Četvrtak, 13.02.2014.

23:21

"Hapšenje dokaz da nema pošteđenih"

Član Predsedništva SNS Marko Đurić izjavio je da hapšenje poslanika SNS Dragana Tomića "u jeku predizborne kampanje, demonstrira da niko neće biti pošteđen".

Izvor: RTS

"Hapšenje dokaz da nema pošteðenih" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

cilj...

pre 10 godina

Prava borba sa kriminalom treba da ide odozgo na dole..Jer nasa praksa odozdo nagore,nikada nije imala rezultata..Taman kad stignemo do onih gore...po pravilu se ide na izbore!Niko nije imao vise vanrednih izbora, nego mi!A onda krenu borbe interesa!I kao klackalica,gore-dole,dole-gore,vise dole nego gore..Dok gradjanin ide i u zatvor kad ga stigne pravda,oni gore na izbore,pa skoknu u inostranstvo!I tako nam vreme neumitno tece...A sa protekom vremena i secanja blede..Pa kad dodje do presude,ona po pravilu cesto i zastari!I tako umesto pravde,dobijemo obicno povecanje poreza,struje,kirije i slicno...Treba nekako da se plate ti troskovi prevremenih izbora..Nece valjda one interesdzije da placaju!Kako ce onda da kupuju dzipove,jahte,brodove,vile,da placaju luksuzna putovanja,da vodaju zene i ljubavnice po eskluzivnim destinacijama...Oni jednostavno nemaju vremena za nas..Ne kaze se za dzabe...Da bogati sebi biraju drustvo!Nego da se vratim na ove izbore..oni idu na izbore zbog svog interesa a ne naseg!Jedino pogled na gradjane Srbije,govori o vremenu koje je iza nas!Oni na slobodi a mi kao u tamnici!Godinama tavorimo u mestu i kad god treba da se desi nesto bolje za nas..oni nam maznu pare..I eto vam sad ti vanredni izbori!Sad gledajte negativne kampanje,pljuvanje,raspadanje stranaka...i tako vreme uvek radi za njih!Oni ipak imaju cilj..To je vlast!A sta je nas cilj!?!

MirjanaMajstorovic

pre 10 godina

Najveci problem je u tome sto su nam demokrate ostavile pravosudje u katastrofa stanju pa imamo situaciju da policija fantasticno odradi svoj posao a sudstvo to sve upropasti a najbolji primer je slucaj Musica iz Novog Sada i naravno ne samo on

Trik?

pre 10 godina

Nije bitno da li je marketinski trik ili ne. Bitno je da je covek priveden, sto znaci da SNS sprovodi ono sto je i obecano a to je za pohvalu. Nema zasticenih.

Pravnik

pre 10 godina

Već duži vremenski period je u pravosuđu katastrofalno stanje, haotičan sistem i više stotina sudija je neopravdano otpušteno sa posla! Takvo stanje je napravila Demokratska stranka! Treba tu napraviti ozbiljne rezove i ozbiljno preispitati rad velikog broja sudija!

Mirela

pre 10 godina

Zakon na prvom mestu, a politicko opredeljenje na poslednjem. Tako i treba da bude za ubuduce da se zna, da se ne igra svako sa svojim funkcijama, vec da ih radi u skladu sa zakonskim odredbama.

crv

pre 10 godina

Do mene je, na zalost, mnogo brze stigla sasvim druga poruka, tj pitanje.
Da li ovo stvarno znaci, da partija-covek koji ima apsolutnu vlast, koji je kordinator svih bezbednosnih struktura drzave, nema pojma da se ovako nesto dogadja? U tolikoj meri? Na takvom mestu? Od vec uigrane ekipe, koja istu stvar ponavlja od vrata do vrata?
Kakav god bio, odgovor nikako ne moze biti dobar.

Portparol

pre 10 godina

Pa zar ne shvataš da si ovom izjavom dao vetar u ledja upravo protivnicima SNS-a ?

Kada vlastodržac reklamira hapšenje "upravo" u vreme predizborne kampanje, a ne kada dodje "na red" po pravnim, istražnim, policijskim i ostalim kvalifikovanim kriterijumima i to bez preteranog publiciteta, to znači da se hapšenje vrši po političkom nalogu i u vreme kada vlast misli (pogrešno) da joj to odgovara.

Zbogom tzv. pravna državo.

MikiMile

pre 10 godina

Da li mi uopšte možemo zamisliti, šta bi bilo danas, da smo 2000. godine počeli da sankcionišemo: "političare" , "sudije" , "policajce" , "doktore", "carinike" , "profesore" , "direktore (menadžere)" u JKP, itd.
Imali bi besplatnu i stručnu radnu snagu za rad na njivama u okolini Sr. Mitrovice.

jaaa

pre 10 godina

Jaoo jao kakav predizborni trik lol!

Naravno cim izbori prodju, bice, e ipak se ispostavilo da nije bilo niceg protivzakonitog i cao djaci :) Jao ko vas ne zna...
Rodjenu mamu bi prodali zarad vlasti..

brodski mali

pre 10 godina

"Nema postedjenih" - nego sta? i u citanke osnovne skole ugradite tu recenicu, a uciteljima naredite da pre pocetka casa izgovaraju velike reci velikog nam ppvvozda.

