Utorak, 22.01.2013.

13:44

DS: Cvijan pomagao dileru

DS će sutra podneti krivičnu prijavu protiv poslanika SNS Vladimira Cvijana zbog ometanja pravde, najavila Snežana Malović.

Izvor: B92

DS: Cvijan pomagao dileru IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

117 Komentari

Sortiraj po:

djole

pre 11 godina

Ma sta nam naprica ova zena. Stvarno ima blistavu istoriju koja joj daje za pravo da iznosi takve izjave. Prvo treba sebi da stavi ruku na srce pa da sama kaze koliko i gde je gresila pa neka onda izadje i prica o drugima. Da ima obraza i ljudskosti izasla bi da se javno izvini sto je unistila pravosudje!

DS - dosadili ste i bogu i ljudima

pre 11 godina

Pa ovaj Cvijan je bio u kabinetu Tadica i onda im je valjao a danas ne valja? Mene interesuje hoce li neko podneti prijavu protiv Malovicke koja je pravosudje u Srbiji svela na nivo plemeske pravde?

Bosko

pre 11 godina

Ja znam sta je sve Malovicka bila i sta je sad. Ja znam da ona ne zna koliko nema blage veze o osnovima prava, a kamo li o ozbiljnijim pravnim pitanjima, ali da toliko LUPI u definiciji sta je branilac a sta je advokat, to je za anale i to jos nikad niko nije cuo. A pri tom laze da uopste treba praviti razliku izmedju ta dva pojma i jos je zla kada definise pojam branioca. Nego pitam se sto je samo Nata Mesarovic predmet medijskog targeta ovih dana, a povodom reforme. Gde su tu Malovicka i Homen? I njima su "ruke krvave do lakata"

nesposobni

pre 11 godina

Cudno je da se sve pokrece, bas na dan kada se odlucuje o Nati Mesarovic,na odredjenoj sednici VSS, a od koga nego od Malovicke i Natinog sina, Vladimira Mesarovica...Sta reci a ne pomisliti o ogromnom broju sudija, koji su najureni sa posla bas u Natino i Malovickino vreme , iz samo njima znanih razloga...I tako sudije tuzise i dobise spor,a gradjani Srbije,iz budzeta platise silan novac na plate sudijama, koju su primali dok su sedeli kod kuce i cekali da se resi njihov spor...Ko ce da nadoknadi taj novac,interesuje nas gradjane...i dokle cemo mi da placamo greske nesposobnih politicara...

ceda

pre 11 godina

Najbolji srpski realty show. Kad god ti je dosadno citaj vesti i komentare. Trebalo bi da naplacujete citanje komentara. Ludilo...

Vanja Petrovic

pre 11 godina

demokrate su se toliko zalepile za cvijana, jer nemaju za sta drugo , a realno ni za ovo nisu u pravu,napravili su od komarca magarca, samo nekako da se skrene sa njihovog lopovluka.
(luda kuca, 22. januar 2013 14:39)

Komarci su opasne životinjke. Ne vidiš ih a svuda ih ima, ujedaju ko ludi, peče samo tako, pa se češeš dugo i gde te ne svrbi.

Nenad Sremac

pre 11 godina

Ako je tako kako je G-đa Malović izjavila,imam 2 sumnje u verodostojnost izjave:
1. Sudija je mogao sam da podnese protiv te osobe krivičnu prijavu
2. Kome se onda sudija prvo ispovedio: novinarima ili DS-u?

klaster

pre 11 godina

"I na kraju, kako je Maloviceva polozila pravosudni ispit?
(Hah, 22. januar 2013 21:17)"

Položila ga je tako što je u njeno vreme ovaj diler droge strpan u zatvor. Hvala joj, jedan trovač i zločinac manje na ulicama.

Nego, da vidimo kako su ispite polagali oni koji ga vade iz zatvora. Kome da se zahvalimo za to?

Inače, ovaj tekst nije o Malovićevoj, nisi primetio?

bossko

pre 11 godina

Stvarno mi nije jasan ovaj nas narod , pa zasto bre vi svi koji sada pozitivno komentarisete aktivnosti DS-a i stavljate pluseve na nase komentare koji podrzavaju DS , niste izasli na izbore i glasali za onoga koga je trebalo , sada nebismo imali problem sa ovim nazovi ministrima ,i sve bi islo svojim tokom . Ovako nazalost moramo neko vreme da trpimo ovu prikrivenu radikalsko-sps-ovku torturu zacinjenu URS/DSS zacinom. Zalosno

pripravnica88

pre 11 godina

Malovićka se rukovodi principom napad je najbolja odbrana, ali to neće promeniti situaciju ! Malovićku i njenn političku stranku je stigla politička kazna !

Hah

pre 11 godina

@klaster, 22. januar 2013 20:14
Maloviceva je dokazala da ne zna definiciju skuoba interesa, kada je optuzena, ali ne i procesuirana za sukom (cak nije ni smenjena, sto znaci da sukob interesa DS podrzava).
Maloviceva takodje ne zna definiciju predpostavke nevinosti, a to je dokazala u slucaju afere "vakcine" kada je u vestima objasnjavala sta je OSUMNJICENA rekla istraznom sudiji u istraznom postupku.
Takodje, Maloviceva ne zna ni da zakon nema autorska prava.
Sve su to osnovi prava!
I na kraju, kako je Maloviceva polozila pravosudni ispit?

Kaiser

pre 11 godina

"Da su Malovićka i ostali iz DS-a, moralnije i produktivnije vodili državu, ne bi sada morali da kukaju Vučiću o Cvijanu i ostalim Cvijanima...
(dare 011, 22. januar 2013 19:09)"

Malovićka i DS su tog dilera droge smestili u zatvor, a vi ga iz njega vadite.

Imaš ozbiljan problem sa definicijom reči "čast" i njenom percepcijom.

Ali zato nemaš obraz, kao i ostatak ekipe iz druge smene. Džaba vam sve, taj posao kojeg su vam obećali nećete da dočekate. Ni još milion copy/paste komentara da napišete, pa oni su izradili malo veće mangupe od vas :)

majstor

pre 11 godina

"samo neka ds cuti...onu su u blatu do guse...ako neko protiv njih pocne da podize optuznice, ne pise im se dobro
(mili, 22. januar 2013 14:48)"

Dabome, ako podignete optužnice, narod će ovo da vam zaboravi, i pustićemo vas da nam vaši finansijeri truju decu?

Ako ste ikada imali debeo razlog za brigu, imate ga sad.

Toliko.

Djordje1976

pre 11 godina

Pitam se da li je sudija Mesarovic u onih 10-15%, koji su po Tadicevim recima izabrani od strane DS-a. Mislim da jeste, pa se bas sada oglasio, kada treba da mu smene mamu, a i dobro je da malo DS digne galamu.

Advokat

pre 11 godina

Mislim stvarno... Bruka I sramota ko je bio ministar pravde ... Branilac je institut krivicnog prava, tj advokat koji zasutpa interese okrivljenog, optuzenog, osudjenog I slicno...termin punomocnik medjutim nije poznat u krivicnoj materiji....ccccc

Milan36

pre 11 godina

Volim kad se G-dja bivsa ministarka ovako naprasno odjenom seti svega od pre 2,3 meseca.. Ali, neka, neka provere Cvijana, ali neka provere i sve bivse ministre.. Pravosudje nije jedina porusena institucija u Srbiji nazalost. Inace privatno, barem dva prijatelja koji su dugogodisnji advokati, prethodu Malovickinu "reformu" pravosudja su ocenili, kao najgoru, za pravosudje, od 2. sv. rata pa na ovamo..

klaster

pre 11 godina

"Maloviceva da li si naucila definiciju sukoba interesa i definiciju predpostavke nevinosti? To nam kazi.
(Hah, 22. januar 2013 16:36)"

Svako je nevin dok se ne dokaže suprotno.

Za dilera se dokazalo, na robiji je, pa ostaje samo pitanje zašto ga izvlačite iz zatvora?

I jel se zato "bojite" Šarića, kao da je i on nečiji, a?

severnjak

pre 11 godina

"Toliko nelogicnosti da ne znam odakle da pocnem!
(Obilic, 22. januar 2013 17:29)"

Ajde seti se, pa nam objasni ali kao Nemanjić, ili Car Lazar.

Dragan Lukić, Vršac

pre 11 godina

Zašto pomoćnik ministra pravde koristi svoj položaj da bi iz zatvora oslobodio osudjenog dilera droge?

Odgovorite narodu.

Ne skrećite temu, već nam odgovorite konkretno.

Dragan Lukić, Vršac

ljilja

pre 11 godina

Ova gospodja Malovicka prica kao da je bila na vlasti pre dvadeset godina, a ne pre godinu dana sto niste reagovali dok ste bili na vlasti? Sad Vam je krivo sto covek dobro odradjuje svoj posao pa Vam smeta. Smesni ste..

Siniša

pre 11 godina

... Vučiću predlažem da za ovog lika uradi bezbednosnu proveru, pada sigurno, kao i onih 15 članova SNS koji su bili predloženi za visoke funkcije.

Dragan 1970

pre 11 godina

Iritantnijeg coveka nisam sreo.Smesno je kad vidim ko je sve u SNS!Balerina,modelsica,vlasnik pecenjare,branilac kriminalaca i silovatelja!

Kosta_

pre 11 godina

Bivsa ministarka da objasni kako je to Saric tako lako napustio Srbiju i zasto su otpusteni tuzioci i sudije primali platu a nisu radili, ko ce da vrati te pare.

Aram Hacaturjan

pre 11 godina

Bas me zanima da li su ove optuzbe cista koincidencija sa vescu da treba da se smeni Nata Mesarovic?!Bas je u ovom trenutku Maloviceva doznala te informacije!?Mislim da je ovo sve jedna velika laz!A ona bolje da se ne oglasava,moguce je da ce njen prljav ves uskoro da ispliva!Pitacu samo koji je to bio kriterijum za izbor sudija?!Sudstvo nam je u katastrofalnom stanju,a to sve zahvaljujuci njoj!I EU upozorava na to!

Rade

pre 11 godina

SNS ima veoma slozen i tezak zadatak,da smeni sve ljude iz DS-a,nestrucne i kompromitovane,svojim,jos gorim i nekompetentnim,a kasnije ce biti i korumpirani,a to cemo sve lepo znati kad se ova vlast promeni,pa Jovo nanovo...to je nasa Srbija!

sumorni

pre 11 godina

Taj diler nije ni prvi ni poslednji koga radikale vade iz zatvora. Pa nije prošao dan, a da nisu oslobadjali svoje...

