Ponedeljak, 24.12.2012.

23:28

Poslanik vozio sa 2,16 promila

Poslanik SNS Dragan Čolić, koji je autom oborio dečaka a potom otišao s mesta nesreće ne sačekavši policiju, imao 2,16 promila alkohola u krvi, pišu "Novosti".

Izvor: Veèernje novosti

Poslanik vozio sa 2,16 promila IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

Mordor

pre 11 godina

...Poslanik Drgan Colic zbog alkoholisanog stanja udario dete. Stranka koja ga je postavila za poslanika odmah mu ukinula imunitet i za svoje delo ce da odgovara pred sudskim organima kao i svi ostali grafjani koji nisu poslanici.
(DENIS, 25. decembar 2012 12:58)

Vrlo si loše obavešten. Imunitet poslanicima ne dodeljuje, niti ukida stranka. Imunitet stiču onog trenutka kad dobiju status poslanika, a ukida ga odbor ili komisija za imunitet, ili kako se to već zove. Stranka s time nema nikakve veze.
U ovom žalosnom slučaju znamo samo to da je Vučić izjavio da "će predložiti" da se ovom liku ukine imunitet. Da li je predložio, kome je predložio i da li mu je imunitet i zvanično ukinut - to se ne zna. Kao što se još ne zna da li če i kad će odgovarati za nedelo.
Ali kad se uzme u obzir da je od proteklog ispada ovog ****, kad je hrabro i junački pretukao ženu na ulici, prošlo godinu dana, a još nije ni utvrđeno da li je u tom trenutku imao imunitet, čisto sumnjam da će ovaj za bilo šta odgovarati, osim ako, možda, Vučić ne reši da od njega napravi dobar primer kako "nema zaštićenih", što bi mu bilo jako pametno. Ionako ga ne bi mnogo koštalo jer je lik očigledno neka teška sirovina od koje SNS sigurno neće imati velike vajde.

Tako stoje stvari, dragi moj Denise. Drži se činjenica i ne dozvoli da te tvoje (trenutno) oduševljenje izvesnom strankom i izvesnom ljudima u njoj navede na pogrešno razmišljanje.

U medije, nego sta! I na sav glas!

pre 11 godina

To je problem policije i suda,a ne udarnih vesti i medija.
(nesa, 25. decembar 2012 07:53)

Mislis: "To je problem onih koji su zaduzeni za zataskavanje."

devit

pre 11 godina

Sada je jedan prema jedan izmedju koalicionih stranaka;
onaj iz SPS-a,pomocnik direktora Srbijagasa i direktor Azotare,kada je ubio dete na putu za ""dolinu lopova""imaoje malo manje od dva promila,pa je postavljen za direktora Azotare....
Ajde,da vidimo gde ce i kako ovaj zavrsiti??????????????!!!!!!!!!,,,,,,,,

vuksan

pre 11 godina

Svaki poslanik cetnickog vojvode duzan je da poseduje sljosku rakije umesto fakultetske diplome,takodje da bazdi na nju,a moze i na beli lukac kao pravi cetnik ! Rakija je naravno poreklom iz Bajcetine po camu cemo biti blizi EU.Tako nam i treba kada smo izabrali Master Tomislava za prezidentea !

Vojvodinac

pre 11 godina

Čovek bio pijan i.... sreća da dečak ima lakše povrede, a njemu se zna procedura, ukidanje imuniteta, pa suđenje, pa......ohohohoooo do njegovog povratka na "radno mesto"!
To je najmanje što očekujem od Vučića u ovom momentu!!
Mene brinu oni što trezni voze gore od ovog poslanika.

DENIS

pre 11 godina

Poslanik Drgan Colic zbog alkoholisanog stanja udario dete. Stranka koja ga je postavila za poslanika odmah mu ukinula imunitet i za svoje delo ce da odgovara pred sudskim organima kao i svi ostali grafjani koji nisu poslanici. Dete je hvala bogu dobro. A sta se desilo sa onima koji su prelazili preko mrtvih dok du vozili skupstinsku radnicu na fakultet u Zajecar? Zna li se njihovo stanje po pitanju alkohola i jesu li bilo kako kaznjeni?

