Utorak, 05.03.2013.

08:15

"Srbija nije Severna Koreja"

Srbija nije lična svojina SNS i Aleksandra Vučića, ona nije niti sme postati Čavesova Venecuela, ni Kimova Severna Koreja, kaže Čedomir Jovanović, lider LDP-a.

Izvor: Danas

"Srbija nije Severna Koreja" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

116 Komentari

Sortiraj po:

Milijana 78

pre 11 godina

Bravo, nije Čeda baš takav kao što večina misli. Eto on razlikuje Severnu Koreju od Srbije. Napredak! A razlikuje li fidelinku od danubiusa ? :)

mala sirena

pre 11 godina

Da se SNS i njeni funkcioneri ponasaju kao da je Srbija njihova svojina verovatno bi bili smenjeni do sad od strane naroda ,prosli smo tolke godine kad su druge vlasti radili sa drzavom sta im se htelo tako da je izjava Cede jako glupa.

Mia

pre 11 godina

Ako neko želi i preduzima sve mere da oni koji su odgovorni za pljačkanje Srbije i njenih građana privede licu pravde , onda nije jasno kako neko može takvog čoveka optuživati da je Srbija njegova lična imovina. Međutim izjave gospodina Jovanovića već odavno niko ne uzima za ozbiljno.

objašnjenje

pre 11 godina

Srbija nije Severna Koreja,pa nisi ni ti Čedo Vijetnamac.Ako neko pita kakve veze ima Vijetnam sa ovim,pa nema ama baš nikakve,kao što i Srbija nema sa Severnom Korejom.

mistic

pre 11 godina

Čedo šta je problem? Ne možeš više nikom da prodaš svoju "maglu"? Pa to može da se proda samo jednom, posle to više neće niko da kupi.

Tiha

pre 11 godina

Ovo su zaista besmislice od strane DS i LDP. Srbija nije nikakvo lično vlasništvo samo neko želi da uspostavi rad, red i disciplinu u državnim institucijama, da se državne institucije ojačaju. Kada se državne institucije budu radile svoj posao kako treba, tada će cvetati i ekonomija, privreda i poljoprivreda. Zahvaljujući Aleksandru Vučiću Srbija ima budućnost.

Aleksandar

pre 11 godina

Prijatelju Cedomire, licno bih bio najsrecniji kad bih znao kada ces ti biti zadovoljan. I koji ti kredibilitet imas da bi bilo sta komentarisao? Sa 9 stranaka u koaliciji imao si 7% glasova na izborima. Dok je bio Milosevic na vlasti-ne valja, kad je bio DS-ne valja, sad kad je SNS-opet ne valja. Pa zar mislis da je ovaj napaceni narod toliko poludeo da tebi i tvojim prijateljima iz inostranstva dozvoli da dodjete na vlast?

NB

pre 11 godina

Ima Čeda neki svoj problem samo mislim da ni on ne zna koji. Ovim ne mislim da ga vređam već hoću da kažem da je toliko prevrtljiv da ni jedna jedina vlast niti partija kod njega ne izaziva simpatije niti poverenje duže od mesec dana.

Mira

pre 11 godina

Mislim da je Čedomiru Jovanoviću žao što neko od koga to nije očekivao,radi i pokazuje zapažene rezultate.A zašto se LDP osipa? Da li o tome lider LDP-a razmišlja? A meni je baš drago da konačno, posle toliko godina agonije, imamo na političkoj sceni ozbiljne ljude. Uostalom,neka Čeda počne da uči , pa ko zna...možda jednog dana i od njega postane političar.

ana

pre 11 godina

Ja za proteklih par godina nisam videla ni jednu izjavu gospodina Jovanovića koja je u interesu Srbije.Tako da je moje poverenje u njega ravno nuli!

vuk79

pre 11 godina

Ne vredi Čedo. .Ne interesuje srbe kako do kvalitetnijeg života, ne boli ih što smo jad i beda, samo ih boli što ti imaš Džip! ! Ako i ti postaneš skromna sirotinja kao što masa veruje da su Vučić, Koštunica i ceo taj anti haški lobi onda će im valjda životi iz samo njima poznatih razloga biti bolji.

relja

pre 11 godina

Srbija lična svojina Vučića? Ja mislim da je gospodin Jovanović malo pobrkao stvari. Pa zar država zadnjih 10 godina nije bila lična svojina DS-a, ispumpavali su novac i vrednost iz svih državnih preduzeća,banaka... bogatili se na račun države i naroda.
To što Vučić radi u interesu naroda i države, to što hoće da svi odgovaraju koji su od ove države krali, to što smenjuje svoje prijatelje zato što loše rade svoj posao, to što hoće da promeni sistem u državi, to što hoće da Srbija bude pravna zemlja u kojoj se zakoni poštuji i primenjuju, to što ima punu podršku naroda, jel zato Srbija njegovo vlasništvo?

Пера

pre 11 godina

Србија је отворенија данас него икада у последњих двадесетак година. Не постој никаква битна сличност између Северне Кореје и Србије... За разлику од претходника, данас се много више успостављају везе са светом ван граница наше земље...

Jelisaveta

pre 11 godina

Nije, ne sme, ne moze.... to se samo cuje od gospodina Jovanovica. Kad bi rekao jedan predlog, nesto konstruktivno, ja bih ga postovala. Ovako mu se program stranke sveo na kritiku SNS-a, ciji rejting tesko da ikada moze dostici, a usput mu se i glasaci i clanovi stranke osipaju.

žuti

pre 11 godina

Gosp.Jovanoviću,gosp.Vučić je čovek koji se bori za svoju zemlju i jadni pokradeni narod,za razliku od vas koji ste je unakazili i osakatili.Najbolje bi bilo da zemlju prepustimo tebi i sličnima tebi.

Holi

pre 11 godina

A ja Cedo mislim da bi ti najvise voleo da Srbija bude tvoja privatna svojina, pa ti malo sad dodje krivo sto Vucic trenutno drzi sve konce u svojim rukama.

Zoki

pre 11 godina

Imali ste priliku, pokazali ste se ko ste i kakvi ste. Stranke (LDP, LSV, DS,...) su vam u rasulu, unutrasnja demokratija vam NE POSTOJI. Izigrali ste nas koji smo vam davali glas!
Sad lepo sedi u kombi sa onim sto ti je ostalo od stranke i idi izigravaj demokratu i soli pamet nekom drugom. Nisi nista drugo nego provaljeni demagog. Na zalost.
Na zalost jer smo mnogo nade imali u tebe i LDP. Ispalo je da nisi nista drugo nego jos jedan klasicni muljator i drekavac.

martin70

pre 11 godina

jedini kod vas u Srbiji koji uvijek kaže istinu bez oklijevanja... zato ga i ne volite... zato niko svojevremeno nije volio ni Đinđića... vama je draži neko poput Nikolića, Jeremića ili Dačića... oni govore što vi želite čuti, kao čuvaju vaš ponos i ubjeđuju cijeli svijet da ste vi u pravu... a ništa neće pokrenuti u pravom smjeru... zato tapkate u mjestu već dugo godina...

neda

pre 11 godina

Čeda nastavlja sa svojom preterano filozofskom retorikom, koju teško da i on sam razume, a kamoli narod kome se on obraće. Ovakve priče Čede Jovanovića su jedno vreme i bile zanimljive narodu, ali vremenom to postaje dosadno. Pod hitno Čeda mora da nešto menja u svom nastupu, inače će kliznuti ispod cenzusa.

Bane NS

pre 11 godina

Kako vas godpodine Jovanovicu nije sramota da tako nesto pricate. Konacno je dosao neko kao Alexandar Vucic da se odlucno bori za narod. A zna se ko je u Srbiji naveci diktator.

amnezija

pre 11 godina

(Abraka-dabra, 05. mart 2013 12:09)
Znam da je SNS dron ali moram da odhovorim, kazes pravosudje ooikonacno radi!? Radi, radi, pustili su 3-4 hiljade kriminalaca na slobodu u poslednjih 6 meseci, na celu sa bracikom kertesom, onim istim preko koga su ovi danasnji/bivsi vlastodrzci izvukli penzioni fond, zajam za preporod onim istim brzim prugama srbije na kipar, odradili su posao nema sta!
Ja ne patim od amnezije za razliku od navodnih 41% populacije

Nelly

pre 11 godina

Zasto ovaj covek ima potrebu da celog zivota "opravlja" nekog? Ako je toliko sposoban i posten zasto nista nije uradio za drzavu kada je ima prilike?

marina

pre 11 godina

Ko po čemu, Čeda udara po filozofiji. Ako Čeda misli da LDP ne padne ispod cenzusa, mora pod hitno nešto menjati u svom nastupu. Dosta je narodu više Čedinog filozofiranja. Da vidimo Čedu jednom da izađe sa nekim argumentima. Ovako postaje dosadan i potpuno nezanimljiv.

katica popović

pre 11 godina

Srbija (Yu) je 1945-2013 baš Severna Koreja (nekada DDR) samo onako u "rukavicama" a to je nešto najgore što može da se desi jednoj zemlji. Takva država uljujkuje svoje građane i stvara privid normalnosti, dog zemlja sve više i više propada. A Čedo kada je to LUSTRIRAN naš ŠTAZI za sva zla koja je uradio i prema drugima a najviše prema nama u samoj Srbiji odrzavajući na vlasti potpuno nesposobne političare.
Ps. DDR, Češka, Poljska i ostale zemlje real socijalizma su napravile napredak tako što su prvo izvršile lustraciju totalitarnih službi. Drugog načina u civilizovanu budućnost nema.

i ja, i ja

pre 11 godina

umesto da botovi stave prst na čelo, da im prorade vijuge, oni opet po starom radikalskom receptu: a je li bre ti čedo....bla, bla..
prepisuju komentare jedni o drugih, drukaju po tastaturi k'o sumanuti...
dokaz, da srbija uistinu postaje severna koreja.

CVEEEELE

pre 11 godina

"Sada svako radi svoj posao za razliku od prosle vlade i bivseg predsednika, Tadic se pitao za sve."
(Noca, 5. mart 2013 09:19)

Vučić se ne pita za sve?! Sinoć reče da je SVO mleko u prodavnicama ispravno! Je li ga on ispitao, otkupio, doneo u radnju i postavio na police? I čuvao noću, jer ovo je Srbija, podvaljuje ko god kome može. Samo neodgovoran čovek može tako nešto reći pred milionskim auditorijumom. Trebalo je da se ugleda na Slavicu, ona je ipak doktor i odgovornija je. Ona zna da će možda za desetak godina nečije dete oboleti. Nekoga to izgleda ne interesuje, ništa dalje od puke trenutne vlasti! A, da, usto Tadić je bio neposredno, od građana izabran PREDSEDNIK! Vučića niko nije birao.

Djole

pre 11 godina

Cedomir Jovanovic se izgleda pretplatio da daje izjave, i to izjave koje nemaju ama bas nikakve veze sa stvarnoscu. Covek kao da zivi u drugoj dimenziji. Sto se tice izjave Stefanovica da se Aleksandar Vucic pita za sve i da samo on vodi i namece svoju politiku je cista glupost. Stefanovic ne zna vise kako i na koji nacin da ugrozi vladu pa i samog Aleksandra Vucica u ocima gradjana pa iznosi svakakve neistine (kao po obicaju) ali navikli smo na njega. Pa sve i da je tako kako kaze Stefanovic to ne smatram kao negativno jer je Aleksandar Vucic sam vise uradio dobrog za drzavu za ovo kratko vreme nego sto je to uradila prosla vlast za dva mandata, a i verovatno mu sve prepustaju jer smatraju da ce on to uraditi najbolje. Tako da gospodine Stefanovicu i Jovanovicu dzaba mlatite praznu slamu.

Lazni car Zoran mali.

pre 11 godina

Kako mu beze ljudi iz stranke on mi lici na Kim il Sunga,mada sebe voli da poredi sa pokojnim Djindjicem kome nije ni do cukljeva.