Da osim dima ima i mnogo vatre u ovom slučaju, svedoči i nemušta odbrana Cvijana, koji bi kao advokat trebalo da zna da se na optužbe ne odgovara tako što se komentariše nečija frizura, izgled, ili minuli rad.

Deluje mi jako zatečen, i kupuje vreme dok ne složi kakvu takvu odbranu.

Lično verujem u navode optužbe, kad si popularan kao branilac TOP srpskih kriminalaca, znači da ta popularnost sigurno nije zbog stručnosti ili ugleda mladog Cvijana.

Nana S

pre 11 godina

Ova priča deluje malo kao loša sapunica,bajkovito.Dobra vila se posle decenije setila da se probudi iz dubokog sna.Ali je permutovala događaje i glavne glumce.Sapunica je ocenjena lošom ocenom.

lorimer

pre 11 godina

Verujem da će Vučić odmah reagovati, i smeniti Cvijana zbog ovih kriminalnih radnji, jer niko, pa ni Cvijan ne može da ometa borbu protiv kriminala.

Dileri droge nisu u zatvoru da bi ih Cvijan oslobadjao.

dare 011

pre 11 godina

Da su Malovićka i ostali iz DS-a, moralnije i produktivnije vodili državu, ne bi sada morali da kukaju Vučiću o Cvijanu i ostalim Cvijanima...

Carpe diem

pre 11 godina

Ne znam kako bivsu ministarku Snezanu Malovic nije sramota da se uopste oglasava!Da li treba da podsetim gradjane da je Snezana Malovic sprovela katastrofalnu reformu pravosudja na koju upozorava i EU!Posto sam iz te sfere,mogu reci da su sudije prenatrpane predmetima i da ne mogu sve da postignu.Zato parnice tako dugo traju,a to sve ide preko gradjana Srbije!
Snezana Malovic da se malo podsetila krivicnog prava,znala bi da i korupcija spada u dela organizovanog kriminala!Toliko o njenoj strucnosti!Bas me zanima da li su ove optuzbe cista koincidencija sa vescu da treba da se smeni Nata Mesarovic?!Mislim da je ovo sve jedna velika laz!

GVARDIOLA

pre 11 godina

Simptomatično je da se baš sada kada je gospodin Cvijan rekao istinu da je za katasrofalne posledice reforme najodgovornija Nata Mesarević, javlja njen sin, koji naravno u prirodnoj želji da odbrani svoju majku, tvrdi da ga je gospodin Cvijan ucenjivao. Pa gde je bio on ranije da to kaže.

klosar72

pre 11 godina

"Stavši u odbranu Nate Mesarević, Snežana Malović i DS su se potpuno razotkrili, i pokazali da iza Nate Mesarević i reforme pravosuđa, koju je osudila i Evropska Komisija, upavo stoji DS i njegova ministarka pravde Snežana Malović.
(RUMENI, 22. januar 2013 19:02)"

Pa nije Malovićka tema članka, već Cvijan koji hoće da oslobodi dilera droge iz zatvora koristeći svoj položaj.

Tako nešto je kažnjivo po bilo kom pravosudju na svetu, pa čak i po radikalskom.

Jel pokušao da ga izvadi iz ćorke, ili nije, to vi nama kažite?

A i vi ostali spineri početnici, jel Cvijan to pokušao, ili nije?

RUMENI

pre 11 godina

Stavši u odbranu Nate Mesarević, Snežana Malović i DS su se potpuno razotkrili, i pokazali da iza Nate Mesarević i reforme pravosuđa, koju je osudila i Evropska Komisija, upavo stoji DS i njegova ministarka pravde Snežana Malović.

svica

pre 11 godina

Ko je još uopšte verovao u borbu protiv korupcije AV da mi je znati?

I to sve dok na silu postavljaju sopstveni kadar na raznorazna mesta, od traktoriste do ministra, od plejboja do skupštine... A onda predsednik države mrtav ladan izjavi da "to nije sramota".

Možda njega nije, ali mene jeste.

Kapetan Ahab

pre 11 godina

Da li je bilo baš ovako kako Malovićka priča? Nemam pojma i to nije ono najgore.

Najgore je to što je MOGLO da bude tačno kako ona kaže, odnosno da visoki DRŽAVNI funkcioner (koji je usput i advokat kriminalaca) ode kod sudije i interveniše u korist dilera droge.
A znate zašto priča izgleda vrlo uverljiva i vrlo moguća? (Ne kažem da je istinita jer nemam dokaza.)
Zato što je ovo Srbija i ovakve užasne stvari ne samo da su moguće, nego su već godinama savim uobičajena praksa. E, to je ono najgore.

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

Ma nije to Cvijan uradio, kao ni onaj ministar poljoprivrede, ma oni su sveci, vazno je da se goni i pljuje protivnik, Srpski i patriotski.

vas bivsi DS-ovac(n)...

pre 11 godina

Samo polako dok Djilas u DSu pokrene opozicionu borbu na svim frontovima, pokazice ovu vladu kao mace muskatlu...
(Vlajkov, 22. januar 2013 14:13)
Vidis tu si u pravu,nek počne prvo od sebe jer DS trenutno nema ni 15% podrske a transfer Aleksanrde Jerkov je dodatni pucanj u samu stranku,tako da ne vidim da DS moze da se vrati na vlast...

nada ZR

pre 11 godina

ovo nema logike mislim zdravog razuma.Da odem kod sina i kazem mu tvoju mamu moram da smenim izvini to je politicki a ti meni uradi to i to.Moguce je da je Cvijan prolupao pa ucinio tako nesto ali cisto sumnjam.Mozda ne bi bilo lose da se Vucic oglasi po ovom pitanju.Sta sad US ne radi dobro a predhodna skupstina ih izglasala na celu sa Malovic?

nbp

pre 11 godina

Krajnje nesimpatičan lik Cvijan. I vrlo je moguće da je ovo tačno. Ali isto je veoma moguće tačno da je Vladimir Mesarović postao sudija bez odgovarajućih kvalifikacija (dok su letele glave nepodobnih sudija), kao što je moguće da je za onu straobalnu i krajnje sumnjivu "reformu" pravosuđa odgovorna Malovićka kao i Vladimirova mama. Ništa nije SNS bolji od DS-a, da se razumemo. Imamo Ovog Cvijana, imamo Selakovića koji je, kao što to beše Malovićka, izabran za ministra bez ikakvih kvalifikacija i autoriteta. On je bio mlađani asistent (bacao flaše "Jane" i nadzirao kolokvijume), a Ona je bila administrativni asistent. Ni On ni Ona nisu JEDAN DAN radili kao advokati ili sudije. E, takvi nam vode Srbiju i mi, kao, treba da se zabavljamo sa njihovim nadgornjavanjima.

Pripravnik

pre 11 godina

Zar je moguće da bivša ministarka pravde ne barata ni osnovnim pravnickim terminima, kaže ona da je Cvijan ne samo bio advokat kriminalcima nego i njihov branilac, pa ministarko bivša, narvno da ako advokat brani nekog u krivičnom postupku je njegov branilac, nisu to dve različite stvari. E zalosno ko je nama bio ministar pravde.

Doktor

pre 11 godina

VI govorite o ometanju pravde!Pošto ste onako unakazili naše pravosudje i postavili DS-u podobne sudije usudjujete se da pričate o selektivnoj pravdi. Pa do kojih granica ide vaše licemerje?!

Harmony

pre 11 godina

Malovicka je imala priliku da uradi nesto pametno u pravosudju i tu priliku nije iskoristila. Ne znam zasto se sad javlja kad se nista ni ne pita? Koga hoce da impresionira?

srboljub matic

pre 11 godina

Sa ovakvim Cvijanovicima, koje kakvim pravnicima "bacaca" flasa vode
necete moci u evropu. Jedva cekam da Dacic , koji je i jedini sto u ovoj vladi
nesto vredi, dovede Srbiju u EU a onda ce biti ciscenja od ovog poilitickog
taloga.
Pozdrav iz Nemacke.

hm?

pre 11 godina

Predsednik odbora za pravosudje, a u isto vreme i advokat. Vrlo interesantne pozicije, sve mislim da ne utice jedne na drugu i ne koristi poziciju kao advokat, pa makar i u tehnickom smislu davao drugima zamenicku punomoc.
Ocigledno je da njegovi klijenti ne placaju uslugu u vidu profesionalne pomoci advokata, nego nesto drugo....

djurisa

pre 11 godina

Glasao sam za Ds, ali ta crna reforma pravosudja, sa tada jos crnjom ministarkom to je bio debakl! Mada je i sad ministar jako mlad,podseca na Malovicku. Jesu namestali sudije, mada ja znam sudije koje su bile nj. pa su otpale! Nemam pojma, uglavnom Ds se za 4 godine obrukao sa reformama, narodu su predstavljeni kao lopovi, sad sto se niko ne seca ko nas je udesio onih devedesetih to je nas problem i bice vrlo verovatno kasno kada se bude to videlo!

Lokalac

pre 11 godina

G. Cvijan ima jos ''musterija'', koje su optuzene za teske utaje poreza, kao i malverzacije prilikom privatizacija. Sticajem okolnosti, optuzeni su clanovi SNS-a, pa predmeti came po fiokama, a sudjenja se razvlace do u nedogled, pogledati slucaj fabrike obuce ''Moda'' iz Debeljace.

Demokrit

pre 11 godina

Kao nezaposleni pravnik stidim se zbog ovakvih optuzbi. Takodje, gnusam se sto izvrsni pravnici spajaju kraj sa krajem da bi preziveli, dok mediokriteti iz skupstine podizu krajnje slabe optuznice, a pritom su jos bili resorni ministri. Quo vadis Srbijo?

brbljivac

pre 11 godina

Jel ovo bese ona koja nam je unistila pravdu i tuzilastvo nacisto, i ona je onda nasla nesto da prica? Bolje da se malo povuce i ne srlja toliko po medijima, jer svi znamo sta je radila dok je bila na vlasti.

ksenija

pre 11 godina

Da,da...sigurno je otisao kod sudije i rekao mu da ima politicki zadatak da mu smeni majku...sledeci put bar smislite laz koja ce imati prodju!!!

