Ponedeljak, 24.03.2014.

21:25

Da li Timošenkova poziva na oružje?

Ruski portal Raša tudej je objavio navodni razgovor Julije Timošenko i bivšeg sekretara bezbednjaka o dizanju na oružje protiv Rusa. Oba sagovornika demantuju.

Izvor: B92

Da li Timošenkova poziva na oružje? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

Mladen

pre 10 godina

Nek raščešlja kosu pa neka krene na Rusiju ako je toliko hrabra, a ne da poziva tuđu decu da ginu zarad njenih interesa. A i Kličko faca nek joj bude glavni pulen pošto je ispao mnogo glup.

zgodan u podne

pre 10 godina

citam BBC, CNN, DW,... I nige se ne pominje ovaj razgovor!!!
Razlicitost u izvestavanju zapadnog i istocnog sveta je neopisivo velika! Mi jos uvek srcem spadamo pod istok!
Rusi, Srbi, saljite link ovog videa strancima! RT, B92,... prevedite ovu vest i na engleski, francuski, nemacki, spanski! Bavite se globalizacijom na americki nacin al za svoje interese!

socijalista,antikomunista

pre 10 godina

hahaha....ona je demantovala istinitost jedne recenice iz razgovora, a on je rekao da se razgovor nije ni dogodio.....mogli su bar da usklade price. Pozdrav za FSB i od mene.....

Posmatrac

pre 10 godina

Nece biti nista od rata u Ukrajini. Rusija je dobila sta je htjela - Krim, i tako kopneno obezbijedila svoju crnomorsku flotu. Svi Rusi koji zive u istocnoj Ukrajini tu ce i ostati, jer Rusiji odgovara Ukrajina u kojoj glasa preko 8 miliona Rusa, mnogo vise od Ukrajine gdje ce preko 90% glasova biti antiruski... Jednostavna logika: bolje na svojoj granici imati drzavu u kojoj je gotovo pola stanovnika prijateljski raspolozeno prema Moskvi, nego drzavu gdje su svi stanovnici mrze Moskvu.

Vuk samotnjak

pre 10 godina

Sa kursom grivne koja svakim danom slabi i do danas je za skoro 50% pala prema euru i dolaru u odnosu na kurs pre početka nemira u Ukraini teško da će se situacija smiriti. Sada probleme imaju pobunjenici koji su došli na vlast jer Evropa neda obećanu milijardu eura niti MMF želi da se upušta u kreditiranje pre nego što vlast ne poveća poreze na energente i potrošnju. Ukupno koliko je kako kazu potrebno 25 milijardi niko ni u snu neće ponuditi jer zemlja nezaustavivo ide u propast. Pad vrednosti nacionalne valute za koji nema rešenja je signal političarima da im se sprema sve sem dobroga ceiste naterati da podgrejavaju tenzije kako bi izazvali sukob. Svetski zelenasi to dobro znaju i mirno će dopustiti da se zemlja uruši kako bi bez ijednog eura ili dolara njena ogromna bogatstva besplatno uzeli. Zauzvrat će gladnom narodu dati mogućnost da biološki vegetira sa platom od 100 eura. Julka kako je pravo ime Timosenkovoj je samo puin koga zapad koristi da se ovaj scenario što ranije ostvari. Niko nikoga na ovom svetu ne pomaže zbog njega već zbog sebe ali to se u krizama koje se zbog toga i izazivaju ne vidi, a toliko puta je sve već vidjeno. Amin !

mr b

pre 10 godina

ma kao da je neko pitao ukrajinu da "odustane" od nuklearnog oruzja. pa ono nije ni bilo njihovo (posto nezavisna ukarajina nije ni postojala) samo je tu bilo strateski stacionirano. a zamislite zaista da su se ovakvi poremeceni bolidi dokopali nuklearnog oruzja sta bi tek bilo, pravila bi evropa ruse od blata...

HajdeBre

pre 10 godina

@sasa jokic, od takvih kao sto si ti dize mi se kosa na glavi. Vi ste toliko umisljeni da sve znate, pa i to ko je podrzavao Slobu. Ja u zivotu nisam mrzela ni jedan narod, za razliku od tebe koji mrzis Ruse i sve sto nije sa Zapada. Naprotiv, ja najvise volim nemacki narod i kulturu, ali volim i ruski i sve narode sveta, jer istinski uzivam u razlicitostima, a ne kao vi licemeri sto su vam puna usta tolerancije, ali pri tom tezite da svet uniformisete. Takvi kao ti kriju svoj rasizam iza demokratskih i civilizacijskih floskula, jer ste toboz protiv diktatura, protiv autoritarnih rezima, a da se niste ni potrudili da se izvestite iz vise izvora. Sto bi, pa vama su rekli nema potreba da razmisljate svojom glavom. Zapad koji seje bombe i smrt po svetu smatras civilizovanim. On to u mnogo cemu jeste, ali je daleko od onog slobodarskog sveta kakav je bio nekad, kao sto je Rusija daleko od kazamata kako vi to zamisljate. Vi svet posmatrate kao da smo u sezdesetim godinama proslog veka, ne shvatajuci da se on mnogo, mnogo promenio. Kada se dese demonstracije u Rusiji onda su one spontane zbog nezadovoljstva naroda diktaturom, a kad s eiste dese u Spaniji, Francuskoj onda su to toboz desnicari, jel? A ovi desnicari u Ukrajini su jadan narod i ne vidis da EU sve vise ogrezava u diktatu. Svi su urlali na Janukovica kad je doneo zabranu okupljanja, a kad je to ucinila Spanija niko reci rekao nije. Vi ste licemeri i to teski.

sasa jokic

pre 10 godina

Ovi sto su skocili da optuzuju Timosenkovu za izgovoreno, glasali su za Slobu, i pricali kako treba pobiti sve albanc na Kosovu.
Nisu se ni oko odbrane dogovorili, sta kaze ovaj bezbednjak, razgovor se nije ni desio? Frka brale, znas Ti kako bezbednjaci to resavaju.

