Četvrtak, 24.04.2014.

19:19

Siniša Mali gradonačelnik Beograda

Odbornici Skupštine grada Beograda izabrali su večeras Sinišu Malog za novog gradonačelnika Beograda.

Izvor: Beta

Siniša Mali gradonaèelnik Beograda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

Milena

pre 9 godina

Predstoji mu puno posla, nije samo održavanje života već i zaustavljanje pljački koje su u toku a ostale od starog rukovodstva

goca

pre 9 godina

Beograd konačno dobija jednu novu drugačiju vlast. Na primeru Srbije SNS je pokazala da sve može funkcionisati malo drugačije. Zato su i dobili ovoliku podrđšku građana Beograda.

No name

pre 9 godina

Meni je ovaj čovek skroz ok. Ne znam da li mu šta treba zamerati, ali svakako nije pravio velikih grešaka. Uostalom, vreme će pokazati da li je tako ili nije.

Keske

pre 9 godina

Kritike na sve stranke upucene ka novom gradonacelniku, a ja vidim da covek jos dan nije proveo na svom novom radnom mestu. Ovo je zaista velika sramota!

Ivan

pre 9 godina

Uspeh je ono što se pamti, a očekujem da Malija upamtimo baš po uspešnom vođenju Beograda. Ima sve kvalitete za to, ima podršku Vučićevu, vredan je, sad očekujemo rezultate.

Portsmauth

pre 9 godina

Sinisa Mali je odlican izbor za prvog menadzera Beograda, karijeru i iskustvo koje je stekao u renomiranim kompanijama mocice da pretoci u vodjenje prestonice.

Manojlo

pre 9 godina

Mali je pokazao da je sposoban da upravlja Beogradom i kao presednik privremenog organa tako da je sigurno dobro rešenje za gradonačelnika.

nebojša

pre 9 godina

Grad Beograd je dobio gradonačelnoka koji će voditi brigu o svim građanima i nastojati da rešava postojeće i tekuće probleme ...

Bojan Diklic

pre 9 godina

Beogradu je potrebno da ga vodi neko ko nece gledati iskljucivo svoj interes a ova garnitura na celu sa Malim, ako bude imala i deo Vuciceve energije, glavni grad ce to osetiti i rezultati ce biti vidljivi.

Marko

pre 9 godina

Znanja ima, takođe i zvanja, verujem da će mu sve to pomoći da bude uspešan gradonačelnik, možda i najuspešniji do sada. Beogradu predstoje velike i važne investicije, ako ih izvede do kraja izmeniće lice grada.

Marija

pre 9 godina

Dragi moji Novosadjani,

Vi barem možete da se tešite činjenicom da su Vam vlast prekomponovali našminkani radikali, a mi moramo da živimo sa saznanjem da su IZGLASANI. Dakle, sve što nam sledi smo zaslužili.

Nikola

pre 9 godina

Mali je se za vreme privremene uprave pokazao kao vrlo dobar menadzer,koji je resavao probleme grada i Beogradjana.Verujem da ce grad sa njime na celu da bude u pravim rukama i da ce biti dobro vodjen...

Buca Krtalic

pre 9 godina

I tako Mali na mala vrata prodje na mesto gradonacelnika,tiho,polako. Mislim da i od njega nece biti nista kao i sa njegovim prethodnicima a tu prvenstveno mislim da ce se raditi isto kao pre,bice kraduckanja,neregularnosti u radu koje ce se prikrivati dok se ne bude islo na iduce izbore a kao skretanje paznje sa toga bice Beograd na vodi i tako neki slican projekat da se stvara iluzija da se nesto radi. Ovo ce biti samo obrazovan covek na celu a kao paravan za sve ono sto se i pre desavalo i ljudi su u zabludi da ce jedan covek sa istim "prekaljenim" ljudima napraviti nesto drugacije i sa mrtve tacke promeniti nesto. Nece. Na balu pod maskama maske su promenjene ali su igraci isti.

Prometj

pre 9 godina

Divno, prvo radio u Agenciji za privatizaciji pa odma ozvorio privatnu firmu i nastavio da se bavi privatizacijama...(u svakoj normalnoj zemlji ovo ne bi bilo moguće zbog sukoba interesa ali ko još gleda normalne zemlje) Pri tome, koliko se sećam bio je bukvalno sklonjen sa mesta direktora tenderske privatizacije. Nemam ja ništa protiv, neka bude gradonačelnik. Čovek se uvukao gde treba. Svaka čast. Samo mislim da nije u redu da nam držite duge i patetične govore o poštenju, borbi protiv korupcije i životu na narodnim jaslama. Ovo što se do sada zna o kadrovskim rešenjima je katastrofa, to znaju i protivnici SNS politike i mnogi članovi SNS-a. Ovaj tim nas neće odvesti na lepo mesto... U ostalom većina tima su veterani koji dobro znaju posao tj. kako se udovoljava gazdi. Sa druge strane mi znamo njihove domete tako da velike nade nema.

