Petak, 13.12.2013.

23:30

Novosti: Vučić ličnost godine

Aleksandar Vučić, prvi potpredsednik Vlade Srbije, u ponedeljak u Banjaluci biće proglašen za ličnost godine u regionu, saznaju "Novosti".

Izvor: Veèernje novosti

Novosti: Vuèiæ liènost godine IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

258 Komentari

Sortiraj po:

MOJ - MILANKO - LEGAO - DA - SPAVA

pre 10 godina

Sta reci na ovu vest sem onog jedino u ovom trenutku svaka cast. Ovo veliko priznanje bez lazne skromnosti dodeljeno je pravoj osobi i ide u prave ruke. Aleksandar Vucic je to svojim radom, posvecenosti svojoj drzavi zaista zasluzio da bude nagradjen paznjom na njegov rad jer je dokazao i pokazao gradjanima na delima. Istina je da se u Srbiji ne mogu promeniti neke stvari preko noci, ove cinjenice je svaki realni gradjanin svestan da bolji zivot, standard, ne mogu doci, ali Aleksandar Vucic uliva poverenje, nadu za bolje sutra, a to su svakako gradjani Srbije itekako prepoznali i nagradili jer ga postuju i veruju u njega da ih nikada nece razocarati.

braco i zemljaci

pre 10 godina

@dragcee
sta znaci ta nagrada- ne znam , ali znam da osim Vucica, drugih kandidata za nju nema, bar ne sto se tice politickog zalaganja!

ZoranBGD

pre 10 godina

@(deki2711, 14. decembar 2013 11:06)

Obicno ne odgovaram na stranacki obojene komentare ali tebe moram da izvedem na pravi put i skinem am.
"da li smo zaduzeniji"?- Ne, zaduzujemo se da vratimo dugove koje nam je prosla Vlada ostavila u amanet.
"da li se zivi bolje"?- Ne, zato sto tamo gde DS prodje tu ni trava ne raste, samo polako, zivecemo, samo kada smo se te bede resili.
"da li se otpustaju radnici"?- Ne, otpustaju se nesposobni direktori koji su pljackali.
"da li se zaposljavaju stranacki aktivisti"?- Ne,nego se podnosi izvesta rada funkcionera SNS-a i ko nije radio svoj posao na visini zadatka, bice smenjen.
"da li je sve poskupelo"?- Za to se moras zahvaliti predhodnoj Vladi.
"da li je polovina ove vlade a sa Dinkicem dve trecine sedela u prosloj"?- Samo polako, sad vam se naprasno svima zuri, a vi za 12 godina niste uradili koliko ova Vlada za 2 godine.
Tako da te ovim putem molim da u sledecem komentaru budes vise informisan.

drakceeeee

pre 10 godina

Smatram da je Vucic svojim ponasanjem i nacinom na koji je vodio politiku apsolutno zasluzio ovu nagradu, iskreno se nadam da ce tako nastaviti i u buducnosti.

Srbin 100%

pre 10 godina

Smatram sebe dosta dobrim poznavaocem prilika u regionu i samo mogu da naglasim da je ovo jedna od retkih godina kada je bilo potpuno jasno ko je dobitnik ove laskave i prestizne nagrade

danijela

pre 10 godina

Svaka cast! Priznanje ide u prave ruke, to je covek zaista dokazao i pokazao gradjanima na delima! Istina je da se u Srbiju ne mogu promeniti neke stvari preko noci, tipa bolji zivot, standard, ali ovaj covek uliva poverenje, nadu za bolje sutra, a to su svakako gradjani srbije i prepoznali!

marmelada

pre 10 godina

Svaka cast Vucicu! I te kako zasluzuje covek ovo priznanje! Naravno da je licnost godine, jer je na delima, sto je za gradjane Srbije i najbitnije, dokazao i pokazao koliko voli Srbiju, a pre sveka srpski narod i koliko se zalaze da svi zivimo u boljoj, perspektivnijoj zemlji!

RADE

pre 10 godina

Pre svega cestitam,ali ova nagrada nije dosla sama iza nje stoji rad, rad i samo rad.Vucic je pokazao ogromnu zelju da svom narodu obezbedi buducnost nije lako naravno, takodje odnosi nase drzave sa drugim drzavama,a pre svega u regionu su se i te kako popravili zato samo napred i da bude jos ovakvih priznanja.

blaza

pre 10 godina

Podržavam svakako, mada njegovo vreme tek dolazi. U budućnosti će pobrati još mnoga priznanja, kao političar, čija je upornost i doslednost u bezrezervnom predanom radu za narod i državu koju predstavlja, trasirala put Srbije u bolju i izvesniju budućnost.

tuneštosmrdi

pre 10 godina

Dali ste priznanje osobi koja je u zadnjih 18 meseci izrekla toliko laži da se sve teško mogu pobrojati i stati u komentar limitiran sa 1500 karaktera.
Podjimo samo od obećanja o privlačenju stranih investicija od 100 milijardi EUR-a, preko prodaje zemljišta Al Dahri i očekivanim investicijama od 400 mil. eur-a u zalivne sisteme u proleće 2013-te, zatim priča o brzim prugama gde će vozovi moći da "jure " preko 100 i vše km na sat ( kao i Sloba Milošević), ideja o kanalu koji će spojiti Dunav, Moravu, Vardar i Solunski Zaliv, obećanje o velikim ulaganjima Mubadale,o početku izgradnje gasovoda Južnog toka kroz Srbiju (dva vara na tri cevi i ništa), borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala (čitaj: tajkuna koji mu ne daju pare i političkih neistomišljenika), borbe protiv rasturača droge (akcija Grom izvedena posle mesec dana od apela udruženja "Sveti Sava" iz Lazarevca i pritom uhapšeno sedamdesetak sitnih rasturača dok su se "krupnije ribe" razbežale pošto je akcija provaljena, obećanja da će zapošljavati stručne ljude a ne partijske drugove (sve vrvi od prtijaša iz SNS-a- najnoviji slučaj je u zdravstvenom centru u Valjevu gde su svi primljeni (medicinski tehničari i sestre) pripadnici sns-a ili Železnice Srbije - svi pola Vrčina (sve rodbina i prijatelji- moj do moga što bi rekao naš narod iliti čist nepotizam), i.t.d., i.t.d.
Mislite li da su svi gradjani Srbije progutali taj jeftino-otrcan mamac sazdan na lažnim obećanjima i prodaji magle ????

Кривокапић

pre 10 godina

Да се кладимо да би Вучић победио Новака у тенису. Поготово ако се игра на 5 сетова. Вучић је виши од Новака и сигурно је у бољој кондицији. Вучић треба да буде и спортиста године 2013.

Rajkovic Z

pre 10 godina

Realno najveci utisak ove godine od politicara regiona, ostavio je Vucic, bilo to nekome krivo ili ne.Po meni , mislim da ga tek ocekuju veci uspesi.

homosapiens

pre 10 godina

Ma strašan je Vučko.. i nemojte da kažete da nema dan staža!! Zar nije konobarisao po Engleskama ...
Da li sme ON, PPV da otvori Dosijee ??? Kad je toliko neustrašiv.
Kolega komentator mi je ulepšao dan sa - "još mu fali da nosi psa sa sobom" Toga se ni drugi veliki Zoran ne bi postideo, Radmilovic

Od oca je ostanulo sinu

pre 10 godina

*****
U svakom slučaju i u svakoj situaciji, Vučić jeste novost na političkoj sceni Srbije, a posmatrano i šire. Nesumnjivo potiče iz patrijarhalno usmerene porodice, sa svim društveno prihvaćenim vrlinama. U njegovom imenu i prezimenu ima naznaka Božje volje i milosti.
*****

Novi Sad

pre 10 godina

(gandra, 14. decembar 2013 10:29)

Moram da se nadovezem na tvoj komentar cisto malo da te podsetim ko je odgovoran za ovo sto si napisao.Kao prvo da je srece pa da nismo morali da podizemo nove kredite,ali na zalost jesmo i jos gore je to sto deo tih kredita sluzi da bi se otplacivale kamate onih kredita koje je uzela predhodna vlast, naravno nista sa njima nije uradila sem sto su stavljali u svoj dzep, sto je najgore tako da nemoj molim te da pricas o zaduzivanju.Kazes Vucic otpustio ljude,a ne nije ih otpustio on to je rezultat predhodnih posto su unistili sve sto su mogli, fabrike bukvalno da kod nas ne postoje,a ono sto su prodali za sitne pare, tek na njih je odmah stavljen katanac, uzimali sakom i kapom,a na te ljude i njihove porodice nisu mislili tako da..... A kad je rec o Kosovu recicu ti da je Briselski sporazum u ovom trenutku najbolje resenje,a ti sad mao vise se informisi sta on znaci posto bi ja sad ovde mogla da ti pisem satima. Tako da je pametnom i vise nego jasno ko je unistio Srbiju.Pozdrav

бидермајер

pre 10 godina

Чак и у изградњи култа личности је подбацио. Тито је то радио темељито а не аљкаво.Аљкавоо; значи ухапсити једног Мишковића ,ставити га на слободу и дати му путне исправе!? Па то је за једног политичара калибра "великог вође" тотални фијаско !? А да у бољитку за народ и не помињемо осим прекомпоновања власти у корист снс-а по општинама у паланкама Србије,а предаја косова у име неког споразума и добијања датума на исту уцену Брисела је равно велеиздаји !? И где је сад ту "нај политичар године" У Пиштољџиским таблоидима удбе? Дајте молим вас , обуздајте мало страсти и буудимо реални.

Bebolina

pre 10 godina

Logično je da Vučić ima veliku podršku naroda u Srbiji, a respekt u regionu, jer bez njega ne bi bilo ni ovakve borbe protiv korupcije, ni pokretanja istraga, ni Briselskog sporazuma... Na našoj političkoj sceni ne postoji njemu ravan takmac, zato i ne treba da čudi ovolika podrška naroda. S druge strane, ovo je jedini političar koji je oprezan u svojim obećanjima, ali ono što kaže i sprovodi u delo.

kimi

pre 10 godina

Još jedna potvrda da je lider Sns-a najjača politička ličnost ne samo u Srbiji nego i u regionu. Apsolutno se slažem da je ova nagrada otišla u prave ruke jer je čovek pokazao veliku dozu odgovornosti i predanosti poslu kojim se bavi. Srbija je u nezavidnoj situaciji ali sa ovim gospodinom ima šanse da napreduje.

Valter

pre 10 godina

Svaka čas, nije mala stvar biti ličnost godine. Stati u koš sa jednim Đokovićem. Vučić je ovo definitivno zaslužio, a to potvrđuje i ogromna popularnost koju on i njegova stranka imaju u Srbiji.

Antropokosmos

pre 10 godina

Vučić je neko ko se konkretno zalaže za poboljšavanje situacije u zemlji u rešavanju gorućih, pre svega, a onda i svih ostalih problema, te nagrada i de uprave ruke.

Jolanda

pre 10 godina

Za pravog coveka jos jedno priznanje u nizu. Same nagrade nisu ni potrebne, jer u moru politicki aktivnih ljudi, jedino ovaj covek svojim trudom i zalaganjem moze da zavredi mesto u ovakvoj hijerarhiji.

Militar

pre 10 godina

Kako je na sebe i svoju porodicu navukao veliki gnev i veliki broj neprijatelja, zbog boljeg sutra gradjana, ovo priznanje je najmanje sto bi trebao da dobije.

Boo

pre 10 godina

Vučić jeste obeležio godinu, i nagrada je i više nego zaslužena. Pokazao je da je sposoban političar i da vredi svaki procenat rejtinga koji uživa. Onima koji mu nisu verovali odagnao je svaku sumnju i zadobio i njihovo poverenje.

Wasaby

pre 10 godina

Kako je na sebe i svoju porodicu navukao veliki gnev i veliki broj neprijatelja, zbog boljeg sutra gradjana, ovo priznanje je najmanje sto bi trebao da dobije.
(Militar, 14. decembar 2013 15:03)

Da se ja pitam, prvo bih mu odao priznanje časti, pa sve ostalo, jer je pokazao i dokazao kako treba da se vodi država i zastupa narod.

zoki

pre 10 godina

Zaluzeno i te kako,a ovo je samo dokaz da se rad, trud isplati, da gradjani sve vide,cene i da ga ne cene samo u Srbiji nego i u citavom regioni.

Sinišša

pre 10 godina

Lično, mislim da je ličnost godine ne samo u Srbiji nego i čitavom regionu. Dosta toga je uradio. Treba nastaviti sa promenama koje su neophodne kako bi nam društvo ozdravilo.

Sheldon

pre 10 godina

Svim azdajama koje je prethodna vlast hranila, neko je uspeo da stane na rep, a to je Aleksandar Vucic. Voleli ga ili ne, moramo se sloziti da je od svih politicara najvise radio i ima najbolje rezultate.

Aleksandar

pre 10 godina

@(kalimero, 14. decembar 2013 12:17)

Gospodin Vojislav Koštunica je bio popularnji i od Vučića, pa vidi ga danas. Tako će da prođe i Aca Najava i svako drugi ko je nesposoban a umisli da je na mesijanskom zadatku ne shvatajući da je na mestu na kom je samo da obavi povereni mu posao.

A tada ćete nekom drugom Vođi spevati ode... Domanović vas je provalio još pre više od veka...

Sanija Z

pre 10 godina

Malo je političara koji poseduju harizmu, lični pečat. Aleksandar Vučić je upravo čovek poseduje harizmu, svoj lični pečat koji je prepoznatljiv. Svakako će obeležiti dvadeset i prvi vek kao političar koji bezrezervno sledi svoju zvezdu vodilju.

Odin

pre 10 godina

Bogme je i zaslužio da bude ličnost godine regiona, jer njegov rad je neosporiv, a i volja mu je jaka da se Srbija ponovo nađe u svetskom vrhu.

Mina R

pre 10 godina

Aleksandar Vučić će obeležiti dvadeset i prvi vek, kao političar koji je pokrenuo mnogo toga, što je decenijama bilo negde zagubljeno u vremenu. Ostaće zabeležen kao čovek koji je krenuo da se obračuna sa pošastima koje su isuviše dugo harale na ovim prostorima.

Митар

pre 10 godina

Вучић је постао познат по томе што је први смео да дирне тамо где пре нјега нико није смео - у тајкуне, корупцију и криминал. Привредне реформе су почеле, главне мере тек предстоје. Труди се да доведе инвеститоре. Све су то у региону препознали, зато му и додељују признање.

Feniks

pre 10 godina

Ocigledno da Vucica svi cene i gledaju na njega kao na nekoga ko zeli da pomogne ne samo Srbiji vec i zemljama u regionu.Svi znaju da je Srbija zemlja koja ima mogucnosti da svojim radom pokrene i one okolne zemlje koje imaju probleme u svojim privredama a koje imaju tesne veze sa Srbijom.

Trifun

pre 10 godina

Uz sve primedbe, i one na mestu i one bez osnova, mnogo je drugačija atmosfera, problemi se neki ipak rešavaju. Malo je onih koji mogu da ga prate, to je problem.

Goga

pre 10 godina

Gospodin Koštunica je bio popularan ali onda kada je trebao da sa priče pređe na dela nije ga bilo nigde. Vučić popularnost nije stekao pričom.

MilicLj

pre 10 godina

Mislim da je Aleksandar Vucic napornim radom i pozrtvovanjem zasluzio tu nagradu. Meni je samo drago da su ga izabrale “Nezavisne novine“. Pozdravljam ovu vest.

karasdjordje

pre 10 godina

e koliko je uradio za ovo kratko vreme od resavanja,kosovskog problema,procesuiranja i hapsenja tajkuna,krimnalaca stvarno je licnost ciji rad treba da se nagradi

cecili

pre 10 godina

Ovo je dokaz da se svaki rad i rezultati cene i na kraju budu nagradjeni. Nek to bude za primer drugim politicarima da se trude za boljitak svoje drzave kao i on.

daliborka eric

pre 10 godina

Ponosna sam na Aleksandra Vucica. Njegova dela i rad govore vise od reci, ali nazalost to uvek primeti neko drugi pre nego mi. Pohvale od zvanicnika iz Evrope su pre stigle nego li od nas. Sta ces, takav smo mi narod.

Marko Antić

pre 10 godina

Čestitam! Ovo je za svaku pohvalu. Drago mi je da je Vučić dobio nagradu za ličnost godine. Rezultati njegovog radu su vidljivi ne samo u Srbiji, nego i šire.

Maja026

pre 10 godina

Covek koji svojim ponasanjem i iznesenim stavovima u javnim nstupima ni jednog trenutka ne pridaje znacaj tome sto su na vlasti , vec uporno potencira rad i zalaganje za bolje sutra gradjana Srbije ... ocekivano i nosi titulu najpopularnije licnosti

Lampica

pre 10 godina

Sa punim pravom je licnost godine, jedini politicar, koji se zaista zauzeo za Srbiju,kao i nas, gradjane, i za njega ne postoje prepreke !!!

Pametnica

pre 10 godina

Kada neko radi vredno i posteno, to se ipak ceni i postuje. Jako mi je drago sto je gospodin Vucic licnost godine. On je pokazao da je ozbiljan i odgovoran, a ovo je samo mala nagrada za njegov trud.

Милорад® - Ловац на Ботове

pre 10 godina

Лудог ли света, шта пишете бре ово? Још само епске песме да му спевате и да колективно лудило буде комплетно.

Angband

pre 10 godina

Vucic radi vredno od kad je SNS na vlasti i zaista se divim istrajnosti ovog coveka koji radi 24/7. Uspeo je da napravi pomak za samo 2 godine. Samo napred. Imate podrsku gradjana.

Perspektiva

pre 10 godina

(cvrle, 14. decembar 2013 10:01)


Hahaha jasta bre,nego da nastavim tvoj niz-dzakovi,vratio nivo aflatoksina kako je obecao,uhapsio dinkica kako je i obecao, otvorio kancelariju za brze odgovore kako je i obecao,uhapsio sarica kako je i obecao,prekinuo razgovore sa briselom kako je i obecao,kupio ruske avione kako je i obecao,uhapsio sve kriminalce iz svoje stranke kako je i obecao itd. Ma idi bre nemam vremena vise pisat koja sve obecanja je ispunii.

Milana P

pre 10 godina

Iskrene čestitke za sve što je do sada uradio i što planira da uradi. Rezultati njegovog rada su očigledni. Nagrada je zasluženo otišla u prave ruke.

XYZ

pre 10 godina

Nisu mi bas jasni ljudi koji reaguju na ove copy-paste komentare tipa "Jedini je dokazao, na najbolji nacin predstavlja zemlju, izgara, doveo investicije, narod je prepoznao" i sve moguce varijacije istih, pa se jos i raspravljaju sa onima koji ih kace. Zar ne kapiraju da su ti ljudi placeni da zasipaju sajtove i forume ovakvim spamom i da je potpuno nebitno da li u to veruju ili ne?

Stanka 020

pre 10 godina

Čovek koga odlikuju hrabrost, smelost, odvažnost, rad, elan, neiscrpna energija, znanje, neustrašivost, a iznad svega poštenje i pravednost, čovek koji je bespoštedno krenuo u obračun sa kriminalcima i korumpiranim ljudima prepoznatljiv je u regionu kao i u celoj Evropi. Njegov način rada može biti uzor mnogima u zemlji i regionu, i nije nikakvo iznenađenje što će u Banjaluci biti proglašen za LIČNOST GODINE.

вршни час

pre 10 godina

Ко би други иначе могао да добије такву титулу,једини које се ухватио у коштац са свим и свачим и истрајан у свему томе.

Maja026

pre 10 godina

Covek koji svojim ponasanjem i iznesenim stavovima u javnim nstupima ni jednog trenutka ne pridaje znacaj tome sto su na vlasti , vec uporno potencira rad i zalaganje za bolje sutra gradjana Srbije ... ocekivano i nosi titulu najpopularnije licnosti

Licnost

pre 10 godina

Licnost godine u regionu? Zaista mislim da je zasluzio svojim radom i delima. Niko drugi nije vise dobrineo u protekloj godini od njega.

Pingvin

pre 10 godina

Mukotrpan rad se uvek isplati. Retko kad se desi da se za taj rad dobije i priznanje, ali kada neko radi na način na koji radi Vučić očigledno je da je to priznanje i zasluženo. Zanimljivo je da zemlje u okolini vide Vučićevu želju za napredak celog regiona, a pojedinci u Srbiji to ne vide.

putnik

pre 10 godina

Dobar rad,itekako,zna da bude nagradjen. Cestitam Aleksandru Vucicu na nagradi i nadam se da cemu ovo biti podstrek da jos bolje i marljivije radi.

makso

pre 10 godina

@(9:10, 14. decembar 2013 10:55)

Nije Vucic uhapsio Miskovica, niti ga je pustio. Ali je omogucio da nadlezni organi konacno pocnu da rade svoj posao i da hapse kriminalce i podizu optuznice protiv njih. Ali pazi, oni isti nadlezni organi, sudije i tuzioci koje je izabrla prethodna vlast, a ne Aleksandar Vucic!!!

Sto se tice zaboravljanja, ti si na primer jos brze zaboravio/la resenje velikog problema sa nacionalnim avio-prevoznikom za koga smo do sada u bunar bacali 200 miliona evra godisnje...

