Četvrtak, 30.05.2013.

23:05

Pajtić: Ako treba, biće ostavki

Premijer APV Bojan Pajtić kaže da će on i svi članovi Vlade Vojvodine podneti ostavke ako se utvrdi da je bilo ko imao veze sa nezakonitim poslovanjem RBV.

Izvor: Tanjug

Pajtiæ: Ako treba, biæe ostavki IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

Stevan85

pre 10 godina

Pajtic je u intervjuu za Novi magazin rekao da ne veruje da je bilo ko od clanova vlade "sedeo na salteru i sugerisao kome da se da kredit".
a ja ne verujem da bi neko, ko ima bar prosecan intelekt, ovako nesto mogao da zvekne. kao da smo mi imbecili, stvarno nas tako tretiraju. pa i neko za koga bih bila toliko slobodna da ga nazoem imbecilom, zna da naredjenja dolaze sa vrha, koliko god da pokusam da stvari postavim na neki druagaciji nacin, ponovo mi je nejasna ideja za pominjanjem salterusa.

Cveja

pre 10 godina

Cuj...ako treba. Mora. A sve i da ih ne bude, eto izbora, pa cete svakako da izletite iz svih nivoa vlasti gde ste pustili korenje.

Razocarani Demokrata

pre 10 godina

Zar Pajtic stvarno misli da je narod toliko naivan i da moze da poveruje u njegove izjave. Provaljen je i pametnije mu je da cuti.

mrmot

pre 10 godina

Gospodine Pajticu, nema potreba za takvim izjavama… Znam da skupljate politicke poene i da idete niz dlaku SNS, zbog predstojecih izbora, ali nece biti potrebe za ostavkam jer ce one ici po difoltu, iz zatvora!

jeca

pre 10 godina

Pajtic iygeda misli da mi ne znamo kako se krediti daju, svi znamo da ni je on sedeo na salteru ali cija je odgovornost to je druga stvar!

vlada

pre 10 godina

Samo da vidim da li će dati ostavku kada se završi istraga i otkrije da su članovi njegove stranke učestvovale u prevarama u vezi sa razvojnom bankom.

pera

pre 10 godina

a sta bi sa kreditom sto je uzeo toma kad je bio radikal???? al to sad nema veze bas bi voleo da mi objasne ovi novokoponaovani radikali i mega trend studenti pecenjaru necu da pominjem!!!

Busy Bee

pre 10 godina

A vidiš nismo ni znali koliko su ti koji sede na šalteru moćni! Pajtiću, ne možete nas sluditi, samo se još više brukate ovakvim izjavama.

MILUTINAC

pre 10 godina

Cela Vojvodjanska Vlada je uzdrmana ovim skandalom,svako ko je umesam treba da odgovara,vec sada se licitira sa nekim imenima ,koji se nalaze u vrhu Vlade,zato smatram da je moralno da cela Vlada podnese ostavke jer sve se to desavalo ispred vasih ociju a niko nije reagovao,ili je hteo a nije smeo.

GAJA

pre 10 godina

Da stvari ovako postavimo: RBV je osnovala Vlada Vojvodine, pa samim tim ista ta Vlada je trebala, po prirodi svojine da zna šta se dešava u banci. Pa i da nije znala kako i šta se radi to je ne oslobađa odgovornosti, nego je čak još više okrivljuje za nesposobnost i umešanost.

Srbijanac

pre 10 godina

Cekajte, bre, SNS botovi, pa NARAVNO da je borba protiv korupcije APSOLUTNO SELEKTIVNA. Od 24 sporne privatizacije, 22 su izvedene za vreme Kostunice. Da li je uhapsen neko iz DSS-a zbog toga? NIKO! Hocete da kazete da su Dinkic, Tomica Milosavljevic, Mirovic, Gojkovicka, Mrka, Velja, Bajatovic - NEVINI??? Ne! Samo su povlasceni i zasticeni, jer su vasi.