Darko

pre 9 godina

Hitno da obezbedi još pet miliona za Čovićev privatni košarkaški klub. Suma od prošle godine nije bila dovoljna, dobili su ih sedam klinaca iz Cibone, u sred Beograda.

ivasamoiva

pre 9 godina

Biografija zadivljujuca, ostaje da nas svojim radom, predanoscu i idejama zadivi i na ovom mestu na kom je sada... Zelim mu puno uspeha, za dobro svih nas...

MAKI

pre 9 godina

Vrlo je značajno da Mali oformi kvalitetan tim koji će voditi Beograd u narednom periodu! Mnogo posla ima! Najvažnije je da oni koji budu dobili tu privilegiju da upravljaju glavnim gradom, iskreno i pošteno obavljaju taj posao, trudeći se da svaki potez bude u skladu sa praksom dobrog domaćina, i da se ne ponovi katastrofa koju su demokrate nanele Beogradu!

Srbin100%

pre 9 godina

Pre par meseci sigurno nije figurirao kao ozbiljni kandidat za preuzimanje mesta gradonacelnika,ali svakako da je na odluku o njegovom izboru uticala cinjenica da je indentifikovao i resio veliki broj problema u nacinu funkcionisanja gradske uprave i javnih preduzeca pod ingerencijom grada za vreme svog mandata na celu predsednika privremenog veca

МИЛАН

pre 9 godina

Синиша Мали као градоначелник промениће Београд , на боље и биће запослења неће бити више ни дрога ни убистава само среће за Београд промене.

sad

pre 9 godina

Znaci isto kao Radulovic, radio u agenciji za privatizaciju. Oni koji su radili tamo a u SNS su posteni a oni koji nisu su lopovi, kao sto Radulivic ispade na kraju

Ivan Manojlovic

pre 9 godina

Ne vidim razlog za omalovazavanje čoveka koji se već dokazao u svom poslu i kod nas i u inostranstvu, samo zato što se ne zove Dragan Djilas i ne pripada opciji koja je protiv njega.

Sale

pre 9 godina

Botovi, i dalje ste aktivni? Prošli izbori, šta sad više hoćete? A od ovog Malog me jeza hvata, ćao i za ono malo što je ostalo urbanog u mom gradu :-(

Milanče

pre 9 godina

Čovek koji se pokazao i dokazao za vreme vođenja privremenog organa vlasti u gradu. Čestitam mu i želim mu uspeh u vođenju Beograda. Zli jezici će uvek nešto imati loše da kažu bez obzira na sve.

goran

pre 9 godina

Lakse mi je kada znam da je najbolji student na fakultetu buduci gradonacelnik Beograda , nema lepse potvrde pa kakav je na fakultetu takav ce biti i kao gradonacelnik.......

evita

pre 9 godina

Kad mi bude sklonio autobuse divljeg prevoznika ispod prozora, sve cu da mu verujem i spomenik podignem... Vec sam mu poslala mail na "pitajte gradonacelnika" pa cemo da vidimo. Bivsi gradonacelnik je to uradio!

mapet

pre 9 godina

kad mu zazvoni telefon sve njegove titule, sva strucnost, ideje ce doziveti kolaps jer ce biti ono provereno partijsko degradiranje licnosti. Npr. zazvonio mu je telefon i Vucic mu je rekao Vesic ce biti tvoj zamenik, ajd zdravo...

srdjan

pre 9 godina

Ihh, pa Dream team (Bayern) je vec formiran: Gojkovic, Dacic, Ljajic, Mali, Vesic, Vucic, Vulin, kao i ona dva dvojajcana blizanca na S sa megatrend pekarskog kursa ...jos ako im se u napadu pridruze Ruzic, Dejanovic i Bajatovic ...pa nece biti te ekipe koju necemo moci da pobedimo. Mirise mi tu na neki docek ispred Skupstine.
I taman kad sam sebe ubedio da je Beograd jesenas bio pred bankrotom, ali i da je nekom cudnom srecom i velikom mudroscu eksperata iz privremenog organa sprecena katastrofa, bas danas naletim na sledecu izjavu:
"Verujem da će grad isplatiti obaveze i izbeći bankrot, ali želim da kažem da situacija nije nimalo naivna", rekao je Mali novinarima u gradskoj Skupštini"
Ako nas je u onaj prethodni bankrot uveo Djilas i DS, a onda ste nas kao izvukli... pa ko nas je onda uveo u ovaj novi bankrot?

e

pre 9 godina

Je li to je onaj Mali koji je prvo radio unosne privatizacije po Srbiji za Demoktratsku Stranku?
(Dejan, 24. april 2014 20:08)
Da,li dodajte jos jedno S.

botovi napred

pre 9 godina

Botovi posto vi sve znate i ko je super i ko je lopov, ajde nama glupima otkrite tajnu Ugovora sa Etihadom. To je upravo delo ekonomskih sposobnosti novog nam Gradonacelnika.
Jedno pet puta je najavljivao objavljivanje istog, ali do danas je "vojna tajna".
Ono sto je glup svet mogao da zakljuci problem Jata je tako resio sto ga je poklonio Arapima a sve troskove od tada kao i dugovi su na nasim ledjima.
Ako je to najbolji Gradonacelnik koga je Beograd imao, ja potpisujem da 4/5 vas nije ni videlo Beograd.