Srbin 100%

pre 10 godina

Ako se objektivno sagledaju sve cinjenice o radu javnih licnosti u nasem regionu potpuno je jasno da se velika vecina analiticara i gradjana slaze sa ovim izborom Vucica za licnost godine

Goran

pre 10 godina

Obično drugi pre primete kako neko radi, nego mi sami. Ovog puta je i domaća i inostrana javnost složna, Vučić je tak koji daje primer kako treba raditi. Reforme sprovodi, vuče ka Evropi a sa zemljama u regionu neguje dobru saradnju.

difembahija

pre 10 godina

Jos jednom se pokazalo,da se svaciji trud isplati. Vucic je jedan od boljih politicara,koje je Srbija ikada imala. Nazalostt,nase uspehe, uvek,bolje vide region i Evropa,dok mi zatvaramo oci pred ovakvim stvarima. Znamo samo da kritikujemo, a mnogo tesko priznajemo uspehe.

Lidija

pre 10 godina

Možete Voleti Vučića ili ne. Jednu stvar morate da priznate, definitivno je jedna od najupečatljivijih ličnosti u celom regionu. Pokrenuo je neke stvari u Srbiji i to za jako kratko vreme.

bmk

pre 10 godina

Svaka mu čast za sve što je uradio i što planira da uradi. Najbitnije je da ne daje prazna obećanja, a rezultati se već uveliko vide.

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Vučić ličnost godine

Od onog momenta od kada je Aleksandar Vučić proglasen za "počasnog gradjanina Leskovca" meni je bilo jasno da je to samo "početak" onoga sto sledi !
Ako je Vučić uspeo da uveri cak i Leskovcane u "kvalitet onoga sto radi" zasto to nebi i drugi "prepoznali" i proglasili ga za "ličnost godine" ?

kalimero

pre 10 godina

Ne secam se da je neki politicar,u poslednjih 10 godina imao toliku popularnost i da je dobio zasluge za svoj rad. Jos jednom se pokazalo,da vredan i marljiv rad ume da bude nagradjen. Nazalost,Srbija je ta koja uvek poslednja vidi uspehe svojih gradjana. Evropa je ta,koja uvek,vise,ceni nas rad,nego mi sami.

Marija

pre 10 godina

Svakim danom je sve ociglednije da se pozrtvovanost i dobar rad Vucica isplatio i da daje dobre rezultate za Srbiju, i ovu nagradu bi trebali prvo mi da mu damo koji imamo direktnu korist od njegovog rada a onda ljudi sa strane. Inece ova nagrada samo pokazuje da smo posle toliko godina napokon dobili politicara na koga mozemo da racunamo.

deki2711

pre 10 godina

E ovo vec postaje opasno, gradi se kult velikom vodji, sto je najgore njemu sve ovo godi, misli covek da je stvarno zasluzio.Dragi aktivisti sns hajde sad polako, da li smo zaduzeniji, da li se zivi bolje, da li se otpustaju radnici, da li se zaposljavaju stranacki aktivisti, da li je sve poskupelo, da li je polovina ove vlade a sa Dinkicem dve trecine sedela u prosloj.....Odgovor je DA

sasa

pre 10 godina

Ako cemo posteno sem Vucica u celom regionu niko vise od njega nije ni radio, ne samo radio nego donosio i rezultate.Kao sto je neko napisao u komentaru da li zivim bolje sad, ne zivim,ali bar znam da su se preduzele mere i menhanizmi za dalje propadanje zemlje sto je i te kako za pohvalu, polako stizu inveticije ,a tek njih godinama nismo bili videli, borba protiv korupcije i kriminala je pocela, nije lako naravno, ali niko ne moze da mi kaze da ovaj covek nista nije uradio za ovo vreme, tako da kriticar bez osnova .....produzite dalje.

Miško

pre 10 godina

Vučić je najupečatljivija ličnost u regionu, radi mnogo, postiže rezultate. To prepoznaju mnogi u Evropi, sada i u regionu. Njegova borba protiv korupcije i kriminala može biti primer i podstrek i susednim zemljama da i sami slično čine.

Gospodjica Marpl

pre 10 godina

Vučić je jedan od najboljih političara kojeg je Srbija ikada imala. Trebalo bi da se ostali političari bar malo ugledaju na njega. Bravo, gospodine Vučiću!

estravaganca

pre 10 godina

Opasnost od pravljenja nekakvog kulta idejnog vodje je zaista bespotrebna. Uspeh, jedan napredak je neophodan. A ako postoje necije zasluge za to, to je podobno i legitimno pohvaliti. No takvih dostignuca u ovom slucaju ipak ima.

demokrata

pre 10 godina

Otkad se to nagradjuje nesposoban populista i bezkarakteran politicar koji manipulise svojim narodom kako hoce!?
Drzava skroz propade u dugovima a on postade nagradjena licnost koja ne zaustavi to propadanje!
Zbogom zdravi razume kad izjednaci njega i Djindjica!

KriticarNi

pre 10 godina

@(9:10, 14. decembar 2013 10:59)

Mi cemo placati? Pa necemo nego putnici jer se broj putnika povecao, tako i priliv novca, a i zaboravio si da je Etihad vlasnik 49% Er Srbije. NIS nije greska Vucica i SNS nego Dinkica i tadasnje vlasti. Sto se UAE tice mogao si da cujes sta ce biti i kako ce biti u cetvrtak na RTS-u. Uradjeno je, jer je JAT bio gubitas koji vise nije. Sto se partijskog zaposljavanja tice i dalje smatram i siguran sam da SPS i URS mnogo to vise rade a sto se kadrova tice receno je pre izbora prosle godine da DS ima vise kadrova sa megatrenda nego SNS.

bubica

pre 10 godina

Ako mi sami ne znamo da cenimo ljude koji to zaslužuju onda to uvek urade drugi kao u ovom primeru. Tudje grehe nabacujemo onome ko za to nije kriv , a ja ipak mislim da je ovaj čovek zaslužio ovu nagradu. I verujem da će ih biti još.

zanovetak27

pre 10 godina

Kad neko dobro radi, to se na daleko vidi.Mnogi ne zele da priznaju sta je sve Vucic uradio ali neka.Vide oni koji treba da vide.Narodu se oci zatvoriti ne mogu.

spartanackg

pre 10 godina

Sve cestitke Vucicu , neka nastavi tako da radi i sledece godine ima da bude licnost godine na evropskom nivou,a kriminal ce se smanjiti do minimuma

Marijaa

pre 10 godina

Kada neko radi i trudi se da uspe u svojim namerama, nagrade i pohvale su dokaz da je na dobrom putu. Ove godine Vucic nam je pokazao da je spreman za ozbiljne, teske i odgovorne poslove a za dobro svih nas.

DJ cicvu

pre 10 godina

A kakva je to licnost koja izdaje naredbe svojim clanovima sns-a da pisu komentare-hvalospeve o njemu ?
Kakva je to licnost koja je okupila oko sebe Covica (pogledajte insajder gde su isle pare za Kosovo u njegovo vreme), Vesica(grobara KKCZ i FKCZ), megatrend naucne radnike Stefanovica, Jovicica i predsednika sa diplomom ?
Kakva je to licnost koja je bila Ministar informisanja kada je na dnevniku RTS-a Slavko Curuvija proglasavan izdajnikom i nakon 2 dana od te odjave zverski ubijen ?
Jel vi zaista mislite da cemo mi pedesetogodisnjaci to zaboraviti, izbrisati iz memorije ?
Ne necemo, vec cemo to prenositi svojim mladjim generacijama, kad vec ne postoji ni jedan medij koji bi otkio sve istine licnosti Aleksandra Vucica.
I jos u tekstu napominjete ko je sve bio licnost godine, stavljajuci ga u ravan sa Novakom, Josipovicem ?
Cuj list Nezavisne novine...

Jovica

pre 10 godina

Vučić je apsolutno zaslužio da bude ličnost godine ne samo kod nas, nego i u svetu, on je postavio nove granice u politici kod nas koje će samo on lično moći da pomera.

9:10

pre 10 godina

(KriticarNi, 14. decembar 2013 09:43)

Da li shvatas da si mi upravo napisao da je u poslednje dve godine uradio ono sto ce tek uraditi? Er Srbija je preuzeo 200 miliona dugova na teret budzeta, sto ce mo ti i ja placati. Rusi sto ce da ulazu to smo videli sa NIS. Za Arape tek treba da vidimo, ali to ostaje za neku buducnost. Sto znaci da do sada nije uradio NISTA.
Osim sto je stranacko zaposljavanje i dalje na snazi. Kao primanje poluobrazovanih kadrova u vlast. Pa ti meni reci da je to radio i DS. U redu, ali SNS se predstavio kao snaga promena, a doveli su Covica i Vesica. Alal vera.

Nina

pre 10 godina

drago mi je zbog ovog priznanja. vucic je neko ko posteno i dobro obavlja svoj posao. cak mislim da svojim postupcima cesto dobro srbije stavlja isped njegove sigurnost i sigunosti njegove porodice. takve ljude i treba pohvaliti. cinjenica je da njegove postupke pozdravljaju svim sem clanova ds-a.

МАRKO

pre 10 godina

Kada neko za svoju Državu za samo dve godine uradi toliko dobrih stvari i pri tom bude izuzetno cenjen i poštovan u celom svetu, logično je da dobije i ovo priznanje.

mare

pre 10 godina

Potvrda da je najpopularniji politicar trenutno. Skeptican jesam, ali cinjenica je da ga hvale i podrzavaju njegov rad svi osim DS-a. Voleo bih da su u pravu, ali ja jos ne vidim neki boljitak u mom novcaniku. Kada to osetim dobija moj glas.

9:10

pre 10 godina

Juzni tok,krediti od Seika(koji kao da su na poklon dati s'obirom na kamatu i grejs period),akcija "Grom",ipravljanje svih gresaka prethodne vlasti,hapsenje Miskovica,priblizavanje EU,od kako je on tu,svi odjednom hoce da saradjuju sa Srbijom,neustrasiva borba protiv korupcije i kriminala,dovodjenje stranih investitora u nasu zemlju,itd..Konkretan odg.
(cvrle, 14. decembar 2013 10:01)

Juzni tok - uradjeno pre njega. Krediti - jos nisu stigli, a i projekata nema. Bolje se zapitaj zasto i sa seikom ima manje investicija nego za vreme DS, pa i DSS. Grom - najveci dileri su ostali, a ove sitne ce lako zameniti u roku od dan. Koje greske prethodne vlasti je ispravio? Sa Srbijom su i ranije saradjivali, jos od 2000, a plus i vise investirali. Ako je on uhapsio Miskovica, da li ga je on i pustio u London? A ako mi kazes da je on uhapsio Miskovica, onda si mi rekao da je prekrsio standardnu podelu vlasti na izvrsnu, sudsku i zakonodavnu, tj da je prekrsio ustav. Neustrasiva borba protiv korupcije i kriminala, a i jednog i drugog nije bilo vise odavno (btw, hapsilo se i ranije). Pogledaj ko su mu savetnici, npr. Udruzio se sa Covicem i Vesicem. I za ovo dovodjenje stranih investitora, da ponovim, manje ih je nego ikad, a cekaj kad krenu Arapima da prodaju zemljiste u bescenje. Kako slabo pamtimo.

Konj sa hvataljkama

pre 10 godina

@(jovan, 14. decembar 2013 10:27)

Bitno je da ti znas koliko sta kosta. Informisi se ko je sve dobio nagradu za licnost godine, pa ako vec pljujes po Vucicu, po partijskoj zapovesti, ne moras i po ostalima.

cvrle

pre 10 godina

Sta je sve ucinio za ovu zemlju u proteklih godinu ipo dana? Vrlo konkretno pitam
(9:10, 14. decembar 2013 09:23)


Juzni tok,krediti od Seika(koji kao da su na poklon dati s'obirom na kamatu i grejs period),akcija "Grom",ipravljanje svih gresaka prethodne vlasti,hapsenje Miskovica,priblizavanje EU,od kako je on tu,svi odjednom hoce da saradjuju sa Srbijom,neustrasiva borba protiv korupcije i kriminala,dovodjenje stranih investitora u nasu zemlju,itd..Konkretan odg.

bond

pre 10 godina

retko odvratan politiccar.u stvari,naj visse me nervira to sssto uporno vredja intelekt cele nacije ,a ja se nadam da vecina nacije to i vidi i da ce ga na izborima kazniti.
p.s.sns botovi prestanite da uzimate u usta zorana djindjica,a posebno kada ga uporedjujete sa ovim vassim gnomom.

jovan

pre 10 godina

Nema veze, sad barem znamo koliko kosta ta takozvana promocija u "Licnost gosine". Onih 100.000 eura, koje su "sakupili clanovi sns,i koje je upravo donirao Dodiku i Kusturici.

joxi

pre 10 godina

Ne znam koji su kriterijumi, ne znam ni da li postoji neka pozadinska namera u smislu nekog dodvoravanja...u svakom slucaju cinjenice postoje i mogu biti manje-vise dobra potpora za predocenje odredjenih rezultata. A njih ima, povrh svega.

ШАЛАБАЈЗЕРИЋ 036

pre 10 godina

како су само политичари личности године, зашто личност године нису спортисти, уметници

miomira

pre 10 godina

Da li bi tu nagradu trebao da dobije G-din Đilas? Smešno i žalosno!Ne postoji niko u držvi ko može da stane na crtu G-dinu Aleksandru Vučiću

Buducnost

pre 10 godina

Mora se priznati da nas Vučić gađa istinom u lice ma koliko bila teška. Bila sam skeptična prema njemu, ali kako vreme odmiče, on pokazuje da nije kao ostali. Nema šarenih laža, već jednostavno onako je kako jeste, biće teško, moramo svi da se borimo, ali nade ipak ima!

neznalica

pre 10 godina

Pa i jeste čovek ličnost godine pokrenuo je borbu sa kriminalom i korupcijom imao odlične rezultate poslao svima jasno poriku da se ne isplati krasti učestvovao u Briselskim pregovorima i izborio se za najbolje moguće rešenje samo da vas podsetim da se on nije umešao Dačić bi potpisao mnogo gori sporazum rešio problem JAT i doveo investitore koji će sad da velikog gubitaša pretvore u profitabilno preduzeće i još mnogo toga.Za krarko vreme je postigao odlične rezultet čovek koji svaki dan radi po 15 sati dnevno što je za veliku pohvalu i zato mu i ljudi veruju

9:10

pre 10 godina

Sta je sve ucinio za ovu zemlju u proteklih godinu ipo dana,nije ni cudo sto je dobio ovo laskavo priznanje.
(bobica, 14. decembar 2013 09:04)

Sta je sve ucinio za ovu zemlju u proteklih godinu ipo dana? Vrlo konkretno pitam

maksim

pre 10 godina

To nije nista cudno jer se usudio da pokrene borbu protiv kriminala i korupcije koja je decenijama prisutna u nasem drustvu.Mnogi su to i ranije najavljivali, ali sve je ostalo na praznim pricama, jedino je on krenuo sa konkretnim koracima.

Malena M

pre 10 godina

Sa rezultatima koje je postigao u borbi protiv korupcije i kriminala, resavanju pitanja Kosova, priblizavanju Srbije ka EU, privlacenju stranih investitora, zasluzio je ovo priznanje.Ne kazem da zivimo dobro, ali smo na dobrom putu posle duzeg vremena.

MILOS

pre 10 godina

Zasluzeno!!! Poseban je u svemu,u energicnosti,u sposobnosti ,u odlucnosti da istraje u resenju krucijalnih problema.Odista je licnost godine i taj epitet zasluzuje.

Milan

pre 10 godina

U stanju je da jednim skokom preskoči visoke zgrade. Gle- gore na nebu! To je ptica. To je avion. To je Supermen – čudni posetilac sa druge planete koji je na Zemlju došao sa moćima i sposobnostima daleko iznad onih kod običnih smrtnika. Supermen- koji može promeniti tok moćnih reka, koji savija čelik golim rukama, i koji, prerušen u Aleksandra Vučića, prvog podprecednika Srpske vlade, vodi beskrajnu bitku za istinu, pravdu i srpski način života

Milojko

pre 10 godina

(Samo se kazuje, 14. decembar 2013 09:34) Ej,molim te ne koristi Djindjićeve fore i citate,jer on je gospodin za ovu karikaturu od radikala.

my name is bond...

pre 10 godina

malenijeryy@svaka ti ccast ssto si pobrojao epohalne uspehe vladavine "liccnosti godine".za to ssto si ti naveo za njegove uspehe mozzete ga kandidovati i za nobela.

Dimitrijana

pre 10 godina

@Darosavka
Bio je Vucic dugo godina u opoziciji i to brojcano jaka, a dobra, jaka i konstruktivna opozicija itekako natera vlast da resava pitanje gomile kriminalaca i prazne kase.
Dok je bio opozicija (SRS) najvise se govorilo o Seselju, a kada su se otcepili (SNS) onda su vodili brigu da se odrze u skupstini bez izbora do novih izbora...tako da ovo sto sada on kako ti mislis resava; pustilo je duboke korene u drustvu jer je mnogo godina proslo... evo sada i ova opozicija DS umesto da pokaze svoju konstruktivnost u odnosu na negativnosti od strane vlasti i oni se bave podelama partijskih mesta.... i tako u krug.

Samo se kazuje

pre 10 godina

G. Vucic bi , verujem, bio srecniji da smo svi mi radniji i da se najpre zapitamo sta mi sami dobroga mozemo uciniti za sebe,svoj narod i zemlju- a tek onda sta drugi treba da cine za nas.

KriticarNi

pre 10 godina

@(9:10, 14. decembar 2013 09:23)

Er Srbija, borba protiv korupcije i kriminala, podizanje srpske privrede, otvaranje fabrika, dovodjenje investitora, gasenje pozara gde najvise gori, dobri odnosi sa svima koji mogu i zele da nam pomognu pre svega Rusija i UAE koji ce ogromne novce uneti u ovu zemlju i zaposliti ogroman broj ljudi i to sve za manje od 2 godine a ima jos dosta sto treba da se uradi do kraja mandata, pride ako se dobije datum za pocetak pregovora pun pogodak

Kristina SM

pre 10 godina

Vucic ovu nagradu nije zaslužio skrstenih ruku, nego radeci za ovu zemlju i dovodeci je na korak od datuma za pregovore sa Evropskom unijom, bilo bi dobro kad bi i ostali politicari radili koliko i on.

TINA

pre 10 godina

Prvi covek posle Djindjica koji zeli da promeni Srbiju,koji zeli da gradjani Srbije zive bolje.Jedan od retkih koji zeli da spreci mito,korupciju,prodaju droge i mafiju,a iza kojeg ne stoji ni jedna afera.

Mihailo

pre 10 godina

Aleksandar Vučić je tek nepune dve godine u vlasti, a već ima dosta dobrih rezultata iza sebe koje je postigao svojim znanjem i upornošću da srpski narod bolje živi. Priznanje ide u prave ruke.

ветрењача

pre 10 godina

Ако је неко заслужио ово признање онда је то Вучић човек који је за годину дана постигао одличне резултате и свака му част на томе нека само тако настави

Savetnici

pre 10 godina

Manje praznog lupanja u tastature, a mnooogo vise rada na sebi pa i za druge - to je recept za uspeh. G. Vucica treba slediti u delima, prema sopstvenim maksimalnim mogucnostima - pa cemo svi biti zadovoljni.

Mikacica

pre 10 godina

Odkud to da ce Vucic biti licnost godine, pa ja sam mislila da ce Cvijan da bude, posto se toliko vazdigao kao da njega cela Srbija voli, a i sire.

miroslava

pre 10 godina

Neka svi ovi što prigovaraju, slobodno predlože svog kandidata, ali da to ne bude neki vic!Vučić je jedini u ovoj državi zaslužio za toliki rad priznanje - ličnost godine!

Lejla

pre 10 godina

Dajte ljudi malo više vere! Pa Vučić radi ono što niko do sada nije smeo! To je pravi lider! Stao je ispred naroda i rekao istinu u lice! Nije dobro, može da nam bude bolje ali put neće biti lak!

Via Serbia

pre 10 godina

Da budemo iskreni skoro se nije video politicar sa ovom vrstom energije, upornosti i pozitivnog fanatizma. Nece ni njemu biti lako da ostvari sve sto zeli i planira, ali ako ostvari polovinu od onoga sto je naumio, ova zemlja ce procvetati!

Светлана Fox

pre 10 godina

Вучић може да добије колико год хоће награда али и даље остаје оно што је био - мали, фрустрирани потрчко. Да ли служи Шешељу или страним амбасадорима, као сада, и даље је то исти неквалитетан производ. Ништа роба.

dragec10

pre 10 godina

Drago mi je sto je ovaj covek proglasen za licnost godine,jer se toliko trudi oko nase zemlje,toliko toga je uradio za ovo kratko vreme,i planira za ubuduce jos mnogo toga da uradi,i stvarno mu treba priznati da je najbolji,i pozeleti mu svu srecu da samo tako nastavi.

digital

pre 10 godina

Jedna velika, svetski priznata sportska ličnost, a za Srbiju izuzetno značajna osoba, kakav je Novak Đokovic da bude u društvu nekih tamo Mila Đukanovica, Ive Josipovića, Ace Vučića??? Zemljo otvori se!

