Četvrtak, 26.06.2014.

22:58

Tači: Beograd će priznati Kosovo

Hašim Tači je uveren da će na kraju procesa briselskih pregovora sa Beogradom doći do "punog priznanja stvarnosti, uključujući nezavisno Kosovo".

Izvor: Beta

Taèi: Beograd æe priznati Kosovo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

95 Komentari

Sortiraj po:

Xmen

pre 9 godina

Samo vi lupetajte ali čovek je na našu žalost i bruku 100% u pravu i to zahvaljujući našoj vladajućoj (ex-ultranacionalističkoj) garnituri koja mu je sve to i omogućila kroz briselski sporazum i razne druge sporazume....i on više nije terorista jer su ga naši genijalni pregovarači lepo legalizovali...neko bi trebao da odgovara kod nas za veleizdaju!!

Lik

pre 9 godina

Ništa Tači nije naučio od istorije, da je pažljivije proučavao znao bi da se Srbi UVEK vraćaju na Kosovo.
Ovaj put kada se vrate neće ponoviti greške svojih dedova, biće Kosovo čista hrišćanska teritorija.

vidovnjak

pre 9 godina

Verujem ovoj osobi. Sve što je do sada rekao, obistinilo se. Počev od OVK, preko bombardovanja, povlačenja naše vojske, nezavisnosti Kosova, izbora na istom, itd. Nigde nije pogrešila ova osoba u proceni ili najavi u poslednjih 15 godina! Verujem da ne omašuje ni sada.
A šta mi radimo povodom svih ovih najava?

oteto prokleto

pre 9 godina

Begrad priznaje Kosovo i Metohiju. Kao Srbiju. Teroristi... trebalo je drugi nacin da birate, sada ce vam deca cuvati oteto...

Nikola PO-3

pre 9 godina

Svima je to jasno da je to uslov za ulazak u EU, samo nije sigurno da ćemo ući u EU!
(yaya, 26. jun 2014 23:09)

Pa to je taj problem. Pregovarajuci sa Briselom izgubicemo 10-12-15 godina vremena nadajuci se clanstvu u EU. Na kraju pregovora dolazi sigurno zahtev EU da priznamo Kosovo. Nasi politicari treba vec sada da razmisle da li su za to spremni ili ne tj. da li bi se iko usudio da donese politicku odluku o priznanju ne pitajuci pre toga narod na referendumu.

milisav

pre 9 godina

Srbija ne može da reši svoje probleme i da zaposli svoje građane , ekonomska situacija je očajna, kako bi rešila dodatni problem 2 miliona Albanaca, sad ovaj trenutak da se Kosovo vrati pod okrilje Srbije? Bolje je da je ovako kako jeste, jer da je Kosovo i dalje u sastavu Srbije oni bi i dalje , potpomognuti albanskom mafijom , kupovali imanja i zemlju pored Morave i šire, koja sada ionako ima najnižu cenu u istoriji, te tako bitno proširili svoju teritoriju.

Kosmopolit

pre 9 godina

Nista novog
To je jedina istina dali tako brzo ili malo kasnije to ce sigurno biti . Bio on odvratan ili ne ponekom sto se tice odvratnosti sta kazete za onog glupana Nikolica koliko je on odvratan ? A to je nas predsednik a tek koliko je glup i primitivan pa isto je nas predsednik . Kakav narod takva vláda kakva vláda takav narod . taci samo napred nek ubuduce Albanci ne budu narod koji je samo dobar za kopanje kanala , unosenje uglja i cepanje drva maximalno za slasticare i pekare . Cestitam im KiM slobodnu demokratsku i nezavistnu .

bez obraza

pre 9 godina

Da sam Albanac sa Kosova bilo bi je jako sramota kakvim metodama je to Kosovo postalo albansko. Lazi, muljanja, otimanje, potplacivanje, ubijanje, etnicko ciscenje, falsifikovanje... Ali izgleda da Albanci nemaju problema sa tim sto pokazuje i ovaj Taci i kako bez problema licemerno laze i mulja u ovom "intervjuu". Cuj ti njega "statisticki gledano"... Naravno da "statisticki gledano' tamo gde vise nema Srba, jer su prethodno proterani i ubijeni i ne moze biti vise napada, sikaniranja ili ubistava Srba, kada nema na kome to da se izvrsi. Statisticki gledano, i Beograd je mnogo bezbedniji za Amerikance od Vasingtona.
P.S. O Danasu i o ovom "intervjuu" koji je vise placeni oglas nego novinarski rad, ne vredi ni trositi reci.

marko

pre 9 godina

Буквално, а не статистички, на Косову су само у скорије време убијени кандидати за парламент, директор битне агенције, и још неколико људи из тзв. политичког миљеа. Према томе нема ту никакве државе и нема ту шта да се признаје. То је једноставно тренутно стање издиктирано од стране неколико сила. И тим силама одговара да то окружење и даље буде криминално и да га воде криминалци и убице, јер тако се успоставља најбоља контрола. То што криминалци имају прилику да се обраћају широј јавности путем медија, ни најмање не може да промени слику како о њима тако и о творевини. Нит они могу бити државници, нити то што они као воде може да буде држава.

Orange Tea

pre 9 godina

A kako je on to siguran da mi zelimo da udjemo u EU? Menjaju se geo politicke prilike moj ti. A Albanija i Kosovo sigurno nece u EU sta god da daju.
Nego sta bi sa ukidanjem viza?

Dott

pre 9 godina

Ako Srbiju gledamo kao jedno telo, Kosovo bi bilo kao maligni tumor tog tela. Sta se radi sa kancerom? Najlakse se leci u pocetnoj fazi, posto je u poodmakloj fazi, sta se radi onda?

marikone

pre 9 godina

Koji crnjak od teritorije nedaleko od nas, kakva ste vi nezavisna drzava, pa sve i da vas priznamo nezavisni niste sigurno, time trujete narod koji zivi dole, zalosno usta se balkan pretvorio, mali propali feudi.

Swedenonline

pre 9 godina

Sve i da Beograd tj. Srbija prizna, veliki broj zemalja koje to do sada nisu ucinile, nece ni uciniti, jer znaju da ce to Srbija uciniti pod politickim pritiskom! Nije svet naivan kao albansko zivlje na AP Kosovu i Metohiji!

zarko

pre 9 godina

Neće priznati, Beograd je to već uradio. Tužna slika današnje Srbije. Bez Kosova, siromašna, rastavljena između zapada i istoka, uzima i radi ko šta hoće. Jel beše avion do Ciriha na super suboti ima i za 150?

