Utorak, 22.01.2013.

19:01

SNS odgovorila Snežani Malović

Srpska napredna stranka <a href="http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=01&dd=22&nav_category=11&nav_id=679689" class="text-link" target= "_blank">odbacila je optužbe bivše ministarke pravde Snežane Malović </a>upućene funkcioneru naprednjaka Vladimiru Cvijanu.

Izvor: Beta

SNS odgovorila Snežani Maloviæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

Реформатор

pre 11 godina

Давно је наш народ рекао да је напад најбоља одбрана, па је то логика којом се ДС руководи у овим саопштењима. Кажу нисмо опљачкали Србију, ја питам из редова које странке долазе актери силних афера у протеклих 12 година? Сетите се афере Јањић-Колесар, сетите се пиксли од по 5000 динара са аеродрома, сетите се Сартида, набрајање би потрајало.

KATARINA MARKUS

pre 11 godina

"Neko rekao', preko "nekog advokata", trazio da se oslobodi "neko iz zatvora", eto kakvim tvrdim cinjenicama raspolazu. Ko? Zasto? Preko koga? Kako? Za koliko? E kad se odgovori argumentovano na ova pitanja, onda ce optuzba moci da se kotira kao validna i da dobije na tezini.

MEDVED

pre 11 godina

Snezana Malovic je imala svoju priliku da pokaze sta ume,tj.ne ume dok je bila minister pravde….rezultata nije bilo nigde,boljitak nije bio uopste,cak sta vise i nasli smo se u jos goroj i losijoj situaciji.

Milica

pre 11 godina

Da gospođa Malović ima imalo samokritičnosti ne bi se uopšte pojavljivala u medije i davale neke izjave. Zbog njene katastrofalne reforme pravosuđa , Srbija pored materijalne štete trpi i drugu štetu vidu kašnjenja reforme pravosuđa što dobijamo kritike međunarodne zajednice.

jovaN

pre 11 godina

Još jedan bivši ministar za jednokratnu upotrebu!
Kao što je "obavljala" dužnost ministarke tako i sada - čita ono što joj je napisano!
I to su "novi kadrovi DS-a" sa kojima "jedva čekate izbore"?

jovica

pre 11 godina

(pera-spo, 22. januar 2013 23:48)
Vaš komentar mnogo govori o Vama. Iznenađuju tvrdnje o "nepismenosti stranke". A bivša ministarka je samo izvršavala partijski zadatak kao što je to radila i za mandata. Ni više ni manje do "član partije". A kakva joj je partiaj videli smo i, na žalost, osetili!

čavez

pre 11 godina

@(Plitka Nisava, 22. januar 2013 22:50)

Jasno je meni, a da li je jasno vama, da se ovakvim stavom upravo zalažete za nepravnu državu. Ona je kriva, s toga svako prema njoj može kako hoće.. to je vaša logika.

Neka ona odgovara za to što je uradila, samo nemojte molim vas braniti time da gospodin ne treba da odgovara jer je ona u prošlosti zgrešila.

Znate, problem je to tome što je glavna okosnica politike sns-a borba protiv korupcije i kriminala, a rade ovakve stvari. A ako je sns-u ovo alibi, to da Malović ne zna posao, da je veliki Đelićev bankovni račun i slično, bolje odmah da podnesu svi komplet ostavke.

Vanja Petrović

pre 11 godina

Imam samo jedno pitanje - da li je taj diler droge sada u zatvoru ili na slobodi? Valjda je to suštinsko pitanje? Ja sam malo "slabe pameti" pa ne razumem.

Staša

pre 11 godina

Skandalozan odgovor SNS, ali u njihovom starom i nepromenjenom stilu. Tačno je da je Malović odgovorna za sve ono što je loše radila, ali kakve to ima veze sa optužbama koje je pred skupštinskom govornicom iznela na račun Cvijana. Na osnovu čega je SNS odbacila apriori optužbe i zauzela odbrambeni stav prema članu svoje partije. I mi sada treba da verujemo u sve ono u šta se Vučić svakodnevno kune. Užas!

Loncici

pre 11 godina

SNS polupao loncice pa je
"optužbe bivše ministarke pravde Snežane Malović upućene funkcioneru naprednjaka Vladimiru Cvijanu." komentarisao na samo SNS-u svojstven manipulatorski nacin.

pera-spo

pre 11 godina

losom reformom sudstva malovicka nije nacinila nikakvo krivivno delo pa samim tim ne moze ni da odgovara zbog toga. zbog nestrucnog sprovodjenja reformi moze da se ostane bez posla ali ne i da se krivicno odgovara.da se vratim na temu. ovde se radi o teskoj optuzbi na racun poslanika nepismene stranke i nepismeni umesto da kazu da ce to proveriti, i ako je tacno, krivicno goniti svog poslanika, oni po radikalnoj navici pljuju po protivniku.

tanja

pre 11 godina

@(Pametnica, 22. januar 2013 22:19)

Izvinjavam se ako sam uvredila vašu malenkost, ne znam o čemu pričate, ja ovce nisam imala prilike još da čuvam.
A sada da vam pojasnim:

Vi kažete: "Vi ste gospodjo Malovic pokazali sta umete dok ste bili ministar pravde... Sve ide po redu, i Vas ce red doci..."

Tekst kaže, naslov: "SNS odgovorila Snežani Malović"

Ja vas pitam: zašto se obraćate Snežani kada tekst upućuje SNS. Da je ona napisala ovaj tekst, pa da joj nešto i objasnite, ali nije.

Pitam vas dalje: Ako će se prebacivati lopta sa trenutnih krivaca na bivše krivce i to im koristiti kao alibi, kada će se završiti to kolo pa da napokon svi zajeno, i vi i ja, odahnemo? Ili tome nema kraja?

Danas će ova vlada stavljati u zatvor samo političke protivnike, dok će raditi iste stvari kao što su i oni onomad radili. Pa će onda doći neka vlada koja će raditi isto što i prethodne dve, ali samo stavljati u zatvor one koji nisu u vladajućoj koaliciji... da ne nabrajam dalje. Valjda vam je jasno i šta je tu politički revanšizam, a valjda vam je do sada jasno i šta se radi i da će tako nastaviti da se radi. Pa onako nusput rekoh, da nemam tri života da sačekam da se oni izigraju, pa da ja napokon počnem da živim u normalnoj državi.

čavez

pre 11 godina

@(Plitka Nisava, 22. januar 2013 21:22)

Do reforme pravosuđa je došlo zato što ni prethodno pravosuđe nije bilo dobro reformisano. Vrtimo se u krug. A to je i nebitno za ovaj slučaj.

Samo mi uopšte nije jasno šta hoćete da kažete time. Kakve veze ima to što neko traži oslobađanje narko dilera pod pretnjom sile uz pomoć viših državnih institucija, sa time što je dotična uradila loš posao?

Uopšte ne pričamo o istoj stvari. Pokušavam da se držim napisanog teksta.

Plitka Nisava

pre 11 godina

@(čavez, 22. januar 2013 22:14)
Poceli ste da pisete o samoj bivsoj ministarki i to kako sada neko pod pretnjom zeli nesto da uradi, ja zelim Vama da dokazem da gospodja nema prava da se javlja i iznosi bilo kakve optuzbe na racun bilo koga kada ni ona sama nije cista. Ako toliko ne umete da shvatite moje reci onda se lepo povucite.

Rajko

pre 11 godina

Malović je najodgovornija za lošu reformu pravosuđa. Greške tada počinjene su takve da se neće lako ispraviti. A pravosudni sistem je osnov svega, sigurnosti građana i države.

Pametnica

pre 11 godina

(tanja, 22. januar 2013 21:25)
O kom vi to revansizmu govorite? Procitajte malo bolje sta sam napisala. Nema tu nikakvog revansizma, svako ko je kriv treba da odgovara za to i dobije adekvatnu kaznu. I kako mi se to obracate, pa nismo zajedno ovce cuvali. Malo vise postovanja molim.

mirko

pre 11 godina

Ne razumem neke stvari.SNS je odgovorila Snezani Malovic.Alo bre ,zar ne treba da izadje Cvijan i da kaze da to nije uradio,ali posto je to uradio onda stranka stoji iza njega. I ovakve ******* brani SNS,jer bolje nema.

Milica

pre 11 godina

@(Lasica, 22. januar 2013 21:04)

Nemam ništa protiv ni da ga uhvate, neka kaže šta ima da kaže. Neka odgovara svako kriv, pod tim SVAKO zaista mislim SVAKO.

Ovaj je već dokazano kriv, a neki ga oslobađaju. Suludo, zar ne?

Lasica

pre 11 godina

(Milica, 22. januar 2013 20:27)
O kom to vi međunarodnom dileru droge govorite. Pa ko nastoji svo vreme da uhapsi Šarića. Šarić je imao logističku podršku iz samog vrha vlasti, što će se njegovim hapšenjem i otkriti. Onda ćete videti ko štiti dilere droge.

Kaiser

pre 11 godina

"Demokrate, a koje vi cinjenice mozete da date, nikad ih niste ni davali, tek sad sto necete, niti mozete. Dajte javno dokaz za bar jedan dobar potez Snezane Malovic, posto ja ne znam ni za jedan.
(Neutralna-Realna, 22. januar 2013 20:22)"

Ona je zatvorila tog dilera droge koga vi sada vadite iz zatvora.

Jel to dovoljno?

Ili je i njega zatvorio Aleksandar Vučić? Nije, on ga spašava robije.

Saznaćemo i zašto, samo polako i bez neuroze gospodjo neutralna pa još i realna. Samo bez neuroze.

Krki

pre 11 godina

Pokusavate da slomite nesto sto je ne salomivo a to je ova vlada koja nesto radi svaka cast tim ljudima dokazali su da im plate ne sluze za bahanalisanje a pre svega imaju cak i obraz

Plitka Nisava

pre 11 godina

@(čavez, 22. januar 2013 20:51)
kada je doticna bila ministar, pokrenuta je reforma pravosudja koja se svi znamo zavrsila bezuspesno jer nije mogla da ubaci sve one koje vrh naredio, pa su se onda i neodabrane sudije i tuzioci pobunile i onda je nastao haos. Kada budete naredni put imali vise informacija i cinjenica tada komentarisite. Hvala

tanja

pre 11 godina

@(Larina, 22. januar 2013 20:33)

Molim te govori u svoje ime, jer onda smo ti i ja građani neke sasvim druge planete, a ne iste države.

@(Pametnica, 22. januar 2013 20:49)

Leba ti kada će onda doći vreme na ove sadašnje? Znaš, nemam ja tri života pa da mogu da protraćkam jedan na međustranačke revanšizme.

novica952

pre 11 godina

SNS će tražiti odgovornost za svakog svoga člana ako se utvrdi njegova odgovornost za činjenje ili ne činjenje koje je uradio kao funkcioner ove partije pa i za Cvijana ako je zaista kriv što Malovićka navodi. Ali isto tako treba odgovarati malovićka za propuste koje je napravila u reformi pravosuđa gde smo crna ovca u EU i trebaće vremena da novi ministar popravi brljancije Malovićke i VSS. To što je na zahtev njenog lidera vratila poslaničkiu mandat je ništa i nikakva odgovornost a da je grešila pokazuje i sam gest Đilasa koji joj je oduzeo mandat.Napraviti toliku štetu državi i pravosuđu i imati još kuraži optuživati druge za nedokazive stvari podmićivanja i pritisaka je krajnje licemerno i pokazauje kakva je osoba bivša ministarka.