Nikola, Zemun

pre 10 godina

@ asda
Stani, stani, stani malo: "...uspeo je da popravi porušene mostove sa našim susedima...". Molim te, reci mi da se šališ!? Da li mi pričamo o istom čoveku? Možda si suviše mlad(a), pa se ne sećaš "Karlovca-Karlobaga-Virovitice" ili "ubite jednog Srbina, a mi ćemo sto muslimana" i sličnih stvari? Ili se to sada ne računa i ovo je jedan novi, proevropski (ili proarapski) Vučić? Inače, šta bi sa onim džakovima sa glasačkim listićima? Ko je pio kafu sa Šarićem? Zašto hleb nije tri dinara? Gde je ono robijaško odelo za Dinkića?

Boskin

pre 10 godina

Mislim da je Vucic dobio ovo priznanje potpuno zasluzeno jer je u 2013.godini pokazao kako jedan politicar na vlasti treba da se ponasa. Borba protiv korupcije i kriminala jesu nesto sto su svi pre njega izbegavali u sirokom luku. Promenama u vladi pokazao je da se princip vrednovanja rezultata moze uvesti u one strukture koje su bile nedodirljive a taj princip sada je primenio i na funkcionere javnih preduzeca pre svega iz svoje stranke.

miroslava mira

pre 10 godina

On je takvo priznanje zaslužio je najveći radnik u ovoj zemlji, želi najbolje za ovaj narod, i ne pokreće ga novac na tu borbu, ko prethodnike!

Vera

pre 10 godina

Politicar koji ulaze maksimalne napore.Zaluzio je koliko god se negativno odnosili prema tome.Chinjenica je da ima odlican pristup "srpskom problemu" i da je Srbiji najveci prijatelj,trenutno. Cestitke!

KwisatzHaderach

pre 10 godina

komentari pokazuju drugacije. komentari pokazuju da se vucic smucio narodu, da ga je narod prozreo i da ga dozivljava samo kao "jos jednog". medjutim jedno 5-10% populacije, uglavnom clanovi sns, sektaski i manijalakno uzdizu vucica u mesiju uz obilatu pomoc medija koji zele patronazu vlasti. time se stvara iluzija kako je narod uz vucica. nije. i to vecina nas zna. vucic se za sada pokazao kao neozbiljan covek jer je najavljivao velike stvari a nije uradio nista. obmanjuje, obecava, neispunjava. vucic glumi, prosao je instruktazu, promenili su mu i licni opis. govori tiho, jos samo da nosi psa sa sobom. po mom misljenju samo jos jedna morbidna licnost na celu srpske nazovi drzave.

Vodoilija

pre 10 godina

Ova nagrada vidim izaziva podsmeh kod DS trolova, svako ima pravo na svoj stav ali negirati ono sto je za Srbiju uradjeno u poslednjih godinu dana je stvarno sramota ali mi smo svuda dobro poznati kao narod koji sam sebi najvise naudi!

Lenna

pre 10 godina

Ne vidim šta je u tome loše. Birali, birali pa, izabrali. Ako ćemo pravo, Vučić je to nekako i zaslužio ako ni zbog čega drugog a ono zbog hapšenja Miškovića. Mal li je? Niko se pre njega nije usudio to ni da pomisli. Očigledno je zbog borbe protiv korupcije omiljen ne samo u Srbiji

ZoRUle

pre 10 godina

Svakako je zasluzio jer je borbom protiv korupcije i kriminala u Srbiji, doprineo i regionu ostvarujuci s njima saradnju u ovoj oblasti; privlacenjem investicija u Srbiju-i zemlje regiona imaju velike sanse za zainteresovanost svetskih kompanija; odnose koje je znacajno popravio s svima i imidz Srbije i naseg naroda u svetu, bez obzira gde ziveli

malenijerry

pre 10 godina

Naravno da treba da bude licnost godine. Uradio je nesto za sta su svi mislili da je nemoguce..Obnovio je kontakte sa mnogim susedima, Doveo Arape u Srbiju, poceo da hapsi kriminalce i korumpirane ljude, usao u obracun sa Maiskovicem, a to niko nikada nije ni pokusao da uradi. Oporavio je Air Srbija, povecan je broj putnika, smanjen gubitak, povecana flota...i svasta jos. Prethodnici su samo uzimali pare na zajam, a radilo se trecina od toga. Covek je obeecao vecinu predizbornih obecanja, gradjani su mu dali podrsku i poverenje..pa kako i da nema 40 posto podrske...

Dexter

pre 10 godina

Vučić je odlično krenuo. Pokrenuo je lavinu protiv tajkuna i kriminalaca i verujem da će se sudski procesi vrlo brzo pokrenuti i privesti kraju. Odgovaraće svi oni koji su proteklih godina radili protiv države, a u svoju korist. Odogovaraće svi oni kriminalci koji su mislili da su zaštićeni i slobodno se šetali ulicama i trovali nam decu. Mi moramo podržati ovakav stav i ovu borbu, jer je to jedino ispravno.

novosadjanka

pre 10 godina

Vučić je, što se mene lično tiče ličnost decenije. Čovek koji je uložio sebe maksimalno za sve što radi, a radi 25sati dnevno. Mislim da ovaj čovek i ne spava. Čovek kome se veruje!Nisam ni sumnjala da će biti neko drugi. Ko je drugi više od njega to zaslužio? Niko!
(Fany, 13. decembar 2013 23:47)

'AJD SE ZAKUNI U MAJKU DA ISKRENO TO MISLIŠ!!!

Jelena Bgd

pre 10 godina

Dok čitam ovu vest imam dva osećanja sreće i tuge. Sreće zato što nas naše komšije cene, prate i podržavaju, a tuge zato što uvek neko sa strane uvidi kakav je neko naš, ceni ga i poštuje, a mi sami smo uvek nekako na pola, nikad složni do kraja. Lagao bi ko god bi rekao da Aleksandar Vučić zaista nije ličnost godine. Sviđalo se nekima to ili ne, njega je naviše bilo u medijima, on je najviše radio, govorio, njega su najviše citirali, novinari su većinom objavljivali sve njegove izjave...on je zaista obeležio ovu 2013.
Čestitam!

blondie

pre 10 godina

Na vidiku nema alternative Vucicu.Opozicija je smesna i potrosena.Znaci,sada smo potpuno nadrljali i bez izlaza.Bice zanimljivo razresenje,pod uslovom da prezivimo.

Rarity

pre 10 godina

Jasno je kao dan da je Vučić prodrmao Srbiju. Ljudi su se trgli iz letargije u kojoj su bili. Shvatili da je ipak moguće pokrenuti stvari i nadati se nekom boljem sutra.

Dexter

pre 10 godina

Srbiji odavno treba politicar kakav je Vucic koji se bori protiv kriminala i korupcije na svim nivoima jer samo tako mozemo imati jaku i stabilnu drzavu.

Silvester

pre 10 godina

Udbaš godine. Udbaša bilo koliko ti duša želi, štancuju ih u podzemnim laboratorijama kao gumene lutke i stavljaju pred kamere već mnooogooo decenija. Živ nam bio, Vučko, do sledećeg pajaca... odlazi cirkus iz vašeg malog grada....

BOZANA 63

pre 10 godina

Iskreno nisam ni sumnjao da ce biti neko drugi, on je to priznanje zasluzio pre svih. Neka mi neko kaze ko je drugi vise od njega to zasluzio. Aleksandar Vucic je, sto se mene licno tice licnost koja ce veoma dugo drzati to mesto, kao sto je i najpopularniji politicar u Srbiji. Covek koji je ulozio sebe maksimalno za sve sto radi, radi gotovo 20 sati dnevno. Mislim da ovaj covek i ne spava.

de fakto i de jure..

pre 10 godina

Nesporno zasluženo priznanje. Tužno je što u Srbiji postoji toliki animozitet (verbalni). Na najviše je za nas učinio!

da komšiji ...ej Srbi!

pre 10 godina

Ko visoko leti,nisko pada.To isto su "siroke narodne mase"govorile i za Milosevica. (podsetnik, 14. decembar 2013 00:13)
"Ovo je teška zemlja i sredina za život ako je čovek bar za santimetar veći od proseka!" M. Selimović

Марко

pre 10 godina

Ма нисам ни сумњао. У Србији ће затворити све новине које га не прогласе за личност године.

SirOliver

pre 10 godina

Priznanje ide u prave ruke Vucic je covek koji je svojim radom postigao da Srbija pocne da se uvazava kao ozbiljan evropski partner,na dobrom putu ka Uniji a isto tako njegova saradnja sa Emiratima mogu nam potpuno izmeniti zemlju na bolje.

Frik

pre 10 godina

Kult licnosti,to nam je uvek glave dosli a tako ce i ovaj put.
(Perspektiva, 13. decembar 2013 23:43)
Zavisi koliko sebi dozvoliš. Moje mišljenje je da ne postoji niko na ovom svetu ko može da me pokrene da uradim ono što ne mislim.
Gledam koliko sam mogu da doprinesem.

Svevladovic

pre 10 godina

Pravi izbor! Napokon da i Srbija ima nekoga kojim se moze ponositi! Steta samo sto se sve ove godine skrivao, trebalo je ranije da pocne da se bavi politikom!
Cek', cek'... Ma nije li to onaj Seseljev Radikal? Ono, Karlovac - Karlobag - Ogulin - Virovitica... A je 'l za njegovog ministrovanja ubiven Slavko Curuvija? Ustvari, resice se to...

winston

pre 10 godina

Srbi uvek vole da jedan covek vodi politiku u zemlju, valjda nerazumeju koncept demokratije, i kad ih ima vise, Srbi su onda nesigurni. Cudno. Mozda to dolazi iz Srpske istorije ? Od 1945e, jedan covek je vodio Srbiju (Jugoslaviju). Onda dodju neki, neki, pa Milosevic. Srbija je ustvari navikla na diktaturu, i tu se oseca u komfort. Ali, diktatura nije dobra, nije zdrava, i ne ide na dobro. Zato sto jedan covek vodi drzavu, i to nevalja. Srbija se damas snalazi u takvu situciju. A. Vucic, ko nije ni predsednik drzave, ni premijer opstine, je naj veci glas u Srbiju - sto ? Nesto je tu cudno, i nesto ne mirise dobro. Ali OK, jedan covek vodi, Srbi to vole, ali ovaj covek nije taj ko moze da pomogne Srbiju, on je iz proslost, on je bio u vladi za vreme Milosevica, on je istorija. Dok Srbija ne izbaci ljude (politicare) iz proslost, nema Srbiji buducnost. To vazi za Nikolica, Dacica, I naj vise Vucica.

Unknown19G70

pre 10 godina

rekao je Zoran 2002/2003.. " Ako ne udjemo ubrzo u EU, za 10god cemo imati komicnu vladu, koja ce zeleti da nas uvede u EU" Ja ne mogu da verujem da je covek bio u pravu, vizionar pravi. Ne ulazim u to da li je Vucic dobar ili ne. Ali generalmo vlada nam je komicna..ministri, premijer..haos!

horus

pre 10 godina

Zar je tako tesko bilo da se ispred reci "licnost" doda i pridev "javna"?! Mislim, licno poznajem ljude koji su ne licnosti, nego likovi u odnosu na ovu, javnu licnost.

Problem je u neradu

pre 10 godina

@ Sasa Jokic - de, leba ti, pusti isti komentar jos koji put. A da ti kazem .. s,esno je sto kazes da nisu projekte pripremili misleci na Vucica i vladu, a to je posao nasih obrazovanih i samoinicijativnih gradjana, medju kojima bi trebalo da budes i ti.Iskljucivo nasa pasivnost je kriva sto ne dobijamo namenjene i spremne pare, jasno?

sasa jokic

pre 10 godina

Zasluzio je, dostigao je rejting preko 40%, a da nista konkretno nije uradio, sem sto je mnogo obecavao. U Srbiji narod bukvalno krpi kraj sa krajem, a On vec godinu ipo dana prica o milijardama?! Kao sto vidimo dobicemo 38 miliona, jer za to vreme nisu uspeli ni projekte za 100 miliona da pripreme.
Mada je to s,esno u odnosu na 3 milijarde koje je pre dva meseca najavio.

moka

pre 10 godina

potpuno ispravno. samo uz pomoć odlično uvežbane glume, a praktično ne uradi baš ništa konkretno, ni on niti vlada koju vodi. gore se zivi nego pre a narod ga podržava. mazohizam dostiže vrhunac. čestitam ,
zaslužio je oskara za glumu.

sasa jokic

pre 10 godina

Zasluzio je, dostigao je rejting preko 40%, a da nista konkretno nije uradio, sem sto je mnogo obecavao. U Srbiji narod bukvalno krpi kraj sa krajem, a On vec godinu ipo dana prica o milijardama?! Kao sto vidimo dobicemo 38 miliona, jer za to vreme nisu uspeli ni projekte za 100 miliona da pripreme.
Mada je to s,esno u odnosu na 3 milijarde koje je pre dva meseca najavio.

Darosavka

pre 10 godina

I treba da bude licnost godine, uradio je za godinu dana vise nego sto su ostali uradili za citavu deceniju, a ostavili su mu praznu kasu i gomilu kriminalaca. Svaka cast!

Prva

pre 10 godina

Cestitam nasem vicepremijeru g-dinu Vucicu proglasenje za naj-licnost godine u regionu! Svojim radom i zalaganjem da pokrene nasu zamlju sa mrtve tacke, zasluzio je ovu titulu. Mi treba da budemo ponosni da posle cuvenog sportiste Novaka Djokovica, sad imamo i jednog politicara sa ovim laskavim priznanjem.

Banja Luka draga

pre 10 godina

Lepa tradicija izrazavanja postovanja prema necijem delu u RS, a Vucic je svakako naj, naj, najlicnost godine u regionu po svemu sto je rekao, uradio i sto dalje radi za sve nas i sve susede, pa i za dosta onih koji to svojim ponasanjem ne zasluzuju /najvise ih je medju nama/.

asda

pre 10 godina

Apsolutno najpopularnija licnost. Covek kome napokon narod veruje, uspeo je da popravi porusene mostove sa nasim susedima i da Evropa konacno pocne na Srbiju ozbiljnije da gleda.

vk

pre 10 godina

Jos da ga proglase za dozivotnog PPV-a i sveca, i da sumrak razuma bude potpun. Videli Ameri i Nemci na sta se Srbi loze, kakva demokratija kakva sloboda, Veliki vodja i idol, i ovce koje polu-mrtve bekecu za njim.

Fany

pre 10 godina

Vučić je, što se mene lično tiče ličnost decenije. Čovek koji je uložio sebe maksimalno za sve što radi, a radi 25sati dnevno. Mislim da ovaj čovek i ne spava. Čovek kome se veruje!Nisam ni sumnjala da će biti neko drugi. Ko je drugi više od njega to zaslužio? Niko!

vk

pre 10 godina

Jos da ga proglase za dozivotnog PPV-a i sveca, i da sumrak razuma bude potpun. Videli Ameri i Nemci na sta se Srbi loze, kakva demokratija kakva sloboda, Veliki vodja i idol, i ovce koje polu-mrtve bekecu za njim.

sasa jokic

pre 10 godina

Zasluzio je, dostigao je rejting preko 40%, a da nista konkretno nije uradio, sem sto je mnogo obecavao. U Srbiji narod bukvalno krpi kraj sa krajem, a On vec godinu ipo dana prica o milijardama?! Kao sto vidimo dobicemo 38 miliona, jer za to vreme nisu uspeli ni projekte za 100 miliona da pripreme.
Mada je to s,esno u odnosu na 3 milijarde koje je pre dva meseca najavio.

Fany

pre 10 godina

Vučić je, što se mene lično tiče ličnost decenije. Čovek koji je uložio sebe maksimalno za sve što radi, a radi 25sati dnevno. Mislim da ovaj čovek i ne spava. Čovek kome se veruje!Nisam ni sumnjala da će biti neko drugi. Ko je drugi više od njega to zaslužio? Niko!

asda

pre 10 godina

Apsolutno najpopularnija licnost. Covek kome napokon narod veruje, uspeo je da popravi porusene mostove sa nasim susedima i da Evropa konacno pocne na Srbiju ozbiljnije da gleda.

Prva

pre 10 godina

Cestitam nasem vicepremijeru g-dinu Vucicu proglasenje za naj-licnost godine u regionu! Svojim radom i zalaganjem da pokrene nasu zamlju sa mrtve tacke, zasluzio je ovu titulu. Mi treba da budemo ponosni da posle cuvenog sportiste Novaka Djokovica, sad imamo i jednog politicara sa ovim laskavim priznanjem.

Darosavka

pre 10 godina

I treba da bude licnost godine, uradio je za godinu dana vise nego sto su ostali uradili za citavu deceniju, a ostavili su mu praznu kasu i gomilu kriminalaca. Svaka cast!

sasa jokic

pre 10 godina

Zasluzio je, dostigao je rejting preko 40%, a da nista konkretno nije uradio, sem sto je mnogo obecavao. U Srbiji narod bukvalno krpi kraj sa krajem, a On vec godinu ipo dana prica o milijardama?! Kao sto vidimo dobicemo 38 miliona, jer za to vreme nisu uspeli ni projekte za 100 miliona da pripreme.
Mada je to s,esno u odnosu na 3 milijarde koje je pre dva meseca najavio.

KriticarNi

pre 10 godina

@(9:10, 14. decembar 2013 09:23)

Er Srbija, borba protiv korupcije i kriminala, podizanje srpske privrede, otvaranje fabrika, dovodjenje investitora, gasenje pozara gde najvise gori, dobri odnosi sa svima koji mogu i zele da nam pomognu pre svega Rusija i UAE koji ce ogromne novce uneti u ovu zemlju i zaposliti ogroman broj ljudi i to sve za manje od 2 godine a ima jos dosta sto treba da se uradi do kraja mandata, pride ako se dobije datum za pocetak pregovora pun pogodak

Problem je u neradu

pre 10 godina

@ Sasa Jokic - de, leba ti, pusti isti komentar jos koji put. A da ti kazem .. s,esno je sto kazes da nisu projekte pripremili misleci na Vucica i vladu, a to je posao nasih obrazovanih i samoinicijativnih gradjana, medju kojima bi trebalo da budes i ti.Iskljucivo nasa pasivnost je kriva sto ne dobijamo namenjene i spremne pare, jasno?

zanovetak27

pre 10 godina

Kad neko dobro radi, to se na daleko vidi.Mnogi ne zele da priznaju sta je sve Vucic uradio ali neka.Vide oni koji treba da vide.Narodu se oci zatvoriti ne mogu.

sasa

pre 10 godina

Ako cemo posteno sem Vucica u celom regionu niko vise od njega nije ni radio, ne samo radio nego donosio i rezultate.Kao sto je neko napisao u komentaru da li zivim bolje sad, ne zivim,ali bar znam da su se preduzele mere i menhanizmi za dalje propadanje zemlje sto je i te kako za pohvalu, polako stizu inveticije ,a tek njih godinama nismo bili videli, borba protiv korupcije i kriminala je pocela, nije lako naravno, ali niko ne moze da mi kaze da ovaj covek nista nije uradio za ovo vreme, tako da kriticar bez osnova .....produzite dalje.

Pametnica

pre 10 godina

Kada neko radi vredno i posteno, to se ipak ceni i postuje. Jako mi je drago sto je gospodin Vucic licnost godine. On je pokazao da je ozbiljan i odgovoran, a ovo je samo mala nagrada za njegov trud.

bmk

pre 10 godina

Svaka mu čast za sve što je uradio i što planira da uradi. Najbitnije je da ne daje prazna obećanja, a rezultati se već uveliko vide.

blondie

pre 10 godina

Na vidiku nema alternative Vucicu.Opozicija je smesna i potrosena.Znaci,sada smo potpuno nadrljali i bez izlaza.Bice zanimljivo razresenje,pod uslovom da prezivimo.

Marija

pre 10 godina

Svakim danom je sve ociglednije da se pozrtvovanost i dobar rad Vucica isplatio i da daje dobre rezultate za Srbiju, i ovu nagradu bi trebali prvo mi da mu damo koji imamo direktnu korist od njegovog rada a onda ljudi sa strane. Inece ova nagrada samo pokazuje da smo posle toliko godina napokon dobili politicara na koga mozemo da racunamo.

Srbin 100%

pre 10 godina

Ako se objektivno sagledaju sve cinjenice o radu javnih licnosti u nasem regionu potpuno je jasno da se velika vecina analiticara i gradjana slaze sa ovim izborom Vucica za licnost godine

Nina

pre 10 godina

drago mi je zbog ovog priznanja. vucic je neko ko posteno i dobro obavlja svoj posao. cak mislim da svojim postupcima cesto dobro srbije stavlja isped njegove sigurnost i sigunosti njegove porodice. takve ljude i treba pohvaliti. cinjenica je da njegove postupke pozdravljaju svim sem clanova ds-a.

Licnost

pre 10 godina

Licnost godine u regionu? Zaista mislim da je zasluzio svojim radom i delima. Niko drugi nije vise dobrineo u protekloj godini od njega.

daliborka eric

pre 10 godina

Ponosna sam na Aleksandra Vucica. Njegova dela i rad govore vise od reci, ali nazalost to uvek primeti neko drugi pre nego mi. Pohvale od zvanicnika iz Evrope su pre stigle nego li od nas. Sta ces, takav smo mi narod.

spartanackg

pre 10 godina

Sve cestitke Vucicu , neka nastavi tako da radi i sledece godine ima da bude licnost godine na evropskom nivou,a kriminal ce se smanjiti do minimuma

вршни час

pre 10 godina

Ко би други иначе могао да добије такву титулу,једини које се ухватио у коштац са свим и свачим и истрајан у свему томе.