Toša

pre 10 godina

Pozdravljam ovaj gest, jer dokle god se gleda ko ima koju, odnosno čiju člansku kartu, nemožemo da se izvučemo iz ovog haosa korupcije i krađe u državi na svim nivoima.

saveta

pre 10 godina

Provera pri ulasku u stranku je veoma bitna. Da se to uradilo na vreme, ovoga ne bi bilo. Pa nije on bez veze otišao tek tako iz SPS-a. Nadao se sigurno da će ovde naći zaštitu. PREVARIO se. Ubuduće, dvaput meri jedanput seci.

Filip

pre 10 godina

Ova vest zavređuje pažnju jer su se definitivno dogodile promene u Srbiji. Glasaću za SNS kako bih im dao šansu da nastave sa onim što su započeli. Ja želim da živim u Srbiji gde nema organizovanog kriminala i korupcije. Napokon smo svi jednki, nema više zštićenih!

Jahorina

pre 10 godina

Ovo je potvrda da nema više zaštićenih , nedodirljivih ni povlašćenih. Ko je se ogrešio o zakonske norme , taj mora da odgovara , bez razlike kojoj političkoj stranci pripada i na kojoj se funkciji nalazi.

drekavac

pre 10 godina

Hapsenje je samo dokaz da ste i vi organizovana politicka banda gospodine Kmečavac!
Hoce li iko od vas, pocev od nalickane ministarke, odgovarati sto ste oterali decu iz omladinske zadruge koji su znali da ocitavaju strujomere a doveli vase neosposobljene i nepismene naprednjake poslusnike!?
Nece niko, jer vi brinete samo za vase zadnjice!

Provincijalka

pre 10 godina

Žrtveno jagnje koje će, kao i svi ostali, biti oslobođeno.Jednim udarcem dve muve, em markentiški trik em pare z kampanju.

bankarka

pre 10 godina

Naravno da nema zasticenih.SNS je pokazala da svako ko radi protiv Zakona mora biti kaznjen.Nebitno je da li je clan njihove stranke,rodbina ili bliski prijatelj.

Kula

pre 10 godina

Gospodine Đuriću, trebali ste voditi računa "da će vas najviše boliti nepravda " onog momenta kada ste podržali nakaradnu reformu pravosuđa i još niz zakona , zbog kojih je veliki broj ljudi ostati bez posla i da su danas na ivici gladi.

Sani

pre 10 godina

Hvala Bogu, pa ova zemlja pocinje polako da lici na pravnu drzavu. Svaka cast na hrabrosti da se u ovom trenutku preduzme akcija. Verujem da ni u buducnosti nece biti postedjenih.

kole

pre 10 godina

Hapšenje u jeku kampanje je znak da ste procenili da hapšenjima još uvek možete da dignete rejting makar malo.
Nadam se da će to biti zadnja kampanja gde populizmom možete da zavaravate naivne.

lemi

pre 10 godina

Hapšenje je dokaz da vam je cela stranka sa članovima koji imaju lažne diplome , sa članovima lopovima , sa članovima nesposobnih za obavljanje odgovornih poslova, sa ćlanovima nepismenih ali zato postavljenih na odgovorne funkcije, ali zato i članovima koje će te veoma lako i bezbolno pustiti niz vodu i žrtvovati radi -viših ciljeva- i to ovom jadnom narodu prezentovati kao borbu protiv kriminala i nema nedodirljivih.Nadam se da Vas je narod pročitao, radi svog dobra.

vesna

pre 10 godina

SNS je i pre kampanje obavljala svoj posao kako treba.. Zasto osudjivati ljude koji su samo nastavili da rade kako treba? Da je prethodna vlast to isto radila ne bi morala sad da preokrece pozitivne poteze SNS-a u negativne!

LukaStojanovic

pre 10 godina

Partijska knjizica nije nikakva garancija da neko nece biti procesuiran. Prava poruka svima, pa i ljudima u njihovim redovima, da nema povlascenih. Ne pamtim da je neko imao otvoreniji pristup prema gradjanima u poslednjih deset godina, kao ova danasnja vladajuca stranka. Ipak ima nade za nasu drzavu, zato dajmo siroki koncenzus stranci Marka. Dj.

Priger

pre 10 godina

Ko o cemu baka o priganju.
Nista nije uradjeno sa krucijalcima a sad pred sudbonosnu Vam selekciju pravite reklamu koja moze da se vtati kao bumerang.

Кривокапић

pre 10 godina

Да. А онај манијак из Новог Сада што је масакрирао јадну девојку.

Proces

pre 10 godina

Jedva cekam da se imovina raznih politicara koji su procesuirani i njihovih tajkuna prelije u ruke naroda od kojih je sve to oteto, nadam se u narednih godinu dve kad se processi pravnosnazno okoncaju

Dokaz

pre 10 godina

SNS je sad dokazao da ne postoji selektivna pravda u njihovom slucaju, i da sse ne obracunava sa svojim politickim protivnicima, vec trazi ,,trule jabuke" i u svojim redovima i procesuira ih

Unhappy

pre 10 godina

Nema postedjenih kad su izbori u pitanju :)
Sad ste i Peconija izvadili iz naftalina, malo da ga vucete po blatu do izbora pa posle moze da nastavi po starom.