1003

pre 9 godina

taci,bolje gledaj kako ljudi zive dole,povrati otetu imovinu,popravi sve sto ste popalili i porusili
itd itd
pa onda pocni da pricas da te neko prizna,a za priznanje,dodji juce

po zasluzi

pre 9 godina

@pre bi glasao za tačija za predsednika srbije nego za vulina, nikolića, velju...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (srba, 26. jun 2014 23:15)

Ne kaze se dzaba da svaki narod zasluzuje onu vlast koju ima. Mi mozda zasluzujemo vulina i velju, ali zato ti definitivno zasluzujes ovog pajaca. Svakom po zasluzi.

Marijan Stefanovic

pre 9 godina

ja za drzavu ne priznajem ni ovakvu srbiju a ne onakvo kosovo

glupo mi je da sad pisem sve te zaista brojne razloge zbog kojih se sve gadim statusa roba, robe, zrtve nasilja i obmana od strane onih koji glumataju pregalnicki rad, reforme, anti korupciju, investicije i slicne hrane za lakoverne sunarodnike.

zna neko kako je moguce ponistiti drzavljanstvo, jmbg, licnu kartu i bilo kakve veze sa ovim sistemom cije smo zrtve?

p.s. ne treba mi nista od njih ni zdravstvo (makar crko) ni skolstvo (njihove verzije znanja zarad slepe poslusnosti) ni zastita (murija i vojska) koliko me decenija stite shvatio sam da mi treba zastita od njih a ne njihova zastita. ne zanimaju me vise ni preci ni meci ni naslednici ni sta ce reci vodja ili komsija pretvorili smo se u pleme poslusnika i robova, nekih iz straha, nekih iz koristi. svemocni alek jashe na celu kolone dok se zrtvama poplava iskljucuje struja... takvom drustvu odbijam da pripadam.

maverick943

pre 9 godina

A ja sam uveren da ces ti gospodine Tači,posto si posluzio svrsi NATOu,EU...etc,zavrsiti u zatvoru,ako ne zbog trgovine narkoticima,ono zbog trgovine ljudskim organima.Tvoji "prijatelji" USA su stvorili i Osamu Bin Ladena,Sadama Huseina...,bili prijatelji sa njima,kao sto su bili sa tobom,iskoristili ih,a onda ih ubili,obesili... Tebe nece ubiti,obesiti,ali cete staviti u zatvor.Jer EU,USA,NATO...ne trebaju partneri koji trguju narkoticima i ljudskim organima.

Srdjan

pre 9 godina

Mislim da je najrealnije ocenio situaciju gospodin Ljubomir Simovic u pretposlednjem broju NINa kada je pitao da li sadasnja srpska vlada ima plan u slucaju da se Eu i SAD opredele da nam vrate Kosovo. Pa, sta u tom slucaju, ali ozbiljno?

Pametnom dosta!

pre 9 godina

Pogrešno vreme upotrebljeno - srbija je priznala kosovo. dačić i Vučić su tamo u Briselu svašta nešto potpisali i nisu smeli ni sve da nam pokažu šta su potpisali ali i maloumnom je jasno na osnovu onoga što su potpisali da je to de facto priznanje kosova! Verovatno postoji neki papir na kome su ga i de jure priznali!

W12SRB

pre 9 godina

Pitam se da je Kosovo deo Srbije sta bi mi sa 2 miliona Albanaca? Bili bi oni vecina u celoj Srbiji za 25 godina. Ovako bolje da su u inostranstvu!

gagi ibica pozarevac

pre 9 godina

Iako nemam nikakve simpatije prema Tačiju, siguran sam da ovo što kaže je na žalost u pravu.Ova vlast (SNS sa koalicionim partnerima)priznaće samostalnost Kosova, i na taj način ga zauvek odvojiti od matične srpske teritorije

Starac i more

pre 9 godina

Briselskim sporazumom je praktično VEĆ priznato Kosovo kao nezavisna država. A ovi naši će već naći načina da priznaju i zvanično, samo da ih ne sklanjaju sa vlasti, kao one pre njih.

Pop

pre 9 godina

Pa da priznamo vas proguramo do eu i onda restitucija! Preko ru suda pravde. Pa lepo vratite sve sti je oteto( 99%) i kosovo je opet srbija... Moze...

mikla

pre 9 godina

Sad je pravo vreme da 2 miliona srba krene da kupuje kuce od albanaca na kosovu, pa za jedno 20 god proglasimo nezavisnost kad budu manjina...

Отето - Проклето !!!

pre 9 godina

Слушај терористо, докле год постоји и један дах код и последњег Србина, ти нећеш добити ни педаљ Косова и Метохије, без обзира колико издајника Србије потписивали са тобом НИШТАВНЕ споразуме !!!

Mile

pre 9 godina

Ovo je zanimljivo pitanje. Ne bih zeleo da Kosovo ikada bude van Srbije, ali isto tako ne bih zeleo da 2 000 000 albanaca sa kosova ima 1/5 poslanika u nasem drzavnom parlamentu., sto bi i bilo realno s obzirom koliko ih ima jer bi tako cinili jednu petinu stanovnistva cele zemlje, a morali bi uvesti i Albanski kao sluzbeni jezik.

HT

pre 9 godina

OGLAS: Menjam priznanja KiM od strane svih zemalja sveta, za priznanje Srbije. Placam sakom i kapom. Ozbiljnu ponudu dostaviti pod sifrom 1244
Obezbedjena prvorazredna prekookeanska garancija.

Dr.Grobar

pre 9 godina

Pa jel rekao Vucic da ce Srbija konkretno pokazati saradnju sa Nemackom i da ce uraditi sve sto je potrebno. Verovatno ce posle priznavanja neki bot napisati... bravo za vladu Aleksandra Vucica za hrabar potez jer svima je jasno da region mora da saradjuje i da nastavi sa reformama. Kako god, narode pamet u glavu i glas samo onome ko jasno obeca hapsenja politicara ili glas nikome.

pan

pre 9 godina

Srbija ce priznati Kosovo. A sta ce biti sa Metohijom?
Srbija je vec mogla davno da resi problem. Da je prihvatila podelu pokrajine, za koji su bilo spremni i siptari i svet, mnogi zivoti i kulturno nasledje bi bilo sacuvani.
Vec je medju silama sveta odluceno sta ce biti sa Srbijom, i Taci to zna, ovdasnji politicari to znaju, i svi vi u Srbiji to naslucujete.

