Četvrtak, 21.03.2013.

20:01

Ukinut pritvor Urošu Mišiću

Prvi osnovni sud u Beogradu ukinuo je pritvor Urošu Mišiću i on je pušten da se brani sa slobode u toku postupka protiv njega zbog tuče u klubu "Plastik".

Izvor: Tanjug

Ukinut pritvor Urošu Mišiæu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

132 Komentari

Sortiraj po:

Срб

pre 11 godina

Човек овде може да прочита разне коментаре колико видим...Али не разумем у чему је сад ваш проблем што је Урош пуштен из притвора?! Шта је требало да остане тамо да лежи док се она америчка љига не појави?! И чему писање коментара да ће опет нешто да уради?! Изгледа да сте сви овде неки много паметни, и знате унапред шта ће да се деси... Нико од вас не зна ни шта се десило на утакмици оног дана, али знате да га осуђујете према ономе што сте чули/прочитали...Тако да нема потребе ни о овом догађају да коментаришете било шта, јер такође ништа не знате ! И да, како вас бре није срамота да пишете да треба доживотно да га затворе???? Па бре неко ко убије некога не добије ни 10 година, а ви би Уроша доживотно лишили слободе...Само ме занима да ли би тако причали и да је неко ваш у питању.

Beli listic zauvek

pre 11 godina

@Marko

Znas sta...dragom mi je da si pobegao. Takvi kukaci i dodole ionako nisu nikako doprinosili drzavi Srbiji. nadam se da si lepo prodao obrayovanje koje su mufte stekao upravo u zemlji koju pljujes.

Aca Znalac

pre 11 godina

Opet ovo mega zvezdu pustiše. Šta li će sada da uradi. Sigurno nešto spektakularno. Bravo za advokate ovakvih krimosa. Po meni i takvi trebaju u bajbokanu. Jebeš naše sudstvo. Ovo je kao film Karlitov put ili Kum. Advokati ubica i lopurdi su gori od njih samih.

N.N

pre 11 godina

Ali meni je bio najaci komentar ovog lika kao nike znao da je pandur....znaci
panduru ne smes da guras baklju a obicnom gradjanonu smes....uzas....ali i nad popom ima pop....a do tada sto rece ovde jedan najbolje da dobije orden i nacionalnu penziju od drzave.....

Banana drzava

pre 11 godina

Sad mi je jasno sto je (se) odugovlaci(l)o sa predajom. Cekao je da marinci budu prekomandovani jer je kao sto neko napisa prtokol da marinci budu prekomandovani nakon incidenta. I sad kad malo bolje razmislim policija kao nije mogla da ga nadje i sl. price.

Marko

pre 11 godina

Srbijo, jadna i odvratna zemljo, i jos odvratnijom drzavom. Kad biste samo znali kako je normalno ovde na zapadu i koliko ste samo vi zaostali. Najbolje sto sam ikada uradio je da pobegnem od tog kamenog doba zvanog Srbija i da obezbedim mom sinu, a nadam se uskoro i drugom, odrastanje izvan Srbije... Ja sam bivsi, ponosni Srbin, a nadam se da moja deca nikada nece biti. Neka se uce na greskama roditelja.... Srbijo, neobrazovana si, primitivna i kao drzava, odvratna!

serbon

pre 11 godina

neka veceras svako zna sta znaci pravda za Urosa.... mi nismi cvecke ni bubuce al dobro znamo nase grehove, i ako pravde ne bude tuzice vas vuse sudie

zoran

pre 11 godina

Ne može niko da sedi u zatvoru zato što bi neki to voleli, postoji zakon, sud i procedura. To je bitno da se shvati. Zamislite da se ne dopadate kućnom savetu zgrade u kojoj živite, ili tašti..i oni nakuckaju 259 plusića da se vi zatvorite u podrum!

Goran

pre 11 godina

Sta rade ovi sns-ovi ovo je strasno!! Prvo pusten Dzajic, pa sad ovaj, prepolovili kazne stotinama ubica!! Jedino sto je izmisljena afera mleko od strane opozicije u svakom drugom smislu su napravili haos, o izdaji Kosmeta da ne pricam!!

tvrdoKuvanoJaje

pre 11 godina

@ratni veteran: srpske tajne sluzbe! kad god je potrebno, ovakvi se aktiviraju da "zavrse posao" i niko im nista ne moze. setite se Arkana...

novit curia

pre 11 godina

Ako neko po izlasku iz zatvora ubrzo zapocne ili ucetvuje u kafanskoj tuci, onda prethodno izrecena i izdrzana kazna nema prevelikog uticaja na to. Takvo ponasanje ukazuje na poremecaj licnosti. Ne branim prvosudje, ali mislim da u konkretnom slucaju ni petostruko veca kazna ne bi sprecila ponovno izvrsenje krivicnog dela u konkretnom primeru. A da su kazne male, jesu.

srbin

pre 11 godina

Nema ostecenih, nema pritvora. Na osnovu cega su ga drzali 2 nedelje. Naj ostrije osudjujem napad na OSL. I za to je trebao da dobije dozivotnu kaznu. Pa bi neki drugi razmislio kada bi nekim predmetom( baklja stangla cigla i td.) krenuo na bilo koga. A pogotovo na Policiju i oni su neciji sinovi, roditelji, rodjaci. I zamislite da neko bakljom krene na vase dete ili roditelja. Kako bi ste se osecali.

Dokle bre vise?!

pre 11 godina

Znate sta, garant je pred ortacima kada je izasao rekao: Ne moze mi niko nista. Ja sam bog i batina. A sada, bate ajmo u neko zezanje ...

Belodedic

pre 11 godina

Ma sto ga bre vec jednom ne odlikuju,daju drzavnu penziju i zahvale mu se na svemu!?
Pa da li jedan obican huligan zasluzuje da bude prva vest kad otvorim vesti !?

Duci0167

pre 11 godina

@joker Hajke? Ti sigurno si od onih kontrasa? Ako imas dece pa da nalete jednom na Misica i njemu slicne. Tesko da bi pricao istu pricu. Steta sto kod nas zatvori ne sluze da se osudjenici upute na pravi put,pokaju,shvate da su nekome naneli zlo vec samo pronalaze ortake i skoluju se da budu jos okoreliji kriminalci kad se nadju na slobodi. Ne kazem da im treba sluziti bombonjere ali nema nikakav progam da se radi sa njima. Bace ih i zatvore kao zveri (neki samo to i zasluzuju) pa sta posle ocekuju kad izadju. A ovaj ****** umesto da se pokrije usima, on vileni,smeker.