Abraka-dabra

pre 11 godina

Pa dobro ne ih se bas slozila za apsolutiste su karakteristicne decenije a ovaj covek se tek pojavi pre 8 meseci. On samo dobro radi svoj posao. I sud i policija su prvi put pocele da rade ono za sta smo uvek i mislili da sluze. Ali nas je neko ranije bio prevario.
Ko bese to??? A, vi!

meteor

pre 11 godina

Gosp. Cedomir Jovanovic postaje sve zanimljiviji sa svojim izjavama koje daje reklo bi se u trenutcima amnezije, poput ove: "Ne sme se zaboraviti da lični režimi, u kojima su političari sve, i sudije i tužioci i laboranti i veterinari i komandanti, uvek na kraju propadnu. Problem je što će u našem slučaju, ako tim putem krenemo, cena biti nenadoknadiva"
U dve recenice potpuno objasnio prethodni rezim ds-a i ldp-a, jer su se oni upravo tako ponasali! Samo tada nije govorio o kraju tog puta sta nas ceka, vec su pustili da to i osetimo!Sramno!

runner

pre 11 godina

(dzara, 5. mart 2013 09:05)
I ja bih najvise voleo da se Ceda klonira i da obavlja sve fukncije... ... Niko mu nista ne moze. Sve sto prica je na mestu,...jedan je od najboljih politicara koje imamo, najmodernijih.
(dzozey, 5. mart 2013 09:57)
Dzoyey, potpisujem sve što ste o Čedi citirali i još da dodam da ga, radi dobrobiti srpskog naroda i s jedne i druge strane kosovske granice, umesto Dačića treba poslati u Brisel da pregovara sa Tačijem. On je bar osvedočeni pregovarač. Setimo se samo kako je 2001 ubedio Slobodana Miloševića, ikonu današnjih vlastodržaca, da se preda. A gde su se to kao pregovarači dokazali Dačić a pogotovu Vučić. Da je Vučić dobar pregovarač ne bi Dačić nego on bio predsednik Vlade Srbije.

Smrtnik

pre 11 godina

...na kraju svega i svih egzibicija,glasaću za Čedu da i on proba ako ikako može da nas izvadi iz čabra...nemam drugih konkurenata,trenutno...i u pravu je čovek...kad razmislim,pa neću da se valjda šišam na tarzanku ko ovi S.Korejci?!,

Camil

pre 11 godina

LDP svakog dana sve vise i vise napustaju sopstveni ljudi, a Jovanovic prosipa mudrosti po novinama. Prvo neka sredi zbrku u svom dvoristu, pa tek onda neka se javi za rec.

istina&preokret

pre 11 godina

pored ovih i ovakvih komentara sns jugenda prosto ti zafali demagogija iskljucivost, kvazielitizam i naduvanost iz komentara ldp jugenda...

Naum

pre 11 godina

Čedomir Jovanović je moram priznati pravi profesionalac,jer kao dramaturg po struci,on svaki put koristi to svoje znanje da stvori komediju u kojoj je on glavni glumac,bilo da je to u skupštini ,na televiziji ili bilo gde drugde.Stranka mu se rasipa,ni njegovi članovi neće više da slede njegove promašene ideje,a on i dalje nastupa kao u pozorištu i pravi predstave,iznoseći filozofiju koja nema nikakvog smisla.

Zoric Vladimir

pre 11 godina

Srbija i NIJE LICNA SVOJINA Aleksandra V. , sto se uzrujavas Cedo! Niko to ni ne misli osim vas, celnika bivse vlasti.
MI (narod)se ne plasimo Vucica. Kad ste hteli da menjate apsolutistu Slobu, poveli ste nas na ulice i srusili smo ga, kad smo videli da smo nasamereni od strane vas izasli smo na izbore i smakli Tadica.
Tadiceva garnitura je bila sve i svja, kad je politika prema kosovu u pitanju, kad je taj prokleti ulazak u EU u pitanju. Lazete da je narod bio za evrosku uniju to su bile vase medijske manipulacije. Ja znam jako malo ljudi koji su ikad bili za Evropsku Uniju.
Sudstvo nikad nije bilo u gorem stanju nego kad je Tadic vladao, sudska korupcija i ne mogucnost obicnih gradjana i radnika da se izbore za svoja radnicka prava sa svojim poslodavcima i izbore za pravdu preko potplacenih sudija upravo je postala praksa za vreme Velikog Tadica. Dobiti gradsku parnicu sa lokalnim kriminalcem, clanom G17+ ili clanom Demokratske stranke postala je fantazija. Predazili ste vise gradjana svojim besnim automobilima za vreme Tadica, nego sto izginulo za vreme proteklih ratova. Nikad-niko nije odgovarao za ta ubistva.Sa Tadicem smo stigli na zadnja par mesta u svetu kad je korumiranost sudova u pitanju. Ne sa Vucicem! O cemu ti pricas? I smenili smo i tog Tadica. Ne boj se ako ne budemo nezadovoljni Aleksandrom Vucicem, znamo kako cemo, imamo iskustva, pa vi ste nas tome poducili 2000.-te Ali za sada MI smo zadovoljni za tebe i demokrate nas BAS briga.

Kolos

pre 11 godina

Pitam se dokle ce biti ovih zavrzlama, Jovanovic glumi sad dobricu batu, pokusava da stvori neralnu sliku, DS se batrga kao riba tek izvadjena i bacena na suvo, a da je Vucic u prvom planu, jeste to je tacno al ne zbog funkcije nego zbog, medija koje preuvelicavaju sliku, ministra odbrane i onda dolazi do onog cuvenog, auuu preterao ga je, al nije to je samo medijska slika i nista vise, nema on vecu moc od Premijera ili Predsednika zemlje.

Mangup

pre 11 godina

Pa vidi ga kako je pustio pricu kao on hoce da saradjuje, a stranka mu jedva prosla cenzus,..ccccc, Cedo sedi dole bolje i malo promisli glavom sta ce biti kad MIskovic pocne pa peva bariton na sudu.

Vojvodinac

pre 11 godina

Slažem se i sa Čedom i sa B. Stefanovićem, kritike su na mestu.
Nažalost, ni prethodni režimi nisu bili ništa bolji, da ne kažem nešto drugo.
U prošloj vladi premijer (marioneta) kao da nije postojao, za sve se pitao BT, dok Dragan Đ nije ojačao svoje pozicije (finansijski)pa se počeo "isticati"!
Koštunica se za sve pitao, čak je zahtevao da svi misle kao on!?
A pokojni Đinđić je bio daleko perfidniji, pa je iz vlade isključivao svakoga ko mu nije išao niz dlaku (afera sa Vukom Obradovićem i seksualnim uznemiravanjem, kao i povlačenje DSS-a iz DOS-a).
Za Slobu ne treba ni navoditi primere.....
Dakle kao što rekoh i Čeda i Borko su u pravu, ali poznaju materiju odlično, i ne garantuju da bi oni bili išta drugačiji, jer im "juče" to nije smetalo.

ilija

pre 11 godina

Čedomir Jovanović nastavlja sa svojom preterano filozofskom retorikom, koju teško da i on sam razume, a kamoli narod kome se on obraće. Ovakve priče Čede Jovanovića su jedno vreme i bile zanimljive narodu, ali vremenom to postaje dosadno. Pod hitno Čeda mora da nešto menja u svom nastupu, inače će kliznuti ispod cenzusa.

Од А до Ш

pre 11 godina

Ja se ne slazem sa tobom Cedomire. Ne vidim nigde apsolutizam, za apsolutiste radi sistem a ja vidim stalno da je Vucic hronicno neispavan.

Kum Ruzvelt

pre 11 godina

A što se ti Čedo oglušuješ na zahteve i pitanja ljudi i članova iz tvoje stranke? Što njima ne daš tako opširna i delikatna objašnjenja? Ovo su poslednji trzaji LDP-a jer se drastično smanjilo njihovo članstvo, a osipanje se nastavlja intenzivnim tempom jer Čeda ne zna više gde udara.

ivaan

pre 11 godina

Au kakva paralelna i duplirana paljba po SNS u režiji DS i LDP. Providno je zaista. Demokrate i pristalice Čedomira Jovanovića su se udružile iako pre izbora očima nisu mogle da se vide.

bojša

pre 11 godina

Dal mi ovu tvrdnju da shvatimo za ozbiljno ili da to prihvatimo kao još jedno duboko filozofsko razmišljanje Čedomira Jovanovića.

Kenedi 661

pre 11 godina

Očigledno je da svi političari u Srbiji strahuju na neki način od Aleksandra Vučića. Njemu svaka čast, pokrenuo je lavinu, borbu protiv korupcije čiji će rezultati nedvosmisleno povećati međunarodni rejting Srbije. Borba protiv korupcije znači bolji standard i bolja klima za strana ulaganja. Nešto se tu očigledno ne sviđa gospodinu Čedomiru Jovanoviću.

basta

pre 11 godina

U pravu je Ceda,problem je samo sto i on nije drugaciji,kritikuje sve oko sebe ali kada se o njemu radi,to onda ne vazi.Sazreli ste vi svi vec odavno da narod kaze svoje,i skine vas sve kompletno sa grbace.Svako moze sa svakim,menjaju se clanstva,vazno je da kasa stima,a narod,neka cuti,pase i bleji.Da vi nesto vredite,vec bi se to osetilo i videlo,ali ne samo u vasim dzepovima i imovini,koju ste vecinom stekli zloupotrebom polozaja,prevarama i korupcijom,vec bi i narod ziveo kako to pristoji danasnjici i sa obzirom da smo pred vratima EU.

Mici

pre 11 godina

Eh voleo bi Ceda da je Vucic...Mislim da se i u Severnoj Koreji bolje zivi nego ovde kod nas.
AMa pustite coveka da uradi nesto za Srbiju,konacno se pojavio neko ko misli na svoj narod!!
Eto kakvi smo mi,ma nama ne treba demokratija ne znamo mi sa tim da se nosimo,kad imamo jednog coveka da nas vodi bolje se zivi,slozniji smo a ovako se poklasmo.Diktatura nama treba!!!

obavesten

pre 11 godina

partiju moze da vodi jedan covek i to je stvar clanova te partije ali drzava u kojoj se jedan covek pita za sve je ponajmanje demokratska.ne mislim da je namera vucica da bude mali sloba iako se kalio u njegovo vreme ali me on demantuje svakog dana.kao dijamant margarin,u sve se mesa.a to je zato sto se jos od vremena ds-a zadrzalo da bukvalno najvise funkcije dobijaju ljudi koji su bili najaktivniji u predizbornoj kampanji,odnosno koji su zalepili najvise plakata i sl.ko te pita da li imas formalne uslove kao i sposobnost za datu funkciju.mi smo zemlja univerzalaca,jedan covek moze biti ministar zdravlj,pa ministar odbrane,zasto ne i trgovine ili obrazovanja.a na lokalu u jp vaspitac,muzicar,frizer su idealni obrazovni profili za sluzbe naplate,nabavke ili marketinga...

dzara

pre 11 godina

U drzavi ne moze za sve da se pita jedan covek...kaze Ceda.
A, u partiji? Pita li se iko za bilo sta u LDP-u osim Cede? On je nesposoban da u svojoj kombi stranci uvede demokratiju, a malo bi se igrao sa Srbijom. Ceda je na proslim izborima hteo da bude kandidat za manje-vise SVE bitne funkcije u drzavi. Najvise bi voleo da moze da se klonira, pa da on sam obnasa 10-20 kljucnih funkcija. Clanstvo se rasipa (pre neki dan iz NS odbora otislo 'samo' 40 ljudi) ideje ne postoje, samo demagogija, ali unitarizam je u LDP-u zakon svih zakona. Samo Ceda i niko vise ne treba ni da misli ni da razmislja. Zato Cedo, o'ladi.

Dejan

pre 11 godina

Srbija nije Severna Koreja. Ali izgleda da LDP jeste i da kod njih samo vazi rec velikog vodje i neumornog radnika gospodina Jovanovica.

Posmatrač

pre 11 godina

Eeee, da smo Venecuela ili Ekvador, eventualno Kuba...samo pogledajte nešto o njima, stopu pismenosti, besplatno školstvo, obrazovanje, zdravstvo. Sve što smo do 2000. i mi imali, to nikad neće da nam kažu.

brrrr

pre 11 godina

Niko ovde ne prisvaja srbiju kao svoju, a to sto se ceda oglasi uvek na neku aktuelnu temu, ma neka, mora i on nekad nesto da kaze, pa makar to uvek bile kontre

q

pre 11 godina

Ono sto Srbima treba da bi nesto shvatili je jos jedna diktatura, jos jedno udaranje tintarom o beton, jos jedan rat, jos jedan poraz. Sve to moze veliki Aleksandar Vucic da pretoci u svoja dela.

