Utorak, 24.09.2013.

16:52

Smenjen Đilas - šta dalje?

Smenom Dragana Đilasa s mesta gradonačelnika Beograda pala je i gradska vlada, ali svi ostaju na dužnosti i obavljaju svoje poslove do izbora novog rukovodstva.

Izvor: B92

Smenjen Ðilas - šta dalje? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

paraglajder

pre 10 godina

Nadalje - radost narodu :). Hleb za 3 dinara (možda i iz kamiona), struja jeftina, evo već nema kontrolora od jutros u GSB... Udri brigu na svelje, narode.

Socijaldemokrata

pre 10 godina

Cemu tolika tuga demokrate? Pa nisu ubili Djilasa, smenili su ga, a s obzirom da isti nije zeleo direktne izbore, 35% ne pripadaju njemu, vec njegovoj stranci. Smena legalna i legitimna. E sad, nadam se da ce ovi da se uce na greskama prethodnika, pa nece biti toliko bahati, no cisto sumnjam. Ista je to ekipa. Sta ce dalje biti, mene apsolutno ne dotice, jer ce zasigurno los zameniti loseg, a svi su oni od zla oca i jos gore majke. SNS + DS to su srca dva, bese do pre mesec dana, a nije iskljuceno da ce biti i za sest meseci. Zivimo Domanovicevu satiru, ma u stvari, on bi sad bio zbunjen kolicinom budalastina, koje bi mogle da mu budu inspiracija. A vi se deco samo igrajte udaranja minuseva i pluseva na komentare i sledite svoje vodje, ma ko oni bili.

Ana

pre 10 godina

Dobro i?

Kada ce biti podignuta optuznica protiv njega i njegove ekipe za lopovluk, pretnje i sl. cime su se bavili tokom ovih godina vladavine (kradje) ?

Ako vlast ne zeli da radi ono za sta su je gradjani izabrali neka se lepo skloni pa ce narod putem Narodnog parlament vrlo brzo osuditi sve one koji su krali i konfiskovati svu njihovu imovinu i vratiti drzavi i gradjanima Srbije !

Beogradjanka

pre 10 godina

Kakva je ovo budalastina?! Pa ovakva sramotna smena ce samo pomoci Djilasu na sledecim izborima, umesto da mu se stoicki suprotstave, oni ga kukavicki smenjuju. Nisam Djilasov fan, ali ako su mu ovi alternativa onda smo nagrabusili...

Sve sto je lose su oni

pre 10 godina

I sad cemo opet svakodnevno za sve probleme koji ce da se jave u Beogradu slusati onu staru izreku kod nasih politicara nismo mi, to su oni pre nas i tako u krug...

Jedan mali primer vezan za Srbiju.

Kad je bila vest o tome da je porez na imovinu poskupeo, ne duplo, ne troduplo nego mnogo MNOGO vise , ja sam to komentarisao i bio sam citiran, i dobio odgovor NISMO MI TO JE PREDHODNA VLADA DONELA ZAKON.
ALO BRE NISMO MI PA VI GA SAD SPROVOSITE GODINU IPO STE NA VLASTI I DA VAM JE STALO DO NARODA promenili bi ste ga.
IMA NA STOTINE TAKVIH PRIMERA NISMO MI ONI SU...
Sve sto je lose su oni( nije bitno ko bitno je da su oni) a ono malo sto valja smo mi, jad i beda svi odreda.

Jeronimo

pre 10 godina

Sad će Mrka da sredi Beograd :) Ništa ne brinite beograđani. Konačno da se i vi svedete na klasične srpske gradonačelnike :) Možda nije lepo ali je jako interesantno. Uostalom videćete.

Mile

pre 10 godina

Au, pratim ovu vest jer pokazuje svu besmisao aktuelnog političkog rukovodstva i čudim se kako nema puno minusa na komentare protiv vlasti. Tako pre sat vremena udjem u komentare i za moj komentar je bilo 50 : 7, sad udjem i vidim 76 : 133... Verovatno su imali pauzu u drugoj smeni Bot Centra, ali kad su se dočepali miševa... Prosto da ne veruješ i da se uplašiš koliko je to ozbiljna propaganda.

rrr

pre 10 godina

Sad sledi isisavanje svih novcanih sretstava iz ostatka srbije (koji su jos ostali) i upupavanje istih u Beograd, da bi se pokazalo kako je ova vlast uspesna....

1%

pre 10 godina

Sta dalje?
Pa od sutra ce poceti rusenje mosta na Adi sve sa prilaznim saobracajnicama, poskidace se svi aparati Bus plusa iz svih vozila GSP-a, najzad cemo opet svi preko Gazele djuture, samo da skinu taj Djilasov asfalt, svi "spanci"ce biti poslati u Smederevo na topljenje da i oni nesto rade a u peci ce ubaciti i ove poljske autobuse, mnogo su tihi. Umesto nih ce da puste u saobracaj svih 5 Ikarus autobusa ako stignu do Nove godine. Najzad cu videti opet stari Bulevar sa onim kutijetinama a vratice i staro drvece posto ovo asocira na prethodnu vlast...
Bice nam lepo, verujte, samo da ON nije vise na vlasti...Jer on je tajkun ( sta to bese ), i ako glasamo za njega, dobijamo Dinkica....bice nam super, verujte mi, ne znam kako , ali bice nam bolje...
I na kraju, ovo je poslednje obracanje pod nick name "1%"..od sutra kad vidite potpis "6. oktobar", znajte da sam jos tu.....

Milica

pre 10 godina

Šef beogradskih naprednjaka Nebojša Stefanović kaže da se u SNS-u još nije razgovaralo o načinu upravljanju Beogradom u narednom periodu nakon smene Đilasa, ali je poručio Beograđanima da će grad funkcionisati i bolje nego za vreme vlasti Đilasa.
----

Bruka, ni ideje nemaju šta da rade sa Beogradom, ali znaju da će biti bolje čim se oni ustoliče.

Marko Kraljević

pre 10 godina

Iskreno, ja sam uživao u ovoj svinjariji, ma pijaca je malo dete za ovo:
danas, penzije "pre roka", koincidencija? pa krka kaže podržaćemo smenu, ali pod uslovom da se nastavi tekuća socijalna politika.. xaxaxa
rasim, bio na listi, a sada preleteo, mudro? možda.. pošteno, teško..
dss, problem je u metrou?! pa da, ma kakvi francuzi, sps/dss već imaju dobar deal sa braćom rusima, a zašto to ne bi unapredili:)
Ok, formalini razlog je prezaduženost, hmmm.. ako to navode oni koji su nas za godinu dana zadužili za 4,5 milijardi, ma hajde, narod jeste malo lud, ali nije slep!!
MegaDoktor zatim kaže, pao je prihod Parking servisa, sa 342.000 u 2009, na 58.000 u 2012, a zvanično na APRu prihod je oko 18 miliona?!?
i setim se, pa da, kada radikali-naprednjaci mašu papirima sigurno lažu, a ovaj je i ministar.. čega bre.. molim?
A samo glasanje.. vrhunac, šef napednog kluba proverava "pravopis" ekipi da bi uredno završili tajno glasanje.. jadno, a???
inače, za šefa sam mislio da nema radnog staža, kad ono, radio bre kao promoter za Gorenje skoro 3 godine, a dva puta ga otpuštali, mukica;)
i šta reći... Pamet u glavu!!!!

a i za to me zabole...

pre 10 godina

Pazi naslov ...Smenjen Djilas sta dalje...
Kako sta postave novog pa ga opet smene...moze im se zaj.....cija i tako u krug..postave Krkobabu...a mogli bi i mog komsiju cika Stojka i onako se hvali da su ga vrbovale razne politicke opcije i struje da bude njihov clan i to bez da plati clanstvo vec samo da sedi u skupstini ili gde ti vec i glasa za i protiv kad mu oni kazu,al nece Stojko on naviko da sedi ispred kioska pije pivo i pusi suseni duvan jos kaze sta oni misle da je Stojke budala oni da zgrcu velike pare a Stojketu sica,jok bratac ostaje Stojke ispred svog kioska...

Srđan

pre 10 godina

Na našu veliku žalost, gradski oci se bave svime osim problemima običnog čoveka. Ko god da dođe posle Đilasa običan čovek i njegovi problemi i potrebe biće na margini...

lex speciallis

pre 10 godina

Najzalosniji su mi ovi iz DSS-a oni su toliko opsednuti DS-om, iako to vise davni nije ta stranka, da bi glasali i za crnog djavola a samo protiv DS a usput i malo da se uglave u vlast! Dragi Beogradjni zavideo sav Vam jer nemate kao mi u Nisu od skoro diplomirane direktore JP, "bivse biznismene 90-tih"..i slicne "strucnjake"! Da kazem nisam- pristalica ni jedne stranke, i prvi put nisam izsao na izbore prosle godine i ne kajem se, ali sada na svakim sledecim izlazim i glasam protiv (ne za) SNS i slicnima, jer ovo je i te kako plivajuca diktatura!Pobogu legalno su Vas pokrali zbog loseg izbornog sistema, kakav demostracija sile i nista vise..kao i u celoj Srbiji, mazi oci hapsenjima(ok) a standard sve gori i gori!

No ime

pre 10 godina

Mora covek da bude patetican: Tuzan dan za demokratiju, Beograd, Srbiju...
Skidaju dobrog za nikakvog (nemaju kandidata, jos manje dobrog)!
Beogradjani, veoma ste pasivni, kao da ce vam SNS pomoci!? Uzmite sudbinu u svoje ruke, nema druge.

Bibbi

pre 10 godina

Vec svi zale za Djilasem a tek je smenjen. Do malopre dok je bio tu, svi ga kritikovali. U ovoj zemlji ne mozes da pobedis. Srusili ga a nemaju stav sta ce da rade. Sve je receno u tom SNS-u.

❚❚❚❚❚❚❚

pre 10 godina

Ne zna se ko je gori od kojeg. Da li da birate onog ko je vec pokrao ili da birate za onog ko ce vas oprimitiviti i utupiti. A i ego im je bio slican. Nadobudni i puni svoje persone i svoje moci. Dacic i Djilas su se za vreme prethodnih parada isto ponasali.

veciti demagozi

pre 10 godina

Nemaju plan sta ce da rade, nemaju kandidata za gradonacelnika, nemaju argumente zasto su smenili Djilasa sad su argumenti da se slika sa "macicima i kucicima", prodaju pricu kako ce smanjiti dug grada koji je 20-ti deo onoga koliko su se oni za godinu dana zaduzili na republickom nivou.... ali nije da bas nista nemaju, imaju demagogiju i bahatost koja vremenom postaje sve veca...

Avenger

pre 10 godina

Power Team Stefanović-Jovičić plus DSS-ovci. Tražili ste, gledajte. Plan je da nema plana, ali je prioritet da se smanji dug. Stratezi...
(zapad, 24. septembar 2013 19:14)

Koje smanjenje štednje čoveče, SAD kad udare u razbacivanje biće stati pa gledati... Još kad stigne kredit od šeika, biće rijaliti u fulu.