Serious

pre 11 godina

Potpuno besmislene optuzbe prouzrokovane prethodnim najavama rasvetljavanja korupcije u pravosudju .U pravosudju mora mnogo toga da se menja pocevsi od iskorenjivanja korupcije,sistema negativne selekcija i nepotizma koji je prisutan.

daevon

pre 11 godina

Ne znam što se ljudi toliko uzbuđuju što ovaj Cvijan ima subkob interesa i to nekoliko. Ustalom treba da vežba čovek, da bi bolje obavljao državni posao u slobodno vreme.
I šta ako brani najveće kriminalce? Bar dobro plaćaju a pare nam trebaju. I naravno da takvi (bogati) kriminalci treba da se brane sa slobode, jer su obećali sudiji da neće da "utiču" na svedoke. I to pred njim Cvijanom koji je inače odgovoran čovek.
A ova Malovićka i ostali neka ćute jer su loše radili svoj posao i sada nemaju šta da se žale kad neko drugi radi isto loše, a i članovi su DSa koji je najviše kriv za sve.

pravosudje ili svinjac

pre 11 godina

Pravnici u Srbiji?
Cast izuzecima, ali to je jedna grupacija za koju ne vaze nikakva pravila i zakoni. Profesori prava se brukaju prodajom ispita i niko im nista ne moze, sudije ne postuju zakone i rokove, procesi zastarevaju, advokati su izuzeti od realnog oporezivanja i fiskalizacije, a okrecu ogromne pare i vuku sve za nos ....
Ministari pravosudja, ustavni sud, vrhovni sud, .... umesto da tu budu ljudi od nespornog strucnog i licnog integriteta... sve neki politikanti, uzas!
Pravosudje je obican cirkus. Srbija je zemlja bezakonja!

pravnik

pre 11 godina

Kakve su ove nebuloze ovih iz DS.Ni sami nisu rasčistili sa sobom šta je šta.Njihov je cilj smena Cvijana i to konstantnim napadima pokušavaju,ali na veoma smešan način.Ključna činjenica za njih je to što je Cvijan branjeći nekog kriminalca kao advokat pretio sudiji.Ali nije to on uradio nego njegov zamenik,pa za DS je to isto.Stvarno glupost neviđena i smešno.

HAJDI

pre 11 godina

Nije mi jasno kako to da Malovicka do sad nije progovorila o ovome nego sad kad je Cvijan nju prozvao za lose stanje u pravosudju ona je progovorila. Ne razumem, imala je amneziju pa se do sad nije secala ovog dogadjaja?

Advokat

pre 11 godina

Ocigledno je da Cvijan nije cist.Nije li vec u sukobu inetersa sto brani optuzenog a i clana SNS-a.Ocigledno je da je malovicka kao Ministar pravde imala uvid u predmete.Ocigledno je da je kao funkcioner SNS-a vrsio pritisak na sudije. A sto se tice Nate Mesarevic ona nije cista kada je reformapapravosudja u piatanju.Ali da li su zasluzili da se vrate naposaooni koji obicne predmete vode i po dvadeset godina

BILJANA D

pre 11 godina

Ništa iznenađujuće što je legendarna ministarka pravde Snežana Malović, čelični stub neuspele reforme pravosuđa staala u odbranu Nate Mesarevic. Nata Mesarevic je bila udarna pesnica kojom je Snežana Malović sprovodila po Srbiju katastrofalnu reformu pravosuđa.

Advokat u penziji

pre 11 godina

Kod Cvijana postoji tipičan sukob interesa,biti advokat i ministar pravde.Ni u jednoj demokratskoj državi to nije moguće.Cvijan kritikuje bivšu ministarku pravde za njen rad ali ne reče ni reč da li je bio kod sudije Mesarovića i da li se govorilo o ukidanju pritvora njegovom branjeniku.Ipak, više verujem Malovićki,jer je Cvijan totalno smušen u svom odgovoru.

Toma Akvinski

pre 11 godina

SNS se bori protiv korupcije! Naravno da demokratama smeta ova borba i nasli sad da kritikuju! Dobro za to sluzi opozicija da kritikuje vlast!

Vlatko

pre 11 godina

Interesantno je to kako naši političari često vrše po nekoliko funkcija koje imaju sukob inetresa. Ovaj gospodin je samo jedan od primer - predsednik skupstinskog odbora za pravosudje je advokat u slobodno vreme?!?! Mada moguće je da ja grešim pošto je kod naših političara očigledno da je lični interes iznad svih ostalih interesa pa samim tim ni ne dolazi do sukoba interesa ;-)

Neko spolja

pre 11 godina

Svi su isti. I Cvijan i SNS i Malović i DS. O Mesarovićki je potrošeno već puno tinte. Sada sledi kontraudar, primitivan, kao što to i priliči Srbiji. Da su neka druga država ili ljudi u pitanju pa da još i sumnjamo u istinitost navoda Malovićke, ovako, nije mi uopšte neverovatna ova priča. Da ponovim, svi su isti.

AleksandarK

pre 11 godina

Dokle vise sa neistinama!!Covek je odgovarao dok je bio u DSu i u kabinetu Tadica, a sad odjednom podmicivao sudije..DS neka se bavi sobom, jer "daleko" ce dogurati sa gospodjicom Jerkov i Jelenom Trivan, svaki put kad se pojave na TV DS gubi 100 glasova!!A ako postoje dokazi sa iznete tvrdnje svako treba da snosi posledice!

Rango

pre 11 godina

Gospođa Malović je ta koja je najviše ometala pravdu,jer je sprovela katastrofalnu reformu pravosuđa, i tako stvorila u našem pravosuđu niz problema ,u periodu u kom je bila ministarka pravde.

luda kuca

pre 11 godina

demokrate su se toliko zalepile za cvijana, jer nemaju za sta drugo , a realno ni za ovo nisu u pravu,napravili su od komarca magarca, samo nekako da se skrene sa njihovog lopovluka.

Ana

pre 11 godina

Baš će biti interesantno u sudnici kada se skupe Nata, njen sin Vladimir, UPLAŠENA SNEKI, i advokat Cvijan. Fali im još samo advokat Boško Ristić iz DS.

Zirakis

pre 11 godina

Malovicki je Evropa dala jedinicu za njenu reformu pravosudja i sada ona najavljuje tuzbu, kako covek ond da joj veruje?! Kada nema iza sebe rezultate.

Bob Rock

pre 11 godina

Predsednik skupstinskog odbora za pravosudje, koji je u isto vreme i advokat, branilac nekih od naj jacih kriminalaca u drzavi...

Interesantno... Jel neko spomenuo sukob interesa? Nemoguce, radikali su postenjacine, svi do jednog... Od onog sa 100 stanova do nemanje sarovica...

nijebitnoime

pre 11 godina

znaci cvijan je dosao i poverio se sinu nate mesarevic da ima politicki zadatak da ce da mu smeni majku ?

ili je onaj ko je ovo smislio (malovicka, mesarevic, DS) retardiran ili
je cvijan malouman ako je ovo ovako srocio.

trece nema...

Gordana

pre 11 godina

Jel to tvrdi ona bivsda ministarka sto je morala da vrati poslanicki mandat zbog procene sopstvene stranke da je "divno" obavljala funkciju ministra pravde.

de marcus

pre 11 godina

Koliko znam vladimir cvijan se trenutno ne bavi poslo advokata, ako se ovo desilo dok je radio zasto onda nije podnesena prijava? Ovo se sada radi igleda samo da bi se osporio Cvijanov dosadasnji rad

Bob Rock

pre 11 godina

Predsednik skupstinskog odbora za pravosudje, koji je u isto vreme i advokat, branilac nekih od naj jacih kriminalaca u drzavi...

Interesantno... Jel neko spomenuo sukob interesa? Nemoguce, radikali su postenjacine, svi do jednog... Od onog sa 100 stanova do nemanje sarovica...

Vlatko

pre 11 godina

Interesantno je to kako naši političari često vrše po nekoliko funkcija koje imaju sukob inetresa. Ovaj gospodin je samo jedan od primer - predsednik skupstinskog odbora za pravosudje je advokat u slobodno vreme?!?! Mada moguće je da ja grešim pošto je kod naših političara očigledno da je lični interes iznad svih ostalih interesa pa samim tim ni ne dolazi do sukoba interesa ;-)

nijebitnoime

pre 11 godina

znaci cvijan je dosao i poverio se sinu nate mesarevic da ima politicki zadatak da ce da mu smeni majku ?

ili je onaj ko je ovo smislio (malovicka, mesarevic, DS) retardiran ili
je cvijan malouman ako je ovo ovako srocio.

trece nema...

pravosudje ili svinjac

pre 11 godina

Pravnici u Srbiji?
Cast izuzecima, ali to je jedna grupacija za koju ne vaze nikakva pravila i zakoni. Profesori prava se brukaju prodajom ispita i niko im nista ne moze, sudije ne postuju zakone i rokove, procesi zastarevaju, advokati su izuzeti od realnog oporezivanja i fiskalizacije, a okrecu ogromne pare i vuku sve za nos ....
Ministari pravosudja, ustavni sud, vrhovni sud, .... umesto da tu budu ljudi od nespornog strucnog i licnog integriteta... sve neki politikanti, uzas!
Pravosudje je obican cirkus. Srbija je zemlja bezakonja!

Neko spolja

pre 11 godina

Svi su isti. I Cvijan i SNS i Malović i DS. O Mesarovićki je potrošeno već puno tinte. Sada sledi kontraudar, primitivan, kao što to i priliči Srbiji. Da su neka druga država ili ljudi u pitanju pa da još i sumnjamo u istinitost navoda Malovićke, ovako, nije mi uopšte neverovatna ova priča. Da ponovim, svi su isti.

Ana

pre 11 godina

Baš će biti interesantno u sudnici kada se skupe Nata, njen sin Vladimir, UPLAŠENA SNEKI, i advokat Cvijan. Fali im još samo advokat Boško Ristić iz DS.

Lokalac

pre 11 godina

G. Cvijan ima jos ''musterija'', koje su optuzene za teske utaje poreza, kao i malverzacije prilikom privatizacija. Sticajem okolnosti, optuzeni su clanovi SNS-a, pa predmeti came po fiokama, a sudjenja se razvlace do u nedogled, pogledati slucaj fabrike obuce ''Moda'' iz Debeljace.

