Sreda, 30.01.2013.

18:49

Optimizam u razgovoru s Merkelovom

Predsednik Tomislav Nikolić poručio je u razgovoru s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel da Srbija ima jasne stavove o KiM, ali i jasnu ambiciju - ulazak u EU.

Izvor: Tanjug

Optimizam u razgovoru s Merkelovom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

KATARINA MARKUS

pre 11 godina

Zbog svega pozitivnog sto je Srbija uradila do sada, nadam se da Nemacka u buducnosti nece biti srpski kamen spoticanja ka Evropi.

Ana

pre 11 godina

Srbija sada ima drugaciju reputaciju u svetu. Svi su se sada uverili u resenost ove vlasti da se obracuna sa korupcijom i ispuni sve uslove za ulazak u EU.

milovan

pre 11 godina

Nikolic je reprezentativan sagovornik jake Angele Merkel, koji cvrsto brani nacionalne interese, uz razvoj trgovinske saradnje, jer je Nemacka nas najveci privredni partner.

Oliver Oli

pre 11 godina

Pokusavaju na sve nacine da ocrne Nikolica,a sve te price kao da mu daju vetar u ledja.On koraca krupnim koracima napred ,prihvacen od svih od onih sto su govorili da nece.

novosadjanin

pre 11 godina

Ponosan sam kad vidim da nam je na celu drzave jako pametan i sposoban covek. Predsednik koji voli svoju zemlju i radi za bolji zivot svih nas.

Dzeronimo

pre 11 godina

Predsednik Nikolić mudro vodi zemlju ka punopravnom članstvu u EU i istovremeno odlučno brani srpske nacionalne interese na KiM. U obe ove stvari ključan je stav Nemačke tako da ove pozitivne izjave sa obe strane ohrabruju.

Swedenonline

pre 11 godina

Sto nisi bio jasan i rekao joj da niko nema nameru da se protivi spajanju BDR i DDR, koje su rascepili Rusi. Sista stavar sada, albanci uz pomoc svih drugih sem Rusa, cepaju Srbiju, zasto se skada protivite kad sever Kosova zeli da bude u okviru i od kontrolom Srbije? Ili Merkel misli da treba da se pate 45 godina pod albancima kako DDR od Rusima pa da onda neko kaze, stad vam je sve oprosteno?

Teo

pre 11 godina

Očigledno je putpredsednika Srbije u Latinsku Ameriku imao višestruki značaj. Razgovor sa Merkelovom može imati uticaja i na razgovor sa Jahjagom i Ešvortovom. Bilateralna saradnja sa latino američkim zemljama bi mogla da se intenzivira.

Hektor

pre 11 godina

Svaka cast nasem predsedniku, trudi se na sve nacine da pokaze da Srbija ima prijatelje sirom sveta na koje moze i mora da se osloni. Latinska Amerika je veliko trziste i nasa zemlja mora dati sve od sebe da se i tu pojavimo, jer i velike zemlje isto to rade. Nikoliceva spoljna politika vec pokazuje rezultate a siguran sam da ce u buducnosti oni biti jos bolji.

Milica

pre 11 godina

Gomila nebuloza koju Nikolić uvek iskoristi da skrene pažnju javnom mnjenju kako ne postoji čestitiji čovek do njega samog. Blam me da slušam, svaki put pocrvenim.

lala

pre 11 godina

Na Vukajliji je objavljeno bar dvadeset postera na račun masterovog razgovora sa nemačkom kancelarkom. Ako omladina nazadnjaka stvarno veruje da je master u razgovoru koji je trajao 1 min i 15 sec uspeo sve to da kaže, onda im je IQ jednak broju cipela.

GABRIELA

pre 11 godina

I treba da bude optimizam jer sada Srbija pokazuje kako se vodi spoljnja politika bez ogranicenja i predrasuda prema bilo kojoj zemlji, ili kontinentu. I treba obnoviti stara prijateljstva. Ipak je svet postao globalno selo i mi hocemo nase mesto u njemu.

Aleksa.O

pre 11 godina

Srbija konacno dobija jednu odgovornu i ozbiljnu politiku a idejni tvorac te politike je predsednik Nikolic koji shvata gde lezi potencijal i sa kojim zemljama Srbija treba da saradjuje. Iako je nase mestu u EU, mi nikako ne smemo zaboraviti ni ostale zemlje sveta a kako je predsednik primetio zemlje latinske amerike proizvode 1/3 bruto proizvoda sveta, sto je ogroman potencijal koji Srbija mora iskoristiti.

Prometej

pre 11 godina

U svakom slucaju sam siguran da se nista nece kriti od gradjana Srbije i da se jedna prica neprica u Briselu a neka sasvim druga u Beogradu.

Matijaaa

pre 11 godina

Srbija mora nastaviti da vodi odgovornu i pragmaticnu politiku sto je odlika pravih drzava i velikih politicara kakav je Nikolic, svaka druga politika Srbiju moze odvesti u corsokak. Ceo svet je u krizi i zato moramo traziti prijatelje i trzista tamo gde to jos postoji i tamo gde imamo sansu nesto da uradimo. Nikolic je svestan velikog potencijala latinskih zemalja i zato insistira na dobrim odnosima sa njima. Ovakvi i slicni susreti treba da budu uvod u jednu bolju i dugorocniju saradnju. Nikolic je jos jednom dobro odradio svoj posao.

Milijan

pre 11 godina

Srbija se mora vratiti na sva nekadasnja trzista na kojima smo bili za vreme bivse SFRJ, jer tamo mi imamo sansu da ponudimo svoje proizvode. Ovakvi bilateralni susreti treba da budu odskocna daska za nasu privredu koja mora naci izlaz na druga trzista u situaciji kada je Evropa u krizi sto nam svakako ne ide na ruku. Nikolic kao predsednik drzave na najbolji nacin shvata tezinu nase situacije i neophodnost da sa svima imamo sto bolje odnose jer samo tako Srbija moze krenuti napred. Ne smemo biti staticni, moramo traziti prijatelje svuda po svetu, moramo svuda lobirati za nase interese jer to rade i drugi puno bolji od nas. Svojim radom Nikolic dokazuje svima onima koji nisu verovali u njega da je politicar velikog formata, sposoban i spreman da Srbiju izvede na pravi put.

nitogen

pre 11 godina

Nema sumnje da je predsednik Nikolic uradio puno nebi li nas priblizio celnicima EU a posebno gospodji Merkel,tako tvrdi stavovi koji su se mogli cuti prethodnih godina su zaista smeksali od kad je na celu nase zemlje gospodin Nikolic,sada se zaista imamo cemu nadati

Saskaa@

pre 11 godina

Nista sto ce narusiti interese drzave ne dolazi u obzir. Nikolic je sasvim iskreno i dobro im dao do znanja sta hocemo a sta necemo.

