Nedelja, 09.03.2014.

22:53

Đilas: Osvojićemo više od 20 odsto

Dragan Đilas izjavio je da očekuje da će DS na predstojećim izborima da osvoji više od 20 odsto glasova i ponovio da demokrate nikome neće biti privezak.

Izvor: Tanjug

Ðilas: Osvojiæemo više od 20 odsto IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

130 Komentari

Sortiraj po:

Mikica

pre 10 godina

Nema šanse da osvoji ni 5% realno i to samo zato što se njegova kampanja svodi na pljuvanje Vučića i njegovu politiku jer nema ništa lepo na čega bi nas mogao podsetiti iz svoje proslosti. Vučić je gospodin koji ne obećava nemoguće već ono što može da ispuni dok žuti to ne razumeju, oni su se razmetali praznim obećanjima. Jedva čekam 16-ti mart, samo da mu dokažu svi koliko je mizeran.

Mikica

pre 10 godina

Nema šanse da osvoji ni 5% realno i to samo zato što se njegova kampanja svodi na pljuvanje Vučića i njegovu politiku jer nema ništa lepo na čega bi nas mogao podsetiti iz svoje proslosti. Vučić je gospodin koji ne obećava nemoguće već ono što može da ispuni dok žuti to ne razumeju, oni su se razmetali praznim obećanjima. Jedva čekam 16-ti mart, samo da mu dokažu svi koliko je mizeran.

Mirce

pre 10 godina

Gospodine Đilase cenim da ste dobar ekonomista i vodite snažnu firmu ali loše računate procente i bespotrebno dodajete neke nule na kraju.

Blagoje

pre 10 godina

Slazem se sa g-dinom Djilasom da ce sve demokratske stranke zajedno osvojiti 20%. Djilas, Tadic, Ceda, Zivkovic, Petrovic, mislim da nisam nikog izostavio ali posto su svi na staroj adresi iako jesam tu je sigurno. Zivi bili pa videli ali mislim da je 20% samo pusta zelja koja nema na osnovu cega da se ostvari.

Srbin 100%

pre 10 godina

Bas me interesuje da li je Djilas mislio na 20% od osvojenih glasova 2012-te godine jer realno i kada uzmemo sve u obzir to bi predstavljao veliki uspeh DS-a koji bi mozda cak i uspeo da predje cenzus

usta moja hvalite me

pre 10 godina

Narod je ogorcen, nema sanse da glasaju za Djilasa...
(mišić, 10. mart 2014 14:34)
Ne veruj anketama! STOP! Ne veruje anketama. STOP!

Da Vinciii

pre 10 godina

Vi sa takvim stavovima i takvom vasom politikom nema sanse da predjete ni cenzus a da ne govorimo o tih 20 odsto.To je kao neki vic.

monika

pre 10 godina

Samo oni koji su ovih godina ziveli lose, jer su ziveli od postenog rada, samo oni ce glasati za SNS, a oni koji su ziveli od nepostenog rada glasace za gospodina Djilasa.

Plavusaaasampastaaa

pre 10 godina

Vas problem je sto vi uopste i nemate svoj program kampanje.Vasa kampanja se samo svodila na to da kritikujete rad drugih,da vredjate druge i da iznosite ne istine vezane za druge,a najvise ste vodili prljavu kampanju protiv SNS.

Boban Nikolic

pre 10 godina

Zao mi je sto izbornoj kampanji dolazi kraj.U vreme njenog trajanja slusali smo divna obecanja I vizije.Kad god smo zatvorli oci I prepustili se datim obecanjima utonuli smo u lep san.U njemu smo ziveli u novim gradovima na vodi,kanalima putovali na Grcko more I taj odlazak na odmor je zapravo pocinjao samim ukrcavanjem na lepe nove brodove ,novim polovnim avionima Air Srbija se nismo vozili jer je njima u Beograd na Vodi svakodnevno dolazio ceo svet da kupi za sebe sto pre ,dok se ne rasproda ,parce tog raja,investitori su,takodje, tim istim novim polovnim avionima sletali u Beograd na Vodi utrkujuci se ko ce pre da ovde nastavi svoj biznis,svi kriminalci,dileri droge,prevaranti su pohapseni.Sve sto posadimo po poljima koja se navodnavaju ce biti vece,lepse,ukusnije,zdravije nego bilo gde drugde.Reke kamiona-hladnjaca ce izvoziti sve sto stignemo da poberemo sa tih polja.Zivecemo u sigurnoj,prosperitetnoj,bogatoj zemlji.Zamislite Rajna-Majna-Dunav-Egejsko More.Povezacemo recnim putem London sa Bgd naVodi.Izgradicemo mrezu gondola Kraljevo-Kopaonik,Krusevac-Kopaonik,Nis-Stara planina.i na taj nacin povezati recni sa zimskim turizmom pa ce svi gosti Beograda na Vodi iz broda u gondolu pa na skije.U tim skijaskim centrima sluzice se samo domaci prehrambeni proizvodi sa navodnjavanih polja(ono sto ostane od izvoza)
Ukoliko se 16.desi da poverujete u ovaj san,17.ce vas probuditi a Vi ce te reci:
Sta je ovo?Ko je upalio svetlo?Zasto ste me probudili?Zelim da I dalje spavam.

tirion lanister

pre 10 godina

@(Demokrata, 10. mart 2014 10:54)
tvoje je da se nadaš. nada umire poslednja. realno oko 10 odsto. Koristiš krupne reči jednoumlje i diktatura. Daleko je Evropa i Srbija od tih pojmova. Kontrola medija kao što vidiš ne postoji. I ti i ja pišemo komentare koji se objavljuju. Što se tiče ispiranja mozgova reći ću samo da kome političari ispiraju mozak ne brini tim istim je davno ispran mozak.

ciciban

pre 10 godina

Ukoliko SNS ne odnese ubedljivu pobedu na izborima postoji opasnost da se SPS, URS, LDP, DS1 i DS2 medjusobno ujedine i stvore koaliciju koja će opet da igra kako Mišković svira, kako je bio slučaj u Srbiji do dolaska Vučića na vlast.

dejan

pre 10 godina

20% na izborima je vrlo optimistična izjava Đilasa kada se uzme u obzir (ne)uspeh na Voždovcu. Mislim da je realnija prognoza da 20% uzmu DS i NDS zajedno, s'tim da mislim da će Tadić da uzme veći deo kolača.

Sanko Senje

pre 10 godina

Za ovih godinu i po smo, zahvaljujući hrabrosti i beskompromisnosti Vučića, uspeli da otrgnemo državu iz ruku tajkuna, ali postoji opasnost da se posle izbora opet ujedine sve stranke koje su pod kontrolom bogatih pojedinaca i formiraju koaliciju po meri tajkuna, čime bi Srbija opet pala pod kontrolu kontroverznih biznismena.

Uroš

pre 10 godina

Nije dovoljna samo želja, šansu je imao, Đilasu je narod ukazao poverenje pre pet -šest godina. Nije tu šansu iskoristio i moraće da pusti druge da pokažu šta mogu. A mogu, jasno je to i samom Đilasu. Iz dana u dan povećava procente, kao da su građani glupi i ne vide da su to samo maštanja.

Branko

pre 10 godina

Ne osvajaju se glasovi birača samo željom, mora postojati nešto u šta ćete ubediti građane da ćete ostvariti. Za sad se to kod DS ne vidi, nekako je sve bleda slika nekakvih želja, mislim da je Đilasov optimizam nerealan.

Demokrata

pre 10 godina

Nadam se da ce DS osvojiti i vise od 20 procenata zato sto su oni jedina opcija i protivteza jednomlju i diktaturi Aleksandra Vucica. Covek misli da moze da nam ispere mozak svojim 24-oro casovnim pojavljivanjem u medijima. Kontrola medija i nametanje jedne opcije nece proci kod naroda. Seca se nas narod i Vucica i Tomislava Nikolica ko su bili i kakvi su bili.