Rale

pre 10 godina

Istraga ce pokazati koje sve umesan gde se Pajticu zuris? Nije na mestu clanovima ds da i dalje tvrde kakao je borba protiv korupcije usmerena protiv opozicije jer da nema dokaza,cvrstih dokaza,ne bi pojedini clanovi ds-a bili u pritvoru.

pravnik

pre 10 godina

Besmisleno je prozivanje Vlade, a pogotovo njenog predsednika, da treba da znaju za svaki prekrsaj u svakoj pokrajinskoj instituciji. A ima ih stotine. To je nemoguce i besmisleno.

dunavac

pre 10 godina

Treba da budu ostavke jer cemu sluzite kad nista ne znate i niste obavesteni.RVB nije opljackana preko noci,ona se godinama pustosila pa je prosto ne moguce da za to niste znali.

durmitor

pre 10 godina

Gradjani vam dali poverenje a vi se na ovakav nacin igrate sa njihovom inteligencijom,treba da vas je sramota,pravili ste nas ludim dok se nista nije znalo a sada pokusavate da nas napravite ludim kad se sve zna.Proslo je vreme vase bahatosti a gradjani su i previse blagi prema onom sta ste im uradili.

Branko

pre 10 godina

Opet doznato demokratsko spinovanje. Kad ce vec jednom shvatiti da borba protiv kriminala i korupcije nije selektivna i nema veze sa politickom opredeljenoscu.

marisol

pre 10 godina

Još jedna laž u nizu. Neverovatno je prihvatiti izjavu gospodina Pajtiće da niko od ljudi iz vlasti nije odgovoran za RBV. Kako objasniti da nikada pre promena nije pokrenuo pitanje pljačkanja ove banke.

Milenko

pre 10 godina

Ova izjava zasluzuje respekt. Republicke Vlade su, od devedesete godine, do danasnjeg dana, svakih nedelju-dve dana imale po neku aferu. Pokrajinsku Vladu, po prvi put posle 9 godina, optuzuju u javnosti da je - ne u Vladi, vec u samo jednoj o mnogobrojnih institucija - bilo pronevera. Pokrajina apsolutno ne zasluzuje da bude prozivana, "kraduckanje" je specijalitet nekih drugih administracija.

novicavg

pre 10 godina

Gospodin Pajtić zaboravlja kad kaže da je ova borba protiv kriminala i korupcije selektivna i uperena samo protiv kadrova DS da je protekli deset godina ključne i najvažnije pozicije u svim institucijama imala samo kadrovi DS i da je normalno da se postupci vode protiv čelnika institucija koje su prepune korupcije i kriminala.A za Pajtića je bolje da podnese ostavku nevezano za razvojnu banku i da omogući narodu Vojvodine da na novim izborima izabere vlast po volji naroda koja se definitivno promenila. Ovaka čuvvanje pozicija u pokrajinskoj vladi pošto poto vodi daljoj konfrotaciji koja u ruku najviše šteti žiteljima Vojvodine a ne političkoj vrhušku DS koja se dobro uhlebila u pokrajinskim organima.

simeon

pre 10 godina

Niste sedeli na šalteru,ali su sve vaši poslušnici i finansijeri dobijali kredite i to nije slučajno.Ako se utvrdi odgovornost,ostavke su samo početak,a onda pred lice pravde!

cistacica

pre 10 godina

Politicari bi trebali da budu promenljivi na politickom trzistu..Oni sluze narodu po sopstvenom kandidovanju..znaci zelji.Niko ih nije terao u politiku..Prema tome kada su visoke plate i udobnosti tu su prvi a kad je odgovornost u pitanju svi se prave blesavi..E doslo je vreme da se ne moze sve zakrpiti ostavkama,koje se podrazumevaju ako se dokaze ucestvovanje,prikrivanje,saradjivanje sa nekima koji cine krivicno delo..Za njih kazna treba da bude i veca jer su iskoristili poverenje i dali neznanjem,precutno ili prikriveno podrsku kriminalu i kriminalcima,umesto onima koji su ga birali.A o ugledu da i ne govorimo!U prevodu znaci...dok jedan pljacka ovaj siromasni narod,ja cu da zmurim,zavucicu glavu u pesak i izigravacu noja i onda cu da se branim neznanjem.Onda se postavlja pitanje a sta onda radis na tako visokoj poziciji u drzavi.Da li radis radi interesa sopstvenih gradjana ,koji su te tu izabrali ili protiv!Ko je birao,taj ima prava i da smenjuje.Demokratija podrazumeva lako smenljivu vlast.A ovde kad jednom dodju,interesantno je da ne mozes nikako da ih oteras ili smenis.A i kad ih konacno smenis,oni nadju novo uhlebljenje i to u medjunarodnim institucijama...Navikli jednom zivot na visokoj nozi,uvek zivot na visokoj nozi.A za gradjane Srbije ko te pita,sipak!Tamo ih ceka desetine hiljada eurica plata.Hmmm!Ali sve to bez pokazanog drzavnickog uspeha i bez ikakve preporuke.Danas i za cistacicu u kuci,moras da imas dobru preporuku bivseg poslodavca,inace nista od posla...

