Subota, 18.05.2013.

19:54

104 hapšenja pre i posle derbija

Policija je pre, za vreme i posle utakmice fudbalera Partizana i Crvene zvezde, zbog raznih incidenata, privela 104 osobe, rečeno jeTanjugu u MUP-u.

Izvor: Beta

104 hapšenja pre i posle derbija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

Вртирепић

pre 10 godina

Ма то су само "традиционалне српске свађе са пријатељима". Ситница.

Ministar za zez

pre 10 godina

Pod hitno u zakon uvrstiti mandatne (novčane) kazne ali K A Z N E!
Učestvovanje u koškanju ili tuči 100 000,oo din. + zabrana ulaska na stadion i zabrana izlaska iz zemlje do 5 godina ,učestvovanje u masovnoj tuči sa povredama kazne do 500 000,00 din. + zatvor gde će troškove za zatvorenog tokom celog robijanja snositi zatvoreni pa koliko izađe,zabrana doživotno ulaska i prisustva bilo kom sportskom događaju,zabrana izlaska iz zemlje 10 godina...Ukoliko se dokaže da je uhapšeni direktno kriv za nanošenje povreda drugom licu sve ostale kazne koje već važe.
Mislim da bi za samo mesec dana rigoroznog sprovođenja ovakvih kazni mogli na stadionima da čujete i muvu kad sleti na travu!Dok se ne prečiste navijači od ''navijača''i ne shvate da je nekada dozvoljeno i da tvoj tim izgubi a da tu niko nije kriv več da je drugi tim pobedio!Inače sam navijač Crvene Zvetde i čestitam svim navijačima Partizana na sinoćnoj čistoj pobedi!

Ma

pre 10 godina

Pa ceo fudbalski svet zna da je veciti derbi jedan od najvatrenijih i zamisli bilo hapsenja... Pa nismo u norveskoj pa da uz kokice navijamo, sta ste se uzjogunili evrofanatici?

zoran

pre 10 godina

"svi vi sto vredjate i pljujete te iste navijace ste nista drugo nego jedne obicne kukavice samo lajete i glumitr neko ludilo preko tastature. Ako ne mozete da shvatite da se masi ne moze niko suprostaviti onda potrazite pomoc u najblizu dusevnu ustanovu !!! PODRSKA SVIM NAVIJACIMA SVETA !!!"
(avangarda, 19. maj 2013 09:51)

Tvoja pismenost pokazuje tvoj intelektualni nivo. A pošto svakako ne znaš šta znači tvoj nick, ja ću ti objasniti. To ti je u stvari: garda iz avana. A pošto ne znaš ni šta je to AVAN i verovatno da ga nokad nisi video, i to ću ti objasniti. To ti je ona posuda od bronze sa onim tučkom, takođe od bronze, pa se u nju stavi biber ili šećeš da ze isitni pa dok to udarač a ono ŠUPLJE zvoni. E i ti tako isto zvoniš jer ti je PRAZNA GLAVA, momčino...

ја

pre 10 godina

Послао би ја њих све у војску на три године да паметно искористе очигледан вишак енергије!

Sale

pre 10 godina

Ajde DRŽAVO pokaži se!

Svi po 7 godina zatvora!
Pa tako još koji put da očistite bagru, najzad i mi normalni da možemo da idemo na utakmice bez straha da će neka pijana budala da mi uvali nož u bubreg ili me opali zalutali metak...!

sramota

pre 10 godina

Sinoc posle utakmice sam kod autokomande cekao gradski prevoz(linije 17, 30, 31) pun sat. To je gsp namerno uradio, zbog navijaca. I posle pricaju zasto.im unistavaju vozila, i meni je doslo nesto da polomim. Imam mesecnu kartu, od ovog meseca vise ne placam prevoz!

vodoinstalater

pre 10 godina

Ne vidim čemu uopšte održavanje ovakvih događaja? Da se neiživljeni punoglavci kolju po ulicama pa da ih posle o trošku budžeta (sa moje grbine) krpe po bolnicama? Izgleda da je to jedini razlog zbog kojeg mafija organizuje utakmice i održava klubove u životu. I stalno obećanja da će se menjati Zakon i da će se pooštriti represalije i da će se ubrzati postupci protiv kretena a ono-sve gore... Vučiću, imaš li ti neku dubok-šamansku mudrost na ovo što ja napisah? Baš bih voleo da čujem.

DERVIS I SRBIJA ???

pre 10 godina

U zemlji u kojoj estradne umetnice dobijaju nanogice za1mil €, narodni poslanici tuku ljude po NS-u, gaze ljude kolima kradu milione, druze se sa "Zemuncima" i grade nebodere u centru sa tudjim parama, policija diluje,sudstvo sve to prasta za koverte. Nasilje je tuzno ali istinito normalna pojava. Sto da neko robija za bakju a ministri koji ojade citav narod da uzivaju e tu je glavni problem.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 19. maj 2013 10:09)
U zemlji gde buducem ministru na promociji vodja navijaca stoji iza ledja i samo sto mu ne podigne dva prsta iznad glave kao rogove.

Miki

pre 10 godina

Uzas!Nema ovo veze sa fudbalom..neizivljeni olos,izrastao u bolesnom drustvu kakvo je nase ne moze nista drugo ni da uradi sem da pravi nered!Drzavo reaguj i stani na put ovom ludilu dok ne bude kasno..

xMADx

pre 10 godina

dok se ne uvede zabrana prisustvovanja sportskim manifestacijama godinama za cak i manji prekrsaj nista od mira na tribinama. napravi glupost pa dobije 10 godina zabrane na svim fudbalskim utakmicama pa za 1 sezonu nece vise huligana!

Marko

pre 10 godina

U zemlji u kojoj estradne umetnice dobijaju nanogice za1mil €, narodni poslanici tuku ljude po NS-u, gaze ljude kolima kradu milione, druze se sa "Zemuncima" i grade nebodere u centru sa tudjim parama, policija diluje,sudstvo sve to prasta za koverte. Nasilje je tuzno ali istinito normalna pojava. Sto da neko robija za bakju a ministri koji ojade citav narod da uzivaju e tu je glavni problem.

ja

pre 10 godina

evo ja kao navijac sa juzne tribine da vam kazem odmah sta je problem. kada se zapale baklje automatska reakcija policije je da uleti na atletsku stazu kao da imaju zelju da budu pogodjeni,ali je to vid represije i po zakonima engleskim koje svi zelite nijedan policajac nesme u punoj opremi da bude na stadionu bas iz tog razloga. druga stvar je konstantno maltretiranje na putu do i na stadionu,pa juce nisu dali ljudima kokakolu da prenesu posle nadvoznjaka gde je granica za unos piva ???? kad su uleteli da sprece tucu sinoc tukli su sve na ulazu iako je ceo problem 25 metara dalje. represija bre

djole bre

pre 10 godina

Ako ste toliko smotani da ne umete da naprivite adekvatan zakon, onda kopirajte Britance. A stanje na stadionima (i oko) ce biti ovakvo sve dok su vodje navijaca na platnom spisku klubova.

avangarda

pre 10 godina

svi vi sto vredjate i pljujete te iste navijace ste nista drugo nego jedne obicne kukavice samo lajete i glumitr neko ludilo preko tastature. Ako ne mozete da shvatite da se masi ne moze niko suprostaviti onda potrazite pomoc u najblizu dusevnu ustanovu !!! PODRSKA SVIM NAVIJACIMA SVETA !!!