AleksandarK

pre 11 godina

Dokle vise sa neistinama!!Covek je odgovarao dok je bio u DSu i u kabinetu Tadica, a sad odjednom podmicivao sudije..DS neka se bavi sobom, jer "daleko" ce dogurati sa gospodjicom Jerkov i Jelenom Trivan, svaki put kad se pojave na TV DS gubi 100 glasova!!A ako postoje dokazi sa iznete tvrdnje svako treba da snosi posledice!

nbp

pre 11 godina

Krajnje nesimpatičan lik Cvijan. I vrlo je moguće da je ovo tačno. Ali isto je veoma moguće tačno da je Vladimir Mesarović postao sudija bez odgovarajućih kvalifikacija (dok su letele glave nepodobnih sudija), kao što je moguće da je za onu straobalnu i krajnje sumnjivu "reformu" pravosuđa odgovorna Malovićka kao i Vladimirova mama. Ništa nije SNS bolji od DS-a, da se razumemo. Imamo Ovog Cvijana, imamo Selakovića koji je, kao što to beše Malovićka, izabran za ministra bez ikakvih kvalifikacija i autoriteta. On je bio mlađani asistent (bacao flaše "Jane" i nadzirao kolokvijume), a Ona je bila administrativni asistent. Ni On ni Ona nisu JEDAN DAN radili kao advokati ili sudije. E, takvi nam vode Srbiju i mi, kao, treba da se zabavljamo sa njihovim nadgornjavanjima.

Advokat u penziji

pre 11 godina

Kod Cvijana postoji tipičan sukob interesa,biti advokat i ministar pravde.Ni u jednoj demokratskoj državi to nije moguće.Cvijan kritikuje bivšu ministarku pravde za njen rad ali ne reče ni reč da li je bio kod sudije Mesarovića i da li se govorilo o ukidanju pritvora njegovom branjeniku.Ipak, više verujem Malovićki,jer je Cvijan totalno smušen u svom odgovoru.

Rango

pre 11 godina

Gospođa Malović je ta koja je najviše ometala pravdu,jer je sprovela katastrofalnu reformu pravosuđa, i tako stvorila u našem pravosuđu niz problema ,u periodu u kom je bila ministarka pravde.

Zirakis

pre 11 godina

Malovicki je Evropa dala jedinicu za njenu reformu pravosudja i sada ona najavljuje tuzbu, kako covek ond da joj veruje?! Kada nema iza sebe rezultate.

Gordana

pre 11 godina

Jel to tvrdi ona bivsda ministarka sto je morala da vrati poslanicki mandat zbog procene sopstvene stranke da je "divno" obavljala funkciju ministra pravde.

Dragan 1970

pre 11 godina

Iritantnijeg coveka nisam sreo.Smesno je kad vidim ko je sve u SNS!Balerina,modelsica,vlasnik pecenjare,branilac kriminalaca i silovatelja!

Advokat

pre 11 godina

Ocigledno je da Cvijan nije cist.Nije li vec u sukobu inetersa sto brani optuzenog a i clana SNS-a.Ocigledno je da je malovicka kao Ministar pravde imala uvid u predmete.Ocigledno je da je kao funkcioner SNS-a vrsio pritisak na sudije. A sto se tice Nate Mesarevic ona nije cista kada je reformapapravosudja u piatanju.Ali da li su zasluzili da se vrate naposaooni koji obicne predmete vode i po dvadeset godina

Kapetan Ahab

pre 11 godina

Da li je bilo baš ovako kako Malovićka priča? Nemam pojma i to nije ono najgore.

Najgore je to što je MOGLO da bude tačno kako ona kaže, odnosno da visoki DRŽAVNI funkcioner (koji je usput i advokat kriminalaca) ode kod sudije i interveniše u korist dilera droge.
A znate zašto priča izgleda vrlo uverljiva i vrlo moguća? (Ne kažem da je istinita jer nemam dokaza.)
Zato što je ovo Srbija i ovakve užasne stvari ne samo da su moguće, nego su već godinama savim uobičajena praksa. E, to je ono najgore.

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

Ma nije to Cvijan uradio, kao ni onaj ministar poljoprivrede, ma oni su sveci, vazno je da se goni i pljuje protivnik, Srpski i patriotski.

klosar72

pre 11 godina

"Stavši u odbranu Nate Mesarević, Snežana Malović i DS su se potpuno razotkrili, i pokazali da iza Nate Mesarević i reforme pravosuđa, koju je osudila i Evropska Komisija, upavo stoji DS i njegova ministarka pravde Snežana Malović.
(RUMENI, 22. januar 2013 19:02)"

Pa nije Malovićka tema članka, već Cvijan koji hoće da oslobodi dilera droge iz zatvora koristeći svoj položaj.

Tako nešto je kažnjivo po bilo kom pravosudju na svetu, pa čak i po radikalskom.

Jel pokušao da ga izvadi iz ćorke, ili nije, to vi nama kažite?

A i vi ostali spineri početnici, jel Cvijan to pokušao, ili nije?

Siniša

pre 11 godina

... Vučiću predlažem da za ovog lika uradi bezbednosnu proveru, pada sigurno, kao i onih 15 članova SNS koji su bili predloženi za visoke funkcije.

hm?

pre 11 godina

Predsednik odbora za pravosudje, a u isto vreme i advokat. Vrlo interesantne pozicije, sve mislim da ne utice jedne na drugu i ne koristi poziciju kao advokat, pa makar i u tehnickom smislu davao drugima zamenicku punomoc.
Ocigledno je da njegovi klijenti ne placaju uslugu u vidu profesionalne pomoci advokata, nego nesto drugo....

djurisa

pre 11 godina

Glasao sam za Ds, ali ta crna reforma pravosudja, sa tada jos crnjom ministarkom to je bio debakl! Mada je i sad ministar jako mlad,podseca na Malovicku. Jesu namestali sudije, mada ja znam sudije koje su bile nj. pa su otpale! Nemam pojma, uglavnom Ds se za 4 godine obrukao sa reformama, narodu su predstavljeni kao lopovi, sad sto se niko ne seca ko nas je udesio onih devedesetih to je nas problem i bice vrlo verovatno kasno kada se bude to videlo!

luda kuca

pre 11 godina

demokrate su se toliko zalepile za cvijana, jer nemaju za sta drugo , a realno ni za ovo nisu u pravu,napravili su od komarca magarca, samo nekako da se skrene sa njihovog lopovluka.

Toma Akvinski

pre 11 godina

SNS se bori protiv korupcije! Naravno da demokratama smeta ova borba i nasli sad da kritikuju! Dobro za to sluzi opozicija da kritikuje vlast!

sumorni

pre 11 godina

Taj diler nije ni prvi ni poslednji koga radikale vade iz zatvora. Pa nije prošao dan, a da nisu oslobadjali svoje...

Da osim dima ima i mnogo vatre u ovom slučaju, svedoči i nemušta odbrana Cvijana, koji bi kao advokat trebalo da zna da se na optužbe ne odgovara tako što se komentariše nečija frizura, izgled, ili minuli rad.

Deluje mi jako zatečen, i kupuje vreme dok ne složi kakvu takvu odbranu.

Lično verujem u navode optužbe, kad si popularan kao branilac TOP srpskih kriminalaca, znači da ta popularnost sigurno nije zbog stručnosti ili ugleda mladog Cvijana.

de marcus

pre 11 godina

Koliko znam vladimir cvijan se trenutno ne bavi poslo advokata, ako se ovo desilo dok je radio zasto onda nije podnesena prijava? Ovo se sada radi igleda samo da bi se osporio Cvijanov dosadasnji rad

Dragan Lukić, Vršac

pre 11 godina

Zašto pomoćnik ministra pravde koristi svoj položaj da bi iz zatvora oslobodio osudjenog dilera droge?

Odgovorite narodu.

Ne skrećite temu, već nam odgovorite konkretno.

Dragan Lukić, Vršac

svica

pre 11 godina

Ko je još uopšte verovao u borbu protiv korupcije AV da mi je znati?

I to sve dok na silu postavljaju sopstveni kadar na raznorazna mesta, od traktoriste do ministra, od plejboja do skupštine... A onda predsednik države mrtav ladan izjavi da "to nije sramota".

Možda njega nije, ali mene jeste.

lorimer

pre 11 godina

Verujem da će Vučić odmah reagovati, i smeniti Cvijana zbog ovih kriminalnih radnji, jer niko, pa ni Cvijan ne može da ometa borbu protiv kriminala.

Dileri droge nisu u zatvoru da bi ih Cvijan oslobadjao.

srboljub matic

pre 11 godina

Sa ovakvim Cvijanovicima, koje kakvim pravnicima "bacaca" flasa vode
necete moci u evropu. Jedva cekam da Dacic , koji je i jedini sto u ovoj vladi
nesto vredi, dovede Srbiju u EU a onda ce biti ciscenja od ovog poilitickog
taloga.
Pozdrav iz Nemacke.

klaster

pre 11 godina

"Maloviceva da li si naucila definiciju sukoba interesa i definiciju predpostavke nevinosti? To nam kazi.
(Hah, 22. januar 2013 16:36)"

Svako je nevin dok se ne dokaže suprotno.

Za dilera se dokazalo, na robiji je, pa ostaje samo pitanje zašto ga izvlačite iz zatvora?

I jel se zato "bojite" Šarića, kao da je i on nečiji, a?

Pripravnik

pre 11 godina

Zar je moguće da bivša ministarka pravde ne barata ni osnovnim pravnickim terminima, kaže ona da je Cvijan ne samo bio advokat kriminalcima nego i njihov branilac, pa ministarko bivša, narvno da ako advokat brani nekog u krivičnom postupku je njegov branilac, nisu to dve različite stvari. E zalosno ko je nama bio ministar pravde.

daevon

pre 11 godina

Ne znam što se ljudi toliko uzbuđuju što ovaj Cvijan ima subkob interesa i to nekoliko. Ustalom treba da vežba čovek, da bi bolje obavljao državni posao u slobodno vreme.
I šta ako brani najveće kriminalce? Bar dobro plaćaju a pare nam trebaju. I naravno da takvi (bogati) kriminalci treba da se brane sa slobode, jer su obećali sudiji da neće da "utiču" na svedoke. I to pred njim Cvijanom koji je inače odgovoran čovek.
A ova Malovićka i ostali neka ćute jer su loše radili svoj posao i sada nemaju šta da se žale kad neko drugi radi isto loše, a i članovi su DSa koji je najviše kriv za sve.

HAJDI

pre 11 godina

Nije mi jasno kako to da Malovicka do sad nije progovorila o ovome nego sad kad je Cvijan nju prozvao za lose stanje u pravosudju ona je progovorila. Ne razumem, imala je amneziju pa se do sad nije secala ovog dogadjaja?