DeCaK

pre 9 godina

Zbog cega su ginuli nasi preci 1389. godine ? Zbog cega je Karadjordje dizao ustanak 1804. godine? Zbog cega su se vodili balkanski ratovi za oslobodjenje Srbije? Zbog cega su nasi preci branili nasu zemlju 1914. godine ? ... Zapitajmo se da li smo ih dostojni i razmislite pre nego sto izjavite bilo gde da treba Kosovo da se prizna kao nezavisna drzava jer nasi preci su umirali upravo zbog tih problema, a mi pljujemo i gazimo po njihovim uskracenim zivotima !

realno

pre 9 godina

Nema sta tu Beograd da se pita kao kod vas Pristina, vlada Srbije mozda, ali nikako da se radi na svoju ruku, referendum lepo pa kako narod kaze. A ucinio bih sve kako bih vam zagorcao zivot...

Prognozer

pre 9 godina

Ako ti je ambicija mr Tachi da u nezavisnom Kosovu chamish u bajboku zbog ratnih zlochina (žuta kuća i sl.) onda ću da ja dam svoj glas za (naravno, ako me budu pitali).

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Srpska zajednica je bezbedna u novom, nezavisnom Kosovu. Statistički, bezbednije je šetati se Prištinom nego Beogradom....rece Hasis Raci

Statisticki,u Beogradu ima 100x vise albanaca sa Kosova nego Srba u Pristini.

Serbinho

pre 9 godina

To je rekao 100 puta, ako ponovi jos jednom, mozda i konacno uveri sebe.
Nego Taci ocigledno kapira da oni koji su bili na njihovoj strani, sada dolaze u Beograd da istom pomazu, pa pocinje da izlece sa ovakvim nervoznim izjavama.

srle

pre 9 godina

na stranu ko je i staje, rekao je istinu u kom se pravcu krece "dijalog" , pitajte bilo kog srbina sta je dobio za ove dve godine od pregovora, dobio je to da ne moze da koristi srpsku dokumentaciju i tablice , lokalne i parlamentarne izbore po kosovskom sistemu , granicne prelaze na severu , "oficire za vezu " to jest ambasadora , od 2015 god. tel.pozivni broj , i da ne zaboravim reprezentaciju , zamolio bih nase politicare da nam ne pomazu ovoliko u dijalogu jer cemo nakraju svi zavrsiti sa belom kapom.

Kralj Ibi

pre 9 godina

Odvratan tip, odvratan. Pristina bezbednija od Beograda!??? Mozda za njega i njegove sunarodnike ali ne i za Srbe. Pa prekjuce su kao besni psi kidisali na policiju koja je obezbedjivala most na Ibru u KM.

cex

pre 9 godina

budimo realni, srbija treba priznati kosovo, lakse ce joj biti, pod uslovom da srbi koji hoce da zive tu imaju drzavljanstvo kosova, i da sr kulturna zaostavsrina ne dira, povoljan kompromis, a sad derite minuse

бт

pre 9 godina

"Statistički, bezbednije je šetati se Prištinom nego Beogradom". Наравно, све шетаче који су вам кварили статистику благовремено сте уклонили. А оно мало што их је остало неће бити нападнуто само ако не говоре својим језиком.

Душан

pre 9 godina

Кад вас господине Тачи ухапсе и осуде за сва злодела тад ће Србија признати Косово

Milos

pre 9 godina

Ja više i nemam problem sa tim, stvarno je više vreme... Kao kamen oko vrata, godinama nikako da se ispravimo. Žao mi jeste, ali nemam više strpljenja da tapkamo u mestu zbog Kosova.

Denis

pre 9 godina

Vidim ja ovde nekakvu zestoku nervozu a bice bogami da su 100x vece sanse da neko zavrsi u zatvoru.
Doci ce i to vreme .
A koliko je u zatvoru bezbedno to ce samo hasimasi da ne promasi:)

Buahahahahaha anti botina

pre 9 godina

Očekujemo odgovor centralne otadžbinske uprave Srpske Napredne Stranke. Jedva čekam šta će na ovo reći Vulin, Mihajlovićka, Selaković, Stefanović i ostali dok Dačić bude pijuckao na nekom koktelu na "uspostavljanju bilateralnih odnosa". Tišina tamo.

Kralj Ibi

pre 9 godina

Odvratan tip, odvratan. Pristina bezbednija od Beograda!??? Mozda za njega i njegove sunarodnike ali ne i za Srbe. Pa prekjuce su kao besni psi kidisali na policiju koja je obezbedjivala most na Ibru u KM.

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Srpska zajednica je bezbedna u novom, nezavisnom Kosovu. Statistički, bezbednije je šetati se Prištinom nego Beogradom....rece Hasis Raci

Statisticki,u Beogradu ima 100x vise albanaca sa Kosova nego Srba u Pristini.

бт

pre 9 godina

"Statistički, bezbednije je šetati se Prištinom nego Beogradom". Наравно, све шетаче који су вам кварили статистику благовремено сте уклонили. А оно мало што их је остало неће бити нападнуто само ако не говоре својим језиком.

srle

pre 9 godina

na stranu ko je i staje, rekao je istinu u kom se pravcu krece "dijalog" , pitajte bilo kog srbina sta je dobio za ove dve godine od pregovora, dobio je to da ne moze da koristi srpsku dokumentaciju i tablice , lokalne i parlamentarne izbore po kosovskom sistemu , granicne prelaze na severu , "oficire za vezu " to jest ambasadora , od 2015 god. tel.pozivni broj , i da ne zaboravim reprezentaciju , zamolio bih nase politicare da nam ne pomazu ovoliko u dijalogu jer cemo nakraju svi zavrsiti sa belom kapom.

cex

pre 9 godina

budimo realni, srbija treba priznati kosovo, lakse ce joj biti, pod uslovom da srbi koji hoce da zive tu imaju drzavljanstvo kosova, i da sr kulturna zaostavsrina ne dira, povoljan kompromis, a sad derite minuse

Buahahahahaha anti botina

pre 9 godina

Očekujemo odgovor centralne otadžbinske uprave Srpske Napredne Stranke. Jedva čekam šta će na ovo reći Vulin, Mihajlovićka, Selaković, Stefanović i ostali dok Dačić bude pijuckao na nekom koktelu na "uspostavljanju bilateralnih odnosa". Tišina tamo.