Вујке

pre 10 godina

Па кад су беспослени.
Kад би морали да копају и ору на некој њиви питао бих онда да ли би имали снаге за било шта друго.

Fanste CZV

pre 10 godina

Nisu sve isti Huligani ima i nas normalnih koji idemo u Kop na Sever i volimo svoj klub i navijamo za njega bez i od incidenata.Ne razumem juce ljude vodje govore ne palite stolice a oni pale.

A?

pre 10 godina

Gospodine Veljko Odalovicu! Da vi, i vas tim radite nesto, ovoga ne bi bilo! Vi pretite, a to nije rad! Godinama se preti ovoj bagri, i niko nikada nista ucinio nije! Zato, voleo bih da sto pre pocnu da se desavaju ruzne stvari, da se konacno i vi, i vasa neradnicka ekipa, uzmete u pamet! Ili da se bar ukinete.

Student

pre 10 godina

(daxkey, 18. maj 2013 23:22)
Ovi klubovi plaćaju porez(ulaznice,ugovori...)
Od Vas više i ekonomske i moralne štete nego koristi.

nesa

pre 10 godina

Ja pristajem da mi se poveca porez i da se od tih para izgradi zatvor od 10000 mesta, pa da se na licu mesta donose presude i pravac gde treba. Stadioni su postali leglo olosa i plodno tle za regrutaciju kriminalaca, a to se resava zatvorom.

mrk

pre 10 godina

ajmo mame i tate ovih lepo vaspitanih sinova polako krenite sa podmicivanjem sudstva ne bi li izvadili vasu lepo vaspitanu decu iz zatvora u roku od danas a mozda i vec juce, kako bi nama nevaspitanima ukoliko vec danas negde razbili glavu!

Devojacki san

pre 10 godina

kad je Duci Simonovic ovo predvidio-ima35 godina...ti bolesnici misle da se utakmice igraju zbog njih,kao da bi igraci trebali gledat sta se desava na tribinama ...umisto obrnuto ...posla za sociologe kolko hoces...

njiva je njihov svet.

pre 10 godina

"Tо је њихов свет, и док не дирају "цивиле" и не користе "оружја" "
A šta su oni?Vojska??!?!

Bata

pre 10 godina

Zašto policija ne istražuje veze srpskih huligana sa grčkim i ruskim huliganima, s obzirom da je obeležje svih tih grupa ne samo nasilje, već i fašizam. Novinari, raspitajte se ko su ti Rusi i Grci koji su uhapšeni, pa nas obavestite.

PELE FROM BRAZIL II

pre 10 godina

fudbaleri igraju mec, menajanju klubove/timove sve dok se vrte nove ponude i vece pare.....pa za koja navijate, za majice/dresove koje nose? Rurbanisti u suskavim trenerkama izasli da se biju oko dresova. To su najveci glupaci i tupsoni koji postoje da se bijes i ludujes za "tim".....

kizami

pre 10 godina

Koji to mozak polazi na sportski dogadjaj sa molotovljevim koktelom i palicom? Da li ce ova nasa drzava vec jednom da se opameti i da takve barabe strpa u zatvor na minimum 3 god. i dozivotno zabrani ulaz na sve moguce utakmice. Uzas, gde je tu sport.....?

zvrk

pre 10 godina

E ali ovaj Bogdanov ,pored svih kazni,zabrane ulaska u druge zemlje itd..Djenovu..i covek je opet na tribini kao vodja!Bravo Srbijo,sudije-delije,bravo pravosudje!Bravo i borbi protiv kriminala i korupcije.Oni misle da je borba samo hapšenje onih sto prebacuju pare s racuna na racun.A šta cemo sa ovim bitangama,sto se makljaju,lome,bodu itd..i zna se ko su i šta su i gde su!?????

No name

pre 10 godina

Ја мислим да је жандармерија крива за тучу испред севера за време утакмице нисмо смели ни са картама да уђемо а камоли да стојимо близу стадиона и тада је дошло до ицидента и привођења невиних људи срамота !

Aleksandar

pre 10 godina

Nama treba jedna Tačerka - i zbog ekonomije, i zbog ovakvih budala. Njena Vlada je ove za samo par godina nakon Hejsela počistila tako da danas nema ni ograde između tribina i terena. Ako ne znate sami kako da to uradite, pitajte oni koji su to uspešno implementirali na mnogo divljijoj rulji od ovih naših 'opasnih' bitanga u pokušaju.

Sani

pre 10 godina

Izvolite dodjite na utakmice OFK Beograda! Kod nas je romantika i dalje u modi ! Pravi Beeogradjani svakako imaju svoj klub i svoje kulturne navijace.

Miša, Bgd

pre 10 godina

Prekršajne prijave? Ma ok... ipak su to okoreli ljubitelji sporta i fudbala pre svega... zato valjda pojedini svih 90min provedu okrenuti leđima terenu... ko razume shvatiće...

ja

pre 10 godina

to mlado puno snage.... treba se izive malo ja ih razumem skroz! ;) zato bih ih i na neki prinudan rad malo poslo da okopavaju..pa ne bi imali vise snage da izvode.. paraziti!

vlada-so

pre 10 godina

dobro je to,neka se omladina istutnji,pa bolje da razbiju par prozora na autobusu nego na prozorima agencije za privatizaciju,zbog koje su im roditelji ostali bez leba.

Bob

pre 10 godina

Svi su bili divni momci, javljali se komsijama na ulici, nosili cegere bakama od supermarketa, odranije poznati policiji zbog dobrocinstva i humanosti...

Dacha

pre 10 godina

Nekome takvo stanje odgovara, jer su imena vodja a i obicnih clanova tih grupa, odavno poznata istraznim organima a i siroj javnosti.

Lalegator

pre 10 godina

@Bojan Ilić
Ti nisi odavde? Ne znaš da JNA ne postoji 22 godine i da se 21. godinu ovaj stadion zove Stadion Partizana? Proveri sve ovo u katastru, pa ćeš videti koliko ne znaš.
(Kat Astar, 18. maj 2013 23:26)

Ljudi koji su ga zvali JNA uvek ce ga zvati JNA bez obzira kako ga nova zgebad bude zvala.

Бојан Илић

pre 10 godina

Kat Astar!
За мене је и даље "војнички пашњак" или "лавор" ако ти је лакше!
Слабо са "материјом"!
Лоше је што страдају "цивили",
а за овакве ликове( навијаче не барабе") је "бенседин" да испрате гостовање!
Знам, био сам "навучен" као клинац!
Ко није ишао са 50 људи, другара највернијих, аутобусом, на "вруће гостовање",
нема представу шта је НАВИЈАЊЕ!
Само, били би боље да су због таквих стадиони у шуми!
Полиција и судство нека процене, погледају у закон и свакоме како следује!

CZBG

pre 10 godina

kuco ta 4 Rusa i Grk su dosli na derbi nas(sto svima treba da bude ponos,da neko dolazi preko da gleda nas pisljivi fudbal)a u tuci su morali da ucestvuju,jer su im verovatno napali drugare,ili su drugari napali neku grupu pa su morali da ucestvuju...Rusko,Grcko,Srpska prijateljstva su sasvim normalna u klubovima poput Zvezde i Partizana...

Zdrav razum

pre 10 godina

Ma i da ste ih uhapsili 920 džaba sve kad će ih sudije osloboditi ili osuditi novčano ili na neke mizerne kazne u Padinskoj Skeli. Da mi je samo da pitam ta 4 Rusa i tog Grka šta im treba da dodju da se mlate u nekom Železniku i da ih hapse. Časna reč ja to ne mogu da razumem.