BILJANA D

pre 11 godina

Ništa iznenađujuće što je legendarna ministarka pravde Snežana Malović, čelični stub neuspele reforme pravosuđa staala u odbranu Nate Mesarevic. Nata Mesarevic je bila udarna pesnica kojom je Snežana Malović sprovodila po Srbiju katastrofalnu reformu pravosuđa.

Doktor

pre 11 godina

VI govorite o ometanju pravde!Pošto ste onako unakazili naše pravosudje i postavili DS-u podobne sudije usudjujete se da pričate o selektivnoj pravdi. Pa do kojih granica ide vaše licemerje?!

severnjak

pre 11 godina

"Toliko nelogicnosti da ne znam odakle da pocnem!
(Obilic, 22. januar 2013 17:29)"

Ajde seti se, pa nam objasni ali kao Nemanjić, ili Car Lazar.

pravnik

pre 11 godina

Kakve su ove nebuloze ovih iz DS.Ni sami nisu rasčistili sa sobom šta je šta.Njihov je cilj smena Cvijana i to konstantnim napadima pokušavaju,ali na veoma smešan način.Ključna činjenica za njih je to što je Cvijan branjeći nekog kriminalca kao advokat pretio sudiji.Ali nije to on uradio nego njegov zamenik,pa za DS je to isto.Stvarno glupost neviđena i smešno.

Harmony

pre 11 godina

Malovicka je imala priliku da uradi nesto pametno u pravosudju i tu priliku nije iskoristila. Ne znam zasto se sad javlja kad se nista ni ne pita? Koga hoce da impresionira?

Kaiser

pre 11 godina

"Da su Malovićka i ostali iz DS-a, moralnije i produktivnije vodili državu, ne bi sada morali da kukaju Vučiću o Cvijanu i ostalim Cvijanima...
(dare 011, 22. januar 2013 19:09)"

Malovićka i DS su tog dilera droge smestili u zatvor, a vi ga iz njega vadite.

Imaš ozbiljan problem sa definicijom reči "čast" i njenom percepcijom.

Ali zato nemaš obraz, kao i ostatak ekipe iz druge smene. Džaba vam sve, taj posao kojeg su vam obećali nećete da dočekate. Ni još milion copy/paste komentara da napišete, pa oni su izradili malo veće mangupe od vas :)

ksenija

pre 11 godina

Da,da...sigurno je otisao kod sudije i rekao mu da ima politicki zadatak da mu smeni majku...sledeci put bar smislite laz koja ce imati prodju!!!

Demokrit

pre 11 godina

Kao nezaposleni pravnik stidim se zbog ovakvih optuzbi. Takodje, gnusam se sto izvrsni pravnici spajaju kraj sa krajem da bi preziveli, dok mediokriteti iz skupstine podizu krajnje slabe optuznice, a pritom su jos bili resorni ministri. Quo vadis Srbijo?

vas bivsi DS-ovac(n)...

pre 11 godina

Samo polako dok Djilas u DSu pokrene opozicionu borbu na svim frontovima, pokazice ovu vladu kao mace muskatlu...
(Vlajkov, 22. januar 2013 14:13)
Vidis tu si u pravu,nek počne prvo od sebe jer DS trenutno nema ni 15% podrske a transfer Aleksanrde Jerkov je dodatni pucanj u samu stranku,tako da ne vidim da DS moze da se vrati na vlast...

Kosta_

pre 11 godina

Bivsa ministarka da objasni kako je to Saric tako lako napustio Srbiju i zasto su otpusteni tuzioci i sudije primali platu a nisu radili, ko ce da vrati te pare.

brbljivac

pre 11 godina

Jel ovo bese ona koja nam je unistila pravdu i tuzilastvo nacisto, i ona je onda nasla nesto da prica? Bolje da se malo povuce i ne srlja toliko po medijima, jer svi znamo sta je radila dok je bila na vlasti.

nada ZR

pre 11 godina

ovo nema logike mislim zdravog razuma.Da odem kod sina i kazem mu tvoju mamu moram da smenim izvini to je politicki a ti meni uradi to i to.Moguce je da je Cvijan prolupao pa ucinio tako nesto ali cisto sumnjam.Mozda ne bi bilo lose da se Vucic oglasi po ovom pitanju.Sta sad US ne radi dobro a predhodna skupstina ih izglasala na celu sa Malovic?

ljilja

pre 11 godina

Ova gospodja Malovicka prica kao da je bila na vlasti pre dvadeset godina, a ne pre godinu dana sto niste reagovali dok ste bili na vlasti? Sad Vam je krivo sto covek dobro odradjuje svoj posao pa Vam smeta. Smesni ste..

bossko

pre 11 godina

Stvarno mi nije jasan ovaj nas narod , pa zasto bre vi svi koji sada pozitivno komentarisete aktivnosti DS-a i stavljate pluseve na nase komentare koji podrzavaju DS , niste izasli na izbore i glasali za onoga koga je trebalo , sada nebismo imali problem sa ovim nazovi ministrima ,i sve bi islo svojim tokom . Ovako nazalost moramo neko vreme da trpimo ovu prikrivenu radikalsko-sps-ovku torturu zacinjenu URS/DSS zacinom. Zalosno

Serious

pre 11 godina

Potpuno besmislene optuzbe prouzrokovane prethodnim najavama rasvetljavanja korupcije u pravosudju .U pravosudju mora mnogo toga da se menja pocevsi od iskorenjivanja korupcije,sistema negativne selekcija i nepotizma koji je prisutan.

GVARDIOLA

pre 11 godina

Simptomatično je da se baš sada kada je gospodin Cvijan rekao istinu da je za katasrofalne posledice reforme najodgovornija Nata Mesarević, javlja njen sin, koji naravno u prirodnoj želji da odbrani svoju majku, tvrdi da ga je gospodin Cvijan ucenjivao. Pa gde je bio on ranije da to kaže.

Milan36

pre 11 godina

Volim kad se G-dja bivsa ministarka ovako naprasno odjenom seti svega od pre 2,3 meseca.. Ali, neka, neka provere Cvijana, ali neka provere i sve bivse ministre.. Pravosudje nije jedina porusena institucija u Srbiji nazalost. Inace privatno, barem dva prijatelja koji su dugogodisnji advokati, prethodu Malovickinu "reformu" pravosudja su ocenili, kao najgoru, za pravosudje, od 2. sv. rata pa na ovamo..

Rade

pre 11 godina

SNS ima veoma slozen i tezak zadatak,da smeni sve ljude iz DS-a,nestrucne i kompromitovane,svojim,jos gorim i nekompetentnim,a kasnije ce biti i korumpirani,a to cemo sve lepo znati kad se ova vlast promeni,pa Jovo nanovo...to je nasa Srbija!

majstor

pre 11 godina

"samo neka ds cuti...onu su u blatu do guse...ako neko protiv njih pocne da podize optuznice, ne pise im se dobro
(mili, 22. januar 2013 14:48)"

Dabome, ako podignete optužnice, narod će ovo da vam zaboravi, i pustićemo vas da nam vaši finansijeri truju decu?

Ako ste ikada imali debeo razlog za brigu, imate ga sad.

Toliko.

klaster

pre 11 godina

"I na kraju, kako je Maloviceva polozila pravosudni ispit?
(Hah, 22. januar 2013 21:17)"

Položila ga je tako što je u njeno vreme ovaj diler droge strpan u zatvor. Hvala joj, jedan trovač i zločinac manje na ulicama.

Nego, da vidimo kako su ispite polagali oni koji ga vade iz zatvora. Kome da se zahvalimo za to?

Inače, ovaj tekst nije o Malovićevoj, nisi primetio?

pripravnica88

pre 11 godina

Malovićka se rukovodi principom napad je najbolja odbrana, ali to neće promeniti situaciju ! Malovićku i njenn političku stranku je stigla politička kazna !

Carpe diem

pre 11 godina

Ne znam kako bivsu ministarku Snezanu Malovic nije sramota da se uopste oglasava!Da li treba da podsetim gradjane da je Snezana Malovic sprovela katastrofalnu reformu pravosudja na koju upozorava i EU!Posto sam iz te sfere,mogu reci da su sudije prenatrpane predmetima i da ne mogu sve da postignu.Zato parnice tako dugo traju,a to sve ide preko gradjana Srbije!
Snezana Malovic da se malo podsetila krivicnog prava,znala bi da i korupcija spada u dela organizovanog kriminala!Toliko o njenoj strucnosti!Bas me zanima da li su ove optuzbe cista koincidencija sa vescu da treba da se smeni Nata Mesarovic?!Mislim da je ovo sve jedna velika laz!

Aram Hacaturjan

pre 11 godina

Bas me zanima da li su ove optuzbe cista koincidencija sa vescu da treba da se smeni Nata Mesarovic?!Bas je u ovom trenutku Maloviceva doznala te informacije!?Mislim da je ovo sve jedna velika laz!A ona bolje da se ne oglasava,moguce je da ce njen prljav ves uskoro da ispliva!Pitacu samo koji je to bio kriterijum za izbor sudija?!Sudstvo nam je u katastrofalnom stanju,a to sve zahvaljujuci njoj!I EU upozorava na to!

Advokat

pre 11 godina

Mislim stvarno... Bruka I sramota ko je bio ministar pravde ... Branilac je institut krivicnog prava, tj advokat koji zasutpa interese okrivljenog, optuzenog, osudjenog I slicno...termin punomocnik medjutim nije poznat u krivicnoj materiji....ccccc

Hah

pre 11 godina

@klaster, 22. januar 2013 20:14
Maloviceva je dokazala da ne zna definiciju skuoba interesa, kada je optuzena, ali ne i procesuirana za sukom (cak nije ni smenjena, sto znaci da sukob interesa DS podrzava).
Maloviceva takodje ne zna definiciju predpostavke nevinosti, a to je dokazala u slucaju afere "vakcine" kada je u vestima objasnjavala sta je OSUMNJICENA rekla istraznom sudiji u istraznom postupku.
Takodje, Maloviceva ne zna ni da zakon nema autorska prava.
Sve su to osnovi prava!
I na kraju, kako je Maloviceva polozila pravosudni ispit?

RUMENI

pre 11 godina

Stavši u odbranu Nate Mesarević, Snežana Malović i DS su se potpuno razotkrili, i pokazali da iza Nate Mesarević i reforme pravosuđa, koju je osudila i Evropska Komisija, upavo stoji DS i njegova ministarka pravde Snežana Malović.

dare 011

pre 11 godina

Da su Malovićka i ostali iz DS-a, moralnije i produktivnije vodili državu, ne bi sada morali da kukaju Vučiću o Cvijanu i ostalim Cvijanima...