Milos

pre 9 godina

Ja više i nemam problem sa tim, stvarno je više vreme... Kao kamen oko vrata, godinama nikako da se ispravimo. Žao mi jeste, ali nemam više strpljenja da tapkamo u mestu zbog Kosova.

Душан

pre 9 godina

Кад вас господине Тачи ухапсе и осуде за сва злодела тад ће Србија признати Косово

Denis

pre 9 godina

Vidim ja ovde nekakvu zestoku nervozu a bice bogami da su 100x vece sanse da neko zavrsi u zatvoru.
Doci ce i to vreme .
A koliko je u zatvoru bezbedno to ce samo hasimasi da ne promasi:)

Serbinho

pre 9 godina

To je rekao 100 puta, ako ponovi jos jednom, mozda i konacno uveri sebe.
Nego Taci ocigledno kapira da oni koji su bili na njihovoj strani, sada dolaze u Beograd da istom pomazu, pa pocinje da izlece sa ovakvim nervoznim izjavama.

Prognozer

pre 9 godina

Ako ti je ambicija mr Tachi da u nezavisnom Kosovu chamish u bajboku zbog ratnih zlochina (žuta kuća i sl.) onda ću da ja dam svoj glas za (naravno, ako me budu pitali).

vidovnjak

pre 9 godina

Verujem ovoj osobi. Sve što je do sada rekao, obistinilo se. Počev od OVK, preko bombardovanja, povlačenja naše vojske, nezavisnosti Kosova, izbora na istom, itd. Nigde nije pogrešila ova osoba u proceni ili najavi u poslednjih 15 godina! Verujem da ne omašuje ni sada.
A šta mi radimo povodom svih ovih najava?

Xmen

pre 9 godina

Samo vi lupetajte ali čovek je na našu žalost i bruku 100% u pravu i to zahvaljujući našoj vladajućoj (ex-ultranacionalističkoj) garnituri koja mu je sve to i omogućila kroz briselski sporazum i razne druge sporazume....i on više nije terorista jer su ga naši genijalni pregovarači lepo legalizovali...neko bi trebao da odgovara kod nas za veleizdaju!!

Kosmopolit

pre 9 godina

Nista novog
To je jedina istina dali tako brzo ili malo kasnije to ce sigurno biti . Bio on odvratan ili ne ponekom sto se tice odvratnosti sta kazete za onog glupana Nikolica koliko je on odvratan ? A to je nas predsednik a tek koliko je glup i primitivan pa isto je nas predsednik . Kakav narod takva vláda kakva vláda takav narod . taci samo napred nek ubuduce Albanci ne budu narod koji je samo dobar za kopanje kanala , unosenje uglja i cepanje drva maximalno za slasticare i pekare . Cestitam im KiM slobodnu demokratsku i nezavistnu .

W12SRB

pre 9 godina

Pitam se da je Kosovo deo Srbije sta bi mi sa 2 miliona Albanaca? Bili bi oni vecina u celoj Srbiji za 25 godina. Ovako bolje da su u inostranstvu!

Mile

pre 9 godina

Ovo je zanimljivo pitanje. Ne bih zeleo da Kosovo ikada bude van Srbije, ali isto tako ne bih zeleo da 2 000 000 albanaca sa kosova ima 1/5 poslanika u nasem drzavnom parlamentu., sto bi i bilo realno s obzirom koliko ih ima jer bi tako cinili jednu petinu stanovnistva cele zemlje, a morali bi uvesti i Albanski kao sluzbeni jezik.

Pametnom dosta!

pre 9 godina

Pogrešno vreme upotrebljeno - srbija je priznala kosovo. dačić i Vučić su tamo u Briselu svašta nešto potpisali i nisu smeli ni sve da nam pokažu šta su potpisali ali i maloumnom je jasno na osnovu onoga što su potpisali da je to de facto priznanje kosova! Verovatno postoji neki papir na kome su ga i de jure priznali!

Srdjan

pre 9 godina

Mislim da je najrealnije ocenio situaciju gospodin Ljubomir Simovic u pretposlednjem broju NINa kada je pitao da li sadasnja srpska vlada ima plan u slucaju da se Eu i SAD opredele da nam vrate Kosovo. Pa, sta u tom slucaju, ali ozbiljno?

milisav

pre 9 godina

Srbija ne može da reši svoje probleme i da zaposli svoje građane , ekonomska situacija je očajna, kako bi rešila dodatni problem 2 miliona Albanaca, sad ovaj trenutak da se Kosovo vrati pod okrilje Srbije? Bolje je da je ovako kako jeste, jer da je Kosovo i dalje u sastavu Srbije oni bi i dalje , potpomognuti albanskom mafijom , kupovali imanja i zemlju pored Morave i šire, koja sada ionako ima najnižu cenu u istoriji, te tako bitno proširili svoju teritoriju.

Nikola PO-3

pre 9 godina

Svima je to jasno da je to uslov za ulazak u EU, samo nije sigurno da ćemo ući u EU!
(yaya, 26. jun 2014 23:09)

Pa to je taj problem. Pregovarajuci sa Briselom izgubicemo 10-12-15 godina vremena nadajuci se clanstvu u EU. Na kraju pregovora dolazi sigurno zahtev EU da priznamo Kosovo. Nasi politicari treba vec sada da razmisle da li su za to spremni ili ne tj. da li bi se iko usudio da donese politicku odluku o priznanju ne pitajuci pre toga narod na referendumu.

Lik

pre 9 godina

Ništa Tači nije naučio od istorije, da je pažljivije proučavao znao bi da se Srbi UVEK vraćaju na Kosovo.
Ovaj put kada se vrate neće ponoviti greške svojih dedova, biće Kosovo čista hrišćanska teritorija.