Kat Astar

pre 10 godina

@Bojan Ilić
Ti nisi odavde? Ne znaš da JNA ne postoji 22 godine i da se 21. godinu ovaj stadion zove Stadion Partizana? Proveri sve ovo u katastru, pa ćeš videti koliko ne znaš.

Jagodiceva

pre 10 godina

Vandalizam po ko zna koji put ! Zakonski uobliciti sankcije za ovakve izgdenike!Prevaspitavanje u zatvorskom ambijentu uz sistematski rad i psiho-terapiju.Ovakvi izgrednici su oduzeli mogucnost poseta sportskim manifestacijama svima nama koji bismo tamo bili iz ljubavi prema sportu a ne na zakazanom terminu za tucu!

this is the end

pre 10 godina

Pravo divljastvo, ova nacija je definitivno skrenula sa normalnog puta, a gledaoci na stadionu divljaju i dalje, fudbal je ocajan toliko da fudbaleri ne znaju ni loptu da ustopaju a kamoli da naprave pas...katastrofa ko igra i ko gleda utakmice.

Jagodiceva

pre 10 godina

Vandalizam po ko zna koji put ! Zakonski uobliciti sankcije za ovakve izgdenike!Prevaspitavanje u zatvorskom ambijentu uz sistematski rad i psiho-terapiju.Ovakvi izgrednici su oduzeli mogucnost poseta sportskim manifestacijama svima nama koji bismo tamo bili iz ljubavi prema sportu a ne na zakazanom terminu za tucu!

navijac prosli

pre 10 godina

zuta linija -ako predjes,momentalno u corku i 10 godina robije
za svaku baklju u ruci-1 godina robije,i za bacenu 3 godine robije
sve redare i obezbedjenje pokaznjavati novacno minimun 50.000 dinara po glavi,a organizatora,sa milion evra u slucaju nereda i pirotehnike
neko ce reci,da je mozda surovo,ali je i bolje spreciti nego leciti

Бојан Илић

pre 10 godina

Zvrk!
То није "гелендер" него "шипка"!
И да би се ту попео мораш пуууно да "радиш"!
Али некада су ту прави навијачи а понекад и барабе( као они разбојници из Мађарске)!
Да би разумео овај "свет", мораш да имаш "гостовања", али не само ЈНА и Маракана!
Зато и пишеш овакве коментаре, као и већина "душебрижника"!
То је њихов свет, и док не дирају "цивиле" и не користе "оружја",
нека "уживају"!
UF '87.

zvrk

pre 10 godina

Pogledajte te istetovirne vodje sto bleje na gelenderu..tesko da nijedan nema krivicne prijave,bavljenje dilovanjem narkotika,tuce,razbojnistva..I sve dojednog je na slobodi,kako je to moguce?? Pa lepo oni se vode kao zaposleni u klubu,primaju platu od uprave..Tuga nebeska! A derbi je jos veca tuga,ima da nas napune u evropi ko god da igra..Ovo nije derbi ovo je mucenje fudbala i pokazatalj koliko je nasa liga ,liga iz kraja...gde pika svako fudbal i svako se zove profesionalni fudbaler...totalni nered u nasem fudbalu..Hvataju ih grcevi,pitam se sta treniraju??Ne spremni apsolutno svih 22 igraca...

ЈоГ

pre 10 godina

Minimum godinu dana svima zatvorska kazna bez mogucnosti uslovnog otpusta.
(Silencer, 18. maj 2013 20:26)

Шта, МИ да хранимо те лезилебовиће и пробисвете? Била је она вест да је Јужна Морава затрпана ђубретом, под хитно послати и тамо и где друго треба да се нешто чисти и корисно ради. И не на једну него бар 3 до 5 година.

Не помажу ту затворске казне јер су и ти затвори легло криминала и корупције правног система него ПРЕВАСПИТАВАЊЕ а битни део тога је КОРИСТАН РАД.

ss

pre 10 godina

Uzasni su. Nocas je u dva navrata na parkingu ispred moje zgrade neki od takvih pevao - urlikao neke nenormalne navijacke pesme, pa malo urinirao oko automobila i tako. Prvi put sam cula tako nesto i sada potuno drugacije gledam na navijace - i fudbal.

Сведок

pre 10 godina

Улица је Стјепана Супанца у Железнику, а ОШ је Браће Јерковић. Договорена туча.

Braca

pre 10 godina

U Zelezniku ne postoji skola Darinka Radovic, postoji Ulica Darinke Radovic, a verovatno se radi o skoli Braca Jerkovic, koja je blizu Ulice Darinke Radovic i koja je odmah pored hale FMP...

uzas

pre 10 godina

umesto vrscani da navijaju za vrsac a pancevci za pancevo, oni idu u bg da se biju zbog cz i part. !! a pritom ljudi koji vode ta dva kluba se bogate kao i vodje navijaca!!mnogo smo mi g..p narod!!

roditelj

pre 10 godina

Ljudi moji,pa ovo nema veze sa sportskim navijanjem...odakle ovolika agresija medju omladinom, netrpeljivost, neartikulisanost u izlivu emocija...pa ovde timovi strucnjaka treba da rade.Ima li nam spasa od ovakvog ponasanja..

uzas

pre 10 godina

umesto vrscani da navijaju za vrsac a pancevci za pancevo, oni idu u bg da se biju zbog cz i part. !! a pritom ljudi koji vode ta dva kluba se bogate kao i vodje navijaca!!mnogo smo mi g..p narod!!

ЈоГ

pre 10 godina

Minimum godinu dana svima zatvorska kazna bez mogucnosti uslovnog otpusta.
(Silencer, 18. maj 2013 20:26)

Шта, МИ да хранимо те лезилебовиће и пробисвете? Била је она вест да је Јужна Морава затрпана ђубретом, под хитно послати и тамо и где друго треба да се нешто чисти и корисно ради. И не на једну него бар 3 до 5 година.

Не помажу ту затворске казне јер су и ти затвори легло криминала и корупције правног система него ПРЕВАСПИТАВАЊЕ а битни део тога је КОРИСТАН РАД.

zvrk

pre 10 godina

Pogledajte te istetovirne vodje sto bleje na gelenderu..tesko da nijedan nema krivicne prijave,bavljenje dilovanjem narkotika,tuce,razbojnistva..I sve dojednog je na slobodi,kako je to moguce?? Pa lepo oni se vode kao zaposleni u klubu,primaju platu od uprave..Tuga nebeska! A derbi je jos veca tuga,ima da nas napune u evropi ko god da igra..Ovo nije derbi ovo je mucenje fudbala i pokazatalj koliko je nasa liga ,liga iz kraja...gde pika svako fudbal i svako se zove profesionalni fudbaler...totalni nered u nasem fudbalu..Hvataju ih grcevi,pitam se sta treniraju??Ne spremni apsolutno svih 22 igraca...

ss

pre 10 godina

Uzasni su. Nocas je u dva navrata na parkingu ispred moje zgrade neki od takvih pevao - urlikao neke nenormalne navijacke pesme, pa malo urinirao oko automobila i tako. Prvi put sam cula tako nesto i sada potuno drugacije gledam na navijace - i fudbal.

roditelj

pre 10 godina

Ljudi moji,pa ovo nema veze sa sportskim navijanjem...odakle ovolika agresija medju omladinom, netrpeljivost, neartikulisanost u izlivu emocija...pa ovde timovi strucnjaka treba da rade.Ima li nam spasa od ovakvog ponasanja..

