Nedelja, 06.01.2013.

13:38

Vučić: Ne plašim se izbora

Predsednik SNS Aleksandar Vučić kaže da ta stranka, najjača članica vladajuće koalicije, ne želi vanredne izbore, ali i da ih se ne plaši.

Izvor: Beta

Vuèiæ: Ne plašim se izbora IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

119 Komentari

Sortiraj po:

Zrenjaninka

pre 11 godina

U Zrenjaninu su nadmasili sami sebe. Od kad su formirali vlast, pred svaku sednicu se zaposli par neudomljenih, kako bi vecina opstala. BRUKA I SRAMOTA. Prozivali su Gorana Jesica da je izneverio gradjane Indjije, a to sto je Goran Knezevic obecavao kule i gradove Zrenjanincima, pa brze-bolje otisao u Beograd, nikom nista. Ne znaju vise ni sta rade, ni gde udaraju!

Opora

pre 11 godina

SNS je dobila vlast u Baču, ali na jedan jako pokvaren način jednog odbornika izgubila.Izbora Aleksandar Vučić ne treba da se plaši ima potpunu podršku naroda skoro 50 %. Spor o Saše Mirkovića zaista ne treba da bude,jer vlada ima pametnije stvari da radi. DS treba da se potpuno povuče iz opštine Bač, i da prepusti većini koji su na pošten način dobili izbore. Hapšenje Darka Šarića je od velike važnosti za našu državu. Darko Šarić kao poznati narko diler bi trebao da odgovara. Niko nije jači od države, i niko neće proći zaštićeno.Potpuno verujem u Aleksandra Vučića, borbu protiv kriminala i korupcije zaista vodi pošteno, časno, u skladu sa zakonom.

Sasa sasa sasa

pre 11 godina

Sta je Vucic uradio za narod od kad je na vlasti?Nije uradio nista ,samo je povecao cene,zaduzio se 2,5 milijarde,zaposlio estradu!

Miki!

pre 11 godina

Zasto bi se SNS,plasila izbora,kada bi u slucaju vanradnih izbora,ostvarila,daleko bolji izborni rezultat,u odnosu na predhodne izbore.

Dvoglavi arapin

pre 11 godina

Izbori danas nikome ne bi odgovarali sem naprednjacima. Jedino njima mogu da poverujem kada kažu da se ne boje izbora. Svi ostali, sa ovakvim rezultatima rada, što u opoziciji, što u vlasti, vrlo rado bi ih eskivirali.

Ozon

pre 11 godina

Naravno da se gospodin Vucic i SNS,ne plase novih izbora,vec naprotiv pokazuju tolerancij prema opoziciji,posto u slucaju novih izbora SNS,bi imao apsolutnu vecinu,a neke opozicione stranke potpuno nestale.

bonus

pre 11 godina

Za onoga sto pita sta su to konkretno uradili ovi iz SNSa.Pa sasvim je dovoljno sto su provalili ogromne finansijske mahinacije od nekoliko stotina miliona eura do sada a od sada...ko zna koliko.Za sada je vec dovoljno a Miskovica da i ne spominjemo,on mu dodje ko bonus...

Komisionar

pre 11 godina

Gospodine Vučić!
Mogli ste makar da pogledate rezultate majskih izbora u računaru. Kao član prošle izborne komisije izneću vam ja. Prepisano iz Službenog lista opštine Bač. A na vlast ste i vi došli kupovinom dva odbornika, LSV i SRS.

1. ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА - ТОМИСЛАВ БОГУНОВИЋ 2389
2. ПОКРЕНИМО БАЧ - ТОМИСЛАВ НИКОЛИЋ СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА 1552

I ko je imao više glasova???

Mislio da ste pošten i ispravan čovek, ali ste me sad uverili da ste demagog i selektivni tumač morala/zakona. Ako je DS u pravu po pitanja Bača, zašto dopuštate svojim članovima da uzurpiraju zgradu?

Сфинга

pre 11 godina

У Бачу је неморално, а у Зрењанину је морално преотимати одборнике!!!???
Какав ЛИЦЕМЕР!!!
Само немој молим те ти Вучићу да причаш о ПОШТЕЊУ!!!
Ово је постала потпуна лудница, па се преносе и прославе Бадњег дана из страначких просторија!
Хајде још некако извештаји са страначких слава, али ово је већ дегутантно!
СТОП АМНЕЗИЈИ!!!
Напред "стручњаци" са инстант факултета! Заврши и пали! Још мало и ПАЛИТЕ!!!

Zarko

pre 11 godina

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da je ta stranka pošteno pobedila na izborima u Baču i da, iako je zakon verovatno na strani Demokratske stranke, moral je na strani SNS.

"To što zakon dozvoljava nemoral ne možemo da promenimo u ovom trenutku i možemo samo poštujemo zakon", rekao je Vučić nakon unošenja badnjaka u sedište SNS.
A šta su činjenice:
6. maja pobedila je DS koja je osvojila 9. mandata a SNS u koaliciji 6. Sa SPS koji je osvojio 5. mandata i jednom odbornicom lige koja je postala predsednik skupštine i jednim radikalom SNS je formirala većinu.Stvarno poštena pobeda, po Vučiću, kao i u Zrenjaninu. Prva odluka te vlasti bila je da Balaševiću oduzmu titulu počasnog građanina Bača pa kad je javnost burno reagovala posle dva dana poništili istu. A izabrani predsednik Pušara iz SNS sebi dodeljuje 673 hektara. Moralno, zar ne!

Dragan 11

pre 11 godina

Kakvi izbori covece, daj uradite nesto za taj narod u Srbiji kao sto ste obecali pre izbora. Jedino ste uhapsili Miskovica (tek treba da mu se sudi, bice interesantno cuti sta on ima reci) kojeg ste i stvorili u udruzenom poduhvatu sa tima kojim sad delite vlast.

Duro

pre 11 godina

@ ivica " zaboravili ste da je duh hriscanstva u skromnosti..,a ovo izgleda kao skupi francuski restoran,, izadji vidi da l narod ima za pasulj prebranac"

Ma skromni su oni; no. šalu na stranu - zar mislite da su oni to kupili od skupljene partijske članarine? Ali šta se može Eliot Ness je zauzet drugim slučajevima ...

javno mnjenje

pre 11 godina

Ova losa selekcija kadrova u vladi i ignorisanje javnog mnjenja po sistemu... bas nas briga sta vi mislite,govori o istom postizbornom ponasanju i manirima stranaka koje dodju na vlast.Sa neselektivnim kadrovima i partijskim postavljenjima,govori da i kao prethodnici necete daleko dogurati.Sve kritike upucene prethodnima, na losim kadrovima,za vas nije bilo iskustvo kako ne treba raditi.Ni oni nisu obracali paznju na javno misljenje.Niste se zapitali ,zasto postavljate nepopularne ljude ,koje javno mnjenje ocigledno ne zeli da vidi na tim pozicijama.Umesto da najkvalitetnijim ljudima u Srbiji date sansu da pomognu ovu krizu,vi birate iskljucivo partijske ljude ...Sa Srbijom u krizi, rekli smo jos na pocetku da se biraju najbolji od najboljih, ali ne u stranci nego u Srbiji.Jer ako sada nista ne uradimo,da Srbiju izvucemo iz ovog teskog stanja,posle mozete da postavljate i vase estradne prijatelje u vladu...i onako ce biti svejedno ko je...Umesto da se prati javno mnjenje, neko ili vas pogresno savetuje ili vi ne zelite da cujete nikoga sem sebe.Nekolicina vasih kadrova je ucinila da umanji sve ono sto vi teskim trudom uspete..Naime, insistiranjem na partijskim kadrovima ,brzo umanjujete rejting i stranke i vlade.Treba razmisliti...jer za casne ljude postoje i ostavke,ne mora se uvek ici na izbore.Svaki novi izbori a zarad neslaganja i losih kadrovskih postavljenja ce vas sve kostati...Srbija nema vremena da se stalno bira i bira i uvek isto i uvek isti...dozlogrdilo nam je.

Penzioner

pre 11 godina

Nikad dosad gore nisam živeo! Na vidiku mi je glad, jer svaki dan nešto poskupljuje. Ja ne mogu više zarađivati. Srećno Badnje veče!

gagi rs

pre 11 godina

Gospodine Vučiću ti si na vlasti pa automatski ti se i pitaš da li će biti novih izbora. Pošto nisi siguran da možeš sam pobediti normalno da ih ne želiš, samo bez potrebe zamajavaš narod. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Što se tiče tvoga posla mnogo hteo mnogo započeo ???????

Novi Sad

pre 11 godina

Moral je nas Vasoj strani u Bacu, gospsodine Vucicu? A u Novom Sadu, Zrenjaninu i drugim mestima sirom Srbije? Kada Vi kupujete mandate, pretite i zloupotrebljavate Vasu funkciju zarad vlasti na lokalu, kako bi se podmirili stranacki aktivisti, tada o moralu ni reci? Fuj i fuj! Nikada moj glas necete imati, jer su pravda i moral kod Vas selektivna stvar!

Seele

pre 11 godina

Demokratska stranka i dalje pokušava silom da ostane na vlasti, služeći se pritom svim nedozvoljenim sredstvima. Razumljivo je da treba naći mirno rešenje za formiranje većine u Baču koje bi bilo u skladu sa zakonom. Odgovornost lidera zavađenih stranaka je svakako velika, a nikome nije u interesu da se dešavaju ovakve stvari, već političke probleme i rasprave treba rešavati mirnim putem.

slavko

pre 11 godina

Vucicu a dali je moralno kad tvoji nazadnjaci kupuju odbornike po celoj Srbiji? Pa znas li kakav sve ljudski sljam su tvoji odbornici diljem zemlje Srbije.Dali znas da se javno hvale da su dobili novac direktno od tebe pa ne pitaju za cenu odbornika drugih stranaka? Ne libe se da i opstinama u kojima DS sam ima vecinu pokusavju po tvom nalogu da kupovinom odbornika prekomponuju vlast.Vucicu ne lici li to mozda na korupciju ili je to zakonom dozvoljeno kad ste vi nazadnjaci u pitanju.Sve ti ovo kaze covek koji nije clan demokratske stranke i koji nikad nije glasao za zute .Razmisli malo, bumerang pogadja bez greske

novica952

pre 11 godina

SNS kao jedna velika porodica na ovaj dan okupila je svoj politički vrh da proslave ovaj dan i poruče da je Srbija njena glavna briga i građani koji žive. I znam da će mnogi reći da je to lažna patetika i kobajagi briga, verujem u ono što ova stranka radi i što pokušava da ovom narodu pokaže da postoji i drugačiji pit od svih dosad ponuđenih, da je to narod šestog maja prepooznao i dao štafetu ovoj grupaciji da formira vladu i pokuša da se nešto pšopravi što je desetinama godina razgrađivano. Početni rezultati su tu, na ovaj dan se treba setioti i teših vremena i nadati se boljim u godini koja nam prestoji.

ivica

pre 11 godina

Fensi skupa zakuska.....bas je skromna ova bozicna trpeza.. skroz prozapadna...a narod nema za hleb, a vidim vi se gostite najskupljim specilitetima..,. zaboravili ste da je duh hriscanstva u skromnosti..,a ovo izgleda kao skupi francuski restoran,, izadji vidi da l narod ima za pasulj prebranac

Civijas

pre 11 godina

Zaista je covek demagog,kako misli da izvrsi hapsenje coveka koji je negde van zemlje,mi nismo ni Amerika niti bilo kakva svetska sila da mozemo da hapsimo van nasih granica.To znaci da zavisimo od drugih grzava,ukoliko je doticni gospodin u Argentini moze samo da miu pljune pod prozor.Sto se tice vas koji tvrdite da SNS u raste rejting to se definitivno odnosi na vas koji verujete u ove price,ali trebalo bi da se zaptate koliki je vas IQ.

lana

pre 11 godina

Normalno kada jedina vlast koja do sada ima rezultate.A oni koji se zalažu za njih trebali bi malo da se okrenu i pogledaju realnost koju su prespavali čitavih 12 godina!

Ваистину Конза

pre 11 godina

Помену неко, да ће "жуте" од блата правити... Па то и јесте проблем, што је уместо морала, части и поштења 12 година у Србији величано блато у којем су се најбоље сналазили они који су за пар година од портира, дизача рампе, бивших возача, пропалих студената и локалних силеџија постајали "бизнисмени", председници клубова, велике газде монополисти, министри ... АЛИ! То блато се полако али сигурно спира са Србије и корак по корак се праве ствари враћају на своје место! А коме је до блата, пешака до ушћа док је водостај низак, па нека прави оне који су, срећом нашом, нестали у историји неповратно!

banda foteljaška neradnička

pre 11 godina

zar opet izbori??
ma da li ste vi normalni??
lako je ovim političarima, partijašima, stranačkim vojnicima..da se razbacuju sa narodnim parama i graju sudbinom Srbije! oni žive od izbora i predizbornih 'aktivnosti' marketinga i marifetluka
sve to treba gov.motkom najuriti na njive da rade malo,i jedne i druge i treće.