breg

pre 10 godina

-Što onda ne podnesete ostavku.Za kriminal se odavno zna. Vi ste po dužnosti koju ste obavljali morali to da znate, samo zbog toga, ako ste moralni, morate podneti ostavku

Slavica

pre 10 godina

Zanimljivo da nema nikakvog postupka protiv Mirovica i Gojkovicke zbog ATP "Vojvodina", Gorana Knezevica (uprkos nadjenom novcu sefu, snimljenim izjavama i dokazanim kriminalnim radnjama) pre neki mesec oslobodise u prvim stepeni, Velja Ilic nas poducava borbi protiv korupcija... Sve SNS postenjacine...

lala

pre 10 godina

ako je tacno da istraga u razvojnoj banci i agro banci nije usmerena protiv DS zasto su onda iskljuceni iz istrage clanivu SNSa koji ne vracaju kredite tim bankama a uzeti su pod sumnjivim okolnostima? visoki funkcioner SNSa sa 240 stanova i kredit id 12 miliona evra kod agro banke a godinama nije uplatio ni jednu ratu, sta je sa takvima? zasto je on i slicni njemu izuzeti iz istrage? ovo je dokaz da je borba protiv korupcije samo borba za rejting! lupajte minuse slobodno ali oni nece promeniti ISTINU

reč je reč

pre 10 godina

Šta je tebi Pajtiću,tako nešto izjaviti,pa ti već sutra treba onda da podneseš ostavku.Ah izvini zaboravih ti si demokrata,a kod vas važi ono,što sam malo pre rekao to sada ne važi više.

Jole

pre 10 godina

Zasto kuka? Pa ko je ostavio drzavu u takvom haosu i napravio leglo korupcije od nje? Naravno da svaka nova vlast ce zeleti da skupi poene na hapsenju takvih.

AleksandarZidarski

pre 10 godina

Pa zasto odmah ne podnesu ostavku??Separatizam i secesija Vojvodine nije u interesu njihovih gradjana i Srbije..Videli smo kakvu lobi grupu imaju , kada je bila afera MLEKO!!

Medena

pre 10 godina

Ne znam zasto neverujem da je Pajtic ili bilo ko iz DS spreman da se odrekne svoje cenjene funkcije, s toga mislim da je ova izjava cisto zavaravanje.

đurica

pre 10 godina

Istrage u Razvojnoj Banci Vojvodine nisu obračun sa pokrajinom kako to žele da predstave vojvođanski funkcioneri DS-a, nego obračun sa ljudima koji su radili nezakonite radnje, i doveli do propasti RBV.

Crni

pre 10 godina

Pa nemojte da ste bas toliko agilni pa da kolektiivno podnosite ostavke, istraga ce utvrditi cinjenice, ili ti znas ono sto istrazitlji jos neznaju.

Andrej

pre 10 godina

Pajtiću, kao svom bivšem profesoru, mogu da kažem samo - svaka čast! Intelektualac i gospodin čovek. Što je na političkoj sceni Srbije - priličan kuriozitet.

dunavac

pre 10 godina

Treba da budu ostavke jer cemu sluzite kad nista ne znate i niste obavesteni.RVB nije opljackana preko noci,ona se godinama pustosila pa je prosto ne moguce da za to niste znali.

Branko

pre 10 godina

Opet doznato demokratsko spinovanje. Kad ce vec jednom shvatiti da borba protiv kriminala i korupcije nije selektivna i nema veze sa politickom opredeljenoscu.

breg

pre 10 godina

-Što onda ne podnesete ostavku.Za kriminal se odavno zna. Vi ste po dužnosti koju ste obavljali morali to da znate, samo zbog toga, ako ste moralni, morate podneti ostavku

marisol

pre 10 godina

Još jedna laž u nizu. Neverovatno je prihvatiti izjavu gospodina Pajtiće da niko od ljudi iz vlasti nije odgovoran za RBV. Kako objasniti da nikada pre promena nije pokrenuo pitanje pljačkanja ove banke.

reč je reč

pre 10 godina

Šta je tebi Pajtiću,tako nešto izjaviti,pa ti već sutra treba onda da podneseš ostavku.Ah izvini zaboravih ti si demokrata,a kod vas važi ono,što sam malo pre rekao to sada ne važi više.

simeon

pre 10 godina

Niste sedeli na šalteru,ali su sve vaši poslušnici i finansijeri dobijali kredite i to nije slučajno.Ako se utvrdi odgovornost,ostavke su samo početak,a onda pred lice pravde!

