Ponedeljak, 26.08.2013.

12:40

Od Himalaja i Golije do apokalipse

Skupštinsku sednicu na kojoj se govorilo o Zakonu o ministarstvima, a koja je završena posle skoro 13 sati, obeležila je žustra polemika poslanika.

Izvor: B92

Od Himalaja i Golije do apokalipse IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

136 Komentari

Sortiraj po:

ribe

pre 10 godina

Bilo je lepo i gledati i slušati.Nasmejali su nas bolje već da smo gledali neku komediju u pozorištu ili TV. Ali, oni su ipak naši predstavnici koji odlučuju o našim sudbinama.Gde to Srbija ide.

fidel

pre 10 godina

Ovaj Selakovic je mislio da opet moze da baca prasinu u oci Radikalskim neistinama. Pa bese Djindjic izdajnik, Ceda narkoman itd. Kada bacas lazi uvek se moze uzvratiti lazima, pa se pravdaj. Dakle ne verujem da ja Miskovic placao karte Vucicu, kao sto ne verujem ni da je Zoran bio izdajnik, ni Ceda narkoman. Sa mo je Djindjic platio veliku cenu zbog lazi. IGRATE SE SA VATROM. A nama sve gore.

Posmatrač

pre 10 godina

Stvarno nema smisla, pričaju o putovanjijma, iznose pojedinosti jedni o drugima, narod to gleda, a tema sednice je ostala po strani.

Romanija

pre 10 godina

To ne bi bilo dobro jer jedan broj poslanika ne bi mogao nikada prisustvovati sednicama. Još kada bi se uveo test za narkotike onda bi se kvorum doveo u pitanje.

neko

pre 10 godina

Prepiranje o tome ko je i šta je u zadnjih trinest godina ukrao ili uzeo,treba ostaviti tužilaštvu,a treba se baviti napretkom Srbije,a ne vraćanjem unazad

xy

pre 10 godina

@ zeks, moje kolege inzenjeri zaradjuju oko 150 do 250 evra dnevno. i nisu lopovi i manijaci. uspeli su da se snadju, a zamisli - nisu clanovi ni ldp, ni.ds, ni sps, ni sns ni onih satelitskih stranaka. a ti bolje, umesto sto gledas cedu, gledaj da se snadjes. ne poznajem ni jednog inzenjera koji je dobar u svojoj struci, koji ima licencu, i koji ne zaradjuje dobro. drugo, sto se ne raspitas malo oko tih 80 hiljada za himalaje? i sam znas da je cifra notorna budalastina. da se razumemo: ne.branim cedu, ali su bre dosadne vise jedne te iste price. a to kad se neko pita gde je on, a gde su njegovi prijatelji, to je tek mizerija. gledaj bolje kako da uspes, to ti je prece nego da lamentiras o himalajima i dzipovima. srecno.

j o k e r

pre 10 godina

na jugoistocnom balkanu nista novo..ok.meni licno apsolutno ne moze da dodje do mozga da dasnji srbi, posebno oni mladji,mogu ds se pomire sa cinjenicom da nas vode ovi bivsi najgori medju nama iz nasih najgorih dana - moronsko /idiotskih '090-tih...pocelo je sa arhaicnim vukom a eto nas skoro 30 godina kasnije sa predsednikom drzave - quazi "cetnickim vojvodom", njegovim zamenikom I sefom sns partije-bi vsim miloseicevim ministrom "informacija", sa premijerom-opet bivsim glasogovornikom "balkanskog kasapina", danas takodje novog firera kasapinove sps partije, ciste rein karnacije nacionalsizofrenicara, lopova I hohstaplera njegove zene I "malog" maminog sina marka-kriminalca....asve te danasnje muvare slusa skupstina u kojoj sede poslusnici, dripcii I grebatori...e srbijo nigde lada nema...jadni stari a jos jadniji mladi jer izgleda I ne vide da su svakim danom sve stariji a boljitka niodkuda...

zmitjkoe

pre 10 godina

"Ja sam veći narkoman od Džima Morisona i Hendriksa zajedno i ronim i penjem se i sve to sa 40 godina. Dosta više sa tim! Mogu sve to da izdržim, ali to je previše bolesno za instituciju kao što je ova (Skupština). Sada još traže testove u Skupštini. Zamislite kako bi oni prošli. Ne moraju da duvaju, ima i drugih testova. Vi znate na koje mislim."

Hahahahaha, cisti genije. Prevod za botove koji ne znaju na sta je Ceda mislio, na test inteligencije. Hahahaha. Cedo care, rasturio si nazadnjacke olose. Steta sto si sam i jedini normalan politicar u Srbiji. To znaju normalni ljudi u Srbiji, ali ih je sve manje, svi pametni i obrazovani odavno su pobegli ili gledaju kako da pobegnu. Toliko je velik odliv mozgova da postoji opasnost da ce preostati samo oni kojima je mozak vakumiran i oni kojima se mozak prospe kad Vodja pocne da ih drma. Trude se da im mozak bude sto prazniji, da naprave sto vise mesta za Vodju. Sto im Vodja bolje smesti vece su sanse da ih Vodja zapazi i pusti da i oni malo drmaju i sto vise drmnu. Nikad se ne zna dokle ce Vodja da trese.

Veliki brat

pre 10 godina

Koliko je koštala ova današnja sednica skupštine (dnevnice, kuhinja, viskići, struja...)?

E to koliko je koštalo rasporediti na sve njih i odbiti im od plate, pa će sutra raspravljati o ozbiljnijim temama.
Ovako, njima odgovara da zasedanje umesto 5 traje 20 dana.

zmitjkoe

pre 10 godina

Beograd -- Skupštinsku sednicu na kojoj bi trebalo da se govori o rekonstrukciji i Zakonu o ministarstvima, obeležava žustra polemika poslanika.

Ne znam zasto ovaj cirkus nazivate polemikom? Ovo je poznati radikalski manir jos iz vremena Seselja i zove se opstrukcija rada parlamenta. Vrlo je ocigledno da su nazadnjaci zapoceli cirkus odmah nakon sto je poslanik i lider LDP Cedomir Jovanovic izneo vrlo negativno misljenje o "rekonstrukciji vlade". Vlast naravo nije zelela da se uopste otvori rasprava o rekonstrukciji vlade. Kad je Ceda izneo svoj stav vlast je odmah zapocela opstrukciju pomocu poznatog radikalskog manira da umesto da napadnu Cedin stav, oni napadu Cedu i umesto odgovra postavljau svoja pitanja. I tako kada je Ceda u pitanju krece standardni repertoar argumenata, od pocepanih patika, Silerove i bazena, preko dzipova, motora, telohranitelja, Fidelinke, pa do Himalaja, Karakoruma i skipasa od 80.000 eura. Zatim nazadna poslanica trazi alko i drug test za poslanike jer Ceda ocigledno lupeta gluposti pod dejstvom kokaina. Pa svi znaju da je Ceda narkoman. Nek objasni odakle mu onoliki podocnjaci, a? I tako se danas raspravljalo u parlamentu o polugodisnjoj krizi vlade i borbi za vlast. Nema nikakve rekonstrukcije, to je samo jeftin trik da se prikrije opsta destrukcija. Srbija nema vladu, ali ima Acu, Aca ima Ivicu. Sto je Aca sve veci Ivica ima sve manje. Kad Aca dovoljno naraste, Ivica ce jedva da se vidi. Kao makovo zrno.

Srbin 100%

pre 10 godina

Jovanovic mora da objasni odakle njemu,bez dana radnog staza novac za sva skupa letovanja,dzipove,stanove...tesko da je mogao to da ustedi od poslanicke plate

ZALOSNA ISTINA

pre 10 godina

Opet je neko uspeo da od najviseg doma u kome treba da se odlucuju sudbonosne stvari za ovu zemlju,napravi cirkus i ismeje sve gradjane Srbije koji su ih doveli na ta "privilegovana" mesta.Ono danas je samo pokazatelj da svest pojedinaca,a za nas najgore sto su u ovom slucaju to predstavnici naroda,na tako niskom nivou da im ne prilici ni da budu blizu parlamenta a kamoli da sede u njemu.Ova farsa se ne sme ponoviti i moraju se kazniti danasnji glasnogovornici jer ovo je bio samar narodu kojem je pokazano nepostovanje.

Žeks

pre 10 godina

(expert, 26. avgust 2013 22:53) Šefe, iza mene stoje građevinski objekti koje sam ja projektovao. Ja odlično znam koliko vredim, ali od toga mogu da naplatim vrlo malo (uglavnom novac uzme neko drugi). Ako merimo Čedinu društvenu koristnost, ista je ravna nuli. Međutim, to njega ne sprečava da bude sve bogatiji i bogatiji, a mi ostali sve siromašniji i siromašniji. I još posle svega on ima petlju da pita ko je upropastio 20 godina. Ružno je što su poniženja drugoga osnovini način iskazivanja političkih neslaganja u Srbiji. To više govori o onome ko upućuje poniženja nego o onome kome su upućena.

expert

pre 10 godina

Bila je '94.-ta ja sam upravo diplomirao a Čeda je bio student prve ili druge godine studija. On je vozio ćaletovog keca, a ja ćaletovog golfa i sve nas je pozivao da idemo na demonstracije. Danas Čeda je plaća letovanje 80000€, a ja sam usr.. inženjer koji puni džepove drugima da bi imao neku crkavicu. Ko je upropastio mojih 20 godina a "napumpao" tvojih? Koga ti zastupaš?
(Žeks, 26. avgust 2013 18:45)
Tvojih 20 godina si upropastio sam sebi, jer si vjerovatno los inzenjer, a nesposoban si i da svoj zivot sam uzmes u svoje ruke. I onda naravno da zavidis sposobnim ljudima koji su to uradili. A Ceda zastupa sve one koji glasaju za njega, iako nije na vlasti i ne odlucuje ni o cemu. Bolje je da se ti zapitas koga predstavljaju oni za koje si ti glasao. Jer oni odlucuju o svemu. A tebe tu nigdje nema. Dakle, nije ti kriv Ceda, nego ovi sto su na vlasti a stanje ti sve gore. Razmisli malo svojom glavom, ne dozvoli da te prave budalom.

Pauly Ester

pre 10 godina

Bilo bi dobro da LDP postane ozbiljnija opozicija jer zaslužuju šansu. DS je vreme pregazilo. Oni pričaju kako su donosili dobre zakone - jesu donosili su zakone i to tone. Jer i EU vrši pritisak da se reforme izvrše. Ono što je nedostajalo je sprovođenje. U njihovom slučaju su partijski interesi uvek bili ispred svega. Tragikomično je što došlo do toga da su bivši radikali "skinuli bedževe" da bi učinili ono što je svaki građanin u Srbiji osećao da je neophodno i što je bila obaveza DS-a da uradi. To je samo dokaz da se u demokratiji promene ne mogu zaustaviti, jedino je žalosno što je potrebno toliko godina da bi do tih promena došlo. Na promene mislim na odabir ministara po stručnosti, i pre svega mislim na stručne ljude iz inostranstva koji dolaze iz sistema čiji deo mi želimo da postanemo, i koji poseduju znanje i što je još važnije mentalni sklop i način razmišljanja koji naš student bez obzira na svoje obrazovanje nema i ne može sam da stekne.

Pametnjaković

pre 10 godina

Ovo je sve pozorište za ovce. Sve političke partije rade zajedno na siromašenju svih onih koji nisu njihovi. Opljačkali su sve što je moglo da se opljačka i sada prave konfuziju da zbune ovce i izbegnu odgovornost za pljačke. Toliko su bezobrazni da su pokušali da svale sve na neke likove na margini. Od tolike silne pljačke oni su optužili neke sitne lopove tipa Dulić.

Milorad

pre 10 godina

"Boza imitira Cedinu bradicu..Ono trci,trci pa brada..Osuncani i ovako umetnicki uobliceni sa malim bradicama od nedelju dana,uredno stucovanih,izgledaju kao da su promenivsi imidz,hteli da nam kazu....E gledajte nas,nismo mi oni od pre!Medjutim ni brada ne pomaze,jer vec posle par sekundi,kad se bolje zagledas ,vidis one iste stare face...Sa onim nezno titrajucim osmehom i varnicama koje izbijaju iz ociju...Iste one kao nekad!(java je....., 26. avgust 2013 18:49) - Jel te nije bar malo blam da ovako nesto izjavis???? Pa gde ces vece prevrtjivce od Nikolica i Vucica? 20 godina drobili o Voji, velikoj Srbiji, cetnistvu, ubi zakolji, jedan Srbin, sto Muslimana, bulevar Ratka Mladica, Srbija crna rupa u EU...i evo ih danas, nema vecih Arapa i Evropljana od njih! I to ovo da izjavis za clanove DS! Luda zemlja!

pera-spo

pre 10 godina

(Žeks, 26. avgust 2013 18:45) e pa vidis prijatelju ovaj tvoj komentar upravo pokazuje zasto si ti ostao samo, da te citiram, " usr.. inzinjer" a ne uspesan inzinjer. Osoba koja veruje i jos pise komentar na izjavu jednog naprednog a bivseg radikalskog poslanika da je ceda potrosio 80.000 evra za letovanje, mada je on rekao na zimovanje, i da tamo samo karta za ski-lift kosta 8.000 evra (ja znam da je desetodnevna karta u st.moricu 360 evra po osobi) nije zasluzila da dobije zvanje cak ni usr.. inzinjera kako ti sebe nazivas. Pa znas li ti covece koliko je to para.........ali ti verujes naprednima i zato si ti tu gde si a ceda tamo gde je......

mister no

pre 10 godina

jaoo molim vas ne pricajte glupostu vucic je za oko godinu dana mandata uradio ono stu su ovi pre njega pricali 10 godina i duze cak...
jednostavno covek cuti,ne eksponira se medijski i radi ono za sta je odabran a svi ostali pre njega su samo pricali,pricali i pricali.
Hvala bogu sto je dosao neko kao sto si tu vucicu,hvala!
(nnikolic j, 26. avgust 2013 15:39)

Pa vise vidjam Vucica nego svoju zenu!!! Gde ti zivos???! Ali razumem te, posto si SNS bot, tebi je zabranjeno da razmisljas!

java je.....

pre 10 godina

Ha ,ha, ha...Boza imitira Cedinu bradicu..Ono trci,trci pa brada..Osuncani i ovako umetnicki uobliceni sa malim bradicama od nedelju dana,uredno stucovanih,izgledaju kao da su promenivsi imidz,hteli da nam kazu....E gledajte nas,nismo mi oni od pre!Medjutim ni brada ne pomaze,jer vec posle par sekundi,kad se bolje zagledas ,vidis one iste stare face...Sa onim nezno titrajucim osmehom i varnicama koje izbijaju iz ociju...Iste one kao nekad! I svaki tren cekas kao da ce da kazu...Evropa vam nikad i nije bila alternativa,ali mi jesmo,ovakvi kakvi smo!!!!Skocih u snu i shvatih,dobro je,to je bio samo san...Ali oces vraga,ipak je to parlament i oni u njemu!

fidel

pre 10 godina

Cvijane I Selakovicu, dosta lazi za medisku upotrebu. Pa mislite li da vam neko vise veruje. Kako je Ceda, na koga si ciljo da je pobegao od testa, uspeo uz sve "poroke" da se popne na Himalaje. pa makae I 100 metara. Vase lazi vise ne prolaze. Dali ste se vas dvojica podvrgli istom testu. I na kraju, ako je Ceda toliko krao hapsite ga, necete zasto.

fidel

pre 10 godina

Ne deluje mi Vucic zadovoljno nastupom ove dvojice, Stefanovica I drugog ne znam mu ime. Rekla bih da su kadrovi SNS otvorili Pandorinu kutiju. Sada ce biti interesantnije a nama nista bolje.

vlada milic

pre 10 godina

SNS+SPS+URS su UPROPASTILI Srbiju za godinu i po svoje vlasti , zaduzili zemlju za novih 4 milijarde dolara ( prosla vlada za 4 godine toliko ) imali 375 milona evra stranih investicija ( za isto vreme stara vlada 2 milijarde) , imali sto afera , svadja ... evo vam najbolji dokaz o katastrofalnoj vlasti napisacu vam pazare u prodavnici gde radim prosle i ove godine . 24.08.2012 107 291,00. 24.08.2013. 58 275,00. 25.08.2012 128 544,00 25.08.2013 83 225. 26.08.2012 126 542 ,00 a danas 58 400,00 i tako svaki moguci dan a pri tome kada se uzme u obzir povecanje pdv, svih mogucih akciza vise puta, redovnih poskupljenja dovodi do toga da bi pazari trebali biti veci za 12 % a oni manji za 40-50 % zavisi u kojoj radnji. e to je moji politicari rezultat vaseg rada a to dovodi do novih zatvaranja radnji i do jos vise nezaposlenih sto dovodi do jos manjih pazara pa jos nezaposlenih... ... a vi se i dalje rekonstruisite do mile volje. dokle god ima 40% (ludog) naroda koji podrzava ovakve vladare

ce gevara

pre 10 godina

hocete reci"gori more tope se planine".dali su raspravljali o klisurama i pecinama ?kada ce o bradama i brkovima?i bakinim ustipcima.o,muko moja predji na drugoga.

Žeks

pre 10 godina

Bila je '94.-ta ja sam upravo diplomirao a Čeda je bio student prve ili druge godine studija. On je vozio ćaletovog keca, a ja ćaletovog golfa i sve nas je pozivao da idemo na demonstracije. Danas Čeda je plaća letovanje 80000€, a ja sam usr.. inženjer koji puni džepove drugima da bi imao neku crkavicu. Ko je upropastio mojih 20 godina a "napumpao" tvojih? Koga ti zastupaš?

Vesna

pre 10 godina

Ministar a moze da izvali takvu besmislicu u vezi sa cenom "ski' pasa. Pa to moze samo totalno glup covek da proguita. Niti je u pitanju SKI pass niti je naravno tolika cifra. Neverovatno ko je sve seo u ministarske fotelje.

Del Boy

pre 10 godina

Da li je Babić bio na Goču sa telohraniteljima?
Po svom gradu uživa uz njihovu pratnju i čuđenje sugrađana.
Ljudi se pitaju da li to ima veze sa davanjem para pod kamatu. Ili možda sa činjenicom da više ne oblači majcu preko sakoa?!

cipiripi

pre 10 godina

Pun pogodak za ovaj predlog, naime, time bi se uveo red u redove jako vazne institucije. I uvesti jos osim dres koda i vujakliju za pojedine, da se malo edukuju.

zlobni cinik

pre 10 godina

Maločas sam gledao snimak rasprave u skupštini, ipak mi je najjači utisak ostavio onaj mučenik Rističević; morao je da pogleda diskretno u papirić pre nego što je spomenuo "Karakorum", nije mogao da to zapamti. E gospodo iz SNS-a, organizovali ste polupismenu rulju u pokret nalik nekadašnjem DOS-u, propašćete iz istih razloga iz kojih su i oni propali, a teško nama građanima Srbije jer je očigledno da nam nema spasa!

Edmund Hilari

pre 10 godina

@Lider LDP je kazao da se popeo na najviši vrh na svetu gde je odneo srpsku zastavu, da je o tome snimljen i film, a da Srbi nisu prikazani kao vandali i upitao minstra da li je to teško priznati.
Nemam nameru da se stavljam na bilo čiju stranu, ne zanima me ni da li Čeda troši svoje pare ili tuđe ali kao čoveka koji se bavi planinarenjem i alpinizmom, moram da primetim da na netu nema ni jedne jedine reči o tom velikom uspehu. Garantujem da ako ukucate ime bilo kojeg alpiniste koji je ispenjao Everest da ćete vrlo lako naći gomile stranica o tome. Međutim Jovanovic i Everest ukucani zajedno daju samo jedan mali članak u jednom našem listu. Dakle, to mi sve liči na priču o navodnom Čedinom spuštanju sa vrha K2 - 8611 mnv! E to je tek laž na kojoj bi mu pozavideo i baron Minhauzen! Priča kaže da je Čedu, sa još 11 avanturista, helikopter spustio na vrh odakle su se spustili bordovima, skijama i ko zna čime još. Helikopteri ne lete na tim visinama. Da lete, sva dvanaestorica bi nakon iskrcavanja posle 10 minuta ostala bez svesti a posle sat vremena bi bili mrtvi. Ajde da i to zanemarimo, prva velika prepreka, gde je nemoguće spustiti se bilo kakvim prevoznim sredstvom osim sopstvenim nogama, osiguranim užadima je uski vertikalni kuloar smešten između stena i ogromnog ledenog bloka pod imenom "Grlić boce". Sledeće dve prepreke su dve vertikalne stene od 450 i 900 metara visine znane kao "Crna piramida" i "Dimnjak". A u pitanju je najlakša ruta uspona - Abrucijev greben!Hvala!

cinjenicno stanje

pre 10 godina

Kada budu raspisani izbori, Jovanoviću predstoji naporno planinarenje do cenzusa.
(Kritika, 26. avgust 2013 15:54)

Sto u Srbiji znaci da je verovatno sve sto govori istina.
A zato ove sto bezocno lazu,bez imalo stida i srama ceka lagana setnja...

E zato smo tu gde jesmo.

p.s. Najzalosnije je sto SNS radi sve sto je Jovanovic godinama govorio da treba raditi,ali naravno za to nije imao podrsku glasaca.

crni domino

pre 10 godina

Srbiji sa ovakvom vlascu nema spasa!
Gospodin Vucic je osoba za zaljenje jer misli da ce spasiti Srbiju od ponora u koji je sam nesvesno gura! On zivi u nekakvoj masti!
Voli istinu koja samo njemu odgovara.

Radovan

pre 10 godina

@ (Pera pakistanac, 26. avgust 2013 14:23)

Decko, Sloba je svoju karijeru poceo i pre "blistavog" trenutka na Gazimestanu '89. Godina ovde, godina onde i nakupe se dve decenije (a i vise). Pa koreni UDBE ni dan danas nisu uklonjeni, a dosijei su i dalje tajni. Jedina smo ex-komunisticka zemlja koja jos uvek nije otvorila svoje dosijee! Sloba je samo preuzeo kontrolu nad srpskim delom diktatorskog sistema stvaranim u SFRJ, ali se za razliku od Tita i ponasao kao pravi diktator. Nakon ubistva Djindjica, SPS se vratio u parlament zahvaljujuci DSS-u (sa G17+, SPO-NS) i to 04.02.2004. godine, dakle nepunih cetiri godine nakon sto je tadasnja opozicija dosla na vlast. Djindjiceva vlada je trajala od 25.01.2001. do 12.03.2003. Premalo vremena da se ociste visedecenijski koreni, u zemlji iz cije privrede su isisane milijarde tokom 90-tih i napokon razrusenoj od bombardovanja.