Milanka

pre 10 godina

Meni se cini da je ovo jos jedan pokusaj prikupljanja jeftinih politickih poena u predizbornoj kampanji. zamajavate narod, umesto da nam kazetete kad ce plate i penzije poceti da prate rast cena i kada ce poslodavci biti obavezni da uplacuju socijalno i zdravstveno osiguranje, i kada ce radno sposobna "deca", prestati da cekaju penziju svojih roditelja da bi izasla u grad? I kada cete objasniti kako ziveti s penzijom od 200 eura ako nam je smanjite?

momir

pre 10 godina

Sta je ovo sa bankama. Da to nije nesto virusno.Moze te li zamisliti koliki bi boljitak za Srbiju bio da se novac usmerio u poljoprivredu, idustriju u zravstvo ....

Bravo

pre 10 godina

Upravo tako,kako je Marko i rekao, zakon je isti za sve, jer sselektivna pravda jeste nepravda, SNS ovim potezom dokazuje da se drze principa a ne forme

Smisao

pre 10 godina

Smisao procesuiranja i jeste da se vrati novac gradjanima, a pocinioci kazne, bez obzira koje pripadnosti bili, a ovo hapssenje i ide u pravcu toga da pocinjem da verujem, da je nekom konacno cilj da istina ko nas je sve pokradao izadje na videlo, bez obzira o kome se radi

Marko je odlican mladi politicar

pre 10 godina

Prosli put nisam glasao za SNS, jer sam mislio da su svi isti, ali ovaj put, posle toga sto nam je pokazao da su svi jednaki pred zakonom, nemam nikakvu dilemu, svoj glas cu dati SNS i to najvisse zbog Vucica koji je pokazao i svoju humanost, ali i doslednost

matori

pre 10 godina

"...Član Predsedništva SNS Marko Đurić izjavio je da hapšenje poslanika SNS Dragana Tomića "u jeku predizborne kampanje, demonstrira da niko neće biti pošteđen"..."

Ne, nego to demonstrira vašu (SNS) čvrstu nameru, da i dalje igrate jevtine pozorišne predstave, za naivne narodne mase (kojih ovde ima u izobilju), sa očekivanjem da ćete tako osvojiti još malo glasova više, na izborima koji se polako približavaju!
Ali, verujte mi, nikakvo glumatanje više neće proći, pogotovo kod onih koji još imaju SVOJ mozak, a uzgred poseduju i lošu naviku - drže ga uključenog!

Aman vise.....

pre 10 godina

Ma daaaaaaaj.......pa nismo magarci...ovo je samo deo kampanje....ajde da ispratimo sta ce biti s njim i koliko ce biti nagradjen za ovu ulogu.

Mira

pre 10 godina

Mnogi, koji su se licno obogatili, nisu u pritvoru, a ima ih Bogami dosta!
Ovde, koliko razumem, upitanju su dati krediti, koji nisu naplaceni,a ne licno bogacenje? Mozda nisam upravu, ali mislim da se ishitrilo sa stecajom jos jedne srpske razvojne banke...Videce se uskoro.

Kako drugacije

pre 10 godina

Ukoliko smo pravna drzava kad se neko ogresi o zakon, mora da odgovara za to, cenim sto je Vucic stao na strani zakona.
(Sarl Bodler, 13. februar 2014 23:56)

On je duzan i posao mu je da bude na strani zakona, nema tu sta da se ceni, on prima novac od gradjana Srbije za to...Boze, sto me posadi na ovaj Balkan!?

opajdara

pre 10 godina

Ja sam mislio da su hapšenja dokaz da nema poštenih... A zanima me i kolko će vas ostati na slobodi...
(Tale, 13. februar 2014 23:42)

Ostace dovoljno, tek da ostvare apsolutnu pobedu na izborima

Tolerancija

pre 10 godina

Sudstvo je unisteno prethodnih godina. Radilo je na principu ko vise da. Neka su poceli cistku medju sudijama i neke od nih treba osuditi za zloupotrebu sluzbenog polozaja.

bandi

pre 10 godina

Jao bre ljudi,pa cela Srbija o svakom ponaosob zna ama sve u detalje.Pa vi i bilo koja vlast sa povremenim hapsenjem vise ne mozete nas uzbuditi.

bandi

pre 10 godina

Jao bre ljudi,pa cela Srbija o svakom ponaosob zna ama sve u detalje.Pa vi i bilo koja vlast sa povremenim hapsenjem vise ne mozete nas uzbuditi.

kole

pre 10 godina

Hapšenje u jeku kampanje je znak da ste procenili da hapšenjima još uvek možete da dignete rejting makar malo.
Nadam se da će to biti zadnja kampanja gde populizmom možete da zavaravate naivne.

lemi

pre 10 godina

Hapšenje je dokaz da vam je cela stranka sa članovima koji imaju lažne diplome , sa članovima lopovima , sa članovima nesposobnih za obavljanje odgovornih poslova, sa ćlanovima nepismenih ali zato postavljenih na odgovorne funkcije, ali zato i članovima koje će te veoma lako i bezbolno pustiti niz vodu i žrtvovati radi -viših ciljeva- i to ovom jadnom narodu prezentovati kao borbu protiv kriminala i nema nedodirljivih.Nadam se da Vas je narod pročitao, radi svog dobra.

Unhappy

pre 10 godina

Nema postedjenih kad su izbori u pitanju :)
Sad ste i Peconija izvadili iz naftalina, malo da ga vucete po blatu do izbora pa posle moze da nastavi po starom.

drekavac

pre 10 godina

Hapsenje je samo dokaz da ste i vi organizovana politicka banda gospodine Kmečavac!
Hoce li iko od vas, pocev od nalickane ministarke, odgovarati sto ste oterali decu iz omladinske zadruge koji su znali da ocitavaju strujomere a doveli vase neosposobljene i nepismene naprednjake poslusnike!?
Nece niko, jer vi brinete samo za vase zadnjice!