Sasa

pre 10 godina

Kad bolje razmislim ,novinari sa B92 treba da intervjuisu Ljubu Repliku,bivseg predsednika OO SNS u Dimitrovgradu.
Kad vidi Vucko njegov neskriveni talenat i politicku intelegenciju,bice mu jasno da je on idealan za gradonacelnika Beograda.
U medjuvremenu, Ljubo Replika je zamenik predsednika Skupstine opstine Dimitrovgrad i vec je stekao ogromno iskustvo-vec pet meseci je na ovoj funkciji.
Isto kao Vucic,veoma uvazava tudje savete,pa mu je tako Zoran Cvetkov Kokoska savetnik za poljoprivredu,a Marinko za transgranicnu saradnju.
Njegova prijateljica iz koalicije U Dimitrovgradu Donka Banovic bi ,s obzirom da je u Beogradu,mogla da ubrza celu proceduru i da upozna javnost sa ovim,po meni,najboljim kandidatom za novog gradonacelnika Beograda.
I samo da ne zaboravim,mlad je,ima kafic i dva odela.

D61

pre 10 godina

Pa, Djilas nikad vise... Na njegovu zalost i nasu srecu. Drvoseca, pa zabrana alkohola, pa Bus plus, pa kradje, kadrovi iz voznog parka i barabe, njegovo vreme je gore nego vreme okupacije... Ignorisanje javnog mnjenja najbezobraznije. Cao!
(ss, 24. septembar 2013 19:21)

Svaka čast! Ali mi nije jasno da to ljudi kao da ne vide, ne čuju,..., pa samo zbog prohibicije je zaslužio da ode. 'Baška Bus minus i Jeep-ova Plus...

mirko

pre 10 godina

(press, 24. septembar 2013 19:28)
Kada se neko zahvaljuje Vučiću i Dačiću, a deklariše se kao simpatizer DS, i Zorana Đinđića, onda on u najmanju ruku ne govori istinu. Nikada nisam čuo ni jednog glasača DS, da hvali ovu dvojicu, dovoljno se samo podsetiti šta je sve Vučić izgovorio na račun Đinđića, čak i posle ubistva.
Posebno je uverljiv megatrendovac , koji se zamišlja nekom veličinom, i nešto obećava, a stvarno je običan poltron A.Vučića.

sumorni

pre 10 godina

Neko je jednom rekao "Srbi su kratkovidi, u svakom slepcu vide vođu"

Čestitke, izborili ste se za demokratsko pravo da ne plaćate karte u GSP, i da cevčite pivo ispred dragstora i nakon 22h, a to vas je najviše i bolelo?

Jesam ja jedini koji je ukapirao da je jedina svrha ovog smenjivanja - simbolična?

Dačić je naprosto hteo da smeni Đilasa na dan 24.09. jer je tada Sloba odleteo sa vlasti?

Pa neka bude i potop nakon toga, koga briga.

vi ste odlepili

pre 10 godina

Hoce li biti Parade besa?
(zmitjkoe, 24. septembar 2013 17:40)

Sta cekate, da to neko uradi umesto vas, a vi da navijate ? Hajte junaci iza racunara, da vam nije hladno mozda ? Ili mozda nemate petlju ?

Жекс

pre 10 godina

Многе ствари су се промениле за годину дана. Ђилас није онај исти као пре годину дана, од две ствари за које се ухватио, обе је упропастио. Није ствар у томе да је Вучић јак, него у томе да је Ђилас много слаб.

gordijanus

pre 10 godina

zar je moguce da nazadnjaci ne znaju sta ce sad? eto prilike da primene disertaciju svog pulena stefanovica, koji je upravljanje beogradom izucio na sega megi. a ako ni to nece, onda je pravi trenutak da se dok traje prinudna vlast drpa kako ko stigne!

gradjanin Beograda

pre 10 godina

DALJE-nastaje TOTALNI HAOS u saobracaju,vrticima,parkiranju,nicu kiosci kao pecurke,ulicna prodaja,sverc,prljavstina,STUDIO B postaje radikalska stanica,preuzima je SKY+ u vlasnistvu porodice nebojse Stefanovic izdavaca PRAVDE,ITD ITD.
Beograd sigurno TONE u HAOS(90-te)

dragan

pre 10 godina

Jel imao većinu? Nije! I u čemu je problem? Pa to vam je dragi moji demokratija! demokratija nije ono što vi želite nego ono što želi većina!

neko_iz_mase

pre 10 godina

A da li je neko od njih pomenuo da nesto ta skupstina treba da radi? Da usvoji nesto? Da izglasa nesto drugo osim smene gradonacelnika?

netko

pre 10 godina

djilase
ajde me poslusaj...
pusti do vraga sve ovo, i daj ostavku.
nemoj biti budala. smene te a ti da im jos mesec dva da vidis grad.
dajes im legimitet time
to normalna opozicija ne radi

posto nemaju nikakav plan sta dalje posle smene, sami sebe ce unistiti.
a ti ces posle ponovo da vodis beograd!

i jos nesto, obecaj mi sledece: kad ponovo dodjes na vlast, vrati im ovo za duplo!!!

Marko

pre 10 godina

Djilasova jedina greška je što nije našao zajednički jezik sa Jeremićem, čovekom koji je tako mlad a uveliko poštovan u svetu...
Da nije bilo Djilasa mnoge škole, obdaništa i domovi zdravlja ne bi bili obnovljeni ili igrađeni...Parovi koji žele da imaju decu, a ne mogu prirodnim putem,ne bi mogli besplatno da pokušaju veštačku oplodnju...
Ne bi bio izgrađen most na Adi, koji je odličan, i mnogi ga koriste jer skraćuje vreme putovanja, manje opterećuje gazelu...Ne bi bio završen most Zemun-Borča(još nije)...Ni jedan gradonačelnik nije toliko uradio...
Vi SNS botovi nikako da nam odgovorite šta je bilo sa džakom sa glasačkim listićima, ko nas je krao na predsedničkim izborima, kao i mnoge reči koje su pale u vodu...Ne damo Kosovo itd...

Jedva čekam sledeći 5 oktobar!!!

ss

pre 10 godina

Pa, Djilas nikad vise... Na njegovu zalost i nasu srecu. Drvoseca, pa zabrana alkohola, pa Bus plus, pa kradje, kadrovi iz voznog parka i barabe, njegovo vreme je gore nego vreme okupacije... Ignorisanje javnog mnjenja najbezobraznije. Cao!

Grunf

pre 10 godina

Ljudi da li ste vi ovu vest i izjave političara pažljivo pročitali. Važno da su krenuli u smenjivanje a šta će posle ko će biti gradobačelnik i ostlo što je sve vezano za Beograd oni će tek razgovarati.Krenuli mladići u sex bez one stvari.Samo su to zaboravili. Dobro bre majstori ajde smenili ste ga. Nikoga niste pitali. Da li Vam je možda negde u pameti da pitate gradjane da s eoni izjasne koga bi za gradonačelnika? Šta imamo u ponudi? Koji su to ljudi? Zamisli tek sada kako će u narednom periodu funkcionisati Beograd. Ko će da plati predstojeći haos? Još onaj Stefanović priča kako će grad još bolje funkcionisati. Pa dečače da li ti uopšte znaš šta pričaš? Ajde onda da nemamo ni Premijera, ni predsednika, a ni PRVOG POTPREDSEDNIKA VLADE. Po tebi bi onda najbolje funkcionisali. Šta će nam oni? Vodiš parlament Srbije od koga poslanici beže kao da je kuga unutra. Vodiš praznu salu. Pričaš sam sa sobom. Pa bre idite u kafanu jeftinije vas par i smišljajte gluposti. To Vam ide od ruke fenomenalno. Onaj se pojavi i menja gradonačelnika zbog metroa, pa čoveče odakle se pojavi. Metro bre treba da bude nacionalna strategija za grad Beograd. Da je obaveza svakog gradonačelnika da ga izgradi i širi. Znaš li ti dssovcu kada su Madjari imali metro a ti menjaš gradonačelnika izmedju ostalog zbog metroa i zbog mosta. Ako se očešao dokaži i uhapsi ga ali nemoj da ono što olakšava život gradjana prezentuješ kao grešku. Užas.

kempes

pre 10 godina

Sad nece DS pozivati na proteste. Naravno da nece kada su se unutar stranke podzapali. A i nakon ovoga danas ozbiljno je dovedena u pitanje moc koju DS ima danas. Jedno je sigurno, to nije isti ona stranka koja je odisala demokratijom i energijom 2000. godine...

press

pre 10 godina

Ovaj antipatični, aroganti, isprazni, mrzovljni, netalentovani tajkun spominje izbore od pre 13 godina na današnji dan !?!? pa gde si ti tada bio, predsedniče Demokratske stranke?! Gde si uopšte bio od 1992 do 2004, kada je bridelo u kopitama i kada je Zoran vodio DS ? Kupi prnje i nestani, upropastio si nam stranku...Hvala vučiću i Dačiću, i ne znaju koliko su učinili za DS!! Hajl Đitler !!

LETECI HOLANDJANIN

pre 10 godina

Pa nista dalje mi SNS smo nase ispunili sad je na narodu da nas hvali tako je bilo u Novom Sadu bar ;) podigli smo mu struju ,povecali nezaposlenost ,zavrnuli slavunu svima koji nas ne vole ,dali smo Kosovo ,pohapsili smo ove zlotvore sto su saradjivali sa bivsim da to vidite i pustili ih na slobodu kako da ih osudimo hörda jevropa nase ne diramo samo ove NJIOVE ,gas vise i ne znamo koliko smo povecali ali nije ni bitno ionako nas ne zanima sta se tamo desava !!!A kao nas najveci uspeh navodimo OTIMANJE VLASTI PO SERBISTANU ustvari to i samo radimo naravno iz hvalospeve naseg KAMELEONA VUCICA postenog ovo mu je srednja maska trenutno samo cutite nemojte nikom da kazete ...ustvari i ako kazete ovaj narod je glup u zatupeo pa nam nece nista tako nam rekose ovi nasi ESPERTI na TRENDA MEGA UNIVERZUMU i guzenbaueri iz preko grane da da maaa...ZIVEO SNS I TOMA ZIVEO VUCKO ZIVEO STIROPOR ZIVEO KARIC I NJEGA CEMO DA VRATIMO STO JE BILO FA ZABORAVITE .. DA MOGUCE JE! ......BEOGRADJANI MOZE I GORE BE SEKIRAJTE SE SETITE SE SAMO TI 90 TIH I SPREMITE GACE ZA SKIDANJE !!!!!