Marijana Becej

pre 11 godina

Vucic je gospodin covek i bori se svim svojim autoritetom i snagom protiv kriminala i korupcije..ako bude izbora,moj glas vama!

lana

pre 11 godina

Stranka koja ima rezultate i koja je u vlast ušla čistog obraza i kao takva može ponovo da izađe na izbore nema čega da se plaše.A ostali neka sabiraju i računaju svoje greške!

vreme ce pokazati sve

pre 11 godina

Kakvi izbori? pa ni ove niste dobili posteno, nego ste izmislili pricu, pokrali prebrojane glasacke listice, sve da zapalite narod. Sta ste hteli? Da se narod bije zbog vasih lazi? Sve sto dolazi iz vase kuhinje je laz i prevara. Tako ce biti i sa "borbom protiv korupcije". Zivi bili, pa videli!

Dr Dra

pre 11 godina

Pa sto da se plasi covek koji ima vise od 60 procenata podrske gradjana. Cak bi mu izbori dobro dosli da otkaci i koalicione partnere koje ne mirise niko.

ivaan

pre 11 godina

U pravu je gospodin Vučić, vlada ionako ima previše drugih problema da bi se bavila drugim, sporednim stvarima. Mislim da bi trebalo staviti tačku na slučaj "Mirković" i da ministri nastave sa radom punom parom, u obavezi su prema građanima koji žele rezultate rada ove vlade. Što se tiče Darka Šarića, nadam se da će i on uskoro biti uhapšen i izveden pred lice pravde.

vlada milic

pre 11 godina

izvinjavam se mislio sam na kupovinu i pretnje odbornicima u grockoj i zrenjaninu i drzanje odbornika u "karantinu" u zrenjaninu i novom sadu a o pretnjama od strane sns u zajecaru bruji cela krajina kao i o ponizavanju clanova ds i urs u kursumliji. bahatost na nivou .

Robin hud

pre 11 godina

Sns jedini ne mora da se plasi izbora i njima bi odgovarali isti, ali treba misliti i o narodu i parama koje bi se potrosile na izbore. Izbori su poslednja opcija ali ako se mora....

jovaN

pre 11 godina

Izbori su nešto što trenutno Srbiji ne treba. Samo bi zaustavili i verovatno obesmislili započetu borbu protiv korupcije.
Ima ova vlada dovoljno snage da se izbori sapovremenim "kočničarima".
A što se tiče Šarića mnogo manje ima podrške nego što se misli (dok je para ima i drugara!).

vlada milic

pre 11 godina

kako sevaju naprednjaci cim se pojavi slika njihovog velikog manitua. ovakva zaslepljenost je na snazi jos samo u severnoj koreji. e naprednjaci posle 58764 poruke koje ste poslali ubedjujuci me da je vucic spasitelj napokon ste me ubedili . na sledecim izborima cu sigurno glasati za nekog ko nije mahao laznim ukradenim listicima i nekog ko ima pravu diplomu. ups niste mi jos isprali mozak nastavi po planu salji salji salji.

ibrahim-ba

pre 11 godina

zanimljivo je da su na ovom sajtu svi kukali do pre 9 meseci da se kod nas kriminalci ne hapse ,da se sve zna ,a da se cuti,svi dizali hajku,a kad je vucic poceo da ih hapsi i proziva,vidim odmah krenuli u odbranu miskovica i kompanije? srbi sta zelite,odlucite se? to sto ne simpatisete vucica ne daje vam za pravo da simpatisete krimose!

Razocarani Demokrata

pre 11 godina

Po mome misljenju bi bilo najbolje da se raspisu novi izbori da bi se Dacic i Dinkic sklonili iz vlade i da bi SNS potvrdila da moze sama da formira vecinu

TNT

pre 11 godina

Cinjenica je da rejting SNS-a raste jer narod prepoznaje volju i zelju da se konacno nesto promeni u ovoj zemlji. Vucic kao lider stranke je na pravom putu sto mu priznaju i politicki oponenti.

Јеремија

pre 11 godina

Прослава Бадњег Дана и наслов о изборима... Види се по реакцији да је то тема која многима значи. ДС би да се врати на власт пошто пото, па призива изборе и покушава путем медија да изазове реакцију и неслогу. Помињу се кадрови овакви, онакви а нигде да се види питање како то возачи функционера ДС-а уштеде од плате за џип од 60.000€ и два стана? Па колико онда имају функционери када им возачи имају толику кинту? А када још и бивше возаче поставе на место председника општина (Палилула), онда и не чуди када су и Министра војног имали са завршеном средњом школом и "факсом" где је диплому добио после три месеца од уписа на исти! Елем о чему се то полемише и коме заиста требају избори? Лично мислим да треба да се одрже и да сада када више не постоје "бели медведи" у Србији, народ слободно покаже шта и коме верује!

Meda

pre 11 godina

Evo vam odgovora na danasnje kritike upucene SNS-u za dogadjaje u opstini Bac.Srpska Napredna Stranka je pobedila na izborima i to je istina sve ostalo su izmisljotine i podmetacine ljudi iz DS-a.Sve ce da urade da ostanu na vlasti!Razlog?Svima ocigledan.

Stefan

pre 11 godina

Yanimljivo da o novim iyboria najviše razmišlja opozicija iako imaju manje biračko telo nego pre 7 meseci! Naprednjaci mogu na izbore kad hoće. Dobro stoje ali im se i pored toga ne žuri. Vredno rade, ima vremena za izbore.

Земунац

pre 11 godina

Ко има каву културу види се и по вређању оних који људе називају полронима,улизицама,тупоглавцима и сл. Ееее тако је било 12 година и тако размишљају и данас када су у опозицији, бесни и надобудни ...

NS

pre 11 godina

Ima se moze se... i ovi postadose elita... badnjak versaci odelo bogata zakuska realno stanje u jednoj prosecnoj srpskoj porodici...kakvi su oni predhodni bili kada smo mogli ovakve da izaberemo jadni mi,,,, neka su srecni predstojeci praznici puno zdravlja i srece...

Zoni

pre 11 godina

Ovakve stvari i dogadjaji su pripremljeni unapred,ako izgubi na izborima DS je u mogucnosti da parama,ucenama i prevarama ostane na vlasti upravo zbog zakona koji su oni i doneli,da je poslanik ili odbornik vlasnik mandata i da moze da raspolaze kako on hoce,nezavisno od stranke.Takav zakon su i doneli da bi ga iskoristili upravo na ovakav nacin,nije taj zakon donet za pobednika vec za gubitnika!

Branko

pre 11 godina

Imam jedno pitanje,za ove ulizice SNS-a,koji pisu komentare-hvalospeve.Sta je to puno sto je SNS uradila od kada je na vlasti?Navedite mi 5 stvari koje je uradila,a da ne bude uhapsila Miskovica i aferu Agrobanka.Jel' osudjen nako u toj aferi?Jel' se manje zaduzujemo danas,nego u proslom mandatu?Jel se drugacije upravlja javnim preduzecima?Jel strucni ljudi dobijaju posao,ili clanovi partije?Jel sudstvo drugacije?Jel ima vidika da ce se bilje ziveti?Jel su ispunjena makar 3 obecanja iz izborne kampanje?Jel smanjena stopa kriminala ili se pljacke i nasilje vraca kao devedesetih?Zasto je oslobodjen optuzbi sadadnji ministar Knezevic?Zasto niko ne pominje Olivera Antica,nezvanicno ministra pravde,a zvanicno savetnika predsednika Nikolica u aferi indeks?Isto kao kod demokrata,a nazalost rasturice sve sto oni nisu!

Odbegla mlada

pre 11 godina

Napokon Srbija ima coveka koji ispunjava data predizborna obecanja. Za njega niko nije zasticen i privilegovan. I zato ce i u buducnosti imati nasu podrsku.

Cvrle

pre 11 godina

Voleo bih nove izbore, najviše zato da se Dinkić izbaci iz Vlade! SNS je vodeća sada, sami bi birali sa kim će u Vladu! Radujem se izborima i bolje neka ih bude!

pobednik

pre 11 godina

Onako kako ja citam ovu vest:

- izbori uskoro
- sukob tinja izmedju Tome i Vucica
- nastavice se hapsenja, sto je bitno zbog izbora, nece biti presuda jer nema dokaza, ali to nije bitno, jer ce izbori proci
- u Bacu u pravu demokrate, ali ce isto tako y pravu biti i naprednjaci u Beogradu
- pad vlade u Beogradu ce biti i neposredni povod za nove izbore(jer Vucic nece da se pokaze kao nemoralan)
- sigurni su u sebe i isjkoristice ovih par meseci da dodatno uniste opoziciju
- znaju da sto vreme bude vise prolazilo doci ce do problema i pada popularnosti zbog loseg standarda, katastrofalne ekonomije, katastrofalnih kadrova i kadrovskih resenja(po prvi put pokazuju se pukotine kod naprednjaka, upravo zbog kadrova koje nemaju/imaju)
- bice vesela ova godina, ako Vucic ne dobije apsolutnu vecinu, a ako je dobije put u diktaturu. Toma ce biti po strani ali ce realno jedva cekati da Vucic padne

Eto, mozda sam naivan i gresim, ali mi se tako cini

NOVI IZBORI-KATASTROFA ZA EKONOMIJU

pre 11 godina

Samo štetočine i neprijatelji naroda, mogu da traže izbore u ovom trenutku.
zar zbog vaših uskostranačkih igrica da izgubimo narednih godinu dana??
zar nam to treba u ovom trenutku sa uništenom ekonomijom??

narodu je dosta izbora, i bićete kažnjeni apstinencijom glasača SNS-ovci!

MIODRAG

pre 11 godina

Zašto bi se plašio izbora , dokazao je svojim radom i angažovanjem da se bori za svoju zemlju i njen narod što pre njega nikonije činio, naravno da narod to prepoznaje i da bi na izborima on i SNS osvojili ubedljivu većinu.

bucko razmišljam

pre 11 godina

Meni je bilo muka kada vidim ovog čoveka ali ili sam ja grešio ili se on promenio u svakom slučaju ovo što radi sada je nešto što je Srbiji odavno trebalo i za to ima moju apsolutnu podršku. Svako ko je kršio zakon mora da odgovara.

ana

pre 11 godina

Naprednjaci na novim izborima mogu biti samo još bolji i još jači.Mislim da nije trenutak što se tiče stanja u Srbiji.Vlast treba da radi i da pokaže svoje mogućnosti.Prošlo je jako malo vremena!

pancevacM

pre 11 godina

Naravno da novi izbori nisu poželjni, kad previše koštaju sada ionaku osiromašenu zemlju. I naravno da se SNS ne plaši izbora, kada oni čiste savesti mogu da izađu pred ljude, a ne ko neki, da se voze u blindiranim kolima.

DraganaM

pre 11 godina

Ma, o kakvim crnim izborima vi pricate? Cemu izbori? To sto je neko nezadovoljan cinjenicom da je ostao bez fotelje, bas me briga. SNS je dobila vlast, pa neka se pokaze. Za sada, koliko vidim, ne ide im lose. U svakom slucaju rezultata vise nego sto sam i mogla ocekivati. A sto se tice Vucica, svaka mu cast! I, ne treba da se plasi nikoga i nicega.

Саленце

pre 11 godina

@novosadjanin за тебе само једно питање, а како то да пропустиш да поменеш о тим батинашима да су свих 14 ухапшени, јер су напали полицију и при томе једном полицајцу поломили руку а двојицу повредили? Да ли си пропустио да поменеш због тога што су признали да су плаћени од стране ДС Бач , да дођу из Бачке Паланке и силом преузму, зграду општине или си то сасвим случајно заборавио да поменеш ( ма наравно ;) )? Ако мислиш да то није тачно , а ти лепо погледај саопштење полицијске управе Нови Сад. Успут поздрави ЊаЊу и саоничара Тулипа!

Vladimir

pre 11 godina

Prvo treba zavrsiti zapocet posao, a onda kada se to privede kraju ne treba ni sumnjati u rezultate izbora, jer SNS u ovo9m trenutku nema opoziciju

NENA

pre 11 godina

Sve cestitke Vucicu na hrabrosti i upornosti, pokazao je da je covek koji drzi rec! Apsolutno podrzavam sve akcije u otkrivanju krivicnog dela korupcije. Samo tako nastavite. Vanredni izbori su suvisni!

Vucicu, samo napred care

pre 11 godina

Kad god da budu Vucic ima definitivno moj glas. Oko toga ne mora uopste da se brine. Pokazao je da je najsposobniji od svih srpskih politicara, a svi su bili na vlasti i videli smo ih. Vucic je pokazao da je za sve njih Dijego Armando Maradona.

Vladimir Z

pre 11 godina

Svi ovi što pišu neka raspiše izbore već jednom, mislim da bi trebalo da im izađe u susret bez problema. Neka raspiše pa se zanimajte kada bude na istim rasturio. Bez obzira na sve niste objektivni i stvarno mi nije jasno ko ovo piše uopšte...

novosadjanin

pre 11 godina

Vučiću SNS nije pobedila u Baču. Potkupila je jednu odbornicu LSV-a koja je nakon toga postala predsednica skupštine. Šta se sada joguniš? Isto se sada desilo vama, stim da su vaši SNS-ovci iz Bača doveli svoje batinaše i počeli da tuku predstavnike nove skupstinske vecine legalno izabarane. A za vecinski auditorijum u Srbiji koji verovatno ne shvata o cemu se ovde radi da malo pojasnim. Nakon sto je SNS kupio odbornicu LSV-a, predsednik opštine je postao Mirko Pušara lokalni stočar. Na licitaciji za dodelu poljoprivrednog zemljišta, sam je sebi kao predsednik opštine dodelio 10ha zemljista da ima za svoj biznis, tj uzgajanje stoke. Eto ti tvog morala i moralisanja Vučiću. Da li ćeš uhapsiti sada Pušaru zbog korupcije?! What goes around comes around!