Zdrav razum

pre 10 godina

Ma i da ste ih uhapsili 920 džaba sve kad će ih sudije osloboditi ili osuditi novčano ili na neke mizerne kazne u Padinskoj Skeli. Da mi je samo da pitam ta 4 Rusa i tog Grka šta im treba da dodju da se mlate u nekom Železniku i da ih hapse. Časna reč ja to ne mogu da razumem.

navijac prosli

pre 10 godina

zuta linija -ako predjes,momentalno u corku i 10 godina robije
za svaku baklju u ruci-1 godina robije,i za bacenu 3 godine robije
sve redare i obezbedjenje pokaznjavati novacno minimun 50.000 dinara po glavi,a organizatora,sa milion evra u slucaju nereda i pirotehnike
neko ce reci,da je mozda surovo,ali je i bolje spreciti nego leciti

Сведок

pre 10 godina

Улица је Стјепана Супанца у Железнику, а ОШ је Браће Јерковић. Договорена туча.

this is the end

pre 10 godina

Pravo divljastvo, ova nacija je definitivno skrenula sa normalnog puta, a gledaoci na stadionu divljaju i dalje, fudbal je ocajan toliko da fudbaleri ne znaju ni loptu da ustopaju a kamoli da naprave pas...katastrofa ko igra i ko gleda utakmice.

Braca

pre 10 godina

U Zelezniku ne postoji skola Darinka Radovic, postoji Ulica Darinke Radovic, a verovatno se radi o skoli Braca Jerkovic, koja je blizu Ulice Darinke Radovic i koja je odmah pored hale FMP...

Бојан Илић

pre 10 godina

Zvrk!
То није "гелендер" него "шипка"!
И да би се ту попео мораш пуууно да "радиш"!
Али некада су ту прави навијачи а понекад и барабе( као они разбојници из Мађарске)!
Да би разумео овај "свет", мораш да имаш "гостовања", али не само ЈНА и Маракана!
Зато и пишеш овакве коментаре, као и већина "душебрижника"!
То је њихов свет, и док не дирају "цивиле" и не користе "оружја",
нека "уживају"!
UF '87.

Jagodiceva

pre 10 godina

Vandalizam po ko zna koji put ! Zakonski uobliciti sankcije za ovakve izgdenike!Prevaspitavanje u zatvorskom ambijentu uz sistematski rad i psiho-terapiju.Ovakvi izgrednici su oduzeli mogucnost poseta sportskim manifestacijama svima nama koji bismo tamo bili iz ljubavi prema sportu a ne na zakazanom terminu za tucu!

mrk

pre 10 godina

ajmo mame i tate ovih lepo vaspitanih sinova polako krenite sa podmicivanjem sudstva ne bi li izvadili vasu lepo vaspitanu decu iz zatvora u roku od danas a mozda i vec juce, kako bi nama nevaspitanima ukoliko vec danas negde razbili glavu!

Jagodiceva

pre 10 godina

Vandalizam po ko zna koji put ! Zakonski uobliciti sankcije za ovakve izgdenike!Prevaspitavanje u zatvorskom ambijentu uz sistematski rad i psiho-terapiju.Ovakvi izgrednici su oduzeli mogucnost poseta sportskim manifestacijama svima nama koji bismo tamo bili iz ljubavi prema sportu a ne na zakazanom terminu za tucu!

nesa

pre 10 godina

Ja pristajem da mi se poveca porez i da se od tih para izgradi zatvor od 10000 mesta, pa da se na licu mesta donose presude i pravac gde treba. Stadioni su postali leglo olosa i plodno tle za regrutaciju kriminalaca, a to se resava zatvorom.

djole bre

pre 10 godina

Ako ste toliko smotani da ne umete da naprivite adekvatan zakon, onda kopirajte Britance. A stanje na stadionima (i oko) ce biti ovakvo sve dok su vodje navijaca na platnom spisku klubova.

zvrk

pre 10 godina

E ali ovaj Bogdanov ,pored svih kazni,zabrane ulaska u druge zemlje itd..Djenovu..i covek je opet na tribini kao vodja!Bravo Srbijo,sudije-delije,bravo pravosudje!Bravo i borbi protiv kriminala i korupcije.Oni misle da je borba samo hapšenje onih sto prebacuju pare s racuna na racun.A šta cemo sa ovim bitangama,sto se makljaju,lome,bodu itd..i zna se ko su i šta su i gde su!?????

Kat Astar

pre 10 godina

@Bojan Ilić
Ti nisi odavde? Ne znaš da JNA ne postoji 22 godine i da se 21. godinu ovaj stadion zove Stadion Partizana? Proveri sve ovo u katastru, pa ćeš videti koliko ne znaš.

Marko

pre 10 godina

U zemlji u kojoj estradne umetnice dobijaju nanogice za1mil €, narodni poslanici tuku ljude po NS-u, gaze ljude kolima kradu milione, druze se sa "Zemuncima" i grade nebodere u centru sa tudjim parama, policija diluje,sudstvo sve to prasta za koverte. Nasilje je tuzno ali istinito normalna pojava. Sto da neko robija za bakju a ministri koji ojade citav narod da uzivaju e tu je glavni problem.

Bob

pre 10 godina

Svi su bili divni momci, javljali se komsijama na ulici, nosili cegere bakama od supermarketa, odranije poznati policiji zbog dobrocinstva i humanosti...

Aleksandar

pre 10 godina

Nama treba jedna Tačerka - i zbog ekonomije, i zbog ovakvih budala. Njena Vlada je ove za samo par godina nakon Hejsela počistila tako da danas nema ni ograde između tribina i terena. Ako ne znate sami kako da to uradite, pitajte oni koji su to uspešno implementirali na mnogo divljijoj rulji od ovih naših 'opasnih' bitanga u pokušaju.

Devojacki san

pre 10 godina

kad je Duci Simonovic ovo predvidio-ima35 godina...ti bolesnici misle da se utakmice igraju zbog njih,kao da bi igraci trebali gledat sta se desava na tribinama ...umisto obrnuto ...posla za sociologe kolko hoces...

Dacha

pre 10 godina

Nekome takvo stanje odgovara, jer su imena vodja a i obicnih clanova tih grupa, odavno poznata istraznim organima a i siroj javnosti.

Вујке

pre 10 godina

Па кад су беспослени.
Kад би морали да копају и ору на некој њиви питао бих онда да ли би имали снаге за било шта друго.

kizami

pre 10 godina

Koji to mozak polazi na sportski dogadjaj sa molotovljevim koktelom i palicom? Da li ce ova nasa drzava vec jednom da se opameti i da takve barabe strpa u zatvor na minimum 3 god. i dozivotno zabrani ulaz na sve moguce utakmice. Uzas, gde je tu sport.....?

Sani

pre 10 godina

Izvolite dodjite na utakmice OFK Beograda! Kod nas je romantika i dalje u modi ! Pravi Beeogradjani svakako imaju svoj klub i svoje kulturne navijace.

njiva je njihov svet.

pre 10 godina

"Tо је њихов свет, и док не дирају "цивиле" и не користе "оружја" "
A šta su oni?Vojska??!?!

A?

pre 10 godina

Gospodine Veljko Odalovicu! Da vi, i vas tim radite nesto, ovoga ne bi bilo! Vi pretite, a to nije rad! Godinama se preti ovoj bagri, i niko nikada nista ucinio nije! Zato, voleo bih da sto pre pocnu da se desavaju ruzne stvari, da se konacno i vi, i vasa neradnicka ekipa, uzmete u pamet! Ili da se bar ukinete.

