Utorak, 02.07.2013.

12:15

Rekonstrukcija Vlade do 27. jula

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić najavio je da očekuje da će rekonstrukcija Vlade Srbije biti završena do 27. jula. On kaže da je u fokusu ekonomija.

Izvor: B92

Rekonstrukcija Vlade do 27. jula IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

333 Komentari

Sortiraj po:

Верник

pre 10 godina

Од самог почетка рада могло се назрети да нису сви у њој подједнако заинтересовани да вуку напред и да им је јефтина популарност битнија од дугорочног бољитка народа и државе. Стога на основу јединог меродавног и проверљивог критеријума,а то су резултати рада, мора доћи до темељне и суштинске реконструкције владе по целој дубини.

Громовник

pre 10 godina

Иако има све могућности овога света да тражи изборе и ту материализује своју популарност Вучић се, неочекивано, определио за реконструкцију настојећи на тај начин да истовремено поштеди овај народ и државу додатног трошка, а да уз то свако од чланова владе адекватно буде оцењен за свој рад у претходних годину дана и сходно томе понесе део одговорности за рад владе у првој години мандата.

superwomen

pre 10 godina

Rekonstrukcija pod hitno! Apsolutno nema razloga za daljim odlaganjem rekonstrukcije! Evidentno je neophodna rekonstrukcija kako bi Srbija mogla da napreduje! Ako hocemo da napredujemo, moramo da menjamo ono sto ne valja!

Velika promena

pre 10 godina

Privreda je uvek prioritet to je tacno. samo sto politika uvek nekako postane vaznija na kraju. E to ako se promeni u Srbiji bice to velika promena.

marija

pre 10 godina

Palanacki duh????
Vucicu, da li si uopste cuo za reci ekologija, pokret zelenih, odrziva energija, odrzivi razvoj, zastita planete od klimatskih promena,..., ti tako valjda evropski nastrojen od kako si se probudio, a ekolozi provincijalci?
Blago nama s tobom tako evropskim.
Treba im oduzeti licence, i to je sve.
JA HOCU I PUT I HRAST. Tacka.

in medias res

pre 10 godina

Sto se oruzara tice, slazem se sa Vucicem da je vise dosta da se rad u javnim i drzavnim preduzecima dozivljava kao nastavak samoupravljanja i dozivotna dozvola za arcenje narodnih para.

Рокстеди

pre 10 godina

Реконструкција под хитно да се види, ко ради а ко забушава или једноставно не уме. Напади на Вучића са свих страна, неоснованим оптужбама, не били га пољуљали, али он је попут Његошевог ''ораха''.

Miroslav D.

pre 10 godina

Sve pohvale idu na racun Vucica, on se gotovo fanaticno bori da Srbiju priblizi EU,stane na put korupciji i kriminalu, da ostvari ekonomsku saradnju sa raznim zemljama, da izvuce Srbiju sa dna. Zato ne sumnjam da ce i ovu rekonstrukciju izvesti kako treba.

ignjat

pre 10 godina

Ukoliko SPS i URS žele iskreno da prostupe rekonstrukciji vlade, onda moraju pristati da se zamenu njihovi ministri koji nisu dobro obavljali svoj posao. Vučić neće štititi svoje ministre koji nemaju rezultate, ali takav pošten pristup rekonstrukciji moraju imati i SPS i URS, ukoliko žele da rekonstrukcija vlade da rezultate. U suprotnom bolje je ići na izbore.

tara

pre 10 godina

Moraju se sprovesti velike reforme i u sudstvu,pravosudju,obrazovanju,ekonomija mora ojacati.Raduje me to sto sada imamo prabog lidera koji ce nas videti sve zajedno i postavljati kadar koji je mnogo sposobniji i odgovorniji od prethodnih.

boka

pre 10 godina

Vucic je svojim radom trudom,iskrenoscu pokazao da je najmocniji covek u drzavi,pri tome nema iza sebe mutne radnje kakve ima veliki broj politicara u Srbiji.

sale

pre 10 godina

Vučić ima potpuno pošten pristup rekonstrukciji vlade, ali Vučić ne želi da učestvuje u nekoj kozmetičkoj rekonstukciji, već to mora biti temeljna rekonstrukcija, koja ne bi samo bila ograničena na ministre, već bi obuhvatala i državne sekretare i direktore javnih preduzeća.

Nesa

pre 10 godina

Pa ja odavno govorim da celo rukovodstvo bivse Direktorata civilnog vazduhoplovstva republike Srbije nisu normalni a i ovi novi nisu sasvim cisti kako treba smene od glave do pete.Ajd neka kazu pokazu prstom sta su konkretno uradili pa nista stvorena slika da je sve ok a nevalja nista.

DEJAN

pre 10 godina

Vučić se ne rukovodi stranačkom interesima, jer da je tako on bi odmah išao na izbore, već se rukovodi dravnim interesima, a u državnom interesu je da se sprovede ozbiljna rekonstrukcija vlade, jer samo takva vlada može imati snage za sporovodjenje nepopularnih ekonomskih mera, koje je neophodno sprovesti, ukoliko Srbija želi da se finansijski stabilizuje.

Siniša

pre 10 godina

sve ministre koji su lose obavljali svoju duznost treba smeniti
(KANIDJA, 3. jul 2013 09:39)

To znači da je vlada pala, jer 90% ministara nije radilo ništa, čak su i napravili mnogo problema koje je sada teško ispraviti. Vidim da ovde plaćeni navijači SNS kao papagaji ponavljaju ono što im je naređeno da pišu, a nisam video ni jednog da je rekao da se MORA obaviti konkurs za izbor direktora javnih preduzeća. Vi ste izglasali zakon u skupštini koji ne poštujete, izvrgavate, to samo pokazuje da ste prevaranti. Da ne spominjem aferu oko alfatoksina kada ste promenili zakon, a umesto da ste promenili ministra vi ste smenili boraniju, neke činovnike koji nemaju nikakavu krivicu, ali vam je bilo potrebno da zamažete oči javnosti i sačuvate Kneževića, Golubovića i ekipu koja je odgovorna...primera je bezbroj koliko je ovaj režim neozbiljan. Prema tome, i ovaj cirkus vam je potreban kao jeftina propaganda, kupovina vremena, da naivan narod pomisli kako nešto ozbiljno radite, a ništa se neće promeniti, već hoćete da izazovete izbore pod izgovorom da ste vi, kao, hteli da promenite funkcionere, ali drugi nisu pa ste vi, kao, dobrice, a ostali nisu...da je to tako vidi se po propagandi koju radi SNS preko svojih tabloida, udarate(pljujete) po koalicionim partnerima da im spustite rejting...

taras

pre 10 godina

Vučić ima potpuno pošten pristup rekonstrukciji vlade, ali Vučić ne želi da učestvuje u nekoj kozmetičkoj rekonstukciji, već to mora biti temeljna rekonstrukcija, koja ne bi samo bila ograničena na ministre, već bi obuhvatala i državne sekretare i direktore javnih preduzeća.

Dušica

pre 10 godina

Tako ćemo jedino moći da idemo napred, i naravno posle rekonstrukcije vlade treba još puno raditi.Tako da je ovo odlična vest za sve nas.

PrinceOfPersia

pre 10 godina

Rekonstrukciju vlade odraditi sto pre ne smemo gubiti mnogo vremena, krenuli smo ka promenama i tim putem trebamo i nastaviti!

milijan

pre 10 godina

Vučić želi da nakon rekonstrukcije Srbija ima vladu koja će imati hrabrosti da uradi najvažnije poslove za narod i državu, ako koalicioni partneri budu imali iskrenu želju za takvom rekonstrukcijom, neće biti razloga za izbore. Ako takve iskrene želje kod koalicionih partnera ne bude, onda je najbolje ići na izbore.

kiseli

pre 10 godina

Samo temeljna rekonstrukcija ima smisla, a u nekakvoj kozmetičkoj rekonstrukciji Vučić ne želi da učestvuje, jer takva rekonstrukcija neće doneti korist Srbiji i građanima Srbije.

cikuša

pre 10 godina

SNS ne može da prihvati da bude optuživana za tešku ekonomsku situaciju u zemlji, a da SNS na ekonomiju nema skoro nikakav uticaj, zbog toga je potpuno korektan predlog Vučića da se resor ekonomije podeli, i da pola Dinkićevog resora pripadne SNS-u.

b&s

pre 10 godina

Rezultati ministara trebalo bi da budu jedino merilo i za eventualne kadrovske promene u Vladi, a prelaznu ocenu ne zaslužuju bas svi. Mada Vucic ovakvom inicijativom jos jednom pokazuje odgovornost prema drzavi i narodu.

make

pre 10 godina

Da bi se nesto postiglo u Srbiji mora puno da se radi,onaj koji to ne zna ili ne moze da postigne neka bude smenjen.Znam da SNS sa smenjivanjem svojih clanova nece imati problem li za druge stranke bas i nisam sigurna da problema nece biti.

Bojana Dikovic

pre 10 godina

Pa nije samo rekonstrukcija promeniti direktora mora se smeni cela ekipa oko njega prvo oni sto nista nerade pa mi nista i neradimo mislila sam u direktoratu civilnog vazduhoplovstva republike srbije bivsi direktori radili kako netreba umesto bistre vode oni i mi mutili mutnu vodu ovi novi dosli umesto da nesto poprave napravili belaj ma nista nije kako treba zrelo sve u paketu za smenu posle neka stave prst ne na celo nego u dupe pa nek vide gde su gresili.:) Nismo mi majkemi nismo radili kako treba.

Dwarf

pre 10 godina

Smeniti sve koji ne rade uvesti red i disciplinu u svim drzavnim institucijama i konacno postati jedna jaka drzava kakva je Srbija trebala odavno da bude.Vucicu samo nastavi snazno i ne popustaj jer samo tako imamo buducnost.

došen

pre 10 godina

Vučić je dobio funkciju koordinatora službi bezbednosti i na tom planu se u Srbiji mnogo uradilo, i tu je već borba protiv korupcije počela da ulazi u institucionalne vode. Takođe, i što se tiče pristupanja Srbije EU, urađeno je mnogo. Postignut je sporazum po pitanju Kosova. Vučić je na ovim poljima napravio i više nego što je bilo ko i očekivao. Da bi SNS mogao bitnije da utiče na ekonomije, koja je trenutno najveći problem, mora u skladu sa svojim rejtingom da ima mogućnost uticaja na ekonomska kretanja.

ognjena

pre 10 godina

Trenutno najveći problem u Srbiji je ekonomija, a tu SNS nema skoro nikakav uticaj, a kao stranka koja uživa preko 40 % podrške građana, SNS bi morao da ima uticaj na ekonomiju. Upravo tu treba napraviti ozbiljne promene, i red bi bio da URS koji ima rejting na granici cenzusa prepusti jedan deo resora ekonomije SNS-u koji ima rejting preko 40 %.

luna

pre 10 godina

I treba da se dogodi rekonstrukcija Vlade.Predsednik SNS -a ima najvise poverenja gradjana ,i on je taj koji treba da sprovodi promene,za koje svi mislimo da ce bitu dobre po bas.

Ministar Jović

pre 10 godina

Jel ovo zaglupljeni botovi rade do 21h? Toliko o njihovoj ljubavi prema velikom i najvecem vodji ikada i igde. Kakva smejurija.

sumadinac atl

pre 10 godina

Ponovio je da će se u borbi protiv korupcije do kraja godine završtiti sve 24 sporne privatizacije na koje je ukazala EU.

Znaci vise nije za nedelju dana, do kraja meseca ili do kraja sledece nedelje???
Malo si pomislio da to ide lako a misko u zatvoru bez optuznice....?
Pa za novu godinu ce biti do kraja marta i tako redom.
kome bre mazes oci? pa spinovanje je sve sto radite. ima vas i na ESPN kad gledam tenis. strasno...

sumadinac

pre 10 godina

Za one koje imate dokaze ili će odgovarati pred nadležnim državnim organima ili će ići iz vlade, ukoliko nemaju funkcije u vladi biće krivično gonjeni", naveo je Vučić.

A ako imaju funkciju bice amnestirani???

Mi radikalizujemo protest a ti aj cik posalji zandarmeriju.
Nece neobrazovani radikal da nam sedi u nadzornom odboru na mestu koje pripada nama da bi ti pricao kako se smanjuje nezaposlenost!!!!
Izvoli dodji u kg.

utko NS

pre 10 godina

Ljudi, ja gledao/slusao Vucica i moje misljenje je da to sto je prozborio,da se jednostavno i prosto slazem ! E sad,to sto mora da se borimo ko lavovi,to ja nisam kriv niti ne znam ko..al eto...rekoh sta imam u vezi govora prvog podpredsednika vlade .

Gabi

pre 10 godina

Palanački duh, upravo odbacuju oni koji su ga do juče gajili, poput gospodara Vučića, koji se jednog jutra probudio i postao moderni evropejac, što potencira povišenim tonom, kako bi nas u to uverio. Zaboravio je da imamo predsednika države palanačkog duha, čime je svog vernog drugara direktno uvredio, a i čitavo svoje glasačko telo!

Milan

pre 10 godina

Spameri, Prvi Potpredsednik Vlade je bio veliki Ološ još pre nego što ste se vi rodili i verujem da će vaše spamovanje da mu, značajno, unapredi poziciju u ološa niže kategorije.

Siniša

pre 10 godina

Opet zamajavanje, pa dokle više...da ne pišem ovde sve budalaštine i laži ovog režima, dovoljno je samo da kažem činjenicu - da ste trebali da objavite konkurse za direktore svih javnih preduzeća, za njih preko 700, a niste, jer nećete da menjate partijske (poslušnike) ljude. Pa o čemu onda da pričamo, kojim promenama, pa ne da nije bolje, nego je mnogo, mnogo gore nego što je bilo. Npr. vi ste odavno trebali da smenite ministre koji ne rade dobro, koji su napravili veliku štetu, a niste - ko vam je branio da ih smenite - niko. I sada nam pričate ovde bajke, pričice za naivčine...

3PO

pre 10 godina

Palanacki duh...mislim da je nazalost nesto sto se nikada nece iskoreniti u ovoj nasoj Srbiji! Dolaze generacije koje jednostavno nisu vaspitavane a kako je vaspitanje izostalo palanacki duh ostaje neminovsnost. Necu da kazem da to stanje duha nema nekih svojih prednosti, poput "naivnsoti, nevinosti, prostodusnosti" ali u ovom segmentu je ona kamen spoticanja izmedju civilizacije i Srbije. Mozemo mi da ostanemo istocnog duha, cisto pravoslavni, a da svoje interese ekonomske i drzavne sacuvamo u koordinaciji sa civilizacijom!

Provincijalka

pre 10 godina

Onaj ko je u svom radu pozrtvovan a u postupcima ispravan i korektan , jos i nema sta da krije ili cega da se postidi , ima potpuno pravo da nista manje ne ocekuje ni od ljudi sa kojima vodi ovu drzavu.Izgleda da je bespostedna borba protiv korupcije ozbiljno "paralisala " poprilican deo kadrova koalicionih partnera ,iako se mozda verovalo da ce samo prisusyvo u vlasti biti dovoljno kao azil ,i uociste od mogucih istraga, koje su danas postale realnost a time i razlog konfuzije kod pojedinih.
Zastite nema, a uceniti postenog coveka ...suludo...Politicko-poslovne kombinatorike SPS-a i URS-a - mat pozicija.

Radovanka H

pre 10 godina

U slucaju da ipak dodje do izbora,SNS ce imati vecinu.Ocito je da njihova podrska iznosi 40-50% glasova gradjana,sto se nije desilo vise od 10 godina ,verovatno i duze.

Mila

pre 10 godina

Kakve floskule. Pa kako ce te smanjiti nezaposlenost kada najavljujete otpustanja u 2014 godini , nekih vecih ulaganja i otvaranja novih preduzeca nema ni na vidiku. Samo vi otpustajte i daleko ce te da dogurate.Kao vasi bajni predhodnici. Hocemo nova radna mesta.Hocemo da radimoooo!

Ana

pre 10 godina

Treba ukinuti preporučivanje komentara. Makar privremeno, dok ne nestanu ovi profesionalni SNS lajkeri. Upropastili su ideju - jedino što se sad na osnovu preporuka može videti jeste od koliko do koliko sati je radno vreme Vučićevih kerića.

Laki

pre 10 godina

Sta je stizu novi diplomci i doktori po ubrzanim studijama sa Megatrenda pa se moraju zaposliti, nemogu oni dzaba biti odani velikom Aci, veliki vodja to zna da ceni dobice posao u vladi.

ocaj

pre 10 godina

Jadni smo mi i bedni kad hocemo izbore nakon godinu dana.
Jedva docekasmo da zuti odu, a sada ovi vec dozlogrdise i pored "datuma".
Ali....ako i dodju izbori, za koga cemo glasati, jadni moji sunarodnici???

Sve zlo do zla.

20 godina ovih odvratnih faca, a jos ne nestaju.

Sta cemo deci ostaviti?

Mislili smo da je 5. oktobar dan za promene, ali nije, jer mi nemamo nikoga ko vredi u parlamentu i ko ce napraviti promene.

Jel ga vi vidite?

mikica

pre 10 godina

Dragi moj Vučiću,moram priznati da si me danas razočarao sa izjavom"palanački duh".."i autoput,avioni,kamioni,evropejska glupost" a sve vezano za STARI HRAST!!! JA SAM ROĐENA u BEOGRADU NA DORĆOLU(iMOJA BABA I MOJA MAJKA I MOJ MUŽ I MOJE DETE) i znam koliko me je duša bolela kada su nam masakrirali lipe u ul.7.Juli(Kralja Petra)zato što neki drug kapetan nije imao gde da parkira svog novog tek kupljenog Fiću(seljačina jedna) HRAST MORA DA SE ZAŠTITI i baš me briga za Velju i Mrku i Evropu i tvoj auto-put!!!i SRAM TE BILO ZA ONO "PALANAČKI DUH"

svaka mu cast

pre 10 godina

Kako ovaj Vucic zamajava narod svaka mu cast.Do juce je bio datum, sad ekonomija , sta je sledece na redu.
Ni od onih silnih hapsenja nema nista...ali ljudi vole da cuju ono sto ima prija usima.

Grunf

pre 10 godina

Još jedan primer zašto smo poslednji na evropskom kontinentu.Krajnje je vreme da poštujete makar javno pred gradjanima hijerarhiju.Zar nije logično da o sudu rada Vlade RS govori pre svega Premijer RS a vi kao prvi potpredsednik ponekad čak šta više vrlo retko s obzirom na sve funkcije koje imate a o njima govorite najmanje.Ko je u Srbiji Premijer,ko Ministar odbrane?Dalje izjavili ste da ne razmišljate o izborima ali ne isključujete tu mogućnost.Znači razmišljate ili ja grešim.Što se tiče rekonstrukcije vlade pošto se očigčedno pitate najviše u praksi slobodno sve Ministre do jednog,pomoćnike možete sa smenite.Bez ikakvih problema i #griže savesti" jer Vi tvrdite da ste odgovorni i ozbiljni ljudi.Ako ste to što kažete onda sve do jednog.Takodje norate i sbe smeniti jer kao Ministar odbrane ništa uradili niste osim nekih pregovora oko kupovine Ruzskih vojnih aviona.Da li je teteka Angela dala odobrenje za to.Što niste išli kod članica NATO pakta prvo da kupite neki borbeni avion ako može.Potpuni je smešno govoriti o nekim rezltatima koji se tiču života gradjana Srbije.Jedini pomak ste napravili da dobijemo žuto svetlo za EU i kako vidim i kakve izjave a tek rezulatate postižete tu i ostajemo.Dok se Vi svi izredjate na nama do zelenog svetla lipši magarče do zelene trave!Ako želiš nešto iskreno iako nisam tvoj glasač uzimaj metlu što pre u šake dok se još nešzto pitaš i sve počisti do mrvice a ako treba i usisivač u šake.Okružen si neznalicama i neradnicima.Napredni nisu.

Mirjanic

pre 10 godina

Godina dana poverenja i posmatranja pojedinacnih ostvarenja je sasvim dovoljan period da bi neko morao i sam da shvati kako ne funkcionise medju poverenim mu zadacima, ali pojedini, nenaviknuti na skrining svog rada,
prosto moraju biti izuzeti , jer je to jedini nacin da se u oderdejnom resoru
napravi pomak i jasno vidljjivi rezultati.

jasno

pre 10 godina

Sve je jako jasno i iskreno.

Samo uklonite sve negacije iz vucicevog govora, pa ce vam sve biti jasno.

"mi nismo rođeni u foteljama niti nam pada na pamet da političkom silom i medijskim spinovanjem ostanemo na vlasti ako postoje bolji od nas"

"Mi se ne rukovodimo partijskim i državnim interesima. Ne razmišljam o izborima ali ne isključujem tu mogućnost. Rekosnturkcija će biti obimna, ozbiljna i sveoubuhvatna i temeljna, što se tiče ljudi iz stranke koju vodim.

"Ne zanima me šta oni misle o tome, to je unutrašnja stvar zemlje Srbije". On je dodao da SNS pre svega želi stabilnost i da se ne rukovodi partijskim, već državnim interesima.

neće on lično da ocenjuje rad ministara iz SPS-a i URS-a

Vučić je napomenuo i da URS koji ima lokalnu vlast u Kragujevcu, osudio štrajk oružara, ali da on nije neobavešten čovek.

“Tamo neko brutalno zloupotrebljava dobru volju države. Bolje da nema vlade, ali ničije ucene neću da trpim."I nemoj da prete radikalizacijom, zaustavljanjem autoputeva, železnice, pošto im to država neće dozvoliti".

Pametnom dosta. Lose nam se pise s ovim.

Ibica

pre 10 godina

Ako do rekonstrukcije dodje, trebala bi biti sveobuhvatna, na svim nivoima i u svim sektorima. Drugacija raspodela i odgovornosti i nadleznosti. Kada kazem jednolicna, mislim na vecinsku vlast vladajuce koalicije, koja se po mom misljenju jedina bavi interesima i pitanjima vezanim za interese gradjana. Sporazum sa MMF-om, ako se ne sklopi, kao sto potpredsednik Vlade sam kaze, nije presudan, jer ne mozemo bas na sve uslove ni da pristajemo. Air Serbia bi bila dobra ideja, kao i svaka zemlja, treba d aimamo neki svoj pecat.

eugen

pre 10 godina

Osionost je seča možda i najstarijeg živog bića u Srbiji. Hrast je preživeo i TURKE, al' Vučića neće. "Palanački duh", sram te bilo, pa očuvanje spomenika prirode je tvoja dužnost. A da si malo pametniji u hladovini tog hrasta mogli bi zaraditi dosta para i zaposliti nove ljude. Sram Vas bilo gospodine prepametni.

Lustrator

pre 10 godina

Najveći problem ove vlade, a na žalost i zemlje Srbije je samokrunisani diktator Aleksandar Vučić. Da se ne lažemo ... on je čovek koji o svemu odlučuje u ovoj zemlji. Svi ostali, razne Ivice, Mlađe, Mrke, Tome ... samo su enterijer u Acinom pozorištu. Njih Aca ništa i ne pita. Zato, jedina rekonstrukcija koja može doneti boljitak ovoj napaćenoj zemlji jeste lustracija za sve koji su se poslednjih 20 godina bavili politikom (pa i "novinarstvom") ... na čelu sa "kraljem"-demagogom. Tek tada ponovo može da se rodi nada u ovoj zemlji.

JANKO

pre 10 godina

Ma šta se ustezati,ako treba,a treba smenuti 3/4 ministara,jer se od mnbogih ne vidi nikakve vajde.Dosta je bilo onoga da kad sam ministar ne moram ništa da radim i sve će biti ok.

Doka

pre 10 godina

Kao sto svi tezimo nekom idealu u zivotu, tako i nas potpredsednik Vlade tezi, nekom ne idelanom, ali makar stabilnom zivotu u Srbiji. Smatram da je to moguce samo ako se nastavi ovakvim tempom rada i borbe.

jevgenija

pre 10 godina

vlada, 2.jul. 2013

Magarac magarca trlja. Kaze se kada se dvoje medjusobno hvale. Ovo je prevod latinske poslovice. U ovoj vladi hvale samo jednog Vucica.

nina

pre 10 godina

Biće to čista drugorazredna predstava jer sps i urs nemaju koga da postave. Urs je razjurio sve koji mogu da budu opasnost po poziciju ljudi iz vrha (što se tiče stručnosti, rada, obraza, morala...) a sps nije mako dalje od 90tih.. Ako vam je stalo do Srbije raspišite izbore

R2D2

pre 10 godina

Rekonstrrukcija vlade je neophodna, i svi koji se ne slazu sa zahtevima koje sa sobom nosi rekonstrukcija, treba da budu dovoljno hrabri da to sami priznaju i napuste scenu.

Bob Rock

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da je bilo potrebno da ministarka Mihajlovic to kaze javno da bi pocelo da se razmislja o tome na taj nacin. Pa zaboga kao da nikada niste videli SPS na delu. Nije to neki novi drugaciji SPS, to su isti oni ljudi iz 90-tih i isti oni ljudi obrazovani i formirani po ideologiji druga Tita i njegovih tvoritelja. Oni ne umeju da budu suptilni...oni bi nas sve pojeli kao trmiti a ne samo SNS..

Justicia

pre 10 godina

Stabilnost vlade je nesto na cemu treba da pociva sistem i da se time daje primer narodu. Iz toga proistice da je stabilnost vlade najbitniji faktor, jer kakvu poruku saljemo investitorima ako se svako malo nesto sece i meri. Sa novim vladama dolaze i novi zakoni obicno, a to nije nesto sto investitorima uliva poverenje. Racunica je jasna i tacna. Za dalju i vecu drustvenu korist sa nekim stvarima se mora raskrstiti

Demokrata

pre 10 godina

(Sizif,

Kazes DS nije imao kapaciteta.A SNS ima.Koliko "strucnjaka"ima vidi se da je Gordana Comic izabrana u Evropskom parlamentu za izvestioca za demokratiju i ljudska prava, kandidati za sefa pregovarackog tima Srbije sa EU su Tanja Miscevic i Milica Delevic (Sve clanice DS-a). Vasi su muzikanti, estradni menadzeri, rostiljdzije,pruzni radnici

JA SAM

pre 10 godina

Kako SNS botovi mogu da i dalje hvale rad, lik i delo Vucica, kad on u ovom tekstu... U SUSTINI ... PRIZNAJE DA JE NJEGOVA VLADA LOSE RADILA... i da bi trebalo promeniti veliki broj ministara, direktora, pomocnika ...

Heroic Gladius

pre 10 godina

Opaska i nasoj lenjosti je apsolutno na mestu. Nema tu milostinje, ima ucesca ali ne badava. Nesmemo se prepustiti slucaju i cekati da nam nesto kapne sa neba. Toga nema. A sto je jos gore takav nacin ophodjenja niko ne voli. Znaci moramo se potruditi sami i sebi stvoriti dobar temelj i polaznu osnovu za dalje.

Storm the front

pre 10 godina

Sirok konsenzus je potreban medju opstom populacijom po svim tackama. Brine me svojeglavost opozicije si licni interes koji je iznad svega. Zbog tog licnog interesa i straha od posledica i pozivanja na odgovornost sto ce biti vrlo verovatno nakon rekonstrukcije. Citav jedan sistem je u pitanju. Postoji tocak a postoji i klin koji se svako malo zavuce pod tockove.

Stanar

pre 10 godina

dadili

Evo i mi stanari jednog solitera u Beogradu prepustamo A Vucic da vodi zgradu.Zasluzio covek. U sve se razume.Kada moze Srbiju moze i soliter.A mi stanari cemo da budemo sretni

Rodni

pre 10 godina

Kao i uvek realan i iskren, bez nerealnih obecanja. Vidim da je svestan tezine puta kojim smo krenuli, ali ne i obeshrabren, jer jedino sistemskim radom mozemo dodji do svih ciljeva.

Ljubicica

pre 10 godina

Ne cini samo Vucic Vladu,njemu za njegov doprinos kapa dole,ali o drugima bi trebalo razmisliti...Rekonstrukcija bi trebalo da bude izvrsena sto pre,mnogi ministri nisu ispunili ocekivanja pocevsi od ministra Mrkonjica,prosvete...

Morena

pre 10 godina

Svaka mu čast na odlučnosti da istraje i ne podlegne pritiscima. Činjenica da je situacija u državi i vlasti i više nego teška i nestabilna i da je teško izboriti se za ekonomski napredak i stabilan pravni poredak. Dobro je što je borac i što se ne libi da kaže sve što misli i kakvo je stanje zaista.

kreni

pre 10 godina

rekonstrukcija je potrebna i gospodin vucic ima svu podrsku naroda, preko 41 odsto.zato je njegova odgovornost pred narodom najveca. treba da ukloni nemoralne, nepostene, neradne i nesposobne ministre, zamenike, pomocnike, drzavne sekretare i sefove sluzbi.nisu samo ministri problemn, vec ceo aparat je potrebno protresti.
to vazi i za lokalne samouprave.

b&s

pre 10 godina

Aleksandar Vučić na danasnjoj konferenciji je jasno rekao sta misli o rekonstrukciji Vlade orocivsi i datum .Jedini ima petlju da se izbori sa svim zlom koje nas je snašlo.Zatekao je katastrofalno stanje i želim mu puno uspeha i istrajnosti u borbi koju je započeo kada je korupcja i kriminal u pitanju i ulazak Srbije u EU.

Branko

pre 10 godina

Sve što vodi boljem i odgovornijem radu vlade treba uraditi. Ako neki ministri nisu postigli zadovoljavjuće rezultate , treba ih zameniti.Srbija nema vremena da toleriše nečiji nerad i zato treba izvršiti analizu rada svih članova vlade , državcnih sekretara i direktora javnih preduzeća.

s__corpio

pre 10 godina

ne sumnjam da ce procistiit svoje redova, ali me brine sta ce biti u koalicionim redovima!njih treba da pritisne, jer to su ljudi koji su i do sada bili na vlasti...

dadili

pre 10 godina

Sve odluke prepustamo Vucicu, jer nam je na pravim primerima dokazao da misli na narod Srbije i na njihovu buducnost i da mu je glavni cilj poboljsanje Srbije

Sizif

pre 10 godina

Najobičniji demagog!

Nemaju oni kapacitet da vode državu. Nemaju ideju, plan... Nemaju ništa.

Kaki Vučić, rotkve strugane. Pa kada je taj bilo šta konkretno radio i pokazao nekakav rezultat? Ili Toma, recimo. Dačić isto. Jedino što oni znaju je mlaćenje prazne slame da prolazi vreme a da se lepo živi...
(vodoinstalater, 2. jul 2013 16:23)

SVE I DA JE TAKO, A ČINJENICE GOVORE DA NIJE, ZAR HOĆETE DA SUGERIŠETE KAKO JE MIRKO CVETKOVIĆ SA DS IMAO KAPACITETA DA VODI OVU DRŽAVU!? DAJ TE MOLIM VAS....

kamenorezac

pre 10 godina

Jedna današnja vest na portalu B92, glasi: '' Zagreb -- Danom ulaska Hrvatske u EU u Zagreb je stiglo ukupno 84 evropskih poternica. Među njima je i ona za bivšim funkconerom UDBE Josipom Perkovićem'' - Srbija je i dalje rob UDBE, a glavni kordinator svih Službi u Srbiji, gle čuda, niko drugi nego Vučić. Tako da svaka rekonstrukcija Vlade Srbije, zapravo je šminkanje leša koga treba održavati po svaku cenu. To su i sve prethodne vlade radile, zato smo tu gde jesmo, dno dna.

petak13

pre 10 godina

Hajde i to da dočekamo gospodine Vučiću i da vidimo kako će na vaše reči da reaguju dvoijca drugih lidara koji sui do sada stvaili do znanja da su zadovoljni radom svojih ministara.Očekuju od vas da ih vi imenujete za koje smatrate da nisu ispunili zadatak iako i oni to znaju ali se igraju skrivalice i pokušavaju da umanje zančaj i efekte rekonstrukcije.Ako je SNS spremna kao vodeća stranka da bude temeljita i potpuno posvećena problemu rekonstrukcije ne vidim razloga da Dačić i Dinkić to isto ne urade i smelo i odlučno zamene svoje ministre koji su se daleko više ikaszali u aferama i kao neradnici od ministara SNS.dali u ovoj državi ima koga ko nije čuo za Obradovića i Mrkonjića is SPS-a i njihove marifetluke, isto tako ako je potrebno Dinkiću razdvojiti ministarstvo finansija i ekonomije i osloboditi se tog de,magoga jednom za svagda.

vodoinstalater

pre 10 godina

Najobičniji demagog!