Zorica

pre 11 godina

Ova vlast mnogo odgovornije obavlja svoje duznosti od prethodne! Nedavno su stupili na scenu, a vec su dosta toga uradili! Naravno da ne treba da se plasi! Podrska!

"patriotski pljackas Covic"

pre 11 godina

@Vox@I Milosevic i Tadic su NE ZABORAVI izgubili izbore kada su bili najsigurniji u svoju snagu i glasace.Zato VOLEO bi da budu izbori pa da i ovaj "mali Krcun"odleti "kao jaje s'groba"!!!

vlada milic

pre 11 godina

vidim buni se vucic kaze otet odbornik u bacu buhuhuuhuh , a kada naprednjaci otimaju odbornike u grockoj gde su cak ljudi samarani ili u zajecaru gde ni porodica nije znala gde je odbornica lsv a i da ne spominjem protivpravno grzanje ljudi u takozvanom karantinu u zajecaru i novom sadu to je ok to je brilijantna taktika zato sto je sns tako pametna

AVE CEZARE

pre 11 godina

Hvala Bogu, i ne treba da se plasi izbora, jer je Predsednik jedine stranke koja bi, da u ovom trenutku izadje na izbore mogla sama da formira Vladu, a verovatno i parlamentarnu vecinu..

Kosovka

pre 11 godina

Konačno da se nađe neko kome je Srbija na prvom mestu! Bez ulagivanja zapadu i EU! Vučić sve radi u interesu Srbije, svaka mu čast na tome!

DADA

pre 11 godina

Samo radi svoj posao narod je uz tebe, mora jednom da se zna ko je pljačkao ovaj narod.Bravo imaš podršku svih opljačkanih građana.Srećan Božić svim naprednjacima, samo napred.

Asos

pre 11 godina

Srbija evidentno ide na bolje, promene su očigledne. Neka je srećno i uspešno u ovoj godini prvo Aleksandru Vučiću a onda i celoj Vladi Srbije!

prolaznik

pre 11 godina

Ko o čemu...ne da se plaši, nego umire od straha pred izborima, i polako postaje svestan šta je stvarno "zloupotreba službenog položaja"...znate kako u zatvoru prolaze ovi što nikad ništa teže od kašike nisu podigli? Ne da ćeš da padneš, nego ćeš da ljosneš na izborima...ovaj, a kad mislite da objavite rezultate istraživanja koje ste naručili i dobili? Vuna, a?

vanja

pre 11 godina

Normalno da se ne plaši. Narod je shvatio da prvi put ima na vlasti stranku koja ispunjava predizborna obećanja i koja se maksimalno zalaže za bolji život u Srbiji.

Simonovićka

pre 11 godina

Jaoj što mrzim kada se stranke spoje zbog interesa pa mali ucenjuju velike!
A za to je najviše kriv DS!!!
Da nije iživljavao neke stranke baj-pasom, sada bi smo imali dvopartijski sistem i bilo bi idilično!

Buba Mara

pre 11 godina

Naravno, zašto bi se i plašili? SNS je vodeća stranka u Srbiji, odkad su na vlasti popularnost im je duplo porasla, izbori im potpuno odgovaraju! I moju podršku imaju zbog Vučićeve borbe protiv kriminala i korupcije!

Milijan

pre 11 godina

Ko prati istraživanja i rejtinge, zna ko ubedljivo ima najveće biračko telo. Poverenje u naprednjake raste. Ako bi došlo do izbora, mogli bi možda i sami da formiraju vlast. Sviđa mi se što želeda završe ove započete poslove, naročito borbu protiv korupcije.

Milena

pre 11 godina

Zašto bi se stranka koja ima najveći procenat podrške plašila da izađe na izbore?
Nema poente!
Ono što meni nije jasno je kako nekima ne ulazi u glavu da je država na staklenim nogama i da bi još jedni izbori (osim onih regularnih) bili zasiguran bankrot?!? A bankrotirala bi jer se toliko kralo u poslednje vreme i u poslednjih par vladajućih kombinacija da je to ravno nemogućoj misiji!!!

Miloš

pre 11 godina

Ova stranka, pogotovu njihov lider nemaju razloga da se plaše izbora. Njihov rejting je u stalnom porasta, ali mi se dopada što razmišljaju šta je dobro za Srbiju u ovom momentu. Da li će doći do izbora zavisi od ponašanja koalicionih partnera, ne od njih. Zna Vučić da im izbori mogu mnogo doneti ali je za Srbiju to jako skupo, koštaju izbori mnogo.

za udruzenje

pre 11 godina

Da.
Izbora ce biti 2013 ali ne to sto zelite i ne nadajte se da ce Nikolic ostati "jer ste zajedno odgovorni "
Smatram da ce te uskoro dobiti zvanicnu informaciju o Vasoj odgovornosti
Vasa politija je naplanska skoro kao i politika bivseg rezima

marko polo

pre 11 godina

sns je jedina stranka koja je nesto uradili od dolaska na vlast, i zato imaju veliku podrsku gradjana i nikako nebi trebalo da se plase novih izbora. Novi izbori bi bili lose za ovu zemlju ali da se dogode sns bi apsolutno odneo pobedu

samo tera dalje

pre 11 godina

Danas je badnji dan 6 Januar 2013.Od pocetka Nove godine peto saopstenje ili izjava.Ostalo je jos 359 dana za nova saopstenja.Ni na danasnji sveti praznik ne moze bez samo reklamerstva

Caja

pre 11 godina

Ne smem da posmilim sta bi bilo sa nama da SNS nije formirala Vladu i da Aleksandar Vucic nije odlucno krenuo u borbu protiv korupcije i kriminala. Kakav bi ovo Bozic bio u Srbiji bez nade, na putu konacne propasti. Hvala vam, dragi potpredsednice Vlade, sto ste nam vratili nadu!

Sani B

pre 11 godina

Nova vlada je nedavno stupila na scenu,mnogo toga je uradila,ali još dosta toga je pred ovom vladom da učini,da stvori bolje uslove za sve građane Srbije. Ako se neko nađe na tom putu, da minira napredak zbog svojih interesa,da bi sakrio grehe iz neslavne prošlosti, pa i prevremeni izbori mogu da budu jedna od mogućih opcija.

pokahontas

pre 11 godina

Pa i zasto bi postojala sumnja u ponovnu pobedu kada je podrska naroda ocigledna? Ljudi posle godina sivila i propadanja kroz koje smo prosli cine nesto za ovu drzavu, ne zaustavljaju se samo na laznim predizbornim obecanjima.

Ana S

pre 11 godina

Naravno da se naj jača stranka na političkoj sceni ne plaši prevremenih izbora.Borba protiv kriminala je primarna,i ako potpredsednika vlade Aleksandra Vučića budu minirali,da se u odlučnoj borbi protiv kriminala odustane,ostaje opcija prevremenih izbora kao realna mogućnost.

lako ćemo s njima

pre 11 godina

verujem da se dotični ne plaši, ali je zgodno da izborima plaši druge.
pitanje za 1 mil. dolara: ko su ti zavisnici od šarića?

Vladimir Z

pre 11 godina

Sve najbolje u narednom periodu, imam poverenje u SNS ali pre svega u Aleksandra Vučića, i nadam se da će nastaviti u ovom stilu. Neki kažu da previše izjava daje ali drago mi je da se stvara stanje gde napokon svi građani čuju kada se dešava nešto u zemlji bilo pozitivno, bilo negativno. Negativno je ono što osećamo svaki dan vezano za ekonomski standard, a pozitivno je ovo sto je uslovno posledično vezano za taj isti standard a to je hapšenje ljudi, i nadam se osuda istih, ljudi koji su nas i doveli u situaciju da na mesečnom nivou imaju milione dok drugi primaju platu od 22 hiljade dinara. Ne patim za velikim novcem ali to vidim kao veliku nepravdu iz razloga što to nisu naučnici i neki jako pametni, obrazovani, sposobni ljudi koji velikim zalagenjem i mukom stiču iste te milione. To su samo ljudi koji dobro muljaju i imaju tamo neke veze i vezice i na bahat i beskurpulozan način otimaju istovremeno zaposlenima davajući male pare. Njihovim sklanjanjem smatram da će više posla biti za istinski sposobne, najvrednije i najobrazovanije ljude naše zemlje. Veliki pozdrav i sve najbolje.

Slavica

pre 11 godina

Aleksandar Vučić ima moje puno poverenje i podršku. Žao mi je samo što nije i ranije bio na mestu na kome je sada, ne bismo dogurali do ovolike krize. Ali bolje ikad nego nikad! Pozitine promene su sad stigle u Srbiju i napredak će se vrlo brzo osetiti!

novosadjanin

pre 11 godina

Vučiću SNS nije pobedila u Baču. Potkupila je jednu odbornicu LSV-a koja je nakon toga postala predsednica skupštine. Šta se sada joguniš? Isto se sada desilo vama, stim da su vaši SNS-ovci iz Bača doveli svoje batinaše i počeli da tuku predstavnike nove skupstinske vecine legalno izabarane. A za vecinski auditorijum u Srbiji koji verovatno ne shvata o cemu se ovde radi da malo pojasnim. Nakon sto je SNS kupio odbornicu LSV-a, predsednik opštine je postao Mirko Pušara lokalni stočar. Na licitaciji za dodelu poljoprivrednog zemljišta, sam je sebi kao predsednik opštine dodelio 10ha zemljista da ima za svoj biznis, tj uzgajanje stoke. Eto ti tvog morala i moralisanja Vučiću. Da li ćeš uhapsiti sada Pušaru zbog korupcije?! What goes around comes around!

samo tera dalje

pre 11 godina

Danas je badnji dan 6 Januar 2013.Od pocetka Nove godine peto saopstenje ili izjava.Ostalo je jos 359 dana za nova saopstenja.Ni na danasnji sveti praznik ne moze bez samo reklamerstva

Branko

pre 11 godina

Imam jedno pitanje,za ove ulizice SNS-a,koji pisu komentare-hvalospeve.Sta je to puno sto je SNS uradila od kada je na vlasti?Navedite mi 5 stvari koje je uradila,a da ne bude uhapsila Miskovica i aferu Agrobanka.Jel' osudjen nako u toj aferi?Jel' se manje zaduzujemo danas,nego u proslom mandatu?Jel se drugacije upravlja javnim preduzecima?Jel strucni ljudi dobijaju posao,ili clanovi partije?Jel sudstvo drugacije?Jel ima vidika da ce se bilje ziveti?Jel su ispunjena makar 3 obecanja iz izborne kampanje?Jel smanjena stopa kriminala ili se pljacke i nasilje vraca kao devedesetih?Zasto je oslobodjen optuzbi sadadnji ministar Knezevic?Zasto niko ne pominje Olivera Antica,nezvanicno ministra pravde,a zvanicno savetnika predsednika Nikolica u aferi indeks?Isto kao kod demokrata,a nazalost rasturice sve sto oni nisu!

pobednik

pre 11 godina

Onako kako ja citam ovu vest:

- izbori uskoro
- sukob tinja izmedju Tome i Vucica
- nastavice se hapsenja, sto je bitno zbog izbora, nece biti presuda jer nema dokaza, ali to nije bitno, jer ce izbori proci
- u Bacu u pravu demokrate, ali ce isto tako y pravu biti i naprednjaci u Beogradu
- pad vlade u Beogradu ce biti i neposredni povod za nove izbore(jer Vucic nece da se pokaze kao nemoralan)
- sigurni su u sebe i isjkoristice ovih par meseci da dodatno uniste opoziciju
- znaju da sto vreme bude vise prolazilo doci ce do problema i pada popularnosti zbog loseg standarda, katastrofalne ekonomije, katastrofalnih kadrova i kadrovskih resenja(po prvi put pokazuju se pukotine kod naprednjaka, upravo zbog kadrova koje nemaju/imaju)
- bice vesela ova godina, ako Vucic ne dobije apsolutnu vecinu, a ako je dobije put u diktaturu. Toma ce biti po strani ali ce realno jedva cekati da Vucic padne

Eto, mozda sam naivan i gresim, ali mi se tako cini

vlada milic

pre 11 godina

kako sevaju naprednjaci cim se pojavi slika njihovog velikog manitua. ovakva zaslepljenost je na snazi jos samo u severnoj koreji. e naprednjaci posle 58764 poruke koje ste poslali ubedjujuci me da je vucic spasitelj napokon ste me ubedili . na sledecim izborima cu sigurno glasati za nekog ko nije mahao laznim ukradenim listicima i nekog ko ima pravu diplomu. ups niste mi jos isprali mozak nastavi po planu salji salji salji.

vreme ce pokazati sve

pre 11 godina

Kakvi izbori? pa ni ove niste dobili posteno, nego ste izmislili pricu, pokrali prebrojane glasacke listice, sve da zapalite narod. Sta ste hteli? Da se narod bije zbog vasih lazi? Sve sto dolazi iz vase kuhinje je laz i prevara. Tako ce biti i sa "borbom protiv korupcije". Zivi bili, pa videli!

lako ćemo s njima

pre 11 godina

verujem da se dotični ne plaši, ali je zgodno da izborima plaši druge.
pitanje za 1 mil. dolara: ko su ti zavisnici od šarića?

slavko

pre 11 godina

Vucicu a dali je moralno kad tvoji nazadnjaci kupuju odbornike po celoj Srbiji? Pa znas li kakav sve ljudski sljam su tvoji odbornici diljem zemlje Srbije.Dali znas da se javno hvale da su dobili novac direktno od tebe pa ne pitaju za cenu odbornika drugih stranaka? Ne libe se da i opstinama u kojima DS sam ima vecinu pokusavju po tvom nalogu da kupovinom odbornika prekomponuju vlast.Vucicu ne lici li to mozda na korupciju ili je to zakonom dozvoljeno kad ste vi nazadnjaci u pitanju.Sve ti ovo kaze covek koji nije clan demokratske stranke i koji nikad nije glasao za zute .Razmisli malo, bumerang pogadja bez greske

"patriotski pljackas Covic"

pre 11 godina

@Vox@I Milosevic i Tadic su NE ZABORAVI izgubili izbore kada su bili najsigurniji u svoju snagu i glasace.Zato VOLEO bi da budu izbori pa da i ovaj "mali Krcun"odleti "kao jaje s'groba"!!!