RUSKIN HUNT

pre 10 godina

Nada poslednja umire g.Djilas.Veliki uspeh DS-a ce biti u koliko budu imali cenzus,a na tome treba za se zahvale g.Djilasu i onima koji su mu pruzili podrsku i srozali rejting demokratske stranke.

danilo

pre 10 godina

Iskazano nepoverenje u mene kao obicnog prosecnog gradjanina ove drzeva od strane drzavnih organa koje se ogleda u upotrebi obelezavajuceg spreja prilikom glasanja za mene je dovoljan razlog da ne izlazim na izbore od kada su isti poceli da koriste.Nijedno objasnjenje ni opravdanje ne prihvatam niti zelim da saslusam (ne postoji).Ovaj krajne nemoralan cin nije prskanje po prstu vec po ocima i moralu koji se ovim cinom degradira.Ovaj nacin obelezavanja gradjanja je cist primitivizam koji u principu ne zasluzuje nikakav komentar.Nekad su se u selu na slican nacin ovce obelezavale (kome ne smeta nek ga obelezavaju).

Casper

pre 10 godina

Volela bih da dobijem pravo objašnjenje zašto je :" Ključno pitanje ovih izbora kako pokrenuti Srbiju, da u njoj ljudi rade i žive od svog rada" kada to prošlih deset godina nije bilo uopšte važno. Najveći problem je bio što nam se nisu pružale šanse i što nam se nijedna vrata nisu otvarala ni 2% odsto. Navikli smo da razočarani ĆUTIMO pa je sada bezobrazluk zvati nas da glasamo.

Daki

pre 10 godina

Djlas je do pre par meseci bio u vlasti kao gradonacelnik Beograda, zasto nesto od tih silnih planova o kojima sada prica u predizbornoj kampanji nije tada realizovao?

armija

pre 10 godina

Ovaj previse gledao Sojica i Belu ladju, izgleda da je posetio Rosku, pa mu ona gledala koliko ce da ostvari... Jos jedno u nizu obecanja koje nece da ostvari.

Djole

pre 10 godina

Ja samo ne znamnodakle ce da skupi tih 20 posto i ko ce to normalan za njega da glasa. Pre bih glasao za Vuka Draskovica nego za njega.

Mario

pre 10 godina

Ne znam na osnovu cega se ovaj nada takvom rezultatu. Da li misli da su svi doziveli kolektivnu amneziju pa da su sve zaboravili. Covek je bas zalutao u politiku, ali mora, sta ce, ostao bi bez icega da je drugacije...

Bojan

pre 10 godina

Meni je drago sto je Djilas sacuvao smisao za humor i uvek me beskrajno zabavi svojim nerealnim ali krajnje simpaticnim izjavama. Poenta je u tome sto ce se demokrate boriti za cenzus i svojim delovanjem u godinama u kojima su bili na vlasti zasluzili su da ostanu ispod za njih magicne cifre od 5%.

surovi

pre 10 godina

Menja se raspoloženje u narodu i podrška DS iz dana u dan raste, nije se džabe Vučić uplašio i započeo opšti napad na demokrate. Do 20% stižete bez problema jer je narod shvatio da od praznih priča i obećanja vajde nema. Želim vam pobedu u Beogradu i preko 20% na republičkom nivou...

arčibald

pre 10 godina

Nevolim kad komšija bolje zna koliko novaca imam u đžepu. Nije u redu Đilase da pričaš koliko Vučić troši u kampanji jer to nemožeš da znaš

Noca

pre 10 godina

20% mose Djilas samo da sanja,njegovim ponasanje mnogo posdseca a i ide radikalskim putem pa nece biti nista cudno da prodje kao oni.

Budućnost

pre 10 godina

Ne mogu da verujem kako se sve brzo zaboravlja. DS nije izgubila na prošlim izborima bez razloga. Lagali su i lagali, punili sebi džepove a mi smo živeli sve lošije (meni je tri puta smanjivana plata, sa fakultetom nisam mogla da imam veću platu od mnogih srednjoškolaca koji su imali žute članske knjižice). Toliko su se osilili da više nisu ni prikrivali da im je bitna samo njihova sopstvena korist. Neka hvala, ja ne bih ponovo da ih vidim na čelu države. Oni su i napunili javna preduzeća svojim "kadrovima", sa kojima sada niko ne zna šta će. Zbog njih sada grcamo i grcaćemo još neko vreme. Nije to fraza. Jasno je svakome ko hoće samo malo da uključi mozak i vrati se par godina unazad.

Sveznalica

pre 10 godina

Ni on sam ne veruje u to sto prica... Kaze da ima plan za oporavak, a zaboravlja da nam je oporavak potreban bas zbog njega i njemu slicnih!

vlada

pre 10 godina

Ukoliko nekim čudom desi da imate 20% glasova, onda narod u Srbiji treba da se dobro zapita kojim mi to putom idemo. Iskreno se nadam da nećete imati preko 5%.

Glasinac

pre 10 godina

Ako mislite da ćete osvojiti ovoliki procenat glasova , samo zato što prozivate Vučića , bez ikakvog programa , vi ste u velikoj zabludi. Nisu građani zaboravili ko je ih doveo da žive kao pslednji bednici , ko im je zadužio državu sa nepovoljnim kreditima , i da će te kredite morati da vraćaju njihovi praunuci. Kada se svega toga prisetimo onda je šansa DS da pređe cenzus veoma mala , skoro nikakva.

rouz

pre 10 godina

"...ključno pitanje ovih izbora kako pokrenuti Srbiju...",- rekla bih da je ovo priznanje na grehe. Priznanje da je neko uništio Srbiju, i sad treba naći način kako je izlečiti.

imam više staža od Vučića i Đilasa zajedno

pre 10 godina

Koliko malo ima negativnih komentara i pluseva na ovo, kao da je neko malo umešao prstiće?

SNS je zlo

pre 10 godina

Ljudi, hteli ste da probate, iako ste znali da je ringla vrela, vi ste stavili šaku i strašno se opekli..Znali ste da su Vučić i SNS prevaranti, neznalice, da rade za tajkune, da su sabirni centar za ološ...ali vi ste hteli da probate, pa eto videli ste do čega su nas prevaranto doveli, pogledajte u novčanik i glasajte...

Dragoljub

pre 10 godina

Gospodine Đilas, pa vi i vaša stranka najbolje znate kako se godinama unazad finansira politička kampanja i verovatno tako govorite iz ličnog iskustva. Mi do sada nismo čuli nikakav plan od vas kako da živimo bolje, već ste nebrojano puta pomenuli "Vučić ovo, Vučić ono"... Ako je on vaš plan, sprovedite ga i pustite ga da radi svoj posao!

mila jovovic

pre 10 godina

vi ste svoju situaciju od druge najjace stranke u zemlji doveli do granice od 5%. necete preci cenzus, ne znam samo cemu se nadate?!

SNS tajkunska partija

pre 10 godina

Pa kako odakle Vučiću pare, svi tajkuni ga finansiraju...
Sa kime god sam razgovarao svi se žale, kažu da nikada nije bila ovakva situacija, neviđena besparica, sve je poskupelo, porezi povećani, sve cene su otišle gode, a plata bedna...Moramo da zaustavimo propadanje i Vučića prevaranta.

Marinela

pre 10 godina

Znači postoji plan da živimo bolje? Može bolje i od ovoga? Prosto ne mogu da verujem! A Za koga je taj plan, za nas ili za Djilasa?

sasa jokic

pre 10 godina

Vrlo hrabra izjava, obzirom da su izbori za nedelju dana. Cinjenica je da SNS nema ni blizu koliko najavljuju, odatle ovolike medijske najave raznih projekata, i ostrija retorika Vucica, koji je inace rekao da nece negativno pricati o protivnicima, a evo danas je pogazio obecanje.

goranche

pre 10 godina

ajde da si rekao 10% pa i dase razmisli ovaj narod...a ti hoces 20%! da ti ne bude mnogo?! ako je narod pametan tebi ne treba da se pruzi podrska ni od 5% glasova

УТОПИЈА

pre 10 godina

Нема дилеме ако неко није знао шта је то утопија и то тешка,ево вам је гледајте и читајте ову Ђиласову изјаву.За цензус није сигуран,а прича о 20%...

Nikola

pre 10 godina

Za DS ne bih mogao nikad vise glasati, verovao sam u njih, ali sad sam toliko razocaran da me je sramota sto sam im ranije pruzao podrsku, mada dobri su manipulatori, pa nisam jedini koga su bili uspeli da obmanu.

