Nedelja, 09.03.2014.

19:10

Đilas: Vlast obećava besmislice

Predsednik DS Dragan Đilas kaže da je Srbiji potrebna demokratska vlast koja ne koristi svaku priliku da napadne opoziciju i ne govori joj da mrzi svoj narod.

Izvor: Beta

Ðilas: Vlast obeæava besmislice IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Verica

pre 10 godina

Opste je poznato da je najveca sansa Srbije u razvoju poljoprivrede i izvozu hrane.Problem je korupcija i zloupotreba od strane onih koji treba da sprovode te programe.

bobo

pre 10 godina

Dokle vise???Nijedno obecanje dato narodu niste ispunili, vec ste uspeli da unistite sve sto je valjalo...Sad pokusavate da ocrnite ljude koji se trude da isprave vase greske i promasaje!Jel vi mislite da je narod toliko glup pa da opet poveruje???

Srbin 100%

pre 10 godina

Cekaj cekaj zar nisu pojedini celnici demokrata javno pozivali na nastavak bombardovanja Srbije 1999 godine po svaku cenu samo da bi srusili Milosevicea,sto je slazem se bio dobar cilj ali pogresan nacin i danas predsednik te iste stranke nekog sme javno da optuzuje da mrzi svoj narod...e Srbijo medju sljivama

ретрорефлексија

pre 10 godina

Као и сваки пут пред изборе он има најбоље идеје,пројекте којим ће држава процветати,а када је имао власт урадио је само супротно,толико је уназадио државу да неће моћи да се опорави за век.

Daninna

pre 10 godina

Gospodine Đilas, meni je vaših besmislica preko glave! Dosta smo se naslušali Vaših i demokratskih praznih obećanja! A, narod sve siromašniji, država sve zaduženija! I ko je tu pričao besmislice???

Pa da, da jeste besmislica

pre 10 godina

Za Djilasa bas ne bi trebalo da bude besmislica jer su uprav on i njegova stranka skupljali glasove na svakim izborima na velelepne idejne projekte. A i Bg na vodi je sam licno podrzavao i za tu ideju se zalagao. Kad je to postalo besmislica, kad se pojavio najveci investitor na svetu u sred Beograda?

b

pre 10 godina

@peki Mislis na ovu vlast koja u svoje redove prima ljude koji bi trebalo da su u zatvoru? PReko stranke izbegavaju i sudjenja. Ajde malo pogledaj zasto je gradonacelnica Smedereva usla u koaliciju sa SNS. Jesu demokrate, DSS, SPS mnogo toga upropastili, ali SNS je oslobodio ljude koje su ovi strpali u zatvor. A SNS nikoga nije jos strpao u zatvor pravosnazno! Da ne pominjemo sramotne presude... Prokleti botovi... Stvarno, mozda je bolje glasati i za Kostunicu, samo ne za Vucica. Secam se milosevicevske euforije... Tad nisam imao pravo glasa, ali mi je mnogo toga bilo jasno. I kako to da vas roditelji nisu naucili da ne budete naivni? Nisu ni mene, ja sam sam... Zasto sami niste naucili... Neka vas drzi Vucic na svojim jaslama sa 300e, kad niste za bolje.

raka77

pre 10 godina

ja licno nisam stekao utisak o bilo kakvim besmislicama, ono sto su pricali malo pre kampanje i sada u kampanji koliko vidim se ostvaruje, tj. nesto se vec ostvarilo nesto krece u realizaciju..kazem realno samo gledam bez bilo kakve stranacke obojenosti.. a da li cu izaci na izbore, da hocu verovatno..

Djenka

pre 10 godina

Koliko treba covek da bude bezobrazan da bi ovako nesto izjavljivao... U poslednjih par meseci, covek je sam sebe unistio, kao i svoju stranku i mislim da je rekorder u brzini kojom je to postigao. Svakim danom sve se vise zatrpava, misli da sve moze parama, na srecu, ne moze da kupi moje misljenje niti da ga promeni...

armija

pre 10 godina

I te "besmislice" kako ih vi nazivate ispunjava, a sta ste vi ispunili? Zasto je stanju u zemlji ovakvo posle 12 godina vase vladavine? Da nije mozda Vucic kriv za to? Imate li odgovore na ta pitanja?

peki

pre 10 godina

Ova vlast tj SNS je vise uradila za godinu ipo dana nego sto ste vi uradili za 12 god vladavine,za vas su samo vezane afere,i sada pricate bajke,kritikujete i napadate politicke protivnike.