AleksandarZidarski

pre 10 godina

Pa zasto odmah ne podnesu ostavku??Separatizam i secesija Vojvodine nije u interesu njihovih gradjana i Srbije..Videli smo kakvu lobi grupu imaju , kada je bila afera MLEKO!!

novicavg

pre 10 godina

Gospodin Pajtić zaboravlja kad kaže da je ova borba protiv kriminala i korupcije selektivna i uperena samo protiv kadrova DS da je protekli deset godina ključne i najvažnije pozicije u svim institucijama imala samo kadrovi DS i da je normalno da se postupci vode protiv čelnika institucija koje su prepune korupcije i kriminala.A za Pajtića je bolje da podnese ostavku nevezano za razvojnu banku i da omogući narodu Vojvodine da na novim izborima izabere vlast po volji naroda koja se definitivno promenila. Ovaka čuvvanje pozicija u pokrajinskoj vladi pošto poto vodi daljoj konfrotaciji koja u ruku najviše šteti žiteljima Vojvodine a ne političkoj vrhušku DS koja se dobro uhlebila u pokrajinskim organima.

Jole

pre 10 godina

Zasto kuka? Pa ko je ostavio drzavu u takvom haosu i napravio leglo korupcije od nje? Naravno da svaka nova vlast ce zeleti da skupi poene na hapsenju takvih.

cistacica

pre 10 godina

Politicari bi trebali da budu promenljivi na politickom trzistu..Oni sluze narodu po sopstvenom kandidovanju..znaci zelji.Niko ih nije terao u politiku..Prema tome kada su visoke plate i udobnosti tu su prvi a kad je odgovornost u pitanju svi se prave blesavi..E doslo je vreme da se ne moze sve zakrpiti ostavkama,koje se podrazumevaju ako se dokaze ucestvovanje,prikrivanje,saradjivanje sa nekima koji cine krivicno delo..Za njih kazna treba da bude i veca jer su iskoristili poverenje i dali neznanjem,precutno ili prikriveno podrsku kriminalu i kriminalcima,umesto onima koji su ga birali.A o ugledu da i ne govorimo!U prevodu znaci...dok jedan pljacka ovaj siromasni narod,ja cu da zmurim,zavucicu glavu u pesak i izigravacu noja i onda cu da se branim neznanjem.Onda se postavlja pitanje a sta onda radis na tako visokoj poziciji u drzavi.Da li radis radi interesa sopstvenih gradjana ,koji su te tu izabrali ili protiv!Ko je birao,taj ima prava i da smenjuje.Demokratija podrazumeva lako smenljivu vlast.A ovde kad jednom dodju,interesantno je da ne mozes nikako da ih oteras ili smenis.A i kad ih konacno smenis,oni nadju novo uhlebljenje i to u medjunarodnim institucijama...Navikli jednom zivot na visokoj nozi,uvek zivot na visokoj nozi.A za gradjane Srbije ko te pita,sipak!Tamo ih ceka desetine hiljada eurica plata.Hmmm!Ali sve to bez pokazanog drzavnickog uspeha i bez ikakve preporuke.Danas i za cistacicu u kuci,moras da imas dobru preporuku bivseg poslodavca,inace nista od posla...

Andrej

pre 10 godina

Pajtiću, kao svom bivšem profesoru, mogu da kažem samo - svaka čast! Intelektualac i gospodin čovek. Što je na političkoj sceni Srbije - priličan kuriozitet.

đurica

pre 10 godina

Istrage u Razvojnoj Banci Vojvodine nisu obračun sa pokrajinom kako to žele da predstave vojvođanski funkcioneri DS-a, nego obračun sa ljudima koji su radili nezakonite radnje, i doveli do propasti RBV.

Crni

pre 10 godina

Pa nemojte da ste bas toliko agilni pa da kolektiivno podnosite ostavke, istraga ce utvrditi cinjenice, ili ti znas ono sto istrazitlji jos neznaju.