Bojan Krizaj

pre 11 godina

Najbolju ocenu o Čedi dali su njegovi dojučerašnji partijski sledbenici iz Novog Sada, tako da bih poručio Cedi da se bavi ekstremnim sportovima pošto mu politika ne ide baš od ruke.

daj bombona da sisamo

pre 11 godina

Izmedju Cede Jovanovica, i onih koje on napada, nema nikakve razlike. Izmedju Seseljeve retorike 90-ih, i njegove retorike sada, takodje nema nikakve razlike. Samo nek je "bombasticno". Zamijenis "Vatikan, CIA, USA, masoni" sa "sjeverna koreja, diktatura, caves, kastro" i eto ti price....

blato

pre 11 godina

Jos uvek politicari raspravljaju o mleku.Mislim da ce ta sednica biti jos gora od prethodnih.Bice prepucavanja, optuzivanja i na kraju od toga nece biti nista jer ti ljudi nisu dovoljno strucni da istraze ovo pitanje do kraja.Mozda mogu da donesu odluku da li je politika doprinela ovoj situaciji. Ali najbolje bi bilo da pozovu strucnjake,a moze i iz inostranstva,da ih upoznaju sa ovom temom i da im sve objasne,a na kraju da poslanici postavljaju pitanja.

Jela

pre 11 godina

Smesno je kada Cedomir Jovanovic prica o licnoj svojini, licnim rezimima , on koji je svoju imovinsku kartu napravio zahvaljujuci gore pomenutim nacinima.

Anja

pre 11 godina

Da li kritike upućene od strane Čedomira Jovanovića neko u ovoj zemlji uzima za ozbiljno? Pa Cedice ti si sve intelektualce, akoji su bili tvoji neistomisljeni oterao iz LDP-A, a sad tu propovedas kako je narušen demokratski sistem.

ana

pre 11 godina

uglavnom posle svake izjave Cedomira Jovanovica citaoci komentarisu njegovo imovinsko stanje ( kao da su drugi politicari jadni mali i siromasni ) a retko ko zaista slusa i cuje sta ovaj covek kaze... nazalost, jer je uglavnom u pravu

dzozey

pre 11 godina

U drzavi ne moze za sve da se pita jedan covek...kaze Ceda.
A, u partiji? Pita li se iko za bilo sta u LDP-u osim Cede? On je nesposoban da u svojoj kombi stranci uvede demokratiju, a malo bi se igrao sa Srbijom. Ceda je na proslim izborima hteo da bude kandidat za manje-vise SVE bitne funkcije u drzavi. Najvise bi voleo da moze da se klonira, pa da on sam obnasa 10-20 kljucnih funkcija. Clanstvo se rasipa (pre neki dan iz NS odbora otislo 'samo' 40 ljudi) ideje ne postoje, samo demagogija, ali unitarizam je u LDP-u zakon svih zakona. Samo Ceda i niko vise ne treba ni da misli ni da razmislja. Zato Cedo, o'ladi.
(dzara, 5. mart 2013 09:05)
I ja bih najvise voleo da se Ceda klonira i da obavlja sve fukncije... Kad ljudi ne pominju njegov automobil, oni izmisljaju njegove nesposobnosti... Niko mu nista ne moze. Sve sto prica je na mestu, a nikad nije dokazao da je nesposoban. Ljudi ga nevoli iz njima poznatih ili nepoznatih razloga, ali jedan je od najboljih politicara koje imamo, najmodernijih.

vlada-so

pre 11 godina

pa i nije s.koreja zbog toga što su i naprednjaci prelomili i krenuli petooktobarskim putem.evo i dokaza,mali test za naprednjake,ako vam je draža đinđićeva politika pritisnite zeleno,ako šešeljeva crveno.

Sasa

pre 11 godina

A bas da ne bude ni Djindiceva ni Tadiceva Srbija gde je pola naroda ostalo bez posla,a pokradeno sve sto se moglo ukrasti a sve pod firmom ulaska u EU.
(zamanja, 5. mart 2013 08:45)

Zao mi je sto tako razmisljate. Samo ko nece da se seti, moze da prica tako. Od 2ooo-te do 2002 Srbija je stala na noge, pocela je da izvozi, budzet ove zemlje je poceo da se puni(najvise zahvaljujuci Djelicu{ i uvodjenju PDV-a. Zemlja je imala nikad manju inflaciju. Tacno je da je tranzicija pojela veliki broj radnih mesta , ali je takodje i otvoreno mnogo radnih mesta. A onda su neki od danas vodecih ljudi u drzavi "najavili" ubistvo Djindjica. Vukli su i nogama i rukama da se vratim o u devedesete. oNda je dosao na vlast DSS, sa Veljom ilicem na vlast. U to vreme je uradjeno 23 od 24 sporne privatizacije. DS nije bio u vlasti. Kada se DS vratio na vlast , njihov ponovni dolazak se poklopio sa dolaskom Velike Ekonomske krize na koju Vlada nije imala adekvatan odgovor. I zato je pala.
A kad vec pricas o kradjama i bogacenju DS-ovaca, sta Vas sprecava da ih sve pohapsite ako imate dokaze.Ali , ne , vise Vam odgovara da imate dezurne krivce, za Vasa necinjenja, za Vase ishitrene odluke , za Vasu nesposobnost Zamislite, stranka sa mozda 15 % podrske u narodu hoce da unisti drzavu, poljoprivredu, stocarstvo, itd.

A Vi jadni, nemate instrumente da to sprecite. Ko je Ministar policije, koje premijer, ko je predsednik drzave , ko je ministar energetike , ko je ministar kapitalac, ?

engineer

pre 11 godina

sreca pa unutar LDP cveta demokratija, nema dozivontih vodja itd... LDP je Severna Koreja u malom... ne branim ovu vlast, ali poslednji koji treba da im drze lekcije su ovi...

Zoran

pre 11 godina

Varas se gospodine Jovanovicu, Srbija jos nije kao S. Koreja i Venezuela, ali uskoro ce biti zesce nego u Belorusiji. pogledajte koje je sve demokratske gigante odlikovao nas master predsednik, pa to je verovatno u dogovoru sa svemogucim Aleksandrom Vucicem. Sama odluka vlade republike srbije da se vrednost sa 0.05, podigne na 0.5, Aleksandar je juce doneo odluku da vlada to vrati na 0.05, odluku podrzavam ali nacin nikada. Ko pita vladu? pita se samo Aleksandar, i njegove odluke su izvrsne, bez diskusije. Zaboravljate Vi da je on Seseljev najbolji djak.

Ekstenzija

pre 11 godina

Cedomire,pa nije Vucic diktator,i nije lepo da ih uporedjujes sa takvim ljudima.Ali da ima popularnost kao i svi nabrojani to je tacno.

Rasta

pre 11 godina

Sta fali Venecueli?! Bogata zemlja prijatne klime,lepih devojaka i dobre marijuane...ja bi svakako ziveo tamo,pre nego ovde...druze Cedo ;)

nada ZR

pre 11 godina

Cedomir tu parolu treba da primeni na licnom primeru.Jer ne moze stranku da cini predsednik sa pet ljudi.Stefanovic treba prvo da se zakune da smo u vreme DS pili ispravno mleko.Samo tako se moze sada pozivati na uznemirene gradjane.Inace ovde je poenta ne briga o narodu nego uzurpiranje vlade.Juce je Jerkov izjavila da u ZR DS nema uporiste sto nije tacno.U ZR je DS bio na vlasti ali smo ih na ovim izborima smenili jer su zbog jednog coveka otpisali ceo grad.Sramota.

zamanja

pre 11 godina

A bas da ne bude ni Djindiceva ni Tadiceva Srbija gde je pola naroda ostalo bez posla,a pokradeno sve sto se moglo ukrasti a sve pod firmom ulaska u EU.

CVEEEELE

pre 11 godina

Da, za razliku od S.Koreje i Venecuele, Srbija je slučajno u Evropi, kolevki civilizacije. Može li Evropa da "otcepi" neku zemlju koja ne spada u njen civilizacijski milje?

mistral

pre 11 godina

Mi već sad imamo koga da krivimo za probleme koje u životu imamo. Uz Vučićevu pomoć moći ćemo da ih se rešimo ali treba vremena gospodinu Jovanoviću

Realan

pre 11 godina

Apsolutno tako. Naravno da je kvaziborba protiv korupcije jednostrana i pristrana, hapse se samo clanovi demokratske stranke, dok se clanovi SPS-a i Dinkicevic ''eksperata'' koji su takodje participirali u prosloj Vladi ne diraju. Razlozi su naravno svima poznati. Takodje se ne ''diraju'' ni clanovi stranke radikala bez bedza, a ministri koji prave greske budu samo opomenuti, najsveziji slucaj ministra Knezevica. Sve u svemu, jos jedna populisticka i demagoska Vlada.

Realan

pre 11 godina

Apsolutno tako. Naravno da je kvaziborba protiv korupcije jednostrana i pristrana, hapse se samo clanovi demokratske stranke, dok se clanovi SPS-a i Dinkicevic ''eksperata'' koji su takodje participirali u prosloj Vladi ne diraju. Razlozi su naravno svima poznati. Takodje se ne ''diraju'' ni clanovi stranke radikala bez bedza, a ministri koji prave greske budu samo opomenuti, najsveziji slucaj ministra Knezevica. Sve u svemu, jos jedna populisticka i demagoska Vlada.

dzara

pre 11 godina

U drzavi ne moze za sve da se pita jedan covek...kaze Ceda.
A, u partiji? Pita li se iko za bilo sta u LDP-u osim Cede? On je nesposoban da u svojoj kombi stranci uvede demokratiju, a malo bi se igrao sa Srbijom. Ceda je na proslim izborima hteo da bude kandidat za manje-vise SVE bitne funkcije u drzavi. Najvise bi voleo da moze da se klonira, pa da on sam obnasa 10-20 kljucnih funkcija. Clanstvo se rasipa (pre neki dan iz NS odbora otislo 'samo' 40 ljudi) ideje ne postoje, samo demagogija, ali unitarizam je u LDP-u zakon svih zakona. Samo Ceda i niko vise ne treba ni da misli ni da razmislja. Zato Cedo, o'ladi.

zamanja

pre 11 godina

A bas da ne bude ni Djindiceva ni Tadiceva Srbija gde je pola naroda ostalo bez posla,a pokradeno sve sto se moglo ukrasti a sve pod firmom ulaska u EU.

ana

pre 11 godina

uglavnom posle svake izjave Cedomira Jovanovica citaoci komentarisu njegovo imovinsko stanje ( kao da su drugi politicari jadni mali i siromasni ) a retko ko zaista slusa i cuje sta ovaj covek kaze... nazalost, jer je uglavnom u pravu

Sasa

pre 11 godina

A bas da ne bude ni Djindiceva ni Tadiceva Srbija gde je pola naroda ostalo bez posla,a pokradeno sve sto se moglo ukrasti a sve pod firmom ulaska u EU.
(zamanja, 5. mart 2013 08:45)

Zao mi je sto tako razmisljate. Samo ko nece da se seti, moze da prica tako. Od 2ooo-te do 2002 Srbija je stala na noge, pocela je da izvozi, budzet ove zemlje je poceo da se puni(najvise zahvaljujuci Djelicu{ i uvodjenju PDV-a. Zemlja je imala nikad manju inflaciju. Tacno je da je tranzicija pojela veliki broj radnih mesta , ali je takodje i otvoreno mnogo radnih mesta. A onda su neki od danas vodecih ljudi u drzavi "najavili" ubistvo Djindjica. Vukli su i nogama i rukama da se vratim o u devedesete. oNda je dosao na vlast DSS, sa Veljom ilicem na vlast. U to vreme je uradjeno 23 od 24 sporne privatizacije. DS nije bio u vlasti. Kada se DS vratio na vlast , njihov ponovni dolazak se poklopio sa dolaskom Velike Ekonomske krize na koju Vlada nije imala adekvatan odgovor. I zato je pala.
A kad vec pricas o kradjama i bogacenju DS-ovaca, sta Vas sprecava da ih sve pohapsite ako imate dokaze.Ali , ne , vise Vam odgovara da imate dezurne krivce, za Vasa necinjenja, za Vase ishitrene odluke , za Vasu nesposobnost Zamislite, stranka sa mozda 15 % podrske u narodu hoce da unisti drzavu, poljoprivredu, stocarstvo, itd.