Milko

pre 11 godina

Verujem ovom časnom poslaniku iz SNS.
Ako je imao 2,16 promila alkohola u krvi on zaista nije video ništa.
Ima tu jedan veći problem. Čovek koji se ovako ožderava je jedan od stotinak najboljih ljudi u SNS.
Sada ti vidi ko nam vodi zelju i sudbini odlučuje.

bane

pre 11 godina

pa kako i da vidi dete kad je bio koma,uh kako bi ga ja izubijao,a da vam kazem sta ce biti sa njim NISTA jer je on clan vladajuce stranke,a setite se kako su se oni ponasali 90-ih kad su vladali sa komunjarama, i kako su maltretirali narod pa cak potezali i pistolje na studente, al sta vredi kad je to ovaj narod zaboravio, jad, beda

Aca

pre 11 godina

Ko je sve danas clan SNS-a? Ko se sve danas bavi politikom? Ko je poslanik u skupstini? Mislim da to ovakvi ne zasluzuju!? Bezobrazluk. Gospodo zapitajte se koga to sve imate u svojim redovima! Takvi i slicni njima mislim da Vam nisu potrebni!? Kada ce ovu zemlju konacno predstavljati posteni,pismeni, ugledni, na prvom mestu vaspitani? Ovom gospodinu treba zelepiti etiketu "UBICA".

marija

pre 11 godina

poslanički imunitet pre svega služi da poslanici ne odgovaraju za stvari izrečene u skupštini ili prilikom obavljanja svoje funkcije.
ja nešto ne primećujem da je pijana vožnja bilo kakva funkcija.
on da ima gram mozga i morala podneo bi ostavku momentalno i ne bi mu palo na pamet da se poziva na imunitet.ali eto.....
prestrašno

nacitan

pre 11 godina

65 komentara a izgleda niko nije primetio ili ne smatra to za vazno:licno predsednik SNS-a mora da zatrazi ukidanje imuniteta ovoj pijanici,umesto da je to rutina u skupstini!Sta da ovaj nije trazio ? Nista?
Druga stvar,zasto je bilo potrebno 7 dana da stigne nazaz krvi?Jel neko pokusao da zataska rezultat?Jel mu je smanjen procenat alkohola u krvi sa recimo 3,5 na 2 zarez nesto? To je Srbija danas ....

lel

pre 11 godina

Ne ne,na kraju će da ispadne da nije on bio u alkoholisanom stanju nego da je došlo do zamene laboratorijskih nalaza.
Detetu i njegovoj porodici ako nije već zaprećeno,zapretiće neko od sns bilmeza i rešen slučaj!
Kako ga nije sramota da tako bezočno laže, te nisam ja rekao to ne nisam ja relao ovo,a čik neka neko kaže drugačije !!!!

mix

pre 11 godina

Zanimljivo je da sada nema minusa i kontraških komentara, kao što se dele na ostale protiv-SNS vesti. Recimo komentari da SNS nema nikakav kadar i slično, nijedan minus. Nisu dobili nalog iz štaba da piskaraju povodom ovog.

R,Zivkovic,Roterdam

pre 11 godina

Sta reci o nasem mentalitetu, osornosti, sili, pogotovu ako je bogat ili ima vlast u rukama, pa umisli sebe da mu niko nista ne moze, vicuci sta mi mozes ti ne znas ko sam ja!! To je nas sirovo surovi mentalit, gde jezik brze iskace iz usta pre nego sto mozak odluci kako treba odluciti u odredenim situacijama?! Zato Narod kada bira svoga prestavnika u organe vlasti treba dobro, da vidi kocega prestavljati: Kakav je Covek cemu je sklon je li lojalan, pomaze li drugome u nevolji, ,alhokol, hazard, prostitucija, kafanski izgredi, tuce, svadje sa komsijama, sve to se dobro prostudira pre nego sto doticna osoba bude kandidovana na politicku funkciju?! Kao sto se vidi da je doticni, kao prvo necovek, ostavio Dete na asvaltu i pobegao, pijan vozio, odupirao se Policiji, alko test, pozivao se na imunitet, a najzgrozenije je to stoje Dete ostavio pregazeno i pobego!!