Divos

pre 10 godina

У овој игри детекције ко лаже, а ко мање лаже, шта је рекао Шуфрик, а шта ова Јулија, нека ипак сами реше са собом. Јулија се сигурно у војну проблематику не разумије, а са оваквим порукама може само изазвати гнев становника проруски наклоњених области Украјине.
Чињеница је да су узурпатори у Кијеву нахушкани од оних који стоје иза овог хаоса, изгубили способност раусђивања, а изгледа и изгубили контакт са стварношћу. Вуку и читав низ суманутих потеза, као што је проглашење опште мобилизације (срећа па је одзив око 1%, изгледа да ипак Украјинци, па и они на крајњем западу који су углавном антируски наклоњени неће да гину због интереса групе проблематичних ликова), а ту су и неконтролисане ратнохушкачке поруке. Свакако су резултати референдума на Криму за ове пучисте шок. Како ствари стоје слично или исто је расположење (и код етничких Руса, али и код већине Украјинаца) и у источним областима Украјине, али и у југозападним, и ако би се данас одржао референдум, ове области пи пошле путем Крима.
Очигледно, режисерима хаоса и њиховим марионетама не иде по плану и жељама. Обично у таквој ситуацији испровоцирају нове сукобе и крвопролиће, и покушају окренути ситуацију у своју корист. А опет, рат је лако започети, али га је тешко завршити. Надајмо се ипак да ће разум победити.

blinkibil

pre 10 godina

Pazi, Ameri je izvukli iz zatvora da bi pokrenula revoluciju zajedno sa onim bokserom koji se sad smirio( Rusi mu dali vise i rekli mu da bude miran da ne bi nosio noge u ruke). Ona se sad ohrabrila, racuna da dogovor sa Amerima vazi i da ce oni uci u oruzani sukob sa Rusima ako zatreba a nije svesna da se to nikad nece desiti.Znaju Ukrajinci da ne smeju na Rusiju jer bi taj rat trajao plafon 3 dana, a naravno da ne racunaju na pomoc Natoa jer je to 3. svestski rat i znaju da se niko nece mesati.Ali verujem ako Rusi krenu na ova ostala podrucja gde je pretezno Rusko stanovnistvo da ce se Ukrajinci braniti, protivnik koji brani domovinu je uvek opasan, uz indireknu tehnicku i vojnu pomoc Amera Ukrajina ce se braniti do poslednjeg vojnika, nece Rusi proci tek tako kroz Ukrajinu.Setite se najvece vojne sile u Vijetnamu i pogledajte brojke, tesko je ratovati na tudjoj zemlji koja se bori za slobodu, pustite avijaciju, nuklerke i ostalo, zemlja se zauzima kopneno i pesadijom a to je uvek tesko.

svaka skola se placa

pre 10 godina

Rusija bi za 30ak minuta od Ukrajine napravila pustinju. Sve sto bi eventualno prezivelo, Ameri bi dokrajcili.
(qq, 24. mart 2014 22:31)

Mozda i bi kada su Ukrajinci bili naivni i 90-ih pristali da odustanu od atomskog naoruzanja. Ko je Kremlju verovao taj posle moze samo da se cese. 1001 dokaz za opravdanost NATO-a.

Srbija

pre 10 godina

Ne navijam ni za Amerikance ni za Ruse, samo mi je zao ukrajinskog naroda sto su dozvolili da se manipulise njima a nista im dobro nece doneti.

MafijasicaTimosenko

pre 10 godina

Ovaj video je cista namestaljka Julije Timosenko. Gospodja je veoma omrazena u Ukrajini i na ovaj nacin pokusava da dobije podrsku ekstremista i onih koju su u ovoj pucistickoj vladi. Toboz jako joj je stalo, "ovo se ne bi desilo da sam ja bila na vlasti", drugim recima samo ja vam pomoci mogu itd, itd. Prvo, njoj se inteligencija uopste ne moze osporiti, jer je osoba koja ej iz Ukrajine isisala ogromne kolicine novca, a likvidirala je i neke politicke protivnike zbog cega je izmedju ostalog i lezala u zatvoru, ne samo zbog pronevere. Prema tome, sumnjam da bi jedna tako inteligentna osoba bila toliko glupa da ovako kompromitucujuci razgovor vodi telefonom, narocito jer su od pocetka dogadjaja u Ukrajini otkrivena dva takva razgovora, Viktorije Nuland i Katrin Eston sa estonskim ministrom o snajperistima iz redova desnog sektora. Zena je zlo, a iako racuna na desni sektor, SAD i EU u povratku na persto, posle ovog mislim da moze da se oprosti od karijere, a Ukrajina ce verovatno morati da prihvati federalizaciju, jer ce ovo dodatno potpaliti istocnu Ukrajinu.

Mare

pre 10 godina

Neverovatno je koliko ima paralela sa bivšom Jugoslavijom. Setite se Tuđmanovog razgovora i planova "kako zauvek rešiti pitanje srba u Hrvatskoj" ...