Amfitrita

pre 11 godina

Tomislav Nikolić će uvesti našu državu u EU, ali će isto tako i zaštiti nacionalne interese. Angela Merkel treba da podrži Tomislava Nikolića štiteći nacionalne interese. Platforma je rešenje za građane KiM. Podržavam rad Tomislava Nikolića. Samit u Čileu poboljšava bilateralnu saradnju sa državama Latinske Amerike, Kariba i EU. Mislim da se položaj Srbije poboljšava, i da će do kraja mandata zaista Tomislava Nikolića, Srbija ipak biti država trećeg sveta. Građani su svesni koliko je Samit u Čileu bio jako važan za našu zemlju.

Gabi

pre 11 godina

Toma je pokazao optimizam, naravno na marginama! Da li se Angela Merhel uopšte i seća da je pričala sa njim, e to već ne znamo...u stvari on je obesio svoje slike po ambasadama, pa možda ona i zna ko je on uopšte!

bezimena

pre 11 godina

Ovo je primer kako bi trebalo da izgleda jedan Predsednik i Predsednistvo jedne zemlje.
(Walter, 30. januar 2013 20:27)

Vratite se u vremeplov...
"Master" je ubedljivo najgori predstavnik Srbije, ali takav deo Srbije ga je i izabrao...

BIRD

pre 11 godina

Ako covek ima pravi cilj,a on se ogleda u spasavanju ovog napacenog naroda,onda mora da uspe u pregovorima sa raznim svetskim politicarima koji nam i nisu naklonjeni.Nikolic je jedan od tih.

Magy

pre 11 godina

Konacno na celu Srbije jedan stalozen,promisljen i ozbiljan covek.Evidentno je da je i Merkelova prepoznala osobu koja se bori za interese svoje zemlje,a ne licne!

dekan

pre 11 godina

Sve je to " lepo" ali postavljam pitanje : Da li zivimo bolje- pre sest meseci ili sada ? Partije me ne interesuju,samo standard ! Mislim da ova vlast po tom pitanju nije skoro nista uradila." Potrosacka korpa" je sada skuplja,sto govori tezi da nisu ni ovi nista konkretno uradili.Zamajavaju nas raznim aferama : Djajica ima vise u novinama nego kada je igrao fudbal. Svakog tajkuna sto privedu,prva recenica mu je " radio Sam po zakonu" Srbija tone sve dublje !!

Jastreb

pre 11 godina

Prethodna vlast je neopravdano zapostavljala kako diplomatske tako i ekonomske odnose sa zemljama Latinske Amerike. Ovaj samit predstavlja prvi korak u produbljivanju ekonomskih veza sa ovim državama,od kojih Srbija može imati ogromnu korist.

Meda

pre 11 godina

Predsednik nije neko ko ima prevelika ovlascenja,samim tim ovo je jedini nacin da on licno i predstavi nasu zemlju.Ukoliko neko ima negativne komentare,mora prvo da zna sta su ovlascenja predsednika pa tek onda da komentarise.

Roof

pre 11 godina

Na ulici,u autobusu,u malobrojnim firmama koje rade osecao se samo pesimizam .Konacno je dosao neko da nam ulije optimizam samim tim sto se bori za interese drzave u kojoj zivi!

specijalan pozdrav (demokratskim) klubovima za mlade

pre 11 godina

Znam da bi neki voleli da Nikolić vodi i predstavlja zemlju kao što oni vode život - preko interneta, ali to je jednako moguće kao i da ceo taj samit preseli na Andrićev venac, tj. ne biva to, batke. Prema tome, predsednik je odradio sjajan posao u Čileu i to će ubrzo pokazati svoje rezultate kao i prethodni susreti. Priznanje Merkelove da najzad razgovara sa zrelim i odgovornim čovekom je samo desert (i vrlo jasna poruka određenoj stranci u Srbiji).

Nomen Nescio

pre 11 godina

Znacajno je sto nas predsednik Nikolic predstavlja na dobar nacin i sto iz tih razgovora proizilaze konkretni i konstuktivni predlozi i resenja!Saradnja sa zemljama Juzne Amerike,Afrike i Azije je buducnost Srbije!

neutralan

pre 11 godina

ha ha ha.... nikolic izneo stav o kosovu. Ma ljudi gospodja Merkel je najmocnija zena SVETA!!!
Ako hocemo u Evropu toma diploma ima da URADI kako je ENDZI rekla a ne da iznosi svoje licne stavove i razmisljanja!!
mnogo vece evropske i svetske face se povinuju zeljama ove Gospodje a ne toma stiropor.

severnjak

pre 11 godina

"Nikolic predstavlja Srbiji na pravi nacin,razgovor sa najmocnijom zenom u evropi je uvek dobrodosao,da joj se predoci novi stav i nova politika vlade u odbrani svije zemlje uz postovanja svih zakona.
(pinokio, 30. januar 2013 19:29)"

Raste ti nos pinokio...

dokle ti je bre radno vreme? Jel imaš nekakvu vrstu socijalnog života prijatelje, porodicu, ili ti je jedina svrha življanje lupanje po stotinu naivnih komentara na koje niko ne obraća pažnju?

Pa to ni Tomin sin ne bi radio i njemu bi se posao ogadio...

TRAJKO

pre 11 godina

Pohvale koje svakodnevno stižu od međunarodne zajednice su velika potvrda da ova vlada na čeli sa predsedikom Niloićem radi svoj poao kako treba.

Sima sm

pre 11 godina

Mozemo na razne nacine da komentarisemo ovu vest ali je cinjenica samo jedna, put u Latinsku Ameriku nije bio turisticki kako su mnogi tvrdili, vec je predsednik na toj konvenciji ostvario znacajne kontakte koji bi nam mogli doneti neke pozitivne stvari.