Sanija Z

pre 10 godina

Malo je političara koji poseduju harizmu, lični pečat. Aleksandar Vučić je upravo čovek poseduje harizmu, svoj lični pečat koji je prepoznatljiv. Svakako će obeležiti dvadeset i prvi vek kao političar koji bezrezervno sledi svoju zvezdu vodilju.

Lidija

pre 10 godina

Možete Voleti Vučića ili ne. Jednu stvar morate da priznate, definitivno je jedna od najupečatljivijih ličnosti u celom regionu. Pokrenuo je neke stvari u Srbiji i to za jako kratko vreme.

Lampica

pre 10 godina

Sa punim pravom je licnost godine, jedini politicar, koji se zaista zauzeo za Srbiju,kao i nas, gradjane, i za njega ne postoje prepreke !!!

putnik

pre 10 godina

Dobar rad,itekako,zna da bude nagradjen. Cestitam Aleksandru Vucicu na nagradi i nadam se da cemu ovo biti podstrek da jos bolje i marljivije radi.

Maja026

pre 10 godina

Covek koji svojim ponasanjem i iznesenim stavovima u javnim nstupima ni jednog trenutka ne pridaje znacaj tome sto su na vlasti , vec uporno potencira rad i zalaganje za bolje sutra gradjana Srbije ... ocekivano i nosi titulu najpopularnije licnosti

Mina R

pre 10 godina

Aleksandar Vučić će obeležiti dvadeset i prvi vek, kao političar koji je pokrenuo mnogo toga, što je decenijama bilo negde zagubljeno u vremenu. Ostaće zabeležen kao čovek koji je krenuo da se obračuna sa pošastima koje su isuviše dugo harale na ovim prostorima.

Goran

pre 10 godina

Obično drugi pre primete kako neko radi, nego mi sami. Ovog puta je i domaća i inostrana javnost složna, Vučić je tak koji daje primer kako treba raditi. Reforme sprovodi, vuče ka Evropi a sa zemljama u regionu neguje dobru saradnju.

Maja026

pre 10 godina

Covek koji svojim ponasanjem i iznesenim stavovima u javnim nstupima ni jednog trenutka ne pridaje znacaj tome sto su na vlasti , vec uporno potencira rad i zalaganje za bolje sutra gradjana Srbije ... ocekivano i nosi titulu najpopularnije licnosti

kalimero

pre 10 godina

Ne secam se da je neki politicar,u poslednjih 10 godina imao toliku popularnost i da je dobio zasluge za svoj rad. Jos jednom se pokazalo,da vredan i marljiv rad ume da bude nagradjen. Nazalost,Srbija je ta koja uvek poslednja vidi uspehe svojih gradjana. Evropa je ta,koja uvek,vise,ceni nas rad,nego mi sami.

Feniks

pre 10 godina

Ocigledno da Vucica svi cene i gledaju na njega kao na nekoga ko zeli da pomogne ne samo Srbiji vec i zemljama u regionu.Svi znaju da je Srbija zemlja koja ima mogucnosti da svojim radom pokrene i one okolne zemlje koje imaju probleme u svojim privredama a koje imaju tesne veze sa Srbijom.

Mihailo

pre 10 godina

Aleksandar Vučić je tek nepune dve godine u vlasti, a već ima dosta dobrih rezultata iza sebe koje je postigao svojim znanjem i upornošću da srpski narod bolje živi. Priznanje ide u prave ruke.

МАRKO

pre 10 godina

Kada neko za svoju Državu za samo dve godine uradi toliko dobrih stvari i pri tom bude izuzetno cenjen i poštovan u celom svetu, logično je da dobije i ovo priznanje.

Savetnici

pre 10 godina

Manje praznog lupanja u tastature, a mnooogo vise rada na sebi pa i za druge - to je recept za uspeh. G. Vucica treba slediti u delima, prema sopstvenim maksimalnim mogucnostima - pa cemo svi biti zadovoljni.

Miško

pre 10 godina

Vučić je najupečatljivija ličnost u regionu, radi mnogo, postiže rezultate. To prepoznaju mnogi u Evropi, sada i u regionu. Njegova borba protiv korupcije i kriminala može biti primer i podstrek i susednim zemljama da i sami slično čine.

Gospodjica Marpl

pre 10 godina

Vučić je jedan od najboljih političara kojeg je Srbija ikada imala. Trebalo bi da se ostali političari bar malo ugledaju na njega. Bravo, gospodine Vučiću!

Stanka 020

pre 10 godina

Čovek koga odlikuju hrabrost, smelost, odvažnost, rad, elan, neiscrpna energija, znanje, neustrašivost, a iznad svega poštenje i pravednost, čovek koji je bespoštedno krenuo u obračun sa kriminalcima i korumpiranim ljudima prepoznatljiv je u regionu kao i u celoj Evropi. Njegov način rada može biti uzor mnogima u zemlji i regionu, i nije nikakvo iznenađenje što će u Banjaluci biti proglašen za LIČNOST GODINE.

joxi

pre 10 godina

Ne znam koji su kriterijumi, ne znam ni da li postoji neka pozadinska namera u smislu nekog dodvoravanja...u svakom slucaju cinjenice postoje i mogu biti manje-vise dobra potpora za predocenje odredjenih rezultata. A njih ima, povrh svega.

Marijaa

pre 10 godina

Kada neko radi i trudi se da uspe u svojim namerama, nagrade i pohvale su dokaz da je na dobrom putu. Ove godine Vucic nam je pokazao da je spreman za ozbiljne, teske i odgovorne poslove a za dobro svih nas.

miroslava mira

pre 10 godina

On je takvo priznanje zaslužio je najveći radnik u ovoj zemlji, želi najbolje za ovaj narod, i ne pokreće ga novac na tu borbu, ko prethodnike!

Lejla

pre 10 godina

Dajte ljudi malo više vere! Pa Vučić radi ono što niko do sada nije smeo! To je pravi lider! Stao je ispred naroda i rekao istinu u lice! Nije dobro, može da nam bude bolje ali put neće biti lak!

cvrle

pre 10 godina

Sta je sve ucinio za ovu zemlju u proteklih godinu ipo dana? Vrlo konkretno pitam
(9:10, 14. decembar 2013 09:23)


Juzni tok,krediti od Seika(koji kao da su na poklon dati s'obirom na kamatu i grejs period),akcija "Grom",ipravljanje svih gresaka prethodne vlasti,hapsenje Miskovica,priblizavanje EU,od kako je on tu,svi odjednom hoce da saradjuju sa Srbijom,neustrasiva borba protiv korupcije i kriminala,dovodjenje stranih investitora u nasu zemlju,itd..Konkretan odg.

Vera

pre 10 godina

Politicar koji ulaze maksimalne napore.Zaluzio je koliko god se negativno odnosili prema tome.Chinjenica je da ima odlican pristup "srpskom problemu" i da je Srbiji najveci prijatelj,trenutno. Cestitke!

TINA

pre 10 godina

Prvi covek posle Djindjica koji zeli da promeni Srbiju,koji zeli da gradjani Srbije zive bolje.Jedan od retkih koji zeli da spreci mito,korupciju,prodaju droge i mafiju,a iza kojeg ne stoji ni jedna afera.

Samo se kazuje

pre 10 godina

G. Vucic bi , verujem, bio srecniji da smo svi mi radniji i da se najpre zapitamo sta mi sami dobroga mozemo uciniti za sebe,svoj narod i zemlju- a tek onda sta drugi treba da cine za nas.

ветрењача

pre 10 godina

Ако је неко заслужио ово признање онда је то Вучић човек који је за годину дана постигао одличне резултате и свака му част на томе нека само тако настави

Konj sa hvataljkama

pre 10 godina

@(jovan, 14. decembar 2013 10:27)

Bitno je da ti znas koliko sta kosta. Informisi se ko je sve dobio nagradu za licnost godine, pa ako vec pljujes po Vucicu, po partijskoj zapovesti, ne moras i po ostalima.

Rarity

pre 10 godina

Jasno je kao dan da je Vučić prodrmao Srbiju. Ljudi su se trgli iz letargije u kojoj su bili. Shvatili da je ipak moguće pokrenuti stvari i nadati se nekom boljem sutra.

Boskin

pre 10 godina

Mislim da je Vucic dobio ovo priznanje potpuno zasluzeno jer je u 2013.godini pokazao kako jedan politicar na vlasti treba da se ponasa. Borba protiv korupcije i kriminala jesu nesto sto su svi pre njega izbegavali u sirokom luku. Promenama u vladi pokazao je da se princip vrednovanja rezultata moze uvesti u one strukture koje su bile nedodirljive a taj princip sada je primenio i na funkcionere javnih preduzeca pre svega iz svoje stranke.

miroslava

pre 10 godina

Neka svi ovi što prigovaraju, slobodno predlože svog kandidata, ali da to ne bude neki vic!Vučić je jedini u ovoj državi zaslužio za toliki rad priznanje - ličnost godine!

Via Serbia

pre 10 godina

Da budemo iskreni skoro se nije video politicar sa ovom vrstom energije, upornosti i pozitivnog fanatizma. Nece ni njemu biti lako da ostvari sve sto zeli i planira, ali ako ostvari polovinu od onoga sto je naumio, ova zemlja ce procvetati!

Buducnost

pre 10 godina

Mora se priznati da nas Vučić gađa istinom u lice ma koliko bila teška. Bila sam skeptična prema njemu, ali kako vreme odmiče, on pokazuje da nije kao ostali. Nema šarenih laža, već jednostavno onako je kako jeste, biće teško, moramo svi da se borimo, ali nade ipak ima!

Malena M

pre 10 godina

Sa rezultatima koje je postigao u borbi protiv korupcije i kriminala, resavanju pitanja Kosova, priblizavanju Srbije ka EU, privlacenju stranih investitora, zasluzio je ovo priznanje.Ne kazem da zivimo dobro, ali smo na dobrom putu posle duzeg vremena.

neznalica

pre 10 godina

Pa i jeste čovek ličnost godine pokrenuo je borbu sa kriminalom i korupcijom imao odlične rezultate poslao svima jasno poriku da se ne isplati krasti učestvovao u Briselskim pregovorima i izborio se za najbolje moguće rešenje samo da vas podsetim da se on nije umešao Dačić bi potpisao mnogo gori sporazum rešio problem JAT i doveo investitore koji će sad da velikog gubitaša pretvore u profitabilno preduzeće i još mnogo toga.Za krarko vreme je postigao odlične rezultet čovek koji svaki dan radi po 15 sati dnevno što je za veliku pohvalu i zato mu i ljudi veruju

KriticarNi

pre 10 godina

@(9:10, 14. decembar 2013 10:59)

Mi cemo placati? Pa necemo nego putnici jer se broj putnika povecao, tako i priliv novca, a i zaboravio si da je Etihad vlasnik 49% Er Srbije. NIS nije greska Vucica i SNS nego Dinkica i tadasnje vlasti. Sto se UAE tice mogao si da cujes sta ce biti i kako ce biti u cetvrtak na RTS-u. Uradjeno je, jer je JAT bio gubitas koji vise nije. Sto se partijskog zaposljavanja tice i dalje smatram i siguran sam da SPS i URS mnogo to vise rade a sto se kadrova tice receno je pre izbora prosle godine da DS ima vise kadrova sa megatrenda nego SNS.

de fakto i de jure..

pre 10 godina

Nesporno zasluženo priznanje. Tužno je što u Srbiji postoji toliki animozitet (verbalni). Na najviše je za nas učinio!

Dexter

pre 10 godina

Srbiji odavno treba politicar kakav je Vucic koji se bori protiv kriminala i korupcije na svim nivoima jer samo tako mozemo imati jaku i stabilnu drzavu.

Dexter

pre 10 godina

Vučić je odlično krenuo. Pokrenuo je lavinu protiv tajkuna i kriminalaca i verujem da će se sudski procesi vrlo brzo pokrenuti i privesti kraju. Odgovaraće svi oni koji su proteklih godina radili protiv države, a u svoju korist. Odogovaraće svi oni kriminalci koji su mislili da su zaštićeni i slobodno se šetali ulicama i trovali nam decu. Mi moramo podržati ovakav stav i ovu borbu, jer je to jedino ispravno.

Lenna

pre 10 godina

Ne vidim šta je u tome loše. Birali, birali pa, izabrali. Ako ćemo pravo, Vučić je to nekako i zaslužio ako ni zbog čega drugog a ono zbog hapšenja Miškovića. Mal li je? Niko se pre njega nije usudio to ni da pomisli. Očigledno je zbog borbe protiv korupcije omiljen ne samo u Srbiji

Vodoilija

pre 10 godina

Ova nagrada vidim izaziva podsmeh kod DS trolova, svako ima pravo na svoj stav ali negirati ono sto je za Srbiju uradjeno u poslednjih godinu dana je stvarno sramota ali mi smo svuda dobro poznati kao narod koji sam sebi najvise naudi!

malenijerry

pre 10 godina

Naravno da treba da bude licnost godine. Uradio je nesto za sta su svi mislili da je nemoguce..Obnovio je kontakte sa mnogim susedima, Doveo Arape u Srbiju, poceo da hapsi kriminalce i korumpirane ljude, usao u obracun sa Maiskovicem, a to niko nikada nije ni pokusao da uradi. Oporavio je Air Srbija, povecan je broj putnika, smanjen gubitak, povecana flota...i svasta jos. Prethodnici su samo uzimali pare na zajam, a radilo se trecina od toga. Covek je obeecao vecinu predizbornih obecanja, gradjani su mu dali podrsku i poverenje..pa kako i da nema 40 posto podrske...

maksim

pre 10 godina

To nije nista cudno jer se usudio da pokrene borbu protiv kriminala i korupcije koja je decenijama prisutna u nasem drustvu.Mnogi su to i ranije najavljivali, ali sve je ostalo na praznim pricama, jedino je on krenuo sa konkretnim koracima.

miomira

pre 10 godina

Da li bi tu nagradu trebao da dobije G-din Đilas? Smešno i žalosno!Ne postoji niko u držvi ko može da stane na crtu G-dinu Aleksandru Vučiću

Kristina SM

pre 10 godina

Vucic ovu nagradu nije zaslužio skrstenih ruku, nego radeci za ovu zemlju i dovodeci je na korak od datuma za pregovore sa Evropskom unijom, bilo bi dobro kad bi i ostali politicari radili koliko i on.

BOZANA 63

pre 10 godina

Iskreno nisam ni sumnjao da ce biti neko drugi, on je to priznanje zasluzio pre svih. Neka mi neko kaze ko je drugi vise od njega to zasluzio. Aleksandar Vucic je, sto se mene licno tice licnost koja ce veoma dugo drzati to mesto, kao sto je i najpopularniji politicar u Srbiji. Covek koji je ulozio sebe maksimalno za sve sto radi, radi gotovo 20 sati dnevno. Mislim da ovaj covek i ne spava.

Jelena Bgd

pre 10 godina

Dok čitam ovu vest imam dva osećanja sreće i tuge. Sreće zato što nas naše komšije cene, prate i podržavaju, a tuge zato što uvek neko sa strane uvidi kakav je neko naš, ceni ga i poštuje, a mi sami smo uvek nekako na pola, nikad složni do kraja. Lagao bi ko god bi rekao da Aleksandar Vučić zaista nije ličnost godine. Sviđalo se nekima to ili ne, njega je naviše bilo u medijima, on je najviše radio, govorio, njega su najviše citirali, novinari su većinom objavljivali sve njegove izjave...on je zaista obeležio ovu 2013.
Čestitam!

MILOS

pre 10 godina

Zasluzeno!!! Poseban je u svemu,u energicnosti,u sposobnosti ,u odlucnosti da istraje u resenju krucijalnih problema.Odista je licnost godine i taj epitet zasluzuje.

SirOliver

pre 10 godina

Priznanje ide u prave ruke Vucic je covek koji je svojim radom postigao da Srbija pocne da se uvazava kao ozbiljan evropski partner,na dobrom putu ka Uniji a isto tako njegova saradnja sa Emiratima mogu nam potpuno izmeniti zemlju na bolje.

ZoRUle

pre 10 godina

Svakako je zasluzio jer je borbom protiv korupcije i kriminala u Srbiji, doprineo i regionu ostvarujuci s njima saradnju u ovoj oblasti; privlacenjem investicija u Srbiju-i zemlje regiona imaju velike sanse za zainteresovanost svetskih kompanija; odnose koje je znacajno popravio s svima i imidz Srbije i naseg naroda u svetu, bez obzira gde ziveli

Jovica

pre 10 godina

Vučić je apsolutno zaslužio da bude ličnost godine ne samo kod nas, nego i u svetu, on je postavio nove granice u politici kod nas koje će samo on lično moći da pomera.

bubica

pre 10 godina

Ako mi sami ne znamo da cenimo ljude koji to zaslužuju onda to uvek urade drugi kao u ovom primeru. Tudje grehe nabacujemo onome ko za to nije kriv , a ja ipak mislim da je ovaj čovek zaslužio ovu nagradu. I verujem da će ih biti još.

dragec10

pre 10 godina

Drago mi je sto je ovaj covek proglasen za licnost godine,jer se toliko trudi oko nase zemlje,toliko toga je uradio za ovo kratko vreme,i planira za ubuduce jos mnogo toga da uradi,i stvarno mu treba priznati da je najbolji,i pozeleti mu svu srecu da samo tako nastavi.

makso

pre 10 godina

@(9:10, 14. decembar 2013 10:55)

Nije Vucic uhapsio Miskovica, niti ga je pustio. Ali je omogucio da nadlezni organi konacno pocnu da rade svoj posao i da hapse kriminalce i podizu optuznice protiv njih. Ali pazi, oni isti nadlezni organi, sudije i tuzioci koje je izabrla prethodna vlast, a ne Aleksandar Vucic!!!

Sto se tice zaboravljanja, ti si na primer jos brze zaboravio/la resenje velikog problema sa nacionalnim avio-prevoznikom za koga smo do sada u bunar bacali 200 miliona evra godisnje...

difembahija

pre 10 godina

Jos jednom se pokazalo,da se svaciji trud isplati. Vucic je jedan od boljih politicara,koje je Srbija ikada imala. Nazalostt,nase uspehe, uvek,bolje vide region i Evropa,dok mi zatvaramo oci pred ovakvim stvarima. Znamo samo da kritikujemo, a mnogo tesko priznajemo uspehe.

Banja Luka draga

pre 10 godina

Lepa tradicija izrazavanja postovanja prema necijem delu u RS, a Vucic je svakako naj, naj, najlicnost godine u regionu po svemu sto je rekao, uradio i sto dalje radi za sve nas i sve susede, pa i za dosta onih koji to svojim ponasanjem ne zasluzuju /najvise ih je medju nama/.

da komšiji ...ej Srbi!

pre 10 godina

Ko visoko leti,nisko pada.To isto su "siroke narodne mase"govorile i za Milosevica. (podsetnik, 14. decembar 2013 00:13)
"Ovo je teška zemlja i sredina za život ako je čovek bar za santimetar veći od proseka!" M. Selimović

Frik

pre 10 godina

Kult licnosti,to nam je uvek glave dosli a tako ce i ovaj put.
(Perspektiva, 13. decembar 2013 23:43)
Zavisi koliko sebi dozvoliš. Moje mišljenje je da ne postoji niko na ovom svetu ko može da me pokrene da uradim ono što ne mislim.
Gledam koliko sam mogu da doprinesem.

mare

pre 10 godina

Potvrda da je najpopularniji politicar trenutno. Skeptican jesam, ali cinjenica je da ga hvale i podrzavaju njegov rad svi osim DS-a. Voleo bih da su u pravu, ali ja jos ne vidim neki boljitak u mom novcaniku. Kada to osetim dobija moj glas.

Marko Antić

pre 10 godina

Čestitam! Ovo je za svaku pohvalu. Drago mi je da je Vučić dobio nagradu za ličnost godine. Rezultati njegovog radu su vidljivi ne samo u Srbiji, nego i šire.

Boo

pre 10 godina

Vučić jeste obeležio godinu, i nagrada je i više nego zaslužena. Pokazao je da je sposoban političar i da vredi svaki procenat rejtinga koji uživa. Onima koji mu nisu verovali odagnao je svaku sumnju i zadobio i njihovo poverenje.

zoki

pre 10 godina

Zaluzeno i te kako,a ovo je samo dokaz da se rad, trud isplati, da gradjani sve vide,cene i da ga ne cene samo u Srbiji nego i u citavom regioni.

Pingvin

pre 10 godina

Mukotrpan rad se uvek isplati. Retko kad se desi da se za taj rad dobije i priznanje, ali kada neko radi na način na koji radi Vučić očigledno je da je to priznanje i zasluženo. Zanimljivo je da zemlje u okolini vide Vučićevu želju za napredak celog regiona, a pojedinci u Srbiji to ne vide.

Wasaby

pre 10 godina

Kako je na sebe i svoju porodicu navukao veliki gnev i veliki broj neprijatelja, zbog boljeg sutra gradjana, ovo priznanje je najmanje sto bi trebao da dobije.
(Militar, 14. decembar 2013 15:03)

Da se ja pitam, prvo bih mu odao priznanje časti, pa sve ostalo, jer je pokazao i dokazao kako treba da se vodi država i zastupa narod.

karasdjordje

pre 10 godina

e koliko je uradio za ovo kratko vreme od resavanja,kosovskog problema,procesuiranja i hapsenja tajkuna,krimnalaca stvarno je licnost ciji rad treba da se nagradi

Milana P

pre 10 godina

Iskrene čestitke za sve što je do sada uradio i što planira da uradi. Rezultati njegovog rada su očigledni. Nagrada je zasluženo otišla u prave ruke.