Strasno

pre 10 godina

Ona je priznala da je sve tačno "osim onog za 8 miliona Rusa" - mada ja mislim da je ceo razgovor autentičan. Znači, ona otvoreno kaže da bi ubila Putina, da bi htela makar i ratom da vrati Krim...?! I opet će Rusi da budu "krivi" što su došli do tog razgovora, a ne ona zato što širi mržnju?! Koliko je to pokvareno, ljigavo, beščasno i zlo!!!

rasina

pre 10 godina

Ova Julija odiše demokratskim rešenjima. To smo kod nas već gledali. Upadi raznih komiteta u preduzećima, pretnje, hapšenja i sl. Ništa novo zapadna demokratija ne može da ponudi...

dzoni

pre 10 godina

Naravno zapadni mediji potpuno ignorisu ovaj razgovor kao sto su i poslednja dva..moraju i dalje svoje gledaoce da cuvaju kao ovce koji nemaju predstavu sta se stvarno desava..da je neki ruski ili srpski politicar u vlasti ovo pricao bio bi razgovor 10 dana top vest u svim zapadni medijima a svi odavno osudjeni kao fasisti koje treba bombardovati.

Odakle ja ispade?

pre 10 godina

Ova je prsla u mardelju totalno. Mada, voleo bih da Ukrajinci opale koji metak na Ruse, pa da onda osete svu snagu Rusije koja bi im potom zemlju pretvorila u ugljenisanu pustinju.
(Mihailo, 24. mart 2014 21:34)

Ne mešaj Ukrajince i ovaj nacistički šljam sa zapada zemlje.

SIlvester

pre 10 godina

Kakve naivne i režirane budalaštine. Timošenko i čitava plejada političara u svetu su samo gumene lutke, plaćene da sprovode mračne ciljeve skrivenih centara moći. Ti ljudi pljačkaju milijarde, rade za mafiju, boli ih uvo za bilo šta. A sigurno nemaju emotivnih izliva oko politike, jer dobro poznaju njenu trivijalnu suštinu. Bez duše si niko, bez duše si ništa,
kupuješ, prodaješ, oduzimaš i dodaješ...
i gledaš koliko miliona duša možeš da povedeš u pakao. Đavo će da te nagradi, mada ne veruješ ni u Boga, pa onda ni u Đavola. Jednom se živi, moja Julija. Ali nisi ti najgora, svi oni na vrhu su isti hladnokrvni sons of bitches kojima ništa nije sveto.

...

pre 10 godina

Vidite, ona bi bacila nuklearnu bombu na Ruse u Ukrajini tako da ne ostane ni spaljena zemlja...
E sad bi Rusija trebala da se pozabavi licno njom, jer zena ocigledno nije normalna.

Pozdravio te Litvinenko

pre 10 godina

Ma da, sve što RT objavi je navodono, dok je ono što priopšte CNN, BBC i ine PR-kuće, Sveto jevanđelje!
Ova žena je krvnik u najavi i treba je zaustaviti bilo kojim sredstvima.

Nene

pre 10 godina

Prvo boldovanim slovima pise da je demantovala. Pa onda pise da je demantovala deo razgovora. Pa onda pise da je samo jednu recenicu demantovala :D

I naravno, 10 puta spomenute reci tipa "Navodno", "Kako prenosi RT" i slicno.

Inace, RT je danas objavila dokumentarac povodom 15 godina od NATO agresije na Srbiju.

Mihailo

pre 10 godina

Ova je prsla u mardelju totalno. Mada, voleo bih da Ukrajinci opale koji metak na Ruse, pa da onda osete svu snagu Rusije koja bi im potom zemlju pretvorila u ugljenisanu pustinju.

kondor

pre 10 godina

Citam sve vezano za ovo sto se desava u Ukrajini iz razloga sto mislim da je ovo pocetak treceg svjetskog rata.Vrijeme ce pokazati da je ovo granica koju su Amerikanci presli i od koje krece otvoren sukob.Ova postena ljepotica jos nije svjesna da od njenog naroda ni fleka nece ostati kad Rusi krenu da svode racune.

Nene

pre 10 godina

Prvo boldovanim slovima pise da je demantovala. Pa onda pise da je demantovala deo razgovora. Pa onda pise da je samo jednu recenicu demantovala :D

I naravno, 10 puta spomenute reci tipa "Navodno", "Kako prenosi RT" i slicno.

Inace, RT je danas objavila dokumentarac povodom 15 godina od NATO agresije na Srbiju.

Pozdravio te Litvinenko

pre 10 godina

Ma da, sve što RT objavi je navodono, dok je ono što priopšte CNN, BBC i ine PR-kuće, Sveto jevanđelje!
Ova žena je krvnik u najavi i treba je zaustaviti bilo kojim sredstvima.

Mare

pre 10 godina

Neverovatno je koliko ima paralela sa bivšom Jugoslavijom. Setite se Tuđmanovog razgovora i planova "kako zauvek rešiti pitanje srba u Hrvatskoj" ...

Strasno

pre 10 godina

Ona je priznala da je sve tačno "osim onog za 8 miliona Rusa" - mada ja mislim da je ceo razgovor autentičan. Znači, ona otvoreno kaže da bi ubila Putina, da bi htela makar i ratom da vrati Krim...?! I opet će Rusi da budu "krivi" što su došli do tog razgovora, a ne ona zato što širi mržnju?! Koliko je to pokvareno, ljigavo, beščasno i zlo!!!

Odakle ja ispade?

pre 10 godina

Ova je prsla u mardelju totalno. Mada, voleo bih da Ukrajinci opale koji metak na Ruse, pa da onda osete svu snagu Rusije koja bi im potom zemlju pretvorila u ugljenisanu pustinju.
(Mihailo, 24. mart 2014 21:34)

Ne mešaj Ukrajince i ovaj nacistički šljam sa zapada zemlje.