Starac i more

pre 9 godina

Briselskim sporazumom je praktično VEĆ priznato Kosovo kao nezavisna država. A ovi naši će već naći načina da priznaju i zvanično, samo da ih ne sklanjaju sa vlasti, kao one pre njih.

bez obraza

pre 9 godina

Da sam Albanac sa Kosova bilo bi je jako sramota kakvim metodama je to Kosovo postalo albansko. Lazi, muljanja, otimanje, potplacivanje, ubijanje, etnicko ciscenje, falsifikovanje... Ali izgleda da Albanci nemaju problema sa tim sto pokazuje i ovaj Taci i kako bez problema licemerno laze i mulja u ovom "intervjuu". Cuj ti njega "statisticki gledano"... Naravno da "statisticki gledano' tamo gde vise nema Srba, jer su prethodno proterani i ubijeni i ne moze biti vise napada, sikaniranja ili ubistava Srba, kada nema na kome to da se izvrsi. Statisticki gledano, i Beograd je mnogo bezbedniji za Amerikance od Vasingtona.
P.S. O Danasu i o ovom "intervjuu" koji je vise placeni oglas nego novinarski rad, ne vredi ni trositi reci.

gagi ibica pozarevac

pre 9 godina

Iako nemam nikakve simpatije prema Tačiju, siguran sam da ovo što kaže je na žalost u pravu.Ova vlast (SNS sa koalicionim partnerima)priznaće samostalnost Kosova, i na taj način ga zauvek odvojiti od matične srpske teritorije

Dott

pre 9 godina

Ako Srbiju gledamo kao jedno telo, Kosovo bi bilo kao maligni tumor tog tela. Sta se radi sa kancerom? Najlakse se leci u pocetnoj fazi, posto je u poodmakloj fazi, sta se radi onda?

DeCaK

pre 9 godina

Zbog cega su ginuli nasi preci 1389. godine ? Zbog cega je Karadjordje dizao ustanak 1804. godine? Zbog cega su se vodili balkanski ratovi za oslobodjenje Srbije? Zbog cega su nasi preci branili nasu zemlju 1914. godine ? ... Zapitajmo se da li smo ih dostojni i razmislite pre nego sto izjavite bilo gde da treba Kosovo da se prizna kao nezavisna drzava jer nasi preci su umirali upravo zbog tih problema, a mi pljujemo i gazimo po njihovim uskracenim zivotima !

HT

pre 9 godina

OGLAS: Menjam priznanja KiM od strane svih zemalja sveta, za priznanje Srbije. Placam sakom i kapom. Ozbiljnu ponudu dostaviti pod sifrom 1244
Obezbedjena prvorazredna prekookeanska garancija.

po zasluzi

pre 9 godina

@pre bi glasao za tačija za predsednika srbije nego za vulina, nikolića, velju...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (srba, 26. jun 2014 23:15)

Ne kaze se dzaba da svaki narod zasluzuje onu vlast koju ima. Mi mozda zasluzujemo vulina i velju, ali zato ti definitivno zasluzujes ovog pajaca. Svakom po zasluzi.

realno

pre 9 godina

Nema sta tu Beograd da se pita kao kod vas Pristina, vlada Srbije mozda, ali nikako da se radi na svoju ruku, referendum lepo pa kako narod kaze. A ucinio bih sve kako bih vam zagorcao zivot...

pan

pre 9 godina

Srbija ce priznati Kosovo. A sta ce biti sa Metohijom?
Srbija je vec mogla davno da resi problem. Da je prihvatila podelu pokrajine, za koji su bilo spremni i siptari i svet, mnogi zivoti i kulturno nasledje bi bilo sacuvani.
Vec je medju silama sveta odluceno sta ce biti sa Srbijom, i Taci to zna, ovdasnji politicari to znaju, i svi vi u Srbiji to naslucujete.

zarko

pre 9 godina

Neće priznati, Beograd je to već uradio. Tužna slika današnje Srbije. Bez Kosova, siromašna, rastavljena između zapada i istoka, uzima i radi ko šta hoće. Jel beše avion do Ciriha na super suboti ima i za 150?

Dr.Grobar

pre 9 godina

Pa jel rekao Vucic da ce Srbija konkretno pokazati saradnju sa Nemackom i da ce uraditi sve sto je potrebno. Verovatno ce posle priznavanja neki bot napisati... bravo za vladu Aleksandra Vucica za hrabar potez jer svima je jasno da region mora da saradjuje i da nastavi sa reformama. Kako god, narode pamet u glavu i glas samo onome ko jasno obeca hapsenja politicara ili glas nikome.

Отето - Проклето !!!

pre 9 godina

Слушај терористо, докле год постоји и један дах код и последњег Србина, ти нећеш добити ни педаљ Косова и Метохије, без обзира колико издајника Србије потписивали са тобом НИШТАВНЕ споразуме !!!

mikla

pre 9 godina

Sad je pravo vreme da 2 miliona srba krene da kupuje kuce od albanaca na kosovu, pa za jedno 20 god proglasimo nezavisnost kad budu manjina...

Pop

pre 9 godina

Pa da priznamo vas proguramo do eu i onda restitucija! Preko ru suda pravde. Pa lepo vratite sve sti je oteto( 99%) i kosovo je opet srbija... Moze...

Marijan Stefanovic

pre 9 godina

ja za drzavu ne priznajem ni ovakvu srbiju a ne onakvo kosovo

glupo mi je da sad pisem sve te zaista brojne razloge zbog kojih se sve gadim statusa roba, robe, zrtve nasilja i obmana od strane onih koji glumataju pregalnicki rad, reforme, anti korupciju, investicije i slicne hrane za lakoverne sunarodnike.

zna neko kako je moguce ponistiti drzavljanstvo, jmbg, licnu kartu i bilo kakve veze sa ovim sistemom cije smo zrtve?

p.s. ne treba mi nista od njih ni zdravstvo (makar crko) ni skolstvo (njihove verzije znanja zarad slepe poslusnosti) ni zastita (murija i vojska) koliko me decenija stite shvatio sam da mi treba zastita od njih a ne njihova zastita. ne zanimaju me vise ni preci ni meci ni naslednici ni sta ce reci vodja ili komsija pretvorili smo se u pleme poslusnika i robova, nekih iz straha, nekih iz koristi. svemocni alek jashe na celu kolone dok se zrtvama poplava iskljucuje struja... takvom drustvu odbijam da pripadam.

marko

pre 9 godina

Буквално, а не статистички, на Косову су само у скорије време убијени кандидати за парламент, директор битне агенције, и још неколико људи из тзв. политичког миљеа. Према томе нема ту никакве државе и нема ту шта да се признаје. То је једноставно тренутно стање издиктирано од стране неколико сила. И тим силама одговара да то окружење и даље буде криминално и да га воде криминалци и убице, јер тако се успоставља најбоља контрола. То што криминалци имају прилику да се обраћају широј јавности путем медија, ни најмање не може да промени слику како о њима тако и о творевини. Нит они могу бити државници, нити то што они као воде може да буде држава.

oteto prokleto

pre 9 godina

Begrad priznaje Kosovo i Metohiju. Kao Srbiju. Teroristi... trebalo je drugi nacin da birate, sada ce vam deca cuvati oteto...