Lalegator

pre 10 godina

@Bojan Ilić
Ti nisi odavde? Ne znaš da JNA ne postoji 22 godine i da se 21. godinu ovaj stadion zove Stadion Partizana? Proveri sve ovo u katastru, pa ćeš videti koliko ne znaš.
(Kat Astar, 18. maj 2013 23:26)

Ljudi koji su ga zvali JNA uvek ce ga zvati JNA bez obzira kako ga nova zgebad bude zvala.

Miša, Bgd

pre 10 godina

Prekršajne prijave? Ma ok... ipak su to okoreli ljubitelji sporta i fudbala pre svega... zato valjda pojedini svih 90min provedu okrenuti leđima terenu... ko razume shvatiće...

PELE FROM BRAZIL II

pre 10 godina

fudbaleri igraju mec, menajanju klubove/timove sve dok se vrte nove ponude i vece pare.....pa za koja navijate, za majice/dresove koje nose? Rurbanisti u suskavim trenerkama izasli da se biju oko dresova. To su najveci glupaci i tupsoni koji postoje da se bijes i ludujes za "tim".....

ja

pre 10 godina

to mlado puno snage.... treba se izive malo ja ih razumem skroz! ;) zato bih ih i na neki prinudan rad malo poslo da okopavaju..pa ne bi imali vise snage da izvode.. paraziti!

Fanste CZV

pre 10 godina

Nisu sve isti Huligani ima i nas normalnih koji idemo u Kop na Sever i volimo svoj klub i navijamo za njega bez i od incidenata.Ne razumem juce ljude vodje govore ne palite stolice a oni pale.

xMADx

pre 10 godina

dok se ne uvede zabrana prisustvovanja sportskim manifestacijama godinama za cak i manji prekrsaj nista od mira na tribinama. napravi glupost pa dobije 10 godina zabrane na svim fudbalskim utakmicama pa za 1 sezonu nece vise huligana!

Bata

pre 10 godina

Zašto policija ne istražuje veze srpskih huligana sa grčkim i ruskim huliganima, s obzirom da je obeležje svih tih grupa ne samo nasilje, već i fašizam. Novinari, raspitajte se ko su ti Rusi i Grci koji su uhapšeni, pa nas obavestite.

DERVIS I SRBIJA ???

pre 10 godina

U zemlji u kojoj estradne umetnice dobijaju nanogice za1mil €, narodni poslanici tuku ljude po NS-u, gaze ljude kolima kradu milione, druze se sa "Zemuncima" i grade nebodere u centru sa tudjim parama, policija diluje,sudstvo sve to prasta za koverte. Nasilje je tuzno ali istinito normalna pojava. Sto da neko robija za bakju a ministri koji ojade citav narod da uzivaju e tu je glavni problem.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 19. maj 2013 10:09)
U zemlji gde buducem ministru na promociji vodja navijaca stoji iza ledja i samo sto mu ne podigne dva prsta iznad glave kao rogove.

vlada-so

pre 10 godina

dobro je to,neka se omladina istutnji,pa bolje da razbiju par prozora na autobusu nego na prozorima agencije za privatizaciju,zbog koje su im roditelji ostali bez leba.

ja

pre 10 godina

evo ja kao navijac sa juzne tribine da vam kazem odmah sta je problem. kada se zapale baklje automatska reakcija policije je da uleti na atletsku stazu kao da imaju zelju da budu pogodjeni,ali je to vid represije i po zakonima engleskim koje svi zelite nijedan policajac nesme u punoj opremi da bude na stadionu bas iz tog razloga. druga stvar je konstantno maltretiranje na putu do i na stadionu,pa juce nisu dali ljudima kokakolu da prenesu posle nadvoznjaka gde je granica za unos piva ???? kad su uleteli da sprece tucu sinoc tukli su sve na ulazu iako je ceo problem 25 metara dalje. represija bre

avangarda

pre 10 godina

svi vi sto vredjate i pljujete te iste navijace ste nista drugo nego jedne obicne kukavice samo lajete i glumitr neko ludilo preko tastature. Ako ne mozete da shvatite da se masi ne moze niko suprostaviti onda potrazite pomoc u najblizu dusevnu ustanovu !!! PODRSKA SVIM NAVIJACIMA SVETA !!!

No name

pre 10 godina

Ја мислим да је жандармерија крива за тучу испред севера за време утакмице нисмо смели ни са картама да уђемо а камоли да стојимо близу стадиона и тада је дошло до ицидента и привођења невиних људи срамота !

zoran

pre 10 godina

"svi vi sto vredjate i pljujete te iste navijace ste nista drugo nego jedne obicne kukavice samo lajete i glumitr neko ludilo preko tastature. Ako ne mozete da shvatite da se masi ne moze niko suprostaviti onda potrazite pomoc u najblizu dusevnu ustanovu !!! PODRSKA SVIM NAVIJACIMA SVETA !!!"
(avangarda, 19. maj 2013 09:51)

Tvoja pismenost pokazuje tvoj intelektualni nivo. A pošto svakako ne znaš šta znači tvoj nick, ja ću ti objasniti. To ti je u stvari: garda iz avana. A pošto ne znaš ni šta je to AVAN i verovatno da ga nokad nisi video, i to ću ti objasniti. To ti je ona posuda od bronze sa onim tučkom, takođe od bronze, pa se u nju stavi biber ili šećeš da ze isitni pa dok to udarač a ono ŠUPLJE zvoni. E i ti tako isto zvoniš jer ti je PRAZNA GLAVA, momčino...

Sale

pre 10 godina

Ajde DRŽAVO pokaži se!

Svi po 7 godina zatvora!
Pa tako još koji put da očistite bagru, najzad i mi normalni da možemo da idemo na utakmice bez straha da će neka pijana budala da mi uvali nož u bubreg ili me opali zalutali metak...!

Miki

pre 10 godina

Uzas!Nema ovo veze sa fudbalom..neizivljeni olos,izrastao u bolesnom drustvu kakvo je nase ne moze nista drugo ni da uradi sem da pravi nered!Drzavo reaguj i stani na put ovom ludilu dok ne bude kasno..

Вртирепић

pre 10 godina

Ма то су само "традиционалне српске свађе са пријатељима". Ситница.

Student

pre 10 godina

(daxkey, 18. maj 2013 23:22)
Ovi klubovi plaćaju porez(ulaznice,ugovori...)
Od Vas više i ekonomske i moralne štete nego koristi.

vodoinstalater

pre 10 godina

Ne vidim čemu uopšte održavanje ovakvih događaja? Da se neiživljeni punoglavci kolju po ulicama pa da ih posle o trošku budžeta (sa moje grbine) krpe po bolnicama? Izgleda da je to jedini razlog zbog kojeg mafija organizuje utakmice i održava klubove u životu. I stalno obećanja da će se menjati Zakon i da će se pooštriti represalije i da će se ubrzati postupci protiv kretena a ono-sve gore... Vučiću, imaš li ti neku dubok-šamansku mudrost na ovo što ja napisah? Baš bih voleo da čujem.

ја

pre 10 godina

Послао би ја њих све у војску на три године да паметно искористе очигледан вишак енергије!

Ma

pre 10 godina

Pa ceo fudbalski svet zna da je veciti derbi jedan od najvatrenijih i zamisli bilo hapsenja... Pa nismo u norveskoj pa da uz kokice navijamo, sta ste se uzjogunili evrofanatici?