...

pre 10 godina

Vidite, ona bi bacila nuklearnu bombu na Ruse u Ukrajini tako da ne ostane ni spaljena zemlja...
E sad bi Rusija trebala da se pozabavi licno njom, jer zena ocigledno nije normalna.

Srbija

pre 10 godina

Ne navijam ni za Amerikance ni za Ruse, samo mi je zao ukrajinskog naroda sto su dozvolili da se manipulise njima a nista im dobro nece doneti.

kondor

pre 10 godina

Citam sve vezano za ovo sto se desava u Ukrajini iz razloga sto mislim da je ovo pocetak treceg svjetskog rata.Vrijeme ce pokazati da je ovo granica koju su Amerikanci presli i od koje krece otvoren sukob.Ova postena ljepotica jos nije svjesna da od njenog naroda ni fleka nece ostati kad Rusi krenu da svode racune.

dzoni

pre 10 godina

Naravno zapadni mediji potpuno ignorisu ovaj razgovor kao sto su i poslednja dva..moraju i dalje svoje gledaoce da cuvaju kao ovce koji nemaju predstavu sta se stvarno desava..da je neki ruski ili srpski politicar u vlasti ovo pricao bio bi razgovor 10 dana top vest u svim zapadni medijima a svi odavno osudjeni kao fasisti koje treba bombardovati.

MafijasicaTimosenko

pre 10 godina

Ovaj video je cista namestaljka Julije Timosenko. Gospodja je veoma omrazena u Ukrajini i na ovaj nacin pokusava da dobije podrsku ekstremista i onih koju su u ovoj pucistickoj vladi. Toboz jako joj je stalo, "ovo se ne bi desilo da sam ja bila na vlasti", drugim recima samo ja vam pomoci mogu itd, itd. Prvo, njoj se inteligencija uopste ne moze osporiti, jer je osoba koja ej iz Ukrajine isisala ogromne kolicine novca, a likvidirala je i neke politicke protivnike zbog cega je izmedju ostalog i lezala u zatvoru, ne samo zbog pronevere. Prema tome, sumnjam da bi jedna tako inteligentna osoba bila toliko glupa da ovako kompromitucujuci razgovor vodi telefonom, narocito jer su od pocetka dogadjaja u Ukrajini otkrivena dva takva razgovora, Viktorije Nuland i Katrin Eston sa estonskim ministrom o snajperistima iz redova desnog sektora. Zena je zlo, a iako racuna na desni sektor, SAD i EU u povratku na persto, posle ovog mislim da moze da se oprosti od karijere, a Ukrajina ce verovatno morati da prihvati federalizaciju, jer ce ovo dodatno potpaliti istocnu Ukrajinu.

HajdeBre

pre 10 godina

@sasa jokic, od takvih kao sto si ti dize mi se kosa na glavi. Vi ste toliko umisljeni da sve znate, pa i to ko je podrzavao Slobu. Ja u zivotu nisam mrzela ni jedan narod, za razliku od tebe koji mrzis Ruse i sve sto nije sa Zapada. Naprotiv, ja najvise volim nemacki narod i kulturu, ali volim i ruski i sve narode sveta, jer istinski uzivam u razlicitostima, a ne kao vi licemeri sto su vam puna usta tolerancije, ali pri tom tezite da svet uniformisete. Takvi kao ti kriju svoj rasizam iza demokratskih i civilizacijskih floskula, jer ste toboz protiv diktatura, protiv autoritarnih rezima, a da se niste ni potrudili da se izvestite iz vise izvora. Sto bi, pa vama su rekli nema potreba da razmisljate svojom glavom. Zapad koji seje bombe i smrt po svetu smatras civilizovanim. On to u mnogo cemu jeste, ali je daleko od onog slobodarskog sveta kakav je bio nekad, kao sto je Rusija daleko od kazamata kako vi to zamisljate. Vi svet posmatrate kao da smo u sezdesetim godinama proslog veka, ne shvatajuci da se on mnogo, mnogo promenio. Kada se dese demonstracije u Rusiji onda su one spontane zbog nezadovoljstva naroda diktaturom, a kad s eiste dese u Spaniji, Francuskoj onda su to toboz desnicari, jel? A ovi desnicari u Ukrajini su jadan narod i ne vidis da EU sve vise ogrezava u diktatu. Svi su urlali na Janukovica kad je doneo zabranu okupljanja, a kad je to ucinila Spanija niko reci rekao nije. Vi ste licemeri i to teski.

rasina

pre 10 godina

Ova Julija odiše demokratskim rešenjima. To smo kod nas već gledali. Upadi raznih komiteta u preduzećima, pretnje, hapšenja i sl. Ništa novo zapadna demokratija ne može da ponudi...

Mihailo

pre 10 godina

Ova je prsla u mardelju totalno. Mada, voleo bih da Ukrajinci opale koji metak na Ruse, pa da onda osete svu snagu Rusije koja bi im potom zemlju pretvorila u ugljenisanu pustinju.

