Sreda, 22.01.2014.

10:29

Pajtić: Nema koalicije sa SNS

Zamenik predsednika DS Bojan Pajtić izjavio je da ne vidi nijedan razlog da demokrate prave koaliciju sa SNS ni u Vojvodini ni na nacionalnom nivou.

Izvor: B92

Pajtiæ: Nema koalicije sa SNS IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

273 Komentari

Sortiraj po:

Milan

pre 10 godina

Nije da DS nece u koaliciju sa sns-om vec sns koliko ja mogu da vidim ne bi ulazio u koaliciju sa strankom koja na svaki nacin pokusava da obori vladu i to zbog licnih stavova i interesa pojedinaca a i u krajnjem slucaju ne vidim ni sta bi ds mogao vise da ponudi ovoj drzavi i narodu nakon 10 godina na vlasti koje su protracili.

Glogovac

pre 10 godina

Šta se tu više nutkate naprednjacima, ko fol nećete sa njima, a ovamo jedva bi ste dočekali da vas pozovu.Sve vaše igre su nam poznate Pajtiću.

ALEKS - FERGUSON

pre 10 godina

Demokratska stranka pokusava da dokaze kako je samouverena i sigurna u sebe postaje gradjanima Srbije vec smešno. Zaista ne razumem da li oni i sami veruju u ovo o cemu u poslednje vreme pricaju i sanjaju, cak se usudjuju da daju ovakve izjave. Oni su zaboravili da su nas upropastili sa njihovo dvanaesto godisnje vladanje , a i dalje su sigurni da su najbolji. Hteli su da urade sve sto sada Aleksandar Vucic sada radi samo nisu imali dokaze, jer su oni bili u glavnim ulogama. Vrlo brzo ce doci vreme da i Bojana Pajtica zamene u Vojvodini njihovo vreme je proslo i odzvonilo im.

laufer

pre 10 godina

Kako to Bojane želiš da radiš sa Vučićem na privlačenju investicija(izjava u Odzacima),a onda si protiv bilo kakvog razgovora sa SNS-om.
Niko Bojane neželi pošto-poto koaliciju SNS,to je vešta zamena teza,Rakić pre svega govori o razgovoru o budućnosti zemlje o jačanju kapaciteta za duboke reforme koje su potrebne državi.Tako treba razmišljati ,ako si odgovoran političar,ako si zabrinut za budućnost generacija koje dolaze,ako želiš napredak društva. EU prihvata SNS kao demokratsku stranku ,nedeli im packe pa razgovor o diktaturi je smešan,bolje reći loš izgovor.
Od DS-a gde Dušan Elezović predsednik IO (pre 20 g. na čelu IO se nalazio Z.Đinnđić,kakav sunovrat)nemože se više ni očekivati osim intriga,spletkarenja tj. vođenja šiljokura...e politike.
Ostavite se ćorava posla i vratimo odličnog državnika(tako si govorio prošle godine),Borisa Tadića na čelo DS-a.

tomas man

pre 10 godina

Ja stvarno ne znam koja ozbiljna stranka bi sa DS u koaliciju?Mnogo gluposti se može čuti od funkcionera DS u zadnje vreme...

BETMENNNN

pre 10 godina

Veoma interesntno,odakle vam takve ideje,ko vam je uopste ponudio koaliciju...pa verovatno i dalje zivite u vasim iluzijama..

Sandokan

pre 10 godina

Pajtiću nemoj da izmišljaš i da se okolo naokolo pozivaš u koaliciju, bolje raspiši vanredne izbore u pokrajini jer te Vojvođani više ne žele.

Novosađanin

pre 10 godina

Muka mi je više da slušam i gledam ovog gospodina koji je na vlasti stekao i doktorsku titulu samo nikako da saznamo čega i da pročitamo njegov neki naučni rad.

MilanZ

pre 10 godina

Normalno je da nema koalicije jer se koncept vođenja države razlikuje, DS nije navikao na reforme, na bolji standard, navikao je na bahatost i na ostvarivanje nekih svojih ličnih interesa, a to se u trenutnoj vladi ne dopušta.

Glavni arhivator

pre 10 godina

Ta koalicija ne bi bila dobra pre svega za DS iz prostog razlog jer im SNS ne bi dozvolio da rade ono sto su radili dok su bili u koaliciji sa SPS-om, sto znaci da bi ovoga puta sve moralo da se radi posteno i ne bi smelo da bude nikakvih malverzacija, to jest morali bi da rade iskljucivo u interesu gradjana i drzave, a njima to ne odgovara.

Fany

pre 10 godina

Kad slušam ovoga kako lupeta, pritisak mi se podigne na maksimum! On pripada vlasti koja nas je totalno upropastila i unazadila, nagvažda neke gluposti. Kome je to bolje bilo dok su oni bili na vlasti? Njima samima, nikom drugom. O kakovoj koaliciji on priča? Pa Vučić ne bi sa njima ni pod tačkom razno.

Monokl

pre 10 godina

Dokle cete da se ponavljate! Ko kontrolise medije i ko progoni politicke protivnike? Vas ne gone kao politicke protivnike , nego kao ljude ogrezle u kriminalu. Priznajte Pajticu , bar jednom da nas je vasa vlast upropastila, osiromasila. Dok smo u subotu po voznom parku vasih clanova mogli da vidimo koliko ste vi zaradili svojim "postenim " raadom. Morate samo da nam date recept , kako je moguce da kada je kriza prisutna na nasem podrucju vi i vama slicni mogu sebi da priuste nov i skup auto. Da nepricamo dalje.

terek

pre 10 godina

Sa odlaskom Pajtića sa vlasti u Vojvodini, Pajtić gubi svoje pozicije i u DS-u, a i Đilas i Tadić Pajtiću što pre žele da vide leđa, ali im trenutno Pajtić treba u međusobnoj borbi, jer je Pajtić upravo prevaga koja je odlučila da se ne smenjuje Đilas.

srcenje

pre 10 godina

Koliko su ove demokrate samouverene i sigurne u sebe postaje već smešno. Zaista ne razumem da li oni i sami veruju u ovo o čemu daju izjave ili ne. Upropastili nas, a i dalje su sigurni da su najbolji. Hteli su da urade sve što Vučić sada radi samo nisu imali dokaze, mogućnosti.... Smešno. Vrlo brzo će doći vreme da i Pajtića zamene u Vojvodini....njihovo je odzvonilo.

Vladimir

pre 10 godina

Interesantno je da ove komentare navodne podrske sadasnjem rezimu pisu dve ili tri osobe samo se drugacije potpisuju! Sto je jos interesantnije, ocenim negativno komentar koji hvali rezim Aleksdandra Vucica koji tada ima 0 negativnih ocena, kasnije pogledam i dalje ima 0, nije mi zabelezena ocena, strasno sta se radi ali nece ni sns dugo!

strelac

pre 10 godina

Pajtic je malko pobrkao odnos snaga na politickoj sceni.Nije on taj koji bira partnere vec oni mogu biti samo izabrani;ako ih iko i zeli u koaliciji.

Грчански Деспот

pre 10 godina

Kaze jedna narodna izreka "Kad je macetu predglavica ono se uneredi u nacve". E, Bojane crni, ti pa ti i ne shvatas da jednom kada nesto pukne var ne sastavi.

prečanin

pre 10 godina

Neka izvrši prozivku svojih pokrajinskih poslanika. Priča se da je DS u pokrajinskom parlamentu od danas slabiji, a SNS jači, za jednog poslanika.

junak naseg doba

pre 10 godina

(zamunda, 22. januar 2014 17:07)

Prosto covek da se zapita koji deo si prespavao. Mislis da Tadic sam od sebe onako spontano predlaze kolaiciju sa SNS i usput minira DS kako stigne?

Sava

pre 10 godina

Naravno da ta koaliciji ne bi bila dobra za državu!! Jer SNS se bori protiv tajkuna i kriminalaca, a DS saradjuje i saradjivao je sa njima!!! DS je svoje članove nagradjivao iako nisu pokazali dobre rezultate, a SNS svoje smenjuje!! DS se zaduživao, SNS gleda da otplati sve te nepovoljne kredite!!DS je izvlačio novac iz Srbije u privatna preduzeća svojih članova, a SNS gleda da investira u Srbiju!! I kako na kraju da to bude dobro za državu i narod!!!

marisol

pre 10 godina

Da li je ovo iskrena izjava Pajtića ili samo pokušaj da se ponudi naprednjacima. Kako god mislim da je DS za naprednjake totalno nezanimljiv. Oni su prošlost Srbije i tamo treba i da ostanu.

Persa

pre 10 godina

Sa takvom politikom vas ni mnogi clanovi ds nece,a kamoli neka druga stranka.Ne ponavljajte vise necemo sa sns,jer sns nece sa vama.

Kad znam

pre 10 godina

Da li to Pajtić promoviše novi smisao za humor? Na izbore se ne zna u kom obliku izlazi DS! Ko zna koliko je će još strančica proisteći iz sadašnjeg DS-a. Pa, i sam Pajtić će na izbore izaći sam sa svojom novom strankom!

goga

pre 10 godina

Ne znam odakle Ds ideja da su potrebni Sns-u koji sa popularnošću koju ima ako dođe do izbora ako se okrene nekom to će biti neka manja partija sa sličnijom ideologuijom.
(Mirce, 22. januar 2014 15:13)
svi znamo odgovor, u pitanju je SRS...

mm87

pre 10 godina

Ne znam uopste ko bi njih i zeleo u koaliciji, a da im SNS ponudi koaliciju, oberucke bi prihvatili, pa mislim da je ovo i vid neuspelog samopozivanja.

nana

pre 10 godina

Prvo skoči, pa reci hop!!! Sačekajte da budu izbori, da se vidi koliko će stranaka i strančica izaći na izbore, pa da se vide rezultati.... Tek posle se priča o koalicijama! I to pričaju oni koji imaju dobre rezultate!!!

Mirce

pre 10 godina

Ne znam odakle Ds ideja da su potrebni Sns-u koji sa popularnošću koju ima ako dođe do izbora ako se okrene nekom to će biti neka manja partija sa sličnijom ideologuijom.

Predrag

pre 10 godina

Treba isterati Tadica iz DS-a,pa neka pravi svoju stranku i sa njom moze da se udruzuje i sa Vucicem i sa Dacicem i sa Kostunicom...
Iskrene pristalice DS-a nikad nece glasati za njega i pomenute likove.
Kad se samo setim da je i Palmi bio redovan gost na slavama i kikbokserskim turnirima...
Napolje iz DS-a!!!

dalco

pre 10 godina

Izbori u beogradu ce biti po meni politicko ubistvo demokratske stranke.Sva ova desavanja i svadje unutar stranke pokazuju da se polako DS razara iz dana u dan jer nisu spremni da budu opozicija a to govori kakva su stranka u stvari.

"muke ježove"

pre 10 godina

O čemu vi to pričate g.Pajtiću ? Da li vas je neko, nešto uopšte pitao? Izbori su još neizvesni ali vi ispipavate teren, pa i pomalo se nudite. No nudi se nova mlada, a vi ste potrošeni kao niko do sada. Neka hvala.

sablasni andjeo

pre 10 godina

Zasto nije fer da se raspisu izbori? Ah, da! Pa oni ne odgovaraju DS-u, a ni ostalim manjim strankama. Nemaju dovoljan broj clanova za celu teritoriju Srbije. Moje saucesce clanovima DS-a sa njihovim predsednikom i potrpedsednikom.

herkules s

pre 10 godina

odakle pravo Pajticu da kritikuje sadasnju Vladu,kada on nije povecao priliv investicija, zaposljavanje, standard gradjana AP Vojvodine? S obzirom da se najveci deo budzeta izdvaja za tu pokrajinu, ona bi trebala na osnovu toga da bude najrazvijeniji deo Srbije.

Dragoljub

pre 10 godina

Podrška Đilasu samo je dokaz da u DS-u nema jedinstva, a SNS ih nije ni zvao u koaliciju, a posebno posle ovakvih ispada i ne treba ni da razmišlja o tome.

Ratko011

pre 10 godina

Moliće demokrate za koaliciju sa naprednjcima, ali samo zato što im treba fotelja. Nije njima bitno da nešto rade, već samo da imaju funkciju.

petar

pre 10 godina

alo,sns botovi,prestanite sa vassim glupavim nazovi-komentarima.vrlo dobro ste svesni da unisstavate ovu drzzavu i narod i pokussavate da stvorite privid da vas je mnogo .vi ste zlo i sjassite sa grbacce ovog naroda,odlazite,bre.demokrate,podrsska,ako i dalje medju vama bude onih koji kradu,hapsicemo,ali ovo zlo primitivno ne sme da opstane.

didalino

pre 10 godina

Demokratska stranka je postala predmet sprdnje naroda.Sve ove izjave u medijima funkcionera DS-a su zapravo komicne.Niko njih nije ni pozvao u koaliciju.

maskirana kamuflaza

pre 10 godina

Pajticu, pusti ti sve to. Meni da kazes sta je sa gosn genetski modifikovanim Matijevicem i njegovim virslama od 199 dinara za kg? Nasa mesara iz sela malo skuplja, pa tako kg virsli kostaju 325 dinara. Pitam se zasto? I sta je sa Ivanom Dulic Markovic, koja je nedavno priznala da je uvozila GMO dok je bila ministarka poljoprivrede?

Snežana

pre 10 godina

Ma o kakvim koalicijama prica Pajtic. Ne trebaju oni nikome, toliko ce da se raspadnu da nece moci da budu ni dobra opozicija, a kamo li losa vlast.

danex

pre 10 godina

Ja DS ne vidim vise u politickom vrhu Srbije.Potrosili su kredit kod gradjana,posle 12 godina vlasti morali su nesto konkretno da urade.

dado

pre 10 godina

Svi visoki funkcioneri DS su potrosili "kredite" kod gradjana Srbije.Politika im se svodi na medijske napade SNS-a a da ne pominjem klanje unutar same stranke.

pipirejka

pre 10 godina

Pajtic je prvi na meti SNS i izjava da DS nema nameru da pravi koaliciju sa SNS samo je bockanje .
Pre svega , sanse za tako nesto ni nema na Beogradskom, Vojvodjanskom i Republickom nivou.
Ne sto nece DS , nego nece SNS.

Бора

pre 10 godina

Ухватила га паника па не зна шта прича тако се и Ђилас пред смену понашао

bačvan(IN)...

pre 10 godina

Ja mislim da SNS nema nikakve potrebe da bude sa vama u koaliciji,samo biste im kvarili ugled.
(vesko51, 22. januar 2014 13:16)
Bojan i Goran na pustom ostrvu! Širom Vojvodine gube vlast a oni zažmurili da ih nitko ne vidi!

Nemanja

pre 10 godina

Šta li lupeta ovaj Pajtić pa provaljeni ste dosta više praznih priča i demagogije postali ste potpuno nebitna stranka niko vas neće zar ne vidite to

roko koko

pre 10 godina

Vi očigledno ne shvatate da više nikom niste bitni, pametan se nekad dozove pameti i shvati neke stvari a glup se nikad ne dozove pameti.

Karolina

pre 10 godina

Ja se u potpunosti, gospodine Pajtic, slazem sa Vama da takva koalicija ne bi nikako bila dobra. Srbija tezi izgradnji drustva u kome su neke od najznacajnijih vrednosti borba protiv organizovanog kriminala i vladavina prava, a vas profil se nikako ne uklapa u profil onih koji su spremni i sposobni da u toj borbi daju svoj doprinos!

Pringles

pre 10 godina

Pajticu, neka na izborima pobedi bolji i neka bolji vodi Beograd. U ovom trenutku postpuno je jasno ko je bolji, ali to ne znaci da ne treba da se takmicite, naprotiv.

Бата

pre 10 godina

Подржаваће он Ђиласа док му то одговара до после избора а онда када изгубе видећете тек борбу за место председника исти овај Пајтић ће се борити против Ђиласа

pipirejka

pre 10 godina

Pajtic je prvi na meti SNS i izjava da DS nema nameru da pravi koaliciju sa SNS samo je bockanje .
Pre svega , sanse za tako nesto ni nema na Beogradskom, Vojvodjanskom i Republickom nivou.
Ne sto nece DS , nego nece SNS.

aska

pre 10 godina

Problem koji ima Demokratska stranka jeste kadrovske prirode. Dokle god na celu stranke budu bili ljudi poput Djilasa i Pajtica, ozbiljnijeg oporavka stranke nece biti.