Nemaju oni kapacitet da vode državu. Nemaju ideju, plan... Nemaju ništa.

Kaki Vučić, rotkve strugane. Pa kada je taj bilo šta konkretno radio i pokazao nekakav rezultat? Ili Toma, recimo. Dačić isto. Jedino što oni znaju je mlaćenje prazne slame da prolazi vreme a da se lepo živi...

SARGANSKA - OSMICA

pre 10 godina

Aleksandar Vučić na danasnjoj konferenciji je jasno rekao sta misli o rekonstrukciji Vlade orocivi i datum .Jedini ima petlju da se izbori sa svim zlom koje nas je snašlo.Zatekao je katastrofalno stanje i želim mu puno uspeha i istrajnosti u borbi koju je započeo kada je korupcja i kriminal u pitanju i ulazak Srbije u EU.

Amulet of undertaker

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da je bilo potrebno da ministarka Mihajlovic to kaze javno da bi pocelo da se razmislja o tome na taj nacin. Pa zaboga kao da nikada niste videli SPS na delu. Nije to neki novi drugaciji SPS, to su isti oni ljudi iz 90-tih i isti oni ljudi obrazovani i formirani po ideologiji druga Tita i njegovih tvoritelja. Oni ne umeju da budu suptilni...oni bi nas sve pojeli kao trmiti a ne samo SNS..

zoran kg

pre 10 godina

Vase priznanje da nemate dovoljno kadrova da vodite Beograd ,je dokaz vase prevare da cete da departizujete sve sisteme i javna preduzeca.Sa takvim stavom vi primoravate gradjane ove zemlje da se svi uclane u neke stranke.I onda ce da izbije gradjanski rat ovde,eto sta cete da napravite.A rekonstrukcija ce biti kao i svaki izbori u Srbiji - sjasi Kurta da uzjasi Murta.Vi izgleda mislite da u ovoj drzavi nema pametnih i sposobnih a da nisu u nekoj stranci. Ima nas g.Vucicu podosta koji to nikada necemo postati, jer se gadimo nacina na koji svi vi radite i kako vodite ovu drzavu.

Transporter

pre 10 godina

Kale znaci brdo, znaci vise nece da nas blamira? Jupiiii!!! Ko bi reko cuda da se dese pa da Dacic ostavku podneseeee...mislim u stilu njegovog estradnog ponasanja...

D-ex

pre 10 godina

Srbijom ponovo vlada ludilo!!!!!!!!!
Ponovo srpski narod trazi politickog mecenu,po sistemu "ili Vucic,il ladna Morava".Dame i gospodo,moj savet je glave u ladnu Moravu,pa ako se ikako ohlade pocnite da razmisljate istim a ne emocijama.Priznali vi ili ne,skandirali se prvo "Slobo slobodo",pa zaim "Borise bori se",a sada je na pozornici novi glumac(ne racunam tu ove statise Dacica i Dinkica),ali je pozornica ista,glumacka posavka isa,drama(komedija)isa i publika sasvim izvesno ista.Srbija nema snage da iznedri kvalitet koi ce napraviti krupan zaokret pre svega u glavama onih koji vode ovu zemlju.To nije ni DS,jos manje DSS,nikako LDP,kao niti bilo ko od ovih politickih primadona koi su trenutno na pozornici.
Dame i gospodo,voleo bih zaista da me vreme demantuje,ali sam takodje sasvim siguran da ce se jad i beda jos dugo "baskariti" nasim zivoima.

E

pre 10 godina

Borba protiv korupcije, rekonstrukcija vlade citaj demagogija odnosno prodaja magle, odnosno zamazivanje ociju ovog zaludjenog naroda kome i ne treba drugo no ovakak diktator, ma uskoro cemo biti Severna Koreja

Negica

pre 10 godina

Vučiću,reši se Ursa, odnosno Dinkića. On je prljav igrač, izvešban da smeni vladu. Sada organizuje oružare protiv tebe, a ono drvo na auto putu .. je takođe čista katastrofa. Ljudi su važni, školovana deca odlaze iz Srbije, mnogo je nezaposlenih,mnogo porodica u Srbiji je ispod minimuma egzistencije, deca umiru jer ne mogu na operacije u inostranstvo, reformiši Srbiju da bi živeli kao sav normalan svet.

iva

pre 10 godina

Baš kada su mnogi posumnjali u rekonstrukciju odnosno u to da će se sve završiti kao prazna priča Vučić nas je još jednom ubedio da je čovek koji ne daje lažna obećanja.

Jelena Visnjic

pre 10 godina

Aca je pametan i sve ce nas smeniti u Direktoratu civilnog vazduhoplovstva nista nismo radili pa nije dosao pravi naprednjak nego polovnjak i umesto da je izvukao pouku bivsih direktora on je nastavio da radi kako ne treba.Ma nista nije uradjeno kako treba.Pa lepo covek reko u utisku nedelje hocu da kazete slobodno sta mislite o radu nasih direktora. Nas treba smeniti u paketu komplet jer nema vladavine prava i zakona.

tomislav

pre 10 godina

bolje izbori, jes da kostaju, ali ako sns stvarno ima podrsku kojom se hvale, nek pokupe sto vise mogu, i naprave vladu s manjinama (bez velje ilica) pa da se zna ko je za sta kriv, da moze premijer da rekonstruise celu vladu, a ne svaka partija svoje kadrove... a ja cu na izborima da glasam za NOVU posto mi se svidja ideja kancelarske vlade, promene ustava, izbornog sistema i smanjenja broja poslanika, a najvise mi se svidja sveza krv i sto su dozvoljene frakcije

Aleksandra

pre 10 godina

Kada bi svi u Vladi bili korektni kao Vucic, i bili samokriticni. Vlada bi daleko dogurala. Ali prvi Dacic nece moci nista da kaze Mrkonjicu i Obradovicu, a dalje da ne pricamo.

Gradjanin Q

pre 10 godina

@a kako naterati gazde da daju korektne plate
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (goransumadinac, 2. jul 2013 14:38)

Samo otvaranjem radnih mesta. Zato je to cilj svake drzave. Potraznja za radnicima cini plate (ponudu gazde) vecim.
Kada ima kao kod nas 1,5 mil. nezaposlesnih, a na primer 125.000 otvorenih radnih mesta, tad je plata mala.

ZAKON PONUDE I POTRAZNJE. Docekacemo valjda dan da budemo u EU i da budemo interesantni svim bogatim ljudima da ovde otvaraju fabrike.

Panonski

pre 10 godina

Treba naglasiti da je ova rekonstrukcija vlade pozitivni presedan. Vucicu treba cestitati na vise polja. Ponekad se pitam, da li su ostali svesni, koliko je potrebno odgovornosti, ozbiljnosti, zdravog razuma i stavljanja Srbije na prvo mesto, da bi doslo do rekonstrukcije. Da li jos neko uopste prepoznaje te kvalitete koje podpredsednik vlade, ocigledno ima..

Upozorenje pred iskljucenje

pre 10 godina

I treba da im ukazes na slabe razultate, ali ne verujem da ce se potresti zbog toga. Moras da ih otpustis ili im das upozorenje pred iskljucenje.

Dinkic neka ide

pre 10 godina

Ajde de Daciic ali Dinkic stvarno drema u toj svojoj fotelji, a i nije se nikad pokazao dobrim za nasu ekonomiju, narod ga ne podnosi, ne znam sta ga drzis vise tu.

jovanka orleanka

pre 10 godina

Ove koalicije nisu baš najsrećnije rešenje, a ljudi su pokazali kome najviše veruju kada je vlast u pitanju.Mislim da je rekonstrukcija pravo rešenje

skakavac

pre 10 godina

Istina jeste da je Dinkić najlošije odradio svoj deo posla,ali isto tako više ne vidim ni jedan ratzlog da Dačić ostane premijer...

gospodja ministarka

pre 10 godina

Vučić ima petlju da se izbori sa svim zlom koje nas je snašlo.Zatekao je katastrofalno stanje i želim mu puno uspeha i istrajnosti u borbi koju je započeo

Objektivno gledajući

pre 10 godina

Po meni je najbolje da se ide na izbore i da SNS sama formira vladu, jer od ovih nesposobnih koalicionih partenra nema vajde. Verujem da bi Vučić kao premijer okupio oko sebe najbolje.

Pametni gradjanin

pre 10 godina

Cierkus od komentara besposlicara pionira SNS-a.Imali su "telefonsku sednicu" pre otpocinjanja komentarisanja i lupanja negativnih ili pozitivnih komentara. Sta godim kaze njihov drug Aca oni podrzavaju to.

Kaze drug Aca da li ima neko bolji. Svakako da ima. Evo ja na primer. zavrseni drzavni ekonomski fakultet sa prosekom iznad devet. Bez posla.Moj skolski drug iz detinjstva Djole sa zavrsenim ETF i prosekom 8,80(ima posao).Moja drugarica Milica Poljoprivredni (prosek 9,12 ima posao) itd. Jedna uspesna generacija sa prosekom godina 28 u odnosu na estradne menadzere,pruzne radnike,kazandzije, jorgandzije, proizvodjace rakije svi sa zavrsenim dopisnim vecernjim brzometnim vikend fakultetima i to na bubicu.Pustite politicku demagogiju ono sto narod polupismena Srbija voli da cuje. Ta Srbija je volela da cuje vodju i na Gazimestanu i ispred Narodne skupstine.I kako smo na kraju zavrsili.Ne verujem u reinkarnaciju.Ne verujem ljudima koji su juce navijali za Partizan a danas za Zvezdu. Ne volim ljude koji preko noci promene ideologiju. Misljenje moze da se promeni. I samo promenite izraz lica.Za pocetak dovoljno

Ignosrisanje obaveza

pre 10 godina

Svi verovatno jako cekamo da ta rekonstrukcija u vladi pocne i jos bolje zavrsi se. Da se vidi na cemu smo onda. Ovako se vidi da ne ide planiranom brzinom. Mnogi kao da ignosrisu svoje obaveze ili ih obavljaju na slu. Ti isti koce promene u Srbiji.

ko ga ne zna skupo bi ga platio

pre 10 godina

1. Ko je "pokrao" izbore?
2. Ko se sastajao sa Lukom Bojovicem?
3. Zasto je Dinkic na slobodi?
4. Sta je sa departizacijom i depolitizacijom?
5. Gde je 100 milijardi investicija?

Neka ova preposteni lazov prvo odgovori na ova pitanja.To je obecao pre vise od godinu dana.Dosad nije ispunio NISTA!

p.s. A od ovog foliranja mi se povraca.Lakse sam ga podnosio dok je bio onaj koji jeste.Ultra nacionalista,ljubitelj Mladica i Karadzica,zagovornik Velike Srbije i veliki neprijatelj Zorana Djindjica.Ovo sad je UZAS!

p.p.s. Kad se vec SAD i EU (a ni drugi) ne pitaju za nase unutrasnje stvari zanima me kako su to onda cestitali Nikolicu pobedu 3 sata pre zatvaranja biralista?

Šidski šahista

pre 10 godina

Sada je na redu ekonomija i, pravosuđe i borba protiv korupcije i kriminala. Vreme je da se podvuče ccrta i podnesu računi rada ove Vlade Srbije.

rac

pre 10 godina

Ministri SPS-a su najlošiji ministri u vladi Srbije, a tu mislim na Mrkonjića, Slavicu Đukić Dejanović i Žarka Obradovića. Sva 3 ova ministra SPS-a bi trebala da budu smenjena prilikom rekonstrukcije vlade.

Zanima

pre 10 godina

Procitao sam temeljno tekst, kao i prethodne izjava Marsala. Interesantno kako kroz tekst cesto na pitanje o licnom misljenju odgovara "ova drzava" ili obrnuto. To ispada ako ne podrzavas Marsala tj. ne mislis isto kao da ti nisi deo drzave?

raja babeja

pre 10 godina

Pročitah komentare na ovo, i blago rečeno, užasnut sam koliko u ovoj zemlji ima onih koji još uvek dozvoljavaju da budu vođeni od Velikog i ljubljenog Vođe, a da ni malo ne razmisle o tome kuda ih on to vodi.

novica952

pre 10 godina

Čekamo gospodine Vučiću te predmete borbe protiv korupcije i čekamo nastavak akcije oko Galenike jer ima predpostavki da tu još ima mutne radnje i da se pojedinci kriju iza političkih funkcija poput gospodina Backovica sekretara SPS-a.nesme biti skrivenih i nedodirljivih i postupak mora da teče od najnižih činovnika po lokalnim samoupravama koji ima na stotine pa sve do ministara i članova vlade ako treba.Jer ako se posustane i ako se u bilo kom segmentu borbe protiv korupcije i kriminala pokažu rupe i propusti to će degradirati čitavu aktivnost i baciti senku na čitavu akciju.Ovo pitanje se mora isterati kao što se mora insistirati na pitanju rekonstrukcije vlade po cenu izbora, jer bolje i izbori nego loši ministri koji neće podneti ostavku kad pola države od njega to traži, jedino da čeka da neko dođe sa motkom i da ga istera iz Nemanjine.

Geopard

pre 10 godina

Kada bi svi u Vladi bili korektni kao Vucic, i bili samokriticni. Vlada bi daleko dogurala. Ali prvi Dacic nece moci nista da kaze Mrkonjicu i Obradovicu, a dalje da ne pricamo.

GagY

pre 10 godina

Red je da se nesto menja i treba dati odresene ruke gospodinu Vucicu da sam rekonstruise Vladu jer je do sada najvise ucinio za gradjane Srbije i upucen je u rad svih ministara.
(Sudija, 2. jul 2013 13:00)

Tvoj gospodin Vučić može da dobije odrešene ruke pri formiranju vlade samo u slučaju da na izborima dobije preko 50%. Ne loži se druže sudija, da možete imati apsolutnu vlast sa samo 2% više u odnosu na DS, koliko je bila razlika na poslednjim izborima. Ako mislite da možete, raspišite izbore, pa pobedite. Ako smete i možete...

CecaO

pre 10 godina

Treba smeniti sve koji ne ulazu svoj maksimum za narod Srbije,konacno mora da pocne da se ceni rad i zalaganje na poslu a ne seo sam u fotelju i nedam je zivotom...Vucic je jedan od najboljih primera kako treba da izgleda ministar kome je stalo do naroda i buducnosti Srbije...

dirizabl

pre 10 godina

Sto pre rekonstruisemo i sredimo svoje dvoriste, to ce nas pre pripmiti u ono vece, Evropsko dvoriste. Puna podrka vicepremijeru u nastojanjima da nas dovede do kapije Evropskog dvorista(unije).

Danica

pre 10 godina

Ovaj, onaj... Stvarno nam trebaju strucni i odgovorni ljudi, kojoj god stranci da pripadaju. Nemamo mnogo vremena, zato sto pre rekonstrukcija i nesposobni neka odu u zaborav

jovana

pre 10 godina

Potpuno ispravan stav Ace Vučića. Možeš ti biti član stranke 1000 puta, i možeš biti i pošten, i možeš i da se trudiš, i da radiš mnogo, ali ako nemaš rezultata treba da ustupiš mesto nekome ko je sposobniji za taj posao. Ovako nije bilo u vreme DS-a i zbog toga smo i došli praktično do bankrota.

jeremija

pre 10 godina

Više je ova vlada, pre svega zahvaljujući Vučiću, uradila za 8 meseci, nego sve vlade zajedno za prethodnih 12 godina, i zato ne čudi ovolika podrška koju SNS ima među građanima Srbije.

lazar

pre 10 godina

Vučić je jasan. Ova koalicija nije nikakvo ostvarenje snova, i trajaće sve dok vlada bude imala razultate, a kada rezultata ne bude ići će se na nove izbore, pa neka građani Srbije kažu šta misle o kojem političaru, ili stranci.

Kosovka

pre 10 godina

Ima dosta ministara koji su na funkcijama ostali samo zahvaljujuci koaliciji, a na mnogo primera su pokazali da neznaju da vode posao za nkoji su postavljeni. Takve treba zameniti ako mislimo da Srbija nastavi da napreduje

tića

pre 10 godina

Odnos snaga u parlamentu, i u vladi, ne odražava pravo raspoloženje građana, a to nije dobro. Da je to neka mala razlika u rejtingu, to i ne bi bio problem, ali kada je velika razlika u rejtinzima stranaka, tada treba ići na izbore.

Malena

pre 10 godina

Brzo i efikasno gospodine Vucicu i svaka vam cast.
Ispunjavate obecanja i radite punom p[arom.
Ostali clanovi Vlade mogu samo da se ugledaju na Vas.

Dusanka

pre 10 godina

Dosadasnje vlade nisu ni pomisljale da se rekonstruisu nego su terali dokle god su mogli, bez obzira na stetu koju su pravili drzavi i njenim gradjanima. Ovo je pravi potez, menjati sve sto ne valja za sto bolje funkcionisanje vlade. Podrska Vucicu koji prvo kritikuje rad svojih ministara a onda poziva i druge stranke da to isto ucine.

Bilja

pre 10 godina

Samo da je eliminiše onaj nesposobni Dinkić i da se na to mesto dovedu stručnjaci koji su članovi SNS-a...Samo će tako država da ima neke nade za budućnost

Mare

pre 10 godina

Meni je najstrašnije kada znam da je najveća izdaja ove zemlje obavljena u sred Beograda, ovakvom privatizacijom društvene imovine i zato mi je drago da se neko usudio da otvori najveće slučajeve, zbog toga što smo time unazađeni za narednih sto godina.

banex

pre 10 godina

Da bi dao primer drugima, Vučić kreće od vrha, tj. od ministara, i to od svojih ministara. Samo onaj ministar koji ima rezultate će nastaviti da radi svoj posao, a onaj koji nema rezultate će ustupiti svoje mesto nekom drugom, koji će možda biti uspešniji, a možda i ne, ali ministre treba posle izvesnog vremena, ako nemaju rezultate, zameniti, sve dok ne naiđemo na ministra koji će dobro raditi svoj posao.

goran

pre 10 godina

Pita vucko gde se vidi i odrzava bahatost i osionost. Zamolite ga da zadje po ministarstvima,gradovima i opstinama u kojima njegovi vrsljaju vlast. Neka dodje u Becej.

zluradi

pre 10 godina

"mi nismo rođeni u foteljama niti nam pada na pamet da političkom silom i medijskim spinovanjem ostanemo na vlasti ako postoje bolji od nas"

Jeste li culi botovi, necu da vas vidim vise ovde! Uzgred, moja je preporuka onog zajecarca obavezno da postavite za nekog ministra, veseo neki covek, a i vidi se da je kadar!

zoran

pre 10 godina

Ej, SNS glasači,

Do kada vi mislite da verujete obećanjima, pričama i mazanijama? Sačekajte dela, prijatelji. Do sada, OVI NIŠTA NISU NAPRAVILI!!! TO JE ČINJENICA a kada to kažem JA baratam samo sa argumentima i činjenicama.

Naime, kada su oni došli na vlast, litar jogurta, koji ja UVEK kupujem, pa znam, koštao je 88 RSD. Jutros, isti taj jogurt u istom supermarketu košta 119 RSD. Eto, to je USPEH ovih koji su sada na vlasti i koji kao fol najavljuju da će nešto da promene.

Kotur

pre 10 godina

Rekonsrukcija Vlade je neophodna jer se pojedinci provlace zahvaljujuci radu drugih.konacno imamo politicara koji je spreman da smeni svakoga ko ne vrsi svoj posao kako treba i to je za svku pohvalu

DraganM

pre 10 godina

Vucic na zalost nastupa u veoma diktatorskom maniru, sot nije dobro za Srbiju.
zasto B92 nije preneo onaj deo u kome on v4redja ljude koji stite hrast pod zastitom drzave, govoreci da oni hoce hrast jer su palancani a on hoce autoput?
Uprao je onaj kojih hoce autoput palanackog razmisljanja. Palanacko raszmisljanje hoce da unisti vekovni, zasticeni hrast i napravi autoput. Koliko znam EU i SAD nikada ne bi sekli stare sekvoje, vec bi pomerili put nekoliko metara da ne secu stari hrast...
Plasi me ovaj Vucic...

Jelena

pre 10 godina

Od velike je vaznosti iz plodnog i naprednog zita iskoreniti kukolj. To gospodin Vucic zna, i upravo je to i najavio. Ima punu podrsku gradjana Srbije. Sve pohvale na predanosti i upornosti.

Šidski šahista

pre 10 godina

Sada je na redu ekonomija i, pravosuđe i borba protiv korupcije i kriminala. Vreme je da se podvuče ccrta i podnesu računi rada ove Vlade Srbije.

penjalica

pre 10 godina

Ovde bih mogao da pohvalim samo doslednost gospodina Vucica, koji je obecao da ce meriti prolazno vreme svakom ministru. Ko god nije zadovoljio radom treba da se smeni i tako dalje. Tako samo mozemo imati kvalitetnu i funkcionalnu Vladu.

busica

pre 10 godina

Sto se stabilnosti vlade tice to je ja mislim prioritet, jer ako nisus vi kvalitetni i saglasni u vladi, nema nam ni poboljsanja u zemlji.

dana

pre 10 godina

Ako ne sklonis aflatoksin ministra i malu maturu ministra, nista ti ne verujemo. A i i kultur ministra. A i onog za rudarstvo. I Dinkic ministra. A i Anu Bekutu i Velju. A i one sto ih ne znamo ni kako se zovu.

oni

pre 10 godina

Vreme je da se smene bahati ministri koje stite stranke iako nista ne rade a pokrivaju ih njihovi stranacki lideri jer im predstavljaju izvor finansiranja!

fica

pre 10 godina

Dinkicu kud ces ficom pod kamion?Al je tebi kratka pamet,da ti nema Vucica odnosno SNS-a odavno bi otisao u zaborav zajedno sa svojom sacicom dezorjentisanih ljudi.

civis

pre 10 godina

Tako je Vucicu, napred Vucicu, Vucic je rekao svoje, Vucic jedini ovo, Vucic jedini ono...
Vucic je covek koji reci pretvara u dela
(anna, 2. jul 2013 13:20)

A vodu pretvara u vino, hleb u kolace (i ostaju 3 dinara), olovo u zlato...
Samo se nesto pitam. Ako je Vucic jedini (pazi jedini) koji moze da pomogne Srbiji, da li Srbiji zaista ima pomoci?

Mile i nejgovo pile

pre 10 godina

“To je bila dobra i važna vest za Srbiju jer smo dobili potvrdu da smo priznati i prihvaćeni u EU kao pouzdan i važan partner koji poštuje dogovoreno i koja svima pruža jednaku šansu. Ulazak Srbije u EU i dobijanje datuma ne rešava sve naše probleme a tu dolazimo do ključnog problema sa kojim se danas suočavamo - to je da ćemo morati da živimo od sopstvenog rada. U Uniji ima solidarnosti ali nema milostinje”
Dosta se živelo i preživljavalo na kreditima. Vreme je da zasučemo rukave i počnemo da radimo.

Nebojša sa Zvezdare

pre 10 godina

Korektna i otvorena poruka koalicionim partnerima:„Ne razmišljamo o izborima, ali ne isključujem tu mogućnost“.
Neka se socijalisti i ursovci dobro presaberu i razmisle.

mrav 86

pre 10 godina

Na Vucica bi trebali mnogi ministri da se ugledaju, ovaj covek sve radi da bi nasem narodu i zemlji bilo bolje.Rekosntrukcija Vlade treba da bude ozbiljna i sveoubuhvatna.

Kad smo cekali decenijama sacekajmo i taj kraj jula jos, pa da vidimo to cudo...

pre 10 godina

Aj crna Srbiju, nikako da izadjes iz zacaranog kruga.
U kojoj bi to pravnoj drzavi Gospodine Vucicu,Dacic sa tolikim smrdljivih repova iza sebe moga biti premijer jedne zemlje i plus jos i ministar policije,Pa kad vidis kakvim se je ljudima samo kruzio ondma normalnom i postenom coveku sve bude jasno, a ti pricas o nekoj pravnoj drzavi.
Drugo o koj ti ekonomiji pricas, pa isti covek evo vec 12 godina vodi ekonomiju ove zemlje i za to vreme on stalno prica kriza, pa kriza,evo sad izasli pa opet sutra usli u neku novu krizu itd.
A narod nista ne zivi bolje a on SE SIRI sta je sve nakupio za sve ove krizne godine dovoljno je pametnom da sabere dva i dva.
Kad jos na to dodas sve Daciceve i Dinkiceve mnogobrojne lopove pocev od vrha pa do lokala dobije jednu prvoklasnu lopovsku ekipu koja izbegava sve ove godine decenije PRAVDU.
Pa dokle ce to trajati, ovaj narod ce jednom da poludi skoroz na skroz pa ce sve da ode u PM.
Ali ajd ipak da sacekamo tu rekonstrukciju,jel po onome sto Vucic prica ako tako bude onda ce to biti veliki pomak, da se pojednini ne radnici, bahati,raznorazni lopovski muljatori, drcni samo na jeziku jednom zauvek ukolne sa politicke scene ove zemlje.
ALI AKO TOGA NEBUDE MISLIM DA POSLE TOGA VUCIC NEMA STA DA PRICA, JEL CE SVE PASTI U VODU STO JE DOSAD PRICAO I RADIO...

oni

pre 10 godina

Vreme je da se smene bahati ministri koje stite stranke iako nista ne rade a pokrivaju ih njihovi stranacki lideri jer im predstavljaju izvor finansiranja!

sizifovski

pre 10 godina

e gospodo vodje ovog naroda! Dali shvatate da je narodu vise dosta svega. Uporno svakog dana sve komentari bice bolje a boljeg nema. Narod se bori da prezivi iz dana u dan! Pricate o smanjenju zaposlenosti, kojoj nabijete coveka u neke firme neka radi bitno je da radi a dali taj covek prima platu uopste i koliko prima? To se vas netice briga vas mnogo za narod bre. Sta je sa kopexom radis pet meseci pa primis 1/3 plate a dani i meseci prolaze, a kuci dete trazi mleko, hleba, boso ide i golo. KAD CE VISE DA DODJE TO BOLJE VISE BRE PITAM JA VAS!????????

suncica

pre 10 godina

Jedino je Vucic najodgovorniji covek, svega se prihvatio i sve radi za dobrobit ove zemlje, nisam zadovoljan ostalim ministrima, i glavnim ljudima, uvek su u pozadini a kad treba za medije da se prica onda su u prvom redu, tako ljudi necemo postici nikakve promene, svi se moraju ukljuciti i raditi. Kao sto kaze Vucic EU nece raditi za nas, vec mi mramo raditi i stvarati, da bi nam bilo bolje.

VLA

pre 10 godina

Ako mora da dođe do rekonstrukcije, onda neka se to obavi u što kraćem roku i što efikasnije. Nema nikakve koristi ako se samo zamene fotelje a i dalje su isti igrači u igri

medelin

pre 10 godina

Podrzavam Vucica, stavrno je covek od reci, i zeli da promeni mnogo toga na bolje, sto se tice vlade mislim da su potrebne ogromne promene u vladi i ciscenje jedno veliko, da se probere ko valja i ko radi a ko nije aktivan da se izbaci iz vlade.

sabaduhin

pre 10 godina

Podrzavam ovde Vucica, jer je zaista realan covek i relano razmislja, niko na tacni nece da nam stavi sve posluzeno, sve to mora da se zaradi i radi.

toza

pre 10 godina

"Ako ima onih koji znaju mogu i umeju bolje da rade posao od sadašnje Vlade, mi nismo rođeni u foteljama niti nam pada na pamet da političkom silom i medijskim spinovanjem ostanemo na vlasti ako postoje bolji od nas", rekao je Vučić.
Od kada ste došli na vlast radite konstantno na merketingu i podizanju rejtinga stranke. Na svim lokalnim izborima pa čak i na izborima za mesne zajednice SNS je radio na promociji i podizanju rejtina svog lodera.
I prestanite više da nas lažete kako vam nije bitna vlast. Bitna vam je i bitnija od bilo čega drugog jer u suprotnom bi više radili a manje pričali. Nakon godinu dana ste shvatili da imamo ekonomske probleme. Ne propuštate niti jednu priliku da opletete po bivšoj vlast pravdajući time svoje neznanje i nestručnost.

branka

pre 10 godina

Najlakše bi bilo SNS-u i Vučiću u ovom momentu da idu na izbore i ubedljivo pobede, ali se postavlja pitanje da li je dobro raspisivati izbore, u ovom momentu kada se pregovara o Kosovu, i kada očekujemo dobijanje datuma za pregovore sa EU. Birajući između interesa stranke, i interesa države, Vučić je izabrao interes države.

Sudija

pre 10 godina

Red je da se nesto menja i treba dati odresene ruke gospodinu Vucicu da sam rekonstruise Vladu jer je do sada najvise ucinio za gradjane Srbije i upucen je u rad svih ministara.

kolektivna lobotimija

pre 10 godina

Јадна је земља у којој коло води Милошевићев министар информисања за чије је власти извршена највећа хајка на медије и новинаре у новијој историји. Сада је каобајаги променио плочу али сви ми рођени пре 1980 године памтимо врло добро ко је и шта је. У свакој нормалној земљи би био заувек одстрањен из политике а само код нас може имати 40% подршке. Ако ништа друго барем ће он и коферче завршити причу са Косовом коју је њихов поглавица закувао а онда да им коначно видимо леђа једном заувек.

Б92 ако већ објављујете коментаре СНС плаћених коментатора онда морате објавити и овај који је потпуно партијски независан и једино има циљ да отвори очи наивним масама широм Србије.

noc skuplja vijeka

pre 10 godina

Vucic je izneo bazicne probleme na kojima moramo da radimo.podrzavam ga i shvatam da to nije dovoljno vec svako mora da da svoj doprinos kako bismo bili bolji u celini.

Ivana

pre 10 godina

Bravo jedino za Vucicev marketinski tim. Ljudi odradjuju dobar posao, ali zbog onih malo pametnijih molim vas prestanite sa teatralnostima, malo nam je muka..i kad su tekstovi u pitanju, a pogotovo slike koje ih prate...

Nikolina E

pre 10 godina

Naravno da treba da se sprovede sveobuhvatna rekonstrukcija Vlade, obzirom da Srbiju čeka veliki posao u narednom periodu. Svi oni koji nisu spremni da iznesu trku do kraja, i nije im mesto u Vladi.