Milanka

pre 10 godina

Meni se cini da je ovo jos jedan pokusaj prikupljanja jeftinih politickih poena u predizbornoj kampanji. zamajavate narod, umesto da nam kazetete kad ce plate i penzije poceti da prate rast cena i kada ce poslodavci biti obavezni da uplacuju socijalno i zdravstveno osiguranje, i kada ce radno sposobna "deca", prestati da cekaju penziju svojih roditelja da bi izasla u grad? I kada cete objasniti kako ziveti s penzijom od 200 eura ako nam je smanjite?

Tolerancija

pre 10 godina

Sudstvo je unisteno prethodnih godina. Radilo je na principu ko vise da. Neka su poceli cistku medju sudijama i neke od nih treba osuditi za zloupotrebu sluzbenog polozaja.

Кривокапић

pre 10 godina

Да. А онај манијак из Новог Сада што је масакрирао јадну девојку.

Priger

pre 10 godina

Ko o cemu baka o priganju.
Nista nije uradjeno sa krucijalcima a sad pred sudbonosnu Vam selekciju pravite reklamu koja moze da se vtati kao bumerang.

Provincijalka

pre 10 godina

Žrtveno jagnje koje će, kao i svi ostali, biti oslobođeno.Jednim udarcem dve muve, em markentiški trik em pare z kampanju.

Kako drugacije

pre 10 godina

Ukoliko smo pravna drzava kad se neko ogresi o zakon, mora da odgovara za to, cenim sto je Vucic stao na strani zakona.
(Sarl Bodler, 13. februar 2014 23:56)

On je duzan i posao mu je da bude na strani zakona, nema tu sta da se ceni, on prima novac od gradjana Srbije za to...Boze, sto me posadi na ovaj Balkan!?

matori

pre 10 godina

"...Član Predsedništva SNS Marko Đurić izjavio je da hapšenje poslanika SNS Dragana Tomića "u jeku predizborne kampanje, demonstrira da niko neće biti pošteđen"..."

Ne, nego to demonstrira vašu (SNS) čvrstu nameru, da i dalje igrate jevtine pozorišne predstave, za naivne narodne mase (kojih ovde ima u izobilju), sa očekivanjem da ćete tako osvojiti još malo glasova više, na izborima koji se polako približavaju!
Ali, verujte mi, nikakvo glumatanje više neće proći, pogotovo kod onih koji još imaju SVOJ mozak, a uzgred poseduju i lošu naviku - drže ga uključenog!

Aman vise.....

pre 10 godina

Ma daaaaaaaj.......pa nismo magarci...ovo je samo deo kampanje....ajde da ispratimo sta ce biti s njim i koliko ce biti nagradjen za ovu ulogu.

Kula

pre 10 godina

Gospodine Đuriću, trebali ste voditi računa "da će vas najviše boliti nepravda " onog momenta kada ste podržali nakaradnu reformu pravosuđa i još niz zakona , zbog kojih je veliki broj ljudi ostati bez posla i da su danas na ivici gladi.

MikiMile

pre 10 godina

Da li mi uopšte možemo zamisliti, šta bi bilo danas, da smo 2000. godine počeli da sankcionišemo: "političare" , "sudije" , "policajce" , "doktore", "carinike" , "profesore" , "direktore (menadžere)" u JKP, itd.
Imali bi besplatnu i stručnu radnu snagu za rad na njivama u okolini Sr. Mitrovice.

jaaa

pre 10 godina

Jaoo jao kakav predizborni trik lol!

Naravno cim izbori prodju, bice, e ipak se ispostavilo da nije bilo niceg protivzakonitog i cao djaci :) Jao ko vas ne zna...
Rodjenu mamu bi prodali zarad vlasti..

saveta

pre 10 godina

Provera pri ulasku u stranku je veoma bitna. Da se to uradilo na vreme, ovoga ne bi bilo. Pa nije on bez veze otišao tek tako iz SPS-a. Nadao se sigurno da će ovde naći zaštitu. PREVARIO se. Ubuduće, dvaput meri jedanput seci.

Portparol

pre 10 godina

Pa zar ne shvataš da si ovom izjavom dao vetar u ledja upravo protivnicima SNS-a ?

Kada vlastodržac reklamira hapšenje "upravo" u vreme predizborne kampanje, a ne kada dodje "na red" po pravnim, istražnim, policijskim i ostalim kvalifikovanim kriterijumima i to bez preteranog publiciteta, to znači da se hapšenje vrši po političkom nalogu i u vreme kada vlast misli (pogrešno) da joj to odgovara.