Nana S

pre 11 godina

Ova priča deluje malo kao loša sapunica,bajkovito.Dobra vila se posle decenije setila da se probudi iz dubokog sna.Ali je permutovala događaje i glavne glumce.Sapunica je ocenjena lošom ocenom.

Djordje1976

pre 11 godina

Pitam se da li je sudija Mesarovic u onih 10-15%, koji su po Tadicevim recima izabrani od strane DS-a. Mislim da jeste, pa se bas sada oglasio, kada treba da mu smene mamu, a i dobro je da malo DS digne galamu.

Vanja Petrovic

pre 11 godina

demokrate su se toliko zalepile za cvijana, jer nemaju za sta drugo , a realno ni za ovo nisu u pravu,napravili su od komarca magarca, samo nekako da se skrene sa njihovog lopovluka.
(luda kuca, 22. januar 2013 14:39)

Komarci su opasne životinjke. Ne vidiš ih a svuda ih ima, ujedaju ko ludi, peče samo tako, pa se češeš dugo i gde te ne svrbi.

DS - dosadili ste i bogu i ljudima

pre 11 godina

Pa ovaj Cvijan je bio u kabinetu Tadica i onda im je valjao a danas ne valja? Mene interesuje hoce li neko podneti prijavu protiv Malovicke koja je pravosudje u Srbiji svela na nivo plemeske pravde?

ceda

pre 11 godina

Najbolji srpski realty show. Kad god ti je dosadno citaj vesti i komentare. Trebalo bi da naplacujete citanje komentara. Ludilo...

Bosko

pre 11 godina

Ja znam sta je sve Malovicka bila i sta je sad. Ja znam da ona ne zna koliko nema blage veze o osnovima prava, a kamo li o ozbiljnijim pravnim pitanjima, ali da toliko LUPI u definiciji sta je branilac a sta je advokat, to je za anale i to jos nikad niko nije cuo. A pri tom laze da uopste treba praviti razliku izmedju ta dva pojma i jos je zla kada definise pojam branioca. Nego pitam se sto je samo Nata Mesarovic predmet medijskog targeta ovih dana, a povodom reforme. Gde su tu Malovicka i Homen? I njima su "ruke krvave do lakata"

djole

pre 11 godina

Ma sta nam naprica ova zena. Stvarno ima blistavu istoriju koja joj daje za pravo da iznosi takve izjave. Prvo treba sebi da stavi ruku na srce pa da sama kaze koliko i gde je gresila pa neka onda izadje i prica o drugima. Da ima obraza i ljudskosti izasla bi da se javno izvini sto je unistila pravosudje!

Nenad Sremac

pre 11 godina

Ako je tako kako je G-đa Malović izjavila,imam 2 sumnje u verodostojnost izjave:
1. Sudija je mogao sam da podnese protiv te osobe krivičnu prijavu
2. Kome se onda sudija prvo ispovedio: novinarima ili DS-u?

nesposobni

pre 11 godina

Cudno je da se sve pokrece, bas na dan kada se odlucuje o Nati Mesarovic,na odredjenoj sednici VSS, a od koga nego od Malovicke i Natinog sina, Vladimira Mesarovica...Sta reci a ne pomisliti o ogromnom broju sudija, koji su najureni sa posla bas u Natino i Malovickino vreme , iz samo njima znanih razloga...I tako sudije tuzise i dobise spor,a gradjani Srbije,iz budzeta platise silan novac na plate sudijama, koju su primali dok su sedeli kod kuce i cekali da se resi njihov spor...Ko ce da nadoknadi taj novac,interesuje nas gradjane...i dokle cemo mi da placamo greske nesposobnih politicara...

AleksandarK

pre 11 godina

Dokle vise sa neistinama!!Covek je odgovarao dok je bio u DSu i u kabinetu Tadica, a sad odjednom podmicivao sudije..DS neka se bavi sobom, jer "daleko" ce dogurati sa gospodjicom Jerkov i Jelenom Trivan, svaki put kad se pojave na TV DS gubi 100 glasova!!A ako postoje dokazi sa iznete tvrdnje svako treba da snosi posledice!

Toma Akvinski

pre 11 godina

SNS se bori protiv korupcije! Naravno da demokratama smeta ova borba i nasli sad da kritikuju! Dobro za to sluzi opozicija da kritikuje vlast!

luda kuca

pre 11 godina

demokrate su se toliko zalepile za cvijana, jer nemaju za sta drugo , a realno ni za ovo nisu u pravu,napravili su od komarca magarca, samo nekako da se skrene sa njihovog lopovluka.

de marcus

pre 11 godina

Koliko znam vladimir cvijan se trenutno ne bavi poslo advokata, ako se ovo desilo dok je radio zasto onda nije podnesena prijava? Ovo se sada radi igleda samo da bi se osporio Cvijanov dosadasnji rad

Zirakis

pre 11 godina

Malovicki je Evropa dala jedinicu za njenu reformu pravosudja i sada ona najavljuje tuzbu, kako covek ond da joj veruje?! Kada nema iza sebe rezultate.

Rango

pre 11 godina

Gospođa Malović je ta koja je najviše ometala pravdu,jer je sprovela katastrofalnu reformu pravosuđa, i tako stvorila u našem pravosuđu niz problema ,u periodu u kom je bila ministarka pravde.

nijebitnoime

pre 11 godina

znaci cvijan je dosao i poverio se sinu nate mesarevic da ima politicki zadatak da ce da mu smeni majku ?

ili je onaj ko je ovo smislio (malovicka, mesarevic, DS) retardiran ili
je cvijan malouman ako je ovo ovako srocio.

trece nema...

Gordana

pre 11 godina

Jel to tvrdi ona bivsda ministarka sto je morala da vrati poslanicki mandat zbog procene sopstvene stranke da je "divno" obavljala funkciju ministra pravde.

pravnik

pre 11 godina

Kakve su ove nebuloze ovih iz DS.Ni sami nisu rasčistili sa sobom šta je šta.Njihov je cilj smena Cvijana i to konstantnim napadima pokušavaju,ali na veoma smešan način.Ključna činjenica za njih je to što je Cvijan branjeći nekog kriminalca kao advokat pretio sudiji.Ali nije to on uradio nego njegov zamenik,pa za DS je to isto.Stvarno glupost neviđena i smešno.

brbljivac

pre 11 godina

Jel ovo bese ona koja nam je unistila pravdu i tuzilastvo nacisto, i ona je onda nasla nesto da prica? Bolje da se malo povuce i ne srlja toliko po medijima, jer svi znamo sta je radila dok je bila na vlasti.

ksenija

pre 11 godina

Da,da...sigurno je otisao kod sudije i rekao mu da ima politicki zadatak da mu smeni majku...sledeci put bar smislite laz koja ce imati prodju!!!

vas bivsi DS-ovac(n)...

pre 11 godina

Samo polako dok Djilas u DSu pokrene opozicionu borbu na svim frontovima, pokazice ovu vladu kao mace muskatlu...
(Vlajkov, 22. januar 2013 14:13)
Vidis tu si u pravu,nek počne prvo od sebe jer DS trenutno nema ni 15% podrske a transfer Aleksanrde Jerkov je dodatni pucanj u samu stranku,tako da ne vidim da DS moze da se vrati na vlast...

BILJANA D

pre 11 godina

Ništa iznenađujuće što je legendarna ministarka pravde Snežana Malović, čelični stub neuspele reforme pravosuđa staala u odbranu Nate Mesarevic. Nata Mesarevic je bila udarna pesnica kojom je Snežana Malović sprovodila po Srbiju katastrofalnu reformu pravosuđa.

ljilja

pre 11 godina

Ova gospodja Malovicka prica kao da je bila na vlasti pre dvadeset godina, a ne pre godinu dana sto niste reagovali dok ste bili na vlasti? Sad Vam je krivo sto covek dobro odradjuje svoj posao pa Vam smeta. Smesni ste..

Serious

pre 11 godina

Potpuno besmislene optuzbe prouzrokovane prethodnim najavama rasvetljavanja korupcije u pravosudju .U pravosudju mora mnogo toga da se menja pocevsi od iskorenjivanja korupcije,sistema negativne selekcija i nepotizma koji je prisutan.

Pripravnik

pre 11 godina

Zar je moguće da bivša ministarka pravde ne barata ni osnovnim pravnickim terminima, kaže ona da je Cvijan ne samo bio advokat kriminalcima nego i njihov branilac, pa ministarko bivša, narvno da ako advokat brani nekog u krivičnom postupku je njegov branilac, nisu to dve različite stvari. E zalosno ko je nama bio ministar pravde.

Doktor

pre 11 godina

VI govorite o ometanju pravde!Pošto ste onako unakazili naše pravosudje i postavili DS-u podobne sudije usudjujete se da pričate o selektivnoj pravdi. Pa do kojih granica ide vaše licemerje?!

Carpe diem

pre 11 godina

Ne znam kako bivsu ministarku Snezanu Malovic nije sramota da se uopste oglasava!Da li treba da podsetim gradjane da je Snezana Malovic sprovela katastrofalnu reformu pravosudja na koju upozorava i EU!Posto sam iz te sfere,mogu reci da su sudije prenatrpane predmetima i da ne mogu sve da postignu.Zato parnice tako dugo traju,a to sve ide preko gradjana Srbije!
Snezana Malovic da se malo podsetila krivicnog prava,znala bi da i korupcija spada u dela organizovanog kriminala!Toliko o njenoj strucnosti!Bas me zanima da li su ove optuzbe cista koincidencija sa vescu da treba da se smeni Nata Mesarovic?!Mislim da je ovo sve jedna velika laz!

Ana

pre 11 godina

Baš će biti interesantno u sudnici kada se skupe Nata, njen sin Vladimir, UPLAŠENA SNEKI, i advokat Cvijan. Fali im još samo advokat Boško Ristić iz DS.

RUMENI

pre 11 godina

Stavši u odbranu Nate Mesarević, Snežana Malović i DS su se potpuno razotkrili, i pokazali da iza Nate Mesarević i reforme pravosuđa, koju je osudila i Evropska Komisija, upavo stoji DS i njegova ministarka pravde Snežana Malović.

Bob Rock

pre 11 godina

Predsednik skupstinskog odbora za pravosudje, koji je u isto vreme i advokat, branilac nekih od naj jacih kriminalaca u drzavi...

Interesantno... Jel neko spomenuo sukob interesa? Nemoguce, radikali su postenjacine, svi do jednog... Od onog sa 100 stanova do nemanje sarovica...