Miroslav

pre 11 godina

Malović je najodgovornija za katastrofalno sprovedenu reformu pravosuđa. Mnogo je teško sada ispraviti sve loše što je urađeno, ali za novu reformu nemamo ni novca ni vremena. Popravke su počele ali ih je na žalost mnogo.

Milos

pre 11 godina

Uvek su mi interesantna ova naprednjacka saopstenja gde sami od sebe traze da se ispita necija odgovornost, imovina, poreklo, voda koju pije... Imate sve instrumente u ovoj drzavi, pa ispitujte!

vesna

pre 11 godina

Simptomatično je da radikali uvek napadnu nekog kada se suoče sa optužbama za kriminalne radnje.

Pokušavaju da galamom sakriju svoje kriminalne veze sa dilerima droge.

Veoma je interesantno koliko u tome ne uspevaju, a to ne uspeva ni ovaj siroma' kome je zapala druga smena.

Znate, neće olako da predjemo preko toga što puštate na slobodu trovača naše dece.

Pametnica

pre 11 godina

Nemam nista protiv da se ispita sve sto je sumnjivo i da svako ko je kriv bude adekvatno kaznjen... Ali i Vi se gospodjo Malovic pripremite, niste ni Vi neka svetica... Cak naprotiv!!!

Pink panter

pre 11 godina

Zamislite DS će da podnese prijavu "zbog krivičnog dela ometanja pravde". Pa ko je svih ovih godina ometao pravdu, pa su svi tajkuni bili na slobodi baš me interesuje.

ZoranNS

pre 11 godina

Nisam ni mislio da SNS neće dići glas u zaštitu Kurira, štite oni i Naše i Dveri. Odgovor SNS-a je u očekivanom stilu, Cvijana neće ispitivati, ali će pokušati da zgaze Malovićku, KAKO SE SAMO USUDILA.

Neutralna-Realna

pre 11 godina

Demokrate, a koje vi cinjenice mozete da date, nikad ih niste ni davali, tek sad sto necete, niti mozete. Dajte javno dokaz za bar jedan dobar potez Snezane Malovic, posto ja ne znam ni za jedan. Smetaju vam komentari u kojima narod hvali Aleksandra Vucica, jedinog coveka koji je zaista i zasluzio svaku rec hvale. Naravno, narod nije nikada hvalio nekog vaseg funkcionera, a zapitajte se zasto!

Larina

pre 11 godina

Vladimir Cvjan je potpuno u pravu. Snežana Malović i Nata Mesarović moraju da odgovaraju za razaranje pravosudnog sistema, i pravosuđa u našoj državi. Uništili su pravni poredak, a posle reforme 2009 godine, je dvadeset sudija i tužioca umrlo. Snežana Malović ako bude tužila Vladimira Cvijana, može slobodno da tuži svakog građanina naše države što se ne slažu sa njom. Vladimir Cvijane građani su uz tebe.

čavez

pre 11 godina

Odakle ovoj zeni pravo da prica bilo sta, pa da li je ona uradila nesto dobro dok je ona bila ministar, naravno da nije.
(Plitka Nisava, 22. januar 2013 19:51)

I to veoma plitka Nišava... Ovde nije tema Malovićeva, ovde je tema pretnja i pritisak od strane onih koji se bave borbom protiv korupcije i to u svrhu oslobođanja narko dilera.

Ajde zamolite te partijske drugove i drugarice što vam doturaju te resavske papiriće da vam doture nešto smisleno, ako je moguće. A verujem da nije, jer im je i ovaj odgovor na nivou deteta od 12 godina. Vređa inteligenciju u svakom obliku.

Podsetnik

pre 11 godina

Demokrate su se klele u tu reformu pravosidja, ali cak je i bivsi predsednik DS-a Boris Tadic rekao da je ta reforma bila katastrofalna.

jovan

pre 11 godina

...
Tema je bila Cvijan, oni odjednom, odakle Djelicu pare i jadne dnevne novine, (koje su prevrsile svaku mogucu meru i ogadile medijski prostor da se ne moze izluftirati sledecih pet godina) ua Djilas...

Milica

pre 11 godina

Htedoh da pročitam vest, ali sam stala kod prve rečenice. Zaista ne mogu taj mentalni teror sns retorike više sebi da dozvolim.

Gospodo sns-ovci, da li znači da, ako je ona odgovorna za uništavanje pravosudnog sistema može svaka šuša koja je zauzela busiju u skupštini da joj preti položajem i to gle, da se pusti međunarodni diler droge?!?!

Ne brkajte više babe i žabe. Izradite plan šta je to ona loše uradila, pa tražite smenu. Ali pritom se pozabavite u međuvremenu i vašim kadrom koji gubi meru u svemu. Verovatno je ovo drugo mnogo veći posao, jer kada bi se iskristalisali ko zaslužuje iz vaše stranke pozicije na kojima se trenutno nalazi, našli bi se u čudu kada vas ostane dvoje - troje.

Pametnica

pre 11 godina

Vi ste gospodjo Malovic pokazali sta umete dok ste bili ministar pravde. Tu ste rekli sve sto ste imali. A ako je neko kriv za bilo sta, odgovarace. Sve ide po redu, i Vas ce red doci...

nikad bilo nije

pre 11 godina

Ni u vreme kralja Milana Srbija nije imala ovoliko nepismenih, priucenih polufabrikata, kao sto su ovi iz SNS.
Brukaaaaaaaaa!!!!

ST

pre 11 godina

Za 15 ljudi iz SNS urađena je bezbednosna procena i ni jedan nije prošao. Au, koliko se ološa uvuklo u SNS. Izgleda da Aca nije uradio bezbednosnu procenu za ovog lika, jer da jeste...bio bi 16 koji nije prošao...

preokret vračar

pre 11 godina

Osnovni problem DS je što su bili destruktivni dok su imali vlast. Novi problem DS je što su destruktivni i sada kad su u opoziciji. Mogao bih da razumem da kritikuju greške vladajuće koalicije, ali da napadaju uspehe i da izmišljaju razloge za napade kada nema grešaka, to je kao da postižu autogol i pritom pucaju sebi u nogu u isto vreme...

Dr Mile

pre 11 godina

@(Klod, 22. januar 2013 19:40)

Da CV-ju B. Đelića dodamo samo jednu pojedinost koju su mnogi lako zaboravili, a koja upotpunjava moralni lik dotičnog: On je (mislim jedini u istoriji nove Srbije) ministar koji je podneo ostavku iz moralnih razloga(bio je obećao)! Lako zaboravljamo, moral nam je tanka nit. Neki drugi su ostavke više puta obećavali i dalje obećavaju...

klosar72

pre 11 godina

Da pomoćnik ministra pravde koristi svoj položaj da iz zatvora oslobodi osudjenog dilera droge je nevidjen presedan, nezabeležen ni u najcrnjim diktaturama.

Zar SNS tako shvata pravdu i pravosudje? To je diler droge, a ne neko ko je prošao kroz crveno! Trovač naše dece!

Ovo je nevidjen skandal!

Sad je jasno kuda ide ova država, oslobodili ste mnoge kriminalce za kratko vreme, a ovo je vrh.

Žaoka

pre 11 godina

(basta, 22. januar 2013 19:33)
Naravno da rade, al se nakotilo mnogo lopova ne može da se stigne sve od jednom, pogotovo sa ovakvim sudstvom za šta je najvećim delom zaslužna gore pomenuta bivša ministarka. Ne brinite svi će doći na red.

hektor

pre 11 godina

Kakva crna odgovornost, kada je upropastila pravosudje samo tako. Treba se sad sve vratiti na svoje mesto. Ali mladi Selakovic se ne da tako lako, dovesce u red on ponovo pravosudje kako treba da bude.

PETAR

pre 11 godina

Simptomatično je da se baš sada kada je gospodin Cvijan rekao istinu da je za katasrofalne posledice reforme najodgovornija Nata Mesarević, javlja njen sin, koji naravno u prirodnoj želji da odbrani svoju majku, tvrdi da ga je gospodin Cvijan ucenjivao. Pa gde je bio on ranije da to kaže.

njunjavčević

pre 11 godina

Ha, ha, ha! SNS, stranka, partija priučenih pečenjaraca, menadžera kafanskih pevaljki, ešalonom kupljenih (lažnih? Ma jok!) diploma, a narod glupavi glasao na njih! Dakle, šta zaslužuje narod? Ništa, jer sada ih kradu priučeni i neučeni "političari"! A ovaj prikan, koji je branio dilera... Sada barem znamo odakle SNS-u pare za reklamiranje na izborima!

Milan

pre 11 godina

U potpunosti podrzavam utvrdjivanje odgovornosti bivse ministarke pravde i svih clanova prvog sastava VSS za katastrofalnu reformu i nanosenje visemilionske stete drzavi namerno ili krajnje nestrucnim radom, krajnje je vreme da tuzilac Miljko Radisavljevic preispita krivicne prijave koje su nereizabrane sudije podnele protiv prvog sastava VSS.

Siniša

pre 11 godina

Nazadnjaci, čim se javljajte znači da je istina to da je Cvijan vršio pritisak na sudiju da pusti njegovog klijenta i ucenjivao...jer da je drugačije vi bi rekli da to treba sud da utvrdi. Mene posebno interesuje ova vaša ,,zabrinustost'' za voljeni vam tablid Kurir, a da niste možda vi umešali vaše prste u kampanju protiv Đilasa... pa ako jeste, onda sakupljajte lovu da plate odštetu, koja će ići u humanitarne svrhe, pa da i od vas nazadnjaka ima neke koristi, a ne samo da nas zadužujete nekontrolisano... da nas stavljate u dužničko ropstvo... Zalažete se za pravnu državu, a bunite se kada se podose krivične prijave, tu nešto ne štima. Izgleda da vam više odgovara da vi budete tužioci, sudije... da preko medija optužujete, osuđujete... hapsite ljude, pa sakupljate dokaze... Šta je sa optužnicom protiv Miškovića, još uvek ništa, a rekli ste da je tu sve jasno, čisto... pa ako je tako što nije podignuta optužnica ili vam je ovaj cirkus trebao da bi vaš voljeni vođa ubirao jeftine političke poene, da bi se uklanjali ljudi koji smetaju vašim sponzorima, da bi se uklanjali ljudi koji nisu hteli da vas finansiraju... Ajde sada angažujte vašu ,,kancelariju za pisanje komentara'' pa opletite... samo dajte neke činjenice, da ne budete smešni... tipa: podržavamo borbu našeg vođe... bla, bla, bla...

Andante

pre 11 godina

"Srpska napredna stranka odbacila je optužbe bivše ministarke pravde Snežane Malović na račun funkcionera naprednjaka Vladimira Cvijana."
Ne vidim u textu obrazloženje, tojest opravdanje, zašto su odbacili optužbu. Valjda bi trebalo prvo da navedu zašto je po njihovom mišljenju Cviljan dobro postupio, da bi posle moglo da se vodi bilokakav razgovor na ovu temu.