Vujica Parezanović

pre 10 godina

"On je rekao i da Demokratska stranka može da bude prva u vladi"
ali nominalno, jer bi socijalisti nanovo kolo vodili, a onda nas čekaju neki novi Miškovići i Banane.

Pedja

pre 10 godina

Iza ove vlasti su rezultati,a iza vase su afere.Toliko o tome.
(noname, 09. mart 2014 21:41)
Koji rezultati? Na kom to polju je ostvaren bilo kakav napredak od 2012 do danas? Sta nije poskupelo? Da nije veca plata?

Jovo s Romanije

pre 10 godina

O kakvoj vi drugačijoj klimi u društvu govorite. Pa vi ste jedino vodili računa kako da se lično obogatite , o građana se setite samo pred izbore. Nije nikakva greška kritikovati vlast , vlast uvek treba kritikovati jer je tako teramo da još bolje radi. Međutim ta kritika treba biti realna. Što se tiče osvajanje vlasti na lažnim obećanjima , pa upravo je DS sa lažnim obećanjima dolazila na vlast. Dovoljno je pomenuti da su obećali da će pola miliona novih radnih mesta otvoriti , a oni su skoro toliko zatvorili.

neko iz naroda

pre 10 godina

Da napadne opoziciju? Pa vi ste ti koji stalno napadate, a posle kad vam se odgovori onda ste ugrozeni. Samo da znate, narod ima pamet, pa uzima to u obzir.

Rukometasica

pre 10 godina

Ja se iskreno kajem sto sam na proslim izborima glasala za SNS, ali ovog puta tu gresku necu ponoviti pa cu svoj glas dati DSu!

nastavnica

pre 10 godina

Sad bi ti da ulazes u poljoprivredu. Ona godinama vec propada, ali ti si to tek sad shvatio. O obrazovanju da ne pricam. Uveli ste zakon da ljudi sa kursevima imaju prednost da rade u skoli naspram nas profesora koji sedimo na birou!

goca

pre 10 godina

Ova vlast ne obećava ni brda ni doline ma kako o tome govorio Đilas. čk je vlast najavila krupne bolne promene. Ali narod danas tome veruje jer je shvatio da od lažnih obećanja nema baš mnogo koristi.

Ivan

pre 10 godina

Za razliku od demokratske stranke koja je obecavala i obecavala i obecavala i obecavala i dalje obecava a nista nije uradila za vise od deset godina...

Duran Duran

pre 10 godina

Delanje demokrata opovrgava sve ove Djilasove izjave. Nisu pokazali ni pristojnost ni rezultate, oni su ti koji najvise pricaju besmislice. Neophodnost korenitih reformi posledica je njihove katastrofalne vladavine.

popovic

pre 10 godina

Vladati posle njih znači najpre popravljati uništeno. Postaviti temelje za zdraviju Srbiju nije nimalo lako posle decenije loše politike koja nas je unazadila...Za pocetak, neka vrate oteto!

kako drugacije

pre 10 godina

Za mene je Djilas, sto bi rekli naprednjaci, za samo par godina svojim predanim radom uradio vise, nego sto je Vucic za 20 godina bavljenja politikom...
U zivotu se vodim logikom i svojim ocima, s'toga podrska Djilasu, jedini koji moze da pobedi naprednjake u Beogradu i necu da "prosipam" glas na nekog ko nema velike sanse...

Rajko

pre 10 godina

Stanje u privredi se ne može popraviti preko noći i za kratak vremenski rok.Uostalom, bili ste 12 godina na vlasti i ništa niste konkretno uradili.Građani su osetili na svojim džepovima rezultate vaše politike.

Milan1989

pre 10 godina

(jaran, 9. mart 2014 19:32)
Stranka koja ce imati oko 45 % glasova vidi konkurenta u stranci koja ce osvojiti oko 7 % glasova. Bas ima logike.

Како за кога

pre 10 godina

Па за неког је и твој најскупљи мост на свету био бесмислица, за неке је метро у Србији и даље бесмислица!

Ognjen Protić

pre 10 godina

Tako je Dragane,svaka čast,neka srbija vidi ko je bolji za nju,ova vlada koja samo obećava ili oni koji rade,živimo nikad lošije,zahvaljujući nesposobnoj vlasti.

kao sav normalan svet

pre 10 godina

sada je vec jasno da narucena istrazivanja nisu u skladu sa realnoscu, a jos manje sa zeljama bivseg ministra za informisanje. Zbog toga njegova kampanja postaje sve nervoznija, a Djilasa napada zbog toga sto jedino DS govori o "rezultatima" crveno-crne vlade. Sve ostale stranke nadaju se da ce im Nikolucev mali dati parcence vlasti, pa cute. Kao u Slobino vreme, bira se izmedju dobra i zla, a svi ostali su tu da cine privid demokratije i u sustini sluze diktatoru.