A Vi jadni, nemate instrumente da to sprecite. Ko je Ministar policije, koje premijer, ko je predsednik drzave , ko je ministar energetike , ko je ministar kapitalac, ?

mistral

pre 11 godina

Mi već sad imamo koga da krivimo za probleme koje u životu imamo. Uz Vučićevu pomoć moći ćemo da ih se rešimo ali treba vremena gospodinu Jovanoviću

CVEEEELE

pre 11 godina

Da, za razliku od S.Koreje i Venecuele, Srbija je slučajno u Evropi, kolevki civilizacije. Može li Evropa da "otcepi" neku zemlju koja ne spada u njen civilizacijski milje?

q

pre 11 godina

Ono sto Srbima treba da bi nesto shvatili je jos jedna diktatura, jos jedno udaranje tintarom o beton, jos jedan rat, jos jedan poraz. Sve to moze veliki Aleksandar Vucic da pretoci u svoja dela.

Anja

pre 11 godina

Da li kritike upućene od strane Čedomira Jovanovića neko u ovoj zemlji uzima za ozbiljno? Pa Cedice ti si sve intelektualce, akoji su bili tvoji neistomisljeni oterao iz LDP-A, a sad tu propovedas kako je narušen demokratski sistem.

Jela

pre 11 godina

Smesno je kada Cedomir Jovanovic prica o licnoj svojini, licnim rezimima , on koji je svoju imovinsku kartu napravio zahvaljujuci gore pomenutim nacinima.

engineer

pre 11 godina

sreca pa unutar LDP cveta demokratija, nema dozivontih vodja itd... LDP je Severna Koreja u malom... ne branim ovu vlast, ali poslednji koji treba da im drze lekcije su ovi...

Ekstenzija

pre 11 godina

Cedomire,pa nije Vucic diktator,i nije lepo da ih uporedjujes sa takvim ljudima.Ali da ima popularnost kao i svi nabrojani to je tacno.

Dejan

pre 11 godina

Srbija nije Severna Koreja. Ali izgleda da LDP jeste i da kod njih samo vazi rec velikog vodje i neumornog radnika gospodina Jovanovica.

martin70

pre 11 godina

jedini kod vas u Srbiji koji uvijek kaže istinu bez oklijevanja... zato ga i ne volite... zato niko svojevremeno nije volio ni Đinđića... vama je draži neko poput Nikolića, Jeremića ili Dačića... oni govore što vi želite čuti, kao čuvaju vaš ponos i ubjeđuju cijeli svijet da ste vi u pravu... a ništa neće pokrenuti u pravom smjeru... zato tapkate u mjestu već dugo godina...

Rasta

pre 11 godina

Sta fali Venecueli?! Bogata zemlja prijatne klime,lepih devojaka i dobre marijuane...ja bi svakako ziveo tamo,pre nego ovde...druze Cedo ;)

daj bombona da sisamo

pre 11 godina

Izmedju Cede Jovanovica, i onih koje on napada, nema nikakve razlike. Izmedju Seseljeve retorike 90-ih, i njegove retorike sada, takodje nema nikakve razlike. Samo nek je "bombasticno". Zamijenis "Vatikan, CIA, USA, masoni" sa "sjeverna koreja, diktatura, caves, kastro" i eto ti price....

Posmatrač

pre 11 godina

Eeee, da smo Venecuela ili Ekvador, eventualno Kuba...samo pogledajte nešto o njima, stopu pismenosti, besplatno školstvo, obrazovanje, zdravstvo. Sve što smo do 2000. i mi imali, to nikad neće da nam kažu.

Zoran

pre 11 godina

Varas se gospodine Jovanovicu, Srbija jos nije kao S. Koreja i Venezuela, ali uskoro ce biti zesce nego u Belorusiji. pogledajte koje je sve demokratske gigante odlikovao nas master predsednik, pa to je verovatno u dogovoru sa svemogucim Aleksandrom Vucicem. Sama odluka vlade republike srbije da se vrednost sa 0.05, podigne na 0.5, Aleksandar je juce doneo odluku da vlada to vrati na 0.05, odluku podrzavam ali nacin nikada. Ko pita vladu? pita se samo Aleksandar, i njegove odluke su izvrsne, bez diskusije. Zaboravljate Vi da je on Seseljev najbolji djak.

brrrr

pre 11 godina

Niko ovde ne prisvaja srbiju kao svoju, a to sto se ceda oglasi uvek na neku aktuelnu temu, ma neka, mora i on nekad nesto da kaze, pa makar to uvek bile kontre

Naum

pre 11 godina

Čedomir Jovanović je moram priznati pravi profesionalac,jer kao dramaturg po struci,on svaki put koristi to svoje znanje da stvori komediju u kojoj je on glavni glumac,bilo da je to u skupštini ,na televiziji ili bilo gde drugde.Stranka mu se rasipa,ni njegovi članovi neće više da slede njegove promašene ideje,a on i dalje nastupa kao u pozorištu i pravi predstave,iznoseći filozofiju koja nema nikakvog smisla.

Bojan Krizaj

pre 11 godina

Najbolju ocenu o Čedi dali su njegovi dojučerašnji partijski sledbenici iz Novog Sada, tako da bih poručio Cedi da se bavi ekstremnim sportovima pošto mu politika ne ide baš od ruke.

CVEEEELE

pre 11 godina

"Sada svako radi svoj posao za razliku od prosle vlade i bivseg predsednika, Tadic se pitao za sve."
(Noca, 5. mart 2013 09:19)

Vučić se ne pita za sve?! Sinoć reče da je SVO mleko u prodavnicama ispravno! Je li ga on ispitao, otkupio, doneo u radnju i postavio na police? I čuvao noću, jer ovo je Srbija, podvaljuje ko god kome može. Samo neodgovoran čovek može tako nešto reći pred milionskim auditorijumom. Trebalo je da se ugleda na Slavicu, ona je ipak doktor i odgovornija je. Ona zna da će možda za desetak godina nečije dete oboleti. Nekoga to izgleda ne interesuje, ništa dalje od puke trenutne vlasti! A, da, usto Tadić je bio neposredno, od građana izabran PREDSEDNIK! Vučića niko nije birao.

i ja, i ja

pre 11 godina

umesto da botovi stave prst na čelo, da im prorade vijuge, oni opet po starom radikalskom receptu: a je li bre ti čedo....bla, bla..
prepisuju komentare jedni o drugih, drukaju po tastaturi k'o sumanuti...
dokaz, da srbija uistinu postaje severna koreja.

amnezija

pre 11 godina

(Abraka-dabra, 05. mart 2013 12:09)
Znam da je SNS dron ali moram da odhovorim, kazes pravosudje ooikonacno radi!? Radi, radi, pustili su 3-4 hiljade kriminalaca na slobodu u poslednjih 6 meseci, na celu sa bracikom kertesom, onim istim preko koga su ovi danasnji/bivsi vlastodrzci izvukli penzioni fond, zajam za preporod onim istim brzim prugama srbije na kipar, odradili su posao nema sta!
Ja ne patim od amnezije za razliku od navodnih 41% populacije

dzozey

pre 11 godina

U drzavi ne moze za sve da se pita jedan covek...kaze Ceda.
A, u partiji? Pita li se iko za bilo sta u LDP-u osim Cede? On je nesposoban da u svojoj kombi stranci uvede demokratiju, a malo bi se igrao sa Srbijom. Ceda je na proslim izborima hteo da bude kandidat za manje-vise SVE bitne funkcije u drzavi. Najvise bi voleo da moze da se klonira, pa da on sam obnasa 10-20 kljucnih funkcija. Clanstvo se rasipa (pre neki dan iz NS odbora otislo 'samo' 40 ljudi) ideje ne postoje, samo demagogija, ali unitarizam je u LDP-u zakon svih zakona. Samo Ceda i niko vise ne treba ni da misli ni da razmislja. Zato Cedo, o'ladi.
(dzara, 5. mart 2013 09:05)
I ja bih najvise voleo da se Ceda klonira i da obavlja sve fukncije... Kad ljudi ne pominju njegov automobil, oni izmisljaju njegove nesposobnosti... Niko mu nista ne moze. Sve sto prica je na mestu, a nikad nije dokazao da je nesposoban. Ljudi ga nevoli iz njima poznatih ili nepoznatih razloga, ali jedan je od najboljih politicara koje imamo, najmodernijih.

Kum Ruzvelt

pre 11 godina

A što se ti Čedo oglušuješ na zahteve i pitanja ljudi i članova iz tvoje stranke? Što njima ne daš tako opširna i delikatna objašnjenja? Ovo su poslednji trzaji LDP-a jer se drastično smanjilo njihovo članstvo, a osipanje se nastavlja intenzivnim tempom jer Čeda ne zna više gde udara.

Smrtnik

pre 11 godina

...na kraju svega i svih egzibicija,glasaću za Čedu da i on proba ako ikako može da nas izvadi iz čabra...nemam drugih konkurenata,trenutno...i u pravu je čovek...kad razmislim,pa neću da se valjda šišam na tarzanku ko ovi S.Korejci?!,

runner

pre 11 godina

(dzara, 5. mart 2013 09:05)
I ja bih najvise voleo da se Ceda klonira i da obavlja sve fukncije... ... Niko mu nista ne moze. Sve sto prica je na mestu,...jedan je od najboljih politicara koje imamo, najmodernijih.
(dzozey, 5. mart 2013 09:57)
Dzoyey, potpisujem sve što ste o Čedi citirali i još da dodam da ga, radi dobrobiti srpskog naroda i s jedne i druge strane kosovske granice, umesto Dačića treba poslati u Brisel da pregovara sa Tačijem. On je bar osvedočeni pregovarač. Setimo se samo kako je 2001 ubedio Slobodana Miloševića, ikonu današnjih vlastodržaca, da se preda. A gde su se to kao pregovarači dokazali Dačić a pogotovu Vučić. Da je Vučić dobar pregovarač ne bi Dačić nego on bio predsednik Vlade Srbije.

istina&preokret

pre 11 godina

pored ovih i ovakvih komentara sns jugenda prosto ti zafali demagogija iskljucivost, kvazielitizam i naduvanost iz komentara ldp jugenda...

katica popović

pre 11 godina

Srbija (Yu) je 1945-2013 baš Severna Koreja (nekada DDR) samo onako u "rukavicama" a to je nešto najgore što može da se desi jednoj zemlji. Takva država uljujkuje svoje građane i stvara privid normalnosti, dog zemlja sve više i više propada. A Čedo kada je to LUSTRIRAN naš ŠTAZI za sva zla koja je uradio i prema drugima a najviše prema nama u samoj Srbiji odrzavajući na vlasti potpuno nesposobne političare.
Ps. DDR, Češka, Poljska i ostale zemlje real socijalizma su napravile napredak tako što su prvo izvršile lustraciju totalitarnih službi. Drugog načina u civilizovanu budućnost nema.

Holi

pre 11 godina

A ja Cedo mislim da bi ti najvise voleo da Srbija bude tvoja privatna svojina, pa ti malo sad dodje krivo sto Vucic trenutno drzi sve konce u svojim rukama.

obavesten

pre 11 godina

partiju moze da vodi jedan covek i to je stvar clanova te partije ali drzava u kojoj se jedan covek pita za sve je ponajmanje demokratska.ne mislim da je namera vucica da bude mali sloba iako se kalio u njegovo vreme ali me on demantuje svakog dana.kao dijamant margarin,u sve se mesa.a to je zato sto se jos od vremena ds-a zadrzalo da bukvalno najvise funkcije dobijaju ljudi koji su bili najaktivniji u predizbornoj kampanji,odnosno koji su zalepili najvise plakata i sl.ko te pita da li imas formalne uslove kao i sposobnost za datu funkciju.mi smo zemlja univerzalaca,jedan covek moze biti ministar zdravlj,pa ministar odbrane,zasto ne i trgovine ili obrazovanja.a na lokalu u jp vaspitac,muzicar,frizer su idealni obrazovni profili za sluzbe naplate,nabavke ili marketinga...