Gradjanin Srbije

pre 10 godina

Parlament je cirkus.Ceda pravo u metu.Pre podne ubiseovog mladjanog selakovica sa glupim zakonom o ministarstvu.Dodje pauza a u medjuvremenu papagaj Zoran Babic pozove druga Acu.I pojavi se drug Aca kao da je parlament GO SNS-a pocne onako u stilu budistickog svestenika da drzi pridiku. Glumi postenje a njegovi ga prekidaju aplauzom kao u Titovo vreme.I krezava i nepismena Srbija sedi"i gleda i vice "Bravo Aco.A brojke govore.I cim ga neko izvede iz takta on se zajapuri i krene u kontra udar.I govori bez limita.I jos kaze da je jedini dao ostavku na ministarskomestojer nemozei to da obavlja.A sto se onda prihvatao. Vazno je bilo tada da sve bezbednosne strukture drzi u svojoj ruci

Frodo

pre 10 godina

"Tako naprednjaci nisu propustili priliku da na Jovanovićeve kritike o rekonstrukciji vlade koju je ocenio kao torturu i maltretiranje građana uzvrate podsećanjem da je lider LDP-a kao alpinista išao na planinarenje na Himalaje i Karakorum. "


Tipično radikalska svinjarija i podmetanje! Čovek ih sasvim opravdano kritikuje zog 6-mesečnog zamajavanja naroda i bespotrebnog gubljenja vremena, a Selaković, pošto nema nikakav kontraargument, kao nekakva svekrva "podseća" nas "da je lider LDP-a kao alpinista išao na planinarenje na Himalaje i Karakorum."

A šta mene briga da li je Čeda alpinista ili filatelista i da li se u slobodno vreme penje na Himalaje ili na bundevu? Kakve veze ima Čedino planinarenje sa rekonstrukciojom vlade Srbije?! Da li Marijan Rističević prima 3000 evra mesečno da bi nam pričao o svom provodu na Goču?!

U ovom slučaju se Selaković poneo prostački kao onaj direktor iz vica. (Ukratko, "taktika" direktora je sledeća: ako me neko kritikuje što loše radim i/ili kradem, pošto je u pravu, ja skrećem pažnju sa teme tako što nabacim da sam imao seks s njegovom ženom.)

Jednom radikal, uvek radikal! Kad nemate pravih argumenata, onda prelaze na ogovaranja i podmetanja. Možete vi da skidate bedževe i da se pravite civilizovani i proevropljani, ali ništa vam ne pomaže. Nemate ni mrvice kulture i pristojnosti i nikad ih nećete imati.
Plaknuti GMO radikali su i dalje samo radikali i ne mogu nikad biti ništa drugo. Sramota!

Zdrav Razum

pre 10 godina

Takozvani naprednjaci umesto da vode drzavu, oni vode opoziciju opoziciji. Mnogo jakih reci, kao u doba kad su obavezno nosili bedz i pamucne majce sa likom njihovog politickog inspiratora, ali nemaju dela.
I danas kao i u pakosnim 90-im, isti stil, zamene teza, optuzbe bez dokaza i prazne najave.

Viski

pre 10 godina

Ko to kaze ko to laze da srpski politicari jos uvek od davnih vremena tj.da su krocili u trecu deceniju a jos puze ledjima al nazad i nikako da se okrenu potrbuske i krenu napred.Menjaju se cesto ministri ali ko god dolazi uzima poziciju na ledjima kao prethodnici,zato se s'pravom pitamo :Kada cete vec jednom krenuti potrbuske al napred i ostavite demagogije i skratite sebi te privilegije?

seki

pre 10 godina

Ko je upravu - to je za debatu.
Ali odakle Cedi toliki novac za takva egzoticna putovanja? Od plate u parlamentu?
(boss, 26. avgust 2013 14:37)

Pa tvoji su na vlasti, neka ga hapse vise majku mu. Nego se ovaj njemu obraca kao da je Ceda na vlasti. Kakvi manipulatori.

jednom BOT uvek BOT

pre 10 godina

jednostavno covek cuti,ne eksponira se medijski i radi ono za sta je odabran a svi ostali pre njega su samo pricali,pricali i pricali.
Hvala bogu sto je dosao neko kao sto si tu vucicu,hvala!
(nnikolic j, 26. avgust 2013 15:39)

Znas li ti sta znaci "medijski eksponira"?
Pa tvoj Vucic samo jos iz frizidera ne iskace.Gde go pogledam Vucic.I samo nesto prica,a ne radi nista.Ponasa se kao da je u predizbornoj kampanji i to kao opozicija.

zoran

pre 10 godina

Ko je upravu - to je za debatu.
Ali odakle Cedi toliki novac za takva egzoticna putovanja? Od plate u parlamentu?
(boss, 26. avgust 2013 14:37)

Ko je u pravu osetili smo 1999. kada su nas suludi Ameri, izazvani zbod neviđenog inata i drskosti Miloševića (Dačića) i Šešelja( Toma Nikolić-Vučić) izbombardovali osiromašenim uranijumom i navukli nesreću na Srbe u Srbiji za sledećih 100 godina.

A što se bogatstva tiče, ne samo Jovanovića nego i ostalih iz prošle Vlade a koje ovi sada, od ranije poznati narodu, prozivaju, Neka ih lepo Gospodin Vučić, koji barata samo sa argumentima i činjenicama pohapsi i neka ih lepo procesuira i ako ima i DVA GRAMA krivice. U ZATVOR.

I ne lupetajte više ovde po ovom sajtu. Dodijali ste i dosadni ste. Smarate, brate...

za "nnikolic"

pre 10 godina

Da li su se ovo, po naredjenju, Vucecevi botovi probudili i krenuli u hvalospeve
a za "nnikolic" pitanjce:Da li vi zaista mislite ovo sto ste napisali? Ako zaista tako mislite, bice nama jos gore nego sto je sada, dok je takvih.

NScentar

pre 10 godina

ali ipak političari treba da pokažu malo više patriotizma pa da taj "teško" zarađen novac troše u zemlji u kojoj su ga zaradili. - Marko
A sto? Ja sam zaradio sve moje pare u SAD, po tvoje misljenje, nebi trebao nista onda u Srbiju da trosim. Ceda lepo kazo da ova rekonstrukcija traje previse dugo, a Seljakovic ga kritikuje zato sto je bio na Himilaje. Budalastine, kad nemas sta drugo da kazes. Kao malo dete. Ali dobro, milo mi je da ga Ceda sredio - njega i njegovi SNSovce.

Istina

pre 10 godina

Đorđe....... Golube, Fidelinka nije privatizovana od strane porodice Jovanovic (Idi na APR i nauci nesto),samo koristi jedan deo pogona u zakup

Srem

pre 10 godina

Vi koji komentarišete Čedine pare, treba malo da se informišete, pre nego počnete da lupetate. Ko je i gde rekao da on živi od poslaničke plate od 110000. Sto puta je ponovio da ima svoju firmu, u kojoj zarađuje(nije Fidelinka). Poslanički dodatak, nikada nije podigao, nego ga usmerava u dobrotvorne svrhe. Jel probrem što ima pare. Nekako bih više voleo da me vodi neko ko je sposoban, nego neko ko ne može da zaradi. Poslovanje njegove firme je mnogo puta proveravano i ,....ništa. Mislite li da ga Vučić ne bi prvi uhapsio da ima zašto. Manite se demagogije. Što se tiče obezbeđenja? Pa nije to njegovo lično obezbeđenje, nego obezbeđenje koje mu je dodelila država. Nikada se ne bih menjao za njegov i život njegove porodice i sve rizike koje on nosi! Koliko je samo puta pokušavan napad na njih. Siguran sam da se ni vi ne bi menjali za to.
A što se tiče ronjenja po Jadranu? Pa ja znam bar 10ak mojih drugara koji su ovog leta ronili po moru. Jel to problem?
Za penjanje po Himalajima, svaka čast. Troši Čedo, ako možeš. Sam si zaradio, sam i troši!!!
Ponosni smo na tebe! A vi koji glasate za kazandžiju iz Bajčetine, lupajte minuse!

Đorđe

pre 10 godina

@Srem, 26. avgust 2013 15:03)

Jeste, a mi smo veverice, pa da poverujemo da je Čeda, kao i bilo koji drugi političar u Srbiji, stvorio nešto čisto i pošteno. Ne mogu da verujem da si toliko naivan.

Bg

pre 10 godina

Gospodine Selakovicu vi ste Ministar Pravde,ja ne vidim nikoga odgovornijeg nego vas da podignete tuzbu protiv Cede ako je krao...Da imate nesto uradili bi vi to sa zadovoljstvom ali nemate...Tako da ste danas ispali pakoa presmesni da ne kazem glupi...

spasic87

pre 10 godina

treba,treba svi da se ispitaju..
ali opet ne treba to da bude glavna rec unutra,ljudi zar vam 2 rekonstrukcije nisu bile dovoljne ?
mislim da bi trebali da se zabrinete malo za svoje foteljice jer izgleda da ce vucic jos posla da ima,a ja bi licno voleo !

Marko

pre 10 godina

@ccc
Na pitanje uzvraćaš pitanjem. Evo ja ne hvalim Vučića, a još manje volim Selakovića ali Čedomir Jovanović nije ništa bolji od njih. Sada se ovde javljaju komentatori i govore kako nije on kriv za privatizaciju Fidelinke. Moje pitanje zvuči sasvim drugačije? Odakle Čedomiru Jovanoviću novac? Kako je od siromašnog studenta postao bogati političar? Kako Čeda sebi daje za pravo da kritkuje nekoga a ne odgovara na pitanje koja se njemu postavljaju? Objektivno posmatram celu stvar na našoj političkoj sceni. Čeda nije ništa pošteniji od onih koje kritikuje i to je činjenica. Ovde se podsmevate kada članovi SNS ostavljaju komentare podrške i pohvale za Vučića a očigledno da to isto rade i članovi LDP-a i svake druge stranke.

ccc

pre 10 godina

Ko je upravu - to je za debatu.
Ali odakle Cedi toliki novac za takva egzoticna putovanja? Od plate u parlamentu?
(boss, 26. avgust 2013 14:37)

A od cega Vucic zivi. Koliko godina ima i koliko dana radnog iskustva? Gde je ikada bio zaposlen? Sta je taj svih ovih godina RADIO???

Mislim, i o tome se moze debatovati.

RAJNA

pre 10 godina

SRAM vas bilo sve od reda,ali može vam se sa ovakvim narodom.A ti moj narode ćuti i trpi da vam se glas ne čuje,čuvate i negujete zmije u nedrima,dok si ti gladan,žedan,go i bos,oni žive život dostojan čoveka, a ti se pati i tresi prazne djepove,Ajde sada PARTIJSKI poslušnici,udri minuse.

boss

pre 10 godina

Niti ja mislim da je Vucic postniji od Cede, niti me zanima Cedin dobar ukus. Nekako mi logicnije da Vucic koji ima vecu zaradu s' obzirom na funkciju u vladi, a Cedine cudne firme mi nekako bodu oci utoliko vise sto su one tajnovite i sto ih toliko zdusno branite. Ovakvu ostrascenost i slepilo Cedinih hodocasnika tesko je razumeti. Negirati nesto sto je ocigledno izmanipulisano, je veoma enigmaticno i simptomaticno. Onomad sam i ja glasao za Cedu dok nisam progledao. Sad, bez ikakave velike vere u politicare, ne pada mi pamet da stanem u odbranu nekoga ciji racuni nisu cisti i da to radim taktikom napada na druge da bi preusmerili problem na nesto drugo.

nnikolic j

pre 10 godina

jaoo molim vas ne pricajte glupostu vucic je za oko godinu dana mandata uradio ono stu su ovi pre njega pricali 10 godina i duze cak...
jednostavno covek cuti,ne eksponira se medijski i radi ono za sta je odabran a svi ostali pre njega su samo pricali,pricali i pricali.
Hvala bogu sto je dosao neko kao sto si tu vucicu,hvala!

Savesni gradjanin

pre 10 godina

boss,

A sta je trebalo?? da ide na Goliju ili na Adu ili neki seoski turizam i da vozi raspadnutog Juga starog 20 godina.Ceda Jovanovic dvadeset godina nije u vlasti.I kada je bio ziv Z.Djindjic nikakvu vlast nije predstavljao.Za razliku od ovih imenom i prezimenom koji su na vlasti bili i devedesetih a i danas.Naravno da istina boli.Poskidase bedzi stvise srpsku trobojku na rever (neko manju neko vecu)da dokazu da su Srbi.Ikao da svi srbi imaju kratku pamet.Imaju ih oni koji glasali za ove

Vaše ime

pre 10 godina

Pa nemamo mi ništa od šale i humorističkih komentara.
Motka menja vlast iz korena a ne izbori i priče.
Ovo stvarno nije normalno šta naši političari rade.
Zar niko nema herca da digne glas, da zatraži od naroda podršku da se izkorene svi ovi dinosaurusi u našoj politici, kojima ni Bog ne može da sudi koliko su lagali i krali ovaj ponosan narod.
Prosto treba dignuti ruke onda, ja se i ne nadam boljem. Nije to patetika. To je istina. Ajde...možda će za 300, 400 godina biti bolje.

ovde mozak vise ne stanuje

pre 10 godina

http://www.pionirovglasnik.com/print.php?content=279

Na ovom linku mozete videti tehnike verbalnog terorizma koje Seselj i njegovi ucenici koriste vec 20 godina.

Argumenti,dokazi,cinjenice...to za radikalski hohstapleraj ne postoji...nego uporna zamena teza i skretanje sa teme.

Takav kakav je,Cedomir Jovanovic je 2 svetlosne godine ispred ovih slepaca koji nas vode u totalnu propast.

deNiro

pre 10 godina

ČeJovanović na sve odgovara sem na pitanje KAKO je uspeo da se obogati.Koja je to firma od koje živi,koja je delatnost,kako ju je stekao,koliko poreza je platio.Sve je ovo farsa i vlasti i opozicije.U normalnim državama poreznici bi mu zakucali na vrata i sve isproveravali.Pošto Srbija nije normalna već vazalna država,gazde(koji plaćaju mladog Če)kažu ne dirajte tog i tog.Čak i kad bi postojala ta firma,da bi podmirivala zahteve gospodina Jovanovića,morala bi da ima ogroman promet i veliku profitnu stopu.Baš bih voleo da vidim o kojoj delatnosti se radi.Zato mi mnogo logičnije zvuči da je reč o apanažama za sprovodjenje odredjene politike u Srbiji.

Marko

pre 10 godina

@Ljiljana
Čeda je dobio šut kartu, tj.izbacili su ga iz vrha stranke pa on osnovao svoju, pa je zato kako vi kažete napustio Tadića. Tako da sve ostalo što ste napričali je vaša verzija. Kažete nije krao državu? Pa u tome i jeste stvar što je stigao za ono kratko vreme da pokrade dok je bio na vlasti. A jeste neka vrsta plaćenika jer ne vodi računa o interesu Srbije već stranih zemlja. Po nekim pitanjima gde Srbija ima realne izglede da izvuče korist on govori nasuprot toga i ne pada mu na pamet da se bori za interes ove države. Nisam simpatizer SNS-a ili SPS-a već samo građanin ove zemlje.

joca

pre 10 godina

“Basic solution group”- promenio naziv u SHSF u saradnji sa Bekovom DENEZ-om, skoro sve aktivnosti ovih firmi su se financirale iz budžeta. Čedo je snabdevao DENEZ-u sa armaturom, da se razumemo sve je legalno, jer tada nije bilo zakona o korupciji, ali su se svi nafatirali (a narod je sve platio). Sada je kasno da kukamo, Čedo je mudro radio, a dali je moralno... hmm... u Srbiji je moralnost samo isprazna reč koja se često upotrebljava.

dragan86

pre 10 godina

o cemu ovi ljudi pricaju u toj vladi ovo je strasno,dok su ljudi bez hleba svakodnevno oni pricaju o alkoholu i drogama.
vucicu malo si ih smenio,izzgleda da se jos nisu opametili !

neglasac

pre 10 godina

"Uništili ste 20 godina života ove zemlje, onda ste skinuli bedževe"
nazadnjaci boli istina...

od ovih 250 dzabalebarosa 99% nema nijednog dana radnog staza

Bubaja

pre 10 godina

Rekonstrukcija je po onoj staroj sjaši k.... uzjaši m..... gubljenje vremena. Rekonstrukcija se svela na izbacivanje Dinkića. Sve ostaje po starom. Ni SPS ni SNS nemaju bolje kadrove.

Marko

pre 10 godina

@Srem
Nije neki argument. Palma je sposoban da pravi pare i diskutabilno je poreklo njegovog bogatstva. Što je on gori od Čede? Što ne zna ko je Betoven? Za mene se obojica neprihvatljivi jer su lopovi i ova država ima poštenih i sposobnih ljudi ali ne mogu od dobiju prostor od takvih "sposobnih" kao Čeda i Palma. Stanje u zemlji nam i jeste takvo kakvo je jer kažemo nema veze što je ukrao, zna da posluje onda je sve u redu. Što se tiče provere poslovanje Čedine "poštene" firme sasvim je jasno da ima političku zaštitu. Ako ga uhapse onda će se oglasiti oni čije interese zastupa da Srbija krši ljudska prava i zavodi diktaturu jer opozicionom lideru namešta afere. Sada recite da sam paranoičan i da se služim Miloševićevom metodom da optužujem Čedu da je špijun. Ne nije on špijun već marioneta pošto neko ima vido snimke iz Šilerove pa on igra kako neko svira. Samo njegova retorika ne vodi računa o interesu države a to se ne pripisuje nikakvom liberalnom gledištu. Mislite da kada bi dali sve što nam traže da bi zahtevi prestali? Svaka druga partija postavlja neku granicu i gleda da izvuče neku korist za Srbiju, samo Čeda bi sve da preda bez ikakvog pokušaja da nešto spase.

do vidjenja

pre 10 godina

oni unistise 20 god. ovi posle njih 10 i jace. e moj zivote, e moj narode Srbije. prva stvar kojom su nas trebali nauciti kao decu da ostavimo svaku nadu svi mi koji smo se rodili u zemlji Srbiji i koji nismo imali mogucnosti da odemo. a nasim tribunima zelim da leto 2014 provedu na Marsu. A nas ako se sete ...

Dragan

pre 10 godina

Sporno je (za Jovanovica) na koji je nacin dosao do tolikih para, jer ako se politika tu umesala, pa namesteni poslovi,tenderi, menjanje zakona, pravila, provizije razne kome vec ne i tome sl, onda je tako lako biti "uspesan" biznismen i naravno bogat. samo sto ne bih voleo takvog da nas vodi, jer kad tad (a nadam se veoma brzo) kad se ekonomski zakoni ponovo vrate i ovladaju, tesko nama s takvima. E onda, da kad bi bilo pravde, sve te pokradene pare VRATI. (zato on i putuje na egzoticna put, jer se to ne noze konfiskovati kao nekretnine)

ExLDP

pre 10 godina

Pa Cedu i LDP je napustilo toliko ljudi zbog njegovog hedonizma i zbog toga sto ga politika zanima samo zbog licne koristi da on nema ni pravo da komentarise o nekom drugom... Svedok.

onako usput

pre 10 godina

naprednjaci osvestite se na vlasti ste godinu i nesto, vas zadatak je da vodite drzavu, imate pametnija posla nego da vodite brigu ko je bio na kojoj cuki! **** a mozda i nemate kapacitet da vodite drzavu nego vam je najveci domet da vodite brigu ko je gde bio na letovanju?

Kralj

pre 10 godina

Komentari smadih SNS botova su besmisleni. 1. Kosovo je prodala ova Vlast koja je potpisala brisleski sporazum tj.ista vlast koja je odgovorna za bombardovanje 99. 2. Ako postoji dokaz da je tih 80000 evra ukrao ja hih molio da ga uhapsite ili u suprotnom ne komentarisite. 3. A gde su vasa obesanja? ko je pokrao izbore? Gde si investicije, cak i ovo malo ne mozete bez Dinkica? Koji je smer nas predsednik, da li zna koje predmete je imao na fakultetu?

MarkoNS

pre 10 godina

Stvarno mi nisu jasni nazadnjaci? Dobro, to je ta skola radikala ali ipak, "promenili" su se. Kakve veze ima sa rekonstrukcijom Vlade sta je Ceda radio? Koliko ja znam LDP nije u Vladi tako i da trosi pare, trosi svoje pare a ne pare iz budzeta tako da me bas briga sta kupuje. Da li se isto moze reci za Selakovica?

dacky

pre 10 godina

Bravo Cedo! Sumadija je uz tebe!Takav lider nam treba,pametan,inteligentan,u odlicnoj psihofizickoj formi,a ne kao ovi sto su se i na Goc popeli kolima!Cedo,legendo sve vise nas je uz tebe!Povedi normalni deo Srbije !

Ljiljana

pre 10 godina

Ja vas ljude u Srbiji uopste ne razumem. Te Ceda lopov, pun para, putuje po svetu, vidja se sa mafijasima, vozi dzip, placa telehranitelje, prodaje Kosovo, strani placenik.E pa sad. Recimo da je sve to istina. Kako je on gori od bukvalno svih ostalih politicara trenutno na srpskoj politickoj sceni. A koliko vidim on privlaci najvise mrznje.
1) Ceda koliko se secam nije u vlasti poslednjih deset godina. Ako je krao, od drzave nije. A ako je krao od nekog drugog, opet krivim vlast koja je to dozvolila. Cak i cenim to sto je ipak dokazao neku doslednost napustanjem DS Borisa Tadica. Dakle, u doba kada je drzava ocerupana i kada su na vlasti bili bezmalo svi ostali, vama Ceda najveci lopov?!
2) Dakle, ako pare koje ima nisu drzavne (on nije ministar niti bilo kakav lokalni funkcioner), bas me briga otkud mu pare za putovanja i dzipove i ko mu ih placa? Sve u svemu, ko moze, svaka cast. S druge strane mene mnogo vise brinu razni seminari i putovanja poslanika o drzavnom trosku. Ako je ta Fidelinka neregularno prodata, opet krivim vlast. Sta su oni radili? Zasto nisu pokrenuli istragu ako je vec sumnjivo?
3) Ovo za mafijase stvarno isto ne kontam... krivica je na vlasti koja za te mafijase zna ali ih ne procesura. Ceda nije vlast.
4) Ovo za izdajnika mi je najsmesnije... pa on nije bio na vlasti da bi mogao prodati Kosovo. Sve vreme je pricao isto ono sto su naprednjaci sad naprasno odradili. Kako je onda Ceda izdajnik i prodata dusa, a ovi nisu?!

Pera pakistanac

pre 10 godina

"Uništili ste 20 godina života ove zemlje, onda ste skinuli bedževe" - Kojih je to 20 godina Чеdo ? od '91 do 2000 ima 9 godina. A od prethodnih izbora do sada, prošlo li je godinu dana ? Šta je sa periodom 2000-2012 ?

milenko

pre 10 godina

Koliko se ovaj Ceda do sada izjasnjavao protiv Republike Srpske pa naravno i da nece na Romaniju. Nesmije, nije dobrodosao kao nigdje u RS.

milos

pre 10 godina

Naprednjaci ne dirajte Cedicu. To vam je buduci koalicioni a pogledajte sta vam se desilo sa Mladjom. Hteli ste ga u bajbok a sad je zamenik vrhovnog bozanstva.