катанаунитед

pre 10 godina

Neverovatno koliko ovaj čovek daje sebi za pravo da komentariše i svakodnevno napada. Majstore, imao si svojih 5 minuta, protraćio si milione, ostavio nam kredite i sad još hoćeš da teraš pravdu. Neka te je sram...

UPORAN

pre 10 godina

Nije besmislica ako ti neko obeća da će državu urediti i da će kriminalce i one koji su sada od istih postali tzv.tajkuni.Kad se ta kuga skine narodu sa vrata to je onda velika stvar,a to obećava i već uveliko na tome radi Vučić.Zato njemu i idu glasovi,jer ste nam se vi popeli na glavu.

Petar

pre 10 godina

"I dalje se obećava i priča o teškim merama i reformama. Pitam da nam kažete jednu jedinu tešku meru i reformu koju predlažete, a ako je dobra, mi ćemo vas podržati u tome", dodao je on.

Ovo je prilično dobro pitanje, ruku na srce.

Trta

pre 10 godina

E moj Dragane pa zasto nisi na vreme mislio i radio u interesu naroda vec si putio da narod gladuje i da ga ubedjujes kako mu je dobro? Sad kukaj!

uzalud..

pre 10 godina

Ne nije bas tako!Na vase besmislice,ne smemo ni da mislimo..Kad mislimo,obavezno se naljutimo!Toliko ih je bilo,da smo nazalost kasno shvatili,da je sa vama sve bilo uzalud!

1984

pre 10 godina

Pa, bolje i besmislice, nego prazne dzepove kao sto ste vi nama dali dok ste bili na vlasti! Dosta vise vas i vasih "obecanja"! Neka nas sad neko drugi laze, ali samo da to ne budete vise vi!!!

milenica-m

pre 10 godina

"Umesto 600 miliona evra, koliko ova vlast planira za otpuštanje ljudi, bolje je da u 30 gradova po 20 miliona uložimo u poljoprivredu", rekao je Đilas i dodao da Srbija može da bude konkurentna ako izvozi hranu." - pa sto otpustiste onolike ljude i dozvoliste uvoz svega i svacega???

social anxiety

pre 10 godina

Svaka čast Điki, prošli put sam te birao na gradu a SNS u parlamentu(najviše zbog Tadića, Dinkića, Dačića i Cvetkovića). Ovaj put sve za DS.

Iskreno sam se nadao da su se Naprednjaci upristojili, pogrešio sam.

veverica

pre 10 godina

Vas neko napada,pa cela kampanja vam se svodi na kritikovanju Vucica i sns-a,a sad ko je vama kriv sto ste u proslosti radili svasta pa vam je sve to izaslo na videlo.

Natasa

pre 10 godina

Nema ko da sprovodi reforme, u vlasti sede sega mega eksperti, prodavačice, sponzoruše čije golišave slike svako može da vidi na FB, pevaljke, roštiljdžije, poslastičari, estradni menadžeri i slični.

nastavnica

pre 10 godina

Sad bi ti da ulazes u poljoprivredu. Ona godinama vec propada, ali ti si to tek sad shvatio. O obrazovanju da ne pricam. Uveli ste zakon da ljudi sa kursevima imaju prednost da rade u skoli naspram nas profesora koji sedimo na birou!

Ivan

pre 10 godina

Za razliku od demokratske stranke koja je obecavala i obecavala i obecavala i obecavala i dalje obecava a nista nije uradila za vise od deset godina...

катанаунитед

pre 10 godina

Neverovatno koliko ovaj čovek daje sebi za pravo da komentariše i svakodnevno napada. Majstore, imao si svojih 5 minuta, protraćio si milione, ostavio nam kredite i sad još hoćeš da teraš pravdu. Neka te je sram...

Duran Duran

pre 10 godina

Delanje demokrata opovrgava sve ove Djilasove izjave. Nisu pokazali ni pristojnost ni rezultate, oni su ti koji najvise pricaju besmislice. Neophodnost korenitih reformi posledica je njihove katastrofalne vladavine.

goca

pre 10 godina

Ova vlast ne obećava ni brda ni doline ma kako o tome govorio Đilas. čk je vlast najavila krupne bolne promene. Ali narod danas tome veruje jer je shvatio da od lažnih obećanja nema baš mnogo koristi.