Sale

pre 10 godina

Bilo bi lepo da osvojite bar 20% i borite se dostojanstveno protiv nadiruceg primitivizma.

Drago mi je da ste se oslobodili Tadica i ostalih parazita u stranci, a vreme ce pokazati da li cete i Vi krenuti njegovim stopama i pridruziti se primitivcima, ili cete ostati civilizovan covek okruzen istim takvim ljudima.

Johnson

pre 10 godina

DS nece imati ni preko 10%, a kamoli preko 20% glasova... Narodu je poznato kako DS upravlja zemljom! Dok je DS bila na vlasti situacija u Srbiji je bila katastrofalna! Nikad gora! Nas narod to zna i svestan je toga! I kad narod ove godine bude izasao na glasanje, nece ponovo napraviti istu gresku kao pre 4 god kada je DS bio na vlasti! A sto se tice Aleksandra Vucica sve pohvale za njega! Djilas moze da uci od Aleksandra Vucica kako se vodi politika!

Velizar

pre 10 godina

DS će imati preko 20 odsto glasova na izborima, poručio je on i dodao da DS "već sada može da bude prva u vlasti ako na izbore izađe Srbija koja ćuti".
Da baba ima krila, bila bi avion...

Sarl Bodler

pre 10 godina

Ne znam na cemu Djilas zasniva svoj optimizam za dobar rezultat, stranka mu se raspala zbog njegove I Tadiceve samozivosti oterao je Jeremica, Petrovica a na kraju je bio primoran da spadne na koaliciju sa Zivkolicem i nakon svega toga jos uvek ocekuje 20%?

Darko88

pre 10 godina

Vi ni u jednom gradu u Srbiji ne možete preći 20%. Uništavali ste ovu državu punih 12 godina i narodu je shvatio ko ste i šta ste. Čim ste pali sa vlasti stranka je odmah počela da se raspada, zato što su vaši članovi uvek gledali samo lični interes, a ne interes države. E zbog svega toga ćete se vi za cenzus boriti, mada ni to niste zaslužili svojim (ne)radom.

veterinarBG

pre 10 godina

Ja se stvarno ne secam da je iko potrosio ovolike pare na "skromnu" kampanju kao SNS. Svaki bilbord,svaka TV,reklame na radiju,minuti na televiziji,razapeti na svakom cosku,svakoj banderi,ekipe "uterivaca" glasova,to prilicno kosta! A onamo kukaju kako se mora stedeti! Ali,dobro,sisajte ovce dok ih toliko ima...

Cvetak

pre 10 godina

Ne verujem da će DS ostvariti 20 odsto na ovim izborima. Demokrate su izgubile poverenje građana, tako da nemaju njihovu podršku. Narodu je dosta vladavine tajkuna i ne žele da se vrate na staro.

Isidor

pre 10 godina

Na veliku žalost Đilasa, nema građanina u Srbiji, koji nije patio zbog nakaradne i otimačkPrivreda je za samo 12 godina uništena, i podeljena tajkunima! Te ne čudi što se oni toliko boje da se suoče sa pravdom!

Logicno pitanje

pre 10 godina

ocekuje da dobije i logican odgovor..a na pitanje kako zaista pokrenuti Srbiju jedino sns ima odgovor u vidu plana i tima ljudi za njegovu realizaciju..zato njima i veruje preko 40 odsto gradjana Srbije

Nova godina još nije, a kad će, ne zna se...

pre 10 godina

E moj Dragane, već si počeo da praviš alibi za neuspeh na izborima. Prvo si mesecima kukao i tražio izbore. Na kraju ste ih iskukali i izbori su raspisani, a sad već unapred praviš odstupnicu za loš izborni rezultat. Šta ti znači to da možete da budete prvi u vlasti ako izađe Srbija koja ćuti? Ako ne budeš imao dovoljan broj glasova, biće ti krivi građani Srbije koji nisu izašli? Pa čime si ih podstakao da izađu? Čitavu kampanju samo si pričao šta ne valja do sada. Ja nijednu reč nisam čuo o nekoj konkretnoj ideji, o konkretnom rešenju!
Ja sam upravo jedan od tih koji neće izaći na izbore. Od 1996. kada sam prvi put stekao pravo da glasam, do sada sam izašao na SVAKE izbore i nijednom nisam propustio da glasam. Za ovih 18 godina, glasao sam skoro za svakoga. SVI ste izneverili kako moje, tako i nadanja većine naroda. Jednom mogu da da pogrešim i da dam glas nekome. Ako me taj neko izneveri, zašto bih mu dao drugu, treće... stotu šansu? A na političkoj sceni Srbije na žalost više nema onoga za koga mogu da kažem, to je taj, on je rešenje.

Martina

pre 10 godina

Đilas onako samouvereno i crnogorski,prvi u svakom slučaju.Jedva čekam da ga 16. uveče vidim pokislog i razočaranog.Đilas izgleda nije svestan koliko su građani ogorčeni na njega.

RAdule

pre 10 godina

Ne volim vas i nikad vam ne bi dao glas zbog svega sto ste radili u predhodnih 12 godina(do 2012) ali bih voleo da stvarno imate malo jacu podrsku od proslih izbora samo da SNS na celu sa Vucicem nema toliko i da se uravnotezi situacija u politici jer su jako bahati i veliki demagozi.

Maksim

pre 10 godina

Možda Điki osvojiš i apsolutnu većinu! Sve je moguće! Ali nisam baš siguran da se narodu baš dopalo način na koji si vodio Beograd, i da neko juri da glasa da ga pljačkaju! Ali možda grešim, sve je moguće! Videćemo!

kandžaster

pre 10 godina

Vi ste sami umanjili svoju snagu,tako sto ste se 12 godina poigravali s narodom,krivci za to ste vi sami, a sada se zadovoljvate sa 20% glasova

RAdule

pre 10 godina

Ne volim vas i nikad vam ne bi dao glas zbog svega sto ste radili u predhodnih 12 godina(do 2012) ali bih voleo da stvarno imate malo jacu podrsku od proslih izbora samo da SNS na celu sa Vucicem nema toliko i da se uravnotezi situacija u politici jer su jako bahati i veliki demagozi.

veterinarBG

pre 10 godina

Ja se stvarno ne secam da je iko potrosio ovolike pare na "skromnu" kampanju kao SNS. Svaki bilbord,svaka TV,reklame na radiju,minuti na televiziji,razapeti na svakom cosku,svakoj banderi,ekipe "uterivaca" glasova,to prilicno kosta! A onamo kukaju kako se mora stedeti! Ali,dobro,sisajte ovce dok ih toliko ima...

Sale

pre 10 godina

Bilo bi lepo da osvojite bar 20% i borite se dostojanstveno protiv nadiruceg primitivizma.

Drago mi je da ste se oslobodili Tadica i ostalih parazita u stranci, a vreme ce pokazati da li cete i Vi krenuti njegovim stopama i pridruziti se primitivcima, ili cete ostati civilizovan covek okruzen istim takvim ljudima.

sasa jokic

pre 10 godina

Vrlo hrabra izjava, obzirom da su izbori za nedelju dana. Cinjenica je da SNS nema ni blizu koliko najavljuju, odatle ovolike medijske najave raznih projekata, i ostrija retorika Vucica, koji je inace rekao da nece negativno pricati o protivnicima, a evo danas je pogazio obecanje.

Darko88

pre 10 godina

Vi ni u jednom gradu u Srbiji ne možete preći 20%. Uništavali ste ovu državu punih 12 godina i narodu je shvatio ko ste i šta ste. Čim ste pali sa vlasti stranka je odmah počela da se raspada, zato što su vaši članovi uvek gledali samo lični interes, a ne interes države. E zbog svega toga ćete se vi za cenzus boriti, mada ni to niste zaslužili svojim (ne)radom.

Martina

pre 10 godina

Đilas onako samouvereno i crnogorski,prvi u svakom slučaju.Jedva čekam da ga 16. uveče vidim pokislog i razočaranog.Đilas izgleda nije svestan koliko su građani ogorčeni na njega.

Marinela

pre 10 godina

Znači postoji plan da živimo bolje? Može bolje i od ovoga? Prosto ne mogu da verujem! A Za koga je taj plan, za nas ili za Djilasa?