Бојан Илић

pre 10 godina

Kat Astar!
За мене је и даље "војнички пашњак" или "лавор" ако ти је лакше!
Слабо са "материјом"!
Лоше је што страдају "цивили",
а за овакве ликове( навијаче не барабе") је "бенседин" да испрате гостовање!
Знам, био сам "навучен" као клинац!
Ко није ишао са 50 људи, другара највернијих, аутобусом, на "вруће гостовање",
нема представу шта је НАВИЈАЊЕ!
Само, били би боље да су због таквих стадиони у шуми!
Полиција и судство нека процене, погледају у закон и свакоме како следује!

CZBG

pre 10 godina

kuco ta 4 Rusa i Grk su dosli na derbi nas(sto svima treba da bude ponos,da neko dolazi preko da gleda nas pisljivi fudbal)a u tuci su morali da ucestvuju,jer su im verovatno napali drugare,ili su drugari napali neku grupu pa su morali da ucestvuju...Rusko,Grcko,Srpska prijateljstva su sasvim normalna u klubovima poput Zvezde i Partizana...

Ministar za zez

pre 10 godina

Pod hitno u zakon uvrstiti mandatne (novčane) kazne ali K A Z N E!
Učestvovanje u koškanju ili tuči 100 000,oo din. + zabrana ulaska na stadion i zabrana izlaska iz zemlje do 5 godina ,učestvovanje u masovnoj tuči sa povredama kazne do 500 000,00 din. + zatvor gde će troškove za zatvorenog tokom celog robijanja snositi zatvoreni pa koliko izađe,zabrana doživotno ulaska i prisustva bilo kom sportskom događaju,zabrana izlaska iz zemlje 10 godina...Ukoliko se dokaže da je uhapšeni direktno kriv za nanošenje povreda drugom licu sve ostale kazne koje već važe.
Mislim da bi za samo mesec dana rigoroznog sprovođenja ovakvih kazni mogli na stadionima da čujete i muvu kad sleti na travu!Dok se ne prečiste navijači od ''navijača''i ne shvate da je nekada dozvoljeno i da tvoj tim izgubi a da tu niko nije kriv več da je drugi tim pobedio!Inače sam navijač Crvene Zvetde i čestitam svim navijačima Partizana na sinoćnoj čistoj pobedi!

sramota

pre 10 godina

Sinoc posle utakmice sam kod autokomande cekao gradski prevoz(linije 17, 30, 31) pun sat. To je gsp namerno uradio, zbog navijaca. I posle pricaju zasto.im unistavaju vozila, i meni je doslo nesto da polomim. Imam mesecnu kartu, od ovog meseca vise ne placam prevoz!

Бојан Илић

pre 10 godina

Zvrk!
То није "гелендер" него "шипка"!
И да би се ту попео мораш пуууно да "радиш"!
Али некада су ту прави навијачи а понекад и барабе( као они разбојници из Мађарске)!
Да би разумео овај "свет", мораш да имаш "гостовања", али не само ЈНА и Маракана!
Зато и пишеш овакве коментаре, као и већина "душебрижника"!
То је њихов свет, и док не дирају "цивиле" и не користе "оружја",
нека "уживају"!
UF '87.

Kat Astar

pre 10 godina

@Bojan Ilić
Ti nisi odavde? Ne znaš da JNA ne postoji 22 godine i da se 21. godinu ovaj stadion zove Stadion Partizana? Proveri sve ovo u katastru, pa ćeš videti koliko ne znaš.

avangarda

pre 10 godina

svi vi sto vredjate i pljujete te iste navijace ste nista drugo nego jedne obicne kukavice samo lajete i glumitr neko ludilo preko tastature. Ako ne mozete da shvatite da se masi ne moze niko suprostaviti onda potrazite pomoc u najblizu dusevnu ustanovu !!! PODRSKA SVIM NAVIJACIMA SVETA !!!

uzas

pre 10 godina

umesto vrscani da navijaju za vrsac a pancevci za pancevo, oni idu u bg da se biju zbog cz i part. !! a pritom ljudi koji vode ta dva kluba se bogate kao i vodje navijaca!!mnogo smo mi g..p narod!!

ss

pre 10 godina

Uzasni su. Nocas je u dva navrata na parkingu ispred moje zgrade neki od takvih pevao - urlikao neke nenormalne navijacke pesme, pa malo urinirao oko automobila i tako. Prvi put sam cula tako nesto i sada potuno drugacije gledam na navijace - i fudbal.

CZBG

pre 10 godina

kuco ta 4 Rusa i Grk su dosli na derbi nas(sto svima treba da bude ponos,da neko dolazi preko da gleda nas pisljivi fudbal)a u tuci su morali da ucestvuju,jer su im verovatno napali drugare,ili su drugari napali neku grupu pa su morali da ucestvuju...Rusko,Grcko,Srpska prijateljstva su sasvim normalna u klubovima poput Zvezde i Partizana...

ja

pre 10 godina

evo ja kao navijac sa juzne tribine da vam kazem odmah sta je problem. kada se zapale baklje automatska reakcija policije je da uleti na atletsku stazu kao da imaju zelju da budu pogodjeni,ali je to vid represije i po zakonima engleskim koje svi zelite nijedan policajac nesme u punoj opremi da bude na stadionu bas iz tog razloga. druga stvar je konstantno maltretiranje na putu do i na stadionu,pa juce nisu dali ljudima kokakolu da prenesu posle nadvoznjaka gde je granica za unos piva ???? kad su uleteli da sprece tucu sinoc tukli su sve na ulazu iako je ceo problem 25 metara dalje. represija bre

zvrk

pre 10 godina

Pogledajte te istetovirne vodje sto bleje na gelenderu..tesko da nijedan nema krivicne prijave,bavljenje dilovanjem narkotika,tuce,razbojnistva..I sve dojednog je na slobodi,kako je to moguce?? Pa lepo oni se vode kao zaposleni u klubu,primaju platu od uprave..Tuga nebeska! A derbi je jos veca tuga,ima da nas napune u evropi ko god da igra..Ovo nije derbi ovo je mucenje fudbala i pokazatalj koliko je nasa liga ,liga iz kraja...gde pika svako fudbal i svako se zove profesionalni fudbaler...totalni nered u nasem fudbalu..Hvataju ih grcevi,pitam se sta treniraju??Ne spremni apsolutno svih 22 igraca...

navijac prosli

pre 10 godina

zuta linija -ako predjes,momentalno u corku i 10 godina robije
za svaku baklju u ruci-1 godina robije,i za bacenu 3 godine robije
sve redare i obezbedjenje pokaznjavati novacno minimun 50.000 dinara po glavi,a organizatora,sa milion evra u slucaju nereda i pirotehnike
neko ce reci,da je mozda surovo,ali je i bolje spreciti nego leciti

No name

pre 10 godina

Ја мислим да је жандармерија крива за тучу испред севера за време утакмице нисмо смели ни са картама да уђемо а камоли да стојимо близу стадиона и тада је дошло до ицидента и привођења невиних људи срамота !

Fanste CZV

pre 10 godina

Nisu sve isti Huligani ima i nas normalnih koji idemo u Kop na Sever i volimo svoj klub i navijamo za njega bez i od incidenata.Ne razumem juce ljude vodje govore ne palite stolice a oni pale.

Zdrav razum

pre 10 godina

Ma i da ste ih uhapsili 920 džaba sve kad će ih sudije osloboditi ili osuditi novčano ili na neke mizerne kazne u Padinskoj Skeli. Da mi je samo da pitam ta 4 Rusa i tog Grka šta im treba da dodju da se mlate u nekom Železniku i da ih hapse. Časna reč ja to ne mogu da razumem.