Madam Pompadur

pre 10 godina

2 najjace partije koje narod izabere i treba da budu partneri u vladi, DS je to na proslim izborima nije zeleo, zato je sada tu gde jeste.

dorcolka z

pre 10 godina

Ovi u DS-u izgleda svi imaju istu bolest zvanu selektivna amnezija i prelazna je
Pajticu ostani tamo gde ti je mesto i previse si poleteo mozda doletis do mosta novog.

noćna ptica

pre 10 godina

DS će garant pred izbore da ublaži pljuvanje SNS-a jer im je to jedina šansa da predju cenzus a što se tiče koalicije, pitanje je da li neko uopšte hoće koaliciju sa vama a za SNS vi ste sitna riba!

rodrigez

pre 10 godina

Kadrovi koji vode DS su optereceni svojim licnim benefitima pa se tesko moze verovati da ce doci do nekog pozitivnog zaokreta u stranci.

Zbogom

pre 10 godina

E dobro da ste nam to pojasnili mi nismo znali svaka 2 dana to ponavljate SNS je koliko vidim i dosadilo da vam odgovara na ove gluposti pričajte šta hoćete ionako vam niko ne veruje.A što se koalicije tiče niko osim vas ne spominje koaliciju SNS DS.

Rotterdam

pre 10 godina

Jednom da se složim sa Pajtićem. Nema nijedne dodirne tačke između SNS i DS. Naprednjaci idu i grabe napredi ka boljem dok je sušta suprotnost sa demokratama.

jorgovanka

pre 10 godina

Ljudi koji vode Demokratsku stranku nemaju kapaciteta da zaustave pad jer su im napori okrenuti ka tome da ostanu na vlasti po svaku cenu.

Дошло доба да се љубав проба

pre 10 godina

Види се да се у свему слажу Ђилас и Пајтић тј. један другоме дају подршку . Само нека наставе тим путем и засигурно ће допринети растурању демократа на свим нивоима власти.

Не окрећи се сине

pre 10 godina

Права, одржива и реална коалиција демократа је са ЛДП-ом а заједнички интерес им је прелазак цензуса на следећим изборима.

sportista

pre 10 godina

O cemu prica ovaj covek? To je isto kao kad bih ja izjavio da necu da igram za Barselonu, a ustvari me niko nije ni zvao iz Barselone niti ce me ikad zvati, jer sam jako los fudbaler.

Крња

pre 10 godina

Управо та политика да је један човек најбољи вас је овде довела. Београдом не може само један човек да управља то мора да буде тим људи а видели смо како сте ви водили главни град немате ви кадрове за тако нешто.

zoka vozdovac

pre 10 godina

pa ko je njega uopste zvao sam se poziva stvarno mu nije dobro dobio je bolest slicu Djilasovoj
tako je samouveren svaka mu cast
bravo Pajticu
mozda bi te i pozvali ali nemamo vise zivaca za vas axaxxax

bačvan(IN)...

pre 10 godina

Ja mislim da SNS nema nikakve potrebe da bude sa vama u koaliciji,samo biste im kvarili ugled.
(vesko51, 22. januar 2014 13:16)
Bojan i Goran na pustom ostrvu! Širom Vojvodine gube vlast a oni zažmurili da ih nitko ne vidi!

zlata

pre 10 godina

Vojvodina je poslednje uporiste patrljka od DS-a. Branice ga Pajtic do zadnjeg coveka, ali uzalud. Narod polako okrece ledja onima koji su ih lagali punih 12 godina.

narcisi

pre 10 godina

Dokle god se ne pogledaju u oci unutar stranke i ne vide da su oni odgovorni za stanje u kome se DS nalazi, nece postojati mogucnost da se stranka oporavi.

bačvan(IN)...

pre 10 godina

Ja mislim da SNS nema nikakve potrebe da bude sa vama u koaliciji,samo biste im kvarili ugled.
(vesko51, 22. januar 2014 13:16)
Bojan i Goran na pustom ostrvu! Širom Vojvodine gube vlast a oni zažmurili da ih nitko ne vidi!

neukrotiva robinja

pre 10 godina

Da je Tadic predsednik stranke, pa i da Vucic razmislja o koaliciji sa njima. Covek nema nijednu mrlju, a o njegovom ocu ne treba ni govoriti. Inace, sa Pajticem i Djilasom, pa niko nije lud da ulazi u koaliciju.

zorana vasovic vozdovac

pre 10 godina

Ovi u DS-u izgleda svi imaju istu bolest zvanu selektivna amnezija i prelazna je
Pajticu ostani tamo gde ti je mesto i previse si poleteo mozda doletis do mosta novog

lepa sela lepo gore

pre 10 godina

Normalno da neces,to jest nije da neces ti nego si skapirao u kakvoj ste sad poziciji.. Mozete da odlucujete samo na nivou mesnih zajednica,dal ce te da budete sa URS-om ili sa Z(D)verima.. Niko vas nista ne pita,sto duze budes porlonigirao izbore u Vojvodini to ces moci vise da "uzmes" iz budzeta,naravno za sopstvene potrebe i to je cela mudrolija.. Nebitan si..

Варка

pre 10 godina

хахаха а баш делујете јединствено нарочито после оне седнице ГО у Новом Саду сада ће да вам поверујемо како сте сви сложни и како нема подела и гласати за вас кад би се зезали

zorana dorcolka

pre 10 godina

Pajticu a mozda ti se svidja neko iz SNS-a neki decko ali ne vredi ti ne primamo mi takve
tako da ostani tu gde si i uzivaj
niko te nije ni zvao pricas sam sa sobom
potrebna pomoc strucnog lica podhitno

Zoran

pre 10 godina

Pa videli smo i osetili na sosptvenoj koži vašu vladavinu i znanje vaših kadrova ako su vam Đilas i Pajtić dr Bojan najbolji kadrovi i ne zaslužujete da pređte cenzus

Dule

pre 10 godina

E baš me zanima šta će biti kada Đilas izgubi izbore da li ćeš i tada da ga podržavaš Pajtiću ili ćeš odmah da mu okreneš leđa a mislim da će ovo drugo biti jer vama nije stalo ni do stranke ni do narod ni do Srbije samo su vam sopstveni interesi važni

Nutella

pre 10 godina

Sve sto si rekao u ovom tekstu je demagogija. Ako nemate boljeg kandidata za Beograd od Djilasa, bolje nemojte ni da izlazite na izbore. Prvo resite problem u svojoj kuci, pa tek onda pricajte o drustvu.

Branko

pre 10 godina

Spremaj se ti Pajtiću polako za izbore dosta si dugo na vlasti i vreme je da dođe do promena i u Vojvodini pa dosta nam je više nesposobnih kadrova DS

Dimitrije Tucovic

pre 10 godina

Pa ko vam trazi to?Sta je sa ovima iz DS?SNS ne bi nikada bila sa vama u koaliciji!Zamislite kakav bi apsurd to bio kad bi bio sa ljudima protiv kojih se bori!Pajticu pobrkao si nesto!

VECA

pre 10 godina

Pajticu tebi je legitimitet ugrozen odavno ti samo cekas dan kad ce da te smene bolje razmisli sta ces kada te skinu sa vlasti jer i ovako te nece niko a tek tad.

Doca

pre 10 godina

Ne mogu da verujem. Ovi iz Ds kao papagaji. Prvo Đilas, sada Pajtić. Neće, pa neće u koaliciju sa SNS. Gospodo iz DS da li vas uopšte neko zove u koaliciju? Ono su stvarno opsednuti vlašću i idu po onoj narodnoj ''Što je babi milo to joj se i snilo''. Posle prvih izbora koji budu DS će doživeti takav fijasko da će se raspasti u stotinu frakcija. O kakvoj oni koaliciji pričaju i maštaju. Pustih li njihovih želja, ali džaba im !

Srbijanac iz Srema

pre 10 godina

Da iole ima političkog morala i karaktera, podneo bi ostavku i time bi se išlo na pokrajinske izbore,ali.. Lični interesi i interesi stranke su bitniji i važniji od interesa građana Vojvodine.

Selakov

pre 10 godina

Neznam samo dokle cete vI iz DS da se pretvarate da ste najbitniji u Srbiji i da svi hoce u koaliciju sa Vama.Pita li se rukovodstvo SNS-a da li hoce u bilo kakvu pricu sa Vama?

Lela

pre 10 godina

Pajtic je u jednome u pravu, ne treba voditi kampanju u DS-, ionako su se raspali, a to što Vlada nije jedinstvena i što postoje trzavice, lako će se na izborima rešiti, zamenom pojedinih ministara.

jonsnow

pre 10 godina

Pa jel ponovo treba da trpimo sve stvari kroz koje smo prošli za vreme vlasti ds-a? ja razumem da je pojedinima koji ih još podržavajau bilo super i da nisu osetili ono sa čime se ostatk naroda borio svaki dan, ali to ne znači da su isti ti bili sprečeni da izađu napolje i upitaju narod kako stoje stvari...

Dragan

pre 10 godina

Veliku koaliciju je trebalo napraviti 2012 a sada je možda kasno, ili ne?
Da je tada Tadić na to pristao - sada bi on bio predsednik stranke a ne Đilas
Ovako, nije lako Đilasa ukloniti s obzirom da ne bira metode ali .... građani će 16 marta reći svoje!

Bojan

pre 10 godina

Prazne priče DS ne znam šta pokušavaju da nas uvere kako je sve u redu i da nema podela pa znamo se dosta dugo dosta više laganja.Da ste malo računa poveli o članstvu možda bi danas imali veći rejting ovako svakim danom ste sve manje

Jasmin

pre 10 godina

Potpuno je bezveze da na ovakav način pokušavaju da skrenu pažnju na sebe, nema više vremena za gubljenje, izgubljeno poverenje teško se vraća.

ZoranWWW

pre 10 godina

DS se kao stranka uvek i koncentrisaO samo pred izbore.Tada je Srbija mogla po nesto od vas i da dobije,ali ne moze biti dovoljno par metara asfalta i po neka ulicna sicijalica na svake cetiri godine. Tim vasim radom unazadili ste Srbiju onoliko godina koliko ste bili na vlasti.

Radoslav

pre 10 godina

Bas su cudne izjave gospodina Pajtica, ispada da je po njemu DS najpopularnija partija u Srbiji i da je njihova rec u svemu odlucujuca. Kako ide ona stara izreka "ni na nebu ni na zemlji".

Pepeljuga

pre 10 godina

Ne mogu da verujem kako se sve brzo zaboravlja. DS nije izgubila na prošlim izborima bez razloga. Lagali su i lagali, punili sebi džepove a mi smo živeli sve lošije (meni je tri puta smanjivana plata, sa fakultetom nisam mogla da imam veću platu od mnogih srednjoškolaca koji su imali žute članske knjižice). Toliko su se osilili da više nisu ni prikrivali da im je bitna samo njihova sopstvena korist. Neka hvala, ja ne bih ponovo da ih vidim na čelu države. Oni su i napunili javna preduzeća svojim "kadrovima", sa kojima sada niko ne zna šta će. Zbog njih sada grcamo i grcaćemo još neko vreme. Nije to fraza. Jasno je svakome ko hoće samo malo da uključi mozak i vrati se par godina unazad.

Slonce

pre 10 godina

E ako Vam je Djilas najbolji kandidat u stranci, tesko Vama,ima da izgubite zbog tog vaseg lobija, jer sam sigurna da u DS ima mladih i sposobnih ljudi koji hoce da rade.

Pozdrav iz Londona

pre 10 godina

Jednom da se složim sa Pajtićem. Nema nijedne dodirne tačke između SNS i DS. Naprednjaci idu i grabe napredi ka boljem dok je sušta suprotnost sa demokratama.

Bojan851

pre 10 godina

Ni ja ne vidim nijedan razlog zasto bi Sns pravio koaliciju sa Ds-om, mislim da je realnije kad se tako postave stvari. A mislim da je Pajtic poslednji mohikanac koji je ubedjen da ce Ds imati znacajnu ulogu na mogucim predstojecim izborima.

Laki

pre 10 godina

@(teamoe, 22. januar 2014 10:56)
Kakva budućnost čoveče pa oni su najviše uništili Srbiju zato danas živimo ovako kako živimo jedva čekam da ih se rešimo ko zna u kakve su sve afere umešani

Sunce

pre 10 godina

Demokrate ko demokrate nikada ni sa kim nisu za razgovor sve su oni najpametniji a koliko znaju pokazali su za dvanaest godina dok su vodili drzavu, gde su nas doveli prietno je na svakom koraku, beda, siromastvo,glad,tajkuni, srednji sloj vise nepostoji.

Ne dao nam Bog

pre 10 godina

Znamo kako je ziveti u '' demokratskom '' drustvu i sistemu koji nam vi i vasa politika nudite , tako da NE HVALA - cak ni u koaliciji sa ljudima iz sns-a

Dunja Duks

pre 10 godina

Ne treba da bude koalicije između dve pomenute stranke, samo zato što se DS raspada, a SNS raste i učvršćuje se. Šta će SNS-u kočničari i neradnici?

TantumVerde

pre 10 godina

Problem Pajtica i ds-a je taj sto ne vide da nisu vise bitan faktor na politickoj sceni Srbije, i sa svojim rezultatom od 10% su tek treca a mozda i cetvrta stranka na rang listi.

gordijev cvor

pre 10 godina

U emisiji Pajtic nije izneo sta bi to DS uradio bolje u odnosu na sadasnju vlast. Program i vizija Demokratske stranke se svodi na to kako sto duze opstati na celu stranke i nista vise od toga.

JovanaDJ

pre 10 godina

Nisu se valjda nadali da ce biti koalicije.Ko ih uopste i zove?Alo demokrate, ne zvanom gostu mesto iza vrata.Ostanite u svom zapecku i slobodno komentarisite , to na svu srecu ne moze da ugrozi narod i drzavu.

Nema vise

pre 10 godina

Nema koalicije sa SNS?Da li je demokratama konacno doprlo do mozga da nemaju vise sta da traze na politickoj sceni Srbije.Neme vise vlasti, nema vise biraca , nema kradje, nema koalicije.NEMA za njih vise nista,izgibili su na svim poljima.

brigate

pre 10 godina

Naravno da nema niti ce biti koalicije izmedju naprednjaka i demokrata jer su upravo demokrate sve ono protiv cega se naprednjaci bore. Za demokrate je jedini spas u ciscenju sopstvenih redova od svih kompromitovanih pojedinaca i dok to ne urade nema buducnosti za njih na nasoj politickoj sceni jer je svima postalo jasno ko su ti ljudi.

Aleks

pre 10 godina

Vi ste svoje odsvirali. Dali smo vam ogromnu i dugotrajnu sansu, nista niste uradili.
Prokockali ste poverenje vasih glasaca. Tek neka nova garnitura U DS- u moze se nadati necem boljem na nekim buducim izborima.
Do tada, moj ce izbor biti LDP.

rickdanger

pre 10 godina

Interesi su samo vaši. Interesi društva i države se brane u sklopu demokratskih društava i politika, ali ovo vaše mi više izgleda na neki mix tiranije i anarhije.

Sinners and Saints

pre 10 godina

Još dugo će DS biti u opoziciji sa rejtingom od 10 procenata sve dok svoje dvorište detaljno ne očiste. Priča o obračunu sa političkim protivnicima je postala toliko otrcana da je ponavljaju svi članovi DS-a a pritom, ne žele da se ograde od takvih pojedinaca koji su stvarno bili umešani u korupciju, i to će ih koštati opstanka na političkoj sceni.

Lejla

pre 10 godina

Teško da ćete svi vi dati vaše pozicije i dozvoliti novim ljudima da dođu do izražaja. Da ste hteli, trebali ste to mnogo ranije da uradite. Verovatno vam se tada ne bi desio onaj krah na izborima. Međutim, grčevito ste se držali svojih fotelja i zaslepljeni time, niste primetili da ste razotkriveni. Loše ste radili, loše, teško da će vam iko više verovati.

pamtim duze od 2 dana unazad

pre 10 godina

Kao neko ko je DECENIJAMA glasao za DS moram da kazem da je DS samo promenila taktiku i to iskljucivo zato sto joj plan a.) nije 'upalio'. Plan a.) je bio - izbori zato sto je Djilasu mesto u Vladi. ZATO je predlagao M. Delevic u Vladu i mesecima CUTAO na temu SNS. Kada je Vucic stavio do znanja da ga DS sa Djilasom na celu NE interesuje kao koalicioni partner, kada je Djilas smenjen u BG-u - STUPIO je na (op)scenu -plan b.) - nikada sa SNS. LAZ!!! Tvrdim. Da mu sutra SNS, nekim cudom, predlozi koaliciju, Djilas bi bio prvi koji bi je prihvatio, a TI Pajticu bi bio taj koji bi IZMILJAO razloge zasto je to, fol, dobro za drzavu. Napravili ste kardinalnu gresku kada se coveka koji kontrolise medije, a to je Djilas, izabrali za predsednika stranke. A ti sedis na DVE stolice. Greska ponovo. NE POZNAJETE cak ni autenticne birace DS, a posebno ne poznajete gradjane Srbije i njihove potrebe. Ne poznajete samo zato sto vas za to nije briga. Zato je dobro za Srbiju da budete kaznjeni na sledecim izborima. Da iz vasih redova odu SVI koji politiku shvataju samo kao sredstvo za punjenje vlastitih dzepova. I moje misljenje je da si i ti propustio sansu. DS je trebalo da tebe ili Rakica kandiduje za predsednika. Imali biste sanse. Sada je za vas KASNO. Vratice se Tadic KADA se se Djilas RAZBIJE NA IZBORIMA. A ja te kao demokrata, po ubedjenju, pitam - zasto ne trazis izbore u Vojvodini ?!!