УТОПИЈА

pre 10 godina

Нема дилеме ако неко није знао шта је то утопија и то тешка,ево вам је гледајте и читајте ову Ђиласову изјаву.За цензус није сигуран,а прича о 20%...

Nikola

pre 10 godina

Za DS ne bih mogao nikad vise glasati, verovao sam u njih, ali sad sam toliko razocaran da me je sramota sto sam im ranije pruzao podrsku, mada dobri su manipulatori, pa nisam jedini koga su bili uspeli da obmanu.

kandžaster

pre 10 godina

Vi ste sami umanjili svoju snagu,tako sto ste se 12 godina poigravali s narodom,krivci za to ste vi sami, a sada se zadovoljvate sa 20% glasova

Maksim

pre 10 godina

Možda Điki osvojiš i apsolutnu većinu! Sve je moguće! Ali nisam baš siguran da se narodu baš dopalo način na koji si vodio Beograd, i da neko juri da glasa da ga pljačkaju! Ali možda grešim, sve je moguće! Videćemo!

Velizar

pre 10 godina

DS će imati preko 20 odsto glasova na izborima, poručio je on i dodao da DS "već sada može da bude prva u vlasti ako na izbore izađe Srbija koja ćuti".
Da baba ima krila, bila bi avion...

Isidor

pre 10 godina

Na veliku žalost Đilasa, nema građanina u Srbiji, koji nije patio zbog nakaradne i otimačkPrivreda je za samo 12 godina uništena, i podeljena tajkunima! Te ne čudi što se oni toliko boje da se suoče sa pravdom!

Johnson

pre 10 godina

DS nece imati ni preko 10%, a kamoli preko 20% glasova... Narodu je poznato kako DS upravlja zemljom! Dok je DS bila na vlasti situacija u Srbiji je bila katastrofalna! Nikad gora! Nas narod to zna i svestan je toga! I kad narod ove godine bude izasao na glasanje, nece ponovo napraviti istu gresku kao pre 4 god kada je DS bio na vlasti! A sto se tice Aleksandra Vucica sve pohvale za njega! Djilas moze da uci od Aleksandra Vucica kako se vodi politika!

Cvetak

pre 10 godina

Ne verujem da će DS ostvariti 20 odsto na ovim izborima. Demokrate su izgubile poverenje građana, tako da nemaju njihovu podršku. Narodu je dosta vladavine tajkuna i ne žele da se vrate na staro.

Nova godina još nije, a kad će, ne zna se...

pre 10 godina

E moj Dragane, već si počeo da praviš alibi za neuspeh na izborima. Prvo si mesecima kukao i tražio izbore. Na kraju ste ih iskukali i izbori su raspisani, a sad već unapred praviš odstupnicu za loš izborni rezultat. Šta ti znači to da možete da budete prvi u vlasti ako izađe Srbija koja ćuti? Ako ne budeš imao dovoljan broj glasova, biće ti krivi građani Srbije koji nisu izašli? Pa čime si ih podstakao da izađu? Čitavu kampanju samo si pričao šta ne valja do sada. Ja nijednu reč nisam čuo o nekoj konkretnoj ideji, o konkretnom rešenju!
Ja sam upravo jedan od tih koji neće izaći na izbore. Od 1996. kada sam prvi put stekao pravo da glasam, do sada sam izašao na SVAKE izbore i nijednom nisam propustio da glasam. Za ovih 18 godina, glasao sam skoro za svakoga. SVI ste izneverili kako moje, tako i nadanja većine naroda. Jednom mogu da da pogrešim i da dam glas nekome. Ako me taj neko izneveri, zašto bih mu dao drugu, treće... stotu šansu? A na političkoj sceni Srbije na žalost više nema onoga za koga mogu da kažem, to je taj, on je rešenje.

Sarl Bodler

pre 10 godina

Ne znam na cemu Djilas zasniva svoj optimizam za dobar rezultat, stranka mu se raspala zbog njegove I Tadiceve samozivosti oterao je Jeremica, Petrovica a na kraju je bio primoran da spadne na koaliciju sa Zivkolicem i nakon svega toga jos uvek ocekuje 20%?

SNS tajkunska partija

pre 10 godina

Pa kako odakle Vučiću pare, svi tajkuni ga finansiraju...
Sa kime god sam razgovarao svi se žale, kažu da nikada nije bila ovakva situacija, neviđena besparica, sve je poskupelo, porezi povećani, sve cene su otišle gode, a plata bedna...Moramo da zaustavimo propadanje i Vučića prevaranta.

Logicno pitanje

pre 10 godina

ocekuje da dobije i logican odgovor..a na pitanje kako zaista pokrenuti Srbiju jedino sns ima odgovor u vidu plana i tima ljudi za njegovu realizaciju..zato njima i veruje preko 40 odsto gradjana Srbije

SNS je zlo

pre 10 godina

Ljudi, hteli ste da probate, iako ste znali da je ringla vrela, vi ste stavili šaku i strašno se opekli..Znali ste da su Vučić i SNS prevaranti, neznalice, da rade za tajkune, da su sabirni centar za ološ...ali vi ste hteli da probate, pa eto videli ste do čega su nas prevaranto doveli, pogledajte u novčanik i glasajte...

Sveznalica

pre 10 godina

Ni on sam ne veruje u to sto prica... Kaze da ima plan za oporavak, a zaboravlja da nam je oporavak potreban bas zbog njega i njemu slicnih!

Daki

pre 10 godina

Djlas je do pre par meseci bio u vlasti kao gradonacelnik Beograda, zasto nesto od tih silnih planova o kojima sada prica u predizbornoj kampanji nije tada realizovao?

Bojan

pre 10 godina

Meni je drago sto je Djilas sacuvao smisao za humor i uvek me beskrajno zabavi svojim nerealnim ali krajnje simpaticnim izjavama. Poenta je u tome sto ce se demokrate boriti za cenzus i svojim delovanjem u godinama u kojima su bili na vlasti zasluzili su da ostanu ispod za njih magicne cifre od 5%.

RUSKIN HUNT

pre 10 godina

Nada poslednja umire g.Djilas.Veliki uspeh DS-a ce biti u koliko budu imali cenzus,a na tome treba za se zahvale g.Djilasu i onima koji su mu pruzili podrsku i srozali rejting demokratske stranke.

Branko

pre 10 godina

Ne osvajaju se glasovi birača samo željom, mora postojati nešto u šta ćete ubediti građane da ćete ostvariti. Za sad se to kod DS ne vidi, nekako je sve bleda slika nekakvih želja, mislim da je Đilasov optimizam nerealan.

Demokrata

pre 10 godina

Nadam se da ce DS osvojiti i vise od 20 procenata zato sto su oni jedina opcija i protivteza jednomlju i diktaturi Aleksandra Vucica. Covek misli da moze da nam ispere mozak svojim 24-oro casovnim pojavljivanjem u medijima. Kontrola medija i nametanje jedne opcije nece proci kod naroda. Seca se nas narod i Vucica i Tomislava Nikolica ko su bili i kakvi su bili.

Dragoljub

pre 10 godina

Gospodine Đilas, pa vi i vaša stranka najbolje znate kako se godinama unazad finansira politička kampanja i verovatno tako govorite iz ličnog iskustva. Mi do sada nismo čuli nikakav plan od vas kako da živimo bolje, već ste nebrojano puta pomenuli "Vučić ovo, Vučić ono"... Ako je on vaš plan, sprovedite ga i pustite ga da radi svoj posao!

surovi

pre 10 godina

Menja se raspoloženje u narodu i podrška DS iz dana u dan raste, nije se džabe Vučić uplašio i započeo opšti napad na demokrate. Do 20% stižete bez problema jer je narod shvatio da od praznih priča i obećanja vajde nema. Želim vam pobedu u Beogradu i preko 20% na republičkom nivou...

Budućnost

pre 10 godina

Ne mogu da verujem kako se sve brzo zaboravlja. DS nije izgubila na prošlim izborima bez razloga. Lagali su i lagali, punili sebi džepove a mi smo živeli sve lošije (meni je tri puta smanjivana plata, sa fakultetom nisam mogla da imam veću platu od mnogih srednjoškolaca koji su imali žute članske knjižice). Toliko su se osilili da više nisu ni prikrivali da im je bitna samo njihova sopstvena korist. Neka hvala, ja ne bih ponovo da ih vidim na čelu države. Oni su i napunili javna preduzeća svojim "kadrovima", sa kojima sada niko ne zna šta će. Zbog njih sada grcamo i grcaćemo još neko vreme. Nije to fraza. Jasno je svakome ko hoće samo malo da uključi mozak i vrati se par godina unazad.