Ma

pre 10 godina

Pa ceo fudbalski svet zna da je veciti derbi jedan od najvatrenijih i zamisli bilo hapsenja... Pa nismo u norveskoj pa da uz kokice navijamo, sta ste se uzjogunili evrofanatici?

ЈоГ

pre 10 godina

Minimum godinu dana svima zatvorska kazna bez mogucnosti uslovnog otpusta.
(Silencer, 18. maj 2013 20:26)

Шта, МИ да хранимо те лезилебовиће и пробисвете? Била је она вест да је Јужна Морава затрпана ђубретом, под хитно послати и тамо и где друго треба да се нешто чисти и корисно ради. И не на једну него бар 3 до 5 година.

Не помажу ту затворске казне јер су и ти затвори легло криминала и корупције правног система него ПРЕВАСПИТАВАЊЕ а битни део тога је КОРИСТАН РАД.

Jagodiceva

pre 10 godina

Vandalizam po ko zna koji put ! Zakonski uobliciti sankcije za ovakve izgdenike!Prevaspitavanje u zatvorskom ambijentu uz sistematski rad i psiho-terapiju.Ovakvi izgrednici su oduzeli mogucnost poseta sportskim manifestacijama svima nama koji bismo tamo bili iz ljubavi prema sportu a ne na zakazanom terminu za tucu!

Бојан Илић

pre 10 godina

Kat Astar!
За мене је и даље "војнички пашњак" или "лавор" ако ти је лакше!
Слабо са "материјом"!
Лоше је што страдају "цивили",
а за овакве ликове( навијаче не барабе") је "бенседин" да испрате гостовање!
Знам, био сам "навучен" као клинац!
Ко није ишао са 50 људи, другара највернијих, аутобусом, на "вруће гостовање",
нема представу шта је НАВИЈАЊЕ!
Само, били би боље да су због таквих стадиони у шуми!
Полиција и судство нека процене, погледају у закон и свакоме како следује!

roditelj

pre 10 godina

Ljudi moji,pa ovo nema veze sa sportskim navijanjem...odakle ovolika agresija medju omladinom, netrpeljivost, neartikulisanost u izlivu emocija...pa ovde timovi strucnjaka treba da rade.Ima li nam spasa od ovakvog ponasanja..

this is the end

pre 10 godina

Pravo divljastvo, ova nacija je definitivno skrenula sa normalnog puta, a gledaoci na stadionu divljaju i dalje, fudbal je ocajan toliko da fudbaleri ne znaju ni loptu da ustopaju a kamoli da naprave pas...katastrofa ko igra i ko gleda utakmice.

vlada-so

pre 10 godina

dobro je to,neka se omladina istutnji,pa bolje da razbiju par prozora na autobusu nego na prozorima agencije za privatizaciju,zbog koje su im roditelji ostali bez leba.

Aleksandar

pre 10 godina

Nama treba jedna Tačerka - i zbog ekonomije, i zbog ovakvih budala. Njena Vlada je ove za samo par godina nakon Hejsela počistila tako da danas nema ni ograde između tribina i terena. Ako ne znate sami kako da to uradite, pitajte oni koji su to uspešno implementirali na mnogo divljijoj rulji od ovih naših 'opasnih' bitanga u pokušaju.

zvrk

pre 10 godina

E ali ovaj Bogdanov ,pored svih kazni,zabrane ulaska u druge zemlje itd..Djenovu..i covek je opet na tribini kao vodja!Bravo Srbijo,sudije-delije,bravo pravosudje!Bravo i borbi protiv kriminala i korupcije.Oni misle da je borba samo hapšenje onih sto prebacuju pare s racuna na racun.A šta cemo sa ovim bitangama,sto se makljaju,lome,bodu itd..i zna se ko su i šta su i gde su!?????

Jagodiceva

pre 10 godina

Vandalizam po ko zna koji put ! Zakonski uobliciti sankcije za ovakve izgdenike!Prevaspitavanje u zatvorskom ambijentu uz sistematski rad i psiho-terapiju.Ovakvi izgrednici su oduzeli mogucnost poseta sportskim manifestacijama svima nama koji bismo tamo bili iz ljubavi prema sportu a ne na zakazanom terminu za tucu!

Lalegator

pre 10 godina

@Bojan Ilić
Ti nisi odavde? Ne znaš da JNA ne postoji 22 godine i da se 21. godinu ovaj stadion zove Stadion Partizana? Proveri sve ovo u katastru, pa ćeš videti koliko ne znaš.
(Kat Astar, 18. maj 2013 23:26)

Ljudi koji su ga zvali JNA uvek ce ga zvati JNA bez obzira kako ga nova zgebad bude zvala.

Сведок

pre 10 godina

Улица је Стјепана Супанца у Железнику, а ОШ је Браће Јерковић. Договорена туча.

Sani

pre 10 godina

Izvolite dodjite na utakmice OFK Beograda! Kod nas je romantika i dalje u modi ! Pravi Beeogradjani svakako imaju svoj klub i svoje kulturne navijace.

zoran

pre 10 godina

"svi vi sto vredjate i pljujete te iste navijace ste nista drugo nego jedne obicne kukavice samo lajete i glumitr neko ludilo preko tastature. Ako ne mozete da shvatite da se masi ne moze niko suprostaviti onda potrazite pomoc u najblizu dusevnu ustanovu !!! PODRSKA SVIM NAVIJACIMA SVETA !!!"
(avangarda, 19. maj 2013 09:51)

Tvoja pismenost pokazuje tvoj intelektualni nivo. A pošto svakako ne znaš šta znači tvoj nick, ja ću ti objasniti. To ti je u stvari: garda iz avana. A pošto ne znaš ni šta je to AVAN i verovatno da ga nokad nisi video, i to ću ti objasniti. To ti je ona posuda od bronze sa onim tučkom, takođe od bronze, pa se u nju stavi biber ili šećeš da ze isitni pa dok to udarač a ono ŠUPLJE zvoni. E i ti tako isto zvoniš jer ti je PRAZNA GLAVA, momčino...

Braca

pre 10 godina

U Zelezniku ne postoji skola Darinka Radovic, postoji Ulica Darinke Radovic, a verovatno se radi o skoli Braca Jerkovic, koja je blizu Ulice Darinke Radovic i koja je odmah pored hale FMP...

Bata

pre 10 godina

Zašto policija ne istražuje veze srpskih huligana sa grčkim i ruskim huliganima, s obzirom da je obeležje svih tih grupa ne samo nasilje, već i fašizam. Novinari, raspitajte se ko su ti Rusi i Grci koji su uhapšeni, pa nas obavestite.

djole bre

pre 10 godina

Ako ste toliko smotani da ne umete da naprivite adekvatan zakon, onda kopirajte Britance. A stanje na stadionima (i oko) ce biti ovakvo sve dok su vodje navijaca na platnom spisku klubova.

sramota

pre 10 godina

Sinoc posle utakmice sam kod autokomande cekao gradski prevoz(linije 17, 30, 31) pun sat. To je gsp namerno uradio, zbog navijaca. I posle pricaju zasto.im unistavaju vozila, i meni je doslo nesto da polomim. Imam mesecnu kartu, od ovog meseca vise ne placam prevoz!

njiva je njihov svet.

pre 10 godina

"Tо је њихов свет, и док не дирају "цивиле" и не користе "оружја" "
A šta su oni?Vojska??!?!

mrk

pre 10 godina

ajmo mame i tate ovih lepo vaspitanih sinova polako krenite sa podmicivanjem sudstva ne bi li izvadili vasu lepo vaspitanu decu iz zatvora u roku od danas a mozda i vec juce, kako bi nama nevaspitanima ukoliko vec danas negde razbili glavu!

nesa

pre 10 godina

Ja pristajem da mi se poveca porez i da se od tih para izgradi zatvor od 10000 mesta, pa da se na licu mesta donose presude i pravac gde treba. Stadioni su postali leglo olosa i plodno tle za regrutaciju kriminalaca, a to se resava zatvorom.