Morovićki Robin Hud

pre 10 godina

"Ako ima onih koji znaju mogu i umeju bolje da rade posao od sadašnje Vlade, mi nismo rođeni u foteljama niti nam pada na pamet da političkom silom i medijskim spinovanjem ostanemo na vlasti ako postoje bolji od nas"
Da ima uveliko bi sedeli. Nastavimo ovim putem i eto nam boljitka.

iskrena

pre 10 godina

Narod polako ali sigurno uvidja ko vodi racuna o njegovim interesima, za razliku od prosle vlasti kojoj su licni interesi bili prioritet.
Vucic je svojim radom trudom,iskrenoscu pokazao da je najmocniji covek u drzavi,pri tome nema iza sebe mutne radnje kakve ima veliki broj politicara u Srbiji.

forica

pre 10 godina

Srbija je postavila stubove tržišne ekonomije i u velikoj meri uskladila svoje zakone sa zakonima Evropske unije. Međutim, pitanja kojima se Srbija do sad nije propisno bavila se odnose na jake strukturne nedostatke, nezavršen proces privatizacije, neodržive javne finansije i neefikasnu državnu administraciju. Svi ovi elementi imaju uticaja na ekonomski razvoj.

Paraglajder

pre 10 godina

Nema sumnje da Vucic pokusava sa ostalima da od ove Vlade napravi istorijski dobru za Srbiju. Ali neznam koliko ce to uspeti rekonstrukcijom, mozda bi bolje bilo da se izadje na vanredne parlamentarne izbore.

Rezovi

pre 10 godina

Ko god ne radi dobro treba da bude zamenjen jer nema se vremena za obuku ljudi na tako vaznim mestima.Vucic nema problem sa tim da smeni svoje ljude ali videcemo da li ce druge stranke imati problem da smene svoje ljude.

maja

pre 10 godina

Zaista svako ko je realan ne moze da ospori zalaganja i trud koji pokazuje podpredsednik Vlade.konacno se u nasoj drzavi neko odgovorno trudi za napredak

Petrosjan

pre 10 godina

Teško će uspeti skoro da prevaziđe i dostigne gospodina Vučića. Čovek radi odgovorno, časno, pošteno i sve što kaže to i uradi.
Ne poznajem nijednog takvog političara sem njega.

Buba Svaba

pre 10 godina

Kaze drug PRVI da Srbija mora da radi i da nece Nemci i Englezi da rade umesto nas.Ali sta druze PRVI da radim kada nemam posao , imam zavrsen DRZAVNI fakultet sa prosekom 9,26. Tri godine sam na birou. Spremam se da palim preko grane. Imam bolji CV od svih tvojih sa Megatrenda, Singidunuma i nekih dopisnih fakultetw u Sremskim Karlovcima ili Novom Sadu. Neki je i Predsednik drzave,predsednik Parlamenta. Ajde druze PRVI da se za pocetak promenimo. Da ja pohvatam veze za buducnost. Ja cu barem da slozim osmeh na licu. Muka mi je vise od politicke demagogije i vecite price da radimo za nasu decu

Zmaj od Kosmaja

pre 10 godina

Pstro i bez veze. Proslo je Vucicu vreme parola i demagogije. Imas li ljude koji mogu da izvedu Srbiju is krize ili ces kao i Boris, da u nase ime kritikujes Dinkica, Dacica i Krkobabice?
Ako nemas, skloni se brate, politika je suvise ozbiljan posao da bi se prepustila takvim politicarima.

Jesen stiže dunjo moja

pre 10 godina

Vučić kaže da je cela poenta protesta oružra da se sačuva fotelja jednog čoveka u Nadzornom odboru. "Mi kažemo - ne možete na mesto Izvršnog direktora i člana Nadzornog odbora da postavice lice koje je zaposleno. A oni kažu 'ne, nama se baš to sviđa, baš hoćemo sve da određujemo i da idemo u Las Vegas državnim parama i potrošimo 14.000 dolara'".
Konačno da neko stavi tačku na pljačku! Vala dosta je bilo toga lopovluka u Srbiji!

rekonstrukcija

pre 10 godina

Rezultati ministara trebalo bi da budu jedino merilo i za eventualne kadrovske promene u Vladi, a prelaznu ocenu ne zaslužuju bas svi. Mada SNS ovakvom inicijativom jos jednom pokazuje odgovornost prema drzavi i narodu.

DEJAN MARKOVIĆ

pre 10 godina

"Vučić je potom kritkovao pojedine štrajkove i najave štrajkova u Srbiji". Ma nemojte mi reći gos'n Vučić a štrajkove za vreme prošlih Vlada ste uvek podržavali kao opravdane lošim položajem radnika i malim platama! A sada kad ste vi na vlasti, e sad štrajkovi nisu opravdani! Kakvo licemerje i bezobrazluk! Ma povraća mi se više od vas i vaše demagogije! Dole Vlada!

zrno grozdja

pre 10 godina

Ima zrelih ministara za smenu, moji favoriti su Mrkonjic, Obradovic i Mladjan Dinkic, niko se nije pokazao i treba umesto njih pre svega postaviti mladje ljude koji su željni dokazivanja.

djole

pre 10 godina

U potpunosti se slazem sa gospodinom Vucicem da nas narod mora sam da radi i da iskoristi otvorena vrata EU,a ne da ocekuje da umesto njega rade Nemci i drugi narodi.dosta je bilo kukumakanja i zalopojki,vreme je da se zaista krene unapred

inspektor kluzo

pre 10 godina

Kada ce vec da bude rekonsrukcije zatvorite poresku inspekciju,inspekciju rada,trzisnu inspekciju i finansijsku inspekciju,sta su oni do sada radili.Za neplacene pozeye i doprinose ni jedna od navedenih inspekcija nije nadlezna.Ljudi su ostajali bez plata,zdravstvenih knjizica i staza a da to nikog nije bilo briga.Sramota...

tito

pre 10 godina

Pod hitno smeniti Mrkica. Svestan cinjenice da je potpuno nedorastao funkciji koju obavlja, svoju nesigurnost i nervozu neutralise represalijama i mobingom nad zaposlenima. U polovini vaznih ambasada nemamo ambasadore, a oni koje je on poslao su odavno u penziji. Ako cemo u EU sa julovskim kadrovima, onda svaka cast!

dejan

pre 10 godina

Jeste li vi to Srbi kolektivno zaboravili ministra Knezevica\Bordziju??? Smena za trovaca, prvenstveno dece Srbije! Covek koji resava zakonske probleme poput nekog lika iz Alan Forda!

fica

pre 10 godina

Dinkicu kud ces ficom pod kamion?Al je tebi kratka pamet,da ti nema Vucica odnosno SNS-a odavno bi otisao u zaborav zajedno sa svojom sacicom dezorjentisanih ljudi.

PrinceOfPersia

pre 10 godina

Na pitanje da li izbori ili rekonstrukcija, Vucic je pre svega odabrao rekonstrukciju, da bi resio probleme na sto bezbolniji nacin!

xitam

pre 10 godina

Vidi emonomiju, a ne vidi obrazovanje, nauku, medicinu, infrastrukturu... Mladjan Dinkic vec dugo vremena ne bi trebalo da je tu gde jeste, ali upucivati samo na nega u ovom haosu je bezobrazno i ljuti me. Ko stiti "bele medvede" iz sps-a?!

Steva

pre 10 godina

U svakom zitu ima kukolja, tako je i sa strankama. Ali retki su oni koji tako nesto priznaju. Treba biti posten prema sebi i drugima. To do sad nije bila politicka praksa u Srbiji.

neško

pre 10 godina

Kod Vučića je najbitinije da od koalicionih partnera ima iskrenu podršku za nepopularne ekonomske mere koje se moraju sprovesti, a i za beskompromisnu borbu protiv korupcije. Vučić će sve istrage da vodi do kraja, pa ako istraga dovede do ljudi iz vlade i oni će da odgovaraju.

Spartakus

pre 10 godina

Da Vucic ne potencira na rekontrukciji opet bi se godinama na ministarskim foteljama protezali ljudi koji te fotelje ne zasluzuju i koji ne znaju ili nece da rade svoj posao.

Viktor

pre 10 godina

U dosadasnjem radu ove vlade najvece rezultate i uspehe je postigao Aleksandar Vucic.. Ostali slabo rade. Sta je sa Mrkonjicem? sta je sa Dinkicem? Rekonstrukcija je jedno od resenja,

Kapablanka

pre 10 godina

Ako smo najvredniji radnici po belom svetu, zašto ne bismo bili i najvredniji radnici u sopstvenoj državi Srbiji?
Šansa nam se ukazala. Iskoristimo je.

dragiša

pre 10 godina

Državno-odgovoran političar, kao što je Vučić, ne rukovodi se rejtingom kada donosi odluke bitne za budućnost zemlje, i tako se ponaša i u slučaju trenutne ekonomske situacije u Srbiji. Vučić je potpuno u pravu kada kaže da je bolje i da SNS ima 10% manje glasova na izborima, a da se smanji nezaposlenost za naprimer 5%. Upravo zbog toga što su se DS i njihovi koalicioni partneri SPS, PUPS i URS, prethodnih godina isključivo rukovodili rejtingom, Srbija danas i jeste tu gde je.

zoran1965

pre 10 godina

a sto lepo, ne organizujete izbore ? osvojite preko 50%, ondak organizujete vlast po svojoj meri, pa da vidimo vasu sposobnost ? ondak niko nece moci da vas ucenjuje i saplice...

Peter

pre 10 godina

Vlada Srbije je dobro odradila posao, pre svega sam zadovoljan radom prvog potpredsednika. Ostaje još puno posla. Za unapređenje investicione klime potrebno je poboljšati regulativu, ali i insistirati na njenoj doslednoj primeni. Tako, na primer, imajući u vidu fleksibilnost tržišta rada na nivou EU, neophodno je modernizovati domaće zakone iz ove oblasti i ukloniti administrativne barijere koje utiču na stvaranje nepotrebnih troškova i povećanje birokratije. Takođe, potrebno je ograničiti proliferaciju parafiskalnih nameta, koji predstavljaju dodatno opterećenje privrede i utiču na predvidivost poslovanja, dok je u domenu građevinarstva i nekretnina potrebno olakšati dobijanje građevinskih dozvola, ali i razjasniti pitanja procedura vezanih za pravo svojine, a pre svega konverzije i restitucije.

Nika

pre 10 godina

Svakim danom sam sve vise iznenadjena ovim covekom i njegovom energijom. Uvek je delovao kao sposoban i pravedan covek, ali nadmasio je sva moja ocekivanja.

Jana

pre 10 godina

Smatram da je rekonstrukcija potrebna samo da bi se nesposobnim ljudima iz URS-a oduzela ministartva koja imaju kontrolu nad finansijama... A za to nije potrebno mesec dana nego samo jedan Vučićev potpis

herbalife

pre 10 godina

Iskren da budem kada se formirala Vlada bio sam protiv nekih ministara koji su to isto radili i u prethodnim vladama. Mislim na gospodu iz SPS-a. Nadam se da ce Dacic uz Vucicevu pomoc odstraniti par svojih nesposobnih ministara.

Princ bez Snežane

pre 10 godina

Sada je na redu došla ekonomija. Vreme je da počnemo živeti od vlastitog rada a ne od kredita.
Do pre godinu dana smo imali ekonomsku propast. Prethodna vlast nas je totalno ekonomski unakazila.
Trebaće vreme da dođemo na svoje noge ali vreme je da se krene napred!

Djordje

pre 10 godina

Kakvim sposobnostima, kadrovskim rešenjima i rezultatima raspolaže ova Vlada ima NADE!
PREĐIMO SA REČI NA REČI!
JER...NE MOŽE SE "REKONSTRUSATI" SAMO ZAMENOM KURTE ZA MURTU!
Rekonstruišite ideje! Rekonstruišite planove!
Pronađite sposobne i kredibilne pa makar ih iz Mongolije ili sa Galapagosa doveli!!!

Radomir

pre 10 godina

Ili dobra rekonstrukcija u kojoj ce se vlast i odgovornost podeliti srazmerno poverenju gradjana na predhodnim izborima ako to ne uspe ici na nove izbore.. i urs izbaciti iz vlade...

ivan.zajecarr

pre 10 godina

pa naravno da nije imala dovoljne korake kada je predvodi covek kog narod najmanje voli. njega moramo sto pre skloniti sa ministarskog mesta

Sokrat

pre 10 godina

Vucic je najbolji politicar u istoriji kojeg je Srbija mogla imati. Toliko posten a toliko radan i odgovoran to se retko vidja. Njemu je zaista stalo do srbije i naroda. I zato zeli daje ociti d kriminala i korupcije, i da je dovede u red. Da mu zemlja bude za primer. Kako radi tako i dobija poverenje gradjana pa vi prosudite ko je najbolji.

glup potez

pre 10 godina

Dinkicu ocigledno leti pamet kad je mislio da ce strajkom grupice gradjana uspeti da uzdrma Vladu i uceni Vucica.Veoma glup potez Dinkica.

kadar nevera

pre 10 godina

Niko ali niko drugi ne radi vise od Vucica za ovu zemlju i narod, svaka mu cast, nadam se da ce mnogi da se ugledaju na njega i da slede njegov primer.

Psiholog

pre 10 godina

Da bi se nesto postiglo u Srbiji mora puno da se radi,onaj koji to ne zna ili ne moze da postigne neka bude smenjen.Znam da SNS sa smenjivanjem svojih clanova nece imati problem li za druge stranke bas i nisam sigurna da problema nece biti.

Harold

pre 10 godina

Kada se zahvalite ministrima koji ne rade dobro svoj posao, molim vas, zbog svih nas, izaberite sposobne nestranacke licnosti koje imaju ugled.
Uzgred, sa agencijama je, jer su malo po strani, mnogo losije.
Naprimer, Agenciju za zastitu zivotne sredine, visokostrucnu instituciju sa mnogo dipl. meteorologa, hidrologa, hemicara, ... vodi covek od 30-ak godina, sa diplomom Tehnickog fakulteta u Cacku.
p.s. I ne razume se u posao.

Vlada

pre 10 godina

Zadnja recenica govori sve o stanju u kojem je drzava,a bogami i stanje uma vecinskog dela stanovnistva, a boga mi i kome su namenjene ove vuckove tuzbalice.. Naravoucenije gledajte vise pink, jos vise turbo folka i sve ce se srediti samo od sebe..

Dok se nekom ne smrkne....

pre 10 godina

Do 27 jula ima 25 dana i to je mnogo.Rekonstrukcija odmah-hitno do kraja nedelje.Pola godine je najavljujete idmah posle datuma pa sta sad ponovo odugovlacite.Sve se zna i ko je radio i ko nije,mozete razvlaciti do kraja mandata isti ce ljydi biti u pitanju.Narodu je dogorelo.

Noddy

pre 10 godina

Vucic shvata znacaj Vlade, i produktivan rad ne samo njenih ministara vec svih ljudi koji vode Srbiju. Zato podrzavam ovakve poteze, jer ukoliko se pokaze da neko ne zadovoljava odredjene kriterijume, rekonstrukcija je neizbezna.

Ekstenzija

pre 10 godina

Divim se ovom coveku, pitam se odakle mu snage i volje za sve sto radi. Samo neka tako nastavi jer radi odlican posao za ovu zemlju i narod.

pozitivna

pre 10 godina

Iskreno o Vucicu sam imala totalno drugacije misljenje ali njegova ozbiljnos,profesionalnost i postenje mi je totalno promenilo misljenje u pozitivnom smislu!!!

ideali

pre 10 godina

Brzom brzinom! Pola godine pričaju o rekonstrukciji vlade. Pošto bi datum januar, a verovatno i sama EU, bila ugrožena smenom Kneževića, Mrkonjića, Obradovića, Dinkića i kompanije ti odlasci morali su da čekaju. Sad kad je stigao datum januar, jul će da provedu natežući se čija fotelja će da ostane, a onda odoše na more.
Narod najsiromašnije zemlje u Evropi koji ovo mirno posmatra (i koji će opet da izađe na izbore i glasa za tu bandu) ništa bolje i ne zaslužuje.

ana

pre 10 godina

Jeste Vučiću, ni ti ni Dinkić, ni Dačić, ni Čeda, ni DS "niste rođeni u foteljama". Toliko ti je svejedno za fotelju i toliko je ne voliš da u životu NI JEDAN JEDINI DAN nisi proveo radeći bilo koji drugi posao.
Bezočna lažovčina koja nam se svima ismeva u lice.

Milić

pre 10 godina

"Nismo rođeni u foteljama", bla, blaaaa. Po dobro kada niste rođeni u fotljama podnesite ostavku, jer propadosmo , nestadosmo, gladni smo, žedni, jadni i bedni.

emirati

pre 10 godina

Kako niste rodjeni u foteljama ? Samo se rotirate,i dok ne dodju pravi i sposobni ljudi na mesta,vrtecemo se u krug i demagogisati.
Gde su : Dragas..Zec..i da ne nabrajam dalje.Svaki nas obican covek vidi i zna ko je strucan i ko bi mogao nesto da pokrene u Srbiji !
Ali vama ni ne odgovara da udjemo u EU jel tada bi mnoge strari morale drugacije da se rade,sto sada nije slucaj ! Rasulo u - zdravstvu,pravosudju,skolstvu ....nigde nista ne funkcionise ! Svi znamo i ko su lopovi decenijama - a ko je od njih pravosnazno osudjen ? Niko ! Dok jedni druge " cuvate" bice : malo hapsi,pa pusti,pa poneka " nanogica"......!! Bolje je Vama bez EU.

Skubi du

pre 10 godina

Krajnje je vreme da iz vlasti sklonimo URS i SPS i njihove kadrove koji su krivi za propast Srbije. Kakvi su to ljudi. Do juče su bili sa demokratama u super odnosima, a sada ih pljuju, a iskreno, više su krivi oni nego demokrate.

enigma

pre 10 godina

Upravo gledan konferenciju za stampu i pordzavam Vucica u svemu sto je rekao.To sto su radnici zastava oruzja pokusali je strasno i ponizavajuce za sve geadjane Srbije a osebno one koji nemaju posao ili rade za minimalac.

Korman od bicikla

pre 10 godina

Naravno da postoje bolji od vas. Pravite neke mučenike od sebe i kao jadni vi. Shvatite da normalni ljudi, koji su uspešni u svojim profesijama neće da rade sa vama ili bilo kojim političarima, dok god je na delu partokratija, negativna selekcija i nestručnost. Nažalost, to je jedini sistem u kojem vi i svi ostali političari jedino mogu da funkcionišu, jer ste bez toga ništa. Vi ovakvo stanje održavate zbog vas i zato ne želite ništa da menjate. Kada se promene pravila igre, promeniće se država. Godinu dana ste na vlasti i sve je isto a za sve vam je kriva prethodna vlada. Nas građane to NE ZANIMA. Mi hoćemo da živimo bolje a to se ne dešava. Ovim tempom ćete sami sebe urušiti. Makar promenite nešto zbog vas samih, ako ne zbog naroda.

De Guzman

pre 10 godina

Jedini covek kome Srbija moze u potpunosti da veruje, jer sve probleme resava, zato ga i narod postuje. Samo neka tako nastavi, jer dokle god je on na vlasti mocicemo da napredujemo i kao zemlja i kao narod.

Povidon jod

pre 10 godina

Vucic je jedini najodgovorniji covek u vladi i inace. POdrska za Vucica, koji je uradio gomilu stvari za kratko vreme, ako realno sagledate videcete da smao Vucic juri i radi u interesu ovog naroda.

V l a d i m i r V

pre 10 godina

Rekonstrukcija vlade je neophodna i pozeljna. Licno smatram da se mora konacno znati za rad,red i disciplinu u radu. Vrlo je pozitivno i ohrabrujucee sto Aleksandar Vucic cvrsto i odlucno stoji iza svojih stavova.

Cista analitika

pre 10 godina

Izadje drug Aca za govornicu onako besan i namrsten kao po obicaju. Strog. Odrzi nam vakelu kao drug Staljin u SSSR-u, drug Tito na brionskom sastanku, drug Sloba na Gazimestanu ili kod Terazijske cesme. Mnogo strogoce smo se naslusali i nagledali

1. Rece drug Aca da se vlada nije bavila zivotnim problemima gradjana Srbije jer je resavala krupan politicki problem.Pa druze Aco nisu se svi ministri u vladi i drzavni cinovnici bavili politickim problemom. Nije se Mladja Dinkic bavio Kosovom, Nije se Mrka bavio Kosovom, Nije se Knezevic bavio Kosovom , Slavica Djukic i ostali.

2.Zaposlenost. Analiza zaposlenosti koju je juce izgovorio u Parlamentu Mladja Dinkic, ponovila Ministraka plavojka i ovaj danas. Neko napisao i svi po matrici istu pricu

3.Opet ista prica "Ako ima neko bolji neka izvoli" I nismo zapeli za fotelje i vlast. Pa kako bre druze Aco niste.Pobise se na lokalu ko ce u fotelju. Oko Beograda i Vojvodine da ne pricam

I na kraju. Malo osmeha na lice. Niko umro nije

Branislav

pre 10 godina

Da li ce prvi potpredsednik da me kritikuje ako budem strajkovao sto nisam dobio platu? Zato sto Trezor odbija da prebaci 1/12 od 40 miliona koliko je Matici srpskoj odredjeno budzetom i Rebalansom za 2013?

Hocemo smene

pre 10 godina

Rezultati ministara trebalo bi da budu jedino merilo i za eventualne kadrovske promene u Vladi, a prelaznu ocenu ne zaslužuju bas svi. Mada Vucic ovakvom inicijativom jos jednom pokazuje odgovornost prema drzavi i narodu.

Harold

pre 10 godina

Kada se zahvalite ministrima koji ne rade dobro svoj posao, molim vas, zbog svih nas, izaberite sposobne nestranacke licnosti koje imaju ugled.
Uzgred, sa agencijama je, jer su malo po strani, mnogo losije.
Naprimer, Agenciju za zastitu zivotne sredine, visokostrucnu instituciju sa mnogo dipl. meteorologa, hidrologa, hemicara, ... vodi covek od 30-ak godina, sa diplomom Tehnickog fakulteta u Cacku.
p.s. I ne razume se u posao.

Skubi du

pre 10 godina

Krajnje je vreme da iz vlasti sklonimo URS i SPS i njihove kadrove koji su krivi za propast Srbije. Kakvi su to ljudi. Do juče su bili sa demokratama u super odnosima, a sada ih pljuju, a iskreno, više su krivi oni nego demokrate.

glup potez

pre 10 godina

Dinkicu ocigledno leti pamet kad je mislio da ce strajkom grupice gradjana uspeti da uzdrma Vladu i uceni Vucica.Veoma glup potez Dinkica.

rac

pre 10 godina

Ministri SPS-a su najlošiji ministri u vladi Srbije, a tu mislim na Mrkonjića, Slavicu Đukić Dejanović i Žarka Obradovića. Sva 3 ova ministra SPS-a bi trebala da budu smenjena prilikom rekonstrukcije vlade.

Branko

pre 10 godina

Sve što vodi boljem i odgovornijem radu vlade treba uraditi. Ako neki ministri nisu postigli zadovoljavjuće rezultate , treba ih zameniti.Srbija nema vremena da toleriše nečiji nerad i zato treba izvršiti analizu rada svih članova vlade , državcnih sekretara i direktora javnih preduzeća.

pozitivna

pre 10 godina

Iskreno o Vucicu sam imala totalno drugacije misljenje ali njegova ozbiljnos,profesionalnost i postenje mi je totalno promenilo misljenje u pozitivnom smislu!!!

Povidon jod

pre 10 godina

Vucic je jedini najodgovorniji covek u vladi i inace. POdrska za Vucica, koji je uradio gomilu stvari za kratko vreme, ako realno sagledate videcete da smao Vucic juri i radi u interesu ovog naroda.

Rodni

pre 10 godina

Kao i uvek realan i iskren, bez nerealnih obecanja. Vidim da je svestan tezine puta kojim smo krenuli, ali ne i obeshrabren, jer jedino sistemskim radom mozemo dodji do svih ciljeva.

Noddy

pre 10 godina

Vucic shvata znacaj Vlade, i produktivan rad ne samo njenih ministara vec svih ljudi koji vode Srbiju. Zato podrzavam ovakve poteze, jer ukoliko se pokaze da neko ne zadovoljava odredjene kriterijume, rekonstrukcija je neizbezna.

Ibica

pre 10 godina

Ako do rekonstrukcije dodje, trebala bi biti sveobuhvatna, na svim nivoima i u svim sektorima. Drugacija raspodela i odgovornosti i nadleznosti. Kada kazem jednolicna, mislim na vecinsku vlast vladajuce koalicije, koja se po mom misljenju jedina bavi interesima i pitanjima vezanim za interese gradjana. Sporazum sa MMF-om, ako se ne sklopi, kao sto potpredsednik Vlade sam kaze, nije presudan, jer ne mozemo bas na sve uslove ni da pristajemo. Air Serbia bi bila dobra ideja, kao i svaka zemlja, treba d aimamo neki svoj pecat.

Doka

pre 10 godina

Kao sto svi tezimo nekom idealu u zivotu, tako i nas potpredsednik Vlade tezi, nekom ne idelanom, ali makar stabilnom zivotu u Srbiji. Smatram da je to moguce samo ako se nastavi ovakvim tempom rada i borbe.

Ljubicica

pre 10 godina

Ne cini samo Vucic Vladu,njemu za njegov doprinos kapa dole,ali o drugima bi trebalo razmisliti...Rekonstrukcija bi trebalo da bude izvrsena sto pre,mnogi ministri nisu ispunili ocekivanja pocevsi od ministra Mrkonjica,prosvete...

Morena

pre 10 godina

Svaka mu čast na odlučnosti da istraje i ne podlegne pritiscima. Činjenica da je situacija u državi i vlasti i više nego teška i nestabilna i da je teško izboriti se za ekonomski napredak i stabilan pravni poredak. Dobro je što je borac i što se ne libi da kaže sve što misli i kakvo je stanje zaista.

kreni

pre 10 godina

rekonstrukcija je potrebna i gospodin vucic ima svu podrsku naroda, preko 41 odsto.zato je njegova odgovornost pred narodom najveca. treba da ukloni nemoralne, nepostene, neradne i nesposobne ministre, zamenike, pomocnike, drzavne sekretare i sefove sluzbi.nisu samo ministri problemn, vec ceo aparat je potrebno protresti.
to vazi i za lokalne samouprave.

s__corpio

pre 10 godina

ne sumnjam da ce procistiit svoje redova, ali me brine sta ce biti u koalicionim redovima!njih treba da pritisne, jer to su ljudi koji su i do sada bili na vlasti...

b&s

pre 10 godina

Aleksandar Vučić na danasnjoj konferenciji je jasno rekao sta misli o rekonstrukciji Vlade orocivsi i datum .Jedini ima petlju da se izbori sa svim zlom koje nas je snašlo.Zatekao je katastrofalno stanje i želim mu puno uspeha i istrajnosti u borbi koju je započeo kada je korupcja i kriminal u pitanju i ulazak Srbije u EU.

enigma

pre 10 godina

Upravo gledan konferenciju za stampu i pordzavam Vucica u svemu sto je rekao.To sto su radnici zastava oruzja pokusali je strasno i ponizavajuce za sve geadjane Srbije a osebno one koji nemaju posao ili rade za minimalac.

kadar nevera

pre 10 godina

Niko ali niko drugi ne radi vise od Vucica za ovu zemlju i narod, svaka mu cast, nadam se da ce mnogi da se ugledaju na njega i da slede njegov primer.

oni

pre 10 godina

Vreme je da se smene bahati ministri koje stite stranke iako nista ne rade a pokrivaju ih njihovi stranacki lideri jer im predstavljaju izvor finansiranja!

Sizif

pre 10 godina

Najobičniji demagog!

Nemaju oni kapacitet da vode državu. Nemaju ideju, plan... Nemaju ništa.

Kaki Vučić, rotkve strugane. Pa kada je taj bilo šta konkretno radio i pokazao nekakav rezultat? Ili Toma, recimo. Dačić isto. Jedino što oni znaju je mlaćenje prazne slame da prolazi vreme a da se lepo živi...
(vodoinstalater, 2. jul 2013 16:23)

SVE I DA JE TAKO, A ČINJENICE GOVORE DA NIJE, ZAR HOĆETE DA SUGERIŠETE KAKO JE MIRKO CVETKOVIĆ SA DS IMAO KAPACITETA DA VODI OVU DRŽAVU!? DAJ TE MOLIM VAS....

Psiholog

pre 10 godina

Da bi se nesto postiglo u Srbiji mora puno da se radi,onaj koji to ne zna ili ne moze da postigne neka bude smenjen.Znam da SNS sa smenjivanjem svojih clanova nece imati problem li za druge stranke bas i nisam sigurna da problema nece biti.

V l a d i m i r V

pre 10 godina

Rekonstrukcija vlade je neophodna i pozeljna. Licno smatram da se mora konacno znati za rad,red i disciplinu u radu. Vrlo je pozitivno i ohrabrujucee sto Aleksandar Vucic cvrsto i odlucno stoji iza svojih stavova.

Rezovi

pre 10 godina

Ko god ne radi dobro treba da bude zamenjen jer nema se vremena za obuku ljudi na tako vaznim mestima.Vucic nema problem sa tim da smeni svoje ljude ali videcemo da li ce druge stranke imati problem da smene svoje ljude.

banex

pre 10 godina

Da bi dao primer drugima, Vučić kreće od vrha, tj. od ministara, i to od svojih ministara. Samo onaj ministar koji ima rezultate će nastaviti da radi svoj posao, a onaj koji nema rezultate će ustupiti svoje mesto nekom drugom, koji će možda biti uspešniji, a možda i ne, ali ministre treba posle izvesnog vremena, ako nemaju rezultate, zameniti, sve dok ne naiđemo na ministra koji će dobro raditi svoj posao.

Amulet of undertaker

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da je bilo potrebno da ministarka Mihajlovic to kaze javno da bi pocelo da se razmislja o tome na taj nacin. Pa zaboga kao da nikada niste videli SPS na delu. Nije to neki novi drugaciji SPS, to su isti oni ljudi iz 90-tih i isti oni ljudi obrazovani i formirani po ideologiji druga Tita i njegovih tvoritelja. Oni ne umeju da budu suptilni...oni bi nas sve pojeli kao trmiti a ne samo SNS..

Heroic Gladius

pre 10 godina

Opaska i nasoj lenjosti je apsolutno na mestu. Nema tu milostinje, ima ucesca ali ne badava. Nesmemo se prepustiti slucaju i cekati da nam nesto kapne sa neba. Toga nema. A sto je jos gore takav nacin ophodjenja niko ne voli. Znaci moramo se potruditi sami i sebi stvoriti dobar temelj i polaznu osnovu za dalje.

De Guzman

pre 10 godina

Jedini covek kome Srbija moze u potpunosti da veruje, jer sve probleme resava, zato ga i narod postuje. Samo neka tako nastavi, jer dokle god je on na vlasti mocicemo da napredujemo i kao zemlja i kao narod.

Nika

pre 10 godina

Svakim danom sam sve vise iznenadjena ovim covekom i njegovom energijom. Uvek je delovao kao sposoban i pravedan covek, ali nadmasio je sva moja ocekivanja.

dragiša

pre 10 godina

Državno-odgovoran političar, kao što je Vučić, ne rukovodi se rejtingom kada donosi odluke bitne za budućnost zemlje, i tako se ponaša i u slučaju trenutne ekonomske situacije u Srbiji. Vučić je potpuno u pravu kada kaže da je bolje i da SNS ima 10% manje glasova na izborima, a da se smanji nezaposlenost za naprimer 5%. Upravo zbog toga što su se DS i njihovi koalicioni partneri SPS, PUPS i URS, prethodnih godina isključivo rukovodili rejtingom, Srbija danas i jeste tu gde je.

zrno grozdja

pre 10 godina

Ima zrelih ministara za smenu, moji favoriti su Mrkonjic, Obradovic i Mladjan Dinkic, niko se nije pokazao i treba umesto njih pre svega postaviti mladje ljude koji su željni dokazivanja.