DRAŽA KG

pre 11 godina

SNSovac pa pod dejstvom alkohola?Ma šta to pričate,pa oni su bre bezgrešni.Oni i decu ne prave prirodnim putem već samo iz epruvete,veštačkom oplodnjom,jer je sramota za člana jedne takve dostojanstvene i čestite partije imati seksualne odnose!Ajde bre ne pričajte koješta ,to su sve živi svetci koji hodaju,poštenjačine....APSI GA VUČIĆU I PO KRATKOM POSTUPKU - ZA PRIMER!!!

me

pre 11 godina

Dobra borba protiv kriminala. Sve dok imas na sebi oznaku SNS zasticen si kao beli medved...Ovde je bio uzas, a sada srljamo u ponor munjevitom brzinom.

Smederevac

pre 11 godina

Covek je dno bio i dok je bio radikal a sad kad je u sns to je samo potvrdio.
Ne bi se Vucic njega odrekao da bar nesto vredi.
Sns ce samo da dobije odricanjem od njega a sad jos da se rese Sormaza pa idem da se uclanim.

Милан

pre 11 godina

Vucicu dokazi da se sudi svima pravedno,ukini imunitet ovom alkoholicaru.Najveca je glupost imati imunitet ,onda ucinite ovako nesto i vi se pozivate na imunitet bez obzira na ztrvu.Lako je mogao da strada decak.

pop spira

pre 11 godina

Vidi mu se po faci da , od kada je izašao iz pećine, nije dostigao civilizacijski nivo koji bi opravdao činjenicu da živi u urbanoj sredini.Zver treba vratiti u šumu blizu pećine iz koje je izašao, a mogu i tamo da mu organizuju partijsku podružnicu.

s.

pre 11 godina

SNS kadrovi su katastrofa, valjda nemaju koga drugoga, ali bez obzira, sa 70% njih pošten čovek ni na klupi u parku ne bi porazgovarao.Činjenica.

Gandra

pre 11 godina

Mogu li da zamolim odgovorne osobe iz pravosudja da, paralelno uz kaznjavanje ovog batice, OBAVEZNO kazne i osobe koje vishe od godinu dana proveravaju da li on ima imunitet!!!! Pa ako im toliko treba za tako nesto ne da nisu za taj posao nego... Nemam reci zaista!

klod

pre 11 godina

Dovoljno je samo procitati ovo:

"Protiv Čolića je Osnovno tužilaštvo u novembru prošle godine podnelo optužni predlog zbog nasilničkog ponašanja nad V. M., kojoj je naneo lakše povrede, ali postupak nije počeo jer sud još proverava da li poslanik uživa imunitet."

Banana drzava.

zoran

pre 11 godina

više od 1,20 mg/ml do 1,60 mg/ml - teška alkoholisanost,
više od 1,60 mg/ml do 2,00 mg/ml - veoma teška alkoholisanost,
više od 2,00 mg/ml - potpuna alkoholisanost.
Ovaj "poslanik" je imao 2.16 mg/ml.

tomislav

pre 11 godina

taj imunitet, nit je koristan, nit je produktivan....
ako ti treba puska si, jer si kriv - odbor razmatra i oduzme ti imunitet
ako nisi kriv, a optuzen si , pozoves se na imunitet - los glas po novinama, odbor razmatra da ti oduzme imunitet
ako nisi kriv i ne pozoves se na imunitet, trosis vreme na sudu

al mi zato najjace sto sam cuo pre oko mesec dana na TV od nekog naprednjaka: "svako ko se usudi da se ogrne plastom imuniteta, isti ce mu biti oduzet" pa koji ce mi onda?

Marko

pre 11 godina

@Pedja NS
Taj SPS-ovac je imao 1.9 promila i decaka je udario na Kamenjaru, a od siline udarca decak je na mestu preminuo. Naravno nije bio ni dana u zatvoru.
Zakljucak: politicari smeju da nas gaze i ubijaju, ali zato ako mi njima opalimo samar (slucaj Ilic) ekspresno cemo dobiti maksimalnu kaznu.

kaiser

pre 11 godina

Zlobnici samo žele da ga spreče u bespoštednoj borbi protiv korupcije koju poslanik neumorno vodi.

Sa prvim potpredsednikom Vučićem na čelu, da naglasimo i to.