Zoric Vladimir

pre 11 godina

Srbija i NIJE LICNA SVOJINA Aleksandra V. , sto se uzrujavas Cedo! Niko to ni ne misli osim vas, celnika bivse vlasti.
MI (narod)se ne plasimo Vucica. Kad ste hteli da menjate apsolutistu Slobu, poveli ste nas na ulice i srusili smo ga, kad smo videli da smo nasamereni od strane vas izasli smo na izbore i smakli Tadica.
Tadiceva garnitura je bila sve i svja, kad je politika prema kosovu u pitanju, kad je taj prokleti ulazak u EU u pitanju. Lazete da je narod bio za evrosku uniju to su bile vase medijske manipulacije. Ja znam jako malo ljudi koji su ikad bili za Evropsku Uniju.
Sudstvo nikad nije bilo u gorem stanju nego kad je Tadic vladao, sudska korupcija i ne mogucnost obicnih gradjana i radnika da se izbore za svoja radnicka prava sa svojim poslodavcima i izbore za pravdu preko potplacenih sudija upravo je postala praksa za vreme Velikog Tadica. Dobiti gradsku parnicu sa lokalnim kriminalcem, clanom G17+ ili clanom Demokratske stranke postala je fantazija. Predazili ste vise gradjana svojim besnim automobilima za vreme Tadica, nego sto izginulo za vreme proteklih ratova. Nikad-niko nije odgovarao za ta ubistva.Sa Tadicem smo stigli na zadnja par mesta u svetu kad je korumiranost sudova u pitanju. Ne sa Vucicem! O cemu ti pricas? I smenili smo i tog Tadica. Ne boj se ako ne budemo nezadovoljni Aleksandrom Vucicem, znamo kako cemo, imamo iskustva, pa vi ste nas tome poducili 2000.-te Ali za sada MI smo zadovoljni za tebe i demokrate nas BAS briga.

Djole

pre 11 godina

Cedomir Jovanovic se izgleda pretplatio da daje izjave, i to izjave koje nemaju ama bas nikakve veze sa stvarnoscu. Covek kao da zivi u drugoj dimenziji. Sto se tice izjave Stefanovica da se Aleksandar Vucic pita za sve i da samo on vodi i namece svoju politiku je cista glupost. Stefanovic ne zna vise kako i na koji nacin da ugrozi vladu pa i samog Aleksandra Vucica u ocima gradjana pa iznosi svakakve neistine (kao po obicaju) ali navikli smo na njega. Pa sve i da je tako kako kaze Stefanovic to ne smatram kao negativno jer je Aleksandar Vucic sam vise uradio dobrog za drzavu za ovo kratko vreme nego sto je to uradila prosla vlast za dva mandata, a i verovatno mu sve prepustaju jer smatraju da ce on to uraditi najbolje. Tako da gospodine Stefanovicu i Jovanovicu dzaba mlatite praznu slamu.

Kenedi 661

pre 11 godina

Očigledno je da svi političari u Srbiji strahuju na neki način od Aleksandra Vučića. Njemu svaka čast, pokrenuo je lavinu, borbu protiv korupcije čiji će rezultati nedvosmisleno povećati međunarodni rejting Srbije. Borba protiv korupcije znači bolji standard i bolja klima za strana ulaganja. Nešto se tu očigledno ne sviđa gospodinu Čedomiru Jovanoviću.

Bane NS

pre 11 godina

Kako vas godpodine Jovanovicu nije sramota da tako nesto pricate. Konacno je dosao neko kao Alexandar Vucic da se odlucno bori za narod. A zna se ko je u Srbiji naveci diktator.

neda

pre 11 godina

Čeda nastavlja sa svojom preterano filozofskom retorikom, koju teško da i on sam razume, a kamoli narod kome se on obraće. Ovakve priče Čede Jovanovića su jedno vreme i bile zanimljive narodu, ali vremenom to postaje dosadno. Pod hitno Čeda mora da nešto menja u svom nastupu, inače će kliznuti ispod cenzusa.

relja

pre 11 godina

Srbija lična svojina Vučića? Ja mislim da je gospodin Jovanović malo pobrkao stvari. Pa zar država zadnjih 10 godina nije bila lična svojina DS-a, ispumpavali su novac i vrednost iz svih državnih preduzeća,banaka... bogatili se na račun države i naroda.
To što Vučić radi u interesu naroda i države, to što hoće da svi odgovaraju koji su od ove države krali, to što smenjuje svoje prijatelje zato što loše rade svoj posao, to što hoće da promeni sistem u državi, to što hoće da Srbija bude pravna zemlja u kojoj se zakoni poštuji i primenjuju, to što ima punu podršku naroda, jel zato Srbija njegovo vlasništvo?

ivaan

pre 11 godina

Au kakva paralelna i duplirana paljba po SNS u režiji DS i LDP. Providno je zaista. Demokrate i pristalice Čedomira Jovanovića su se udružile iako pre izbora očima nisu mogle da se vide.

Од А до Ш

pre 11 godina

Ja se ne slazem sa tobom Cedomire. Ne vidim nigde apsolutizam, za apsolutiste radi sistem a ja vidim stalno da je Vucic hronicno neispavan.

marina

pre 11 godina

Ko po čemu, Čeda udara po filozofiji. Ako Čeda misli da LDP ne padne ispod cenzusa, mora pod hitno nešto menjati u svom nastupu. Dosta je narodu više Čedinog filozofiranja. Da vidimo Čedu jednom da izađe sa nekim argumentima. Ovako postaje dosadan i potpuno nezanimljiv.

vuk79

pre 11 godina

Ne vredi Čedo. .Ne interesuje srbe kako do kvalitetnijeg života, ne boli ih što smo jad i beda, samo ih boli što ti imaš Džip! ! Ako i ti postaneš skromna sirotinja kao što masa veruje da su Vučić, Koštunica i ceo taj anti haški lobi onda će im valjda životi iz samo njima poznatih razloga biti bolji.

ana

pre 11 godina

Ja za proteklih par godina nisam videla ni jednu izjavu gospodina Jovanovića koja je u interesu Srbije.Tako da je moje poverenje u njega ravno nuli!

bojša

pre 11 godina

Dal mi ovu tvrdnju da shvatimo za ozbiljno ili da to prihvatimo kao još jedno duboko filozofsko razmišljanje Čedomira Jovanovića.

Vojvodinac

pre 11 godina

Slažem se i sa Čedom i sa B. Stefanovićem, kritike su na mestu.
Nažalost, ni prethodni režimi nisu bili ništa bolji, da ne kažem nešto drugo.
U prošloj vladi premijer (marioneta) kao da nije postojao, za sve se pitao BT, dok Dragan Đ nije ojačao svoje pozicije (finansijski)pa se počeo "isticati"!
Koštunica se za sve pitao, čak je zahtevao da svi misle kao on!?
A pokojni Đinđić je bio daleko perfidniji, pa je iz vlade isključivao svakoga ko mu nije išao niz dlaku (afera sa Vukom Obradovićem i seksualnim uznemiravanjem, kao i povlačenje DSS-a iz DOS-a).
Za Slobu ne treba ni navoditi primere.....
Dakle kao što rekoh i Čeda i Borko su u pravu, ali poznaju materiju odlično, i ne garantuju da bi oni bili išta drugačiji, jer im "juče" to nije smetalo.

Camil

pre 11 godina

LDP svakog dana sve vise i vise napustaju sopstveni ljudi, a Jovanovic prosipa mudrosti po novinama. Prvo neka sredi zbrku u svom dvoristu, pa tek onda neka se javi za rec.

Mangup

pre 11 godina

Pa vidi ga kako je pustio pricu kao on hoce da saradjuje, a stranka mu jedva prosla cenzus,..ccccc, Cedo sedi dole bolje i malo promisli glavom sta ce biti kad MIskovic pocne pa peva bariton na sudu.

meteor

pre 11 godina

Gosp. Cedomir Jovanovic postaje sve zanimljiviji sa svojim izjavama koje daje reklo bi se u trenutcima amnezije, poput ove: "Ne sme se zaboraviti da lični režimi, u kojima su političari sve, i sudije i tužioci i laboranti i veterinari i komandanti, uvek na kraju propadnu. Problem je što će u našem slučaju, ako tim putem krenemo, cena biti nenadoknadiva"
U dve recenice potpuno objasnio prethodni rezim ds-a i ldp-a, jer su se oni upravo tako ponasali! Samo tada nije govorio o kraju tog puta sta nas ceka, vec su pustili da to i osetimo!Sramno!

Zoki

pre 11 godina

Imali ste priliku, pokazali ste se ko ste i kakvi ste. Stranke (LDP, LSV, DS,...) su vam u rasulu, unutrasnja demokratija vam NE POSTOJI. Izigrali ste nas koji smo vam davali glas!
Sad lepo sedi u kombi sa onim sto ti je ostalo od stranke i idi izigravaj demokratu i soli pamet nekom drugom. Nisi nista drugo nego provaljeni demagog. Na zalost.
Na zalost jer smo mnogo nade imali u tebe i LDP. Ispalo je da nisi nista drugo nego jos jedan klasicni muljator i drekavac.

žuti

pre 11 godina

Gosp.Jovanoviću,gosp.Vučić je čovek koji se bori za svoju zemlju i jadni pokradeni narod,za razliku od vas koji ste je unakazili i osakatili.Najbolje bi bilo da zemlju prepustimo tebi i sličnima tebi.

basta

pre 11 godina

U pravu je Ceda,problem je samo sto i on nije drugaciji,kritikuje sve oko sebe ali kada se o njemu radi,to onda ne vazi.Sazreli ste vi svi vec odavno da narod kaze svoje,i skine vas sve kompletno sa grbace.Svako moze sa svakim,menjaju se clanstva,vazno je da kasa stima,a narod,neka cuti,pase i bleji.Da vi nesto vredite,vec bi se to osetilo i videlo,ali ne samo u vasim dzepovima i imovini,koju ste vecinom stekli zloupotrebom polozaja,prevarama i korupcijom,vec bi i narod ziveo kako to pristoji danasnjici i sa obzirom da smo pred vratima EU.

ilija

pre 11 godina

Čedomir Jovanović nastavlja sa svojom preterano filozofskom retorikom, koju teško da i on sam razume, a kamoli narod kome se on obraće. Ovakve priče Čede Jovanovića su jedno vreme i bile zanimljive narodu, ali vremenom to postaje dosadno. Pod hitno Čeda mora da nešto menja u svom nastupu, inače će kliznuti ispod cenzusa.

Abraka-dabra

pre 11 godina

Pa dobro ne ih se bas slozila za apsolutiste su karakteristicne decenije a ovaj covek se tek pojavi pre 8 meseci. On samo dobro radi svoj posao. I sud i policija su prvi put pocele da rade ono za sta smo uvek i mislili da sluze. Ali nas je neko ranije bio prevario.
Ko bese to??? A, vi!

Lazni car Zoran mali.

pre 11 godina

Kako mu beze ljudi iz stranke on mi lici na Kim il Sunga,mada sebe voli da poredi sa pokojnim Djindjicem kome nije ni do cukljeva.

Nelly

pre 11 godina

Zasto ovaj covek ima potrebu da celog zivota "opravlja" nekog? Ako je toliko sposoban i posten zasto nista nije uradio za drzavu kada je ima prilike?

Jelisaveta

pre 11 godina

Nije, ne sme, ne moze.... to se samo cuje od gospodina Jovanovica. Kad bi rekao jedan predlog, nesto konstruktivno, ja bih ga postovala. Ovako mu se program stranke sveo na kritiku SNS-a, ciji rejting tesko da ikada moze dostici, a usput mu se i glasaci i clanovi stranke osipaju.

Пера

pre 11 godina

Србија је отворенија данас него икада у последњих двадесетак година. Не постој никаква битна сличност између Северне Кореје и Србије... За разлику од претходника, данас се много више успостављају везе са светом ван граница наше земље...

nada ZR

pre 11 godina

Cedomir tu parolu treba da primeni na licnom primeru.Jer ne moze stranku da cini predsednik sa pet ljudi.Stefanovic treba prvo da se zakune da smo u vreme DS pili ispravno mleko.Samo tako se moze sada pozivati na uznemirene gradjane.Inace ovde je poenta ne briga o narodu nego uzurpiranje vlade.Juce je Jerkov izjavila da u ZR DS nema uporiste sto nije tacno.U ZR je DS bio na vlasti ali smo ih na ovim izborima smenili jer su zbog jednog coveka otpisali ceo grad.Sramota.

vlada-so

pre 11 godina

pa i nije s.koreja zbog toga što su i naprednjaci prelomili i krenuli petooktobarskim putem.evo i dokaza,mali test za naprednjake,ako vam je draža đinđićeva politika pritisnite zeleno,ako šešeljeva crveno.

Mici

pre 11 godina

Eh voleo bi Ceda da je Vucic...Mislim da se i u Severnoj Koreji bolje zivi nego ovde kod nas.
AMa pustite coveka da uradi nesto za Srbiju,konacno se pojavio neko ko misli na svoj narod!!
Eto kakvi smo mi,ma nama ne treba demokratija ne znamo mi sa tim da se nosimo,kad imamo jednog coveka da nas vodi bolje se zivi,slozniji smo a ovako se poklasmo.Diktatura nama treba!!!