Su24

pre 10 godina

@Đorđe
Ako bi objašnjavao nešto onda moraš da budeš siguran o npr. privatizaciji Fidelinke. Nije on bio vlasnik koji je rasturio tu firmu posle privatizacije. Nije on ni podelio Fidelinku na delove koji sad rade kao posebne firme. Rističević nije baš dobar izvor informacija. Ko ne razlikuje silos od kese testenina nije baš pouzdan. O politici može svako šta hoće da kaže ali neke stvari su merljive. U poslu naročito.

Istinomer

pre 10 godina

U Parlamentu se ne vode sudski procesi koliko znam,nego bi trebalo da se iznose konstruktivne ideje ksko bi planovi za rad u drzavnim institucijama bio sto efikasniji i mudriji, ali mozda je situacija sada na sednici kako je prikazuju bliza i birtiji negoli i sudnici. sta cemo kad sve to narod moze ili mora da trpi.Sve ono najgore sto imamo u drustvu se tu skupilo. Moze minusa koliko god hocete ali je sve jako tuzno!

Borivoje

pre 10 godina

"...Karakoruma, gde ski pas košta preko 80.000 evra"
Za jednog studenta koji je krenuo u proteste sa starim patikama i pocepanim farmerkama ovih 80.000 evra nakon 13 godina i nije neki veliki trošak. Tako izgledaju rezultati borbe za demokratiju u Srbiji. Zemljo otvori se !

opanak

pre 10 godina

sve to doslo sa odmora na odmor,ljudi svi su isti,sto pre shvatite to bolje za vas!u svakom slucaju vi necete na himelaje niti ce ovi bolje od prethodnih da urade,cim treba odgovarti narodu hapse se ministri i ostali a niko jos CZ nije video,hahha,pustiti skupstinu,gledajte decu svoju!

Đorđe

pre 10 godina

@Bucko razmisljam

U svakoj normalnoj državi bi lider LDP-a krivično odgovaro zbog načina na koji je privatizovao Fidelinku. Ima tu i umešanosti u privatizaciji Veterinarskog Zavoda. Mrzi me da ti objašnjavam, informiši se malo pre nego što počneš da pišeš hvalospeve.
I lepo je to što čovek planinari, roni po celom svetu, vozi se u skupim džipovima sa brdom telohranitelja, ali bi u noramlnim zemljama, na koje se pozivaš, morao da objašnjava kako je sve to stekao, pogotovo imajući u vidu da su mu poslaničke dnevnice jedini zvanični izvor prihoda.
Doduše i meni se sviđa njegova retorika, a posebno način na koji zeza ex radikale, ali to nije dovoljno da bi mu se sada pisao hvalospeve.

kisa

pre 10 godina

"Necu valjda da idem na Romaniju"
A mozda ni Romanija nece tebe. Tamo su se desavali mnogi vazni i impresivni dogadjaji nase istorije.
Priroda mora da je prelepa i bogata.
Pa kad malo razmislim: Sta ces ti tamo?

Ljudski

pre 10 godina

Selakovic odgovori pitanjem umesto odgovorom i to pitanjem koje je totalno van konteksta teme koju je supranik otvorio. Identicno se ponasa i Vucic samo sto je njegova metoda za malo drugacija jer je ocigledno inteligentiji. Na postavljano pitanje, on automatski pitanje menja/steluje sa "ako me pitate" u drugo (slicnom, koje njemu odgovara) da bi u odgovoru totalno izvredjao ili omalovazio suparnika.

srbija !!! srbija !!!

pre 10 godina

Kakva farma,kakav veliki brat...ovo je sou ....Meni je sve ovo jako simpaticno....Srpski parlamentarizam ima dugu i bogatu tradiciju ...rasprave su trajale do duboko u noc jos u verme Dinastije Obrenovic...:DDD

Botanicar

pre 10 godina

Sto volim da procitam komentare i da se nasmejem kad se na neku vest o ogromnom trosenju drzavnih para okupe botovi stranaka iz vlasti i opozicije...

Lenka RU

pre 10 godina

I onda optuzuju vladu da je rekonstrukcija dugo trejala, a price u Skupstini oduzese vreme za prepucavanja, bez ikakvog smisla. Da sus se pripremili za raspravu, a mogli su s obzirom da je bilo sve u elektronskoj formi- i da i sami ne priznase,gospoda iz opozicije da su nespremni-mozda bi ovo proslo sasvim korektno.

Pr agencija

pre 10 godina

Kad nemas sta da mu odgovoris politicki, tu udri - kamioni, avioni, automobili, telohranitelji......

A onda posle par godina prihvati njegov program, kad vec bude kasno.....

ccc

pre 10 godina

Da parafraziram Asimova: ad hominem napadi su poslednje utociste nesposobnih.

Problem je sto ovi i bez bedza i sa nikad nisu nista drugo umeli da kazu. Ali, avaj, narod ih opet bira.

Zona sumraka...

Deri sirotinju!!!

pre 10 godina

Kako ne smete da se pobunite protiv ovih koji su VAS porobili!
Milina mi je da Vas gledam, kakav sadisticki gust!
Opljackani, porobljeni, prevareni ali zato kuckanje preko tastature moze...
Nemoj slucajno da je neko pisnuo!!!
Inace, nemojte skretati iz Kneza Milosa u Kralja Aleksandra (eks Bulevar Revolucije) jer stoji policajac ispred Ceske Ambasade, koji kaznjava samo sirotinju. Ovo pogotovo vazi za vozace koji nisu iz Beograda...Ako ste poslanik, moze i preko pune linije i na crveno svetlo. Nema veze odakle ste. A da, policajac posle odmori malo u Pelivanu na kolace i limunadu a moze i da koristi WC. Ne sme da ode do Parlamenta, tamo nije dozvoljeno.

Marko

pre 10 godina

Ne volim Selakovića ni malo ali Jovanović je toliko smešan da više ni jednu njegovu izjvau ne shvatam ozbiljno. Dobar demagog, kada je bio na vlasti svi znamo da je sebe odlično materijalno obezbedio. A to da svoj novac može da troši gde hoće je potpuno tačno, ali ipak političari treba da pokažu malo više patriotizma pa da taj "teško" zarađen novac troše u zemlji u kojoj su ga zaradili. LDP ako stvarno želi da postane ozbiljna stranka onda treba da se otarasi Čede. I dalje nije dat odgovor na pitanje kako je siromašni student tako brzo postao bogataš.

Tihi Don

pre 10 godina

u jednom trenutku je ministar Selakovic rekao Cedi "ne seri

Pa da li je to moguće.Pa tako nešto se u skupštini ne govori.Pa stvarno nema smisla.Pa pa papa.

me

pre 10 godina

Bravo Cedo..nazalost mnogi su zaboravili torturu koju su dvadeset godina sprovodili sps, radikali/naprednjaci i da smo samo zbog njih tu gde jesmo. Sada su isprali mozak mladjim generacijama, koji toga ni ne mogu da se secaju i nadenuli novo ime stranke. Politiku, odnosno demagogiju, koju vode, svima je poznata, dva meseca sve stoji, ne radi se, dok oni kao neki los reallity show, bacaju vruce kamenje jedan drugome,vicu da rekonstruisu vladu, a oni samo menjaju mesta i stolice,svadjaju se kao prije, ma milion primera.Ne mogu da verujem da jedan narod moze da bude toliki mazohista i da trpi sve sto mu se servira.Od mene samo jedan srecan pozdrav iz zakonom sredjene EU.

Major Kursula

pre 10 godina

Naslagao ih Ceda ko metar drva :) Pusti radikali, samo lupetaju o glupostima, Vucic o Zakintosu, Stefanovic o Himalajima. Alo bre GMO Vadikali, recite nesto konktetno o planu i programu, pustite Cedu. Cesljale ga sve Vlade od Kostunice do ove sad pitaj Boga cije jer se ne zna ko je ko, naslo bi se do sad nesto, a?

grom

pre 10 godina

Ne razumem sta hoce Jovanovic. Prvo kuka kako se rekonstrukcija oduzila , a sad trazi dodatnio vreme da se upozna sa materijom jer je tek dosao sa odmora.

smanjiti broj poslanika

pre 10 godina

u Skupštini sedi 250 besposlenih i polupismenih poslanika koji parazitiraju na grbači naroda a vi se lovite što je ko kome rekao
ne vidite šumu od drveta
smanjiti broj poslanika na 100 i da biramo pojedince a ne stranke

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Cedomir Jovanovic i LDP sa svojim pristalicama su bili i ostali jedini evropljani u toj "africkoj drzavi" sve ostalo su "Rusi, Kinezi i Sarlatani" koji su se isuvise dugo zbog svog licnog ili stranackog interesa pretvarali i "pravili ludima" pa im to sada ostalo za stalno !
Nazalost, mali procenat glasova koje LDP na izborima u Srbiji osvoji nije ni na koji nacin "ocena" ispravnosti politike koju vodi LDP nego je to "ocena" na kojem se "nivou" jos uvek nalazi to "glasacko telo" u Srbiji !
U svakoj "civilizovanoj i normalnoj drzavi" a s'obzirom na "kvalitet stranaka" koje u Srbiji ucestvuju na izborima LDP bi osvojio APSOLUTNU VECINU !

jovan

pre 10 godina

Jovanovic je potpuno u pravu i izgleda da on jedini ima gredjanske i politicke hrabrosti da demaskira vladu koja ne zna gde udara glavom ali zeli i dalje to da radi bez posledica na gradjanstvo Srbije.

Tihi Don

pre 10 godina

"Uništili ste 20 godina života ove zemlje, onda ste skinuli bedževe"
Bravo Čedo.Jedini imaš hrabrosti da im kažeš.Samo tako.Napred i još glasnije.Treba im to staln ponavljati.To je glas naroda.Čedo majstore.Čedo velemajstore.Čedo hauzmajtore.

Gradjanin Srbije

pre 10 godina

nokija


A sta je trebalo da radi.Da sedi u Srbiji i da se kupa na Adi i da prosipa demagogiju.I ja sam isao na odmor i to mnogo daleko.Pa sta

Bravo Cedo.Ali kada neko nema argumenata od ovih koji poskidase bedzeve onda se kace na budalastinu. Cedomire Jovanovicu pravo u metu.Samo cekam "pametne" Marjana Risticevica i Milorada Drecuna da se jave

A onda slag na tortuovaj iz DSS-a Slobodan samardzic. Jednostavno covek kao i njegova partija nemaju sta da kazu.Kosovo pa Kosovo.A nikako da nam ovih par godina kazu koje je njihovo resenje.Jedna Rusija se odrekla Ukrajine jer ta Rusija nastala u Kijevu i pre hiljadu godina u Kijevu primila hriscanstvo

Aj blago meni

pre 10 godina

A sta je Cedi sve DS placao mogu samo da nagadjam...zato jos uvek punu podrsku daje DS-u...Ali ova izjava treba da udje u arhivu, kaze dok radim i zaradjujem mogu da trosim, koliko si ti daleko od prosecnog Srbina, moj otac radi svaki dan sem nedelje po 12 sati, ne daju mu godinama vec odmor, a zaradjuje mesecno 300 €, ma odakle ti bre tolike pare za 10 godina, kada ce bre svi politicari (lopovi) pod lupu... Da bude gore jos uvek smo svi porodicno u LDP uclanjeni, hteli smo da se isclanimo pre godinu dana ali su toliko pukli da su zatvorili odbor u nasem gradicu...

etotako

pre 10 godina

Ovo je zapravo Srbija.Odnos ljudi koji misle svojom glavom i ovih drugih sto ne misle,vec vole udvaranja,ulizivanja,demagogiju.Odnos procenat ljudi u Srbiji koji imaju kakvu takvu fakultetsku diplomu,mislim sa drzavnih univerziteta i ovih bez nje,i bez ikakve.I to dobro znaju ljudi iz SNS sa svojim stabom savetodavaca i ne zanima ih ta intelektualna Srbija,koja iskreno cuti iz mnogih razloga,vec ovih 60-70% glasaca koji vole estradu,kurire,zutu stampu,farme,itd.I dok je tako bice nama narodski receno vako. Ceda ce biti uvek lopov,i ne znam sta,dok ti isti SNS-ovci sad pricaju Cedine price iz prethodnih godina,ali samo pricaju.

seljak

pre 10 godina

Kad god pitanje ne odgovara promenis temu i pitas nekog odakle mu pare. Bravo, samo u Srbiji to uspeva. Na kraju niko ne odgovori na prvobitno pitanje, zbunjuju se svi i bave covekom koji je zapitkivao, sve isto kao i devedesetih. Secam se kad god je Djindjic nesto zamerao odmah su stizali odgovori tipa nemacki spijun itd.

Srki

pre 10 godina

Super, samo sto se niko ne zapita kako Ceda zaradjuje pare. Nikakva razlika izmedju njega i naprednjaka, spsovaca, Karica, Miskovica, demokrata. Skidaj kozu radnicima, koristi sve sa drzavnih jasli, nista ne uplacuj sto ne moras. Sutra ce mozda biti zajedno u vlasti , na ovaj ili onaj nacin, zar stvarno neko misli da njegovi poslovni poduhvati nisu mogli da prodju bez pomoci Demokrata, Naprednjaka ili Spsovaca? Covek fura imidz liberala, demokrate, evropejca, nacin rada mu je isti kao i ostalih parazita. Ne znam da li se neko stvarno lozi na te fore vise? Mada i kod njega moze covek da se ogreje, projekti, NVO, partija...ima se

winston

pre 10 godina

"Uništili ste 20 godina života ove zemlje, onda ste skinuli bedževe"
Ovo treba zvaki dan se javno ponovi na vesti. Svaki put kad neko iz SNS ili SPS daje neki govor, ili bolje, nesto brblja, treba da se ponovi, "Uništili ste 20 godina života ove zemlje, onda ste skinuli bedževe"
Bravo Cedo, i ti si malo cudan, ali ipak si naj posteniji od svi sto sede oko tebe.

Lazar

pre 10 godina

@u jednom trenutku je ministar Selakovic rekao Cedi "ne seri". Sramotno (fuj, 26. avgust 2013 13:27) Ne znam zasto Vas to cudi kad je Selakovic jedan obican radikalcic, ciji nadimak iz gimnazije ne bih ovde navodio jer mi ne bi objavili komentar. Prvo je slepo pratio Seselja, pa Nikolica a sada Vucica. Nema svoje ja, a komplekse i frustracije je pokazao mnogo puta. Da spomenem jednu situaciju: bacanje flasice sa vodom studentkinji jer je proizvodjac iz Hrvatske.

sasa jokic

pre 10 godina

Mozemo 100 rasprava u skupstini da imamo, ali "Car je go", gotovoj je. Imenovanjem Dinkica za zamenika Vucica, velike sile su nam dale jasan signal. Mozete da ga mrzite, prozivate, pokusate da ga hapsite, ali On je nas koordinator finansijskih tokova i cao, voljno!
I zato je sada paniks, i odlaze se menovanje novih ministara, jer je dacic sadarekao, cekaj, cekaj, ok, ocemo tako.....dobro prihvatam, ali......e sad cekamo da vidimo koliko je to ali veliko.
Ono sto gradjani Srbije moraju da znaju, bez obzira na nacionalnos, boju koze i stranacku pripadnost, Srbija nema 1% autonomije u odlucivanju o svojim strateskim potrebama, mi smo u rukama svetskih mocnika, koji s' vremena na vreme promene otvarace usta. Kada pomisle da mogu nesto sami da urade, pa iskoriste Dacica daim "resi problem", oni mu tj isti problem postave za zamenika!

Tihi Don

pre 10 godina

"Uništili ste 20 godina života ove zemlje, onda ste skinuli bedževe"
Bravo Čedo.Jedini imaš hrabrosti da im kažeš.Samo tako.Napred i još glasnije.Treba im to staln ponavljati.To je glas naroda.Čedo majstore.Čedo velemajstore.Čedo hauzmajtore.

Pr agencija

pre 10 godina

Kad nemas sta da mu odgovoris politicki, tu udri - kamioni, avioni, automobili, telohranitelji......

A onda posle par godina prihvati njegov program, kad vec bude kasno.....

me

pre 10 godina

Bravo Cedo..nazalost mnogi su zaboravili torturu koju su dvadeset godina sprovodili sps, radikali/naprednjaci i da smo samo zbog njih tu gde jesmo. Sada su isprali mozak mladjim generacijama, koji toga ni ne mogu da se secaju i nadenuli novo ime stranke. Politiku, odnosno demagogiju, koju vode, svima je poznata, dva meseca sve stoji, ne radi se, dok oni kao neki los reallity show, bacaju vruce kamenje jedan drugome,vicu da rekonstruisu vladu, a oni samo menjaju mesta i stolice,svadjaju se kao prije, ma milion primera.Ne mogu da verujem da jedan narod moze da bude toliki mazohista i da trpi sve sto mu se servira.Od mene samo jedan srecan pozdrav iz zakonom sredjene EU.

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Cedomir Jovanovic i LDP sa svojim pristalicama su bili i ostali jedini evropljani u toj "africkoj drzavi" sve ostalo su "Rusi, Kinezi i Sarlatani" koji su se isuvise dugo zbog svog licnog ili stranackog interesa pretvarali i "pravili ludima" pa im to sada ostalo za stalno !
Nazalost, mali procenat glasova koje LDP na izborima u Srbiji osvoji nije ni na koji nacin "ocena" ispravnosti politike koju vodi LDP nego je to "ocena" na kojem se "nivou" jos uvek nalazi to "glasacko telo" u Srbiji !
U svakoj "civilizovanoj i normalnoj drzavi" a s'obzirom na "kvalitet stranaka" koje u Srbiji ucestvuju na izborima LDP bi osvojio APSOLUTNU VECINU !

jovan

pre 10 godina

Jovanovic je potpuno u pravu i izgleda da on jedini ima gredjanske i politicke hrabrosti da demaskira vladu koja ne zna gde udara glavom ali zeli i dalje to da radi bez posledica na gradjanstvo Srbije.

winston

pre 10 godina

"Uništili ste 20 godina života ove zemlje, onda ste skinuli bedževe"
Ovo treba zvaki dan se javno ponovi na vesti. Svaki put kad neko iz SNS ili SPS daje neki govor, ili bolje, nesto brblja, treba da se ponovi, "Uništili ste 20 godina života ove zemlje, onda ste skinuli bedževe"
Bravo Cedo, i ti si malo cudan, ali ipak si naj posteniji od svi sto sede oko tebe.

Lazar

pre 10 godina

@u jednom trenutku je ministar Selakovic rekao Cedi "ne seri". Sramotno (fuj, 26. avgust 2013 13:27) Ne znam zasto Vas to cudi kad je Selakovic jedan obican radikalcic, ciji nadimak iz gimnazije ne bih ovde navodio jer mi ne bi objavili komentar. Prvo je slepo pratio Seselja, pa Nikolica a sada Vucica. Nema svoje ja, a komplekse i frustracije je pokazao mnogo puta. Da spomenem jednu situaciju: bacanje flasice sa vodom studentkinji jer je proizvodjac iz Hrvatske.

Major Kursula

pre 10 godina

Naslagao ih Ceda ko metar drva :) Pusti radikali, samo lupetaju o glupostima, Vucic o Zakintosu, Stefanovic o Himalajima. Alo bre GMO Vadikali, recite nesto konktetno o planu i programu, pustite Cedu. Cesljale ga sve Vlade od Kostunice do ove sad pitaj Boga cije jer se ne zna ko je ko, naslo bi se do sad nesto, a?

Gradjanin Srbije

pre 10 godina

nokija


A sta je trebalo da radi.Da sedi u Srbiji i da se kupa na Adi i da prosipa demagogiju.I ja sam isao na odmor i to mnogo daleko.Pa sta

Bravo Cedo.Ali kada neko nema argumenata od ovih koji poskidase bedzeve onda se kace na budalastinu. Cedomire Jovanovicu pravo u metu.Samo cekam "pametne" Marjana Risticevica i Milorada Drecuna da se jave

A onda slag na tortuovaj iz DSS-a Slobodan samardzic. Jednostavno covek kao i njegova partija nemaju sta da kazu.Kosovo pa Kosovo.A nikako da nam ovih par godina kazu koje je njihovo resenje.Jedna Rusija se odrekla Ukrajine jer ta Rusija nastala u Kijevu i pre hiljadu godina u Kijevu primila hriscanstvo

ccc

pre 10 godina

Da parafraziram Asimova: ad hominem napadi su poslednje utociste nesposobnih.

Problem je sto ovi i bez bedza i sa nikad nisu nista drugo umeli da kazu. Ali, avaj, narod ih opet bira.

Zona sumraka...

Ljiljana

pre 10 godina

Ja vas ljude u Srbiji uopste ne razumem. Te Ceda lopov, pun para, putuje po svetu, vidja se sa mafijasima, vozi dzip, placa telehranitelje, prodaje Kosovo, strani placenik.E pa sad. Recimo da je sve to istina. Kako je on gori od bukvalno svih ostalih politicara trenutno na srpskoj politickoj sceni. A koliko vidim on privlaci najvise mrznje.
1) Ceda koliko se secam nije u vlasti poslednjih deset godina. Ako je krao, od drzave nije. A ako je krao od nekog drugog, opet krivim vlast koja je to dozvolila. Cak i cenim to sto je ipak dokazao neku doslednost napustanjem DS Borisa Tadica. Dakle, u doba kada je drzava ocerupana i kada su na vlasti bili bezmalo svi ostali, vama Ceda najveci lopov?!
2) Dakle, ako pare koje ima nisu drzavne (on nije ministar niti bilo kakav lokalni funkcioner), bas me briga otkud mu pare za putovanja i dzipove i ko mu ih placa? Sve u svemu, ko moze, svaka cast. S druge strane mene mnogo vise brinu razni seminari i putovanja poslanika o drzavnom trosku. Ako je ta Fidelinka neregularno prodata, opet krivim vlast. Sta su oni radili? Zasto nisu pokrenuli istragu ako je vec sumnjivo?
3) Ovo za mafijase stvarno isto ne kontam... krivica je na vlasti koja za te mafijase zna ali ih ne procesura. Ceda nije vlast.
4) Ovo za izdajnika mi je najsmesnije... pa on nije bio na vlasti da bi mogao prodati Kosovo. Sve vreme je pricao isto ono sto su naprednjaci sad naprasno odradili. Kako je onda Ceda izdajnik i prodata dusa, a ovi nisu?!

smanjiti broj poslanika

pre 10 godina

u Skupštini sedi 250 besposlenih i polupismenih poslanika koji parazitiraju na grbači naroda a vi se lovite što je ko kome rekao
ne vidite šumu od drveta
smanjiti broj poslanika na 100 i da biramo pojedince a ne stranke

MarkoNS

pre 10 godina

Stvarno mi nisu jasni nazadnjaci? Dobro, to je ta skola radikala ali ipak, "promenili" su se. Kakve veze ima sa rekonstrukcijom Vlade sta je Ceda radio? Koliko ja znam LDP nije u Vladi tako i da trosi pare, trosi svoje pare a ne pare iz budzeta tako da me bas briga sta kupuje. Da li se isto moze reci za Selakovica?