1003

pre 9 godina

taci,bolje gledaj kako ljudi zive dole,povrati otetu imovinu,popravi sve sto ste popalili i porusili
itd itd
pa onda pocni da pricas da te neko prizna,a za priznanje,dodji juce

maverick943

pre 9 godina

A ja sam uveren da ces ti gospodine Tači,posto si posluzio svrsi NATOu,EU...etc,zavrsiti u zatvoru,ako ne zbog trgovine narkoticima,ono zbog trgovine ljudskim organima.Tvoji "prijatelji" USA su stvorili i Osamu Bin Ladena,Sadama Huseina...,bili prijatelji sa njima,kao sto su bili sa tobom,iskoristili ih,a onda ih ubili,obesili... Tebe nece ubiti,obesiti,ali cete staviti u zatvor.Jer EU,USA,NATO...ne trebaju partneri koji trguju narkoticima i ljudskim organima.

marikone

pre 9 godina

Koji crnjak od teritorije nedaleko od nas, kakva ste vi nezavisna drzava, pa sve i da vas priznamo nezavisni niste sigurno, time trujete narod koji zivi dole, zalosno usta se balkan pretvorio, mali propali feudi.

Swedenonline

pre 9 godina

Sve i da Beograd tj. Srbija prizna, veliki broj zemalja koje to do sada nisu ucinile, nece ni uciniti, jer znaju da ce to Srbija uciniti pod politickim pritiskom! Nije svet naivan kao albansko zivlje na AP Kosovu i Metohiji!

Orange Tea

pre 9 godina

A kako je on to siguran da mi zelimo da udjemo u EU? Menjaju se geo politicke prilike moj ti. A Albanija i Kosovo sigurno nece u EU sta god da daju.
Nego sta bi sa ukidanjem viza?

cex

pre 9 godina

budimo realni, srbija treba priznati kosovo, lakse ce joj biti, pod uslovom da srbi koji hoce da zive tu imaju drzavljanstvo kosova, i da sr kulturna zaostavsrina ne dira, povoljan kompromis, a sad derite minuse

Milos

pre 9 godina

Ja više i nemam problem sa tim, stvarno je više vreme... Kao kamen oko vrata, godinama nikako da se ispravimo. Žao mi jeste, ali nemam više strpljenja da tapkamo u mestu zbog Kosova.

srle

pre 9 godina

na stranu ko je i staje, rekao je istinu u kom se pravcu krece "dijalog" , pitajte bilo kog srbina sta je dobio za ove dve godine od pregovora, dobio je to da ne moze da koristi srpsku dokumentaciju i tablice , lokalne i parlamentarne izbore po kosovskom sistemu , granicne prelaze na severu , "oficire za vezu " to jest ambasadora , od 2015 god. tel.pozivni broj , i da ne zaboravim reprezentaciju , zamolio bih nase politicare da nam ne pomazu ovoliko u dijalogu jer cemo nakraju svi zavrsiti sa belom kapom.

Buahahahahaha anti botina

pre 9 godina

Očekujemo odgovor centralne otadžbinske uprave Srpske Napredne Stranke. Jedva čekam šta će na ovo reći Vulin, Mihajlovićka, Selaković, Stefanović i ostali dok Dačić bude pijuckao na nekom koktelu na "uspostavljanju bilateralnih odnosa". Tišina tamo.

Kralj Ibi

pre 9 godina

Odvratan tip, odvratan. Pristina bezbednija od Beograda!??? Mozda za njega i njegove sunarodnike ali ne i za Srbe. Pa prekjuce su kao besni psi kidisali na policiju koja je obezbedjivala most na Ibru u KM.

Душан

pre 9 godina

Кад вас господине Тачи ухапсе и осуде за сва злодела тад ће Србија признати Косово

Serbinho

pre 9 godina

To je rekao 100 puta, ako ponovi jos jednom, mozda i konacno uveri sebe.
Nego Taci ocigledno kapira da oni koji su bili na njihovoj strani, sada dolaze u Beograd da istom pomazu, pa pocinje da izlece sa ovakvim nervoznim izjavama.

Denis

pre 9 godina

Vidim ja ovde nekakvu zestoku nervozu a bice bogami da su 100x vece sanse da neko zavrsi u zatvoru.
Doci ce i to vreme .
A koliko je u zatvoru bezbedno to ce samo hasimasi da ne promasi:)

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Srpska zajednica je bezbedna u novom, nezavisnom Kosovu. Statistički, bezbednije je šetati se Prištinom nego Beogradom....rece Hasis Raci

Statisticki,u Beogradu ima 100x vise albanaca sa Kosova nego Srba u Pristini.

бт

pre 9 godina

"Statistički, bezbednije je šetati se Prištinom nego Beogradom". Наравно, све шетаче који су вам кварили статистику благовремено сте уклонили. А оно мало што их је остало неће бити нападнуто само ако не говоре својим језиком.

Prognozer

pre 9 godina

Ako ti je ambicija mr Tachi da u nezavisnom Kosovu chamish u bajboku zbog ratnih zlochina (žuta kuća i sl.) onda ću da ja dam svoj glas za (naravno, ako me budu pitali).

Lik

pre 9 godina

Ništa Tači nije naučio od istorije, da je pažljivije proučavao znao bi da se Srbi UVEK vraćaju na Kosovo.
Ovaj put kada se vrate neće ponoviti greške svojih dedova, biće Kosovo čista hrišćanska teritorija.

bez obraza

pre 9 godina

Da sam Albanac sa Kosova bilo bi je jako sramota kakvim metodama je to Kosovo postalo albansko. Lazi, muljanja, otimanje, potplacivanje, ubijanje, etnicko ciscenje, falsifikovanje... Ali izgleda da Albanci nemaju problema sa tim sto pokazuje i ovaj Taci i kako bez problema licemerno laze i mulja u ovom "intervjuu". Cuj ti njega "statisticki gledano"... Naravno da "statisticki gledano' tamo gde vise nema Srba, jer su prethodno proterani i ubijeni i ne moze biti vise napada, sikaniranja ili ubistava Srba, kada nema na kome to da se izvrsi. Statisticki gledano, i Beograd je mnogo bezbedniji za Amerikance od Vasingtona.
P.S. O Danasu i o ovom "intervjuu" koji je vise placeni oglas nego novinarski rad, ne vredi ni trositi reci.

oteto prokleto

pre 9 godina

Begrad priznaje Kosovo i Metohiju. Kao Srbiju. Teroristi... trebalo je drugi nacin da birate, sada ce vam deca cuvati oteto...