Medena

pre 10 godina

Ne znam zasto neverujem da je Pajtic ili bilo ko iz DS spreman da se odrekne svoje cenjene funkcije, s toga mislim da je ova izjava cisto zavaravanje.

lala

pre 10 godina

ako je tacno da istraga u razvojnoj banci i agro banci nije usmerena protiv DS zasto su onda iskljuceni iz istrage clanivu SNSa koji ne vracaju kredite tim bankama a uzeti su pod sumnjivim okolnostima? visoki funkcioner SNSa sa 240 stanova i kredit id 12 miliona evra kod agro banke a godinama nije uplatio ni jednu ratu, sta je sa takvima? zasto je on i slicni njemu izuzeti iz istrage? ovo je dokaz da je borba protiv korupcije samo borba za rejting! lupajte minuse slobodno ali oni nece promeniti ISTINU

Slavica

pre 10 godina

Zanimljivo da nema nikakvog postupka protiv Mirovica i Gojkovicke zbog ATP "Vojvodina", Gorana Knezevica (uprkos nadjenom novcu sefu, snimljenim izjavama i dokazanim kriminalnim radnjama) pre neki mesec oslobodise u prvim stepeni, Velja Ilic nas poducava borbi protiv korupcija... Sve SNS postenjacine...

Milenko

pre 10 godina

Ova izjava zasluzuje respekt. Republicke Vlade su, od devedesete godine, do danasnjeg dana, svakih nedelju-dve dana imale po neku aferu. Pokrajinsku Vladu, po prvi put posle 9 godina, optuzuju u javnosti da je - ne u Vladi, vec u samo jednoj o mnogobrojnih institucija - bilo pronevera. Pokrajina apsolutno ne zasluzuje da bude prozivana, "kraduckanje" je specijalitet nekih drugih administracija.

Srbijanac

pre 10 godina

Cekajte, bre, SNS botovi, pa NARAVNO da je borba protiv korupcije APSOLUTNO SELEKTIVNA. Od 24 sporne privatizacije, 22 su izvedene za vreme Kostunice. Da li je uhapsen neko iz DSS-a zbog toga? NIKO! Hocete da kazete da su Dinkic, Tomica Milosavljevic, Mirovic, Gojkovicka, Mrka, Velja, Bajatovic - NEVINI??? Ne! Samo su povlasceni i zasticeni, jer su vasi.

Rale

pre 10 godina

Istraga ce pokazati koje sve umesan gde se Pajticu zuris? Nije na mestu clanovima ds da i dalje tvrde kakao je borba protiv korupcije usmerena protiv opozicije jer da nema dokaza,cvrstih dokaza,ne bi pojedini clanovi ds-a bili u pritvoru.

pravnik

pre 10 godina

Besmisleno je prozivanje Vlade, a pogotovo njenog predsednika, da treba da znaju za svaki prekrsaj u svakoj pokrajinskoj instituciji. A ima ih stotine. To je nemoguce i besmisleno.

durmitor

pre 10 godina

Gradjani vam dali poverenje a vi se na ovakav nacin igrate sa njihovom inteligencijom,treba da vas je sramota,pravili ste nas ludim dok se nista nije znalo a sada pokusavate da nas napravite ludim kad se sve zna.Proslo je vreme vase bahatosti a gradjani su i previse blagi prema onom sta ste im uradili.

MILUTINAC

pre 10 godina

Cela Vojvodjanska Vlada je uzdrmana ovim skandalom,svako ko je umesam treba da odgovara,vec sada se licitira sa nekim imenima ,koji se nalaze u vrhu Vlade,zato smatram da je moralno da cela Vlada podnese ostavke jer sve se to desavalo ispred vasih ociju a niko nije reagovao,ili je hteo a nije smeo.

GAJA

pre 10 godina

Da stvari ovako postavimo: RBV je osnovala Vlada Vojvodine, pa samim tim ista ta Vlada je trebala, po prirodi svojine da zna šta se dešava u banci. Pa i da nije znala kako i šta se radi to je ne oslobađa odgovornosti, nego je čak još više okrivljuje za nesposobnost i umešanost.

pera

pre 10 godina

a sta bi sa kreditom sto je uzeo toma kad je bio radikal???? al to sad nema veze bas bi voleo da mi objasne ovi novokoponaovani radikali i mega trend studenti pecenjaru necu da pominjem!!!

jeca

pre 10 godina

Pajtic iygeda misli da mi ne znamo kako se krediti daju, svi znamo da ni je on sedeo na salteru ali cija je odgovornost to je druga stvar!

mrmot

pre 10 godina

Gospodine Pajticu, nema potreba za takvim izjavama… Znam da skupljate politicke poene i da idete niz dlaku SNS, zbog predstojecih izbora, ali nece biti potrebe za ostavkam jer ce one ici po difoltu, iz zatvora!