Kaiser

pre 11 godina

"Opet se oglasio samo Nikolić , a od Merkl ni glasa
(Damir, 30. januar 2013 19:51)"

Ona se sigurno ni ne seća ko je bio taj smarač koji je nepozvan došao na skup i pratio je u stopu dok nije na trenutak ostala sama.

Andrej Bolkonski

pre 11 godina

Izuzetno mi je drago sto se menja odnos EU prema Srbiji!Mislim da tome mozemo zahvaliti predsedniku Nikolicu i ovoj Vladi!Valjda ce se konacno resiti pitanje Kosova na najpozitivniji moguci nacin po Srbiju!

ZVEZDA

pre 11 godina

Ovo je veliki napredak, jer Nemacka je veoma jaka i stabilna zemlja. Tomislav Nikolic nas sigurno vodi na pravi put, jer je spreman sa svima da pregovara, saradjuje sto je dobro.

Velislav Glavas

pre 11 godina

Pa ja ne verujem da nisam procitao da nas je neko ucenio. Cestitke predsedniku Nikolicu onda. Za ovaj kratak period je sigurno odradio vise nego Tadic za svoja dva mandata.

Paki

pre 11 godina

Ovo je samo pokazatelj da niko od stranih zvanicnika nema nikakav problem sa promenom vlasti,i da podjednako prihvataju Nikolica,kao sto su i Tadica.Prica o izolaciji u slucaju dolaska na vlast SNS-a je definitivno bio los izborni trik stranke koja je sada u opoziciji.

Nikola

pre 11 godina

Sve pohvale gospodainu Tomislavu NIkoliću koji na najbolji način predstavlja Srbiju u svetu i koji ulaže velike diplomatske napore da bi obezbedio nnove investicije i da bi postigao najbolje rešenje za Kosovo.

Fifi

pre 11 godina

Nisam neki veliki pristalica SNS-a,niti bilo koje druge stranke,ali uzevsi u obzir kako su ih prikazivali i klevetali u kampanji,ispostavilo se da nisu lose resenje.Cini mi se da su bar za nijansu bolji od prethodnih.

Дамјан

pre 11 godina

Како сам ја очекивао, Николић свој посао обавља и више него добро, свако ко жели да буде реалан ће то и признати. Искрено гласао сам другачије на изборима, али не замерам Николићу ништа у погледу обављања председничке функције.

Locito

pre 11 godina

Nikolic je neko ko je dosledan svojim stavovima,ko je pre svega veliki patriota,pa tek onda politicar i predsednik drzave,i nema sumnje da ce pokusati da nadje najbolje resenje za Srbiju!

Oziris

pre 11 godina

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ulaže ogroman napor da našu zemlju predstavi u drugačijem svetlu što su i zvaničnici EU primetili što je od velikog značaja za nas.

Tana

pre 11 godina

A sta se ocekivalo???Apokalipsa,ukoliko Tadic ne bude predsednik po ko zna koji put?!Kao sto i sam moze da vidi,funkcionisemo i bez njega!

Dimitrije Pantic

pre 11 godina

O hvalim te Boze pa nas niko vise ne ucenjuje za bilo sta. Kakav li je onda Tadic bio kada Nikolica ovoliko cene za ovako kratak period.

pinokio

pre 11 godina

Nikolic predstavlja Srbiji na pravi nacin,razgovor sa najmocnijom zenom u evropi je uvek dobrodosao,da joj se predoci novi stav i nova politika vlade u odbrani svije zemlje uz postovanja svih zakona.

DARKO NIŠ

pre 11 godina

Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić su pokazali i narodu u Srbiji, ali i svetskim liderima, da nisu svi političari u Srbiji isti. Još ima političara koji drže do časti i poštenja. Taman kad je narod pomislio da nema nade za Srbiju, da su svi političari isti, pojavili su se Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić i vratili veru naroda u Srbiju, i posle duže vremena se u narodu sve manje koristi ona rečenica: "Ma svi su oni isti".

Baki

pre 11 godina

Dragi komentatori, ne zelim da komentarisem Nikolica, vreme ce sve pokazati, da li je ovakav ili onakav, ali ako vec pisete narucene ili mozda placene komentare, onda to radite sa malo vise stila. Niko od nas nije jeo bunike, pa da tek tako proguta taj stil "ah,eto, glasao sam drugacije, ali priznajem, solidan je nas predsednik...kako smo mislili, nije lose i slicno". Smesni ste. Pozdrav.

Bela

pre 11 godina

Samo napred predsednice,ovetlili sre obraz i dali nadu za bolji zivot svome narodu kojeg je Boris Tadic i njegova politika dovela do ambisa.

Baki

pre 11 godina

Dragi komentatori, ne zelim da komentarisem Nikolica, vreme ce sve pokazati, da li je ovakav ili onakav, ali ako vec pisete narucene ili mozda placene komentare, onda to radite sa malo vise stila. Niko od nas nije jeo bunike, pa da tek tako proguta taj stil "ah,eto, glasao sam drugacije, ali priznajem, solidan je nas predsednik...kako smo mislili, nije lose i slicno". Smesni ste. Pozdrav.

neutralan

pre 11 godina

ha ha ha.... nikolic izneo stav o kosovu. Ma ljudi gospodja Merkel je najmocnija zena SVETA!!!
Ako hocemo u Evropu toma diploma ima da URADI kako je ENDZI rekla a ne da iznosi svoje licne stavove i razmisljanja!!
mnogo vece evropske i svetske face se povinuju zeljama ove Gospodje a ne toma stiropor.

Kaiser

pre 11 godina

"Opet se oglasio samo Nikolić , a od Merkl ni glasa
(Damir, 30. januar 2013 19:51)"

Ona se sigurno ni ne seća ko je bio taj smarač koji je nepozvan došao na skup i pratio je u stopu dok nije na trenutak ostala sama.

bezimena

pre 11 godina

Ovo je primer kako bi trebalo da izgleda jedan Predsednik i Predsednistvo jedne zemlje.
(Walter, 30. januar 2013 20:27)

Vratite se u vremeplov...
"Master" je ubedljivo najgori predstavnik Srbije, ali takav deo Srbije ga je i izabrao...

severnjak

pre 11 godina

"Nikolic predstavlja Srbiji na pravi nacin,razgovor sa najmocnijom zenom u evropi je uvek dobrodosao,da joj se predoci novi stav i nova politika vlade u odbrani svije zemlje uz postovanja svih zakona.
(pinokio, 30. januar 2013 19:29)"

Raste ti nos pinokio...

dokle ti je bre radno vreme? Jel imaš nekakvu vrstu socijalnog života prijatelje, porodicu, ili ti je jedina svrha življanje lupanje po stotinu naivnih komentara na koje niko ne obraća pažnju?

