Utorak, 15.04.2014.

13:21

"Dačić verovatno u Vladi"

Potpredsednica SPS Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da je velika verovatnoća da će lider te stranke Ivica Dačić biti član nove vlade.

Izvor: B92

"Daèiæ verovatno u Vladi" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

FOKS - 40

pre 10 godina

Sa koliko drskosti i bezobrazluka gospodja Slavica Djukic Dejanovic govori o ucescu SPS-a u buducoj vladi, kao da su oni Bogom dani. Kada se malo bolje covek udubi u ovu njenu neprimerenu izjavu ima tu i istine. Moguce da ste neunistivi, ali Vi ste najvece stetocine u ovoj drzavi u poslednjih 25 godina. Kada bi bilo realnosti i pravde Vi licno ne bi trebali da se nadjete ni na jednoj drzavnickoj funkciji iz mnogo razloga.

MAKI

pre 10 godina

Vlada koju formira Vučić ima težak zadatak! Da počne da menja ne samo zakone i institucije kroz oštru reformu, već i svest nas građana. Da više vodimo računa o sebi i svojoj okolini, i budemo odgovorniji prema našim pokoljnima. Možda će najteži deo biti ubediti "kontraše", kao što je Đilas i ekipa, da više nikada ne glume "vidovnjake" i tvrdeći da znaju nešto(da će TAdić sa Vučićem u vladu),građanima zamagljuju istinu i teraju ih u apstinenciju i odsustvo iz biranja državnog rukovodstva!

PIŠTALJKA

pre 10 godina

SPS neuništiv,a iz koalicije SPS-PUPS-JS samo Dačić u vladi.Nema vlade unazad par izbora gde SPS nije imao najmanje trećinu ministarskih mesta iako to po izborima nije zasluživao,a šta danas ima?Spalo pismo na jedno slovo i pričate mi o vašoj neuništivosti.

Berač Lovorika

pre 10 godina

Jedini čovek iz SPS-a koji je zaslužio da bude deo Vlade,pre svega svojim rezultatima iz predhodne,je Dačić ,čijeg se političkog i pregovaračkog iskustva Vučić ne sme lišiti !

komsija

pre 10 godina

i cemu onda ovi izbori? cemu bacene pare na iste? poenta price je bila zadnje dve godine cisti zute, skidaj sa funkcija, javnih preduzeca itd.....sad kad vidis da si jak organizuj izbore i dobi nove 4 godine da vladas.....

Viktor

pre 10 godina

Šteta što SPS tj. Ivica Dačić ulazi u Vladu! Oni su velikim delom krivi za ovakvu situaciju u zemlji. Sada im se samo daje vetar u leđa a činjenica je da oni nemaju kvalitetan kadar!

zedes.o

pre 10 godina

Ko ? Dačić ? U vladi..ma kakvi, čista dezinformacija, nešto ste prečuli.
Šverc narkotika je jedan od najtežih zločina, a Dačićev zločin je još jedan stepen iznad toga - plaćan narodnim parama da goni kriminalce, on ih je naprotiv štitio, deleći s njima krvavi plen.
Uostalom, kad bi ova vest bila istinita zar to ne bi značilo da je narod kome je takav čovek premijer, ministar..najgori narod na svetu.

Kvalitet, pre svega

pre 10 godina

Samo da SPS (ako Dačić bude u vladi) NE da (opet) svog kandidata za ministra zdravlja.
Problem će biti i ako SNS to učini (poznato je da oni oskudevaju u kvalitetnim, komoetentnim kadrovima )
Red bi bio da, konačno, ministri (bar tako važnih resora kakvi su zdravstvo i prosveta) budu NESTRANAČKE ličnosti.

Smiljko

pre 10 godina

Dacica u vladu samo da zavrsi zapoceto sa Ketrin, posle toga ga skrajnuti i na njegovo mesto dovesti mlade i sposobne ljude zeljne rada, a ne sps-ovce zeljne vlasti i prodaje magle.

iskustvo uci

pre 10 godina

To sam se i ja pitao posle izbora 2008. Preskocio sam 2 glasanja i obraz mi je cist. Pored ovakve ponude samo su partijski grebatori i mal....i mogli izaci na izbore. Ko je ovog puta izasao na glasanje ima najmanje prava da se zali. Promene se ne vrse na izborima.

crna guja_

pre 10 godina

Kad ce doticna gospodja da odgovori ko je odgovoran za skandal oko nestasice petovalentne vakcine za bebe? Umesto da prica o tome razmislja o novim kombinacijama za ucesce u vlasti.Bruka i sramota.