Sanja

pre 11 godina

I kad napravi treću, ili sto treću glupost, ko će mu više brojati, pa ne daj Bože bude i mrtvih, čitaćemo kako je "počinilac od ranije poznat Policiji". A promišićevci neka i dalje viču "Pravda za Uroša!".

moralna revolucija...

pre 11 godina

samo pisete,jao kakva drzava,gde to ima,smisljate neke posalice,sprdate se ka da vam je stalo do napretka drustva.
jos ste gori od misica i takvih...i tuci ce vas i ponizavati.zato sto,samo pisete,kuckate...
bas vas briga sto se kadeti policijske skole slikaju u pozama i oponasaju njihove idole i uzore kriminalce i ubice.
ma neeee,to se desava u nekoj drugoj zemlji,ja cu poslati saljiv komentar i bice ok.
e nece biti ok,ja cu se braniti od takvih,javno i casno...a kada naj****,vi posaljite saljiv komentar.
F.O.

blood

pre 11 godina

Eh da smo u dobrom starom komunizmu,mala hijena bi dugo,dugo godina tucala kamen,pevajuci borbene. (taratatira, 21. mart 2013 21:27)

Samo što su u tom"dobrom komunizmu"pošteni ljudi tucali kamen,a kriminalci su vodili drzavu.Možda bolje od toga i nezaslužujemo.A i mediji nisu ništa bolji.

scum

pre 11 godina

STRAŠNO još jedan poraz za pravosudje.Pa trebalo je da ga zatvore do kraja života bez obzira što nije kriv,kako bi besna RULJA bila zadovoljna.Još jednom su naši mediji,željni skandala i afera,napravili hajku.Još jednom su mediji optužili i osudili bez dokaza.Da li će neki novinar odgovarati za širenje dezinformacija i klevete.Pa nisu Englezi slučajno doneli novi zakon o informisanju.Ukoliko se nešto ne preduzme neće biti normalnih novina.Srbija je postala zemlja jeftinih tabloida.

Apache

pre 11 godina

aman na stranu to sto ga niko pa ni ja ne gotivi i sto bi smo voleli da ga strpaju u zatvor jer je zasluzio, ali po zakonu on u pritvoru moze biti mesec dana u najvise 3, a pritvor se moze i ranije ukinuti ako ne postoje razlozi za pritvor. nisu ga pustili jer nije kriv ...

SVD

pre 11 godina

Ni meni se ne sviđa Uroš Mišić, ali mi se još manje sviđaju komentari koji traže pravdu rulje a ne sudsku pravdu. Sudija mora da bude odgovoran i ne samo na papiru, nego da bude i kažnjen i smenjen ako se pokaže da je doneo protivzakonitu i pogrešnu odluku, ali treba osloboditi sudije od ovakvih jetkih komentara koji traže linč - takva pravda nigde nije bila dobra, neće ni kod nas.

Razocaran

pre 11 godina

eeee dok su ovakvi na slobodi tesko nama,nismo vise sigurni ni u sopstvenoj drzavi,SRAMOTA VELIKA da jedan huligan klinac ima ovakvu moc.Sutra da moze da ubije nekog i opet nista!!!!!

Ezio Auditore

pre 11 godina

Bas to sto neko dole rece.
Vucic juri krimose, narko dilere i tajkune a ne moze ovu malu boraniju da otera iza resetaka jednom zauvek...

Nikola, Vracar

pre 11 godina

E dragi moji INTERNET ORAVEDNICI........trazite krv decka za koga se ispostavilo da nema veze sa tucom.........


Preki sudovi, goli otok, agitatori.....za to se nisam borio 5. oktobra.

I zasluzili smo da nam neoradikali zajasu na vlast kada mi koji podrzavam gradjansku opciju trazimo hleb, krv i zrtve......

TUGA!

Markx

pre 11 godina

Marinci se nisu pojavili zato sto je to deo protokola kojim se momentalno prekomanduju u drugu zemlju posle bilo kog incidenta. Sud postupa na osnovu cinjenica koje su mu dostupne. Kako bilo, nasilnik i kavgadzija ostaje na slobodi, pa ce na zalost imati prilike da se pokaze, a mi da o tome citamo..

herc

pre 11 godina

A sta su po komentatorima trebali da urade? Da ga stave na elektricnu stolicu? Zbog obicne tuce, koju, poznajuci kako se ponasaju americke okupacione trupe, nije ni zapoceo!? Svasta!

Buda

pre 11 godina

jos da udje na FARMU ili u kucu velikog brata, koliku je medisku paznju navukao zbog "posla" kojim se bavi jos malo pa ce postati VIP u Srbiji!!!!

mladen

pre 11 godina

Imam utisak da ce ova prica imati sudbinu kao bolji zivot na rts. Svakako lik je postao zvezda regiona sto jos jednom dokazuje da za marketing nije bitan moral, etika .. naprotiv... uskoro mu nude ulogu u najnovijem filmu srdjana dragojevica a siguran sam da je od DB davno dobio ponudu za saradnjua na obostrano zadovoljstvo.

kakva zemlja

pre 11 godina

nazalost, sada ce ubiti nekoga... treca tuca ce biti kobna, osecam bice kasno za propustene greske.. srbijo, kasno ces se probuditi, kao i uvek i za sve... ko li je nas osudio na ove nebuloze za sve u drzavi... ?

Mire....

pre 11 godina

Ko je Uros Misic? On izlazi kad god hoce iz zatvora!! Kakva nam je drzava, nama I nije tako lose! Inace navijam za zvezdu ali ove huligane prezirem!!!

Aleksandar

pre 11 godina

@Rema

Da li si ti normalan?
Branis osobu koja je nabila baklju coveku u usta zboh glupave video igrice zvane fudbal.
Ljudi kao on i ljudi koji brane ovakve ljude srozavaju zivot na ovoj planeti. I meni i drugima koji pokusavamo da imamo raj na zemlji.
Koje gluposti se vama dogadjaju u umu, da mi je znati. I takodje se pitam, sto vi uopste ne ukljucujete mozak?