Pa to ni Tomin sin ne bi radio i njemu bi se posao ogadio...

lala

pre 11 godina

Na Vukajliji je objavljeno bar dvadeset postera na račun masterovog razgovora sa nemačkom kancelarkom. Ako omladina nazadnjaka stvarno veruje da je master u razgovoru koji je trajao 1 min i 15 sec uspeo sve to da kaže, onda im je IQ jednak broju cipela.

Gabi

pre 11 godina

Toma je pokazao optimizam, naravno na marginama! Da li se Angela Merhel uopšte i seća da je pričala sa njim, e to već ne znamo...u stvari on je obesio svoje slike po ambasadama, pa možda ona i zna ko je on uopšte!

Milica

pre 11 godina

Gomila nebuloza koju Nikolić uvek iskoristi da skrene pažnju javnom mnjenju kako ne postoji čestitiji čovek do njega samog. Blam me da slušam, svaki put pocrvenim.

dekan

pre 11 godina

Sve je to " lepo" ali postavljam pitanje : Da li zivimo bolje- pre sest meseci ili sada ? Partije me ne interesuju,samo standard ! Mislim da ova vlast po tom pitanju nije skoro nista uradila." Potrosacka korpa" je sada skuplja,sto govori tezi da nisu ni ovi nista konkretno uradili.Zamajavaju nas raznim aferama : Djajica ima vise u novinama nego kada je igrao fudbal. Svakog tajkuna sto privedu,prva recenica mu je " radio Sam po zakonu" Srbija tone sve dublje !!

Fifi

pre 11 godina

Nisam neki veliki pristalica SNS-a,niti bilo koje druge stranke,ali uzevsi u obzir kako su ih prikazivali i klevetali u kampanji,ispostavilo se da nisu lose resenje.Cini mi se da su bar za nijansu bolji od prethodnih.

Дамјан

pre 11 godina

Како сам ја очекивао, Николић свој посао обавља и више него добро, свако ко жели да буде реалан ће то и признати. Искрено гласао сам другачије на изборима, али не замерам Николићу ништа у погледу обављања председничке функције.

Dimitrije Pantic

pre 11 godina

O hvalim te Boze pa nas niko vise ne ucenjuje za bilo sta. Kakav li je onda Tadic bio kada Nikolica ovoliko cene za ovako kratak period.

Tana

pre 11 godina

A sta se ocekivalo???Apokalipsa,ukoliko Tadic ne bude predsednik po ko zna koji put?!Kao sto i sam moze da vidi,funkcionisemo i bez njega!

Andrej Bolkonski

pre 11 godina

Izuzetno mi je drago sto se menja odnos EU prema Srbiji!Mislim da tome mozemo zahvaliti predsedniku Nikolicu i ovoj Vladi!Valjda ce se konacno resiti pitanje Kosova na najpozitivniji moguci nacin po Srbiju!

Nomen Nescio

pre 11 godina

Znacajno je sto nas predsednik Nikolic predstavlja na dobar nacin i sto iz tih razgovora proizilaze konkretni i konstuktivni predlozi i resenja!Saradnja sa zemljama Juzne Amerike,Afrike i Azije je buducnost Srbije!

DARKO NIŠ

pre 11 godina

Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić su pokazali i narodu u Srbiji, ali i svetskim liderima, da nisu svi političari u Srbiji isti. Još ima političara koji drže do časti i poštenja. Taman kad je narod pomislio da nema nade za Srbiju, da su svi političari isti, pojavili su se Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić i vratili veru naroda u Srbiju, i posle duže vremena se u narodu sve manje koristi ona rečenica: "Ma svi su oni isti".

Meda

pre 11 godina

Predsednik nije neko ko ima prevelika ovlascenja,samim tim ovo je jedini nacin da on licno i predstavi nasu zemlju.Ukoliko neko ima negativne komentare,mora prvo da zna sta su ovlascenja predsednika pa tek onda da komentarise.

Nikola

pre 11 godina

Sve pohvale gospodainu Tomislavu NIkoliću koji na najbolji način predstavlja Srbiju u svetu i koji ulaže velike diplomatske napore da bi obezbedio nnove investicije i da bi postigao najbolje rešenje za Kosovo.

specijalan pozdrav (demokratskim) klubovima za mlade

pre 11 godina

Znam da bi neki voleli da Nikolić vodi i predstavlja zemlju kao što oni vode život - preko interneta, ali to je jednako moguće kao i da ceo taj samit preseli na Andrićev venac, tj. ne biva to, batke. Prema tome, predsednik je odradio sjajan posao u Čileu i to će ubrzo pokazati svoje rezultate kao i prethodni susreti. Priznanje Merkelove da najzad razgovara sa zrelim i odgovornim čovekom je samo desert (i vrlo jasna poruka određenoj stranci u Srbiji).

Aleksa.O

pre 11 godina

Srbija konacno dobija jednu odgovornu i ozbiljnu politiku a idejni tvorac te politike je predsednik Nikolic koji shvata gde lezi potencijal i sa kojim zemljama Srbija treba da saradjuje. Iako je nase mestu u EU, mi nikako ne smemo zaboraviti ni ostale zemlje sveta a kako je predsednik primetio zemlje latinske amerike proizvode 1/3 bruto proizvoda sveta, sto je ogroman potencijal koji Srbija mora iskoristiti.

GABRIELA

pre 11 godina

I treba da bude optimizam jer sada Srbija pokazuje kako se vodi spoljnja politika bez ogranicenja i predrasuda prema bilo kojoj zemlji, ili kontinentu. I treba obnoviti stara prijateljstva. Ipak je svet postao globalno selo i mi hocemo nase mesto u njemu.

Prometej

pre 11 godina

U svakom slucaju sam siguran da se nista nece kriti od gradjana Srbije i da se jedna prica neprica u Briselu a neka sasvim druga u Beogradu.

pinokio

pre 11 godina

Nikolic predstavlja Srbiji na pravi nacin,razgovor sa najmocnijom zenom u evropi je uvek dobrodosao,da joj se predoci novi stav i nova politika vlade u odbrani svije zemlje uz postovanja svih zakona.