Student

pre 10 godina

(daxkey, 18. maj 2013 23:22)
Ovi klubovi plaćaju porez(ulaznice,ugovori...)
Od Vas više i ekonomske i moralne štete nego koristi.

ja

pre 10 godina

to mlado puno snage.... treba se izive malo ja ih razumem skroz! ;) zato bih ih i na neki prinudan rad malo poslo da okopavaju..pa ne bi imali vise snage da izvode.. paraziti!

Miša, Bgd

pre 10 godina

Prekršajne prijave? Ma ok... ipak su to okoreli ljubitelji sporta i fudbala pre svega... zato valjda pojedini svih 90min provedu okrenuti leđima terenu... ko razume shvatiće...

kizami

pre 10 godina

Koji to mozak polazi na sportski dogadjaj sa molotovljevim koktelom i palicom? Da li ce ova nasa drzava vec jednom da se opameti i da takve barabe strpa u zatvor na minimum 3 god. i dozivotno zabrani ulaz na sve moguce utakmice. Uzas, gde je tu sport.....?

PELE FROM BRAZIL II

pre 10 godina

fudbaleri igraju mec, menajanju klubove/timove sve dok se vrte nove ponude i vece pare.....pa za koja navijate, za majice/dresove koje nose? Rurbanisti u suskavim trenerkama izasli da se biju oko dresova. To su najveci glupaci i tupsoni koji postoje da se bijes i ludujes za "tim".....

A?

pre 10 godina

Gospodine Veljko Odalovicu! Da vi, i vas tim radite nesto, ovoga ne bi bilo! Vi pretite, a to nije rad! Godinama se preti ovoj bagri, i niko nikada nista ucinio nije! Zato, voleo bih da sto pre pocnu da se desavaju ruzne stvari, da se konacno i vi, i vasa neradnicka ekipa, uzmete u pamet! Ili da se bar ukinete.

Вујке

pre 10 godina

Па кад су беспослени.
Kад би морали да копају и ору на некој њиви питао бих онда да ли би имали снаге за било шта друго.

xMADx

pre 10 godina

dok se ne uvede zabrana prisustvovanja sportskim manifestacijama godinama za cak i manji prekrsaj nista od mira na tribinama. napravi glupost pa dobije 10 godina zabrane na svim fudbalskim utakmicama pa za 1 sezonu nece vise huligana!

Miki

pre 10 godina

Uzas!Nema ovo veze sa fudbalom..neizivljeni olos,izrastao u bolesnom drustvu kakvo je nase ne moze nista drugo ni da uradi sem da pravi nered!Drzavo reaguj i stani na put ovom ludilu dok ne bude kasno..

Sale

pre 10 godina

Ajde DRŽAVO pokaži se!

Svi po 7 godina zatvora!
Pa tako još koji put da očistite bagru, najzad i mi normalni da možemo da idemo na utakmice bez straha da će neka pijana budala da mi uvali nož u bubreg ili me opali zalutali metak...!

Ministar za zez

pre 10 godina

Pod hitno u zakon uvrstiti mandatne (novčane) kazne ali K A Z N E!
Učestvovanje u koškanju ili tuči 100 000,oo din. + zabrana ulaska na stadion i zabrana izlaska iz zemlje do 5 godina ,učestvovanje u masovnoj tuči sa povredama kazne do 500 000,00 din. + zatvor gde će troškove za zatvorenog tokom celog robijanja snositi zatvoreni pa koliko izađe,zabrana doživotno ulaska i prisustva bilo kom sportskom događaju,zabrana izlaska iz zemlje 10 godina...Ukoliko se dokaže da je uhapšeni direktno kriv za nanošenje povreda drugom licu sve ostale kazne koje već važe.
Mislim da bi za samo mesec dana rigoroznog sprovođenja ovakvih kazni mogli na stadionima da čujete i muvu kad sleti na travu!Dok se ne prečiste navijači od ''navijača''i ne shvate da je nekada dozvoljeno i da tvoj tim izgubi a da tu niko nije kriv več da je drugi tim pobedio!Inače sam navijač Crvene Zvetde i čestitam svim navijačima Partizana na sinoćnoj čistoj pobedi!

Devojacki san

pre 10 godina

kad je Duci Simonovic ovo predvidio-ima35 godina...ti bolesnici misle da se utakmice igraju zbog njih,kao da bi igraci trebali gledat sta se desava na tribinama ...umisto obrnuto ...posla za sociologe kolko hoces...

Bob

pre 10 godina

Svi su bili divni momci, javljali se komsijama na ulici, nosili cegere bakama od supermarketa, odranije poznati policiji zbog dobrocinstva i humanosti...

Marko

pre 10 godina

U zemlji u kojoj estradne umetnice dobijaju nanogice za1mil €, narodni poslanici tuku ljude po NS-u, gaze ljude kolima kradu milione, druze se sa "Zemuncima" i grade nebodere u centru sa tudjim parama, policija diluje,sudstvo sve to prasta za koverte. Nasilje je tuzno ali istinito normalna pojava. Sto da neko robija za bakju a ministri koji ojade citav narod da uzivaju e tu je glavni problem.

vodoinstalater

pre 10 godina

Ne vidim čemu uopšte održavanje ovakvih događaja? Da se neiživljeni punoglavci kolju po ulicama pa da ih posle o trošku budžeta (sa moje grbine) krpe po bolnicama? Izgleda da je to jedini razlog zbog kojeg mafija organizuje utakmice i održava klubove u životu. I stalno obećanja da će se menjati Zakon i da će se pooštriti represalije i da će se ubrzati postupci protiv kretena a ono-sve gore... Vučiću, imaš li ti neku dubok-šamansku mudrost na ovo što ja napisah? Baš bih voleo da čujem.

ја

pre 10 godina

Послао би ја њих све у војску на три године да паметно искористе очигледан вишак енергије!

Вртирепић

pre 10 godina

Ма то су само "традиционалне српске свађе са пријатељима". Ситница.

Dacha

pre 10 godina

Nekome takvo stanje odgovara, jer su imena vodja a i obicnih clanova tih grupa, odavno poznata istraznim organima a i siroj javnosti.

DERVIS I SRBIJA ???

pre 10 godina

U zemlji u kojoj estradne umetnice dobijaju nanogice za1mil €, narodni poslanici tuku ljude po NS-u, gaze ljude kolima kradu milione, druze se sa "Zemuncima" i grade nebodere u centru sa tudjim parama, policija diluje,sudstvo sve to prasta za koverte. Nasilje je tuzno ali istinito normalna pojava. Sto da neko robija za bakju a ministri koji ojade citav narod da uzivaju e tu je glavni problem.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 19. maj 2013 10:09)
U zemlji gde buducem ministru na promociji vodja navijaca stoji iza ledja i samo sto mu ne podigne dva prsta iznad glave kao rogove.