Nikolina E

pre 10 godina

Naravno da treba da se sprovede sveobuhvatna rekonstrukcija Vlade, obzirom da Srbiju čeka veliki posao u narednom periodu. Svi oni koji nisu spremni da iznesu trku do kraja, i nije im mesto u Vladi.

Ekstenzija

pre 10 godina

Divim se ovom coveku, pitam se odakle mu snage i volje za sve sto radi. Samo neka tako nastavi jer radi odlican posao za ovu zemlju i narod.

Jelena

pre 10 godina

Od velike je vaznosti iz plodnog i naprednog zita iskoreniti kukolj. To gospodin Vucic zna, i upravo je to i najavio. Ima punu podrsku gradjana Srbije. Sve pohvale na predanosti i upornosti.

Negica

pre 10 godina

Vučiću,reši se Ursa, odnosno Dinkića. On je prljav igrač, izvešban da smeni vladu. Sada organizuje oružare protiv tebe, a ono drvo na auto putu .. je takođe čista katastrofa. Ljudi su važni, školovana deca odlaze iz Srbije, mnogo je nezaposlenih,mnogo porodica u Srbiji je ispod minimuma egzistencije, deca umiru jer ne mogu na operacije u inostranstvo, reformiši Srbiju da bi živeli kao sav normalan svet.

nina

pre 10 godina

Biće to čista drugorazredna predstava jer sps i urs nemaju koga da postave. Urs je razjurio sve koji mogu da budu opasnost po poziciju ljudi iz vrha (što se tiče stručnosti, rada, obraza, morala...) a sps nije mako dalje od 90tih.. Ako vam je stalo do Srbije raspišite izbore

Petrosjan

pre 10 godina

Teško će uspeti skoro da prevaziđe i dostigne gospodina Vučića. Čovek radi odgovorno, časno, pošteno i sve što kaže to i uradi.
Ne poznajem nijednog takvog političara sem njega.

jovana

pre 10 godina

Potpuno ispravan stav Ace Vučića. Možeš ti biti član stranke 1000 puta, i možeš biti i pošten, i možeš i da se trudiš, i da radiš mnogo, ali ako nemaš rezultata treba da ustupiš mesto nekome ko je sposobniji za taj posao. Ovako nije bilo u vreme DS-a i zbog toga smo i došli praktično do bankrota.

jeremija

pre 10 godina

Više je ova vlada, pre svega zahvaljujući Vučiću, uradila za 8 meseci, nego sve vlade zajedno za prethodnih 12 godina, i zato ne čudi ovolika podrška koju SNS ima među građanima Srbije.

Kosovka

pre 10 godina

Ima dosta ministara koji su na funkcijama ostali samo zahvaljujuci koaliciji, a na mnogo primera su pokazali da neznaju da vode posao za nkoji su postavljeni. Takve treba zameniti ako mislimo da Srbija nastavi da napreduje

maja

pre 10 godina

Zaista svako ko je realan ne moze da ospori zalaganja i trud koji pokazuje podpredsednik Vlade.konacno se u nasoj drzavi neko odgovorno trudi za napredak

Bilja

pre 10 godina

Samo da je eliminiše onaj nesposobni Dinkić i da se na to mesto dovedu stručnjaci koji su članovi SNS-a...Samo će tako država da ima neke nade za budućnost

SARGANSKA - OSMICA

pre 10 godina

Aleksandar Vučić na danasnjoj konferenciji je jasno rekao sta misli o rekonstrukciji Vlade orocivi i datum .Jedini ima petlju da se izbori sa svim zlom koje nas je snašlo.Zatekao je katastrofalno stanje i želim mu puno uspeha i istrajnosti u borbi koju je započeo kada je korupcja i kriminal u pitanju i ulazak Srbije u EU.

DEJAN

pre 10 godina

Vučić se ne rukovodi stranačkom interesima, jer da je tako on bi odmah išao na izbore, već se rukovodi dravnim interesima, a u državnom interesu je da se sprovede ozbiljna rekonstrukcija vlade, jer samo takva vlada može imati snage za sporovodjenje nepopularnih ekonomskih mera, koje je neophodno sprovesti, ukoliko Srbija želi da se finansijski stabilizuje.

oni

pre 10 godina

Vreme je da se smene bahati ministri koje stite stranke iako nista ne rade a pokrivaju ih njihovi stranacki lideri jer im predstavljaju izvor finansiranja!

Panonski

pre 10 godina

Treba naglasiti da je ova rekonstrukcija vlade pozitivni presedan. Vucicu treba cestitati na vise polja. Ponekad se pitam, da li su ostali svesni, koliko je potrebno odgovornosti, ozbiljnosti, zdravog razuma i stavljanja Srbije na prvo mesto, da bi doslo do rekonstrukcije. Da li jos neko uopste prepoznaje te kvalitete koje podpredsednik vlade, ocigledno ima..

milijan

pre 10 godina

Vučić želi da nakon rekonstrukcije Srbija ima vladu koja će imati hrabrosti da uradi najvažnije poslove za narod i državu, ako koalicioni partneri budu imali iskrenu želju za takvom rekonstrukcijom, neće biti razloga za izbore. Ako takve iskrene želje kod koalicionih partnera ne bude, onda je najbolje ići na izbore.

boka

pre 10 godina

Vucic je svojim radom trudom,iskrenoscu pokazao da je najmocniji covek u drzavi,pri tome nema iza sebe mutne radnje kakve ima veliki broj politicara u Srbiji.

Ignosrisanje obaveza

pre 10 godina

Svi verovatno jako cekamo da ta rekonstrukcija u vladi pocne i jos bolje zavrsi se. Da se vidi na cemu smo onda. Ovako se vidi da ne ide planiranom brzinom. Mnogi kao da ignosrisu svoje obaveze ili ih obavljaju na slu. Ti isti koce promene u Srbiji.

tomislav

pre 10 godina

bolje izbori, jes da kostaju, ali ako sns stvarno ima podrsku kojom se hvale, nek pokupe sto vise mogu, i naprave vladu s manjinama (bez velje ilica) pa da se zna ko je za sta kriv, da moze premijer da rekonstruise celu vladu, a ne svaka partija svoje kadrove... a ja cu na izborima da glasam za NOVU posto mi se svidja ideja kancelarske vlade, promene ustava, izbornog sistema i smanjenja broja poslanika, a najvise mi se svidja sveza krv i sto su dozvoljene frakcije

Jesen stiže dunjo moja

pre 10 godina

Vučić kaže da je cela poenta protesta oružra da se sačuva fotelja jednog čoveka u Nadzornom odboru. "Mi kažemo - ne možete na mesto Izvršnog direktora i člana Nadzornog odbora da postavice lice koje je zaposleno. A oni kažu 'ne, nama se baš to sviđa, baš hoćemo sve da određujemo i da idemo u Las Vegas državnim parama i potrošimo 14.000 dolara'".
Konačno da neko stavi tačku na pljačku! Vala dosta je bilo toga lopovluka u Srbiji!

CecaO

pre 10 godina

Treba smeniti sve koji ne ulazu svoj maksimum za narod Srbije,konacno mora da pocne da se ceni rad i zalaganje na poslu a ne seo sam u fotelju i nedam je zivotom...Vucic je jedan od najboljih primera kako treba da izgleda ministar kome je stalo do naroda i buducnosti Srbije...

Upozorenje pred iskljucenje

pre 10 godina

I treba da im ukazes na slabe razultate, ali ne verujem da ce se potresti zbog toga. Moras da ih otpustis ili im das upozorenje pred iskljucenje.

cikuša

pre 10 godina

SNS ne može da prihvati da bude optuživana za tešku ekonomsku situaciju u zemlji, a da SNS na ekonomiju nema skoro nikakav uticaj, zbog toga je potpuno korektan predlog Vučića da se resor ekonomije podeli, i da pola Dinkićevog resora pripadne SNS-u.

tara

pre 10 godina

Moraju se sprovesti velike reforme i u sudstvu,pravosudju,obrazovanju,ekonomija mora ojacati.Raduje me to sto sada imamo prabog lidera koji ce nas videti sve zajedno i postavljati kadar koji je mnogo sposobniji i odgovorniji od prethodnih.

sabaduhin

pre 10 godina

Podrzavam ovde Vucica, jer je zaista realan covek i relano razmislja, niko na tacni nece da nam stavi sve posluzeno, sve to mora da se zaradi i radi.

Kapablanka

pre 10 godina

Ako smo najvredniji radnici po belom svetu, zašto ne bismo bili i najvredniji radnici u sopstvenoj državi Srbiji?
Šansa nam se ukazala. Iskoristimo je.

mrav 86

pre 10 godina

Na Vucica bi trebali mnogi ministri da se ugledaju, ovaj covek sve radi da bi nasem narodu i zemlji bilo bolje.Rekosntrukcija Vlade treba da bude ozbiljna i sveoubuhvatna.

JANKO

pre 10 godina

Ma šta se ustezati,ako treba,a treba smenuti 3/4 ministara,jer se od mnbogih ne vidi nikakve vajde.Dosta je bilo onoga da kad sam ministar ne moram ništa da radim i sve će biti ok.

b&s

pre 10 godina

Rezultati ministara trebalo bi da budu jedino merilo i za eventualne kadrovske promene u Vladi, a prelaznu ocenu ne zaslužuju bas svi. Mada Vucic ovakvom inicijativom jos jednom pokazuje odgovornost prema drzavi i narodu.

Mirjanic

pre 10 godina

Godina dana poverenja i posmatranja pojedinacnih ostvarenja je sasvim dovoljan period da bi neko morao i sam da shvati kako ne funkcionise medju poverenim mu zadacima, ali pojedini, nenaviknuti na skrining svog rada,
prosto moraju biti izuzeti , jer je to jedini nacin da se u oderdejnom resoru
napravi pomak i jasno vidljjivi rezultati.

noc skuplja vijeka

pre 10 godina

Vucic je izneo bazicne probleme na kojima moramo da radimo.podrzavam ga i shvatam da to nije dovoljno vec svako mora da da svoj doprinos kako bismo bili bolji u celini.

novica952

pre 10 godina

Čekamo gospodine Vučiću te predmete borbe protiv korupcije i čekamo nastavak akcije oko Galenike jer ima predpostavki da tu još ima mutne radnje i da se pojedinci kriju iza političkih funkcija poput gospodina Backovica sekretara SPS-a.nesme biti skrivenih i nedodirljivih i postupak mora da teče od najnižih činovnika po lokalnim samoupravama koji ima na stotine pa sve do ministara i članova vlade ako treba.Jer ako se posustane i ako se u bilo kom segmentu borbe protiv korupcije i kriminala pokažu rupe i propusti to će degradirati čitavu aktivnost i baciti senku na čitavu akciju.Ovo pitanje se mora isterati kao što se mora insistirati na pitanju rekonstrukcije vlade po cenu izbora, jer bolje i izbori nego loši ministri koji neće podneti ostavku kad pola države od njega to traži, jedino da čeka da neko dođe sa motkom i da ga istera iz Nemanjine.

dirizabl

pre 10 godina

Sto pre rekonstruisemo i sredimo svoje dvoriste, to ce nas pre pripmiti u ono vece, Evropsko dvoriste. Puna podrka vicepremijeru u nastojanjima da nas dovede do kapije Evropskog dvorista(unije).

gospodja ministarka

pre 10 godina

Vučić ima petlju da se izbori sa svim zlom koje nas je snašlo.Zatekao je katastrofalno stanje i želim mu puno uspeha i istrajnosti u borbi koju je započeo

Transporter

pre 10 godina

Kale znaci brdo, znaci vise nece da nas blamira? Jupiiii!!! Ko bi reko cuda da se dese pa da Dacic ostavku podneseeee...mislim u stilu njegovog estradnog ponasanja...

došen

pre 10 godina

Vučić je dobio funkciju koordinatora službi bezbednosti i na tom planu se u Srbiji mnogo uradilo, i tu je već borba protiv korupcije počela da ulazi u institucionalne vode. Takođe, i što se tiče pristupanja Srbije EU, urađeno je mnogo. Postignut je sporazum po pitanju Kosova. Vučić je na ovim poljima napravio i više nego što je bilo ko i očekivao. Da bi SNS mogao bitnije da utiče na ekonomije, koja je trenutno najveći problem, mora u skladu sa svojim rejtingom da ima mogućnost uticaja na ekonomska kretanja.

make

pre 10 godina

Da bi se nesto postiglo u Srbiji mora puno da se radi,onaj koji to ne zna ili ne moze da postigne neka bude smenjen.Znam da SNS sa smenjivanjem svojih clanova nece imati problem li za druge stranke bas i nisam sigurna da problema nece biti.

Sokrat

pre 10 godina

Vucic je najbolji politicar u istoriji kojeg je Srbija mogla imati. Toliko posten a toliko radan i odgovoran to se retko vidja. Njemu je zaista stalo do srbije i naroda. I zato zeli daje ociti d kriminala i korupcije, i da je dovede u red. Da mu zemlja bude za primer. Kako radi tako i dobija poverenje gradjana pa vi prosudite ko je najbolji.

Sudija

pre 10 godina

Red je da se nesto menja i treba dati odresene ruke gospodinu Vucicu da sam rekonstruise Vladu jer je do sada najvise ucinio za gradjane Srbije i upucen je u rad svih ministara.

fica

pre 10 godina

Dinkicu kud ces ficom pod kamion?Al je tebi kratka pamet,da ti nema Vucica odnosno SNS-a odavno bi otisao u zaborav zajedno sa svojom sacicom dezorjentisanih ljudi.

Kotur

pre 10 godina

Rekonsrukcija Vlade je neophodna jer se pojedinci provlace zahvaljujuci radu drugih.konacno imamo politicara koji je spreman da smeni svakoga ko ne vrsi svoj posao kako treba i to je za svku pohvalu

Aleksandra

pre 10 godina

Kada bi svi u Vladi bili korektni kao Vucic, i bili samokriticni. Vlada bi daleko dogurala. Ali prvi Dacic nece moci nista da kaze Mrkonjicu i Obradovicu, a dalje da ne pricamo.

Radomir

pre 10 godina

Ili dobra rekonstrukcija u kojoj ce se vlast i odgovornost podeliti srazmerno poverenju gradjana na predhodnim izborima ako to ne uspe ici na nove izbore.. i urs izbaciti iz vlade...

iva

pre 10 godina

Baš kada su mnogi posumnjali u rekonstrukciju odnosno u to da će se sve završiti kao prazna priča Vučić nas je još jednom ubedio da je čovek koji ne daje lažna obećanja.

dadili

pre 10 godina

Sve odluke prepustamo Vucicu, jer nam je na pravim primerima dokazao da misli na narod Srbije i na njihovu buducnost i da mu je glavni cilj poboljsanje Srbije

sale

pre 10 godina

Vučić ima potpuno pošten pristup rekonstrukciji vlade, ali Vučić ne želi da učestvuje u nekoj kozmetičkoj rekonstukciji, već to mora biti temeljna rekonstrukcija, koja ne bi samo bila ograničena na ministre, već bi obuhvatala i državne sekretare i direktore javnih preduzeća.

Viktor

pre 10 godina

U dosadasnjem radu ove vlade najvece rezultate i uspehe je postigao Aleksandar Vucic.. Ostali slabo rade. Sta je sa Mrkonjicem? sta je sa Dinkicem? Rekonstrukcija je jedno od resenja,

Paraglajder

pre 10 godina

Nema sumnje da Vucic pokusava sa ostalima da od ove Vlade napravi istorijski dobru za Srbiju. Ali neznam koliko ce to uspeti rekonstrukcijom, mozda bi bolje bilo da se izadje na vanredne parlamentarne izbore.

Hocemo smene

pre 10 godina

Rezultati ministara trebalo bi da budu jedino merilo i za eventualne kadrovske promene u Vladi, a prelaznu ocenu ne zaslužuju bas svi. Mada Vucic ovakvom inicijativom jos jednom pokazuje odgovornost prema drzavi i narodu.

Objektivno gledajući

pre 10 godina

Po meni je najbolje da se ide na izbore i da SNS sama formira vladu, jer od ovih nesposobnih koalicionih partenra nema vajde. Verujem da bi Vučić kao premijer okupio oko sebe najbolje.

Justicia

pre 10 godina

Stabilnost vlade je nesto na cemu treba da pociva sistem i da se time daje primer narodu. Iz toga proistice da je stabilnost vlade najbitniji faktor, jer kakvu poruku saljemo investitorima ako se svako malo nesto sece i meri. Sa novim vladama dolaze i novi zakoni obicno, a to nije nesto sto investitorima uliva poverenje. Racunica je jasna i tacna. Za dalju i vecu drustvenu korist sa nekim stvarima se mora raskrstiti

Radovanka H

pre 10 godina

U slucaju da ipak dodje do izbora,SNS ce imati vecinu.Ocito je da njihova podrska iznosi 40-50% glasova gradjana,sto se nije desilo vise od 10 godina ,verovatno i duze.

penjalica

pre 10 godina

Ovde bih mogao da pohvalim samo doslednost gospodina Vucica, koji je obecao da ce meriti prolazno vreme svakom ministru. Ko god nije zadovoljio radom treba da se smeni i tako dalje. Tako samo mozemo imati kvalitetnu i funkcionalnu Vladu.

lazar

pre 10 godina

Vučić je jasan. Ova koalicija nije nikakvo ostvarenje snova, i trajaće sve dok vlada bude imala razultate, a kada rezultata ne bude ići će se na nove izbore, pa neka građani Srbije kažu šta misle o kojem političaru, ili stranci.

petak13

pre 10 godina

Hajde i to da dočekamo gospodine Vučiću i da vidimo kako će na vaše reči da reaguju dvoijca drugih lidara koji sui do sada stvaili do znanja da su zadovoljni radom svojih ministara.Očekuju od vas da ih vi imenujete za koje smatrate da nisu ispunili zadatak iako i oni to znaju ali se igraju skrivalice i pokušavaju da umanje zančaj i efekte rekonstrukcije.Ako je SNS spremna kao vodeća stranka da bude temeljita i potpuno posvećena problemu rekonstrukcije ne vidim razloga da Dačić i Dinkić to isto ne urade i smelo i odlučno zamene svoje ministre koji su se daleko više ikaszali u aferama i kao neradnici od ministara SNS.dali u ovoj državi ima koga ko nije čuo za Obradovića i Mrkonjića is SPS-a i njihove marifetluke, isto tako ako je potrebno Dinkiću razdvojiti ministarstvo finansija i ekonomije i osloboditi se tog de,magoga jednom za svagda.

Dwarf

pre 10 godina

Smeniti sve koji ne rade uvesti red i disciplinu u svim drzavnim institucijama i konacno postati jedna jaka drzava kakva je Srbija trebala odavno da bude.Vucicu samo nastavi snazno i ne popustaj jer samo tako imamo buducnost.

kiseli

pre 10 godina

Samo temeljna rekonstrukcija ima smisla, a u nekakvoj kozmetičkoj rekonstrukciji Vučić ne želi da učestvuje, jer takva rekonstrukcija neće doneti korist Srbiji i građanima Srbije.

taras

pre 10 godina

Vučić ima potpuno pošten pristup rekonstrukciji vlade, ali Vučić ne želi da učestvuje u nekoj kozmetičkoj rekonstukciji, već to mora biti temeljna rekonstrukcija, koja ne bi samo bila ograničena na ministre, već bi obuhvatala i državne sekretare i direktore javnih preduzeća.

Dušica

pre 10 godina

Tako ćemo jedino moći da idemo napred, i naravno posle rekonstrukcije vlade treba još puno raditi.Tako da je ovo odlična vest za sve nas.

Spartakus

pre 10 godina

Da Vucic ne potencira na rekontrukciji opet bi se godinama na ministarskim foteljama protezali ljudi koji te fotelje ne zasluzuju i koji ne znaju ili nece da rade svoj posao.

branka

pre 10 godina

Najlakše bi bilo SNS-u i Vučiću u ovom momentu da idu na izbore i ubedljivo pobede, ali se postavlja pitanje da li je dobro raspisivati izbore, u ovom momentu kada se pregovara o Kosovu, i kada očekujemo dobijanje datuma za pregovore sa EU. Birajući između interesa stranke, i interesa države, Vučić je izabrao interes države.

Gradjanin Q

pre 10 godina

@a kako naterati gazde da daju korektne plate
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (goransumadinac, 2. jul 2013 14:38)

Samo otvaranjem radnih mesta. Zato je to cilj svake drzave. Potraznja za radnicima cini plate (ponudu gazde) vecim.
Kada ima kao kod nas 1,5 mil. nezaposlesnih, a na primer 125.000 otvorenih radnih mesta, tad je plata mala.

ZAKON PONUDE I POTRAZNJE. Docekacemo valjda dan da budemo u EU i da budemo interesantni svim bogatim ljudima da ovde otvaraju fabrike.

luna

pre 10 godina

I treba da se dogodi rekonstrukcija Vlade.Predsednik SNS -a ima najvise poverenja gradjana ,i on je taj koji treba da sprovodi promene,za koje svi mislimo da ce bitu dobre po bas.

Cista analitika

pre 10 godina

Izadje drug Aca za govornicu onako besan i namrsten kao po obicaju. Strog. Odrzi nam vakelu kao drug Staljin u SSSR-u, drug Tito na brionskom sastanku, drug Sloba na Gazimestanu ili kod Terazijske cesme. Mnogo strogoce smo se naslusali i nagledali

1. Rece drug Aca da se vlada nije bavila zivotnim problemima gradjana Srbije jer je resavala krupan politicki problem.Pa druze Aco nisu se svi ministri u vladi i drzavni cinovnici bavili politickim problemom. Nije se Mladja Dinkic bavio Kosovom, Nije se Mrka bavio Kosovom, Nije se Knezevic bavio Kosovom , Slavica Djukic i ostali.

2.Zaposlenost. Analiza zaposlenosti koju je juce izgovorio u Parlamentu Mladja Dinkic, ponovila Ministraka plavojka i ovaj danas. Neko napisao i svi po matrici istu pricu

3.Opet ista prica "Ako ima neko bolji neka izvoli" I nismo zapeli za fotelje i vlast. Pa kako bre druze Aco niste.Pobise se na lokalu ko ce u fotelju. Oko Beograda i Vojvodine da ne pricam

I na kraju. Malo osmeha na lice. Niko umro nije

ognjena

pre 10 godina

Trenutno najveći problem u Srbiji je ekonomija, a tu SNS nema skoro nikakav uticaj, a kao stranka koja uživa preko 40 % podrške građana, SNS bi morao da ima uticaj na ekonomiju. Upravo tu treba napraviti ozbiljne promene, i red bi bio da URS koji ima rejting na granici cenzusa prepusti jedan deo resora ekonomije SNS-u koji ima rejting preko 40 %.

Geopard

pre 10 godina

Kada bi svi u Vladi bili korektni kao Vucic, i bili samokriticni. Vlada bi daleko dogurala. Ali prvi Dacic nece moci nista da kaze Mrkonjicu i Obradovicu, a dalje da ne pricamo.

ignjat

pre 10 godina

Ukoliko SPS i URS žele iskreno da prostupe rekonstrukciji vlade, onda moraju pristati da se zamenu njihovi ministri koji nisu dobro obavljali svoj posao. Vučić neće štititi svoje ministre koji nemaju rezultate, ali takav pošten pristup rekonstrukciji moraju imati i SPS i URS, ukoliko žele da rekonstrukcija vlade da rezultate. U suprotnom bolje je ići na izbore.

Mile i nejgovo pile

pre 10 godina

“To je bila dobra i važna vest za Srbiju jer smo dobili potvrdu da smo priznati i prihvaćeni u EU kao pouzdan i važan partner koji poštuje dogovoreno i koja svima pruža jednaku šansu. Ulazak Srbije u EU i dobijanje datuma ne rešava sve naše probleme a tu dolazimo do ključnog problema sa kojim se danas suočavamo - to je da ćemo morati da živimo od sopstvenog rada. U Uniji ima solidarnosti ali nema milostinje”
Dosta se živelo i preživljavalo na kreditima. Vreme je da zasučemo rukave i počnemo da radimo.

Рокстеди

pre 10 godina

Реконструкција под хитно да се види, ко ради а ко забушава или једноставно не уме. Напади на Вучића са свих страна, неоснованим оптужбама, не били га пољуљали, али он је попут Његошевог ''ораха''.

suncica

pre 10 godina

Jedino je Vucic najodgovorniji covek, svega se prihvatio i sve radi za dobrobit ove zemlje, nisam zadovoljan ostalim ministrima, i glavnim ljudima, uvek su u pozadini a kad treba za medije da se prica onda su u prvom redu, tako ljudi necemo postici nikakve promene, svi se moraju ukljuciti i raditi. Kao sto kaze Vucic EU nece raditi za nas, vec mi mramo raditi i stvarati, da bi nam bilo bolje.

fica

pre 10 godina

Dinkicu kud ces ficom pod kamion?Al je tebi kratka pamet,da ti nema Vucica odnosno SNS-a odavno bi otisao u zaborav zajedno sa svojom sacicom dezorjentisanih ljudi.

skakavac

pre 10 godina

Istina jeste da je Dinkić najlošije odradio svoj deo posla,ali isto tako više ne vidim ni jedan ratzlog da Dačić ostane premijer...

R2D2

pre 10 godina

Rekonstrrukcija vlade je neophodna, i svi koji se ne slazu sa zahtevima koje sa sobom nosi rekonstrukcija, treba da budu dovoljno hrabri da to sami priznaju i napuste scenu.

Nebojša sa Zvezdare

pre 10 godina

Korektna i otvorena poruka koalicionim partnerima:„Ne razmišljamo o izborima, ali ne isključujem tu mogućnost“.
Neka se socijalisti i ursovci dobro presaberu i razmisle.

Pametni gradjanin

pre 10 godina

Cierkus od komentara besposlicara pionira SNS-a.Imali su "telefonsku sednicu" pre otpocinjanja komentarisanja i lupanja negativnih ili pozitivnih komentara. Sta godim kaze njihov drug Aca oni podrzavaju to.

Kaze drug Aca da li ima neko bolji. Svakako da ima. Evo ja na primer. zavrseni drzavni ekonomski fakultet sa prosekom iznad devet. Bez posla.Moj skolski drug iz detinjstva Djole sa zavrsenim ETF i prosekom 8,80(ima posao).Moja drugarica Milica Poljoprivredni (prosek 9,12 ima posao) itd. Jedna uspesna generacija sa prosekom godina 28 u odnosu na estradne menadzere,pruzne radnike,kazandzije, jorgandzije, proizvodjace rakije svi sa zavrsenim dopisnim vecernjim brzometnim vikend fakultetima i to na bubicu.Pustite politicku demagogiju ono sto narod polupismena Srbija voli da cuje. Ta Srbija je volela da cuje vodju i na Gazimestanu i ispred Narodne skupstine.I kako smo na kraju zavrsili.Ne verujem u reinkarnaciju.Ne verujem ljudima koji su juce navijali za Partizan a danas za Zvezdu. Ne volim ljude koji preko noci promene ideologiju. Misljenje moze da se promeni. I samo promenite izraz lica.Za pocetak dovoljno

3PO

pre 10 godina

Palanacki duh...mislim da je nazalost nesto sto se nikada nece iskoreniti u ovoj nasoj Srbiji! Dolaze generacije koje jednostavno nisu vaspitavane a kako je vaspitanje izostalo palanacki duh ostaje neminovsnost. Necu da kazem da to stanje duha nema nekih svojih prednosti, poput "naivnsoti, nevinosti, prostodusnosti" ali u ovom segmentu je ona kamen spoticanja izmedju civilizacije i Srbije. Mozemo mi da ostanemo istocnog duha, cisto pravoslavni, a da svoje interese ekonomske i drzavne sacuvamo u koordinaciji sa civilizacijom!

medelin

pre 10 godina

Podrzavam Vucica, stavrno je covek od reci, i zeli da promeni mnogo toga na bolje, sto se tice vlade mislim da su potrebne ogromne promene u vladi i ciscenje jedno veliko, da se probere ko valja i ko radi a ko nije aktivan da se izbaci iz vlade.

Morovićki Robin Hud

pre 10 godina

"Ako ima onih koji znaju mogu i umeju bolje da rade posao od sadašnje Vlade, mi nismo rođeni u foteljama niti nam pada na pamet da političkom silom i medijskim spinovanjem ostanemo na vlasti ako postoje bolji od nas"
Da ima uveliko bi sedeli. Nastavimo ovim putem i eto nam boljitka.

PrinceOfPersia

pre 10 godina

Rekonstrukciju vlade odraditi sto pre ne smemo gubiti mnogo vremena, krenuli smo ka promenama i tim putem trebamo i nastaviti!

iskrena

pre 10 godina

Narod polako ali sigurno uvidja ko vodi racuna o njegovim interesima, za razliku od prosle vlasti kojoj su licni interesi bili prioritet.
Vucic je svojim radom trudom,iskrenoscu pokazao da je najmocniji covek u drzavi,pri tome nema iza sebe mutne radnje kakve ima veliki broj politicara u Srbiji.

Princ bez Snežane

pre 10 godina

Sada je na redu došla ekonomija. Vreme je da počnemo živeti od vlastitog rada a ne od kredita.
Do pre godinu dana smo imali ekonomsku propast. Prethodna vlast nas je totalno ekonomski unakazila.
Trebaće vreme da dođemo na svoje noge ali vreme je da se krene napred!

utko NS

pre 10 godina

Ljudi, ja gledao/slusao Vucica i moje misljenje je da to sto je prozborio,da se jednostavno i prosto slazem ! E sad,to sto mora da se borimo ko lavovi,to ja nisam kriv niti ne znam ko..al eto...rekoh sta imam u vezi govora prvog podpredsednika vlade .

Miroslav D.

pre 10 godina

Sve pohvale idu na racun Vucica, on se gotovo fanaticno bori da Srbiju priblizi EU,stane na put korupciji i kriminalu, da ostvari ekonomsku saradnju sa raznim zemljama, da izvuce Srbiju sa dna. Zato ne sumnjam da ce i ovu rekonstrukciju izvesti kako treba.

herbalife

pre 10 godina

Iskren da budem kada se formirala Vlada bio sam protiv nekih ministara koji su to isto radili i u prethodnim vladama. Mislim na gospodu iz SPS-a. Nadam se da ce Dacic uz Vucicevu pomoc odstraniti par svojih nesposobnih ministara.

Peter

pre 10 godina

Vlada Srbije je dobro odradila posao, pre svega sam zadovoljan radom prvog potpredsednika. Ostaje još puno posla. Za unapređenje investicione klime potrebno je poboljšati regulativu, ali i insistirati na njenoj doslednoj primeni. Tako, na primer, imajući u vidu fleksibilnost tržišta rada na nivou EU, neophodno je modernizovati domaće zakone iz ove oblasti i ukloniti administrativne barijere koje utiču na stvaranje nepotrebnih troškova i povećanje birokratije. Takođe, potrebno je ograničiti proliferaciju parafiskalnih nameta, koji predstavljaju dodatno opterećenje privrede i utiču na predvidivost poslovanja, dok je u domenu građevinarstva i nekretnina potrebno olakšati dobijanje građevinskih dozvola, ali i razjasniti pitanja procedura vezanih za pravo svojine, a pre svega konverzije i restitucije.

kolektivna lobotimija

pre 10 godina

Јадна је земља у којој коло води Милошевићев министар информисања за чије је власти извршена највећа хајка на медије и новинаре у новијој историји. Сада је каобајаги променио плочу али сви ми рођени пре 1980 године памтимо врло добро ко је и шта је. У свакој нормалној земљи би био заувек одстрањен из политике а само код нас може имати 40% подршке. Ако ништа друго барем ће он и коферче завршити причу са Косовом коју је њихов поглавица закувао а онда да им коначно видимо леђа једном заувек.