Zbogom tzv. pravna državo.

brodski mali

pre 10 godina

"Nema postedjenih" - nego sta? i u citanke osnovne skole ugradite tu recenicu, a uciteljima naredite da pre pocetka casa izgovaraju velike reci velikog nam ppvvozda.

momir

pre 10 godina

Sta je ovo sa bankama. Da to nije nesto virusno.Moze te li zamisliti koliki bi boljitak za Srbiju bio da se novac usmerio u poljoprivredu, idustriju u zravstvo ....

opajdara

pre 10 godina

Ja sam mislio da su hapšenja dokaz da nema poštenih... A zanima me i kolko će vas ostati na slobodi...
(Tale, 13. februar 2014 23:42)

Ostace dovoljno, tek da ostvare apsolutnu pobedu na izborima

LukaStojanovic

pre 10 godina

Partijska knjizica nije nikakva garancija da neko nece biti procesuiran. Prava poruka svima, pa i ljudima u njihovim redovima, da nema povlascenih. Ne pamtim da je neko imao otvoreniji pristup prema gradjanima u poslednjih deset godina, kao ova danasnja vladajuca stranka. Ipak ima nade za nasu drzavu, zato dajmo siroki koncenzus stranci Marka. Dj.

crv

pre 10 godina

Do mene je, na zalost, mnogo brze stigla sasvim druga poruka, tj pitanje.
Da li ovo stvarno znaci, da partija-covek koji ima apsolutnu vlast, koji je kordinator svih bezbednosnih struktura drzave, nema pojma da se ovako nesto dogadja? U tolikoj meri? Na takvom mestu? Od vec uigrane ekipe, koja istu stvar ponavlja od vrata do vrata?
Kakav god bio, odgovor nikako ne moze biti dobar.

MirjanaMajstorovic

pre 10 godina

Najveci problem je u tome sto su nam demokrate ostavile pravosudje u katastrofa stanju pa imamo situaciju da policija fantasticno odradi svoj posao a sudstvo to sve upropasti a najbolji primer je slucaj Musica iz Novog Sada i naravno ne samo on

vesna

pre 10 godina

SNS je i pre kampanje obavljala svoj posao kako treba.. Zasto osudjivati ljude koji su samo nastavili da rade kako treba? Da je prethodna vlast to isto radila ne bi morala sad da preokrece pozitivne poteze SNS-a u negativne!

Sani

pre 10 godina

Hvala Bogu, pa ova zemlja pocinje polako da lici na pravnu drzavu. Svaka cast na hrabrosti da se u ovom trenutku preduzme akcija. Verujem da ni u buducnosti nece biti postedjenih.

bankarka

pre 10 godina

Naravno da nema zasticenih.SNS je pokazala da svako ko radi protiv Zakona mora biti kaznjen.Nebitno je da li je clan njihove stranke,rodbina ili bliski prijatelj.

Jahorina

pre 10 godina

Ovo je potvrda da nema više zaštićenih , nedodirljivih ni povlašćenih. Ko je se ogrešio o zakonske norme , taj mora da odgovara , bez razlike kojoj političkoj stranci pripada i na kojoj se funkciji nalazi.

Pravnik

pre 10 godina

Već duži vremenski period je u pravosuđu katastrofalno stanje, haotičan sistem i više stotina sudija je neopravdano otpušteno sa posla! Takvo stanje je napravila Demokratska stranka! Treba tu napraviti ozbiljne rezove i ozbiljno preispitati rad velikog broja sudija!

Trik?

pre 10 godina

Nije bitno da li je marketinski trik ili ne. Bitno je da je covek priveden, sto znaci da SNS sprovodi ono sto je i obecano a to je za pohvalu. Nema zasticenih.

Mira

pre 10 godina

Mnogi, koji su se licno obogatili, nisu u pritvoru, a ima ih Bogami dosta!
Ovde, koliko razumem, upitanju su dati krediti, koji nisu naplaceni,a ne licno bogacenje? Mozda nisam upravu, ali mislim da se ishitrilo sa stecajom jos jedne srpske razvojne banke...Videce se uskoro.

Proces

pre 10 godina

Jedva cekam da se imovina raznih politicara koji su procesuirani i njihovih tajkuna prelije u ruke naroda od kojih je sve to oteto, nadam se u narednih godinu dve kad se processi pravnosnazno okoncaju

Smisao

pre 10 godina

Smisao procesuiranja i jeste da se vrati novac gradjanima, a pocinioci kazne, bez obzira koje pripadnosti bili, a ovo hapssenje i ide u pravcu toga da pocinjem da verujem, da je nekom konacno cilj da istina ko nas je sve pokradao izadje na videlo, bez obzira o kome se radi

Marko je odlican mladi politicar

pre 10 godina

Prosli put nisam glasao za SNS, jer sam mislio da su svi isti, ali ovaj put, posle toga sto nam je pokazao da su svi jednaki pred zakonom, nemam nikakvu dilemu, svoj glas cu dati SNS i to najvisse zbog Vucica koji je pokazao i svoju humanost, ali i doslednost

Bravo

pre 10 godina

Upravo tako,kako je Marko i rekao, zakon je isti za sve, jer sselektivna pravda jeste nepravda, SNS ovim potezom dokazuje da se drze principa a ne forme

Dokaz

pre 10 godina

SNS je sad dokazao da ne postoji selektivna pravda u njihovom slucaju, i da sse ne obracunava sa svojim politickim protivnicima, vec trazi ,,trule jabuke" i u svojim redovima i procesuira ih

Filip

pre 10 godina

Ova vest zavređuje pažnju jer su se definitivno dogodile promene u Srbiji. Glasaću za SNS kako bih im dao šansu da nastave sa onim što su započeli. Ja želim da živim u Srbiji gde nema organizovanog kriminala i korupcije. Napokon smo svi jednki, nema više zštićenih!

Toša

pre 10 godina

Pozdravljam ovaj gest, jer dokle god se gleda ko ima koju, odnosno čiju člansku kartu, nemožemo da se izvučemo iz ovog haosa korupcije i krađe u državi na svim nivoima.