Djole

pre 10 godina

Ja samo ne znamnodakle ce da skupi tih 20 posto i ko ce to normalan za njega da glasa. Pre bih glasao za Vuka Draskovica nego za njega.

Mario

pre 10 godina

Ne znam na osnovu cega se ovaj nada takvom rezultatu. Da li misli da su svi doziveli kolektivnu amneziju pa da su sve zaboravili. Covek je bas zalutao u politiku, ali mora, sta ce, ostao bi bez icega da je drugacije...

Casper

pre 10 godina

Volela bih da dobijem pravo objašnjenje zašto je :" Ključno pitanje ovih izbora kako pokrenuti Srbiju, da u njoj ljudi rade i žive od svog rada" kada to prošlih deset godina nije bilo uopšte važno. Najveći problem je bio što nam se nisu pružale šanse i što nam se nijedna vrata nisu otvarala ni 2% odsto. Navikli smo da razočarani ĆUTIMO pa je sada bezobrazluk zvati nas da glasamo.

Sanko Senje

pre 10 godina

Za ovih godinu i po smo, zahvaljujući hrabrosti i beskompromisnosti Vučića, uspeli da otrgnemo državu iz ruku tajkuna, ali postoji opasnost da se posle izbora opet ujedine sve stranke koje su pod kontrolom bogatih pojedinaca i formiraju koaliciju po meri tajkuna, čime bi Srbija opet pala pod kontrolu kontroverznih biznismena.

Uroš

pre 10 godina

Nije dovoljna samo želja, šansu je imao, Đilasu je narod ukazao poverenje pre pet -šest godina. Nije tu šansu iskoristio i moraće da pusti druge da pokažu šta mogu. A mogu, jasno je to i samom Đilasu. Iz dana u dan povećava procente, kao da su građani glupi i ne vide da su to samo maštanja.

goranche

pre 10 godina

ajde da si rekao 10% pa i dase razmisli ovaj narod...a ti hoces 20%! da ti ne bude mnogo?! ako je narod pametan tebi ne treba da se pruzi podrska ni od 5% glasova

mila jovovic

pre 10 godina

vi ste svoju situaciju od druge najjace stranke u zemlji doveli do granice od 5%. necete preci cenzus, ne znam samo cemu se nadate?!

Glasinac

pre 10 godina

Ako mislite da ćete osvojiti ovoliki procenat glasova , samo zato što prozivate Vučića , bez ikakvog programa , vi ste u velikoj zabludi. Nisu građani zaboravili ko je ih doveo da žive kao pslednji bednici , ko im je zadužio državu sa nepovoljnim kreditima , i da će te kredite morati da vraćaju njihovi praunuci. Kada se svega toga prisetimo onda je šansa DS da pređe cenzus veoma mala , skoro nikakva.

arčibald

pre 10 godina

Nevolim kad komšija bolje zna koliko novaca imam u đžepu. Nije u redu Đilase da pričaš koliko Vučić troši u kampanji jer to nemožeš da znaš

Noca

pre 10 godina

20% mose Djilas samo da sanja,njegovim ponasanje mnogo posdseca a i ide radikalskim putem pa nece biti nista cudno da prodje kao oni.

armija

pre 10 godina

Ovaj previse gledao Sojica i Belu ladju, izgleda da je posetio Rosku, pa mu ona gledala koliko ce da ostvari... Jos jedno u nizu obecanja koje nece da ostvari.

ciciban

pre 10 godina

Ukoliko SNS ne odnese ubedljivu pobedu na izborima postoji opasnost da se SPS, URS, LDP, DS1 i DS2 medjusobno ujedine i stvore koaliciju koja će opet da igra kako Mišković svira, kako je bio slučaj u Srbiji do dolaska Vučića na vlast.

monika

pre 10 godina

Samo oni koji su ovih godina ziveli lose, jer su ziveli od postenog rada, samo oni ce glasati za SNS, a oni koji su ziveli od nepostenog rada glasace za gospodina Djilasa.

Plavusaaasampastaaa

pre 10 godina

Vas problem je sto vi uopste i nemate svoj program kampanje.Vasa kampanja se samo svodila na to da kritikujete rad drugih,da vredjate druge i da iznosite ne istine vezane za druge,a najvise ste vodili prljavu kampanju protiv SNS.

usta moja hvalite me

pre 10 godina

Narod je ogorcen, nema sanse da glasaju za Djilasa...
(mišić, 10. mart 2014 14:34)
Ne veruj anketama! STOP! Ne veruje anketama. STOP!

Srbin 100%

pre 10 godina

Bas me interesuje da li je Djilas mislio na 20% od osvojenih glasova 2012-te godine jer realno i kada uzmemo sve u obzir to bi predstavljao veliki uspeh DS-a koji bi mozda cak i uspeo da predje cenzus

Mirce

pre 10 godina

Gospodine Đilase cenim da ste dobar ekonomista i vodite snažnu firmu ali loše računate procente i bespotrebno dodajete neke nule na kraju.

imam više staža od Vučića i Đilasa zajedno

pre 10 godina

Koliko malo ima negativnih komentara i pluseva na ovo, kao da je neko malo umešao prstiće?

rouz

pre 10 godina

"...ključno pitanje ovih izbora kako pokrenuti Srbiju...",- rekla bih da je ovo priznanje na grehe. Priznanje da je neko uništio Srbiju, i sad treba naći način kako je izlečiti.

vlada

pre 10 godina

Ukoliko nekim čudom desi da imate 20% glasova, onda narod u Srbiji treba da se dobro zapita kojim mi to putom idemo. Iskreno se nadam da nećete imati preko 5%.

danilo

pre 10 godina

Iskazano nepoverenje u mene kao obicnog prosecnog gradjanina ove drzeva od strane drzavnih organa koje se ogleda u upotrebi obelezavajuceg spreja prilikom glasanja za mene je dovoljan razlog da ne izlazim na izbore od kada su isti poceli da koriste.Nijedno objasnjenje ni opravdanje ne prihvatam niti zelim da saslusam (ne postoji).Ovaj krajne nemoralan cin nije prskanje po prstu vec po ocima i moralu koji se ovim cinom degradira.Ovaj nacin obelezavanja gradjanja je cist primitivizam koji u principu ne zasluzuje nikakav komentar.Nekad su se u selu na slican nacin ovce obelezavale (kome ne smeta nek ga obelezavaju).

dejan

pre 10 godina

20% na izborima je vrlo optimistična izjava Đilasa kada se uzme u obzir (ne)uspeh na Voždovcu. Mislim da je realnija prognoza da 20% uzmu DS i NDS zajedno, s'tim da mislim da će Tadić da uzme veći deo kolača.

tirion lanister

pre 10 godina

@(Demokrata, 10. mart 2014 10:54)
tvoje je da se nadaš. nada umire poslednja. realno oko 10 odsto. Koristiš krupne reči jednoumlje i diktatura. Daleko je Evropa i Srbija od tih pojmova. Kontrola medija kao što vidiš ne postoji. I ti i ja pišemo komentare koji se objavljuju. Što se tiče ispiranja mozgova reći ću samo da kome političari ispiraju mozak ne brini tim istim je davno ispran mozak.