A?

pre 11 godina

@Bob Rock...Taj Eliot Vucic bar hapsi, ukida imunitet ovom id...u, za razliku od predhodne vlade, gde su poslanike direktno stitili Tadic&co...a hapsili samo Dzajice, i babe na pijacama koje su krale na vagi...

njunjuvambe

pre 11 godina

SNS? Neozbiljna banda pijanih hapsi, ali posla nema, slaba proizvodnja, realna vrednost dinara zasnovana po oblačnom nebu... Da li vredi nabrajati?

kauboji

pre 11 godina

imunitet ili dozvola za ubijanje pothitno svima ukinuti vidite da se primili ljudi kao ovaj covek svasta bi uradili u pijanom stanju

predrag

pre 11 godina

nije znao da je udario decaka, naravno kada je bio pijan kao letva.
kakav neodgovoran covek, poslanik je, moze i sofera da ima ako vec pije, ali se ponasao kao da je na divljem zapadu.
sramota, zatvorska i novcana kazna i lecenje od alkoholizma.

Marko

pre 11 godina

Imunitet treba da ih brani da mogu da govore u skupštini slobodno i to je sve. Za ostalo ne smeju da budi jači od zakona, vrlo prosto.
Ej, pozvao se na imunitet za ovakvo nešto

Zoran

pre 11 godina

Posto je pocela zima, trebalo bi da mu opadne imunitet! Ali ocigledno je, da je doticni nasao lek za ojacavanje imuniteta! Daje se u vecim dozama, na vise mesta, i ne izaziva alergiju! Prenosi se iz ruke u ruku, u ambalazi koja lici na kovertu! Prekomerno uzimanje leka moze dovesti do trajnog imuniteta, a da pritom nema trajnih posledica!

sale

pre 11 godina

preko dva promila!? to je teška alkoholisanost. Pa udari dete, pa pobegne, pa se hvata za suknju imuniteta... Ova duševna nakaza treba da trune u zatvoru.

Privrednik

pre 11 godina

Pijanim naprednjacima oduzeti mandate, ali i Centralni otadzbinski kazan, kao izvor inspiracije za nebulozne tekstove raznih Platformi i praznih obecanja!

ice9

pre 11 godina

Vucicu nikad te nisam voleo al ako isteras sve sto si krenuo do kraja, ukljucujuci i ovaj slucaj, imas ne samo moj glas ili glas naroda vec i znacajno mesto u istoriji kao coveka koji je napravio preokret! Cekamo ishode!

Pitanje

pre 11 godina

Onaj sto Velji lupio dve sljage "dobio" dve godine buvare. Koliko ce ovaj "zasluzni" gradjanin dobiti za sve ove "podvige". Nadam se da su glasaci shvatili koga su izabrali da brani njihove interese. Stvarno je ovo velik bruka. Priznajem da mi se po nekad desi da malo "zabrazdim" nadajuci se onome: "pa valjda nece bas mene" ali ljudi 2.16 promila, pa on je bio mortus pijan? Valda zato nije ni bio svestan stanja u kom se nalazi. Ja sad se trudim da mi se to ne dogodi ne toliko zbog kazne nego da ne daj Boze nekog ne udarim tako "pod gasom". A mi obicni smrtnici nemamo "imunitet" Cuo sam da u Francuskoj samo predsednik moze da se pozove na imunitet i to samo dok je na funkciji. Posle zavrsenog mandata postaje obican gradjanin? Bilo je par slucajeva da ministar bude prinudjen na ostavku da bi se predao ruci pravde.

crni domino

pre 11 godina

Najela se i napila vaska SNS-ovska!
Udarila moc u glavu ko Vucica, pa misli da moze da radi sta hoce i kako hoce!
Gleda onaj odozgo. Zao mi je sto sporo deli pravdu, ali, sigurno ce je podeliti po zasluzi. Cujes li Vucicu!

Pera

pre 11 godina

Da je to uradio neko iz neke druge stranke Vucic bi se odmah nacrtao na televiziji i kukao o tome. Posto je sovek iz SNS-a o tome na TV-u nema ni govora. Ima "nekih indicija" da ce se Vucic "zaloziti" da se coveku skine imunitet. Mozda ove godine, mozda sledece, najkasnije do 2014-te.

Isto kao i dzakovi sa glasackim listicima.

Ali ako, tako i treba, glasate za populiste, od njih nista drugo necete ni dobiti.