Sava nbgd

pre 11 godina

kakav brz odgovor ! Vucicu svaka cast za organizovanost omladine naprednjaka.
A sada komentari - hvalospevi o duhovnom vodji naprednjaka... Imam i pitanje za omladince - a jel svi nosite tanke naocare za vid i crvene kravate ?Mislim, jel vam isti krojac i opticar kao kod idejnog vodje ?

Milan36

pre 11 godina

Napad je najbolja odbrana.. Treba procesljati sve bivse ministre, a ne samo g-dju Malovic. Kao da je pravosudje jedina unistena stvar u Srbiji u proteklih 23 godine.

bezimena

pre 11 godina

Ja u klin, ti u ploču!
Krivična prijava koju je najavila DS odnosi se na Cvijana LIČNO, ne na SNS, pa je javljanje ovog lika koji "brani" stranku, tako što napada DS i neke njene članove, tražeći kao neka objašnjenja i neprimereno tumačeći pravo gradjanina Djilasa da preko suda zaštiti sebe i svoju porodicu od "Kurirovog" nevidjenog vredjanja i kriminalizovanja, potpuno besmisleno! SNS je sada vlast i ima u rukama sve instrumente kojima može da istražuje šta god i koga god hoće!

Zbog loših odluka političari gube izbore, tako je zbog loše reforme pravosudja, izmedju ostalog, DS sada opozicija i tu je početak i kraj "utvrdjivanja" odgovornosti!

Radikali bez bedža, svakim danom pokazujete koliko ste bezidejni i nesposobni, što gradjani sve više uvidjaju, čak i oni koji su za vas greškom glasali. Na sledećim izborima završavate na deponiji gde vam je mesto!

Milorad

pre 11 godina

"On je rekao i da funkcioner DS-a i bivši ministar Božidar Đelić još nije objasnio kako je s ministarskom platom uspeo da zaradi 11 miliona evra, koliko ima na svom računu, i odakle mu kuća na Dedinju." - Imate apsolutnu vlast u zemlji pa izvolite objasnite vi. Imate ever-victorious-iron-willed-commandera Vucica koji svaki kamen podize da nadje lopove, imate ministra pravde, sta vam je problem da vi objasnite odakle Djelicu i Malovicki tolike pare i vile? Tako ste pricali i da su Spasojevic i Lukovic ubijeni tj steljani i da imate dokaze pa NISTA. A u toj akciji je ucestvovalo i bilo povezano preko 150 ljudi, nasao bi se bar jedan da propeva da je nesto bilo van zakona. Dalje, pricate 10 godina da je Ceda Jovanovic kriminalac...smenili se na vlasti redom Kostunica, Jocic, Dacic, Velja, Toma, Vucic...i opet NISTA - nijedna optuznica, nista. Majstori ste demagogije, pljuvanja i zamajavanja javnosti.

Vlajkov

pre 11 godina

A sto su njihovi aktuelni i bivsi predsednik sa svojim tadasnjim i sadasnjim koalicionim partnerima radili tako da nas je ceo svet bobbardovao???

Ako tako gledamo onda to sto nas medjunarodna zajednica kritikuje nije nista.

dule56

pre 11 godina

Ako je prethodna Vlada sprovela katastrofalnu reformu pravosudja, zbog koje smo redovno ribani iz EU i ako sad drzava mora da plati zaostale plate sudijama i plus da ih vrati na posao, neko mora da je kriv za to, a cini mi se da je ministar(ka) pravde prva u redu.

Klod

pre 11 godina

Boža Đelić je nekoliko puta objašnjavao poreklo svog novca, ali evo još jednom kratak odgovor za Babića:
Boža Đelić je diplomirao 1987.na francuskoj poslovnoj školi Hautes Etudes Commerciales i pariškom Institutu političkih nauka. Čovek tečno govori 5-6 svetskih jezika... A šta ste vi SNSovci završili legalno, osim osnovne školice (i to je pod znakom ?), dalje,
U periodu 1991-1992 radio je kao savetnik Vlade Poljske u oblasti privatizacije i makroekonomskih reformi. Bio je savetnik ministra finansija Lešeka Balceroviča i direktora varšavske berze...To se drugovi radikali u savremenom i poslovnom svetu debelo plaća!
Od 1992. do 1993. godine bio je savetnik vršioca dužnosti predsednika Vlade Ruske Federacije Jegora Gajdara, potpredsednika Vlade i ministra privatizacije Anatolija Čubajsa, kao i ministra finansija Borisa Fjodorova. Od 1993 do 2000. izabran, za rekordnih pet godina, za partnera suvlasnika u konsultantskoj firmi Mekenzi & Co, u Parizu i Silicijumskoj dolini, gdje se specijalizovao kao savetnik za područja finansijskih institucija, medija i tehnologija. Pregovarao više desetina projekata i rukovodio timovima od više stotina konzultanata i klijenata. Izabran za čelnika Europske prakse u domenu upravljanja fondovima i za jednog od sedam članova globalnog Digitalnog saveta kompanije. Vodio tim koji je 1997. godine savetovao rumunskog premijera Viktora Čorbeu na programu stabilizacije i reformi ekonomije.

basta

pre 11 godina

Kada vec znate toliko o zloupotrebi polozaja pojedinaca iz DS zasto ih ne procesuirate.Zasto se samo prepucavate kada ima osnovanih sumnji da do bogatsva nisu mogli doci na posten nacin?Radite ili samo pricate?Svi koji su na sumnjiv nacin dosli do bogatsva moraju biti procesuirani,pa makar to bio i rodjeni otac ili sin.Pljackasi i prevaranti moraju u zatvor,pre toga im oduzeti svu imovinu za koju nemaju dokaze.

AleksandarK

pre 11 godina

Optuzbe bivse ministarke su vise nego smesne,Cvijan bi trebalo da je malouman pa da kaze sinu Nate Mesarovic da mora politicki da mu smeni majku!Kada se neko optuzuje za ovakvo krivicno delo i to javno,trebalo bi dokaze javno izneti!!Imala je svoj mandat u kome je srpsko pravosudje nazadovalo, hajde da pustimo SNS i novu vladu da pokusaju da isprave greske..

Inter nos

pre 11 godina

Ne znam kako bivsu ministarku Snezanu Malovic nije sramota da se uopste oglasava!Da li treba da podsetim gradjane da je Snezana Malovic sprovela katastrofalnu reformu pravosudja na koju upozorava i EU!Posto sam iz te sfere,mogu reci da su sudije prenatrpane predmetima i da ne mogu sve da postignu.Zato parnice tako dugo traju,a to sve ide preko gradjana Srbije!

Neizabrani

pre 11 godina

Treba imati u vidu da ce sve neizabrane sudije tuziti drzavu za naknadu moralne i materijalne stete, a ta steta iznosi o proseku oko 7-8 miliona dinara po sudiji. Direktan krivac za ovakav sled dogadjaja je bivsa ministarka i treba da preuzme odgovornost.

Radisav

pre 11 godina

Jadan i bedan odgovor, tanak argumentima i nevesto potpomognut kvazi kontraoptuzbama. Sve je jasnije i jasnije ko je i sta je SNS, teska prevara!

Kaiser

pre 11 godina

DS: "Cvijan pokušava da oslobodi osudjenog dilera droge."

SNS: "A odakle Đeliću 11 miliona, a, a, a??? I odakle mu 170 stanova??? Ček, to je onaj naš, nije Đelić...A zašto Ameri tlače crnce, a, a, a???"

Razume li neko ove radikale?

Treba da pričate o Cvijanu, ne o Malovićki ili Đeliću. Niste dužni odgovor njima bre, nego narodu. A pitanje je prosto - zašto puštate na slobodu osudjene dilere droge?

To da nam objasnite!

Radisav

pre 11 godina

Jadan i bedan odgovor, tanak argumentima i nevesto potpomognut kvazi kontraoptuzbama. Sve je jasnije i jasnije ko je i sta je SNS, teska prevara!

Sava nbgd

pre 11 godina

kakav brz odgovor ! Vucicu svaka cast za organizovanost omladine naprednjaka.
A sada komentari - hvalospevi o duhovnom vodji naprednjaka... Imam i pitanje za omladince - a jel svi nosite tanke naocare za vid i crvene kravate ?Mislim, jel vam isti krojac i opticar kao kod idejnog vodje ?

Andante

pre 11 godina

"Srpska napredna stranka odbacila je optužbe bivše ministarke pravde Snežane Malović na račun funkcionera naprednjaka Vladimira Cvijana."
Ne vidim u textu obrazloženje, tojest opravdanje, zašto su odbacili optužbu. Valjda bi trebalo prvo da navedu zašto je po njihovom mišljenju Cviljan dobro postupio, da bi posle moglo da se vodi bilokakav razgovor na ovu temu.

Kaiser

pre 11 godina

DS: "Cvijan pokušava da oslobodi osudjenog dilera droge."

SNS: "A odakle Đeliću 11 miliona, a, a, a??? I odakle mu 170 stanova??? Ček, to je onaj naš, nije Đelić...A zašto Ameri tlače crnce, a, a, a???"

Razume li neko ove radikale?

Treba da pričate o Cvijanu, ne o Malovićki ili Đeliću. Niste dužni odgovor njima bre, nego narodu. A pitanje je prosto - zašto puštate na slobodu osudjene dilere droge?

To da nam objasnite!

njunjavčević

pre 11 godina

Ha, ha, ha! SNS, stranka, partija priučenih pečenjaraca, menadžera kafanskih pevaljki, ešalonom kupljenih (lažnih? Ma jok!) diploma, a narod glupavi glasao na njih! Dakle, šta zaslužuje narod? Ništa, jer sada ih kradu priučeni i neučeni "političari"! A ovaj prikan, koji je branio dilera... Sada barem znamo odakle SNS-u pare za reklamiranje na izborima!

Klod

pre 11 godina

Boža Đelić je nekoliko puta objašnjavao poreklo svog novca, ali evo još jednom kratak odgovor za Babića:
Boža Đelić je diplomirao 1987.na francuskoj poslovnoj školi Hautes Etudes Commerciales i pariškom Institutu političkih nauka. Čovek tečno govori 5-6 svetskih jezika... A šta ste vi SNSovci završili legalno, osim osnovne školice (i to je pod znakom ?), dalje,
U periodu 1991-1992 radio je kao savetnik Vlade Poljske u oblasti privatizacije i makroekonomskih reformi. Bio je savetnik ministra finansija Lešeka Balceroviča i direktora varšavske berze...To se drugovi radikali u savremenom i poslovnom svetu debelo plaća!
Od 1992. do 1993. godine bio je savetnik vršioca dužnosti predsednika Vlade Ruske Federacije Jegora Gajdara, potpredsednika Vlade i ministra privatizacije Anatolija Čubajsa, kao i ministra finansija Borisa Fjodorova. Od 1993 do 2000. izabran, za rekordnih pet godina, za partnera suvlasnika u konsultantskoj firmi Mekenzi & Co, u Parizu i Silicijumskoj dolini, gdje se specijalizovao kao savetnik za područja finansijskih institucija, medija i tehnologija. Pregovarao više desetina projekata i rukovodio timovima od više stotina konzultanata i klijenata. Izabran za čelnika Europske prakse u domenu upravljanja fondovima i za jednog od sedam članova globalnog Digitalnog saveta kompanije. Vodio tim koji je 1997. godine savetovao rumunskog premijera Viktora Čorbeu na programu stabilizacije i reformi ekonomije.