Boban Nikolic

pre 10 godina

Zao mi je sto izbornoj kampanji dolazi kraj.U vreme njenog trajanja slusali smo divna obecanja I vizije.Kad god smo zatvorli oci I prepustili se datim obecanjima utonuli smo u lep san.U njemu smo ziveli u novim gradovima na vodi,kanalima putovali na Grcko more I taj odlazak na odmor je zapravo pocinjao samim ukrcavanjem na lepe nove brodove ,novim polovnim avionima Air Srbija se nismo vozili jer je njima u Beograd na Vodi svakodnevno dolazio ceo svet da kupi za sebe sto pre ,dok se ne rasproda ,parce tog raja,investitori su,takodje, tim istim novim polovnim avionima sletali u Beograd na Vodi utrkujuci se ko ce pre da ovde nastavi svoj biznis,svi kriminalci,dileri droge,prevaranti su pohapseni.Sve sto posadimo po poljima koja se navodnavaju ce biti vece,lepse,ukusnije,zdravije nego bilo gde drugde.Reke kamiona-hladnjaca ce izvoziti sve sto stignemo da poberemo sa tih polja.Zivecemo u sigurnoj,prosperitetnoj,bogatoj zemlji.Zamislite Rajna-Majna-Dunav-Egejsko More.Povezacemo recnim putem London sa Bgd naVodi.Izgradicemo mrezu gondola Kraljevo-Kopaonik,Krusevac-Kopaonik,Nis-Stara planina.i na taj nacin povezati recni sa zimskim turizmom pa ce svi gosti Beograda na Vodi iz broda u gondolu pa na skije.U tim skijaskim centrima sluzice se samo domaci prehrambeni proizvodi sa navodnjavanih polja(ono sto ostane od izvoza)
Ukoliko se 16.desi da poverujete u ovaj san,17.ce vas probuditi a Vi ce te reci:
Sta je ovo?Ko je upalio svetlo?Zasto ste me probudili?Zelim da I dalje spavam.

Da Vinciii

pre 10 godina

Vi sa takvim stavovima i takvom vasom politikom nema sanse da predjete ni cenzus a da ne govorimo o tih 20 odsto.To je kao neki vic.

Blagoje

pre 10 godina

Slazem se sa g-dinom Djilasom da ce sve demokratske stranke zajedno osvojiti 20%. Djilas, Tadic, Ceda, Zivkovic, Petrovic, mislim da nisam nikog izostavio ali posto su svi na staroj adresi iako jesam tu je sigurno. Zivi bili pa videli ali mislim da je 20% samo pusta zelja koja nema na osnovu cega da se ostvari.

Mikica

pre 10 godina

Nema šanse da osvoji ni 5% realno i to samo zato što se njegova kampanja svodi na pljuvanje Vučića i njegovu politiku jer nema ništa lepo na čega bi nas mogao podsetiti iz svoje proslosti. Vučić je gospodin koji ne obećava nemoguće već ono što može da ispuni dok žuti to ne razumeju, oni su se razmetali praznim obećanjima. Jedva čekam 16-ti mart, samo da mu dokažu svi koliko je mizeran.

Mikica

pre 10 godina

Nema šanse da osvoji ni 5% realno i to samo zato što se njegova kampanja svodi na pljuvanje Vučića i njegovu politiku jer nema ništa lepo na čega bi nas mogao podsetiti iz svoje proslosti. Vučić je gospodin koji ne obećava nemoguće već ono što može da ispuni dok žuti to ne razumeju, oni su se razmetali praznim obećanjima. Jedva čekam 16-ti mart, samo da mu dokažu svi koliko je mizeran.

Johnson

pre 10 godina

DS nece imati ni preko 10%, a kamoli preko 20% glasova... Narodu je poznato kako DS upravlja zemljom! Dok je DS bila na vlasti situacija u Srbiji je bila katastrofalna! Nikad gora! Nas narod to zna i svestan je toga! I kad narod ove godine bude izasao na glasanje, nece ponovo napraviti istu gresku kao pre 4 god kada je DS bio na vlasti! A sto se tice Aleksandra Vucica sve pohvale za njega! Djilas moze da uci od Aleksandra Vucica kako se vodi politika!

Martina

pre 10 godina

Đilas onako samouvereno i crnogorski,prvi u svakom slučaju.Jedva čekam da ga 16. uveče vidim pokislog i razočaranog.Đilas izgleda nije svestan koliko su građani ogorčeni na njega.

Darko88

pre 10 godina

Vi ni u jednom gradu u Srbiji ne možete preći 20%. Uništavali ste ovu državu punih 12 godina i narodu je shvatio ko ste i šta ste. Čim ste pali sa vlasti stranka je odmah počela da se raspada, zato što su vaši članovi uvek gledali samo lični interes, a ne interes države. E zbog svega toga ćete se vi za cenzus boriti, mada ni to niste zaslužili svojim (ne)radom.

Logicno pitanje

pre 10 godina

ocekuje da dobije i logican odgovor..a na pitanje kako zaista pokrenuti Srbiju jedino sns ima odgovor u vidu plana i tima ljudi za njegovu realizaciju..zato njima i veruje preko 40 odsto gradjana Srbije

Nikola

pre 10 godina

Za DS ne bih mogao nikad vise glasati, verovao sam u njih, ali sad sam toliko razocaran da me je sramota sto sam im ranije pruzao podrsku, mada dobri su manipulatori, pa nisam jedini koga su bili uspeli da obmanu.

УТОПИЈА

pre 10 godina

Нема дилеме ако неко није знао шта је то утопија и то тешка,ево вам је гледајте и читајте ову Ђиласову изјаву.За цензус није сигуран,а прича о 20%...

Nova godina još nije, a kad će, ne zna se...

pre 10 godina

E moj Dragane, već si počeo da praviš alibi za neuspeh na izborima. Prvo si mesecima kukao i tražio izbore. Na kraju ste ih iskukali i izbori su raspisani, a sad već unapred praviš odstupnicu za loš izborni rezultat. Šta ti znači to da možete da budete prvi u vlasti ako izađe Srbija koja ćuti? Ako ne budeš imao dovoljan broj glasova, biće ti krivi građani Srbije koji nisu izašli? Pa čime si ih podstakao da izađu? Čitavu kampanju samo si pričao šta ne valja do sada. Ja nijednu reč nisam čuo o nekoj konkretnoj ideji, o konkretnom rešenju!
Ja sam upravo jedan od tih koji neće izaći na izbore. Od 1996. kada sam prvi put stekao pravo da glasam, do sada sam izašao na SVAKE izbore i nijednom nisam propustio da glasam. Za ovih 18 godina, glasao sam skoro za svakoga. SVI ste izneverili kako moje, tako i nadanja većine naroda. Jednom mogu da da pogrešim i da dam glas nekome. Ako me taj neko izneveri, zašto bih mu dao drugu, treće... stotu šansu? A na političkoj sceni Srbije na žalost više nema onoga za koga mogu da kažem, to je taj, on je rešenje.

Velizar

pre 10 godina

DS će imati preko 20 odsto glasova na izborima, poručio je on i dodao da DS "već sada može da bude prva u vlasti ako na izbore izađe Srbija koja ćuti".
Da baba ima krila, bila bi avion...

Maksim

pre 10 godina

Možda Điki osvojiš i apsolutnu većinu! Sve je moguće! Ali nisam baš siguran da se narodu baš dopalo način na koji si vodio Beograd, i da neko juri da glasa da ga pljačkaju! Ali možda grešim, sve je moguće! Videćemo!

Cvetak

pre 10 godina

Ne verujem da će DS ostvariti 20 odsto na ovim izborima. Demokrate su izgubile poverenje građana, tako da nemaju njihovu podršku. Narodu je dosta vladavine tajkuna i ne žele da se vrate na staro.

kandžaster

pre 10 godina

Vi ste sami umanjili svoju snagu,tako sto ste se 12 godina poigravali s narodom,krivci za to ste vi sami, a sada se zadovoljvate sa 20% glasova

Sarl Bodler

pre 10 godina

Ne znam na cemu Djilas zasniva svoj optimizam za dobar rezultat, stranka mu se raspala zbog njegove I Tadiceve samozivosti oterao je Jeremica, Petrovica a na kraju je bio primoran da spadne na koaliciju sa Zivkolicem i nakon svega toga jos uvek ocekuje 20%?

Marinela

pre 10 godina

Znači postoji plan da živimo bolje? Može bolje i od ovoga? Prosto ne mogu da verujem! A Za koga je taj plan, za nas ili za Djilasa?

Isidor

pre 10 godina

Na veliku žalost Đilasa, nema građanina u Srbiji, koji nije patio zbog nakaradne i otimačkPrivreda je za samo 12 godina uništena, i podeljena tajkunima! Te ne čudi što se oni toliko boje da se suoče sa pravdom!