Arbajt

pre 9 godina

Cisto sumnjam da ce Mali prokockati svoju sansu gradonacelnika, zna da ce nova Vlada morati mnogo toga da radi, ne bi li postigli ocekivane rezultate!

Bosko sa Zvezdare

pre 9 godina

Svaka rec je suvisna u ovom trenutku jer je danasnji dogadjaj samo pocetak ogromnog posla koji ceka one koji ce voditi Beograd. Vise zalim sebe kao gradjanina Beograda zbog bacenih dvanaest godina. Iskreno se nadam d ace promene doneti bolji zivot svima nama i da se greska koju su svi gradjani Beograda trpeli godinama vise nece ponoviti.

Portsmauth

pre 9 godina

Biografija mu je odlicna, sve kvalitete ima da vodi Beograd, vidim da ima i starih lica kao sto je prvi zamenik Andreja Mladenovic, zadovoljan sam izborom gradskih vecnika.

glasac

pre 9 godina

Boljeg gradonacelnika Beograd nije nikada ni imao..........
(goran, 24. april 2014 19:43)
Da nije smesno, bilo bi tuzno! Pisacemo se za jedno godinu dana.

jaran

pre 9 godina

Neka je sa srecom Beogradjanima, zasluzili su bolje sluzbe, manje akanja i divljanja sluzbenih automobila kojima se prelazilo preko lezecih prepreka brzinama od 100 km/h raznih tasna masna managera po preduzecima, neljubaznih nadrkanih sekretarica, muljanja sa nabavkama nepotrebnog namestaja, opreme, informacionih sistema i prodaje magle, mostova, tranvaja i bus pluseva.

elite force

pre 9 godina

Ne bi Mali tek tako postavljen na celo gradonacelnika da nije strucan i ozbiljan, zelim da zajedno sa svojim timom ostvari sve rezultate koje se od njega budu trazile, narocito projekat "Beograd na vodi"!

Srdjan82

pre 9 godina

Navijali smo za Djilasa i vidimo tek sad realne rezultate. Navijamo sad za Malog nadam se da ce rezultati biti brzi. Koji god bio sledeci gradonacelnik nadam se biti bolji od prethodnika.

Black Mamba

pre 9 godina

Ocekujem od Malog i njegovog tima da dostignu zeljene rezultate, a to je da se ostvari projekat "Beograd na vodi", sto je po meni najveci prioritet, jer ce cela Srbija ima dobit ovim projektom !

samuraj

pre 9 godina

e moj dragi narode ja sada ponosno kažem nisam glasao!! nemam prava nizašta da pišem al al moram se na ovu temu osvrnuti i pitati vas dal je ovaj parazit bio kandidat za gradonacelnika! znam za ožegu jeste al ovaj koji je ovaj! ožeži po beogradu!!

ajd i ja nesto da komentarišem

pre 9 godina

1 . jednopartijski sistem...katastrofa nas očekuje u kylturoloskom smislu
2 po 'biografiji' mu se jasno vidi kad je gde bio i kome je služio...

Realni optimista

pre 9 godina

Verujem u izbor Malog... Tim se uvek pravi spram izazova koji su ispred vas, a ovaj čovek je sposoban da se uhvati sa svim izazovima sa kojima se Beograđani i Beograd suočavaju... Čestitke!

Black Mamba

pre 9 godina

Ocekujem od Malog i njegovog tima da dostignu zeljene rezultate, a to je da se ostvari projekat "Beograd na vodi", sto je po meni najveci prioritet, jer ce cela Srbija ima dobit ovim projektom !

Realni optimista

pre 9 godina

Verujem u izbor Malog... Tim se uvek pravi spram izazova koji su ispred vas, a ovaj čovek je sposoban da se uhvati sa svim izazovima sa kojima se Beograđani i Beograd suočavaju... Čestitke!

jaran

pre 9 godina

Neka je sa srecom Beogradjanima, zasluzili su bolje sluzbe, manje akanja i divljanja sluzbenih automobila kojima se prelazilo preko lezecih prepreka brzinama od 100 km/h raznih tasna masna managera po preduzecima, neljubaznih nadrkanih sekretarica, muljanja sa nabavkama nepotrebnog namestaja, opreme, informacionih sistema i prodaje magle, mostova, tranvaja i bus pluseva.

Bosko sa Zvezdare

pre 9 godina

Svaka rec je suvisna u ovom trenutku jer je danasnji dogadjaj samo pocetak ogromnog posla koji ceka one koji ce voditi Beograd. Vise zalim sebe kao gradjanina Beograda zbog bacenih dvanaest godina. Iskreno se nadam d ace promene doneti bolji zivot svima nama i da se greska koju su svi gradjani Beograda trpeli godinama vise nece ponoviti.

glasac

pre 9 godina

Boljeg gradonacelnika Beograd nije nikada ni imao..........
(goran, 24. april 2014 19:43)
Da nije smesno, bilo bi tuzno! Pisacemo se za jedno godinu dana.