Trta

pre 10 godina

E moj Dragane pa zasto nisi na vreme mislio i radio u interesu naroda vec si putio da narod gladuje i da ga ubedjujes kako mu je dobro? Sad kukaj!

milenica-m

pre 10 godina

"Umesto 600 miliona evra, koliko ova vlast planira za otpuštanje ljudi, bolje je da u 30 gradova po 20 miliona uložimo u poljoprivredu", rekao je Đilas i dodao da Srbija može da bude konkurentna ako izvozi hranu." - pa sto otpustiste onolike ljude i dozvoliste uvoz svega i svacega???

popovic

pre 10 godina

Vladati posle njih znači najpre popravljati uništeno. Postaviti temelje za zdraviju Srbiju nije nimalo lako posle decenije loše politike koja nas je unazadila...Za pocetak, neka vrate oteto!

UPORAN

pre 10 godina

Nije besmislica ako ti neko obeća da će državu urediti i da će kriminalce i one koji su sada od istih postali tzv.tajkuni.Kad se ta kuga skine narodu sa vrata to je onda velika stvar,a to obećava i već uveliko na tome radi Vučić.Zato njemu i idu glasovi,jer ste nam se vi popeli na glavu.

Natasa

pre 10 godina

Nema ko da sprovodi reforme, u vlasti sede sega mega eksperti, prodavačice, sponzoruše čije golišave slike svako može da vidi na FB, pevaljke, roštiljdžije, poslastičari, estradni menadžeri i slični.

uzalud..

pre 10 godina

Ne nije bas tako!Na vase besmislice,ne smemo ni da mislimo..Kad mislimo,obavezno se naljutimo!Toliko ih je bilo,da smo nazalost kasno shvatili,da je sa vama sve bilo uzalud!

social anxiety

pre 10 godina

Svaka čast Điki, prošli put sam te birao na gradu a SNS u parlamentu(najviše zbog Tadića, Dinkića, Dačića i Cvetkovića). Ovaj put sve za DS.

Iskreno sam se nadao da su se Naprednjaci upristojili, pogrešio sam.

Milan1989

pre 10 godina

(jaran, 9. mart 2014 19:32)
Stranka koja ce imati oko 45 % glasova vidi konkurenta u stranci koja ce osvojiti oko 7 % glasova. Bas ima logike.

Rajko

pre 10 godina

Stanje u privredi se ne može popraviti preko noći i za kratak vremenski rok.Uostalom, bili ste 12 godina na vlasti i ništa niste konkretno uradili.Građani su osetili na svojim džepovima rezultate vaše politike.

Petar

pre 10 godina

"I dalje se obećava i priča o teškim merama i reformama. Pitam da nam kažete jednu jedinu tešku meru i reformu koju predlažete, a ako je dobra, mi ćemo vas podržati u tome", dodao je on.

Ovo je prilično dobro pitanje, ruku na srce.

Ognjen Protić

pre 10 godina

Tako je Dragane,svaka čast,neka srbija vidi ko je bolji za nju,ova vlada koja samo obećava ili oni koji rade,živimo nikad lošije,zahvaljujući nesposobnoj vlasti.

kao sav normalan svet

pre 10 godina

sada je vec jasno da narucena istrazivanja nisu u skladu sa realnoscu, a jos manje sa zeljama bivseg ministra za informisanje. Zbog toga njegova kampanja postaje sve nervoznija, a Djilasa napada zbog toga sto jedino DS govori o "rezultatima" crveno-crne vlade. Sve ostale stranke nadaju se da ce im Nikolucev mali dati parcence vlasti, pa cute. Kao u Slobino vreme, bira se izmedju dobra i zla, a svi ostali su tu da cine privid demokratije i u sustini sluze diktatoru.

kako drugacije

pre 10 godina

Za mene je Djilas, sto bi rekli naprednjaci, za samo par godina svojim predanim radom uradio vise, nego sto je Vucic za 20 godina bavljenja politikom...
U zivotu se vodim logikom i svojim ocima, s'toga podrska Djilasu, jedini koji moze da pobedi naprednjake u Beogradu i necu da "prosipam" glas na nekog ko nema velike sanse...

Rukometasica

pre 10 godina

Ja se iskreno kajem sto sam na proslim izborima glasala za SNS, ali ovog puta tu gresku necu ponoviti pa cu svoj glas dati DSu!

veverica

pre 10 godina

Vas neko napada,pa cela kampanja vam se svodi na kritikovanju Vucica i sns-a,a sad ko je vama kriv sto ste u proslosti radili svasta pa vam je sve to izaslo na videlo.