Srba

pre 10 godina

Glas sam Vucicu dao da ne gledam vise sps, razocaran sam.
Bice zanimljivo videti da li su svi pred zakonom jednaki u aferi oko trosenja para za Kosovo ili je iskupljenje kad vodite jedan klub u vise sekcija?

Pera Pozder

pre 10 godina

Ako se kaze da ce verovatno biti Dacic u vlasti ne znam otkuda ovoj zeni ambicije da licitirao odmah koliko ministarstava da pripadne SPSu. Narod je jasno rekao da vas ne zeli u vladi. Ako koji pojedinac zadovoljava on moze uci. Mada mislim da ima toliko vanstranackih licnosti da bi se tamo moglo naci kvalitetnih kadrova da ni jedan od SPS politicara ne bude u vladi.

Ivan

pre 10 godina

Kao da se Vucic nesto pita da li hoce Dacica u vladi ili ne.Amerikanci zele svog coveka u vladi i tu nema dijaloga.Ne zele da prepuste Nemcima kompletan uticaj.

ANALiticar

pre 10 godina

Pa jel' će ovde samo Dačić izgleda od celog SPS-a da bude u Vladi? Očekivao sam bar još nekog člana.
(czar, 15. april 2014 15:11)


Nemoj ti nista da se brines, bice jos clanova.

NScentar

pre 10 godina

Dacic, Antic, Obradovic da ostanu u vladi, are you kidding me, da li je ovo sala? Pa sto su onda bili izbori? Narod je glasao za SNS da bi se ovi iz SPS izbacili iz vlade, a Vucic da ih ostavi da jos vladaju i lome. A da Stefanovic, koga je Sasa Radulovic uhvatio da otvoreno laze javno na TV, da bude ministar MUPa, nemam reci. Mogu samo da vrtim glavu levo desno, i da mi velika tuga za ovu jadnu Srbiju, i koji ljudi je vode.

Miljenko manjina

pre 10 godina

Ne znam sto se toliko raduje. Niko ne kaze da ce u vladi biti SPS vec Dacic ali kao pojedinac. Verovatno odgovara Vucicu u nekim pregovorima. Kao ministar policije se i nije pokazao kao vest ministar. Ali to ne znaci ako ne bude zadovoljan da ga nece smeniti i ako bude radio i gurao nesto svoje mimo dogovora sa vladom da to nece biti sankcionisano.

PetarBG

pre 10 godina

Nije mi jasno odakle pada na pamet g-dji Djukic Dejanovic da se pojavljuje u javnost posle one sramote posle razgovora sa detencetom. SPS nece uci u Vladu a on ace ispasti smesna kao i uvek.

zoran

pre 10 godina

Ovo je prvi put u istoriji da imamo funkcije PPV i buduci premijer. Bilo kako bilo,Dacic ce sigurno biti mlnistar policije e da bi se sacuvao taj temelj nase propasti, E,Borise,Borise,zasto si se pojavio u politici. Kakav krah!

Dača

pre 10 godina

Naravno da vama nije važno da li i šta radite, bitno je samo da ste u vladi, vlast je ipak najbitnija, ccc... Da li ona sebe čuje?

OTVORITE DOSIJEE i IZVRŠITE LUSTRACIJU !

pre 10 godina

Potrpa članstvo 30-tak mil.ev. u džepove, za nepotrebne izbore. Sve isti, samo se prepakovaše. Ovde će komunizam biti još sto godina. Sve dok se ne otvore policijski dosijei i izvrši lustracija, ovde nema napretka. A to se nikada neće uraditi u ovoj zemlji...

МИЛАН

pre 10 godina

Дачић ће бити у влади а ја мислим да ће , Дачић добити ресор министар одбране Србије јер тај ресор за Дачића добар.