Bajadera

pre 10 godina

Šta oni imaju da se izjašnjavaju? Propala stranka, propali i iskompromitovani funkcioneri. Ne vidim ni jedan jedini razlog da im se više posvećuje bilo kakva pažnja. DS je prošlost.

anonimno

pre 10 godina

Pajtic i DS treba da se smene jer Pajtic vodi Vojvodinu gde nikada nije bila tj. Pajtic vodi Vojvodinu na pogresan put.Mislim da Vojvodjani nisu toliko glupi da ne vide da Pajtic nije dobar za Vojvodinu i da treba da se otarase od njega pod HITNO!Na koji nacin to zavisi od VOJVODJANA.

PIKSI

pre 10 godina

Ja ne vidim zasto bi SNS uopste razmisljala da udje u koaliciju sa vama kad ne mozete svoju stranku da dovedete u red a kamoli da radite u interesu drzave.

SNS prevaranti

pre 10 godina

Ma kakva koalicija sa SNS prevarantima, lažovima...to su neznalice i prevaranti, pričaju bajke za zamajavanje naivnih građana...i, naravno, da nema investitora, pa svi ti investitori imaju svoje ljude u Srbiji, analiziraju oni sve jako dobro i kada vide šta se sve radi nisu ludi da ulažu. Pa i mi gledamo da pobegnemo od ovog ludila, a kamoli investitori. Menjaju zakone svaki dan, ne zna se šta će biti sutra, a kamoli za mesec dana...ni jedan ozbiljan investitor ovom prevarantskom režimu ne veruje, samo sluđeni narod, koji čita Kurir i Informer...Uostalom, činjenica je da je u 2013g bilo samo oko 300 miliona direktinih stranih investicija govori sve, to je ,,lična karta'' režima, što bi rekao Radulović...Prema tome, DS mora da se distancira od SNS prevaranata i još žešće bori da što pre siđu sa vlasti, a ne da im se pridružuje...jer to je u interesu građana i to je najvažnije, a ne interes partije samo da bi bili na vlasti...Naivni su svi oni koji misle da je sada Vučić ,,dobrica'', da se, kao, promenio...pa on rukovodi sa svim ovim budalaštinama, on laže, on postavlja sve ove nesposobne ministre, gradonačelnike, direktore javnih preduzeća...on je ,,najveći problem'', a ne rešenje problema...Pre 3 meseca je Vučić rekao da će ,,ovih dana'' smeniti nesposbne direktore javnih preduzeća, nesposobne gradonačelnike...i, naravno, ništa nije bilo, prevara, kao i sve do sada...važno je da je nekoliko meseci pričao bajke, zamajavao...demagog. Dole Vlada! Hoćemo izbore!

Bojan

pre 10 godina

Naravno da nema i da nece biti koalicije SNS - DS i to svakako ne zato sto to demokrate ne zele vec zato sto bi takva koalicija naprednjacima samo nanela stetu. Malo ostavlja gorak ukus u ustima kada Pajtic govori da to ne bi bilo u interesu gradjana jer se ne secam icega sto su uradili u demokratskoj stranci sto jeste bilo u nasem interesu.

Srdjan

pre 10 godina

Iskreno receno meni je ta koslicija suluda, nespojiva, ne mogu da je zamislim ni na jednom nivou ni na lokalnom a kamoli na parlamentarnom.

Jole

pre 10 godina

Stvarno ne postoji razlog jer koliko vidim DS vise nece biti ni kombi stranka. Pokusavaju da se saberu i oduzmu ali dosta su zaglibili i tu nema spasa.

aleksandar

pre 10 godina

Cestitam. Ovom izjavom ste dobili dodatnih tri miliona glasova na predstojecim izborima. Sigurno dobijate!!!! 'Ajde bre, Pajticu, mani se corava posla.

Lenovo

pre 10 godina

Nema te više kapaciteta da vodite ovu zemlju s obzirom da ste milion šansi propustili u prethodnom mandatu. Još uvek vam je stranka u bunilu, razjedinjena i kao takva nemoguće je biti deo vlasti sve dok se medjusobno ne dogovorite a posle GO deluje da se to u skorijoj budućnosti neće dogoditi.

живела демагогија

pre 10 godina

У једној реченици каже да је режим ауторитативан и не дозвољава критику , а после тога да се у Влади расправљају и да Председник критикује исту.

Bane

pre 10 godina

Samo prozivke upućene Srpskoj naprednoj stranci.Mnogo ste opterećeni SNS-om.Vidi se koliko vas boli njihov uspeh i sve što su uradili za ovaj kratak period.

Jozef

pre 10 godina

Pretpostavljam da SNS najmanje zeli da udje u koaliciju sa vama.Jel ste dobili poziv nekih od njih kada se toliko Pajticu ogradjujes?
Sve je dobro dok vi niste na vlasti.Sledeci izbori i letite iz pokrajine.

JovanaM

pre 10 godina

U sadašnjim uslovima od takve koalicije samo DS bi imala korist. Iskoristili bi popularnost SNS-a za dolazak na vlast iako to ne mogu sami. Zašto bi SNS prihvatila tako nešto.

zemljoradnik

pre 10 godina

Pajticu je bolje da razmislja o vanrednim izborima u vojvodini jer je ocigledno da vlada na celu sa njim nema podrsku gradjana pokrajine.

Lud,zbunjen,normalan

pre 10 godina

,,Ako hoćemo da pokrajina napreduje u korak sa republikom mora se smeniti vlast u Vojvodini,, ovaj kom da nije smešan bio bi krajnje žalostan ...ne dao vam bog da napredjujete kao republika naročito kao mi na jugu,toliko smo napredovali da nas evo policija privodi na razgovore u epsu ali to je tek početak!!!

Marko

pre 10 godina

Meni samo nije jasno kako DS planira da im predsednik navodno najvece opozicione stranke, bude samo gradonacelnik.Ako bude.
Apolitican sam, pa bih eto voleo da mi neko to objasni.

Јованча

pre 10 godina

Наравно да нема коалиције са вама. Ви сто толико осрамоћени у народу да је питање да ли ико жели са вама у коалицију. С друге стране, по многим предвиђањима освојићете гласова колико и неке друге партије тако да за коалицију уопште нисте атрактивни. А све то, нажалост, захваљујући Пајтићу, Ђиласу, који би требало да буду покривени ушима, а они најгласнији.

Pokey

pre 10 godina

Daleko bilo da je ima! SNS nema šta da traži sa tim muljatorima. Stranka(DS) koja podržava kriminalce, je samo za otpis iz društva, a ne za koalicije sa onima koji promovišu suprotne vrednosti.

dida

pre 10 godina

Ako hocemo da pokrajina napreduje istim tempom uz drzavu neophodno je da se sadasnja vlast promeni.Ocigledno je da su izgubili podrsku gradjana a Pajtic umesto da se pozabavi tom temom on se bavi SNS-om.Valjda mu je jasno da naprednjaci i ne razmisljaju o koaliciji sa njima.

MilanCh

pre 10 godina

Pajtic je u pravu za nekoliko stvari koje potencira. Slazem se da je Djilas najbolji kandidat i slazem se da ne treba praviti koaliciju sa naprednjacima. Demokrate nisu vise ista stranka kao ranije, reforma je ocigledna.

vedrana

pre 10 godina

Pajtic ne vidi razlog za koaliciju sa SNS-om, jer on pripada struji koja je protivna saradnji, ali sa druge strane postoji struja u okviru DS koja za koaliciju.Samo nam izbori mogu dati konacan odgovor koja struja ima veci uticaj.

Milan

pre 10 godina

Do pre 5 meseci ste hvalili Vucica pa kada je Djilas smenjen sa mesta gradonacelnika onda kao pokvarena traka ponavljate "Mi necemo sa SNS" iako vas SNS nije ni zvao. Cela politika DS se svela na to i na suprotstavljanje reformama, demagogiju i popoulizam, "60 000 ljudi ce biti otpusteno" itd, sve u zelji da se domognete glasova ma po koju cenu.

komentator

pre 10 godina

Narod u Srbiji je ekstremno zaboravan i povodljiv, sadasnji naprednjaci su bili nacionalisti, totalno drugaciji od onoga sto danas predstavljaju.Sad da li je moguce da se neko toliko iskreno promeni je stvar koliko vas mogu varati. Ista prica i sa DS-om, sad su principijelni do bola a zarad vlasti sa SPS-om su pogazili sve principe. Za ponovni ukazak u vlast prodali bi se gospodaru Mordora a ne Vucicu...

mikica1122

pre 10 godina

Koliko je narod koštao medijski rat koji je vođen među redovima ds-a? Nemojte iz tog razloga pričati o interesima društva i države kad smo svi odetili način na koji vi sprovodite te interese.

dadula

pre 10 godina

Pa nisam bas siguran da demokrate ne bi usli u vladu kad bi bili pozvani od strane SNS-a.Prodali bi se oni samo da su na vlasti,ali naravno taj scenario se nece dogoditi,bar ja verujem u to.

Nismo debili

pre 10 godina

Komentari tipa potrošili su kredit, ne razmišljaju o građanima .... su, ne samo već providni, već i toliko ofucani da se čovek s pravom pita zašto čitamo copy-paste komentare sns botova koji imaju zadatak da što više napadaju DS bez obzira imali razloga za to ili ne. Drugi zadatak im je da obilaze oko svakidašnjih problema, da ih što većom pljuvačinom zakamufliraju sadašnjost kako građani ne bi razmišljali o katastrofalnom stanju u kom živimo. E pa gospodo ma koliko vi prozivali DS, način rada, aktuelne vlasti se ne može skriti. Naša svakodnevna sve teža ekonomska situacija nas sve više okreće ka demokratama. Toliko da znate da ljudi nisu ni glupavi ni ludi.

jonsnow

pre 10 godina

Hajde da budemo iskreni. Ne razmišljate vi o stvarima kao što su država i društvo, već o sebi i o svojim ličnim i stranačkim interesima. Stoga, mislim da bi trebali reći da ova koalicija nije dobra za interese ds-a (čijeg ds-a, to već ne znam), i državu i društvo ostaviti iz te priče.

NS Sljaker

pre 10 godina

Mozda bi najbolje pitanje za Pajtica bilo sa kim je spreman DS za koaliciju? Samo sa SVM ili sa LSV koji nije ni zastupljen na republickom nivou?

cukson

pre 10 godina

Ja DS ne vidim vise u politickom vrhu Srbije.Potrosili su kredit kod gradjana,posle 12 godina vlasti morali su nesto konkretno da urade.A isto tako ne vidim ih u koaliciji sa SNS-om.

zoka vozdovac

pre 10 godina

pa ko je njega uopste zvao sam se poziva stvarno mu nije dobro dobio je bolest slicu Djilasovoj
tako je samouveren svaka mu cast
bravo Pajticu
mozda bi te i pozvali ali nemamo vise zivaca za vas axaxxax

jorgovanka

pre 10 godina

Ljudi koji vode Demokratsku stranku nemaju kapaciteta da zaustave pad jer su im napori okrenuti ka tome da ostanu na vlasti po svaku cenu.

Pringles

pre 10 godina

Pajticu, neka na izborima pobedi bolji i neka bolji vodi Beograd. U ovom trenutku postpuno je jasno ko je bolji, ali to ne znaci da ne treba da se takmicite, naprotiv.

pipirejka

pre 10 godina

Pajtic je prvi na meti SNS i izjava da DS nema nameru da pravi koaliciju sa SNS samo je bockanje .
Pre svega , sanse za tako nesto ni nema na Beogradskom, Vojvodjanskom i Republickom nivou.
Ne sto nece DS , nego nece SNS.

cukson

pre 10 godina

Ja DS ne vidim vise u politickom vrhu Srbije.Potrosili su kredit kod gradjana,posle 12 godina vlasti morali su nesto konkretno da urade.A isto tako ne vidim ih u koaliciji sa SNS-om.

Bojan

pre 10 godina

Naravno da nema i da nece biti koalicije SNS - DS i to svakako ne zato sto to demokrate ne zele vec zato sto bi takva koalicija naprednjacima samo nanela stetu. Malo ostavlja gorak ukus u ustima kada Pajtic govori da to ne bi bilo u interesu gradjana jer se ne secam icega sto su uradili u demokratskoj stranci sto jeste bilo u nasem interesu.

Branko

pre 10 godina

Spremaj se ti Pajtiću polako za izbore dosta si dugo na vlasti i vreme je da dođe do promena i u Vojvodini pa dosta nam je više nesposobnih kadrova DS

NS Sljaker

pre 10 godina

Mozda bi najbolje pitanje za Pajtica bilo sa kim je spreman DS za koaliciju? Samo sa SVM ili sa LSV koji nije ni zastupljen na republickom nivou?

Dimitrije Tucovic

pre 10 godina

Pa ko vam trazi to?Sta je sa ovima iz DS?SNS ne bi nikada bila sa vama u koaliciji!Zamislite kakav bi apsurd to bio kad bi bio sa ljudima protiv kojih se bori!Pajticu pobrkao si nesto!

aleksandar

pre 10 godina

Cestitam. Ovom izjavom ste dobili dodatnih tri miliona glasova na predstojecim izborima. Sigurno dobijate!!!! 'Ajde bre, Pajticu, mani se corava posla.

Laki

pre 10 godina

@(teamoe, 22. januar 2014 10:56)
Kakva budućnost čoveče pa oni su najviše uništili Srbiju zato danas živimo ovako kako živimo jedva čekam da ih se rešimo ko zna u kakve su sve afere umešani

Pozdrav iz Londona

pre 10 godina

Jednom da se složim sa Pajtićem. Nema nijedne dodirne tačke između SNS i DS. Naprednjaci idu i grabe napredi ka boljem dok je sušta suprotnost sa demokratama.

Doca

pre 10 godina

Ne mogu da verujem. Ovi iz Ds kao papagaji. Prvo Đilas, sada Pajtić. Neće, pa neće u koaliciju sa SNS. Gospodo iz DS da li vas uopšte neko zove u koaliciju? Ono su stvarno opsednuti vlašću i idu po onoj narodnoj ''Što je babi milo to joj se i snilo''. Posle prvih izbora koji budu DS će doživeti takav fijasko da će se raspasti u stotinu frakcija. O kakvoj oni koaliciji pričaju i maštaju. Pustih li njihovih želja, ali džaba im !

brigate

pre 10 godina

Naravno da nema niti ce biti koalicije izmedju naprednjaka i demokrata jer su upravo demokrate sve ono protiv cega se naprednjaci bore. Za demokrate je jedini spas u ciscenju sopstvenih redova od svih kompromitovanih pojedinaca i dok to ne urade nema buducnosti za njih na nasoj politickoj sceni jer je svima postalo jasno ko su ti ljudi.

Selakov

pre 10 godina

Neznam samo dokle cete vI iz DS da se pretvarate da ste najbitniji u Srbiji i da svi hoce u koaliciju sa Vama.Pita li se rukovodstvo SNS-a da li hoce u bilo kakvu pricu sa Vama?