Како за кога

pre 10 godina

Па за неког је и твој најскупљи мост на свету био бесмислица, за неке је метро у Србији и даље бесмислица!

1984

pre 10 godina

Pa, bolje i besmislice, nego prazne dzepove kao sto ste vi nama dali dok ste bili na vlasti! Dosta vise vas i vasih "obecanja"! Neka nas sad neko drugi laze, ali samo da to ne budete vise vi!!!

neko iz naroda

pre 10 godina

Da napadne opoziciju? Pa vi ste ti koji stalno napadate, a posle kad vam se odgovori onda ste ugrozeni. Samo da znate, narod ima pamet, pa uzima to u obzir.

b

pre 10 godina

@peki Mislis na ovu vlast koja u svoje redove prima ljude koji bi trebalo da su u zatvoru? PReko stranke izbegavaju i sudjenja. Ajde malo pogledaj zasto je gradonacelnica Smedereva usla u koaliciju sa SNS. Jesu demokrate, DSS, SPS mnogo toga upropastili, ali SNS je oslobodio ljude koje su ovi strpali u zatvor. A SNS nikoga nije jos strpao u zatvor pravosnazno! Da ne pominjemo sramotne presude... Prokleti botovi... Stvarno, mozda je bolje glasati i za Kostunicu, samo ne za Vucica. Secam se milosevicevske euforije... Tad nisam imao pravo glasa, ali mi je mnogo toga bilo jasno. I kako to da vas roditelji nisu naucili da ne budete naivni? Nisu ni mene, ja sam sam... Zasto sami niste naucili... Neka vas drzi Vucic na svojim jaslama sa 300e, kad niste za bolje.

Pedja

pre 10 godina

Iza ove vlasti su rezultati,a iza vase su afere.Toliko o tome.
(noname, 09. mart 2014 21:41)
Koji rezultati? Na kom to polju je ostvaren bilo kakav napredak od 2012 do danas? Sta nije poskupelo? Da nije veca plata?

Jovo s Romanije

pre 10 godina

O kakvoj vi drugačijoj klimi u društvu govorite. Pa vi ste jedino vodili računa kako da se lično obogatite , o građana se setite samo pred izbore. Nije nikakva greška kritikovati vlast , vlast uvek treba kritikovati jer je tako teramo da još bolje radi. Međutim ta kritika treba biti realna. Što se tiče osvajanje vlasti na lažnim obećanjima , pa upravo je DS sa lažnim obećanjima dolazila na vlast. Dovoljno je pomenuti da su obećali da će pola miliona novih radnih mesta otvoriti , a oni su skoro toliko zatvorili.

peki

pre 10 godina

Ova vlast tj SNS je vise uradila za godinu ipo dana nego sto ste vi uradili za 12 god vladavine,za vas su samo vezane afere,i sada pricate bajke,kritikujete i napadate politicke protivnike.

Vujica Parezanović

pre 10 godina

"On je rekao i da Demokratska stranka može da bude prva u vladi"
ali nominalno, jer bi socijalisti nanovo kolo vodili, a onda nas čekaju neki novi Miškovići i Banane.

Djenka

pre 10 godina

Koliko treba covek da bude bezobrazan da bi ovako nesto izjavljivao... U poslednjih par meseci, covek je sam sebe unistio, kao i svoju stranku i mislim da je rekorder u brzini kojom je to postigao. Svakim danom sve se vise zatrpava, misli da sve moze parama, na srecu, ne moze da kupi moje misljenje niti da ga promeni...

raka77

pre 10 godina

ja licno nisam stekao utisak o bilo kakvim besmislicama, ono sto su pricali malo pre kampanje i sada u kampanji koliko vidim se ostvaruje, tj. nesto se vec ostvarilo nesto krece u realizaciju..kazem realno samo gledam bez bilo kakve stranacke obojenosti.. a da li cu izaci na izbore, da hocu verovatno..

armija

pre 10 godina

I te "besmislice" kako ih vi nazivate ispunjava, a sta ste vi ispunili? Zasto je stanju u zemlji ovakvo posle 12 godina vase vladavine? Da nije mozda Vucic kriv za to? Imate li odgovore na ta pitanja?

Daninna

pre 10 godina

Gospodine Đilas, meni je vaših besmislica preko glave! Dosta smo se naslušali Vaših i demokratskih praznih obećanja! A, narod sve siromašniji, država sve zaduženija! I ko je tu pričao besmislice???