Bapele

pre 10 godina

Dakle, prva sezona serije Gospodara PPV je završena. Na proleće kreće nova. Ovoga puta u glavnim ulogama PPV kao BOSS, ko će uči u vladu, dal Borisko, dal Ivica/marica/ (preuzeo ulogu Dinkića). Dal nakon prvih 100 epizoda stiže nova rekonstrukcija u ulogama,izbacivanje Ivice/marice/, i iznenadno dobijanje uloge za Boriska. Kolike će se žabe gutati ovog leta, dal će da nas boli kod čika zube,ko će da se ljutu, a kome ide kruti, ko če u zatvor a ko iz njega, sve to a i još mnogo toga saznajte u novoj sezoni serije Gospodar Vučić. Premijerno prikazivanje svakim radnim a bogami i neradnim danom, u terminu od jutra do sutra. Repriza za 2-4 godine.

socijalista

pre 10 godina

Draga gospodjo,ja sam socijalista,ali me duboko vredja činjenica da ,kako kaže Vuči "pravi koaliciju sa SVM i verovatno će u nju ući Dačić".Vi ste psihijatar po profesiji, ne čini li vam se da je ovo ponižavanje SPS kao partije? Meni se čini da jeste i to me čini poniženim.Predsednik SPS(da ne kažem - naš predsednik) bi morao da reaguje i kaže Vučiću da može samo da govori o koaliciji SNS sa SPS,a nikako sa jednim čovekom,u ovom slučaju Dačićem,kao da on nije SPS,odnosno njen lider.I ponoviću stav okoji ponavljam na ovom portalu: bolje je da SPS bude opozicija,a na to me uverava i danađšnja izjava Predsednika Nikolića.Pročitajte je pažljivo,pa će vam se "sve kasti".

Velja

pre 10 godina

Iskreno se nadam da ce Vucic doneti pravilnu odluku i svuci nadobudni osmeh sa lica socijalista, oni u Vladi nisu potrebni za onaj posao koji ceka formiranje nove Vlade. Ismam osecaj kao da mi se Djukicka smeje u lice. Vucicu ako boga znas ne zamotavaj Srbiju u crno.

traktorce

pre 10 godina

Господо социјалисти, мислим да је и вама време да кренета мало ка ивици цензуса и да Србију ослободите од дугогодишњег неспособног учествовања у власти.

Velika rokada

pre 10 godina

Reče gospođa Slavica da su socijalisti neuništivi. E pa malo sutra. Ova Vlada može bez problema bez njih ali Vučić nije sujetan osvetoljubiv. Njega zanima da što pre i što više sredimo ekonomiju kako bi građani živeli bolje.

gfr

pre 10 godina

Da, pošto nije bilo vremena da se priča o personalnim rešenjima i o broju mesta za SPS, evo juče se tek završili izbori.

Iste šuplje priče, isti ljudi, bravo bravo.

vgrad

pre 10 godina

Gospođo Dejanović tumačite vi to kako hoćete ali je činjenica da obzirom na izborne rezultate vaši apetiti su bili dosta visoki ali kad ste shvatili da od tih zahteva nema ništa spremni ste da prihvatite ono što Vam Vučić ponudi po principu uzmi ili ostavi. Definitivno i ako SPS bude participirao u novoj vladi to će biti na savim drugačijim osnovama od onih kada je vladu vodio lider SPS-a dačić, biće u toj vladi mnogo manje mesta za kadrove SPS-a a za neke poput Ružića i Bajatovića sigurni bez važnijih funkcija. Konkretno SPS je odnosno vi gospođto Dejanović vodili zdravsto ove države i i z ačitavi mandat umesto da ga pokrenete ber za neki indeksni poen napred , ono je još više unazađeno brojnim aferama i nenamenskim trošenjem para.

gfr

pre 10 godina

Da, pošto nije bilo vremena da se priča o personalnim rešenjima i o broju mesta za SPS, evo juče se tek završili izbori.

Iste šuplje priče, isti ljudi, bravo bravo.

OTVORITE DOSIJEE i IZVRŠITE LUSTRACIJU !

pre 10 godina

Potrpa članstvo 30-tak mil.ev. u džepove, za nepotrebne izbore. Sve isti, samo se prepakovaše. Ovde će komunizam biti još sto godina. Sve dok se ne otvore policijski dosijei i izvrši lustracija, ovde nema napretka. A to se nikada neće uraditi u ovoj zemlji...