Demokrit

pre 11 godina

Kao nezaposleni pravnik stidim se zbog ovakvih optuzbi. Takodje, gnusam se sto izvrsni pravnici spajaju kraj sa krajem da bi preziveli, dok mediokriteti iz skupstine podizu krajnje slabe optuznice, a pritom su jos bili resorni ministri. Quo vadis Srbijo?

dare 011

pre 11 godina

Da su Malovićka i ostali iz DS-a, moralnije i produktivnije vodili državu, ne bi sada morali da kukaju Vučiću o Cvijanu i ostalim Cvijanima...

GVARDIOLA

pre 11 godina

Simptomatično je da se baš sada kada je gospodin Cvijan rekao istinu da je za katasrofalne posledice reforme najodgovornija Nata Mesarević, javlja njen sin, koji naravno u prirodnoj želji da odbrani svoju majku, tvrdi da ga je gospodin Cvijan ucenjivao. Pa gde je bio on ranije da to kaže.

Neko spolja

pre 11 godina

Svi su isti. I Cvijan i SNS i Malović i DS. O Mesarovićki je potrošeno već puno tinte. Sada sledi kontraudar, primitivan, kao što to i priliči Srbiji. Da su neka druga država ili ljudi u pitanju pa da još i sumnjamo u istinitost navoda Malovićke, ovako, nije mi uopšte neverovatna ova priča. Da ponovim, svi su isti.

Harmony

pre 11 godina

Malovicka je imala priliku da uradi nesto pametno u pravosudju i tu priliku nije iskoristila. Ne znam zasto se sad javlja kad se nista ni ne pita? Koga hoce da impresionira?

Nana S

pre 11 godina

Ova priča deluje malo kao loša sapunica,bajkovito.Dobra vila se posle decenije setila da se probudi iz dubokog sna.Ali je permutovala događaje i glavne glumce.Sapunica je ocenjena lošom ocenom.

daevon

pre 11 godina

Ne znam što se ljudi toliko uzbuđuju što ovaj Cvijan ima subkob interesa i to nekoliko. Ustalom treba da vežba čovek, da bi bolje obavljao državni posao u slobodno vreme.
I šta ako brani najveće kriminalce? Bar dobro plaćaju a pare nam trebaju. I naravno da takvi (bogati) kriminalci treba da se brane sa slobode, jer su obećali sudiji da neće da "utiču" na svedoke. I to pred njim Cvijanom koji je inače odgovoran čovek.
A ova Malovićka i ostali neka ćute jer su loše radili svoj posao i sada nemaju šta da se žale kad neko drugi radi isto loše, a i članovi su DSa koji je najviše kriv za sve.

Aram Hacaturjan

pre 11 godina

Bas me zanima da li su ove optuzbe cista koincidencija sa vescu da treba da se smeni Nata Mesarovic?!Bas je u ovom trenutku Maloviceva doznala te informacije!?Mislim da je ovo sve jedna velika laz!A ona bolje da se ne oglasava,moguce je da ce njen prljav ves uskoro da ispliva!Pitacu samo koji je to bio kriterijum za izbor sudija?!Sudstvo nam je u katastrofalnom stanju,a to sve zahvaljujuci njoj!I EU upozorava na to!

HAJDI

pre 11 godina

Nije mi jasno kako to da Malovicka do sad nije progovorila o ovome nego sad kad je Cvijan nju prozvao za lose stanje u pravosudju ona je progovorila. Ne razumem, imala je amneziju pa se do sad nije secala ovog dogadjaja?

Kosta_

pre 11 godina

Bivsa ministarka da objasni kako je to Saric tako lako napustio Srbiju i zasto su otpusteni tuzioci i sudije primali platu a nisu radili, ko ce da vrati te pare.

srboljub matic

pre 11 godina

Sa ovakvim Cvijanovicima, koje kakvim pravnicima "bacaca" flasa vode
necete moci u evropu. Jedva cekam da Dacic , koji je i jedini sto u ovoj vladi
nesto vredi, dovede Srbiju u EU a onda ce biti ciscenja od ovog poilitickog
taloga.
Pozdrav iz Nemacke.

pripravnica88

pre 11 godina

Malovićka se rukovodi principom napad je najbolja odbrana, ali to neće promeniti situaciju ! Malovićku i njenn političku stranku je stigla politička kazna !

Rade

pre 11 godina

SNS ima veoma slozen i tezak zadatak,da smeni sve ljude iz DS-a,nestrucne i kompromitovane,svojim,jos gorim i nekompetentnim,a kasnije ce biti i korumpirani,a to cemo sve lepo znati kad se ova vlast promeni,pa Jovo nanovo...to je nasa Srbija!

Milan36

pre 11 godina

Volim kad se G-dja bivsa ministarka ovako naprasno odjenom seti svega od pre 2,3 meseca.. Ali, neka, neka provere Cvijana, ali neka provere i sve bivse ministre.. Pravosudje nije jedina porusena institucija u Srbiji nazalost. Inace privatno, barem dva prijatelja koji su dugogodisnji advokati, prethodu Malovickinu "reformu" pravosudja su ocenili, kao najgoru, za pravosudje, od 2. sv. rata pa na ovamo..

Vlatko

pre 11 godina

Interesantno je to kako naši političari često vrše po nekoliko funkcija koje imaju sukob inetresa. Ovaj gospodin je samo jedan od primer - predsednik skupstinskog odbora za pravosudje je advokat u slobodno vreme?!?! Mada moguće je da ja grešim pošto je kod naših političara očigledno da je lični interes iznad svih ostalih interesa pa samim tim ni ne dolazi do sukoba interesa ;-)

nada ZR

pre 11 godina

ovo nema logike mislim zdravog razuma.Da odem kod sina i kazem mu tvoju mamu moram da smenim izvini to je politicki a ti meni uradi to i to.Moguce je da je Cvijan prolupao pa ucinio tako nesto ali cisto sumnjam.Mozda ne bi bilo lose da se Vucic oglasi po ovom pitanju.Sta sad US ne radi dobro a predhodna skupstina ih izglasala na celu sa Malovic?

djurisa

pre 11 godina

Glasao sam za Ds, ali ta crna reforma pravosudja, sa tada jos crnjom ministarkom to je bio debakl! Mada je i sad ministar jako mlad,podseca na Malovicku. Jesu namestali sudije, mada ja znam sudije koje su bile nj. pa su otpale! Nemam pojma, uglavnom Ds se za 4 godine obrukao sa reformama, narodu su predstavljeni kao lopovi, sad sto se niko ne seca ko nas je udesio onih devedesetih to je nas problem i bice vrlo verovatno kasno kada se bude to videlo!

Advokat u penziji

pre 11 godina

Kod Cvijana postoji tipičan sukob interesa,biti advokat i ministar pravde.Ni u jednoj demokratskoj državi to nije moguće.Cvijan kritikuje bivšu ministarku pravde za njen rad ali ne reče ni reč da li je bio kod sudije Mesarovića i da li se govorilo o ukidanju pritvora njegovom branjeniku.Ipak, više verujem Malovićki,jer je Cvijan totalno smušen u svom odgovoru.

bossko

pre 11 godina

Stvarno mi nije jasan ovaj nas narod , pa zasto bre vi svi koji sada pozitivno komentarisete aktivnosti DS-a i stavljate pluseve na nase komentare koji podrzavaju DS , niste izasli na izbore i glasali za onoga koga je trebalo , sada nebismo imali problem sa ovim nazovi ministrima ,i sve bi islo svojim tokom . Ovako nazalost moramo neko vreme da trpimo ovu prikrivenu radikalsko-sps-ovku torturu zacinjenu URS/DSS zacinom. Zalosno

klosar72

pre 11 godina

"Stavši u odbranu Nate Mesarević, Snežana Malović i DS su se potpuno razotkrili, i pokazali da iza Nate Mesarević i reforme pravosuđa, koju je osudila i Evropska Komisija, upavo stoji DS i njegova ministarka pravde Snežana Malović.
(RUMENI, 22. januar 2013 19:02)"

Pa nije Malovićka tema članka, već Cvijan koji hoće da oslobodi dilera droge iz zatvora koristeći svoj položaj.

Tako nešto je kažnjivo po bilo kom pravosudju na svetu, pa čak i po radikalskom.

Jel pokušao da ga izvadi iz ćorke, ili nije, to vi nama kažite?

A i vi ostali spineri početnici, jel Cvijan to pokušao, ili nije?

Lokalac

pre 11 godina

G. Cvijan ima jos ''musterija'', koje su optuzene za teske utaje poreza, kao i malverzacije prilikom privatizacija. Sticajem okolnosti, optuzeni su clanovi SNS-a, pa predmeti came po fiokama, a sudjenja se razvlace do u nedogled, pogledati slucaj fabrike obuce ''Moda'' iz Debeljace.

Advokat

pre 11 godina

Ocigledno je da Cvijan nije cist.Nije li vec u sukobu inetersa sto brani optuzenog a i clana SNS-a.Ocigledno je da je malovicka kao Ministar pravde imala uvid u predmete.Ocigledno je da je kao funkcioner SNS-a vrsio pritisak na sudije. A sto se tice Nate Mesarevic ona nije cista kada je reformapapravosudja u piatanju.Ali da li su zasluzili da se vrate naposaooni koji obicne predmete vode i po dvadeset godina

lorimer

pre 11 godina

Verujem da će Vučić odmah reagovati, i smeniti Cvijana zbog ovih kriminalnih radnji, jer niko, pa ni Cvijan ne može da ometa borbu protiv kriminala.

Dileri droge nisu u zatvoru da bi ih Cvijan oslobadjao.

klaster

pre 11 godina

"Maloviceva da li si naucila definiciju sukoba interesa i definiciju predpostavke nevinosti? To nam kazi.
(Hah, 22. januar 2013 16:36)"

Svako je nevin dok se ne dokaže suprotno.

Za dilera se dokazalo, na robiji je, pa ostaje samo pitanje zašto ga izvlačite iz zatvora?

I jel se zato "bojite" Šarića, kao da je i on nečiji, a?

Dragan 1970

pre 11 godina

Iritantnijeg coveka nisam sreo.Smesno je kad vidim ko je sve u SNS!Balerina,modelsica,vlasnik pecenjare,branilac kriminalaca i silovatelja!

hm?

pre 11 godina

Predsednik odbora za pravosudje, a u isto vreme i advokat. Vrlo interesantne pozicije, sve mislim da ne utice jedne na drugu i ne koristi poziciju kao advokat, pa makar i u tehnickom smislu davao drugima zamenicku punomoc.
Ocigledno je da njegovi klijenti ne placaju uslugu u vidu profesionalne pomoci advokata, nego nesto drugo....