Mirela

pre 10 godina

Zakon na prvom mestu, a politicko opredeljenje na poslednjem. Tako i treba da bude za ubuduce da se zna, da se ne igra svako sa svojim funkcijama, vec da ih radi u skladu sa zakonskim odredbama.

cilj...

pre 10 godina

Prava borba sa kriminalom treba da ide odozgo na dole..Jer nasa praksa odozdo nagore,nikada nije imala rezultata..Taman kad stignemo do onih gore...po pravilu se ide na izbore!Niko nije imao vise vanrednih izbora, nego mi!A onda krenu borbe interesa!I kao klackalica,gore-dole,dole-gore,vise dole nego gore..Dok gradjanin ide i u zatvor kad ga stigne pravda,oni gore na izbore,pa skoknu u inostranstvo!I tako nam vreme neumitno tece...A sa protekom vremena i secanja blede..Pa kad dodje do presude,ona po pravilu cesto i zastari!I tako umesto pravde,dobijemo obicno povecanje poreza,struje,kirije i slicno...Treba nekako da se plate ti troskovi prevremenih izbora..Nece valjda one interesdzije da placaju!Kako ce onda da kupuju dzipove,jahte,brodove,vile,da placaju luksuzna putovanja,da vodaju zene i ljubavnice po eskluzivnim destinacijama...Oni jednostavno nemaju vremena za nas..Ne kaze se za dzabe...Da bogati sebi biraju drustvo!Nego da se vratim na ove izbore..oni idu na izbore zbog svog interesa a ne naseg!Jedino pogled na gradjane Srbije,govori o vremenu koje je iza nas!Oni na slobodi a mi kao u tamnici!Godinama tavorimo u mestu i kad god treba da se desi nesto bolje za nas..oni nam maznu pare..I eto vam sad ti vanredni izbori!Sad gledajte negativne kampanje,pljuvanje,raspadanje stranaka...i tako vreme uvek radi za njih!Oni ipak imaju cilj..To je vlast!A sta je nas cilj!?!

LukaStojanovic

pre 10 godina

Partijska knjizica nije nikakva garancija da neko nece biti procesuiran. Prava poruka svima, pa i ljudima u njihovim redovima, da nema povlascenih. Ne pamtim da je neko imao otvoreniji pristup prema gradjanima u poslednjih deset godina, kao ova danasnja vladajuca stranka. Ipak ima nade za nasu drzavu, zato dajmo siroki koncenzus stranci Marka. Dj.

Marko je odlican mladi politicar

pre 10 godina

Prosli put nisam glasao za SNS, jer sam mislio da su svi isti, ali ovaj put, posle toga sto nam je pokazao da su svi jednaki pred zakonom, nemam nikakvu dilemu, svoj glas cu dati SNS i to najvisse zbog Vucica koji je pokazao i svoju humanost, ali i doslednost

vesna

pre 10 godina

SNS je i pre kampanje obavljala svoj posao kako treba.. Zasto osudjivati ljude koji su samo nastavili da rade kako treba? Da je prethodna vlast to isto radila ne bi morala sad da preokrece pozitivne poteze SNS-a u negativne!

Bravo

pre 10 godina

Upravo tako,kako je Marko i rekao, zakon je isti za sve, jer sselektivna pravda jeste nepravda, SNS ovim potezom dokazuje da se drze principa a ne forme

bankarka

pre 10 godina

Naravno da nema zasticenih.SNS je pokazala da svako ko radi protiv Zakona mora biti kaznjen.Nebitno je da li je clan njihove stranke,rodbina ili bliski prijatelj.

Dokaz

pre 10 godina

SNS je sad dokazao da ne postoji selektivna pravda u njihovom slucaju, i da sse ne obracunava sa svojim politickim protivnicima, vec trazi ,,trule jabuke" i u svojim redovima i procesuira ih

Jahorina

pre 10 godina

Ovo je potvrda da nema više zaštićenih , nedodirljivih ni povlašćenih. Ko je se ogrešio o zakonske norme , taj mora da odgovara , bez razlike kojoj političkoj stranci pripada i na kojoj se funkciji nalazi.

Smisao

pre 10 godina

Smisao procesuiranja i jeste da se vrati novac gradjanima, a pocinioci kazne, bez obzira koje pripadnosti bili, a ovo hapssenje i ide u pravcu toga da pocinjem da verujem, da je nekom konacno cilj da istina ko nas je sve pokradao izadje na videlo, bez obzira o kome se radi

Sani

pre 10 godina

Hvala Bogu, pa ova zemlja pocinje polako da lici na pravnu drzavu. Svaka cast na hrabrosti da se u ovom trenutku preduzme akcija. Verujem da ni u buducnosti nece biti postedjenih.

Tolerancija

pre 10 godina

Sudstvo je unisteno prethodnih godina. Radilo je na principu ko vise da. Neka su poceli cistku medju sudijama i neke od nih treba osuditi za zloupotrebu sluzbenog polozaja.

Filip

pre 10 godina

Ova vest zavređuje pažnju jer su se definitivno dogodile promene u Srbiji. Glasaću za SNS kako bih im dao šansu da nastave sa onim što su započeli. Ja želim da živim u Srbiji gde nema organizovanog kriminala i korupcije. Napokon smo svi jednki, nema više zštićenih!

Toša

pre 10 godina

Pozdravljam ovaj gest, jer dokle god se gleda ko ima koju, odnosno čiju člansku kartu, nemožemo da se izvučemo iz ovog haosa korupcije i krađe u državi na svim nivoima.