Milorad

pre 11 godina

"On je rekao i da funkcioner DS-a i bivši ministar Božidar Đelić još nije objasnio kako je s ministarskom platom uspeo da zaradi 11 miliona evra, koliko ima na svom računu, i odakle mu kuća na Dedinju." - Imate apsolutnu vlast u zemlji pa izvolite objasnite vi. Imate ever-victorious-iron-willed-commandera Vucica koji svaki kamen podize da nadje lopove, imate ministra pravde, sta vam je problem da vi objasnite odakle Djelicu i Malovicki tolike pare i vile? Tako ste pricali i da su Spasojevic i Lukovic ubijeni tj steljani i da imate dokaze pa NISTA. A u toj akciji je ucestvovalo i bilo povezano preko 150 ljudi, nasao bi se bar jedan da propeva da je nesto bilo van zakona. Dalje, pricate 10 godina da je Ceda Jovanovic kriminalac...smenili se na vlasti redom Kostunica, Jocic, Dacic, Velja, Toma, Vucic...i opet NISTA - nijedna optuznica, nista. Majstori ste demagogije, pljuvanja i zamajavanja javnosti.

bezimena

pre 11 godina

Ja u klin, ti u ploču!
Krivična prijava koju je najavila DS odnosi se na Cvijana LIČNO, ne na SNS, pa je javljanje ovog lika koji "brani" stranku, tako što napada DS i neke njene članove, tražeći kao neka objašnjenja i neprimereno tumačeći pravo gradjanina Djilasa da preko suda zaštiti sebe i svoju porodicu od "Kurirovog" nevidjenog vredjanja i kriminalizovanja, potpuno besmisleno! SNS je sada vlast i ima u rukama sve instrumente kojima može da istražuje šta god i koga god hoće!

Zbog loših odluka političari gube izbore, tako je zbog loše reforme pravosudja, izmedju ostalog, DS sada opozicija i tu je početak i kraj "utvrdjivanja" odgovornosti!

Radikali bez bedža, svakim danom pokazujete koliko ste bezidejni i nesposobni, što gradjani sve više uvidjaju, čak i oni koji su za vas greškom glasali. Na sledećim izborima završavate na deponiji gde vam je mesto!

Siniša

pre 11 godina

Nazadnjaci, čim se javljajte znači da je istina to da je Cvijan vršio pritisak na sudiju da pusti njegovog klijenta i ucenjivao...jer da je drugačije vi bi rekli da to treba sud da utvrdi. Mene posebno interesuje ova vaša ,,zabrinustost'' za voljeni vam tablid Kurir, a da niste možda vi umešali vaše prste u kampanju protiv Đilasa... pa ako jeste, onda sakupljajte lovu da plate odštetu, koja će ići u humanitarne svrhe, pa da i od vas nazadnjaka ima neke koristi, a ne samo da nas zadužujete nekontrolisano... da nas stavljate u dužničko ropstvo... Zalažete se za pravnu državu, a bunite se kada se podose krivične prijave, tu nešto ne štima. Izgleda da vam više odgovara da vi budete tužioci, sudije... da preko medija optužujete, osuđujete... hapsite ljude, pa sakupljate dokaze... Šta je sa optužnicom protiv Miškovića, još uvek ništa, a rekli ste da je tu sve jasno, čisto... pa ako je tako što nije podignuta optužnica ili vam je ovaj cirkus trebao da bi vaš voljeni vođa ubirao jeftine političke poene, da bi se uklanjali ljudi koji smetaju vašim sponzorima, da bi se uklanjali ljudi koji nisu hteli da vas finansiraju... Ajde sada angažujte vašu ,,kancelariju za pisanje komentara'' pa opletite... samo dajte neke činjenice, da ne budete smešni... tipa: podržavamo borbu našeg vođe... bla, bla, bla...

Milica

pre 11 godina

Htedoh da pročitam vest, ali sam stala kod prve rečenice. Zaista ne mogu taj mentalni teror sns retorike više sebi da dozvolim.

Gospodo sns-ovci, da li znači da, ako je ona odgovorna za uništavanje pravosudnog sistema može svaka šuša koja je zauzela busiju u skupštini da joj preti položajem i to gle, da se pusti međunarodni diler droge?!?!

Ne brkajte više babe i žabe. Izradite plan šta je to ona loše uradila, pa tražite smenu. Ali pritom se pozabavite u međuvremenu i vašim kadrom koji gubi meru u svemu. Verovatno je ovo drugo mnogo veći posao, jer kada bi se iskristalisali ko zaslužuje iz vaše stranke pozicije na kojima se trenutno nalazi, našli bi se u čudu kada vas ostane dvoje - troje.

Vlajkov

pre 11 godina

A sto su njihovi aktuelni i bivsi predsednik sa svojim tadasnjim i sadasnjim koalicionim partnerima radili tako da nas je ceo svet bobbardovao???

Ako tako gledamo onda to sto nas medjunarodna zajednica kritikuje nije nista.

vesna

pre 11 godina

Simptomatično je da radikali uvek napadnu nekog kada se suoče sa optužbama za kriminalne radnje.

Pokušavaju da galamom sakriju svoje kriminalne veze sa dilerima droge.

Veoma je interesantno koliko u tome ne uspevaju, a to ne uspeva ni ovaj siroma' kome je zapala druga smena.

Znate, neće olako da predjemo preko toga što puštate na slobodu trovača naše dece.

ZoranNS

pre 11 godina

Nisam ni mislio da SNS neće dići glas u zaštitu Kurira, štite oni i Naše i Dveri. Odgovor SNS-a je u očekivanom stilu, Cvijana neće ispitivati, ali će pokušati da zgaze Malovićku, KAKO SE SAMO USUDILA.

basta

pre 11 godina

Kada vec znate toliko o zloupotrebi polozaja pojedinaca iz DS zasto ih ne procesuirate.Zasto se samo prepucavate kada ima osnovanih sumnji da do bogatsva nisu mogli doci na posten nacin?Radite ili samo pricate?Svi koji su na sumnjiv nacin dosli do bogatsva moraju biti procesuirani,pa makar to bio i rodjeni otac ili sin.Pljackasi i prevaranti moraju u zatvor,pre toga im oduzeti svu imovinu za koju nemaju dokaze.

ST

pre 11 godina

Za 15 ljudi iz SNS urađena je bezbednosna procena i ni jedan nije prošao. Au, koliko se ološa uvuklo u SNS. Izgleda da Aca nije uradio bezbednosnu procenu za ovog lika, jer da jeste...bio bi 16 koji nije prošao...

klosar72

pre 11 godina

Da pomoćnik ministra pravde koristi svoj položaj da iz zatvora oslobodi osudjenog dilera droge je nevidjen presedan, nezabeležen ni u najcrnjim diktaturama.

Zar SNS tako shvata pravdu i pravosudje? To je diler droge, a ne neko ko je prošao kroz crveno! Trovač naše dece!

Ovo je nevidjen skandal!

Sad je jasno kuda ide ova država, oslobodili ste mnoge kriminalce za kratko vreme, a ovo je vrh.

Dr Mile

pre 11 godina

@(Klod, 22. januar 2013 19:40)

Da CV-ju B. Đelića dodamo samo jednu pojedinost koju su mnogi lako zaboravili, a koja upotpunjava moralni lik dotičnog: On je (mislim jedini u istoriji nove Srbije) ministar koji je podneo ostavku iz moralnih razloga(bio je obećao)! Lako zaboravljamo, moral nam je tanka nit. Neki drugi su ostavke više puta obećavali i dalje obećavaju...

nikad bilo nije

pre 11 godina

Ni u vreme kralja Milana Srbija nije imala ovoliko nepismenih, priucenih polufabrikata, kao sto su ovi iz SNS.
Brukaaaaaaaaa!!!!

jovan

pre 11 godina

...
Tema je bila Cvijan, oni odjednom, odakle Djelicu pare i jadne dnevne novine, (koje su prevrsile svaku mogucu meru i ogadile medijski prostor da se ne moze izluftirati sledecih pet godina) ua Djilas...

čavez

pre 11 godina

Odakle ovoj zeni pravo da prica bilo sta, pa da li je ona uradila nesto dobro dok je ona bila ministar, naravno da nije.
(Plitka Nisava, 22. januar 2013 19:51)

I to veoma plitka Nišava... Ovde nije tema Malovićeva, ovde je tema pretnja i pritisak od strane onih koji se bave borbom protiv korupcije i to u svrhu oslobođanja narko dilera.

Ajde zamolite te partijske drugove i drugarice što vam doturaju te resavske papiriće da vam doture nešto smisleno, ako je moguće. A verujem da nije, jer im je i ovaj odgovor na nivou deteta od 12 godina. Vređa inteligenciju u svakom obliku.

Kaiser

pre 11 godina

"Demokrate, a koje vi cinjenice mozete da date, nikad ih niste ni davali, tek sad sto necete, niti mozete. Dajte javno dokaz za bar jedan dobar potez Snezane Malovic, posto ja ne znam ni za jedan.
(Neutralna-Realna, 22. januar 2013 20:22)"

Ona je zatvorila tog dilera droge koga vi sada vadite iz zatvora.

Jel to dovoljno?

Ili je i njega zatvorio Aleksandar Vučić? Nije, on ga spašava robije.

Saznaćemo i zašto, samo polako i bez neuroze gospodjo neutralna pa još i realna. Samo bez neuroze.

AleksandarK

pre 11 godina

Optuzbe bivse ministarke su vise nego smesne,Cvijan bi trebalo da je malouman pa da kaze sinu Nate Mesarovic da mora politicki da mu smeni majku!Kada se neko optuzuje za ovakvo krivicno delo i to javno,trebalo bi dokaze javno izneti!!Imala je svoj mandat u kome je srpsko pravosudje nazadovalo, hajde da pustimo SNS i novu vladu da pokusaju da isprave greske..

Milan36

pre 11 godina

Napad je najbolja odbrana.. Treba procesljati sve bivse ministre, a ne samo g-dju Malovic. Kao da je pravosudje jedina unistena stvar u Srbiji u proteklih 23 godine.

dule56

pre 11 godina

Ako je prethodna Vlada sprovela katastrofalnu reformu pravosudja, zbog koje smo redovno ribani iz EU i ako sad drzava mora da plati zaostale plate sudijama i plus da ih vrati na posao, neko mora da je kriv za to, a cini mi se da je ministar(ka) pravde prva u redu.

Milos

pre 11 godina

Uvek su mi interesantna ova naprednjacka saopstenja gde sami od sebe traze da se ispita necija odgovornost, imovina, poreklo, voda koju pije... Imate sve instrumente u ovoj drzavi, pa ispitujte!