Srbin 100%

pre 10 godina

Cekaj cekaj zar nisu pojedini celnici demokrata javno pozivali na nastavak bombardovanja Srbije 1999 godine po svaku cenu samo da bi srusili Milosevicea,sto je slazem se bio dobar cilj ali pogresan nacin i danas predsednik te iste stranke nekog sme javno da optuzuje da mrzi svoj narod...e Srbijo medju sljivama

Verica

pre 10 godina

Opste je poznato da je najveca sansa Srbije u razvoju poljoprivrede i izvozu hrane.Problem je korupcija i zloupotreba od strane onih koji treba da sprovode te programe.

Pa da, da jeste besmislica

pre 10 godina

Za Djilasa bas ne bi trebalo da bude besmislica jer su uprav on i njegova stranka skupljali glasove na svakim izborima na velelepne idejne projekte. A i Bg na vodi je sam licno podrzavao i za tu ideju se zalagao. Kad je to postalo besmislica, kad se pojavio najveci investitor na svetu u sred Beograda?

ретрорефлексија

pre 10 godina

Као и сваки пут пред изборе он има најбоље идеје,пројекте којим ће држава процветати,а када је имао власт урадио је само супротно,толико је уназадио државу да неће моћи да се опорави за век.

bobo

pre 10 godina

Dokle vise???Nijedno obecanje dato narodu niste ispunili, vec ste uspeli da unistite sve sto je valjalo...Sad pokusavate da ocrnite ljude koji se trude da isprave vase greske i promasaje!Jel vi mislite da je narod toliko glup pa da opet poveruje???

Natasa

pre 10 godina

Nema ko da sprovodi reforme, u vlasti sede sega mega eksperti, prodavačice, sponzoruše čije golišave slike svako može da vidi na FB, pevaljke, roštiljdžije, poslastičari, estradni menadžeri i slični.

kao sav normalan svet

pre 10 godina

sada je vec jasno da narucena istrazivanja nisu u skladu sa realnoscu, a jos manje sa zeljama bivseg ministra za informisanje. Zbog toga njegova kampanja postaje sve nervoznija, a Djilasa napada zbog toga sto jedino DS govori o "rezultatima" crveno-crne vlade. Sve ostale stranke nadaju se da ce im Nikolucev mali dati parcence vlasti, pa cute. Kao u Slobino vreme, bira se izmedju dobra i zla, a svi ostali su tu da cine privid demokratije i u sustini sluze diktatoru.

1984

pre 10 godina

Pa, bolje i besmislice, nego prazne dzepove kao sto ste vi nama dali dok ste bili na vlasti! Dosta vise vas i vasih "obecanja"! Neka nas sad neko drugi laze, ali samo da to ne budete vise vi!!!

kako drugacije

pre 10 godina

Za mene je Djilas, sto bi rekli naprednjaci, za samo par godina svojim predanim radom uradio vise, nego sto je Vucic za 20 godina bavljenja politikom...
U zivotu se vodim logikom i svojim ocima, s'toga podrska Djilasu, jedini koji moze da pobedi naprednjake u Beogradu i necu da "prosipam" glas na nekog ko nema velike sanse...

Ognjen Protić

pre 10 godina

Tako je Dragane,svaka čast,neka srbija vidi ko je bolji za nju,ova vlada koja samo obećava ili oni koji rade,živimo nikad lošije,zahvaljujući nesposobnoj vlasti.

social anxiety

pre 10 godina

Svaka čast Điki, prošli put sam te birao na gradu a SNS u parlamentu(najviše zbog Tadića, Dinkića, Dačića i Cvetkovića). Ovaj put sve za DS.

Iskreno sam se nadao da su se Naprednjaci upristojili, pogrešio sam.

Petar

pre 10 godina

"I dalje se obećava i priča o teškim merama i reformama. Pitam da nam kažete jednu jedinu tešku meru i reformu koju predlažete, a ako je dobra, mi ćemo vas podržati u tome", dodao je on.

Ovo je prilično dobro pitanje, ruku na srce.

Како за кога

pre 10 godina

Па за неког је и твој најскупљи мост на свету био бесмислица, за неке је метро у Србији и даље бесмислица!

катанаунитед

pre 10 godina

Neverovatno koliko ovaj čovek daje sebi za pravo da komentariše i svakodnevno napada. Majstore, imao si svojih 5 minuta, protraćio si milione, ostavio nam kredite i sad još hoćeš da teraš pravdu. Neka te je sram...

