

pre 9 godina

Onoliko koliko je meni poznato Pajtićevo ponašanj vezano za Klinički centar Vojvodine gde je svoju suprugu postavio za Upravnika urgentnog centra / o čemu redovno piše jedan naš tabloid/ sve što je gospodin Ješić rekao je tačno. Nadam se da će se on naći snage da opstane politički. Njegovi stavovi su budućnost opozicije.