Srem

pre 10 godina

Vi koji komentarišete Čedine pare, treba malo da se informišete, pre nego počnete da lupetate. Ko je i gde rekao da on živi od poslaničke plate od 110000. Sto puta je ponovio da ima svoju firmu, u kojoj zarađuje(nije Fidelinka). Poslanički dodatak, nikada nije podigao, nego ga usmerava u dobrotvorne svrhe. Jel probrem što ima pare. Nekako bih više voleo da me vodi neko ko je sposoban, nego neko ko ne može da zaradi. Poslovanje njegove firme je mnogo puta proveravano i ,....ništa. Mislite li da ga Vučić ne bi prvi uhapsio da ima zašto. Manite se demagogije. Što se tiče obezbeđenja? Pa nije to njegovo lično obezbeđenje, nego obezbeđenje koje mu je dodelila država. Nikada se ne bih menjao za njegov i život njegove porodice i sve rizike koje on nosi! Koliko je samo puta pokušavan napad na njih. Siguran sam da se ni vi ne bi menjali za to.
A što se tiče ronjenja po Jadranu? Pa ja znam bar 10ak mojih drugara koji su ovog leta ronili po moru. Jel to problem?
Za penjanje po Himalajima, svaka čast. Troši Čedo, ako možeš. Sam si zaradio, sam i troši!!!
Ponosni smo na tebe! A vi koji glasate za kazandžiju iz Bajčetine, lupajte minuse!

seljak

pre 10 godina

Kad god pitanje ne odgovara promenis temu i pitas nekog odakle mu pare. Bravo, samo u Srbiji to uspeva. Na kraju niko ne odgovori na prvobitno pitanje, zbunjuju se svi i bave covekom koji je zapitkivao, sve isto kao i devedesetih. Secam se kad god je Djindjic nesto zamerao odmah su stizali odgovori tipa nemacki spijun itd.

Gradjanin Srbije

pre 10 godina

Parlament je cirkus.Ceda pravo u metu.Pre podne ubiseovog mladjanog selakovica sa glupim zakonom o ministarstvu.Dodje pauza a u medjuvremenu papagaj Zoran Babic pozove druga Acu.I pojavi se drug Aca kao da je parlament GO SNS-a pocne onako u stilu budistickog svestenika da drzi pridiku. Glumi postenje a njegovi ga prekidaju aplauzom kao u Titovo vreme.I krezava i nepismena Srbija sedi"i gleda i vice "Bravo Aco.A brojke govore.I cim ga neko izvede iz takta on se zajapuri i krene u kontra udar.I govori bez limita.I jos kaze da je jedini dao ostavku na ministarskomestojer nemozei to da obavlja.A sto se onda prihvatao. Vazno je bilo tada da sve bezbednosne strukture drzi u svojoj ruci

ccc

pre 10 godina

Ko je upravu - to je za debatu.
Ali odakle Cedi toliki novac za takva egzoticna putovanja? Od plate u parlamentu?
(boss, 26. avgust 2013 14:37)

A od cega Vucic zivi. Koliko godina ima i koliko dana radnog iskustva? Gde je ikada bio zaposlen? Sta je taj svih ovih godina RADIO???

Mislim, i o tome se moze debatovati.

Tihi Don

pre 10 godina

u jednom trenutku je ministar Selakovic rekao Cedi "ne seri

Pa da li je to moguće.Pa tako nešto se u skupštini ne govori.Pa stvarno nema smisla.Pa pa papa.

jednom BOT uvek BOT

pre 10 godina

jednostavno covek cuti,ne eksponira se medijski i radi ono za sta je odabran a svi ostali pre njega su samo pricali,pricali i pricali.
Hvala bogu sto je dosao neko kao sto si tu vucicu,hvala!
(nnikolic j, 26. avgust 2013 15:39)

Znas li ti sta znaci "medijski eksponira"?
Pa tvoj Vucic samo jos iz frizidera ne iskace.Gde go pogledam Vucic.I samo nesto prica,a ne radi nista.Ponasa se kao da je u predizbornoj kampanji i to kao opozicija.

zlobni cinik

pre 10 godina

Maločas sam gledao snimak rasprave u skupštini, ipak mi je najjači utisak ostavio onaj mučenik Rističević; morao je da pogleda diskretno u papirić pre nego što je spomenuo "Karakorum", nije mogao da to zapamti. E gospodo iz SNS-a, organizovali ste polupismenu rulju u pokret nalik nekadašnjem DOS-u, propašćete iz istih razloga iz kojih su i oni propali, a teško nama građanima Srbije jer je očigledno da nam nema spasa!

etotako

pre 10 godina

Ovo je zapravo Srbija.Odnos ljudi koji misle svojom glavom i ovih drugih sto ne misle,vec vole udvaranja,ulizivanja,demagogiju.Odnos procenat ljudi u Srbiji koji imaju kakvu takvu fakultetsku diplomu,mislim sa drzavnih univerziteta i ovih bez nje,i bez ikakve.I to dobro znaju ljudi iz SNS sa svojim stabom savetodavaca i ne zanima ih ta intelektualna Srbija,koja iskreno cuti iz mnogih razloga,vec ovih 60-70% glasaca koji vole estradu,kurire,zutu stampu,farme,itd.I dok je tako bice nama narodski receno vako. Ceda ce biti uvek lopov,i ne znam sta,dok ti isti SNS-ovci sad pricaju Cedine price iz prethodnih godina,ali samo pricaju.

Kralj

pre 10 godina

Komentari smadih SNS botova su besmisleni. 1. Kosovo je prodala ova Vlast koja je potpisala brisleski sporazum tj.ista vlast koja je odgovorna za bombardovanje 99. 2. Ako postoji dokaz da je tih 80000 evra ukrao ja hih molio da ga uhapsite ili u suprotnom ne komentarisite. 3. A gde su vasa obesanja? ko je pokrao izbore? Gde si investicije, cak i ovo malo ne mozete bez Dinkica? Koji je smer nas predsednik, da li zna koje predmete je imao na fakultetu?

milos

pre 10 godina

Naprednjaci ne dirajte Cedicu. To vam je buduci koalicioni a pogledajte sta vam se desilo sa Mladjom. Hteli ste ga u bajbok a sad je zamenik vrhovnog bozanstva.

Frodo

pre 10 godina

"Tako naprednjaci nisu propustili priliku da na Jovanovićeve kritike o rekonstrukciji vlade koju je ocenio kao torturu i maltretiranje građana uzvrate podsećanjem da je lider LDP-a kao alpinista išao na planinarenje na Himalaje i Karakorum. "


Tipično radikalska svinjarija i podmetanje! Čovek ih sasvim opravdano kritikuje zog 6-mesečnog zamajavanja naroda i bespotrebnog gubljenja vremena, a Selaković, pošto nema nikakav kontraargument, kao nekakva svekrva "podseća" nas "da je lider LDP-a kao alpinista išao na planinarenje na Himalaje i Karakorum."

A šta mene briga da li je Čeda alpinista ili filatelista i da li se u slobodno vreme penje na Himalaje ili na bundevu? Kakve veze ima Čedino planinarenje sa rekonstrukciojom vlade Srbije?! Da li Marijan Rističević prima 3000 evra mesečno da bi nam pričao o svom provodu na Goču?!

U ovom slučaju se Selaković poneo prostački kao onaj direktor iz vica. (Ukratko, "taktika" direktora je sledeća: ako me neko kritikuje što loše radim i/ili kradem, pošto je u pravu, ja skrećem pažnju sa teme tako što nabacim da sam imao seks s njegovom ženom.)

Jednom radikal, uvek radikal! Kad nemate pravih argumenata, onda prelaze na ogovaranja i podmetanja. Možete vi da skidate bedževe i da se pravite civilizovani i proevropljani, ali ništa vam ne pomaže. Nemate ni mrvice kulture i pristojnosti i nikad ih nećete imati.
Plaknuti GMO radikali su i dalje samo radikali i ne mogu nikad biti ništa drugo. Sramota!

Zdrav Razum

pre 10 godina

Takozvani naprednjaci umesto da vode drzavu, oni vode opoziciju opoziciji. Mnogo jakih reci, kao u doba kad su obavezno nosili bedz i pamucne majce sa likom njihovog politickog inspiratora, ali nemaju dela.
I danas kao i u pakosnim 90-im, isti stil, zamene teza, optuzbe bez dokaza i prazne najave.

Vesna

pre 10 godina

Ministar a moze da izvali takvu besmislicu u vezi sa cenom "ski' pasa. Pa to moze samo totalno glup covek da proguita. Niti je u pitanju SKI pass niti je naravno tolika cifra. Neverovatno ko je sve seo u ministarske fotelje.

mister no

pre 10 godina

jaoo molim vas ne pricajte glupostu vucic je za oko godinu dana mandata uradio ono stu su ovi pre njega pricali 10 godina i duze cak...
jednostavno covek cuti,ne eksponira se medijski i radi ono za sta je odabran a svi ostali pre njega su samo pricali,pricali i pricali.
Hvala bogu sto je dosao neko kao sto si tu vucicu,hvala!
(nnikolic j, 26. avgust 2013 15:39)

Pa vise vidjam Vucica nego svoju zenu!!! Gde ti zivos???! Ali razumem te, posto si SNS bot, tebi je zabranjeno da razmisljas!

Bg

pre 10 godina

Gospodine Selakovicu vi ste Ministar Pravde,ja ne vidim nikoga odgovornijeg nego vas da podignete tuzbu protiv Cede ako je krao...Da imate nesto uradili bi vi to sa zadovoljstvom ali nemate...Tako da ste danas ispali pakoa presmesni da ne kazem glupi...

crni domino

pre 10 godina

Srbiji sa ovakvom vlascu nema spasa!
Gospodin Vucic je osoba za zaljenje jer misli da ce spasiti Srbiju od ponora u koji je sam nesvesno gura! On zivi u nekakvoj masti!
Voli istinu koja samo njemu odgovara.

zoran

pre 10 godina

Ko je upravu - to je za debatu.
Ali odakle Cedi toliki novac za takva egzoticna putovanja? Od plate u parlamentu?
(boss, 26. avgust 2013 14:37)

Ko je u pravu osetili smo 1999. kada su nas suludi Ameri, izazvani zbod neviđenog inata i drskosti Miloševića (Dačića) i Šešelja( Toma Nikolić-Vučić) izbombardovali osiromašenim uranijumom i navukli nesreću na Srbe u Srbiji za sledećih 100 godina.

A što se bogatstva tiče, ne samo Jovanovića nego i ostalih iz prošle Vlade a koje ovi sada, od ranije poznati narodu, prozivaju, Neka ih lepo Gospodin Vučić, koji barata samo sa argumentima i činjenicama pohapsi i neka ih lepo procesuira i ako ima i DVA GRAMA krivice. U ZATVOR.

I ne lupetajte više ovde po ovom sajtu. Dodijali ste i dosadni ste. Smarate, brate...

dacky

pre 10 godina

Bravo Cedo! Sumadija je uz tebe!Takav lider nam treba,pametan,inteligentan,u odlicnoj psihofizickoj formi,a ne kao ovi sto su se i na Goc popeli kolima!Cedo,legendo sve vise nas je uz tebe!Povedi normalni deo Srbije !

seki

pre 10 godina

Ko je upravu - to je za debatu.
Ali odakle Cedi toliki novac za takva egzoticna putovanja? Od plate u parlamentu?
(boss, 26. avgust 2013 14:37)

Pa tvoji su na vlasti, neka ga hapse vise majku mu. Nego se ovaj njemu obraca kao da je Ceda na vlasti. Kakvi manipulatori.

cinjenicno stanje

pre 10 godina

Kada budu raspisani izbori, Jovanoviću predstoji naporno planinarenje do cenzusa.
(Kritika, 26. avgust 2013 15:54)

Sto u Srbiji znaci da je verovatno sve sto govori istina.
A zato ove sto bezocno lazu,bez imalo stida i srama ceka lagana setnja...

E zato smo tu gde jesmo.

p.s. Najzalosnije je sto SNS radi sve sto je Jovanovic godinama govorio da treba raditi,ali naravno za to nije imao podrsku glasaca.

sasa jokic

pre 10 godina

Mozemo 100 rasprava u skupstini da imamo, ali "Car je go", gotovoj je. Imenovanjem Dinkica za zamenika Vucica, velike sile su nam dale jasan signal. Mozete da ga mrzite, prozivate, pokusate da ga hapsite, ali On je nas koordinator finansijskih tokova i cao, voljno!
I zato je sada paniks, i odlaze se menovanje novih ministara, jer je dacic sadarekao, cekaj, cekaj, ok, ocemo tako.....dobro prihvatam, ali......e sad cekamo da vidimo koliko je to ali veliko.
Ono sto gradjani Srbije moraju da znaju, bez obzira na nacionalnos, boju koze i stranacku pripadnost, Srbija nema 1% autonomije u odlucivanju o svojim strateskim potrebama, mi smo u rukama svetskih mocnika, koji s' vremena na vreme promene otvarace usta. Kada pomisle da mogu nesto sami da urade, pa iskoriste Dacica daim "resi problem", oni mu tj isti problem postave za zamenika!

NScentar

pre 10 godina

ali ipak političari treba da pokažu malo više patriotizma pa da taj "teško" zarađen novac troše u zemlji u kojoj su ga zaradili. - Marko
A sto? Ja sam zaradio sve moje pare u SAD, po tvoje misljenje, nebi trebao nista onda u Srbiju da trosim. Ceda lepo kazo da ova rekonstrukcija traje previse dugo, a Seljakovic ga kritikuje zato sto je bio na Himilaje. Budalastine, kad nemas sta drugo da kazes. Kao malo dete. Ali dobro, milo mi je da ga Ceda sredio - njega i njegovi SNSovce.

vlada milic

pre 10 godina

SNS+SPS+URS su UPROPASTILI Srbiju za godinu i po svoje vlasti , zaduzili zemlju za novih 4 milijarde dolara ( prosla vlada za 4 godine toliko ) imali 375 milona evra stranih investicija ( za isto vreme stara vlada 2 milijarde) , imali sto afera , svadja ... evo vam najbolji dokaz o katastrofalnoj vlasti napisacu vam pazare u prodavnici gde radim prosle i ove godine . 24.08.2012 107 291,00. 24.08.2013. 58 275,00. 25.08.2012 128 544,00 25.08.2013 83 225. 26.08.2012 126 542 ,00 a danas 58 400,00 i tako svaki moguci dan a pri tome kada se uzme u obzir povecanje pdv, svih mogucih akciza vise puta, redovnih poskupljenja dovodi do toga da bi pazari trebali biti veci za 12 % a oni manji za 40-50 % zavisi u kojoj radnji. e to je moji politicari rezultat vaseg rada a to dovodi do novih zatvaranja radnji i do jos vise nezaposlenih sto dovodi do jos manjih pazara pa jos nezaposlenih... ... a vi se i dalje rekonstruisite do mile volje. dokle god ima 40% (ludog) naroda koji podrzava ovakve vladare

Đorđe

pre 10 godina

@Bucko razmisljam

U svakoj normalnoj državi bi lider LDP-a krivično odgovaro zbog načina na koji je privatizovao Fidelinku. Ima tu i umešanosti u privatizaciji Veterinarskog Zavoda. Mrzi me da ti objašnjavam, informiši se malo pre nego što počneš da pišeš hvalospeve.
I lepo je to što čovek planinari, roni po celom svetu, vozi se u skupim džipovima sa brdom telohranitelja, ali bi u noramlnim zemljama, na koje se pozivaš, morao da objašnjava kako je sve to stekao, pogotovo imajući u vidu da su mu poslaničke dnevnice jedini zvanični izvor prihoda.
Doduše i meni se sviđa njegova retorika, a posebno način na koji zeza ex radikale, ali to nije dovoljno da bi mu se sada pisao hvalospeve.

Milorad

pre 10 godina

"Boza imitira Cedinu bradicu..Ono trci,trci pa brada..Osuncani i ovako umetnicki uobliceni sa malim bradicama od nedelju dana,uredno stucovanih,izgledaju kao da su promenivsi imidz,hteli da nam kazu....E gledajte nas,nismo mi oni od pre!Medjutim ni brada ne pomaze,jer vec posle par sekundi,kad se bolje zagledas ,vidis one iste stare face...Sa onim nezno titrajucim osmehom i varnicama koje izbijaju iz ociju...Iste one kao nekad!(java je....., 26. avgust 2013 18:49) - Jel te nije bar malo blam da ovako nesto izjavis???? Pa gde ces vece prevrtjivce od Nikolica i Vucica? 20 godina drobili o Voji, velikoj Srbiji, cetnistvu, ubi zakolji, jedan Srbin, sto Muslimana, bulevar Ratka Mladica, Srbija crna rupa u EU...i evo ih danas, nema vecih Arapa i Evropljana od njih! I to ovo da izjavis za clanove DS! Luda zemlja!

Del Boy

pre 10 godina

Da li je Babić bio na Goču sa telohraniteljima?
Po svom gradu uživa uz njihovu pratnju i čuđenje sugrađana.
Ljudi se pitaju da li to ima veze sa davanjem para pod kamatu. Ili možda sa činjenicom da više ne oblači majcu preko sakoa?!

pera-spo

pre 10 godina

(Žeks, 26. avgust 2013 18:45) e pa vidis prijatelju ovaj tvoj komentar upravo pokazuje zasto si ti ostao samo, da te citiram, " usr.. inzinjer" a ne uspesan inzinjer. Osoba koja veruje i jos pise komentar na izjavu jednog naprednog a bivseg radikalskog poslanika da je ceda potrosio 80.000 evra za letovanje, mada je on rekao na zimovanje, i da tamo samo karta za ski-lift kosta 8.000 evra (ja znam da je desetodnevna karta u st.moricu 360 evra po osobi) nije zasluzila da dobije zvanje cak ni usr.. inzinjera kako ti sebe nazivas. Pa znas li ti covece koliko je to para.........ali ti verujes naprednima i zato si ti tu gde si a ceda tamo gde je......

Marko

pre 10 godina

Ne volim Selakovića ni malo ali Jovanović je toliko smešan da više ni jednu njegovu izjvau ne shvatam ozbiljno. Dobar demagog, kada je bio na vlasti svi znamo da je sebe odlično materijalno obezbedio. A to da svoj novac može da troši gde hoće je potpuno tačno, ali ipak političari treba da pokažu malo više patriotizma pa da taj "teško" zarađen novac troše u zemlji u kojoj su ga zaradili. LDP ako stvarno želi da postane ozbiljna stranka onda treba da se otarasi Čede. I dalje nije dat odgovor na pitanje kako je siromašni student tako brzo postao bogataš.

Deri sirotinju!!!

pre 10 godina

Kako ne smete da se pobunite protiv ovih koji su VAS porobili!
Milina mi je da Vas gledam, kakav sadisticki gust!
Opljackani, porobljeni, prevareni ali zato kuckanje preko tastature moze...
Nemoj slucajno da je neko pisnuo!!!
Inace, nemojte skretati iz Kneza Milosa u Kralja Aleksandra (eks Bulevar Revolucije) jer stoji policajac ispred Ceske Ambasade, koji kaznjava samo sirotinju. Ovo pogotovo vazi za vozace koji nisu iz Beograda...Ako ste poslanik, moze i preko pune linije i na crveno svetlo. Nema veze odakle ste. A da, policajac posle odmori malo u Pelivanu na kolace i limunadu a moze i da koristi WC. Ne sme da ode do Parlamenta, tamo nije dozvoljeno.

fidel

pre 10 godina

Cvijane I Selakovicu, dosta lazi za medisku upotrebu. Pa mislite li da vam neko vise veruje. Kako je Ceda, na koga si ciljo da je pobegao od testa, uspeo uz sve "poroke" da se popne na Himalaje. pa makae I 100 metara. Vase lazi vise ne prolaze. Dali ste se vas dvojica podvrgli istom testu. I na kraju, ako je Ceda toliko krao hapsite ga, necete zasto.

Ljudski

pre 10 godina

Selakovic odgovori pitanjem umesto odgovorom i to pitanjem koje je totalno van konteksta teme koju je supranik otvorio. Identicno se ponasa i Vucic samo sto je njegova metoda za malo drugacija jer je ocigledno inteligentiji. Na postavljano pitanje, on automatski pitanje menja/steluje sa "ako me pitate" u drugo (slicnom, koje njemu odgovara) da bi u odgovoru totalno izvredjao ili omalovazio suparnika.

ovde mozak vise ne stanuje

pre 10 godina

http://www.pionirovglasnik.com/print.php?content=279

Na ovom linku mozete videti tehnike verbalnog terorizma koje Seselj i njegovi ucenici koriste vec 20 godina.

Argumenti,dokazi,cinjenice...to za radikalski hohstapleraj ne postoji...nego uporna zamena teza i skretanje sa teme.

Takav kakav je,Cedomir Jovanovic je 2 svetlosne godine ispred ovih slepaca koji nas vode u totalnu propast.

Savesni gradjanin

pre 10 godina

boss,

A sta je trebalo?? da ide na Goliju ili na Adu ili neki seoski turizam i da vozi raspadnutog Juga starog 20 godina.Ceda Jovanovic dvadeset godina nije u vlasti.I kada je bio ziv Z.Djindjic nikakvu vlast nije predstavljao.Za razliku od ovih imenom i prezimenom koji su na vlasti bili i devedesetih a i danas.Naravno da istina boli.Poskidase bedzi stvise srpsku trobojku na rever (neko manju neko vecu)da dokazu da su Srbi.Ikao da svi srbi imaju kratku pamet.Imaju ih oni koji glasali za ove

Istina

pre 10 godina

Đorđe....... Golube, Fidelinka nije privatizovana od strane porodice Jovanovic (Idi na APR i nauci nesto),samo koristi jedan deo pogona u zakup

onako usput

pre 10 godina

naprednjaci osvestite se na vlasti ste godinu i nesto, vas zadatak je da vodite drzavu, imate pametnija posla nego da vodite brigu ko je bio na kojoj cuki! **** a mozda i nemate kapacitet da vodite drzavu nego vam je najveci domet da vodite brigu ko je gde bio na letovanju?