Rema

pre 11 godina

Svi ste vi hrabre junacine koje udaraju po nesrecnom Misicu. Niko se od vas ne zapita zasto se marinci nisu pojavili na sudu i zasto ih niko nije primorao da dodju na sud? Zato sto zakoni ove zemlje ili bilo koje druge drzave za njih ne vaze. Oni su izvan zakona jer gospodare svetom. Mnogo je lakse ,,medijiski,,lincovati Misica.

matori

pre 11 godina

Uroš Mišić je bio optužen za pokušaj ubistva... i osuđen!
Pušten je iz zatvora, pre isteka vremena kazne, jer je amnestiran...
Učestvovao je odmah u tuči, zamajavao je policiju par dana, pritvoren, a sad je pušten na slobodu...
Preostalo je da bude rehabilitovan, obeštećen, proglašen za heroja (ili svetca), odlikovan, uveden u politiku (ili "biznis"), a na kraju mu slobodno možete podići i spomenik...

3MAJ

pre 11 godina

Decko tek sto je izasao sa visegodisnje robije (i to posle pomilovanja) odmah ulece u nove tuce. Jel postoji u nasem zakoniku pojam ponovoljenog krivicnog dela? Ocigledno je da popravna ustanova nije funkcionisala u ovom slucaju i da je mladjani Uros veoma, veoma opasan po svoju okolinu.

PeraZdera

pre 11 godina

Naravno da su ga pustili kada je i sam deo patriotskog bratstva koji je na vlasti u Srbiji. Taman posla da vlast hapsi svoju vojsku, koja sutra treba da disciplinuje neposlusne gradjane, i kada ti isti gradjani uvide ko je ustvari i sta je, buduci, vec postavljeni premijer. Ali tada ce vec biti kasno.

Zoran

pre 11 godina

Jao Srbijo,pa Vucic juri najvise kriminalce i sve najavljuje 10 puta dnevno hapsenja a ne moze da resi ovakve stvari najbanalnije ove kojih ima ihihi...

Aca

pre 11 godina

Bas lepo da je srpsko drustvo bogatije za jednog nevinog pojedinca. Malo je nevinih poslednjih decenija, pa ce ovo znacajno uticati na porast te populacije.

Kornjaca Rade

pre 11 godina

@Zoran
"Jao Srbijo,pa Vucic juri najvise kriminalce i sve najavljuje 10 puta dnevno hapsenja a ne moze da resi ovakve stvari najbanalnije ove kojih ima ihihi..."

Vucic je trebao da uradi sta tacno u ovom slucaju? Da dovede marince na sud? Osudi Urosa na 10 godina zbog kafanske tuce? Mozete da ne volite decka ali u pitanju je tuca sa laksim telesnim povredama i to se zavrsava u 90% slucajeva samo prekrsajnom prijavom. Kao i stotine tuca sirom Srbije svakog vikenda. Vi sada nastavite da terate pravdu po tastaturi. . .

Pesimista

pre 11 godina

Nakon ovakvih vesti da li jos neko veruje da zivimo u pravnoj drzavi?
Prakticno mozemo reci da se "isplati" baviti kriminalom i nasilnistvom.
Zbog ubistva se dele kazne od po 10-12 godina, a nakon odredjenog vremena dolazi Apelacioni sud, ili zbog "dobrog ponasanja" se pustaju na slobodu nakon 5-8 godina.
Situacija u nasem pravosudju je definitivno katastrofalna, vec mi je muka od ovakvih vesti!!

obavesten

pre 11 godina

siroti decko,na pravdi boga nevin lezao u cuzi.na nasu veliku srecu pravedni vucko je jos jednu veliku odluku doneo,gle cuda,ponovo u cetvrtak.stoga predlazem da se cetvrtak definitivno proglasi neradnim danom,danom kada ce svi radni ljudi i gradjani ove divne zemlje sa ushicenjem cekati da svevisnji progovori kroz naseg voljenog vucka.vucka za predsednika!!!

Дан

pre 11 godina

Реално, кога још држе у притвору месец дана због кафанске туче, нарочито ако оштећени нема намеру да се појави на суду? То што је осумњичени раније био у затвору не чини га аутоматски "кривљим" него неког другог грађанина.

Odoh prvom prilikom

pre 11 godina

Vi slobodno mozete da ukinete sud i pravosudje posto ne postoji svrha njegovog postojanja. Oteracete iz zemlje i ovo malo normalnih ljudi.

Pesimista

pre 11 godina

Nakon ovakvih vesti da li jos neko veruje da zivimo u pravnoj drzavi?
Prakticno mozemo reci da se "isplati" baviti kriminalom i nasilnistvom.
Zbog ubistva se dele kazne od po 10-12 godina, a nakon odredjenog vremena dolazi Apelacioni sud, ili zbog "dobrog ponasanja" se pustaju na slobodu nakon 5-8 godina.
Situacija u nasem pravosudju je definitivno katastrofalna, vec mi je muka od ovakvih vesti!!

Zoran

pre 11 godina

Jao Srbijo,pa Vucic juri najvise kriminalce i sve najavljuje 10 puta dnevno hapsenja a ne moze da resi ovakve stvari najbanalnije ove kojih ima ihihi...

Aca

pre 11 godina

Bas lepo da je srpsko drustvo bogatije za jednog nevinog pojedinca. Malo je nevinih poslednjih decenija, pa ce ovo znacajno uticati na porast te populacije.

Odoh prvom prilikom

pre 11 godina

Vi slobodno mozete da ukinete sud i pravosudje posto ne postoji svrha njegovog postojanja. Oteracete iz zemlje i ovo malo normalnih ljudi.

Belodedic

pre 11 godina

Ma sto ga bre vec jednom ne odlikuju,daju drzavnu penziju i zahvale mu se na svemu!?
Pa da li jedan obican huligan zasluzuje da bude prva vest kad otvorim vesti !?