Tiha

pre 11 godina

Ovo su zaista besmislice od strane DS i LDP. Srbija nije nikakvo lično vlasništvo samo neko želi da uspostavi rad, red i disciplinu u državnim institucijama, da se državne institucije ojačaju. Kada se državne institucije budu radile svoj posao kako treba, tada će cvetati i ekonomija, privreda i poljoprivreda. Zahvaljujući Aleksandru Vučiću Srbija ima budućnost.

objašnjenje

pre 11 godina

Srbija nije Severna Koreja,pa nisi ni ti Čedo Vijetnamac.Ako neko pita kakve veze ima Vijetnam sa ovim,pa nema ama baš nikakve,kao što i Srbija nema sa Severnom Korejom.

blato

pre 11 godina

Jos uvek politicari raspravljaju o mleku.Mislim da ce ta sednica biti jos gora od prethodnih.Bice prepucavanja, optuzivanja i na kraju od toga nece biti nista jer ti ljudi nisu dovoljno strucni da istraze ovo pitanje do kraja.Mozda mogu da donesu odluku da li je politika doprinela ovoj situaciji. Ali najbolje bi bilo da pozovu strucnjake,a moze i iz inostranstva,da ih upoznaju sa ovom temom i da im sve objasne,a na kraju da poslanici postavljaju pitanja.

Kolos

pre 11 godina

Pitam se dokle ce biti ovih zavrzlama, Jovanovic glumi sad dobricu batu, pokusava da stvori neralnu sliku, DS se batrga kao riba tek izvadjena i bacena na suvo, a da je Vucic u prvom planu, jeste to je tacno al ne zbog funkcije nego zbog, medija koje preuvelicavaju sliku, ministra odbrane i onda dolazi do onog cuvenog, auuu preterao ga je, al nije to je samo medijska slika i nista vise, nema on vecu moc od Premijera ili Predsednika zemlje.

NB

pre 11 godina

Ima Čeda neki svoj problem samo mislim da ni on ne zna koji. Ovim ne mislim da ga vređam već hoću da kažem da je toliko prevrtljiv da ni jedna jedina vlast niti partija kod njega ne izaziva simpatije niti poverenje duže od mesec dana.

Aleksandar

pre 11 godina

Prijatelju Cedomire, licno bih bio najsrecniji kad bih znao kada ces ti biti zadovoljan. I koji ti kredibilitet imas da bi bilo sta komentarisao? Sa 9 stranaka u koaliciji imao si 7% glasova na izborima. Dok je bio Milosevic na vlasti-ne valja, kad je bio DS-ne valja, sad kad je SNS-opet ne valja. Pa zar mislis da je ovaj napaceni narod toliko poludeo da tebi i tvojim prijateljima iz inostranstva dozvoli da dodjete na vlast?

mistic

pre 11 godina

Čedo šta je problem? Ne možeš više nikom da prodaš svoju "maglu"? Pa to može da se proda samo jednom, posle to više neće niko da kupi.

Mia

pre 11 godina

Ako neko želi i preduzima sve mere da oni koji su odgovorni za pljačkanje Srbije i njenih građana privede licu pravde , onda nije jasno kako neko može takvog čoveka optuživati da je Srbija njegova lična imovina. Međutim izjave gospodina Jovanovića već odavno niko ne uzima za ozbiljno.

mala sirena

pre 11 godina

Da se SNS i njeni funkcioneri ponasaju kao da je Srbija njihova svojina verovatno bi bili smenjeni do sad od strane naroda ,prosli smo tolke godine kad su druge vlasti radili sa drzavom sta im se htelo tako da je izjava Cede jako glupa.

Mira

pre 11 godina

Mislim da je Čedomiru Jovanoviću žao što neko od koga to nije očekivao,radi i pokazuje zapažene rezultate.A zašto se LDP osipa? Da li o tome lider LDP-a razmišlja? A meni je baš drago da konačno, posle toliko godina agonije, imamo na političkoj sceni ozbiljne ljude. Uostalom,neka Čeda počne da uči , pa ko zna...možda jednog dana i od njega postane političar.

Milijana 78

pre 11 godina

Bravo, nije Čeda baš takav kao što večina misli. Eto on razlikuje Severnu Koreju od Srbije. Napredak! A razlikuje li fidelinku od danubiusa ? :)

mistral

pre 11 godina

Mi već sad imamo koga da krivimo za probleme koje u životu imamo. Uz Vučićevu pomoć moći ćemo da ih se rešimo ali treba vremena gospodinu Jovanoviću

zamanja

pre 11 godina

A bas da ne bude ni Djindiceva ni Tadiceva Srbija gde je pola naroda ostalo bez posla,a pokradeno sve sto se moglo ukrasti a sve pod firmom ulaska u EU.

dzara

pre 11 godina

U drzavi ne moze za sve da se pita jedan covek...kaze Ceda.
A, u partiji? Pita li se iko za bilo sta u LDP-u osim Cede? On je nesposoban da u svojoj kombi stranci uvede demokratiju, a malo bi se igrao sa Srbijom. Ceda je na proslim izborima hteo da bude kandidat za manje-vise SVE bitne funkcije u drzavi. Najvise bi voleo da moze da se klonira, pa da on sam obnasa 10-20 kljucnih funkcija. Clanstvo se rasipa (pre neki dan iz NS odbora otislo 'samo' 40 ljudi) ideje ne postoje, samo demagogija, ali unitarizam je u LDP-u zakon svih zakona. Samo Ceda i niko vise ne treba ni da misli ni da razmislja. Zato Cedo, o'ladi.

Realan

pre 11 godina

Apsolutno tako. Naravno da je kvaziborba protiv korupcije jednostrana i pristrana, hapse se samo clanovi demokratske stranke, dok se clanovi SPS-a i Dinkicevic ''eksperata'' koji su takodje participirali u prosloj Vladi ne diraju. Razlozi su naravno svima poznati. Takodje se ne ''diraju'' ni clanovi stranke radikala bez bedza, a ministri koji prave greske budu samo opomenuti, najsveziji slucaj ministra Knezevica. Sve u svemu, jos jedna populisticka i demagoska Vlada.

ana

pre 11 godina

uglavnom posle svake izjave Cedomira Jovanovica citaoci komentarisu njegovo imovinsko stanje ( kao da su drugi politicari jadni mali i siromasni ) a retko ko zaista slusa i cuje sta ovaj covek kaze... nazalost, jer je uglavnom u pravu

Ekstenzija

pre 11 godina

Cedomire,pa nije Vucic diktator,i nije lepo da ih uporedjujes sa takvim ljudima.Ali da ima popularnost kao i svi nabrojani to je tacno.

Anja

pre 11 godina

Da li kritike upućene od strane Čedomira Jovanovića neko u ovoj zemlji uzima za ozbiljno? Pa Cedice ti si sve intelektualce, akoji su bili tvoji neistomisljeni oterao iz LDP-A, a sad tu propovedas kako je narušen demokratski sistem.

Sasa

pre 11 godina

A bas da ne bude ni Djindiceva ni Tadiceva Srbija gde je pola naroda ostalo bez posla,a pokradeno sve sto se moglo ukrasti a sve pod firmom ulaska u EU.
(zamanja, 5. mart 2013 08:45)

Zao mi je sto tako razmisljate. Samo ko nece da se seti, moze da prica tako. Od 2ooo-te do 2002 Srbija je stala na noge, pocela je da izvozi, budzet ove zemlje je poceo da se puni(najvise zahvaljujuci Djelicu{ i uvodjenju PDV-a. Zemlja je imala nikad manju inflaciju. Tacno je da je tranzicija pojela veliki broj radnih mesta , ali je takodje i otvoreno mnogo radnih mesta. A onda su neki od danas vodecih ljudi u drzavi "najavili" ubistvo Djindjica. Vukli su i nogama i rukama da se vratim o u devedesete. oNda je dosao na vlast DSS, sa Veljom ilicem na vlast. U to vreme je uradjeno 23 od 24 sporne privatizacije. DS nije bio u vlasti. Kada se DS vratio na vlast , njihov ponovni dolazak se poklopio sa dolaskom Velike Ekonomske krize na koju Vlada nije imala adekvatan odgovor. I zato je pala.
A kad vec pricas o kradjama i bogacenju DS-ovaca, sta Vas sprecava da ih sve pohapsite ako imate dokaze.Ali , ne , vise Vam odgovara da imate dezurne krivce, za Vasa necinjenja, za Vase ishitrene odluke , za Vasu nesposobnost Zamislite, stranka sa mozda 15 % podrske u narodu hoce da unisti drzavu, poljoprivredu, stocarstvo, itd.

A Vi jadni, nemate instrumente da to sprecite. Ko je Ministar policije, koje premijer, ko je predsednik drzave , ko je ministar energetike , ko je ministar kapitalac, ?

q

pre 11 godina

Ono sto Srbima treba da bi nesto shvatili je jos jedna diktatura, jos jedno udaranje tintarom o beton, jos jedan rat, jos jedan poraz. Sve to moze veliki Aleksandar Vucic da pretoci u svoja dela.

Bane NS

pre 11 godina

Kako vas godpodine Jovanovicu nije sramota da tako nesto pricate. Konacno je dosao neko kao Alexandar Vucic da se odlucno bori za narod. A zna se ko je u Srbiji naveci diktator.

Kenedi 661

pre 11 godina

Očigledno je da svi političari u Srbiji strahuju na neki način od Aleksandra Vučića. Njemu svaka čast, pokrenuo je lavinu, borbu protiv korupcije čiji će rezultati nedvosmisleno povećati međunarodni rejting Srbije. Borba protiv korupcije znači bolji standard i bolja klima za strana ulaganja. Nešto se tu očigledno ne sviđa gospodinu Čedomiru Jovanoviću.

Djole

pre 11 godina

Cedomir Jovanovic se izgleda pretplatio da daje izjave, i to izjave koje nemaju ama bas nikakve veze sa stvarnoscu. Covek kao da zivi u drugoj dimenziji. Sto se tice izjave Stefanovica da se Aleksandar Vucic pita za sve i da samo on vodi i namece svoju politiku je cista glupost. Stefanovic ne zna vise kako i na koji nacin da ugrozi vladu pa i samog Aleksandra Vucica u ocima gradjana pa iznosi svakakve neistine (kao po obicaju) ali navikli smo na njega. Pa sve i da je tako kako kaze Stefanovic to ne smatram kao negativno jer je Aleksandar Vucic sam vise uradio dobrog za drzavu za ovo kratko vreme nego sto je to uradila prosla vlast za dva mandata, a i verovatno mu sve prepustaju jer smatraju da ce on to uraditi najbolje. Tako da gospodine Stefanovicu i Jovanovicu dzaba mlatite praznu slamu.

Mici

pre 11 godina

Eh voleo bi Ceda da je Vucic...Mislim da se i u Severnoj Koreji bolje zivi nego ovde kod nas.
AMa pustite coveka da uradi nesto za Srbiju,konacno se pojavio neko ko misli na svoj narod!!
Eto kakvi smo mi,ma nama ne treba demokratija ne znamo mi sa tim da se nosimo,kad imamo jednog coveka da nas vodi bolje se zivi,slozniji smo a ovako se poklasmo.Diktatura nama treba!!!