Б92 ако већ објављујете коментаре СНС плаћених коментатора онда морате објавити и овај који је потпуно партијски независан и једино има циљ да отвори очи наивним масама широм Србије.

Steva

pre 10 godina

U svakom zitu ima kukolja, tako je i sa strankama. Ali retki su oni koji tako nesto priznaju. Treba biti posten prema sebi i drugima. To do sad nije bila politicka praksa u Srbiji.

neško

pre 10 godina

Kod Vučića je najbitinije da od koalicionih partnera ima iskrenu podršku za nepopularne ekonomske mere koje se moraju sprovesti, a i za beskompromisnu borbu protiv korupcije. Vučić će sve istrage da vodi do kraja, pa ako istraga dovede do ljudi iz vlade i oni će da odgovaraju.

Buba Svaba

pre 10 godina

Kaze drug PRVI da Srbija mora da radi i da nece Nemci i Englezi da rade umesto nas.Ali sta druze PRVI da radim kada nemam posao , imam zavrsen DRZAVNI fakultet sa prosekom 9,26. Tri godine sam na birou. Spremam se da palim preko grane. Imam bolji CV od svih tvojih sa Megatrenda, Singidunuma i nekih dopisnih fakultetw u Sremskim Karlovcima ili Novom Sadu. Neki je i Predsednik drzave,predsednik Parlamenta. Ajde druze PRVI da se za pocetak promenimo. Da ja pohvatam veze za buducnost. Ja cu barem da slozim osmeh na licu. Muka mi je vise od politicke demagogije i vecite price da radimo za nasu decu

busica

pre 10 godina

Sto se stabilnosti vlade tice to je ja mislim prioritet, jer ako nisus vi kvalitetni i saglasni u vladi, nema nam ni poboljsanja u zemlji.

PrinceOfPersia

pre 10 godina

Na pitanje da li izbori ili rekonstrukcija, Vucic je pre svega odabrao rekonstrukciju, da bi resio probleme na sto bezbolniji nacin!

Danica

pre 10 godina

Ovaj, onaj... Stvarno nam trebaju strucni i odgovorni ljudi, kojoj god stranci da pripadaju. Nemamo mnogo vremena, zato sto pre rekonstrukcija i nesposobni neka odu u zaborav

emirati

pre 10 godina

Kako niste rodjeni u foteljama ? Samo se rotirate,i dok ne dodju pravi i sposobni ljudi na mesta,vrtecemo se u krug i demagogisati.
Gde su : Dragas..Zec..i da ne nabrajam dalje.Svaki nas obican covek vidi i zna ko je strucan i ko bi mogao nesto da pokrene u Srbiji !
Ali vama ni ne odgovara da udjemo u EU jel tada bi mnoge strari morale drugacije da se rade,sto sada nije slucaj ! Rasulo u - zdravstvu,pravosudju,skolstvu ....nigde nista ne funkcionise ! Svi znamo i ko su lopovi decenijama - a ko je od njih pravosnazno osudjen ? Niko ! Dok jedni druge " cuvate" bice : malo hapsi,pa pusti,pa poneka " nanogica"......!! Bolje je Vama bez EU.

djole

pre 10 godina

U potpunosti se slazem sa gospodinom Vucicem da nas narod mora sam da radi i da iskoristi otvorena vrata EU,a ne da ocekuje da umesto njega rade Nemci i drugi narodi.dosta je bilo kukumakanja i zalopojki,vreme je da se zaista krene unapred

ana

pre 10 godina

Jeste Vučiću, ni ti ni Dinkić, ni Dačić, ni Čeda, ni DS "niste rođeni u foteljama". Toliko ti je svejedno za fotelju i toliko je ne voliš da u životu NI JEDAN JEDINI DAN nisi proveo radeći bilo koji drugi posao.
Bezočna lažovčina koja nam se svima ismeva u lice.

zoran

pre 10 godina

Ej, SNS glasači,

Do kada vi mislite da verujete obećanjima, pričama i mazanijama? Sačekajte dela, prijatelji. Do sada, OVI NIŠTA NISU NAPRAVILI!!! TO JE ČINJENICA a kada to kažem JA baratam samo sa argumentima i činjenicama.

Naime, kada su oni došli na vlast, litar jogurta, koji ja UVEK kupujem, pa znam, koštao je 88 RSD. Jutros, isti taj jogurt u istom supermarketu košta 119 RSD. Eto, to je USPEH ovih koji su sada na vlasti i koji kao fol najavljuju da će nešto da promene.

forica

pre 10 godina

Srbija je postavila stubove tržišne ekonomije i u velikoj meri uskladila svoje zakone sa zakonima Evropske unije. Međutim, pitanja kojima se Srbija do sad nije propisno bavila se odnose na jake strukturne nedostatke, nezavršen proces privatizacije, neodržive javne finansije i neefikasnu državnu administraciju. Svi ovi elementi imaju uticaja na ekonomski razvoj.

in medias res

pre 10 godina

Sto se oruzara tice, slazem se sa Vucicem da je vise dosta da se rad u javnim i drzavnim preduzecima dozivljava kao nastavak samoupravljanja i dozivotna dozvola za arcenje narodnih para.

ko ga ne zna skupo bi ga platio

pre 10 godina

1. Ko je "pokrao" izbore?
2. Ko se sastajao sa Lukom Bojovicem?
3. Zasto je Dinkic na slobodi?
4. Sta je sa departizacijom i depolitizacijom?
5. Gde je 100 milijardi investicija?

Neka ova preposteni lazov prvo odgovori na ova pitanja.To je obecao pre vise od godinu dana.Dosad nije ispunio NISTA!

p.s. A od ovog foliranja mi se povraca.Lakse sam ga podnosio dok je bio onaj koji jeste.Ultra nacionalista,ljubitelj Mladica i Karadzica,zagovornik Velike Srbije i veliki neprijatelj Zorana Djindjica.Ovo sad je UZAS!

p.p.s. Kad se vec SAD i EU (a ni drugi) ne pitaju za nase unutrasnje stvari zanima me kako su to onda cestitali Nikolicu pobedu 3 sata pre zatvaranja biralista?

jovanka orleanka

pre 10 godina

Ove koalicije nisu baš najsrećnije rešenje, a ljudi su pokazali kome najviše veruju kada je vlast u pitanju.Mislim da je rekonstrukcija pravo rešenje

Jelena Visnjic

pre 10 godina

Aca je pametan i sve ce nas smeniti u Direktoratu civilnog vazduhoplovstva nista nismo radili pa nije dosao pravi naprednjak nego polovnjak i umesto da je izvukao pouku bivsih direktora on je nastavio da radi kako ne treba.Ma nista nije uradjeno kako treba.Pa lepo covek reko u utisku nedelje hocu da kazete slobodno sta mislite o radu nasih direktora. Nas treba smeniti u paketu komplet jer nema vladavine prava i zakona.

zluradi

pre 10 godina

"mi nismo rođeni u foteljama niti nam pada na pamet da političkom silom i medijskim spinovanjem ostanemo na vlasti ako postoje bolji od nas"

Jeste li culi botovi, necu da vas vidim vise ovde! Uzgred, moja je preporuka onog zajecarca obavezno da postavite za nekog ministra, veseo neki covek, a i vidi se da je kadar!

eugen

pre 10 godina

Osionost je seča možda i najstarijeg živog bića u Srbiji. Hrast je preživeo i TURKE, al' Vučića neće. "Palanački duh", sram te bilo, pa očuvanje spomenika prirode je tvoja dužnost. A da si malo pametniji u hladovini tog hrasta mogli bi zaraditi dosta para i zaposliti nove ljude. Sram Vas bilo gospodine prepametni.

sizifovski

pre 10 godina

e gospodo vodje ovog naroda! Dali shvatate da je narodu vise dosta svega. Uporno svakog dana sve komentari bice bolje a boljeg nema. Narod se bori da prezivi iz dana u dan! Pricate o smanjenju zaposlenosti, kojoj nabijete coveka u neke firme neka radi bitno je da radi a dali taj covek prima platu uopste i koliko prima? To se vas netice briga vas mnogo za narod bre. Sta je sa kopexom radis pet meseci pa primis 1/3 plate a dani i meseci prolaze, a kuci dete trazi mleko, hleba, boso ide i golo. KAD CE VISE DA DODJE TO BOLJE VISE BRE PITAM JA VAS!????????

Korman od bicikla

pre 10 godina

Naravno da postoje bolji od vas. Pravite neke mučenike od sebe i kao jadni vi. Shvatite da normalni ljudi, koji su uspešni u svojim profesijama neće da rade sa vama ili bilo kojim političarima, dok god je na delu partokratija, negativna selekcija i nestručnost. Nažalost, to je jedini sistem u kojem vi i svi ostali političari jedino mogu da funkcionišu, jer ste bez toga ništa. Vi ovakvo stanje održavate zbog vas i zato ne želite ništa da menjate. Kada se promene pravila igre, promeniće se država. Godinu dana ste na vlasti i sve je isto a za sve vam je kriva prethodna vlada. Nas građane to NE ZANIMA. Mi hoćemo da živimo bolje a to se ne dešava. Ovim tempom ćete sami sebe urušiti. Makar promenite nešto zbog vas samih, ako ne zbog naroda.

civis

pre 10 godina

Tako je Vucicu, napred Vucicu, Vucic je rekao svoje, Vucic jedini ovo, Vucic jedini ono...
Vucic je covek koji reci pretvara u dela
(anna, 2. jul 2013 13:20)

A vodu pretvara u vino, hleb u kolace (i ostaju 3 dinara), olovo u zlato...
Samo se nesto pitam. Ako je Vucic jedini (pazi jedini) koji moze da pomogne Srbiji, da li Srbiji zaista ima pomoci?

Provincijalka

pre 10 godina

Onaj ko je u svom radu pozrtvovan a u postupcima ispravan i korektan , jos i nema sta da krije ili cega da se postidi , ima potpuno pravo da nista manje ne ocekuje ni od ljudi sa kojima vodi ovu drzavu.Izgleda da je bespostedna borba protiv korupcije ozbiljno "paralisala " poprilican deo kadrova koalicionih partnera ,iako se mozda verovalo da ce samo prisusyvo u vlasti biti dovoljno kao azil ,i uociste od mogucih istraga, koje su danas postale realnost a time i razlog konfuzije kod pojedinih.
Zastite nema, a uceniti postenog coveka ...suludo...Politicko-poslovne kombinatorike SPS-a i URS-a - mat pozicija.

DraganM

pre 10 godina

Vucic na zalost nastupa u veoma diktatorskom maniru, sot nije dobro za Srbiju.
zasto B92 nije preneo onaj deo u kome on v4redja ljude koji stite hrast pod zastitom drzave, govoreci da oni hoce hrast jer su palancani a on hoce autoput?
Uprao je onaj kojih hoce autoput palanackog razmisljanja. Palanacko raszmisljanje hoce da unisti vekovni, zasticeni hrast i napravi autoput. Koliko znam EU i SAD nikada ne bi sekli stare sekvoje, vec bi pomerili put nekoliko metara da ne secu stari hrast...
Plasi me ovaj Vucic...

Zanima

pre 10 godina

Procitao sam temeljno tekst, kao i prethodne izjava Marsala. Interesantno kako kroz tekst cesto na pitanje o licnom misljenju odgovara "ova drzava" ili obrnuto. To ispada ako ne podrzavas Marsala tj. ne mislis isto kao da ti nisi deo drzave?

Milić

pre 10 godina

"Nismo rođeni u foteljama", bla, blaaaa. Po dobro kada niste rođeni u fotljama podnesite ostavku, jer propadosmo , nestadosmo, gladni smo, žedni, jadni i bedni.

Vlada

pre 10 godina

Zadnja recenica govori sve o stanju u kojem je drzava,a bogami i stanje uma vecinskog dela stanovnistva, a boga mi i kome su namenjene ove vuckove tuzbalice.. Naravoucenije gledajte vise pink, jos vise turbo folka i sve ce se srediti samo od sebe..

toza

pre 10 godina

"Ako ima onih koji znaju mogu i umeju bolje da rade posao od sadašnje Vlade, mi nismo rođeni u foteljama niti nam pada na pamet da političkom silom i medijskim spinovanjem ostanemo na vlasti ako postoje bolji od nas", rekao je Vučić.
Od kada ste došli na vlast radite konstantno na merketingu i podizanju rejtinga stranke. Na svim lokalnim izborima pa čak i na izborima za mesne zajednice SNS je radio na promociji i podizanju rejtina svog lodera.
I prestanite više da nas lažete kako vam nije bitna vlast. Bitna vam je i bitnija od bilo čega drugog jer u suprotnom bi više radili a manje pričali. Nakon godinu dana ste shvatili da imamo ekonomske probleme. Ne propuštate niti jednu priliku da opletete po bivšoj vlast pravdajući time svoje neznanje i nestručnost.

Ana

pre 10 godina

Treba ukinuti preporučivanje komentara. Makar privremeno, dok ne nestanu ovi profesionalni SNS lajkeri. Upropastili su ideju - jedino što se sad na osnovu preporuka može videti jeste od koliko do koliko sati je radno vreme Vučićevih kerića.

dana

pre 10 godina

Ako ne sklonis aflatoksin ministra i malu maturu ministra, nista ti ne verujemo. A i i kultur ministra. A i onog za rudarstvo. I Dinkic ministra. A i Anu Bekutu i Velju. A i one sto ih ne znamo ni kako se zovu.

ideali

pre 10 godina

Brzom brzinom! Pola godine pričaju o rekonstrukciji vlade. Pošto bi datum januar, a verovatno i sama EU, bila ugrožena smenom Kneževića, Mrkonjića, Obradovića, Dinkića i kompanije ti odlasci morali su da čekaju. Sad kad je stigao datum januar, jul će da provedu natežući se čija fotelja će da ostane, a onda odoše na more.
Narod najsiromašnije zemlje u Evropi koji ovo mirno posmatra (i koji će opet da izađe na izbore i glasa za tu bandu) ništa bolje i ne zaslužuje.

DEJAN MARKOVIĆ

pre 10 godina

"Vučić je potom kritkovao pojedine štrajkove i najave štrajkova u Srbiji". Ma nemojte mi reći gos'n Vučić a štrajkove za vreme prošlih Vlada ste uvek podržavali kao opravdane lošim položajem radnika i malim platama! A sada kad ste vi na vlasti, e sad štrajkovi nisu opravdani! Kakvo licemerje i bezobrazluk! Ma povraća mi se više od vas i vaše demagogije! Dole Vlada!

vodoinstalater

pre 10 godina

Najobičniji demagog!

Nemaju oni kapacitet da vode državu. Nemaju ideju, plan... Nemaju ništa.

Kaki Vučić, rotkve strugane. Pa kada je taj bilo šta konkretno radio i pokazao nekakav rezultat? Ili Toma, recimo. Dačić isto. Jedino što oni znaju je mlaćenje prazne slame da prolazi vreme a da se lepo živi...

mikica

pre 10 godina

Dragi moj Vučiću,moram priznati da si me danas razočarao sa izjavom"palanački duh".."i autoput,avioni,kamioni,evropejska glupost" a sve vezano za STARI HRAST!!! JA SAM ROĐENA u BEOGRADU NA DORĆOLU(iMOJA BABA I MOJA MAJKA I MOJ MUŽ I MOJE DETE) i znam koliko me je duša bolela kada su nam masakrirali lipe u ul.7.Juli(Kralja Petra)zato što neki drug kapetan nije imao gde da parkira svog novog tek kupljenog Fiću(seljačina jedna) HRAST MORA DA SE ZAŠTITI i baš me briga za Velju i Mrku i Evropu i tvoj auto-put!!!i SRAM TE BILO ZA ONO "PALANAČKI DUH"

raja babeja

pre 10 godina

Pročitah komentare na ovo, i blago rečeno, užasnut sam koliko u ovoj zemlji ima onih koji još uvek dozvoljavaju da budu vođeni od Velikog i ljubljenog Vođe, a da ni malo ne razmisle o tome kuda ih on to vodi.

D-ex

pre 10 godina

Srbijom ponovo vlada ludilo!!!!!!!!!
Ponovo srpski narod trazi politickog mecenu,po sistemu "ili Vucic,il ladna Morava".Dame i gospodo,moj savet je glave u ladnu Moravu,pa ako se ikako ohlade pocnite da razmisljate istim a ne emocijama.Priznali vi ili ne,skandirali se prvo "Slobo slobodo",pa zaim "Borise bori se",a sada je na pozornici novi glumac(ne racunam tu ove statise Dacica i Dinkica),ali je pozornica ista,glumacka posavka isa,drama(komedija)isa i publika sasvim izvesno ista.Srbija nema snage da iznedri kvalitet koi ce napraviti krupan zaokret pre svega u glavama onih koji vode ovu zemlju.To nije ni DS,jos manje DSS,nikako LDP,kao niti bilo ko od ovih politickih primadona koi su trenutno na pozornici.
Dame i gospodo,voleo bih zaista da me vreme demantuje,ali sam takodje sasvim siguran da ce se jad i beda jos dugo "baskariti" nasim zivoima.

JA SAM

pre 10 godina

Kako SNS botovi mogu da i dalje hvale rad, lik i delo Vucica, kad on u ovom tekstu... U SUSTINI ... PRIZNAJE DA JE NJEGOVA VLADA LOSE RADILA... i da bi trebalo promeniti veliki broj ministara, direktora, pomocnika ...

jasno

pre 10 godina

Sve je jako jasno i iskreno.

Samo uklonite sve negacije iz vucicevog govora, pa ce vam sve biti jasno.

"mi nismo rođeni u foteljama niti nam pada na pamet da političkom silom i medijskim spinovanjem ostanemo na vlasti ako postoje bolji od nas"

"Mi se ne rukovodimo partijskim i državnim interesima. Ne razmišljam o izborima ali ne isključujem tu mogućnost. Rekosnturkcija će biti obimna, ozbiljna i sveoubuhvatna i temeljna, što se tiče ljudi iz stranke koju vodim.

"Ne zanima me šta oni misle o tome, to je unutrašnja stvar zemlje Srbije". On je dodao da SNS pre svega želi stabilnost i da se ne rukovodi partijskim, već državnim interesima.

neće on lično da ocenjuje rad ministara iz SPS-a i URS-a

Vučić je napomenuo i da URS koji ima lokalnu vlast u Kragujevcu, osudio štrajk oružara, ali da on nije neobavešten čovek.

“Tamo neko brutalno zloupotrebljava dobru volju države. Bolje da nema vlade, ali ničije ucene neću da trpim."I nemoj da prete radikalizacijom, zaustavljanjem autoputeva, železnice, pošto im to država neće dozvoliti".

Pametnom dosta. Lose nam se pise s ovim.

dejan

pre 10 godina

Jeste li vi to Srbi kolektivno zaboravili ministra Knezevica\Bordziju??? Smena za trovaca, prvenstveno dece Srbije! Covek koji resava zakonske probleme poput nekog lika iz Alan Forda!

Ivana

pre 10 godina

Bravo jedino za Vucicev marketinski tim. Ljudi odradjuju dobar posao, ali zbog onih malo pametnijih molim vas prestanite sa teatralnostima, malo nam je muka..i kad su tekstovi u pitanju, a pogotovo slike koje ih prate...

Storm the front

pre 10 godina

Sirok konsenzus je potreban medju opstom populacijom po svim tackama. Brine me svojeglavost opozicije si licni interes koji je iznad svega. Zbog tog licnog interesa i straha od posledica i pozivanja na odgovornost sto ce biti vrlo verovatno nakon rekonstrukcije. Citav jedan sistem je u pitanju. Postoji tocak a postoji i klin koji se svako malo zavuce pod tockove.

Demokrata

pre 10 godina

(Sizif,

Kazes DS nije imao kapaciteta.A SNS ima.Koliko "strucnjaka"ima vidi se da je Gordana Comic izabrana u Evropskom parlamentu za izvestioca za demokratiju i ljudska prava, kandidati za sefa pregovarackog tima Srbije sa EU su Tanja Miscevic i Milica Delevic (Sve clanice DS-a). Vasi su muzikanti, estradni menadzeri, rostiljdzije,pruzni radnici

goran

pre 10 godina

Pita vucko gde se vidi i odrzava bahatost i osionost. Zamolite ga da zadje po ministarstvima,gradovima i opstinama u kojima njegovi vrsljaju vlast. Neka dodje u Becej.

Stanar

pre 10 godina

dadili

Evo i mi stanari jednog solitera u Beogradu prepustamo A Vucic da vodi zgradu.Zasluzio covek. U sve se razume.Kada moze Srbiju moze i soliter.A mi stanari cemo da budemo sretni

Lustrator

pre 10 godina

Najveći problem ove vlade, a na žalost i zemlje Srbije je samokrunisani diktator Aleksandar Vučić. Da se ne lažemo ... on je čovek koji o svemu odlučuje u ovoj zemlji. Svi ostali, razne Ivice, Mlađe, Mrke, Tome ... samo su enterijer u Acinom pozorištu. Njih Aca ništa i ne pita. Zato, jedina rekonstrukcija koja može doneti boljitak ovoj napaćenoj zemlji jeste lustracija za sve koji su se poslednjih 20 godina bavili politikom (pa i "novinarstvom") ... na čelu sa "kraljem"-demagogom. Tek tada ponovo može da se rodi nada u ovoj zemlji.

Laki

pre 10 godina

Sta je stizu novi diplomci i doktori po ubrzanim studijama sa Megatrenda pa se moraju zaposliti, nemogu oni dzaba biti odani velikom Aci, veliki vodja to zna da ceni dobice posao u vladi.

Kad smo cekali decenijama sacekajmo i taj kraj jula jos, pa da vidimo to cudo...

pre 10 godina

Aj crna Srbiju, nikako da izadjes iz zacaranog kruga.
U kojoj bi to pravnoj drzavi Gospodine Vucicu,Dacic sa tolikim smrdljivih repova iza sebe moga biti premijer jedne zemlje i plus jos i ministar policije,Pa kad vidis kakvim se je ljudima samo kruzio ondma normalnom i postenom coveku sve bude jasno, a ti pricas o nekoj pravnoj drzavi.
Drugo o koj ti ekonomiji pricas, pa isti covek evo vec 12 godina vodi ekonomiju ove zemlje i za to vreme on stalno prica kriza, pa kriza,evo sad izasli pa opet sutra usli u neku novu krizu itd.
A narod nista ne zivi bolje a on SE SIRI sta je sve nakupio za sve ove krizne godine dovoljno je pametnom da sabere dva i dva.
Kad jos na to dodas sve Daciceve i Dinkiceve mnogobrojne lopove pocev od vrha pa do lokala dobije jednu prvoklasnu lopovsku ekipu koja izbegava sve ove godine decenije PRAVDU.
Pa dokle ce to trajati, ovaj narod ce jednom da poludi skoroz na skroz pa ce sve da ode u PM.
Ali ajd ipak da sacekamo tu rekonstrukciju,jel po onome sto Vucic prica ako tako bude onda ce to biti veliki pomak, da se pojednini ne radnici, bahati,raznorazni lopovski muljatori, drcni samo na jeziku jednom zauvek ukolne sa politicke scene ove zemlje.
ALI AKO TOGA NEBUDE MISLIM DA POSLE TOGA VUCIC NEMA STA DA PRICA, JEL CE SVE PASTI U VODU STO JE DOSAD PRICAO I RADIO...

Zmaj od Kosmaja

pre 10 godina

Pstro i bez veze. Proslo je Vucicu vreme parola i demagogije. Imas li ljude koji mogu da izvedu Srbiju is krize ili ces kao i Boris, da u nase ime kritikujes Dinkica, Dacica i Krkobabice?
Ako nemas, skloni se brate, politika je suvise ozbiljan posao da bi se prepustila takvim politicarima.

GagY

pre 10 godina

Red je da se nesto menja i treba dati odresene ruke gospodinu Vucicu da sam rekonstruise Vladu jer je do sada najvise ucinio za gradjane Srbije i upucen je u rad svih ministara.
(Sudija, 2. jul 2013 13:00)

Tvoj gospodin Vučić može da dobije odrešene ruke pri formiranju vlade samo u slučaju da na izborima dobije preko 50%. Ne loži se druže sudija, da možete imati apsolutnu vlast sa samo 2% više u odnosu na DS, koliko je bila razlika na poslednjim izborima. Ako mislite da možete, raspišite izbore, pa pobedite. Ako smete i možete...

Bojana Dikovic

pre 10 godina

Pa nije samo rekonstrukcija promeniti direktora mora se smeni cela ekipa oko njega prvo oni sto nista nerade pa mi nista i neradimo mislila sam u direktoratu civilnog vazduhoplovstva republike srbije bivsi direktori radili kako netreba umesto bistre vode oni i mi mutili mutnu vodu ovi novi dosli umesto da nesto poprave napravili belaj ma nista nije kako treba zrelo sve u paketu za smenu posle neka stave prst ne na celo nego u dupe pa nek vide gde su gresili.:) Nismo mi majkemi nismo radili kako treba.

Branislav

pre 10 godina

Da li ce prvi potpredsednik da me kritikuje ako budem strajkovao sto nisam dobio platu? Zato sto Trezor odbija da prebaci 1/12 od 40 miliona koliko je Matici srpskoj odredjeno budzetom i Rebalansom za 2013?

Dok se nekom ne smrkne....

pre 10 godina

Do 27 jula ima 25 dana i to je mnogo.Rekonstrukcija odmah-hitno do kraja nedelje.Pola godine je najavljujete idmah posle datuma pa sta sad ponovo odugovlacite.Sve se zna i ko je radio i ko nije,mozete razvlaciti do kraja mandata isti ce ljydi biti u pitanju.Narodu je dogorelo.

zoran1965

pre 10 godina

a sto lepo, ne organizujete izbore ? osvojite preko 50%, ondak organizujete vlast po svojoj meri, pa da vidimo vasu sposobnost ? ondak niko nece moci da vas ucenjuje i saplice...

kamenorezac

pre 10 godina

Jedna današnja vest na portalu B92, glasi: '' Zagreb -- Danom ulaska Hrvatske u EU u Zagreb je stiglo ukupno 84 evropskih poternica. Među njima je i ona za bivšim funkconerom UDBE Josipom Perkovićem'' - Srbija je i dalje rob UDBE, a glavni kordinator svih Službi u Srbiji, gle čuda, niko drugi nego Vučić. Tako da svaka rekonstrukcija Vlade Srbije, zapravo je šminkanje leša koga treba održavati po svaku cenu. To su i sve prethodne vlade radile, zato smo tu gde jesmo, dno dna.

svaka mu cast

pre 10 godina

Kako ovaj Vucic zamajava narod svaka mu cast.Do juce je bio datum, sad ekonomija , sta je sledece na redu.
Ni od onih silnih hapsenja nema nista...ali ljudi vole da cuju ono sto ima prija usima.

E

pre 10 godina

Borba protiv korupcije, rekonstrukcija vlade citaj demagogija odnosno prodaja magle, odnosno zamazivanje ociju ovog zaludjenog naroda kome i ne treba drugo no ovakak diktator, ma uskoro cemo biti Severna Koreja

zoran kg

pre 10 godina

Vase priznanje da nemate dovoljno kadrova da vodite Beograd ,je dokaz vase prevare da cete da departizujete sve sisteme i javna preduzeca.Sa takvim stavom vi primoravate gradjane ove zemlje da se svi uclane u neke stranke.I onda ce da izbije gradjanski rat ovde,eto sta cete da napravite.A rekonstrukcija ce biti kao i svaki izbori u Srbiji - sjasi Kurta da uzjasi Murta.Vi izgleda mislite da u ovoj drzavi nema pametnih i sposobnih a da nisu u nekoj stranci. Ima nas g.Vucicu podosta koji to nikada necemo postati, jer se gadimo nacina na koji svi vi radite i kako vodite ovu drzavu.

xitam

pre 10 godina

Vidi emonomiju, a ne vidi obrazovanje, nauku, medicinu, infrastrukturu... Mladjan Dinkic vec dugo vremena ne bi trebalo da je tu gde jeste, ali upucivati samo na nega u ovom haosu je bezobrazno i ljuti me. Ko stiti "bele medvede" iz sps-a?!

Grunf

pre 10 godina

Još jedan primer zašto smo poslednji na evropskom kontinentu.Krajnje je vreme da poštujete makar javno pred gradjanima hijerarhiju.Zar nije logično da o sudu rada Vlade RS govori pre svega Premijer RS a vi kao prvi potpredsednik ponekad čak šta više vrlo retko s obzirom na sve funkcije koje imate a o njima govorite najmanje.Ko je u Srbiji Premijer,ko Ministar odbrane?Dalje izjavili ste da ne razmišljate o izborima ali ne isključujete tu mogućnost.Znači razmišljate ili ja grešim.Što se tiče rekonstrukcije vlade pošto se očigčedno pitate najviše u praksi slobodno sve Ministre do jednog,pomoćnike možete sa smenite.Bez ikakvih problema i #griže savesti" jer Vi tvrdite da ste odgovorni i ozbiljni ljudi.Ako ste to što kažete onda sve do jednog.Takodje norate i sbe smeniti jer kao Ministar odbrane ništa uradili niste osim nekih pregovora oko kupovine Ruzskih vojnih aviona.Da li je teteka Angela dala odobrenje za to.Što niste išli kod članica NATO pakta prvo da kupite neki borbeni avion ako može.Potpuni je smešno govoriti o nekim rezltatima koji se tiču života gradjana Srbije.Jedini pomak ste napravili da dobijemo žuto svetlo za EU i kako vidim i kakve izjave a tek rezulatate postižete tu i ostajemo.Dok se Vi svi izredjate na nama do zelenog svetla lipši magarče do zelene trave!Ako želiš nešto iskreno iako nisam tvoj glasač uzimaj metlu što pre u šake dok se još nešzto pitaš i sve počisti do mrvice a ako treba i usisivač u šake.Okružen si neznalicama i neradnicima.Napredni nisu.

ivan.zajecarr

pre 10 godina

pa naravno da nije imala dovoljne korake kada je predvodi covek kog narod najmanje voli. njega moramo sto pre skloniti sa ministarskog mesta

ocaj

pre 10 godina

Jadni smo mi i bedni kad hocemo izbore nakon godinu dana.
Jedva docekasmo da zuti odu, a sada ovi vec dozlogrdise i pored "datuma".
Ali....ako i dodju izbori, za koga cemo glasati, jadni moji sunarodnici???

Sve zlo do zla.

20 godina ovih odvratnih faca, a jos ne nestaju.

Sta cemo deci ostaviti?

Mislili smo da je 5. oktobar dan za promene, ali nije, jer mi nemamo nikoga ko vredi u parlamentu i ko ce napraviti promene.

Jel ga vi vidite?