3MAJ

pre 11 godina

Decko tek sto je izasao sa visegodisnje robije (i to posle pomilovanja) odmah ulece u nove tuce. Jel postoji u nasem zakoniku pojam ponovoljenog krivicnog dela? Ocigledno je da popravna ustanova nije funkcionisala u ovom slucaju i da je mladjani Uros veoma, veoma opasan po svoju okolinu.

matori

pre 11 godina

Uroš Mišić je bio optužen za pokušaj ubistva... i osuđen!
Pušten je iz zatvora, pre isteka vremena kazne, jer je amnestiran...
Učestvovao je odmah u tuči, zamajavao je policiju par dana, pritvoren, a sad je pušten na slobodu...
Preostalo je da bude rehabilitovan, obeštećen, proglašen za heroja (ili svetca), odlikovan, uveden u politiku (ili "biznis"), a na kraju mu slobodno možete podići i spomenik...

obavesten

pre 11 godina

siroti decko,na pravdi boga nevin lezao u cuzi.na nasu veliku srecu pravedni vucko je jos jednu veliku odluku doneo,gle cuda,ponovo u cetvrtak.stoga predlazem da se cetvrtak definitivno proglasi neradnim danom,danom kada ce svi radni ljudi i gradjani ove divne zemlje sa ushicenjem cekati da svevisnji progovori kroz naseg voljenog vucka.vucka za predsednika!!!

kakva zemlja

pre 11 godina

nazalost, sada ce ubiti nekoga... treca tuca ce biti kobna, osecam bice kasno za propustene greske.. srbijo, kasno ces se probuditi, kao i uvek i za sve... ko li je nas osudio na ove nebuloze za sve u drzavi... ?

srbin

pre 11 godina

Nema ostecenih, nema pritvora. Na osnovu cega su ga drzali 2 nedelje. Naj ostrije osudjujem napad na OSL. I za to je trebao da dobije dozivotnu kaznu. Pa bi neki drugi razmislio kada bi nekim predmetom( baklja stangla cigla i td.) krenuo na bilo koga. A pogotovo na Policiju i oni su neciji sinovi, roditelji, rodjaci. I zamislite da neko bakljom krene na vase dete ili roditelja. Kako bi ste se osecali.

Дан

pre 11 godina

Реално, кога још држе у притвору месец дана због кафанске туче, нарочито ако оштећени нема намеру да се појави на суду? То што је осумњичени раније био у затвору не чини га аутоматски "кривљим" него неког другог грађанина.

PeraZdera

pre 11 godina

Naravno da su ga pustili kada je i sam deo patriotskog bratstva koji je na vlasti u Srbiji. Taman posla da vlast hapsi svoju vojsku, koja sutra treba da disciplinuje neposlusne gradjane, i kada ti isti gradjani uvide ko je ustvari i sta je, buduci, vec postavljeni premijer. Ali tada ce vec biti kasno.

Aleksandar

pre 11 godina

@Rema

Da li si ti normalan?
Branis osobu koja je nabila baklju coveku u usta zboh glupave video igrice zvane fudbal.
Ljudi kao on i ljudi koji brane ovakve ljude srozavaju zivot na ovoj planeti. I meni i drugima koji pokusavamo da imamo raj na zemlji.
Koje gluposti se vama dogadjaju u umu, da mi je znati. I takodje se pitam, sto vi uopste ne ukljucujete mozak?

moralna revolucija...

pre 11 godina

samo pisete,jao kakva drzava,gde to ima,smisljate neke posalice,sprdate se ka da vam je stalo do napretka drustva.
jos ste gori od misica i takvih...i tuci ce vas i ponizavati.zato sto,samo pisete,kuckate...
bas vas briga sto se kadeti policijske skole slikaju u pozama i oponasaju njihove idole i uzore kriminalce i ubice.
ma neeee,to se desava u nekoj drugoj zemlji,ja cu poslati saljiv komentar i bice ok.
e nece biti ok,ja cu se braniti od takvih,javno i casno...a kada naj****,vi posaljite saljiv komentar.
F.O.

Razocaran

pre 11 godina

eeee dok su ovakvi na slobodi tesko nama,nismo vise sigurni ni u sopstvenoj drzavi,SRAMOTA VELIKA da jedan huligan klinac ima ovakvu moc.Sutra da moze da ubije nekog i opet nista!!!!!

Sanja

pre 11 godina

I kad napravi treću, ili sto treću glupost, ko će mu više brojati, pa ne daj Bože bude i mrtvih, čitaćemo kako je "počinilac od ranije poznat Policiji". A promišićevci neka i dalje viču "Pravda za Uroša!".

Mire....

pre 11 godina

Ko je Uros Misic? On izlazi kad god hoce iz zatvora!! Kakva nam je drzava, nama I nije tako lose! Inace navijam za zvezdu ali ove huligane prezirem!!!

Buda

pre 11 godina

jos da udje na FARMU ili u kucu velikog brata, koliku je medisku paznju navukao zbog "posla" kojim se bavi jos malo pa ce postati VIP u Srbiji!!!!

Markx

pre 11 godina

Marinci se nisu pojavili zato sto je to deo protokola kojim se momentalno prekomanduju u drugu zemlju posle bilo kog incidenta. Sud postupa na osnovu cinjenica koje su mu dostupne. Kako bilo, nasilnik i kavgadzija ostaje na slobodi, pa ce na zalost imati prilike da se pokaze, a mi da o tome citamo..

mladen

pre 11 godina

Imam utisak da ce ova prica imati sudbinu kao bolji zivot na rts. Svakako lik je postao zvezda regiona sto jos jednom dokazuje da za marketing nije bitan moral, etika .. naprotiv... uskoro mu nude ulogu u najnovijem filmu srdjana dragojevica a siguran sam da je od DB davno dobio ponudu za saradnjua na obostrano zadovoljstvo.

Dokle bre vise?!

pre 11 godina

Znate sta, garant je pred ortacima kada je izasao rekao: Ne moze mi niko nista. Ja sam bog i batina. A sada, bate ajmo u neko zezanje ...

Rema

pre 11 godina

Svi ste vi hrabre junacine koje udaraju po nesrecnom Misicu. Niko se od vas ne zapita zasto se marinci nisu pojavili na sudu i zasto ih niko nije primorao da dodju na sud? Zato sto zakoni ove zemlje ili bilo koje druge drzave za njih ne vaze. Oni su izvan zakona jer gospodare svetom. Mnogo je lakse ,,medijiski,,lincovati Misica.