Pink panter

pre 11 godina

Zamislite DS će da podnese prijavu "zbog krivičnog dela ometanja pravde". Pa ko je svih ovih godina ometao pravdu, pa su svi tajkuni bili na slobodi baš me interesuje.

mirko

pre 11 godina

Ne razumem neke stvari.SNS je odgovorila Snezani Malovic.Alo bre ,zar ne treba da izadje Cvijan i da kaze da to nije uradio,ali posto je to uradio onda stranka stoji iza njega. I ovakve ******* brani SNS,jer bolje nema.

PETAR

pre 11 godina

Simptomatično je da se baš sada kada je gospodin Cvijan rekao istinu da je za katasrofalne posledice reforme najodgovornija Nata Mesarević, javlja njen sin, koji naravno u prirodnoj želji da odbrani svoju majku, tvrdi da ga je gospodin Cvijan ucenjivao. Pa gde je bio on ranije da to kaže.

Inter nos

pre 11 godina

Ne znam kako bivsu ministarku Snezanu Malovic nije sramota da se uopste oglasava!Da li treba da podsetim gradjane da je Snezana Malovic sprovela katastrofalnu reformu pravosudja na koju upozorava i EU!Posto sam iz te sfere,mogu reci da su sudije prenatrpane predmetima i da ne mogu sve da postignu.Zato parnice tako dugo traju,a to sve ide preko gradjana Srbije!

Žaoka

pre 11 godina

(basta, 22. januar 2013 19:33)
Naravno da rade, al se nakotilo mnogo lopova ne može da se stigne sve od jednom, pogotovo sa ovakvim sudstvom za šta je najvećim delom zaslužna gore pomenuta bivša ministarka. Ne brinite svi će doći na red.

tanja

pre 11 godina

@(Pametnica, 22. januar 2013 22:19)

Izvinjavam se ako sam uvredila vašu malenkost, ne znam o čemu pričate, ja ovce nisam imala prilike još da čuvam.
A sada da vam pojasnim:

Vi kažete: "Vi ste gospodjo Malovic pokazali sta umete dok ste bili ministar pravde... Sve ide po redu, i Vas ce red doci..."

Tekst kaže, naslov: "SNS odgovorila Snežani Malović"

Ja vas pitam: zašto se obraćate Snežani kada tekst upućuje SNS. Da je ona napisala ovaj tekst, pa da joj nešto i objasnite, ali nije.

Pitam vas dalje: Ako će se prebacivati lopta sa trenutnih krivaca na bivše krivce i to im koristiti kao alibi, kada će se završiti to kolo pa da napokon svi zajeno, i vi i ja, odahnemo? Ili tome nema kraja?

Danas će ova vlada stavljati u zatvor samo političke protivnike, dok će raditi iste stvari kao što su i oni onomad radili. Pa će onda doći neka vlada koja će raditi isto što i prethodne dve, ali samo stavljati u zatvor one koji nisu u vladajućoj koaliciji... da ne nabrajam dalje. Valjda vam je jasno i šta je tu politički revanšizam, a valjda vam je do sada jasno i šta se radi i da će tako nastaviti da se radi. Pa onako nusput rekoh, da nemam tri života da sačekam da se oni izigraju, pa da ja napokon počnem da živim u normalnoj državi.

Neizabrani

pre 11 godina

Treba imati u vidu da ce sve neizabrane sudije tuziti drzavu za naknadu moralne i materijalne stete, a ta steta iznosi o proseku oko 7-8 miliona dinara po sudiji. Direktan krivac za ovakav sled dogadjaja je bivsa ministarka i treba da preuzme odgovornost.

Neutralna-Realna

pre 11 godina

Demokrate, a koje vi cinjenice mozete da date, nikad ih niste ni davali, tek sad sto necete, niti mozete. Dajte javno dokaz za bar jedan dobar potez Snezane Malovic, posto ja ne znam ni za jedan. Smetaju vam komentari u kojima narod hvali Aleksandra Vucica, jedinog coveka koji je zaista i zasluzio svaku rec hvale. Naravno, narod nije nikada hvalio nekog vaseg funkcionera, a zapitajte se zasto!

tanja

pre 11 godina

@(Larina, 22. januar 2013 20:33)

Molim te govori u svoje ime, jer onda smo ti i ja građani neke sasvim druge planete, a ne iste države.

@(Pametnica, 22. januar 2013 20:49)

Leba ti kada će onda doći vreme na ove sadašnje? Znaš, nemam ja tri života pa da mogu da protraćkam jedan na međustranačke revanšizme.

Loncici

pre 11 godina

SNS polupao loncice pa je
"optužbe bivše ministarke pravde Snežane Malović upućene funkcioneru naprednjaka Vladimiru Cvijanu." komentarisao na samo SNS-u svojstven manipulatorski nacin.

Pametnica

pre 11 godina

Vi ste gospodjo Malovic pokazali sta umete dok ste bili ministar pravde. Tu ste rekli sve sto ste imali. A ako je neko kriv za bilo sta, odgovarace. Sve ide po redu, i Vas ce red doci...

Milica

pre 11 godina

@(Lasica, 22. januar 2013 21:04)

Nemam ništa protiv ni da ga uhvate, neka kaže šta ima da kaže. Neka odgovara svako kriv, pod tim SVAKO zaista mislim SVAKO.

Ovaj je već dokazano kriv, a neki ga oslobađaju. Suludo, zar ne?

čavez

pre 11 godina

@(Plitka Nisava, 22. januar 2013 21:22)

Do reforme pravosuđa je došlo zato što ni prethodno pravosuđe nije bilo dobro reformisano. Vrtimo se u krug. A to je i nebitno za ovaj slučaj.

Samo mi uopšte nije jasno šta hoćete da kažete time. Kakve veze ima to što neko traži oslobađanje narko dilera pod pretnjom sile uz pomoć viših državnih institucija, sa time što je dotična uradila loš posao?

Uopšte ne pričamo o istoj stvari. Pokušavam da se držim napisanog teksta.

pera-spo

pre 11 godina

losom reformom sudstva malovicka nije nacinila nikakvo krivivno delo pa samim tim ne moze ni da odgovara zbog toga. zbog nestrucnog sprovodjenja reformi moze da se ostane bez posla ali ne i da se krivicno odgovara.da se vratim na temu. ovde se radi o teskoj optuzbi na racun poslanika nepismene stranke i nepismeni umesto da kazu da ce to proveriti, i ako je tacno, krivicno goniti svog poslanika, oni po radikalnoj navici pljuju po protivniku.

Milan

pre 11 godina

U potpunosti podrzavam utvrdjivanje odgovornosti bivse ministarke pravde i svih clanova prvog sastava VSS za katastrofalnu reformu i nanosenje visemilionske stete drzavi namerno ili krajnje nestrucnim radom, krajnje je vreme da tuzilac Miljko Radisavljevic preispita krivicne prijave koje su nereizabrane sudije podnele protiv prvog sastava VSS.

Pametnica

pre 11 godina

Nemam nista protiv da se ispita sve sto je sumnjivo i da svako ko je kriv bude adekvatno kaznjen... Ali i Vi se gospodjo Malovic pripremite, niste ni Vi neka svetica... Cak naprotiv!!!

Larina

pre 11 godina

Vladimir Cvjan je potpuno u pravu. Snežana Malović i Nata Mesarović moraju da odgovaraju za razaranje pravosudnog sistema, i pravosuđa u našoj državi. Uništili su pravni poredak, a posle reforme 2009 godine, je dvadeset sudija i tužioca umrlo. Snežana Malović ako bude tužila Vladimira Cvijana, može slobodno da tuži svakog građanina naše države što se ne slažu sa njom. Vladimir Cvijane građani su uz tebe.

Rajko

pre 11 godina

Malović je najodgovornija za lošu reformu pravosuđa. Greške tada počinjene su takve da se neće lako ispraviti. A pravosudni sistem je osnov svega, sigurnosti građana i države.

Staša

pre 11 godina

Skandalozan odgovor SNS, ali u njihovom starom i nepromenjenom stilu. Tačno je da je Malović odgovorna za sve ono što je loše radila, ali kakve to ima veze sa optužbama koje je pred skupštinskom govornicom iznela na račun Cvijana. Na osnovu čega je SNS odbacila apriori optužbe i zauzela odbrambeni stav prema članu svoje partije. I mi sada treba da verujemo u sve ono u šta se Vučić svakodnevno kune. Užas!

preokret vračar

pre 11 godina

Osnovni problem DS je što su bili destruktivni dok su imali vlast. Novi problem DS je što su destruktivni i sada kad su u opoziciji. Mogao bih da razumem da kritikuju greške vladajuće koalicije, ali da napadaju uspehe i da izmišljaju razloge za napade kada nema grešaka, to je kao da postižu autogol i pritom pucaju sebi u nogu u isto vreme...

Lasica

pre 11 godina

(Milica, 22. januar 2013 20:27)
O kom to vi međunarodnom dileru droge govorite. Pa ko nastoji svo vreme da uhapsi Šarića. Šarić je imao logističku podršku iz samog vrha vlasti, što će se njegovim hapšenjem i otkriti. Onda ćete videti ko štiti dilere droge.

Vanja Petrović

pre 11 godina

Imam samo jedno pitanje - da li je taj diler droge sada u zatvoru ili na slobodi? Valjda je to suštinsko pitanje? Ja sam malo "slabe pameti" pa ne razumem.

hektor

pre 11 godina

Kakva crna odgovornost, kada je upropastila pravosudje samo tako. Treba se sad sve vratiti na svoje mesto. Ali mladi Selakovic se ne da tako lako, dovesce u red on ponovo pravosudje kako treba da bude.

Podsetnik

pre 11 godina

Demokrate su se klele u tu reformu pravosidja, ali cak je i bivsi predsednik DS-a Boris Tadic rekao da je ta reforma bila katastrofalna.

Miroslav

pre 11 godina

Malović je najodgovornija za katastrofalno sprovedenu reformu pravosuđa. Mnogo je teško sada ispraviti sve loše što je urađeno, ali za novu reformu nemamo ni novca ni vremena. Popravke su počele ali ih je na žalost mnogo.

Plitka Nisava

pre 11 godina

@(čavez, 22. januar 2013 20:51)
kada je doticna bila ministar, pokrenuta je reforma pravosudja koja se svi znamo zavrsila bezuspesno jer nije mogla da ubaci sve one koje vrh naredio, pa su se onda i neodabrane sudije i tuzioci pobunile i onda je nastao haos. Kada budete naredni put imali vise informacija i cinjenica tada komentarisite. Hvala

čavez

pre 11 godina

@(Plitka Nisava, 22. januar 2013 22:50)

Jasno je meni, a da li je jasno vama, da se ovakvim stavom upravo zalažete za nepravnu državu. Ona je kriva, s toga svako prema njoj može kako hoće.. to je vaša logika.

Neka ona odgovara za to što je uradila, samo nemojte molim vas braniti time da gospodin ne treba da odgovara jer je ona u prošlosti zgrešila.

Znate, problem je to tome što je glavna okosnica politike sns-a borba protiv korupcije i kriminala, a rade ovakve stvari. A ako je sns-u ovo alibi, to da Malović ne zna posao, da je veliki Đelićev bankovni račun i slično, bolje odmah da podnesu svi komplet ostavke.

jovaN

pre 11 godina

Još jedan bivši ministar za jednokratnu upotrebu!
Kao što je "obavljala" dužnost ministarke tako i sada - čita ono što joj je napisano!
I to su "novi kadrovi DS-a" sa kojima "jedva čekate izbore"?