Borivoje

pre 10 godina

"...Karakoruma, gde ski pas košta preko 80.000 evra"
Za jednog studenta koji je krenuo u proteste sa starim patikama i pocepanim farmerkama ovih 80.000 evra nakon 13 godina i nije neki veliki trošak. Tako izgledaju rezultati borbe za demokratiju u Srbiji. Zemljo otvori se !

neglasac

pre 10 godina

"Uništili ste 20 godina života ove zemlje, onda ste skinuli bedževe"
nazadnjaci boli istina...

od ovih 250 dzabalebarosa 99% nema nijednog dana radnog staza

Radovan

pre 10 godina

@ (Pera pakistanac, 26. avgust 2013 14:23)

Decko, Sloba je svoju karijeru poceo i pre "blistavog" trenutka na Gazimestanu '89. Godina ovde, godina onde i nakupe se dve decenije (a i vise). Pa koreni UDBE ni dan danas nisu uklonjeni, a dosijei su i dalje tajni. Jedina smo ex-komunisticka zemlja koja jos uvek nije otvorila svoje dosijee! Sloba je samo preuzeo kontrolu nad srpskim delom diktatorskog sistema stvaranim u SFRJ, ali se za razliku od Tita i ponasao kao pravi diktator. Nakon ubistva Djindjica, SPS se vratio u parlament zahvaljujuci DSS-u (sa G17+, SPO-NS) i to 04.02.2004. godine, dakle nepunih cetiri godine nakon sto je tadasnja opozicija dosla na vlast. Djindjiceva vlada je trajala od 25.01.2001. do 12.03.2003. Premalo vremena da se ociste visedecenijski koreni, u zemlji iz cije privrede su isisane milijarde tokom 90-tih i napokon razrusenoj od bombardovanja.

expert

pre 10 godina

Bila je '94.-ta ja sam upravo diplomirao a Čeda je bio student prve ili druge godine studija. On je vozio ćaletovog keca, a ja ćaletovog golfa i sve nas je pozivao da idemo na demonstracije. Danas Čeda je plaća letovanje 80000€, a ja sam usr.. inženjer koji puni džepove drugima da bi imao neku crkavicu. Ko je upropastio mojih 20 godina a "napumpao" tvojih? Koga ti zastupaš?
(Žeks, 26. avgust 2013 18:45)
Tvojih 20 godina si upropastio sam sebi, jer si vjerovatno los inzenjer, a nesposoban si i da svoj zivot sam uzmes u svoje ruke. I onda naravno da zavidis sposobnim ljudima koji su to uradili. A Ceda zastupa sve one koji glasaju za njega, iako nije na vlasti i ne odlucuje ni o cemu. Bolje je da se ti zapitas koga predstavljaju oni za koje si ti glasao. Jer oni odlucuju o svemu. A tebe tu nigdje nema. Dakle, nije ti kriv Ceda, nego ovi sto su na vlasti a stanje ti sve gore. Razmisli malo svojom glavom, ne dozvoli da te prave budalom.

Srki

pre 10 godina

Super, samo sto se niko ne zapita kako Ceda zaradjuje pare. Nikakva razlika izmedju njega i naprednjaka, spsovaca, Karica, Miskovica, demokrata. Skidaj kozu radnicima, koristi sve sa drzavnih jasli, nista ne uplacuj sto ne moras. Sutra ce mozda biti zajedno u vlasti , na ovaj ili onaj nacin, zar stvarno neko misli da njegovi poslovni poduhvati nisu mogli da prodju bez pomoci Demokrata, Naprednjaka ili Spsovaca? Covek fura imidz liberala, demokrate, evropejca, nacin rada mu je isti kao i ostalih parazita. Ne znam da li se neko stvarno lozi na te fore vise? Mada i kod njega moze covek da se ogreje, projekti, NVO, partija...ima se

Su24

pre 10 godina

@Đorđe
Ako bi objašnjavao nešto onda moraš da budeš siguran o npr. privatizaciji Fidelinke. Nije on bio vlasnik koji je rasturio tu firmu posle privatizacije. Nije on ni podelio Fidelinku na delove koji sad rade kao posebne firme. Rističević nije baš dobar izvor informacija. Ko ne razlikuje silos od kese testenina nije baš pouzdan. O politici može svako šta hoće da kaže ali neke stvari su merljive. U poslu naročito.

za "nnikolic"

pre 10 godina

Da li su se ovo, po naredjenju, Vucecevi botovi probudili i krenuli u hvalospeve
a za "nnikolic" pitanjce:Da li vi zaista mislite ovo sto ste napisali? Ako zaista tako mislite, bice nama jos gore nego sto je sada, dok je takvih.

kisa

pre 10 godina

"Necu valjda da idem na Romaniju"
A mozda ni Romanija nece tebe. Tamo su se desavali mnogi vazni i impresivni dogadjaji nase istorije.
Priroda mora da je prelepa i bogata.
Pa kad malo razmislim: Sta ces ti tamo?

Bubaja

pre 10 godina

Rekonstrukcija je po onoj staroj sjaši k.... uzjaši m..... gubljenje vremena. Rekonstrukcija se svela na izbacivanje Dinkića. Sve ostaje po starom. Ni SPS ni SNS nemaju bolje kadrove.

Edmund Hilari

pre 10 godina

@Lider LDP je kazao da se popeo na najviši vrh na svetu gde je odneo srpsku zastavu, da je o tome snimljen i film, a da Srbi nisu prikazani kao vandali i upitao minstra da li je to teško priznati.
Nemam nameru da se stavljam na bilo čiju stranu, ne zanima me ni da li Čeda troši svoje pare ili tuđe ali kao čoveka koji se bavi planinarenjem i alpinizmom, moram da primetim da na netu nema ni jedne jedine reči o tom velikom uspehu. Garantujem da ako ukucate ime bilo kojeg alpiniste koji je ispenjao Everest da ćete vrlo lako naći gomile stranica o tome. Međutim Jovanovic i Everest ukucani zajedno daju samo jedan mali članak u jednom našem listu. Dakle, to mi sve liči na priču o navodnom Čedinom spuštanju sa vrha K2 - 8611 mnv! E to je tek laž na kojoj bi mu pozavideo i baron Minhauzen! Priča kaže da je Čedu, sa još 11 avanturista, helikopter spustio na vrh odakle su se spustili bordovima, skijama i ko zna čime još. Helikopteri ne lete na tim visinama. Da lete, sva dvanaestorica bi nakon iskrcavanja posle 10 minuta ostala bez svesti a posle sat vremena bi bili mrtvi. Ajde da i to zanemarimo, prva velika prepreka, gde je nemoguće spustiti se bilo kakvim prevoznim sredstvom osim sopstvenim nogama, osiguranim užadima je uski vertikalni kuloar smešten između stena i ogromnog ledenog bloka pod imenom "Grlić boce". Sledeće dve prepreke su dve vertikalne stene od 450 i 900 metara visine znane kao "Crna piramida" i "Dimnjak". A u pitanju je najlakša ruta uspona - Abrucijev greben!Hvala!

Botanicar

pre 10 godina

Sto volim da procitam komentare i da se nasmejem kad se na neku vest o ogromnom trosenju drzavnih para okupe botovi stranaka iz vlasti i opozicije...

fidel

pre 10 godina

Ne deluje mi Vucic zadovoljno nastupom ove dvojice, Stefanovica I drugog ne znam mu ime. Rekla bih da su kadrovi SNS otvorili Pandorinu kutiju. Sada ce biti interesantnije a nama nista bolje.

Aj blago meni

pre 10 godina

A sta je Cedi sve DS placao mogu samo da nagadjam...zato jos uvek punu podrsku daje DS-u...Ali ova izjava treba da udje u arhivu, kaze dok radim i zaradjujem mogu da trosim, koliko si ti daleko od prosecnog Srbina, moj otac radi svaki dan sem nedelje po 12 sati, ne daju mu godinama vec odmor, a zaradjuje mesecno 300 €, ma odakle ti bre tolike pare za 10 godina, kada ce bre svi politicari (lopovi) pod lupu... Da bude gore jos uvek smo svi porodicno u LDP uclanjeni, hteli smo da se isclanimo pre godinu dana ali su toliko pukli da su zatvorili odbor u nasem gradicu...

milenko

pre 10 godina

Koliko se ovaj Ceda do sada izjasnjavao protiv Republike Srpske pa naravno i da nece na Romaniju. Nesmije, nije dobrodosao kao nigdje u RS.

srbija !!! srbija !!!

pre 10 godina

Kakva farma,kakav veliki brat...ovo je sou ....Meni je sve ovo jako simpaticno....Srpski parlamentarizam ima dugu i bogatu tradiciju ...rasprave su trajale do duboko u noc jos u verme Dinastije Obrenovic...:DDD

RAJNA

pre 10 godina

SRAM vas bilo sve od reda,ali može vam se sa ovakvim narodom.A ti moj narode ćuti i trpi da vam se glas ne čuje,čuvate i negujete zmije u nedrima,dok si ti gladan,žedan,go i bos,oni žive život dostojan čoveka, a ti se pati i tresi prazne djepove,Ajde sada PARTIJSKI poslušnici,udri minuse.

zmitjkoe

pre 10 godina

Beograd -- Skupštinsku sednicu na kojoj bi trebalo da se govori o rekonstrukciji i Zakonu o ministarstvima, obeležava žustra polemika poslanika.

Ne znam zasto ovaj cirkus nazivate polemikom? Ovo je poznati radikalski manir jos iz vremena Seselja i zove se opstrukcija rada parlamenta. Vrlo je ocigledno da su nazadnjaci zapoceli cirkus odmah nakon sto je poslanik i lider LDP Cedomir Jovanovic izneo vrlo negativno misljenje o "rekonstrukciji vlade". Vlast naravo nije zelela da se uopste otvori rasprava o rekonstrukciji vlade. Kad je Ceda izneo svoj stav vlast je odmah zapocela opstrukciju pomocu poznatog radikalskog manira da umesto da napadnu Cedin stav, oni napadu Cedu i umesto odgovra postavljau svoja pitanja. I tako kada je Ceda u pitanju krece standardni repertoar argumenata, od pocepanih patika, Silerove i bazena, preko dzipova, motora, telohranitelja, Fidelinke, pa do Himalaja, Karakoruma i skipasa od 80.000 eura. Zatim nazadna poslanica trazi alko i drug test za poslanike jer Ceda ocigledno lupeta gluposti pod dejstvom kokaina. Pa svi znaju da je Ceda narkoman. Nek objasni odakle mu onoliki podocnjaci, a? I tako se danas raspravljalo u parlamentu o polugodisnjoj krizi vlade i borbi za vlast. Nema nikakve rekonstrukcije, to je samo jeftin trik da se prikrije opsta destrukcija. Srbija nema vladu, ali ima Acu, Aca ima Ivicu. Sto je Aca sve veci Ivica ima sve manje. Kad Aca dovoljno naraste, Ivica ce jedva da se vidi. Kao makovo zrno.

Pera pakistanac

pre 10 godina

"Uništili ste 20 godina života ove zemlje, onda ste skinuli bedževe" - Kojih je to 20 godina Чеdo ? od '91 do 2000 ima 9 godina. A od prethodnih izbora do sada, prošlo li je godinu dana ? Šta je sa periodom 2000-2012 ?

grom

pre 10 godina

Ne razumem sta hoce Jovanovic. Prvo kuka kako se rekonstrukcija oduzila , a sad trazi dodatnio vreme da se upozna sa materijom jer je tek dosao sa odmora.

Istinomer

pre 10 godina

U Parlamentu se ne vode sudski procesi koliko znam,nego bi trebalo da se iznose konstruktivne ideje ksko bi planovi za rad u drzavnim institucijama bio sto efikasniji i mudriji, ali mozda je situacija sada na sednici kako je prikazuju bliza i birtiji negoli i sudnici. sta cemo kad sve to narod moze ili mora da trpi.Sve ono najgore sto imamo u drustvu se tu skupilo. Moze minusa koliko god hocete ali je sve jako tuzno!

do vidjenja

pre 10 godina

oni unistise 20 god. ovi posle njih 10 i jace. e moj zivote, e moj narode Srbije. prva stvar kojom su nas trebali nauciti kao decu da ostavimo svaku nadu svi mi koji smo se rodili u zemlji Srbiji i koji nismo imali mogucnosti da odemo. a nasim tribunima zelim da leto 2014 provedu na Marsu. A nas ako se sete ...

Vaše ime

pre 10 godina

Pa nemamo mi ništa od šale i humorističkih komentara.
Motka menja vlast iz korena a ne izbori i priče.
Ovo stvarno nije normalno šta naši političari rade.
Zar niko nema herca da digne glas, da zatraži od naroda podršku da se izkorene svi ovi dinosaurusi u našoj politici, kojima ni Bog ne može da sudi koliko su lagali i krali ovaj ponosan narod.
Prosto treba dignuti ruke onda, ja se i ne nadam boljem. Nije to patetika. To je istina. Ajde...možda će za 300, 400 godina biti bolje.

joca

pre 10 godina

“Basic solution group”- promenio naziv u SHSF u saradnji sa Bekovom DENEZ-om, skoro sve aktivnosti ovih firmi su se financirale iz budžeta. Čedo je snabdevao DENEZ-u sa armaturom, da se razumemo sve je legalno, jer tada nije bilo zakona o korupciji, ali su se svi nafatirali (a narod je sve platio). Sada je kasno da kukamo, Čedo je mudro radio, a dali je moralno... hmm... u Srbiji je moralnost samo isprazna reč koja se često upotrebljava.

Žeks

pre 10 godina

Bila je '94.-ta ja sam upravo diplomirao a Čeda je bio student prve ili druge godine studija. On je vozio ćaletovog keca, a ja ćaletovog golfa i sve nas je pozivao da idemo na demonstracije. Danas Čeda je plaća letovanje 80000€, a ja sam usr.. inženjer koji puni džepove drugima da bi imao neku crkavicu. Ko je upropastio mojih 20 godina a "napumpao" tvojih? Koga ti zastupaš?

ce gevara

pre 10 godina

hocete reci"gori more tope se planine".dali su raspravljali o klisurama i pecinama ?kada ce o bradama i brkovima?i bakinim ustipcima.o,muko moja predji na drugoga.

Pametnjaković

pre 10 godina

Ovo je sve pozorište za ovce. Sve političke partije rade zajedno na siromašenju svih onih koji nisu njihovi. Opljačkali su sve što je moglo da se opljačka i sada prave konfuziju da zbune ovce i izbegnu odgovornost za pljačke. Toliko su bezobrazni da su pokušali da svale sve na neke likove na margini. Od tolike silne pljačke oni su optužili neke sitne lopove tipa Dulić.

ExLDP

pre 10 godina

Pa Cedu i LDP je napustilo toliko ljudi zbog njegovog hedonizma i zbog toga sto ga politika zanima samo zbog licne koristi da on nema ni pravo da komentarise o nekom drugom... Svedok.

Đorđe

pre 10 godina

@Srem, 26. avgust 2013 15:03)

Jeste, a mi smo veverice, pa da poverujemo da je Čeda, kao i bilo koji drugi političar u Srbiji, stvorio nešto čisto i pošteno. Ne mogu da verujem da si toliko naivan.

boss

pre 10 godina

Niti ja mislim da je Vucic postniji od Cede, niti me zanima Cedin dobar ukus. Nekako mi logicnije da Vucic koji ima vecu zaradu s' obzirom na funkciju u vladi, a Cedine cudne firme mi nekako bodu oci utoliko vise sto su one tajnovite i sto ih toliko zdusno branite. Ovakvu ostrascenost i slepilo Cedinih hodocasnika tesko je razumeti. Negirati nesto sto je ocigledno izmanipulisano, je veoma enigmaticno i simptomaticno. Onomad sam i ja glasao za Cedu dok nisam progledao. Sad, bez ikakave velike vere u politicare, ne pada mi pamet da stanem u odbranu nekoga ciji racuni nisu cisti i da to radim taktikom napada na druge da bi preusmerili problem na nesto drugo.

Pauly Ester

pre 10 godina

Bilo bi dobro da LDP postane ozbiljnija opozicija jer zaslužuju šansu. DS je vreme pregazilo. Oni pričaju kako su donosili dobre zakone - jesu donosili su zakone i to tone. Jer i EU vrši pritisak da se reforme izvrše. Ono što je nedostajalo je sprovođenje. U njihovom slučaju su partijski interesi uvek bili ispred svega. Tragikomično je što došlo do toga da su bivši radikali "skinuli bedževe" da bi učinili ono što je svaki građanin u Srbiji osećao da je neophodno i što je bila obaveza DS-a da uradi. To je samo dokaz da se u demokratiji promene ne mogu zaustaviti, jedino je žalosno što je potrebno toliko godina da bi do tih promena došlo. Na promene mislim na odabir ministara po stručnosti, i pre svega mislim na stručne ljude iz inostranstva koji dolaze iz sistema čiji deo mi želimo da postanemo, i koji poseduju znanje i što je još važnije mentalni sklop i način razmišljanja koji naš student bez obzira na svoje obrazovanje nema i ne može sam da stekne.

deNiro

pre 10 godina

ČeJovanović na sve odgovara sem na pitanje KAKO je uspeo da se obogati.Koja je to firma od koje živi,koja je delatnost,kako ju je stekao,koliko poreza je platio.Sve je ovo farsa i vlasti i opozicije.U normalnim državama poreznici bi mu zakucali na vrata i sve isproveravali.Pošto Srbija nije normalna već vazalna država,gazde(koji plaćaju mladog Če)kažu ne dirajte tog i tog.Čak i kad bi postojala ta firma,da bi podmirivala zahteve gospodina Jovanovića,morala bi da ima ogroman promet i veliku profitnu stopu.Baš bih voleo da vidim o kojoj delatnosti se radi.Zato mi mnogo logičnije zvuči da je reč o apanažama za sprovodjenje odredjene politike u Srbiji.

zmitjkoe

pre 10 godina

"Ja sam veći narkoman od Džima Morisona i Hendriksa zajedno i ronim i penjem se i sve to sa 40 godina. Dosta više sa tim! Mogu sve to da izdržim, ali to je previše bolesno za instituciju kao što je ova (Skupština). Sada još traže testove u Skupštini. Zamislite kako bi oni prošli. Ne moraju da duvaju, ima i drugih testova. Vi znate na koje mislim."

Hahahahaha, cisti genije. Prevod za botove koji ne znaju na sta je Ceda mislio, na test inteligencije. Hahahaha. Cedo care, rasturio si nazadnjacke olose. Steta sto si sam i jedini normalan politicar u Srbiji. To znaju normalni ljudi u Srbiji, ali ih je sve manje, svi pametni i obrazovani odavno su pobegli ili gledaju kako da pobegnu. Toliko je velik odliv mozgova da postoji opasnost da ce preostati samo oni kojima je mozak vakumiran i oni kojima se mozak prospe kad Vodja pocne da ih drma. Trude se da im mozak bude sto prazniji, da naprave sto vise mesta za Vodju. Sto im Vodja bolje smesti vece su sanse da ih Vodja zapazi i pusti da i oni malo drmaju i sto vise drmnu. Nikad se ne zna dokle ce Vodja da trese.

opanak

pre 10 godina

sve to doslo sa odmora na odmor,ljudi svi su isti,sto pre shvatite to bolje za vas!u svakom slucaju vi necete na himelaje niti ce ovi bolje od prethodnih da urade,cim treba odgovarti narodu hapse se ministri i ostali a niko jos CZ nije video,hahha,pustiti skupstinu,gledajte decu svoju!

Marko

pre 10 godina

@ccc
Na pitanje uzvraćaš pitanjem. Evo ja ne hvalim Vučića, a još manje volim Selakovića ali Čedomir Jovanović nije ništa bolji od njih. Sada se ovde javljaju komentatori i govore kako nije on kriv za privatizaciju Fidelinke. Moje pitanje zvuči sasvim drugačije? Odakle Čedomiru Jovanoviću novac? Kako je od siromašnog studenta postao bogati političar? Kako Čeda sebi daje za pravo da kritkuje nekoga a ne odgovara na pitanje koja se njemu postavljaju? Objektivno posmatram celu stvar na našoj političkoj sceni. Čeda nije ništa pošteniji od onih koje kritikuje i to je činjenica. Ovde se podsmevate kada članovi SNS ostavljaju komentare podrške i pohvale za Vučića a očigledno da to isto rade i članovi LDP-a i svake druge stranke.

Marko

pre 10 godina

@Ljiljana
Čeda je dobio šut kartu, tj.izbacili su ga iz vrha stranke pa on osnovao svoju, pa je zato kako vi kažete napustio Tadića. Tako da sve ostalo što ste napričali je vaša verzija. Kažete nije krao državu? Pa u tome i jeste stvar što je stigao za ono kratko vreme da pokrade dok je bio na vlasti. A jeste neka vrsta plaćenika jer ne vodi računa o interesu Srbije već stranih zemlja. Po nekim pitanjima gde Srbija ima realne izglede da izvuče korist on govori nasuprot toga i ne pada mu na pamet da se bori za interes ove države. Nisam simpatizer SNS-a ili SPS-a već samo građanin ove zemlje.

Dragan

pre 10 godina

Sporno je (za Jovanovica) na koji je nacin dosao do tolikih para, jer ako se politika tu umesala, pa namesteni poslovi,tenderi, menjanje zakona, pravila, provizije razne kome vec ne i tome sl, onda je tako lako biti "uspesan" biznismen i naravno bogat. samo sto ne bih voleo takvog da nas vodi, jer kad tad (a nadam se veoma brzo) kad se ekonomski zakoni ponovo vrate i ovladaju, tesko nama s takvima. E onda, da kad bi bilo pravde, sve te pokradene pare VRATI. (zato on i putuje na egzoticna put, jer se to ne noze konfiskovati kao nekretnine)

cipiripi

pre 10 godina

Pun pogodak za ovaj predlog, naime, time bi se uveo red u redove jako vazne institucije. I uvesti jos osim dres koda i vujakliju za pojedine, da se malo edukuju.

Srbin 100%

pre 10 godina

Jovanovic mora da objasni odakle njemu,bez dana radnog staza novac za sva skupa letovanja,dzipove,stanove...tesko da je mogao to da ustedi od poslanicke plate

ZALOSNA ISTINA

pre 10 godina

Opet je neko uspeo da od najviseg doma u kome treba da se odlucuju sudbonosne stvari za ovu zemlju,napravi cirkus i ismeje sve gradjane Srbije koji su ih doveli na ta "privilegovana" mesta.Ono danas je samo pokazatelj da svest pojedinaca,a za nas najgore sto su u ovom slucaju to predstavnici naroda,na tako niskom nivou da im ne prilici ni da budu blizu parlamenta a kamoli da sede u njemu.Ova farsa se ne sme ponoviti i moraju se kazniti danasnji glasnogovornici jer ovo je bio samar narodu kojem je pokazano nepostovanje.

Žeks

pre 10 godina

(expert, 26. avgust 2013 22:53) Šefe, iza mene stoje građevinski objekti koje sam ja projektovao. Ja odlično znam koliko vredim, ali od toga mogu da naplatim vrlo malo (uglavnom novac uzme neko drugi). Ako merimo Čedinu društvenu koristnost, ista je ravna nuli. Međutim, to njega ne sprečava da bude sve bogatiji i bogatiji, a mi ostali sve siromašniji i siromašniji. I još posle svega on ima petlju da pita ko je upropastio 20 godina. Ružno je što su poniženja drugoga osnovini način iskazivanja političkih neslaganja u Srbiji. To više govori o onome ko upućuje poniženja nego o onome kome su upućena.