Velislav Glavas

pre 11 godina

Pa ja ne verujem da nisam procitao da nas je neko ucenio. Cestitke predsedniku Nikolicu onda. Za ovaj kratak period je sigurno odradio vise nego Tadic za svoja dva mandata.

Roof

pre 11 godina

Na ulici,u autobusu,u malobrojnim firmama koje rade osecao se samo pesimizam .Konacno je dosao neko da nam ulije optimizam samim tim sto se bori za interese drzave u kojoj zivi!

Matijaaa

pre 11 godina

Srbija mora nastaviti da vodi odgovornu i pragmaticnu politiku sto je odlika pravih drzava i velikih politicara kakav je Nikolic, svaka druga politika Srbiju moze odvesti u corsokak. Ceo svet je u krizi i zato moramo traziti prijatelje i trzista tamo gde to jos postoji i tamo gde imamo sansu nesto da uradimo. Nikolic je svestan velikog potencijala latinskih zemalja i zato insistira na dobrim odnosima sa njima. Ovakvi i slicni susreti treba da budu uvod u jednu bolju i dugorocniju saradnju. Nikolic je jos jednom dobro odradio svoj posao.

Milijan

pre 11 godina

Srbija se mora vratiti na sva nekadasnja trzista na kojima smo bili za vreme bivse SFRJ, jer tamo mi imamo sansu da ponudimo svoje proizvode. Ovakvi bilateralni susreti treba da budu odskocna daska za nasu privredu koja mora naci izlaz na druga trzista u situaciji kada je Evropa u krizi sto nam svakako ne ide na ruku. Nikolic kao predsednik drzave na najbolji nacin shvata tezinu nase situacije i neophodnost da sa svima imamo sto bolje odnose jer samo tako Srbija moze krenuti napred. Ne smemo biti staticni, moramo traziti prijatelje svuda po svetu, moramo svuda lobirati za nase interese jer to rade i drugi puno bolji od nas. Svojim radom Nikolic dokazuje svima onima koji nisu verovali u njega da je politicar velikog formata, sposoban i spreman da Srbiju izvede na pravi put.

Locito

pre 11 godina

Nikolic je neko ko je dosledan svojim stavovima,ko je pre svega veliki patriota,pa tek onda politicar i predsednik drzave,i nema sumnje da ce pokusati da nadje najbolje resenje za Srbiju!

Oziris

pre 11 godina

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ulaže ogroman napor da našu zemlju predstavi u drugačijem svetlu što su i zvaničnici EU primetili što je od velikog značaja za nas.

Bela

pre 11 godina

Samo napred predsednice,ovetlili sre obraz i dali nadu za bolji zivot svome narodu kojeg je Boris Tadic i njegova politika dovela do ambisa.

Paki

pre 11 godina

Ovo je samo pokazatelj da niko od stranih zvanicnika nema nikakav problem sa promenom vlasti,i da podjednako prihvataju Nikolica,kao sto su i Tadica.Prica o izolaciji u slucaju dolaska na vlast SNS-a je definitivno bio los izborni trik stranke koja je sada u opoziciji.

TRAJKO

pre 11 godina

Pohvale koje svakodnevno stižu od međunarodne zajednice su velika potvrda da ova vlada na čeli sa predsedikom Niloićem radi svoj poao kako treba.

ZVEZDA

pre 11 godina

Ovo je veliki napredak, jer Nemacka je veoma jaka i stabilna zemlja. Tomislav Nikolic nas sigurno vodi na pravi put, jer je spreman sa svima da pregovara, saradjuje sto je dobro.

Amfitrita

pre 11 godina

Tomislav Nikolić će uvesti našu državu u EU, ali će isto tako i zaštiti nacionalne interese. Angela Merkel treba da podrži Tomislava Nikolića štiteći nacionalne interese. Platforma je rešenje za građane KiM. Podržavam rad Tomislava Nikolića. Samit u Čileu poboljšava bilateralnu saradnju sa državama Latinske Amerike, Kariba i EU. Mislim da se položaj Srbije poboljšava, i da će do kraja mandata zaista Tomislava Nikolića, Srbija ipak biti država trećeg sveta. Građani su svesni koliko je Samit u Čileu bio jako važan za našu zemlju.

Magy

pre 11 godina

Konacno na celu Srbije jedan stalozen,promisljen i ozbiljan covek.Evidentno je da je i Merkelova prepoznala osobu koja se bori za interese svoje zemlje,a ne licne!

Saskaa@

pre 11 godina

Nista sto ce narusiti interese drzave ne dolazi u obzir. Nikolic je sasvim iskreno i dobro im dao do znanja sta hocemo a sta necemo.

BIRD

pre 11 godina

Ako covek ima pravi cilj,a on se ogleda u spasavanju ovog napacenog naroda,onda mora da uspe u pregovorima sa raznim svetskim politicarima koji nam i nisu naklonjeni.Nikolic je jedan od tih.

Jastreb

pre 11 godina

Prethodna vlast je neopravdano zapostavljala kako diplomatske tako i ekonomske odnose sa zemljama Latinske Amerike. Ovaj samit predstavlja prvi korak u produbljivanju ekonomskih veza sa ovim državama,od kojih Srbija može imati ogromnu korist.

nitogen

pre 11 godina

Nema sumnje da je predsednik Nikolic uradio puno nebi li nas priblizio celnicima EU a posebno gospodji Merkel,tako tvrdi stavovi koji su se mogli cuti prethodnih godina su zaista smeksali od kad je na celu nase zemlje gospodin Nikolic,sada se zaista imamo cemu nadati

Swedenonline

pre 11 godina

Sto nisi bio jasan i rekao joj da niko nema nameru da se protivi spajanju BDR i DDR, koje su rascepili Rusi. Sista stavar sada, albanci uz pomoc svih drugih sem Rusa, cepaju Srbiju, zasto se skada protivite kad sever Kosova zeli da bude u okviru i od kontrolom Srbije? Ili Merkel misli da treba da se pate 45 godina pod albancima kako DDR od Rusima pa da onda neko kaze, stad vam je sve oprosteno?

Teo

pre 11 godina

Očigledno je putpredsednika Srbije u Latinsku Ameriku imao višestruki značaj. Razgovor sa Merkelovom može imati uticaja i na razgovor sa Jahjagom i Ešvortovom. Bilateralna saradnja sa latino američkim zemljama bi mogla da se intenzivira.