Djordje1976

pre 11 godina

Pitam se da li je sudija Mesarovic u onih 10-15%, koji su po Tadicevim recima izabrani od strane DS-a. Mislim da jeste, pa se bas sada oglasio, kada treba da mu smene mamu, a i dobro je da malo DS digne galamu.

Advokat

pre 11 godina

Mislim stvarno... Bruka I sramota ko je bio ministar pravde ... Branilac je institut krivicnog prava, tj advokat koji zasutpa interese okrivljenog, optuzenog, osudjenog I slicno...termin punomocnik medjutim nije poznat u krivicnoj materiji....ccccc

Hah

pre 11 godina

@klaster, 22. januar 2013 20:14
Maloviceva je dokazala da ne zna definiciju skuoba interesa, kada je optuzena, ali ne i procesuirana za sukom (cak nije ni smenjena, sto znaci da sukob interesa DS podrzava).
Maloviceva takodje ne zna definiciju predpostavke nevinosti, a to je dokazala u slucaju afere "vakcine" kada je u vestima objasnjavala sta je OSUMNJICENA rekla istraznom sudiji u istraznom postupku.
Takodje, Maloviceva ne zna ni da zakon nema autorska prava.
Sve su to osnovi prava!
I na kraju, kako je Maloviceva polozila pravosudni ispit?

DS - dosadili ste i bogu i ljudima

pre 11 godina

Pa ovaj Cvijan je bio u kabinetu Tadica i onda im je valjao a danas ne valja? Mene interesuje hoce li neko podneti prijavu protiv Malovicke koja je pravosudje u Srbiji svela na nivo plemeske pravde?

Siniša

pre 11 godina

... Vučiću predlažem da za ovog lika uradi bezbednosnu proveru, pada sigurno, kao i onih 15 članova SNS koji su bili predloženi za visoke funkcije.

Kaiser

pre 11 godina

"Da su Malovićka i ostali iz DS-a, moralnije i produktivnije vodili državu, ne bi sada morali da kukaju Vučiću o Cvijanu i ostalim Cvijanima...
(dare 011, 22. januar 2013 19:09)"

Malovićka i DS su tog dilera droge smestili u zatvor, a vi ga iz njega vadite.

Imaš ozbiljan problem sa definicijom reči "čast" i njenom percepcijom.

Ali zato nemaš obraz, kao i ostatak ekipe iz druge smene. Džaba vam sve, taj posao kojeg su vam obećali nećete da dočekate. Ni još milion copy/paste komentara da napišete, pa oni su izradili malo veće mangupe od vas :)

majstor

pre 11 godina

"samo neka ds cuti...onu su u blatu do guse...ako neko protiv njih pocne da podize optuznice, ne pise im se dobro
(mili, 22. januar 2013 14:48)"

Dabome, ako podignete optužnice, narod će ovo da vam zaboravi, i pustićemo vas da nam vaši finansijeri truju decu?

Ako ste ikada imali debeo razlog za brigu, imate ga sad.

Toliko.

djole

pre 11 godina

Ma sta nam naprica ova zena. Stvarno ima blistavu istoriju koja joj daje za pravo da iznosi takve izjave. Prvo treba sebi da stavi ruku na srce pa da sama kaze koliko i gde je gresila pa neka onda izadje i prica o drugima. Da ima obraza i ljudskosti izasla bi da se javno izvini sto je unistila pravosudje!

nbp

pre 11 godina

Krajnje nesimpatičan lik Cvijan. I vrlo je moguće da je ovo tačno. Ali isto je veoma moguće tačno da je Vladimir Mesarović postao sudija bez odgovarajućih kvalifikacija (dok su letele glave nepodobnih sudija), kao što je moguće da je za onu straobalnu i krajnje sumnjivu "reformu" pravosuđa odgovorna Malovićka kao i Vladimirova mama. Ništa nije SNS bolji od DS-a, da se razumemo. Imamo Ovog Cvijana, imamo Selakovića koji je, kao što to beše Malovićka, izabran za ministra bez ikakvih kvalifikacija i autoriteta. On je bio mlađani asistent (bacao flaše "Jane" i nadzirao kolokvijume), a Ona je bila administrativni asistent. Ni On ni Ona nisu JEDAN DAN radili kao advokati ili sudije. E, takvi nam vode Srbiju i mi, kao, treba da se zabavljamo sa njihovim nadgornjavanjima.

sumorni

pre 11 godina

Taj diler nije ni prvi ni poslednji koga radikale vade iz zatvora. Pa nije prošao dan, a da nisu oslobadjali svoje...

Da osim dima ima i mnogo vatre u ovom slučaju, svedoči i nemušta odbrana Cvijana, koji bi kao advokat trebalo da zna da se na optužbe ne odgovara tako što se komentariše nečija frizura, izgled, ili minuli rad.

Deluje mi jako zatečen, i kupuje vreme dok ne složi kakvu takvu odbranu.

Lično verujem u navode optužbe, kad si popularan kao branilac TOP srpskih kriminalaca, znači da ta popularnost sigurno nije zbog stručnosti ili ugleda mladog Cvijana.

Dragan Lukić, Vršac

pre 11 godina

Zašto pomoćnik ministra pravde koristi svoj položaj da bi iz zatvora oslobodio osudjenog dilera droge?

Odgovorite narodu.

Ne skrećite temu, već nam odgovorite konkretno.

Dragan Lukić, Vršac

severnjak

pre 11 godina

"Toliko nelogicnosti da ne znam odakle da pocnem!
(Obilic, 22. januar 2013 17:29)"

Ajde seti se, pa nam objasni ali kao Nemanjić, ili Car Lazar.

klaster

pre 11 godina

"I na kraju, kako je Maloviceva polozila pravosudni ispit?
(Hah, 22. januar 2013 21:17)"

Položila ga je tako što je u njeno vreme ovaj diler droge strpan u zatvor. Hvala joj, jedan trovač i zločinac manje na ulicama.

Nego, da vidimo kako su ispite polagali oni koji ga vade iz zatvora. Kome da se zahvalimo za to?

Inače, ovaj tekst nije o Malovićevoj, nisi primetio?

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

Ma nije to Cvijan uradio, kao ni onaj ministar poljoprivrede, ma oni su sveci, vazno je da se goni i pljuje protivnik, Srpski i patriotski.

pravosudje ili svinjac

pre 11 godina

Pravnici u Srbiji?
Cast izuzecima, ali to je jedna grupacija za koju ne vaze nikakva pravila i zakoni. Profesori prava se brukaju prodajom ispita i niko im nista ne moze, sudije ne postuju zakone i rokove, procesi zastarevaju, advokati su izuzeti od realnog oporezivanja i fiskalizacije, a okrecu ogromne pare i vuku sve za nos ....
Ministari pravosudja, ustavni sud, vrhovni sud, .... umesto da tu budu ljudi od nespornog strucnog i licnog integriteta... sve neki politikanti, uzas!
Pravosudje je obican cirkus. Srbija je zemlja bezakonja!

nesposobni

pre 11 godina

Cudno je da se sve pokrece, bas na dan kada se odlucuje o Nati Mesarovic,na odredjenoj sednici VSS, a od koga nego od Malovicke i Natinog sina, Vladimira Mesarovica...Sta reci a ne pomisliti o ogromnom broju sudija, koji su najureni sa posla bas u Natino i Malovickino vreme , iz samo njima znanih razloga...I tako sudije tuzise i dobise spor,a gradjani Srbije,iz budzeta platise silan novac na plate sudijama, koju su primali dok su sedeli kod kuce i cekali da se resi njihov spor...Ko ce da nadoknadi taj novac,interesuje nas gradjane...i dokle cemo mi da placamo greske nesposobnih politicara...

Bosko

pre 11 godina

Ja znam sta je sve Malovicka bila i sta je sad. Ja znam da ona ne zna koliko nema blage veze o osnovima prava, a kamo li o ozbiljnijim pravnim pitanjima, ali da toliko LUPI u definiciji sta je branilac a sta je advokat, to je za anale i to jos nikad niko nije cuo. A pri tom laze da uopste treba praviti razliku izmedju ta dva pojma i jos je zla kada definise pojam branioca. Nego pitam se sto je samo Nata Mesarovic predmet medijskog targeta ovih dana, a povodom reforme. Gde su tu Malovicka i Homen? I njima su "ruke krvave do lakata"

svica

pre 11 godina

Ko je još uopšte verovao u borbu protiv korupcije AV da mi je znati?

I to sve dok na silu postavljaju sopstveni kadar na raznorazna mesta, od traktoriste do ministra, od plejboja do skupštine... A onda predsednik države mrtav ladan izjavi da "to nije sramota".

Možda njega nije, ali mene jeste.

Kapetan Ahab

pre 11 godina

Da li je bilo baš ovako kako Malovićka priča? Nemam pojma i to nije ono najgore.

Najgore je to što je MOGLO da bude tačno kako ona kaže, odnosno da visoki DRŽAVNI funkcioner (koji je usput i advokat kriminalaca) ode kod sudije i interveniše u korist dilera droge.
A znate zašto priča izgleda vrlo uverljiva i vrlo moguća? (Ne kažem da je istinita jer nemam dokaza.)
Zato što je ovo Srbija i ovakve užasne stvari ne samo da su moguće, nego su već godinama savim uobičajena praksa. E, to je ono najgore.

Nenad Sremac

pre 11 godina

Ako je tako kako je G-đa Malović izjavila,imam 2 sumnje u verodostojnost izjave:
1. Sudija je mogao sam da podnese protiv te osobe krivičnu prijavu
2. Kome se onda sudija prvo ispovedio: novinarima ili DS-u?

Vanja Petrovic

pre 11 godina

demokrate su se toliko zalepile za cvijana, jer nemaju za sta drugo , a realno ni za ovo nisu u pravu,napravili su od komarca magarca, samo nekako da se skrene sa njihovog lopovluka.
(luda kuca, 22. januar 2013 14:39)

Komarci su opasne životinjke. Ne vidiš ih a svuda ih ima, ujedaju ko ludi, peče samo tako, pa se češeš dugo i gde te ne svrbi.

ceda

pre 11 godina

Najbolji srpski realty show. Kad god ti je dosadno citaj vesti i komentare. Trebalo bi da naplacujete citanje komentara. Ludilo...