RAdule

pre 10 godina

Ne volim vas i nikad vam ne bi dao glas zbog svega sto ste radili u predhodnih 12 godina(do 2012) ali bih voleo da stvarno imate malo jacu podrsku od proslih izbora samo da SNS na celu sa Vucicem nema toliko i da se uravnotezi situacija u politici jer su jako bahati i veliki demagozi.

Sale

pre 10 godina

Bilo bi lepo da osvojite bar 20% i borite se dostojanstveno protiv nadiruceg primitivizma.

Drago mi je da ste se oslobodili Tadica i ostalih parazita u stranci, a vreme ce pokazati da li cete i Vi krenuti njegovim stopama i pridruziti se primitivcima, ili cete ostati civilizovan covek okruzen istim takvim ljudima.

sasa jokic

pre 10 godina

Vrlo hrabra izjava, obzirom da su izbori za nedelju dana. Cinjenica je da SNS nema ni blizu koliko najavljuju, odatle ovolike medijske najave raznih projekata, i ostrija retorika Vucica, koji je inace rekao da nece negativno pricati o protivnicima, a evo danas je pogazio obecanje.

veterinarBG

pre 10 godina

Ja se stvarno ne secam da je iko potrosio ovolike pare na "skromnu" kampanju kao SNS. Svaki bilbord,svaka TV,reklame na radiju,minuti na televiziji,razapeti na svakom cosku,svakoj banderi,ekipe "uterivaca" glasova,to prilicno kosta! A onamo kukaju kako se mora stedeti! Ali,dobro,sisajte ovce dok ih toliko ima...

RUSKIN HUNT

pre 10 godina

Nada poslednja umire g.Djilas.Veliki uspeh DS-a ce biti u koliko budu imali cenzus,a na tome treba za se zahvale g.Djilasu i onima koji su mu pruzili podrsku i srozali rejting demokratske stranke.

SNS je zlo

pre 10 godina

Ljudi, hteli ste da probate, iako ste znali da je ringla vrela, vi ste stavili šaku i strašno se opekli..Znali ste da su Vučić i SNS prevaranti, neznalice, da rade za tajkune, da su sabirni centar za ološ...ali vi ste hteli da probate, pa eto videli ste do čega su nas prevaranto doveli, pogledajte u novčanik i glasajte...

Dragoljub

pre 10 godina

Gospodine Đilas, pa vi i vaša stranka najbolje znate kako se godinama unazad finansira politička kampanja i verovatno tako govorite iz ličnog iskustva. Mi do sada nismo čuli nikakav plan od vas kako da živimo bolje, već ste nebrojano puta pomenuli "Vučić ovo, Vučić ono"... Ako je on vaš plan, sprovedite ga i pustite ga da radi svoj posao!

Branko

pre 10 godina

Ne osvajaju se glasovi birača samo željom, mora postojati nešto u šta ćete ubediti građane da ćete ostvariti. Za sad se to kod DS ne vidi, nekako je sve bleda slika nekakvih želja, mislim da je Đilasov optimizam nerealan.

SNS tajkunska partija

pre 10 godina

Pa kako odakle Vučiću pare, svi tajkuni ga finansiraju...
Sa kime god sam razgovarao svi se žale, kažu da nikada nije bila ovakva situacija, neviđena besparica, sve je poskupelo, porezi povećani, sve cene su otišle gode, a plata bedna...Moramo da zaustavimo propadanje i Vučića prevaranta.

goranche

pre 10 godina

ajde da si rekao 10% pa i dase razmisli ovaj narod...a ti hoces 20%! da ti ne bude mnogo?! ako je narod pametan tebi ne treba da se pruzi podrska ni od 5% glasova

mila jovovic

pre 10 godina

vi ste svoju situaciju od druge najjace stranke u zemlji doveli do granice od 5%. necete preci cenzus, ne znam samo cemu se nadate?!

Casper

pre 10 godina

Volela bih da dobijem pravo objašnjenje zašto je :" Ključno pitanje ovih izbora kako pokrenuti Srbiju, da u njoj ljudi rade i žive od svog rada" kada to prošlih deset godina nije bilo uopšte važno. Najveći problem je bio što nam se nisu pružale šanse i što nam se nijedna vrata nisu otvarala ni 2% odsto. Navikli smo da razočarani ĆUTIMO pa je sada bezobrazluk zvati nas da glasamo.

danilo

pre 10 godina

Iskazano nepoverenje u mene kao obicnog prosecnog gradjanina ove drzeva od strane drzavnih organa koje se ogleda u upotrebi obelezavajuceg spreja prilikom glasanja za mene je dovoljan razlog da ne izlazim na izbore od kada su isti poceli da koriste.Nijedno objasnjenje ni opravdanje ne prihvatam niti zelim da saslusam (ne postoji).Ovaj krajne nemoralan cin nije prskanje po prstu vec po ocima i moralu koji se ovim cinom degradira.Ovaj nacin obelezavanja gradjanja je cist primitivizam koji u principu ne zasluzuje nikakav komentar.Nekad su se u selu na slican nacin ovce obelezavale (kome ne smeta nek ga obelezavaju).

Sanko Senje

pre 10 godina

Za ovih godinu i po smo, zahvaljujući hrabrosti i beskompromisnosti Vučića, uspeli da otrgnemo državu iz ruku tajkuna, ali postoji opasnost da se posle izbora opet ujedine sve stranke koje su pod kontrolom bogatih pojedinaca i formiraju koaliciju po meri tajkuna, čime bi Srbija opet pala pod kontrolu kontroverznih biznismena.

Demokrata

pre 10 godina

Nadam se da ce DS osvojiti i vise od 20 procenata zato sto su oni jedina opcija i protivteza jednomlju i diktaturi Aleksandra Vucica. Covek misli da moze da nam ispere mozak svojim 24-oro casovnim pojavljivanjem u medijima. Kontrola medija i nametanje jedne opcije nece proci kod naroda. Seca se nas narod i Vucica i Tomislava Nikolica ko su bili i kakvi su bili.

vlada

pre 10 godina

Ukoliko nekim čudom desi da imate 20% glasova, onda narod u Srbiji treba da se dobro zapita kojim mi to putom idemo. Iskreno se nadam da nećete imati preko 5%.

surovi

pre 10 godina

Menja se raspoloženje u narodu i podrška DS iz dana u dan raste, nije se džabe Vučić uplašio i započeo opšti napad na demokrate. Do 20% stižete bez problema jer je narod shvatio da od praznih priča i obećanja vajde nema. Želim vam pobedu u Beogradu i preko 20% na republičkom nivou...

Budućnost

pre 10 godina

Ne mogu da verujem kako se sve brzo zaboravlja. DS nije izgubila na prošlim izborima bez razloga. Lagali su i lagali, punili sebi džepove a mi smo živeli sve lošije (meni je tri puta smanjivana plata, sa fakultetom nisam mogla da imam veću platu od mnogih srednjoškolaca koji su imali žute članske knjižice). Toliko su se osilili da više nisu ni prikrivali da im je bitna samo njihova sopstvena korist. Neka hvala, ja ne bih ponovo da ih vidim na čelu države. Oni su i napunili javna preduzeća svojim "kadrovima", sa kojima sada niko ne zna šta će. Zbog njih sada grcamo i grcaćemo još neko vreme. Nije to fraza. Jasno je svakome ko hoće samo malo da uključi mozak i vrati se par godina unazad.

Djole

pre 10 godina

Ja samo ne znamnodakle ce da skupi tih 20 posto i ko ce to normalan za njega da glasa. Pre bih glasao za Vuka Draskovica nego za njega.

Mario

pre 10 godina

Ne znam na osnovu cega se ovaj nada takvom rezultatu. Da li misli da su svi doziveli kolektivnu amneziju pa da su sve zaboravili. Covek je bas zalutao u politiku, ali mora, sta ce, ostao bi bez icega da je drugacije...

dejan

pre 10 godina

20% na izborima je vrlo optimistična izjava Đilasa kada se uzme u obzir (ne)uspeh na Voždovcu. Mislim da je realnija prognoza da 20% uzmu DS i NDS zajedno, s'tim da mislim da će Tadić da uzme veći deo kolača.