Divos

pre 10 godina

У овој игри детекције ко лаже, а ко мање лаже, шта је рекао Шуфрик, а шта ова Јулија, нека ипак сами реше са собом. Јулија се сигурно у војну проблематику не разумије, а са оваквим порукама може само изазвати гнев становника проруски наклоњених области Украјине.
Чињеница је да су узурпатори у Кијеву нахушкани од оних који стоје иза овог хаоса, изгубили способност раусђивања, а изгледа и изгубили контакт са стварношћу. Вуку и читав низ суманутих потеза, као што је проглашење опште мобилизације (срећа па је одзив око 1%, изгледа да ипак Украјинци, па и они на крајњем западу који су углавном антируски наклоњени неће да гину због интереса групе проблематичних ликова), а ту су и неконтролисане ратнохушкачке поруке. Свакако су резултати референдума на Криму за ове пучисте шок. Како ствари стоје слично или исто је расположење (и код етничких Руса, али и код већине Украјинаца) и у источним областима Украјине, али и у југозападним, и ако би се данас одржао референдум, ове области пи пошле путем Крима.
Очигледно, режисерима хаоса и њиховим марионетама не иде по плану и жељама. Обично у таквој ситуацији испровоцирају нове сукобе и крвопролиће, и покушају окренути ситуацију у своју корист. А опет, рат је лако започети, али га је тешко завршити. Надајмо се ипак да ће разум победити.

SIlvester

pre 10 godina

Kakve naivne i režirane budalaštine. Timošenko i čitava plejada političara u svetu su samo gumene lutke, plaćene da sprovode mračne ciljeve skrivenih centara moći. Ti ljudi pljačkaju milijarde, rade za mafiju, boli ih uvo za bilo šta. A sigurno nemaju emotivnih izliva oko politike, jer dobro poznaju njenu trivijalnu suštinu. Bez duše si niko, bez duše si ništa,
kupuješ, prodaješ, oduzimaš i dodaješ...
i gledaš koliko miliona duša možeš da povedeš u pakao. Đavo će da te nagradi, mada ne veruješ ni u Boga, pa onda ni u Đavola. Jednom se živi, moja Julija. Ali nisi ti najgora, svi oni na vrhu su isti hladnokrvni sons of bitches kojima ništa nije sveto.

blinkibil

pre 10 godina

Pazi, Ameri je izvukli iz zatvora da bi pokrenula revoluciju zajedno sa onim bokserom koji se sad smirio( Rusi mu dali vise i rekli mu da bude miran da ne bi nosio noge u ruke). Ona se sad ohrabrila, racuna da dogovor sa Amerima vazi i da ce oni uci u oruzani sukob sa Rusima ako zatreba a nije svesna da se to nikad nece desiti.Znaju Ukrajinci da ne smeju na Rusiju jer bi taj rat trajao plafon 3 dana, a naravno da ne racunaju na pomoc Natoa jer je to 3. svestski rat i znaju da se niko nece mesati.Ali verujem ako Rusi krenu na ova ostala podrucja gde je pretezno Rusko stanovnistvo da ce se Ukrajinci braniti, protivnik koji brani domovinu je uvek opasan, uz indireknu tehnicku i vojnu pomoc Amera Ukrajina ce se braniti do poslednjeg vojnika, nece Rusi proci tek tako kroz Ukrajinu.Setite se najvece vojne sile u Vijetnamu i pogledajte brojke, tesko je ratovati na tudjoj zemlji koja se bori za slobodu, pustite avijaciju, nuklerke i ostalo, zemlja se zauzima kopneno i pesadijom a to je uvek tesko.

socijalista,antikomunista

pre 10 godina

hahaha....ona je demantovala istinitost jedne recenice iz razgovora, a on je rekao da se razgovor nije ni dogodio.....mogli su bar da usklade price. Pozdrav za FSB i od mene.....

Vuk samotnjak

pre 10 godina

Sa kursom grivne koja svakim danom slabi i do danas je za skoro 50% pala prema euru i dolaru u odnosu na kurs pre početka nemira u Ukraini teško da će se situacija smiriti. Sada probleme imaju pobunjenici koji su došli na vlast jer Evropa neda obećanu milijardu eura niti MMF želi da se upušta u kreditiranje pre nego što vlast ne poveća poreze na energente i potrošnju. Ukupno koliko je kako kazu potrebno 25 milijardi niko ni u snu neće ponuditi jer zemlja nezaustavivo ide u propast. Pad vrednosti nacionalne valute za koji nema rešenja je signal političarima da im se sprema sve sem dobroga ceiste naterati da podgrejavaju tenzije kako bi izazvali sukob. Svetski zelenasi to dobro znaju i mirno će dopustiti da se zemlja uruši kako bi bez ijednog eura ili dolara njena ogromna bogatstva besplatno uzeli. Zauzvrat će gladnom narodu dati mogućnost da biološki vegetira sa platom od 100 eura. Julka kako je pravo ime Timosenkovoj je samo puin koga zapad koristi da se ovaj scenario što ranije ostvari. Niko nikoga na ovom svetu ne pomaže zbog njega već zbog sebe ali to se u krizama koje se zbog toga i izazivaju ne vidi, a toliko puta je sve već vidjeno. Amin !