Pedja NS

pre 11 godina

Pa cekajte, ima onaj isti takav SPSov zamenik direktora Srbijagasa Radoslav Vujačić sto je ubio dete pre 2 godine ovde na Klisi. Isto je bio mrtav pijan i nista mu se nije posle dogodilo, sad ga tek kao priveli zbog afera u Azotari.

Nek je zivot tog deteta na dusi svih koji nisu dali sve od sebe da se taj kreten zbog ubistva nadje iza resetaka, nego ce sad da odgovara kao lopov.

Ovo je ista situacija, samo sto je na srecu dete lakse povredjeno. Uzas!

dusan

pre 11 godina

Nema ovaj osnovno vaspitanje,kako ga nije sramota?Sta bi radio da neko tako udari njegovo dete i da pobegne?U zatvor na 10 godina,uzeti mu imunitet i dozvolu zauvek,i naterati ga da plati veliku odštetu roditeljima za povredjeno dete,za pretrpljen duševni bol.Ako nema para prodati mu automobil i kuću.Jadna je Srbija sa ovakvim poslanicima.Ne razumem kako ga njegova stranka trpi.Sramota.

sremac

pre 11 godina

Govedo udarilo dete i pobeglo, a kako vidimo tukao je i neku devojku- zenu. Ma te imunitete treba ukinuti odmah. Poslanici imaju previse beneficija, nije im dovoljno sto posle jednog mandata imaju pravo na penziju nego jos misle i da mogu gaziti, tuci, krasti... jos samo da smeju da ubiju pa da budemo i u tome sampioni

vozac

pre 11 godina

Sada ce praznici,odbor za imunitet je vec uplatio novogodisnji docek,posle je bozic pa srpska nova godina.... ama bre tog bahatog momentalno u zatvor i tamo da ceka sudjenje.Maiksimalna kazna za ucinjeno je jedina ispravna.

Vladimir

pre 11 godina

Cemu uopste sluzi imunitet? Privilegija za bahate i ohole. Svima to ukinuti. I ministrima i predsedniku. Na sta ovo lici? Kako vas nije vise sramota bre, glumite neke Bogove. Ukinuti imunitet SVIMA. Zakon vazi za SVE!

Bob Rock

pre 11 godina

Ovaj heroj i patriota se hrabro, da ne kazem herojski bori protiv korupcije i kriminala u drustvu, uz pomoc gospodina Eliota (za par dana, naj kasnije sledece nedelje) Vucica, a vi, novinari mu po nalogu vatikana, mosada i tacija smestate nekakve afere!!!

Vladimir

pre 11 godina

Cemu uopste sluzi imunitet? Privilegija za bahate i ohole. Svima to ukinuti. I ministrima i predsedniku. Na sta ovo lici? Kako vas nije vise sramota bre, glumite neke Bogove. Ukinuti imunitet SVIMA. Zakon vazi za SVE!

sremac

pre 11 godina

Govedo udarilo dete i pobeglo, a kako vidimo tukao je i neku devojku- zenu. Ma te imunitete treba ukinuti odmah. Poslanici imaju previse beneficija, nije im dovoljno sto posle jednog mandata imaju pravo na penziju nego jos misle i da mogu gaziti, tuci, krasti... jos samo da smeju da ubiju pa da budemo i u tome sampioni

vozac

pre 11 godina

Sada ce praznici,odbor za imunitet je vec uplatio novogodisnji docek,posle je bozic pa srpska nova godina.... ama bre tog bahatog momentalno u zatvor i tamo da ceka sudjenje.Maiksimalna kazna za ucinjeno je jedina ispravna.

Bob Rock

pre 11 godina

Ovaj heroj i patriota se hrabro, da ne kazem herojski bori protiv korupcije i kriminala u drustvu, uz pomoc gospodina Eliota (za par dana, naj kasnije sledece nedelje) Vucica, a vi, novinari mu po nalogu vatikana, mosada i tacija smestate nekakve afere!!!

sale

pre 11 godina

preko dva promila!? to je teška alkoholisanost. Pa udari dete, pa pobegne, pa se hvata za suknju imuniteta... Ova duševna nakaza treba da trune u zatvoru.