Kornjaca Rade

pre 11 godina

@Zoran
"Jao Srbijo,pa Vucic juri najvise kriminalce i sve najavljuje 10 puta dnevno hapsenja a ne moze da resi ovakve stvari najbanalnije ove kojih ima ihihi..."

Vucic je trebao da uradi sta tacno u ovom slucaju? Da dovede marince na sud? Osudi Urosa na 10 godina zbog kafanske tuce? Mozete da ne volite decka ali u pitanju je tuca sa laksim telesnim povredama i to se zavrsava u 90% slucajeva samo prekrsajnom prijavom. Kao i stotine tuca sirom Srbije svakog vikenda. Vi sada nastavite da terate pravdu po tastaturi. . .

Ezio Auditore

pre 11 godina

Bas to sto neko dole rece.
Vucic juri krimose, narko dilere i tajkune a ne moze ovu malu boraniju da otera iza resetaka jednom zauvek...

blood

pre 11 godina

Eh da smo u dobrom starom komunizmu,mala hijena bi dugo,dugo godina tucala kamen,pevajuci borbene. (taratatira, 21. mart 2013 21:27)

Samo što su u tom"dobrom komunizmu"pošteni ljudi tucali kamen,a kriminalci su vodili drzavu.Možda bolje od toga i nezaslužujemo.A i mediji nisu ništa bolji.

scum

pre 11 godina

STRAŠNO još jedan poraz za pravosudje.Pa trebalo je da ga zatvore do kraja života bez obzira što nije kriv,kako bi besna RULJA bila zadovoljna.Još jednom su naši mediji,željni skandala i afera,napravili hajku.Još jednom su mediji optužili i osudili bez dokaza.Da li će neki novinar odgovarati za širenje dezinformacija i klevete.Pa nisu Englezi slučajno doneli novi zakon o informisanju.Ukoliko se nešto ne preduzme neće biti normalnih novina.Srbija je postala zemlja jeftinih tabloida.

SVD

pre 11 godina

Ni meni se ne sviđa Uroš Mišić, ali mi se još manje sviđaju komentari koji traže pravdu rulje a ne sudsku pravdu. Sudija mora da bude odgovoran i ne samo na papiru, nego da bude i kažnjen i smenjen ako se pokaže da je doneo protivzakonitu i pogrešnu odluku, ali treba osloboditi sudije od ovakvih jetkih komentara koji traže linč - takva pravda nigde nije bila dobra, neće ni kod nas.

Nikola, Vracar

pre 11 godina

E dragi moji INTERNET ORAVEDNICI........trazite krv decka za koga se ispostavilo da nema veze sa tucom.........


Preki sudovi, goli otok, agitatori.....za to se nisam borio 5. oktobra.

I zasluzili smo da nam neoradikali zajasu na vlast kada mi koji podrzavam gradjansku opciju trazimo hleb, krv i zrtve......

TUGA!

Duci0167

pre 11 godina

@joker Hajke? Ti sigurno si od onih kontrasa? Ako imas dece pa da nalete jednom na Misica i njemu slicne. Tesko da bi pricao istu pricu. Steta sto kod nas zatvori ne sluze da se osudjenici upute na pravi put,pokaju,shvate da su nekome naneli zlo vec samo pronalaze ortake i skoluju se da budu jos okoreliji kriminalci kad se nadju na slobodi. Ne kazem da im treba sluziti bombonjere ali nema nikakav progam da se radi sa njima. Bace ih i zatvore kao zveri (neki samo to i zasluzuju) pa sta posle ocekuju kad izadju. A ovaj ****** umesto da se pokrije usima, on vileni,smeker.

herc

pre 11 godina

A sta su po komentatorima trebali da urade? Da ga stave na elektricnu stolicu? Zbog obicne tuce, koju, poznajuci kako se ponasaju americke okupacione trupe, nije ni zapoceo!? Svasta!

N.N

pre 11 godina

Ali meni je bio najaci komentar ovog lika kao nike znao da je pandur....znaci
panduru ne smes da guras baklju a obicnom gradjanonu smes....uzas....ali i nad popom ima pop....a do tada sto rece ovde jedan najbolje da dobije orden i nacionalnu penziju od drzave.....

Marko

pre 11 godina

Srbijo, jadna i odvratna zemljo, i jos odvratnijom drzavom. Kad biste samo znali kako je normalno ovde na zapadu i koliko ste samo vi zaostali. Najbolje sto sam ikada uradio je da pobegnem od tog kamenog doba zvanog Srbija i da obezbedim mom sinu, a nadam se uskoro i drugom, odrastanje izvan Srbije... Ja sam bivsi, ponosni Srbin, a nadam se da moja deca nikada nece biti. Neka se uce na greskama roditelja.... Srbijo, neobrazovana si, primitivna i kao drzava, odvratna!

Apache

pre 11 godina

aman na stranu to sto ga niko pa ni ja ne gotivi i sto bi smo voleli da ga strpaju u zatvor jer je zasluzio, ali po zakonu on u pritvoru moze biti mesec dana u najvise 3, a pritvor se moze i ranije ukinuti ako ne postoje razlozi za pritvor. nisu ga pustili jer nije kriv ...

Banana drzava

pre 11 godina

Sad mi je jasno sto je (se) odugovlaci(l)o sa predajom. Cekao je da marinci budu prekomandovani jer je kao sto neko napisa prtokol da marinci budu prekomandovani nakon incidenta. I sad kad malo bolje razmislim policija kao nije mogla da ga nadje i sl. price.

Aca Znalac

pre 11 godina

Opet ovo mega zvezdu pustiše. Šta li će sada da uradi. Sigurno nešto spektakularno. Bravo za advokate ovakvih krimosa. Po meni i takvi trebaju u bajbokanu. Jebeš naše sudstvo. Ovo je kao film Karlitov put ili Kum. Advokati ubica i lopurdi su gori od njih samih.

tvrdoKuvanoJaje

pre 11 godina

@ratni veteran: srpske tajne sluzbe! kad god je potrebno, ovakvi se aktiviraju da "zavrse posao" i niko im nista ne moze. setite se Arkana...