Uroš

pre 10 godina

Nije dovoljna samo želja, šansu je imao, Đilasu je narod ukazao poverenje pre pet -šest godina. Nije tu šansu iskoristio i moraće da pusti druge da pokažu šta mogu. A mogu, jasno je to i samom Đilasu. Iz dana u dan povećava procente, kao da su građani glupi i ne vide da su to samo maštanja.

ciciban

pre 10 godina

Ukoliko SNS ne odnese ubedljivu pobedu na izborima postoji opasnost da se SPS, URS, LDP, DS1 i DS2 medjusobno ujedine i stvore koaliciju koja će opet da igra kako Mišković svira, kako je bio slučaj u Srbiji do dolaska Vučića na vlast.

tirion lanister

pre 10 godina

@(Demokrata, 10. mart 2014 10:54)
tvoje je da se nadaš. nada umire poslednja. realno oko 10 odsto. Koristiš krupne reči jednoumlje i diktatura. Daleko je Evropa i Srbija od tih pojmova. Kontrola medija kao što vidiš ne postoji. I ti i ja pišemo komentare koji se objavljuju. Što se tiče ispiranja mozgova reći ću samo da kome političari ispiraju mozak ne brini tim istim je davno ispran mozak.

usta moja hvalite me

pre 10 godina

Narod je ogorcen, nema sanse da glasaju za Djilasa...
(mišić, 10. mart 2014 14:34)
Ne veruj anketama! STOP! Ne veruje anketama. STOP!

Srbin 100%

pre 10 godina

Bas me interesuje da li je Djilas mislio na 20% od osvojenih glasova 2012-te godine jer realno i kada uzmemo sve u obzir to bi predstavljao veliki uspeh DS-a koji bi mozda cak i uspeo da predje cenzus

imam više staža od Vučića i Đilasa zajedno

pre 10 godina

Koliko malo ima negativnih komentara i pluseva na ovo, kao da je neko malo umešao prstiće?

rouz

pre 10 godina

"...ključno pitanje ovih izbora kako pokrenuti Srbiju...",- rekla bih da je ovo priznanje na grehe. Priznanje da je neko uništio Srbiju, i sad treba naći način kako je izlečiti.

Glasinac

pre 10 godina

Ako mislite da ćete osvojiti ovoliki procenat glasova , samo zato što prozivate Vučića , bez ikakvog programa , vi ste u velikoj zabludi. Nisu građani zaboravili ko je ih doveo da žive kao pslednji bednici , ko im je zadužio državu sa nepovoljnim kreditima , i da će te kredite morati da vraćaju njihovi praunuci. Kada se svega toga prisetimo onda je šansa DS da pređe cenzus veoma mala , skoro nikakva.

arčibald

pre 10 godina

Nevolim kad komšija bolje zna koliko novaca imam u đžepu. Nije u redu Đilase da pričaš koliko Vučić troši u kampanji jer to nemožeš da znaš

Noca

pre 10 godina

20% mose Djilas samo da sanja,njegovim ponasanje mnogo posdseca a i ide radikalskim putem pa nece biti nista cudno da prodje kao oni.

Sveznalica

pre 10 godina

Ni on sam ne veruje u to sto prica... Kaze da ima plan za oporavak, a zaboravlja da nam je oporavak potreban bas zbog njega i njemu slicnih!

Daki

pre 10 godina

Djlas je do pre par meseci bio u vlasti kao gradonacelnik Beograda, zasto nesto od tih silnih planova o kojima sada prica u predizbornoj kampanji nije tada realizovao?

Bojan

pre 10 godina

Meni je drago sto je Djilas sacuvao smisao za humor i uvek me beskrajno zabavi svojim nerealnim ali krajnje simpaticnim izjavama. Poenta je u tome sto ce se demokrate boriti za cenzus i svojim delovanjem u godinama u kojima su bili na vlasti zasluzili su da ostanu ispod za njih magicne cifre od 5%.

armija

pre 10 godina

Ovaj previse gledao Sojica i Belu ladju, izgleda da je posetio Rosku, pa mu ona gledala koliko ce da ostvari... Jos jedno u nizu obecanja koje nece da ostvari.

Boban Nikolic

pre 10 godina

Zao mi je sto izbornoj kampanji dolazi kraj.U vreme njenog trajanja slusali smo divna obecanja I vizije.Kad god smo zatvorli oci I prepustili se datim obecanjima utonuli smo u lep san.U njemu smo ziveli u novim gradovima na vodi,kanalima putovali na Grcko more I taj odlazak na odmor je zapravo pocinjao samim ukrcavanjem na lepe nove brodove ,novim polovnim avionima Air Srbija se nismo vozili jer je njima u Beograd na Vodi svakodnevno dolazio ceo svet da kupi za sebe sto pre ,dok se ne rasproda ,parce tog raja,investitori su,takodje, tim istim novim polovnim avionima sletali u Beograd na Vodi utrkujuci se ko ce pre da ovde nastavi svoj biznis,svi kriminalci,dileri droge,prevaranti su pohapseni.Sve sto posadimo po poljima koja se navodnavaju ce biti vece,lepse,ukusnije,zdravije nego bilo gde drugde.Reke kamiona-hladnjaca ce izvoziti sve sto stignemo da poberemo sa tih polja.Zivecemo u sigurnoj,prosperitetnoj,bogatoj zemlji.Zamislite Rajna-Majna-Dunav-Egejsko More.Povezacemo recnim putem London sa Bgd naVodi.Izgradicemo mrezu gondola Kraljevo-Kopaonik,Krusevac-Kopaonik,Nis-Stara planina.i na taj nacin povezati recni sa zimskim turizmom pa ce svi gosti Beograda na Vodi iz broda u gondolu pa na skije.U tim skijaskim centrima sluzice se samo domaci prehrambeni proizvodi sa navodnjavanih polja(ono sto ostane od izvoza)
Ukoliko se 16.desi da poverujete u ovaj san,17.ce vas probuditi a Vi ce te reci:
Sta je ovo?Ko je upalio svetlo?Zasto ste me probudili?Zelim da I dalje spavam.

Da Vinciii

pre 10 godina

Vi sa takvim stavovima i takvom vasom politikom nema sanse da predjete ni cenzus a da ne govorimo o tih 20 odsto.To je kao neki vic.

monika

pre 10 godina

Samo oni koji su ovih godina ziveli lose, jer su ziveli od postenog rada, samo oni ce glasati za SNS, a oni koji su ziveli od nepostenog rada glasace za gospodina Djilasa.

Plavusaaasampastaaa

pre 10 godina

Vas problem je sto vi uopste i nemate svoj program kampanje.Vasa kampanja se samo svodila na to da kritikujete rad drugih,da vredjate druge i da iznosite ne istine vezane za druge,a najvise ste vodili prljavu kampanju protiv SNS.

Blagoje

pre 10 godina

Slazem se sa g-dinom Djilasom da ce sve demokratske stranke zajedno osvojiti 20%. Djilas, Tadic, Ceda, Zivkovic, Petrovic, mislim da nisam nikog izostavio ali posto su svi na staroj adresi iako jesam tu je sigurno. Zivi bili pa videli ali mislim da je 20% samo pusta zelja koja nema na osnovu cega da se ostvari.

Mirce

pre 10 godina

Gospodine Đilase cenim da ste dobar ekonomista i vodite snažnu firmu ali loše računate procente i bespotrebno dodajete neke nule na kraju.

Mikica

pre 10 godina

Nema šanse da osvoji ni 5% realno i to samo zato što se njegova kampanja svodi na pljuvanje Vučića i njegovu politiku jer nema ništa lepo na čega bi nas mogao podsetiti iz svoje proslosti. Vučić je gospodin koji ne obećava nemoguće već ono što može da ispuni dok žuti to ne razumeju, oni su se razmetali praznim obećanjima. Jedva čekam 16-ti mart, samo da mu dokažu svi koliko je mizeran.

Mikica

pre 10 godina

Nema šanse da osvoji ni 5% realno i to samo zato što se njegova kampanja svodi na pljuvanje Vučića i njegovu politiku jer nema ništa lepo na čega bi nas mogao podsetiti iz svoje proslosti. Vučić je gospodin koji ne obećava nemoguće već ono što može da ispuni dok žuti to ne razumeju, oni su se razmetali praznim obećanjima. Jedva čekam 16-ti mart, samo da mu dokažu svi koliko je mizeran.