Bapele

pre 10 godina

Dakle, prva sezona serije Gospodara PPV je završena. Na proleće kreće nova. Ovoga puta u glavnim ulogama PPV kao BOSS, ko će uči u vladu, dal Borisko, dal Ivica/marica/ (preuzeo ulogu Dinkića). Dal nakon prvih 100 epizoda stiže nova rekonstrukcija u ulogama,izbacivanje Ivice/marice/, i iznenadno dobijanje uloge za Boriska. Kolike će se žabe gutati ovog leta, dal će da nas boli kod čika zube,ko će da se ljutu, a kome ide kruti, ko če u zatvor a ko iz njega, sve to a i još mnogo toga saznajte u novoj sezoni serije Gospodar Vučić. Premijerno prikazivanje svakim radnim a bogami i neradnim danom, u terminu od jutra do sutra. Repriza za 2-4 godine.

traktorce

pre 10 godina

Господо социјалисти, мислим да је и вама време да кренета мало ка ивици цензуса и да Србију ослободите од дугогодишњег неспособног учествовања у власти.

socijalista

pre 10 godina

Draga gospodjo,ja sam socijalista,ali me duboko vredja činjenica da ,kako kaže Vuči "pravi koaliciju sa SVM i verovatno će u nju ući Dačić".Vi ste psihijatar po profesiji, ne čini li vam se da je ovo ponižavanje SPS kao partije? Meni se čini da jeste i to me čini poniženim.Predsednik SPS(da ne kažem - naš predsednik) bi morao da reaguje i kaže Vučiću da može samo da govori o koaliciji SNS sa SPS,a nikako sa jednim čovekom,u ovom slučaju Dačićem,kao da on nije SPS,odnosno njen lider.I ponoviću stav okoji ponavljam na ovom portalu: bolje je da SPS bude opozicija,a na to me uverava i danađšnja izjava Predsednika Nikolića.Pročitajte je pažljivo,pa će vam se "sve kasti".

zoran

pre 10 godina

Ovo je prvi put u istoriji da imamo funkcije PPV i buduci premijer. Bilo kako bilo,Dacic ce sigurno biti mlnistar policije e da bi se sacuvao taj temelj nase propasti, E,Borise,Borise,zasto si se pojavio u politici. Kakav krah!

Dača

pre 10 godina

Naravno da vama nije važno da li i šta radite, bitno je samo da ste u vladi, vlast je ipak najbitnija, ccc... Da li ona sebe čuje?

NScentar

pre 10 godina

Dacic, Antic, Obradovic da ostanu u vladi, are you kidding me, da li je ovo sala? Pa sto su onda bili izbori? Narod je glasao za SNS da bi se ovi iz SPS izbacili iz vlade, a Vucic da ih ostavi da jos vladaju i lome. A da Stefanovic, koga je Sasa Radulovic uhvatio da otvoreno laze javno na TV, da bude ministar MUPa, nemam reci. Mogu samo da vrtim glavu levo desno, i da mi velika tuga za ovu jadnu Srbiju, i koji ljudi je vode.

Velja

pre 10 godina

Iskreno se nadam da ce Vucic doneti pravilnu odluku i svuci nadobudni osmeh sa lica socijalista, oni u Vladi nisu potrebni za onaj posao koji ceka formiranje nove Vlade. Ismam osecaj kao da mi se Djukicka smeje u lice. Vucicu ako boga znas ne zamotavaj Srbiju u crno.

vgrad

pre 10 godina

Gospođo Dejanović tumačite vi to kako hoćete ali je činjenica da obzirom na izborne rezultate vaši apetiti su bili dosta visoki ali kad ste shvatili da od tih zahteva nema ništa spremni ste da prihvatite ono što Vam Vučić ponudi po principu uzmi ili ostavi. Definitivno i ako SPS bude participirao u novoj vladi to će biti na savim drugačijim osnovama od onih kada je vladu vodio lider SPS-a dačić, biće u toj vladi mnogo manje mesta za kadrove SPS-a a za neke poput Ružića i Bajatovića sigurni bez važnijih funkcija. Konkretno SPS je odnosno vi gospođto Dejanović vodili zdravsto ove države i i z ačitavi mandat umesto da ga pokrenete ber za neki indeksni poen napred , ono je još više unazađeno brojnim aferama i nenamenskim trošenjem para.

crna guja_

pre 10 godina

Kad ce doticna gospodja da odgovori ko je odgovoran za skandal oko nestasice petovalentne vakcine za bebe? Umesto da prica o tome razmislja o novim kombinacijama za ucesce u vlasti.Bruka i sramota.

komsija

pre 10 godina

i cemu onda ovi izbori? cemu bacene pare na iste? poenta price je bila zadnje dve godine cisti zute, skidaj sa funkcija, javnih preduzeca itd.....sad kad vidis da si jak organizuj izbore i dobi nove 4 godine da vladas.....

PetarBG

pre 10 godina

Nije mi jasno odakle pada na pamet g-dji Djukic Dejanovic da se pojavljuje u javnost posle one sramote posle razgovora sa detencetom. SPS nece uci u Vladu a on ace ispasti smesna kao i uvek.