Goran

pre 11 godina

Sta rade ovi sns-ovi ovo je strasno!! Prvo pusten Dzajic, pa sad ovaj, prepolovili kazne stotinama ubica!! Jedino sto je izmisljena afera mleko od strane opozicije u svakom drugom smislu su napravili haos, o izdaji Kosmeta da ne pricam!!

zoran

pre 11 godina

Ne može niko da sedi u zatvoru zato što bi neki to voleli, postoji zakon, sud i procedura. To je bitno da se shvati. Zamislite da se ne dopadate kućnom savetu zgrade u kojoj živite, ili tašti..i oni nakuckaju 259 plusića da se vi zatvorite u podrum!

Beli listic zauvek

pre 11 godina

@Marko

Znas sta...dragom mi je da si pobegao. Takvi kukaci i dodole ionako nisu nikako doprinosili drzavi Srbiji. nadam se da si lepo prodao obrayovanje koje su mufte stekao upravo u zemlji koju pljujes.

novit curia

pre 11 godina

Ako neko po izlasku iz zatvora ubrzo zapocne ili ucetvuje u kafanskoj tuci, onda prethodno izrecena i izdrzana kazna nema prevelikog uticaja na to. Takvo ponasanje ukazuje na poremecaj licnosti. Ne branim prvosudje, ali mislim da u konkretnom slucaju ni petostruko veca kazna ne bi sprecila ponovno izvrsenje krivicnog dela u konkretnom primeru. A da su kazne male, jesu.

serbon

pre 11 godina

neka veceras svako zna sta znaci pravda za Urosa.... mi nismi cvecke ni bubuce al dobro znamo nase grehove, i ako pravde ne bude tuzice vas vuse sudie

Срб

pre 11 godina

Човек овде може да прочита разне коментаре колико видим...Али не разумем у чему је сад ваш проблем што је Урош пуштен из притвора?! Шта је требало да остане тамо да лежи док се она америчка љига не појави?! И чему писање коментара да ће опет нешто да уради?! Изгледа да сте сви овде неки много паметни, и знате унапред шта ће да се деси... Нико од вас не зна ни шта се десило на утакмици оног дана, али знате да га осуђујете према ономе што сте чули/прочитали...Тако да нема потребе ни о овом догађају да коментаришете било шта, јер такође ништа не знате ! И да, како вас бре није срамота да пишете да треба доживотно да га затворе???? Па бре неко ко убије некога не добије ни 10 година, а ви би Уроша доживотно лишили слободе...Само ме занима да ли би тако причали и да је неко ваш у питању.

Дан

pre 11 godina

Реално, кога још држе у притвору месец дана због кафанске туче, нарочито ако оштећени нема намеру да се појави на суду? То што је осумњичени раније био у затвору не чини га аутоматски "кривљим" него неког другог грађанина.

Rema

pre 11 godina

Svi ste vi hrabre junacine koje udaraju po nesrecnom Misicu. Niko se od vas ne zapita zasto se marinci nisu pojavili na sudu i zasto ih niko nije primorao da dodju na sud? Zato sto zakoni ove zemlje ili bilo koje druge drzave za njih ne vaze. Oni su izvan zakona jer gospodare svetom. Mnogo je lakse ,,medijiski,,lincovati Misica.

Kornjaca Rade

pre 11 godina

@Zoran
"Jao Srbijo,pa Vucic juri najvise kriminalce i sve najavljuje 10 puta dnevno hapsenja a ne moze da resi ovakve stvari najbanalnije ove kojih ima ihihi..."

Vucic je trebao da uradi sta tacno u ovom slucaju? Da dovede marince na sud? Osudi Urosa na 10 godina zbog kafanske tuce? Mozete da ne volite decka ali u pitanju je tuca sa laksim telesnim povredama i to se zavrsava u 90% slucajeva samo prekrsajnom prijavom. Kao i stotine tuca sirom Srbije svakog vikenda. Vi sada nastavite da terate pravdu po tastaturi. . .

Nikola, Vracar

pre 11 godina

E dragi moji INTERNET ORAVEDNICI........trazite krv decka za koga se ispostavilo da nema veze sa tucom.........


Preki sudovi, goli otok, agitatori.....za to se nisam borio 5. oktobra.

I zasluzili smo da nam neoradikali zajasu na vlast kada mi koji podrzavam gradjansku opciju trazimo hleb, krv i zrtve......

TUGA!

herc

pre 11 godina

A sta su po komentatorima trebali da urade? Da ga stave na elektricnu stolicu? Zbog obicne tuce, koju, poznajuci kako se ponasaju americke okupacione trupe, nije ni zapoceo!? Svasta!

blood

pre 11 godina

Eh da smo u dobrom starom komunizmu,mala hijena bi dugo,dugo godina tucala kamen,pevajuci borbene. (taratatira, 21. mart 2013 21:27)

Samo što su u tom"dobrom komunizmu"pošteni ljudi tucali kamen,a kriminalci su vodili drzavu.Možda bolje od toga i nezaslužujemo.A i mediji nisu ništa bolji.

scum

pre 11 godina

STRAŠNO još jedan poraz za pravosudje.Pa trebalo je da ga zatvore do kraja života bez obzira što nije kriv,kako bi besna RULJA bila zadovoljna.Još jednom su naši mediji,željni skandala i afera,napravili hajku.Još jednom su mediji optužili i osudili bez dokaza.Da li će neki novinar odgovarati za širenje dezinformacija i klevete.Pa nisu Englezi slučajno doneli novi zakon o informisanju.Ukoliko se nešto ne preduzme neće biti normalnih novina.Srbija je postala zemlja jeftinih tabloida.

Pesimista

pre 11 godina

Nakon ovakvih vesti da li jos neko veruje da zivimo u pravnoj drzavi?
Prakticno mozemo reci da se "isplati" baviti kriminalom i nasilnistvom.
Zbog ubistva se dele kazne od po 10-12 godina, a nakon odredjenog vremena dolazi Apelacioni sud, ili zbog "dobrog ponasanja" se pustaju na slobodu nakon 5-8 godina.
Situacija u nasem pravosudju je definitivno katastrofalna, vec mi je muka od ovakvih vesti!!

Zoran

pre 11 godina

Jao Srbijo,pa Vucic juri najvise kriminalce i sve najavljuje 10 puta dnevno hapsenja a ne moze da resi ovakve stvari najbanalnije ove kojih ima ihihi...