Siniša

pre 10 godina

Opet zamajavanje, pa dokle više...da ne pišem ovde sve budalaštine i laži ovog režima, dovoljno je samo da kažem činjenicu - da ste trebali da objavite konkurse za direktore svih javnih preduzeća, za njih preko 700, a niste, jer nećete da menjate partijske (poslušnike) ljude. Pa o čemu onda da pričamo, kojim promenama, pa ne da nije bolje, nego je mnogo, mnogo gore nego što je bilo. Npr. vi ste odavno trebali da smenite ministre koji ne rade dobro, koji su napravili veliku štetu, a niste - ko vam je branio da ih smenite - niko. I sada nam pričate ovde bajke, pričice za naivčine...

inspektor kluzo

pre 10 godina

Kada ce vec da bude rekonsrukcije zatvorite poresku inspekciju,inspekciju rada,trzisnu inspekciju i finansijsku inspekciju,sta su oni do sada radili.Za neplacene pozeye i doprinose ni jedna od navedenih inspekcija nije nadlezna.Ljudi su ostajali bez plata,zdravstvenih knjizica i staza a da to nikog nije bilo briga.Sramota...

jevgenija

pre 10 godina

vlada, 2.jul. 2013

Magarac magarca trlja. Kaze se kada se dvoje medjusobno hvale. Ovo je prevod latinske poslovice. U ovoj vladi hvale samo jednog Vucica.

tito

pre 10 godina

Pod hitno smeniti Mrkica. Svestan cinjenice da je potpuno nedorastao funkciji koju obavlja, svoju nesigurnost i nervozu neutralise represalijama i mobingom nad zaposlenima. U polovini vaznih ambasada nemamo ambasadore, a oni koje je on poslao su odavno u penziji. Ako cemo u EU sa julovskim kadrovima, onda svaka cast!

Bob Rock

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da je bilo potrebno da ministarka Mihajlovic to kaze javno da bi pocelo da se razmislja o tome na taj nacin. Pa zaboga kao da nikada niste videli SPS na delu. Nije to neki novi drugaciji SPS, to su isti oni ljudi iz 90-tih i isti oni ljudi obrazovani i formirani po ideologiji druga Tita i njegovih tvoritelja. Oni ne umeju da budu suptilni...oni bi nas sve pojeli kao trmiti a ne samo SNS..

Milan

pre 10 godina

Spameri, Prvi Potpredsednik Vlade je bio veliki Ološ još pre nego što ste se vi rodili i verujem da će vaše spamovanje da mu, značajno, unapredi poziciju u ološa niže kategorije.

Djordje

pre 10 godina

Kakvim sposobnostima, kadrovskim rešenjima i rezultatima raspolaže ova Vlada ima NADE!
PREĐIMO SA REČI NA REČI!
JER...NE MOŽE SE "REKONSTRUSATI" SAMO ZAMENOM KURTE ZA MURTU!
Rekonstruišite ideje! Rekonstruišite planove!
Pronađite sposobne i kredibilne pa makar ih iz Mongolije ili sa Galapagosa doveli!!!

Mila

pre 10 godina

Kakve floskule. Pa kako ce te smanjiti nezaposlenost kada najavljujete otpustanja u 2014 godini , nekih vecih ulaganja i otvaranja novih preduzeca nema ni na vidiku. Samo vi otpustajte i daleko ce te da dogurate.Kao vasi bajni predhodnici. Hocemo nova radna mesta.Hocemo da radimoooo!

Dinkic neka ide

pre 10 godina

Ajde de Daciic ali Dinkic stvarno drema u toj svojoj fotelji, a i nije se nikad pokazao dobrim za nasu ekonomiju, narod ga ne podnosi, ne znam sta ga drzis vise tu.

Gabi

pre 10 godina

Palanački duh, upravo odbacuju oni koji su ga do juče gajili, poput gospodara Vučića, koji se jednog jutra probudio i postao moderni evropejac, što potencira povišenim tonom, kako bi nas u to uverio. Zaboravio je da imamo predsednika države palanačkog duha, čime je svog vernog drugara direktno uvredio, a i čitavo svoje glasačko telo!

Jana

pre 10 godina

Smatram da je rekonstrukcija potrebna samo da bi se nesposobnim ljudima iz URS-a oduzela ministartva koja imaju kontrolu nad finansijama... A za to nije potrebno mesec dana nego samo jedan Vučićev potpis

sumadinac

pre 10 godina

Za one koje imate dokaze ili će odgovarati pred nadležnim državnim organima ili će ići iz vlade, ukoliko nemaju funkcije u vladi biće krivično gonjeni", naveo je Vučić.

A ako imaju funkciju bice amnestirani???

Mi radikalizujemo protest a ti aj cik posalji zandarmeriju.
Nece neobrazovani radikal da nam sedi u nadzornom odboru na mestu koje pripada nama da bi ti pricao kako se smanjuje nezaposlenost!!!!
Izvoli dodji u kg.

Ministar Jović

pre 10 godina

Jel ovo zaglupljeni botovi rade do 21h? Toliko o njihovoj ljubavi prema velikom i najvecem vodji ikada i igde. Kakva smejurija.

VLA

pre 10 godina

Ako mora da dođe do rekonstrukcije, onda neka se to obavi u što kraćem roku i što efikasnije. Nema nikakve koristi ako se samo zamene fotelje a i dalje su isti igrači u igri

tića

pre 10 godina

Odnos snaga u parlamentu, i u vladi, ne odražava pravo raspoloženje građana, a to nije dobro. Da je to neka mala razlika u rejtingu, to i ne bi bio problem, ali kada je velika razlika u rejtinzima stranaka, tada treba ići na izbore.

sumadinac atl

pre 10 godina

Ponovio je da će se u borbi protiv korupcije do kraja godine završtiti sve 24 sporne privatizacije na koje je ukazala EU.

Znaci vise nije za nedelju dana, do kraja meseca ili do kraja sledece nedelje???
Malo si pomislio da to ide lako a misko u zatvoru bez optuznice....?
Pa za novu godinu ce biti do kraja marta i tako redom.
kome bre mazes oci? pa spinovanje je sve sto radite. ima vas i na ESPN kad gledam tenis. strasno...

Siniša

pre 10 godina

sve ministre koji su lose obavljali svoju duznost treba smeniti
(KANIDJA, 3. jul 2013 09:39)

To znači da je vlada pala, jer 90% ministara nije radilo ništa, čak su i napravili mnogo problema koje je sada teško ispraviti. Vidim da ovde plaćeni navijači SNS kao papagaji ponavljaju ono što im je naređeno da pišu, a nisam video ni jednog da je rekao da se MORA obaviti konkurs za izbor direktora javnih preduzeća. Vi ste izglasali zakon u skupštini koji ne poštujete, izvrgavate, to samo pokazuje da ste prevaranti. Da ne spominjem aferu oko alfatoksina kada ste promenili zakon, a umesto da ste promenili ministra vi ste smenili boraniju, neke činovnike koji nemaju nikakavu krivicu, ali vam je bilo potrebno da zamažete oči javnosti i sačuvate Kneževića, Golubovića i ekipu koja je odgovorna...primera je bezbroj koliko je ovaj režim neozbiljan. Prema tome, i ovaj cirkus vam je potreban kao jeftina propaganda, kupovina vremena, da naivan narod pomisli kako nešto ozbiljno radite, a ništa se neće promeniti, već hoćete da izazovete izbore pod izgovorom da ste vi, kao, hteli da promenite funkcionere, ali drugi nisu pa ste vi, kao, dobrice, a ostali nisu...da je to tako vidi se po propagandi koju radi SNS preko svojih tabloida, udarate(pljujete) po koalicionim partnerima da im spustite rejting...

Šidski šahista

pre 10 godina

Sada je na redu ekonomija i, pravosuđe i borba protiv korupcije i kriminala. Vreme je da se podvuče ccrta i podnesu računi rada ove Vlade Srbije.

Šidski šahista

pre 10 godina

Sada je na redu ekonomija i, pravosuđe i borba protiv korupcije i kriminala. Vreme je da se podvuče ccrta i podnesu računi rada ove Vlade Srbije.

rekonstrukcija

pre 10 godina

Rezultati ministara trebalo bi da budu jedino merilo i za eventualne kadrovske promene u Vladi, a prelaznu ocenu ne zaslužuju bas svi. Mada SNS ovakvom inicijativom jos jednom pokazuje odgovornost prema drzavi i narodu.

Nesa

pre 10 godina

Pa ja odavno govorim da celo rukovodstvo bivse Direktorata civilnog vazduhoplovstva republike Srbije nisu normalni a i ovi novi nisu sasvim cisti kako treba smene od glave do pete.Ajd neka kazu pokazu prstom sta su konkretno uradili pa nista stvorena slika da je sve ok a nevalja nista.

Mare

pre 10 godina

Meni je najstrašnije kada znam da je najveća izdaja ove zemlje obavljena u sred Beograda, ovakvom privatizacijom društvene imovine i zato mi je drago da se neko usudio da otvori najveće slučajeve, zbog toga što smo time unazađeni za narednih sto godina.

Malena

pre 10 godina

Brzo i efikasno gospodine Vucicu i svaka vam cast.
Ispunjavate obecanja i radite punom p[arom.
Ostali clanovi Vlade mogu samo da se ugledaju na Vas.

Dusanka

pre 10 godina

Dosadasnje vlade nisu ni pomisljale da se rekonstruisu nego su terali dokle god su mogli, bez obzira na stetu koju su pravili drzavi i njenim gradjanima. Ovo je pravi potez, menjati sve sto ne valja za sto bolje funkcionisanje vlade. Podrska Vucicu koji prvo kritikuje rad svojih ministara a onda poziva i druge stranke da to isto ucine.

marija

pre 10 godina

Palanacki duh????
Vucicu, da li si uopste cuo za reci ekologija, pokret zelenih, odrziva energija, odrzivi razvoj, zastita planete od klimatskih promena,..., ti tako valjda evropski nastrojen od kako si se probudio, a ekolozi provincijalci?
Blago nama s tobom tako evropskim.
Treba im oduzeti licence, i to je sve.
JA HOCU I PUT I HRAST. Tacka.

Громовник

pre 10 godina

Иако има све могућности овога света да тражи изборе и ту материализује своју популарност Вучић се, неочекивано, определио за реконструкцију настојећи на тај начин да истовремено поштеди овај народ и државу додатног трошка, а да уз то свако од чланова владе адекватно буде оцењен за свој рад у претходних годину дана и сходно томе понесе део одговорности за рад владе у првој години мандата.

Верник

pre 10 godina

Од самог почетка рада могло се назрети да нису сви у њој подједнако заинтересовани да вуку напред и да им је јефтина популарност битнија од дугорочног бољитка народа и државе. Стога на основу јединог меродавног и проверљивог критеријума,а то су резултати рада, мора доћи до темељне и суштинске реконструкције владе по целој дубини.

Velika promena

pre 10 godina

Privreda je uvek prioritet to je tacno. samo sto politika uvek nekako postane vaznija na kraju. E to ako se promeni u Srbiji bice to velika promena.

superwomen

pre 10 godina

Rekonstrukcija pod hitno! Apsolutno nema razloga za daljim odlaganjem rekonstrukcije! Evidentno je neophodna rekonstrukcija kako bi Srbija mogla da napreduje! Ako hocemo da napredujemo, moramo da menjamo ono sto ne valja!

jasno

pre 10 godina

Sve je jako jasno i iskreno.

Samo uklonite sve negacije iz vucicevog govora, pa ce vam sve biti jasno.

"mi nismo rođeni u foteljama niti nam pada na pamet da političkom silom i medijskim spinovanjem ostanemo na vlasti ako postoje bolji od nas"

"Mi se ne rukovodimo partijskim i državnim interesima. Ne razmišljam o izborima ali ne isključujem tu mogućnost. Rekosnturkcija će biti obimna, ozbiljna i sveoubuhvatna i temeljna, što se tiče ljudi iz stranke koju vodim.

"Ne zanima me šta oni misle o tome, to je unutrašnja stvar zemlje Srbije". On je dodao da SNS pre svega želi stabilnost i da se ne rukovodi partijskim, već državnim interesima.

neće on lično da ocenjuje rad ministara iz SPS-a i URS-a

Vučić je napomenuo i da URS koji ima lokalnu vlast u Kragujevcu, osudio štrajk oružara, ali da on nije neobavešten čovek.

“Tamo neko brutalno zloupotrebljava dobru volju države. Bolje da nema vlade, ali ničije ucene neću da trpim."I nemoj da prete radikalizacijom, zaustavljanjem autoputeva, železnice, pošto im to država neće dozvoliti".

Pametnom dosta. Lose nam se pise s ovim.

eugen

pre 10 godina

Osionost je seča možda i najstarijeg živog bića u Srbiji. Hrast je preživeo i TURKE, al' Vučića neće. "Palanački duh", sram te bilo, pa očuvanje spomenika prirode je tvoja dužnost. A da si malo pametniji u hladovini tog hrasta mogli bi zaraditi dosta para i zaposliti nove ljude. Sram Vas bilo gospodine prepametni.

Laki

pre 10 godina

Sta je stizu novi diplomci i doktori po ubrzanim studijama sa Megatrenda pa se moraju zaposliti, nemogu oni dzaba biti odani velikom Aci, veliki vodja to zna da ceni dobice posao u vladi.

ivan.zajecarr

pre 10 godina

pa naravno da nije imala dovoljne korake kada je predvodi covek kog narod najmanje voli. njega moramo sto pre skloniti sa ministarskog mesta

JA SAM

pre 10 godina

Kako SNS botovi mogu da i dalje hvale rad, lik i delo Vucica, kad on u ovom tekstu... U SUSTINI ... PRIZNAJE DA JE NJEGOVA VLADA LOSE RADILA... i da bi trebalo promeniti veliki broj ministara, direktora, pomocnika ...

mikica

pre 10 godina

Dragi moj Vučiću,moram priznati da si me danas razočarao sa izjavom"palanački duh".."i autoput,avioni,kamioni,evropejska glupost" a sve vezano za STARI HRAST!!! JA SAM ROĐENA u BEOGRADU NA DORĆOLU(iMOJA BABA I MOJA MAJKA I MOJ MUŽ I MOJE DETE) i znam koliko me je duša bolela kada su nam masakrirali lipe u ul.7.Juli(Kralja Petra)zato što neki drug kapetan nije imao gde da parkira svog novog tek kupljenog Fiću(seljačina jedna) HRAST MORA DA SE ZAŠTITI i baš me briga za Velju i Mrku i Evropu i tvoj auto-put!!!i SRAM TE BILO ZA ONO "PALANAČKI DUH"

Demokrata

pre 10 godina

(Sizif,

Kazes DS nije imao kapaciteta.A SNS ima.Koliko "strucnjaka"ima vidi se da je Gordana Comic izabrana u Evropskom parlamentu za izvestioca za demokratiju i ljudska prava, kandidati za sefa pregovarackog tima Srbije sa EU su Tanja Miscevic i Milica Delevic (Sve clanice DS-a). Vasi su muzikanti, estradni menadzeri, rostiljdzije,pruzni radnici

Lustrator

pre 10 godina

Najveći problem ove vlade, a na žalost i zemlje Srbije je samokrunisani diktator Aleksandar Vučić. Da se ne lažemo ... on je čovek koji o svemu odlučuje u ovoj zemlji. Svi ostali, razne Ivice, Mlađe, Mrke, Tome ... samo su enterijer u Acinom pozorištu. Njih Aca ništa i ne pita. Zato, jedina rekonstrukcija koja može doneti boljitak ovoj napaćenoj zemlji jeste lustracija za sve koji su se poslednjih 20 godina bavili politikom (pa i "novinarstvom") ... na čelu sa "kraljem"-demagogom. Tek tada ponovo može da se rodi nada u ovoj zemlji.

Stanar

pre 10 godina

dadili

Evo i mi stanari jednog solitera u Beogradu prepustamo A Vucic da vodi zgradu.Zasluzio covek. U sve se razume.Kada moze Srbiju moze i soliter.A mi stanari cemo da budemo sretni

emirati

pre 10 godina

Kako niste rodjeni u foteljama ? Samo se rotirate,i dok ne dodju pravi i sposobni ljudi na mesta,vrtecemo se u krug i demagogisati.
Gde su : Dragas..Zec..i da ne nabrajam dalje.Svaki nas obican covek vidi i zna ko je strucan i ko bi mogao nesto da pokrene u Srbiji !
Ali vama ni ne odgovara da udjemo u EU jel tada bi mnoge strari morale drugacije da se rade,sto sada nije slucaj ! Rasulo u - zdravstvu,pravosudju,skolstvu ....nigde nista ne funkcionise ! Svi znamo i ko su lopovi decenijama - a ko je od njih pravosnazno osudjen ? Niko ! Dok jedni druge " cuvate" bice : malo hapsi,pa pusti,pa poneka " nanogica"......!! Bolje je Vama bez EU.

Cista analitika

pre 10 godina

Izadje drug Aca za govornicu onako besan i namrsten kao po obicaju. Strog. Odrzi nam vakelu kao drug Staljin u SSSR-u, drug Tito na brionskom sastanku, drug Sloba na Gazimestanu ili kod Terazijske cesme. Mnogo strogoce smo se naslusali i nagledali

1. Rece drug Aca da se vlada nije bavila zivotnim problemima gradjana Srbije jer je resavala krupan politicki problem.Pa druze Aco nisu se svi ministri u vladi i drzavni cinovnici bavili politickim problemom. Nije se Mladja Dinkic bavio Kosovom, Nije se Mrka bavio Kosovom, Nije se Knezevic bavio Kosovom , Slavica Djukic i ostali.

2.Zaposlenost. Analiza zaposlenosti koju je juce izgovorio u Parlamentu Mladja Dinkic, ponovila Ministraka plavojka i ovaj danas. Neko napisao i svi po matrici istu pricu

3.Opet ista prica "Ako ima neko bolji neka izvoli" I nismo zapeli za fotelje i vlast. Pa kako bre druze Aco niste.Pobise se na lokalu ko ce u fotelju. Oko Beograda i Vojvodine da ne pricam

I na kraju. Malo osmeha na lice. Niko umro nije

vodoinstalater

pre 10 godina

Najobičniji demagog!

Nemaju oni kapacitet da vode državu. Nemaju ideju, plan... Nemaju ništa.

Kaki Vučić, rotkve strugane. Pa kada je taj bilo šta konkretno radio i pokazao nekakav rezultat? Ili Toma, recimo. Dačić isto. Jedino što oni znaju je mlaćenje prazne slame da prolazi vreme a da se lepo živi...

ana

pre 10 godina

Jeste Vučiću, ni ti ni Dinkić, ni Dačić, ni Čeda, ni DS "niste rođeni u foteljama". Toliko ti je svejedno za fotelju i toliko je ne voliš da u životu NI JEDAN JEDINI DAN nisi proveo radeći bilo koji drugi posao.
Bezočna lažovčina koja nam se svima ismeva u lice.

kolektivna lobotimija

pre 10 godina

Јадна је земља у којој коло води Милошевићев министар информисања за чије је власти извршена највећа хајка на медије и новинаре у новијој историји. Сада је каобајаги променио плочу али сви ми рођени пре 1980 године памтимо врло добро ко је и шта је. У свакој нормалној земљи би био заувек одстрањен из политике а само код нас може имати 40% подршке. Ако ништа друго барем ће он и коферче завршити причу са Косовом коју је њихов поглавица закувао а онда да им коначно видимо леђа једном заувек.

Б92 ако већ објављујете коментаре СНС плаћених коментатора онда морате објавити и овај који је потпуно партијски независан и једино има циљ да отвори очи наивним масама широм Србије.

Vlada

pre 10 godina

Zadnja recenica govori sve o stanju u kojem je drzava,a bogami i stanje uma vecinskog dela stanovnistva, a boga mi i kome su namenjene ove vuckove tuzbalice.. Naravoucenije gledajte vise pink, jos vise turbo folka i sve ce se srediti samo od sebe..

zluradi

pre 10 godina

"mi nismo rođeni u foteljama niti nam pada na pamet da političkom silom i medijskim spinovanjem ostanemo na vlasti ako postoje bolji od nas"

Jeste li culi botovi, necu da vas vidim vise ovde! Uzgred, moja je preporuka onog zajecarca obavezno da postavite za nekog ministra, veseo neki covek, a i vidi se da je kadar!

kamenorezac

pre 10 godina

Jedna današnja vest na portalu B92, glasi: '' Zagreb -- Danom ulaska Hrvatske u EU u Zagreb je stiglo ukupno 84 evropskih poternica. Među njima je i ona za bivšim funkconerom UDBE Josipom Perkovićem'' - Srbija je i dalje rob UDBE, a glavni kordinator svih Službi u Srbiji, gle čuda, niko drugi nego Vučić. Tako da svaka rekonstrukcija Vlade Srbije, zapravo je šminkanje leša koga treba održavati po svaku cenu. To su i sve prethodne vlade radile, zato smo tu gde jesmo, dno dna.

ideali

pre 10 godina

Brzom brzinom! Pola godine pričaju o rekonstrukciji vlade. Pošto bi datum januar, a verovatno i sama EU, bila ugrožena smenom Kneževića, Mrkonjića, Obradovića, Dinkića i kompanije ti odlasci morali su da čekaju. Sad kad je stigao datum januar, jul će da provedu natežući se čija fotelja će da ostane, a onda odoše na more.
Narod najsiromašnije zemlje u Evropi koji ovo mirno posmatra (i koji će opet da izađe na izbore i glasa za tu bandu) ništa bolje i ne zaslužuje.

Zanima

pre 10 godina

Procitao sam temeljno tekst, kao i prethodne izjava Marsala. Interesantno kako kroz tekst cesto na pitanje o licnom misljenju odgovara "ova drzava" ili obrnuto. To ispada ako ne podrzavas Marsala tj. ne mislis isto kao da ti nisi deo drzave?

dana

pre 10 godina

Ako ne sklonis aflatoksin ministra i malu maturu ministra, nista ti ne verujemo. A i i kultur ministra. A i onog za rudarstvo. I Dinkic ministra. A i Anu Bekutu i Velju. A i one sto ih ne znamo ni kako se zovu.

zoran kg

pre 10 godina

Vase priznanje da nemate dovoljno kadrova da vodite Beograd ,je dokaz vase prevare da cete da departizujete sve sisteme i javna preduzeca.Sa takvim stavom vi primoravate gradjane ove zemlje da se svi uclane u neke stranke.I onda ce da izbije gradjanski rat ovde,eto sta cete da napravite.A rekonstrukcija ce biti kao i svaki izbori u Srbiji - sjasi Kurta da uzjasi Murta.Vi izgleda mislite da u ovoj drzavi nema pametnih i sposobnih a da nisu u nekoj stranci. Ima nas g.Vucicu podosta koji to nikada necemo postati, jer se gadimo nacina na koji svi vi radite i kako vodite ovu drzavu.

D-ex

pre 10 godina

Srbijom ponovo vlada ludilo!!!!!!!!!
Ponovo srpski narod trazi politickog mecenu,po sistemu "ili Vucic,il ladna Morava".Dame i gospodo,moj savet je glave u ladnu Moravu,pa ako se ikako ohlade pocnite da razmisljate istim a ne emocijama.Priznali vi ili ne,skandirali se prvo "Slobo slobodo",pa zaim "Borise bori se",a sada je na pozornici novi glumac(ne racunam tu ove statise Dacica i Dinkica),ali je pozornica ista,glumacka posavka isa,drama(komedija)isa i publika sasvim izvesno ista.Srbija nema snage da iznedri kvalitet koi ce napraviti krupan zaokret pre svega u glavama onih koji vode ovu zemlju.To nije ni DS,jos manje DSS,nikako LDP,kao niti bilo ko od ovih politickih primadona koi su trenutno na pozornici.
Dame i gospodo,voleo bih zaista da me vreme demantuje,ali sam takodje sasvim siguran da ce se jad i beda jos dugo "baskariti" nasim zivoima.

Milić

pre 10 godina

"Nismo rođeni u foteljama", bla, blaaaa. Po dobro kada niste rođeni u fotljama podnesite ostavku, jer propadosmo , nestadosmo, gladni smo, žedni, jadni i bedni.

E

pre 10 godina

Borba protiv korupcije, rekonstrukcija vlade citaj demagogija odnosno prodaja magle, odnosno zamazivanje ociju ovog zaludjenog naroda kome i ne treba drugo no ovakak diktator, ma uskoro cemo biti Severna Koreja

Dok se nekom ne smrkne....

pre 10 godina

Do 27 jula ima 25 dana i to je mnogo.Rekonstrukcija odmah-hitno do kraja nedelje.Pola godine je najavljujete idmah posle datuma pa sta sad ponovo odugovlacite.Sve se zna i ko je radio i ko nije,mozete razvlaciti do kraja mandata isti ce ljydi biti u pitanju.Narodu je dogorelo.

GagY

pre 10 godina

Red je da se nesto menja i treba dati odresene ruke gospodinu Vucicu da sam rekonstruise Vladu jer je do sada najvise ucinio za gradjane Srbije i upucen je u rad svih ministara.
(Sudija, 2. jul 2013 13:00)

Tvoj gospodin Vučić može da dobije odrešene ruke pri formiranju vlade samo u slučaju da na izborima dobije preko 50%. Ne loži se druže sudija, da možete imati apsolutnu vlast sa samo 2% više u odnosu na DS, koliko je bila razlika na poslednjim izborima. Ako mislite da možete, raspišite izbore, pa pobedite. Ako smete i možete...

Korman od bicikla

pre 10 godina

Naravno da postoje bolji od vas. Pravite neke mučenike od sebe i kao jadni vi. Shvatite da normalni ljudi, koji su uspešni u svojim profesijama neće da rade sa vama ili bilo kojim političarima, dok god je na delu partokratija, negativna selekcija i nestručnost. Nažalost, to je jedini sistem u kojem vi i svi ostali političari jedino mogu da funkcionišu, jer ste bez toga ništa. Vi ovakvo stanje održavate zbog vas i zato ne želite ništa da menjate. Kada se promene pravila igre, promeniće se država. Godinu dana ste na vlasti i sve je isto a za sve vam je kriva prethodna vlada. Nas građane to NE ZANIMA. Mi hoćemo da živimo bolje a to se ne dešava. Ovim tempom ćete sami sebe urušiti. Makar promenite nešto zbog vas samih, ako ne zbog naroda.

ko ga ne zna skupo bi ga platio

pre 10 godina

1. Ko je "pokrao" izbore?
2. Ko se sastajao sa Lukom Bojovicem?
3. Zasto je Dinkic na slobodi?
4. Sta je sa departizacijom i depolitizacijom?
5. Gde je 100 milijardi investicija?

Neka ova preposteni lazov prvo odgovori na ova pitanja.To je obecao pre vise od godinu dana.Dosad nije ispunio NISTA!

p.s. A od ovog foliranja mi se povraca.Lakse sam ga podnosio dok je bio onaj koji jeste.Ultra nacionalista,ljubitelj Mladica i Karadzica,zagovornik Velike Srbije i veliki neprijatelj Zorana Djindjica.Ovo sad je UZAS!

p.p.s. Kad se vec SAD i EU (a ni drugi) ne pitaju za nase unutrasnje stvari zanima me kako su to onda cestitali Nikolicu pobedu 3 sata pre zatvaranja biralista?

Buba Svaba

pre 10 godina

Kaze drug PRVI da Srbija mora da radi i da nece Nemci i Englezi da rade umesto nas.Ali sta druze PRVI da radim kada nemam posao , imam zavrsen DRZAVNI fakultet sa prosekom 9,26. Tri godine sam na birou. Spremam se da palim preko grane. Imam bolji CV od svih tvojih sa Megatrenda, Singidunuma i nekih dopisnih fakultetw u Sremskim Karlovcima ili Novom Sadu. Neki je i Predsednik drzave,predsednik Parlamenta. Ajde druze PRVI da se za pocetak promenimo. Da ja pohvatam veze za buducnost. Ja cu barem da slozim osmeh na licu. Muka mi je vise od politicke demagogije i vecite price da radimo za nasu decu

zoran

pre 10 godina

Ej, SNS glasači,

Do kada vi mislite da verujete obećanjima, pričama i mazanijama? Sačekajte dela, prijatelji. Do sada, OVI NIŠTA NISU NAPRAVILI!!! TO JE ČINJENICA a kada to kažem JA baratam samo sa argumentima i činjenicama.

Naime, kada su oni došli na vlast, litar jogurta, koji ja UVEK kupujem, pa znam, koštao je 88 RSD. Jutros, isti taj jogurt u istom supermarketu košta 119 RSD. Eto, to je USPEH ovih koji su sada na vlasti i koji kao fol najavljuju da će nešto da promene.

Bob Rock

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da je bilo potrebno da ministarka Mihajlovic to kaze javno da bi pocelo da se razmislja o tome na taj nacin. Pa zaboga kao da nikada niste videli SPS na delu. Nije to neki novi drugaciji SPS, to su isti oni ljudi iz 90-tih i isti oni ljudi obrazovani i formirani po ideologiji druga Tita i njegovih tvoritelja. Oni ne umeju da budu suptilni...oni bi nas sve pojeli kao trmiti a ne samo SNS..

Zmaj od Kosmaja

pre 10 godina

Pstro i bez veze. Proslo je Vucicu vreme parola i demagogije. Imas li ljude koji mogu da izvedu Srbiju is krize ili ces kao i Boris, da u nase ime kritikujes Dinkica, Dacica i Krkobabice?
Ako nemas, skloni se brate, politika je suvise ozbiljan posao da bi se prepustila takvim politicarima.

Ivana

pre 10 godina

Bravo jedino za Vucicev marketinski tim. Ljudi odradjuju dobar posao, ali zbog onih malo pametnijih molim vas prestanite sa teatralnostima, malo nam je muka..i kad su tekstovi u pitanju, a pogotovo slike koje ih prate...

civis

pre 10 godina

Tako je Vucicu, napred Vucicu, Vucic je rekao svoje, Vucic jedini ovo, Vucic jedini ono...
Vucic je covek koji reci pretvara u dela
(anna, 2. jul 2013 13:20)

A vodu pretvara u vino, hleb u kolace (i ostaju 3 dinara), olovo u zlato...
Samo se nesto pitam. Ako je Vucic jedini (pazi jedini) koji moze da pomogne Srbiji, da li Srbiji zaista ima pomoci?

toza

pre 10 godina

"Ako ima onih koji znaju mogu i umeju bolje da rade posao od sadašnje Vlade, mi nismo rođeni u foteljama niti nam pada na pamet da političkom silom i medijskim spinovanjem ostanemo na vlasti ako postoje bolji od nas", rekao je Vučić.
Od kada ste došli na vlast radite konstantno na merketingu i podizanju rejtinga stranke. Na svim lokalnim izborima pa čak i na izborima za mesne zajednice SNS je radio na promociji i podizanju rejtina svog lodera.
I prestanite više da nas lažete kako vam nije bitna vlast. Bitna vam je i bitnija od bilo čega drugog jer u suprotnom bi više radili a manje pričali. Nakon godinu dana ste shvatili da imamo ekonomske probleme. Ne propuštate niti jednu priliku da opletete po bivšoj vlast pravdajući time svoje neznanje i nestručnost.

Ana

pre 10 godina

Treba ukinuti preporučivanje komentara. Makar privremeno, dok ne nestanu ovi profesionalni SNS lajkeri. Upropastili su ideju - jedino što se sad na osnovu preporuka može videti jeste od koliko do koliko sati je radno vreme Vučićevih kerića.

DraganM

pre 10 godina

Vucic na zalost nastupa u veoma diktatorskom maniru, sot nije dobro za Srbiju.
zasto B92 nije preneo onaj deo u kome on v4redja ljude koji stite hrast pod zastitom drzave, govoreci da oni hoce hrast jer su palancani a on hoce autoput?
Uprao je onaj kojih hoce autoput palanackog razmisljanja. Palanacko raszmisljanje hoce da unisti vekovni, zasticeni hrast i napravi autoput. Koliko znam EU i SAD nikada ne bi sekli stare sekvoje, vec bi pomerili put nekoliko metara da ne secu stari hrast...
Plasi me ovaj Vucic...