MirjanaMajstorovic

pre 10 godina

Najveci problem je u tome sto su nam demokrate ostavile pravosudje u katastrofa stanju pa imamo situaciju da policija fantasticno odradi svoj posao a sudstvo to sve upropasti a najbolji primer je slucaj Musica iz Novog Sada i naravno ne samo on

Trik?

pre 10 godina

Nije bitno da li je marketinski trik ili ne. Bitno je da je covek priveden, sto znaci da SNS sprovodi ono sto je i obecano a to je za pohvalu. Nema zasticenih.

Proces

pre 10 godina

Jedva cekam da se imovina raznih politicara koji su procesuirani i njihovih tajkuna prelije u ruke naroda od kojih je sve to oteto, nadam se u narednih godinu dve kad se processi pravnosnazno okoncaju

drekavac

pre 10 godina

Hapsenje je samo dokaz da ste i vi organizovana politicka banda gospodine Kmečavac!
Hoce li iko od vas, pocev od nalickane ministarke, odgovarati sto ste oterali decu iz omladinske zadruge koji su znali da ocitavaju strujomere a doveli vase neosposobljene i nepismene naprednjake poslusnike!?
Nece niko, jer vi brinete samo za vase zadnjice!

bandi

pre 10 godina

Jao bre ljudi,pa cela Srbija o svakom ponaosob zna ama sve u detalje.Pa vi i bilo koja vlast sa povremenim hapsenjem vise ne mozete nas uzbuditi.

opajdara

pre 10 godina

Ja sam mislio da su hapšenja dokaz da nema poštenih... A zanima me i kolko će vas ostati na slobodi...
(Tale, 13. februar 2014 23:42)

Ostace dovoljno, tek da ostvare apsolutnu pobedu na izborima

Kako drugacije

pre 10 godina

Ukoliko smo pravna drzava kad se neko ogresi o zakon, mora da odgovara za to, cenim sto je Vucic stao na strani zakona.
(Sarl Bodler, 13. februar 2014 23:56)

On je duzan i posao mu je da bude na strani zakona, nema tu sta da se ceni, on prima novac od gradjana Srbije za to...Boze, sto me posadi na ovaj Balkan!?

Priger

pre 10 godina

Ko o cemu baka o priganju.
Nista nije uradjeno sa krucijalcima a sad pred sudbonosnu Vam selekciju pravite reklamu koja moze da se vtati kao bumerang.

Кривокапић

pre 10 godina

Да. А онај манијак из Новог Сада што је масакрирао јадну девојку.

Kula

pre 10 godina

Gospodine Đuriću, trebali ste voditi računa "da će vas najviše boliti nepravda " onog momenta kada ste podržali nakaradnu reformu pravosuđa i još niz zakona , zbog kojih je veliki broj ljudi ostati bez posla i da su danas na ivici gladi.

Provincijalka

pre 10 godina

Žrtveno jagnje koje će, kao i svi ostali, biti oslobođeno.Jednim udarcem dve muve, em markentiški trik em pare z kampanju.

saveta

pre 10 godina

Provera pri ulasku u stranku je veoma bitna. Da se to uradilo na vreme, ovoga ne bi bilo. Pa nije on bez veze otišao tek tako iz SPS-a. Nadao se sigurno da će ovde naći zaštitu. PREVARIO se. Ubuduće, dvaput meri jedanput seci.

MikiMile

pre 10 godina

Da li mi uopšte možemo zamisliti, šta bi bilo danas, da smo 2000. godine počeli da sankcionišemo: "političare" , "sudije" , "policajce" , "doktore", "carinike" , "profesore" , "direktore (menadžere)" u JKP, itd.
Imali bi besplatnu i stručnu radnu snagu za rad na njivama u okolini Sr. Mitrovice.

jaaa

pre 10 godina

Jaoo jao kakav predizborni trik lol!

Naravno cim izbori prodju, bice, e ipak se ispostavilo da nije bilo niceg protivzakonitog i cao djaci :) Jao ko vas ne zna...
Rodjenu mamu bi prodali zarad vlasti..

Mirela

pre 10 godina

Zakon na prvom mestu, a politicko opredeljenje na poslednjem. Tako i treba da bude za ubuduce da se zna, da se ne igra svako sa svojim funkcijama, vec da ih radi u skladu sa zakonskim odredbama.

Pravnik

pre 10 godina

Već duži vremenski period je u pravosuđu katastrofalno stanje, haotičan sistem i više stotina sudija je neopravdano otpušteno sa posla! Takvo stanje je napravila Demokratska stranka! Treba tu napraviti ozbiljne rezove i ozbiljno preispitati rad velikog broja sudija!

matori

pre 10 godina

"...Član Predsedništva SNS Marko Đurić izjavio je da hapšenje poslanika SNS Dragana Tomića "u jeku predizborne kampanje, demonstrira da niko neće biti pošteđen"..."

Ne, nego to demonstrira vašu (SNS) čvrstu nameru, da i dalje igrate jevtine pozorišne predstave, za naivne narodne mase (kojih ovde ima u izobilju), sa očekivanjem da ćete tako osvojiti još malo glasova više, na izborima koji se polako približavaju!
Ali, verujte mi, nikakvo glumatanje više neće proći, pogotovo kod onih koji još imaju SVOJ mozak, a uzgred poseduju i lošu naviku - drže ga uključenog!