Posmatrac

pre 10 godina

Nece biti nista od rata u Ukrajini. Rusija je dobila sta je htjela - Krim, i tako kopneno obezbijedila svoju crnomorsku flotu. Svi Rusi koji zive u istocnoj Ukrajini tu ce i ostati, jer Rusiji odgovara Ukrajina u kojoj glasa preko 8 miliona Rusa, mnogo vise od Ukrajine gdje ce preko 90% glasova biti antiruski... Jednostavna logika: bolje na svojoj granici imati drzavu u kojoj je gotovo pola stanovnika prijateljski raspolozeno prema Moskvi, nego drzavu gdje su svi stanovnici mrze Moskvu.

svaka skola se placa

pre 10 godina

Rusija bi za 30ak minuta od Ukrajine napravila pustinju. Sve sto bi eventualno prezivelo, Ameri bi dokrajcili.
(qq, 24. mart 2014 22:31)

Mozda i bi kada su Ukrajinci bili naivni i 90-ih pristali da odustanu od atomskog naoruzanja. Ko je Kremlju verovao taj posle moze samo da se cese. 1001 dokaz za opravdanost NATO-a.

zgodan u podne

pre 10 godina

citam BBC, CNN, DW,... I nige se ne pominje ovaj razgovor!!!
Razlicitost u izvestavanju zapadnog i istocnog sveta je neopisivo velika! Mi jos uvek srcem spadamo pod istok!
Rusi, Srbi, saljite link ovog videa strancima! RT, B92,... prevedite ovu vest i na engleski, francuski, nemacki, spanski! Bavite se globalizacijom na americki nacin al za svoje interese!

mr b

pre 10 godina

ma kao da je neko pitao ukrajinu da "odustane" od nuklearnog oruzja. pa ono nije ni bilo njihovo (posto nezavisna ukarajina nije ni postojala) samo je tu bilo strateski stacionirano. a zamislite zaista da su se ovakvi poremeceni bolidi dokopali nuklearnog oruzja sta bi tek bilo, pravila bi evropa ruse od blata...

sasa jokic

pre 10 godina

Ovi sto su skocili da optuzuju Timosenkovu za izgovoreno, glasali su za Slobu, i pricali kako treba pobiti sve albanc na Kosovu.
Nisu se ni oko odbrane dogovorili, sta kaze ovaj bezbednjak, razgovor se nije ni desio? Frka brale, znas Ti kako bezbednjaci to resavaju.

Mladen

pre 10 godina

Nek raščešlja kosu pa neka krene na Rusiju ako je toliko hrabra, a ne da poziva tuđu decu da ginu zarad njenih interesa. A i Kličko faca nek joj bude glavni pulen pošto je ispao mnogo glup.

svaka skola se placa

pre 10 godina

Rusija bi za 30ak minuta od Ukrajine napravila pustinju. Sve sto bi eventualno prezivelo, Ameri bi dokrajcili.
(qq, 24. mart 2014 22:31)

Mozda i bi kada su Ukrajinci bili naivni i 90-ih pristali da odustanu od atomskog naoruzanja. Ko je Kremlju verovao taj posle moze samo da se cese. 1001 dokaz za opravdanost NATO-a.

sasa jokic

pre 10 godina

Ovi sto su skocili da optuzuju Timosenkovu za izgovoreno, glasali su za Slobu, i pricali kako treba pobiti sve albanc na Kosovu.
Nisu se ni oko odbrane dogovorili, sta kaze ovaj bezbednjak, razgovor se nije ni desio? Frka brale, znas Ti kako bezbednjaci to resavaju.

blinkibil

pre 10 godina

Pazi, Ameri je izvukli iz zatvora da bi pokrenula revoluciju zajedno sa onim bokserom koji se sad smirio( Rusi mu dali vise i rekli mu da bude miran da ne bi nosio noge u ruke). Ona se sad ohrabrila, racuna da dogovor sa Amerima vazi i da ce oni uci u oruzani sukob sa Rusima ako zatreba a nije svesna da se to nikad nece desiti.Znaju Ukrajinci da ne smeju na Rusiju jer bi taj rat trajao plafon 3 dana, a naravno da ne racunaju na pomoc Natoa jer je to 3. svestski rat i znaju da se niko nece mesati.Ali verujem ako Rusi krenu na ova ostala podrucja gde je pretezno Rusko stanovnistvo da ce se Ukrajinci braniti, protivnik koji brani domovinu je uvek opasan, uz indireknu tehnicku i vojnu pomoc Amera Ukrajina ce se braniti do poslednjeg vojnika, nece Rusi proci tek tako kroz Ukrajinu.Setite se najvece vojne sile u Vijetnamu i pogledajte brojke, tesko je ratovati na tudjoj zemlji koja se bori za slobodu, pustite avijaciju, nuklerke i ostalo, zemlja se zauzima kopneno i pesadijom a to je uvek tesko.

Mihailo

pre 10 godina

Ova je prsla u mardelju totalno. Mada, voleo bih da Ukrajinci opale koji metak na Ruse, pa da onda osete svu snagu Rusije koja bi im potom zemlju pretvorila u ugljenisanu pustinju.

Strasno

pre 10 godina

Ona je priznala da je sve tačno "osim onog za 8 miliona Rusa" - mada ja mislim da je ceo razgovor autentičan. Znači, ona otvoreno kaže da bi ubila Putina, da bi htela makar i ratom da vrati Krim...?! I opet će Rusi da budu "krivi" što su došli do tog razgovora, a ne ona zato što širi mržnju?! Koliko je to pokvareno, ljigavo, beščasno i zlo!!!

SIlvester

pre 10 godina

Kakve naivne i režirane budalaštine. Timošenko i čitava plejada političara u svetu su samo gumene lutke, plaćene da sprovode mračne ciljeve skrivenih centara moći. Ti ljudi pljačkaju milijarde, rade za mafiju, boli ih uvo za bilo šta. A sigurno nemaju emotivnih izliva oko politike, jer dobro poznaju njenu trivijalnu suštinu. Bez duše si niko, bez duše si ništa,
kupuješ, prodaješ, oduzimaš i dodaješ...
i gledaš koliko miliona duša možeš da povedeš u pakao. Đavo će da te nagradi, mada ne veruješ ni u Boga, pa onda ni u Đavola. Jednom se živi, moja Julija. Ali nisi ti najgora, svi oni na vrhu su isti hladnokrvni sons of bitches kojima ništa nije sveto.