NS

pre 11 godina

Ima se moze se... i ovi postadose elita... badnjak versaci odelo bogata zakuska realno stanje u jednoj prosecnoj srpskoj porodici...kakvi su oni predhodni bili kada smo mogli ovakve da izaberemo jadni mi,,,, neka su srecni predstojeci praznici puno zdravlja i srece...

vlada milic

pre 11 godina

izvinjavam se mislio sam na kupovinu i pretnje odbornicima u grockoj i zrenjaninu i drzanje odbornika u "karantinu" u zrenjaninu i novom sadu a o pretnjama od strane sns u zajecaru bruji cela krajina kao i o ponizavanju clanova ds i urs u kursumliji. bahatost na nivou .

Novi Sad

pre 11 godina

Moral je nas Vasoj strani u Bacu, gospsodine Vucicu? A u Novom Sadu, Zrenjaninu i drugim mestima sirom Srbije? Kada Vi kupujete mandate, pretite i zloupotrebljavate Vasu funkciju zarad vlasti na lokalu, kako bi se podmirili stranacki aktivisti, tada o moralu ni reci? Fuj i fuj! Nikada moj glas necete imati, jer su pravda i moral kod Vas selektivna stvar!

vlada milic

pre 11 godina

vidim buni se vucic kaze otet odbornik u bacu buhuhuuhuh , a kada naprednjaci otimaju odbornike u grockoj gde su cak ljudi samarani ili u zajecaru gde ni porodica nije znala gde je odbornica lsv a i da ne spominjem protivpravno grzanje ljudi u takozvanom karantinu u zajecaru i novom sadu to je ok to je brilijantna taktika zato sto je sns tako pametna

za udruzenje

pre 11 godina

Da.
Izbora ce biti 2013 ali ne to sto zelite i ne nadajte se da ce Nikolic ostati "jer ste zajedno odgovorni "
Smatram da ce te uskoro dobiti zvanicnu informaciju o Vasoj odgovornosti
Vasa politija je naplanska skoro kao i politika bivseg rezima

ivica

pre 11 godina

Fensi skupa zakuska.....bas je skromna ova bozicna trpeza.. skroz prozapadna...a narod nema za hleb, a vidim vi se gostite najskupljim specilitetima..,. zaboravili ste da je duh hriscanstva u skromnosti..,a ovo izgleda kao skupi francuski restoran,, izadji vidi da l narod ima za pasulj prebranac

Civijas

pre 11 godina

Zaista je covek demagog,kako misli da izvrsi hapsenje coveka koji je negde van zemlje,mi nismo ni Amerika niti bilo kakva svetska sila da mozemo da hapsimo van nasih granica.To znaci da zavisimo od drugih grzava,ukoliko je doticni gospodin u Argentini moze samo da miu pljune pod prozor.Sto se tice vas koji tvrdite da SNS u raste rejting to se definitivno odnosi na vas koji verujete u ove price,ali trebalo bi da se zaptate koliki je vas IQ.

Dragan 11

pre 11 godina

Kakvi izbori covece, daj uradite nesto za taj narod u Srbiji kao sto ste obecali pre izbora. Jedino ste uhapsili Miskovica (tek treba da mu se sudi, bice interesantno cuti sta on ima reci) kojeg ste i stvorili u udruzenom poduhvatu sa tima kojim sad delite vlast.

Komisionar

pre 11 godina

Gospodine Vučić!
Mogli ste makar da pogledate rezultate majskih izbora u računaru. Kao član prošle izborne komisije izneću vam ja. Prepisano iz Službenog lista opštine Bač. A na vlast ste i vi došli kupovinom dva odbornika, LSV i SRS.

1. ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА - ТОМИСЛАВ БОГУНОВИЋ 2389
2. ПОКРЕНИМО БАЧ - ТОМИСЛАВ НИКОЛИЋ СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА 1552

I ko je imao više glasova???

Mislio da ste pošten i ispravan čovek, ali ste me sad uverili da ste demagog i selektivni tumač morala/zakona. Ako je DS u pravu po pitanja Bača, zašto dopuštate svojim članovima da uzurpiraju zgradu?

prolaznik

pre 11 godina

Ko o čemu...ne da se plaši, nego umire od straha pred izborima, i polako postaje svestan šta je stvarno "zloupotreba službenog položaja"...znate kako u zatvoru prolaze ovi što nikad ništa teže od kašike nisu podigli? Ne da ćeš da padneš, nego ćeš da ljosneš na izborima...ovaj, a kad mislite da objavite rezultate istraživanja koje ste naručili i dobili? Vuna, a?

Penzioner

pre 11 godina

Nikad dosad gore nisam živeo! Na vidiku mi je glad, jer svaki dan nešto poskupljuje. Ja ne mogu više zarađivati. Srećno Badnje veče!

banda foteljaška neradnička

pre 11 godina

zar opet izbori??
ma da li ste vi normalni??
lako je ovim političarima, partijašima, stranačkim vojnicima..da se razbacuju sa narodnim parama i graju sudbinom Srbije! oni žive od izbora i predizbornih 'aktivnosti' marketinga i marifetluka
sve to treba gov.motkom najuriti na njive da rade malo,i jedne i druge i treće.

Сфинга

pre 11 godina

У Бачу је неморално, а у Зрењанину је морално преотимати одборнике!!!???
Какав ЛИЦЕМЕР!!!
Само немој молим те ти Вучићу да причаш о ПОШТЕЊУ!!!
Ово је постала потпуна лудница, па се преносе и прославе Бадњег дана из страначких просторија!
Хајде још некако извештаји са страначких слава, али ово је већ дегутантно!
СТОП АМНЕЗИЈИ!!!
Напред "стручњаци" са инстант факултета! Заврши и пали! Још мало и ПАЛИТЕ!!!

Zarko

pre 11 godina

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da je ta stranka pošteno pobedila na izborima u Baču i da, iako je zakon verovatno na strani Demokratske stranke, moral je na strani SNS.

"To što zakon dozvoljava nemoral ne možemo da promenimo u ovom trenutku i možemo samo poštujemo zakon", rekao je Vučić nakon unošenja badnjaka u sedište SNS.
A šta su činjenice:
6. maja pobedila je DS koja je osvojila 9. mandata a SNS u koaliciji 6. Sa SPS koji je osvojio 5. mandata i jednom odbornicom lige koja je postala predsednik skupštine i jednim radikalom SNS je formirala većinu.Stvarno poštena pobeda, po Vučiću, kao i u Zrenjaninu. Prva odluka te vlasti bila je da Balaševiću oduzmu titulu počasnog građanina Bača pa kad je javnost burno reagovala posle dva dana poništili istu. A izabrani predsednik Pušara iz SNS sebi dodeljuje 673 hektara. Moralno, zar ne!

Duro

pre 11 godina

@ ivica " zaboravili ste da je duh hriscanstva u skromnosti..,a ovo izgleda kao skupi francuski restoran,, izadji vidi da l narod ima za pasulj prebranac"

Ma skromni su oni; no. šalu na stranu - zar mislite da su oni to kupili od skupljene partijske članarine? Ali šta se može Eliot Ness je zauzet drugim slučajevima ...

gagi rs

pre 11 godina

Gospodine Vučiću ti si na vlasti pa automatski ti se i pitaš da li će biti novih izbora. Pošto nisi siguran da možeš sam pobediti normalno da ih ne želiš, samo bez potrebe zamajavaš narod. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Što se tiče tvoga posla mnogo hteo mnogo započeo ???????

javno mnjenje

pre 11 godina

Ova losa selekcija kadrova u vladi i ignorisanje javnog mnjenja po sistemu... bas nas briga sta vi mislite,govori o istom postizbornom ponasanju i manirima stranaka koje dodju na vlast.Sa neselektivnim kadrovima i partijskim postavljenjima,govori da i kao prethodnici necete daleko dogurati.Sve kritike upucene prethodnima, na losim kadrovima,za vas nije bilo iskustvo kako ne treba raditi.Ni oni nisu obracali paznju na javno misljenje.Niste se zapitali ,zasto postavljate nepopularne ljude ,koje javno mnjenje ocigledno ne zeli da vidi na tim pozicijama.Umesto da najkvalitetnijim ljudima u Srbiji date sansu da pomognu ovu krizu,vi birate iskljucivo partijske ljude ...Sa Srbijom u krizi, rekli smo jos na pocetku da se biraju najbolji od najboljih, ali ne u stranci nego u Srbiji.Jer ako sada nista ne uradimo,da Srbiju izvucemo iz ovog teskog stanja,posle mozete da postavljate i vase estradne prijatelje u vladu...i onako ce biti svejedno ko je...Umesto da se prati javno mnjenje, neko ili vas pogresno savetuje ili vi ne zelite da cujete nikoga sem sebe.Nekolicina vasih kadrova je ucinila da umanji sve ono sto vi teskim trudom uspete..Naime, insistiranjem na partijskim kadrovima ,brzo umanjujete rejting i stranke i vlade.Treba razmisliti...jer za casne ljude postoje i ostavke,ne mora se uvek ici na izbore.Svaki novi izbori a zarad neslaganja i losih kadrovskih postavljenja ce vas sve kostati...Srbija nema vremena da se stalno bira i bira i uvek isto i uvek isti...dozlogrdilo nam je.

Simonovićka

pre 11 godina

Jaoj što mrzim kada se stranke spoje zbog interesa pa mali ucenjuju velike!
A za to je najviše kriv DS!!!
Da nije iživljavao neke stranke baj-pasom, sada bi smo imali dvopartijski sistem i bilo bi idilično!

Slavica

pre 11 godina

Aleksandar Vučić ima moje puno poverenje i podršku. Žao mi je samo što nije i ranije bio na mestu na kome je sada, ne bismo dogurali do ovolike krize. Ali bolje ikad nego nikad! Pozitine promene su sad stigle u Srbiju i napredak će se vrlo brzo osetiti!

Asos

pre 11 godina

Srbija evidentno ide na bolje, promene su očigledne. Neka je srećno i uspešno u ovoj godini prvo Aleksandru Vučiću a onda i celoj Vladi Srbije!

Caja

pre 11 godina

Ne smem da posmilim sta bi bilo sa nama da SNS nije formirala Vladu i da Aleksandar Vucic nije odlucno krenuo u borbu protiv korupcije i kriminala. Kakav bi ovo Bozic bio u Srbiji bez nade, na putu konacne propasti. Hvala vam, dragi potpredsednice Vlade, sto ste nam vratili nadu!

AVE CEZARE

pre 11 godina

Hvala Bogu, i ne treba da se plasi izbora, jer je Predsednik jedine stranke koja bi, da u ovom trenutku izadje na izbore mogla sama da formira Vladu, a verovatno i parlamentarnu vecinu..

Miloš

pre 11 godina

Ova stranka, pogotovu njihov lider nemaju razloga da se plaše izbora. Njihov rejting je u stalnom porasta, ali mi se dopada što razmišljaju šta je dobro za Srbiju u ovom momentu. Da li će doći do izbora zavisi od ponašanja koalicionih partnera, ne od njih. Zna Vučić da im izbori mogu mnogo doneti ali je za Srbiju to jako skupo, koštaju izbori mnogo.

DADA

pre 11 godina

Samo radi svoj posao narod je uz tebe, mora jednom da se zna ko je pljačkao ovaj narod.Bravo imaš podršku svih opljačkanih građana.Srećan Božić svim naprednjacima, samo napred.

marko polo

pre 11 godina

sns je jedina stranka koja je nesto uradili od dolaska na vlast, i zato imaju veliku podrsku gradjana i nikako nebi trebalo da se plase novih izbora. Novi izbori bi bili lose za ovu zemlju ali da se dogode sns bi apsolutno odneo pobedu

NENA

pre 11 godina

Sve cestitke Vucicu na hrabrosti i upornosti, pokazao je da je covek koji drzi rec! Apsolutno podrzavam sve akcije u otkrivanju krivicnog dela korupcije. Samo tako nastavite. Vanredni izbori su suvisni!