DeCaK

pre 9 godina

Zbog cega su ginuli nasi preci 1389. godine ? Zbog cega je Karadjordje dizao ustanak 1804. godine? Zbog cega su se vodili balkanski ratovi za oslobodjenje Srbije? Zbog cega su nasi preci branili nasu zemlju 1914. godine ? ... Zapitajmo se da li smo ih dostojni i razmislite pre nego sto izjavite bilo gde da treba Kosovo da se prizna kao nezavisna drzava jer nasi preci su umirali upravo zbog tih problema, a mi pljujemo i gazimo po njihovim uskracenim zivotima !

Swedenonline

pre 9 godina

Sve i da Beograd tj. Srbija prizna, veliki broj zemalja koje to do sada nisu ucinile, nece ni uciniti, jer znaju da ce to Srbija uciniti pod politickim pritiskom! Nije svet naivan kao albansko zivlje na AP Kosovu i Metohiji!

Pop

pre 9 godina

Pa da priznamo vas proguramo do eu i onda restitucija! Preko ru suda pravde. Pa lepo vratite sve sti je oteto( 99%) i kosovo je opet srbija... Moze...

mikla

pre 9 godina

Sad je pravo vreme da 2 miliona srba krene da kupuje kuce od albanaca na kosovu, pa za jedno 20 god proglasimo nezavisnost kad budu manjina...

marikone

pre 9 godina

Koji crnjak od teritorije nedaleko od nas, kakva ste vi nezavisna drzava, pa sve i da vas priznamo nezavisni niste sigurno, time trujete narod koji zivi dole, zalosno usta se balkan pretvorio, mali propali feudi.

maverick943

pre 9 godina

A ja sam uveren da ces ti gospodine Tači,posto si posluzio svrsi NATOu,EU...etc,zavrsiti u zatvoru,ako ne zbog trgovine narkoticima,ono zbog trgovine ljudskim organima.Tvoji "prijatelji" USA su stvorili i Osamu Bin Ladena,Sadama Huseina...,bili prijatelji sa njima,kao sto su bili sa tobom,iskoristili ih,a onda ih ubili,obesili... Tebe nece ubiti,obesiti,ali cete staviti u zatvor.Jer EU,USA,NATO...ne trebaju partneri koji trguju narkoticima i ljudskim organima.

Orange Tea

pre 9 godina

A kako je on to siguran da mi zelimo da udjemo u EU? Menjaju se geo politicke prilike moj ti. A Albanija i Kosovo sigurno nece u EU sta god da daju.
Nego sta bi sa ukidanjem viza?

1003

pre 9 godina

taci,bolje gledaj kako ljudi zive dole,povrati otetu imovinu,popravi sve sto ste popalili i porusili
itd itd
pa onda pocni da pricas da te neko prizna,a za priznanje,dodji juce

pan

pre 9 godina

Srbija ce priznati Kosovo. A sta ce biti sa Metohijom?
Srbija je vec mogla davno da resi problem. Da je prihvatila podelu pokrajine, za koji su bilo spremni i siptari i svet, mnogi zivoti i kulturno nasledje bi bilo sacuvani.
Vec je medju silama sveta odluceno sta ce biti sa Srbijom, i Taci to zna, ovdasnji politicari to znaju, i svi vi u Srbiji to naslucujete.

marko

pre 9 godina

Буквално, а не статистички, на Косову су само у скорије време убијени кандидати за парламент, директор битне агенције, и још неколико људи из тзв. политичког миљеа. Према томе нема ту никакве државе и нема ту шта да се признаје. То је једноставно тренутно стање издиктирано од стране неколико сила. И тим силама одговара да то окружење и даље буде криминално и да га воде криминалци и убице, јер тако се успоставља најбоља контрола. То што криминалци имају прилику да се обраћају широј јавности путем медија, ни најмање не може да промени слику како о њима тако и о творевини. Нит они могу бити државници, нити то што они као воде може да буде држава.

zarko

pre 9 godina

Neće priznati, Beograd je to već uradio. Tužna slika današnje Srbije. Bez Kosova, siromašna, rastavljena između zapada i istoka, uzima i radi ko šta hoće. Jel beše avion do Ciriha na super suboti ima i za 150?

Xmen

pre 9 godina

Samo vi lupetajte ali čovek je na našu žalost i bruku 100% u pravu i to zahvaljujući našoj vladajućoj (ex-ultranacionalističkoj) garnituri koja mu je sve to i omogućila kroz briselski sporazum i razne druge sporazume....i on više nije terorista jer su ga naši genijalni pregovarači lepo legalizovali...neko bi trebao da odgovara kod nas za veleizdaju!!

Dr.Grobar

pre 9 godina

Pa jel rekao Vucic da ce Srbija konkretno pokazati saradnju sa Nemackom i da ce uraditi sve sto je potrebno. Verovatno ce posle priznavanja neki bot napisati... bravo za vladu Aleksandra Vucica za hrabar potez jer svima je jasno da region mora da saradjuje i da nastavi sa reformama. Kako god, narode pamet u glavu i glas samo onome ko jasno obeca hapsenja politicara ili glas nikome.

HT

pre 9 godina

OGLAS: Menjam priznanja KiM od strane svih zemalja sveta, za priznanje Srbije. Placam sakom i kapom. Ozbiljnu ponudu dostaviti pod sifrom 1244
Obezbedjena prvorazredna prekookeanska garancija.