Srbin100%

pre 9 godina

Pre par meseci sigurno nije figurirao kao ozbiljni kandidat za preuzimanje mesta gradonacelnika,ali svakako da je na odluku o njegovom izboru uticala cinjenica da je indentifikovao i resio veliki broj problema u nacinu funkcionisanja gradske uprave i javnih preduzeca pod ingerencijom grada za vreme svog mandata na celu predsednika privremenog veca

MAKI

pre 9 godina

Vrlo je značajno da Mali oformi kvalitetan tim koji će voditi Beograd u narednom periodu! Mnogo posla ima! Najvažnije je da oni koji budu dobili tu privilegiju da upravljaju glavnim gradom, iskreno i pošteno obavljaju taj posao, trudeći se da svaki potez bude u skladu sa praksom dobrog domaćina, i da se ne ponovi katastrofa koju su demokrate nanele Beogradu!

Ivan Manojlovic

pre 9 godina

Ne vidim razlog za omalovazavanje čoveka koji se već dokazao u svom poslu i kod nas i u inostranstvu, samo zato što se ne zove Dragan Djilas i ne pripada opciji koja je protiv njega.

Marko

pre 9 godina

Znanja ima, takođe i zvanja, verujem da će mu sve to pomoći da bude uspešan gradonačelnik, možda i najuspešniji do sada. Beogradu predstoje velike i važne investicije, ako ih izvede do kraja izmeniće lice grada.

МИЛАН

pre 9 godina

Синиша Мали као градоначелник промениће Београд , на боље и биће запослења неће бити више ни дрога ни убистава само среће за Београд промене.

nebojša

pre 9 godina

Grad Beograd je dobio gradonačelnoka koji će voditi brigu o svim građanima i nastojati da rešava postojeće i tekuće probleme ...

botovi napred

pre 9 godina

Botovi posto vi sve znate i ko je super i ko je lopov, ajde nama glupima otkrite tajnu Ugovora sa Etihadom. To je upravo delo ekonomskih sposobnosti novog nam Gradonacelnika.
Jedno pet puta je najavljivao objavljivanje istog, ali do danas je "vojna tajna".
Ono sto je glup svet mogao da zakljuci problem Jata je tako resio sto ga je poklonio Arapima a sve troskove od tada kao i dugovi su na nasim ledjima.
Ako je to najbolji Gradonacelnik koga je Beograd imao, ja potpisujem da 4/5 vas nije ni videlo Beograd.

Nikola

pre 9 godina

Mali je se za vreme privremene uprave pokazao kao vrlo dobar menadzer,koji je resavao probleme grada i Beogradjana.Verujem da ce grad sa njime na celu da bude u pravim rukama i da ce biti dobro vodjen...

Portsmauth

pre 9 godina

Biografija mu je odlicna, sve kvalitete ima da vodi Beograd, vidim da ima i starih lica kao sto je prvi zamenik Andreja Mladenovic, zadovoljan sam izborom gradskih vecnika.

ivasamoiva

pre 9 godina

Biografija zadivljujuca, ostaje da nas svojim radom, predanoscu i idejama zadivi i na ovom mestu na kom je sada... Zelim mu puno uspeha, za dobro svih nas...

Srdjan82

pre 9 godina

Navijali smo za Djilasa i vidimo tek sad realne rezultate. Navijamo sad za Malog nadam se da ce rezultati biti brzi. Koji god bio sledeci gradonacelnik nadam se biti bolji od prethodnika.

ajd i ja nesto da komentarišem

pre 9 godina

1 . jednopartijski sistem...katastrofa nas očekuje u kylturoloskom smislu
2 po 'biografiji' mu se jasno vidi kad je gde bio i kome je služio...

Manojlo

pre 9 godina

Mali je pokazao da je sposoban da upravlja Beogradom i kao presednik privremenog organa tako da je sigurno dobro rešenje za gradonačelnika.

Portsmauth

pre 9 godina

Sinisa Mali je odlican izbor za prvog menadzera Beograda, karijeru i iskustvo koje je stekao u renomiranim kompanijama mocice da pretoci u vodjenje prestonice.

Ivan

pre 9 godina

Uspeh je ono što se pamti, a očekujem da Malija upamtimo baš po uspešnom vođenju Beograda. Ima sve kvalitete za to, ima podršku Vučićevu, vredan je, sad očekujemo rezultate.

Keske

pre 9 godina

Kritike na sve stranke upucene ka novom gradonacelniku, a ja vidim da covek jos dan nije proveo na svom novom radnom mestu. Ovo je zaista velika sramota!