Marko

pre 11 godina

Imunitet treba da ih brani da mogu da govore u skupštini slobodno i to je sve. Za ostalo ne smeju da budi jači od zakona, vrlo prosto.
Ej, pozvao se na imunitet za ovakvo nešto

Pedja NS

pre 11 godina

Pa cekajte, ima onaj isti takav SPSov zamenik direktora Srbijagasa Radoslav Vujačić sto je ubio dete pre 2 godine ovde na Klisi. Isto je bio mrtav pijan i nista mu se nije posle dogodilo, sad ga tek kao priveli zbog afera u Azotari.

Nek je zivot tog deteta na dusi svih koji nisu dali sve od sebe da se taj kreten zbog ubistva nadje iza resetaka, nego ce sad da odgovara kao lopov.

Ovo je ista situacija, samo sto je na srecu dete lakse povredjeno. Uzas!

njunjuvambe

pre 11 godina

SNS? Neozbiljna banda pijanih hapsi, ali posla nema, slaba proizvodnja, realna vrednost dinara zasnovana po oblačnom nebu... Da li vredi nabrajati?

pop spira

pre 11 godina

Vidi mu se po faci da , od kada je izašao iz pećine, nije dostigao civilizacijski nivo koji bi opravdao činjenicu da živi u urbanoj sredini.Zver treba vratiti u šumu blizu pećine iz koje je izašao, a mogu i tamo da mu organizuju partijsku podružnicu.

Marko

pre 11 godina

@Pedja NS
Taj SPS-ovac je imao 1.9 promila i decaka je udario na Kamenjaru, a od siline udarca decak je na mestu preminuo. Naravno nije bio ni dana u zatvoru.
Zakljucak: politicari smeju da nas gaze i ubijaju, ali zato ako mi njima opalimo samar (slucaj Ilic) ekspresno cemo dobiti maksimalnu kaznu.

klod

pre 11 godina

Dovoljno je samo procitati ovo:

"Protiv Čolića je Osnovno tužilaštvo u novembru prošle godine podnelo optužni predlog zbog nasilničkog ponašanja nad V. M., kojoj je naneo lakše povrede, ali postupak nije počeo jer sud još proverava da li poslanik uživa imunitet."

Banana drzava.

dusan

pre 11 godina

Nema ovaj osnovno vaspitanje,kako ga nije sramota?Sta bi radio da neko tako udari njegovo dete i da pobegne?U zatvor na 10 godina,uzeti mu imunitet i dozvolu zauvek,i naterati ga da plati veliku odštetu roditeljima za povredjeno dete,za pretrpljen duševni bol.Ako nema para prodati mu automobil i kuću.Jadna je Srbija sa ovakvim poslanicima.Ne razumem kako ga njegova stranka trpi.Sramota.

Zoran

pre 11 godina

Posto je pocela zima, trebalo bi da mu opadne imunitet! Ali ocigledno je, da je doticni nasao lek za ojacavanje imuniteta! Daje se u vecim dozama, na vise mesta, i ne izaziva alergiju! Prenosi se iz ruke u ruku, u ambalazi koja lici na kovertu! Prekomerno uzimanje leka moze dovesti do trajnog imuniteta, a da pritom nema trajnih posledica!

zoran

pre 11 godina

više od 1,20 mg/ml do 1,60 mg/ml - teška alkoholisanost,
više od 1,60 mg/ml do 2,00 mg/ml - veoma teška alkoholisanost,
više od 2,00 mg/ml - potpuna alkoholisanost.
Ovaj "poslanik" je imao 2.16 mg/ml.

Pera

pre 11 godina

Da je to uradio neko iz neke druge stranke Vucic bi se odmah nacrtao na televiziji i kukao o tome. Posto je sovek iz SNS-a o tome na TV-u nema ni govora. Ima "nekih indicija" da ce se Vucic "zaloziti" da se coveku skine imunitet. Mozda ove godine, mozda sledece, najkasnije do 2014-te.

Isto kao i dzakovi sa glasackim listicima.

Ali ako, tako i treba, glasate za populiste, od njih nista drugo necete ni dobiti.

kaiser

pre 11 godina

Zlobnici samo žele da ga spreče u bespoštednoj borbi protiv korupcije koju poslanik neumorno vodi.

Sa prvim potpredsednikom Vučićem na čelu, da naglasimo i to.