W12SRB

pre 9 godina

Pitam se da je Kosovo deo Srbije sta bi mi sa 2 miliona Albanaca? Bili bi oni vecina u celoj Srbiji za 25 godina. Ovako bolje da su u inostranstvu!

vidovnjak

pre 9 godina

Verujem ovoj osobi. Sve što je do sada rekao, obistinilo se. Počev od OVK, preko bombardovanja, povlačenja naše vojske, nezavisnosti Kosova, izbora na istom, itd. Nigde nije pogrešila ova osoba u proceni ili najavi u poslednjih 15 godina! Verujem da ne omašuje ni sada.
A šta mi radimo povodom svih ovih najava?

Отето - Проклето !!!

pre 9 godina

Слушај терористо, докле год постоји и један дах код и последњег Србина, ти нећеш добити ни педаљ Косова и Метохије, без обзира колико издајника Србије потписивали са тобом НИШТАВНЕ споразуме !!!

Kosmopolit

pre 9 godina

Nista novog
To je jedina istina dali tako brzo ili malo kasnije to ce sigurno biti . Bio on odvratan ili ne ponekom sto se tice odvratnosti sta kazete za onog glupana Nikolica koliko je on odvratan ? A to je nas predsednik a tek koliko je glup i primitivan pa isto je nas predsednik . Kakav narod takva vláda kakva vláda takav narod . taci samo napred nek ubuduce Albanci ne budu narod koji je samo dobar za kopanje kanala , unosenje uglja i cepanje drva maximalno za slasticare i pekare . Cestitam im KiM slobodnu demokratsku i nezavistnu .

realno

pre 9 godina

Nema sta tu Beograd da se pita kao kod vas Pristina, vlada Srbije mozda, ali nikako da se radi na svoju ruku, referendum lepo pa kako narod kaze. A ucinio bih sve kako bih vam zagorcao zivot...

po zasluzi

pre 9 godina

@pre bi glasao za tačija za predsednika srbije nego za vulina, nikolića, velju...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (srba, 26. jun 2014 23:15)

Ne kaze se dzaba da svaki narod zasluzuje onu vlast koju ima. Mi mozda zasluzujemo vulina i velju, ali zato ti definitivno zasluzujes ovog pajaca. Svakom po zasluzi.

Nikola PO-3

pre 9 godina

Svima je to jasno da je to uslov za ulazak u EU, samo nije sigurno da ćemo ući u EU!
(yaya, 26. jun 2014 23:09)

Pa to je taj problem. Pregovarajuci sa Briselom izgubicemo 10-12-15 godina vremena nadajuci se clanstvu u EU. Na kraju pregovora dolazi sigurno zahtev EU da priznamo Kosovo. Nasi politicari treba vec sada da razmisle da li su za to spremni ili ne tj. da li bi se iko usudio da donese politicku odluku o priznanju ne pitajuci pre toga narod na referendumu.

Starac i more

pre 9 godina

Briselskim sporazumom je praktično VEĆ priznato Kosovo kao nezavisna država. A ovi naši će već naći načina da priznaju i zvanično, samo da ih ne sklanjaju sa vlasti, kao one pre njih.

Marijan Stefanovic

pre 9 godina

ja za drzavu ne priznajem ni ovakvu srbiju a ne onakvo kosovo

glupo mi je da sad pisem sve te zaista brojne razloge zbog kojih se sve gadim statusa roba, robe, zrtve nasilja i obmana od strane onih koji glumataju pregalnicki rad, reforme, anti korupciju, investicije i slicne hrane za lakoverne sunarodnike.

zna neko kako je moguce ponistiti drzavljanstvo, jmbg, licnu kartu i bilo kakve veze sa ovim sistemom cije smo zrtve?

p.s. ne treba mi nista od njih ni zdravstvo (makar crko) ni skolstvo (njihove verzije znanja zarad slepe poslusnosti) ni zastita (murija i vojska) koliko me decenija stite shvatio sam da mi treba zastita od njih a ne njihova zastita. ne zanimaju me vise ni preci ni meci ni naslednici ni sta ce reci vodja ili komsija pretvorili smo se u pleme poslusnika i robova, nekih iz straha, nekih iz koristi. svemocni alek jashe na celu kolone dok se zrtvama poplava iskljucuje struja... takvom drustvu odbijam da pripadam.

Dott

pre 9 godina

Ako Srbiju gledamo kao jedno telo, Kosovo bi bilo kao maligni tumor tog tela. Sta se radi sa kancerom? Najlakse se leci u pocetnoj fazi, posto je u poodmakloj fazi, sta se radi onda?

Pametnom dosta!

pre 9 godina

Pogrešno vreme upotrebljeno - srbija je priznala kosovo. dačić i Vučić su tamo u Briselu svašta nešto potpisali i nisu smeli ni sve da nam pokažu šta su potpisali ali i maloumnom je jasno na osnovu onoga što su potpisali da je to de facto priznanje kosova! Verovatno postoji neki papir na kome su ga i de jure priznali!

milisav

pre 9 godina

Srbija ne može da reši svoje probleme i da zaposli svoje građane , ekonomska situacija je očajna, kako bi rešila dodatni problem 2 miliona Albanaca, sad ovaj trenutak da se Kosovo vrati pod okrilje Srbije? Bolje je da je ovako kako jeste, jer da je Kosovo i dalje u sastavu Srbije oni bi i dalje , potpomognuti albanskom mafijom , kupovali imanja i zemlju pored Morave i šire, koja sada ionako ima najnižu cenu u istoriji, te tako bitno proširili svoju teritoriju.

gagi ibica pozarevac

pre 9 godina

Iako nemam nikakve simpatije prema Tačiju, siguran sam da ovo što kaže je na žalost u pravu.Ova vlast (SNS sa koalicionim partnerima)priznaće samostalnost Kosova, i na taj način ga zauvek odvojiti od matične srpske teritorije

Mile

pre 9 godina

Ovo je zanimljivo pitanje. Ne bih zeleo da Kosovo ikada bude van Srbije, ali isto tako ne bih zeleo da 2 000 000 albanaca sa kosova ima 1/5 poslanika u nasem drzavnom parlamentu., sto bi i bilo realno s obzirom koliko ih ima jer bi tako cinili jednu petinu stanovnistva cele zemlje, a morali bi uvesti i Albanski kao sluzbeni jezik.

Srdjan

pre 9 godina

Mislim da je najrealnije ocenio situaciju gospodin Ljubomir Simovic u pretposlednjem broju NINa kada je pitao da li sadasnja srpska vlada ima plan u slucaju da se Eu i SAD opredele da nam vrate Kosovo. Pa, sta u tom slucaju, ali ozbiljno?