SVD

pre 11 godina

Ni meni se ne sviđa Uroš Mišić, ali mi se još manje sviđaju komentari koji traže pravdu rulje a ne sudsku pravdu. Sudija mora da bude odgovoran i ne samo na papiru, nego da bude i kažnjen i smenjen ako se pokaže da je doneo protivzakonitu i pogrešnu odluku, ali treba osloboditi sudije od ovakvih jetkih komentara koji traže linč - takva pravda nigde nije bila dobra, neće ni kod nas.

kakva zemlja

pre 11 godina

nazalost, sada ce ubiti nekoga... treca tuca ce biti kobna, osecam bice kasno za propustene greske.. srbijo, kasno ces se probuditi, kao i uvek i za sve... ko li je nas osudio na ove nebuloze za sve u drzavi... ?

matori

pre 11 godina

Uroš Mišić je bio optužen za pokušaj ubistva... i osuđen!
Pušten je iz zatvora, pre isteka vremena kazne, jer je amnestiran...
Učestvovao je odmah u tuči, zamajavao je policiju par dana, pritvoren, a sad je pušten na slobodu...
Preostalo je da bude rehabilitovan, obeštećen, proglašen za heroja (ili svetca), odlikovan, uveden u politiku (ili "biznis"), a na kraju mu slobodno možete podići i spomenik...

PeraZdera

pre 11 godina

Naravno da su ga pustili kada je i sam deo patriotskog bratstva koji je na vlasti u Srbiji. Taman posla da vlast hapsi svoju vojsku, koja sutra treba da disciplinuje neposlusne gradjane, i kada ti isti gradjani uvide ko je ustvari i sta je, buduci, vec postavljeni premijer. Ali tada ce vec biti kasno.

Apache

pre 11 godina

aman na stranu to sto ga niko pa ni ja ne gotivi i sto bi smo voleli da ga strpaju u zatvor jer je zasluzio, ali po zakonu on u pritvoru moze biti mesec dana u najvise 3, a pritvor se moze i ranije ukinuti ako ne postoje razlozi za pritvor. nisu ga pustili jer nije kriv ...

moralna revolucija...

pre 11 godina

samo pisete,jao kakva drzava,gde to ima,smisljate neke posalice,sprdate se ka da vam je stalo do napretka drustva.
jos ste gori od misica i takvih...i tuci ce vas i ponizavati.zato sto,samo pisete,kuckate...
bas vas briga sto se kadeti policijske skole slikaju u pozama i oponasaju njihove idole i uzore kriminalce i ubice.
ma neeee,to se desava u nekoj drugoj zemlji,ja cu poslati saljiv komentar i bice ok.
e nece biti ok,ja cu se braniti od takvih,javno i casno...a kada naj****,vi posaljite saljiv komentar.
F.O.

Odoh prvom prilikom

pre 11 godina

Vi slobodno mozete da ukinete sud i pravosudje posto ne postoji svrha njegovog postojanja. Oteracete iz zemlje i ovo malo normalnih ljudi.

Dokle bre vise?!

pre 11 godina

Znate sta, garant je pred ortacima kada je izasao rekao: Ne moze mi niko nista. Ja sam bog i batina. A sada, bate ajmo u neko zezanje ...

3MAJ

pre 11 godina

Decko tek sto je izasao sa visegodisnje robije (i to posle pomilovanja) odmah ulece u nove tuce. Jel postoji u nasem zakoniku pojam ponovoljenog krivicnog dela? Ocigledno je da popravna ustanova nije funkcionisala u ovom slucaju i da je mladjani Uros veoma, veoma opasan po svoju okolinu.

Mire....

pre 11 godina

Ko je Uros Misic? On izlazi kad god hoce iz zatvora!! Kakva nam je drzava, nama I nije tako lose! Inace navijam za zvezdu ali ove huligane prezirem!!!

Aleksandar

pre 11 godina

@Rema

Da li si ti normalan?
Branis osobu koja je nabila baklju coveku u usta zboh glupave video igrice zvane fudbal.
Ljudi kao on i ljudi koji brane ovakve ljude srozavaju zivot na ovoj planeti. I meni i drugima koji pokusavamo da imamo raj na zemlji.
Koje gluposti se vama dogadjaju u umu, da mi je znati. I takodje se pitam, sto vi uopste ne ukljucujete mozak?

Markx

pre 11 godina

Marinci se nisu pojavili zato sto je to deo protokola kojim se momentalno prekomanduju u drugu zemlju posle bilo kog incidenta. Sud postupa na osnovu cinjenica koje su mu dostupne. Kako bilo, nasilnik i kavgadzija ostaje na slobodi, pa ce na zalost imati prilike da se pokaze, a mi da o tome citamo..

zoran

pre 11 godina

Ne može niko da sedi u zatvoru zato što bi neki to voleli, postoji zakon, sud i procedura. To je bitno da se shvati. Zamislite da se ne dopadate kućnom savetu zgrade u kojoj živite, ili tašti..i oni nakuckaju 259 plusića da se vi zatvorite u podrum!

Aca

pre 11 godina

Bas lepo da je srpsko drustvo bogatije za jednog nevinog pojedinca. Malo je nevinih poslednjih decenija, pa ce ovo znacajno uticati na porast te populacije.

Razocaran

pre 11 godina

eeee dok su ovakvi na slobodi tesko nama,nismo vise sigurni ni u sopstvenoj drzavi,SRAMOTA VELIKA da jedan huligan klinac ima ovakvu moc.Sutra da moze da ubije nekog i opet nista!!!!!

Sanja

pre 11 godina

I kad napravi treću, ili sto treću glupost, ko će mu više brojati, pa ne daj Bože bude i mrtvih, čitaćemo kako je "počinilac od ranije poznat Policiji". A promišićevci neka i dalje viču "Pravda za Uroša!".

Belodedic

pre 11 godina

Ma sto ga bre vec jednom ne odlikuju,daju drzavnu penziju i zahvale mu se na svemu!?
Pa da li jedan obican huligan zasluzuje da bude prva vest kad otvorim vesti !?

obavesten

pre 11 godina

siroti decko,na pravdi boga nevin lezao u cuzi.na nasu veliku srecu pravedni vucko je jos jednu veliku odluku doneo,gle cuda,ponovo u cetvrtak.stoga predlazem da se cetvrtak definitivno proglasi neradnim danom,danom kada ce svi radni ljudi i gradjani ove divne zemlje sa ushicenjem cekati da svevisnji progovori kroz naseg voljenog vucka.vucka za predsednika!!!