Trta

pre 10 godina

E moj Dragane pa zasto nisi na vreme mislio i radio u interesu naroda vec si putio da narod gladuje i da ga ubedjujes kako mu je dobro? Sad kukaj!

UPORAN

pre 10 godina

Nije besmislica ako ti neko obeća da će državu urediti i da će kriminalce i one koji su sada od istih postali tzv.tajkuni.Kad se ta kuga skine narodu sa vrata to je onda velika stvar,a to obećava i već uveliko na tome radi Vučić.Zato njemu i idu glasovi,jer ste nam se vi popeli na glavu.

veverica

pre 10 godina

Vas neko napada,pa cela kampanja vam se svodi na kritikovanju Vucica i sns-a,a sad ko je vama kriv sto ste u proslosti radili svasta pa vam je sve to izaslo na videlo.

uzalud..

pre 10 godina

Ne nije bas tako!Na vase besmislice,ne smemo ni da mislimo..Kad mislimo,obavezno se naljutimo!Toliko ih je bilo,da smo nazalost kasno shvatili,da je sa vama sve bilo uzalud!

milenica-m

pre 10 godina

"Umesto 600 miliona evra, koliko ova vlast planira za otpuštanje ljudi, bolje je da u 30 gradova po 20 miliona uložimo u poljoprivredu", rekao je Đilas i dodao da Srbija može da bude konkurentna ako izvozi hranu." - pa sto otpustiste onolike ljude i dozvoliste uvoz svega i svacega???

Milan1989

pre 10 godina

(jaran, 9. mart 2014 19:32)
Stranka koja ce imati oko 45 % glasova vidi konkurenta u stranci koja ce osvojiti oko 7 % glasova. Bas ima logike.

Ivan

pre 10 godina

Za razliku od demokratske stranke koja je obecavala i obecavala i obecavala i obecavala i dalje obecava a nista nije uradila za vise od deset godina...

Duran Duran

pre 10 godina

Delanje demokrata opovrgava sve ove Djilasove izjave. Nisu pokazali ni pristojnost ni rezultate, oni su ti koji najvise pricaju besmislice. Neophodnost korenitih reformi posledica je njihove katastrofalne vladavine.

goca

pre 10 godina

Ova vlast ne obećava ni brda ni doline ma kako o tome govorio Đilas. čk je vlast najavila krupne bolne promene. Ali narod danas tome veruje jer je shvatio da od lažnih obećanja nema baš mnogo koristi.

popovic

pre 10 godina

Vladati posle njih znači najpre popravljati uništeno. Postaviti temelje za zdraviju Srbiju nije nimalo lako posle decenije loše politike koja nas je unazadila...Za pocetak, neka vrate oteto!

Rajko

pre 10 godina

Stanje u privredi se ne može popraviti preko noći i za kratak vremenski rok.Uostalom, bili ste 12 godina na vlasti i ništa niste konkretno uradili.Građani su osetili na svojim džepovima rezultate vaše politike.

nastavnica

pre 10 godina

Sad bi ti da ulazes u poljoprivredu. Ona godinama vec propada, ali ti si to tek sad shvatio. O obrazovanju da ne pricam. Uveli ste zakon da ljudi sa kursevima imaju prednost da rade u skoli naspram nas profesora koji sedimo na birou!

neko iz naroda

pre 10 godina

Da napadne opoziciju? Pa vi ste ti koji stalno napadate, a posle kad vam se odgovori onda ste ugrozeni. Samo da znate, narod ima pamet, pa uzima to u obzir.

Rukometasica

pre 10 godina

Ja se iskreno kajem sto sam na proslim izborima glasala za SNS, ali ovog puta tu gresku necu ponoviti pa cu svoj glas dati DSu!

raka77

pre 10 godina

ja licno nisam stekao utisak o bilo kakvim besmislicama, ono sto su pricali malo pre kampanje i sada u kampanji koliko vidim se ostvaruje, tj. nesto se vec ostvarilo nesto krece u realizaciju..kazem realno samo gledam bez bilo kakve stranacke obojenosti.. a da li cu izaci na izbore, da hocu verovatno..

peki

pre 10 godina

Ova vlast tj SNS je vise uradila za godinu ipo dana nego sto ste vi uradili za 12 god vladavine,za vas su samo vezane afere,i sada pricate bajke,kritikujete i napadate politicke protivnike.

armija

pre 10 godina

I te "besmislice" kako ih vi nazivate ispunjava, a sta ste vi ispunili? Zasto je stanju u zemlji ovakvo posle 12 godina vase vladavine? Da nije mozda Vucic kriv za to? Imate li odgovore na ta pitanja?