Viktor

pre 10 godina

Šteta što SPS tj. Ivica Dačić ulazi u Vladu! Oni su velikim delom krivi za ovakvu situaciju u zemlji. Sada im se samo daje vetar u leđa a činjenica je da oni nemaju kvalitetan kadar!

zedes.o

pre 10 godina

Ko ? Dačić ? U vladi..ma kakvi, čista dezinformacija, nešto ste prečuli.
Šverc narkotika je jedan od najtežih zločina, a Dačićev zločin je još jedan stepen iznad toga - plaćan narodnim parama da goni kriminalce, on ih je naprotiv štitio, deleći s njima krvavi plen.
Uostalom, kad bi ova vest bila istinita zar to ne bi značilo da je narod kome je takav čovek premijer, ministar..najgori narod na svetu.

Srba

pre 10 godina

Glas sam Vucicu dao da ne gledam vise sps, razocaran sam.
Bice zanimljivo videti da li su svi pred zakonom jednaki u aferi oko trosenja para za Kosovo ili je iskupljenje kad vodite jedan klub u vise sekcija?

ANALiticar

pre 10 godina

Pa jel' će ovde samo Dačić izgleda od celog SPS-a da bude u Vladi? Očekivao sam bar još nekog člana.
(czar, 15. april 2014 15:11)


Nemoj ti nista da se brines, bice jos clanova.

iskustvo uci

pre 10 godina

To sam se i ja pitao posle izbora 2008. Preskocio sam 2 glasanja i obraz mi je cist. Pored ovakve ponude samo su partijski grebatori i mal....i mogli izaci na izbore. Ko je ovog puta izasao na glasanje ima najmanje prava da se zali. Promene se ne vrse na izborima.

Ivan

pre 10 godina

Kao da se Vucic nesto pita da li hoce Dacica u vladi ili ne.Amerikanci zele svog coveka u vladi i tu nema dijaloga.Ne zele da prepuste Nemcima kompletan uticaj.

Smiljko

pre 10 godina

Dacica u vladu samo da zavrsi zapoceto sa Ketrin, posle toga ga skrajnuti i na njegovo mesto dovesti mlade i sposobne ljude zeljne rada, a ne sps-ovce zeljne vlasti i prodaje magle.

PIŠTALJKA

pre 10 godina

SPS neuništiv,a iz koalicije SPS-PUPS-JS samo Dačić u vladi.Nema vlade unazad par izbora gde SPS nije imao najmanje trećinu ministarskih mesta iako to po izborima nije zasluživao,a šta danas ima?Spalo pismo na jedno slovo i pričate mi o vašoj neuništivosti.

МИЛАН

pre 10 godina

Дачић ће бити у влади а ја мислим да ће , Дачић добити ресор министар одбране Србије јер тај ресор за Дачића добар.

Pera Pozder

pre 10 godina

Ako se kaze da ce verovatno biti Dacic u vlasti ne znam otkuda ovoj zeni ambicije da licitirao odmah koliko ministarstava da pripadne SPSu. Narod je jasno rekao da vas ne zeli u vladi. Ako koji pojedinac zadovoljava on moze uci. Mada mislim da ima toliko vanstranackih licnosti da bi se tamo moglo naci kvalitetnih kadrova da ni jedan od SPS politicara ne bude u vladi.

Kvalitet, pre svega

pre 10 godina

Samo da SPS (ako Dačić bude u vladi) NE da (opet) svog kandidata za ministra zdravlja.
Problem će biti i ako SNS to učini (poznato je da oni oskudevaju u kvalitetnim, komoetentnim kadrovima )
Red bi bio da, konačno, ministri (bar tako važnih resora kakvi su zdravstvo i prosveta) budu NESTRANAČKE ličnosti.

Velika rokada

pre 10 godina

Reče gospođa Slavica da su socijalisti neuništivi. E pa malo sutra. Ova Vlada može bez problema bez njih ali Vučić nije sujetan osvetoljubiv. Njega zanima da što pre i što više sredimo ekonomiju kako bi građani živeli bolje.

FOKS - 40

pre 10 godina

Sa koliko drskosti i bezobrazluka gospodja Slavica Djukic Dejanovic govori o ucescu SPS-a u buducoj vladi, kao da su oni Bogom dani. Kada se malo bolje covek udubi u ovu njenu neprimerenu izjavu ima tu i istine. Moguce da ste neunistivi, ali Vi ste najvece stetocine u ovoj drzavi u poslednjih 25 godina. Kada bi bilo realnosti i pravde Vi licno ne bi trebali da se nadjete ni na jednoj drzavnickoj funkciji iz mnogo razloga.