Jela

pre 11 godina

Smesno je kada Cedomir Jovanovic prica o licnoj svojini, licnim rezimima , on koji je svoju imovinsku kartu napravio zahvaljujuci gore pomenutim nacinima.

dzozey

pre 11 godina

U drzavi ne moze za sve da se pita jedan covek...kaze Ceda.
A, u partiji? Pita li se iko za bilo sta u LDP-u osim Cede? On je nesposoban da u svojoj kombi stranci uvede demokratiju, a malo bi se igrao sa Srbijom. Ceda je na proslim izborima hteo da bude kandidat za manje-vise SVE bitne funkcije u drzavi. Najvise bi voleo da moze da se klonira, pa da on sam obnasa 10-20 kljucnih funkcija. Clanstvo se rasipa (pre neki dan iz NS odbora otislo 'samo' 40 ljudi) ideje ne postoje, samo demagogija, ali unitarizam je u LDP-u zakon svih zakona. Samo Ceda i niko vise ne treba ni da misli ni da razmislja. Zato Cedo, o'ladi.
(dzara, 5. mart 2013 09:05)
I ja bih najvise voleo da se Ceda klonira i da obavlja sve fukncije... Kad ljudi ne pominju njegov automobil, oni izmisljaju njegove nesposobnosti... Niko mu nista ne moze. Sve sto prica je na mestu, a nikad nije dokazao da je nesposoban. Ljudi ga nevoli iz njima poznatih ili nepoznatih razloga, ali jedan je od najboljih politicara koje imamo, najmodernijih.

brrrr

pre 11 godina

Niko ovde ne prisvaja srbiju kao svoju, a to sto se ceda oglasi uvek na neku aktuelnu temu, ma neka, mora i on nekad nesto da kaze, pa makar to uvek bile kontre

Camil

pre 11 godina

LDP svakog dana sve vise i vise napustaju sopstveni ljudi, a Jovanovic prosipa mudrosti po novinama. Prvo neka sredi zbrku u svom dvoristu, pa tek onda neka se javi za rec.

meteor

pre 11 godina

Gosp. Cedomir Jovanovic postaje sve zanimljiviji sa svojim izjavama koje daje reklo bi se u trenutcima amnezije, poput ove: "Ne sme se zaboraviti da lični režimi, u kojima su političari sve, i sudije i tužioci i laboranti i veterinari i komandanti, uvek na kraju propadnu. Problem je što će u našem slučaju, ako tim putem krenemo, cena biti nenadoknadiva"
U dve recenice potpuno objasnio prethodni rezim ds-a i ldp-a, jer su se oni upravo tako ponasali! Samo tada nije govorio o kraju tog puta sta nas ceka, vec su pustili da to i osetimo!Sramno!

Abraka-dabra

pre 11 godina

Pa dobro ne ih se bas slozila za apsolutiste su karakteristicne decenije a ovaj covek se tek pojavi pre 8 meseci. On samo dobro radi svoj posao. I sud i policija su prvi put pocele da rade ono za sta smo uvek i mislili da sluze. Ali nas je neko ranije bio prevario.
Ko bese to??? A, vi!

Пера

pre 11 godina

Србија је отворенија данас него икада у последњих двадесетак година. Не постој никаква битна сличност између Северне Кореје и Србије... За разлику од претходника, данас се много више успостављају везе са светом ван граница наше земље...

Holi

pre 11 godina

A ja Cedo mislim da bi ti najvise voleo da Srbija bude tvoja privatna svojina, pa ti malo sad dodje krivo sto Vucic trenutno drzi sve konce u svojim rukama.

Dejan

pre 11 godina

Srbija nije Severna Koreja. Ali izgleda da LDP jeste i da kod njih samo vazi rec velikog vodje i neumornog radnika gospodina Jovanovica.

Posmatrač

pre 11 godina

Eeee, da smo Venecuela ili Ekvador, eventualno Kuba...samo pogledajte nešto o njima, stopu pismenosti, besplatno školstvo, obrazovanje, zdravstvo. Sve što smo do 2000. i mi imali, to nikad neće da nam kažu.

ivaan

pre 11 godina

Au kakva paralelna i duplirana paljba po SNS u režiji DS i LDP. Providno je zaista. Demokrate i pristalice Čedomira Jovanovića su se udružile iako pre izbora očima nisu mogle da se vide.

relja

pre 11 godina

Srbija lična svojina Vučića? Ja mislim da je gospodin Jovanović malo pobrkao stvari. Pa zar država zadnjih 10 godina nije bila lična svojina DS-a, ispumpavali su novac i vrednost iz svih državnih preduzeća,banaka... bogatili se na račun države i naroda.
To što Vučić radi u interesu naroda i države, to što hoće da svi odgovaraju koji su od ove države krali, to što smenjuje svoje prijatelje zato što loše rade svoj posao, to što hoće da promeni sistem u državi, to što hoće da Srbija bude pravna zemlja u kojoj se zakoni poštuji i primenjuju, to što ima punu podršku naroda, jel zato Srbija njegovo vlasništvo?

daj bombona da sisamo

pre 11 godina

Izmedju Cede Jovanovica, i onih koje on napada, nema nikakve razlike. Izmedju Seseljeve retorike 90-ih, i njegove retorike sada, takodje nema nikakve razlike. Samo nek je "bombasticno". Zamijenis "Vatikan, CIA, USA, masoni" sa "sjeverna koreja, diktatura, caves, kastro" i eto ti price....

Bojan Krizaj

pre 11 godina

Najbolju ocenu o Čedi dali su njegovi dojučerašnji partijski sledbenici iz Novog Sada, tako da bih poručio Cedi da se bavi ekstremnim sportovima pošto mu politika ne ide baš od ruke.

Kum Ruzvelt

pre 11 godina

A što se ti Čedo oglušuješ na zahteve i pitanja ljudi i članova iz tvoje stranke? Što njima ne daš tako opširna i delikatna objašnjenja? Ovo su poslednji trzaji LDP-a jer se drastično smanjilo njihovo članstvo, a osipanje se nastavlja intenzivnim tempom jer Čeda ne zna više gde udara.

Од А до Ш

pre 11 godina

Ja se ne slazem sa tobom Cedomire. Ne vidim nigde apsolutizam, za apsolutiste radi sistem a ja vidim stalno da je Vucic hronicno neispavan.

marina

pre 11 godina

Ko po čemu, Čeda udara po filozofiji. Ako Čeda misli da LDP ne padne ispod cenzusa, mora pod hitno nešto menjati u svom nastupu. Dosta je narodu više Čedinog filozofiranja. Da vidimo Čedu jednom da izađe sa nekim argumentima. Ovako postaje dosadan i potpuno nezanimljiv.

žuti

pre 11 godina

Gosp.Jovanoviću,gosp.Vučić je čovek koji se bori za svoju zemlju i jadni pokradeni narod,za razliku od vas koji ste je unakazili i osakatili.Najbolje bi bilo da zemlju prepustimo tebi i sličnima tebi.

Zoran

pre 11 godina

Varas se gospodine Jovanovicu, Srbija jos nije kao S. Koreja i Venezuela, ali uskoro ce biti zesce nego u Belorusiji. pogledajte koje je sve demokratske gigante odlikovao nas master predsednik, pa to je verovatno u dogovoru sa svemogucim Aleksandrom Vucicem. Sama odluka vlade republike srbije da se vrednost sa 0.05, podigne na 0.5, Aleksandar je juce doneo odluku da vlada to vrati na 0.05, odluku podrzavam ali nacin nikada. Ko pita vladu? pita se samo Aleksandar, i njegove odluke su izvrsne, bez diskusije. Zaboravljate Vi da je on Seseljev najbolji djak.

Zoric Vladimir

pre 11 godina

Srbija i NIJE LICNA SVOJINA Aleksandra V. , sto se uzrujavas Cedo! Niko to ni ne misli osim vas, celnika bivse vlasti.
MI (narod)se ne plasimo Vucica. Kad ste hteli da menjate apsolutistu Slobu, poveli ste nas na ulice i srusili smo ga, kad smo videli da smo nasamereni od strane vas izasli smo na izbore i smakli Tadica.
Tadiceva garnitura je bila sve i svja, kad je politika prema kosovu u pitanju, kad je taj prokleti ulazak u EU u pitanju. Lazete da je narod bio za evrosku uniju to su bile vase medijske manipulacije. Ja znam jako malo ljudi koji su ikad bili za Evropsku Uniju.
Sudstvo nikad nije bilo u gorem stanju nego kad je Tadic vladao, sudska korupcija i ne mogucnost obicnih gradjana i radnika da se izbore za svoja radnicka prava sa svojim poslodavcima i izbore za pravdu preko potplacenih sudija upravo je postala praksa za vreme Velikog Tadica. Dobiti gradsku parnicu sa lokalnim kriminalcem, clanom G17+ ili clanom Demokratske stranke postala je fantazija. Predazili ste vise gradjana svojim besnim automobilima za vreme Tadica, nego sto izginulo za vreme proteklih ratova. Nikad-niko nije odgovarao za ta ubistva.Sa Tadicem smo stigli na zadnja par mesta u svetu kad je korumiranost sudova u pitanju. Ne sa Vucicem! O cemu ti pricas? I smenili smo i tog Tadica. Ne boj se ako ne budemo nezadovoljni Aleksandrom Vucicem, znamo kako cemo, imamo iskustva, pa vi ste nas tome poducili 2000.-te Ali za sada MI smo zadovoljni za tebe i demokrate nas BAS briga.

Lazni car Zoran mali.

pre 11 godina

Kako mu beze ljudi iz stranke on mi lici na Kim il Sunga,mada sebe voli da poredi sa pokojnim Djindjicem kome nije ni do cukljeva.

Nelly

pre 11 godina

Zasto ovaj covek ima potrebu da celog zivota "opravlja" nekog? Ako je toliko sposoban i posten zasto nista nije uradio za drzavu kada je ima prilike?

Jelisaveta

pre 11 godina

Nije, ne sme, ne moze.... to se samo cuje od gospodina Jovanovica. Kad bi rekao jedan predlog, nesto konstruktivno, ja bih ga postovala. Ovako mu se program stranke sveo na kritiku SNS-a, ciji rejting tesko da ikada moze dostici, a usput mu se i glasaci i clanovi stranke osipaju.

Zoki

pre 11 godina

Imali ste priliku, pokazali ste se ko ste i kakvi ste. Stranke (LDP, LSV, DS,...) su vam u rasulu, unutrasnja demokratija vam NE POSTOJI. Izigrali ste nas koji smo vam davali glas!
Sad lepo sedi u kombi sa onim sto ti je ostalo od stranke i idi izigravaj demokratu i soli pamet nekom drugom. Nisi nista drugo nego provaljeni demagog. Na zalost.
Na zalost jer smo mnogo nade imali u tebe i LDP. Ispalo je da nisi nista drugo nego jos jedan klasicni muljator i drekavac.

engineer

pre 11 godina

sreca pa unutar LDP cveta demokratija, nema dozivontih vodja itd... LDP je Severna Koreja u malom... ne branim ovu vlast, ali poslednji koji treba da im drze lekcije su ovi...

nada ZR

pre 11 godina

Cedomir tu parolu treba da primeni na licnom primeru.Jer ne moze stranku da cini predsednik sa pet ljudi.Stefanovic treba prvo da se zakune da smo u vreme DS pili ispravno mleko.Samo tako se moze sada pozivati na uznemirene gradjane.Inace ovde je poenta ne briga o narodu nego uzurpiranje vlade.Juce je Jerkov izjavila da u ZR DS nema uporiste sto nije tacno.U ZR je DS bio na vlasti ali smo ih na ovim izborima smenili jer su zbog jednog coveka otpisali ceo grad.Sramota.

Naum

pre 11 godina

Čedomir Jovanović je moram priznati pravi profesionalac,jer kao dramaturg po struci,on svaki put koristi to svoje znanje da stvori komediju u kojoj je on glavni glumac,bilo da je to u skupštini ,na televiziji ili bilo gde drugde.Stranka mu se rasipa,ni njegovi članovi neće više da slede njegove promašene ideje,a on i dalje nastupa kao u pozorištu i pravi predstave,iznoseći filozofiju koja nema nikakvog smisla.

CVEEEELE

pre 11 godina

Da, za razliku od S.Koreje i Venecuele, Srbija je slučajno u Evropi, kolevki civilizacije. Može li Evropa da "otcepi" neku zemlju koja ne spada u njen civilizacijski milje?

neda

pre 11 godina

Čeda nastavlja sa svojom preterano filozofskom retorikom, koju teško da i on sam razume, a kamoli narod kome se on obraće. Ovakve priče Čede Jovanovića su jedno vreme i bile zanimljive narodu, ali vremenom to postaje dosadno. Pod hitno Čeda mora da nešto menja u svom nastupu, inače će kliznuti ispod cenzusa.

Rasta

pre 11 godina

Sta fali Venecueli?! Bogata zemlja prijatne klime,lepih devojaka i dobre marijuane...ja bi svakako ziveo tamo,pre nego ovde...druze Cedo ;)

bojša

pre 11 godina

Dal mi ovu tvrdnju da shvatimo za ozbiljno ili da to prihvatimo kao još jedno duboko filozofsko razmišljanje Čedomira Jovanovića.

Mangup

pre 11 godina

Pa vidi ga kako je pustio pricu kao on hoce da saradjuje, a stranka mu jedva prosla cenzus,..ccccc, Cedo sedi dole bolje i malo promisli glavom sta ce biti kad MIskovic pocne pa peva bariton na sudu.