Od oca je ostanulo sinu

pre 10 godina

*****
U svakom slučaju i u svakoj situaciji, Vučić jeste novost na političkoj sceni Srbije, a posmatrano i šire. Nesumnjivo potiče iz patrijarhalno usmerene porodice, sa svim društveno prihvaćenim vrlinama. U njegovom imenu i prezimenu ima naznaka Božje volje i milosti.
*****

MilicLj

pre 10 godina

Mislim da je Aleksandar Vucic napornim radom i pozrtvovanjem zasluzio tu nagradu. Meni je samo drago da su ga izabrale “Nezavisne novine“. Pozdravljam ovu vest.

Bebolina

pre 10 godina

Logično je da Vučić ima veliku podršku naroda u Srbiji, a respekt u regionu, jer bez njega ne bi bilo ni ovakve borbe protiv korupcije, ni pokretanja istraga, ni Briselskog sporazuma... Na našoj političkoj sceni ne postoji njemu ravan takmac, zato i ne treba da čudi ovolika podrška naroda. S druge strane, ovo je jedini političar koji je oprezan u svojim obećanjima, ali ono što kaže i sprovodi u delo.

Angband

pre 10 godina

Vucic radi vredno od kad je SNS na vlasti i zaista se divim istrajnosti ovog coveka koji radi 24/7. Uspeo je da napravi pomak za samo 2 godine. Samo napred. Imate podrsku gradjana.

Митар

pre 10 godina

Вучић је постао познат по томе што је први смео да дирне тамо где пре нјега нико није смео - у тајкуне, корупцију и криминал. Привредне реформе су почеле, главне мере тек предстоје. Труди се да доведе инвеститоре. Све су то у региону препознали, зато му и додељују признање.

kimi

pre 10 godina

Još jedna potvrda da je lider Sns-a najjača politička ličnost ne samo u Srbiji nego i u regionu. Apsolutno se slažem da je ova nagrada otišla u prave ruke jer je čovek pokazao veliku dozu odgovornosti i predanosti poslu kojim se bavi. Srbija je u nezavidnoj situaciji ali sa ovim gospodinom ima šanse da napreduje.

Valter

pre 10 godina

Svaka čas, nije mala stvar biti ličnost godine. Stati u koš sa jednim Đokovićem. Vučić je ovo definitivno zaslužio, a to potvrđuje i ogromna popularnost koju on i njegova stranka imaju u Srbiji.

Novi Sad

pre 10 godina

(gandra, 14. decembar 2013 10:29)

Moram da se nadovezem na tvoj komentar cisto malo da te podsetim ko je odgovoran za ovo sto si napisao.Kao prvo da je srece pa da nismo morali da podizemo nove kredite,ali na zalost jesmo i jos gore je to sto deo tih kredita sluzi da bi se otplacivale kamate onih kredita koje je uzela predhodna vlast, naravno nista sa njima nije uradila sem sto su stavljali u svoj dzep, sto je najgore tako da nemoj molim te da pricas o zaduzivanju.Kazes Vucic otpustio ljude,a ne nije ih otpustio on to je rezultat predhodnih posto su unistili sve sto su mogli, fabrike bukvalno da kod nas ne postoje,a ono sto su prodali za sitne pare, tek na njih je odmah stavljen katanac, uzimali sakom i kapom,a na te ljude i njihove porodice nisu mislili tako da..... A kad je rec o Kosovu recicu ti da je Briselski sporazum u ovom trenutku najbolje resenje,a ti sad mao vise se informisi sta on znaci posto bi ja sad ovde mogla da ti pisem satima. Tako da je pametnom i vise nego jasno ko je unistio Srbiju.Pozdrav

Rajkovic Z

pre 10 godina

Realno najveci utisak ove godine od politicara regiona, ostavio je Vucic, bilo to nekome krivo ili ne.Po meni , mislim da ga tek ocekuju veci uspesi.

cecili

pre 10 godina

Ovo je dokaz da se svaki rad i rezultati cene i na kraju budu nagradjeni. Nek to bude za primer drugim politicarima da se trude za boljitak svoje drzave kao i on.

Militar

pre 10 godina

Kako je na sebe i svoju porodicu navukao veliki gnev i veliki broj neprijatelja, zbog boljeg sutra gradjana, ovo priznanje je najmanje sto bi trebao da dobije.

Sheldon

pre 10 godina

Svim azdajama koje je prethodna vlast hranila, neko je uspeo da stane na rep, a to je Aleksandar Vucic. Voleli ga ili ne, moramo se sloziti da je od svih politicara najvise radio i ima najbolje rezultate.

Trifun

pre 10 godina

Uz sve primedbe, i one na mestu i one bez osnova, mnogo je drugačija atmosfera, problemi se neki ipak rešavaju. Malo je onih koji mogu da ga prate, to je problem.

Goga

pre 10 godina

Gospodin Koštunica je bio popularan ali onda kada je trebao da sa priče pređe na dela nije ga bilo nigde. Vučić popularnost nije stekao pričom.

Odin

pre 10 godina

Bogme je i zaslužio da bude ličnost godine regiona, jer njegov rad je neosporiv, a i volja mu je jaka da se Srbija ponovo nađe u svetskom vrhu.

Jolanda

pre 10 godina

Za pravog coveka jos jedno priznanje u nizu. Same nagrade nisu ni potrebne, jer u moru politicki aktivnih ljudi, jedino ovaj covek svojim trudom i zalaganjem moze da zavredi mesto u ovakvoj hijerarhiji.

Sinišša

pre 10 godina

Lično, mislim da je ličnost godine ne samo u Srbiji nego i čitavom regionu. Dosta toga je uradio. Treba nastaviti sa promenama koje su neophodne kako bi nam društvo ozdravilo.

Antropokosmos

pre 10 godina

Vučić je neko ko se konkretno zalaže za poboljšavanje situacije u zemlji u rešavanju gorućih, pre svega, a onda i svih ostalih problema, te nagrada i de uprave ruke.

blaza

pre 10 godina

Podržavam svakako, mada njegovo vreme tek dolazi. U budućnosti će pobrati još mnoga priznanja, kao političar, čija je upornost i doslednost u bezrezervnom predanom radu za narod i državu koju predstavlja, trasirala put Srbije u bolju i izvesniju budućnost.

ZoranBGD

pre 10 godina

@(deki2711, 14. decembar 2013 11:06)

Obicno ne odgovaram na stranacki obojene komentare ali tebe moram da izvedem na pravi put i skinem am.
"da li smo zaduzeniji"?- Ne, zaduzujemo se da vratimo dugove koje nam je prosla Vlada ostavila u amanet.
"da li se zivi bolje"?- Ne, zato sto tamo gde DS prodje tu ni trava ne raste, samo polako, zivecemo, samo kada smo se te bede resili.
"da li se otpustaju radnici"?- Ne, otpustaju se nesposobni direktori koji su pljackali.
"da li se zaposljavaju stranacki aktivisti"?- Ne,nego se podnosi izvesta rada funkcionera SNS-a i ko nije radio svoj posao na visini zadatka, bice smenjen.
"da li je sve poskupelo"?- Za to se moras zahvaliti predhodnoj Vladi.
"da li je polovina ove vlade a sa Dinkicem dve trecine sedela u prosloj"?- Samo polako, sad vam se naprasno svima zuri, a vi za 12 godina niste uradili koliko ova Vlada za 2 godine.
Tako da te ovim putem molim da u sledecem komentaru budes vise informisan.

KwisatzHaderach

pre 10 godina

komentari pokazuju drugacije. komentari pokazuju da se vucic smucio narodu, da ga je narod prozreo i da ga dozivljava samo kao "jos jednog". medjutim jedno 5-10% populacije, uglavnom clanovi sns, sektaski i manijalakno uzdizu vucica u mesiju uz obilatu pomoc medija koji zele patronazu vlasti. time se stvara iluzija kako je narod uz vucica. nije. i to vecina nas zna. vucic se za sada pokazao kao neozbiljan covek jer je najavljivao velike stvari a nije uradio nista. obmanjuje, obecava, neispunjava. vucic glumi, prosao je instruktazu, promenili su mu i licni opis. govori tiho, jos samo da nosi psa sa sobom. po mom misljenju samo jos jedna morbidna licnost na celu srpske nazovi drzave.

RADE

pre 10 godina

Pre svega cestitam,ali ova nagrada nije dosla sama iza nje stoji rad, rad i samo rad.Vucic je pokazao ogromnu zelju da svom narodu obezbedi buducnost nije lako naravno, takodje odnosi nase drzave sa drugim drzavama,a pre svega u regionu su se i te kako popravili zato samo napred i da bude jos ovakvih priznanja.

marmelada

pre 10 godina

Svaka cast Vucicu! I te kako zasluzuje covek ovo priznanje! Naravno da je licnost godine, jer je na delima, sto je za gradjane Srbije i najbitnije, dokazao i pokazao koliko voli Srbiju, a pre sveka srpski narod i koliko se zalaze da svi zivimo u boljoj, perspektivnijoj zemlji!

9:10

pre 10 godina

Sta je sve ucinio za ovu zemlju u proteklih godinu ipo dana,nije ni cudo sto je dobio ovo laskavo priznanje.
(bobica, 14. decembar 2013 09:04)

Sta je sve ucinio za ovu zemlju u proteklih godinu ipo dana? Vrlo konkretno pitam

danijela

pre 10 godina

Svaka cast! Priznanje ide u prave ruke, to je covek zaista dokazao i pokazao gradjanima na delima! Istina je da se u Srbiju ne mogu promeniti neke stvari preko noci, tipa bolji zivot, standard, ali ovaj covek uliva poverenje, nadu za bolje sutra, a to su svakako gradjani srbije i prepoznali!

Srbin 100%

pre 10 godina

Smatram sebe dosta dobrim poznavaocem prilika u regionu i samo mogu da naglasim da je ovo jedna od retkih godina kada je bilo potpuno jasno ko je dobitnik ove laskave i prestizne nagrade

Nikola, Zemun

pre 10 godina

@ asda
Stani, stani, stani malo: "...uspeo je da popravi porušene mostove sa našim susedima...". Molim te, reci mi da se šališ!? Da li mi pričamo o istom čoveku? Možda si suviše mlad(a), pa se ne sećaš "Karlovca-Karlobaga-Virovitice" ili "ubite jednog Srbina, a mi ćemo sto muslimana" i sličnih stvari? Ili se to sada ne računa i ovo je jedan novi, proevropski (ili proarapski) Vučić? Inače, šta bi sa onim džakovima sa glasačkim listićima? Ko je pio kafu sa Šarićem? Zašto hleb nije tri dinara? Gde je ono robijaško odelo za Dinkića?

Unknown19G70

pre 10 godina

rekao je Zoran 2002/2003.. " Ako ne udjemo ubrzo u EU, za 10god cemo imati komicnu vladu, koja ce zeleti da nas uvede u EU" Ja ne mogu da verujem da je covek bio u pravu, vizionar pravi. Ne ulazim u to da li je Vucic dobar ili ne. Ali generalmo vlada nam je komicna..ministri, premijer..haos!

moka

pre 10 godina

potpuno ispravno. samo uz pomoć odlično uvežbane glume, a praktično ne uradi baš ništa konkretno, ni on niti vlada koju vodi. gore se zivi nego pre a narod ga podržava. mazohizam dostiže vrhunac. čestitam ,
zaslužio je oskara za glumu.

novosadjanka

pre 10 godina

Vučić je, što se mene lično tiče ličnost decenije. Čovek koji je uložio sebe maksimalno za sve što radi, a radi 25sati dnevno. Mislim da ovaj čovek i ne spava. Čovek kome se veruje!Nisam ni sumnjala da će biti neko drugi. Ko je drugi više od njega to zaslužio? Niko!
(Fany, 13. decembar 2013 23:47)

'AJD SE ZAKUNI U MAJKU DA ISKRENO TO MISLIŠ!!!

Марко

pre 10 godina

Ма нисам ни сумњао. У Србији ће затворити све новине које га не прогласе за личност године.

Svevladovic

pre 10 godina

Pravi izbor! Napokon da i Srbija ima nekoga kojim se moze ponositi! Steta samo sto se sve ove godine skrivao, trebalo je ranije da pocne da se bavi politikom!
Cek', cek'... Ma nije li to onaj Seseljev Radikal? Ono, Karlovac - Karlobag - Ogulin - Virovitica... A je 'l za njegovog ministrovanja ubiven Slavko Curuvija? Ustvari, resice se to...

Светлана Fox

pre 10 godina

Вучић може да добије колико год хоће награда али и даље остаје оно што је био - мали, фрустрирани потрчко. Да ли служи Шешељу или страним амбасадорима, као сада, и даље је то исти неквалитетан производ. Ништа роба.

drakceeeee

pre 10 godina

Smatram da je Vucic svojim ponasanjem i nacinom na koji je vodio politiku apsolutno zasluzio ovu nagradu, iskreno se nadam da ce tako nastaviti i u buducnosti.

digital

pre 10 godina

Jedna velika, svetski priznata sportska ličnost, a za Srbiju izuzetno značajna osoba, kakav je Novak Đokovic da bude u društvu nekih tamo Mila Đukanovica, Ive Josipovića, Ace Vučića??? Zemljo otvori se!

winston

pre 10 godina

Srbi uvek vole da jedan covek vodi politiku u zemlju, valjda nerazumeju koncept demokratije, i kad ih ima vise, Srbi su onda nesigurni. Cudno. Mozda to dolazi iz Srpske istorije ? Od 1945e, jedan covek je vodio Srbiju (Jugoslaviju). Onda dodju neki, neki, pa Milosevic. Srbija je ustvari navikla na diktaturu, i tu se oseca u komfort. Ali, diktatura nije dobra, nije zdrava, i ne ide na dobro. Zato sto jedan covek vodi drzavu, i to nevalja. Srbija se damas snalazi u takvu situciju. A. Vucic, ko nije ni predsednik drzave, ni premijer opstine, je naj veci glas u Srbiju - sto ? Nesto je tu cudno, i nesto ne mirise dobro. Ali OK, jedan covek vodi, Srbi to vole, ali ovaj covek nije taj ko moze da pomogne Srbiju, on je iz proslost, on je bio u vladi za vreme Milosevica, on je istorija. Dok Srbija ne izbaci ljude (politicare) iz proslost, nema Srbiji buducnost. To vazi za Nikolica, Dacica, I naj vise Vucica.

Milan

pre 10 godina

U stanju je da jednim skokom preskoči visoke zgrade. Gle- gore na nebu! To je ptica. To je avion. To je Supermen – čudni posetilac sa druge planete koji je na Zemlju došao sa moćima i sposobnostima daleko iznad onih kod običnih smrtnika. Supermen- koji može promeniti tok moćnih reka, koji savija čelik golim rukama, i koji, prerušen u Aleksandra Vučića, prvog podprecednika Srpske vlade, vodi beskrajnu bitku za istinu, pravdu i srpski način života

DJ cicvu

pre 10 godina

A kakva je to licnost koja izdaje naredbe svojim clanovima sns-a da pisu komentare-hvalospeve o njemu ?
Kakva je to licnost koja je okupila oko sebe Covica (pogledajte insajder gde su isle pare za Kosovo u njegovo vreme), Vesica(grobara KKCZ i FKCZ), megatrend naucne radnike Stefanovica, Jovicica i predsednika sa diplomom ?
Kakva je to licnost koja je bila Ministar informisanja kada je na dnevniku RTS-a Slavko Curuvija proglasavan izdajnikom i nakon 2 dana od te odjave zverski ubijen ?
Jel vi zaista mislite da cemo mi pedesetogodisnjaci to zaboraviti, izbrisati iz memorije ?
Ne necemo, vec cemo to prenositi svojim mladjim generacijama, kad vec ne postoji ni jedan medij koji bi otkio sve istine licnosti Aleksandra Vucica.
I jos u tekstu napominjete ko je sve bio licnost godine, stavljajuci ga u ravan sa Novakom, Josipovicem ?
Cuj list Nezavisne novine...

9:10

pre 10 godina

(KriticarNi, 14. decembar 2013 09:43)

Da li shvatas da si mi upravo napisao da je u poslednje dve godine uradio ono sto ce tek uraditi? Er Srbija je preuzeo 200 miliona dugova na teret budzeta, sto ce mo ti i ja placati. Rusi sto ce da ulazu to smo videli sa NIS. Za Arape tek treba da vidimo, ali to ostaje za neku buducnost. Sto znaci da do sada nije uradio NISTA.
Osim sto je stranacko zaposljavanje i dalje na snazi. Kao primanje poluobrazovanih kadrova u vlast. Pa ti meni reci da je to radio i DS. U redu, ali SNS se predstavio kao snaga promena, a doveli su Covica i Vesica. Alal vera.

bond

pre 10 godina

retko odvratan politiccar.u stvari,naj visse me nervira to sssto uporno vredja intelekt cele nacije ,a ja se nadam da vecina nacije to i vidi i da ce ga na izborima kazniti.
p.s.sns botovi prestanite da uzimate u usta zorana djindjica,a posebno kada ga uporedjujete sa ovim vassim gnomom.

Silvester

pre 10 godina

Udbaš godine. Udbaša bilo koliko ti duša želi, štancuju ih u podzemnim laboratorijama kao gumene lutke i stavljaju pred kamere već mnooogooo decenija. Živ nam bio, Vučko, do sledećeg pajaca... odlazi cirkus iz vašeg malog grada....

9:10

pre 10 godina

Juzni tok,krediti od Seika(koji kao da su na poklon dati s'obirom na kamatu i grejs period),akcija "Grom",ipravljanje svih gresaka prethodne vlasti,hapsenje Miskovica,priblizavanje EU,od kako je on tu,svi odjednom hoce da saradjuju sa Srbijom,neustrasiva borba protiv korupcije i kriminala,dovodjenje stranih investitora u nasu zemlju,itd..Konkretan odg.
(cvrle, 14. decembar 2013 10:01)

Juzni tok - uradjeno pre njega. Krediti - jos nisu stigli, a i projekata nema. Bolje se zapitaj zasto i sa seikom ima manje investicija nego za vreme DS, pa i DSS. Grom - najveci dileri su ostali, a ove sitne ce lako zameniti u roku od dan. Koje greske prethodne vlasti je ispravio? Sa Srbijom su i ranije saradjivali, jos od 2000, a plus i vise investirali. Ako je on uhapsio Miskovica, da li ga je on i pustio u London? A ako mi kazes da je on uhapsio Miskovica, onda si mi rekao da je prekrsio standardnu podelu vlasti na izvrsnu, sudsku i zakonodavnu, tj da je prekrsio ustav. Neustrasiva borba protiv korupcije i kriminala, a i jednog i drugog nije bilo vise odavno (btw, hapsilo se i ranije). Pogledaj ko su mu savetnici, npr. Udruzio se sa Covicem i Vesicem. I za ovo dovodjenje stranih investitora, da ponovim, manje ih je nego ikad, a cekaj kad krenu Arapima da prodaju zemljiste u bescenje. Kako slabo pamtimo.

deki2711

pre 10 godina

E ovo vec postaje opasno, gradi se kult velikom vodji, sto je najgore njemu sve ovo godi, misli covek da je stvarno zasluzio.Dragi aktivisti sns hajde sad polako, da li smo zaduzeniji, da li se zivi bolje, da li se otpustaju radnici, da li se zaposljavaju stranacki aktivisti, da li je sve poskupelo, da li je polovina ove vlade a sa Dinkicem dve trecine sedela u prosloj.....Odgovor je DA

horus

pre 10 godina

Zar je tako tesko bilo da se ispred reci "licnost" doda i pridev "javna"?! Mislim, licno poznajem ljude koji su ne licnosti, nego likovi u odnosu na ovu, javnu licnost.

demokrata

pre 10 godina

Otkad se to nagradjuje nesposoban populista i bezkarakteran politicar koji manipulise svojim narodom kako hoce!?
Drzava skroz propade u dugovima a on postade nagradjena licnost koja ne zaustavi to propadanje!
Zbogom zdravi razume kad izjednaci njega i Djindjica!

Milojko

pre 10 godina

(Samo se kazuje, 14. decembar 2013 09:34) Ej,molim te ne koristi Djindjićeve fore i citate,jer on je gospodin za ovu karikaturu od radikala.

jovan

pre 10 godina

Nema veze, sad barem znamo koliko kosta ta takozvana promocija u "Licnost gosine". Onih 100.000 eura, koje su "sakupili clanovi sns,i koje je upravo donirao Dodiku i Kusturici.

Dimitrijana

pre 10 godina

@Darosavka
Bio je Vucic dugo godina u opoziciji i to brojcano jaka, a dobra, jaka i konstruktivna opozicija itekako natera vlast da resava pitanje gomile kriminalaca i prazne kase.
Dok je bio opozicija (SRS) najvise se govorilo o Seselju, a kada su se otcepili (SNS) onda su vodili brigu da se odrze u skupstini bez izbora do novih izbora...tako da ovo sto sada on kako ti mislis resava; pustilo je duboke korene u drustvu jer je mnogo godina proslo... evo sada i ova opozicija DS umesto da pokaze svoju konstruktivnost u odnosu na negativnosti od strane vlasti i oni se bave podelama partijskih mesta.... i tako u krug.

my name is bond...

pre 10 godina

malenijeryy@svaka ti ccast ssto si pobrojao epohalne uspehe vladavine "liccnosti godine".za to ssto si ti naveo za njegove uspehe mozzete ga kandidovati i za nobela.