Cvrle

pre 11 godina

Voleo bih nove izbore, najviše zato da se Dinkić izbaci iz Vlade! SNS je vodeća sada, sami bi birali sa kim će u Vladu! Radujem se izborima i bolje neka ih bude!

DraganaM

pre 11 godina

Ma, o kakvim crnim izborima vi pricate? Cemu izbori? To sto je neko nezadovoljan cinjenicom da je ostao bez fotelje, bas me briga. SNS je dobila vlast, pa neka se pokaze. Za sada, koliko vidim, ne ide im lose. U svakom slucaju rezultata vise nego sto sam i mogla ocekivati. A sto se tice Vucica, svaka mu cast! I, ne treba da se plasi nikoga i nicega.

pokahontas

pre 11 godina

Pa i zasto bi postojala sumnja u ponovnu pobedu kada je podrska naroda ocigledna? Ljudi posle godina sivila i propadanja kroz koje smo prosli cine nesto za ovu drzavu, ne zaustavljaju se samo na laznim predizbornim obecanjima.

Milena

pre 11 godina

Zašto bi se stranka koja ima najveći procenat podrške plašila da izađe na izbore?
Nema poente!
Ono što meni nije jasno je kako nekima ne ulazi u glavu da je država na staklenim nogama i da bi još jedni izbori (osim onih regularnih) bili zasiguran bankrot?!? A bankrotirala bi jer se toliko kralo u poslednje vreme i u poslednjih par vladajućih kombinacija da je to ravno nemogućoj misiji!!!

Odbegla mlada

pre 11 godina

Napokon Srbija ima coveka koji ispunjava data predizborna obecanja. Za njega niko nije zasticen i privilegovan. I zato ce i u buducnosti imati nasu podrsku.

Marijana Becej

pre 11 godina

Vucic je gospodin covek i bori se svim svojim autoritetom i snagom protiv kriminala i korupcije..ako bude izbora,moj glas vama!

Ana S

pre 11 godina

Naravno da se naj jača stranka na političkoj sceni ne plaši prevremenih izbora.Borba protiv kriminala je primarna,i ako potpredsednika vlade Aleksandra Vučića budu minirali,da se u odlučnoj borbi protiv kriminala odustane,ostaje opcija prevremenih izbora kao realna mogućnost.

Sani B

pre 11 godina

Nova vlada je nedavno stupila na scenu,mnogo toga je uradila,ali još dosta toga je pred ovom vladom da učini,da stvori bolje uslove za sve građane Srbije. Ako se neko nađe na tom putu, da minira napredak zbog svojih interesa,da bi sakrio grehe iz neslavne prošlosti, pa i prevremeni izbori mogu da budu jedna od mogućih opcija.

Zorica

pre 11 godina

Ova vlast mnogo odgovornije obavlja svoje duznosti od prethodne! Nedavno su stupili na scenu, a vec su dosta toga uradili! Naravno da ne treba da se plasi! Podrska!

Milijan

pre 11 godina

Ko prati istraživanja i rejtinge, zna ko ubedljivo ima najveće biračko telo. Poverenje u naprednjake raste. Ako bi došlo do izbora, mogli bi možda i sami da formiraju vlast. Sviđa mi se što želeda završe ove započete poslove, naročito borbu protiv korupcije.

Vladimir Z

pre 11 godina

Svi ovi što pišu neka raspiše izbore već jednom, mislim da bi trebalo da im izađe u susret bez problema. Neka raspiše pa se zanimajte kada bude na istim rasturio. Bez obzira na sve niste objektivni i stvarno mi nije jasno ko ovo piše uopšte...

Kosovka

pre 11 godina

Konačno da se nađe neko kome je Srbija na prvom mestu! Bez ulagivanja zapadu i EU! Vučić sve radi u interesu Srbije, svaka mu čast na tome!

NOVI IZBORI-KATASTROFA ZA EKONOMIJU

pre 11 godina

Samo štetočine i neprijatelji naroda, mogu da traže izbore u ovom trenutku.
zar zbog vaših uskostranačkih igrica da izgubimo narednih godinu dana??
zar nam to treba u ovom trenutku sa uništenom ekonomijom??

narodu je dosta izbora, i bićete kažnjeni apstinencijom glasača SNS-ovci!

ana

pre 11 godina

Naprednjaci na novim izborima mogu biti samo još bolji i još jači.Mislim da nije trenutak što se tiče stanja u Srbiji.Vlast treba da radi i da pokaže svoje mogućnosti.Prošlo je jako malo vremena!

Саленце

pre 11 godina

@novosadjanin за тебе само једно питање, а како то да пропустиш да поменеш о тим батинашима да су свих 14 ухапшени, јер су напали полицију и при томе једном полицајцу поломили руку а двојицу повредили? Да ли си пропустио да поменеш због тога што су признали да су плаћени од стране ДС Бач , да дођу из Бачке Паланке и силом преузму, зграду општине или си то сасвим случајно заборавио да поменеш ( ма наравно ;) )? Ако мислиш да то није тачно , а ти лепо погледај саопштење полицијске управе Нови Сад. Успут поздрави ЊаЊу и саоничара Тулипа!

vanja

pre 11 godina

Normalno da se ne plaši. Narod je shvatio da prvi put ima na vlasti stranku koja ispunjava predizborna obećanja i koja se maksimalno zalaže za bolji život u Srbiji.

MIODRAG

pre 11 godina

Zašto bi se plašio izbora , dokazao je svojim radom i angažovanjem da se bori za svoju zemlju i njen narod što pre njega nikonije činio, naravno da narod to prepoznaje i da bi na izborima on i SNS osvojili ubedljivu većinu.

Vladimir Z

pre 11 godina

Sve najbolje u narednom periodu, imam poverenje u SNS ali pre svega u Aleksandra Vučića, i nadam se da će nastaviti u ovom stilu. Neki kažu da previše izjava daje ali drago mi je da se stvara stanje gde napokon svi građani čuju kada se dešava nešto u zemlji bilo pozitivno, bilo negativno. Negativno je ono što osećamo svaki dan vezano za ekonomski standard, a pozitivno je ovo sto je uslovno posledično vezano za taj isti standard a to je hapšenje ljudi, i nadam se osuda istih, ljudi koji su nas i doveli u situaciju da na mesečnom nivou imaju milione dok drugi primaju platu od 22 hiljade dinara. Ne patim za velikim novcem ali to vidim kao veliku nepravdu iz razloga što to nisu naučnici i neki jako pametni, obrazovani, sposobni ljudi koji velikim zalagenjem i mukom stiču iste te milione. To su samo ljudi koji dobro muljaju i imaju tamo neke veze i vezice i na bahat i beskurpulozan način otimaju istovremeno zaposlenima davajući male pare. Njihovim sklanjanjem smatram da će više posla biti za istinski sposobne, najvrednije i najobrazovanije ljude naše zemlje. Veliki pozdrav i sve najbolje.

Vucicu, samo napred care

pre 11 godina

Kad god da budu Vucic ima definitivno moj glas. Oko toga ne mora uopste da se brine. Pokazao je da je najsposobniji od svih srpskih politicara, a svi su bili na vlasti i videli smo ih. Vucic je pokazao da je za sve njih Dijego Armando Maradona.

Buba Mara

pre 11 godina

Naravno, zašto bi se i plašili? SNS je vodeća stranka u Srbiji, odkad su na vlasti popularnost im je duplo porasla, izbori im potpuno odgovaraju! I moju podršku imaju zbog Vučićeve borbe protiv kriminala i korupcije!

bucko razmišljam

pre 11 godina

Meni je bilo muka kada vidim ovog čoveka ali ili sam ja grešio ili se on promenio u svakom slučaju ovo što radi sada je nešto što je Srbiji odavno trebalo i za to ima moju apsolutnu podršku. Svako ko je kršio zakon mora da odgovara.

Vladimir

pre 11 godina

Prvo treba zavrsiti zapocet posao, a onda kada se to privede kraju ne treba ni sumnjati u rezultate izbora, jer SNS u ovo9m trenutku nema opoziciju

TNT

pre 11 godina

Cinjenica je da rejting SNS-a raste jer narod prepoznaje volju i zelju da se konacno nesto promeni u ovoj zemlji. Vucic kao lider stranke je na pravom putu sto mu priznaju i politicki oponenti.

Земунац

pre 11 godina

Ко има каву културу види се и по вређању оних који људе називају полронима,улизицама,тупоглавцима и сл. Ееее тако је било 12 година и тако размишљају и данас када су у опозицији, бесни и надобудни ...

Robin hud

pre 11 godina

Sns jedini ne mora da se plasi izbora i njima bi odgovarali isti, ali treba misliti i o narodu i parama koje bi se potrosile na izbore. Izbori su poslednja opcija ali ako se mora....

ivaan

pre 11 godina

U pravu je gospodin Vučić, vlada ionako ima previše drugih problema da bi se bavila drugim, sporednim stvarima. Mislim da bi trebalo staviti tačku na slučaj "Mirković" i da ministri nastave sa radom punom parom, u obavezi su prema građanima koji žele rezultate rada ove vlade. Što se tiče Darka Šarića, nadam se da će i on uskoro biti uhapšen i izveden pred lice pravde.

lana

pre 11 godina

Stranka koja ima rezultate i koja je u vlast ušla čistog obraza i kao takva može ponovo da izađe na izbore nema čega da se plaše.A ostali neka sabiraju i računaju svoje greške!

Ваистину Конза

pre 11 godina

Помену неко, да ће "жуте" од блата правити... Па то и јесте проблем, што је уместо морала, части и поштења 12 година у Србији величано блато у којем су се најбоље сналазили они који су за пар година од портира, дизача рампе, бивших возача, пропалих студената и локалних силеџија постајали "бизнисмени", председници клубова, велике газде монополисти, министри ... АЛИ! То блато се полако али сигурно спира са Србије и корак по корак се праве ствари враћају на своје место! А коме је до блата, пешака до ушћа док је водостај низак, па нека прави оне који су, срећом нашом, нестали у историји неповратно!

Stefan

pre 11 godina

Yanimljivo da o novim iyboria najviše razmišlja opozicija iako imaju manje biračko telo nego pre 7 meseci! Naprednjaci mogu na izbore kad hoće. Dobro stoje ali im se i pored toga ne žuri. Vredno rade, ima vremena za izbore.

Јеремија

pre 11 godina

Прослава Бадњег Дана и наслов о изборима... Види се по реакцији да је то тема која многима значи. ДС би да се врати на власт пошто пото, па призива изборе и покушава путем медија да изазове реакцију и неслогу. Помињу се кадрови овакви, онакви а нигде да се види питање како то возачи функционера ДС-а уштеде од плате за џип од 60.000€ и два стана? Па колико онда имају функционери када им возачи имају толику кинту? А када још и бивше возаче поставе на место председника општина (Палилула), онда и не чуди када су и Министра војног имали са завршеном средњом школом и "факсом" где је диплому добио после три месеца од уписа на исти! Елем о чему се то полемише и коме заиста требају избори? Лично мислим да треба да се одрже и да сада када више не постоје "бели медведи" у Србији, народ слободно покаже шта и коме верује!

jovaN

pre 11 godina

Izbori su nešto što trenutno Srbiji ne treba. Samo bi zaustavili i verovatno obesmislili započetu borbu protiv korupcije.
Ima ova vlada dovoljno snage da se izbori sapovremenim "kočničarima".
A što se tiče Šarića mnogo manje ima podrške nego što se misli (dok je para ima i drugara!).

Dr Dra

pre 11 godina

Pa sto da se plasi covek koji ima vise od 60 procenata podrske gradjana. Cak bi mu izbori dobro dosli da otkaci i koalicione partnere koje ne mirise niko.

ibrahim-ba

pre 11 godina

zanimljivo je da su na ovom sajtu svi kukali do pre 9 meseci da se kod nas kriminalci ne hapse ,da se sve zna ,a da se cuti,svi dizali hajku,a kad je vucic poceo da ih hapsi i proziva,vidim odmah krenuli u odbranu miskovica i kompanije? srbi sta zelite,odlucite se? to sto ne simpatisete vucica ne daje vam za pravo da simpatisete krimose!

lana

pre 11 godina

Normalno kada jedina vlast koja do sada ima rezultate.A oni koji se zalažu za njih trebali bi malo da se okrenu i pogledaju realnost koju su prespavali čitavih 12 godina!

Dvoglavi arapin

pre 11 godina

Izbori danas nikome ne bi odgovarali sem naprednjacima. Jedino njima mogu da poverujem kada kažu da se ne boje izbora. Svi ostali, sa ovakvim rezultatima rada, što u opoziciji, što u vlasti, vrlo rado bi ih eskivirali.