Srdjan

pre 10 godina

Iskreno receno meni je ta koslicija suluda, nespojiva, ne mogu da je zamislim ni na jednom nivou ni na lokalnom a kamoli na parlamentarnom.

pamtim duze od 2 dana unazad

pre 10 godina

Kao neko ko je DECENIJAMA glasao za DS moram da kazem da je DS samo promenila taktiku i to iskljucivo zato sto joj plan a.) nije 'upalio'. Plan a.) je bio - izbori zato sto je Djilasu mesto u Vladi. ZATO je predlagao M. Delevic u Vladu i mesecima CUTAO na temu SNS. Kada je Vucic stavio do znanja da ga DS sa Djilasom na celu NE interesuje kao koalicioni partner, kada je Djilas smenjen u BG-u - STUPIO je na (op)scenu -plan b.) - nikada sa SNS. LAZ!!! Tvrdim. Da mu sutra SNS, nekim cudom, predlozi koaliciju, Djilas bi bio prvi koji bi je prihvatio, a TI Pajticu bi bio taj koji bi IZMILJAO razloge zasto je to, fol, dobro za drzavu. Napravili ste kardinalnu gresku kada se coveka koji kontrolise medije, a to je Djilas, izabrali za predsednika stranke. A ti sedis na DVE stolice. Greska ponovo. NE POZNAJETE cak ni autenticne birace DS, a posebno ne poznajete gradjane Srbije i njihove potrebe. Ne poznajete samo zato sto vas za to nije briga. Zato je dobro za Srbiju da budete kaznjeni na sledecim izborima. Da iz vasih redova odu SVI koji politiku shvataju samo kao sredstvo za punjenje vlastitih dzepova. I moje misljenje je da si i ti propustio sansu. DS je trebalo da tebe ili Rakica kandiduje za predsednika. Imali biste sanse. Sada je za vas KASNO. Vratice se Tadic KADA se se Djilas RAZBIJE NA IZBORIMA. A ja te kao demokrata, po ubedjenju, pitam - zasto ne trazis izbore u Vojvodini ?!!

PIKSI

pre 10 godina

Ja ne vidim zasto bi SNS uopste razmisljala da udje u koaliciju sa vama kad ne mozete svoju stranku da dovedete u red a kamoli da radite u interesu drzave.

Jozef

pre 10 godina

Pretpostavljam da SNS najmanje zeli da udje u koaliciju sa vama.Jel ste dobili poziv nekih od njih kada se toliko Pajticu ogradjujes?
Sve je dobro dok vi niste na vlasti.Sledeci izbori i letite iz pokrajine.

dida

pre 10 godina

Ako hocemo da pokrajina napreduje istim tempom uz drzavu neophodno je da se sadasnja vlast promeni.Ocigledno je da su izgubili podrsku gradjana a Pajtic umesto da se pozabavi tom temom on se bavi SNS-om.Valjda mu je jasno da naprednjaci i ne razmisljaju o koaliciji sa njima.

Не окрећи се сине

pre 10 godina

Права, одржива и реална коалиција демократа је са ЛДП-ом а заједнички интерес им је прелазак цензуса на следећим изборима.

herkules s

pre 10 godina

odakle pravo Pajticu da kritikuje sadasnju Vladu,kada on nije povecao priliv investicija, zaposljavanje, standard gradjana AP Vojvodine? S obzirom da se najveci deo budzeta izdvaja za tu pokrajinu, ona bi trebala na osnovu toga da bude najrazvijeniji deo Srbije.

живела демагогија

pre 10 godina

У једној реченици каже да је режим ауторитативан и не дозвољава критику , а после тога да се у Влади расправљају и да Председник критикује исту.

Slonce

pre 10 godina

E ako Vam je Djilas najbolji kandidat u stranci, tesko Vama,ima da izgubite zbog tog vaseg lobija, jer sam sigurna da u DS ima mladih i sposobnih ljudi koji hoce da rade.

Snežana

pre 10 godina

Ma o kakvim koalicijama prica Pajtic. Ne trebaju oni nikome, toliko ce da se raspadnu da nece moci da budu ni dobra opozicija, a kamo li losa vlast.

Ratko011

pre 10 godina

Moliće demokrate za koaliciju sa naprednjcima, ali samo zato što im treba fotelja. Nije njima bitno da nešto rade, već samo da imaju funkciju.

Бора

pre 10 godina

Ухватила га паника па не зна шта прича тако се и Ђилас пред смену понашао

Sava

pre 10 godina

Naravno da ta koaliciji ne bi bila dobra za državu!! Jer SNS se bori protiv tajkuna i kriminalaca, a DS saradjuje i saradjivao je sa njima!!! DS je svoje članove nagradjivao iako nisu pokazali dobre rezultate, a SNS svoje smenjuje!! DS se zaduživao, SNS gleda da otplati sve te nepovoljne kredite!!DS je izvlačio novac iz Srbije u privatna preduzeća svojih članova, a SNS gleda da investira u Srbiju!! I kako na kraju da to bude dobro za državu i narod!!!

Sinners and Saints

pre 10 godina

Još dugo će DS biti u opoziciji sa rejtingom od 10 procenata sve dok svoje dvorište detaljno ne očiste. Priča o obračunu sa političkim protivnicima je postala toliko otrcana da je ponavljaju svi članovi DS-a a pritom, ne žele da se ograde od takvih pojedinaca koji su stvarno bili umešani u korupciju, i to će ih koštati opstanka na političkoj sceni.

Aleks

pre 10 godina

Vi ste svoje odsvirali. Dali smo vam ogromnu i dugotrajnu sansu, nista niste uradili.
Prokockali ste poverenje vasih glasaca. Tek neka nova garnitura U DS- u moze se nadati necem boljem na nekim buducim izborima.
Do tada, moj ce izbor biti LDP.

Jole

pre 10 godina

Stvarno ne postoji razlog jer koliko vidim DS vise nece biti ni kombi stranka. Pokusavaju da se saberu i oduzmu ali dosta su zaglibili i tu nema spasa.

jonsnow

pre 10 godina

Pa jel ponovo treba da trpimo sve stvari kroz koje smo prošli za vreme vlasti ds-a? ja razumem da je pojedinima koji ih još podržavajau bilo super i da nisu osetili ono sa čime se ostatk naroda borio svaki dan, ali to ne znači da su isti ti bili sprečeni da izađu napolje i upitaju narod kako stoje stvari...

Lenovo

pre 10 godina

Nema te više kapaciteta da vodite ovu zemlju s obzirom da ste milion šansi propustili u prethodnom mandatu. Još uvek vam je stranka u bunilu, razjedinjena i kao takva nemoguće je biti deo vlasti sve dok se medjusobno ne dogovorite a posle GO deluje da se to u skorijoj budućnosti neće dogoditi.

roko koko

pre 10 godina

Vi očigledno ne shvatate da više nikom niste bitni, pametan se nekad dozove pameti i shvati neke stvari a glup se nikad ne dozove pameti.

aska

pre 10 godina

Problem koji ima Demokratska stranka jeste kadrovske prirode. Dokle god na celu stranke budu bili ljudi poput Djilasa i Pajtica, ozbiljnijeg oporavka stranke nece biti.

maskirana kamuflaza

pre 10 godina

Pajticu, pusti ti sve to. Meni da kazes sta je sa gosn genetski modifikovanim Matijevicem i njegovim virslama od 199 dinara za kg? Nasa mesara iz sela malo skuplja, pa tako kg virsli kostaju 325 dinara. Pitam se zasto? I sta je sa Ivanom Dulic Markovic, koja je nedavno priznala da je uvozila GMO dok je bila ministarka poljoprivrede?

"muke ježove"

pre 10 godina

O čemu vi to pričate g.Pajtiću ? Da li vas je neko, nešto uopšte pitao? Izbori su još neizvesni ali vi ispipavate teren, pa i pomalo se nudite. No nudi se nova mlada, a vi ste potrošeni kao niko do sada. Neka hvala.

Karolina

pre 10 godina

Ja se u potpunosti, gospodine Pajtic, slazem sa Vama da takva koalicija ne bi nikako bila dobra. Srbija tezi izgradnji drustva u kome su neke od najznacajnijih vrednosti borba protiv organizovanog kriminala i vladavina prava, a vas profil se nikako ne uklapa u profil onih koji su spremni i sposobni da u toj borbi daju svoj doprinos!

Zoran

pre 10 godina

Pa videli smo i osetili na sosptvenoj koži vašu vladavinu i znanje vaših kadrova ako su vam Đilas i Pajtić dr Bojan najbolji kadrovi i ne zaslužujete da pređte cenzus

jonsnow

pre 10 godina

Hajde da budemo iskreni. Ne razmišljate vi o stvarima kao što su država i društvo, već o sebi i o svojim ličnim i stranačkim interesima. Stoga, mislim da bi trebali reći da ova koalicija nije dobra za interese ds-a (čijeg ds-a, to već ne znam), i državu i društvo ostaviti iz te priče.

Bane

pre 10 godina

Samo prozivke upućene Srpskoj naprednoj stranci.Mnogo ste opterećeni SNS-om.Vidi se koliko vas boli njihov uspeh i sve što su uradili za ovaj kratak period.

dado

pre 10 godina

Svi visoki funkcioneri DS su potrosili "kredite" kod gradjana Srbije.Politika im se svodi na medijske napade SNS-a a da ne pominjem klanje unutar same stranke.

Persa

pre 10 godina

Sa takvom politikom vas ni mnogi clanovi ds nece,a kamoli neka druga stranka.Ne ponavljajte vise necemo sa sns,jer sns nece sa vama.

lepa sela lepo gore

pre 10 godina

Normalno da neces,to jest nije da neces ti nego si skapirao u kakvoj ste sad poziciji.. Mozete da odlucujete samo na nivou mesnih zajednica,dal ce te da budete sa URS-om ili sa Z(D)verima.. Niko vas nista ne pita,sto duze budes porlonigirao izbore u Vojvodini to ces moci vise da "uzmes" iz budzeta,naravno za sopstvene potrebe i to je cela mudrolija.. Nebitan si..

Bajadera

pre 10 godina

Šta oni imaju da se izjašnjavaju? Propala stranka, propali i iskompromitovani funkcioneri. Ne vidim ni jedan jedini razlog da im se više posvećuje bilo kakva pažnja. DS je prošlost.

Dragoljub

pre 10 godina

Podrška Đilasu samo je dokaz da u DS-u nema jedinstva, a SNS ih nije ni zvao u koaliciju, a posebno posle ovakvih ispada i ne treba ni da razmišlja o tome.

JovanaM

pre 10 godina

U sadašnjim uslovima od takve koalicije samo DS bi imala korist. Iskoristili bi popularnost SNS-a za dolazak na vlast iako to ne mogu sami. Zašto bi SNS prihvatila tako nešto.

goga

pre 10 godina

Ne znam odakle Ds ideja da su potrebni Sns-u koji sa popularnošću koju ima ako dođe do izbora ako se okrene nekom to će biti neka manja partija sa sličnijom ideologuijom.
(Mirce, 22. januar 2014 15:13)
svi znamo odgovor, u pitanju je SRS...

Lejla

pre 10 godina

Teško da ćete svi vi dati vaše pozicije i dozvoliti novim ljudima da dođu do izražaja. Da ste hteli, trebali ste to mnogo ranije da uradite. Verovatno vam se tada ne bi desio onaj krah na izborima. Međutim, grčevito ste se držali svojih fotelja i zaslepljeni time, niste primetili da ste razotkriveni. Loše ste radili, loše, teško da će vam iko više verovati.

rickdanger

pre 10 godina

Interesi su samo vaši. Interesi društva i države se brane u sklopu demokratskih društava i politika, ali ovo vaše mi više izgleda na neki mix tiranije i anarhije.

Radoslav

pre 10 godina

Bas su cudne izjave gospodina Pajtica, ispada da je po njemu DS najpopularnija partija u Srbiji i da je njihova rec u svemu odlucujuca. Kako ide ona stara izreka "ni na nebu ni na zemlji".

Nema vise

pre 10 godina

Nema koalicije sa SNS?Da li je demokratama konacno doprlo do mozga da nemaju vise sta da traze na politickoj sceni Srbije.Neme vise vlasti, nema vise biraca , nema kradje, nema koalicije.NEMA za njih vise nista,izgibili su na svim poljima.

Dunja Duks

pre 10 godina

Ne treba da bude koalicije između dve pomenute stranke, samo zato što se DS raspada, a SNS raste i učvršćuje se. Šta će SNS-u kočničari i neradnici?

mikica1122

pre 10 godina

Koliko je narod koštao medijski rat koji je vođen među redovima ds-a? Nemojte iz tog razloga pričati o interesima društva i države kad smo svi odetili način na koji vi sprovodite te interese.

Pepeljuga

pre 10 godina

Ne mogu da verujem kako se sve brzo zaboravlja. DS nije izgubila na prošlim izborima bez razloga. Lagali su i lagali, punili sebi džepove a mi smo živeli sve lošije (meni je tri puta smanjivana plata, sa fakultetom nisam mogla da imam veću platu od mnogih srednjoškolaca koji su imali žute članske knjižice). Toliko su se osilili da više nisu ni prikrivali da im je bitna samo njihova sopstvena korist. Neka hvala, ja ne bih ponovo da ih vidim na čelu države. Oni su i napunili javna preduzeća svojim "kadrovima", sa kojima sada niko ne zna šta će. Zbog njih sada grcamo i grcaćemo još neko vreme. Nije to fraza. Jasno je svakome ko hoće samo malo da uključi mozak i vrati se par godina unazad.

Варка

pre 10 godina

хахаха а баш делујете јединствено нарочито после оне седнице ГО у Новом Саду сада ће да вам поверујемо како сте сви сложни и како нема подела и гласати за вас кад би се зезали

didalino

pre 10 godina

Demokratska stranka je postala predmet sprdnje naroda.Sve ove izjave u medijima funkcionera DS-a su zapravo komicne.Niko njih nije ni pozvao u koaliciju.

marisol

pre 10 godina

Da li je ovo iskrena izjava Pajtića ili samo pokušaj da se ponudi naprednjacima. Kako god mislim da je DS za naprednjake totalno nezanimljiv. Oni su prošlost Srbije i tamo treba i da ostanu.

Milan

pre 10 godina

Do pre 5 meseci ste hvalili Vucica pa kada je Djilas smenjen sa mesta gradonacelnika onda kao pokvarena traka ponavljate "Mi necemo sa SNS" iako vas SNS nije ni zvao. Cela politika DS se svela na to i na suprotstavljanje reformama, demagogiju i popoulizam, "60 000 ljudi ce biti otpusteno" itd, sve u zelji da se domognete glasova ma po koju cenu.

Јованча

pre 10 godina

Наравно да нема коалиције са вама. Ви сто толико осрамоћени у народу да је питање да ли ико жели са вама у коалицију. С друге стране, по многим предвиђањима освојићете гласова колико и неке друге партије тако да за коалицију уопште нисте атрактивни. А све то, нажалост, захваљујући Пајтићу, Ђиласу, који би требало да буду покривени ушима, а они најгласнији.

Kad znam

pre 10 godina

Da li to Pajtić promoviše novi smisao za humor? Na izbore se ne zna u kom obliku izlazi DS! Ko zna koliko je će još strančica proisteći iz sadašnjeg DS-a. Pa, i sam Pajtić će na izbore izaći sam sa svojom novom strankom!

zemljoradnik

pre 10 godina

Pajticu je bolje da razmislja o vanrednim izborima u vojvodini jer je ocigledno da vlada na celu sa njim nema podrsku gradjana pokrajine.

sportista

pre 10 godina

O cemu prica ovaj covek? To je isto kao kad bih ja izjavio da necu da igram za Barselonu, a ustvari me niko nije ni zvao iz Barselone niti ce me ikad zvati, jer sam jako los fudbaler.

danex

pre 10 godina

Ja DS ne vidim vise u politickom vrhu Srbije.Potrosili su kredit kod gradjana,posle 12 godina vlasti morali su nesto konkretno da urade.

Lud,zbunjen,normalan

pre 10 godina

,,Ako hoćemo da pokrajina napreduje u korak sa republikom mora se smeniti vlast u Vojvodini,, ovaj kom da nije smešan bio bi krajnje žalostan ...ne dao vam bog da napredjujete kao republika naročito kao mi na jugu,toliko smo napredovali da nas evo policija privodi na razgovore u epsu ali to je tek početak!!!

Sunce

pre 10 godina

Demokrate ko demokrate nikada ni sa kim nisu za razgovor sve su oni najpametniji a koliko znaju pokazali su za dvanaest godina dok su vodili drzavu, gde su nas doveli prietno je na svakom koraku, beda, siromastvo,glad,tajkuni, srednji sloj vise nepostoji.

Крња

pre 10 godina

Управо та политика да је један човек најбољи вас је овде довела. Београдом не може само један човек да управља то мора да буде тим људи а видели смо како сте ви водили главни град немате ви кадрове за тако нешто.

dadula

pre 10 godina

Pa nisam bas siguran da demokrate ne bi usli u vladu kad bi bili pozvani od strane SNS-a.Prodali bi se oni samo da su na vlasti,ali naravno taj scenario se nece dogoditi,bar ja verujem u to.

anonimno

pre 10 godina

Pajtic i DS treba da se smene jer Pajtic vodi Vojvodinu gde nikada nije bila tj. Pajtic vodi Vojvodinu na pogresan put.Mislim da Vojvodjani nisu toliko glupi da ne vide da Pajtic nije dobar za Vojvodinu i da treba da se otarase od njega pod HITNO!Na koji nacin to zavisi od VOJVODJANA.