Sima sm

pre 11 godina

Mozemo na razne nacine da komentarisemo ovu vest ali je cinjenica samo jedna, put u Latinsku Ameriku nije bio turisticki kako su mnogi tvrdili, vec je predsednik na toj konvenciji ostvario znacajne kontakte koji bi nam mogli doneti neke pozitivne stvari.

Hektor

pre 11 godina

Svaka cast nasem predsedniku, trudi se na sve nacine da pokaze da Srbija ima prijatelje sirom sveta na koje moze i mora da se osloni. Latinska Amerika je veliko trziste i nasa zemlja mora dati sve od sebe da se i tu pojavimo, jer i velike zemlje isto to rade. Nikoliceva spoljna politika vec pokazuje rezultate a siguran sam da ce u buducnosti oni biti jos bolji.

novosadjanin

pre 11 godina

Ponosan sam kad vidim da nam je na celu drzave jako pametan i sposoban covek. Predsednik koji voli svoju zemlju i radi za bolji zivot svih nas.

Dzeronimo

pre 11 godina

Predsednik Nikolić mudro vodi zemlju ka punopravnom članstvu u EU i istovremeno odlučno brani srpske nacionalne interese na KiM. U obe ove stvari ključan je stav Nemačke tako da ove pozitivne izjave sa obe strane ohrabruju.

Oliver Oli

pre 11 godina

Pokusavaju na sve nacine da ocrne Nikolica,a sve te price kao da mu daju vetar u ledja.On koraca krupnim koracima napred ,prihvacen od svih od onih sto su govorili da nece.

Ana

pre 11 godina

Srbija sada ima drugaciju reputaciju u svetu. Svi su se sada uverili u resenost ove vlasti da se obracuna sa korupcijom i ispuni sve uslove za ulazak u EU.

milovan

pre 11 godina

Nikolic je reprezentativan sagovornik jake Angele Merkel, koji cvrsto brani nacionalne interese, uz razvoj trgovinske saradnje, jer je Nemacka nas najveci privredni partner.

KATARINA MARKUS

pre 11 godina

Zbog svega pozitivnog sto je Srbija uradila do sada, nadam se da Nemacka u buducnosti nece biti srpski kamen spoticanja ka Evropi.

Fifi

pre 11 godina

Nisam neki veliki pristalica SNS-a,niti bilo koje druge stranke,ali uzevsi u obzir kako su ih prikazivali i klevetali u kampanji,ispostavilo se da nisu lose resenje.Cini mi se da su bar za nijansu bolji od prethodnih.

Дамјан

pre 11 godina

Како сам ја очекивао, Николић свој посао обавља и више него добро, свако ко жели да буде реалан ће то и признати. Искрено гласао сам другачије на изборима, али не замерам Николићу ништа у погледу обављања председничке функције.

DARKO NIŠ

pre 11 godina

Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić su pokazali i narodu u Srbiji, ali i svetskim liderima, da nisu svi političari u Srbiji isti. Još ima političara koji drže do časti i poštenja. Taman kad je narod pomislio da nema nade za Srbiju, da su svi političari isti, pojavili su se Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić i vratili veru naroda u Srbiju, i posle duže vremena se u narodu sve manje koristi ona rečenica: "Ma svi su oni isti".

Dimitrije Pantic

pre 11 godina

O hvalim te Boze pa nas niko vise ne ucenjuje za bilo sta. Kakav li je onda Tadic bio kada Nikolica ovoliko cene za ovako kratak period.

Locito

pre 11 godina

Nikolic je neko ko je dosledan svojim stavovima,ko je pre svega veliki patriota,pa tek onda politicar i predsednik drzave,i nema sumnje da ce pokusati da nadje najbolje resenje za Srbiju!

pinokio

pre 11 godina

Nikolic predstavlja Srbiji na pravi nacin,razgovor sa najmocnijom zenom u evropi je uvek dobrodosao,da joj se predoci novi stav i nova politika vlade u odbrani svije zemlje uz postovanja svih zakona.

Nikola

pre 11 godina

Sve pohvale gospodainu Tomislavu NIkoliću koji na najbolji način predstavlja Srbiju u svetu i koji ulaže velike diplomatske napore da bi obezbedio nnove investicije i da bi postigao najbolje rešenje za Kosovo.

Andrej Bolkonski

pre 11 godina

Izuzetno mi je drago sto se menja odnos EU prema Srbiji!Mislim da tome mozemo zahvaliti predsedniku Nikolicu i ovoj Vladi!Valjda ce se konacno resiti pitanje Kosova na najpozitivniji moguci nacin po Srbiju!

Bela

pre 11 godina

Samo napred predsednice,ovetlili sre obraz i dali nadu za bolji zivot svome narodu kojeg je Boris Tadic i njegova politika dovela do ambisa.

Tana

pre 11 godina

A sta se ocekivalo???Apokalipsa,ukoliko Tadic ne bude predsednik po ko zna koji put?!Kao sto i sam moze da vidi,funkcionisemo i bez njega!

Nomen Nescio

pre 11 godina

Znacajno je sto nas predsednik Nikolic predstavlja na dobar nacin i sto iz tih razgovora proizilaze konkretni i konstuktivni predlozi i resenja!Saradnja sa zemljama Juzne Amerike,Afrike i Azije je buducnost Srbije!

Magy

pre 11 godina

Konacno na celu Srbije jedan stalozen,promisljen i ozbiljan covek.Evidentno je da je i Merkelova prepoznala osobu koja se bori za interese svoje zemlje,a ne licne!

TRAJKO

pre 11 godina

Pohvale koje svakodnevno stižu od međunarodne zajednice su velika potvrda da ova vlada na čeli sa predsedikom Niloićem radi svoj poao kako treba.

ZVEZDA

pre 11 godina

Ovo je veliki napredak, jer Nemacka je veoma jaka i stabilna zemlja. Tomislav Nikolic nas sigurno vodi na pravi put, jer je spreman sa svima da pregovara, saradjuje sto je dobro.

Velislav Glavas

pre 11 godina

Pa ja ne verujem da nisam procitao da nas je neko ucenio. Cestitke predsedniku Nikolicu onda. Za ovaj kratak period je sigurno odradio vise nego Tadic za svoja dva mandata.