No name

pre 9 godina

Meni je ovaj čovek skroz ok. Ne znam da li mu šta treba zamerati, ali svakako nije pravio velikih grešaka. Uostalom, vreme će pokazati da li je tako ili nije.

goca

pre 9 godina

Beograd konačno dobija jednu novu drugačiju vlast. Na primeru Srbije SNS je pokazala da sve može funkcionisati malo drugačije. Zato su i dobili ovoliku podrđšku građana Beograda.

srdjan

pre 9 godina

Ihh, pa Dream team (Bayern) je vec formiran: Gojkovic, Dacic, Ljajic, Mali, Vesic, Vucic, Vulin, kao i ona dva dvojajcana blizanca na S sa megatrend pekarskog kursa ...jos ako im se u napadu pridruze Ruzic, Dejanovic i Bajatovic ...pa nece biti te ekipe koju necemo moci da pobedimo. Mirise mi tu na neki docek ispred Skupstine.
I taman kad sam sebe ubedio da je Beograd jesenas bio pred bankrotom, ali i da je nekom cudnom srecom i velikom mudroscu eksperata iz privremenog organa sprecena katastrofa, bas danas naletim na sledecu izjavu:
"Verujem da će grad isplatiti obaveze i izbeći bankrot, ali želim da kažem da situacija nije nimalo naivna", rekao je Mali novinarima u gradskoj Skupštini"
Ako nas je u onaj prethodni bankrot uveo Djilas i DS, a onda ste nas kao izvukli... pa ko nas je onda uveo u ovaj novi bankrot?

Bojan Diklic

pre 9 godina

Beogradu je potrebno da ga vodi neko ko nece gledati iskljucivo svoj interes a ova garnitura na celu sa Malim, ako bude imala i deo Vuciceve energije, glavni grad ce to osetiti i rezultati ce biti vidljivi.

Milanče

pre 9 godina

Čovek koji se pokazao i dokazao za vreme vođenja privremenog organa vlasti u gradu. Čestitam mu i želim mu uspeh u vođenju Beograda. Zli jezici će uvek nešto imati loše da kažu bez obzira na sve.

elite force

pre 9 godina

Ne bi Mali tek tako postavljen na celo gradonacelnika da nije strucan i ozbiljan, zelim da zajedno sa svojim timom ostvari sve rezultate koje se od njega budu trazile, narocito projekat "Beograd na vodi"!

goran

pre 9 godina

Lakse mi je kada znam da je najbolji student na fakultetu buduci gradonacelnik Beograda , nema lepse potvrde pa kakav je na fakultetu takav ce biti i kao gradonacelnik.......

Arbajt

pre 9 godina

Cisto sumnjam da ce Mali prokockati svoju sansu gradonacelnika, zna da ce nova Vlada morati mnogo toga da radi, ne bi li postigli ocekivane rezultate!

Sale

pre 9 godina

Botovi, i dalje ste aktivni? Prošli izbori, šta sad više hoćete? A od ovog Malog me jeza hvata, ćao i za ono malo što je ostalo urbanog u mom gradu :-(

samuraj

pre 9 godina

e moj dragi narode ja sada ponosno kažem nisam glasao!! nemam prava nizašta da pišem al al moram se na ovu temu osvrnuti i pitati vas dal je ovaj parazit bio kandidat za gradonacelnika! znam za ožegu jeste al ovaj koji je ovaj! ožeži po beogradu!!

e

pre 9 godina

Je li to je onaj Mali koji je prvo radio unosne privatizacije po Srbiji za Demoktratsku Stranku?
(Dejan, 24. april 2014 20:08)
Da,li dodajte jos jedno S.

mapet

pre 9 godina

kad mu zazvoni telefon sve njegove titule, sva strucnost, ideje ce doziveti kolaps jer ce biti ono provereno partijsko degradiranje licnosti. Npr. zazvonio mu je telefon i Vucic mu je rekao Vesic ce biti tvoj zamenik, ajd zdravo...

sad

pre 9 godina

Znaci isto kao Radulovic, radio u agenciji za privatizaciju. Oni koji su radili tamo a u SNS su posteni a oni koji nisu su lopovi, kao sto Radulivic ispade na kraju

Darko

pre 9 godina

Hitno da obezbedi još pet miliona za Čovićev privatni košarkaški klub. Suma od prošle godine nije bila dovoljna, dobili su ih sedam klinaca iz Cibone, u sred Beograda.

evita

pre 9 godina

Kad mi bude sklonio autobuse divljeg prevoznika ispod prozora, sve cu da mu verujem i spomenik podignem... Vec sam mu poslala mail na "pitajte gradonacelnika" pa cemo da vidimo. Bivsi gradonacelnik je to uradio!

Marija

pre 9 godina

Dragi moji Novosadjani,

Vi barem možete da se tešite činjenicom da su Vam vlast prekomponovali našminkani radikali, a mi moramo da živimo sa saznanjem da su IZGLASANI. Dakle, sve što nam sledi smo zaslužili.