Plitka Nisava

pre 11 godina

@(čavez, 22. januar 2013 22:14)
Poceli ste da pisete o samoj bivsoj ministarki i to kako sada neko pod pretnjom zeli nesto da uradi, ja zelim Vama da dokazem da gospodja nema prava da se javlja i iznosi bilo kakve optuzbe na racun bilo koga kada ni ona sama nije cista. Ako toliko ne umete da shvatite moje reci onda se lepo povucite.

jovica

pre 11 godina

(pera-spo, 22. januar 2013 23:48)
Vaš komentar mnogo govori o Vama. Iznenađuju tvrdnje o "nepismenosti stranke". A bivša ministarka je samo izvršavala partijski zadatak kao što je to radila i za mandata. Ni više ni manje do "član partije". A kakva joj je partiaj videli smo i, na žalost, osetili!

novica952

pre 11 godina

SNS će tražiti odgovornost za svakog svoga člana ako se utvrdi njegova odgovornost za činjenje ili ne činjenje koje je uradio kao funkcioner ove partije pa i za Cvijana ako je zaista kriv što Malovićka navodi. Ali isto tako treba odgovarati malovićka za propuste koje je napravila u reformi pravosuđa gde smo crna ovca u EU i trebaće vremena da novi ministar popravi brljancije Malovićke i VSS. To što je na zahtev njenog lidera vratila poslaničkiu mandat je ništa i nikakva odgovornost a da je grešila pokazuje i sam gest Đilasa koji joj je oduzeo mandat.Napraviti toliku štetu državi i pravosuđu i imati još kuraži optuživati druge za nedokazive stvari podmićivanja i pritisaka je krajnje licemerno i pokazauje kakva je osoba bivša ministarka.

Krki

pre 11 godina

Pokusavate da slomite nesto sto je ne salomivo a to je ova vlada koja nesto radi svaka cast tim ljudima dokazali su da im plate ne sluze za bahanalisanje a pre svega imaju cak i obraz

Pametnica

pre 11 godina

(tanja, 22. januar 2013 21:25)
O kom vi to revansizmu govorite? Procitajte malo bolje sta sam napisala. Nema tu nikakvog revansizma, svako ko je kriv treba da odgovara za to i dobije adekvatnu kaznu. I kako mi se to obracate, pa nismo zajedno ovce cuvali. Malo vise postovanja molim.

Milica

pre 11 godina

Da gospođa Malović ima imalo samokritičnosti ne bi se uopšte pojavljivala u medije i davale neke izjave. Zbog njene katastrofalne reforme pravosuđa , Srbija pored materijalne štete trpi i drugu štetu vidu kašnjenja reforme pravosuđa što dobijamo kritike međunarodne zajednice.

Реформатор

pre 11 godina

Давно је наш народ рекао да је напад најбоља одбрана, па је то логика којом се ДС руководи у овим саопштењима. Кажу нисмо опљачкали Србију, ја питам из редова које странке долазе актери силних афера у протеклих 12 година? Сетите се афере Јањић-Колесар, сетите се пиксли од по 5000 динара са аеродрома, сетите се Сартида, набрајање би потрајало.

MEDVED

pre 11 godina

Snezana Malovic je imala svoju priliku da pokaze sta ume,tj.ne ume dok je bila minister pravde….rezultata nije bilo nigde,boljitak nije bio uopste,cak sta vise i nasli smo se u jos goroj i losijoj situaciji.

KATARINA MARKUS

pre 11 godina

"Neko rekao', preko "nekog advokata", trazio da se oslobodi "neko iz zatvora", eto kakvim tvrdim cinjenicama raspolazu. Ko? Zasto? Preko koga? Kako? Za koliko? E kad se odgovori argumentovano na ova pitanja, onda ce optuzba moci da se kotira kao validna i da dobije na tezini.

AleksandarK

pre 11 godina

Optuzbe bivse ministarke su vise nego smesne,Cvijan bi trebalo da je malouman pa da kaze sinu Nate Mesarovic da mora politicki da mu smeni majku!Kada se neko optuzuje za ovakvo krivicno delo i to javno,trebalo bi dokaze javno izneti!!Imala je svoj mandat u kome je srpsko pravosudje nazadovalo, hajde da pustimo SNS i novu vladu da pokusaju da isprave greske..

PETAR

pre 11 godina

Simptomatično je da se baš sada kada je gospodin Cvijan rekao istinu da je za katasrofalne posledice reforme najodgovornija Nata Mesarević, javlja njen sin, koji naravno u prirodnoj želji da odbrani svoju majku, tvrdi da ga je gospodin Cvijan ucenjivao. Pa gde je bio on ranije da to kaže.

hektor

pre 11 godina

Kakva crna odgovornost, kada je upropastila pravosudje samo tako. Treba se sad sve vratiti na svoje mesto. Ali mladi Selakovic se ne da tako lako, dovesce u red on ponovo pravosudje kako treba da bude.

Inter nos

pre 11 godina

Ne znam kako bivsu ministarku Snezanu Malovic nije sramota da se uopste oglasava!Da li treba da podsetim gradjane da je Snezana Malovic sprovela katastrofalnu reformu pravosudja na koju upozorava i EU!Posto sam iz te sfere,mogu reci da su sudije prenatrpane predmetima i da ne mogu sve da postignu.Zato parnice tako dugo traju,a to sve ide preko gradjana Srbije!

dule56

pre 11 godina

Ako je prethodna Vlada sprovela katastrofalnu reformu pravosudja, zbog koje smo redovno ribani iz EU i ako sad drzava mora da plati zaostale plate sudijama i plus da ih vrati na posao, neko mora da je kriv za to, a cini mi se da je ministar(ka) pravde prva u redu.

Larina

pre 11 godina

Vladimir Cvjan je potpuno u pravu. Snežana Malović i Nata Mesarović moraju da odgovaraju za razaranje pravosudnog sistema, i pravosuđa u našoj državi. Uništili su pravni poredak, a posle reforme 2009 godine, je dvadeset sudija i tužioca umrlo. Snežana Malović ako bude tužila Vladimira Cvijana, može slobodno da tuži svakog građanina naše države što se ne slažu sa njom. Vladimir Cvijane građani su uz tebe.

Neutralna-Realna

pre 11 godina

Demokrate, a koje vi cinjenice mozete da date, nikad ih niste ni davali, tek sad sto necete, niti mozete. Dajte javno dokaz za bar jedan dobar potez Snezane Malovic, posto ja ne znam ni za jedan. Smetaju vam komentari u kojima narod hvali Aleksandra Vucica, jedinog coveka koji je zaista i zasluzio svaku rec hvale. Naravno, narod nije nikada hvalio nekog vaseg funkcionera, a zapitajte se zasto!

Pink panter

pre 11 godina

Zamislite DS će da podnese prijavu "zbog krivičnog dela ometanja pravde". Pa ko je svih ovih godina ometao pravdu, pa su svi tajkuni bili na slobodi baš me interesuje.

Žaoka

pre 11 godina

(basta, 22. januar 2013 19:33)
Naravno da rade, al se nakotilo mnogo lopova ne može da se stigne sve od jednom, pogotovo sa ovakvim sudstvom za šta je najvećim delom zaslužna gore pomenuta bivša ministarka. Ne brinite svi će doći na red.

preokret vračar

pre 11 godina

Osnovni problem DS je što su bili destruktivni dok su imali vlast. Novi problem DS je što su destruktivni i sada kad su u opoziciji. Mogao bih da razumem da kritikuju greške vladajuće koalicije, ali da napadaju uspehe i da izmišljaju razloge za napade kada nema grešaka, to je kao da postižu autogol i pritom pucaju sebi u nogu u isto vreme...

Pametnica

pre 11 godina

Vi ste gospodjo Malovic pokazali sta umete dok ste bili ministar pravde. Tu ste rekli sve sto ste imali. A ako je neko kriv za bilo sta, odgovarace. Sve ide po redu, i Vas ce red doci...

Milan36

pre 11 godina

Napad je najbolja odbrana.. Treba procesljati sve bivse ministre, a ne samo g-dju Malovic. Kao da je pravosudje jedina unistena stvar u Srbiji u proteklih 23 godine.

Milan

pre 11 godina

U potpunosti podrzavam utvrdjivanje odgovornosti bivse ministarke pravde i svih clanova prvog sastava VSS za katastrofalnu reformu i nanosenje visemilionske stete drzavi namerno ili krajnje nestrucnim radom, krajnje je vreme da tuzilac Miljko Radisavljevic preispita krivicne prijave koje su nereizabrane sudije podnele protiv prvog sastava VSS.

Neizabrani

pre 11 godina

Treba imati u vidu da ce sve neizabrane sudije tuziti drzavu za naknadu moralne i materijalne stete, a ta steta iznosi o proseku oko 7-8 miliona dinara po sudiji. Direktan krivac za ovakav sled dogadjaja je bivsa ministarka i treba da preuzme odgovornost.

Radisav

pre 11 godina

Jadan i bedan odgovor, tanak argumentima i nevesto potpomognut kvazi kontraoptuzbama. Sve je jasnije i jasnije ko je i sta je SNS, teska prevara!

Pametnica

pre 11 godina

Nemam nista protiv da se ispita sve sto je sumnjivo i da svako ko je kriv bude adekvatno kaznjen... Ali i Vi se gospodjo Malovic pripremite, niste ni Vi neka svetica... Cak naprotiv!!!

Sava nbgd

pre 11 godina

kakav brz odgovor ! Vucicu svaka cast za organizovanost omladine naprednjaka.
A sada komentari - hvalospevi o duhovnom vodji naprednjaka... Imam i pitanje za omladince - a jel svi nosite tanke naocare za vid i crvene kravate ?Mislim, jel vam isti krojac i opticar kao kod idejnog vodje ?

novica952

pre 11 godina

SNS će tražiti odgovornost za svakog svoga člana ako se utvrdi njegova odgovornost za činjenje ili ne činjenje koje je uradio kao funkcioner ove partije pa i za Cvijana ako je zaista kriv što Malovićka navodi. Ali isto tako treba odgovarati malovićka za propuste koje je napravila u reformi pravosuđa gde smo crna ovca u EU i trebaće vremena da novi ministar popravi brljancije Malovićke i VSS. To što je na zahtev njenog lidera vratila poslaničkiu mandat je ništa i nikakva odgovornost a da je grešila pokazuje i sam gest Đilasa koji joj je oduzeo mandat.Napraviti toliku štetu državi i pravosuđu i imati još kuraži optuživati druge za nedokazive stvari podmićivanja i pritisaka je krajnje licemerno i pokazauje kakva je osoba bivša ministarka.

Podsetnik

pre 11 godina

Demokrate su se klele u tu reformu pravosidja, ali cak je i bivsi predsednik DS-a Boris Tadic rekao da je ta reforma bila katastrofalna.