Aman vise.....

pre 10 godina

Ma daaaaaaaj.......pa nismo magarci...ovo je samo deo kampanje....ajde da ispratimo sta ce biti s njim i koliko ce biti nagradjen za ovu ulogu.

Mira

pre 10 godina

Mnogi, koji su se licno obogatili, nisu u pritvoru, a ima ih Bogami dosta!
Ovde, koliko razumem, upitanju su dati krediti, koji nisu naplaceni,a ne licno bogacenje? Mozda nisam upravu, ali mislim da se ishitrilo sa stecajom jos jedne srpske razvojne banke...Videce se uskoro.

Milanka

pre 10 godina

Meni se cini da je ovo jos jedan pokusaj prikupljanja jeftinih politickih poena u predizbornoj kampanji. zamajavate narod, umesto da nam kazetete kad ce plate i penzije poceti da prate rast cena i kada ce poslodavci biti obavezni da uplacuju socijalno i zdravstveno osiguranje, i kada ce radno sposobna "deca", prestati da cekaju penziju svojih roditelja da bi izasla u grad? I kada cete objasniti kako ziveti s penzijom od 200 eura ako nam je smanjite?

Unhappy

pre 10 godina

Nema postedjenih kad su izbori u pitanju :)
Sad ste i Peconija izvadili iz naftalina, malo da ga vucete po blatu do izbora pa posle moze da nastavi po starom.

momir

pre 10 godina

Sta je ovo sa bankama. Da to nije nesto virusno.Moze te li zamisliti koliki bi boljitak za Srbiju bio da se novac usmerio u poljoprivredu, idustriju u zravstvo ....

kole

pre 10 godina

Hapšenje u jeku kampanje je znak da ste procenili da hapšenjima još uvek možete da dignete rejting makar malo.
Nadam se da će to biti zadnja kampanja gde populizmom možete da zavaravate naivne.

lemi

pre 10 godina

Hapšenje je dokaz da vam je cela stranka sa članovima koji imaju lažne diplome , sa članovima lopovima , sa članovima nesposobnih za obavljanje odgovornih poslova, sa ćlanovima nepismenih ali zato postavljenih na odgovorne funkcije, ali zato i članovima koje će te veoma lako i bezbolno pustiti niz vodu i žrtvovati radi -viših ciljeva- i to ovom jadnom narodu prezentovati kao borbu protiv kriminala i nema nedodirljivih.Nadam se da Vas je narod pročitao, radi svog dobra.

Portparol

pre 10 godina

Pa zar ne shvataš da si ovom izjavom dao vetar u ledja upravo protivnicima SNS-a ?

Kada vlastodržac reklamira hapšenje "upravo" u vreme predizborne kampanje, a ne kada dodje "na red" po pravnim, istražnim, policijskim i ostalim kvalifikovanim kriterijumima i to bez preteranog publiciteta, to znači da se hapšenje vrši po političkom nalogu i u vreme kada vlast misli (pogrešno) da joj to odgovara.

Zbogom tzv. pravna državo.

brodski mali

pre 10 godina

"Nema postedjenih" - nego sta? i u citanke osnovne skole ugradite tu recenicu, a uciteljima naredite da pre pocetka casa izgovaraju velike reci velikog nam ppvvozda.

crv

pre 10 godina

Do mene je, na zalost, mnogo brze stigla sasvim druga poruka, tj pitanje.
Da li ovo stvarno znaci, da partija-covek koji ima apsolutnu vlast, koji je kordinator svih bezbednosnih struktura drzave, nema pojma da se ovako nesto dogadja? U tolikoj meri? Na takvom mestu? Od vec uigrane ekipe, koja istu stvar ponavlja od vrata do vrata?
Kakav god bio, odgovor nikako ne moze biti dobar.

cilj...

pre 10 godina

Prava borba sa kriminalom treba da ide odozgo na dole..Jer nasa praksa odozdo nagore,nikada nije imala rezultata..Taman kad stignemo do onih gore...po pravilu se ide na izbore!Niko nije imao vise vanrednih izbora, nego mi!A onda krenu borbe interesa!I kao klackalica,gore-dole,dole-gore,vise dole nego gore..Dok gradjanin ide i u zatvor kad ga stigne pravda,oni gore na izbore,pa skoknu u inostranstvo!I tako nam vreme neumitno tece...A sa protekom vremena i secanja blede..Pa kad dodje do presude,ona po pravilu cesto i zastari!I tako umesto pravde,dobijemo obicno povecanje poreza,struje,kirije i slicno...Treba nekako da se plate ti troskovi prevremenih izbora..Nece valjda one interesdzije da placaju!Kako ce onda da kupuju dzipove,jahte,brodove,vile,da placaju luksuzna putovanja,da vodaju zene i ljubavnice po eskluzivnim destinacijama...Oni jednostavno nemaju vremena za nas..Ne kaze se za dzabe...Da bogati sebi biraju drustvo!Nego da se vratim na ove izbore..oni idu na izbore zbog svog interesa a ne naseg!Jedino pogled na gradjane Srbije,govori o vremenu koje je iza nas!Oni na slobodi a mi kao u tamnici!Godinama tavorimo u mestu i kad god treba da se desi nesto bolje za nas..oni nam maznu pare..I eto vam sad ti vanredni izbori!Sad gledajte negativne kampanje,pljuvanje,raspadanje stranaka...i tako vreme uvek radi za njih!Oni ipak imaju cilj..To je vlast!A sta je nas cilj!?!