Prometj

pre 9 godina

Divno, prvo radio u Agenciji za privatizaciji pa odma ozvorio privatnu firmu i nastavio da se bavi privatizacijama...(u svakoj normalnoj zemlji ovo ne bi bilo moguće zbog sukoba interesa ali ko još gleda normalne zemlje) Pri tome, koliko se sećam bio je bukvalno sklonjen sa mesta direktora tenderske privatizacije. Nemam ja ništa protiv, neka bude gradonačelnik. Čovek se uvukao gde treba. Svaka čast. Samo mislim da nije u redu da nam držite duge i patetične govore o poštenju, borbi protiv korupcije i životu na narodnim jaslama. Ovo što se do sada zna o kadrovskim rešenjima je katastrofa, to znaju i protivnici SNS politike i mnogi članovi SNS-a. Ovaj tim nas neće odvesti na lepo mesto... U ostalom većina tima su veterani koji dobro znaju posao tj. kako se udovoljava gazdi. Sa druge strane mi znamo njihove domete tako da velike nade nema.

Buca Krtalic

pre 9 godina

I tako Mali na mala vrata prodje na mesto gradonacelnika,tiho,polako. Mislim da i od njega nece biti nista kao i sa njegovim prethodnicima a tu prvenstveno mislim da ce se raditi isto kao pre,bice kraduckanja,neregularnosti u radu koje ce se prikrivati dok se ne bude islo na iduce izbore a kao skretanje paznje sa toga bice Beograd na vodi i tako neki slican projekat da se stvara iluzija da se nesto radi. Ovo ce biti samo obrazovan covek na celu a kao paravan za sve ono sto se i pre desavalo i ljudi su u zabludi da ce jedan covek sa istim "prekaljenim" ljudima napraviti nesto drugacije i sa mrtve tacke promeniti nesto. Nece. Na balu pod maskama maske su promenjene ali su igraci isti.

Milena

pre 9 godina

Predstoji mu puno posla, nije samo održavanje života već i zaustavljanje pljački koje su u toku a ostale od starog rukovodstva

ajd i ja nesto da komentarišem

pre 9 godina

1 . jednopartijski sistem...katastrofa nas očekuje u kylturoloskom smislu
2 po 'biografiji' mu se jasno vidi kad je gde bio i kome je služio...

Black Mamba

pre 9 godina

Ocekujem od Malog i njegovog tima da dostignu zeljene rezultate, a to je da se ostvari projekat "Beograd na vodi", sto je po meni najveci prioritet, jer ce cela Srbija ima dobit ovim projektom !

Portsmauth

pre 9 godina

Biografija mu je odlicna, sve kvalitete ima da vodi Beograd, vidim da ima i starih lica kao sto je prvi zamenik Andreja Mladenovic, zadovoljan sam izborom gradskih vecnika.

Marija

pre 9 godina

Dragi moji Novosadjani,

Vi barem možete da se tešite činjenicom da su Vam vlast prekomponovali našminkani radikali, a mi moramo da živimo sa saznanjem da su IZGLASANI. Dakle, sve što nam sledi smo zaslužili.

Sale

pre 9 godina

Botovi, i dalje ste aktivni? Prošli izbori, šta sad više hoćete? A od ovog Malog me jeza hvata, ćao i za ono malo što je ostalo urbanog u mom gradu :-(

Darko

pre 9 godina

Hitno da obezbedi još pet miliona za Čovićev privatni košarkaški klub. Suma od prošle godine nije bila dovoljna, dobili su ih sedam klinaca iz Cibone, u sred Beograda.

Prometj

pre 9 godina

Divno, prvo radio u Agenciji za privatizaciji pa odma ozvorio privatnu firmu i nastavio da se bavi privatizacijama...(u svakoj normalnoj zemlji ovo ne bi bilo moguće zbog sukoba interesa ali ko još gleda normalne zemlje) Pri tome, koliko se sećam bio je bukvalno sklonjen sa mesta direktora tenderske privatizacije. Nemam ja ništa protiv, neka bude gradonačelnik. Čovek se uvukao gde treba. Svaka čast. Samo mislim da nije u redu da nam držite duge i patetične govore o poštenju, borbi protiv korupcije i životu na narodnim jaslama. Ovo što se do sada zna o kadrovskim rešenjima je katastrofa, to znaju i protivnici SNS politike i mnogi članovi SNS-a. Ovaj tim nas neće odvesti na lepo mesto... U ostalom većina tima su veterani koji dobro znaju posao tj. kako se udovoljava gazdi. Sa druge strane mi znamo njihove domete tako da velike nade nema.