Lenka RU

pre 10 godina

I onda optuzuju vladu da je rekonstrukcija dugo trejala, a price u Skupstini oduzese vreme za prepucavanja, bez ikakvog smisla. Da sus se pripremili za raspravu, a mogli su s obzirom da je bilo sve u elektronskoj formi- i da i sami ne priznase,gospoda iz opozicije da su nespremni-mozda bi ovo proslo sasvim korektno.

Marko

pre 10 godina

@Srem
Nije neki argument. Palma je sposoban da pravi pare i diskutabilno je poreklo njegovog bogatstva. Što je on gori od Čede? Što ne zna ko je Betoven? Za mene se obojica neprihvatljivi jer su lopovi i ova država ima poštenih i sposobnih ljudi ali ne mogu od dobiju prostor od takvih "sposobnih" kao Čeda i Palma. Stanje u zemlji nam i jeste takvo kakvo je jer kažemo nema veze što je ukrao, zna da posluje onda je sve u redu. Što se tiče provere poslovanje Čedine "poštene" firme sasvim je jasno da ima političku zaštitu. Ako ga uhapse onda će se oglasiti oni čije interese zastupa da Srbija krši ljudska prava i zavodi diktaturu jer opozicionom lideru namešta afere. Sada recite da sam paranoičan i da se služim Miloševićevom metodom da optužujem Čedu da je špijun. Ne nije on špijun već marioneta pošto neko ima vido snimke iz Šilerove pa on igra kako neko svira. Samo njegova retorika ne vodi računa o interesu države a to se ne pripisuje nikakvom liberalnom gledištu. Mislite da kada bi dali sve što nam traže da bi zahtevi prestali? Svaka druga partija postavlja neku granicu i gleda da izvuče neku korist za Srbiju, samo Čeda bi sve da preda bez ikakvog pokušaja da nešto spase.

Viski

pre 10 godina

Ko to kaze ko to laze da srpski politicari jos uvek od davnih vremena tj.da su krocili u trecu deceniju a jos puze ledjima al nazad i nikako da se okrenu potrbuske i krenu napred.Menjaju se cesto ministri ali ko god dolazi uzima poziciju na ledjima kao prethodnici,zato se s'pravom pitamo :Kada cete vec jednom krenuti potrbuske al napred i ostavite demagogije i skratite sebi te privilegije?

xy

pre 10 godina

@ zeks, moje kolege inzenjeri zaradjuju oko 150 do 250 evra dnevno. i nisu lopovi i manijaci. uspeli su da se snadju, a zamisli - nisu clanovi ni ldp, ni.ds, ni sps, ni sns ni onih satelitskih stranaka. a ti bolje, umesto sto gledas cedu, gledaj da se snadjes. ne poznajem ni jednog inzenjera koji je dobar u svojoj struci, koji ima licencu, i koji ne zaradjuje dobro. drugo, sto se ne raspitas malo oko tih 80 hiljada za himalaje? i sam znas da je cifra notorna budalastina. da se razumemo: ne.branim cedu, ali su bre dosadne vise jedne te iste price. a to kad se neko pita gde je on, a gde su njegovi prijatelji, to je tek mizerija. gledaj bolje kako da uspes, to ti je prece nego da lamentiras o himalajima i dzipovima. srecno.

java je.....

pre 10 godina

Ha ,ha, ha...Boza imitira Cedinu bradicu..Ono trci,trci pa brada..Osuncani i ovako umetnicki uobliceni sa malim bradicama od nedelju dana,uredno stucovanih,izgledaju kao da su promenivsi imidz,hteli da nam kazu....E gledajte nas,nismo mi oni od pre!Medjutim ni brada ne pomaze,jer vec posle par sekundi,kad se bolje zagledas ,vidis one iste stare face...Sa onim nezno titrajucim osmehom i varnicama koje izbijaju iz ociju...Iste one kao nekad! I svaki tren cekas kao da ce da kazu...Evropa vam nikad i nije bila alternativa,ali mi jesmo,ovakvi kakvi smo!!!!Skocih u snu i shvatih,dobro je,to je bio samo san...Ali oces vraga,ipak je to parlament i oni u njemu!

dragan86

pre 10 godina

o cemu ovi ljudi pricaju u toj vladi ovo je strasno,dok su ljudi bez hleba svakodnevno oni pricaju o alkoholu i drogama.
vucicu malo si ih smenio,izzgleda da se jos nisu opametili !

j o k e r

pre 10 godina

na jugoistocnom balkanu nista novo..ok.meni licno apsolutno ne moze da dodje do mozga da dasnji srbi, posebno oni mladji,mogu ds se pomire sa cinjenicom da nas vode ovi bivsi najgori medju nama iz nasih najgorih dana - moronsko /idiotskih '090-tih...pocelo je sa arhaicnim vukom a eto nas skoro 30 godina kasnije sa predsednikom drzave - quazi "cetnickim vojvodom", njegovim zamenikom I sefom sns partije-bi vsim miloseicevim ministrom "informacija", sa premijerom-opet bivsim glasogovornikom "balkanskog kasapina", danas takodje novog firera kasapinove sps partije, ciste rein karnacije nacionalsizofrenicara, lopova I hohstaplera njegove zene I "malog" maminog sina marka-kriminalca....asve te danasnje muvare slusa skupstina u kojoj sede poslusnici, dripcii I grebatori...e srbijo nigde lada nema...jadni stari a jos jadniji mladi jer izgleda I ne vide da su svakim danom sve stariji a boljitka niodkuda...

nnikolic j

pre 10 godina

jaoo molim vas ne pricajte glupostu vucic je za oko godinu dana mandata uradio ono stu su ovi pre njega pricali 10 godina i duze cak...
jednostavno covek cuti,ne eksponira se medijski i radi ono za sta je odabran a svi ostali pre njega su samo pricali,pricali i pricali.
Hvala bogu sto je dosao neko kao sto si tu vucicu,hvala!

Veliki brat

pre 10 godina

Koliko je koštala ova današnja sednica skupštine (dnevnice, kuhinja, viskići, struja...)?

E to koliko je koštalo rasporediti na sve njih i odbiti im od plate, pa će sutra raspravljati o ozbiljnijim temama.
Ovako, njima odgovara da zasedanje umesto 5 traje 20 dana.

Posmatrač

pre 10 godina

Stvarno nema smisla, pričaju o putovanjijma, iznose pojedinosti jedni o drugima, narod to gleda, a tema sednice je ostala po strani.

fidel

pre 10 godina

Ovaj Selakovic je mislio da opet moze da baca prasinu u oci Radikalskim neistinama. Pa bese Djindjic izdajnik, Ceda narkoman itd. Kada bacas lazi uvek se moze uzvratiti lazima, pa se pravdaj. Dakle ne verujem da ja Miskovic placao karte Vucicu, kao sto ne verujem ni da je Zoran bio izdajnik, ni Ceda narkoman. Sa mo je Djindjic platio veliku cenu zbog lazi. IGRATE SE SA VATROM. A nama sve gore.

spasic87

pre 10 godina

treba,treba svi da se ispitaju..
ali opet ne treba to da bude glavna rec unutra,ljudi zar vam 2 rekonstrukcije nisu bile dovoljne ?
mislim da bi trebali da se zabrinete malo za svoje foteljice jer izgleda da ce vucic jos posla da ima,a ja bi licno voleo !

Romanija

pre 10 godina

To ne bi bilo dobro jer jedan broj poslanika ne bi mogao nikada prisustvovati sednicama. Još kada bi se uveo test za narkotike onda bi se kvorum doveo u pitanje.

neko

pre 10 godina

Prepiranje o tome ko je i šta je u zadnjih trinest godina ukrao ili uzeo,treba ostaviti tužilaštvu,a treba se baviti napretkom Srbije,a ne vraćanjem unazad

ribe

pre 10 godina

Bilo je lepo i gledati i slušati.Nasmejali su nas bolje već da smo gledali neku komediju u pozorištu ili TV. Ali, oni su ipak naši predstavnici koji odlučuju o našim sudbinama.Gde to Srbija ide.

Tihi Don

pre 10 godina

"Uništili ste 20 godina života ove zemlje, onda ste skinuli bedževe"
Bravo Čedo.Jedini imaš hrabrosti da im kažeš.Samo tako.Napred i još glasnije.Treba im to staln ponavljati.To je glas naroda.Čedo majstore.Čedo velemajstore.Čedo hauzmajtore.

Marko

pre 10 godina

Ne volim Selakovića ni malo ali Jovanović je toliko smešan da više ni jednu njegovu izjvau ne shvatam ozbiljno. Dobar demagog, kada je bio na vlasti svi znamo da je sebe odlično materijalno obezbedio. A to da svoj novac može da troši gde hoće je potpuno tačno, ali ipak političari treba da pokažu malo više patriotizma pa da taj "teško" zarađen novac troše u zemlji u kojoj su ga zaradili. LDP ako stvarno želi da postane ozbiljna stranka onda treba da se otarasi Čede. I dalje nije dat odgovor na pitanje kako je siromašni student tako brzo postao bogataš.

grom

pre 10 godina

Ne razumem sta hoce Jovanovic. Prvo kuka kako se rekonstrukcija oduzila , a sad trazi dodatnio vreme da se upozna sa materijom jer je tek dosao sa odmora.

kisa

pre 10 godina

"Necu valjda da idem na Romaniju"
A mozda ni Romanija nece tebe. Tamo su se desavali mnogi vazni i impresivni dogadjaji nase istorije.
Priroda mora da je prelepa i bogata.
Pa kad malo razmislim: Sta ces ti tamo?

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Cedomir Jovanovic i LDP sa svojim pristalicama su bili i ostali jedini evropljani u toj "africkoj drzavi" sve ostalo su "Rusi, Kinezi i Sarlatani" koji su se isuvise dugo zbog svog licnog ili stranackog interesa pretvarali i "pravili ludima" pa im to sada ostalo za stalno !
Nazalost, mali procenat glasova koje LDP na izborima u Srbiji osvoji nije ni na koji nacin "ocena" ispravnosti politike koju vodi LDP nego je to "ocena" na kojem se "nivou" jos uvek nalazi to "glasacko telo" u Srbiji !
U svakoj "civilizovanoj i normalnoj drzavi" a s'obzirom na "kvalitet stranaka" koje u Srbiji ucestvuju na izborima LDP bi osvojio APSOLUTNU VECINU !

Đorđe

pre 10 godina

@Bucko razmisljam

U svakoj normalnoj državi bi lider LDP-a krivično odgovaro zbog načina na koji je privatizovao Fidelinku. Ima tu i umešanosti u privatizaciji Veterinarskog Zavoda. Mrzi me da ti objašnjavam, informiši se malo pre nego što počneš da pišeš hvalospeve.
I lepo je to što čovek planinari, roni po celom svetu, vozi se u skupim džipovima sa brdom telohranitelja, ali bi u noramlnim zemljama, na koje se pozivaš, morao da objašnjava kako je sve to stekao, pogotovo imajući u vidu da su mu poslaničke dnevnice jedini zvanični izvor prihoda.
Doduše i meni se sviđa njegova retorika, a posebno način na koji zeza ex radikale, ali to nije dovoljno da bi mu se sada pisao hvalospeve.

Borivoje

pre 10 godina

"...Karakoruma, gde ski pas košta preko 80.000 evra"
Za jednog studenta koji je krenuo u proteste sa starim patikama i pocepanim farmerkama ovih 80.000 evra nakon 13 godina i nije neki veliki trošak. Tako izgledaju rezultati borbe za demokratiju u Srbiji. Zemljo otvori se !

me

pre 10 godina

Bravo Cedo..nazalost mnogi su zaboravili torturu koju su dvadeset godina sprovodili sps, radikali/naprednjaci i da smo samo zbog njih tu gde jesmo. Sada su isprali mozak mladjim generacijama, koji toga ni ne mogu da se secaju i nadenuli novo ime stranke. Politiku, odnosno demagogiju, koju vode, svima je poznata, dva meseca sve stoji, ne radi se, dok oni kao neki los reallity show, bacaju vruce kamenje jedan drugome,vicu da rekonstruisu vladu, a oni samo menjaju mesta i stolice,svadjaju se kao prije, ma milion primera.Ne mogu da verujem da jedan narod moze da bude toliki mazohista i da trpi sve sto mu se servira.Od mene samo jedan srecan pozdrav iz zakonom sredjene EU.

Pera pakistanac

pre 10 godina

"Uništili ste 20 godina života ove zemlje, onda ste skinuli bedževe" - Kojih je to 20 godina Чеdo ? od '91 do 2000 ima 9 godina. A od prethodnih izbora do sada, prošlo li je godinu dana ? Šta je sa periodom 2000-2012 ?

nnikolic j

pre 10 godina

jaoo molim vas ne pricajte glupostu vucic je za oko godinu dana mandata uradio ono stu su ovi pre njega pricali 10 godina i duze cak...
jednostavno covek cuti,ne eksponira se medijski i radi ono za sta je odabran a svi ostali pre njega su samo pricali,pricali i pricali.
Hvala bogu sto je dosao neko kao sto si tu vucicu,hvala!

Pr agencija

pre 10 godina

Kad nemas sta da mu odgovoris politicki, tu udri - kamioni, avioni, automobili, telohranitelji......

A onda posle par godina prihvati njegov program, kad vec bude kasno.....

Aj blago meni

pre 10 godina

A sta je Cedi sve DS placao mogu samo da nagadjam...zato jos uvek punu podrsku daje DS-u...Ali ova izjava treba da udje u arhivu, kaze dok radim i zaradjujem mogu da trosim, koliko si ti daleko od prosecnog Srbina, moj otac radi svaki dan sem nedelje po 12 sati, ne daju mu godinama vec odmor, a zaradjuje mesecno 300 €, ma odakle ti bre tolike pare za 10 godina, kada ce bre svi politicari (lopovi) pod lupu... Da bude gore jos uvek smo svi porodicno u LDP uclanjeni, hteli smo da se isclanimo pre godinu dana ali su toliko pukli da su zatvorili odbor u nasem gradicu...

Žeks

pre 10 godina

Bila je '94.-ta ja sam upravo diplomirao a Čeda je bio student prve ili druge godine studija. On je vozio ćaletovog keca, a ja ćaletovog golfa i sve nas je pozivao da idemo na demonstracije. Danas Čeda je plaća letovanje 80000€, a ja sam usr.. inženjer koji puni džepove drugima da bi imao neku crkavicu. Ko je upropastio mojih 20 godina a "napumpao" tvojih? Koga ti zastupaš?

Gradjanin Srbije

pre 10 godina

nokija


A sta je trebalo da radi.Da sedi u Srbiji i da se kupa na Adi i da prosipa demagogiju.I ja sam isao na odmor i to mnogo daleko.Pa sta

Bravo Cedo.Ali kada neko nema argumenata od ovih koji poskidase bedzeve onda se kace na budalastinu. Cedomire Jovanovicu pravo u metu.Samo cekam "pametne" Marjana Risticevica i Milorada Drecuna da se jave

A onda slag na tortuovaj iz DSS-a Slobodan samardzic. Jednostavno covek kao i njegova partija nemaju sta da kazu.Kosovo pa Kosovo.A nikako da nam ovih par godina kazu koje je njihovo resenje.Jedna Rusija se odrekla Ukrajine jer ta Rusija nastala u Kijevu i pre hiljadu godina u Kijevu primila hriscanstvo

jovan

pre 10 godina

Jovanovic je potpuno u pravu i izgleda da on jedini ima gredjanske i politicke hrabrosti da demaskira vladu koja ne zna gde udara glavom ali zeli i dalje to da radi bez posledica na gradjanstvo Srbije.

milenko

pre 10 godina

Koliko se ovaj Ceda do sada izjasnjavao protiv Republike Srpske pa naravno i da nece na Romaniju. Nesmije, nije dobrodosao kao nigdje u RS.

Marko

pre 10 godina

@Ljiljana
Čeda je dobio šut kartu, tj.izbacili su ga iz vrha stranke pa on osnovao svoju, pa je zato kako vi kažete napustio Tadića. Tako da sve ostalo što ste napričali je vaša verzija. Kažete nije krao državu? Pa u tome i jeste stvar što je stigao za ono kratko vreme da pokrade dok je bio na vlasti. A jeste neka vrsta plaćenika jer ne vodi računa o interesu Srbije već stranih zemlja. Po nekim pitanjima gde Srbija ima realne izglede da izvuče korist on govori nasuprot toga i ne pada mu na pamet da se bori za interes ove države. Nisam simpatizer SNS-a ili SPS-a već samo građanin ove zemlje.

Srki

pre 10 godina

Super, samo sto se niko ne zapita kako Ceda zaradjuje pare. Nikakva razlika izmedju njega i naprednjaka, spsovaca, Karica, Miskovica, demokrata. Skidaj kozu radnicima, koristi sve sa drzavnih jasli, nista ne uplacuj sto ne moras. Sutra ce mozda biti zajedno u vlasti , na ovaj ili onaj nacin, zar stvarno neko misli da njegovi poslovni poduhvati nisu mogli da prodju bez pomoci Demokrata, Naprednjaka ili Spsovaca? Covek fura imidz liberala, demokrate, evropejca, nacin rada mu je isti kao i ostalih parazita. Ne znam da li se neko stvarno lozi na te fore vise? Mada i kod njega moze covek da se ogreje, projekti, NVO, partija...ima se

winston

pre 10 godina

"Uništili ste 20 godina života ove zemlje, onda ste skinuli bedževe"
Ovo treba zvaki dan se javno ponovi na vesti. Svaki put kad neko iz SNS ili SPS daje neki govor, ili bolje, nesto brblja, treba da se ponovi, "Uništili ste 20 godina života ove zemlje, onda ste skinuli bedževe"
Bravo Cedo, i ti si malo cudan, ali ipak si naj posteniji od svi sto sede oko tebe.

ExLDP

pre 10 godina

Pa Cedu i LDP je napustilo toliko ljudi zbog njegovog hedonizma i zbog toga sto ga politika zanima samo zbog licne koristi da on nema ni pravo da komentarise o nekom drugom... Svedok.

deNiro

pre 10 godina

ČeJovanović na sve odgovara sem na pitanje KAKO je uspeo da se obogati.Koja je to firma od koje živi,koja je delatnost,kako ju je stekao,koliko poreza je platio.Sve je ovo farsa i vlasti i opozicije.U normalnim državama poreznici bi mu zakucali na vrata i sve isproveravali.Pošto Srbija nije normalna već vazalna država,gazde(koji plaćaju mladog Če)kažu ne dirajte tog i tog.Čak i kad bi postojala ta firma,da bi podmirivala zahteve gospodina Jovanovića,morala bi da ima ogroman promet i veliku profitnu stopu.Baš bih voleo da vidim o kojoj delatnosti se radi.Zato mi mnogo logičnije zvuči da je reč o apanažama za sprovodjenje odredjene politike u Srbiji.

Đorđe

pre 10 godina

@Srem, 26. avgust 2013 15:03)

Jeste, a mi smo veverice, pa da poverujemo da je Čeda, kao i bilo koji drugi političar u Srbiji, stvorio nešto čisto i pošteno. Ne mogu da verujem da si toliko naivan.

java je.....

pre 10 godina

Ha ,ha, ha...Boza imitira Cedinu bradicu..Ono trci,trci pa brada..Osuncani i ovako umetnicki uobliceni sa malim bradicama od nedelju dana,uredno stucovanih,izgledaju kao da su promenivsi imidz,hteli da nam kazu....E gledajte nas,nismo mi oni od pre!Medjutim ni brada ne pomaze,jer vec posle par sekundi,kad se bolje zagledas ,vidis one iste stare face...Sa onim nezno titrajucim osmehom i varnicama koje izbijaju iz ociju...Iste one kao nekad! I svaki tren cekas kao da ce da kazu...Evropa vam nikad i nije bila alternativa,ali mi jesmo,ovakvi kakvi smo!!!!Skocih u snu i shvatih,dobro je,to je bio samo san...Ali oces vraga,ipak je to parlament i oni u njemu!

Major Kursula

pre 10 godina

Naslagao ih Ceda ko metar drva :) Pusti radikali, samo lupetaju o glupostima, Vucic o Zakintosu, Stefanovic o Himalajima. Alo bre GMO Vadikali, recite nesto konktetno o planu i programu, pustite Cedu. Cesljale ga sve Vlade od Kostunice do ove sad pitaj Boga cije jer se ne zna ko je ko, naslo bi se do sad nesto, a?

Srem

pre 10 godina

Vi koji komentarišete Čedine pare, treba malo da se informišete, pre nego počnete da lupetate. Ko je i gde rekao da on živi od poslaničke plate od 110000. Sto puta je ponovio da ima svoju firmu, u kojoj zarađuje(nije Fidelinka). Poslanički dodatak, nikada nije podigao, nego ga usmerava u dobrotvorne svrhe. Jel probrem što ima pare. Nekako bih više voleo da me vodi neko ko je sposoban, nego neko ko ne može da zaradi. Poslovanje njegove firme je mnogo puta proveravano i ,....ništa. Mislite li da ga Vučić ne bi prvi uhapsio da ima zašto. Manite se demagogije. Što se tiče obezbeđenja? Pa nije to njegovo lično obezbeđenje, nego obezbeđenje koje mu je dodelila država. Nikada se ne bih menjao za njegov i život njegove porodice i sve rizike koje on nosi! Koliko je samo puta pokušavan napad na njih. Siguran sam da se ni vi ne bi menjali za to.
A što se tiče ronjenja po Jadranu? Pa ja znam bar 10ak mojih drugara koji su ovog leta ronili po moru. Jel to problem?
Za penjanje po Himalajima, svaka čast. Troši Čedo, ako možeš. Sam si zaradio, sam i troši!!!
Ponosni smo na tebe! A vi koji glasate za kazandžiju iz Bajčetine, lupajte minuse!

Marko

pre 10 godina

@ccc
Na pitanje uzvraćaš pitanjem. Evo ja ne hvalim Vučića, a još manje volim Selakovića ali Čedomir Jovanović nije ništa bolji od njih. Sada se ovde javljaju komentatori i govore kako nije on kriv za privatizaciju Fidelinke. Moje pitanje zvuči sasvim drugačije? Odakle Čedomiru Jovanoviću novac? Kako je od siromašnog studenta postao bogati političar? Kako Čeda sebi daje za pravo da kritkuje nekoga a ne odgovara na pitanje koja se njemu postavljaju? Objektivno posmatram celu stvar na našoj političkoj sceni. Čeda nije ništa pošteniji od onih koje kritikuje i to je činjenica. Ovde se podsmevate kada članovi SNS ostavljaju komentare podrške i pohvale za Vučića a očigledno da to isto rade i članovi LDP-a i svake druge stranke.

boss

pre 10 godina

Niti ja mislim da je Vucic postniji od Cede, niti me zanima Cedin dobar ukus. Nekako mi logicnije da Vucic koji ima vecu zaradu s' obzirom na funkciju u vladi, a Cedine cudne firme mi nekako bodu oci utoliko vise sto su one tajnovite i sto ih toliko zdusno branite. Ovakvu ostrascenost i slepilo Cedinih hodocasnika tesko je razumeti. Negirati nesto sto je ocigledno izmanipulisano, je veoma enigmaticno i simptomaticno. Onomad sam i ja glasao za Cedu dok nisam progledao. Sad, bez ikakave velike vere u politicare, ne pada mi pamet da stanem u odbranu nekoga ciji racuni nisu cisti i da to radim taktikom napada na druge da bi preusmerili problem na nesto drugo.