Pozdravio te Litvinenko

pre 10 godina

Ma da, sve što RT objavi je navodono, dok je ono što priopšte CNN, BBC i ine PR-kuće, Sveto jevanđelje!
Ova žena je krvnik u najavi i treba je zaustaviti bilo kojim sredstvima.

Mare

pre 10 godina

Neverovatno je koliko ima paralela sa bivšom Jugoslavijom. Setite se Tuđmanovog razgovora i planova "kako zauvek rešiti pitanje srba u Hrvatskoj" ...

Odakle ja ispade?

pre 10 godina

Ova je prsla u mardelju totalno. Mada, voleo bih da Ukrajinci opale koji metak na Ruse, pa da onda osete svu snagu Rusije koja bi im potom zemlju pretvorila u ugljenisanu pustinju.
(Mihailo, 24. mart 2014 21:34)

Ne mešaj Ukrajince i ovaj nacistički šljam sa zapada zemlje.

kondor

pre 10 godina

Citam sve vezano za ovo sto se desava u Ukrajini iz razloga sto mislim da je ovo pocetak treceg svjetskog rata.Vrijeme ce pokazati da je ovo granica koju su Amerikanci presli i od koje krece otvoren sukob.Ova postena ljepotica jos nije svjesna da od njenog naroda ni fleka nece ostati kad Rusi krenu da svode racune.

dzoni

pre 10 godina

Naravno zapadni mediji potpuno ignorisu ovaj razgovor kao sto su i poslednja dva..moraju i dalje svoje gledaoce da cuvaju kao ovce koji nemaju predstavu sta se stvarno desava..da je neki ruski ili srpski politicar u vlasti ovo pricao bio bi razgovor 10 dana top vest u svim zapadni medijima a svi odavno osudjeni kao fasisti koje treba bombardovati.

HajdeBre

pre 10 godina

@sasa jokic, od takvih kao sto si ti dize mi se kosa na glavi. Vi ste toliko umisljeni da sve znate, pa i to ko je podrzavao Slobu. Ja u zivotu nisam mrzela ni jedan narod, za razliku od tebe koji mrzis Ruse i sve sto nije sa Zapada. Naprotiv, ja najvise volim nemacki narod i kulturu, ali volim i ruski i sve narode sveta, jer istinski uzivam u razlicitostima, a ne kao vi licemeri sto su vam puna usta tolerancije, ali pri tom tezite da svet uniformisete. Takvi kao ti kriju svoj rasizam iza demokratskih i civilizacijskih floskula, jer ste toboz protiv diktatura, protiv autoritarnih rezima, a da se niste ni potrudili da se izvestite iz vise izvora. Sto bi, pa vama su rekli nema potreba da razmisljate svojom glavom. Zapad koji seje bombe i smrt po svetu smatras civilizovanim. On to u mnogo cemu jeste, ali je daleko od onog slobodarskog sveta kakav je bio nekad, kao sto je Rusija daleko od kazamata kako vi to zamisljate. Vi svet posmatrate kao da smo u sezdesetim godinama proslog veka, ne shvatajuci da se on mnogo, mnogo promenio. Kada se dese demonstracije u Rusiji onda su one spontane zbog nezadovoljstva naroda diktaturom, a kad s eiste dese u Spaniji, Francuskoj onda su to toboz desnicari, jel? A ovi desnicari u Ukrajini su jadan narod i ne vidis da EU sve vise ogrezava u diktatu. Svi su urlali na Janukovica kad je doneo zabranu okupljanja, a kad je to ucinila Spanija niko reci rekao nije. Vi ste licemeri i to teski.

Srbija

pre 10 godina

Ne navijam ni za Amerikance ni za Ruse, samo mi je zao ukrajinskog naroda sto su dozvolili da se manipulise njima a nista im dobro nece doneti.

Nene

pre 10 godina

Prvo boldovanim slovima pise da je demantovala. Pa onda pise da je demantovala deo razgovora. Pa onda pise da je samo jednu recenicu demantovala :D

I naravno, 10 puta spomenute reci tipa "Navodno", "Kako prenosi RT" i slicno.

Inace, RT je danas objavila dokumentarac povodom 15 godina od NATO agresije na Srbiju.

MafijasicaTimosenko

pre 10 godina

Ovaj video je cista namestaljka Julije Timosenko. Gospodja je veoma omrazena u Ukrajini i na ovaj nacin pokusava da dobije podrsku ekstremista i onih koju su u ovoj pucistickoj vladi. Toboz jako joj je stalo, "ovo se ne bi desilo da sam ja bila na vlasti", drugim recima samo ja vam pomoci mogu itd, itd. Prvo, njoj se inteligencija uopste ne moze osporiti, jer je osoba koja ej iz Ukrajine isisala ogromne kolicine novca, a likvidirala je i neke politicke protivnike zbog cega je izmedju ostalog i lezala u zatvoru, ne samo zbog pronevere. Prema tome, sumnjam da bi jedna tako inteligentna osoba bila toliko glupa da ovako kompromitucujuci razgovor vodi telefonom, narocito jer su od pocetka dogadjaja u Ukrajini otkrivena dva takva razgovora, Viktorije Nuland i Katrin Eston sa estonskim ministrom o snajperistima iz redova desnog sektora. Zena je zlo, a iako racuna na desni sektor, SAD i EU u povratku na persto, posle ovog mislim da moze da se oprosti od karijere, a Ukrajina ce verovatno morati da prihvati federalizaciju, jer ce ovo dodatno potpaliti istocnu Ukrajinu.