Perspektiva

pre 10 godina

(cvrle, 14. decembar 2013 10:01)


Hahaha jasta bre,nego da nastavim tvoj niz-dzakovi,vratio nivo aflatoksina kako je obecao,uhapsio dinkica kako je i obecao, otvorio kancelariju za brze odgovore kako je i obecao,uhapsio sarica kako je i obecao,prekinuo razgovore sa briselom kako je i obecao,kupio ruske avione kako je i obecao,uhapsio sve kriminalce iz svoje stranke kako je i obecao itd. Ma idi bre nemam vremena vise pisat koja sve obecanja je ispunii.

бидермајер

pre 10 godina

Чак и у изградњи култа личности је подбацио. Тито је то радио темељито а не аљкаво.Аљкавоо; значи ухапсити једног Мишковића ,ставити га на слободу и дати му путне исправе!? Па то је за једног политичара калибра "великог вође" тотални фијаско !? А да у бољитку за народ и не помињемо осим прекомпоновања власти у корист снс-а по општинама у паланкама Србије,а предаја косова у име неког споразума и добијања датума на исту уцену Брисела је равно велеиздаји !? И где је сад ту "нај политичар године" У Пиштољџиским таблоидима удбе? Дајте молим вас , обуздајте мало страсти и буудимо реални.

Mikacica

pre 10 godina

Odkud to da ce Vucic biti licnost godine, pa ja sam mislila da ce Cvijan da bude, posto se toliko vazdigao kao da njega cela Srbija voli, a i sire.

Aleksandar

pre 10 godina

@(kalimero, 14. decembar 2013 12:17)

Gospodin Vojislav Koštunica je bio popularnji i od Vučića, pa vidi ga danas. Tako će da prođe i Aca Najava i svako drugi ko je nesposoban a umisli da je na mesijanskom zadatku ne shvatajući da je na mestu na kom je samo da obavi povereni mu posao.

A tada ćete nekom drugom Vođi spevati ode... Domanović vas je provalio još pre više od veka...

Милорад® - Ловац на Ботове

pre 10 godina

Лудог ли света, шта пишете бре ово? Још само епске песме да му спевате и да колективно лудило буде комплетно.

tuneštosmrdi

pre 10 godina

Dali ste priznanje osobi koja je u zadnjih 18 meseci izrekla toliko laži da se sve teško mogu pobrojati i stati u komentar limitiran sa 1500 karaktera.
Podjimo samo od obećanja o privlačenju stranih investicija od 100 milijardi EUR-a, preko prodaje zemljišta Al Dahri i očekivanim investicijama od 400 mil. eur-a u zalivne sisteme u proleće 2013-te, zatim priča o brzim prugama gde će vozovi moći da "jure " preko 100 i vše km na sat ( kao i Sloba Milošević), ideja o kanalu koji će spojiti Dunav, Moravu, Vardar i Solunski Zaliv, obećanje o velikim ulaganjima Mubadale,o početku izgradnje gasovoda Južnog toka kroz Srbiju (dva vara na tri cevi i ništa), borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala (čitaj: tajkuna koji mu ne daju pare i političkih neistomišljenika), borbe protiv rasturača droge (akcija Grom izvedena posle mesec dana od apela udruženja "Sveti Sava" iz Lazarevca i pritom uhapšeno sedamdesetak sitnih rasturača dok su se "krupnije ribe" razbežale pošto je akcija provaljena, obećanja da će zapošljavati stručne ljude a ne partijske drugove (sve vrvi od prtijaša iz SNS-a- najnoviji slučaj je u zdravstvenom centru u Valjevu gde su svi primljeni (medicinski tehničari i sestre) pripadnici sns-a ili Železnice Srbije - svi pola Vrčina (sve rodbina i prijatelji- moj do moga što bi rekao naš narod iliti čist nepotizam), i.t.d., i.t.d.
Mislite li da su svi gradjani Srbije progutali taj jeftino-otrcan mamac sazdan na lažnim obećanjima i prodaji magle ????

ШАЛАБАЈЗЕРИЋ 036

pre 10 godina

како су само политичари личности године, зашто личност године нису спортисти, уметници

XYZ

pre 10 godina

Nisu mi bas jasni ljudi koji reaguju na ove copy-paste komentare tipa "Jedini je dokazao, na najbolji nacin predstavlja zemlju, izgara, doveo investicije, narod je prepoznao" i sve moguce varijacije istih, pa se jos i raspravljaju sa onima koji ih kace. Zar ne kapiraju da su ti ljudi placeni da zasipaju sajtove i forume ovakvim spamom i da je potpuno nebitno da li u to veruju ili ne?

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Vučić ličnost godine

Od onog momenta od kada je Aleksandar Vučić proglasen za "počasnog gradjanina Leskovca" meni je bilo jasno da je to samo "početak" onoga sto sledi !
Ako je Vučić uspeo da uveri cak i Leskovcane u "kvalitet onoga sto radi" zasto to nebi i drugi "prepoznali" i proglasili ga za "ličnost godine" ?

Кривокапић

pre 10 godina

Да се кладимо да би Вучић победио Новака у тенису. Поготово ако се игра на 5 сетова. Вучић је виши од Новака и сигурно је у бољој кондицији. Вучић треба да буде и спортиста године 2013.

homosapiens

pre 10 godina

Ma strašan je Vučko.. i nemojte da kažete da nema dan staža!! Zar nije konobarisao po Engleskama ...
Da li sme ON, PPV da otvori Dosijee ??? Kad je toliko neustrašiv.
Kolega komentator mi je ulepšao dan sa - "još mu fali da nosi psa sa sobom" Toga se ni drugi veliki Zoran ne bi postideo, Radmilovic

estravaganca

pre 10 godina

Opasnost od pravljenja nekakvog kulta idejnog vodje je zaista bespotrebna. Uspeh, jedan napredak je neophodan. A ako postoje necije zasluge za to, to je podobno i legitimno pohvaliti. No takvih dostignuca u ovom slucaju ipak ima.

MOJ - MILANKO - LEGAO - DA - SPAVA

pre 10 godina

Sta reci na ovu vest sem onog jedino u ovom trenutku svaka cast. Ovo veliko priznanje bez lazne skromnosti dodeljeno je pravoj osobi i ide u prave ruke. Aleksandar Vucic je to svojim radom, posvecenosti svojoj drzavi zaista zasluzio da bude nagradjen paznjom na njegov rad jer je dokazao i pokazao gradjanima na delima. Istina je da se u Srbiji ne mogu promeniti neke stvari preko noci, ove cinjenice je svaki realni gradjanin svestan da bolji zivot, standard, ne mogu doci, ali Aleksandar Vucic uliva poverenje, nadu za bolje sutra, a to su svakako gradjani Srbije itekako prepoznali i nagradili jer ga postuju i veruju u njega da ih nikada nece razocarati.

braco i zemljaci

pre 10 godina

@dragcee
sta znaci ta nagrada- ne znam , ali znam da osim Vucica, drugih kandidata za nju nema, bar ne sto se tice politickog zalaganja!

Fany

pre 10 godina

Vučić je, što se mene lično tiče ličnost decenije. Čovek koji je uložio sebe maksimalno za sve što radi, a radi 25sati dnevno. Mislim da ovaj čovek i ne spava. Čovek kome se veruje!Nisam ni sumnjala da će biti neko drugi. Ko je drugi više od njega to zaslužio? Niko!

asda

pre 10 godina

Apsolutno najpopularnija licnost. Covek kome napokon narod veruje, uspeo je da popravi porusene mostove sa nasim susedima i da Evropa konacno pocne na Srbiju ozbiljnije da gleda.

Prva

pre 10 godina

Cestitam nasem vicepremijeru g-dinu Vucicu proglasenje za naj-licnost godine u regionu! Svojim radom i zalaganjem da pokrene nasu zamlju sa mrtve tacke, zasluzio je ovu titulu. Mi treba da budemo ponosni da posle cuvenog sportiste Novaka Djokovica, sad imamo i jednog politicara sa ovim laskavim priznanjem.

sasa jokic

pre 10 godina

Zasluzio je, dostigao je rejting preko 40%, a da nista konkretno nije uradio, sem sto je mnogo obecavao. U Srbiji narod bukvalno krpi kraj sa krajem, a On vec godinu ipo dana prica o milijardama?! Kao sto vidimo dobicemo 38 miliona, jer za to vreme nisu uspeli ni projekte za 100 miliona da pripreme.
Mada je to s,esno u odnosu na 3 milijarde koje je pre dva meseca najavio.

sasa jokic

pre 10 godina

Zasluzio je, dostigao je rejting preko 40%, a da nista konkretno nije uradio, sem sto je mnogo obecavao. U Srbiji narod bukvalno krpi kraj sa krajem, a On vec godinu ipo dana prica o milijardama?! Kao sto vidimo dobicemo 38 miliona, jer za to vreme nisu uspeli ni projekte za 100 miliona da pripreme.
Mada je to s,esno u odnosu na 3 milijarde koje je pre dva meseca najavio.

vk

pre 10 godina

Jos da ga proglase za dozivotnog PPV-a i sveca, i da sumrak razuma bude potpun. Videli Ameri i Nemci na sta se Srbi loze, kakva demokratija kakva sloboda, Veliki vodja i idol, i ovce koje polu-mrtve bekecu za njim.

moka

pre 10 godina

potpuno ispravno. samo uz pomoć odlično uvežbane glume, a praktično ne uradi baš ništa konkretno, ni on niti vlada koju vodi. gore se zivi nego pre a narod ga podržava. mazohizam dostiže vrhunac. čestitam ,
zaslužio je oskara za glumu.

winston

pre 10 godina

Srbi uvek vole da jedan covek vodi politiku u zemlju, valjda nerazumeju koncept demokratije, i kad ih ima vise, Srbi su onda nesigurni. Cudno. Mozda to dolazi iz Srpske istorije ? Od 1945e, jedan covek je vodio Srbiju (Jugoslaviju). Onda dodju neki, neki, pa Milosevic. Srbija je ustvari navikla na diktaturu, i tu se oseca u komfort. Ali, diktatura nije dobra, nije zdrava, i ne ide na dobro. Zato sto jedan covek vodi drzavu, i to nevalja. Srbija se damas snalazi u takvu situciju. A. Vucic, ko nije ni predsednik drzave, ni premijer opstine, je naj veci glas u Srbiju - sto ? Nesto je tu cudno, i nesto ne mirise dobro. Ali OK, jedan covek vodi, Srbi to vole, ali ovaj covek nije taj ko moze da pomogne Srbiju, on je iz proslost, on je bio u vladi za vreme Milosevica, on je istorija. Dok Srbija ne izbaci ljude (politicare) iz proslost, nema Srbiji buducnost. To vazi za Nikolica, Dacica, I naj vise Vucica.

estravaganca

pre 10 godina

Opasnost od pravljenja nekakvog kulta idejnog vodje je zaista bespotrebna. Uspeh, jedan napredak je neophodan. A ako postoje necije zasluge za to, to je podobno i legitimno pohvaliti. No takvih dostignuca u ovom slucaju ipak ima.

Милорад® - Ловац на Ботове

pre 10 godina

Лудог ли света, шта пишете бре ово? Још само епске песме да му спевате и да колективно лудило буде комплетно.

9:10

pre 10 godina

Juzni tok,krediti od Seika(koji kao da su na poklon dati s'obirom na kamatu i grejs period),akcija "Grom",ipravljanje svih gresaka prethodne vlasti,hapsenje Miskovica,priblizavanje EU,od kako je on tu,svi odjednom hoce da saradjuju sa Srbijom,neustrasiva borba protiv korupcije i kriminala,dovodjenje stranih investitora u nasu zemlju,itd..Konkretan odg.
(cvrle, 14. decembar 2013 10:01)

Juzni tok - uradjeno pre njega. Krediti - jos nisu stigli, a i projekata nema. Bolje se zapitaj zasto i sa seikom ima manje investicija nego za vreme DS, pa i DSS. Grom - najveci dileri su ostali, a ove sitne ce lako zameniti u roku od dan. Koje greske prethodne vlasti je ispravio? Sa Srbijom su i ranije saradjivali, jos od 2000, a plus i vise investirali. Ako je on uhapsio Miskovica, da li ga je on i pustio u London? A ako mi kazes da je on uhapsio Miskovica, onda si mi rekao da je prekrsio standardnu podelu vlasti na izvrsnu, sudsku i zakonodavnu, tj da je prekrsio ustav. Neustrasiva borba protiv korupcije i kriminala, a i jednog i drugog nije bilo vise odavno (btw, hapsilo se i ranije). Pogledaj ko su mu savetnici, npr. Udruzio se sa Covicem i Vesicem. I za ovo dovodjenje stranih investitora, da ponovim, manje ih je nego ikad, a cekaj kad krenu Arapima da prodaju zemljiste u bescenje. Kako slabo pamtimo.

Aleksandar

pre 10 godina

@(kalimero, 14. decembar 2013 12:17)

Gospodin Vojislav Koštunica je bio popularnji i od Vučića, pa vidi ga danas. Tako će da prođe i Aca Najava i svako drugi ko je nesposoban a umisli da je na mesijanskom zadatku ne shvatajući da je na mestu na kom je samo da obavi povereni mu posao.

A tada ćete nekom drugom Vođi spevati ode... Domanović vas je provalio još pre više od veka...

demokrata

pre 10 godina

Otkad se to nagradjuje nesposoban populista i bezkarakteran politicar koji manipulise svojim narodom kako hoce!?
Drzava skroz propade u dugovima a on postade nagradjena licnost koja ne zaustavi to propadanje!
Zbogom zdravi razume kad izjednaci njega i Djindjica!

jovan

pre 10 godina

Nema veze, sad barem znamo koliko kosta ta takozvana promocija u "Licnost gosine". Onih 100.000 eura, koje su "sakupili clanovi sns,i koje je upravo donirao Dodiku i Kusturici.

Mikacica

pre 10 godina

Odkud to da ce Vucic biti licnost godine, pa ja sam mislila da ce Cvijan da bude, posto se toliko vazdigao kao da njega cela Srbija voli, a i sire.

KwisatzHaderach

pre 10 godina

komentari pokazuju drugacije. komentari pokazuju da se vucic smucio narodu, da ga je narod prozreo i da ga dozivljava samo kao "jos jednog". medjutim jedno 5-10% populacije, uglavnom clanovi sns, sektaski i manijalakno uzdizu vucica u mesiju uz obilatu pomoc medija koji zele patronazu vlasti. time se stvara iluzija kako je narod uz vucica. nije. i to vecina nas zna. vucic se za sada pokazao kao neozbiljan covek jer je najavljivao velike stvari a nije uradio nista. obmanjuje, obecava, neispunjava. vucic glumi, prosao je instruktazu, promenili su mu i licni opis. govori tiho, jos samo da nosi psa sa sobom. po mom misljenju samo jos jedna morbidna licnost na celu srpske nazovi drzave.

bond

pre 10 godina

retko odvratan politiccar.u stvari,naj visse me nervira to sssto uporno vredja intelekt cele nacije ,a ja se nadam da vecina nacije to i vidi i da ce ga na izborima kazniti.
p.s.sns botovi prestanite da uzimate u usta zorana djindjica,a posebno kada ga uporedjujete sa ovim vassim gnomom.

Svevladovic

pre 10 godina

Pravi izbor! Napokon da i Srbija ima nekoga kojim se moze ponositi! Steta samo sto se sve ove godine skrivao, trebalo je ranije da pocne da se bavi politikom!
Cek', cek'... Ma nije li to onaj Seseljev Radikal? Ono, Karlovac - Karlobag - Ogulin - Virovitica... A je 'l za njegovog ministrovanja ubiven Slavko Curuvija? Ustvari, resice se to...

9:10

pre 10 godina

Sta je sve ucinio za ovu zemlju u proteklih godinu ipo dana,nije ni cudo sto je dobio ovo laskavo priznanje.
(bobica, 14. decembar 2013 09:04)

Sta je sve ucinio za ovu zemlju u proteklih godinu ipo dana? Vrlo konkretno pitam

digital

pre 10 godina

Jedna velika, svetski priznata sportska ličnost, a za Srbiju izuzetno značajna osoba, kakav je Novak Đokovic da bude u društvu nekih tamo Mila Đukanovica, Ive Josipovića, Ace Vučića??? Zemljo otvori se!

DJ cicvu

pre 10 godina

A kakva je to licnost koja izdaje naredbe svojim clanovima sns-a da pisu komentare-hvalospeve o njemu ?
Kakva je to licnost koja je okupila oko sebe Covica (pogledajte insajder gde su isle pare za Kosovo u njegovo vreme), Vesica(grobara KKCZ i FKCZ), megatrend naucne radnike Stefanovica, Jovicica i predsednika sa diplomom ?
Kakva je to licnost koja je bila Ministar informisanja kada je na dnevniku RTS-a Slavko Curuvija proglasavan izdajnikom i nakon 2 dana od te odjave zverski ubijen ?
Jel vi zaista mislite da cemo mi pedesetogodisnjaci to zaboraviti, izbrisati iz memorije ?
Ne necemo, vec cemo to prenositi svojim mladjim generacijama, kad vec ne postoji ni jedan medij koji bi otkio sve istine licnosti Aleksandra Vucica.
I jos u tekstu napominjete ko je sve bio licnost godine, stavljajuci ga u ravan sa Novakom, Josipovicem ?
Cuj list Nezavisne novine...

deki2711

pre 10 godina

E ovo vec postaje opasno, gradi se kult velikom vodji, sto je najgore njemu sve ovo godi, misli covek da je stvarno zasluzio.Dragi aktivisti sns hajde sad polako, da li smo zaduzeniji, da li se zivi bolje, da li se otpustaju radnici, da li se zaposljavaju stranacki aktivisti, da li je sve poskupelo, da li je polovina ove vlade a sa Dinkicem dve trecine sedela u prosloj.....Odgovor je DA

Milan

pre 10 godina

U stanju je da jednim skokom preskoči visoke zgrade. Gle- gore na nebu! To je ptica. To je avion. To je Supermen – čudni posetilac sa druge planete koji je na Zemlju došao sa moćima i sposobnostima daleko iznad onih kod običnih smrtnika. Supermen- koji može promeniti tok moćnih reka, koji savija čelik golim rukama, i koji, prerušen u Aleksandra Vučića, prvog podprecednika Srpske vlade, vodi beskrajnu bitku za istinu, pravdu i srpski način života

Milojko

pre 10 godina

(Samo se kazuje, 14. decembar 2013 09:34) Ej,molim te ne koristi Djindjićeve fore i citate,jer on je gospodin za ovu karikaturu od radikala.

novosadjanka

pre 10 godina

Vučić je, što se mene lično tiče ličnost decenije. Čovek koji je uložio sebe maksimalno za sve što radi, a radi 25sati dnevno. Mislim da ovaj čovek i ne spava. Čovek kome se veruje!Nisam ni sumnjala da će biti neko drugi. Ko je drugi više od njega to zaslužio? Niko!
(Fany, 13. decembar 2013 23:47)

'AJD SE ZAKUNI U MAJKU DA ISKRENO TO MISLIŠ!!!

Светлана Fox

pre 10 godina

Вучић може да добије колико год хоће награда али и даље остаје оно што је био - мали, фрустрирани потрчко. Да ли служи Шешељу или страним амбасадорима, као сада, и даље је то исти неквалитетан производ. Ништа роба.

Марко

pre 10 godina

Ма нисам ни сумњао. У Србији ће затворити све новине које га не прогласе за личност године.

Nikola, Zemun

pre 10 godina

@ asda
Stani, stani, stani malo: "...uspeo je da popravi porušene mostove sa našim susedima...". Molim te, reci mi da se šališ!? Da li mi pričamo o istom čoveku? Možda si suviše mlad(a), pa se ne sećaš "Karlovca-Karlobaga-Virovitice" ili "ubite jednog Srbina, a mi ćemo sto muslimana" i sličnih stvari? Ili se to sada ne računa i ovo je jedan novi, proevropski (ili proarapski) Vučić? Inače, šta bi sa onim džakovima sa glasačkim listićima? Ko je pio kafu sa Šarićem? Zašto hleb nije tri dinara? Gde je ono robijaško odelo za Dinkića?

my name is bond...

pre 10 godina

malenijeryy@svaka ti ccast ssto si pobrojao epohalne uspehe vladavine "liccnosti godine".za to ssto si ti naveo za njegove uspehe mozzete ga kandidovati i za nobela.

9:10

pre 10 godina

(KriticarNi, 14. decembar 2013 09:43)

Da li shvatas da si mi upravo napisao da je u poslednje dve godine uradio ono sto ce tek uraditi? Er Srbija je preuzeo 200 miliona dugova na teret budzeta, sto ce mo ti i ja placati. Rusi sto ce da ulazu to smo videli sa NIS. Za Arape tek treba da vidimo, ali to ostaje za neku buducnost. Sto znaci da do sada nije uradio NISTA.
Osim sto je stranacko zaposljavanje i dalje na snazi. Kao primanje poluobrazovanih kadrova u vlast. Pa ti meni reci da je to radio i DS. U redu, ali SNS se predstavio kao snaga promena, a doveli su Covica i Vesica. Alal vera.