Amfitrita

pre 11 godina

Tomislav Nikolić će uvesti našu državu u EU, ali će isto tako i zaštiti nacionalne interese. Angela Merkel treba da podrži Tomislava Nikolića štiteći nacionalne interese. Platforma je rešenje za građane KiM. Podržavam rad Tomislava Nikolića. Samit u Čileu poboljšava bilateralnu saradnju sa državama Latinske Amerike, Kariba i EU. Mislim da se položaj Srbije poboljšava, i da će do kraja mandata zaista Tomislava Nikolića, Srbija ipak biti država trećeg sveta. Građani su svesni koliko je Samit u Čileu bio jako važan za našu zemlju.

Oziris

pre 11 godina

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ulaže ogroman napor da našu zemlju predstavi u drugačijem svetlu što su i zvaničnici EU primetili što je od velikog značaja za nas.

Paki

pre 11 godina

Ovo je samo pokazatelj da niko od stranih zvanicnika nema nikakav problem sa promenom vlasti,i da podjednako prihvataju Nikolica,kao sto su i Tadica.Prica o izolaciji u slucaju dolaska na vlast SNS-a je definitivno bio los izborni trik stranke koja je sada u opoziciji.

specijalan pozdrav (demokratskim) klubovima za mlade

pre 11 godina

Znam da bi neki voleli da Nikolić vodi i predstavlja zemlju kao što oni vode život - preko interneta, ali to je jednako moguće kao i da ceo taj samit preseli na Andrićev venac, tj. ne biva to, batke. Prema tome, predsednik je odradio sjajan posao u Čileu i to će ubrzo pokazati svoje rezultate kao i prethodni susreti. Priznanje Merkelove da najzad razgovara sa zrelim i odgovornim čovekom je samo desert (i vrlo jasna poruka određenoj stranci u Srbiji).

Sima sm

pre 11 godina

Mozemo na razne nacine da komentarisemo ovu vest ali je cinjenica samo jedna, put u Latinsku Ameriku nije bio turisticki kako su mnogi tvrdili, vec je predsednik na toj konvenciji ostvario znacajne kontakte koji bi nam mogli doneti neke pozitivne stvari.

Dzeronimo

pre 11 godina

Predsednik Nikolić mudro vodi zemlju ka punopravnom članstvu u EU i istovremeno odlučno brani srpske nacionalne interese na KiM. U obe ove stvari ključan je stav Nemačke tako da ove pozitivne izjave sa obe strane ohrabruju.

Aleksa.O

pre 11 godina

Srbija konacno dobija jednu odgovornu i ozbiljnu politiku a idejni tvorac te politike je predsednik Nikolic koji shvata gde lezi potencijal i sa kojim zemljama Srbija treba da saradjuje. Iako je nase mestu u EU, mi nikako ne smemo zaboraviti ni ostale zemlje sveta a kako je predsednik primetio zemlje latinske amerike proizvode 1/3 bruto proizvoda sveta, sto je ogroman potencijal koji Srbija mora iskoristiti.

GABRIELA

pre 11 godina

I treba da bude optimizam jer sada Srbija pokazuje kako se vodi spoljnja politika bez ogranicenja i predrasuda prema bilo kojoj zemlji, ili kontinentu. I treba obnoviti stara prijateljstva. Ipak je svet postao globalno selo i mi hocemo nase mesto u njemu.

novosadjanin

pre 11 godina

Ponosan sam kad vidim da nam je na celu drzave jako pametan i sposoban covek. Predsednik koji voli svoju zemlju i radi za bolji zivot svih nas.

Roof

pre 11 godina

Na ulici,u autobusu,u malobrojnim firmama koje rade osecao se samo pesimizam .Konacno je dosao neko da nam ulije optimizam samim tim sto se bori za interese drzave u kojoj zivi!

Jastreb

pre 11 godina

Prethodna vlast je neopravdano zapostavljala kako diplomatske tako i ekonomske odnose sa zemljama Latinske Amerike. Ovaj samit predstavlja prvi korak u produbljivanju ekonomskih veza sa ovim državama,od kojih Srbija može imati ogromnu korist.

Prometej

pre 11 godina

U svakom slucaju sam siguran da se nista nece kriti od gradjana Srbije i da se jedna prica neprica u Briselu a neka sasvim druga u Beogradu.

nitogen

pre 11 godina

Nema sumnje da je predsednik Nikolic uradio puno nebi li nas priblizio celnicima EU a posebno gospodji Merkel,tako tvrdi stavovi koji su se mogli cuti prethodnih godina su zaista smeksali od kad je na celu nase zemlje gospodin Nikolic,sada se zaista imamo cemu nadati

BIRD

pre 11 godina

Ako covek ima pravi cilj,a on se ogleda u spasavanju ovog napacenog naroda,onda mora da uspe u pregovorima sa raznim svetskim politicarima koji nam i nisu naklonjeni.Nikolic je jedan od tih.

Matijaaa

pre 11 godina

Srbija mora nastaviti da vodi odgovornu i pragmaticnu politiku sto je odlika pravih drzava i velikih politicara kakav je Nikolic, svaka druga politika Srbiju moze odvesti u corsokak. Ceo svet je u krizi i zato moramo traziti prijatelje i trzista tamo gde to jos postoji i tamo gde imamo sansu nesto da uradimo. Nikolic je svestan velikog potencijala latinskih zemalja i zato insistira na dobrim odnosima sa njima. Ovakvi i slicni susreti treba da budu uvod u jednu bolju i dugorocniju saradnju. Nikolic je jos jednom dobro odradio svoj posao.

Hektor

pre 11 godina

Svaka cast nasem predsedniku, trudi se na sve nacine da pokaze da Srbija ima prijatelje sirom sveta na koje moze i mora da se osloni. Latinska Amerika je veliko trziste i nasa zemlja mora dati sve od sebe da se i tu pojavimo, jer i velike zemlje isto to rade. Nikoliceva spoljna politika vec pokazuje rezultate a siguran sam da ce u buducnosti oni biti jos bolji.

Saskaa@

pre 11 godina

Nista sto ce narusiti interese drzave ne dolazi u obzir. Nikolic je sasvim iskreno i dobro im dao do znanja sta hocemo a sta necemo.

Teo

pre 11 godina

Očigledno je putpredsednika Srbije u Latinsku Ameriku imao višestruki značaj. Razgovor sa Merkelovom može imati uticaja i na razgovor sa Jahjagom i Ešvortovom. Bilateralna saradnja sa latino američkim zemljama bi mogla da se intenzivira.