Busy Bee

pre 10 godina

A vidiš nismo ni znali koliko su ti koji sede na šalteru moćni! Pajtiću, ne možete nas sluditi, samo se još više brukate ovakvim izjavama.

vlada

pre 10 godina

Samo da vidim da li će dati ostavku kada se završi istraga i otkrije da su članovi njegove stranke učestvovale u prevarama u vezi sa razvojnom bankom.

Razocarani Demokrata

pre 10 godina

Zar Pajtic stvarno misli da je narod toliko naivan i da moze da poveruje u njegove izjave. Provaljen je i pametnije mu je da cuti.

Cveja

pre 10 godina

Cuj...ako treba. Mora. A sve i da ih ne bude, eto izbora, pa cete svakako da izletite iz svih nivoa vlasti gde ste pustili korenje.

Stevan85

pre 10 godina

Pajtic je u intervjuu za Novi magazin rekao da ne veruje da je bilo ko od clanova vlade "sedeo na salteru i sugerisao kome da se da kredit".
a ja ne verujem da bi neko, ko ima bar prosecan intelekt, ovako nesto mogao da zvekne. kao da smo mi imbecili, stvarno nas tako tretiraju. pa i neko za koga bih bila toliko slobodna da ga nazoem imbecilom, zna da naredjenja dolaze sa vrha, koliko god da pokusam da stvari postavim na neki druagaciji nacin, ponovo mi je nejasna ideja za pominjanjem salterusa.

Slavica

pre 10 godina

Zanimljivo da nema nikakvog postupka protiv Mirovica i Gojkovicke zbog ATP "Vojvodina", Gorana Knezevica (uprkos nadjenom novcu sefu, snimljenim izjavama i dokazanim kriminalnim radnjama) pre neki mesec oslobodise u prvim stepeni, Velja Ilic nas poducava borbi protiv korupcija... Sve SNS postenjacine...

lala

pre 10 godina

ako je tacno da istraga u razvojnoj banci i agro banci nije usmerena protiv DS zasto su onda iskljuceni iz istrage clanivu SNSa koji ne vracaju kredite tim bankama a uzeti su pod sumnjivim okolnostima? visoki funkcioner SNSa sa 240 stanova i kredit id 12 miliona evra kod agro banke a godinama nije uplatio ni jednu ratu, sta je sa takvima? zasto je on i slicni njemu izuzeti iz istrage? ovo je dokaz da je borba protiv korupcije samo borba za rejting! lupajte minuse slobodno ali oni nece promeniti ISTINU

Milenko

pre 10 godina

Ova izjava zasluzuje respekt. Republicke Vlade su, od devedesete godine, do danasnjeg dana, svakih nedelju-dve dana imale po neku aferu. Pokrajinsku Vladu, po prvi put posle 9 godina, optuzuju u javnosti da je - ne u Vladi, vec u samo jednoj o mnogobrojnih institucija - bilo pronevera. Pokrajina apsolutno ne zasluzuje da bude prozivana, "kraduckanje" je specijalitet nekih drugih administracija.

Andrej

pre 10 godina

Pajtiću, kao svom bivšem profesoru, mogu da kažem samo - svaka čast! Intelektualac i gospodin čovek. Što je na političkoj sceni Srbije - priličan kuriozitet.

đurica

pre 10 godina

Istrage u Razvojnoj Banci Vojvodine nisu obračun sa pokrajinom kako to žele da predstave vojvođanski funkcioneri DS-a, nego obračun sa ljudima koji su radili nezakonite radnje, i doveli do propasti RBV.

Medena

pre 10 godina

Ne znam zasto neverujem da je Pajtic ili bilo ko iz DS spreman da se odrekne svoje cenjene funkcije, s toga mislim da je ova izjava cisto zavaravanje.

Crni

pre 10 godina

Pa nemojte da ste bas toliko agilni pa da kolektiivno podnosite ostavke, istraga ce utvrditi cinjenice, ili ti znas ono sto istrazitlji jos neznaju.