Marko

pre 10 godina

@Srem
Nije neki argument. Palma je sposoban da pravi pare i diskutabilno je poreklo njegovog bogatstva. Što je on gori od Čede? Što ne zna ko je Betoven? Za mene se obojica neprihvatljivi jer su lopovi i ova država ima poštenih i sposobnih ljudi ali ne mogu od dobiju prostor od takvih "sposobnih" kao Čeda i Palma. Stanje u zemlji nam i jeste takvo kakvo je jer kažemo nema veze što je ukrao, zna da posluje onda je sve u redu. Što se tiče provere poslovanje Čedine "poštene" firme sasvim je jasno da ima političku zaštitu. Ako ga uhapse onda će se oglasiti oni čije interese zastupa da Srbija krši ljudska prava i zavodi diktaturu jer opozicionom lideru namešta afere. Sada recite da sam paranoičan i da se služim Miloševićevom metodom da optužujem Čedu da je špijun. Ne nije on špijun već marioneta pošto neko ima vido snimke iz Šilerove pa on igra kako neko svira. Samo njegova retorika ne vodi računa o interesu države a to se ne pripisuje nikakvom liberalnom gledištu. Mislite da kada bi dali sve što nam traže da bi zahtevi prestali? Svaka druga partija postavlja neku granicu i gleda da izvuče neku korist za Srbiju, samo Čeda bi sve da preda bez ikakvog pokušaja da nešto spase.

expert

pre 10 godina

Bila je '94.-ta ja sam upravo diplomirao a Čeda je bio student prve ili druge godine studija. On je vozio ćaletovog keca, a ja ćaletovog golfa i sve nas je pozivao da idemo na demonstracije. Danas Čeda je plaća letovanje 80000€, a ja sam usr.. inženjer koji puni džepove drugima da bi imao neku crkavicu. Ko je upropastio mojih 20 godina a "napumpao" tvojih? Koga ti zastupaš?
(Žeks, 26. avgust 2013 18:45)
Tvojih 20 godina si upropastio sam sebi, jer si vjerovatno los inzenjer, a nesposoban si i da svoj zivot sam uzmes u svoje ruke. I onda naravno da zavidis sposobnim ljudima koji su to uradili. A Ceda zastupa sve one koji glasaju za njega, iako nije na vlasti i ne odlucuje ni o cemu. Bolje je da se ti zapitas koga predstavljaju oni za koje si ti glasao. Jer oni odlucuju o svemu. A tebe tu nigdje nema. Dakle, nije ti kriv Ceda, nego ovi sto su na vlasti a stanje ti sve gore. Razmisli malo svojom glavom, ne dozvoli da te prave budalom.

Srbin 100%

pre 10 godina

Jovanovic mora da objasni odakle njemu,bez dana radnog staza novac za sva skupa letovanja,dzipove,stanove...tesko da je mogao to da ustedi od poslanicke plate

dacky

pre 10 godina

Bravo Cedo! Sumadija je uz tebe!Takav lider nam treba,pametan,inteligentan,u odlicnoj psihofizickoj formi,a ne kao ovi sto su se i na Goc popeli kolima!Cedo,legendo sve vise nas je uz tebe!Povedi normalni deo Srbije !

Lenka RU

pre 10 godina

I onda optuzuju vladu da je rekonstrukcija dugo trejala, a price u Skupstini oduzese vreme za prepucavanja, bez ikakvog smisla. Da sus se pripremili za raspravu, a mogli su s obzirom da je bilo sve u elektronskoj formi- i da i sami ne priznase,gospoda iz opozicije da su nespremni-mozda bi ovo proslo sasvim korektno.

Dragan

pre 10 godina

Sporno je (za Jovanovica) na koji je nacin dosao do tolikih para, jer ako se politika tu umesala, pa namesteni poslovi,tenderi, menjanje zakona, pravila, provizije razne kome vec ne i tome sl, onda je tako lako biti "uspesan" biznismen i naravno bogat. samo sto ne bih voleo takvog da nas vodi, jer kad tad (a nadam se veoma brzo) kad se ekonomski zakoni ponovo vrate i ovladaju, tesko nama s takvima. E onda, da kad bi bilo pravde, sve te pokradene pare VRATI. (zato on i putuje na egzoticna put, jer se to ne noze konfiskovati kao nekretnine)

MarkoNS

pre 10 godina

Stvarno mi nisu jasni nazadnjaci? Dobro, to je ta skola radikala ali ipak, "promenili" su se. Kakve veze ima sa rekonstrukcijom Vlade sta je Ceda radio? Koliko ja znam LDP nije u Vladi tako i da trosi pare, trosi svoje pare a ne pare iz budzeta tako da me bas briga sta kupuje. Da li se isto moze reci za Selakovica?

Edmund Hilari

pre 10 godina

@Lider LDP je kazao da se popeo na najviši vrh na svetu gde je odneo srpsku zastavu, da je o tome snimljen i film, a da Srbi nisu prikazani kao vandali i upitao minstra da li je to teško priznati.
Nemam nameru da se stavljam na bilo čiju stranu, ne zanima me ni da li Čeda troši svoje pare ili tuđe ali kao čoveka koji se bavi planinarenjem i alpinizmom, moram da primetim da na netu nema ni jedne jedine reči o tom velikom uspehu. Garantujem da ako ukucate ime bilo kojeg alpiniste koji je ispenjao Everest da ćete vrlo lako naći gomile stranica o tome. Međutim Jovanovic i Everest ukucani zajedno daju samo jedan mali članak u jednom našem listu. Dakle, to mi sve liči na priču o navodnom Čedinom spuštanju sa vrha K2 - 8611 mnv! E to je tek laž na kojoj bi mu pozavideo i baron Minhauzen! Priča kaže da je Čedu, sa još 11 avanturista, helikopter spustio na vrh odakle su se spustili bordovima, skijama i ko zna čime još. Helikopteri ne lete na tim visinama. Da lete, sva dvanaestorica bi nakon iskrcavanja posle 10 minuta ostala bez svesti a posle sat vremena bi bili mrtvi. Ajde da i to zanemarimo, prva velika prepreka, gde je nemoguće spustiti se bilo kakvim prevoznim sredstvom osim sopstvenim nogama, osiguranim užadima je uski vertikalni kuloar smešten između stena i ogromnog ledenog bloka pod imenom "Grlić boce". Sledeće dve prepreke su dve vertikalne stene od 450 i 900 metara visine znane kao "Crna piramida" i "Dimnjak". A u pitanju je najlakša ruta uspona - Abrucijev greben!Hvala!

Lazar

pre 10 godina

@u jednom trenutku je ministar Selakovic rekao Cedi "ne seri". Sramotno (fuj, 26. avgust 2013 13:27) Ne znam zasto Vas to cudi kad je Selakovic jedan obican radikalcic, ciji nadimak iz gimnazije ne bih ovde navodio jer mi ne bi objavili komentar. Prvo je slepo pratio Seselja, pa Nikolica a sada Vucica. Nema svoje ja, a komplekse i frustracije je pokazao mnogo puta. Da spomenem jednu situaciju: bacanje flasice sa vodom studentkinji jer je proizvodjac iz Hrvatske.

ccc

pre 10 godina

Da parafraziram Asimova: ad hominem napadi su poslednje utociste nesposobnih.

Problem je sto ovi i bez bedza i sa nikad nisu nista drugo umeli da kazu. Ali, avaj, narod ih opet bira.

Zona sumraka...

Ljiljana

pre 10 godina

Ja vas ljude u Srbiji uopste ne razumem. Te Ceda lopov, pun para, putuje po svetu, vidja se sa mafijasima, vozi dzip, placa telehranitelje, prodaje Kosovo, strani placenik.E pa sad. Recimo da je sve to istina. Kako je on gori od bukvalno svih ostalih politicara trenutno na srpskoj politickoj sceni. A koliko vidim on privlaci najvise mrznje.
1) Ceda koliko se secam nije u vlasti poslednjih deset godina. Ako je krao, od drzave nije. A ako je krao od nekog drugog, opet krivim vlast koja je to dozvolila. Cak i cenim to sto je ipak dokazao neku doslednost napustanjem DS Borisa Tadica. Dakle, u doba kada je drzava ocerupana i kada su na vlasti bili bezmalo svi ostali, vama Ceda najveci lopov?!
2) Dakle, ako pare koje ima nisu drzavne (on nije ministar niti bilo kakav lokalni funkcioner), bas me briga otkud mu pare za putovanja i dzipove i ko mu ih placa? Sve u svemu, ko moze, svaka cast. S druge strane mene mnogo vise brinu razni seminari i putovanja poslanika o drzavnom trosku. Ako je ta Fidelinka neregularno prodata, opet krivim vlast. Sta su oni radili? Zasto nisu pokrenuli istragu ako je vec sumnjivo?
3) Ovo za mafijase stvarno isto ne kontam... krivica je na vlasti koja za te mafijase zna ali ih ne procesura. Ceda nije vlast.
4) Ovo za izdajnika mi je najsmesnije... pa on nije bio na vlasti da bi mogao prodati Kosovo. Sve vreme je pricao isto ono sto su naprednjaci sad naprasno odradili. Kako je onda Ceda izdajnik i prodata dusa, a ovi nisu?!

Žeks

pre 10 godina

(expert, 26. avgust 2013 22:53) Šefe, iza mene stoje građevinski objekti koje sam ja projektovao. Ja odlično znam koliko vredim, ali od toga mogu da naplatim vrlo malo (uglavnom novac uzme neko drugi). Ako merimo Čedinu društvenu koristnost, ista je ravna nuli. Međutim, to njega ne sprečava da bude sve bogatiji i bogatiji, a mi ostali sve siromašniji i siromašniji. I još posle svega on ima petlju da pita ko je upropastio 20 godina. Ružno je što su poniženja drugoga osnovini način iskazivanja političkih neslaganja u Srbiji. To više govori o onome ko upućuje poniženja nego o onome kome su upućena.

dragan86

pre 10 godina

o cemu ovi ljudi pricaju u toj vladi ovo je strasno,dok su ljudi bez hleba svakodnevno oni pricaju o alkoholu i drogama.
vucicu malo si ih smenio,izzgleda da se jos nisu opametili !

Pauly Ester

pre 10 godina

Bilo bi dobro da LDP postane ozbiljnija opozicija jer zaslužuju šansu. DS je vreme pregazilo. Oni pričaju kako su donosili dobre zakone - jesu donosili su zakone i to tone. Jer i EU vrši pritisak da se reforme izvrše. Ono što je nedostajalo je sprovođenje. U njihovom slučaju su partijski interesi uvek bili ispred svega. Tragikomično je što došlo do toga da su bivši radikali "skinuli bedževe" da bi učinili ono što je svaki građanin u Srbiji osećao da je neophodno i što je bila obaveza DS-a da uradi. To je samo dokaz da se u demokratiji promene ne mogu zaustaviti, jedino je žalosno što je potrebno toliko godina da bi do tih promena došlo. Na promene mislim na odabir ministara po stručnosti, i pre svega mislim na stručne ljude iz inostranstva koji dolaze iz sistema čiji deo mi želimo da postanemo, i koji poseduju znanje i što je još važnije mentalni sklop i način razmišljanja koji naš student bez obzira na svoje obrazovanje nema i ne može sam da stekne.

etotako

pre 10 godina

Ovo je zapravo Srbija.Odnos ljudi koji misle svojom glavom i ovih drugih sto ne misle,vec vole udvaranja,ulizivanja,demagogiju.Odnos procenat ljudi u Srbiji koji imaju kakvu takvu fakultetsku diplomu,mislim sa drzavnih univerziteta i ovih bez nje,i bez ikakve.I to dobro znaju ljudi iz SNS sa svojim stabom savetodavaca i ne zanima ih ta intelektualna Srbija,koja iskreno cuti iz mnogih razloga,vec ovih 60-70% glasaca koji vole estradu,kurire,zutu stampu,farme,itd.I dok je tako bice nama narodski receno vako. Ceda ce biti uvek lopov,i ne znam sta,dok ti isti SNS-ovci sad pricaju Cedine price iz prethodnih godina,ali samo pricaju.

zoran

pre 10 godina

Ko je upravu - to je za debatu.
Ali odakle Cedi toliki novac za takva egzoticna putovanja? Od plate u parlamentu?
(boss, 26. avgust 2013 14:37)

Ko je u pravu osetili smo 1999. kada su nas suludi Ameri, izazvani zbod neviđenog inata i drskosti Miloševića (Dačića) i Šešelja( Toma Nikolić-Vučić) izbombardovali osiromašenim uranijumom i navukli nesreću na Srbe u Srbiji za sledećih 100 godina.

A što se bogatstva tiče, ne samo Jovanovića nego i ostalih iz prošle Vlade a koje ovi sada, od ranije poznati narodu, prozivaju, Neka ih lepo Gospodin Vučić, koji barata samo sa argumentima i činjenicama pohapsi i neka ih lepo procesuira i ako ima i DVA GRAMA krivice. U ZATVOR.

I ne lupetajte više ovde po ovom sajtu. Dodijali ste i dosadni ste. Smarate, brate...

Milorad

pre 10 godina

"Boza imitira Cedinu bradicu..Ono trci,trci pa brada..Osuncani i ovako umetnicki uobliceni sa malim bradicama od nedelju dana,uredno stucovanih,izgledaju kao da su promenivsi imidz,hteli da nam kazu....E gledajte nas,nismo mi oni od pre!Medjutim ni brada ne pomaze,jer vec posle par sekundi,kad se bolje zagledas ,vidis one iste stare face...Sa onim nezno titrajucim osmehom i varnicama koje izbijaju iz ociju...Iste one kao nekad!(java je....., 26. avgust 2013 18:49) - Jel te nije bar malo blam da ovako nesto izjavis???? Pa gde ces vece prevrtjivce od Nikolica i Vucica? 20 godina drobili o Voji, velikoj Srbiji, cetnistvu, ubi zakolji, jedan Srbin, sto Muslimana, bulevar Ratka Mladica, Srbija crna rupa u EU...i evo ih danas, nema vecih Arapa i Evropljana od njih! I to ovo da izjavis za clanove DS! Luda zemlja!

Kralj

pre 10 godina

Komentari smadih SNS botova su besmisleni. 1. Kosovo je prodala ova Vlast koja je potpisala brisleski sporazum tj.ista vlast koja je odgovorna za bombardovanje 99. 2. Ako postoji dokaz da je tih 80000 evra ukrao ja hih molio da ga uhapsite ili u suprotnom ne komentarisite. 3. A gde su vasa obesanja? ko je pokrao izbore? Gde si investicije, cak i ovo malo ne mozete bez Dinkica? Koji je smer nas predsednik, da li zna koje predmete je imao na fakultetu?

Savesni gradjanin

pre 10 godina

boss,

A sta je trebalo?? da ide na Goliju ili na Adu ili neki seoski turizam i da vozi raspadnutog Juga starog 20 godina.Ceda Jovanovic dvadeset godina nije u vlasti.I kada je bio ziv Z.Djindjic nikakvu vlast nije predstavljao.Za razliku od ovih imenom i prezimenom koji su na vlasti bili i devedesetih a i danas.Naravno da istina boli.Poskidase bedzi stvise srpsku trobojku na rever (neko manju neko vecu)da dokazu da su Srbi.Ikao da svi srbi imaju kratku pamet.Imaju ih oni koji glasali za ove

spasic87

pre 10 godina

treba,treba svi da se ispitaju..
ali opet ne treba to da bude glavna rec unutra,ljudi zar vam 2 rekonstrukcije nisu bile dovoljne ?
mislim da bi trebali da se zabrinete malo za svoje foteljice jer izgleda da ce vucic jos posla da ima,a ja bi licno voleo !

cinjenicno stanje

pre 10 godina

Kada budu raspisani izbori, Jovanoviću predstoji naporno planinarenje do cenzusa.
(Kritika, 26. avgust 2013 15:54)

Sto u Srbiji znaci da je verovatno sve sto govori istina.
A zato ove sto bezocno lazu,bez imalo stida i srama ceka lagana setnja...

E zato smo tu gde jesmo.

p.s. Najzalosnije je sto SNS radi sve sto je Jovanovic godinama govorio da treba raditi,ali naravno za to nije imao podrsku glasaca.

ovde mozak vise ne stanuje

pre 10 godina

http://www.pionirovglasnik.com/print.php?content=279

Na ovom linku mozete videti tehnike verbalnog terorizma koje Seselj i njegovi ucenici koriste vec 20 godina.

Argumenti,dokazi,cinjenice...to za radikalski hohstapleraj ne postoji...nego uporna zamena teza i skretanje sa teme.

Takav kakav je,Cedomir Jovanovic je 2 svetlosne godine ispred ovih slepaca koji nas vode u totalnu propast.

mister no

pre 10 godina

jaoo molim vas ne pricajte glupostu vucic je za oko godinu dana mandata uradio ono stu su ovi pre njega pricali 10 godina i duze cak...
jednostavno covek cuti,ne eksponira se medijski i radi ono za sta je odabran a svi ostali pre njega su samo pricali,pricali i pricali.
Hvala bogu sto je dosao neko kao sto si tu vucicu,hvala!
(nnikolic j, 26. avgust 2013 15:39)

Pa vise vidjam Vucica nego svoju zenu!!! Gde ti zivos???! Ali razumem te, posto si SNS bot, tebi je zabranjeno da razmisljas!

Tihi Don

pre 10 godina

u jednom trenutku je ministar Selakovic rekao Cedi "ne seri

Pa da li je to moguće.Pa tako nešto se u skupštini ne govori.Pa stvarno nema smisla.Pa pa papa.

milos

pre 10 godina

Naprednjaci ne dirajte Cedicu. To vam je buduci koalicioni a pogledajte sta vam se desilo sa Mladjom. Hteli ste ga u bajbok a sad je zamenik vrhovnog bozanstva.

Istina

pre 10 godina

Đorđe....... Golube, Fidelinka nije privatizovana od strane porodice Jovanovic (Idi na APR i nauci nesto),samo koristi jedan deo pogona u zakup

Gradjanin Srbije

pre 10 godina

Parlament je cirkus.Ceda pravo u metu.Pre podne ubiseovog mladjanog selakovica sa glupim zakonom o ministarstvu.Dodje pauza a u medjuvremenu papagaj Zoran Babic pozove druga Acu.I pojavi se drug Aca kao da je parlament GO SNS-a pocne onako u stilu budistickog svestenika da drzi pridiku. Glumi postenje a njegovi ga prekidaju aplauzom kao u Titovo vreme.I krezava i nepismena Srbija sedi"i gleda i vice "Bravo Aco.A brojke govore.I cim ga neko izvede iz takta on se zajapuri i krene u kontra udar.I govori bez limita.I jos kaze da je jedini dao ostavku na ministarskomestojer nemozei to da obavlja.A sto se onda prihvatao. Vazno je bilo tada da sve bezbednosne strukture drzi u svojoj ruci

vlada milic

pre 10 godina

SNS+SPS+URS su UPROPASTILI Srbiju za godinu i po svoje vlasti , zaduzili zemlju za novih 4 milijarde dolara ( prosla vlada za 4 godine toliko ) imali 375 milona evra stranih investicija ( za isto vreme stara vlada 2 milijarde) , imali sto afera , svadja ... evo vam najbolji dokaz o katastrofalnoj vlasti napisacu vam pazare u prodavnici gde radim prosle i ove godine . 24.08.2012 107 291,00. 24.08.2013. 58 275,00. 25.08.2012 128 544,00 25.08.2013 83 225. 26.08.2012 126 542 ,00 a danas 58 400,00 i tako svaki moguci dan a pri tome kada se uzme u obzir povecanje pdv, svih mogucih akciza vise puta, redovnih poskupljenja dovodi do toga da bi pazari trebali biti veci za 12 % a oni manji za 40-50 % zavisi u kojoj radnji. e to je moji politicari rezultat vaseg rada a to dovodi do novih zatvaranja radnji i do jos vise nezaposlenih sto dovodi do jos manjih pazara pa jos nezaposlenih... ... a vi se i dalje rekonstruisite do mile volje. dokle god ima 40% (ludog) naroda koji podrzava ovakve vladare

pera-spo

pre 10 godina

(Žeks, 26. avgust 2013 18:45) e pa vidis prijatelju ovaj tvoj komentar upravo pokazuje zasto si ti ostao samo, da te citiram, " usr.. inzinjer" a ne uspesan inzinjer. Osoba koja veruje i jos pise komentar na izjavu jednog naprednog a bivseg radikalskog poslanika da je ceda potrosio 80.000 evra za letovanje, mada je on rekao na zimovanje, i da tamo samo karta za ski-lift kosta 8.000 evra (ja znam da je desetodnevna karta u st.moricu 360 evra po osobi) nije zasluzila da dobije zvanje cak ni usr.. inzinjera kako ti sebe nazivas. Pa znas li ti covece koliko je to para.........ali ti verujes naprednima i zato si ti tu gde si a ceda tamo gde je......

seljak

pre 10 godina

Kad god pitanje ne odgovara promenis temu i pitas nekog odakle mu pare. Bravo, samo u Srbiji to uspeva. Na kraju niko ne odgovori na prvobitno pitanje, zbunjuju se svi i bave covekom koji je zapitkivao, sve isto kao i devedesetih. Secam se kad god je Djindjic nesto zamerao odmah su stizali odgovori tipa nemacki spijun itd.

crni domino

pre 10 godina

Srbiji sa ovakvom vlascu nema spasa!
Gospodin Vucic je osoba za zaljenje jer misli da ce spasiti Srbiju od ponora u koji je sam nesvesno gura! On zivi u nekakvoj masti!
Voli istinu koja samo njemu odgovara.

sasa jokic

pre 10 godina

Mozemo 100 rasprava u skupstini da imamo, ali "Car je go", gotovoj je. Imenovanjem Dinkica za zamenika Vucica, velike sile su nam dale jasan signal. Mozete da ga mrzite, prozivate, pokusate da ga hapsite, ali On je nas koordinator finansijskih tokova i cao, voljno!
I zato je sada paniks, i odlaze se menovanje novih ministara, jer je dacic sadarekao, cekaj, cekaj, ok, ocemo tako.....dobro prihvatam, ali......e sad cekamo da vidimo koliko je to ali veliko.
Ono sto gradjani Srbije moraju da znaju, bez obzira na nacionalnos, boju koze i stranacku pripadnost, Srbija nema 1% autonomije u odlucivanju o svojim strateskim potrebama, mi smo u rukama svetskih mocnika, koji s' vremena na vreme promene otvarace usta. Kada pomisle da mogu nesto sami da urade, pa iskoriste Dacica daim "resi problem", oni mu tj isti problem postave za zamenika!