Daninna

pre 10 godina

Gospodine Đilas, meni je vaših besmislica preko glave! Dosta smo se naslušali Vaših i demokratskih praznih obećanja! A, narod sve siromašniji, država sve zaduženija! I ko je tu pričao besmislice???

Jovo s Romanije

pre 10 godina

O kakvoj vi drugačijoj klimi u društvu govorite. Pa vi ste jedino vodili računa kako da se lično obogatite , o građana se setite samo pred izbore. Nije nikakva greška kritikovati vlast , vlast uvek treba kritikovati jer je tako teramo da još bolje radi. Međutim ta kritika treba biti realna. Što se tiče osvajanje vlasti na lažnim obećanjima , pa upravo je DS sa lažnim obećanjima dolazila na vlast. Dovoljno je pomenuti da su obećali da će pola miliona novih radnih mesta otvoriti , a oni su skoro toliko zatvorili.

Vujica Parezanović

pre 10 godina

"On je rekao i da Demokratska stranka može da bude prva u vladi"
ali nominalno, jer bi socijalisti nanovo kolo vodili, a onda nas čekaju neki novi Miškovići i Banane.

Djenka

pre 10 godina

Koliko treba covek da bude bezobrazan da bi ovako nesto izjavljivao... U poslednjih par meseci, covek je sam sebe unistio, kao i svoju stranku i mislim da je rekorder u brzini kojom je to postigao. Svakim danom sve se vise zatrpava, misli da sve moze parama, na srecu, ne moze da kupi moje misljenje niti da ga promeni...

b

pre 10 godina

@peki Mislis na ovu vlast koja u svoje redove prima ljude koji bi trebalo da su u zatvoru? PReko stranke izbegavaju i sudjenja. Ajde malo pogledaj zasto je gradonacelnica Smedereva usla u koaliciju sa SNS. Jesu demokrate, DSS, SPS mnogo toga upropastili, ali SNS je oslobodio ljude koje su ovi strpali u zatvor. A SNS nikoga nije jos strpao u zatvor pravosnazno! Da ne pominjemo sramotne presude... Prokleti botovi... Stvarno, mozda je bolje glasati i za Kostunicu, samo ne za Vucica. Secam se milosevicevske euforije... Tad nisam imao pravo glasa, ali mi je mnogo toga bilo jasno. I kako to da vas roditelji nisu naucili da ne budete naivni? Nisu ni mene, ja sam sam... Zasto sami niste naucili... Neka vas drzi Vucic na svojim jaslama sa 300e, kad niste za bolje.

Pedja

pre 10 godina

Iza ove vlasti su rezultati,a iza vase su afere.Toliko o tome.
(noname, 09. mart 2014 21:41)
Koji rezultati? Na kom to polju je ostvaren bilo kakav napredak od 2012 do danas? Sta nije poskupelo? Da nije veca plata?

Pa da, da jeste besmislica

pre 10 godina

Za Djilasa bas ne bi trebalo da bude besmislica jer su uprav on i njegova stranka skupljali glasove na svakim izborima na velelepne idejne projekte. A i Bg na vodi je sam licno podrzavao i za tu ideju se zalagao. Kad je to postalo besmislica, kad se pojavio najveci investitor na svetu u sred Beograda?

ретрорефлексија

pre 10 godina

Као и сваки пут пред изборе он има најбоље идеје,пројекте којим ће држава процветати,а када је имао власт урадио је само супротно,толико је уназадио државу да неће моћи да се опорави за век.

Srbin 100%

pre 10 godina

Cekaj cekaj zar nisu pojedini celnici demokrata javno pozivali na nastavak bombardovanja Srbije 1999 godine po svaku cenu samo da bi srusili Milosevicea,sto je slazem se bio dobar cilj ali pogresan nacin i danas predsednik te iste stranke nekog sme javno da optuzuje da mrzi svoj narod...e Srbijo medju sljivama

bobo

pre 10 godina

Dokle vise???Nijedno obecanje dato narodu niste ispunili, vec ste uspeli da unistite sve sto je valjalo...Sad pokusavate da ocrnite ljude koji se trude da isprave vase greske i promasaje!Jel vi mislite da je narod toliko glup pa da opet poveruje???

Verica

pre 10 godina

Opste je poznato da je najveca sansa Srbije u razvoju poljoprivrede i izvozu hrane.Problem je korupcija i zloupotreba od strane onih koji treba da sprovode te programe.