Srbijanac iz Srema

pre 10 godina

Da iole ima političkog morala i karaktera, podneo bi ostavku i time bi se išlo na pokrajinske izbore,ali.. Lični interesi i interesi stranke su bitniji i važniji od interesa građana Vojvodine.

ZoranWWW

pre 10 godina

DS se kao stranka uvek i koncentrisaO samo pred izbore.Tada je Srbija mogla po nesto od vas i da dobije,ali ne moze biti dovoljno par metara asfalta i po neka ulicna sicijalica na svake cetiri godine. Tim vasim radom unazadili ste Srbiju onoliko godina koliko ste bili na vlasti.

rodrigez

pre 10 godina

Kadrovi koji vode DS su optereceni svojim licnim benefitima pa se tesko moze verovati da ce doci do nekog pozitivnog zaokreta u stranci.

dorcolka z

pre 10 godina

Ovi u DS-u izgleda svi imaju istu bolest zvanu selektivna amnezija i prelazna je
Pajticu ostani tamo gde ti je mesto i previse si poleteo mozda doletis do mosta novog.

nana

pre 10 godina

Prvo skoči, pa reci hop!!! Sačekajte da budu izbori, da se vidi koliko će stranaka i strančica izaći na izbore, pa da se vide rezultati.... Tek posle se priča o koalicijama! I to pričaju oni koji imaju dobre rezultate!!!

vedrana

pre 10 godina

Pajtic ne vidi razlog za koaliciju sa SNS-om, jer on pripada struji koja je protivna saradnji, ali sa druge strane postoji struja u okviru DS koja za koaliciju.Samo nam izbori mogu dati konacan odgovor koja struja ima veci uticaj.

Bojan

pre 10 godina

Prazne priče DS ne znam šta pokušavaju da nas uvere kako je sve u redu i da nema podela pa znamo se dosta dugo dosta više laganja.Da ste malo računa poveli o članstvu možda bi danas imali veći rejting ovako svakim danom ste sve manje

Nutella

pre 10 godina

Sve sto si rekao u ovom tekstu je demagogija. Ako nemate boljeg kandidata za Beograd od Djilasa, bolje nemojte ni da izlazite na izbore. Prvo resite problem u svojoj kuci, pa tek onda pricajte o drustvu.

zorana vasovic vozdovac

pre 10 godina

Ovi u DS-u izgleda svi imaju istu bolest zvanu selektivna amnezija i prelazna je
Pajticu ostani tamo gde ti je mesto i previse si poleteo mozda doletis do mosta novog

Mirce

pre 10 godina

Ne znam odakle Ds ideja da su potrebni Sns-u koji sa popularnošću koju ima ako dođe do izbora ako se okrene nekom to će biti neka manja partija sa sličnijom ideologuijom.

strelac

pre 10 godina

Pajtic je malko pobrkao odnos snaga na politickoj sceni.Nije on taj koji bira partnere vec oni mogu biti samo izabrani;ako ih iko i zeli u koaliciji.

Rotterdam

pre 10 godina

Jednom da se složim sa Pajtićem. Nema nijedne dodirne tačke između SNS i DS. Naprednjaci idu i grabe napredi ka boljem dok je sušta suprotnost sa demokratama.

zlata

pre 10 godina

Vojvodina je poslednje uporiste patrljka od DS-a. Branice ga Pajtic do zadnjeg coveka, ali uzalud. Narod polako okrece ledja onima koji su ih lagali punih 12 godina.

Бата

pre 10 godina

Подржаваће он Ђиласа док му то одговара до после избора а онда када изгубе видећете тек борбу за место председника исти овај Пајтић ће се борити против Ђиласа

neukrotiva robinja

pre 10 godina

Da je Tadic predsednik stranke, pa i da Vucic razmislja o koaliciji sa njima. Covek nema nijednu mrlju, a o njegovom ocu ne treba ni govoriti. Inace, sa Pajticem i Djilasom, pa niko nije lud da ulazi u koaliciju.

narcisi

pre 10 godina

Dokle god se ne pogledaju u oci unutar stranke i ne vide da su oni odgovorni za stanje u kome se DS nalazi, nece postojati mogucnost da se stranka oporavi.

Zbogom

pre 10 godina

E dobro da ste nam to pojasnili mi nismo znali svaka 2 dana to ponavljate SNS je koliko vidim i dosadilo da vam odgovara na ove gluposti pričajte šta hoćete ionako vam niko ne veruje.A što se koalicije tiče niko osim vas ne spominje koaliciju SNS DS.

Pokey

pre 10 godina

Daleko bilo da je ima! SNS nema šta da traži sa tim muljatorima. Stranka(DS) koja podržava kriminalce, je samo za otpis iz društva, a ne za koalicije sa onima koji promovišu suprotne vrednosti.

SNS prevaranti

pre 10 godina

Ma kakva koalicija sa SNS prevarantima, lažovima...to su neznalice i prevaranti, pričaju bajke za zamajavanje naivnih građana...i, naravno, da nema investitora, pa svi ti investitori imaju svoje ljude u Srbiji, analiziraju oni sve jako dobro i kada vide šta se sve radi nisu ludi da ulažu. Pa i mi gledamo da pobegnemo od ovog ludila, a kamoli investitori. Menjaju zakone svaki dan, ne zna se šta će biti sutra, a kamoli za mesec dana...ni jedan ozbiljan investitor ovom prevarantskom režimu ne veruje, samo sluđeni narod, koji čita Kurir i Informer...Uostalom, činjenica je da je u 2013g bilo samo oko 300 miliona direktinih stranih investicija govori sve, to je ,,lična karta'' režima, što bi rekao Radulović...Prema tome, DS mora da se distancira od SNS prevaranata i još žešće bori da što pre siđu sa vlasti, a ne da im se pridružuje...jer to je u interesu građana i to je najvažnije, a ne interes partije samo da bi bili na vlasti...Naivni su svi oni koji misle da je sada Vučić ,,dobrica'', da se, kao, promenio...pa on rukovodi sa svim ovim budalaštinama, on laže, on postavlja sve ove nesposobne ministre, gradonačelnike, direktore javnih preduzeća...on je ,,najveći problem'', a ne rešenje problema...Pre 3 meseca je Vučić rekao da će ,,ovih dana'' smeniti nesposbne direktore javnih preduzeća, nesposobne gradonačelnike...i, naravno, ništa nije bilo, prevara, kao i sve do sada...važno je da je nekoliko meseci pričao bajke, zamajavao...demagog. Dole Vlada! Hoćemo izbore!

gordijev cvor

pre 10 godina

U emisiji Pajtic nije izneo sta bi to DS uradio bolje u odnosu na sadasnju vlast. Program i vizija Demokratske stranke se svodi na to kako sto duze opstati na celu stranke i nista vise od toga.

zorana dorcolka

pre 10 godina

Pajticu a mozda ti se svidja neko iz SNS-a neki decko ali ne vredi ti ne primamo mi takve
tako da ostani tu gde si i uzivaj
niko te nije ni zvao pricas sam sa sobom
potrebna pomoc strucnog lica podhitno

dalco

pre 10 godina

Izbori u beogradu ce biti po meni politicko ubistvo demokratske stranke.Sva ova desavanja i svadje unutar stranke pokazuju da se polako DS razara iz dana u dan jer nisu spremni da budu opozicija a to govori kakva su stranka u stvari.

mm87

pre 10 godina

Ne znam uopste ko bi njih i zeleo u koaliciji, a da im SNS ponudi koaliciju, oberucke bi prihvatili, pa mislim da je ovo i vid neuspelog samopozivanja.

Marko

pre 10 godina

Meni samo nije jasno kako DS planira da im predsednik navodno najvece opozicione stranke, bude samo gradonacelnik.Ako bude.
Apolitican sam, pa bih eto voleo da mi neko to objasni.

VECA

pre 10 godina

Pajticu tebi je legitimitet ugrozen odavno ti samo cekas dan kad ce da te smene bolje razmisli sta ces kada te skinu sa vlasti jer i ovako te nece niko a tek tad.

Dule

pre 10 godina

E baš me zanima šta će biti kada Đilas izgubi izbore da li ćeš i tada da ga podržavaš Pajtiću ili ćeš odmah da mu okreneš leđa a mislim da će ovo drugo biti jer vama nije stalo ni do stranke ni do narod ni do Srbije samo su vam sopstveni interesi važni

Дошло доба да се љубав проба

pre 10 godina

Види се да се у свему слажу Ђилас и Пајтић тј. један другоме дају подршку . Само нека наставе тим путем и засигурно ће допринети растурању демократа на свим нивоима власти.

noćna ptica

pre 10 godina

DS će garant pred izbore da ublaži pljuvanje SNS-a jer im je to jedina šansa da predju cenzus a što se tiče koalicije, pitanje je da li neko uopšte hoće koaliciju sa vama a za SNS vi ste sitna riba!

Bojan851

pre 10 godina

Ni ja ne vidim nijedan razlog zasto bi Sns pravio koaliciju sa Ds-om, mislim da je realnije kad se tako postave stvari. A mislim da je Pajtic poslednji mohikanac koji je ubedjen da ce Ds imati znacajnu ulogu na mogucim predstojecim izborima.

Грчански Деспот

pre 10 godina

Kaze jedna narodna izreka "Kad je macetu predglavica ono se uneredi u nacve". E, Bojane crni, ti pa ti i ne shvatas da jednom kada nesto pukne var ne sastavi.

bačvan(IN)...

pre 10 godina

Ja mislim da SNS nema nikakve potrebe da bude sa vama u koaliciji,samo biste im kvarili ugled.
(vesko51, 22. januar 2014 13:16)
Bojan i Goran na pustom ostrvu! Širom Vojvodine gube vlast a oni zažmurili da ih nitko ne vidi!

sablasni andjeo

pre 10 godina

Zasto nije fer da se raspisu izbori? Ah, da! Pa oni ne odgovaraju DS-u, a ni ostalim manjim strankama. Nemaju dovoljan broj clanova za celu teritoriju Srbije. Moje saucesce clanovima DS-a sa njihovim predsednikom i potrpedsednikom.

Monokl

pre 10 godina

Dokle cete da se ponavljate! Ko kontrolise medije i ko progoni politicke protivnike? Vas ne gone kao politicke protivnike , nego kao ljude ogrezle u kriminalu. Priznajte Pajticu , bar jednom da nas je vasa vlast upropastila, osiromasila. Dok smo u subotu po voznom parku vasih clanova mogli da vidimo koliko ste vi zaradili svojim "postenim " raadom. Morate samo da nam date recept , kako je moguce da kada je kriza prisutna na nasem podrucju vi i vama slicni mogu sebi da priuste nov i skup auto. Da nepricamo dalje.

bačvan(IN)...

pre 10 godina

Ja mislim da SNS nema nikakve potrebe da bude sa vama u koaliciji,samo biste im kvarili ugled.
(vesko51, 22. januar 2014 13:16)
Bojan i Goran na pustom ostrvu! Širom Vojvodine gube vlast a oni zažmurili da ih nitko ne vidi!

prečanin

pre 10 godina

Neka izvrši prozivku svojih pokrajinskih poslanika. Priča se da je DS u pokrajinskom parlamentu od danas slabiji, a SNS jači, za jednog poslanika.

srcenje

pre 10 godina

Koliko su ove demokrate samouverene i sigurne u sebe postaje već smešno. Zaista ne razumem da li oni i sami veruju u ovo o čemu daju izjave ili ne. Upropastili nas, a i dalje su sigurni da su najbolji. Hteli su da urade sve što Vučić sada radi samo nisu imali dokaze, mogućnosti.... Smešno. Vrlo brzo će doći vreme da i Pajtića zamene u Vojvodini....njihovo je odzvonilo.

JovanaDJ

pre 10 godina

Nisu se valjda nadali da ce biti koalicije.Ko ih uopste i zove?Alo demokrate, ne zvanom gostu mesto iza vrata.Ostanite u svom zapecku i slobodno komentarisite , to na svu srecu ne moze da ugrozi narod i drzavu.

TantumVerde

pre 10 godina

Problem Pajtica i ds-a je taj sto ne vide da nisu vise bitan faktor na politickoj sceni Srbije, i sa svojim rezultatom od 10% su tek treca a mozda i cetvrta stranka na rang listi.

bačvan(IN)...

pre 10 godina

Ja mislim da SNS nema nikakve potrebe da bude sa vama u koaliciji,samo biste im kvarili ugled.
(vesko51, 22. januar 2014 13:16)
Bojan i Goran na pustom ostrvu! Širom Vojvodine gube vlast a oni zažmurili da ih nitko ne vidi!

terek

pre 10 godina

Sa odlaskom Pajtića sa vlasti u Vojvodini, Pajtić gubi svoje pozicije i u DS-u, a i Đilas i Tadić Pajtiću što pre žele da vide leđa, ali im trenutno Pajtić treba u međusobnoj borbi, jer je Pajtić upravo prevaga koja je odlučila da se ne smenjuje Đilas.

Nemanja

pre 10 godina

Šta li lupeta ovaj Pajtić pa provaljeni ste dosta više praznih priča i demagogije postali ste potpuno nebitna stranka niko vas neće zar ne vidite to

pipirejka

pre 10 godina

Pajtic je prvi na meti SNS i izjava da DS nema nameru da pravi koaliciju sa SNS samo je bockanje .
Pre svega , sanse za tako nesto ni nema na Beogradskom, Vojvodjanskom i Republickom nivou.
Ne sto nece DS , nego nece SNS.

petar

pre 10 godina

alo,sns botovi,prestanite sa vassim glupavim nazovi-komentarima.vrlo dobro ste svesni da unisstavate ovu drzzavu i narod i pokussavate da stvorite privid da vas je mnogo .vi ste zlo i sjassite sa grbacce ovog naroda,odlazite,bre.demokrate,podrsska,ako i dalje medju vama bude onih koji kradu,hapsicemo,ali ovo zlo primitivno ne sme da opstane.

Madam Pompadur

pre 10 godina

2 najjace partije koje narod izabere i treba da budu partneri u vladi, DS je to na proslim izborima nije zeleo, zato je sada tu gde jeste.

Nismo debili

pre 10 godina

Komentari tipa potrošili su kredit, ne razmišljaju o građanima .... su, ne samo već providni, već i toliko ofucani da se čovek s pravom pita zašto čitamo copy-paste komentare sns botova koji imaju zadatak da što više napadaju DS bez obzira imali razloga za to ili ne. Drugi zadatak im je da obilaze oko svakidašnjih problema, da ih što većom pljuvačinom zakamufliraju sadašnjost kako građani ne bi razmišljali o katastrofalnom stanju u kom živimo. E pa gospodo ma koliko vi prozivali DS, način rada, aktuelne vlasti se ne može skriti. Naša svakodnevna sve teža ekonomska situacija nas sve više okreće ka demokratama. Toliko da znate da ljudi nisu ni glupavi ni ludi.

MilanCh

pre 10 godina

Pajtic je u pravu za nekoliko stvari koje potencira. Slazem se da je Djilas najbolji kandidat i slazem se da ne treba praviti koaliciju sa naprednjacima. Demokrate nisu vise ista stranka kao ranije, reforma je ocigledna.

Dragan

pre 10 godina

Veliku koaliciju je trebalo napraviti 2012 a sada je možda kasno, ili ne?
Da je tada Tadić na to pristao - sada bi on bio predsednik stranke a ne Đilas
Ovako, nije lako Đilasa ukloniti s obzirom da ne bira metode ali .... građani će 16 marta reći svoje!

Predrag

pre 10 godina

Treba isterati Tadica iz DS-a,pa neka pravi svoju stranku i sa njom moze da se udruzuje i sa Vucicem i sa Dacicem i sa Kostunicom...
Iskrene pristalice DS-a nikad nece glasati za njega i pomenute likove.
Kad se samo setim da je i Palmi bio redovan gost na slavama i kikbokserskim turnirima...
Napolje iz DS-a!!!

Vladimir

pre 10 godina

Interesantno je da ove komentare navodne podrske sadasnjem rezimu pisu dve ili tri osobe samo se drugacije potpisuju! Sto je jos interesantnije, ocenim negativno komentar koji hvali rezim Aleksdandra Vucica koji tada ima 0 negativnih ocena, kasnije pogledam i dalje ima 0, nije mi zabelezena ocena, strasno sta se radi ali nece ni sns dugo!

komentator

pre 10 godina

Narod u Srbiji je ekstremno zaboravan i povodljiv, sadasnji naprednjaci su bili nacionalisti, totalno drugaciji od onoga sto danas predstavljaju.Sad da li je moguce da se neko toliko iskreno promeni je stvar koliko vas mogu varati. Ista prica i sa DS-om, sad su principijelni do bola a zarad vlasti sa SPS-om su pogazili sve principe. Za ponovni ukazak u vlast prodali bi se gospodaru Mordora a ne Vucicu...