Su24

pre 10 godina

@Đorđe
Ako bi objašnjavao nešto onda moraš da budeš siguran o npr. privatizaciji Fidelinke. Nije on bio vlasnik koji je rasturio tu firmu posle privatizacije. Nije on ni podelio Fidelinku na delove koji sad rade kao posebne firme. Rističević nije baš dobar izvor informacija. Ko ne razlikuje silos od kese testenina nije baš pouzdan. O politici može svako šta hoće da kaže ali neke stvari su merljive. U poslu naročito.

Zdrav Razum

pre 10 godina

Takozvani naprednjaci umesto da vode drzavu, oni vode opoziciju opoziciji. Mnogo jakih reci, kao u doba kad su obavezno nosili bedz i pamucne majce sa likom njihovog politickog inspiratora, ali nemaju dela.
I danas kao i u pakosnim 90-im, isti stil, zamene teza, optuzbe bez dokaza i prazne najave.

smanjiti broj poslanika

pre 10 godina

u Skupštini sedi 250 besposlenih i polupismenih poslanika koji parazitiraju na grbači naroda a vi se lovite što je ko kome rekao
ne vidite šumu od drveta
smanjiti broj poslanika na 100 i da biramo pojedince a ne stranke

Ljudski

pre 10 godina

Selakovic odgovori pitanjem umesto odgovorom i to pitanjem koje je totalno van konteksta teme koju je supranik otvorio. Identicno se ponasa i Vucic samo sto je njegova metoda za malo drugacija jer je ocigledno inteligentiji. Na postavljano pitanje, on automatski pitanje menja/steluje sa "ako me pitate" u drugo (slicnom, koje njemu odgovara) da bi u odgovoru totalno izvredjao ili omalovazio suparnika.

ccc

pre 10 godina

Ko je upravu - to je za debatu.
Ali odakle Cedi toliki novac za takva egzoticna putovanja? Od plate u parlamentu?
(boss, 26. avgust 2013 14:37)

A od cega Vucic zivi. Koliko godina ima i koliko dana radnog iskustva? Gde je ikada bio zaposlen? Sta je taj svih ovih godina RADIO???

Mislim, i o tome se moze debatovati.

Bg

pre 10 godina

Gospodine Selakovicu vi ste Ministar Pravde,ja ne vidim nikoga odgovornijeg nego vas da podignete tuzbu protiv Cede ako je krao...Da imate nesto uradili bi vi to sa zadovoljstvom ali nemate...Tako da ste danas ispali pakoa presmesni da ne kazem glupi...

jednom BOT uvek BOT

pre 10 godina

jednostavno covek cuti,ne eksponira se medijski i radi ono za sta je odabran a svi ostali pre njega su samo pricali,pricali i pricali.
Hvala bogu sto je dosao neko kao sto si tu vucicu,hvala!
(nnikolic j, 26. avgust 2013 15:39)

Znas li ti sta znaci "medijski eksponira"?
Pa tvoj Vucic samo jos iz frizidera ne iskace.Gde go pogledam Vucic.I samo nesto prica,a ne radi nista.Ponasa se kao da je u predizbornoj kampanji i to kao opozicija.

zlobni cinik

pre 10 godina

Maločas sam gledao snimak rasprave u skupštini, ipak mi je najjači utisak ostavio onaj mučenik Rističević; morao je da pogleda diskretno u papirić pre nego što je spomenuo "Karakorum", nije mogao da to zapamti. E gospodo iz SNS-a, organizovali ste polupismenu rulju u pokret nalik nekadašnjem DOS-u, propašćete iz istih razloga iz kojih su i oni propali, a teško nama građanima Srbije jer je očigledno da nam nema spasa!

Vesna

pre 10 godina

Ministar a moze da izvali takvu besmislicu u vezi sa cenom "ski' pasa. Pa to moze samo totalno glup covek da proguita. Niti je u pitanju SKI pass niti je naravno tolika cifra. Neverovatno ko je sve seo u ministarske fotelje.

zmitjkoe

pre 10 godina

Beograd -- Skupštinsku sednicu na kojoj bi trebalo da se govori o rekonstrukciji i Zakonu o ministarstvima, obeležava žustra polemika poslanika.

Ne znam zasto ovaj cirkus nazivate polemikom? Ovo je poznati radikalski manir jos iz vremena Seselja i zove se opstrukcija rada parlamenta. Vrlo je ocigledno da su nazadnjaci zapoceli cirkus odmah nakon sto je poslanik i lider LDP Cedomir Jovanovic izneo vrlo negativno misljenje o "rekonstrukciji vlade". Vlast naravo nije zelela da se uopste otvori rasprava o rekonstrukciji vlade. Kad je Ceda izneo svoj stav vlast je odmah zapocela opstrukciju pomocu poznatog radikalskog manira da umesto da napadnu Cedin stav, oni napadu Cedu i umesto odgovra postavljau svoja pitanja. I tako kada je Ceda u pitanju krece standardni repertoar argumenata, od pocepanih patika, Silerove i bazena, preko dzipova, motora, telohranitelja, Fidelinke, pa do Himalaja, Karakoruma i skipasa od 80.000 eura. Zatim nazadna poslanica trazi alko i drug test za poslanike jer Ceda ocigledno lupeta gluposti pod dejstvom kokaina. Pa svi znaju da je Ceda narkoman. Nek objasni odakle mu onoliki podocnjaci, a? I tako se danas raspravljalo u parlamentu o polugodisnjoj krizi vlade i borbi za vlast. Nema nikakve rekonstrukcije, to je samo jeftin trik da se prikrije opsta destrukcija. Srbija nema vladu, ali ima Acu, Aca ima Ivicu. Sto je Aca sve veci Ivica ima sve manje. Kad Aca dovoljno naraste, Ivica ce jedva da se vidi. Kao makovo zrno.

Frodo

pre 10 godina

"Tako naprednjaci nisu propustili priliku da na Jovanovićeve kritike o rekonstrukciji vlade koju je ocenio kao torturu i maltretiranje građana uzvrate podsećanjem da je lider LDP-a kao alpinista išao na planinarenje na Himalaje i Karakorum. "


Tipično radikalska svinjarija i podmetanje! Čovek ih sasvim opravdano kritikuje zog 6-mesečnog zamajavanja naroda i bespotrebnog gubljenja vremena, a Selaković, pošto nema nikakav kontraargument, kao nekakva svekrva "podseća" nas "da je lider LDP-a kao alpinista išao na planinarenje na Himalaje i Karakorum."

A šta mene briga da li je Čeda alpinista ili filatelista i da li se u slobodno vreme penje na Himalaje ili na bundevu? Kakve veze ima Čedino planinarenje sa rekonstrukciojom vlade Srbije?! Da li Marijan Rističević prima 3000 evra mesečno da bi nam pričao o svom provodu na Goču?!

U ovom slučaju se Selaković poneo prostački kao onaj direktor iz vica. (Ukratko, "taktika" direktora je sledeća: ako me neko kritikuje što loše radim i/ili kradem, pošto je u pravu, ja skrećem pažnju sa teme tako što nabacim da sam imao seks s njegovom ženom.)

Jednom radikal, uvek radikal! Kad nemate pravih argumenata, onda prelaze na ogovaranja i podmetanja. Možete vi da skidate bedževe i da se pravite civilizovani i proevropljani, ali ništa vam ne pomaže. Nemate ni mrvice kulture i pristojnosti i nikad ih nećete imati.
Plaknuti GMO radikali su i dalje samo radikali i ne mogu nikad biti ništa drugo. Sramota!

Radovan

pre 10 godina

@ (Pera pakistanac, 26. avgust 2013 14:23)

Decko, Sloba je svoju karijeru poceo i pre "blistavog" trenutka na Gazimestanu '89. Godina ovde, godina onde i nakupe se dve decenije (a i vise). Pa koreni UDBE ni dan danas nisu uklonjeni, a dosijei su i dalje tajni. Jedina smo ex-komunisticka zemlja koja jos uvek nije otvorila svoje dosijee! Sloba je samo preuzeo kontrolu nad srpskim delom diktatorskog sistema stvaranim u SFRJ, ali se za razliku od Tita i ponasao kao pravi diktator. Nakon ubistva Djindjica, SPS se vratio u parlament zahvaljujuci DSS-u (sa G17+, SPO-NS) i to 04.02.2004. godine, dakle nepunih cetiri godine nakon sto je tadasnja opozicija dosla na vlast. Djindjiceva vlada je trajala od 25.01.2001. do 12.03.2003. Premalo vremena da se ociste visedecenijski koreni, u zemlji iz cije privrede su isisane milijarde tokom 90-tih i napokon razrusenoj od bombardovanja.

fidel

pre 10 godina

Cvijane I Selakovicu, dosta lazi za medisku upotrebu. Pa mislite li da vam neko vise veruje. Kako je Ceda, na koga si ciljo da je pobegao od testa, uspeo uz sve "poroke" da se popne na Himalaje. pa makae I 100 metara. Vase lazi vise ne prolaze. Dali ste se vas dvojica podvrgli istom testu. I na kraju, ako je Ceda toliko krao hapsite ga, necete zasto.

seki

pre 10 godina

Ko je upravu - to je za debatu.
Ali odakle Cedi toliki novac za takva egzoticna putovanja? Od plate u parlamentu?
(boss, 26. avgust 2013 14:37)

Pa tvoji su na vlasti, neka ga hapse vise majku mu. Nego se ovaj njemu obraca kao da je Ceda na vlasti. Kakvi manipulatori.

NScentar

pre 10 godina

ali ipak političari treba da pokažu malo više patriotizma pa da taj "teško" zarađen novac troše u zemlji u kojoj su ga zaradili. - Marko
A sto? Ja sam zaradio sve moje pare u SAD, po tvoje misljenje, nebi trebao nista onda u Srbiju da trosim. Ceda lepo kazo da ova rekonstrukcija traje previse dugo, a Seljakovic ga kritikuje zato sto je bio na Himilaje. Budalastine, kad nemas sta drugo da kazes. Kao malo dete. Ali dobro, milo mi je da ga Ceda sredio - njega i njegovi SNSovce.

xy

pre 10 godina

@ zeks, moje kolege inzenjeri zaradjuju oko 150 do 250 evra dnevno. i nisu lopovi i manijaci. uspeli su da se snadju, a zamisli - nisu clanovi ni ldp, ni.ds, ni sps, ni sns ni onih satelitskih stranaka. a ti bolje, umesto sto gledas cedu, gledaj da se snadjes. ne poznajem ni jednog inzenjera koji je dobar u svojoj struci, koji ima licencu, i koji ne zaradjuje dobro. drugo, sto se ne raspitas malo oko tih 80 hiljada za himalaje? i sam znas da je cifra notorna budalastina. da se razumemo: ne.branim cedu, ali su bre dosadne vise jedne te iste price. a to kad se neko pita gde je on, a gde su njegovi prijatelji, to je tek mizerija. gledaj bolje kako da uspes, to ti je prece nego da lamentiras o himalajima i dzipovima. srecno.

Deri sirotinju!!!

pre 10 godina

Kako ne smete da se pobunite protiv ovih koji su VAS porobili!
Milina mi je da Vas gledam, kakav sadisticki gust!
Opljackani, porobljeni, prevareni ali zato kuckanje preko tastature moze...
Nemoj slucajno da je neko pisnuo!!!
Inace, nemojte skretati iz Kneza Milosa u Kralja Aleksandra (eks Bulevar Revolucije) jer stoji policajac ispred Ceske Ambasade, koji kaznjava samo sirotinju. Ovo pogotovo vazi za vozace koji nisu iz Beograda...Ako ste poslanik, moze i preko pune linije i na crveno svetlo. Nema veze odakle ste. A da, policajac posle odmori malo u Pelivanu na kolace i limunadu a moze i da koristi WC. Ne sme da ode do Parlamenta, tamo nije dozvoljeno.

joca

pre 10 godina

“Basic solution group”- promenio naziv u SHSF u saradnji sa Bekovom DENEZ-om, skoro sve aktivnosti ovih firmi su se financirale iz budžeta. Čedo je snabdevao DENEZ-u sa armaturom, da se razumemo sve je legalno, jer tada nije bilo zakona o korupciji, ali su se svi nafatirali (a narod je sve platio). Sada je kasno da kukamo, Čedo je mudro radio, a dali je moralno... hmm... u Srbiji je moralnost samo isprazna reč koja se često upotrebljava.

cipiripi

pre 10 godina

Pun pogodak za ovaj predlog, naime, time bi se uveo red u redove jako vazne institucije. I uvesti jos osim dres koda i vujakliju za pojedine, da se malo edukuju.

Del Boy

pre 10 godina

Da li je Babić bio na Goču sa telohraniteljima?
Po svom gradu uživa uz njihovu pratnju i čuđenje sugrađana.
Ljudi se pitaju da li to ima veze sa davanjem para pod kamatu. Ili možda sa činjenicom da više ne oblači majcu preko sakoa?!

Istinomer

pre 10 godina

U Parlamentu se ne vode sudski procesi koliko znam,nego bi trebalo da se iznose konstruktivne ideje ksko bi planovi za rad u drzavnim institucijama bio sto efikasniji i mudriji, ali mozda je situacija sada na sednici kako je prikazuju bliza i birtiji negoli i sudnici. sta cemo kad sve to narod moze ili mora da trpi.Sve ono najgore sto imamo u drustvu se tu skupilo. Moze minusa koliko god hocete ali je sve jako tuzno!

srbija !!! srbija !!!

pre 10 godina

Kakva farma,kakav veliki brat...ovo je sou ....Meni je sve ovo jako simpaticno....Srpski parlamentarizam ima dugu i bogatu tradiciju ...rasprave su trajale do duboko u noc jos u verme Dinastije Obrenovic...:DDD

onako usput

pre 10 godina

naprednjaci osvestite se na vlasti ste godinu i nesto, vas zadatak je da vodite drzavu, imate pametnija posla nego da vodite brigu ko je bio na kojoj cuki! **** a mozda i nemate kapacitet da vodite drzavu nego vam je najveci domet da vodite brigu ko je gde bio na letovanju?

RAJNA

pre 10 godina

SRAM vas bilo sve od reda,ali može vam se sa ovakvim narodom.A ti moj narode ćuti i trpi da vam se glas ne čuje,čuvate i negujete zmije u nedrima,dok si ti gladan,žedan,go i bos,oni žive život dostojan čoveka, a ti se pati i tresi prazne djepove,Ajde sada PARTIJSKI poslušnici,udri minuse.

fidel

pre 10 godina

Ne deluje mi Vucic zadovoljno nastupom ove dvojice, Stefanovica I drugog ne znam mu ime. Rekla bih da su kadrovi SNS otvorili Pandorinu kutiju. Sada ce biti interesantnije a nama nista bolje.

Botanicar

pre 10 godina

Sto volim da procitam komentare i da se nasmejem kad se na neku vest o ogromnom trosenju drzavnih para okupe botovi stranaka iz vlasti i opozicije...

opanak

pre 10 godina

sve to doslo sa odmora na odmor,ljudi svi su isti,sto pre shvatite to bolje za vas!u svakom slucaju vi necete na himelaje niti ce ovi bolje od prethodnih da urade,cim treba odgovarti narodu hapse se ministri i ostali a niko jos CZ nije video,hahha,pustiti skupstinu,gledajte decu svoju!

neglasac

pre 10 godina

"Uništili ste 20 godina života ove zemlje, onda ste skinuli bedževe"
nazadnjaci boli istina...

od ovih 250 dzabalebarosa 99% nema nijednog dana radnog staza

Viski

pre 10 godina

Ko to kaze ko to laze da srpski politicari jos uvek od davnih vremena tj.da su krocili u trecu deceniju a jos puze ledjima al nazad i nikako da se okrenu potrbuske i krenu napred.Menjaju se cesto ministri ali ko god dolazi uzima poziciju na ledjima kao prethodnici,zato se s'pravom pitamo :Kada cete vec jednom krenuti potrbuske al napred i ostavite demagogije i skratite sebi te privilegije?

Pametnjaković

pre 10 godina

Ovo je sve pozorište za ovce. Sve političke partije rade zajedno na siromašenju svih onih koji nisu njihovi. Opljačkali su sve što je moglo da se opljačka i sada prave konfuziju da zbune ovce i izbegnu odgovornost za pljačke. Toliko su bezobrazni da su pokušali da svale sve na neke likove na margini. Od tolike silne pljačke oni su optužili neke sitne lopove tipa Dulić.

do vidjenja

pre 10 godina

oni unistise 20 god. ovi posle njih 10 i jace. e moj zivote, e moj narode Srbije. prva stvar kojom su nas trebali nauciti kao decu da ostavimo svaku nadu svi mi koji smo se rodili u zemlji Srbiji i koji nismo imali mogucnosti da odemo. a nasim tribunima zelim da leto 2014 provedu na Marsu. A nas ako se sete ...

za "nnikolic"

pre 10 godina

Da li su se ovo, po naredjenju, Vucecevi botovi probudili i krenuli u hvalospeve
a za "nnikolic" pitanjce:Da li vi zaista mislite ovo sto ste napisali? Ako zaista tako mislite, bice nama jos gore nego sto je sada, dok je takvih.

zmitjkoe

pre 10 godina

"Ja sam veći narkoman od Džima Morisona i Hendriksa zajedno i ronim i penjem se i sve to sa 40 godina. Dosta više sa tim! Mogu sve to da izdržim, ali to je previše bolesno za instituciju kao što je ova (Skupština). Sada još traže testove u Skupštini. Zamislite kako bi oni prošli. Ne moraju da duvaju, ima i drugih testova. Vi znate na koje mislim."

Hahahahaha, cisti genije. Prevod za botove koji ne znaju na sta je Ceda mislio, na test inteligencije. Hahahaha. Cedo care, rasturio si nazadnjacke olose. Steta sto si sam i jedini normalan politicar u Srbiji. To znaju normalni ljudi u Srbiji, ali ih je sve manje, svi pametni i obrazovani odavno su pobegli ili gledaju kako da pobegnu. Toliko je velik odliv mozgova da postoji opasnost da ce preostati samo oni kojima je mozak vakumiran i oni kojima se mozak prospe kad Vodja pocne da ih drma. Trude se da im mozak bude sto prazniji, da naprave sto vise mesta za Vodju. Sto im Vodja bolje smesti vece su sanse da ih Vodja zapazi i pusti da i oni malo drmaju i sto vise drmnu. Nikad se ne zna dokle ce Vodja da trese.

neko

pre 10 godina

Prepiranje o tome ko je i šta je u zadnjih trinest godina ukrao ili uzeo,treba ostaviti tužilaštvu,a treba se baviti napretkom Srbije,a ne vraćanjem unazad

fidel

pre 10 godina

Ovaj Selakovic je mislio da opet moze da baca prasinu u oci Radikalskim neistinama. Pa bese Djindjic izdajnik, Ceda narkoman itd. Kada bacas lazi uvek se moze uzvratiti lazima, pa se pravdaj. Dakle ne verujem da ja Miskovic placao karte Vucicu, kao sto ne verujem ni da je Zoran bio izdajnik, ni Ceda narkoman. Sa mo je Djindjic platio veliku cenu zbog lazi. IGRATE SE SA VATROM. A nama sve gore.

Vaše ime

pre 10 godina

Pa nemamo mi ništa od šale i humorističkih komentara.
Motka menja vlast iz korena a ne izbori i priče.
Ovo stvarno nije normalno šta naši političari rade.
Zar niko nema herca da digne glas, da zatraži od naroda podršku da se izkorene svi ovi dinosaurusi u našoj politici, kojima ni Bog ne može da sudi koliko su lagali i krali ovaj ponosan narod.
Prosto treba dignuti ruke onda, ja se i ne nadam boljem. Nije to patetika. To je istina. Ajde...možda će za 300, 400 godina biti bolje.

Bubaja

pre 10 godina

Rekonstrukcija je po onoj staroj sjaši k.... uzjaši m..... gubljenje vremena. Rekonstrukcija se svela na izbacivanje Dinkića. Sve ostaje po starom. Ni SPS ni SNS nemaju bolje kadrove.

ce gevara

pre 10 godina

hocete reci"gori more tope se planine".dali su raspravljali o klisurama i pecinama ?kada ce o bradama i brkovima?i bakinim ustipcima.o,muko moja predji na drugoga.

j o k e r

pre 10 godina

na jugoistocnom balkanu nista novo..ok.meni licno apsolutno ne moze da dodje do mozga da dasnji srbi, posebno oni mladji,mogu ds se pomire sa cinjenicom da nas vode ovi bivsi najgori medju nama iz nasih najgorih dana - moronsko /idiotskih '090-tih...pocelo je sa arhaicnim vukom a eto nas skoro 30 godina kasnije sa predsednikom drzave - quazi "cetnickim vojvodom", njegovim zamenikom I sefom sns partije-bi vsim miloseicevim ministrom "informacija", sa premijerom-opet bivsim glasogovornikom "balkanskog kasapina", danas takodje novog firera kasapinove sps partije, ciste rein karnacije nacionalsizofrenicara, lopova I hohstaplera njegove zene I "malog" maminog sina marka-kriminalca....asve te danasnje muvare slusa skupstina u kojoj sede poslusnici, dripcii I grebatori...e srbijo nigde lada nema...jadni stari a jos jadniji mladi jer izgleda I ne vide da su svakim danom sve stariji a boljitka niodkuda...

Veliki brat

pre 10 godina

Koliko je koštala ova današnja sednica skupštine (dnevnice, kuhinja, viskići, struja...)?

E to koliko je koštalo rasporediti na sve njih i odbiti im od plate, pa će sutra raspravljati o ozbiljnijim temama.
Ovako, njima odgovara da zasedanje umesto 5 traje 20 dana.

Posmatrač

pre 10 godina

Stvarno nema smisla, pričaju o putovanjijma, iznose pojedinosti jedni o drugima, narod to gleda, a tema sednice je ostala po strani.

ZALOSNA ISTINA

pre 10 godina

Opet je neko uspeo da od najviseg doma u kome treba da se odlucuju sudbonosne stvari za ovu zemlju,napravi cirkus i ismeje sve gradjane Srbije koji su ih doveli na ta "privilegovana" mesta.Ono danas je samo pokazatelj da svest pojedinaca,a za nas najgore sto su u ovom slucaju to predstavnici naroda,na tako niskom nivou da im ne prilici ni da budu blizu parlamenta a kamoli da sede u njemu.Ova farsa se ne sme ponoviti i moraju se kazniti danasnji glasnogovornici jer ovo je bio samar narodu kojem je pokazano nepostovanje.

Romanija

pre 10 godina

To ne bi bilo dobro jer jedan broj poslanika ne bi mogao nikada prisustvovati sednicama. Još kada bi se uveo test za narkotike onda bi se kvorum doveo u pitanje.

ribe

pre 10 godina

Bilo je lepo i gledati i slušati.Nasmejali su nas bolje već da smo gledali neku komediju u pozorištu ili TV. Ali, oni su ipak naši predstavnici koji odlučuju o našim sudbinama.Gde to Srbija ide.