Silvester

pre 10 godina

Udbaš godine. Udbaša bilo koliko ti duša želi, štancuju ih u podzemnim laboratorijama kao gumene lutke i stavljaju pred kamere već mnooogooo decenija. Živ nam bio, Vučko, do sledećeg pajaca... odlazi cirkus iz vašeg malog grada....

horus

pre 10 godina

Zar je tako tesko bilo da se ispred reci "licnost" doda i pridev "javna"?! Mislim, licno poznajem ljude koji su ne licnosti, nego likovi u odnosu na ovu, javnu licnost.

Unknown19G70

pre 10 godina

rekao je Zoran 2002/2003.. " Ako ne udjemo ubrzo u EU, za 10god cemo imati komicnu vladu, koja ce zeleti da nas uvede u EU" Ja ne mogu da verujem da je covek bio u pravu, vizionar pravi. Ne ulazim u to da li je Vucic dobar ili ne. Ali generalmo vlada nam je komicna..ministri, premijer..haos!

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Vučić ličnost godine

Od onog momenta od kada je Aleksandar Vučić proglasen za "počasnog gradjanina Leskovca" meni je bilo jasno da je to samo "početak" onoga sto sledi !
Ako je Vučić uspeo da uveri cak i Leskovcane u "kvalitet onoga sto radi" zasto to nebi i drugi "prepoznali" i proglasili ga za "ličnost godine" ?

Dimitrijana

pre 10 godina

@Darosavka
Bio je Vucic dugo godina u opoziciji i to brojcano jaka, a dobra, jaka i konstruktivna opozicija itekako natera vlast da resava pitanje gomile kriminalaca i prazne kase.
Dok je bio opozicija (SRS) najvise se govorilo o Seselju, a kada su se otcepili (SNS) onda su vodili brigu da se odrze u skupstini bez izbora do novih izbora...tako da ovo sto sada on kako ti mislis resava; pustilo je duboke korene u drustvu jer je mnogo godina proslo... evo sada i ova opozicija DS umesto da pokaze svoju konstruktivnost u odnosu na negativnosti od strane vlasti i oni se bave podelama partijskih mesta.... i tako u krug.

ШАЛАБАЈЗЕРИЋ 036

pre 10 godina

како су само политичари личности године, зашто личност године нису спортисти, уметници

Perspektiva

pre 10 godina

(cvrle, 14. decembar 2013 10:01)


Hahaha jasta bre,nego da nastavim tvoj niz-dzakovi,vratio nivo aflatoksina kako je obecao,uhapsio dinkica kako je i obecao, otvorio kancelariju za brze odgovore kako je i obecao,uhapsio sarica kako je i obecao,prekinuo razgovore sa briselom kako je i obecao,kupio ruske avione kako je i obecao,uhapsio sve kriminalce iz svoje stranke kako je i obecao itd. Ma idi bre nemam vremena vise pisat koja sve obecanja je ispunii.

tuneštosmrdi

pre 10 godina

Dali ste priznanje osobi koja je u zadnjih 18 meseci izrekla toliko laži da se sve teško mogu pobrojati i stati u komentar limitiran sa 1500 karaktera.
Podjimo samo od obećanja o privlačenju stranih investicija od 100 milijardi EUR-a, preko prodaje zemljišta Al Dahri i očekivanim investicijama od 400 mil. eur-a u zalivne sisteme u proleće 2013-te, zatim priča o brzim prugama gde će vozovi moći da "jure " preko 100 i vše km na sat ( kao i Sloba Milošević), ideja o kanalu koji će spojiti Dunav, Moravu, Vardar i Solunski Zaliv, obećanje o velikim ulaganjima Mubadale,o početku izgradnje gasovoda Južnog toka kroz Srbiju (dva vara na tri cevi i ništa), borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala (čitaj: tajkuna koji mu ne daju pare i političkih neistomišljenika), borbe protiv rasturača droge (akcija Grom izvedena posle mesec dana od apela udruženja "Sveti Sava" iz Lazarevca i pritom uhapšeno sedamdesetak sitnih rasturača dok su se "krupnije ribe" razbežale pošto je akcija provaljena, obećanja da će zapošljavati stručne ljude a ne partijske drugove (sve vrvi od prtijaša iz SNS-a- najnoviji slučaj je u zdravstvenom centru u Valjevu gde su svi primljeni (medicinski tehničari i sestre) pripadnici sns-a ili Železnice Srbije - svi pola Vrčina (sve rodbina i prijatelji- moj do moga što bi rekao naš narod iliti čist nepotizam), i.t.d., i.t.d.
Mislite li da su svi gradjani Srbije progutali taj jeftino-otrcan mamac sazdan na lažnim obećanjima i prodaji magle ????

бидермајер

pre 10 godina

Чак и у изградњи култа личности је подбацио. Тито је то радио темељито а не аљкаво.Аљкавоо; значи ухапсити једног Мишковића ,ставити га на слободу и дати му путне исправе!? Па то је за једног политичара калибра "великог вође" тотални фијаско !? А да у бољитку за народ и не помињемо осим прекомпоновања власти у корист снс-а по општинама у паланкама Србије,а предаја косова у име неког споразума и добијања датума на исту уцену Брисела је равно велеиздаји !? И где је сад ту "нај политичар године" У Пиштољџиским таблоидима удбе? Дајте молим вас , обуздајте мало страсти и буудимо реални.

homosapiens

pre 10 godina

Ma strašan je Vučko.. i nemojte da kažete da nema dan staža!! Zar nije konobarisao po Engleskama ...
Da li sme ON, PPV da otvori Dosijee ??? Kad je toliko neustrašiv.
Kolega komentator mi je ulepšao dan sa - "još mu fali da nosi psa sa sobom" Toga se ni drugi veliki Zoran ne bi postideo, Radmilovic

Darosavka

pre 10 godina

I treba da bude licnost godine, uradio je za godinu dana vise nego sto su ostali uradili za citavu deceniju, a ostavili su mu praznu kasu i gomilu kriminalaca. Svaka cast!

Кривокапић

pre 10 godina

Да се кладимо да би Вучић победио Новака у тенису. Поготово ако се игра на 5 сетова. Вучић је виши од Новака и сигурно је у бољој кондицији. Вучић треба да буде и спортиста године 2013.

XYZ

pre 10 godina

Nisu mi bas jasni ljudi koji reaguju na ove copy-paste komentare tipa "Jedini je dokazao, na najbolji nacin predstavlja zemlju, izgara, doveo investicije, narod je prepoznao" i sve moguce varijacije istih, pa se jos i raspravljaju sa onima koji ih kace. Zar ne kapiraju da su ti ljudi placeni da zasipaju sajtove i forume ovakvim spamom i da je potpuno nebitno da li u to veruju ili ne?

KriticarNi

pre 10 godina

@(9:10, 14. decembar 2013 09:23)

Er Srbija, borba protiv korupcije i kriminala, podizanje srpske privrede, otvaranje fabrika, dovodjenje investitora, gasenje pozara gde najvise gori, dobri odnosi sa svima koji mogu i zele da nam pomognu pre svega Rusija i UAE koji ce ogromne novce uneti u ovu zemlju i zaposliti ogroman broj ljudi i to sve za manje od 2 godine a ima jos dosta sto treba da se uradi do kraja mandata, pride ako se dobije datum za pocetak pregovora pun pogodak

miroslava

pre 10 godina

Neka svi ovi što prigovaraju, slobodno predlože svog kandidata, ali da to ne bude neki vic!Vučić je jedini u ovoj državi zaslužio za toliki rad priznanje - ličnost godine!

Vodoilija

pre 10 godina

Ova nagrada vidim izaziva podsmeh kod DS trolova, svako ima pravo na svoj stav ali negirati ono sto je za Srbiju uradjeno u poslednjih godinu dana je stvarno sramota ali mi smo svuda dobro poznati kao narod koji sam sebi najvise naudi!

Banja Luka draga

pre 10 godina

Lepa tradicija izrazavanja postovanja prema necijem delu u RS, a Vucic je svakako naj, naj, najlicnost godine u regionu po svemu sto je rekao, uradio i sto dalje radi za sve nas i sve susede, pa i za dosta onih koji to svojim ponasanjem ne zasluzuju /najvise ih je medju nama/.

malenijerry

pre 10 godina

Naravno da treba da bude licnost godine. Uradio je nesto za sta su svi mislili da je nemoguce..Obnovio je kontakte sa mnogim susedima, Doveo Arape u Srbiju, poceo da hapsi kriminalce i korumpirane ljude, usao u obracun sa Maiskovicem, a to niko nikada nije ni pokusao da uradi. Oporavio je Air Srbija, povecan je broj putnika, smanjen gubitak, povecana flota...i svasta jos. Prethodnici su samo uzimali pare na zajam, a radilo se trecina od toga. Covek je obeecao vecinu predizbornih obecanja, gradjani su mu dali podrsku i poverenje..pa kako i da nema 40 posto podrske...

Boskin

pre 10 godina

Mislim da je Vucic dobio ovo priznanje potpuno zasluzeno jer je u 2013.godini pokazao kako jedan politicar na vlasti treba da se ponasa. Borba protiv korupcije i kriminala jesu nesto sto su svi pre njega izbegavali u sirokom luku. Promenama u vladi pokazao je da se princip vrednovanja rezultata moze uvesti u one strukture koje su bile nedodirljive a taj princip sada je primenio i na funkcionere javnih preduzeca pre svega iz svoje stranke.

Problem je u neradu

pre 10 godina

@ Sasa Jokic - de, leba ti, pusti isti komentar jos koji put. A da ti kazem .. s,esno je sto kazes da nisu projekte pripremili misleci na Vucica i vladu, a to je posao nasih obrazovanih i samoinicijativnih gradjana, medju kojima bi trebalo da budes i ti.Iskljucivo nasa pasivnost je kriva sto ne dobijamo namenjene i spremne pare, jasno?

Lejla

pre 10 godina

Dajte ljudi malo više vere! Pa Vučić radi ono što niko do sada nije smeo! To je pravi lider! Stao je ispred naroda i rekao istinu u lice! Nije dobro, može da nam bude bolje ali put neće biti lak!

Mihailo

pre 10 godina

Aleksandar Vučić je tek nepune dve godine u vlasti, a već ima dosta dobrih rezultata iza sebe koje je postigao svojim znanjem i upornošću da srpski narod bolje živi. Priznanje ide u prave ruke.

SirOliver

pre 10 godina

Priznanje ide u prave ruke Vucic je covek koji je svojim radom postigao da Srbija pocne da se uvazava kao ozbiljan evropski partner,na dobrom putu ka Uniji a isto tako njegova saradnja sa Emiratima mogu nam potpuno izmeniti zemlju na bolje.

miroslava mira

pre 10 godina

On je takvo priznanje zaslužio je najveći radnik u ovoj zemlji, želi najbolje za ovaj narod, i ne pokreće ga novac na tu borbu, ko prethodnike!

miomira

pre 10 godina

Da li bi tu nagradu trebao da dobije G-din Đilas? Smešno i žalosno!Ne postoji niko u držvi ko može da stane na crtu G-dinu Aleksandru Vučiću

Via Serbia

pre 10 godina

Da budemo iskreni skoro se nije video politicar sa ovom vrstom energije, upornosti i pozitivnog fanatizma. Nece ni njemu biti lako da ostvari sve sto zeli i planira, ali ako ostvari polovinu od onoga sto je naumio, ova zemlja ce procvetati!

Lenna

pre 10 godina

Ne vidim šta je u tome loše. Birali, birali pa, izabrali. Ako ćemo pravo, Vučić je to nekako i zaslužio ako ni zbog čega drugog a ono zbog hapšenja Miškovića. Mal li je? Niko se pre njega nije usudio to ni da pomisli. Očigledno je zbog borbe protiv korupcije omiljen ne samo u Srbiji

Jelena Bgd

pre 10 godina

Dok čitam ovu vest imam dva osećanja sreće i tuge. Sreće zato što nas naše komšije cene, prate i podržavaju, a tuge zato što uvek neko sa strane uvidi kakav je neko naš, ceni ga i poštuje, a mi sami smo uvek nekako na pola, nikad složni do kraja. Lagao bi ko god bi rekao da Aleksandar Vučić zaista nije ličnost godine. Sviđalo se nekima to ili ne, njega je naviše bilo u medijima, on je najviše radio, govorio, njega su najviše citirali, novinari su većinom objavljivali sve njegove izjave...on je zaista obeležio ovu 2013.
Čestitam!

Kristina SM

pre 10 godina

Vucic ovu nagradu nije zaslužio skrstenih ruku, nego radeci za ovu zemlju i dovodeci je na korak od datuma za pregovore sa Evropskom unijom, bilo bi dobro kad bi i ostali politicari radili koliko i on.

de fakto i de jure..

pre 10 godina

Nesporno zasluženo priznanje. Tužno je što u Srbiji postoji toliki animozitet (verbalni). Na najviše je za nas učinio!

MILOS

pre 10 godina

Zasluzeno!!! Poseban je u svemu,u energicnosti,u sposobnosti ,u odlucnosti da istraje u resenju krucijalnih problema.Odista je licnost godine i taj epitet zasluzuje.

TINA

pre 10 godina

Prvi covek posle Djindjica koji zeli da promeni Srbiju,koji zeli da gradjani Srbije zive bolje.Jedan od retkih koji zeli da spreci mito,korupciju,prodaju droge i mafiju,a iza kojeg ne stoji ni jedna afera.

Savetnici

pre 10 godina

Manje praznog lupanja u tastature, a mnooogo vise rada na sebi pa i za druge - to je recept za uspeh. G. Vucica treba slediti u delima, prema sopstvenim maksimalnim mogucnostima - pa cemo svi biti zadovoljni.

Dexter

pre 10 godina

Srbiji odavno treba politicar kakav je Vucic koji se bori protiv kriminala i korupcije na svim nivoima jer samo tako mozemo imati jaku i stabilnu drzavu.

BOZANA 63

pre 10 godina

Iskreno nisam ni sumnjao da ce biti neko drugi, on je to priznanje zasluzio pre svih. Neka mi neko kaze ko je drugi vise od njega to zasluzio. Aleksandar Vucic je, sto se mene licno tice licnost koja ce veoma dugo drzati to mesto, kao sto je i najpopularniji politicar u Srbiji. Covek koji je ulozio sebe maksimalno za sve sto radi, radi gotovo 20 sati dnevno. Mislim da ovaj covek i ne spava.

Vera

pre 10 godina

Politicar koji ulaze maksimalne napore.Zaluzio je koliko god se negativno odnosili prema tome.Chinjenica je da ima odlican pristup "srpskom problemu" i da je Srbiji najveci prijatelj,trenutno. Cestitke!

Buducnost

pre 10 godina

Mora se priznati da nas Vučić gađa istinom u lice ma koliko bila teška. Bila sam skeptična prema njemu, ali kako vreme odmiče, on pokazuje da nije kao ostali. Nema šarenih laža, već jednostavno onako je kako jeste, biće teško, moramo svi da se borimo, ali nade ipak ima!

sasa

pre 10 godina

Ako cemo posteno sem Vucica u celom regionu niko vise od njega nije ni radio, ne samo radio nego donosio i rezultate.Kao sto je neko napisao u komentaru da li zivim bolje sad, ne zivim,ali bar znam da su se preduzele mere i menhanizmi za dalje propadanje zemlje sto je i te kako za pohvalu, polako stizu inveticije ,a tek njih godinama nismo bili videli, borba protiv korupcije i kriminala je pocela, nije lako naravno, ali niko ne moze da mi kaze da ovaj covek nista nije uradio za ovo vreme, tako da kriticar bez osnova .....produzite dalje.

Rarity

pre 10 godina

Jasno je kao dan da je Vučić prodrmao Srbiju. Ljudi su se trgli iz letargije u kojoj su bili. Shvatili da je ipak moguće pokrenuti stvari i nadati se nekom boljem sutra.

Dexter

pre 10 godina

Vučić je odlično krenuo. Pokrenuo je lavinu protiv tajkuna i kriminalaca i verujem da će se sudski procesi vrlo brzo pokrenuti i privesti kraju. Odgovaraće svi oni koji su proteklih godina radili protiv države, a u svoju korist. Odogovaraće svi oni kriminalci koji su mislili da su zaštićeni i slobodno se šetali ulicama i trovali nam decu. Mi moramo podržati ovakav stav i ovu borbu, jer je to jedino ispravno.

maksim

pre 10 godina

To nije nista cudno jer se usudio da pokrene borbu protiv kriminala i korupcije koja je decenijama prisutna u nasem drustvu.Mnogi su to i ranije najavljivali, ali sve je ostalo na praznim pricama, jedino je on krenuo sa konkretnim koracima.

Samo se kazuje

pre 10 godina

G. Vucic bi , verujem, bio srecniji da smo svi mi radniji i da se najpre zapitamo sta mi sami dobroga mozemo uciniti za sebe,svoj narod i zemlju- a tek onda sta drugi treba da cine za nas.

zanovetak27

pre 10 godina

Kad neko dobro radi, to se na daleko vidi.Mnogi ne zele da priznaju sta je sve Vucic uradio ali neka.Vide oni koji treba da vide.Narodu se oci zatvoriti ne mogu.

ZoRUle

pre 10 godina

Svakako je zasluzio jer je borbom protiv korupcije i kriminala u Srbiji, doprineo i regionu ostvarujuci s njima saradnju u ovoj oblasti; privlacenjem investicija u Srbiju-i zemlje regiona imaju velike sanse za zainteresovanost svetskih kompanija; odnose koje je znacajno popravio s svima i imidz Srbije i naseg naroda u svetu, bez obzira gde ziveli

dragec10

pre 10 godina

Drago mi je sto je ovaj covek proglasen za licnost godine,jer se toliko trudi oko nase zemlje,toliko toga je uradio za ovo kratko vreme,i planira za ubuduce jos mnogo toga da uradi,i stvarno mu treba priznati da je najbolji,i pozeleti mu svu srecu da samo tako nastavi.

Gospodjica Marpl

pre 10 godina

Vučić je jedan od najboljih političara kojeg je Srbija ikada imala. Trebalo bi da se ostali političari bar malo ugledaju na njega. Bravo, gospodine Vučiću!

cvrle

pre 10 godina

Sta je sve ucinio za ovu zemlju u proteklih godinu ipo dana? Vrlo konkretno pitam
(9:10, 14. decembar 2013 09:23)


Juzni tok,krediti od Seika(koji kao da su na poklon dati s'obirom na kamatu i grejs period),akcija "Grom",ipravljanje svih gresaka prethodne vlasti,hapsenje Miskovica,priblizavanje EU,od kako je on tu,svi odjednom hoce da saradjuju sa Srbijom,neustrasiva borba protiv korupcije i kriminala,dovodjenje stranih investitora u nasu zemlju,itd..Konkretan odg.

Konj sa hvataljkama

pre 10 godina

@(jovan, 14. decembar 2013 10:27)

Bitno je da ti znas koliko sta kosta. Informisi se ko je sve dobio nagradu za licnost godine, pa ako vec pljujes po Vucicu, po partijskoj zapovesti, ne moras i po ostalima.

blondie

pre 10 godina

Na vidiku nema alternative Vucicu.Opozicija je smesna i potrosena.Znaci,sada smo potpuno nadrljali i bez izlaza.Bice zanimljivo razresenje,pod uslovom da prezivimo.

МАRKO

pre 10 godina

Kada neko za svoju Državu za samo dve godine uradi toliko dobrih stvari i pri tom bude izuzetno cenjen i poštovan u celom svetu, logično je da dobije i ovo priznanje.

joxi

pre 10 godina

Ne znam koji su kriterijumi, ne znam ni da li postoji neka pozadinska namera u smislu nekog dodvoravanja...u svakom slucaju cinjenice postoje i mogu biti manje-vise dobra potpora za predocenje odredjenih rezultata. A njih ima, povrh svega.

bubica

pre 10 godina

Ako mi sami ne znamo da cenimo ljude koji to zaslužuju onda to uvek urade drugi kao u ovom primeru. Tudje grehe nabacujemo onome ko za to nije kriv , a ja ipak mislim da je ovaj čovek zaslužio ovu nagradu. I verujem da će ih biti još.

KriticarNi

pre 10 godina

@(9:10, 14. decembar 2013 10:59)

Mi cemo placati? Pa necemo nego putnici jer se broj putnika povecao, tako i priliv novca, a i zaboravio si da je Etihad vlasnik 49% Er Srbije. NIS nije greska Vucica i SNS nego Dinkica i tadasnje vlasti. Sto se UAE tice mogao si da cujes sta ce biti i kako ce biti u cetvrtak na RTS-u. Uradjeno je, jer je JAT bio gubitas koji vise nije. Sto se partijskog zaposljavanja tice i dalje smatram i siguran sam da SPS i URS mnogo to vise rade a sto se kadrova tice receno je pre izbora prosle godine da DS ima vise kadrova sa megatrenda nego SNS.

Miško

pre 10 godina

Vučić je najupečatljivija ličnost u regionu, radi mnogo, postiže rezultate. To prepoznaju mnogi u Evropi, sada i u regionu. Njegova borba protiv korupcije i kriminala može biti primer i podstrek i susednim zemljama da i sami slično čine.

putnik

pre 10 godina

Dobar rad,itekako,zna da bude nagradjen. Cestitam Aleksandru Vucicu na nagradi i nadam se da cemu ovo biti podstrek da jos bolje i marljivije radi.