Klod

pre 11 godina

Boža Đelić je nekoliko puta objašnjavao poreklo svog novca, ali evo još jednom kratak odgovor za Babića:
Boža Đelić je diplomirao 1987.na francuskoj poslovnoj školi Hautes Etudes Commerciales i pariškom Institutu političkih nauka. Čovek tečno govori 5-6 svetskih jezika... A šta ste vi SNSovci završili legalno, osim osnovne školice (i to je pod znakom ?), dalje,
U periodu 1991-1992 radio je kao savetnik Vlade Poljske u oblasti privatizacije i makroekonomskih reformi. Bio je savetnik ministra finansija Lešeka Balceroviča i direktora varšavske berze...To se drugovi radikali u savremenom i poslovnom svetu debelo plaća!
Od 1992. do 1993. godine bio je savetnik vršioca dužnosti predsednika Vlade Ruske Federacije Jegora Gajdara, potpredsednika Vlade i ministra privatizacije Anatolija Čubajsa, kao i ministra finansija Borisa Fjodorova. Od 1993 do 2000. izabran, za rekordnih pet godina, za partnera suvlasnika u konsultantskoj firmi Mekenzi & Co, u Parizu i Silicijumskoj dolini, gdje se specijalizovao kao savetnik za područja finansijskih institucija, medija i tehnologija. Pregovarao više desetina projekata i rukovodio timovima od više stotina konzultanata i klijenata. Izabran za čelnika Europske prakse u domenu upravljanja fondovima i za jednog od sedam članova globalnog Digitalnog saveta kompanije. Vodio tim koji je 1997. godine savetovao rumunskog premijera Viktora Čorbeu na programu stabilizacije i reformi ekonomije.

Andante

pre 11 godina

"Srpska napredna stranka odbacila je optužbe bivše ministarke pravde Snežane Malović na račun funkcionera naprednjaka Vladimira Cvijana."
Ne vidim u textu obrazloženje, tojest opravdanje, zašto su odbacili optužbu. Valjda bi trebalo prvo da navedu zašto je po njihovom mišljenju Cviljan dobro postupio, da bi posle moglo da se vodi bilokakav razgovor na ovu temu.

Miroslav

pre 11 godina

Malović je najodgovornija za katastrofalno sprovedenu reformu pravosuđa. Mnogo je teško sada ispraviti sve loše što je urađeno, ali za novu reformu nemamo ni novca ni vremena. Popravke su počele ali ih je na žalost mnogo.

Lasica

pre 11 godina

(Milica, 22. januar 2013 20:27)
O kom to vi međunarodnom dileru droge govorite. Pa ko nastoji svo vreme da uhapsi Šarića. Šarić je imao logističku podršku iz samog vrha vlasti, što će se njegovim hapšenjem i otkriti. Onda ćete videti ko štiti dilere droge.

Kaiser

pre 11 godina

DS: "Cvijan pokušava da oslobodi osudjenog dilera droge."

SNS: "A odakle Đeliću 11 miliona, a, a, a??? I odakle mu 170 stanova??? Ček, to je onaj naš, nije Đelić...A zašto Ameri tlače crnce, a, a, a???"

Razume li neko ove radikale?

Treba da pričate o Cvijanu, ne o Malovićki ili Đeliću. Niste dužni odgovor njima bre, nego narodu. A pitanje je prosto - zašto puštate na slobodu osudjene dilere droge?

To da nam objasnite!

Dr Mile

pre 11 godina

@(Klod, 22. januar 2013 19:40)

Da CV-ju B. Đelića dodamo samo jednu pojedinost koju su mnogi lako zaboravili, a koja upotpunjava moralni lik dotičnog: On je (mislim jedini u istoriji nove Srbije) ministar koji je podneo ostavku iz moralnih razloga(bio je obećao)! Lako zaboravljamo, moral nam je tanka nit. Neki drugi su ostavke više puta obećavali i dalje obećavaju...

Plitka Nisava

pre 11 godina

@(čavez, 22. januar 2013 20:51)
kada je doticna bila ministar, pokrenuta je reforma pravosudja koja se svi znamo zavrsila bezuspesno jer nije mogla da ubaci sve one koje vrh naredio, pa su se onda i neodabrane sudije i tuzioci pobunile i onda je nastao haos. Kada budete naredni put imali vise informacija i cinjenica tada komentarisite. Hvala

Krki

pre 11 godina

Pokusavate da slomite nesto sto je ne salomivo a to je ova vlada koja nesto radi svaka cast tim ljudima dokazali su da im plate ne sluze za bahanalisanje a pre svega imaju cak i obraz

Rajko

pre 11 godina

Malović je najodgovornija za lošu reformu pravosuđa. Greške tada počinjene su takve da se neće lako ispraviti. A pravosudni sistem je osnov svega, sigurnosti građana i države.

Milorad

pre 11 godina

"On je rekao i da funkcioner DS-a i bivši ministar Božidar Đelić još nije objasnio kako je s ministarskom platom uspeo da zaradi 11 miliona evra, koliko ima na svom računu, i odakle mu kuća na Dedinju." - Imate apsolutnu vlast u zemlji pa izvolite objasnite vi. Imate ever-victorious-iron-willed-commandera Vucica koji svaki kamen podize da nadje lopove, imate ministra pravde, sta vam je problem da vi objasnite odakle Djelicu i Malovicki tolike pare i vile? Tako ste pricali i da su Spasojevic i Lukovic ubijeni tj steljani i da imate dokaze pa NISTA. A u toj akciji je ucestvovalo i bilo povezano preko 150 ljudi, nasao bi se bar jedan da propeva da je nesto bilo van zakona. Dalje, pricate 10 godina da je Ceda Jovanovic kriminalac...smenili se na vlasti redom Kostunica, Jocic, Dacic, Velja, Toma, Vucic...i opet NISTA - nijedna optuznica, nista. Majstori ste demagogije, pljuvanja i zamajavanja javnosti.

Plitka Nisava

pre 11 godina

@(čavez, 22. januar 2013 22:14)
Poceli ste da pisete o samoj bivsoj ministarki i to kako sada neko pod pretnjom zeli nesto da uradi, ja zelim Vama da dokazem da gospodja nema prava da se javlja i iznosi bilo kakve optuzbe na racun bilo koga kada ni ona sama nije cista. Ako toliko ne umete da shvatite moje reci onda se lepo povucite.

Milos

pre 11 godina

Uvek su mi interesantna ova naprednjacka saopstenja gde sami od sebe traze da se ispita necija odgovornost, imovina, poreklo, voda koju pije... Imate sve instrumente u ovoj drzavi, pa ispitujte!

Milica

pre 11 godina

Htedoh da pročitam vest, ali sam stala kod prve rečenice. Zaista ne mogu taj mentalni teror sns retorike više sebi da dozvolim.

Gospodo sns-ovci, da li znači da, ako je ona odgovorna za uništavanje pravosudnog sistema može svaka šuša koja je zauzela busiju u skupštini da joj preti položajem i to gle, da se pusti međunarodni diler droge?!?!

Ne brkajte više babe i žabe. Izradite plan šta je to ona loše uradila, pa tražite smenu. Ali pritom se pozabavite u međuvremenu i vašim kadrom koji gubi meru u svemu. Verovatno je ovo drugo mnogo veći posao, jer kada bi se iskristalisali ko zaslužuje iz vaše stranke pozicije na kojima se trenutno nalazi, našli bi se u čudu kada vas ostane dvoje - troje.

bezimena

pre 11 godina

Ja u klin, ti u ploču!
Krivična prijava koju je najavila DS odnosi se na Cvijana LIČNO, ne na SNS, pa je javljanje ovog lika koji "brani" stranku, tako što napada DS i neke njene članove, tražeći kao neka objašnjenja i neprimereno tumačeći pravo gradjanina Djilasa da preko suda zaštiti sebe i svoju porodicu od "Kurirovog" nevidjenog vredjanja i kriminalizovanja, potpuno besmisleno! SNS je sada vlast i ima u rukama sve instrumente kojima može da istražuje šta god i koga god hoće!

Zbog loših odluka političari gube izbore, tako je zbog loše reforme pravosudja, izmedju ostalog, DS sada opozicija i tu je početak i kraj "utvrdjivanja" odgovornosti!

Radikali bez bedža, svakim danom pokazujete koliko ste bezidejni i nesposobni, što gradjani sve više uvidjaju, čak i oni koji su za vas greškom glasali. Na sledećim izborima završavate na deponiji gde vam je mesto!

vesna

pre 11 godina

Simptomatično je da radikali uvek napadnu nekog kada se suoče sa optužbama za kriminalne radnje.

Pokušavaju da galamom sakriju svoje kriminalne veze sa dilerima droge.

Veoma je interesantno koliko u tome ne uspevaju, a to ne uspeva ni ovaj siroma' kome je zapala druga smena.

Znate, neće olako da predjemo preko toga što puštate na slobodu trovača naše dece.

Pametnica

pre 11 godina

(tanja, 22. januar 2013 21:25)
O kom vi to revansizmu govorite? Procitajte malo bolje sta sam napisala. Nema tu nikakvog revansizma, svako ko je kriv treba da odgovara za to i dobije adekvatnu kaznu. I kako mi se to obracate, pa nismo zajedno ovce cuvali. Malo vise postovanja molim.

jovica

pre 11 godina

(pera-spo, 22. januar 2013 23:48)
Vaš komentar mnogo govori o Vama. Iznenađuju tvrdnje o "nepismenosti stranke". A bivša ministarka je samo izvršavala partijski zadatak kao što je to radila i za mandata. Ni više ni manje do "član partije". A kakva joj je partiaj videli smo i, na žalost, osetili!

jovaN

pre 11 godina

Još jedan bivši ministar za jednokratnu upotrebu!
Kao što je "obavljala" dužnost ministarke tako i sada - čita ono što joj je napisano!
I to su "novi kadrovi DS-a" sa kojima "jedva čekate izbore"?

nikad bilo nije

pre 11 godina

Ni u vreme kralja Milana Srbija nije imala ovoliko nepismenih, priucenih polufabrikata, kao sto su ovi iz SNS.
Brukaaaaaaaaa!!!!

jovan

pre 11 godina

...
Tema je bila Cvijan, oni odjednom, odakle Djelicu pare i jadne dnevne novine, (koje su prevrsile svaku mogucu meru i ogadile medijski prostor da se ne moze izluftirati sledecih pet godina) ua Djilas...

Milica

pre 11 godina

Da gospođa Malović ima imalo samokritičnosti ne bi se uopšte pojavljivala u medije i davale neke izjave. Zbog njene katastrofalne reforme pravosuđa , Srbija pored materijalne štete trpi i drugu štetu vidu kašnjenja reforme pravosuđa što dobijamo kritike međunarodne zajednice.

njunjavčević

pre 11 godina

Ha, ha, ha! SNS, stranka, partija priučenih pečenjaraca, menadžera kafanskih pevaljki, ešalonom kupljenih (lažnih? Ma jok!) diploma, a narod glupavi glasao na njih! Dakle, šta zaslužuje narod? Ništa, jer sada ih kradu priučeni i neučeni "političari"! A ovaj prikan, koji je branio dilera... Sada barem znamo odakle SNS-u pare za reklamiranje na izborima!