Zoni

pre 11 godina

Ovakve stvari i dogadjaji su pripremljeni unapred,ako izgubi na izborima DS je u mogucnosti da parama,ucenama i prevarama ostane na vlasti upravo zbog zakona koji su oni i doneli,da je poslanik ili odbornik vlasnik mandata i da moze da raspolaze kako on hoce,nezavisno od stranke.Takav zakon su i doneli da bi ga iskoristili upravo na ovakav nacin,nije taj zakon donet za pobednika vec za gubitnika!

novica952

pre 11 godina

SNS kao jedna velika porodica na ovaj dan okupila je svoj politički vrh da proslave ovaj dan i poruče da je Srbija njena glavna briga i građani koji žive. I znam da će mnogi reći da je to lažna patetika i kobajagi briga, verujem u ono što ova stranka radi i što pokušava da ovom narodu pokaže da postoji i drugačiji pit od svih dosad ponuđenih, da je to narod šestog maja prepooznao i dao štafetu ovoj grupaciji da formira vladu i pokuša da se nešto pšopravi što je desetinama godina razgrađivano. Početni rezultati su tu, na ovaj dan se treba setioti i teših vremena i nadati se boljim u godini koja nam prestoji.

Seele

pre 11 godina

Demokratska stranka i dalje pokušava silom da ostane na vlasti, služeći se pritom svim nedozvoljenim sredstvima. Razumljivo je da treba naći mirno rešenje za formiranje većine u Baču koje bi bilo u skladu sa zakonom. Odgovornost lidera zavađenih stranaka je svakako velika, a nikome nije u interesu da se dešavaju ovakve stvari, već političke probleme i rasprave treba rešavati mirnim putem.

Ozon

pre 11 godina

Naravno da se gospodin Vucic i SNS,ne plase novih izbora,vec naprotiv pokazuju tolerancij prema opoziciji,posto u slucaju novih izbora SNS,bi imao apsolutnu vecinu,a neke opozicione stranke potpuno nestale.

Miki!

pre 11 godina

Zasto bi se SNS,plasila izbora,kada bi u slucaju vanradnih izbora,ostvarila,daleko bolji izborni rezultat,u odnosu na predhodne izbore.

pancevacM

pre 11 godina

Naravno da novi izbori nisu poželjni, kad previše koštaju sada ionaku osiromašenu zemlju. I naravno da se SNS ne plaši izbora, kada oni čiste savesti mogu da izađu pred ljude, a ne ko neki, da se voze u blindiranim kolima.

Meda

pre 11 godina

Evo vam odgovora na danasnje kritike upucene SNS-u za dogadjaje u opstini Bac.Srpska Napredna Stranka je pobedila na izborima i to je istina sve ostalo su izmisljotine i podmetacine ljudi iz DS-a.Sve ce da urade da ostanu na vlasti!Razlog?Svima ocigledan.

Razocarani Demokrata

pre 11 godina

Po mome misljenju bi bilo najbolje da se raspisu novi izbori da bi se Dacic i Dinkic sklonili iz vlade i da bi SNS potvrdila da moze sama da formira vecinu

bonus

pre 11 godina

Za onoga sto pita sta su to konkretno uradili ovi iz SNSa.Pa sasvim je dovoljno sto su provalili ogromne finansijske mahinacije od nekoliko stotina miliona eura do sada a od sada...ko zna koliko.Za sada je vec dovoljno a Miskovica da i ne spominjemo,on mu dodje ko bonus...

Sasa sasa sasa

pre 11 godina

Sta je Vucic uradio za narod od kad je na vlasti?Nije uradio nista ,samo je povecao cene,zaduzio se 2,5 milijarde,zaposlio estradu!

Opora

pre 11 godina

SNS je dobila vlast u Baču, ali na jedan jako pokvaren način jednog odbornika izgubila.Izbora Aleksandar Vučić ne treba da se plaši ima potpunu podršku naroda skoro 50 %. Spor o Saše Mirkovića zaista ne treba da bude,jer vlada ima pametnije stvari da radi. DS treba da se potpuno povuče iz opštine Bač, i da prepusti većini koji su na pošten način dobili izbore. Hapšenje Darka Šarića je od velike važnosti za našu državu. Darko Šarić kao poznati narko diler bi trebao da odgovara. Niko nije jači od države, i niko neće proći zaštićeno.Potpuno verujem u Aleksandra Vučića, borbu protiv kriminala i korupcije zaista vodi pošteno, časno, u skladu sa zakonom.

Zrenjaninka

pre 11 godina

U Zrenjaninu su nadmasili sami sebe. Od kad su formirali vlast, pred svaku sednicu se zaposli par neudomljenih, kako bi vecina opstala. BRUKA I SRAMOTA. Prozivali su Gorana Jesica da je izneverio gradjane Indjije, a to sto je Goran Knezevic obecavao kule i gradove Zrenjanincima, pa brze-bolje otisao u Beograd, nikom nista. Ne znaju vise ni sta rade, ni gde udaraju!

Caja

pre 11 godina

Ne smem da posmilim sta bi bilo sa nama da SNS nije formirala Vladu i da Aleksandar Vucic nije odlucno krenuo u borbu protiv korupcije i kriminala. Kakav bi ovo Bozic bio u Srbiji bez nade, na putu konacne propasti. Hvala vam, dragi potpredsednice Vlade, sto ste nam vratili nadu!

Slavica

pre 11 godina

Aleksandar Vučić ima moje puno poverenje i podršku. Žao mi je samo što nije i ranije bio na mestu na kome je sada, ne bismo dogurali do ovolike krize. Ali bolje ikad nego nikad! Pozitine promene su sad stigle u Srbiju i napredak će se vrlo brzo osetiti!

Asos

pre 11 godina

Srbija evidentno ide na bolje, promene su očigledne. Neka je srećno i uspešno u ovoj godini prvo Aleksandru Vučiću a onda i celoj Vladi Srbije!

marko polo

pre 11 godina

sns je jedina stranka koja je nesto uradili od dolaska na vlast, i zato imaju veliku podrsku gradjana i nikako nebi trebalo da se plase novih izbora. Novi izbori bi bili lose za ovu zemlju ali da se dogode sns bi apsolutno odneo pobedu

AVE CEZARE

pre 11 godina

Hvala Bogu, i ne treba da se plasi izbora, jer je Predsednik jedine stranke koja bi, da u ovom trenutku izadje na izbore mogla sama da formira Vladu, a verovatno i parlamentarnu vecinu..

Marijana Becej

pre 11 godina

Vucic je gospodin covek i bori se svim svojim autoritetom i snagom protiv kriminala i korupcije..ako bude izbora,moj glas vama!

NENA

pre 11 godina

Sve cestitke Vucicu na hrabrosti i upornosti, pokazao je da je covek koji drzi rec! Apsolutno podrzavam sve akcije u otkrivanju krivicnog dela korupcije. Samo tako nastavite. Vanredni izbori su suvisni!

Zorica

pre 11 godina

Ova vlast mnogo odgovornije obavlja svoje duznosti od prethodne! Nedavno su stupili na scenu, a vec su dosta toga uradili! Naravno da ne treba da se plasi! Podrska!

DADA

pre 11 godina

Samo radi svoj posao narod je uz tebe, mora jednom da se zna ko je pljačkao ovaj narod.Bravo imaš podršku svih opljačkanih građana.Srećan Božić svim naprednjacima, samo napred.

lana

pre 11 godina

Stranka koja ima rezultate i koja je u vlast ušla čistog obraza i kao takva može ponovo da izađe na izbore nema čega da se plaše.A ostali neka sabiraju i računaju svoje greške!

Miloš

pre 11 godina

Ova stranka, pogotovu njihov lider nemaju razloga da se plaše izbora. Njihov rejting je u stalnom porasta, ali mi se dopada što razmišljaju šta je dobro za Srbiju u ovom momentu. Da li će doći do izbora zavisi od ponašanja koalicionih partnera, ne od njih. Zna Vučić da im izbori mogu mnogo doneti ali je za Srbiju to jako skupo, koštaju izbori mnogo.

Dr Dra

pre 11 godina

Pa sto da se plasi covek koji ima vise od 60 procenata podrske gradjana. Cak bi mu izbori dobro dosli da otkaci i koalicione partnere koje ne mirise niko.

pokahontas

pre 11 godina

Pa i zasto bi postojala sumnja u ponovnu pobedu kada je podrska naroda ocigledna? Ljudi posle godina sivila i propadanja kroz koje smo prosli cine nesto za ovu drzavu, ne zaustavljaju se samo na laznim predizbornim obecanjima.

Odbegla mlada

pre 11 godina

Napokon Srbija ima coveka koji ispunjava data predizborna obecanja. Za njega niko nije zasticen i privilegovan. I zato ce i u buducnosti imati nasu podrsku.

DraganaM

pre 11 godina

Ma, o kakvim crnim izborima vi pricate? Cemu izbori? To sto je neko nezadovoljan cinjenicom da je ostao bez fotelje, bas me briga. SNS je dobila vlast, pa neka se pokaze. Za sada, koliko vidim, ne ide im lose. U svakom slucaju rezultata vise nego sto sam i mogla ocekivati. A sto se tice Vucica, svaka mu cast! I, ne treba da se plasi nikoga i nicega.

Meda

pre 11 godina

Evo vam odgovora na danasnje kritike upucene SNS-u za dogadjaje u opstini Bac.Srpska Napredna Stranka je pobedila na izborima i to je istina sve ostalo su izmisljotine i podmetacine ljudi iz DS-a.Sve ce da urade da ostanu na vlasti!Razlog?Svima ocigledan.

ivaan

pre 11 godina

U pravu je gospodin Vučić, vlada ionako ima previše drugih problema da bi se bavila drugim, sporednim stvarima. Mislim da bi trebalo staviti tačku na slučaj "Mirković" i da ministri nastave sa radom punom parom, u obavezi su prema građanima koji žele rezultate rada ove vlade. Što se tiče Darka Šarića, nadam se da će i on uskoro biti uhapšen i izveden pred lice pravde.

Ваистину Конза

pre 11 godina

Помену неко, да ће "жуте" од блата правити... Па то и јесте проблем, што је уместо морала, части и поштења 12 година у Србији величано блато у којем су се најбоље сналазили они који су за пар година од портира, дизача рампе, бивших возача, пропалих студената и локалних силеџија постајали "бизнисмени", председници клубова, велике газде монополисти, министри ... АЛИ! То блато се полако али сигурно спира са Србије и корак по корак се праве ствари враћају на своје место! А коме је до блата, пешака до ушћа док је водостај низак, па нека прави оне који су, срећом нашом, нестали у историји неповратно!

Sani B

pre 11 godina

Nova vlada je nedavno stupila na scenu,mnogo toga je uradila,ali još dosta toga je pred ovom vladom da učini,da stvori bolje uslove za sve građane Srbije. Ako se neko nađe na tom putu, da minira napredak zbog svojih interesa,da bi sakrio grehe iz neslavne prošlosti, pa i prevremeni izbori mogu da budu jedna od mogućih opcija.

Kosovka

pre 11 godina

Konačno da se nađe neko kome je Srbija na prvom mestu! Bez ulagivanja zapadu i EU! Vučić sve radi u interesu Srbije, svaka mu čast na tome!

Razocarani Demokrata

pre 11 godina

Po mome misljenju bi bilo najbolje da se raspisu novi izbori da bi se Dacic i Dinkic sklonili iz vlade i da bi SNS potvrdila da moze sama da formira vecinu

Vladimir Z

pre 11 godina

Sve najbolje u narednom periodu, imam poverenje u SNS ali pre svega u Aleksandra Vučića, i nadam se da će nastaviti u ovom stilu. Neki kažu da previše izjava daje ali drago mi je da se stvara stanje gde napokon svi građani čuju kada se dešava nešto u zemlji bilo pozitivno, bilo negativno. Negativno je ono što osećamo svaki dan vezano za ekonomski standard, a pozitivno je ovo sto je uslovno posledično vezano za taj isti standard a to je hapšenje ljudi, i nadam se osuda istih, ljudi koji su nas i doveli u situaciju da na mesečnom nivou imaju milione dok drugi primaju platu od 22 hiljade dinara. Ne patim za velikim novcem ali to vidim kao veliku nepravdu iz razloga što to nisu naučnici i neki jako pametni, obrazovani, sposobni ljudi koji velikim zalagenjem i mukom stiču iste te milione. To su samo ljudi koji dobro muljaju i imaju tamo neke veze i vezice i na bahat i beskurpulozan način otimaju istovremeno zaposlenima davajući male pare. Njihovim sklanjanjem smatram da će više posla biti za istinski sposobne, najvrednije i najobrazovanije ljude naše zemlje. Veliki pozdrav i sve najbolje.

Ana S

pre 11 godina

Naravno da se naj jača stranka na političkoj sceni ne plaši prevremenih izbora.Borba protiv kriminala je primarna,i ako potpredsednika vlade Aleksandra Vučića budu minirali,da se u odlučnoj borbi protiv kriminala odustane,ostaje opcija prevremenih izbora kao realna mogućnost.

vanja

pre 11 godina

Normalno da se ne plaši. Narod je shvatio da prvi put ima na vlasti stranku koja ispunjava predizborna obećanja i koja se maksimalno zalaže za bolji život u Srbiji.

novica952

pre 11 godina

SNS kao jedna velika porodica na ovaj dan okupila je svoj politički vrh da proslave ovaj dan i poruče da je Srbija njena glavna briga i građani koji žive. I znam da će mnogi reći da je to lažna patetika i kobajagi briga, verujem u ono što ova stranka radi i što pokušava da ovom narodu pokaže da postoji i drugačiji pit od svih dosad ponuđenih, da je to narod šestog maja prepooznao i dao štafetu ovoj grupaciji da formira vladu i pokuša da se nešto pšopravi što je desetinama godina razgrađivano. Početni rezultati su tu, na ovaj dan se treba setioti i teših vremena i nadati se boljim u godini koja nam prestoji.

ana

pre 11 godina

Naprednjaci na novim izborima mogu biti samo još bolji i još jači.Mislim da nije trenutak što se tiče stanja u Srbiji.Vlast treba da radi i da pokaže svoje mogućnosti.Prošlo je jako malo vremena!