Privrednik

pre 11 godina

Pijanim naprednjacima oduzeti mandate, ali i Centralni otadzbinski kazan, kao izvor inspiracije za nebulozne tekstove raznih Platformi i praznih obecanja!

s.

pre 11 godina

SNS kadrovi su katastrofa, valjda nemaju koga drugoga, ali bez obzira, sa 70% njih pošten čovek ni na klupi u parku ne bi porazgovarao.Činjenica.

Pitanje

pre 11 godina

Onaj sto Velji lupio dve sljage "dobio" dve godine buvare. Koliko ce ovaj "zasluzni" gradjanin dobiti za sve ove "podvige". Nadam se da su glasaci shvatili koga su izabrali da brani njihove interese. Stvarno je ovo velik bruka. Priznajem da mi se po nekad desi da malo "zabrazdim" nadajuci se onome: "pa valjda nece bas mene" ali ljudi 2.16 promila, pa on je bio mortus pijan? Valda zato nije ni bio svestan stanja u kom se nalazi. Ja sad se trudim da mi se to ne dogodi ne toliko zbog kazne nego da ne daj Boze nekog ne udarim tako "pod gasom". A mi obicni smrtnici nemamo "imunitet" Cuo sam da u Francuskoj samo predsednik moze da se pozove na imunitet i to samo dok je na funkciji. Posle zavrsenog mandata postaje obican gradjanin? Bilo je par slucajeva da ministar bude prinudjen na ostavku da bi se predao ruci pravde.

crni domino

pre 11 godina

Najela se i napila vaska SNS-ovska!
Udarila moc u glavu ko Vucica, pa misli da moze da radi sta hoce i kako hoce!
Gleda onaj odozgo. Zao mi je sto sporo deli pravdu, ali, sigurno ce je podeliti po zasluzi. Cujes li Vucicu!

kauboji

pre 11 godina

imunitet ili dozvola za ubijanje pothitno svima ukinuti vidite da se primili ljudi kao ovaj covek svasta bi uradili u pijanom stanju

A?

pre 11 godina

@Bob Rock...Taj Eliot Vucic bar hapsi, ukida imunitet ovom id...u, za razliku od predhodne vlade, gde su poslanike direktno stitili Tadic&co...a hapsili samo Dzajice, i babe na pijacama koje su krale na vagi...

lel

pre 11 godina

Ne ne,na kraju će da ispadne da nije on bio u alkoholisanom stanju nego da je došlo do zamene laboratorijskih nalaza.
Detetu i njegovoj porodici ako nije već zaprećeno,zapretiće neko od sns bilmeza i rešen slučaj!
Kako ga nije sramota da tako bezočno laže, te nisam ja rekao to ne nisam ja relao ovo,a čik neka neko kaže drugačije !!!!

nacitan

pre 11 godina

65 komentara a izgleda niko nije primetio ili ne smatra to za vazno:licno predsednik SNS-a mora da zatrazi ukidanje imuniteta ovoj pijanici,umesto da je to rutina u skupstini!Sta da ovaj nije trazio ? Nista?
Druga stvar,zasto je bilo potrebno 7 dana da stigne nazaz krvi?Jel neko pokusao da zataska rezultat?Jel mu je smanjen procenat alkohola u krvi sa recimo 3,5 na 2 zarez nesto? To je Srbija danas ....

DRAŽA KG

pre 11 godina

SNSovac pa pod dejstvom alkohola?Ma šta to pričate,pa oni su bre bezgrešni.Oni i decu ne prave prirodnim putem već samo iz epruvete,veštačkom oplodnjom,jer je sramota za člana jedne takve dostojanstvene i čestite partije imati seksualne odnose!Ajde bre ne pričajte koješta ,to su sve živi svetci koji hodaju,poštenjačine....APSI GA VUČIĆU I PO KRATKOM POSTUPKU - ZA PRIMER!!!

Милан

pre 11 godina

Vucicu dokazi da se sudi svima pravedno,ukini imunitet ovom alkoholicaru.Najveca je glupost imati imunitet ,onda ucinite ovako nesto i vi se pozivate na imunitet bez obzira na ztrvu.Lako je mogao da strada decak.