NK

pre 10 godina

Šef beogradskih naprednjaka Nebojša Stefanović kaže da se u SNS-u još nije razgovaralo o načinu upravljanju Beogradom u narednom periodu nakon smene Đilasa, 

OVO NEMA NIGDE U SVETU da ti srusis vlast a da pritom nemas plan niti ideju kako da vodis grad a nemas ni kandidata za gradonacelnika! Ovo je direktno pljuvanje u lice Beogradjanima!

ivan

pre 10 godina

sad ce sigurno da se oseti boljitak. nije mi samo hasno koliko gradjani mogu da budu skloni manipulaciji i da veruju vucicu i dacicu, ali smenice oni sve funkcionere iz redova DS-a i pohapsiti one koje nisu (i naravno pustiti ih jer nema nikakvog pravnog razloga da ih drze u zatvoru) a sta ce biti posle? sta ce da smisle sa bi se odrzali na vlasti? realno ova vlada nema politiku ni pravac kretanja. kakva god da je bila prosla ja sam imao posla radio i primao platu, a sada niti moja firma ima posla niti primamo plate a kao u sistemu smo odbrane. nemoj da mi prosipate pricu da su zuti krivi, vi ste godinu i kusur na vlasti i za to vreme ste samo hapsili i pustali i smenjivali, a boljitka nigde, samo se vracamo u rikverc

Mile

pre 10 godina

Ovo je tako tipično za novu osionu vlast u Srbiji. Gde god su menjali lokalnu vlast, znali su sta nece, a nemaju pojma sta hoce niti znaju kako bilo sta da urade. Smučili su mi se vise, posle samo godinu i po dana pretenduju da budu najgora vlast u Srbiji od hatišerifa.

XIII_Apostol

pre 10 godina

Ovi su najjaci za sad. Trenutno nemamo resenje kako ce sve to funkcionisati,ali ce funcionisati bolje nego sto je ovo sada sa Djilasom. Kao da je sada najgore doba Beograda i da ne moze gore,pa daju ovakav odgovor. E moj Srbine, svi te vozaju kao stoku najgoru, kao da smo svi pali sa kruske. Najgore sto ako i hoceko da ih kaznimo izbor nam je opet DS ili LDP, sto opet i nije neki izbor. Brakus ih je definitivno najbolje opisao.

c i t i z e n

pre 10 godina

@Marko
Зашто другима желиш зло које сте сами себи направили? Ви сте изабрали своју власт, граађани Београда нису већином гласали за СНС и СПС.

realna

pre 10 godina

Strasno samo je to falilo jos para iz budzeta za izbore,gradjani izaberu gradonacelnika onda ga politicari smene,i koja je svrha glasanja uopste kad drugi obore volju gradjana,nije ovo smena Djilasa nego onih gradjana koji su glasali,ova drzava je propast kako i da napreduje kad se samo ih menjaju,sramota!

Dantes

pre 10 godina

Nazovi beograđani pobediše rođene beograđane!
Da li će beograđani konačno shvatiti da je neophodno da izađu na izbore a ne da sede kod kuće?

Saša

pre 10 godina

"Šef odborničke grupe DSS-a Andreja Mladenović naveo je dve opcije - ili privremene mere ili neku novu većinu"
Znači ipak će biti koalicija DSS sa onima za koje tvrde da vode Srbiju u slom. Principijelno, nema šta.

Samouk

pre 10 godina

Svašta... pa i ono malo kredita što sam vam dao ( naivno verujući u ono "možda ipak..." ), vi ste bacili...
Rušili ste Đilasa samo da biste ga srušili... i nemate plan šta dalje!?

Radikalska bagra

pre 10 godina

Hoćete li opet razviti transparent "Beograd slobodan prvi put od 1944. godine" kao 2008. godine dok ste mislili da će Vučić biti gradonačelnik? Pretpostavljam da je prestonica izgubila slobodu onda kada su u grad ušli partizani?
Dočekaćemo, nadam se, dan kada će svim slugama zločinca Slobodana Miloševića, i onima u istom i onima u promenjenom dresu konačno dogoreti sveća. Da citiram Viktora Ivančića - neki od njih su za sud, neki za penziju, a neki za ravno u p.m. Do tada ćemo večnu vatru one druge strane koja je odbijala da učestvuje u primitivizmu i razaranju Jugoslavije i Srbije čuvati makar na Starom gradu, Vračaru i Savskom vencu. Tu nikada ne bi pobedio ni gospodar Vučić, a sigurno neće ni besmislena boranija koja predstavlja njegovu stranku u Beogradu.

Srbin

pre 10 godina

Nista! Ziveli svi mi Ludi Srbi do poslednjeg. Nikom sa nama nije dobro, a nama je najteze. Bas nam je lepo i napred u jos svetliju buducnost!

SilverFox

pre 10 godina

Kako - šta dalje? Poskidate njihove, metnete vaše, i udri, kao u NS što ste uradili. Ima da padne nezaposlenost u Srbiji samo tako... A tek kad pootvarate kioske, po uzoru na Zemun, di će vam kraj biti...

What now

pre 10 godina

Nista se nece promeniti, kao sto se nista nije promenilo u zemlji Srbiji nakon promene vlasti. Jadni narod je isti, cuti i trpi. Nazalost promenice se samo oni koji isti taj jadni narod iskoriscavaju. Kazem nazalost, jer volim svoju zemju i jer mi je muka da gledam kako je siluju i maltretiraju. DOKLE?

zmitjkoe

pre 10 godina

Banditi koji u zivotu nisu napravili ni kucicu za ptice smenise coveka koji je jedini nesto radio i izgradio. Fasisti su zauzeli Beograd dok Beogradjani dremaju. Hoce li biti Parade besa?

Markoni

pre 10 godina

Krajnje neozbiljno, razocaravajuce i porazavajuce. U Srbiji je vaznije nekoga ili nesto srusiti nego nesto izgraditi i napraviti. I oko toga cete ljude uvek ovde lakse okupiti. To se desilo i danas na sramotu svih nas pravih Beogradjana.

Marko

pre 10 godina

Pa Beogradjani zelim vam da vam bude kao i nama koji smo pod vlascu naprednjaka, da na svojoj kozi osetite njihovo vidjenje domacinskog upravljanja.....

sasa jokic

pre 10 godina

Sta dalje? Isto kao na republickom nivou, price iz nepricave bez rezultata. Dacic vas je sve nadmudrio, sedi negde pucka tompus i smeje se.....

Sasa

pre 10 godina

Nema tu problema.
Jovicic ili Mladenovic,takva cuda od znanja i iskustva mogu da vode Beograd.

Jovicic ima iskustva u lokalnim smenama.
Trebalo bi da se svi upoznaju sa njegovim pulenima u Dimitrovgradu: Ljuba Replika,Boza Kmet i Anita.
Inace u Dimitrovgradu imaju dva SNS-a.
Jedan Jovicicev -na vlasti.
A drugi Radomira Nikolica -u opoziciji.

Vesna NS

pre 10 godina

Demokratska stranka neće pozvati Beogradjane na proteste zbog načina na koji je smenjena gradska vlast, jer ne želi da u glavnom gradu raste napetost, ali traži vanredne izbore, izjavio je funkcioner DS Borislav Stefanović.

Ja znam da je to nacin na koji se ponasaju kulturni i posteni ljudi, ali ne mogu da ne pomislim koliko je to u ovoj prokletoj zemlji pogresno!!!

Da svi nisu bili fini 6. oktobra, izbeglo bi se mnogo sto sta, neki pametni ljudi bi ostali zivi i doprineli boljitku ove zemlje, olos bi vec davno postao istorija, a ovako...!!!

Ja sam iz Vojvodine, u kojoj vazi "NAJLEPSE JE LEPIM", ali izgleda da i mi treba da se promenimo, jer ce nas prevrtljivi i podmukli olos pregaziti!!!

zmitjkoe

pre 10 godina

Banditi koji u zivotu nisu napravili ni kucicu za ptice smenise coveka koji je jedini nesto radio i izgradio. Fasisti su zauzeli Beograd dok Beogradjani dremaju. Hoce li biti Parade besa?

Saša

pre 10 godina

"Šef odborničke grupe DSS-a Andreja Mladenović naveo je dve opcije - ili privremene mere ili neku novu većinu"
Znači ipak će biti koalicija DSS sa onima za koje tvrde da vode Srbiju u slom. Principijelno, nema šta.

NK

pre 10 godina

Šef beogradskih naprednjaka Nebojša Stefanović kaže da se u SNS-u još nije razgovaralo o načinu upravljanju Beogradom u narednom periodu nakon smene Đilasa, 

OVO NEMA NIGDE U SVETU da ti srusis vlast a da pritom nemas plan niti ideju kako da vodis grad a nemas ni kandidata za gradonacelnika! Ovo je direktno pljuvanje u lice Beogradjanima!

dragan

pre 10 godina

Jel imao većinu? Nije! I u čemu je problem? Pa to vam je dragi moji demokratija! demokratija nije ono što vi želite nego ono što želi većina!

Vesna NS

pre 10 godina

Demokratska stranka neće pozvati Beogradjane na proteste zbog načina na koji je smenjena gradska vlast, jer ne želi da u glavnom gradu raste napetost, ali traži vanredne izbore, izjavio je funkcioner DS Borislav Stefanović.

Ja znam da je to nacin na koji se ponasaju kulturni i posteni ljudi, ali ne mogu da ne pomislim koliko je to u ovoj prokletoj zemlji pogresno!!!

Da svi nisu bili fini 6. oktobra, izbeglo bi se mnogo sto sta, neki pametni ljudi bi ostali zivi i doprineli boljitku ove zemlje, olos bi vec davno postao istorija, a ovako...!!!

Ja sam iz Vojvodine, u kojoj vazi "NAJLEPSE JE LEPIM", ali izgleda da i mi treba da se promenimo, jer ce nas prevrtljivi i podmukli olos pregaziti!!!

press

pre 10 godina

Ovaj antipatični, aroganti, isprazni, mrzovljni, netalentovani tajkun spominje izbore od pre 13 godina na današnji dan !?!? pa gde si ti tada bio, predsedniče Demokratske stranke?! Gde si uopšte bio od 1992 do 2004, kada je bridelo u kopitama i kada je Zoran vodio DS ? Kupi prnje i nestani, upropastio si nam stranku...Hvala vučiću i Dačiću, i ne znaju koliko su učinili za DS!! Hajl Đitler !!

Dantes

pre 10 godina

Nazovi beograđani pobediše rođene beograđane!
Da li će beograđani konačno shvatiti da je neophodno da izađu na izbore a ne da sede kod kuće?

sasa jokic

pre 10 godina

Sta dalje? Isto kao na republickom nivou, price iz nepricave bez rezultata. Dacic vas je sve nadmudrio, sedi negde pucka tompus i smeje se.....

Жекс

pre 10 godina

Многе ствари су се промениле за годину дана. Ђилас није онај исти као пре годину дана, од две ствари за које се ухватио, обе је упропастио. Није ствар у томе да је Вучић јак, него у томе да је Ђилас много слаб.

kempes

pre 10 godina

Sad nece DS pozivati na proteste. Naravno da nece kada su se unutar stranke podzapali. A i nakon ovoga danas ozbiljno je dovedena u pitanje moc koju DS ima danas. Jedno je sigurno, to nije isti ona stranka koja je odisala demokratijom i energijom 2000. godine...