DEJAN MARKOVIĆ

pre 10 godina

"Vučić je potom kritkovao pojedine štrajkove i najave štrajkova u Srbiji". Ma nemojte mi reći gos'n Vučić a štrajkove za vreme prošlih Vlada ste uvek podržavali kao opravdane lošim položajem radnika i malim platama! A sada kad ste vi na vlasti, e sad štrajkovi nisu opravdani! Kakvo licemerje i bezobrazluk! Ma povraća mi se više od vas i vaše demagogije! Dole Vlada!

Ministar Jović

pre 10 godina

Jel ovo zaglupljeni botovi rade do 21h? Toliko o njihovoj ljubavi prema velikom i najvecem vodji ikada i igde. Kakva smejurija.

sumadinac atl

pre 10 godina

Ponovio je da će se u borbi protiv korupcije do kraja godine završtiti sve 24 sporne privatizacije na koje je ukazala EU.

Znaci vise nije za nedelju dana, do kraja meseca ili do kraja sledece nedelje???
Malo si pomislio da to ide lako a misko u zatvoru bez optuznice....?
Pa za novu godinu ce biti do kraja marta i tako redom.
kome bre mazes oci? pa spinovanje je sve sto radite. ima vas i na ESPN kad gledam tenis. strasno...

sizifovski

pre 10 godina

e gospodo vodje ovog naroda! Dali shvatate da je narodu vise dosta svega. Uporno svakog dana sve komentari bice bolje a boljeg nema. Narod se bori da prezivi iz dana u dan! Pricate o smanjenju zaposlenosti, kojoj nabijete coveka u neke firme neka radi bitno je da radi a dali taj covek prima platu uopste i koliko prima? To se vas netice briga vas mnogo za narod bre. Sta je sa kopexom radis pet meseci pa primis 1/3 plate a dani i meseci prolaze, a kuci dete trazi mleko, hleba, boso ide i golo. KAD CE VISE DA DODJE TO BOLJE VISE BRE PITAM JA VAS!????????

Siniša

pre 10 godina

sve ministre koji su lose obavljali svoju duznost treba smeniti
(KANIDJA, 3. jul 2013 09:39)

To znači da je vlada pala, jer 90% ministara nije radilo ništa, čak su i napravili mnogo problema koje je sada teško ispraviti. Vidim da ovde plaćeni navijači SNS kao papagaji ponavljaju ono što im je naređeno da pišu, a nisam video ni jednog da je rekao da se MORA obaviti konkurs za izbor direktora javnih preduzeća. Vi ste izglasali zakon u skupštini koji ne poštujete, izvrgavate, to samo pokazuje da ste prevaranti. Da ne spominjem aferu oko alfatoksina kada ste promenili zakon, a umesto da ste promenili ministra vi ste smenili boraniju, neke činovnike koji nemaju nikakavu krivicu, ali vam je bilo potrebno da zamažete oči javnosti i sačuvate Kneževića, Golubovića i ekipu koja je odgovorna...primera je bezbroj koliko je ovaj režim neozbiljan. Prema tome, i ovaj cirkus vam je potreban kao jeftina propaganda, kupovina vremena, da naivan narod pomisli kako nešto ozbiljno radite, a ništa se neće promeniti, već hoćete da izazovete izbore pod izgovorom da ste vi, kao, hteli da promenite funkcionere, ali drugi nisu pa ste vi, kao, dobrice, a ostali nisu...da je to tako vidi se po propagandi koju radi SNS preko svojih tabloida, udarate(pljujete) po koalicionim partnerima da im spustite rejting...

Gabi

pre 10 godina

Palanački duh, upravo odbacuju oni koji su ga do juče gajili, poput gospodara Vučića, koji se jednog jutra probudio i postao moderni evropejac, što potencira povišenim tonom, kako bi nas u to uverio. Zaboravio je da imamo predsednika države palanačkog duha, čime je svog vernog drugara direktno uvredio, a i čitavo svoje glasačko telo!

Milan

pre 10 godina

Spameri, Prvi Potpredsednik Vlade je bio veliki Ološ još pre nego što ste se vi rodili i verujem da će vaše spamovanje da mu, značajno, unapredi poziciju u ološa niže kategorije.

pozitivna

pre 10 godina

Iskreno o Vucicu sam imala totalno drugacije misljenje ali njegova ozbiljnos,profesionalnost i postenje mi je totalno promenilo misljenje u pozitivnom smislu!!!

dejan

pre 10 godina

Jeste li vi to Srbi kolektivno zaboravili ministra Knezevica\Bordziju??? Smena za trovaca, prvenstveno dece Srbije! Covek koji resava zakonske probleme poput nekog lika iz Alan Forda!

Povidon jod

pre 10 godina

Vucic je jedini najodgovorniji covek u vladi i inace. POdrska za Vucica, koji je uradio gomilu stvari za kratko vreme, ako realno sagledate videcete da smao Vucic juri i radi u interesu ovog naroda.

Pametni gradjanin

pre 10 godina

Cierkus od komentara besposlicara pionira SNS-a.Imali su "telefonsku sednicu" pre otpocinjanja komentarisanja i lupanja negativnih ili pozitivnih komentara. Sta godim kaze njihov drug Aca oni podrzavaju to.

Kaze drug Aca da li ima neko bolji. Svakako da ima. Evo ja na primer. zavrseni drzavni ekonomski fakultet sa prosekom iznad devet. Bez posla.Moj skolski drug iz detinjstva Djole sa zavrsenim ETF i prosekom 8,80(ima posao).Moja drugarica Milica Poljoprivredni (prosek 9,12 ima posao) itd. Jedna uspesna generacija sa prosekom godina 28 u odnosu na estradne menadzere,pruzne radnike,kazandzije, jorgandzije, proizvodjace rakije svi sa zavrsenim dopisnim vecernjim brzometnim vikend fakultetima i to na bubicu.Pustite politicku demagogiju ono sto narod polupismena Srbija voli da cuje. Ta Srbija je volela da cuje vodju i na Gazimestanu i ispred Narodne skupstine.I kako smo na kraju zavrsili.Ne verujem u reinkarnaciju.Ne verujem ljudima koji su juce navijali za Partizan a danas za Zvezdu. Ne volim ljude koji preko noci promene ideologiju. Misljenje moze da se promeni. I samo promenite izraz lica.Za pocetak dovoljno

sabaduhin

pre 10 godina

Podrzavam ovde Vucica, jer je zaista realan covek i relano razmislja, niko na tacni nece da nam stavi sve posluzeno, sve to mora da se zaradi i radi.

sumadinac

pre 10 godina

Za one koje imate dokaze ili će odgovarati pred nadležnim državnim organima ili će ići iz vlade, ukoliko nemaju funkcije u vladi biće krivično gonjeni", naveo je Vučić.

A ako imaju funkciju bice amnestirani???

Mi radikalizujemo protest a ti aj cik posalji zandarmeriju.
Nece neobrazovani radikal da nam sedi u nadzornom odboru na mestu koje pripada nama da bi ti pricao kako se smanjuje nezaposlenost!!!!
Izvoli dodji u kg.

Siniša

pre 10 godina

Opet zamajavanje, pa dokle više...da ne pišem ovde sve budalaštine i laži ovog režima, dovoljno je samo da kažem činjenicu - da ste trebali da objavite konkurse za direktore svih javnih preduzeća, za njih preko 700, a niste, jer nećete da menjate partijske (poslušnike) ljude. Pa o čemu onda da pričamo, kojim promenama, pa ne da nije bolje, nego je mnogo, mnogo gore nego što je bilo. Npr. vi ste odavno trebali da smenite ministre koji ne rade dobro, koji su napravili veliku štetu, a niste - ko vam je branio da ih smenite - niko. I sada nam pričate ovde bajke, pričice za naivčine...

Mila

pre 10 godina

Kakve floskule. Pa kako ce te smanjiti nezaposlenost kada najavljujete otpustanja u 2014 godini , nekih vecih ulaganja i otvaranja novih preduzeca nema ni na vidiku. Samo vi otpustajte i daleko ce te da dogurate.Kao vasi bajni predhodnici. Hocemo nova radna mesta.Hocemo da radimoooo!

Sokrat

pre 10 godina

Vucic je najbolji politicar u istoriji kojeg je Srbija mogla imati. Toliko posten a toliko radan i odgovoran to se retko vidja. Njemu je zaista stalo do srbije i naroda. I zato zeli daje ociti d kriminala i korupcije, i da je dovede u red. Da mu zemlja bude za primer. Kako radi tako i dobija poverenje gradjana pa vi prosudite ko je najbolji.

Djordje

pre 10 godina

Kakvim sposobnostima, kadrovskim rešenjima i rezultatima raspolaže ova Vlada ima NADE!
PREĐIMO SA REČI NA REČI!
JER...NE MOŽE SE "REKONSTRUSATI" SAMO ZAMENOM KURTE ZA MURTU!
Rekonstruišite ideje! Rekonstruišite planove!
Pronađite sposobne i kredibilne pa makar ih iz Mongolije ili sa Galapagosa doveli!!!

kadar nevera

pre 10 godina

Niko ali niko drugi ne radi vise od Vucica za ovu zemlju i narod, svaka mu cast, nadam se da ce mnogi da se ugledaju na njega i da slede njegov primer.

Kad smo cekali decenijama sacekajmo i taj kraj jula jos, pa da vidimo to cudo...

pre 10 godina

Aj crna Srbiju, nikako da izadjes iz zacaranog kruga.
U kojoj bi to pravnoj drzavi Gospodine Vucicu,Dacic sa tolikim smrdljivih repova iza sebe moga biti premijer jedne zemlje i plus jos i ministar policije,Pa kad vidis kakvim se je ljudima samo kruzio ondma normalnom i postenom coveku sve bude jasno, a ti pricas o nekoj pravnoj drzavi.
Drugo o koj ti ekonomiji pricas, pa isti covek evo vec 12 godina vodi ekonomiju ove zemlje i za to vreme on stalno prica kriza, pa kriza,evo sad izasli pa opet sutra usli u neku novu krizu itd.
A narod nista ne zivi bolje a on SE SIRI sta je sve nakupio za sve ove krizne godine dovoljno je pametnom da sabere dva i dva.
Kad jos na to dodas sve Daciceve i Dinkiceve mnogobrojne lopove pocev od vrha pa do lokala dobije jednu prvoklasnu lopovsku ekipu koja izbegava sve ove godine decenije PRAVDU.
Pa dokle ce to trajati, ovaj narod ce jednom da poludi skoroz na skroz pa ce sve da ode u PM.
Ali ajd ipak da sacekamo tu rekonstrukciju,jel po onome sto Vucic prica ako tako bude onda ce to biti veliki pomak, da se pojednini ne radnici, bahati,raznorazni lopovski muljatori, drcni samo na jeziku jednom zauvek ukolne sa politicke scene ove zemlje.
ALI AKO TOGA NEBUDE MISLIM DA POSLE TOGA VUCIC NEMA STA DA PRICA, JEL CE SVE PASTI U VODU STO JE DOSAD PRICAO I RADIO...

De Guzman

pre 10 godina

Jedini covek kome Srbija moze u potpunosti da veruje, jer sve probleme resava, zato ga i narod postuje. Samo neka tako nastavi, jer dokle god je on na vlasti mocicemo da napredujemo i kao zemlja i kao narod.

Rodni

pre 10 godina

Kao i uvek realan i iskren, bez nerealnih obecanja. Vidim da je svestan tezine puta kojim smo krenuli, ali ne i obeshrabren, jer jedino sistemskim radom mozemo dodji do svih ciljeva.

Ekstenzija

pre 10 godina

Divim se ovom coveku, pitam se odakle mu snage i volje za sve sto radi. Samo neka tako nastavi jer radi odlican posao za ovu zemlju i narod.

tito

pre 10 godina

Pod hitno smeniti Mrkica. Svestan cinjenice da je potpuno nedorastao funkciji koju obavlja, svoju nesigurnost i nervozu neutralise represalijama i mobingom nad zaposlenima. U polovini vaznih ambasada nemamo ambasadore, a oni koje je on poslao su odavno u penziji. Ako cemo u EU sa julovskim kadrovima, onda svaka cast!

suncica

pre 10 godina

Jedino je Vucic najodgovorniji covek, svega se prihvatio i sve radi za dobrobit ove zemlje, nisam zadovoljan ostalim ministrima, i glavnim ljudima, uvek su u pozadini a kad treba za medije da se prica onda su u prvom redu, tako ljudi necemo postici nikakve promene, svi se moraju ukljuciti i raditi. Kao sto kaze Vucic EU nece raditi za nas, vec mi mramo raditi i stvarati, da bi nam bilo bolje.

jeremija

pre 10 godina

Više je ova vlada, pre svega zahvaljujući Vučiću, uradila za 8 meseci, nego sve vlade zajedno za prethodnih 12 godina, i zato ne čudi ovolika podrška koju SNS ima među građanima Srbije.

Nika

pre 10 godina

Svakim danom sam sve vise iznenadjena ovim covekom i njegovom energijom. Uvek je delovao kao sposoban i pravedan covek, ali nadmasio je sva moja ocekivanja.

Petrosjan

pre 10 godina

Teško će uspeti skoro da prevaziđe i dostigne gospodina Vučića. Čovek radi odgovorno, časno, pošteno i sve što kaže to i uradi.
Ne poznajem nijednog takvog političara sem njega.

enigma

pre 10 godina

Upravo gledan konferenciju za stampu i pordzavam Vucica u svemu sto je rekao.To sto su radnici zastava oruzja pokusali je strasno i ponizavajuce za sve geadjane Srbije a osebno one koji nemaju posao ili rade za minimalac.

jovana

pre 10 godina

Potpuno ispravan stav Ace Vučića. Možeš ti biti član stranke 1000 puta, i možeš biti i pošten, i možeš i da se trudiš, i da radiš mnogo, ali ako nemaš rezultata treba da ustupiš mesto nekome ko je sposobniji za taj posao. Ovako nije bilo u vreme DS-a i zbog toga smo i došli praktično do bankrota.

Noddy

pre 10 godina

Vucic shvata znacaj Vlade, i produktivan rad ne samo njenih ministara vec svih ljudi koji vode Srbiju. Zato podrzavam ovakve poteze, jer ukoliko se pokaze da neko ne zadovoljava odredjene kriterijume, rekonstrukcija je neizbezna.

Objektivno gledajući

pre 10 godina

Po meni je najbolje da se ide na izbore i da SNS sama formira vladu, jer od ovih nesposobnih koalicionih partenra nema vajde. Verujem da bi Vučić kao premijer okupio oko sebe najbolje.

Panonski

pre 10 godina

Treba naglasiti da je ova rekonstrukcija vlade pozitivni presedan. Vucicu treba cestitati na vise polja. Ponekad se pitam, da li su ostali svesni, koliko je potrebno odgovornosti, ozbiljnosti, zdravog razuma i stavljanja Srbije na prvo mesto, da bi doslo do rekonstrukcije. Da li jos neko uopste prepoznaje te kvalitete koje podpredsednik vlade, ocigledno ima..

zoran1965

pre 10 godina

a sto lepo, ne organizujete izbore ? osvojite preko 50%, ondak organizujete vlast po svojoj meri, pa da vidimo vasu sposobnost ? ondak niko nece moci da vas ucenjuje i saplice...

Radovanka H

pre 10 godina

U slucaju da ipak dodje do izbora,SNS ce imati vecinu.Ocito je da njihova podrska iznosi 40-50% glasova gradjana,sto se nije desilo vise od 10 godina ,verovatno i duze.

V l a d i m i r V

pre 10 godina

Rekonstrukcija vlade je neophodna i pozeljna. Licno smatram da se mora konacno znati za rad,red i disciplinu u radu. Vrlo je pozitivno i ohrabrujucee sto Aleksandar Vucic cvrsto i odlucno stoji iza svojih stavova.

medelin

pre 10 godina

Podrzavam Vucica, stavrno je covek od reci, i zeli da promeni mnogo toga na bolje, sto se tice vlade mislim da su potrebne ogromne promene u vladi i ciscenje jedno veliko, da se probere ko valja i ko radi a ko nije aktivan da se izbaci iz vlade.

gospodja ministarka

pre 10 godina

Vučić ima petlju da se izbori sa svim zlom koje nas je snašlo.Zatekao je katastrofalno stanje i želim mu puno uspeha i istrajnosti u borbi koju je započeo

Geopard

pre 10 godina

Kada bi svi u Vladi bili korektni kao Vucic, i bili samokriticni. Vlada bi daleko dogurala. Ali prvi Dacic nece moci nista da kaze Mrkonjicu i Obradovicu, a dalje da ne pricamo.

Bilja

pre 10 godina

Samo da je eliminiše onaj nesposobni Dinkić i da se na to mesto dovedu stručnjaci koji su članovi SNS-a...Samo će tako država da ima neke nade za budućnost

Sizif

pre 10 godina

Najobičniji demagog!

Nemaju oni kapacitet da vode državu. Nemaju ideju, plan... Nemaju ništa.

Kaki Vučić, rotkve strugane. Pa kada je taj bilo šta konkretno radio i pokazao nekakav rezultat? Ili Toma, recimo. Dačić isto. Jedino što oni znaju je mlaćenje prazne slame da prolazi vreme a da se lepo živi...
(vodoinstalater, 2. jul 2013 16:23)

SVE I DA JE TAKO, A ČINJENICE GOVORE DA NIJE, ZAR HOĆETE DA SUGERIŠETE KAKO JE MIRKO CVETKOVIĆ SA DS IMAO KAPACITETA DA VODI OVU DRŽAVU!? DAJ TE MOLIM VAS....

dadili

pre 10 godina

Sve odluke prepustamo Vucicu, jer nam je na pravim primerima dokazao da misli na narod Srbije i na njihovu buducnost i da mu je glavni cilj poboljsanje Srbije

Morovićki Robin Hud

pre 10 godina

"Ako ima onih koji znaju mogu i umeju bolje da rade posao od sadašnje Vlade, mi nismo rođeni u foteljama niti nam pada na pamet da političkom silom i medijskim spinovanjem ostanemo na vlasti ako postoje bolji od nas"
Da ima uveliko bi sedeli. Nastavimo ovim putem i eto nam boljitka.

branka

pre 10 godina

Najlakše bi bilo SNS-u i Vučiću u ovom momentu da idu na izbore i ubedljivo pobede, ali se postavlja pitanje da li je dobro raspisivati izbore, u ovom momentu kada se pregovara o Kosovu, i kada očekujemo dobijanje datuma za pregovore sa EU. Birajući između interesa stranke, i interesa države, Vučić je izabrao interes države.

noc skuplja vijeka

pre 10 godina

Vucic je izneo bazicne probleme na kojima moramo da radimo.podrzavam ga i shvatam da to nije dovoljno vec svako mora da da svoj doprinos kako bismo bili bolji u celini.

iskrena

pre 10 godina

Narod polako ali sigurno uvidja ko vodi racuna o njegovim interesima, za razliku od prosle vlasti kojoj su licni interesi bili prioritet.
Vucic je svojim radom trudom,iskrenoscu pokazao da je najmocniji covek u drzavi,pri tome nema iza sebe mutne radnje kakve ima veliki broj politicara u Srbiji.

dragiša

pre 10 godina

Državno-odgovoran političar, kao što je Vučić, ne rukovodi se rejtingom kada donosi odluke bitne za budućnost zemlje, i tako se ponaša i u slučaju trenutne ekonomske situacije u Srbiji. Vučić je potpuno u pravu kada kaže da je bolje i da SNS ima 10% manje glasova na izborima, a da se smanji nezaposlenost za naprimer 5%. Upravo zbog toga što su se DS i njihovi koalicioni partneri SPS, PUPS i URS, prethodnih godina isključivo rukovodili rejtingom, Srbija danas i jeste tu gde je.

SARGANSKA - OSMICA

pre 10 godina

Aleksandar Vučić na danasnjoj konferenciji je jasno rekao sta misli o rekonstrukciji Vlade orocivi i datum .Jedini ima petlju da se izbori sa svim zlom koje nas je snašlo.Zatekao je katastrofalno stanje i želim mu puno uspeha i istrajnosti u borbi koju je započeo kada je korupcja i kriminal u pitanju i ulazak Srbije u EU.

Skubi du

pre 10 godina

Krajnje je vreme da iz vlasti sklonimo URS i SPS i njihove kadrove koji su krivi za propast Srbije. Kakvi su to ljudi. Do juče su bili sa demokratama u super odnosima, a sada ih pljuju, a iskreno, više su krivi oni nego demokrate.

Sudija

pre 10 godina

Red je da se nesto menja i treba dati odresene ruke gospodinu Vucicu da sam rekonstruise Vladu jer je do sada najvise ucinio za gradjane Srbije i upucen je u rad svih ministara.

penjalica

pre 10 godina

Ovde bih mogao da pohvalim samo doslednost gospodina Vucica, koji je obecao da ce meriti prolazno vreme svakom ministru. Ko god nije zadovoljio radom treba da se smeni i tako dalje. Tako samo mozemo imati kvalitetnu i funkcionalnu Vladu.

Aleksandra

pre 10 godina

Kada bi svi u Vladi bili korektni kao Vucic, i bili samokriticni. Vlada bi daleko dogurala. Ali prvi Dacic nece moci nista da kaze Mrkonjicu i Obradovicu, a dalje da ne pricamo.

Morena

pre 10 godina

Svaka mu čast na odlučnosti da istraje i ne podlegne pritiscima. Činjenica da je situacija u državi i vlasti i više nego teška i nestabilna i da je teško izboriti se za ekonomski napredak i stabilan pravni poredak. Dobro je što je borac i što se ne libi da kaže sve što misli i kakvo je stanje zaista.

xitam

pre 10 godina

Vidi emonomiju, a ne vidi obrazovanje, nauku, medicinu, infrastrukturu... Mladjan Dinkic vec dugo vremena ne bi trebalo da je tu gde jeste, ali upucivati samo na nega u ovom haosu je bezobrazno i ljuti me. Ko stiti "bele medvede" iz sps-a?!

mrav 86

pre 10 godina

Na Vucica bi trebali mnogi ministri da se ugledaju, ovaj covek sve radi da bi nasem narodu i zemlji bilo bolje.Rekosntrukcija Vlade treba da bude ozbiljna i sveoubuhvatna.

Paraglajder

pre 10 godina

Nema sumnje da Vucic pokusava sa ostalima da od ove Vlade napravi istorijski dobru za Srbiju. Ali neznam koliko ce to uspeti rekonstrukcijom, mozda bi bolje bilo da se izadje na vanredne parlamentarne izbore.

b&s

pre 10 godina

Aleksandar Vučić na danasnjoj konferenciji je jasno rekao sta misli o rekonstrukciji Vlade orocivsi i datum .Jedini ima petlju da se izbori sa svim zlom koje nas je snašlo.Zatekao je katastrofalno stanje i želim mu puno uspeha i istrajnosti u borbi koju je započeo kada je korupcja i kriminal u pitanju i ulazak Srbije u EU.

Jelena

pre 10 godina

Od velike je vaznosti iz plodnog i naprednog zita iskoreniti kukolj. To gospodin Vucic zna, i upravo je to i najavio. Ima punu podrsku gradjana Srbije. Sve pohvale na predanosti i upornosti.

iva

pre 10 godina

Baš kada su mnogi posumnjali u rekonstrukciju odnosno u to da će se sve završiti kao prazna priča Vučić nas je još jednom ubedio da je čovek koji ne daje lažna obećanja.

Peter

pre 10 godina

Vlada Srbije je dobro odradila posao, pre svega sam zadovoljan radom prvog potpredsednika. Ostaje još puno posla. Za unapređenje investicione klime potrebno je poboljšati regulativu, ali i insistirati na njenoj doslednoj primeni. Tako, na primer, imajući u vidu fleksibilnost tržišta rada na nivou EU, neophodno je modernizovati domaće zakone iz ove oblasti i ukloniti administrativne barijere koje utiču na stvaranje nepotrebnih troškova i povećanje birokratije. Takođe, potrebno je ograničiti proliferaciju parafiskalnih nameta, koji predstavljaju dodatno opterećenje privrede i utiču na predvidivost poslovanja, dok je u domenu građevinarstva i nekretnina potrebno olakšati dobijanje građevinskih dozvola, ali i razjasniti pitanja procedura vezanih za pravo svojine, a pre svega konverzije i restitucije.

maja

pre 10 godina

Zaista svako ko je realan ne moze da ospori zalaganja i trud koji pokazuje podpredsednik Vlade.konacno se u nasoj drzavi neko odgovorno trudi za napredak

Malena

pre 10 godina

Brzo i efikasno gospodine Vucicu i svaka vam cast.
Ispunjavate obecanja i radite punom p[arom.
Ostali clanovi Vlade mogu samo da se ugledaju na Vas.

Ignosrisanje obaveza

pre 10 godina

Svi verovatno jako cekamo da ta rekonstrukcija u vladi pocne i jos bolje zavrsi se. Da se vidi na cemu smo onda. Ovako se vidi da ne ide planiranom brzinom. Mnogi kao da ignosrisu svoje obaveze ili ih obavljaju na slu. Ti isti koce promene u Srbiji.

jovanka orleanka

pre 10 godina

Ove koalicije nisu baš najsrećnije rešenje, a ljudi su pokazali kome najviše veruju kada je vlast u pitanju.Mislim da je rekonstrukcija pravo rešenje

kreni

pre 10 godina

rekonstrukcija je potrebna i gospodin vucic ima svu podrsku naroda, preko 41 odsto.zato je njegova odgovornost pred narodom najveca. treba da ukloni nemoralne, nepostene, neradne i nesposobne ministre, zamenike, pomocnike, drzavne sekretare i sefove sluzbi.nisu samo ministri problemn, vec ceo aparat je potrebno protresti.
to vazi i za lokalne samouprave.

Viktor

pre 10 godina

U dosadasnjem radu ove vlade najvece rezultate i uspehe je postigao Aleksandar Vucic.. Ostali slabo rade. Sta je sa Mrkonjicem? sta je sa Dinkicem? Rekonstrukcija je jedno od resenja,

Jesen stiže dunjo moja

pre 10 godina

Vučić kaže da je cela poenta protesta oružra da se sačuva fotelja jednog čoveka u Nadzornom odboru. "Mi kažemo - ne možete na mesto Izvršnog direktora i člana Nadzornog odbora da postavice lice koje je zaposleno. A oni kažu 'ne, nama se baš to sviđa, baš hoćemo sve da određujemo i da idemo u Las Vegas državnim parama i potrošimo 14.000 dolara'".
Konačno da neko stavi tačku na pljačku! Vala dosta je bilo toga lopovluka u Srbiji!

Princ bez Snežane

pre 10 godina

Sada je na redu došla ekonomija. Vreme je da počnemo živeti od vlastitog rada a ne od kredita.
Do pre godinu dana smo imali ekonomsku propast. Prethodna vlast nas je totalno ekonomski unakazila.
Trebaće vreme da dođemo na svoje noge ali vreme je da se krene napred!

Dusanka

pre 10 godina

Dosadasnje vlade nisu ni pomisljale da se rekonstruisu nego su terali dokle god su mogli, bez obzira na stetu koju su pravili drzavi i njenim gradjanima. Ovo je pravi potez, menjati sve sto ne valja za sto bolje funkcionisanje vlade. Podrska Vucicu koji prvo kritikuje rad svojih ministara a onda poziva i druge stranke da to isto ucine.

rekonstrukcija

pre 10 godina

Rezultati ministara trebalo bi da budu jedino merilo i za eventualne kadrovske promene u Vladi, a prelaznu ocenu ne zaslužuju bas svi. Mada SNS ovakvom inicijativom jos jednom pokazuje odgovornost prema drzavi i narodu.

CecaO

pre 10 godina

Treba smeniti sve koji ne ulazu svoj maksimum za narod Srbije,konacno mora da pocne da se ceni rad i zalaganje na poslu a ne seo sam u fotelju i nedam je zivotom...Vucic je jedan od najboljih primera kako treba da izgleda ministar kome je stalo do naroda i buducnosti Srbije...

banex

pre 10 godina

Da bi dao primer drugima, Vučić kreće od vrha, tj. od ministara, i to od svojih ministara. Samo onaj ministar koji ima rezultate će nastaviti da radi svoj posao, a onaj koji nema rezultate će ustupiti svoje mesto nekom drugom, koji će možda biti uspešniji, a možda i ne, ali ministre treba posle izvesnog vremena, ako nemaju rezultate, zameniti, sve dok ne naiđemo na ministra koji će dobro raditi svoj posao.

djole

pre 10 godina

U potpunosti se slazem sa gospodinom Vucicem da nas narod mora sam da radi i da iskoristi otvorena vrata EU,a ne da ocekuje da umesto njega rade Nemci i drugi narodi.dosta je bilo kukumakanja i zalopojki,vreme je da se zaista krene unapred

lazar

pre 10 godina

Vučić je jasan. Ova koalicija nije nikakvo ostvarenje snova, i trajaće sve dok vlada bude imala razultate, a kada rezultata ne bude ići će se na nove izbore, pa neka građani Srbije kažu šta misle o kojem političaru, ili stranci.

dirizabl

pre 10 godina

Sto pre rekonstruisemo i sredimo svoje dvoriste, to ce nas pre pripmiti u ono vece, Evropsko dvoriste. Puna podrka vicepremijeru u nastojanjima da nas dovede do kapije Evropskog dvorista(unije).

Doka

pre 10 godina

Kao sto svi tezimo nekom idealu u zivotu, tako i nas potpredsednik Vlade tezi, nekom ne idelanom, ali makar stabilnom zivotu u Srbiji. Smatram da je to moguce samo ako se nastavi ovakvim tempom rada i borbe.

Provincijalka

pre 10 godina

Onaj ko je u svom radu pozrtvovan a u postupcima ispravan i korektan , jos i nema sta da krije ili cega da se postidi , ima potpuno pravo da nista manje ne ocekuje ni od ljudi sa kojima vodi ovu drzavu.Izgleda da je bespostedna borba protiv korupcije ozbiljno "paralisala " poprilican deo kadrova koalicionih partnera ,iako se mozda verovalo da ce samo prisusyvo u vlasti biti dovoljno kao azil ,i uociste od mogucih istraga, koje su danas postale realnost a time i razlog konfuzije kod pojedinih.
Zastite nema, a uceniti postenog coveka ...suludo...Politicko-poslovne kombinatorike SPS-a i URS-a - mat pozicija.

Dinkic neka ide

pre 10 godina

Ajde de Daciic ali Dinkic stvarno drema u toj svojoj fotelji, a i nije se nikad pokazao dobrim za nasu ekonomiju, narod ga ne podnosi, ne znam sta ga drzis vise tu.

Hocemo smene

pre 10 godina

Rezultati ministara trebalo bi da budu jedino merilo i za eventualne kadrovske promene u Vladi, a prelaznu ocenu ne zaslužuju bas svi. Mada Vucic ovakvom inicijativom jos jednom pokazuje odgovornost prema drzavi i narodu.

Ibica

pre 10 godina

Ako do rekonstrukcije dodje, trebala bi biti sveobuhvatna, na svim nivoima i u svim sektorima. Drugacija raspodela i odgovornosti i nadleznosti. Kada kazem jednolicna, mislim na vecinsku vlast vladajuce koalicije, koja se po mom misljenju jedina bavi interesima i pitanjima vezanim za interese gradjana. Sporazum sa MMF-om, ako se ne sklopi, kao sto potpredsednik Vlade sam kaze, nije presudan, jer ne mozemo bas na sve uslove ni da pristajemo. Air Serbia bi bila dobra ideja, kao i svaka zemlja, treba d aimamo neki svoj pecat.