...

pre 10 godina

Vidite, ona bi bacila nuklearnu bombu na Ruse u Ukrajini tako da ne ostane ni spaljena zemlja...
E sad bi Rusija trebala da se pozabavi licno njom, jer zena ocigledno nije normalna.

Divos

pre 10 godina

У овој игри детекције ко лаже, а ко мање лаже, шта је рекао Шуфрик, а шта ова Јулија, нека ипак сами реше са собом. Јулија се сигурно у војну проблематику не разумије, а са оваквим порукама може само изазвати гнев становника проруски наклоњених области Украјине.
Чињеница је да су узурпатори у Кијеву нахушкани од оних који стоје иза овог хаоса, изгубили способност раусђивања, а изгледа и изгубили контакт са стварношћу. Вуку и читав низ суманутих потеза, као што је проглашење опште мобилизације (срећа па је одзив око 1%, изгледа да ипак Украјинци, па и они на крајњем западу који су углавном антируски наклоњени неће да гину због интереса групе проблематичних ликова), а ту су и неконтролисане ратнохушкачке поруке. Свакако су резултати референдума на Криму за ове пучисте шок. Како ствари стоје слично или исто је расположење (и код етничких Руса, али и код већине Украјинаца) и у источним областима Украјине, али и у југозападним, и ако би се данас одржао референдум, ове области пи пошле путем Крима.
Очигледно, режисерима хаоса и њиховим марионетама не иде по плану и жељама. Обично у таквој ситуацији испровоцирају нове сукобе и крвопролиће, и покушају окренути ситуацију у своју корист. А опет, рат је лако започети, али га је тешко завршити. Надајмо се ипак да ће разум победити.

rasina

pre 10 godina

Ova Julija odiše demokratskim rešenjima. To smo kod nas već gledali. Upadi raznih komiteta u preduzećima, pretnje, hapšenja i sl. Ništa novo zapadna demokratija ne može da ponudi...

Vuk samotnjak

pre 10 godina

Sa kursom grivne koja svakim danom slabi i do danas je za skoro 50% pala prema euru i dolaru u odnosu na kurs pre početka nemira u Ukraini teško da će se situacija smiriti. Sada probleme imaju pobunjenici koji su došli na vlast jer Evropa neda obećanu milijardu eura niti MMF želi da se upušta u kreditiranje pre nego što vlast ne poveća poreze na energente i potrošnju. Ukupno koliko je kako kazu potrebno 25 milijardi niko ni u snu neće ponuditi jer zemlja nezaustavivo ide u propast. Pad vrednosti nacionalne valute za koji nema rešenja je signal političarima da im se sprema sve sem dobroga ceiste naterati da podgrejavaju tenzije kako bi izazvali sukob. Svetski zelenasi to dobro znaju i mirno će dopustiti da se zemlja uruši kako bi bez ijednog eura ili dolara njena ogromna bogatstva besplatno uzeli. Zauzvrat će gladnom narodu dati mogućnost da biološki vegetira sa platom od 100 eura. Julka kako je pravo ime Timosenkovoj je samo puin koga zapad koristi da se ovaj scenario što ranije ostvari. Niko nikoga na ovom svetu ne pomaže zbog njega već zbog sebe ali to se u krizama koje se zbog toga i izazivaju ne vidi, a toliko puta je sve već vidjeno. Amin !

mr b

pre 10 godina

ma kao da je neko pitao ukrajinu da "odustane" od nuklearnog oruzja. pa ono nije ni bilo njihovo (posto nezavisna ukarajina nije ni postojala) samo je tu bilo strateski stacionirano. a zamislite zaista da su se ovakvi poremeceni bolidi dokopali nuklearnog oruzja sta bi tek bilo, pravila bi evropa ruse od blata...

socijalista,antikomunista

pre 10 godina

hahaha....ona je demantovala istinitost jedne recenice iz razgovora, a on je rekao da se razgovor nije ni dogodio.....mogli su bar da usklade price. Pozdrav za FSB i od mene.....

zgodan u podne

pre 10 godina

citam BBC, CNN, DW,... I nige se ne pominje ovaj razgovor!!!
Razlicitost u izvestavanju zapadnog i istocnog sveta je neopisivo velika! Mi jos uvek srcem spadamo pod istok!
Rusi, Srbi, saljite link ovog videa strancima! RT, B92,... prevedite ovu vest i na engleski, francuski, nemacki, spanski! Bavite se globalizacijom na americki nacin al za svoje interese!

Posmatrac

pre 10 godina

Nece biti nista od rata u Ukrajini. Rusija je dobila sta je htjela - Krim, i tako kopneno obezbijedila svoju crnomorsku flotu. Svi Rusi koji zive u istocnoj Ukrajini tu ce i ostati, jer Rusiji odgovara Ukrajina u kojoj glasa preko 8 miliona Rusa, mnogo vise od Ukrajine gdje ce preko 90% glasova biti antiruski... Jednostavna logika: bolje na svojoj granici imati drzavu u kojoj je gotovo pola stanovnika prijateljski raspolozeno prema Moskvi, nego drzavu gdje su svi stanovnici mrze Moskvu.

Mladen

pre 10 godina

Nek raščešlja kosu pa neka krene na Rusiju ako je toliko hrabra, a ne da poziva tuđu decu da ginu zarad njenih interesa. A i Kličko faca nek joj bude glavni pulen pošto je ispao mnogo glup.