SilverFox

pre 10 godina

Kako - šta dalje? Poskidate njihove, metnete vaše, i udri, kao u NS što ste uradili. Ima da padne nezaposlenost u Srbiji samo tako... A tek kad pootvarate kioske, po uzoru na Zemun, di će vam kraj biti...

Marko

pre 10 godina

Pa Beogradjani zelim vam da vam bude kao i nama koji smo pod vlascu naprednjaka, da na svojoj kozi osetite njihovo vidjenje domacinskog upravljanja.....

ss

pre 10 godina

Pa, Djilas nikad vise... Na njegovu zalost i nasu srecu. Drvoseca, pa zabrana alkohola, pa Bus plus, pa kradje, kadrovi iz voznog parka i barabe, njegovo vreme je gore nego vreme okupacije... Ignorisanje javnog mnjenja najbezobraznije. Cao!

Marko

pre 10 godina

Djilasova jedina greška je što nije našao zajednički jezik sa Jeremićem, čovekom koji je tako mlad a uveliko poštovan u svetu...
Da nije bilo Djilasa mnoge škole, obdaništa i domovi zdravlja ne bi bili obnovljeni ili igrađeni...Parovi koji žele da imaju decu, a ne mogu prirodnim putem,ne bi mogli besplatno da pokušaju veštačku oplodnju...
Ne bi bio izgrađen most na Adi, koji je odličan, i mnogi ga koriste jer skraćuje vreme putovanja, manje opterećuje gazelu...Ne bi bio završen most Zemun-Borča(još nije)...Ni jedan gradonačelnik nije toliko uradio...
Vi SNS botovi nikako da nam odgovorite šta je bilo sa džakom sa glasačkim listićima, ko nas je krao na predsedničkim izborima, kao i mnoge reči koje su pale u vodu...Ne damo Kosovo itd...

Jedva čekam sledeći 5 oktobar!!!

Samouk

pre 10 godina

Svašta... pa i ono malo kredita što sam vam dao ( naivno verujući u ono "možda ipak..." ), vi ste bacili...
Rušili ste Đilasa samo da biste ga srušili... i nemate plan šta dalje!?

Mile

pre 10 godina

Ovo je tako tipično za novu osionu vlast u Srbiji. Gde god su menjali lokalnu vlast, znali su sta nece, a nemaju pojma sta hoce niti znaju kako bilo sta da urade. Smučili su mi se vise, posle samo godinu i po dana pretenduju da budu najgora vlast u Srbiji od hatišerifa.

D61

pre 10 godina

Pa, Djilas nikad vise... Na njegovu zalost i nasu srecu. Drvoseca, pa zabrana alkohola, pa Bus plus, pa kradje, kadrovi iz voznog parka i barabe, njegovo vreme je gore nego vreme okupacije... Ignorisanje javnog mnjenja najbezobraznije. Cao!
(ss, 24. septembar 2013 19:21)

Svaka čast! Ali mi nije jasno da to ljudi kao da ne vide, ne čuju,..., pa samo zbog prohibicije je zaslužio da ode. 'Baška Bus minus i Jeep-ova Plus...

Grunf

pre 10 godina

Ljudi da li ste vi ovu vest i izjave političara pažljivo pročitali. Važno da su krenuli u smenjivanje a šta će posle ko će biti gradobačelnik i ostlo što je sve vezano za Beograd oni će tek razgovarati.Krenuli mladići u sex bez one stvari.Samo su to zaboravili. Dobro bre majstori ajde smenili ste ga. Nikoga niste pitali. Da li Vam je možda negde u pameti da pitate gradjane da s eoni izjasne koga bi za gradonačelnika? Šta imamo u ponudi? Koji su to ljudi? Zamisli tek sada kako će u narednom periodu funkcionisati Beograd. Ko će da plati predstojeći haos? Još onaj Stefanović priča kako će grad još bolje funkcionisati. Pa dečače da li ti uopšte znaš šta pričaš? Ajde onda da nemamo ni Premijera, ni predsednika, a ni PRVOG POTPREDSEDNIKA VLADE. Po tebi bi onda najbolje funkcionisali. Šta će nam oni? Vodiš parlament Srbije od koga poslanici beže kao da je kuga unutra. Vodiš praznu salu. Pričaš sam sa sobom. Pa bre idite u kafanu jeftinije vas par i smišljajte gluposti. To Vam ide od ruke fenomenalno. Onaj se pojavi i menja gradonačelnika zbog metroa, pa čoveče odakle se pojavi. Metro bre treba da bude nacionalna strategija za grad Beograd. Da je obaveza svakog gradonačelnika da ga izgradi i širi. Znaš li ti dssovcu kada su Madjari imali metro a ti menjaš gradonačelnika izmedju ostalog zbog metroa i zbog mosta. Ako se očešao dokaži i uhapsi ga ali nemoj da ono što olakšava život gradjana prezentuješ kao grešku. Užas.

Markoni

pre 10 godina

Krajnje neozbiljno, razocaravajuce i porazavajuce. U Srbiji je vaznije nekoga ili nesto srusiti nego nesto izgraditi i napraviti. I oko toga cete ljude uvek ovde lakse okupiti. To se desilo i danas na sramotu svih nas pravih Beogradjana.

sumorni

pre 10 godina

Neko je jednom rekao "Srbi su kratkovidi, u svakom slepcu vide vođu"

Čestitke, izborili ste se za demokratsko pravo da ne plaćate karte u GSP, i da cevčite pivo ispred dragstora i nakon 22h, a to vas je najviše i bolelo?

Jesam ja jedini koji je ukapirao da je jedina svrha ovog smenjivanja - simbolična?

Dačić je naprosto hteo da smeni Đilasa na dan 24.09. jer je tada Sloba odleteo sa vlasti?

Pa neka bude i potop nakon toga, koga briga.

netko

pre 10 godina

djilase
ajde me poslusaj...
pusti do vraga sve ovo, i daj ostavku.
nemoj biti budala. smene te a ti da im jos mesec dva da vidis grad.
dajes im legimitet time
to normalna opozicija ne radi

posto nemaju nikakav plan sta dalje posle smene, sami sebe ce unistiti.
a ti ces posle ponovo da vodis beograd!

i jos nesto, obecaj mi sledece: kad ponovo dodjes na vlast, vrati im ovo za duplo!!!

1%

pre 10 godina

Sta dalje?
Pa od sutra ce poceti rusenje mosta na Adi sve sa prilaznim saobracajnicama, poskidace se svi aparati Bus plusa iz svih vozila GSP-a, najzad cemo opet svi preko Gazele djuture, samo da skinu taj Djilasov asfalt, svi "spanci"ce biti poslati u Smederevo na topljenje da i oni nesto rade a u peci ce ubaciti i ove poljske autobuse, mnogo su tihi. Umesto nih ce da puste u saobracaj svih 5 Ikarus autobusa ako stignu do Nove godine. Najzad cu videti opet stari Bulevar sa onim kutijetinama a vratice i staro drvece posto ovo asocira na prethodnu vlast...
Bice nam lepo, verujte, samo da ON nije vise na vlasti...Jer on je tajkun ( sta to bese ), i ako glasamo za njega, dobijamo Dinkica....bice nam super, verujte mi, ne znam kako , ali bice nam bolje...
I na kraju, ovo je poslednje obracanje pod nick name "1%"..od sutra kad vidite potpis "6. oktobar", znajte da sam jos tu.....

Sasa

pre 10 godina

Nema tu problema.
Jovicic ili Mladenovic,takva cuda od znanja i iskustva mogu da vode Beograd.

Jovicic ima iskustva u lokalnim smenama.
Trebalo bi da se svi upoznaju sa njegovim pulenima u Dimitrovgradu: Ljuba Replika,Boza Kmet i Anita.
Inace u Dimitrovgradu imaju dva SNS-a.
Jedan Jovicicev -na vlasti.
A drugi Radomira Nikolica -u opoziciji.

gradjanin Beograda

pre 10 godina

DALJE-nastaje TOTALNI HAOS u saobracaju,vrticima,parkiranju,nicu kiosci kao pecurke,ulicna prodaja,sverc,prljavstina,STUDIO B postaje radikalska stanica,preuzima je SKY+ u vlasnistvu porodice nebojse Stefanovic izdavaca PRAVDE,ITD ITD.
Beograd sigurno TONE u HAOS(90-te)

Radikalska bagra

pre 10 godina

Hoćete li opet razviti transparent "Beograd slobodan prvi put od 1944. godine" kao 2008. godine dok ste mislili da će Vučić biti gradonačelnik? Pretpostavljam da je prestonica izgubila slobodu onda kada su u grad ušli partizani?
Dočekaćemo, nadam se, dan kada će svim slugama zločinca Slobodana Miloševića, i onima u istom i onima u promenjenom dresu konačno dogoreti sveća. Da citiram Viktora Ivančića - neki od njih su za sud, neki za penziju, a neki za ravno u p.m. Do tada ćemo večnu vatru one druge strane koja je odbijala da učestvuje u primitivizmu i razaranju Jugoslavije i Srbije čuvati makar na Starom gradu, Vračaru i Savskom vencu. Tu nikada ne bi pobedio ni gospodar Vučić, a sigurno neće ni besmislena boranija koja predstavlja njegovu stranku u Beogradu.

ivan

pre 10 godina

sad ce sigurno da se oseti boljitak. nije mi samo hasno koliko gradjani mogu da budu skloni manipulaciji i da veruju vucicu i dacicu, ali smenice oni sve funkcionere iz redova DS-a i pohapsiti one koje nisu (i naravno pustiti ih jer nema nikakvog pravnog razloga da ih drze u zatvoru) a sta ce biti posle? sta ce da smisle sa bi se odrzali na vlasti? realno ova vlada nema politiku ni pravac kretanja. kakva god da je bila prosla ja sam imao posla radio i primao platu, a sada niti moja firma ima posla niti primamo plate a kao u sistemu smo odbrane. nemoj da mi prosipate pricu da su zuti krivi, vi ste godinu i kusur na vlasti i za to vreme ste samo hapsili i pustali i smenjivali, a boljitka nigde, samo se vracamo u rikverc

Milica

pre 10 godina

Šef beogradskih naprednjaka Nebojša Stefanović kaže da se u SNS-u još nije razgovaralo o načinu upravljanju Beogradom u narednom periodu nakon smene Đilasa, ali je poručio Beograđanima da će grad funkcionisati i bolje nego za vreme vlasti Đilasa.
----

Bruka, ni ideje nemaju šta da rade sa Beogradom, ali znaju da će biti bolje čim se oni ustoliče.

gordijanus

pre 10 godina

zar je moguce da nazadnjaci ne znaju sta ce sad? eto prilike da primene disertaciju svog pulena stefanovica, koji je upravljanje beogradom izucio na sega megi. a ako ni to nece, onda je pravi trenutak da se dok traje prinudna vlast drpa kako ko stigne!