Buca Krtalic

pre 9 godina

I tako Mali na mala vrata prodje na mesto gradonacelnika,tiho,polako. Mislim da i od njega nece biti nista kao i sa njegovim prethodnicima a tu prvenstveno mislim da ce se raditi isto kao pre,bice kraduckanja,neregularnosti u radu koje ce se prikrivati dok se ne bude islo na iduce izbore a kao skretanje paznje sa toga bice Beograd na vodi i tako neki slican projekat da se stvara iluzija da se nesto radi. Ovo ce biti samo obrazovan covek na celu a kao paravan za sve ono sto se i pre desavalo i ljudi su u zabludi da ce jedan covek sa istim "prekaljenim" ljudima napraviti nesto drugacije i sa mrtve tacke promeniti nesto. Nece. Na balu pod maskama maske su promenjene ali su igraci isti.

sad

pre 9 godina

Znaci isto kao Radulovic, radio u agenciji za privatizaciju. Oni koji su radili tamo a u SNS su posteni a oni koji nisu su lopovi, kao sto Radulivic ispade na kraju

Realni optimista

pre 9 godina

Verujem u izbor Malog... Tim se uvek pravi spram izazova koji su ispred vas, a ovaj čovek je sposoban da se uhvati sa svim izazovima sa kojima se Beograđani i Beograd suočavaju... Čestitke!

glasac

pre 9 godina

Boljeg gradonacelnika Beograd nije nikada ni imao..........
(goran, 24. april 2014 19:43)
Da nije smesno, bilo bi tuzno! Pisacemo se za jedno godinu dana.

Bosko sa Zvezdare

pre 9 godina

Svaka rec je suvisna u ovom trenutku jer je danasnji dogadjaj samo pocetak ogromnog posla koji ceka one koji ce voditi Beograd. Vise zalim sebe kao gradjanina Beograda zbog bacenih dvanaest godina. Iskreno se nadam d ace promene doneti bolji zivot svima nama i da se greska koju su svi gradjani Beograda trpeli godinama vise nece ponoviti.

srdjan

pre 9 godina

Ihh, pa Dream team (Bayern) je vec formiran: Gojkovic, Dacic, Ljajic, Mali, Vesic, Vucic, Vulin, kao i ona dva dvojajcana blizanca na S sa megatrend pekarskog kursa ...jos ako im se u napadu pridruze Ruzic, Dejanovic i Bajatovic ...pa nece biti te ekipe koju necemo moci da pobedimo. Mirise mi tu na neki docek ispred Skupstine.
I taman kad sam sebe ubedio da je Beograd jesenas bio pred bankrotom, ali i da je nekom cudnom srecom i velikom mudroscu eksperata iz privremenog organa sprecena katastrofa, bas danas naletim na sledecu izjavu:
"Verujem da će grad isplatiti obaveze i izbeći bankrot, ali želim da kažem da situacija nije nimalo naivna", rekao je Mali novinarima u gradskoj Skupštini"
Ako nas je u onaj prethodni bankrot uveo Djilas i DS, a onda ste nas kao izvukli... pa ko nas je onda uveo u ovaj novi bankrot?

elite force

pre 9 godina

Ne bi Mali tek tako postavljen na celo gradonacelnika da nije strucan i ozbiljan, zelim da zajedno sa svojim timom ostvari sve rezultate koje se od njega budu trazile, narocito projekat "Beograd na vodi"!

samuraj

pre 9 godina

e moj dragi narode ja sada ponosno kažem nisam glasao!! nemam prava nizašta da pišem al al moram se na ovu temu osvrnuti i pitati vas dal je ovaj parazit bio kandidat za gradonacelnika! znam za ožegu jeste al ovaj koji je ovaj! ožeži po beogradu!!

Arbajt

pre 9 godina

Cisto sumnjam da ce Mali prokockati svoju sansu gradonacelnika, zna da ce nova Vlada morati mnogo toga da radi, ne bi li postigli ocekivane rezultate!

botovi napred

pre 9 godina

Botovi posto vi sve znate i ko je super i ko je lopov, ajde nama glupima otkrite tajnu Ugovora sa Etihadom. To je upravo delo ekonomskih sposobnosti novog nam Gradonacelnika.
Jedno pet puta je najavljivao objavljivanje istog, ali do danas je "vojna tajna".
Ono sto je glup svet mogao da zakljuci problem Jata je tako resio sto ga je poklonio Arapima a sve troskove od tada kao i dugovi su na nasim ledjima.
Ako je to najbolji Gradonacelnik koga je Beograd imao, ja potpisujem da 4/5 vas nije ni videlo Beograd.

jaran

pre 9 godina

Neka je sa srecom Beogradjanima, zasluzili su bolje sluzbe, manje akanja i divljanja sluzbenih automobila kojima se prelazilo preko lezecih prepreka brzinama od 100 km/h raznih tasna masna managera po preduzecima, neljubaznih nadrkanih sekretarica, muljanja sa nabavkama nepotrebnog namestaja, opreme, informacionih sistema i prodaje magle, mostova, tranvaja i bus pluseva.

e

pre 9 godina

Je li to je onaj Mali koji je prvo radio unosne privatizacije po Srbiji za Demoktratsku Stranku?
(Dejan, 24. april 2014 20:08)
Da,li dodajte jos jedno S.