Meda

pre 11 godina

Predsednik nije neko ko ima prevelika ovlascenja,samim tim ovo je jedini nacin da on licno i predstavi nasu zemlju.Ukoliko neko ima negativne komentare,mora prvo da zna sta su ovlascenja predsednika pa tek onda da komentarise.

Milijan

pre 11 godina

Srbija se mora vratiti na sva nekadasnja trzista na kojima smo bili za vreme bivse SFRJ, jer tamo mi imamo sansu da ponudimo svoje proizvode. Ovakvi bilateralni susreti treba da budu odskocna daska za nasu privredu koja mora naci izlaz na druga trzista u situaciji kada je Evropa u krizi sto nam svakako ne ide na ruku. Nikolic kao predsednik drzave na najbolji nacin shvata tezinu nase situacije i neophodnost da sa svima imamo sto bolje odnose jer samo tako Srbija moze krenuti napred. Ne smemo biti staticni, moramo traziti prijatelje svuda po svetu, moramo svuda lobirati za nase interese jer to rade i drugi puno bolji od nas. Svojim radom Nikolic dokazuje svima onima koji nisu verovali u njega da je politicar velikog formata, sposoban i spreman da Srbiju izvede na pravi put.

neutralan

pre 11 godina

ha ha ha.... nikolic izneo stav o kosovu. Ma ljudi gospodja Merkel je najmocnija zena SVETA!!!
Ako hocemo u Evropu toma diploma ima da URADI kako je ENDZI rekla a ne da iznosi svoje licne stavove i razmisljanja!!
mnogo vece evropske i svetske face se povinuju zeljama ove Gospodje a ne toma stiropor.

bezimena

pre 11 godina

Ovo je primer kako bi trebalo da izgleda jedan Predsednik i Predsednistvo jedne zemlje.
(Walter, 30. januar 2013 20:27)

Vratite se u vremeplov...
"Master" je ubedljivo najgori predstavnik Srbije, ali takav deo Srbije ga je i izabrao...

Swedenonline

pre 11 godina

Sto nisi bio jasan i rekao joj da niko nema nameru da se protivi spajanju BDR i DDR, koje su rascepili Rusi. Sista stavar sada, albanci uz pomoc svih drugih sem Rusa, cepaju Srbiju, zasto se skada protivite kad sever Kosova zeli da bude u okviru i od kontrolom Srbije? Ili Merkel misli da treba da se pate 45 godina pod albancima kako DDR od Rusima pa da onda neko kaze, stad vam je sve oprosteno?

Baki

pre 11 godina

Dragi komentatori, ne zelim da komentarisem Nikolica, vreme ce sve pokazati, da li je ovakav ili onakav, ali ako vec pisete narucene ili mozda placene komentare, onda to radite sa malo vise stila. Niko od nas nije jeo bunike, pa da tek tako proguta taj stil "ah,eto, glasao sam drugacije, ali priznajem, solidan je nas predsednik...kako smo mislili, nije lose i slicno". Smesni ste. Pozdrav.

lala

pre 11 godina

Na Vukajliji je objavljeno bar dvadeset postera na račun masterovog razgovora sa nemačkom kancelarkom. Ako omladina nazadnjaka stvarno veruje da je master u razgovoru koji je trajao 1 min i 15 sec uspeo sve to da kaže, onda im je IQ jednak broju cipela.

Kaiser

pre 11 godina

"Opet se oglasio samo Nikolić , a od Merkl ni glasa
(Damir, 30. januar 2013 19:51)"

Ona se sigurno ni ne seća ko je bio taj smarač koji je nepozvan došao na skup i pratio je u stopu dok nije na trenutak ostala sama.

severnjak

pre 11 godina

"Nikolic predstavlja Srbiji na pravi nacin,razgovor sa najmocnijom zenom u evropi je uvek dobrodosao,da joj se predoci novi stav i nova politika vlade u odbrani svije zemlje uz postovanja svih zakona.
(pinokio, 30. januar 2013 19:29)"

Raste ti nos pinokio...

dokle ti je bre radno vreme? Jel imaš nekakvu vrstu socijalnog života prijatelje, porodicu, ili ti je jedina svrha življanje lupanje po stotinu naivnih komentara na koje niko ne obraća pažnju?

Pa to ni Tomin sin ne bi radio i njemu bi se posao ogadio...

Gabi

pre 11 godina

Toma je pokazao optimizam, naravno na marginama! Da li se Angela Merhel uopšte i seća da je pričala sa njim, e to već ne znamo...u stvari on je obesio svoje slike po ambasadama, pa možda ona i zna ko je on uopšte!

Milica

pre 11 godina

Gomila nebuloza koju Nikolić uvek iskoristi da skrene pažnju javnom mnjenju kako ne postoji čestitiji čovek do njega samog. Blam me da slušam, svaki put pocrvenim.

milovan

pre 11 godina

Nikolic je reprezentativan sagovornik jake Angele Merkel, koji cvrsto brani nacionalne interese, uz razvoj trgovinske saradnje, jer je Nemacka nas najveci privredni partner.

Oliver Oli

pre 11 godina

Pokusavaju na sve nacine da ocrne Nikolica,a sve te price kao da mu daju vetar u ledja.On koraca krupnim koracima napred ,prihvacen od svih od onih sto su govorili da nece.

dekan

pre 11 godina

Sve je to " lepo" ali postavljam pitanje : Da li zivimo bolje- pre sest meseci ili sada ? Partije me ne interesuju,samo standard ! Mislim da ova vlast po tom pitanju nije skoro nista uradila." Potrosacka korpa" je sada skuplja,sto govori tezi da nisu ni ovi nista konkretno uradili.Zamajavaju nas raznim aferama : Djajica ima vise u novinama nego kada je igrao fudbal. Svakog tajkuna sto privedu,prva recenica mu je " radio Sam po zakonu" Srbija tone sve dublje !!

Ana

pre 11 godina

Srbija sada ima drugaciju reputaciju u svetu. Svi su se sada uverili u resenost ove vlasti da se obracuna sa korupcijom i ispuni sve uslove za ulazak u EU.

KATARINA MARKUS

pre 11 godina

Zbog svega pozitivnog sto je Srbija uradila do sada, nadam se da Nemacka u buducnosti nece biti srpski kamen spoticanja ka Evropi.