AleksandarZidarski

pre 10 godina

Pa zasto odmah ne podnesu ostavku??Separatizam i secesija Vojvodine nije u interesu njihovih gradjana i Srbije..Videli smo kakvu lobi grupu imaju , kada je bila afera MLEKO!!

reč je reč

pre 10 godina

Šta je tebi Pajtiću,tako nešto izjaviti,pa ti već sutra treba onda da podneseš ostavku.Ah izvini zaboravih ti si demokrata,a kod vas važi ono,što sam malo pre rekao to sada ne važi više.

novicavg

pre 10 godina

Gospodin Pajtić zaboravlja kad kaže da je ova borba protiv kriminala i korupcije selektivna i uperena samo protiv kadrova DS da je protekli deset godina ključne i najvažnije pozicije u svim institucijama imala samo kadrovi DS i da je normalno da se postupci vode protiv čelnika institucija koje su prepune korupcije i kriminala.A za Pajtića je bolje da podnese ostavku nevezano za razvojnu banku i da omogući narodu Vojvodine da na novim izborima izabere vlast po volji naroda koja se definitivno promenila. Ovaka čuvvanje pozicija u pokrajinskoj vladi pošto poto vodi daljoj konfrotaciji koja u ruku najviše šteti žiteljima Vojvodine a ne političkoj vrhušku DS koja se dobro uhlebila u pokrajinskim organima.

breg

pre 10 godina

-Što onda ne podnesete ostavku.Za kriminal se odavno zna. Vi ste po dužnosti koju ste obavljali morali to da znate, samo zbog toga, ako ste moralni, morate podneti ostavku

dunavac

pre 10 godina

Treba da budu ostavke jer cemu sluzite kad nista ne znate i niste obavesteni.RVB nije opljackana preko noci,ona se godinama pustosila pa je prosto ne moguce da za to niste znali.

mrmot

pre 10 godina

Gospodine Pajticu, nema potreba za takvim izjavama… Znam da skupljate politicke poene i da idete niz dlaku SNS, zbog predstojecih izbora, ali nece biti potrebe za ostavkam jer ce one ici po difoltu, iz zatvora!

Jole

pre 10 godina

Zasto kuka? Pa ko je ostavio drzavu u takvom haosu i napravio leglo korupcije od nje? Naravno da svaka nova vlast ce zeleti da skupi poene na hapsenju takvih.

cistacica

pre 10 godina

Politicari bi trebali da budu promenljivi na politickom trzistu..Oni sluze narodu po sopstvenom kandidovanju..znaci zelji.Niko ih nije terao u politiku..Prema tome kada su visoke plate i udobnosti tu su prvi a kad je odgovornost u pitanju svi se prave blesavi..E doslo je vreme da se ne moze sve zakrpiti ostavkama,koje se podrazumevaju ako se dokaze ucestvovanje,prikrivanje,saradjivanje sa nekima koji cine krivicno delo..Za njih kazna treba da bude i veca jer su iskoristili poverenje i dali neznanjem,precutno ili prikriveno podrsku kriminalu i kriminalcima,umesto onima koji su ga birali.A o ugledu da i ne govorimo!U prevodu znaci...dok jedan pljacka ovaj siromasni narod,ja cu da zmurim,zavucicu glavu u pesak i izigravacu noja i onda cu da se branim neznanjem.Onda se postavlja pitanje a sta onda radis na tako visokoj poziciji u drzavi.Da li radis radi interesa sopstvenih gradjana ,koji su te tu izabrali ili protiv!Ko je birao,taj ima prava i da smenjuje.Demokratija podrazumeva lako smenljivu vlast.A ovde kad jednom dodju,interesantno je da ne mozes nikako da ih oteras ili smenis.A i kad ih konacno smenis,oni nadju novo uhlebljenje i to u medjunarodnim institucijama...Navikli jednom zivot na visokoj nozi,uvek zivot na visokoj nozi.A za gradjane Srbije ko te pita,sipak!Tamo ih ceka desetine hiljada eurica plata.Hmmm!Ali sve to bez pokazanog drzavnickog uspeha i bez ikakve preporuke.Danas i za cistacicu u kuci,moras da imas dobru preporuku bivseg poslodavca,inace nista od posla...

Branko

pre 10 godina

Opet doznato demokratsko spinovanje. Kad ce vec jednom shvatiti da borba protiv kriminala i korupcije nije selektivna i nema veze sa politickom opredeljenoscu.

marisol

pre 10 godina

Još jedna laž u nizu. Neverovatno je prihvatiti izjavu gospodina Pajtiće da niko od ljudi iz vlasti nije odgovoran za RBV. Kako objasniti da nikada pre promena nije pokrenuo pitanje pljačkanja ove banke.