Seele

pre 11 godina

Demokratska stranka i dalje pokušava silom da ostane na vlasti, služeći se pritom svim nedozvoljenim sredstvima. Razumljivo je da treba naći mirno rešenje za formiranje većine u Baču koje bi bilo u skladu sa zakonom. Odgovornost lidera zavađenih stranaka je svakako velika, a nikome nije u interesu da se dešavaju ovakve stvari, već političke probleme i rasprave treba rešavati mirnim putem.

TNT

pre 11 godina

Cinjenica je da rejting SNS-a raste jer narod prepoznaje volju i zelju da se konacno nesto promeni u ovoj zemlji. Vucic kao lider stranke je na pravom putu sto mu priznaju i politicki oponenti.

Јеремија

pre 11 godina

Прослава Бадњег Дана и наслов о изборима... Види се по реакцији да је то тема која многима значи. ДС би да се врати на власт пошто пото, па призива изборе и покушава путем медија да изазове реакцију и неслогу. Помињу се кадрови овакви, онакви а нигде да се види питање како то возачи функционера ДС-а уштеде од плате за џип од 60.000€ и два стана? Па колико онда имају функционери када им возачи имају толику кинту? А када још и бивше возаче поставе на место председника општина (Палилула), онда и не чуди када су и Министра војног имали са завршеном средњом школом и "факсом" где је диплому добио после три месеца од уписа на исти! Елем о чему се то полемише и коме заиста требају избори? Лично мислим да треба да се одрже и да сада када више не постоје "бели медведи" у Србији, народ слободно покаже шта и коме верује!

Milena

pre 11 godina

Zašto bi se stranka koja ima najveći procenat podrške plašila da izađe na izbore?
Nema poente!
Ono što meni nije jasno je kako nekima ne ulazi u glavu da je država na staklenim nogama i da bi još jedni izbori (osim onih regularnih) bili zasiguran bankrot?!? A bankrotirala bi jer se toliko kralo u poslednje vreme i u poslednjih par vladajućih kombinacija da je to ravno nemogućoj misiji!!!

ibrahim-ba

pre 11 godina

zanimljivo je da su na ovom sajtu svi kukali do pre 9 meseci da se kod nas kriminalci ne hapse ,da se sve zna ,a da se cuti,svi dizali hajku,a kad je vucic poceo da ih hapsi i proziva,vidim odmah krenuli u odbranu miskovica i kompanije? srbi sta zelite,odlucite se? to sto ne simpatisete vucica ne daje vam za pravo da simpatisete krimose!

Milijan

pre 11 godina

Ko prati istraživanja i rejtinge, zna ko ubedljivo ima najveće biračko telo. Poverenje u naprednjake raste. Ako bi došlo do izbora, mogli bi možda i sami da formiraju vlast. Sviđa mi se što želeda završe ove započete poslove, naročito borbu protiv korupcije.

Vucicu, samo napred care

pre 11 godina

Kad god da budu Vucic ima definitivno moj glas. Oko toga ne mora uopste da se brine. Pokazao je da je najsposobniji od svih srpskih politicara, a svi su bili na vlasti i videli smo ih. Vucic je pokazao da je za sve njih Dijego Armando Maradona.

pancevacM

pre 11 godina

Naravno da novi izbori nisu poželjni, kad previše koštaju sada ionaku osiromašenu zemlju. I naravno da se SNS ne plaši izbora, kada oni čiste savesti mogu da izađu pred ljude, a ne ko neki, da se voze u blindiranim kolima.

jovaN

pre 11 godina

Izbori su nešto što trenutno Srbiji ne treba. Samo bi zaustavili i verovatno obesmislili započetu borbu protiv korupcije.
Ima ova vlada dovoljno snage da se izbori sapovremenim "kočničarima".
A što se tiče Šarića mnogo manje ima podrške nego što se misli (dok je para ima i drugara!).

bucko razmišljam

pre 11 godina

Meni je bilo muka kada vidim ovog čoveka ali ili sam ja grešio ili se on promenio u svakom slučaju ovo što radi sada je nešto što je Srbiji odavno trebalo i za to ima moju apsolutnu podršku. Svako ko je kršio zakon mora da odgovara.

MIODRAG

pre 11 godina

Zašto bi se plašio izbora , dokazao je svojim radom i angažovanjem da se bori za svoju zemlju i njen narod što pre njega nikonije činio, naravno da narod to prepoznaje i da bi na izborima on i SNS osvojili ubedljivu većinu.

Земунац

pre 11 godina

Ко има каву културу види се и по вређању оних који људе називају полронима,улизицама,тупоглавцима и сл. Ееее тако је било 12 година и тако размишљају и данас када су у опозицији, бесни и надобудни ...

Zoni

pre 11 godina

Ovakve stvari i dogadjaji su pripremljeni unapred,ako izgubi na izborima DS je u mogucnosti da parama,ucenama i prevarama ostane na vlasti upravo zbog zakona koji su oni i doneli,da je poslanik ili odbornik vlasnik mandata i da moze da raspolaze kako on hoce,nezavisno od stranke.Takav zakon su i doneli da bi ga iskoristili upravo na ovakav nacin,nije taj zakon donet za pobednika vec za gubitnika!

Vladimir

pre 11 godina

Prvo treba zavrsiti zapocet posao, a onda kada se to privede kraju ne treba ni sumnjati u rezultate izbora, jer SNS u ovo9m trenutku nema opoziciju

Robin hud

pre 11 godina

Sns jedini ne mora da se plasi izbora i njima bi odgovarali isti, ali treba misliti i o narodu i parama koje bi se potrosile na izbore. Izbori su poslednja opcija ali ako se mora....

Buba Mara

pre 11 godina

Naravno, zašto bi se i plašili? SNS je vodeća stranka u Srbiji, odkad su na vlasti popularnost im je duplo porasla, izbori im potpuno odgovaraju! I moju podršku imaju zbog Vučićeve borbe protiv kriminala i korupcije!

NOVI IZBORI-KATASTROFA ZA EKONOMIJU

pre 11 godina

Samo štetočine i neprijatelji naroda, mogu da traže izbore u ovom trenutku.
zar zbog vaših uskostranačkih igrica da izgubimo narednih godinu dana??
zar nam to treba u ovom trenutku sa uništenom ekonomijom??

narodu je dosta izbora, i bićete kažnjeni apstinencijom glasača SNS-ovci!

Stefan

pre 11 godina

Yanimljivo da o novim iyboria najviše razmišlja opozicija iako imaju manje biračko telo nego pre 7 meseci! Naprednjaci mogu na izbore kad hoće. Dobro stoje ali im se i pored toga ne žuri. Vredno rade, ima vremena za izbore.

Simonovićka

pre 11 godina

Jaoj što mrzim kada se stranke spoje zbog interesa pa mali ucenjuju velike!
A za to je najviše kriv DS!!!
Da nije iživljavao neke stranke baj-pasom, sada bi smo imali dvopartijski sistem i bilo bi idilično!

Cvrle

pre 11 godina

Voleo bih nove izbore, najviše zato da se Dinkić izbaci iz Vlade! SNS je vodeća sada, sami bi birali sa kim će u Vladu! Radujem se izborima i bolje neka ih bude!

Саленце

pre 11 godina

@novosadjanin за тебе само једно питање, а како то да пропустиш да поменеш о тим батинашима да су свих 14 ухапшени, јер су напали полицију и при томе једном полицајцу поломили руку а двојицу повредили? Да ли си пропустио да поменеш због тога што су признали да су плаћени од стране ДС Бач , да дођу из Бачке Паланке и силом преузму, зграду општине или си то сасвим случајно заборавио да поменеш ( ма наравно ;) )? Ако мислиш да то није тачно , а ти лепо погледај саопштење полицијске управе Нови Сад. Успут поздрави ЊаЊу и саоничара Тулипа!

Vladimir Z

pre 11 godina

Svi ovi što pišu neka raspiše izbore već jednom, mislim da bi trebalo da im izađe u susret bez problema. Neka raspiše pa se zanimajte kada bude na istim rasturio. Bez obzira na sve niste objektivni i stvarno mi nije jasno ko ovo piše uopšte...

bonus

pre 11 godina

Za onoga sto pita sta su to konkretno uradili ovi iz SNSa.Pa sasvim je dovoljno sto su provalili ogromne finansijske mahinacije od nekoliko stotina miliona eura do sada a od sada...ko zna koliko.Za sada je vec dovoljno a Miskovica da i ne spominjemo,on mu dodje ko bonus...

lana

pre 11 godina

Normalno kada jedina vlast koja do sada ima rezultate.A oni koji se zalažu za njih trebali bi malo da se okrenu i pogledaju realnost koju su prespavali čitavih 12 godina!

novosadjanin

pre 11 godina

Vučiću SNS nije pobedila u Baču. Potkupila je jednu odbornicu LSV-a koja je nakon toga postala predsednica skupštine. Šta se sada joguniš? Isto se sada desilo vama, stim da su vaši SNS-ovci iz Bača doveli svoje batinaše i počeli da tuku predstavnike nove skupstinske vecine legalno izabarane. A za vecinski auditorijum u Srbiji koji verovatno ne shvata o cemu se ovde radi da malo pojasnim. Nakon sto je SNS kupio odbornicu LSV-a, predsednik opštine je postao Mirko Pušara lokalni stočar. Na licitaciji za dodelu poljoprivrednog zemljišta, sam je sebi kao predsednik opštine dodelio 10ha zemljista da ima za svoj biznis, tj uzgajanje stoke. Eto ti tvog morala i moralisanja Vučiću. Da li ćeš uhapsiti sada Pušaru zbog korupcije?! What goes around comes around!

"patriotski pljackas Covic"

pre 11 godina

@Vox@I Milosevic i Tadic su NE ZABORAVI izgubili izbore kada su bili najsigurniji u svoju snagu i glasace.Zato VOLEO bi da budu izbori pa da i ovaj "mali Krcun"odleti "kao jaje s'groba"!!!

za udruzenje

pre 11 godina

Da.
Izbora ce biti 2013 ali ne to sto zelite i ne nadajte se da ce Nikolic ostati "jer ste zajedno odgovorni "
Smatram da ce te uskoro dobiti zvanicnu informaciju o Vasoj odgovornosti
Vasa politija je naplanska skoro kao i politika bivseg rezima

samo tera dalje

pre 11 godina

Danas je badnji dan 6 Januar 2013.Od pocetka Nove godine peto saopstenje ili izjava.Ostalo je jos 359 dana za nova saopstenja.Ni na danasnji sveti praznik ne moze bez samo reklamerstva

vreme ce pokazati sve

pre 11 godina

Kakvi izbori? pa ni ove niste dobili posteno, nego ste izmislili pricu, pokrali prebrojane glasacke listice, sve da zapalite narod. Sta ste hteli? Da se narod bije zbog vasih lazi? Sve sto dolazi iz vase kuhinje je laz i prevara. Tako ce biti i sa "borbom protiv korupcije". Zivi bili, pa videli!

vlada milic

pre 11 godina

vidim buni se vucic kaze otet odbornik u bacu buhuhuuhuh , a kada naprednjaci otimaju odbornike u grockoj gde su cak ljudi samarani ili u zajecaru gde ni porodica nije znala gde je odbornica lsv a i da ne spominjem protivpravno grzanje ljudi u takozvanom karantinu u zajecaru i novom sadu to je ok to je brilijantna taktika zato sto je sns tako pametna

vlada milic

pre 11 godina

kako sevaju naprednjaci cim se pojavi slika njihovog velikog manitua. ovakva zaslepljenost je na snazi jos samo u severnoj koreji. e naprednjaci posle 58764 poruke koje ste poslali ubedjujuci me da je vucic spasitelj napokon ste me ubedili . na sledecim izborima cu sigurno glasati za nekog ko nije mahao laznim ukradenim listicima i nekog ko ima pravu diplomu. ups niste mi jos isprali mozak nastavi po planu salji salji salji.

Miki!

pre 11 godina

Zasto bi se SNS,plasila izbora,kada bi u slucaju vanradnih izbora,ostvarila,daleko bolji izborni rezultat,u odnosu na predhodne izbore.

Ozon

pre 11 godina

Naravno da se gospodin Vucic i SNS,ne plase novih izbora,vec naprotiv pokazuju tolerancij prema opoziciji,posto u slucaju novih izbora SNS,bi imao apsolutnu vecinu,a neke opozicione stranke potpuno nestale.