Marko Kraljević

pre 10 godina

Iskreno, ja sam uživao u ovoj svinjariji, ma pijaca je malo dete za ovo:
danas, penzije "pre roka", koincidencija? pa krka kaže podržaćemo smenu, ali pod uslovom da se nastavi tekuća socijalna politika.. xaxaxa
rasim, bio na listi, a sada preleteo, mudro? možda.. pošteno, teško..
dss, problem je u metrou?! pa da, ma kakvi francuzi, sps/dss već imaju dobar deal sa braćom rusima, a zašto to ne bi unapredili:)
Ok, formalini razlog je prezaduženost, hmmm.. ako to navode oni koji su nas za godinu dana zadužili za 4,5 milijardi, ma hajde, narod jeste malo lud, ali nije slep!!
MegaDoktor zatim kaže, pao je prihod Parking servisa, sa 342.000 u 2009, na 58.000 u 2012, a zvanično na APRu prihod je oko 18 miliona?!?
i setim se, pa da, kada radikali-naprednjaci mašu papirima sigurno lažu, a ovaj je i ministar.. čega bre.. molim?
A samo glasanje.. vrhunac, šef napednog kluba proverava "pravopis" ekipi da bi uredno završili tajno glasanje.. jadno, a???
inače, za šefa sam mislio da nema radnog staža, kad ono, radio bre kao promoter za Gorenje skoro 3 godine, a dva puta ga otpuštali, mukica;)
i šta reći... Pamet u glavu!!!!

c i t i z e n

pre 10 godina

@Marko
Зашто другима желиш зло које сте сами себи направили? Ви сте изабрали своју власт, граађани Београда нису већином гласали за СНС и СПС.

LETECI HOLANDJANIN

pre 10 godina

Pa nista dalje mi SNS smo nase ispunili sad je na narodu da nas hvali tako je bilo u Novom Sadu bar ;) podigli smo mu struju ,povecali nezaposlenost ,zavrnuli slavunu svima koji nas ne vole ,dali smo Kosovo ,pohapsili smo ove zlotvore sto su saradjivali sa bivsim da to vidite i pustili ih na slobodu kako da ih osudimo hörda jevropa nase ne diramo samo ove NJIOVE ,gas vise i ne znamo koliko smo povecali ali nije ni bitno ionako nas ne zanima sta se tamo desava !!!A kao nas najveci uspeh navodimo OTIMANJE VLASTI PO SERBISTANU ustvari to i samo radimo naravno iz hvalospeve naseg KAMELEONA VUCICA postenog ovo mu je srednja maska trenutno samo cutite nemojte nikom da kazete ...ustvari i ako kazete ovaj narod je glup u zatupeo pa nam nece nista tako nam rekose ovi nasi ESPERTI na TRENDA MEGA UNIVERZUMU i guzenbaueri iz preko grane da da maaa...ZIVEO SNS I TOMA ZIVEO VUCKO ZIVEO STIROPOR ZIVEO KARIC I NJEGA CEMO DA VRATIMO STO JE BILO FA ZABORAVITE .. DA MOGUCE JE! ......BEOGRADJANI MOZE I GORE BE SEKIRAJTE SE SETITE SE SAMO TI 90 TIH I SPREMITE GACE ZA SKIDANJE !!!!!

Mile

pre 10 godina

Au, pratim ovu vest jer pokazuje svu besmisao aktuelnog političkog rukovodstva i čudim se kako nema puno minusa na komentare protiv vlasti. Tako pre sat vremena udjem u komentare i za moj komentar je bilo 50 : 7, sad udjem i vidim 76 : 133... Verovatno su imali pauzu u drugoj smeni Bot Centra, ali kad su se dočepali miševa... Prosto da ne veruješ i da se uplašiš koliko je to ozbiljna propaganda.

Sasa

pre 10 godina

Kad bolje razmislim ,novinari sa B92 treba da intervjuisu Ljubu Repliku,bivseg predsednika OO SNS u Dimitrovgradu.
Kad vidi Vucko njegov neskriveni talenat i politicku intelegenciju,bice mu jasno da je on idealan za gradonacelnika Beograda.
U medjuvremenu, Ljubo Replika je zamenik predsednika Skupstine opstine Dimitrovgrad i vec je stekao ogromno iskustvo-vec pet meseci je na ovoj funkciji.
Isto kao Vucic,veoma uvazava tudje savete,pa mu je tako Zoran Cvetkov Kokoska savetnik za poljoprivredu,a Marinko za transgranicnu saradnju.
Njegova prijateljica iz koalicije U Dimitrovgradu Donka Banovic bi ,s obzirom da je u Beogradu,mogla da ubrza celu proceduru i da upozna javnost sa ovim,po meni,najboljim kandidatom za novog gradonacelnika Beograda.
I samo da ne zaboravim,mlad je,ima kafic i dva odela.

XIII_Apostol

pre 10 godina

Ovi su najjaci za sad. Trenutno nemamo resenje kako ce sve to funkcionisati,ali ce funcionisati bolje nego sto je ovo sada sa Djilasom. Kao da je sada najgore doba Beograda i da ne moze gore,pa daju ovakav odgovor. E moj Srbine, svi te vozaju kao stoku najgoru, kao da smo svi pali sa kruske. Najgore sto ako i hoceko da ih kaznimo izbor nam je opet DS ili LDP, sto opet i nije neki izbor. Brakus ih je definitivno najbolje opisao.

veciti demagozi

pre 10 godina

Nemaju plan sta ce da rade, nemaju kandidata za gradonacelnika, nemaju argumente zasto su smenili Djilasa sad su argumenti da se slika sa "macicima i kucicima", prodaju pricu kako ce smanjiti dug grada koji je 20-ti deo onoga koliko su se oni za godinu dana zaduzili na republickom nivou.... ali nije da bas nista nemaju, imaju demagogiju i bahatost koja vremenom postaje sve veca...

realna

pre 10 godina

Strasno samo je to falilo jos para iz budzeta za izbore,gradjani izaberu gradonacelnika onda ga politicari smene,i koja je svrha glasanja uopste kad drugi obore volju gradjana,nije ovo smena Djilasa nego onih gradjana koji su glasali,ova drzava je propast kako i da napreduje kad se samo ih menjaju,sramota!

neko_iz_mase

pre 10 godina

A da li je neko od njih pomenuo da nesto ta skupstina treba da radi? Da usvoji nesto? Da izglasa nesto drugo osim smene gradonacelnika?

What now

pre 10 godina

Nista se nece promeniti, kao sto se nista nije promenilo u zemlji Srbiji nakon promene vlasti. Jadni narod je isti, cuti i trpi. Nazalost promenice se samo oni koji isti taj jadni narod iskoriscavaju. Kazem nazalost, jer volim svoju zemju i jer mi je muka da gledam kako je siluju i maltretiraju. DOKLE?

Srbin

pre 10 godina

Nista! Ziveli svi mi Ludi Srbi do poslednjeg. Nikom sa nama nije dobro, a nama je najteze. Bas nam je lepo i napred u jos svetliju buducnost!

rrr

pre 10 godina

Sad sledi isisavanje svih novcanih sretstava iz ostatka srbije (koji su jos ostali) i upupavanje istih u Beograd, da bi se pokazalo kako je ova vlast uspesna....

Bibbi

pre 10 godina

Vec svi zale za Djilasem a tek je smenjen. Do malopre dok je bio tu, svi ga kritikovali. U ovoj zemlji ne mozes da pobedis. Srusili ga a nemaju stav sta ce da rade. Sve je receno u tom SNS-u.

Jeronimo

pre 10 godina

Sad će Mrka da sredi Beograd :) Ništa ne brinite beograđani. Konačno da se i vi svedete na klasične srpske gradonačelnike :) Možda nije lepo ali je jako interesantno. Uostalom videćete.

Sve sto je lose su oni

pre 10 godina

I sad cemo opet svakodnevno za sve probleme koji ce da se jave u Beogradu slusati onu staru izreku kod nasih politicara nismo mi, to su oni pre nas i tako u krug...

Jedan mali primer vezan za Srbiju.

Kad je bila vest o tome da je porez na imovinu poskupeo, ne duplo, ne troduplo nego mnogo MNOGO vise , ja sam to komentarisao i bio sam citiran, i dobio odgovor NISMO MI TO JE PREDHODNA VLADA DONELA ZAKON.
ALO BRE NISMO MI PA VI GA SAD SPROVOSITE GODINU IPO STE NA VLASTI I DA VAM JE STALO DO NARODA promenili bi ste ga.
IMA NA STOTINE TAKVIH PRIMERA NISMO MI ONI SU...
Sve sto je lose su oni( nije bitno ko bitno je da su oni) a ono malo sto valja smo mi, jad i beda svi odreda.

mirko

pre 10 godina

(press, 24. septembar 2013 19:28)
Kada se neko zahvaljuje Vučiću i Dačiću, a deklariše se kao simpatizer DS, i Zorana Đinđića, onda on u najmanju ruku ne govori istinu. Nikada nisam čuo ni jednog glasača DS, da hvali ovu dvojicu, dovoljno se samo podsetiti šta je sve Vučić izgovorio na račun Đinđića, čak i posle ubistva.
Posebno je uverljiv megatrendovac , koji se zamišlja nekom veličinom, i nešto obećava, a stvarno je običan poltron A.Vučića.

lex speciallis

pre 10 godina

Najzalosniji su mi ovi iz DSS-a oni su toliko opsednuti DS-om, iako to vise davni nije ta stranka, da bi glasali i za crnog djavola a samo protiv DS a usput i malo da se uglave u vlast! Dragi Beogradjni zavideo sav Vam jer nemate kao mi u Nisu od skoro diplomirane direktore JP, "bivse biznismene 90-tih"..i slicne "strucnjake"! Da kazem nisam- pristalica ni jedne stranke, i prvi put nisam izsao na izbore prosle godine i ne kajem se, ali sada na svakim sledecim izlazim i glasam protiv (ne za) SNS i slicnima, jer ovo je i te kako plivajuca diktatura!Pobogu legalno su Vas pokrali zbog loseg izbornog sistema, kakav demostracija sile i nista vise..kao i u celoj Srbiji, mazi oci hapsenjima(ok) a standard sve gori i gori!

No ime

pre 10 godina

Mora covek da bude patetican: Tuzan dan za demokratiju, Beograd, Srbiju...
Skidaju dobrog za nikakvog (nemaju kandidata, jos manje dobrog)!
Beogradjani, veoma ste pasivni, kao da ce vam SNS pomoci!? Uzmite sudbinu u svoje ruke, nema druge.