Jasmin

pre 10 godina

Potpuno je bezveze da na ovakav način pokušavaju da skrenu pažnju na sebe, nema više vremena za gubljenje, izgubljeno poverenje teško se vraća.

junak naseg doba

pre 10 godina

(zamunda, 22. januar 2014 17:07)

Prosto covek da se zapita koji deo si prespavao. Mislis da Tadic sam od sebe onako spontano predlaze kolaiciju sa SNS i usput minira DS kako stigne?

Lela

pre 10 godina

Pajtic je u jednome u pravu, ne treba voditi kampanju u DS-, ionako su se raspali, a to što Vlada nije jedinstvena i što postoje trzavice, lako će se na izborima rešiti, zamenom pojedinih ministara.

Ne dao nam Bog

pre 10 godina

Znamo kako je ziveti u '' demokratskom '' drustvu i sistemu koji nam vi i vasa politika nudite , tako da NE HVALA - cak ni u koaliciji sa ljudima iz sns-a

Fany

pre 10 godina

Kad slušam ovoga kako lupeta, pritisak mi se podigne na maksimum! On pripada vlasti koja nas je totalno upropastila i unazadila, nagvažda neke gluposti. Kome je to bolje bilo dok su oni bili na vlasti? Njima samima, nikom drugom. O kakovoj koaliciji on priča? Pa Vučić ne bi sa njima ni pod tačkom razno.

Glavni arhivator

pre 10 godina

Ta koalicija ne bi bila dobra pre svega za DS iz prostog razlog jer im SNS ne bi dozvolio da rade ono sto su radili dok su bili u koaliciji sa SPS-om, sto znaci da bi ovoga puta sve moralo da se radi posteno i ne bi smelo da bude nikakvih malverzacija, to jest morali bi da rade iskljucivo u interesu gradjana i drzave, a njima to ne odgovara.

MilanZ

pre 10 godina

Normalno je da nema koalicije jer se koncept vođenja države razlikuje, DS nije navikao na reforme, na bolji standard, navikao je na bahatost i na ostvarivanje nekih svojih ličnih interesa, a to se u trenutnoj vladi ne dopušta.

Sandokan

pre 10 godina

Pajtiću nemoj da izmišljaš i da se okolo naokolo pozivaš u koaliciju, bolje raspiši vanredne izbore u pokrajini jer te Vojvođani više ne žele.

Novosađanin

pre 10 godina

Muka mi je više da slušam i gledam ovog gospodina koji je na vlasti stekao i doktorsku titulu samo nikako da saznamo čega i da pročitamo njegov neki naučni rad.

ALEKS - FERGUSON

pre 10 godina

Demokratska stranka pokusava da dokaze kako je samouverena i sigurna u sebe postaje gradjanima Srbije vec smešno. Zaista ne razumem da li oni i sami veruju u ovo o cemu u poslednje vreme pricaju i sanjaju, cak se usudjuju da daju ovakve izjave. Oni su zaboravili da su nas upropastili sa njihovo dvanaesto godisnje vladanje , a i dalje su sigurni da su najbolji. Hteli su da urade sve sto sada Aleksandar Vucic sada radi samo nisu imali dokaze, jer su oni bili u glavnim ulogama. Vrlo brzo ce doci vreme da i Bojana Pajtica zamene u Vojvodini njihovo vreme je proslo i odzvonilo im.

Glogovac

pre 10 godina

Šta se tu više nutkate naprednjacima, ko fol nećete sa njima, a ovamo jedva bi ste dočekali da vas pozovu.Sve vaše igre su nam poznate Pajtiću.

Milan

pre 10 godina

Nije da DS nece u koaliciju sa sns-om vec sns koliko ja mogu da vidim ne bi ulazio u koaliciju sa strankom koja na svaki nacin pokusava da obori vladu i to zbog licnih stavova i interesa pojedinaca a i u krajnjem slucaju ne vidim ni sta bi ds mogao vise da ponudi ovoj drzavi i narodu nakon 10 godina na vlasti koje su protracili.

BETMENNNN

pre 10 godina

Veoma interesntno,odakle vam takve ideje,ko vam je uopste ponudio koaliciju...pa verovatno i dalje zivite u vasim iluzijama..

tomas man

pre 10 godina

Ja stvarno ne znam koja ozbiljna stranka bi sa DS u koaliciju?Mnogo gluposti se može čuti od funkcionera DS u zadnje vreme...

laufer

pre 10 godina

Kako to Bojane želiš da radiš sa Vučićem na privlačenju investicija(izjava u Odzacima),a onda si protiv bilo kakvog razgovora sa SNS-om.
Niko Bojane neželi pošto-poto koaliciju SNS,to je vešta zamena teza,Rakić pre svega govori o razgovoru o budućnosti zemlje o jačanju kapaciteta za duboke reforme koje su potrebne državi.Tako treba razmišljati ,ako si odgovoran političar,ako si zabrinut za budućnost generacija koje dolaze,ako želiš napredak društva. EU prihvata SNS kao demokratsku stranku ,nedeli im packe pa razgovor o diktaturi je smešan,bolje reći loš izgovor.
Od DS-a gde Dušan Elezović predsednik IO (pre 20 g. na čelu IO se nalazio Z.Đinnđić,kakav sunovrat)nemože se više ni očekivati osim intriga,spletkarenja tj. vođenja šiljokura...e politike.
Ostavite se ćorava posla i vratimo odličnog državnika(tako si govorio prošle godine),Borisa Tadića na čelo DS-a.

SNS prevaranti

pre 10 godina

Ma kakva koalicija sa SNS prevarantima, lažovima...to su neznalice i prevaranti, pričaju bajke za zamajavanje naivnih građana...i, naravno, da nema investitora, pa svi ti investitori imaju svoje ljude u Srbiji, analiziraju oni sve jako dobro i kada vide šta se sve radi nisu ludi da ulažu. Pa i mi gledamo da pobegnemo od ovog ludila, a kamoli investitori. Menjaju zakone svaki dan, ne zna se šta će biti sutra, a kamoli za mesec dana...ni jedan ozbiljan investitor ovom prevarantskom režimu ne veruje, samo sluđeni narod, koji čita Kurir i Informer...Uostalom, činjenica je da je u 2013g bilo samo oko 300 miliona direktinih stranih investicija govori sve, to je ,,lična karta'' režima, što bi rekao Radulović...Prema tome, DS mora da se distancira od SNS prevaranata i još žešće bori da što pre siđu sa vlasti, a ne da im se pridružuje...jer to je u interesu građana i to je najvažnije, a ne interes partije samo da bi bili na vlasti...Naivni su svi oni koji misle da je sada Vučić ,,dobrica'', da se, kao, promenio...pa on rukovodi sa svim ovim budalaštinama, on laže, on postavlja sve ove nesposobne ministre, gradonačelnike, direktore javnih preduzeća...on je ,,najveći problem'', a ne rešenje problema...Pre 3 meseca je Vučić rekao da će ,,ovih dana'' smeniti nesposbne direktore javnih preduzeća, nesposobne gradonačelnike...i, naravno, ništa nije bilo, prevara, kao i sve do sada...važno je da je nekoliko meseci pričao bajke, zamajavao...demagog. Dole Vlada! Hoćemo izbore!

MilanCh

pre 10 godina

Pajtic je u pravu za nekoliko stvari koje potencira. Slazem se da je Djilas najbolji kandidat i slazem se da ne treba praviti koaliciju sa naprednjacima. Demokrate nisu vise ista stranka kao ranije, reforma je ocigledna.

jonsnow

pre 10 godina

Hajde da budemo iskreni. Ne razmišljate vi o stvarima kao što su država i društvo, već o sebi i o svojim ličnim i stranačkim interesima. Stoga, mislim da bi trebali reći da ova koalicija nije dobra za interese ds-a (čijeg ds-a, to već ne znam), i državu i društvo ostaviti iz te priče.

petar

pre 10 godina

alo,sns botovi,prestanite sa vassim glupavim nazovi-komentarima.vrlo dobro ste svesni da unisstavate ovu drzzavu i narod i pokussavate da stvorite privid da vas je mnogo .vi ste zlo i sjassite sa grbacce ovog naroda,odlazite,bre.demokrate,podrsska,ako i dalje medju vama bude onih koji kradu,hapsicemo,ali ovo zlo primitivno ne sme da opstane.

Nismo debili

pre 10 godina

Komentari tipa potrošili su kredit, ne razmišljaju o građanima .... su, ne samo već providni, već i toliko ofucani da se čovek s pravom pita zašto čitamo copy-paste komentare sns botova koji imaju zadatak da što više napadaju DS bez obzira imali razloga za to ili ne. Drugi zadatak im je da obilaze oko svakidašnjih problema, da ih što većom pljuvačinom zakamufliraju sadašnjost kako građani ne bi razmišljali o katastrofalnom stanju u kom živimo. E pa gospodo ma koliko vi prozivali DS, način rada, aktuelne vlasti se ne može skriti. Naša svakodnevna sve teža ekonomska situacija nas sve više okreće ka demokratama. Toliko da znate da ljudi nisu ni glupavi ni ludi.

Predrag

pre 10 godina

Treba isterati Tadica iz DS-a,pa neka pravi svoju stranku i sa njom moze da se udruzuje i sa Vucicem i sa Dacicem i sa Kostunicom...
Iskrene pristalice DS-a nikad nece glasati za njega i pomenute likove.
Kad se samo setim da je i Palmi bio redovan gost na slavama i kikbokserskim turnirima...
Napolje iz DS-a!!!

komentator

pre 10 godina

Narod u Srbiji je ekstremno zaboravan i povodljiv, sadasnji naprednjaci su bili nacionalisti, totalno drugaciji od onoga sto danas predstavljaju.Sad da li je moguce da se neko toliko iskreno promeni je stvar koliko vas mogu varati. Ista prica i sa DS-om, sad su principijelni do bola a zarad vlasti sa SPS-om su pogazili sve principe. Za ponovni ukazak u vlast prodali bi se gospodaru Mordora a ne Vucicu...

Jasmin

pre 10 godina

Potpuno je bezveze da na ovakav način pokušavaju da skrenu pažnju na sebe, nema više vremena za gubljenje, izgubljeno poverenje teško se vraća.

cukson

pre 10 godina

Ja DS ne vidim vise u politickom vrhu Srbije.Potrosili su kredit kod gradjana,posle 12 godina vlasti morali su nesto konkretno da urade.A isto tako ne vidim ih u koaliciji sa SNS-om.

junak naseg doba

pre 10 godina

(zamunda, 22. januar 2014 17:07)

Prosto covek da se zapita koji deo si prespavao. Mislis da Tadic sam od sebe onako spontano predlaze kolaiciju sa SNS i usput minira DS kako stigne?

Lela

pre 10 godina

Pajtic je u jednome u pravu, ne treba voditi kampanju u DS-, ionako su se raspali, a to što Vlada nije jedinstvena i što postoje trzavice, lako će se na izborima rešiti, zamenom pojedinih ministara.

NS Sljaker

pre 10 godina

Mozda bi najbolje pitanje za Pajtica bilo sa kim je spreman DS za koaliciju? Samo sa SVM ili sa LSV koji nije ni zastupljen na republickom nivou?

Vladimir

pre 10 godina

Interesantno je da ove komentare navodne podrske sadasnjem rezimu pisu dve ili tri osobe samo se drugacije potpisuju! Sto je jos interesantnije, ocenim negativno komentar koji hvali rezim Aleksdandra Vucica koji tada ima 0 negativnih ocena, kasnije pogledam i dalje ima 0, nije mi zabelezena ocena, strasno sta se radi ali nece ni sns dugo!

aleksandar

pre 10 godina

Cestitam. Ovom izjavom ste dobili dodatnih tri miliona glasova na predstojecim izborima. Sigurno dobijate!!!! 'Ajde bre, Pajticu, mani se corava posla.

pamtim duze od 2 dana unazad

pre 10 godina

Kao neko ko je DECENIJAMA glasao za DS moram da kazem da je DS samo promenila taktiku i to iskljucivo zato sto joj plan a.) nije 'upalio'. Plan a.) je bio - izbori zato sto je Djilasu mesto u Vladi. ZATO je predlagao M. Delevic u Vladu i mesecima CUTAO na temu SNS. Kada je Vucic stavio do znanja da ga DS sa Djilasom na celu NE interesuje kao koalicioni partner, kada je Djilas smenjen u BG-u - STUPIO je na (op)scenu -plan b.) - nikada sa SNS. LAZ!!! Tvrdim. Da mu sutra SNS, nekim cudom, predlozi koaliciju, Djilas bi bio prvi koji bi je prihvatio, a TI Pajticu bi bio taj koji bi IZMILJAO razloge zasto je to, fol, dobro za drzavu. Napravili ste kardinalnu gresku kada se coveka koji kontrolise medije, a to je Djilas, izabrali za predsednika stranke. A ti sedis na DVE stolice. Greska ponovo. NE POZNAJETE cak ni autenticne birace DS, a posebno ne poznajete gradjane Srbije i njihove potrebe. Ne poznajete samo zato sto vas za to nije briga. Zato je dobro za Srbiju da budete kaznjeni na sledecim izborima. Da iz vasih redova odu SVI koji politiku shvataju samo kao sredstvo za punjenje vlastitih dzepova. I moje misljenje je da si i ti propustio sansu. DS je trebalo da tebe ili Rakica kandiduje za predsednika. Imali biste sanse. Sada je za vas KASNO. Vratice se Tadic KADA se se Djilas RAZBIJE NA IZBORIMA. A ja te kao demokrata, po ubedjenju, pitam - zasto ne trazis izbore u Vojvodini ?!!

Bojan

pre 10 godina

Naravno da nema i da nece biti koalicije SNS - DS i to svakako ne zato sto to demokrate ne zele vec zato sto bi takva koalicija naprednjacima samo nanela stetu. Malo ostavlja gorak ukus u ustima kada Pajtic govori da to ne bi bilo u interesu gradjana jer se ne secam icega sto su uradili u demokratskoj stranci sto jeste bilo u nasem interesu.

PIKSI

pre 10 godina

Ja ne vidim zasto bi SNS uopste razmisljala da udje u koaliciju sa vama kad ne mozete svoju stranku da dovedete u red a kamoli da radite u interesu drzave.

Ne dao nam Bog

pre 10 godina

Znamo kako je ziveti u '' demokratskom '' drustvu i sistemu koji nam vi i vasa politika nudite , tako da NE HVALA - cak ni u koaliciji sa ljudima iz sns-a

Branko

pre 10 godina

Spremaj se ti Pajtiću polako za izbore dosta si dugo na vlasti i vreme je da dođe do promena i u Vojvodini pa dosta nam je više nesposobnih kadrova DS

Lenovo

pre 10 godina

Nema te više kapaciteta da vodite ovu zemlju s obzirom da ste milion šansi propustili u prethodnom mandatu. Još uvek vam je stranka u bunilu, razjedinjena i kao takva nemoguće je biti deo vlasti sve dok se medjusobno ne dogovorite a posle GO deluje da se to u skorijoj budućnosti neće dogoditi.

Marko

pre 10 godina

Meni samo nije jasno kako DS planira da im predsednik navodno najvece opozicione stranke, bude samo gradonacelnik.Ako bude.
Apolitican sam, pa bih eto voleo da mi neko to objasni.

dida

pre 10 godina

Ako hocemo da pokrajina napreduje istim tempom uz drzavu neophodno je da se sadasnja vlast promeni.Ocigledno je da su izgubili podrsku gradjana a Pajtic umesto da se pozabavi tom temom on se bavi SNS-om.Valjda mu je jasno da naprednjaci i ne razmisljaju o koaliciji sa njima.

Dimitrije Tucovic

pre 10 godina

Pa ko vam trazi to?Sta je sa ovima iz DS?SNS ne bi nikada bila sa vama u koaliciji!Zamislite kakav bi apsurd to bio kad bi bio sa ljudima protiv kojih se bori!Pajticu pobrkao si nesto!

Pozdrav iz Londona

pre 10 godina

Jednom da se složim sa Pajtićem. Nema nijedne dodirne tačke između SNS i DS. Naprednjaci idu i grabe napredi ka boljem dok je sušta suprotnost sa demokratama.

Slonce

pre 10 godina

E ako Vam je Djilas najbolji kandidat u stranci, tesko Vama,ima da izgubite zbog tog vaseg lobija, jer sam sigurna da u DS ima mladih i sposobnih ljudi koji hoce da rade.