Malena M

pre 10 godina

Sa rezultatima koje je postigao u borbi protiv korupcije i kriminala, resavanju pitanja Kosova, priblizavanju Srbije ka EU, privlacenju stranih investitora, zasluzio je ovo priznanje.Ne kazem da zivimo dobro, ali smo na dobrom putu posle duzeg vremena.

neznalica

pre 10 godina

Pa i jeste čovek ličnost godine pokrenuo je borbu sa kriminalom i korupcijom imao odlične rezultate poslao svima jasno poriku da se ne isplati krasti učestvovao u Briselskim pregovorima i izborio se za najbolje moguće rešenje samo da vas podsetim da se on nije umešao Dačić bi potpisao mnogo gori sporazum rešio problem JAT i doveo investitore koji će sad da velikog gubitaša pretvore u profitabilno preduzeće i još mnogo toga.Za krarko vreme je postigao odlične rezultet čovek koji svaki dan radi po 15 sati dnevno što je za veliku pohvalu i zato mu i ljudi veruju

Marijaa

pre 10 godina

Kada neko radi i trudi se da uspe u svojim namerama, nagrade i pohvale su dokaz da je na dobrom putu. Ove godine Vucic nam je pokazao da je spreman za ozbiljne, teske i odgovorne poslove a za dobro svih nas.

Frik

pre 10 godina

Kult licnosti,to nam je uvek glave dosli a tako ce i ovaj put.
(Perspektiva, 13. decembar 2013 23:43)
Zavisi koliko sebi dozvoliš. Moje mišljenje je da ne postoji niko na ovom svetu ko može da me pokrene da uradim ono što ne mislim.
Gledam koliko sam mogu da doprinesem.

Jovica

pre 10 godina

Vučić je apsolutno zaslužio da bude ličnost godine ne samo kod nas, nego i u svetu, on je postavio nove granice u politici kod nas koje će samo on lično moći da pomera.

Nina

pre 10 godina

drago mi je zbog ovog priznanja. vucic je neko ko posteno i dobro obavlja svoj posao. cak mislim da svojim postupcima cesto dobro srbije stavlja isped njegove sigurnost i sigunosti njegove porodice. takve ljude i treba pohvaliti. cinjenica je da njegove postupke pozdravljaju svim sem clanova ds-a.

kalimero

pre 10 godina

Ne secam se da je neki politicar,u poslednjih 10 godina imao toliku popularnost i da je dobio zasluge za svoj rad. Jos jednom se pokazalo,da vredan i marljiv rad ume da bude nagradjen. Nazalost,Srbija je ta koja uvek poslednja vidi uspehe svojih gradjana. Evropa je ta,koja uvek,vise,ceni nas rad,nego mi sami.

Wasaby

pre 10 godina

Kako je na sebe i svoju porodicu navukao veliki gnev i veliki broj neprijatelja, zbog boljeg sutra gradjana, ovo priznanje je najmanje sto bi trebao da dobije.
(Militar, 14. decembar 2013 15:03)

Da se ja pitam, prvo bih mu odao priznanje časti, pa sve ostalo, jer je pokazao i dokazao kako treba da se vodi država i zastupa narod.

Bebolina

pre 10 godina

Logično je da Vučić ima veliku podršku naroda u Srbiji, a respekt u regionu, jer bez njega ne bi bilo ni ovakve borbe protiv korupcije, ni pokretanja istraga, ni Briselskog sporazuma... Na našoj političkoj sceni ne postoji njemu ravan takmac, zato i ne treba da čudi ovolika podrška naroda. S druge strane, ovo je jedini političar koji je oprezan u svojim obećanjima, ali ono što kaže i sprovodi u delo.

ветрењача

pre 10 godina

Ако је неко заслужио ово признање онда је то Вучић човек који је за годину дана постигао одличне резултате и свака му част на томе нека само тако настави

mare

pre 10 godina

Potvrda da je najpopularniji politicar trenutno. Skeptican jesam, ali cinjenica je da ga hvale i podrzavaju njegov rad svi osim DS-a. Voleo bih da su u pravu, ali ja jos ne vidim neki boljitak u mom novcaniku. Kada to osetim dobija moj glas.

difembahija

pre 10 godina

Jos jednom se pokazalo,da se svaciji trud isplati. Vucic je jedan od boljih politicara,koje je Srbija ikada imala. Nazalostt,nase uspehe, uvek,bolje vide region i Evropa,dok mi zatvaramo oci pred ovakvim stvarima. Znamo samo da kritikujemo, a mnogo tesko priznajemo uspehe.

Goran

pre 10 godina

Obično drugi pre primete kako neko radi, nego mi sami. Ovog puta je i domaća i inostrana javnost složna, Vučić je tak koji daje primer kako treba raditi. Reforme sprovodi, vuče ka Evropi a sa zemljama u regionu neguje dobru saradnju.

daliborka eric

pre 10 godina

Ponosna sam na Aleksandra Vucica. Njegova dela i rad govore vise od reci, ali nazalost to uvek primeti neko drugi pre nego mi. Pohvale od zvanicnika iz Evrope su pre stigle nego li od nas. Sta ces, takav smo mi narod.

Valter

pre 10 godina

Svaka čas, nije mala stvar biti ličnost godine. Stati u koš sa jednim Đokovićem. Vučić je ovo definitivno zaslužio, a to potvrđuje i ogromna popularnost koju on i njegova stranka imaju u Srbiji.

Pametnica

pre 10 godina

Kada neko radi vredno i posteno, to se ipak ceni i postuje. Jako mi je drago sto je gospodin Vucic licnost godine. On je pokazao da je ozbiljan i odgovoran, a ovo je samo mala nagrada za njegov trud.

Milana P

pre 10 godina

Iskrene čestitke za sve što je do sada uradio i što planira da uradi. Rezultati njegovog rada su očigledni. Nagrada je zasluženo otišla u prave ruke.

Митар

pre 10 godina

Вучић је постао познат по томе што је први смео да дирне тамо где пре нјега нико није смео - у тајкуне, корупцију и криминал. Привредне реформе су почеле, главне мере тек предстоје. Труди се да доведе инвеститоре. Све су то у региону препознали, зато му и додељују признање.

zoki

pre 10 godina

Zaluzeno i te kako,a ovo je samo dokaz da se rad, trud isplati, da gradjani sve vide,cene i da ga ne cene samo u Srbiji nego i u citavom regioni.

kimi

pre 10 godina

Još jedna potvrda da je lider Sns-a najjača politička ličnost ne samo u Srbiji nego i u regionu. Apsolutno se slažem da je ova nagrada otišla u prave ruke jer je čovek pokazao veliku dozu odgovornosti i predanosti poslu kojim se bavi. Srbija je u nezavidnoj situaciji ali sa ovim gospodinom ima šanse da napreduje.

spartanackg

pre 10 godina

Sve cestitke Vucicu , neka nastavi tako da radi i sledece godine ima da bude licnost godine na evropskom nivou,a kriminal ce se smanjiti do minimuma

Angband

pre 10 godina

Vucic radi vredno od kad je SNS na vlasti i zaista se divim istrajnosti ovog coveka koji radi 24/7. Uspeo je da napravi pomak za samo 2 godine. Samo napred. Imate podrsku gradjana.

Mina R

pre 10 godina

Aleksandar Vučić će obeležiti dvadeset i prvi vek, kao političar koji je pokrenuo mnogo toga, što je decenijama bilo negde zagubljeno u vremenu. Ostaće zabeležen kao čovek koji je krenuo da se obračuna sa pošastima koje su isuviše dugo harale na ovim prostorima.

Trifun

pre 10 godina

Uz sve primedbe, i one na mestu i one bez osnova, mnogo je drugačija atmosfera, problemi se neki ipak rešavaju. Malo je onih koji mogu da ga prate, to je problem.

Goga

pre 10 godina

Gospodin Koštunica je bio popularan ali onda kada je trebao da sa priče pređe na dela nije ga bilo nigde. Vučić popularnost nije stekao pričom.

Boo

pre 10 godina

Vučić jeste obeležio godinu, i nagrada je i više nego zaslužena. Pokazao je da je sposoban političar i da vredi svaki procenat rejtinga koji uživa. Onima koji mu nisu verovali odagnao je svaku sumnju i zadobio i njihovo poverenje.

da komšiji ...ej Srbi!

pre 10 godina

Ko visoko leti,nisko pada.To isto su "siroke narodne mase"govorile i za Milosevica. (podsetnik, 14. decembar 2013 00:13)
"Ovo je teška zemlja i sredina za život ako je čovek bar za santimetar veći od proseka!" M. Selimović

Srbin 100%

pre 10 godina

Ako se objektivno sagledaju sve cinjenice o radu javnih licnosti u nasem regionu potpuno je jasno da se velika vecina analiticara i gradjana slaze sa ovim izborom Vucica za licnost godine

bmk

pre 10 godina

Svaka mu čast za sve što je uradio i što planira da uradi. Najbitnije je da ne daje prazna obećanja, a rezultati se već uveliko vide.

Maja026

pre 10 godina

Covek koji svojim ponasanjem i iznesenim stavovima u javnim nstupima ni jednog trenutka ne pridaje znacaj tome sto su na vlasti , vec uporno potencira rad i zalaganje za bolje sutra gradjana Srbije ... ocekivano i nosi titulu najpopularnije licnosti

cecili

pre 10 godina

Ovo je dokaz da se svaki rad i rezultati cene i na kraju budu nagradjeni. Nek to bude za primer drugim politicarima da se trude za boljitak svoje drzave kao i on.

Marko Antić

pre 10 godina

Čestitam! Ovo je za svaku pohvalu. Drago mi je da je Vučić dobio nagradu za ličnost godine. Rezultati njegovog radu su vidljivi ne samo u Srbiji, nego i šire.

Sanija Z

pre 10 godina

Malo je političara koji poseduju harizmu, lični pečat. Aleksandar Vučić je upravo čovek poseduje harizmu, svoj lični pečat koji je prepoznatljiv. Svakako će obeležiti dvadeset i prvi vek kao političar koji bezrezervno sledi svoju zvezdu vodilju.

Sheldon

pre 10 godina

Svim azdajama koje je prethodna vlast hranila, neko je uspeo da stane na rep, a to je Aleksandar Vucic. Voleli ga ili ne, moramo se sloziti da je od svih politicara najvise radio i ima najbolje rezultate.

Marija

pre 10 godina

Svakim danom je sve ociglednije da se pozrtvovanost i dobar rad Vucica isplatio i da daje dobre rezultate za Srbiju, i ovu nagradu bi trebali prvo mi da mu damo koji imamo direktnu korist od njegovog rada a onda ljudi sa strane. Inece ova nagrada samo pokazuje da smo posle toliko godina napokon dobili politicara na koga mozemo da racunamo.

Licnost

pre 10 godina

Licnost godine u regionu? Zaista mislim da je zasluzio svojim radom i delima. Niko drugi nije vise dobrineo u protekloj godini od njega.

Lampica

pre 10 godina

Sa punim pravom je licnost godine, jedini politicar, koji se zaista zauzeo za Srbiju,kao i nas, gradjane, i za njega ne postoje prepreke !!!

karasdjordje

pre 10 godina

e koliko je uradio za ovo kratko vreme od resavanja,kosovskog problema,procesuiranja i hapsenja tajkuna,krimnalaca stvarno je licnost ciji rad treba da se nagradi

MilicLj

pre 10 godina

Mislim da je Aleksandar Vucic napornim radom i pozrtvovanjem zasluzio tu nagradu. Meni je samo drago da su ga izabrale “Nezavisne novine“. Pozdravljam ovu vest.

Sinišša

pre 10 godina

Lično, mislim da je ličnost godine ne samo u Srbiji nego i čitavom regionu. Dosta toga je uradio. Treba nastaviti sa promenama koje su neophodne kako bi nam društvo ozdravilo.

Antropokosmos

pre 10 godina

Vučić je neko ko se konkretno zalaže za poboljšavanje situacije u zemlji u rešavanju gorućih, pre svega, a onda i svih ostalih problema, te nagrada i de uprave ruke.

Novi Sad

pre 10 godina

(gandra, 14. decembar 2013 10:29)

Moram da se nadovezem na tvoj komentar cisto malo da te podsetim ko je odgovoran za ovo sto si napisao.Kao prvo da je srece pa da nismo morali da podizemo nove kredite,ali na zalost jesmo i jos gore je to sto deo tih kredita sluzi da bi se otplacivale kamate onih kredita koje je uzela predhodna vlast, naravno nista sa njima nije uradila sem sto su stavljali u svoj dzep, sto je najgore tako da nemoj molim te da pricas o zaduzivanju.Kazes Vucic otpustio ljude,a ne nije ih otpustio on to je rezultat predhodnih posto su unistili sve sto su mogli, fabrike bukvalno da kod nas ne postoje,a ono sto su prodali za sitne pare, tek na njih je odmah stavljen katanac, uzimali sakom i kapom,a na te ljude i njihove porodice nisu mislili tako da..... A kad je rec o Kosovu recicu ti da je Briselski sporazum u ovom trenutku najbolje resenje,a ti sad mao vise se informisi sta on znaci posto bi ja sad ovde mogla da ti pisem satima. Tako da je pametnom i vise nego jasno ko je unistio Srbiju.Pozdrav

Od oca je ostanulo sinu

pre 10 godina

*****
U svakom slučaju i u svakoj situaciji, Vučić jeste novost na političkoj sceni Srbije, a posmatrano i šire. Nesumnjivo potiče iz patrijarhalno usmerene porodice, sa svim društveno prihvaćenim vrlinama. U njegovom imenu i prezimenu ima naznaka Božje volje i milosti.
*****

Pingvin

pre 10 godina

Mukotrpan rad se uvek isplati. Retko kad se desi da se za taj rad dobije i priznanje, ali kada neko radi na način na koji radi Vučić očigledno je da je to priznanje i zasluženo. Zanimljivo je da zemlje u okolini vide Vučićevu želju za napredak celog regiona, a pojedinci u Srbiji to ne vide.

Maja026

pre 10 godina

Covek koji svojim ponasanjem i iznesenim stavovima u javnim nstupima ni jednog trenutka ne pridaje znacaj tome sto su na vlasti , vec uporno potencira rad i zalaganje za bolje sutra gradjana Srbije ... ocekivano i nosi titulu najpopularnije licnosti

Stanka 020

pre 10 godina

Čovek koga odlikuju hrabrost, smelost, odvažnost, rad, elan, neiscrpna energija, znanje, neustrašivost, a iznad svega poštenje i pravednost, čovek koji je bespoštedno krenuo u obračun sa kriminalcima i korumpiranim ljudima prepoznatljiv je u regionu kao i u celoj Evropi. Njegov način rada može biti uzor mnogima u zemlji i regionu, i nije nikakvo iznenađenje što će u Banjaluci biti proglašen za LIČNOST GODINE.

вршни час

pre 10 godina

Ко би други иначе могао да добије такву титулу,једини које се ухватио у коштац са свим и свачим и истрајан у свему томе.

Lidija

pre 10 godina

Možete Voleti Vučića ili ne. Jednu stvar morate da priznate, definitivno je jedna od najupečatljivijih ličnosti u celom regionu. Pokrenuo je neke stvari u Srbiji i to za jako kratko vreme.

Feniks

pre 10 godina

Ocigledno da Vucica svi cene i gledaju na njega kao na nekoga ko zeli da pomogne ne samo Srbiji vec i zemljama u regionu.Svi znaju da je Srbija zemlja koja ima mogucnosti da svojim radom pokrene i one okolne zemlje koje imaju probleme u svojim privredama a koje imaju tesne veze sa Srbijom.

Odin

pre 10 godina

Bogme je i zaslužio da bude ličnost godine regiona, jer njegov rad je neosporiv, a i volja mu je jaka da se Srbija ponovo nađe u svetskom vrhu.

Jolanda

pre 10 godina

Za pravog coveka jos jedno priznanje u nizu. Same nagrade nisu ni potrebne, jer u moru politicki aktivnih ljudi, jedino ovaj covek svojim trudom i zalaganjem moze da zavredi mesto u ovakvoj hijerarhiji.

Militar

pre 10 godina

Kako je na sebe i svoju porodicu navukao veliki gnev i veliki broj neprijatelja, zbog boljeg sutra gradjana, ovo priznanje je najmanje sto bi trebao da dobije.

makso

pre 10 godina

@(9:10, 14. decembar 2013 10:55)

Nije Vucic uhapsio Miskovica, niti ga je pustio. Ali je omogucio da nadlezni organi konacno pocnu da rade svoj posao i da hapse kriminalce i podizu optuznice protiv njih. Ali pazi, oni isti nadlezni organi, sudije i tuzioci koje je izabrla prethodna vlast, a ne Aleksandar Vucic!!!

Sto se tice zaboravljanja, ti si na primer jos brze zaboravio/la resenje velikog problema sa nacionalnim avio-prevoznikom za koga smo do sada u bunar bacali 200 miliona evra godisnje...

Rajkovic Z

pre 10 godina

Realno najveci utisak ove godine od politicara regiona, ostavio je Vucic, bilo to nekome krivo ili ne.Po meni , mislim da ga tek ocekuju veci uspesi.

RADE

pre 10 godina

Pre svega cestitam,ali ova nagrada nije dosla sama iza nje stoji rad, rad i samo rad.Vucic je pokazao ogromnu zelju da svom narodu obezbedi buducnost nije lako naravno, takodje odnosi nase drzave sa drugim drzavama,a pre svega u regionu su se i te kako popravili zato samo napred i da bude jos ovakvih priznanja.

marmelada

pre 10 godina

Svaka cast Vucicu! I te kako zasluzuje covek ovo priznanje! Naravno da je licnost godine, jer je na delima, sto je za gradjane Srbije i najbitnije, dokazao i pokazao koliko voli Srbiju, a pre sveka srpski narod i koliko se zalaze da svi zivimo u boljoj, perspektivnijoj zemlji!

blaza

pre 10 godina

Podržavam svakako, mada njegovo vreme tek dolazi. U budućnosti će pobrati još mnoga priznanja, kao političar, čija je upornost i doslednost u bezrezervnom predanom radu za narod i državu koju predstavlja, trasirala put Srbije u bolju i izvesniju budućnost.

ZoranBGD

pre 10 godina

@(deki2711, 14. decembar 2013 11:06)

Obicno ne odgovaram na stranacki obojene komentare ali tebe moram da izvedem na pravi put i skinem am.
"da li smo zaduzeniji"?- Ne, zaduzujemo se da vratimo dugove koje nam je prosla Vlada ostavila u amanet.
"da li se zivi bolje"?- Ne, zato sto tamo gde DS prodje tu ni trava ne raste, samo polako, zivecemo, samo kada smo se te bede resili.
"da li se otpustaju radnici"?- Ne, otpustaju se nesposobni direktori koji su pljackali.
"da li se zaposljavaju stranacki aktivisti"?- Ne,nego se podnosi izvesta rada funkcionera SNS-a i ko nije radio svoj posao na visini zadatka, bice smenjen.
"da li je sve poskupelo"?- Za to se moras zahvaliti predhodnoj Vladi.
"da li je polovina ove vlade a sa Dinkicem dve trecine sedela u prosloj"?- Samo polako, sad vam se naprasno svima zuri, a vi za 12 godina niste uradili koliko ova Vlada za 2 godine.
Tako da te ovim putem molim da u sledecem komentaru budes vise informisan.

drakceeeee

pre 10 godina

Smatram da je Vucic svojim ponasanjem i nacinom na koji je vodio politiku apsolutno zasluzio ovu nagradu, iskreno se nadam da ce tako nastaviti i u buducnosti.

danijela

pre 10 godina

Svaka cast! Priznanje ide u prave ruke, to je covek zaista dokazao i pokazao gradjanima na delima! Istina je da se u Srbiju ne mogu promeniti neke stvari preko noci, tipa bolji zivot, standard, ali ovaj covek uliva poverenje, nadu za bolje sutra, a to su svakako gradjani srbije i prepoznali!

Srbin 100%

pre 10 godina

Smatram sebe dosta dobrim poznavaocem prilika u regionu i samo mogu da naglasim da je ovo jedna od retkih godina kada je bilo potpuno jasno ko je dobitnik ove laskave i prestizne nagrade

braco i zemljaci

pre 10 godina

@dragcee
sta znaci ta nagrada- ne znam , ali znam da osim Vucica, drugih kandidata za nju nema, bar ne sto se tice politickog zalaganja!

MOJ - MILANKO - LEGAO - DA - SPAVA

pre 10 godina

Sta reci na ovu vest sem onog jedino u ovom trenutku svaka cast. Ovo veliko priznanje bez lazne skromnosti dodeljeno je pravoj osobi i ide u prave ruke. Aleksandar Vucic je to svojim radom, posvecenosti svojoj drzavi zaista zasluzio da bude nagradjen paznjom na njegov rad jer je dokazao i pokazao gradjanima na delima. Istina je da se u Srbiji ne mogu promeniti neke stvari preko noci, ove cinjenice je svaki realni gradjanin svestan da bolji zivot, standard, ne mogu doci, ali Aleksandar Vucic uliva poverenje, nadu za bolje sutra, a to su svakako gradjani Srbije itekako prepoznali i nagradili jer ga postuju i veruju u njega da ih nikada nece razocarati.