Avenger

pre 10 godina

Power Team Stefanović-Jovičić plus DSS-ovci. Tražili ste, gledajte. Plan je da nema plana, ali je prioritet da se smanji dug. Stratezi...
(zapad, 24. septembar 2013 19:14)

Koje smanjenje štednje čoveče, SAD kad udare u razbacivanje biće stati pa gledati... Još kad stigne kredit od šeika, biće rijaliti u fulu.

vi ste odlepili

pre 10 godina

Hoce li biti Parade besa?
(zmitjkoe, 24. septembar 2013 17:40)

Sta cekate, da to neko uradi umesto vas, a vi da navijate ? Hajte junaci iza racunara, da vam nije hladno mozda ? Ili mozda nemate petlju ?

Srđan

pre 10 godina

Na našu veliku žalost, gradski oci se bave svime osim problemima običnog čoveka. Ko god da dođe posle Đilasa običan čovek i njegovi problemi i potrebe biće na margini...

a i za to me zabole...

pre 10 godina

Pazi naslov ...Smenjen Djilas sta dalje...
Kako sta postave novog pa ga opet smene...moze im se zaj.....cija i tako u krug..postave Krkobabu...a mogli bi i mog komsiju cika Stojka i onako se hvali da su ga vrbovale razne politicke opcije i struje da bude njihov clan i to bez da plati clanstvo vec samo da sedi u skupstini ili gde ti vec i glasa za i protiv kad mu oni kazu,al nece Stojko on naviko da sedi ispred kioska pije pivo i pusi suseni duvan jos kaze sta oni misle da je Stojke budala oni da zgrcu velike pare a Stojketu sica,jok bratac ostaje Stojke ispred svog kioska...

❚❚❚❚❚❚❚

pre 10 godina

Ne zna se ko je gori od kojeg. Da li da birate onog ko je vec pokrao ili da birate za onog ko ce vas oprimitiviti i utupiti. A i ego im je bio slican. Nadobudni i puni svoje persone i svoje moci. Dacic i Djilas su se za vreme prethodnih parada isto ponasali.

Beogradjanka

pre 10 godina

Kakva je ovo budalastina?! Pa ovakva sramotna smena ce samo pomoci Djilasu na sledecim izborima, umesto da mu se stoicki suprotstave, oni ga kukavicki smenjuju. Nisam Djilasov fan, ali ako su mu ovi alternativa onda smo nagrabusili...

Socijaldemokrata

pre 10 godina

Cemu tolika tuga demokrate? Pa nisu ubili Djilasa, smenili su ga, a s obzirom da isti nije zeleo direktne izbore, 35% ne pripadaju njemu, vec njegovoj stranci. Smena legalna i legitimna. E sad, nadam se da ce ovi da se uce na greskama prethodnika, pa nece biti toliko bahati, no cisto sumnjam. Ista je to ekipa. Sta ce dalje biti, mene apsolutno ne dotice, jer ce zasigurno los zameniti loseg, a svi su oni od zla oca i jos gore majke. SNS + DS to su srca dva, bese do pre mesec dana, a nije iskljuceno da ce biti i za sest meseci. Zivimo Domanovicevu satiru, ma u stvari, on bi sad bio zbunjen kolicinom budalastina, koje bi mogle da mu budu inspiracija. A vi se deco samo igrajte udaranja minuseva i pluseva na komentare i sledite svoje vodje, ma ko oni bili.

Ana

pre 10 godina

Dobro i?

Kada ce biti podignuta optuznica protiv njega i njegove ekipe za lopovluk, pretnje i sl. cime su se bavili tokom ovih godina vladavine (kradje) ?

Ako vlast ne zeli da radi ono za sta su je gradjani izabrali neka se lepo skloni pa ce narod putem Narodnog parlament vrlo brzo osuditi sve one koji su krali i konfiskovati svu njihovu imovinu i vratiti drzavi i gradjanima Srbije !

paraglajder

pre 10 godina

Nadalje - radost narodu :). Hleb za 3 dinara (možda i iz kamiona), struja jeftina, evo već nema kontrolora od jutros u GSB... Udri brigu na svelje, narode.

zmitjkoe

pre 10 godina

Banditi koji u zivotu nisu napravili ni kucicu za ptice smenise coveka koji je jedini nesto radio i izgradio. Fasisti su zauzeli Beograd dok Beogradjani dremaju. Hoce li biti Parade besa?

Saša

pre 10 godina

"Šef odborničke grupe DSS-a Andreja Mladenović naveo je dve opcije - ili privremene mere ili neku novu većinu"
Znači ipak će biti koalicija DSS sa onima za koje tvrde da vode Srbiju u slom. Principijelno, nema šta.

Marko

pre 10 godina

Pa Beogradjani zelim vam da vam bude kao i nama koji smo pod vlascu naprednjaka, da na svojoj kozi osetite njihovo vidjenje domacinskog upravljanja.....

Dantes

pre 10 godina

Nazovi beograđani pobediše rođene beograđane!
Da li će beograđani konačno shvatiti da je neophodno da izađu na izbore a ne da sede kod kuće?

Marko

pre 10 godina

Djilasova jedina greška je što nije našao zajednički jezik sa Jeremićem, čovekom koji je tako mlad a uveliko poštovan u svetu...
Da nije bilo Djilasa mnoge škole, obdaništa i domovi zdravlja ne bi bili obnovljeni ili igrađeni...Parovi koji žele da imaju decu, a ne mogu prirodnim putem,ne bi mogli besplatno da pokušaju veštačku oplodnju...
Ne bi bio izgrađen most na Adi, koji je odličan, i mnogi ga koriste jer skraćuje vreme putovanja, manje opterećuje gazelu...Ne bi bio završen most Zemun-Borča(još nije)...Ni jedan gradonačelnik nije toliko uradio...
Vi SNS botovi nikako da nam odgovorite šta je bilo sa džakom sa glasačkim listićima, ko nas je krao na predsedničkim izborima, kao i mnoge reči koje su pale u vodu...Ne damo Kosovo itd...

Jedva čekam sledeći 5 oktobar!!!

Vesna NS

pre 10 godina

Demokratska stranka neće pozvati Beogradjane na proteste zbog načina na koji je smenjena gradska vlast, jer ne želi da u glavnom gradu raste napetost, ali traži vanredne izbore, izjavio je funkcioner DS Borislav Stefanović.

Ja znam da je to nacin na koji se ponasaju kulturni i posteni ljudi, ali ne mogu da ne pomislim koliko je to u ovoj prokletoj zemlji pogresno!!!

Da svi nisu bili fini 6. oktobra, izbeglo bi se mnogo sto sta, neki pametni ljudi bi ostali zivi i doprineli boljitku ove zemlje, olos bi vec davno postao istorija, a ovako...!!!

Ja sam iz Vojvodine, u kojoj vazi "NAJLEPSE JE LEPIM", ali izgleda da i mi treba da se promenimo, jer ce nas prevrtljivi i podmukli olos pregaziti!!!

netko

pre 10 godina

djilase
ajde me poslusaj...
pusti do vraga sve ovo, i daj ostavku.
nemoj biti budala. smene te a ti da im jos mesec dva da vidis grad.
dajes im legimitet time
to normalna opozicija ne radi

posto nemaju nikakav plan sta dalje posle smene, sami sebe ce unistiti.
a ti ces posle ponovo da vodis beograd!

i jos nesto, obecaj mi sledece: kad ponovo dodjes na vlast, vrati im ovo za duplo!!!

Markoni

pre 10 godina

Krajnje neozbiljno, razocaravajuce i porazavajuce. U Srbiji je vaznije nekoga ili nesto srusiti nego nesto izgraditi i napraviti. I oko toga cete ljude uvek ovde lakse okupiti. To se desilo i danas na sramotu svih nas pravih Beogradjana.

Samouk

pre 10 godina

Svašta... pa i ono malo kredita što sam vam dao ( naivno verujući u ono "možda ipak..." ), vi ste bacili...
Rušili ste Đilasa samo da biste ga srušili... i nemate plan šta dalje!?

NK

pre 10 godina

Šef beogradskih naprednjaka Nebojša Stefanović kaže da se u SNS-u još nije razgovaralo o načinu upravljanju Beogradom u narednom periodu nakon smene Đilasa, 

OVO NEMA NIGDE U SVETU da ti srusis vlast a da pritom nemas plan niti ideju kako da vodis grad a nemas ni kandidata za gradonacelnika! Ovo je direktno pljuvanje u lice Beogradjanima!

c i t i z e n

pre 10 godina

@Marko
Зашто другима желиш зло које сте сами себи направили? Ви сте изабрали своју власт, граађани Београда нису већином гласали за СНС и СПС.

XIII_Apostol

pre 10 godina

Ovi su najjaci za sad. Trenutno nemamo resenje kako ce sve to funkcionisati,ali ce funcionisati bolje nego sto je ovo sada sa Djilasom. Kao da je sada najgore doba Beograda i da ne moze gore,pa daju ovakav odgovor. E moj Srbine, svi te vozaju kao stoku najgoru, kao da smo svi pali sa kruske. Najgore sto ako i hoceko da ih kaznimo izbor nam je opet DS ili LDP, sto opet i nije neki izbor. Brakus ih je definitivno najbolje opisao.

Radikalska bagra

pre 10 godina

Hoćete li opet razviti transparent "Beograd slobodan prvi put od 1944. godine" kao 2008. godine dok ste mislili da će Vučić biti gradonačelnik? Pretpostavljam da je prestonica izgubila slobodu onda kada su u grad ušli partizani?
Dočekaćemo, nadam se, dan kada će svim slugama zločinca Slobodana Miloševića, i onima u istom i onima u promenjenom dresu konačno dogoreti sveća. Da citiram Viktora Ivančića - neki od njih su za sud, neki za penziju, a neki za ravno u p.m. Do tada ćemo večnu vatru one druge strane koja je odbijala da učestvuje u primitivizmu i razaranju Jugoslavije i Srbije čuvati makar na Starom gradu, Vračaru i Savskom vencu. Tu nikada ne bi pobedio ni gospodar Vučić, a sigurno neće ni besmislena boranija koja predstavlja njegovu stranku u Beogradu.

sasa jokic

pre 10 godina

Sta dalje? Isto kao na republickom nivou, price iz nepricave bez rezultata. Dacic vas je sve nadmudrio, sedi negde pucka tompus i smeje se.....

vi ste odlepili

pre 10 godina

Hoce li biti Parade besa?
(zmitjkoe, 24. septembar 2013 17:40)

Sta cekate, da to neko uradi umesto vas, a vi da navijate ? Hajte junaci iza racunara, da vam nije hladno mozda ? Ili mozda nemate petlju ?

SilverFox

pre 10 godina

Kako - šta dalje? Poskidate njihove, metnete vaše, i udri, kao u NS što ste uradili. Ima da padne nezaposlenost u Srbiji samo tako... A tek kad pootvarate kioske, po uzoru na Zemun, di će vam kraj biti...

gordijanus

pre 10 godina

zar je moguce da nazadnjaci ne znaju sta ce sad? eto prilike da primene disertaciju svog pulena stefanovica, koji je upravljanje beogradom izucio na sega megi. a ako ni to nece, onda je pravi trenutak da se dok traje prinudna vlast drpa kako ko stigne!

neko_iz_mase

pre 10 godina

A da li je neko od njih pomenuo da nesto ta skupstina treba da radi? Da usvoji nesto? Da izglasa nesto drugo osim smene gradonacelnika?