Miljenko manjina

pre 10 godina

Ne znam sto se toliko raduje. Niko ne kaze da ce u vladi biti SPS vec Dacic ali kao pojedinac. Verovatno odgovara Vucicu u nekim pregovorima. Kao ministar policije se i nije pokazao kao vest ministar. Ali to ne znaci ako ne bude zadovoljan da ga nece smeniti i ako bude radio i gurao nesto svoje mimo dogovora sa vladom da to nece biti sankcionisano.

Berač Lovorika

pre 10 godina

Jedini čovek iz SPS-a koji je zaslužio da bude deo Vlade,pre svega svojim rezultatima iz predhodne,je Dačić ,čijeg se političkog i pregovaračkog iskustva Vučić ne sme lišiti !

MAKI

pre 10 godina

Vlada koju formira Vučić ima težak zadatak! Da počne da menja ne samo zakone i institucije kroz oštru reformu, već i svest nas građana. Da više vodimo računa o sebi i svojoj okolini, i budemo odgovorniji prema našim pokoljnima. Možda će najteži deo biti ubediti "kontraše", kao što je Đilas i ekipa, da više nikada ne glume "vidovnjake" i tvrdeći da znaju nešto(da će TAdić sa Vučićem u vladu),građanima zamagljuju istinu i teraju ih u apstinenciju i odsustvo iz biranja državnog rukovodstva!

Velika rokada

pre 10 godina

Reče gospođa Slavica da su socijalisti neuništivi. E pa malo sutra. Ova Vlada može bez problema bez njih ali Vučić nije sujetan osvetoljubiv. Njega zanima da što pre i što više sredimo ekonomiju kako bi građani živeli bolje.

МИЛАН

pre 10 godina

Дачић ће бити у влади а ја мислим да ће , Дачић добити ресор министар одбране Србије јер тај ресор за Дачића добар.

Berač Lovorika

pre 10 godina

Jedini čovek iz SPS-a koji je zaslužio da bude deo Vlade,pre svega svojim rezultatima iz predhodne,je Dačić ,čijeg se političkog i pregovaračkog iskustva Vučić ne sme lišiti !

Miljenko manjina

pre 10 godina

Ne znam sto se toliko raduje. Niko ne kaze da ce u vladi biti SPS vec Dacic ali kao pojedinac. Verovatno odgovara Vucicu u nekim pregovorima. Kao ministar policije se i nije pokazao kao vest ministar. Ali to ne znaci ako ne bude zadovoljan da ga nece smeniti i ako bude radio i gurao nesto svoje mimo dogovora sa vladom da to nece biti sankcionisano.

Velja

pre 10 godina

Iskreno se nadam da ce Vucic doneti pravilnu odluku i svuci nadobudni osmeh sa lica socijalista, oni u Vladi nisu potrebni za onaj posao koji ceka formiranje nove Vlade. Ismam osecaj kao da mi se Djukicka smeje u lice. Vucicu ako boga znas ne zamotavaj Srbiju u crno.

traktorce

pre 10 godina

Господо социјалисти, мислим да је и вама време да кренета мало ка ивици цензуса и да Србију ослободите од дугогодишњег неспособног учествовања у власти.

vgrad

pre 10 godina

Gospođo Dejanović tumačite vi to kako hoćete ali je činjenica da obzirom na izborne rezultate vaši apetiti su bili dosta visoki ali kad ste shvatili da od tih zahteva nema ništa spremni ste da prihvatite ono što Vam Vučić ponudi po principu uzmi ili ostavi. Definitivno i ako SPS bude participirao u novoj vladi to će biti na savim drugačijim osnovama od onih kada je vladu vodio lider SPS-a dačić, biće u toj vladi mnogo manje mesta za kadrove SPS-a a za neke poput Ružića i Bajatovića sigurni bez važnijih funkcija. Konkretno SPS je odnosno vi gospođto Dejanović vodili zdravsto ove države i i z ačitavi mandat umesto da ga pokrenete ber za neki indeksni poen napred , ono je još više unazađeno brojnim aferama i nenamenskim trošenjem para.