Siniša

pre 11 godina

Nazadnjaci, čim se javljajte znači da je istina to da je Cvijan vršio pritisak na sudiju da pusti njegovog klijenta i ucenjivao...jer da je drugačije vi bi rekli da to treba sud da utvrdi. Mene posebno interesuje ova vaša ,,zabrinustost'' za voljeni vam tablid Kurir, a da niste možda vi umešali vaše prste u kampanju protiv Đilasa... pa ako jeste, onda sakupljajte lovu da plate odštetu, koja će ići u humanitarne svrhe, pa da i od vas nazadnjaka ima neke koristi, a ne samo da nas zadužujete nekontrolisano... da nas stavljate u dužničko ropstvo... Zalažete se za pravnu državu, a bunite se kada se podose krivične prijave, tu nešto ne štima. Izgleda da vam više odgovara da vi budete tužioci, sudije... da preko medija optužujete, osuđujete... hapsite ljude, pa sakupljate dokaze... Šta je sa optužnicom protiv Miškovića, još uvek ništa, a rekli ste da je tu sve jasno, čisto... pa ako je tako što nije podignuta optužnica ili vam je ovaj cirkus trebao da bi vaš voljeni vođa ubirao jeftine političke poene, da bi se uklanjali ljudi koji smetaju vašim sponzorima, da bi se uklanjali ljudi koji nisu hteli da vas finansiraju... Ajde sada angažujte vašu ,,kancelariju za pisanje komentara'' pa opletite... samo dajte neke činjenice, da ne budete smešni... tipa: podržavamo borbu našeg vođe... bla, bla, bla...

ZoranNS

pre 11 godina

Nisam ni mislio da SNS neće dići glas u zaštitu Kurira, štite oni i Naše i Dveri. Odgovor SNS-a je u očekivanom stilu, Cvijana neće ispitivati, ali će pokušati da zgaze Malovićku, KAKO SE SAMO USUDILA.

Loncici

pre 11 godina

SNS polupao loncice pa je
"optužbe bivše ministarke pravde Snežane Malović upućene funkcioneru naprednjaka Vladimiru Cvijanu." komentarisao na samo SNS-u svojstven manipulatorski nacin.

pera-spo

pre 11 godina

losom reformom sudstva malovicka nije nacinila nikakvo krivivno delo pa samim tim ne moze ni da odgovara zbog toga. zbog nestrucnog sprovodjenja reformi moze da se ostane bez posla ali ne i da se krivicno odgovara.da se vratim na temu. ovde se radi o teskoj optuzbi na racun poslanika nepismene stranke i nepismeni umesto da kazu da ce to proveriti, i ako je tacno, krivicno goniti svog poslanika, oni po radikalnoj navici pljuju po protivniku.

basta

pre 11 godina

Kada vec znate toliko o zloupotrebi polozaja pojedinaca iz DS zasto ih ne procesuirate.Zasto se samo prepucavate kada ima osnovanih sumnji da do bogatsva nisu mogli doci na posten nacin?Radite ili samo pricate?Svi koji su na sumnjiv nacin dosli do bogatsva moraju biti procesuirani,pa makar to bio i rodjeni otac ili sin.Pljackasi i prevaranti moraju u zatvor,pre toga im oduzeti svu imovinu za koju nemaju dokaze.

klosar72

pre 11 godina

Da pomoćnik ministra pravde koristi svoj položaj da iz zatvora oslobodi osudjenog dilera droge je nevidjen presedan, nezabeležen ni u najcrnjim diktaturama.

Zar SNS tako shvata pravdu i pravosudje? To je diler droge, a ne neko ko je prošao kroz crveno! Trovač naše dece!

Ovo je nevidjen skandal!

Sad je jasno kuda ide ova država, oslobodili ste mnoge kriminalce za kratko vreme, a ovo je vrh.

ST

pre 11 godina

Za 15 ljudi iz SNS urađena je bezbednosna procena i ni jedan nije prošao. Au, koliko se ološa uvuklo u SNS. Izgleda da Aca nije uradio bezbednosnu procenu za ovog lika, jer da jeste...bio bi 16 koji nije prošao...

čavez

pre 11 godina

@(Plitka Nisava, 22. januar 2013 21:22)

Do reforme pravosuđa je došlo zato što ni prethodno pravosuđe nije bilo dobro reformisano. Vrtimo se u krug. A to je i nebitno za ovaj slučaj.

Samo mi uopšte nije jasno šta hoćete da kažete time. Kakve veze ima to što neko traži oslobađanje narko dilera pod pretnjom sile uz pomoć viših državnih institucija, sa time što je dotična uradila loš posao?

Uopšte ne pričamo o istoj stvari. Pokušavam da se držim napisanog teksta.

čavez

pre 11 godina

@(Plitka Nisava, 22. januar 2013 22:50)

Jasno je meni, a da li je jasno vama, da se ovakvim stavom upravo zalažete za nepravnu državu. Ona je kriva, s toga svako prema njoj može kako hoće.. to je vaša logika.

Neka ona odgovara za to što je uradila, samo nemojte molim vas braniti time da gospodin ne treba da odgovara jer je ona u prošlosti zgrešila.

Znate, problem je to tome što je glavna okosnica politike sns-a borba protiv korupcije i kriminala, a rade ovakve stvari. A ako je sns-u ovo alibi, to da Malović ne zna posao, da je veliki Đelićev bankovni račun i slično, bolje odmah da podnesu svi komplet ostavke.

Vlajkov

pre 11 godina

A sto su njihovi aktuelni i bivsi predsednik sa svojim tadasnjim i sadasnjim koalicionim partnerima radili tako da nas je ceo svet bobbardovao???

Ako tako gledamo onda to sto nas medjunarodna zajednica kritikuje nije nista.

čavez

pre 11 godina

Odakle ovoj zeni pravo da prica bilo sta, pa da li je ona uradila nesto dobro dok je ona bila ministar, naravno da nije.
(Plitka Nisava, 22. januar 2013 19:51)

I to veoma plitka Nišava... Ovde nije tema Malovićeva, ovde je tema pretnja i pritisak od strane onih koji se bave borbom protiv korupcije i to u svrhu oslobođanja narko dilera.

Ajde zamolite te partijske drugove i drugarice što vam doturaju te resavske papiriće da vam doture nešto smisleno, ako je moguće. A verujem da nije, jer im je i ovaj odgovor na nivou deteta od 12 godina. Vređa inteligenciju u svakom obliku.

tanja

pre 11 godina

@(Larina, 22. januar 2013 20:33)

Molim te govori u svoje ime, jer onda smo ti i ja građani neke sasvim druge planete, a ne iste države.

@(Pametnica, 22. januar 2013 20:49)

Leba ti kada će onda doći vreme na ove sadašnje? Znaš, nemam ja tri života pa da mogu da protraćkam jedan na međustranačke revanšizme.

mirko

pre 11 godina

Ne razumem neke stvari.SNS je odgovorila Snezani Malovic.Alo bre ,zar ne treba da izadje Cvijan i da kaze da to nije uradio,ali posto je to uradio onda stranka stoji iza njega. I ovakve ******* brani SNS,jer bolje nema.

Vanja Petrović

pre 11 godina

Imam samo jedno pitanje - da li je taj diler droge sada u zatvoru ili na slobodi? Valjda je to suštinsko pitanje? Ja sam malo "slabe pameti" pa ne razumem.

Staša

pre 11 godina

Skandalozan odgovor SNS, ali u njihovom starom i nepromenjenom stilu. Tačno je da je Malović odgovorna za sve ono što je loše radila, ali kakve to ima veze sa optužbama koje je pred skupštinskom govornicom iznela na račun Cvijana. Na osnovu čega je SNS odbacila apriori optužbe i zauzela odbrambeni stav prema članu svoje partije. I mi sada treba da verujemo u sve ono u šta se Vučić svakodnevno kune. Užas!

Kaiser

pre 11 godina

"Demokrate, a koje vi cinjenice mozete da date, nikad ih niste ni davali, tek sad sto necete, niti mozete. Dajte javno dokaz za bar jedan dobar potez Snezane Malovic, posto ja ne znam ni za jedan.
(Neutralna-Realna, 22. januar 2013 20:22)"

Ona je zatvorila tog dilera droge koga vi sada vadite iz zatvora.

Jel to dovoljno?

Ili je i njega zatvorio Aleksandar Vučić? Nije, on ga spašava robije.

Saznaćemo i zašto, samo polako i bez neuroze gospodjo neutralna pa još i realna. Samo bez neuroze.

Milica

pre 11 godina

@(Lasica, 22. januar 2013 21:04)

Nemam ništa protiv ni da ga uhvate, neka kaže šta ima da kaže. Neka odgovara svako kriv, pod tim SVAKO zaista mislim SVAKO.

Ovaj je već dokazano kriv, a neki ga oslobađaju. Suludo, zar ne?

tanja

pre 11 godina

@(Pametnica, 22. januar 2013 22:19)

Izvinjavam se ako sam uvredila vašu malenkost, ne znam o čemu pričate, ja ovce nisam imala prilike još da čuvam.
A sada da vam pojasnim:

Vi kažete: "Vi ste gospodjo Malovic pokazali sta umete dok ste bili ministar pravde... Sve ide po redu, i Vas ce red doci..."

Tekst kaže, naslov: "SNS odgovorila Snežani Malović"

Ja vas pitam: zašto se obraćate Snežani kada tekst upućuje SNS. Da je ona napisala ovaj tekst, pa da joj nešto i objasnite, ali nije.

Pitam vas dalje: Ako će se prebacivati lopta sa trenutnih krivaca na bivše krivce i to im koristiti kao alibi, kada će se završiti to kolo pa da napokon svi zajeno, i vi i ja, odahnemo? Ili tome nema kraja?

Danas će ova vlada stavljati u zatvor samo političke protivnike, dok će raditi iste stvari kao što su i oni onomad radili. Pa će onda doći neka vlada koja će raditi isto što i prethodne dve, ali samo stavljati u zatvor one koji nisu u vladajućoj koaliciji... da ne nabrajam dalje. Valjda vam je jasno i šta je tu politički revanšizam, a valjda vam je do sada jasno i šta se radi i da će tako nastaviti da se radi. Pa onako nusput rekoh, da nemam tri života da sačekam da se oni izigraju, pa da ja napokon počnem da živim u normalnoj državi.

MEDVED

pre 11 godina

Snezana Malovic je imala svoju priliku da pokaze sta ume,tj.ne ume dok je bila minister pravde….rezultata nije bilo nigde,boljitak nije bio uopste,cak sta vise i nasli smo se u jos goroj i losijoj situaciji.

KATARINA MARKUS

pre 11 godina

"Neko rekao', preko "nekog advokata", trazio da se oslobodi "neko iz zatvora", eto kakvim tvrdim cinjenicama raspolazu. Ko? Zasto? Preko koga? Kako? Za koliko? E kad se odgovori argumentovano na ova pitanja, onda ce optuzba moci da se kotira kao validna i da dobije na tezini.

Реформатор

pre 11 godina

Давно је наш народ рекао да је напад најбоља одбрана, па је то логика којом се ДС руководи у овим саопштењима. Кажу нисмо опљачкали Србију, ја питам из редова које странке долазе актери силних афера у протеклих 12 година? Сетите се афере Јањић-Колесар, сетите се пиксли од по 5000 динара са аеродрома, сетите се Сартида, набрајање би потрајало.