Sasa

pre 10 godina

Nema tu problema.
Jovicic ili Mladenovic,takva cuda od znanja i iskustva mogu da vode Beograd.

Jovicic ima iskustva u lokalnim smenama.
Trebalo bi da se svi upoznaju sa njegovim pulenima u Dimitrovgradu: Ljuba Replika,Boza Kmet i Anita.
Inace u Dimitrovgradu imaju dva SNS-a.
Jedan Jovicicev -na vlasti.
A drugi Radomira Nikolica -u opoziciji.

What now

pre 10 godina

Nista se nece promeniti, kao sto se nista nije promenilo u zemlji Srbiji nakon promene vlasti. Jadni narod je isti, cuti i trpi. Nazalost promenice se samo oni koji isti taj jadni narod iskoriscavaju. Kazem nazalost, jer volim svoju zemju i jer mi je muka da gledam kako je siluju i maltretiraju. DOKLE?

ivan

pre 10 godina

sad ce sigurno da se oseti boljitak. nije mi samo hasno koliko gradjani mogu da budu skloni manipulaciji i da veruju vucicu i dacicu, ali smenice oni sve funkcionere iz redova DS-a i pohapsiti one koje nisu (i naravno pustiti ih jer nema nikakvog pravnog razloga da ih drze u zatvoru) a sta ce biti posle? sta ce da smisle sa bi se odrzali na vlasti? realno ova vlada nema politiku ni pravac kretanja. kakva god da je bila prosla ja sam imao posla radio i primao platu, a sada niti moja firma ima posla niti primamo plate a kao u sistemu smo odbrane. nemoj da mi prosipate pricu da su zuti krivi, vi ste godinu i kusur na vlasti i za to vreme ste samo hapsili i pustali i smenjivali, a boljitka nigde, samo se vracamo u rikverc

gradjanin Beograda

pre 10 godina

DALJE-nastaje TOTALNI HAOS u saobracaju,vrticima,parkiranju,nicu kiosci kao pecurke,ulicna prodaja,sverc,prljavstina,STUDIO B postaje radikalska stanica,preuzima je SKY+ u vlasnistvu porodice nebojse Stefanovic izdavaca PRAVDE,ITD ITD.
Beograd sigurno TONE u HAOS(90-te)

press

pre 10 godina

Ovaj antipatični, aroganti, isprazni, mrzovljni, netalentovani tajkun spominje izbore od pre 13 godina na današnji dan !?!? pa gde si ti tada bio, predsedniče Demokratske stranke?! Gde si uopšte bio od 1992 do 2004, kada je bridelo u kopitama i kada je Zoran vodio DS ? Kupi prnje i nestani, upropastio si nam stranku...Hvala vučiću i Dačiću, i ne znaju koliko su učinili za DS!! Hajl Đitler !!

Srbin

pre 10 godina

Nista! Ziveli svi mi Ludi Srbi do poslednjeg. Nikom sa nama nije dobro, a nama je najteze. Bas nam je lepo i napred u jos svetliju buducnost!

realna

pre 10 godina

Strasno samo je to falilo jos para iz budzeta za izbore,gradjani izaberu gradonacelnika onda ga politicari smene,i koja je svrha glasanja uopste kad drugi obore volju gradjana,nije ovo smena Djilasa nego onih gradjana koji su glasali,ova drzava je propast kako i da napreduje kad se samo ih menjaju,sramota!

Mile

pre 10 godina

Ovo je tako tipično za novu osionu vlast u Srbiji. Gde god su menjali lokalnu vlast, znali su sta nece, a nemaju pojma sta hoce niti znaju kako bilo sta da urade. Smučili su mi se vise, posle samo godinu i po dana pretenduju da budu najgora vlast u Srbiji od hatišerifa.

Grunf

pre 10 godina

Ljudi da li ste vi ovu vest i izjave političara pažljivo pročitali. Važno da su krenuli u smenjivanje a šta će posle ko će biti gradobačelnik i ostlo što je sve vezano za Beograd oni će tek razgovarati.Krenuli mladići u sex bez one stvari.Samo su to zaboravili. Dobro bre majstori ajde smenili ste ga. Nikoga niste pitali. Da li Vam je možda negde u pameti da pitate gradjane da s eoni izjasne koga bi za gradonačelnika? Šta imamo u ponudi? Koji su to ljudi? Zamisli tek sada kako će u narednom periodu funkcionisati Beograd. Ko će da plati predstojeći haos? Još onaj Stefanović priča kako će grad još bolje funkcionisati. Pa dečače da li ti uopšte znaš šta pričaš? Ajde onda da nemamo ni Premijera, ni predsednika, a ni PRVOG POTPREDSEDNIKA VLADE. Po tebi bi onda najbolje funkcionisali. Šta će nam oni? Vodiš parlament Srbije od koga poslanici beže kao da je kuga unutra. Vodiš praznu salu. Pričaš sam sa sobom. Pa bre idite u kafanu jeftinije vas par i smišljajte gluposti. To Vam ide od ruke fenomenalno. Onaj se pojavi i menja gradonačelnika zbog metroa, pa čoveče odakle se pojavi. Metro bre treba da bude nacionalna strategija za grad Beograd. Da je obaveza svakog gradonačelnika da ga izgradi i širi. Znaš li ti dssovcu kada su Madjari imali metro a ti menjaš gradonačelnika izmedju ostalog zbog metroa i zbog mosta. Ako se očešao dokaži i uhapsi ga ali nemoj da ono što olakšava život gradjana prezentuješ kao grešku. Užas.

sumorni

pre 10 godina

Neko je jednom rekao "Srbi su kratkovidi, u svakom slepcu vide vođu"

Čestitke, izborili ste se za demokratsko pravo da ne plaćate karte u GSP, i da cevčite pivo ispred dragstora i nakon 22h, a to vas je najviše i bolelo?

Jesam ja jedini koji je ukapirao da je jedina svrha ovog smenjivanja - simbolična?

Dačić je naprosto hteo da smeni Đilasa na dan 24.09. jer je tada Sloba odleteo sa vlasti?

Pa neka bude i potop nakon toga, koga briga.

ss

pre 10 godina

Pa, Djilas nikad vise... Na njegovu zalost i nasu srecu. Drvoseca, pa zabrana alkohola, pa Bus plus, pa kradje, kadrovi iz voznog parka i barabe, njegovo vreme je gore nego vreme okupacije... Ignorisanje javnog mnjenja najbezobraznije. Cao!

LETECI HOLANDJANIN

pre 10 godina

Pa nista dalje mi SNS smo nase ispunili sad je na narodu da nas hvali tako je bilo u Novom Sadu bar ;) podigli smo mu struju ,povecali nezaposlenost ,zavrnuli slavunu svima koji nas ne vole ,dali smo Kosovo ,pohapsili smo ove zlotvore sto su saradjivali sa bivsim da to vidite i pustili ih na slobodu kako da ih osudimo hörda jevropa nase ne diramo samo ove NJIOVE ,gas vise i ne znamo koliko smo povecali ali nije ni bitno ionako nas ne zanima sta se tamo desava !!!A kao nas najveci uspeh navodimo OTIMANJE VLASTI PO SERBISTANU ustvari to i samo radimo naravno iz hvalospeve naseg KAMELEONA VUCICA postenog ovo mu je srednja maska trenutno samo cutite nemojte nikom da kazete ...ustvari i ako kazete ovaj narod je glup u zatupeo pa nam nece nista tako nam rekose ovi nasi ESPERTI na TRENDA MEGA UNIVERZUMU i guzenbaueri iz preko grane da da maaa...ZIVEO SNS I TOMA ZIVEO VUCKO ZIVEO STIROPOR ZIVEO KARIC I NJEGA CEMO DA VRATIMO STO JE BILO FA ZABORAVITE .. DA MOGUCE JE! ......BEOGRADJANI MOZE I GORE BE SEKIRAJTE SE SETITE SE SAMO TI 90 TIH I SPREMITE GACE ZA SKIDANJE !!!!!

Sasa

pre 10 godina

Kad bolje razmislim ,novinari sa B92 treba da intervjuisu Ljubu Repliku,bivseg predsednika OO SNS u Dimitrovgradu.
Kad vidi Vucko njegov neskriveni talenat i politicku intelegenciju,bice mu jasno da je on idealan za gradonacelnika Beograda.
U medjuvremenu, Ljubo Replika je zamenik predsednika Skupstine opstine Dimitrovgrad i vec je stekao ogromno iskustvo-vec pet meseci je na ovoj funkciji.
Isto kao Vucic,veoma uvazava tudje savete,pa mu je tako Zoran Cvetkov Kokoska savetnik za poljoprivredu,a Marinko za transgranicnu saradnju.
Njegova prijateljica iz koalicije U Dimitrovgradu Donka Banovic bi ,s obzirom da je u Beogradu,mogla da ubrza celu proceduru i da upozna javnost sa ovim,po meni,najboljim kandidatom za novog gradonacelnika Beograda.
I samo da ne zaboravim,mlad je,ima kafic i dva odela.

Avenger

pre 10 godina

Power Team Stefanović-Jovičić plus DSS-ovci. Tražili ste, gledajte. Plan je da nema plana, ali je prioritet da se smanji dug. Stratezi...
(zapad, 24. septembar 2013 19:14)

Koje smanjenje štednje čoveče, SAD kad udare u razbacivanje biće stati pa gledati... Još kad stigne kredit od šeika, biće rijaliti u fulu.

Mile

pre 10 godina

Au, pratim ovu vest jer pokazuje svu besmisao aktuelnog političkog rukovodstva i čudim se kako nema puno minusa na komentare protiv vlasti. Tako pre sat vremena udjem u komentare i za moj komentar je bilo 50 : 7, sad udjem i vidim 76 : 133... Verovatno su imali pauzu u drugoj smeni Bot Centra, ali kad su se dočepali miševa... Prosto da ne veruješ i da se uplašiš koliko je to ozbiljna propaganda.

Marko Kraljević

pre 10 godina

Iskreno, ja sam uživao u ovoj svinjariji, ma pijaca je malo dete za ovo:
danas, penzije "pre roka", koincidencija? pa krka kaže podržaćemo smenu, ali pod uslovom da se nastavi tekuća socijalna politika.. xaxaxa
rasim, bio na listi, a sada preleteo, mudro? možda.. pošteno, teško..
dss, problem je u metrou?! pa da, ma kakvi francuzi, sps/dss već imaju dobar deal sa braćom rusima, a zašto to ne bi unapredili:)
Ok, formalini razlog je prezaduženost, hmmm.. ako to navode oni koji su nas za godinu dana zadužili za 4,5 milijardi, ma hajde, narod jeste malo lud, ali nije slep!!
MegaDoktor zatim kaže, pao je prihod Parking servisa, sa 342.000 u 2009, na 58.000 u 2012, a zvanično na APRu prihod je oko 18 miliona?!?
i setim se, pa da, kada radikali-naprednjaci mašu papirima sigurno lažu, a ovaj je i ministar.. čega bre.. molim?
A samo glasanje.. vrhunac, šef napednog kluba proverava "pravopis" ekipi da bi uredno završili tajno glasanje.. jadno, a???
inače, za šefa sam mislio da nema radnog staža, kad ono, radio bre kao promoter za Gorenje skoro 3 godine, a dva puta ga otpuštali, mukica;)
i šta reći... Pamet u glavu!!!!