Selakov

pre 10 godina

Neznam samo dokle cete vI iz DS da se pretvarate da ste najbitniji u Srbiji i da svi hoce u koaliciju sa Vama.Pita li se rukovodstvo SNS-a da li hoce u bilo kakvu pricu sa Vama?

Srbijanac iz Srema

pre 10 godina

Da iole ima političkog morala i karaktera, podneo bi ostavku i time bi se išlo na pokrajinske izbore,ali.. Lični interesi i interesi stranke su bitniji i važniji od interesa građana Vojvodine.

Ratko011

pre 10 godina

Moliće demokrate za koaliciju sa naprednjcima, ali samo zato što im treba fotelja. Nije njima bitno da nešto rade, već samo da imaju funkciju.

Doca

pre 10 godina

Ne mogu da verujem. Ovi iz Ds kao papagaji. Prvo Đilas, sada Pajtić. Neće, pa neće u koaliciju sa SNS. Gospodo iz DS da li vas uopšte neko zove u koaliciju? Ono su stvarno opsednuti vlašću i idu po onoj narodnoj ''Što je babi milo to joj se i snilo''. Posle prvih izbora koji budu DS će doživeti takav fijasko da će se raspasti u stotinu frakcija. O kakvoj oni koaliciji pričaju i maštaju. Pustih li njihovih želja, ali džaba im !

jonsnow

pre 10 godina

Pa jel ponovo treba da trpimo sve stvari kroz koje smo prošli za vreme vlasti ds-a? ja razumem da je pojedinima koji ih još podržavajau bilo super i da nisu osetili ono sa čime se ostatk naroda borio svaki dan, ali to ne znači da su isti ti bili sprečeni da izađu napolje i upitaju narod kako stoje stvari...

herkules s

pre 10 godina

odakle pravo Pajticu da kritikuje sadasnju Vladu,kada on nije povecao priliv investicija, zaposljavanje, standard gradjana AP Vojvodine? S obzirom da se najveci deo budzeta izdvaja za tu pokrajinu, ona bi trebala na osnovu toga da bude najrazvijeniji deo Srbije.

Pokey

pre 10 godina

Daleko bilo da je ima! SNS nema šta da traži sa tim muljatorima. Stranka(DS) koja podržava kriminalce, je samo za otpis iz društva, a ne za koalicije sa onima koji promovišu suprotne vrednosti.

Milan

pre 10 godina

Do pre 5 meseci ste hvalili Vucica pa kada je Djilas smenjen sa mesta gradonacelnika onda kao pokvarena traka ponavljate "Mi necemo sa SNS" iako vas SNS nije ni zvao. Cela politika DS se svela na to i na suprotstavljanje reformama, demagogiju i popoulizam, "60 000 ljudi ce biti otpusteno" itd, sve u zelji da se domognete glasova ma po koju cenu.

brigate

pre 10 godina

Naravno da nema niti ce biti koalicije izmedju naprednjaka i demokrata jer su upravo demokrate sve ono protiv cega se naprednjaci bore. Za demokrate je jedini spas u ciscenju sopstvenih redova od svih kompromitovanih pojedinaca i dok to ne urade nema buducnosti za njih na nasoj politickoj sceni jer je svima postalo jasno ko su ti ljudi.

Snežana

pre 10 godina

Ma o kakvim koalicijama prica Pajtic. Ne trebaju oni nikome, toliko ce da se raspadnu da nece moci da budu ni dobra opozicija, a kamo li losa vlast.

vedrana

pre 10 godina

Pajtic ne vidi razlog za koaliciju sa SNS-om, jer on pripada struji koja je protivna saradnji, ali sa druge strane postoji struja u okviru DS koja za koaliciju.Samo nam izbori mogu dati konacan odgovor koja struja ima veci uticaj.

Jozef

pre 10 godina

Pretpostavljam da SNS najmanje zeli da udje u koaliciju sa vama.Jel ste dobili poziv nekih od njih kada se toliko Pajticu ogradjujes?
Sve je dobro dok vi niste na vlasti.Sledeci izbori i letite iz pokrajine.

Bane

pre 10 godina

Samo prozivke upućene Srpskoj naprednoj stranci.Mnogo ste opterećeni SNS-om.Vidi se koliko vas boli njihov uspeh i sve što su uradili za ovaj kratak period.

Sinners and Saints

pre 10 godina

Još dugo će DS biti u opoziciji sa rejtingom od 10 procenata sve dok svoje dvorište detaljno ne očiste. Priča o obračunu sa političkim protivnicima je postala toliko otrcana da je ponavljaju svi članovi DS-a a pritom, ne žele da se ograde od takvih pojedinaca koji su stvarno bili umešani u korupciju, i to će ih koštati opstanka na političkoj sceni.

Laki

pre 10 godina

@(teamoe, 22. januar 2014 10:56)
Kakva budućnost čoveče pa oni su najviše uništili Srbiju zato danas živimo ovako kako živimo jedva čekam da ih se rešimo ko zna u kakve su sve afere umešani

Pepeljuga

pre 10 godina

Ne mogu da verujem kako se sve brzo zaboravlja. DS nije izgubila na prošlim izborima bez razloga. Lagali su i lagali, punili sebi džepove a mi smo živeli sve lošije (meni je tri puta smanjivana plata, sa fakultetom nisam mogla da imam veću platu od mnogih srednjoškolaca koji su imali žute članske knjižice). Toliko su se osilili da više nisu ni prikrivali da im je bitna samo njihova sopstvena korist. Neka hvala, ja ne bih ponovo da ih vidim na čelu države. Oni su i napunili javna preduzeća svojim "kadrovima", sa kojima sada niko ne zna šta će. Zbog njih sada grcamo i grcaćemo još neko vreme. Nije to fraza. Jasno je svakome ko hoće samo malo da uključi mozak i vrati se par godina unazad.

Nutella

pre 10 godina

Sve sto si rekao u ovom tekstu je demagogija. Ako nemate boljeg kandidata za Beograd od Djilasa, bolje nemojte ni da izlazite na izbore. Prvo resite problem u svojoj kuci, pa tek onda pricajte o drustvu.

Dragan

pre 10 godina

Veliku koaliciju je trebalo napraviti 2012 a sada je možda kasno, ili ne?
Da je tada Tadić na to pristao - sada bi on bio predsednik stranke a ne Đilas
Ovako, nije lako Đilasa ukloniti s obzirom da ne bira metode ali .... građani će 16 marta reći svoje!

neukrotiva robinja

pre 10 godina

Da je Tadic predsednik stranke, pa i da Vucic razmislja o koaliciji sa njima. Covek nema nijednu mrlju, a o njegovom ocu ne treba ni govoriti. Inace, sa Pajticem i Djilasom, pa niko nije lud da ulazi u koaliciju.

didalino

pre 10 godina

Demokratska stranka je postala predmet sprdnje naroda.Sve ove izjave u medijima funkcionera DS-a su zapravo komicne.Niko njih nije ni pozvao u koaliciju.

живела демагогија

pre 10 godina

У једној реченици каже да је режим ауторитативан и не дозвољава критику , а после тога да се у Влади расправљају и да Председник критикује исту.

Lejla

pre 10 godina

Teško da ćete svi vi dati vaše pozicije i dozvoliti novim ljudima da dođu do izražaja. Da ste hteli, trebali ste to mnogo ranije da uradite. Verovatno vam se tada ne bi desio onaj krah na izborima. Međutim, grčevito ste se držali svojih fotelja i zaslepljeni time, niste primetili da ste razotkriveni. Loše ste radili, loše, teško da će vam iko više verovati.

zemljoradnik

pre 10 godina

Pajticu je bolje da razmislja o vanrednim izborima u vojvodini jer je ocigledno da vlada na celu sa njim nema podrsku gradjana pokrajine.

mikica1122

pre 10 godina

Koliko je narod koštao medijski rat koji je vođen među redovima ds-a? Nemojte iz tog razloga pričati o interesima društva i države kad smo svi odetili način na koji vi sprovodite te interese.

Zoran

pre 10 godina

Pa videli smo i osetili na sosptvenoj koži vašu vladavinu i znanje vaših kadrova ako su vam Đilas i Pajtić dr Bojan najbolji kadrovi i ne zaslužujete da pređte cenzus

dalco

pre 10 godina

Izbori u beogradu ce biti po meni politicko ubistvo demokratske stranke.Sva ova desavanja i svadje unutar stranke pokazuju da se polako DS razara iz dana u dan jer nisu spremni da budu opozicija a to govori kakva su stranka u stvari.

danex

pre 10 godina

Ja DS ne vidim vise u politickom vrhu Srbije.Potrosili su kredit kod gradjana,posle 12 godina vlasti morali su nesto konkretno da urade.

dado

pre 10 godina

Svi visoki funkcioneri DS su potrosili "kredite" kod gradjana Srbije.Politika im se svodi na medijske napade SNS-a a da ne pominjem klanje unutar same stranke.

Aleks

pre 10 godina

Vi ste svoje odsvirali. Dali smo vam ogromnu i dugotrajnu sansu, nista niste uradili.
Prokockali ste poverenje vasih glasaca. Tek neka nova garnitura U DS- u moze se nadati necem boljem na nekim buducim izborima.
Do tada, moj ce izbor biti LDP.

Bajadera

pre 10 godina

Šta oni imaju da se izjašnjavaju? Propala stranka, propali i iskompromitovani funkcioneri. Ne vidim ni jedan jedini razlog da im se više posvećuje bilo kakva pažnja. DS je prošlost.

anonimno

pre 10 godina

Pajtic i DS treba da se smene jer Pajtic vodi Vojvodinu gde nikada nije bila tj. Pajtic vodi Vojvodinu na pogresan put.Mislim da Vojvodjani nisu toliko glupi da ne vide da Pajtic nije dobar za Vojvodinu i da treba da se otarase od njega pod HITNO!Na koji nacin to zavisi od VOJVODJANA.

Јованча

pre 10 godina

Наравно да нема коалиције са вама. Ви сто толико осрамоћени у народу да је питање да ли ико жели са вама у коалицију. С друге стране, по многим предвиђањима освојићете гласова колико и неке друге партије тако да за коалицију уопште нисте атрактивни. А све то, нажалост, захваљујући Пајтићу, Ђиласу, који би требало да буду покривени ушима, а они најгласнији.

JovanaM

pre 10 godina

U sadašnjim uslovima od takve koalicije samo DS bi imala korist. Iskoristili bi popularnost SNS-a za dolazak na vlast iako to ne mogu sami. Zašto bi SNS prihvatila tako nešto.

Jole

pre 10 godina

Stvarno ne postoji razlog jer koliko vidim DS vise nece biti ni kombi stranka. Pokusavaju da se saberu i oduzmu ali dosta su zaglibili i tu nema spasa.

noćna ptica

pre 10 godina

DS će garant pred izbore da ublaži pljuvanje SNS-a jer im je to jedina šansa da predju cenzus a što se tiče koalicije, pitanje je da li neko uopšte hoće koaliciju sa vama a za SNS vi ste sitna riba!

zorana dorcolka

pre 10 godina

Pajticu a mozda ti se svidja neko iz SNS-a neki decko ali ne vredi ti ne primamo mi takve
tako da ostani tu gde si i uzivaj
niko te nije ni zvao pricas sam sa sobom
potrebna pomoc strucnog lica podhitno

rickdanger

pre 10 godina

Interesi su samo vaši. Interesi društva i države se brane u sklopu demokratskih društava i politika, ali ovo vaše mi više izgleda na neki mix tiranije i anarhije.

dadula

pre 10 godina

Pa nisam bas siguran da demokrate ne bi usli u vladu kad bi bili pozvani od strane SNS-a.Prodali bi se oni samo da su na vlasti,ali naravno taj scenario se nece dogoditi,bar ja verujem u to.

Nema vise

pre 10 godina

Nema koalicije sa SNS?Da li je demokratama konacno doprlo do mozga da nemaju vise sta da traze na politickoj sceni Srbije.Neme vise vlasti, nema vise biraca , nema kradje, nema koalicije.NEMA za njih vise nista,izgibili su na svim poljima.

jorgovanka

pre 10 godina

Ljudi koji vode Demokratsku stranku nemaju kapaciteta da zaustave pad jer su im napori okrenuti ka tome da ostanu na vlasti po svaku cenu.

bačvan(IN)...

pre 10 godina

Ja mislim da SNS nema nikakve potrebe da bude sa vama u koaliciji,samo biste im kvarili ugled.
(vesko51, 22. januar 2014 13:16)
Bojan i Goran na pustom ostrvu! Širom Vojvodine gube vlast a oni zažmurili da ih nitko ne vidi!

zlata

pre 10 godina

Vojvodina je poslednje uporiste patrljka od DS-a. Branice ga Pajtic do zadnjeg coveka, ali uzalud. Narod polako okrece ledja onima koji su ih lagali punih 12 godina.

sablasni andjeo

pre 10 godina

Zasto nije fer da se raspisu izbori? Ah, da! Pa oni ne odgovaraju DS-u, a ni ostalim manjim strankama. Nemaju dovoljan broj clanova za celu teritoriju Srbije. Moje saucesce clanovima DS-a sa njihovim predsednikom i potrpedsednikom.

Dragoljub

pre 10 godina

Podrška Đilasu samo je dokaz da u DS-u nema jedinstva, a SNS ih nije ni zvao u koaliciju, a posebno posle ovakvih ispada i ne treba ni da razmišlja o tome.

TantumVerde

pre 10 godina

Problem Pajtica i ds-a je taj sto ne vide da nisu vise bitan faktor na politickoj sceni Srbije, i sa svojim rezultatom od 10% su tek treca a mozda i cetvrta stranka na rang listi.

Nemanja

pre 10 godina

Šta li lupeta ovaj Pajtić pa provaljeni ste dosta više praznih priča i demagogije postali ste potpuno nebitna stranka niko vas neće zar ne vidite to

Не окрећи се сине

pre 10 godina

Права, одржива и реална коалиција демократа је са ЛДП-ом а заједнички интерес им је прелазак цензуса на следећим изборима.

zoka vozdovac

pre 10 godina

pa ko je njega uopste zvao sam se poziva stvarno mu nije dobro dobio je bolest slicu Djilasovoj
tako je samouveren svaka mu cast
bravo Pajticu
mozda bi te i pozvali ali nemamo vise zivaca za vas axaxxax

bačvan(IN)...

pre 10 godina

Ja mislim da SNS nema nikakve potrebe da bude sa vama u koaliciji,samo biste im kvarili ugled.
(vesko51, 22. januar 2014 13:16)
Bojan i Goran na pustom ostrvu! Širom Vojvodine gube vlast a oni zažmurili da ih nitko ne vidi!

zorana vasovic vozdovac

pre 10 godina

Ovi u DS-u izgleda svi imaju istu bolest zvanu selektivna amnezija i prelazna je
Pajticu ostani tamo gde ti je mesto i previse si poleteo mozda doletis do mosta novog

VECA

pre 10 godina

Pajticu tebi je legitimitet ugrozen odavno ti samo cekas dan kad ce da te smene bolje razmisli sta ces kada te skinu sa vlasti jer i ovako te nece niko a tek tad.

Radoslav

pre 10 godina

Bas su cudne izjave gospodina Pajtica, ispada da je po njemu DS najpopularnija partija u Srbiji i da je njihova rec u svemu odlucujuca. Kako ide ona stara izreka "ni na nebu ni na zemlji".

Dunja Duks

pre 10 godina

Ne treba da bude koalicije između dve pomenute stranke, samo zato što se DS raspada, a SNS raste i učvršćuje se. Šta će SNS-u kočničari i neradnici?

JovanaDJ

pre 10 godina

Nisu se valjda nadali da ce biti koalicije.Ko ih uopste i zove?Alo demokrate, ne zvanom gostu mesto iza vrata.Ostanite u svom zapecku i slobodno komentarisite , to na svu srecu ne moze da ugrozi narod i drzavu.

gordijev cvor

pre 10 godina

U emisiji Pajtic nije izneo sta bi to DS uradio bolje u odnosu na sadasnju vlast. Program i vizija Demokratske stranke se svodi na to kako sto duze opstati na celu stranke i nista vise od toga.

aska

pre 10 godina

Problem koji ima Demokratska stranka jeste kadrovske prirode. Dokle god na celu stranke budu bili ljudi poput Djilasa i Pajtica, ozbiljnijeg oporavka stranke nece biti.