Psiholog

pre 10 godina

Da bi se nesto postiglo u Srbiji mora puno da se radi,onaj koji to ne zna ili ne moze da postigne neka bude smenjen.Znam da SNS sa smenjivanjem svojih clanova nece imati problem li za druge stranke bas i nisam sigurna da problema nece biti.

glup potez

pre 10 godina

Dinkicu ocigledno leti pamet kad je mislio da ce strajkom grupice gradjana uspeti da uzdrma Vladu i uceni Vucica.Veoma glup potez Dinkica.

zrno grozdja

pre 10 godina

Ima zrelih ministara za smenu, moji favoriti su Mrkonjic, Obradovic i Mladjan Dinkic, niko se nije pokazao i treba umesto njih pre svega postaviti mladje ljude koji su željni dokazivanja.

Nikolina E

pre 10 godina

Naravno da treba da se sprovede sveobuhvatna rekonstrukcija Vlade, obzirom da Srbiju čeka veliki posao u narednom periodu. Svi oni koji nisu spremni da iznesu trku do kraja, i nije im mesto u Vladi.

Kosovka

pre 10 godina

Ima dosta ministara koji su na funkcijama ostali samo zahvaljujuci koaliciji, a na mnogo primera su pokazali da neznaju da vode posao za nkoji su postavljeni. Takve treba zameniti ako mislimo da Srbija nastavi da napreduje

petak13

pre 10 godina

Hajde i to da dočekamo gospodine Vučiću i da vidimo kako će na vaše reči da reaguju dvoijca drugih lidara koji sui do sada stvaili do znanja da su zadovoljni radom svojih ministara.Očekuju od vas da ih vi imenujete za koje smatrate da nisu ispunili zadatak iako i oni to znaju ali se igraju skrivalice i pokušavaju da umanje zančaj i efekte rekonstrukcije.Ako je SNS spremna kao vodeća stranka da bude temeljita i potpuno posvećena problemu rekonstrukcije ne vidim razloga da Dačić i Dinkić to isto ne urade i smelo i odlučno zamene svoje ministre koji su se daleko više ikaszali u aferama i kao neradnici od ministara SNS.dali u ovoj državi ima koga ko nije čuo za Obradovića i Mrkonjića is SPS-a i njihove marifetluke, isto tako ako je potrebno Dinkiću razdvojiti ministarstvo finansija i ekonomije i osloboditi se tog de,magoga jednom za svagda.

Ljubicica

pre 10 godina

Ne cini samo Vucic Vladu,njemu za njegov doprinos kapa dole,ali o drugima bi trebalo razmisliti...Rekonstrukcija bi trebalo da bude izvrsena sto pre,mnogi ministri nisu ispunili ocekivanja pocevsi od ministra Mrkonjica,prosvete...

herbalife

pre 10 godina

Iskren da budem kada se formirala Vlada bio sam protiv nekih ministara koji su to isto radili i u prethodnim vladama. Mislim na gospodu iz SPS-a. Nadam se da ce Dacic uz Vucicevu pomoc odstraniti par svojih nesposobnih ministara.

Kapablanka

pre 10 godina

Ako smo najvredniji radnici po belom svetu, zašto ne bismo bili i najvredniji radnici u sopstvenoj državi Srbiji?
Šansa nam se ukazala. Iskoristimo je.

Upozorenje pred iskljucenje

pre 10 godina

I treba da im ukazes na slabe razultate, ali ne verujem da ce se potresti zbog toga. Moras da ih otpustis ili im das upozorenje pred iskljucenje.

Amulet of undertaker

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da je bilo potrebno da ministarka Mihajlovic to kaze javno da bi pocelo da se razmislja o tome na taj nacin. Pa zaboga kao da nikada niste videli SPS na delu. Nije to neki novi drugaciji SPS, to su isti oni ljudi iz 90-tih i isti oni ljudi obrazovani i formirani po ideologiji druga Tita i njegovih tvoritelja. Oni ne umeju da budu suptilni...oni bi nas sve pojeli kao trmiti a ne samo SNS..

PrinceOfPersia

pre 10 godina

Na pitanje da li izbori ili rekonstrukcija, Vucic je pre svega odabrao rekonstrukciju, da bi resio probleme na sto bezbolniji nacin!

Mare

pre 10 godina

Meni je najstrašnije kada znam da je najveća izdaja ove zemlje obavljena u sred Beograda, ovakvom privatizacijom društvene imovine i zato mi je drago da se neko usudio da otvori najveće slučajeve, zbog toga što smo time unazađeni za narednih sto godina.

Kotur

pre 10 godina

Rekonsrukcija Vlade je neophodna jer se pojedinci provlace zahvaljujuci radu drugih.konacno imamo politicara koji je spreman da smeni svakoga ko ne vrsi svoj posao kako treba i to je za svku pohvalu

Negica

pre 10 godina

Vučiću,reši se Ursa, odnosno Dinkića. On je prljav igrač, izvešban da smeni vladu. Sada organizuje oružare protiv tebe, a ono drvo na auto putu .. je takođe čista katastrofa. Ljudi su važni, školovana deca odlaze iz Srbije, mnogo je nezaposlenih,mnogo porodica u Srbiji je ispod minimuma egzistencije, deca umiru jer ne mogu na operacije u inostranstvo, reformiši Srbiju da bi živeli kao sav normalan svet.

s__corpio

pre 10 godina

ne sumnjam da ce procistiit svoje redova, ali me brine sta ce biti u koalicionim redovima!njih treba da pritisne, jer to su ljudi koji su i do sada bili na vlasti...

Spartakus

pre 10 godina

Da Vucic ne potencira na rekontrukciji opet bi se godinama na ministarskim foteljama protezali ljudi koji te fotelje ne zasluzuju i koji ne znaju ili nece da rade svoj posao.

fica

pre 10 godina

Dinkicu kud ces ficom pod kamion?Al je tebi kratka pamet,da ti nema Vucica odnosno SNS-a odavno bi otisao u zaborav zajedno sa svojom sacicom dezorjentisanih ljudi.

fica

pre 10 godina

Dinkicu kud ces ficom pod kamion?Al je tebi kratka pamet,da ti nema Vucica odnosno SNS-a odavno bi otisao u zaborav zajedno sa svojom sacicom dezorjentisanih ljudi.

Jana

pre 10 godina

Smatram da je rekonstrukcija potrebna samo da bi se nesposobnim ljudima iz URS-a oduzela ministartva koja imaju kontrolu nad finansijama... A za to nije potrebno mesec dana nego samo jedan Vučićev potpis

Rezovi

pre 10 godina

Ko god ne radi dobro treba da bude zamenjen jer nema se vremena za obuku ljudi na tako vaznim mestima.Vucic nema problem sa tim da smeni svoje ljude ali videcemo da li ce druge stranke imati problem da smene svoje ljude.

novica952

pre 10 godina

Čekamo gospodine Vučiću te predmete borbe protiv korupcije i čekamo nastavak akcije oko Galenike jer ima predpostavki da tu još ima mutne radnje i da se pojedinci kriju iza političkih funkcija poput gospodina Backovica sekretara SPS-a.nesme biti skrivenih i nedodirljivih i postupak mora da teče od najnižih činovnika po lokalnim samoupravama koji ima na stotine pa sve do ministara i članova vlade ako treba.Jer ako se posustane i ako se u bilo kom segmentu borbe protiv korupcije i kriminala pokažu rupe i propusti to će degradirati čitavu aktivnost i baciti senku na čitavu akciju.Ovo pitanje se mora isterati kao što se mora insistirati na pitanju rekonstrukcije vlade po cenu izbora, jer bolje i izbori nego loši ministri koji neće podneti ostavku kad pola države od njega to traži, jedino da čeka da neko dođe sa motkom i da ga istera iz Nemanjine.

rac

pre 10 godina

Ministri SPS-a su najlošiji ministri u vladi Srbije, a tu mislim na Mrkonjića, Slavicu Đukić Dejanović i Žarka Obradovića. Sva 3 ova ministra SPS-a bi trebala da budu smenjena prilikom rekonstrukcije vlade.

Harold

pre 10 godina

Kada se zahvalite ministrima koji ne rade dobro svoj posao, molim vas, zbog svih nas, izaberite sposobne nestranacke licnosti koje imaju ugled.
Uzgred, sa agencijama je, jer su malo po strani, mnogo losije.
Naprimer, Agenciju za zastitu zivotne sredine, visokostrucnu instituciju sa mnogo dipl. meteorologa, hidrologa, hemicara, ... vodi covek od 30-ak godina, sa diplomom Tehnickog fakulteta u Cacku.
p.s. I ne razume se u posao.

forica

pre 10 godina

Srbija je postavila stubove tržišne ekonomije i u velikoj meri uskladila svoje zakone sa zakonima Evropske unije. Međutim, pitanja kojima se Srbija do sad nije propisno bavila se odnose na jake strukturne nedostatke, nezavršen proces privatizacije, neodržive javne finansije i neefikasnu državnu administraciju. Svi ovi elementi imaju uticaja na ekonomski razvoj.

Nebojša sa Zvezdare

pre 10 godina

Korektna i otvorena poruka koalicionim partnerima:„Ne razmišljamo o izborima, ali ne isključujem tu mogućnost“.
Neka se socijalisti i ursovci dobro presaberu i razmisle.

Steva

pre 10 godina

U svakom zitu ima kukolja, tako je i sa strankama. Ali retki su oni koji tako nesto priznaju. Treba biti posten prema sebi i drugima. To do sad nije bila politicka praksa u Srbiji.

neško

pre 10 godina

Kod Vučića je najbitinije da od koalicionih partnera ima iskrenu podršku za nepopularne ekonomske mere koje se moraju sprovesti, a i za beskompromisnu borbu protiv korupcije. Vučić će sve istrage da vodi do kraja, pa ako istraga dovede do ljudi iz vlade i oni će da odgovaraju.

Šidski šahista

pre 10 godina

Sada je na redu ekonomija i, pravosuđe i borba protiv korupcije i kriminala. Vreme je da se podvuče ccrta i podnesu računi rada ove Vlade Srbije.

Šidski šahista

pre 10 godina

Sada je na redu ekonomija i, pravosuđe i borba protiv korupcije i kriminala. Vreme je da se podvuče ccrta i podnesu računi rada ove Vlade Srbije.

Gradjanin Q

pre 10 godina

@a kako naterati gazde da daju korektne plate
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (goransumadinac, 2. jul 2013 14:38)

Samo otvaranjem radnih mesta. Zato je to cilj svake drzave. Potraznja za radnicima cini plate (ponudu gazde) vecim.
Kada ima kao kod nas 1,5 mil. nezaposlesnih, a na primer 125.000 otvorenih radnih mesta, tad je plata mala.

ZAKON PONUDE I POTRAZNJE. Docekacemo valjda dan da budemo u EU i da budemo interesantni svim bogatim ljudima da ovde otvaraju fabrike.

tomislav

pre 10 godina

bolje izbori, jes da kostaju, ali ako sns stvarno ima podrsku kojom se hvale, nek pokupe sto vise mogu, i naprave vladu s manjinama (bez velje ilica) pa da se zna ko je za sta kriv, da moze premijer da rekonstruise celu vladu, a ne svaka partija svoje kadrove... a ja cu na izborima da glasam za NOVU posto mi se svidja ideja kancelarske vlade, promene ustava, izbornog sistema i smanjenja broja poslanika, a najvise mi se svidja sveza krv i sto su dozvoljene frakcije

Branko

pre 10 godina

Sve što vodi boljem i odgovornijem radu vlade treba uraditi. Ako neki ministri nisu postigli zadovoljavjuće rezultate , treba ih zameniti.Srbija nema vremena da toleriše nečiji nerad i zato treba izvršiti analizu rada svih članova vlade , državcnih sekretara i direktora javnih preduzeća.

DEJAN

pre 10 godina

Vučić se ne rukovodi stranačkom interesima, jer da je tako on bi odmah išao na izbore, već se rukovodi dravnim interesima, a u državnom interesu je da se sprovede ozbiljna rekonstrukcija vlade, jer samo takva vlada može imati snage za sporovodjenje nepopularnih ekonomskih mera, koje je neophodno sprovesti, ukoliko Srbija želi da se finansijski stabilizuje.

Radomir

pre 10 godina

Ili dobra rekonstrukcija u kojoj ce se vlast i odgovornost podeliti srazmerno poverenju gradjana na predhodnim izborima ako to ne uspe ici na nove izbore.. i urs izbaciti iz vlade...

tića

pre 10 godina

Odnos snaga u parlamentu, i u vladi, ne odražava pravo raspoloženje građana, a to nije dobro. Da je to neka mala razlika u rejtingu, to i ne bi bio problem, ali kada je velika razlika u rejtinzima stranaka, tada treba ići na izbore.

skakavac

pre 10 godina

Istina jeste da je Dinkić najlošije odradio svoj deo posla,ali isto tako više ne vidim ni jedan ratzlog da Dačić ostane premijer...

Storm the front

pre 10 godina

Sirok konsenzus je potreban medju opstom populacijom po svim tackama. Brine me svojeglavost opozicije si licni interes koji je iznad svega. Zbog tog licnog interesa i straha od posledica i pozivanja na odgovornost sto ce biti vrlo verovatno nakon rekonstrukcije. Citav jedan sistem je u pitanju. Postoji tocak a postoji i klin koji se svako malo zavuce pod tockove.

nina

pre 10 godina

Biće to čista drugorazredna predstava jer sps i urs nemaju koga da postave. Urs je razjurio sve koji mogu da budu opasnost po poziciju ljudi iz vrha (što se tiče stručnosti, rada, obraza, morala...) a sps nije mako dalje od 90tih.. Ako vam je stalo do Srbije raspišite izbore

3PO

pre 10 godina

Palanacki duh...mislim da je nazalost nesto sto se nikada nece iskoreniti u ovoj nasoj Srbiji! Dolaze generacije koje jednostavno nisu vaspitavane a kako je vaspitanje izostalo palanacki duh ostaje neminovsnost. Necu da kazem da to stanje duha nema nekih svojih prednosti, poput "naivnsoti, nevinosti, prostodusnosti" ali u ovom segmentu je ona kamen spoticanja izmedju civilizacije i Srbije. Mozemo mi da ostanemo istocnog duha, cisto pravoslavni, a da svoje interese ekonomske i drzavne sacuvamo u koordinaciji sa civilizacijom!

cikuša

pre 10 godina

SNS ne može da prihvati da bude optuživana za tešku ekonomsku situaciju u zemlji, a da SNS na ekonomiju nema skoro nikakav uticaj, zbog toga je potpuno korektan predlog Vučića da se resor ekonomije podeli, i da pola Dinkićevog resora pripadne SNS-u.

boka

pre 10 godina

Vucic je svojim radom trudom,iskrenoscu pokazao da je najmocniji covek u drzavi,pri tome nema iza sebe mutne radnje kakve ima veliki broj politicara u Srbiji.

Mile i nejgovo pile

pre 10 godina

“To je bila dobra i važna vest za Srbiju jer smo dobili potvrdu da smo priznati i prihvaćeni u EU kao pouzdan i važan partner koji poštuje dogovoreno i koja svima pruža jednaku šansu. Ulazak Srbije u EU i dobijanje datuma ne rešava sve naše probleme a tu dolazimo do ključnog problema sa kojim se danas suočavamo - to je da ćemo morati da živimo od sopstvenog rada. U Uniji ima solidarnosti ali nema milostinje”
Dosta se živelo i preživljavalo na kreditima. Vreme je da zasučemo rukave i počnemo da radimo.

Danica

pre 10 godina

Ovaj, onaj... Stvarno nam trebaju strucni i odgovorni ljudi, kojoj god stranci da pripadaju. Nemamo mnogo vremena, zato sto pre rekonstrukcija i nesposobni neka odu u zaborav

Jelena Visnjic

pre 10 godina

Aca je pametan i sve ce nas smeniti u Direktoratu civilnog vazduhoplovstva nista nismo radili pa nije dosao pravi naprednjak nego polovnjak i umesto da je izvukao pouku bivsih direktora on je nastavio da radi kako ne treba.Ma nista nije uradjeno kako treba.Pa lepo covek reko u utisku nedelje hocu da kazete slobodno sta mislite o radu nasih direktora. Nas treba smeniti u paketu komplet jer nema vladavine prava i zakona.

Heroic Gladius

pre 10 godina

Opaska i nasoj lenjosti je apsolutno na mestu. Nema tu milostinje, ima ucesca ali ne badava. Nesmemo se prepustiti slucaju i cekati da nam nesto kapne sa neba. Toga nema. A sto je jos gore takav nacin ophodjenja niko ne voli. Znaci moramo se potruditi sami i sebi stvoriti dobar temelj i polaznu osnovu za dalje.

luna

pre 10 godina

I treba da se dogodi rekonstrukcija Vlade.Predsednik SNS -a ima najvise poverenja gradjana ,i on je taj koji treba da sprovodi promene,za koje svi mislimo da ce bitu dobre po bas.

Рокстеди

pre 10 godina

Реконструкција под хитно да се види, ко ради а ко забушава или једноставно не уме. Напади на Вучића са свих страна, неоснованим оптужбама, не били га пољуљали, али он је попут Његошевог ''ораха''.

Branislav

pre 10 godina

Da li ce prvi potpredsednik da me kritikuje ako budem strajkovao sto nisam dobio platu? Zato sto Trezor odbija da prebaci 1/12 od 40 miliona koliko je Matici srpskoj odredjeno budzetom i Rebalansom za 2013?

oni

pre 10 godina

Vreme je da se smene bahati ministri koje stite stranke iako nista ne rade a pokrivaju ih njihovi stranacki lideri jer im predstavljaju izvor finansiranja!

Transporter

pre 10 godina

Kale znaci brdo, znaci vise nece da nas blamira? Jupiiii!!! Ko bi reko cuda da se dese pa da Dacic ostavku podneseeee...mislim u stilu njegovog estradnog ponasanja...

Mirjanic

pre 10 godina

Godina dana poverenja i posmatranja pojedinacnih ostvarenja je sasvim dovoljan period da bi neko morao i sam da shvati kako ne funkcionise medju poverenim mu zadacima, ali pojedini, nenaviknuti na skrining svog rada,
prosto moraju biti izuzeti , jer je to jedini nacin da se u oderdejnom resoru
napravi pomak i jasno vidljjivi rezultati.

utko NS

pre 10 godina

Ljudi, ja gledao/slusao Vucica i moje misljenje je da to sto je prozborio,da se jednostavno i prosto slazem ! E sad,to sto mora da se borimo ko lavovi,to ja nisam kriv niti ne znam ko..al eto...rekoh sta imam u vezi govora prvog podpredsednika vlade .

došen

pre 10 godina

Vučić je dobio funkciju koordinatora službi bezbednosti i na tom planu se u Srbiji mnogo uradilo, i tu je već borba protiv korupcije počela da ulazi u institucionalne vode. Takođe, i što se tiče pristupanja Srbije EU, urađeno je mnogo. Postignut je sporazum po pitanju Kosova. Vučić je na ovim poljima napravio i više nego što je bilo ko i očekivao. Da bi SNS mogao bitnije da utiče na ekonomije, koja je trenutno najveći problem, mora u skladu sa svojim rejtingom da ima mogućnost uticaja na ekonomska kretanja.

tara

pre 10 godina

Moraju se sprovesti velike reforme i u sudstvu,pravosudju,obrazovanju,ekonomija mora ojacati.Raduje me to sto sada imamo prabog lidera koji ce nas videti sve zajedno i postavljati kadar koji je mnogo sposobniji i odgovorniji od prethodnih.

Miroslav D.

pre 10 godina

Sve pohvale idu na racun Vucica, on se gotovo fanaticno bori da Srbiju priblizi EU,stane na put korupciji i kriminalu, da ostvari ekonomsku saradnju sa raznim zemljama, da izvuce Srbiju sa dna. Zato ne sumnjam da ce i ovu rekonstrukciju izvesti kako treba.

ignjat

pre 10 godina

Ukoliko SPS i URS žele iskreno da prostupe rekonstrukciji vlade, onda moraju pristati da se zamenu njihovi ministri koji nisu dobro obavljali svoj posao. Vučić neće štititi svoje ministre koji nemaju rezultate, ali takav pošten pristup rekonstrukciji moraju imati i SPS i URS, ukoliko žele da rekonstrukcija vlade da rezultate. U suprotnom bolje je ići na izbore.

busica

pre 10 godina

Sto se stabilnosti vlade tice to je ja mislim prioritet, jer ako nisus vi kvalitetni i saglasni u vladi, nema nam ni poboljsanja u zemlji.

VLA

pre 10 godina

Ako mora da dođe do rekonstrukcije, onda neka se to obavi u što kraćem roku i što efikasnije. Nema nikakve koristi ako se samo zamene fotelje a i dalje su isti igrači u igri

oni

pre 10 godina

Vreme je da se smene bahati ministri koje stite stranke iako nista ne rade a pokrivaju ih njihovi stranacki lideri jer im predstavljaju izvor finansiranja!

raja babeja

pre 10 godina

Pročitah komentare na ovo, i blago rečeno, užasnut sam koliko u ovoj zemlji ima onih koji još uvek dozvoljavaju da budu vođeni od Velikog i ljubljenog Vođe, a da ni malo ne razmisle o tome kuda ih on to vodi.

JANKO

pre 10 godina

Ma šta se ustezati,ako treba,a treba smenuti 3/4 ministara,jer se od mnbogih ne vidi nikakve vajde.Dosta je bilo onoga da kad sam ministar ne moram ništa da radim i sve će biti ok.

Justicia

pre 10 godina

Stabilnost vlade je nesto na cemu treba da pociva sistem i da se time daje primer narodu. Iz toga proistice da je stabilnost vlade najbitniji faktor, jer kakvu poruku saljemo investitorima ako se svako malo nesto sece i meri. Sa novim vladama dolaze i novi zakoni obicno, a to nije nesto sto investitorima uliva poverenje. Racunica je jasna i tacna. Za dalju i vecu drustvenu korist sa nekim stvarima se mora raskrstiti

R2D2

pre 10 godina

Rekonstrrukcija vlade je neophodna, i svi koji se ne slazu sa zahtevima koje sa sobom nosi rekonstrukcija, treba da budu dovoljno hrabri da to sami priznaju i napuste scenu.

ocaj

pre 10 godina

Jadni smo mi i bedni kad hocemo izbore nakon godinu dana.
Jedva docekasmo da zuti odu, a sada ovi vec dozlogrdise i pored "datuma".
Ali....ako i dodju izbori, za koga cemo glasati, jadni moji sunarodnici???

Sve zlo do zla.

20 godina ovih odvratnih faca, a jos ne nestaju.

Sta cemo deci ostaviti?

Mislili smo da je 5. oktobar dan za promene, ali nije, jer mi nemamo nikoga ko vredi u parlamentu i ko ce napraviti promene.

Jel ga vi vidite?

ognjena

pre 10 godina

Trenutno najveći problem u Srbiji je ekonomija, a tu SNS nema skoro nikakav uticaj, a kao stranka koja uživa preko 40 % podrške građana, SNS bi morao da ima uticaj na ekonomiju. Upravo tu treba napraviti ozbiljne promene, i red bi bio da URS koji ima rejting na granici cenzusa prepusti jedan deo resora ekonomije SNS-u koji ima rejting preko 40 %.

b&s

pre 10 godina

Rezultati ministara trebalo bi da budu jedino merilo i za eventualne kadrovske promene u Vladi, a prelaznu ocenu ne zaslužuju bas svi. Mada Vucic ovakvom inicijativom jos jednom pokazuje odgovornost prema drzavi i narodu.

kiseli

pre 10 godina

Samo temeljna rekonstrukcija ima smisla, a u nekakvoj kozmetičkoj rekonstrukciji Vučić ne želi da učestvuje, jer takva rekonstrukcija neće doneti korist Srbiji i građanima Srbije.

taras

pre 10 godina

Vučić ima potpuno pošten pristup rekonstrukciji vlade, ali Vučić ne želi da učestvuje u nekoj kozmetičkoj rekonstukciji, već to mora biti temeljna rekonstrukcija, koja ne bi samo bila ograničena na ministre, već bi obuhvatala i državne sekretare i direktore javnih preduzeća.

milijan

pre 10 godina

Vučić želi da nakon rekonstrukcije Srbija ima vladu koja će imati hrabrosti da uradi najvažnije poslove za narod i državu, ako koalicioni partneri budu imali iskrenu želju za takvom rekonstrukcijom, neće biti razloga za izbore. Ako takve iskrene želje kod koalicionih partnera ne bude, onda je najbolje ići na izbore.

sale

pre 10 godina

Vučić ima potpuno pošten pristup rekonstrukciji vlade, ali Vučić ne želi da učestvuje u nekoj kozmetičkoj rekonstukciji, već to mora biti temeljna rekonstrukcija, koja ne bi samo bila ograničena na ministre, već bi obuhvatala i državne sekretare i direktore javnih preduzeća.

goran

pre 10 godina

Pita vucko gde se vidi i odrzava bahatost i osionost. Zamolite ga da zadje po ministarstvima,gradovima i opstinama u kojima njegovi vrsljaju vlast. Neka dodje u Becej.

Dwarf

pre 10 godina

Smeniti sve koji ne rade uvesti red i disciplinu u svim drzavnim institucijama i konacno postati jedna jaka drzava kakva je Srbija trebala odavno da bude.Vucicu samo nastavi snazno i ne popustaj jer samo tako imamo buducnost.

Dušica

pre 10 godina

Tako ćemo jedino moći da idemo napred, i naravno posle rekonstrukcije vlade treba još puno raditi.Tako da je ovo odlična vest za sve nas.

PrinceOfPersia

pre 10 godina

Rekonstrukciju vlade odraditi sto pre ne smemo gubiti mnogo vremena, krenuli smo ka promenama i tim putem trebamo i nastaviti!

in medias res

pre 10 godina

Sto se oruzara tice, slazem se sa Vucicem da je vise dosta da se rad u javnim i drzavnim preduzecima dozivljava kao nastavak samoupravljanja i dozivotna dozvola za arcenje narodnih para.

jevgenija

pre 10 godina

vlada, 2.jul. 2013

Magarac magarca trlja. Kaze se kada se dvoje medjusobno hvale. Ovo je prevod latinske poslovice. U ovoj vladi hvale samo jednog Vucica.

svaka mu cast

pre 10 godina

Kako ovaj Vucic zamajava narod svaka mu cast.Do juce je bio datum, sad ekonomija , sta je sledece na redu.
Ni od onih silnih hapsenja nema nista...ali ljudi vole da cuju ono sto ima prija usima.

Grunf

pre 10 godina

Još jedan primer zašto smo poslednji na evropskom kontinentu.Krajnje je vreme da poštujete makar javno pred gradjanima hijerarhiju.Zar nije logično da o sudu rada Vlade RS govori pre svega Premijer RS a vi kao prvi potpredsednik ponekad čak šta više vrlo retko s obzirom na sve funkcije koje imate a o njima govorite najmanje.Ko je u Srbiji Premijer,ko Ministar odbrane?Dalje izjavili ste da ne razmišljate o izborima ali ne isključujete tu mogućnost.Znači razmišljate ili ja grešim.Što se tiče rekonstrukcije vlade pošto se očigčedno pitate najviše u praksi slobodno sve Ministre do jednog,pomoćnike možete sa smenite.Bez ikakvih problema i #griže savesti" jer Vi tvrdite da ste odgovorni i ozbiljni ljudi.Ako ste to što kažete onda sve do jednog.Takodje norate i sbe smeniti jer kao Ministar odbrane ništa uradili niste osim nekih pregovora oko kupovine Ruzskih vojnih aviona.Da li je teteka Angela dala odobrenje za to.Što niste išli kod članica NATO pakta prvo da kupite neki borbeni avion ako može.Potpuni je smešno govoriti o nekim rezltatima koji se tiču života gradjana Srbije.Jedini pomak ste napravili da dobijemo žuto svetlo za EU i kako vidim i kakve izjave a tek rezulatate postižete tu i ostajemo.Dok se Vi svi izredjate na nama do zelenog svetla lipši magarče do zelene trave!Ako želiš nešto iskreno iako nisam tvoj glasač uzimaj metlu što pre u šake dok se još nešzto pitaš i sve počisti do mrvice a ako treba i usisivač u šake.Okružen si neznalicama i neradnicima.Napredni nisu.

make

pre 10 godina

Da bi se nesto postiglo u Srbiji mora puno da se radi,onaj koji to ne zna ili ne moze da postigne neka bude smenjen.Znam da SNS sa smenjivanjem svojih clanova nece imati problem li za druge stranke bas i nisam sigurna da problema nece biti.

Nesa

pre 10 godina

Pa ja odavno govorim da celo rukovodstvo bivse Direktorata civilnog vazduhoplovstva republike Srbije nisu normalni a i ovi novi nisu sasvim cisti kako treba smene od glave do pete.Ajd neka kazu pokazu prstom sta su konkretno uradili pa nista stvorena slika da je sve ok a nevalja nista.

Velika promena

pre 10 godina

Privreda je uvek prioritet to je tacno. samo sto politika uvek nekako postane vaznija na kraju. E to ako se promeni u Srbiji bice to velika promena.

superwomen

pre 10 godina

Rekonstrukcija pod hitno! Apsolutno nema razloga za daljim odlaganjem rekonstrukcije! Evidentno je neophodna rekonstrukcija kako bi Srbija mogla da napreduje! Ako hocemo da napredujemo, moramo da menjamo ono sto ne valja!

inspektor kluzo

pre 10 godina

Kada ce vec da bude rekonsrukcije zatvorite poresku inspekciju,inspekciju rada,trzisnu inspekciju i finansijsku inspekciju,sta su oni do sada radili.Za neplacene pozeye i doprinose ni jedna od navedenih inspekcija nije nadlezna.Ljudi su ostajali bez plata,zdravstvenih knjizica i staza a da to nikog nije bilo briga.Sramota...

Bojana Dikovic

pre 10 godina

Pa nije samo rekonstrukcija promeniti direktora mora se smeni cela ekipa oko njega prvo oni sto nista nerade pa mi nista i neradimo mislila sam u direktoratu civilnog vazduhoplovstva republike srbije bivsi direktori radili kako netreba umesto bistre vode oni i mi mutili mutnu vodu ovi novi dosli umesto da nesto poprave napravili belaj ma nista nije kako treba zrelo sve u paketu za smenu posle neka stave prst ne na celo nego u dupe pa nek vide gde su gresili.:) Nismo mi majkemi nismo radili kako treba.

marija

pre 10 godina

Palanacki duh????
Vucicu, da li si uopste cuo za reci ekologija, pokret zelenih, odrziva energija, odrzivi razvoj, zastita planete od klimatskih promena,..., ti tako valjda evropski nastrojen od kako si se probudio, a ekolozi provincijalci?
Blago nama s tobom tako evropskim.
Treba im oduzeti licence, i to je sve.
JA HOCU I PUT I HRAST. Tacka.

Громовник

pre 10 godina

Иако има све могућности овога света да тражи изборе и ту материализује своју популарност Вучић се, неочекивано, определио за реконструкцију настојећи на тај начин да истовремено поштеди овај народ и државу додатног трошка, а да уз то свако од чланова владе адекватно буде оцењен за свој рад у претходних годину дана и сходно томе понесе део одговорности за рад владе у првој години мандата.

Верник

pre 10 godina

Од самог почетка рада могло се назрети да нису сви у њој подједнако заинтересовани да вуку напред и да им је јефтина популарност битнија од дугорочног бољитка народа и државе. Стога на основу јединог меродавног и проверљивог критеријума,а то су резултати рада, мора доћи до темељне и суштинске реконструкције владе по целој дубини.