Milica

pre 10 godina

Šef beogradskih naprednjaka Nebojša Stefanović kaže da se u SNS-u još nije razgovaralo o načinu upravljanju Beogradom u narednom periodu nakon smene Đilasa, ali je poručio Beograđanima da će grad funkcionisati i bolje nego za vreme vlasti Đilasa.
----

Bruka, ni ideje nemaju šta da rade sa Beogradom, ali znaju da će biti bolje čim se oni ustoliče.

mirko

pre 10 godina

(press, 24. septembar 2013 19:28)
Kada se neko zahvaljuje Vučiću i Dačiću, a deklariše se kao simpatizer DS, i Zorana Đinđića, onda on u najmanju ruku ne govori istinu. Nikada nisam čuo ni jednog glasača DS, da hvali ovu dvojicu, dovoljno se samo podsetiti šta je sve Vučić izgovorio na račun Đinđića, čak i posle ubistva.
Posebno je uverljiv megatrendovac , koji se zamišlja nekom veličinom, i nešto obećava, a stvarno je običan poltron A.Vučića.

1%

pre 10 godina

Sta dalje?
Pa od sutra ce poceti rusenje mosta na Adi sve sa prilaznim saobracajnicama, poskidace se svi aparati Bus plusa iz svih vozila GSP-a, najzad cemo opet svi preko Gazele djuture, samo da skinu taj Djilasov asfalt, svi "spanci"ce biti poslati u Smederevo na topljenje da i oni nesto rade a u peci ce ubaciti i ove poljske autobuse, mnogo su tihi. Umesto nih ce da puste u saobracaj svih 5 Ikarus autobusa ako stignu do Nove godine. Najzad cu videti opet stari Bulevar sa onim kutijetinama a vratice i staro drvece posto ovo asocira na prethodnu vlast...
Bice nam lepo, verujte, samo da ON nije vise na vlasti...Jer on je tajkun ( sta to bese ), i ako glasamo za njega, dobijamo Dinkica....bice nam super, verujte mi, ne znam kako , ali bice nam bolje...
I na kraju, ovo je poslednje obracanje pod nick name "1%"..od sutra kad vidite potpis "6. oktobar", znajte da sam jos tu.....

Jeronimo

pre 10 godina

Sad će Mrka da sredi Beograd :) Ništa ne brinite beograđani. Konačno da se i vi svedete na klasične srpske gradonačelnike :) Možda nije lepo ali je jako interesantno. Uostalom videćete.

dragan

pre 10 godina

Jel imao većinu? Nije! I u čemu je problem? Pa to vam je dragi moji demokratija! demokratija nije ono što vi želite nego ono što želi većina!

Жекс

pre 10 godina

Многе ствари су се промениле за годину дана. Ђилас није онај исти као пре годину дана, од две ствари за које се ухватио, обе је упропастио. Није ствар у томе да је Вучић јак, него у томе да је Ђилас много слаб.

D61

pre 10 godina

Pa, Djilas nikad vise... Na njegovu zalost i nasu srecu. Drvoseca, pa zabrana alkohola, pa Bus plus, pa kradje, kadrovi iz voznog parka i barabe, njegovo vreme je gore nego vreme okupacije... Ignorisanje javnog mnjenja najbezobraznije. Cao!
(ss, 24. septembar 2013 19:21)

Svaka čast! Ali mi nije jasno da to ljudi kao da ne vide, ne čuju,..., pa samo zbog prohibicije je zaslužio da ode. 'Baška Bus minus i Jeep-ova Plus...

kempes

pre 10 godina

Sad nece DS pozivati na proteste. Naravno da nece kada su se unutar stranke podzapali. A i nakon ovoga danas ozbiljno je dovedena u pitanje moc koju DS ima danas. Jedno je sigurno, to nije isti ona stranka koja je odisala demokratijom i energijom 2000. godine...

❚❚❚❚❚❚❚

pre 10 godina

Ne zna se ko je gori od kojeg. Da li da birate onog ko je vec pokrao ili da birate za onog ko ce vas oprimitiviti i utupiti. A i ego im je bio slican. Nadobudni i puni svoje persone i svoje moci. Dacic i Djilas su se za vreme prethodnih parada isto ponasali.

Socijaldemokrata

pre 10 godina

Cemu tolika tuga demokrate? Pa nisu ubili Djilasa, smenili su ga, a s obzirom da isti nije zeleo direktne izbore, 35% ne pripadaju njemu, vec njegovoj stranci. Smena legalna i legitimna. E sad, nadam se da ce ovi da se uce na greskama prethodnika, pa nece biti toliko bahati, no cisto sumnjam. Ista je to ekipa. Sta ce dalje biti, mene apsolutno ne dotice, jer ce zasigurno los zameniti loseg, a svi su oni od zla oca i jos gore majke. SNS + DS to su srca dva, bese do pre mesec dana, a nije iskljuceno da ce biti i za sest meseci. Zivimo Domanovicevu satiru, ma u stvari, on bi sad bio zbunjen kolicinom budalastina, koje bi mogle da mu budu inspiracija. A vi se deco samo igrajte udaranja minuseva i pluseva na komentare i sledite svoje vodje, ma ko oni bili.

Bibbi

pre 10 godina

Vec svi zale za Djilasem a tek je smenjen. Do malopre dok je bio tu, svi ga kritikovali. U ovoj zemlji ne mozes da pobedis. Srusili ga a nemaju stav sta ce da rade. Sve je receno u tom SNS-u.

Ana

pre 10 godina

Dobro i?

Kada ce biti podignuta optuznica protiv njega i njegove ekipe za lopovluk, pretnje i sl. cime su se bavili tokom ovih godina vladavine (kradje) ?

Ako vlast ne zeli da radi ono za sta su je gradjani izabrali neka se lepo skloni pa ce narod putem Narodnog parlament vrlo brzo osuditi sve one koji su krali i konfiskovati svu njihovu imovinu i vratiti drzavi i gradjanima Srbije !

rrr

pre 10 godina

Sad sledi isisavanje svih novcanih sretstava iz ostatka srbije (koji su jos ostali) i upupavanje istih u Beograd, da bi se pokazalo kako je ova vlast uspesna....

No ime

pre 10 godina

Mora covek da bude patetican: Tuzan dan za demokratiju, Beograd, Srbiju...
Skidaju dobrog za nikakvog (nemaju kandidata, jos manje dobrog)!
Beogradjani, veoma ste pasivni, kao da ce vam SNS pomoci!? Uzmite sudbinu u svoje ruke, nema druge.

a i za to me zabole...

pre 10 godina

Pazi naslov ...Smenjen Djilas sta dalje...
Kako sta postave novog pa ga opet smene...moze im se zaj.....cija i tako u krug..postave Krkobabu...a mogli bi i mog komsiju cika Stojka i onako se hvali da su ga vrbovale razne politicke opcije i struje da bude njihov clan i to bez da plati clanstvo vec samo da sedi u skupstini ili gde ti vec i glasa za i protiv kad mu oni kazu,al nece Stojko on naviko da sedi ispred kioska pije pivo i pusi suseni duvan jos kaze sta oni misle da je Stojke budala oni da zgrcu velike pare a Stojketu sica,jok bratac ostaje Stojke ispred svog kioska...

lex speciallis

pre 10 godina

Najzalosniji su mi ovi iz DSS-a oni su toliko opsednuti DS-om, iako to vise davni nije ta stranka, da bi glasali i za crnog djavola a samo protiv DS a usput i malo da se uglave u vlast! Dragi Beogradjni zavideo sav Vam jer nemate kao mi u Nisu od skoro diplomirane direktore JP, "bivse biznismene 90-tih"..i slicne "strucnjake"! Da kazem nisam- pristalica ni jedne stranke, i prvi put nisam izsao na izbore prosle godine i ne kajem se, ali sada na svakim sledecim izlazim i glasam protiv (ne za) SNS i slicnima, jer ovo je i te kako plivajuca diktatura!Pobogu legalno su Vas pokrali zbog loseg izbornog sistema, kakav demostracija sile i nista vise..kao i u celoj Srbiji, mazi oci hapsenjima(ok) a standard sve gori i gori!

veciti demagozi

pre 10 godina

Nemaju plan sta ce da rade, nemaju kandidata za gradonacelnika, nemaju argumente zasto su smenili Djilasa sad su argumenti da se slika sa "macicima i kucicima", prodaju pricu kako ce smanjiti dug grada koji je 20-ti deo onoga koliko su se oni za godinu dana zaduzili na republickom nivou.... ali nije da bas nista nemaju, imaju demagogiju i bahatost koja vremenom postaje sve veca...

Srđan

pre 10 godina

Na našu veliku žalost, gradski oci se bave svime osim problemima običnog čoveka. Ko god da dođe posle Đilasa običan čovek i njegovi problemi i potrebe biće na margini...

Sve sto je lose su oni

pre 10 godina

I sad cemo opet svakodnevno za sve probleme koji ce da se jave u Beogradu slusati onu staru izreku kod nasih politicara nismo mi, to su oni pre nas i tako u krug...

Jedan mali primer vezan za Srbiju.

Kad je bila vest o tome da je porez na imovinu poskupeo, ne duplo, ne troduplo nego mnogo MNOGO vise , ja sam to komentarisao i bio sam citiran, i dobio odgovor NISMO MI TO JE PREDHODNA VLADA DONELA ZAKON.
ALO BRE NISMO MI PA VI GA SAD SPROVOSITE GODINU IPO STE NA VLASTI I DA VAM JE STALO DO NARODA promenili bi ste ga.
IMA NA STOTINE TAKVIH PRIMERA NISMO MI ONI SU...
Sve sto je lose su oni( nije bitno ko bitno je da su oni) a ono malo sto valja smo mi, jad i beda svi odreda.

Beogradjanka

pre 10 godina

Kakva je ovo budalastina?! Pa ovakva sramotna smena ce samo pomoci Djilasu na sledecim izborima, umesto da mu se stoicki suprotstave, oni ga kukavicki smenjuju. Nisam Djilasov fan, ali ako su mu ovi alternativa onda smo nagrabusili...

paraglajder

pre 10 godina

Nadalje - radost narodu :). Hleb za 3 dinara (možda i iz kamiona), struja jeftina, evo već nema kontrolora od jutros u GSB... Udri brigu na svelje, narode.