socijalista

pre 10 godina

Draga gospodjo,ja sam socijalista,ali me duboko vredja činjenica da ,kako kaže Vuči "pravi koaliciju sa SVM i verovatno će u nju ući Dačić".Vi ste psihijatar po profesiji, ne čini li vam se da je ovo ponižavanje SPS kao partije? Meni se čini da jeste i to me čini poniženim.Predsednik SPS(da ne kažem - naš predsednik) bi morao da reaguje i kaže Vučiću da može samo da govori o koaliciji SNS sa SPS,a nikako sa jednim čovekom,u ovom slučaju Dačićem,kao da on nije SPS,odnosno njen lider.I ponoviću stav okoji ponavljam na ovom portalu: bolje je da SPS bude opozicija,a na to me uverava i danađšnja izjava Predsednika Nikolića.Pročitajte je pažljivo,pa će vam se "sve kasti".

Smiljko

pre 10 godina

Dacica u vladu samo da zavrsi zapoceto sa Ketrin, posle toga ga skrajnuti i na njegovo mesto dovesti mlade i sposobne ljude zeljne rada, a ne sps-ovce zeljne vlasti i prodaje magle.

gfr

pre 10 godina

Da, pošto nije bilo vremena da se priča o personalnim rešenjima i o broju mesta za SPS, evo juče se tek završili izbori.

Iste šuplje priče, isti ljudi, bravo bravo.

zoran

pre 10 godina

Ovo je prvi put u istoriji da imamo funkcije PPV i buduci premijer. Bilo kako bilo,Dacic ce sigurno biti mlnistar policije e da bi se sacuvao taj temelj nase propasti, E,Borise,Borise,zasto si se pojavio u politici. Kakav krah!

PetarBG

pre 10 godina

Nije mi jasno odakle pada na pamet g-dji Djukic Dejanovic da se pojavljuje u javnost posle one sramote posle razgovora sa detencetom. SPS nece uci u Vladu a on ace ispasti smesna kao i uvek.

Ivan

pre 10 godina

Kao da se Vucic nesto pita da li hoce Dacica u vladi ili ne.Amerikanci zele svog coveka u vladi i tu nema dijaloga.Ne zele da prepuste Nemcima kompletan uticaj.

iskustvo uci

pre 10 godina

To sam se i ja pitao posle izbora 2008. Preskocio sam 2 glasanja i obraz mi je cist. Pored ovakve ponude samo su partijski grebatori i mal....i mogli izaci na izbore. Ko je ovog puta izasao na glasanje ima najmanje prava da se zali. Promene se ne vrse na izborima.

Bapele

pre 10 godina

Dakle, prva sezona serije Gospodara PPV je završena. Na proleće kreće nova. Ovoga puta u glavnim ulogama PPV kao BOSS, ko će uči u vladu, dal Borisko, dal Ivica/marica/ (preuzeo ulogu Dinkića). Dal nakon prvih 100 epizoda stiže nova rekonstrukcija u ulogama,izbacivanje Ivice/marice/, i iznenadno dobijanje uloge za Boriska. Kolike će se žabe gutati ovog leta, dal će da nas boli kod čika zube,ko će da se ljutu, a kome ide kruti, ko če u zatvor a ko iz njega, sve to a i još mnogo toga saznajte u novoj sezoni serije Gospodar Vučić. Premijerno prikazivanje svakim radnim a bogami i neradnim danom, u terminu od jutra do sutra. Repriza za 2-4 godine.

ANALiticar

pre 10 godina

Pa jel' će ovde samo Dačić izgleda od celog SPS-a da bude u Vladi? Očekivao sam bar još nekog člana.
(czar, 15. april 2014 15:11)


Nemoj ti nista da se brines, bice jos clanova.

Srba

pre 10 godina

Glas sam Vucicu dao da ne gledam vise sps, razocaran sam.
Bice zanimljivo videti da li su svi pred zakonom jednaki u aferi oko trosenja para za Kosovo ili je iskupljenje kad vodite jedan klub u vise sekcija?

zedes.o

pre 10 godina

Ko ? Dačić ? U vladi..ma kakvi, čista dezinformacija, nešto ste prečuli.
Šverc narkotika je jedan od najtežih zločina, a Dačićev zločin je još jedan stepen iznad toga - plaćan narodnim parama da goni kriminalce, on ih je naprotiv štitio, deleći s njima krvavi plen.
Uostalom, kad bi ova vest bila istinita zar to ne bi značilo da je narod kome je takav čovek premijer, ministar..najgori narod na svetu.