Ezio Auditore

pre 11 godina

Bas to sto neko dole rece.
Vucic juri krimose, narko dilere i tajkune a ne moze ovu malu boraniju da otera iza resetaka jednom zauvek...

srbin

pre 11 godina

Nema ostecenih, nema pritvora. Na osnovu cega su ga drzali 2 nedelje. Naj ostrije osudjujem napad na OSL. I za to je trebao da dobije dozivotnu kaznu. Pa bi neki drugi razmislio kada bi nekim predmetom( baklja stangla cigla i td.) krenuo na bilo koga. A pogotovo na Policiju i oni su neciji sinovi, roditelji, rodjaci. I zamislite da neko bakljom krene na vase dete ili roditelja. Kako bi ste se osecali.

Goran

pre 11 godina

Sta rade ovi sns-ovi ovo je strasno!! Prvo pusten Dzajic, pa sad ovaj, prepolovili kazne stotinama ubica!! Jedino sto je izmisljena afera mleko od strane opozicije u svakom drugom smislu su napravili haos, o izdaji Kosmeta da ne pricam!!

Duci0167

pre 11 godina

@joker Hajke? Ti sigurno si od onih kontrasa? Ako imas dece pa da nalete jednom na Misica i njemu slicne. Tesko da bi pricao istu pricu. Steta sto kod nas zatvori ne sluze da se osudjenici upute na pravi put,pokaju,shvate da su nekome naneli zlo vec samo pronalaze ortake i skoluju se da budu jos okoreliji kriminalci kad se nadju na slobodi. Ne kazem da im treba sluziti bombonjere ali nema nikakav progam da se radi sa njima. Bace ih i zatvore kao zveri (neki samo to i zasluzuju) pa sta posle ocekuju kad izadju. A ovaj ****** umesto da se pokrije usima, on vileni,smeker.

Beli listic zauvek

pre 11 godina

@Marko

Znas sta...dragom mi je da si pobegao. Takvi kukaci i dodole ionako nisu nikako doprinosili drzavi Srbiji. nadam se da si lepo prodao obrayovanje koje su mufte stekao upravo u zemlji koju pljujes.

mladen

pre 11 godina

Imam utisak da ce ova prica imati sudbinu kao bolji zivot na rts. Svakako lik je postao zvezda regiona sto jos jednom dokazuje da za marketing nije bitan moral, etika .. naprotiv... uskoro mu nude ulogu u najnovijem filmu srdjana dragojevica a siguran sam da je od DB davno dobio ponudu za saradnjua na obostrano zadovoljstvo.

Buda

pre 11 godina

jos da udje na FARMU ili u kucu velikog brata, koliku je medisku paznju navukao zbog "posla" kojim se bavi jos malo pa ce postati VIP u Srbiji!!!!

serbon

pre 11 godina

neka veceras svako zna sta znaci pravda za Urosa.... mi nismi cvecke ni bubuce al dobro znamo nase grehove, i ako pravde ne bude tuzice vas vuse sudie

Срб

pre 11 godina

Човек овде може да прочита разне коментаре колико видим...Али не разумем у чему је сад ваш проблем што је Урош пуштен из притвора?! Шта је требало да остане тамо да лежи док се она америчка љига не појави?! И чему писање коментара да ће опет нешто да уради?! Изгледа да сте сви овде неки много паметни, и знате унапред шта ће да се деси... Нико од вас не зна ни шта се десило на утакмици оног дана, али знате да га осуђујете према ономе што сте чули/прочитали...Тако да нема потребе ни о овом догађају да коментаришете било шта, јер такође ништа не знате ! И да, како вас бре није срамота да пишете да треба доживотно да га затворе???? Па бре неко ко убије некога не добије ни 10 година, а ви би Уроша доживотно лишили слободе...Само ме занима да ли би тако причали и да је неко ваш у питању.

Marko

pre 11 godina

Srbijo, jadna i odvratna zemljo, i jos odvratnijom drzavom. Kad biste samo znali kako je normalno ovde na zapadu i koliko ste samo vi zaostali. Najbolje sto sam ikada uradio je da pobegnem od tog kamenog doba zvanog Srbija i da obezbedim mom sinu, a nadam se uskoro i drugom, odrastanje izvan Srbije... Ja sam bivsi, ponosni Srbin, a nadam se da moja deca nikada nece biti. Neka se uce na greskama roditelja.... Srbijo, neobrazovana si, primitivna i kao drzava, odvratna!

N.N

pre 11 godina

Ali meni je bio najaci komentar ovog lika kao nike znao da je pandur....znaci
panduru ne smes da guras baklju a obicnom gradjanonu smes....uzas....ali i nad popom ima pop....a do tada sto rece ovde jedan najbolje da dobije orden i nacionalnu penziju od drzave.....

Banana drzava

pre 11 godina

Sad mi je jasno sto je (se) odugovlaci(l)o sa predajom. Cekao je da marinci budu prekomandovani jer je kao sto neko napisa prtokol da marinci budu prekomandovani nakon incidenta. I sad kad malo bolje razmislim policija kao nije mogla da ga nadje i sl. price.

novit curia

pre 11 godina

Ako neko po izlasku iz zatvora ubrzo zapocne ili ucetvuje u kafanskoj tuci, onda prethodno izrecena i izdrzana kazna nema prevelikog uticaja na to. Takvo ponasanje ukazuje na poremecaj licnosti. Ne branim prvosudje, ali mislim da u konkretnom slucaju ni petostruko veca kazna ne bi sprecila ponovno izvrsenje krivicnog dela u konkretnom primeru. A da su kazne male, jesu.

tvrdoKuvanoJaje

pre 11 godina

@ratni veteran: srpske tajne sluzbe! kad god je potrebno, ovakvi se aktiviraju da "zavrse posao" i niko im nista ne moze. setite se Arkana...

Aca Znalac

pre 11 godina

Opet ovo mega zvezdu pustiše. Šta li će sada da uradi. Sigurno nešto spektakularno. Bravo za advokate ovakvih krimosa. Po meni i takvi trebaju u bajbokanu. Jebeš naše sudstvo. Ovo je kao film Karlitov put ili Kum. Advokati ubica i lopurdi su gori od njih samih.