Bojan Diklic

pre 9 godina

Beogradu je potrebno da ga vodi neko ko nece gledati iskljucivo svoj interes a ova garnitura na celu sa Malim, ako bude imala i deo Vuciceve energije, glavni grad ce to osetiti i rezultati ce biti vidljivi.

evita

pre 9 godina

Kad mi bude sklonio autobuse divljeg prevoznika ispod prozora, sve cu da mu verujem i spomenik podignem... Vec sam mu poslala mail na "pitajte gradonacelnika" pa cemo da vidimo. Bivsi gradonacelnik je to uradio!

mapet

pre 9 godina

kad mu zazvoni telefon sve njegove titule, sva strucnost, ideje ce doziveti kolaps jer ce biti ono provereno partijsko degradiranje licnosti. Npr. zazvonio mu je telefon i Vucic mu je rekao Vesic ce biti tvoj zamenik, ajd zdravo...

Srdjan82

pre 9 godina

Navijali smo za Djilasa i vidimo tek sad realne rezultate. Navijamo sad za Malog nadam se da ce rezultati biti brzi. Koji god bio sledeci gradonacelnik nadam se biti bolji od prethodnika.

goran

pre 9 godina

Lakse mi je kada znam da je najbolji student na fakultetu buduci gradonacelnik Beograda , nema lepse potvrde pa kakav je na fakultetu takav ce biti i kao gradonacelnik.......

ivasamoiva

pre 9 godina

Biografija zadivljujuca, ostaje da nas svojim radom, predanoscu i idejama zadivi i na ovom mestu na kom je sada... Zelim mu puno uspeha, za dobro svih nas...

МИЛАН

pre 9 godina

Синиша Мали као градоначелник промениће Београд , на боље и биће запослења неће бити више ни дрога ни убистава само среће за Београд промене.

Ivan Manojlovic

pre 9 godina

Ne vidim razlog za omalovazavanje čoveka koji se već dokazao u svom poslu i kod nas i u inostranstvu, samo zato što se ne zove Dragan Djilas i ne pripada opciji koja je protiv njega.

Milanče

pre 9 godina

Čovek koji se pokazao i dokazao za vreme vođenja privremenog organa vlasti u gradu. Čestitam mu i želim mu uspeh u vođenju Beograda. Zli jezici će uvek nešto imati loše da kažu bez obzira na sve.

MAKI

pre 9 godina

Vrlo je značajno da Mali oformi kvalitetan tim koji će voditi Beograd u narednom periodu! Mnogo posla ima! Najvažnije je da oni koji budu dobili tu privilegiju da upravljaju glavnim gradom, iskreno i pošteno obavljaju taj posao, trudeći se da svaki potez bude u skladu sa praksom dobrog domaćina, i da se ne ponovi katastrofa koju su demokrate nanele Beogradu!

Srbin100%

pre 9 godina

Pre par meseci sigurno nije figurirao kao ozbiljni kandidat za preuzimanje mesta gradonacelnika,ali svakako da je na odluku o njegovom izboru uticala cinjenica da je indentifikovao i resio veliki broj problema u nacinu funkcionisanja gradske uprave i javnih preduzeca pod ingerencijom grada za vreme svog mandata na celu predsednika privremenog veca

Marko

pre 9 godina

Znanja ima, takođe i zvanja, verujem da će mu sve to pomoći da bude uspešan gradonačelnik, možda i najuspešniji do sada. Beogradu predstoje velike i važne investicije, ako ih izvede do kraja izmeniće lice grada.

Nikola

pre 9 godina

Mali je se za vreme privremene uprave pokazao kao vrlo dobar menadzer,koji je resavao probleme grada i Beogradjana.Verujem da ce grad sa njime na celu da bude u pravim rukama i da ce biti dobro vodjen...

nebojša

pre 9 godina

Grad Beograd je dobio gradonačelnoka koji će voditi brigu o svim građanima i nastojati da rešava postojeće i tekuće probleme ...

Manojlo

pre 9 godina

Mali je pokazao da je sposoban da upravlja Beogradom i kao presednik privremenog organa tako da je sigurno dobro rešenje za gradonačelnika.

goca

pre 9 godina

Beograd konačno dobija jednu novu drugačiju vlast. Na primeru Srbije SNS je pokazala da sve može funkcionisati malo drugačije. Zato su i dobili ovoliku podrđšku građana Beograda.

Portsmauth

pre 9 godina

Sinisa Mali je odlican izbor za prvog menadzera Beograda, karijeru i iskustvo koje je stekao u renomiranim kompanijama mocice da pretoci u vodjenje prestonice.

Ivan

pre 9 godina

Uspeh je ono što se pamti, a očekujem da Malija upamtimo baš po uspešnom vođenju Beograda. Ima sve kvalitete za to, ima podršku Vučićevu, vredan je, sad očekujemo rezultate.

Keske

pre 9 godina

Kritike na sve stranke upucene ka novom gradonacelniku, a ja vidim da covek jos dan nije proveo na svom novom radnom mestu. Ovo je zaista velika sramota!

No name

pre 9 godina

Meni je ovaj čovek skroz ok. Ne znam da li mu šta treba zamerati, ali svakako nije pravio velikih grešaka. Uostalom, vreme će pokazati da li je tako ili nije.

Milena

pre 9 godina

Predstoji mu puno posla, nije samo održavanje života već i zaustavljanje pljački koje su u toku a ostale od starog rukovodstva