Viktor

pre 10 godina

Šteta što SPS tj. Ivica Dačić ulazi u Vladu! Oni su velikim delom krivi za ovakvu situaciju u zemlji. Sada im se samo daje vetar u leđa a činjenica je da oni nemaju kvalitetan kadar!

MAKI

pre 10 godina

Vlada koju formira Vučić ima težak zadatak! Da počne da menja ne samo zakone i institucije kroz oštru reformu, već i svest nas građana. Da više vodimo računa o sebi i svojoj okolini, i budemo odgovorniji prema našim pokoljnima. Možda će najteži deo biti ubediti "kontraše", kao što je Đilas i ekipa, da više nikada ne glume "vidovnjake" i tvrdeći da znaju nešto(da će TAdić sa Vučićem u vladu),građanima zamagljuju istinu i teraju ih u apstinenciju i odsustvo iz biranja državnog rukovodstva!

OTVORITE DOSIJEE i IZVRŠITE LUSTRACIJU !

pre 10 godina

Potrpa članstvo 30-tak mil.ev. u džepove, za nepotrebne izbore. Sve isti, samo se prepakovaše. Ovde će komunizam biti još sto godina. Sve dok se ne otvore policijski dosijei i izvrši lustracija, ovde nema napretka. A to se nikada neće uraditi u ovoj zemlji...

Dača

pre 10 godina

Naravno da vama nije važno da li i šta radite, bitno je samo da ste u vladi, vlast je ipak najbitnija, ccc... Da li ona sebe čuje?

NScentar

pre 10 godina

Dacic, Antic, Obradovic da ostanu u vladi, are you kidding me, da li je ovo sala? Pa sto su onda bili izbori? Narod je glasao za SNS da bi se ovi iz SPS izbacili iz vlade, a Vucic da ih ostavi da jos vladaju i lome. A da Stefanovic, koga je Sasa Radulovic uhvatio da otvoreno laze javno na TV, da bude ministar MUPa, nemam reci. Mogu samo da vrtim glavu levo desno, i da mi velika tuga za ovu jadnu Srbiju, i koji ljudi je vode.

crna guja_

pre 10 godina

Kad ce doticna gospodja da odgovori ko je odgovoran za skandal oko nestasice petovalentne vakcine za bebe? Umesto da prica o tome razmislja o novim kombinacijama za ucesce u vlasti.Bruka i sramota.

Pera Pozder

pre 10 godina

Ako se kaze da ce verovatno biti Dacic u vlasti ne znam otkuda ovoj zeni ambicije da licitirao odmah koliko ministarstava da pripadne SPSu. Narod je jasno rekao da vas ne zeli u vladi. Ako koji pojedinac zadovoljava on moze uci. Mada mislim da ima toliko vanstranackih licnosti da bi se tamo moglo naci kvalitetnih kadrova da ni jedan od SPS politicara ne bude u vladi.

FOKS - 40

pre 10 godina

Sa koliko drskosti i bezobrazluka gospodja Slavica Djukic Dejanovic govori o ucescu SPS-a u buducoj vladi, kao da su oni Bogom dani. Kada se malo bolje covek udubi u ovu njenu neprimerenu izjavu ima tu i istine. Moguce da ste neunistivi, ali Vi ste najvece stetocine u ovoj drzavi u poslednjih 25 godina. Kada bi bilo realnosti i pravde Vi licno ne bi trebali da se nadjete ni na jednoj drzavnickoj funkciji iz mnogo razloga.

Kvalitet, pre svega

pre 10 godina

Samo da SPS (ako Dačić bude u vladi) NE da (opet) svog kandidata za ministra zdravlja.
Problem će biti i ako SNS to učini (poznato je da oni oskudevaju u kvalitetnim, komoetentnim kadrovima )
Red bi bio da, konačno, ministri (bar tako važnih resora kakvi su zdravstvo i prosveta) budu NESTRANAČKE ličnosti.

komsija

pre 10 godina

i cemu onda ovi izbori? cemu bacene pare na iste? poenta price je bila zadnje dve godine cisti zute, skidaj sa funkcija, javnih preduzeca itd.....sad kad vidis da si jak organizuj izbore i dobi nove 4 godine da vladas.....

PIŠTALJKA

pre 10 godina

SPS neuništiv,a iz koalicije SPS-PUPS-JS samo Dačić u vladi.Nema vlade unazad par izbora gde SPS nije imao najmanje trećinu ministarskih mesta iako to po izborima nije zasluživao,a šta danas ima?Spalo pismo na jedno slovo i pričate mi o vašoj neuništivosti.