Pringles

pre 10 godina

Pajticu, neka na izborima pobedi bolji i neka bolji vodi Beograd. U ovom trenutku postpuno je jasno ko je bolji, ali to ne znaci da ne treba da se takmicite, naprotiv.

pipirejka

pre 10 godina

Pajtic je prvi na meti SNS i izjava da DS nema nameru da pravi koaliciju sa SNS samo je bockanje .
Pre svega , sanse za tako nesto ni nema na Beogradskom, Vojvodjanskom i Republickom nivou.
Ne sto nece DS , nego nece SNS.

bačvan(IN)...

pre 10 godina

Ja mislim da SNS nema nikakve potrebe da bude sa vama u koaliciji,samo biste im kvarili ugled.
(vesko51, 22. januar 2014 13:16)
Bojan i Goran na pustom ostrvu! Širom Vojvodine gube vlast a oni zažmurili da ih nitko ne vidi!

prečanin

pre 10 godina

Neka izvrši prozivku svojih pokrajinskih poslanika. Priča se da je DS u pokrajinskom parlamentu od danas slabiji, a SNS jači, za jednog poslanika.

Lud,zbunjen,normalan

pre 10 godina

,,Ako hoćemo da pokrajina napreduje u korak sa republikom mora se smeniti vlast u Vojvodini,, ovaj kom da nije smešan bio bi krajnje žalostan ...ne dao vam bog da napredjujete kao republika naročito kao mi na jugu,toliko smo napredovali da nas evo policija privodi na razgovore u epsu ali to je tek početak!!!

ZoranWWW

pre 10 godina

DS se kao stranka uvek i koncentrisaO samo pred izbore.Tada je Srbija mogla po nesto od vas i da dobije,ali ne moze biti dovoljno par metara asfalta i po neka ulicna sicijalica na svake cetiri godine. Tim vasim radom unazadili ste Srbiju onoliko godina koliko ste bili na vlasti.

Bojan

pre 10 godina

Prazne priče DS ne znam šta pokušavaju da nas uvere kako je sve u redu i da nema podela pa znamo se dosta dugo dosta više laganja.Da ste malo računa poveli o članstvu možda bi danas imali veći rejting ovako svakim danom ste sve manje

Sunce

pre 10 godina

Demokrate ko demokrate nikada ni sa kim nisu za razgovor sve su oni najpametniji a koliko znaju pokazali su za dvanaest godina dok su vodili drzavu, gde su nas doveli prietno je na svakom koraku, beda, siromastvo,glad,tajkuni, srednji sloj vise nepostoji.

Bojan851

pre 10 godina

Ni ja ne vidim nijedan razlog zasto bi Sns pravio koaliciju sa Ds-om, mislim da je realnije kad se tako postave stvari. A mislim da je Pajtic poslednji mohikanac koji je ubedjen da ce Ds imati znacajnu ulogu na mogucim predstojecim izborima.

roko koko

pre 10 godina

Vi očigledno ne shvatate da više nikom niste bitni, pametan se nekad dozove pameti i shvati neke stvari a glup se nikad ne dozove pameti.

Бора

pre 10 godina

Ухватила га паника па не зна шта прича тако се и Ђилас пред смену понашао

Дошло доба да се љубав проба

pre 10 godina

Види се да се у свему слажу Ђилас и Пајтић тј. један другоме дају подршку . Само нека наставе тим путем и засигурно ће допринети растурању демократа на свим нивоима власти.

Zbogom

pre 10 godina

E dobro da ste nam to pojasnili mi nismo znali svaka 2 dana to ponavljate SNS je koliko vidim i dosadilo da vam odgovara na ove gluposti pričajte šta hoćete ionako vam niko ne veruje.A što se koalicije tiče niko osim vas ne spominje koaliciju SNS DS.

Бата

pre 10 godina

Подржаваће он Ђиласа док му то одговара до после избора а онда када изгубе видећете тек борбу за место председника исти овај Пајтић ће се борити против Ђиласа

Варка

pre 10 godina

хахаха а баш делујете јединствено нарочито после оне седнице ГО у Новом Саду сада ће да вам поверујемо како сте сви сложни и како нема подела и гласати за вас кад би се зезали

maskirana kamuflaza

pre 10 godina

Pajticu, pusti ti sve to. Meni da kazes sta je sa gosn genetski modifikovanim Matijevicem i njegovim virslama od 199 dinara za kg? Nasa mesara iz sela malo skuplja, pa tako kg virsli kostaju 325 dinara. Pitam se zasto? I sta je sa Ivanom Dulic Markovic, koja je nedavno priznala da je uvozila GMO dok je bila ministarka poljoprivrede?

"muke ježove"

pre 10 godina

O čemu vi to pričate g.Pajtiću ? Da li vas je neko, nešto uopšte pitao? Izbori su još neizvesni ali vi ispipavate teren, pa i pomalo se nudite. No nudi se nova mlada, a vi ste potrošeni kao niko do sada. Neka hvala.

Mirce

pre 10 godina

Ne znam odakle Ds ideja da su potrebni Sns-u koji sa popularnošću koju ima ako dođe do izbora ako se okrene nekom to će biti neka manja partija sa sličnijom ideologuijom.

mm87

pre 10 godina

Ne znam uopste ko bi njih i zeleo u koaliciji, a da im SNS ponudi koaliciju, oberucke bi prihvatili, pa mislim da je ovo i vid neuspelog samopozivanja.

Rotterdam

pre 10 godina

Jednom da se složim sa Pajtićem. Nema nijedne dodirne tačke između SNS i DS. Naprednjaci idu i grabe napredi ka boljem dok je sušta suprotnost sa demokratama.

lepa sela lepo gore

pre 10 godina

Normalno da neces,to jest nije da neces ti nego si skapirao u kakvoj ste sad poziciji.. Mozete da odlucujete samo na nivou mesnih zajednica,dal ce te da budete sa URS-om ili sa Z(D)verima.. Niko vas nista ne pita,sto duze budes porlonigirao izbore u Vojvodini to ces moci vise da "uzmes" iz budzeta,naravno za sopstvene potrebe i to je cela mudrolija.. Nebitan si..

pipirejka

pre 10 godina

Pajtic je prvi na meti SNS i izjava da DS nema nameru da pravi koaliciju sa SNS samo je bockanje .
Pre svega , sanse za tako nesto ni nema na Beogradskom, Vojvodjanskom i Republickom nivou.
Ne sto nece DS , nego nece SNS.

Dule

pre 10 godina

E baš me zanima šta će biti kada Đilas izgubi izbore da li ćeš i tada da ga podržavaš Pajtiću ili ćeš odmah da mu okreneš leđa a mislim da će ovo drugo biti jer vama nije stalo ni do stranke ni do narod ni do Srbije samo su vam sopstveni interesi važni

Persa

pre 10 godina

Sa takvom politikom vas ni mnogi clanovi ds nece,a kamoli neka druga stranka.Ne ponavljajte vise necemo sa sns,jer sns nece sa vama.

strelac

pre 10 godina

Pajtic je malko pobrkao odnos snaga na politickoj sceni.Nije on taj koji bira partnere vec oni mogu biti samo izabrani;ako ih iko i zeli u koaliciji.

srcenje

pre 10 godina

Koliko su ove demokrate samouverene i sigurne u sebe postaje već smešno. Zaista ne razumem da li oni i sami veruju u ovo o čemu daju izjave ili ne. Upropastili nas, a i dalje su sigurni da su najbolji. Hteli su da urade sve što Vučić sada radi samo nisu imali dokaze, mogućnosti.... Smešno. Vrlo brzo će doći vreme da i Pajtića zamene u Vojvodini....njihovo je odzvonilo.

Srdjan

pre 10 godina

Iskreno receno meni je ta koslicija suluda, nespojiva, ne mogu da je zamislim ni na jednom nivou ni na lokalnom a kamoli na parlamentarnom.

Madam Pompadur

pre 10 godina

2 najjace partije koje narod izabere i treba da budu partneri u vladi, DS je to na proslim izborima nije zeleo, zato je sada tu gde jeste.

Karolina

pre 10 godina

Ja se u potpunosti, gospodine Pajtic, slazem sa Vama da takva koalicija ne bi nikako bila dobra. Srbija tezi izgradnji drustva u kome su neke od najznacajnijih vrednosti borba protiv organizovanog kriminala i vladavina prava, a vas profil se nikako ne uklapa u profil onih koji su spremni i sposobni da u toj borbi daju svoj doprinos!

rodrigez

pre 10 godina

Kadrovi koji vode DS su optereceni svojim licnim benefitima pa se tesko moze verovati da ce doci do nekog pozitivnog zaokreta u stranci.

Крња

pre 10 godina

Управо та политика да је један човек најбољи вас је овде довела. Београдом не може само један човек да управља то мора да буде тим људи а видели смо како сте ви водили главни град немате ви кадрове за тако нешто.

narcisi

pre 10 godina

Dokle god se ne pogledaju u oci unutar stranke i ne vide da su oni odgovorni za stanje u kome se DS nalazi, nece postojati mogucnost da se stranka oporavi.

dorcolka z

pre 10 godina

Ovi u DS-u izgleda svi imaju istu bolest zvanu selektivna amnezija i prelazna je
Pajticu ostani tamo gde ti je mesto i previse si poleteo mozda doletis do mosta novog.

sportista

pre 10 godina

O cemu prica ovaj covek? To je isto kao kad bih ja izjavio da necu da igram za Barselonu, a ustvari me niko nije ni zvao iz Barselone niti ce me ikad zvati, jer sam jako los fudbaler.

goga

pre 10 godina

Ne znam odakle Ds ideja da su potrebni Sns-u koji sa popularnošću koju ima ako dođe do izbora ako se okrene nekom to će biti neka manja partija sa sličnijom ideologuijom.
(Mirce, 22. januar 2014 15:13)
svi znamo odgovor, u pitanju je SRS...

Kad znam

pre 10 godina

Da li to Pajtić promoviše novi smisao za humor? Na izbore se ne zna u kom obliku izlazi DS! Ko zna koliko je će još strančica proisteći iz sadašnjeg DS-a. Pa, i sam Pajtić će na izbore izaći sam sa svojom novom strankom!

Sava

pre 10 godina

Naravno da ta koaliciji ne bi bila dobra za državu!! Jer SNS se bori protiv tajkuna i kriminalaca, a DS saradjuje i saradjivao je sa njima!!! DS je svoje članove nagradjivao iako nisu pokazali dobre rezultate, a SNS svoje smenjuje!! DS se zaduživao, SNS gleda da otplati sve te nepovoljne kredite!!DS je izvlačio novac iz Srbije u privatna preduzeća svojih članova, a SNS gleda da investira u Srbiju!! I kako na kraju da to bude dobro za državu i narod!!!

nana

pre 10 godina

Prvo skoči, pa reci hop!!! Sačekajte da budu izbori, da se vidi koliko će stranaka i strančica izaći na izbore, pa da se vide rezultati.... Tek posle se priča o koalicijama! I to pričaju oni koji imaju dobre rezultate!!!

Fany

pre 10 godina

Kad slušam ovoga kako lupeta, pritisak mi se podigne na maksimum! On pripada vlasti koja nas je totalno upropastila i unazadila, nagvažda neke gluposti. Kome je to bolje bilo dok su oni bili na vlasti? Njima samima, nikom drugom. O kakovoj koaliciji on priča? Pa Vučić ne bi sa njima ni pod tačkom razno.

Glavni arhivator

pre 10 godina

Ta koalicija ne bi bila dobra pre svega za DS iz prostog razlog jer im SNS ne bi dozvolio da rade ono sto su radili dok su bili u koaliciji sa SPS-om, sto znaci da bi ovoga puta sve moralo da se radi posteno i ne bi smelo da bude nikakvih malverzacija, to jest morali bi da rade iskljucivo u interesu gradjana i drzave, a njima to ne odgovara.

marisol

pre 10 godina

Da li je ovo iskrena izjava Pajtića ili samo pokušaj da se ponudi naprednjacima. Kako god mislim da je DS za naprednjake totalno nezanimljiv. Oni su prošlost Srbije i tamo treba i da ostanu.

Грчански Деспот

pre 10 godina

Kaze jedna narodna izreka "Kad je macetu predglavica ono se uneredi u nacve". E, Bojane crni, ti pa ti i ne shvatas da jednom kada nesto pukne var ne sastavi.

Monokl

pre 10 godina

Dokle cete da se ponavljate! Ko kontrolise medije i ko progoni politicke protivnike? Vas ne gone kao politicke protivnike , nego kao ljude ogrezle u kriminalu. Priznajte Pajticu , bar jednom da nas je vasa vlast upropastila, osiromasila. Dok smo u subotu po voznom parku vasih clanova mogli da vidimo koliko ste vi zaradili svojim "postenim " raadom. Morate samo da nam date recept , kako je moguce da kada je kriza prisutna na nasem podrucju vi i vama slicni mogu sebi da priuste nov i skup auto. Da nepricamo dalje.

terek

pre 10 godina

Sa odlaskom Pajtića sa vlasti u Vojvodini, Pajtić gubi svoje pozicije i u DS-u, a i Đilas i Tadić Pajtiću što pre žele da vide leđa, ali im trenutno Pajtić treba u međusobnoj borbi, jer je Pajtić upravo prevaga koja je odlučila da se ne smenjuje Đilas.

MilanZ

pre 10 godina

Normalno je da nema koalicije jer se koncept vođenja države razlikuje, DS nije navikao na reforme, na bolji standard, navikao je na bahatost i na ostvarivanje nekih svojih ličnih interesa, a to se u trenutnoj vladi ne dopušta.

Novosađanin

pre 10 godina

Muka mi je više da slušam i gledam ovog gospodina koji je na vlasti stekao i doktorsku titulu samo nikako da saznamo čega i da pročitamo njegov neki naučni rad.

Sandokan

pre 10 godina

Pajtiću nemoj da izmišljaš i da se okolo naokolo pozivaš u koaliciju, bolje raspiši vanredne izbore u pokrajini jer te Vojvođani više ne žele.

BETMENNNN

pre 10 godina

Veoma interesntno,odakle vam takve ideje,ko vam je uopste ponudio koaliciju...pa verovatno i dalje zivite u vasim iluzijama..

tomas man

pre 10 godina

Ja stvarno ne znam koja ozbiljna stranka bi sa DS u koaliciju?Mnogo gluposti se može čuti od funkcionera DS u zadnje vreme...

laufer

pre 10 godina

Kako to Bojane želiš da radiš sa Vučićem na privlačenju investicija(izjava u Odzacima),a onda si protiv bilo kakvog razgovora sa SNS-om.
Niko Bojane neželi pošto-poto koaliciju SNS,to je vešta zamena teza,Rakić pre svega govori o razgovoru o budućnosti zemlje o jačanju kapaciteta za duboke reforme koje su potrebne državi.Tako treba razmišljati ,ako si odgovoran političar,ako si zabrinut za budućnost generacija koje dolaze,ako želiš napredak društva. EU prihvata SNS kao demokratsku stranku ,nedeli im packe pa razgovor o diktaturi je smešan,bolje reći loš izgovor.
Od DS-a gde Dušan Elezović predsednik IO (pre 20 g. na čelu IO se nalazio Z.Đinnđić,kakav sunovrat)nemože se više ni očekivati osim intriga,spletkarenja tj. vođenja šiljokura...e politike.
Ostavite se ćorava posla i vratimo odličnog državnika(tako si govorio prošle godine),Borisa Tadića na čelo DS-a.

ALEKS - FERGUSON

pre 10 godina

Demokratska stranka pokusava da dokaze kako je samouverena i sigurna u sebe postaje gradjanima Srbije vec smešno. Zaista ne razumem da li oni i sami veruju u ovo o cemu u poslednje vreme pricaju i sanjaju, cak se usudjuju da daju ovakve izjave. Oni su zaboravili da su nas upropastili sa njihovo dvanaesto godisnje vladanje , a i dalje su sigurni da su najbolji. Hteli su da urade sve sto sada Aleksandar Vucic sada radi samo nisu imali dokaze, jer su oni bili u glavnim ulogama. Vrlo brzo ce doci vreme da i Bojana Pajtica zamene u Vojvodini njihovo vreme je proslo i odzvonilo im.

Glogovac

pre 10 godina

Šta se tu više nutkate naprednjacima, ko fol nećete sa njima, a ovamo jedva bi ste dočekali da vas pozovu.Sve vaše igre su nam poznate Pajtiću.

Milan

pre 10 godina

Nije da DS nece u koaliciju sa sns-om vec sns koliko ja mogu da vidim ne bi ulazio u koaliciju sa strankom koja na svaki nacin pokusava da obori vladu i to zbog licnih stavova i interesa pojedinaca a i u krajnjem slucaju ne vidim ni sta bi ds mogao vise da ponudi ovoj drzavi i narodu nakon 10 godina na vlasti koje su protracili.