Srbijanac

pre 10 godina

Cekajte, bre, SNS botovi, pa NARAVNO da je borba protiv korupcije APSOLUTNO SELEKTIVNA. Od 24 sporne privatizacije, 22 su izvedene za vreme Kostunice. Da li je uhapsen neko iz DSS-a zbog toga? NIKO! Hocete da kazete da su Dinkic, Tomica Milosavljevic, Mirovic, Gojkovicka, Mrka, Velja, Bajatovic - NEVINI??? Ne! Samo su povlasceni i zasticeni, jer su vasi.

pravnik

pre 10 godina

Besmisleno je prozivanje Vlade, a pogotovo njenog predsednika, da treba da znaju za svaki prekrsaj u svakoj pokrajinskoj instituciji. A ima ih stotine. To je nemoguce i besmisleno.

durmitor

pre 10 godina

Gradjani vam dali poverenje a vi se na ovakav nacin igrate sa njihovom inteligencijom,treba da vas je sramota,pravili ste nas ludim dok se nista nije znalo a sada pokusavate da nas napravite ludim kad se sve zna.Proslo je vreme vase bahatosti a gradjani su i previse blagi prema onom sta ste im uradili.

Rale

pre 10 godina

Istraga ce pokazati koje sve umesan gde se Pajticu zuris? Nije na mestu clanovima ds da i dalje tvrde kakao je borba protiv korupcije usmerena protiv opozicije jer da nema dokaza,cvrstih dokaza,ne bi pojedini clanovi ds-a bili u pritvoru.

MILUTINAC

pre 10 godina

Cela Vojvodjanska Vlada je uzdrmana ovim skandalom,svako ko je umesam treba da odgovara,vec sada se licitira sa nekim imenima ,koji se nalaze u vrhu Vlade,zato smatram da je moralno da cela Vlada podnese ostavke jer sve se to desavalo ispred vasih ociju a niko nije reagovao,ili je hteo a nije smeo.

GAJA

pre 10 godina

Da stvari ovako postavimo: RBV je osnovala Vlada Vojvodine, pa samim tim ista ta Vlada je trebala, po prirodi svojine da zna šta se dešava u banci. Pa i da nije znala kako i šta se radi to je ne oslobađa odgovornosti, nego je čak još više okrivljuje za nesposobnost i umešanost.

Razocarani Demokrata

pre 10 godina

Zar Pajtic stvarno misli da je narod toliko naivan i da moze da poveruje u njegove izjave. Provaljen je i pametnije mu je da cuti.

jeca

pre 10 godina

Pajtic iygeda misli da mi ne znamo kako se krediti daju, svi znamo da ni je on sedeo na salteru ali cija je odgovornost to je druga stvar!

simeon

pre 10 godina

Niste sedeli na šalteru,ali su sve vaši poslušnici i finansijeri dobijali kredite i to nije slučajno.Ako se utvrdi odgovornost,ostavke su samo početak,a onda pred lice pravde!

Busy Bee

pre 10 godina

A vidiš nismo ni znali koliko su ti koji sede na šalteru moćni! Pajtiću, ne možete nas sluditi, samo se još više brukate ovakvim izjavama.

pera

pre 10 godina

a sta bi sa kreditom sto je uzeo toma kad je bio radikal???? al to sad nema veze bas bi voleo da mi objasne ovi novokoponaovani radikali i mega trend studenti pecenjaru necu da pominjem!!!

vlada

pre 10 godina

Samo da vidim da li će dati ostavku kada se završi istraga i otkrije da su članovi njegove stranke učestvovale u prevarama u vezi sa razvojnom bankom.

Cveja

pre 10 godina

Cuj...ako treba. Mora. A sve i da ih ne bude, eto izbora, pa cete svakako da izletite iz svih nivoa vlasti gde ste pustili korenje.

Stevan85

pre 10 godina

Pajtic je u intervjuu za Novi magazin rekao da ne veruje da je bilo ko od clanova vlade "sedeo na salteru i sugerisao kome da se da kredit".
a ja ne verujem da bi neko, ko ima bar prosecan intelekt, ovako nesto mogao da zvekne. kao da smo mi imbecili, stvarno nas tako tretiraju. pa i neko za koga bih bila toliko slobodna da ga nazoem imbecilom, zna da naredjenja dolaze sa vrha, koliko god da pokusam da stvari postavim na neki druagaciji nacin, ponovo mi je nejasna ideja za pominjanjem salterusa.