Branko

pre 11 godina

Imam jedno pitanje,za ove ulizice SNS-a,koji pisu komentare-hvalospeve.Sta je to puno sto je SNS uradila od kada je na vlasti?Navedite mi 5 stvari koje je uradila,a da ne bude uhapsila Miskovica i aferu Agrobanka.Jel' osudjen nako u toj aferi?Jel' se manje zaduzujemo danas,nego u proslom mandatu?Jel se drugacije upravlja javnim preduzecima?Jel strucni ljudi dobijaju posao,ili clanovi partije?Jel sudstvo drugacije?Jel ima vidika da ce se bilje ziveti?Jel su ispunjena makar 3 obecanja iz izborne kampanje?Jel smanjena stopa kriminala ili se pljacke i nasilje vraca kao devedesetih?Zasto je oslobodjen optuzbi sadadnji ministar Knezevic?Zasto niko ne pominje Olivera Antica,nezvanicno ministra pravde,a zvanicno savetnika predsednika Nikolica u aferi indeks?Isto kao kod demokrata,a nazalost rasturice sve sto oni nisu!

Dvoglavi arapin

pre 11 godina

Izbori danas nikome ne bi odgovarali sem naprednjacima. Jedino njima mogu da poverujem kada kažu da se ne boje izbora. Svi ostali, sa ovakvim rezultatima rada, što u opoziciji, što u vlasti, vrlo rado bi ih eskivirali.

prolaznik

pre 11 godina

Ko o čemu...ne da se plaši, nego umire od straha pred izborima, i polako postaje svestan šta je stvarno "zloupotreba službenog položaja"...znate kako u zatvoru prolaze ovi što nikad ništa teže od kašike nisu podigli? Ne da ćeš da padneš, nego ćeš da ljosneš na izborima...ovaj, a kad mislite da objavite rezultate istraživanja koje ste naručili i dobili? Vuna, a?

pobednik

pre 11 godina

Onako kako ja citam ovu vest:

- izbori uskoro
- sukob tinja izmedju Tome i Vucica
- nastavice se hapsenja, sto je bitno zbog izbora, nece biti presuda jer nema dokaza, ali to nije bitno, jer ce izbori proci
- u Bacu u pravu demokrate, ali ce isto tako y pravu biti i naprednjaci u Beogradu
- pad vlade u Beogradu ce biti i neposredni povod za nove izbore(jer Vucic nece da se pokaze kao nemoralan)
- sigurni su u sebe i isjkoristice ovih par meseci da dodatno uniste opoziciju
- znaju da sto vreme bude vise prolazilo doci ce do problema i pada popularnosti zbog loseg standarda, katastrofalne ekonomije, katastrofalnih kadrova i kadrovskih resenja(po prvi put pokazuju se pukotine kod naprednjaka, upravo zbog kadrova koje nemaju/imaju)
- bice vesela ova godina, ako Vucic ne dobije apsolutnu vecinu, a ako je dobije put u diktaturu. Toma ce biti po strani ali ce realno jedva cekati da Vucic padne

Eto, mozda sam naivan i gresim, ali mi se tako cini

Civijas

pre 11 godina

Zaista je covek demagog,kako misli da izvrsi hapsenje coveka koji je negde van zemlje,mi nismo ni Amerika niti bilo kakva svetska sila da mozemo da hapsimo van nasih granica.To znaci da zavisimo od drugih grzava,ukoliko je doticni gospodin u Argentini moze samo da miu pljune pod prozor.Sto se tice vas koji tvrdite da SNS u raste rejting to se definitivno odnosi na vas koji verujete u ove price,ali trebalo bi da se zaptate koliki je vas IQ.

slavko

pre 11 godina

Vucicu a dali je moralno kad tvoji nazadnjaci kupuju odbornike po celoj Srbiji? Pa znas li kakav sve ljudski sljam su tvoji odbornici diljem zemlje Srbije.Dali znas da se javno hvale da su dobili novac direktno od tebe pa ne pitaju za cenu odbornika drugih stranaka? Ne libe se da i opstinama u kojima DS sam ima vecinu pokusavju po tvom nalogu da kupovinom odbornika prekomponuju vlast.Vucicu ne lici li to mozda na korupciju ili je to zakonom dozvoljeno kad ste vi nazadnjaci u pitanju.Sve ti ovo kaze covek koji nije clan demokratske stranke i koji nikad nije glasao za zute .Razmisli malo, bumerang pogadja bez greske

Сфинга

pre 11 godina

У Бачу је неморално, а у Зрењанину је морално преотимати одборнике!!!???
Какав ЛИЦЕМЕР!!!
Само немој молим те ти Вучићу да причаш о ПОШТЕЊУ!!!
Ово је постала потпуна лудница, па се преносе и прославе Бадњег дана из страначких просторија!
Хајде још некако извештаји са страначких слава, али ово је већ дегутантно!
СТОП АМНЕЗИЈИ!!!
Напред "стручњаци" са инстант факултета! Заврши и пали! Још мало и ПАЛИТЕ!!!

gagi rs

pre 11 godina

Gospodine Vučiću ti si na vlasti pa automatski ti se i pitaš da li će biti novih izbora. Pošto nisi siguran da možeš sam pobediti normalno da ih ne želiš, samo bez potrebe zamajavaš narod. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Što se tiče tvoga posla mnogo hteo mnogo započeo ???????

lako ćemo s njima

pre 11 godina

verujem da se dotični ne plaši, ali je zgodno da izborima plaši druge.
pitanje za 1 mil. dolara: ko su ti zavisnici od šarića?

Zarko

pre 11 godina

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da je ta stranka pošteno pobedila na izborima u Baču i da, iako je zakon verovatno na strani Demokratske stranke, moral je na strani SNS.

"To što zakon dozvoljava nemoral ne možemo da promenimo u ovom trenutku i možemo samo poštujemo zakon", rekao je Vučić nakon unošenja badnjaka u sedište SNS.
A šta su činjenice:
6. maja pobedila je DS koja je osvojila 9. mandata a SNS u koaliciji 6. Sa SPS koji je osvojio 5. mandata i jednom odbornicom lige koja je postala predsednik skupštine i jednim radikalom SNS je formirala većinu.Stvarno poštena pobeda, po Vučiću, kao i u Zrenjaninu. Prva odluka te vlasti bila je da Balaševiću oduzmu titulu počasnog građanina Bača pa kad je javnost burno reagovala posle dva dana poništili istu. A izabrani predsednik Pušara iz SNS sebi dodeljuje 673 hektara. Moralno, zar ne!

ivica

pre 11 godina

Fensi skupa zakuska.....bas je skromna ova bozicna trpeza.. skroz prozapadna...a narod nema za hleb, a vidim vi se gostite najskupljim specilitetima..,. zaboravili ste da je duh hriscanstva u skromnosti..,a ovo izgleda kao skupi francuski restoran,, izadji vidi da l narod ima za pasulj prebranac

banda foteljaška neradnička

pre 11 godina

zar opet izbori??
ma da li ste vi normalni??
lako je ovim političarima, partijašima, stranačkim vojnicima..da se razbacuju sa narodnim parama i graju sudbinom Srbije! oni žive od izbora i predizbornih 'aktivnosti' marketinga i marifetluka
sve to treba gov.motkom najuriti na njive da rade malo,i jedne i druge i treće.

Komisionar

pre 11 godina

Gospodine Vučić!
Mogli ste makar da pogledate rezultate majskih izbora u računaru. Kao član prošle izborne komisije izneću vam ja. Prepisano iz Službenog lista opštine Bač. A na vlast ste i vi došli kupovinom dva odbornika, LSV i SRS.

1. ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА - ТОМИСЛАВ БОГУНОВИЋ 2389
2. ПОКРЕНИМО БАЧ - ТОМИСЛАВ НИКОЛИЋ СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА 1552

I ko je imao više glasova???

Mislio da ste pošten i ispravan čovek, ali ste me sad uverili da ste demagog i selektivni tumač morala/zakona. Ako je DS u pravu po pitanja Bača, zašto dopuštate svojim članovima da uzurpiraju zgradu?

NS

pre 11 godina

Ima se moze se... i ovi postadose elita... badnjak versaci odelo bogata zakuska realno stanje u jednoj prosecnoj srpskoj porodici...kakvi su oni predhodni bili kada smo mogli ovakve da izaberemo jadni mi,,,, neka su srecni predstojeci praznici puno zdravlja i srece...

vlada milic

pre 11 godina

izvinjavam se mislio sam na kupovinu i pretnje odbornicima u grockoj i zrenjaninu i drzanje odbornika u "karantinu" u zrenjaninu i novom sadu a o pretnjama od strane sns u zajecaru bruji cela krajina kao i o ponizavanju clanova ds i urs u kursumliji. bahatost na nivou .

Novi Sad

pre 11 godina

Moral je nas Vasoj strani u Bacu, gospsodine Vucicu? A u Novom Sadu, Zrenjaninu i drugim mestima sirom Srbije? Kada Vi kupujete mandate, pretite i zloupotrebljavate Vasu funkciju zarad vlasti na lokalu, kako bi se podmirili stranacki aktivisti, tada o moralu ni reci? Fuj i fuj! Nikada moj glas necete imati, jer su pravda i moral kod Vas selektivna stvar!

Penzioner

pre 11 godina

Nikad dosad gore nisam živeo! Na vidiku mi je glad, jer svaki dan nešto poskupljuje. Ja ne mogu više zarađivati. Srećno Badnje veče!

Dragan 11

pre 11 godina

Kakvi izbori covece, daj uradite nesto za taj narod u Srbiji kao sto ste obecali pre izbora. Jedino ste uhapsili Miskovica (tek treba da mu se sudi, bice interesantno cuti sta on ima reci) kojeg ste i stvorili u udruzenom poduhvatu sa tima kojim sad delite vlast.

Duro

pre 11 godina

@ ivica " zaboravili ste da je duh hriscanstva u skromnosti..,a ovo izgleda kao skupi francuski restoran,, izadji vidi da l narod ima za pasulj prebranac"

Ma skromni su oni; no. šalu na stranu - zar mislite da su oni to kupili od skupljene partijske članarine? Ali šta se može Eliot Ness je zauzet drugim slučajevima ...

Sasa sasa sasa

pre 11 godina

Sta je Vucic uradio za narod od kad je na vlasti?Nije uradio nista ,samo je povecao cene,zaduzio se 2,5 milijarde,zaposlio estradu!

javno mnjenje

pre 11 godina

Ova losa selekcija kadrova u vladi i ignorisanje javnog mnjenja po sistemu... bas nas briga sta vi mislite,govori o istom postizbornom ponasanju i manirima stranaka koje dodju na vlast.Sa neselektivnim kadrovima i partijskim postavljenjima,govori da i kao prethodnici necete daleko dogurati.Sve kritike upucene prethodnima, na losim kadrovima,za vas nije bilo iskustvo kako ne treba raditi.Ni oni nisu obracali paznju na javno misljenje.Niste se zapitali ,zasto postavljate nepopularne ljude ,koje javno mnjenje ocigledno ne zeli da vidi na tim pozicijama.Umesto da najkvalitetnijim ljudima u Srbiji date sansu da pomognu ovu krizu,vi birate iskljucivo partijske ljude ...Sa Srbijom u krizi, rekli smo jos na pocetku da se biraju najbolji od najboljih, ali ne u stranci nego u Srbiji.Jer ako sada nista ne uradimo,da Srbiju izvucemo iz ovog teskog stanja,posle mozete da postavljate i vase estradne prijatelje u vladu...i onako ce biti svejedno ko je...Umesto da se prati javno mnjenje, neko ili vas pogresno savetuje ili vi ne zelite da cujete nikoga sem sebe.Nekolicina vasih kadrova je ucinila da umanji sve ono sto vi teskim trudom uspete..Naime, insistiranjem na partijskim kadrovima ,brzo umanjujete rejting i stranke i vlade.Treba razmisliti...jer za casne ljude postoje i ostavke,ne mora se uvek ici na izbore.Svaki novi izbori a zarad neslaganja i losih kadrovskih postavljenja ce vas sve kostati...Srbija nema vremena da se stalno bira i bira i uvek isto i uvek isti...dozlogrdilo nam je.

Opora

pre 11 godina

SNS je dobila vlast u Baču, ali na jedan jako pokvaren način jednog odbornika izgubila.Izbora Aleksandar Vučić ne treba da se plaši ima potpunu podršku naroda skoro 50 %. Spor o Saše Mirkovića zaista ne treba da bude,jer vlada ima pametnije stvari da radi. DS treba da se potpuno povuče iz opštine Bač, i da prepusti većini koji su na pošten način dobili izbore. Hapšenje Darka Šarića je od velike važnosti za našu državu. Darko Šarić kao poznati narko diler bi trebao da odgovara. Niko nije jači od države, i niko neće proći zaštićeno.Potpuno verujem u Aleksandra Vučića, borbu protiv kriminala i korupcije zaista vodi pošteno, časno, u skladu sa zakonom.

Zrenjaninka

pre 11 godina

U Zrenjaninu su nadmasili sami sebe. Od kad su formirali vlast, pred svaku sednicu se zaposli par neudomljenih, kako bi vecina opstala. BRUKA I SRAMOTA. Prozivali su Gorana Jesica da je izneverio gradjane Indjije, a to sto je Goran Knezevic obecavao kule i gradove Zrenjanincima, pa brze-bolje otisao u Beograd, nikom nista. Ne znaju vise ni sta rade, ni gde udaraju!