Smrtnik

pre 11 godina

...na kraju svega i svih egzibicija,glasaću za Čedu da i on proba ako ikako može da nas izvadi iz čabra...nemam drugih konkurenata,trenutno...i u pravu je čovek...kad razmislim,pa neću da se valjda šišam na tarzanku ko ovi S.Korejci?!,

Kolos

pre 11 godina

Pitam se dokle ce biti ovih zavrzlama, Jovanovic glumi sad dobricu batu, pokusava da stvori neralnu sliku, DS se batrga kao riba tek izvadjena i bacena na suvo, a da je Vucic u prvom planu, jeste to je tacno al ne zbog funkcije nego zbog, medija koje preuvelicavaju sliku, ministra odbrane i onda dolazi do onog cuvenog, auuu preterao ga je, al nije to je samo medijska slika i nista vise, nema on vecu moc od Premijera ili Predsednika zemlje.

ilija

pre 11 godina

Čedomir Jovanović nastavlja sa svojom preterano filozofskom retorikom, koju teško da i on sam razume, a kamoli narod kome se on obraće. Ovakve priče Čede Jovanovića su jedno vreme i bile zanimljive narodu, ali vremenom to postaje dosadno. Pod hitno Čeda mora da nešto menja u svom nastupu, inače će kliznuti ispod cenzusa.

runner

pre 11 godina

(dzara, 5. mart 2013 09:05)
I ja bih najvise voleo da se Ceda klonira i da obavlja sve fukncije... ... Niko mu nista ne moze. Sve sto prica je na mestu,...jedan je od najboljih politicara koje imamo, najmodernijih.
(dzozey, 5. mart 2013 09:57)
Dzoyey, potpisujem sve što ste o Čedi citirali i još da dodam da ga, radi dobrobiti srpskog naroda i s jedne i druge strane kosovske granice, umesto Dačića treba poslati u Brisel da pregovara sa Tačijem. On je bar osvedočeni pregovarač. Setimo se samo kako je 2001 ubedio Slobodana Miloševića, ikonu današnjih vlastodržaca, da se preda. A gde su se to kao pregovarači dokazali Dačić a pogotovu Vučić. Da je Vučić dobar pregovarač ne bi Dačić nego on bio predsednik Vlade Srbije.

ana

pre 11 godina

Ja za proteklih par godina nisam videla ni jednu izjavu gospodina Jovanovića koja je u interesu Srbije.Tako da je moje poverenje u njega ravno nuli!

istina&preokret

pre 11 godina

pored ovih i ovakvih komentara sns jugenda prosto ti zafali demagogija iskljucivost, kvazielitizam i naduvanost iz komentara ldp jugenda...

i ja, i ja

pre 11 godina

umesto da botovi stave prst na čelo, da im prorade vijuge, oni opet po starom radikalskom receptu: a je li bre ti čedo....bla, bla..
prepisuju komentare jedni o drugih, drukaju po tastaturi k'o sumanuti...
dokaz, da srbija uistinu postaje severna koreja.

martin70

pre 11 godina

jedini kod vas u Srbiji koji uvijek kaže istinu bez oklijevanja... zato ga i ne volite... zato niko svojevremeno nije volio ni Đinđića... vama je draži neko poput Nikolića, Jeremića ili Dačića... oni govore što vi želite čuti, kao čuvaju vaš ponos i ubjeđuju cijeli svijet da ste vi u pravu... a ništa neće pokrenuti u pravom smjeru... zato tapkate u mjestu već dugo godina...

basta

pre 11 godina

U pravu je Ceda,problem je samo sto i on nije drugaciji,kritikuje sve oko sebe ali kada se o njemu radi,to onda ne vazi.Sazreli ste vi svi vec odavno da narod kaze svoje,i skine vas sve kompletno sa grbace.Svako moze sa svakim,menjaju se clanstva,vazno je da kasa stima,a narod,neka cuti,pase i bleji.Da vi nesto vredite,vec bi se to osetilo i videlo,ali ne samo u vasim dzepovima i imovini,koju ste vecinom stekli zloupotrebom polozaja,prevarama i korupcijom,vec bi i narod ziveo kako to pristoji danasnjici i sa obzirom da smo pred vratima EU.

vuk79

pre 11 godina

Ne vredi Čedo. .Ne interesuje srbe kako do kvalitetnijeg života, ne boli ih što smo jad i beda, samo ih boli što ti imaš Džip! ! Ako i ti postaneš skromna sirotinja kao što masa veruje da su Vučić, Koštunica i ceo taj anti haški lobi onda će im valjda životi iz samo njima poznatih razloga biti bolji.

Mira

pre 11 godina

Mislim da je Čedomiru Jovanoviću žao što neko od koga to nije očekivao,radi i pokazuje zapažene rezultate.A zašto se LDP osipa? Da li o tome lider LDP-a razmišlja? A meni je baš drago da konačno, posle toliko godina agonije, imamo na političkoj sceni ozbiljne ljude. Uostalom,neka Čeda počne da uči , pa ko zna...možda jednog dana i od njega postane političar.

Tiha

pre 11 godina

Ovo su zaista besmislice od strane DS i LDP. Srbija nije nikakvo lično vlasništvo samo neko želi da uspostavi rad, red i disciplinu u državnim institucijama, da se državne institucije ojačaju. Kada se državne institucije budu radile svoj posao kako treba, tada će cvetati i ekonomija, privreda i poljoprivreda. Zahvaljujući Aleksandru Vučiću Srbija ima budućnost.

Aleksandar

pre 11 godina

Prijatelju Cedomire, licno bih bio najsrecniji kad bih znao kada ces ti biti zadovoljan. I koji ti kredibilitet imas da bi bilo sta komentarisao? Sa 9 stranaka u koaliciji imao si 7% glasova na izborima. Dok je bio Milosevic na vlasti-ne valja, kad je bio DS-ne valja, sad kad je SNS-opet ne valja. Pa zar mislis da je ovaj napaceni narod toliko poludeo da tebi i tvojim prijateljima iz inostranstva dozvoli da dodjete na vlast?

mistic

pre 11 godina

Čedo šta je problem? Ne možeš više nikom da prodaš svoju "maglu"? Pa to može da se proda samo jednom, posle to više neće niko da kupi.

objašnjenje

pre 11 godina

Srbija nije Severna Koreja,pa nisi ni ti Čedo Vijetnamac.Ako neko pita kakve veze ima Vijetnam sa ovim,pa nema ama baš nikakve,kao što i Srbija nema sa Severnom Korejom.

vlada-so

pre 11 godina

pa i nije s.koreja zbog toga što su i naprednjaci prelomili i krenuli petooktobarskim putem.evo i dokaza,mali test za naprednjake,ako vam je draža đinđićeva politika pritisnite zeleno,ako šešeljeva crveno.

Vojvodinac

pre 11 godina

Slažem se i sa Čedom i sa B. Stefanovićem, kritike su na mestu.
Nažalost, ni prethodni režimi nisu bili ništa bolji, da ne kažem nešto drugo.
U prošloj vladi premijer (marioneta) kao da nije postojao, za sve se pitao BT, dok Dragan Đ nije ojačao svoje pozicije (finansijski)pa se počeo "isticati"!
Koštunica se za sve pitao, čak je zahtevao da svi misle kao on!?
A pokojni Đinđić je bio daleko perfidniji, pa je iz vlade isključivao svakoga ko mu nije išao niz dlaku (afera sa Vukom Obradovićem i seksualnim uznemiravanjem, kao i povlačenje DSS-a iz DOS-a).
Za Slobu ne treba ni navoditi primere.....
Dakle kao što rekoh i Čeda i Borko su u pravu, ali poznaju materiju odlično, i ne garantuju da bi oni bili išta drugačiji, jer im "juče" to nije smetalo.

NB

pre 11 godina

Ima Čeda neki svoj problem samo mislim da ni on ne zna koji. Ovim ne mislim da ga vređam već hoću da kažem da je toliko prevrtljiv da ni jedna jedina vlast niti partija kod njega ne izaziva simpatije niti poverenje duže od mesec dana.

obavesten

pre 11 godina

partiju moze da vodi jedan covek i to je stvar clanova te partije ali drzava u kojoj se jedan covek pita za sve je ponajmanje demokratska.ne mislim da je namera vucica da bude mali sloba iako se kalio u njegovo vreme ali me on demantuje svakog dana.kao dijamant margarin,u sve se mesa.a to je zato sto se jos od vremena ds-a zadrzalo da bukvalno najvise funkcije dobijaju ljudi koji su bili najaktivniji u predizbornoj kampanji,odnosno koji su zalepili najvise plakata i sl.ko te pita da li imas formalne uslove kao i sposobnost za datu funkciju.mi smo zemlja univerzalaca,jedan covek moze biti ministar zdravlj,pa ministar odbrane,zasto ne i trgovine ili obrazovanja.a na lokalu u jp vaspitac,muzicar,frizer su idealni obrazovni profili za sluzbe naplate,nabavke ili marketinga...

Mia

pre 11 godina

Ako neko želi i preduzima sve mere da oni koji su odgovorni za pljačkanje Srbije i njenih građana privede licu pravde , onda nije jasno kako neko može takvog čoveka optuživati da je Srbija njegova lična imovina. Međutim izjave gospodina Jovanovića već odavno niko ne uzima za ozbiljno.

mala sirena

pre 11 godina

Da se SNS i njeni funkcioneri ponasaju kao da je Srbija njihova svojina verovatno bi bili smenjeni do sad od strane naroda ,prosli smo tolke godine kad su druge vlasti radili sa drzavom sta im se htelo tako da je izjava Cede jako glupa.

CVEEEELE

pre 11 godina

"Sada svako radi svoj posao za razliku od prosle vlade i bivseg predsednika, Tadic se pitao za sve."
(Noca, 5. mart 2013 09:19)

Vučić se ne pita za sve?! Sinoć reče da je SVO mleko u prodavnicama ispravno! Je li ga on ispitao, otkupio, doneo u radnju i postavio na police? I čuvao noću, jer ovo je Srbija, podvaljuje ko god kome može. Samo neodgovoran čovek može tako nešto reći pred milionskim auditorijumom. Trebalo je da se ugleda na Slavicu, ona je ipak doktor i odgovornija je. Ona zna da će možda za desetak godina nečije dete oboleti. Nekoga to izgleda ne interesuje, ništa dalje od puke trenutne vlasti! A, da, usto Tadić je bio neposredno, od građana izabran PREDSEDNIK! Vučića niko nije birao.

amnezija

pre 11 godina

(Abraka-dabra, 05. mart 2013 12:09)
Znam da je SNS dron ali moram da odhovorim, kazes pravosudje ooikonacno radi!? Radi, radi, pustili su 3-4 hiljade kriminalaca na slobodu u poslednjih 6 meseci, na celu sa bracikom kertesom, onim istim preko koga su ovi danasnji/bivsi vlastodrzci izvukli penzioni fond, zajam za preporod onim istim brzim prugama srbije na kipar, odradili su posao nema sta!
Ja ne patim od amnezije za razliku od navodnih 41% populacije

katica popović

pre 11 godina

Srbija (Yu) je 1945-2013 baš Severna Koreja (nekada DDR) samo onako u "rukavicama" a to je nešto najgore što može da se desi jednoj zemlji. Takva država uljujkuje svoje građane i stvara privid normalnosti, dog zemlja sve više i više propada. A Čedo kada je to LUSTRIRAN naš ŠTAZI za sva zla koja je uradio i prema drugima a najviše prema nama u samoj Srbiji odrzavajući na vlasti potpuno nesposobne političare.
Ps. DDR, Češka, Poljska i ostale zemlje real socijalizma su napravile napredak tako što su prvo izvršile lustraciju totalitarnih službi. Drugog načina u civilizovanu budućnost nema.

blato

pre 11 godina

Jos uvek politicari raspravljaju o mleku.Mislim da ce ta sednica biti jos gora od prethodnih.Bice prepucavanja, optuzivanja i na kraju od toga nece biti nista jer ti ljudi nisu dovoljno strucni da istraze ovo pitanje do kraja.Mozda mogu da donesu odluku da li je politika doprinela ovoj situaciji. Ali najbolje bi bilo da pozovu strucnjake,a moze i iz inostranstva,da ih upoznaju sa ovom temom i da im sve objasne,a na kraju da poslanici postavljaju pitanja.

Milijana 78

pre 11 godina

Bravo, nije Čeda baš takav kao što večina misli. Eto on razlikuje Severnu Koreju od Srbije. Napredak! A razlikuje li fidelinku od danubiusa ? :)