Milko

pre 11 godina

Verujem ovom časnom poslaniku iz SNS.
Ako je imao 2,16 promila alkohola u krvi on zaista nije video ništa.
Ima tu jedan veći problem. Čovek koji se ovako ožderava je jedan od stotinak najboljih ljudi u SNS.
Sada ti vidi ko nam vodi zelju i sudbini odlučuje.

ice9

pre 11 godina

Vucicu nikad te nisam voleo al ako isteras sve sto si krenuo do kraja, ukljucujuci i ovaj slucaj, imas ne samo moj glas ili glas naroda vec i znacajno mesto u istoriji kao coveka koji je napravio preokret! Cekamo ishode!

Gandra

pre 11 godina

Mogu li da zamolim odgovorne osobe iz pravosudja da, paralelno uz kaznjavanje ovog batice, OBAVEZNO kazne i osobe koje vishe od godinu dana proveravaju da li on ima imunitet!!!! Pa ako im toliko treba za tako nesto ne da nisu za taj posao nego... Nemam reci zaista!

predrag

pre 11 godina

nije znao da je udario decaka, naravno kada je bio pijan kao letva.
kakav neodgovoran covek, poslanik je, moze i sofera da ima ako vec pije, ali se ponasao kao da je na divljem zapadu.
sramota, zatvorska i novcana kazna i lecenje od alkoholizma.

Smederevac

pre 11 godina

Covek je dno bio i dok je bio radikal a sad kad je u sns to je samo potvrdio.
Ne bi se Vucic njega odrekao da bar nesto vredi.
Sns ce samo da dobije odricanjem od njega a sad jos da se rese Sormaza pa idem da se uclanim.

me

pre 11 godina

Dobra borba protiv kriminala. Sve dok imas na sebi oznaku SNS zasticen si kao beli medved...Ovde je bio uzas, a sada srljamo u ponor munjevitom brzinom.

tomislav

pre 11 godina

taj imunitet, nit je koristan, nit je produktivan....
ako ti treba puska si, jer si kriv - odbor razmatra i oduzme ti imunitet
ako nisi kriv, a optuzen si , pozoves se na imunitet - los glas po novinama, odbor razmatra da ti oduzme imunitet
ako nisi kriv i ne pozoves se na imunitet, trosis vreme na sudu

al mi zato najjace sto sam cuo pre oko mesec dana na TV od nekog naprednjaka: "svako ko se usudi da se ogrne plastom imuniteta, isti ce mu biti oduzet" pa koji ce mi onda?

R,Zivkovic,Roterdam

pre 11 godina

Sta reci o nasem mentalitetu, osornosti, sili, pogotovu ako je bogat ili ima vlast u rukama, pa umisli sebe da mu niko nista ne moze, vicuci sta mi mozes ti ne znas ko sam ja!! To je nas sirovo surovi mentalit, gde jezik brze iskace iz usta pre nego sto mozak odluci kako treba odluciti u odredenim situacijama?! Zato Narod kada bira svoga prestavnika u organe vlasti treba dobro, da vidi kocega prestavljati: Kakav je Covek cemu je sklon je li lojalan, pomaze li drugome u nevolji, ,alhokol, hazard, prostitucija, kafanski izgredi, tuce, svadje sa komsijama, sve to se dobro prostudira pre nego sto doticna osoba bude kandidovana na politicku funkciju?! Kao sto se vidi da je doticni, kao prvo necovek, ostavio Dete na asvaltu i pobegao, pijan vozio, odupirao se Policiji, alko test, pozivao se na imunitet, a najzgrozenije je to stoje Dete ostavio pregazeno i pobego!!

mix

pre 11 godina

Zanimljivo je da sada nema minusa i kontraških komentara, kao što se dele na ostale protiv-SNS vesti. Recimo komentari da SNS nema nikakav kadar i slično, nijedan minus. Nisu dobili nalog iz štaba da piskaraju povodom ovog.

marija

pre 11 godina

poslanički imunitet pre svega služi da poslanici ne odgovaraju za stvari izrečene u skupštini ili prilikom obavljanja svoje funkcije.
ja nešto ne primećujem da je pijana vožnja bilo kakva funkcija.
on da ima gram mozga i morala podneo bi ostavku momentalno i ne bi mu palo na pamet da se poziva na imunitet.ali eto.....
prestrašno

Aca

pre 11 godina

Ko je sve danas clan SNS-a? Ko se sve danas bavi politikom? Ko je poslanik u skupstini? Mislim da to ovakvi ne zasluzuju!? Bezobrazluk. Gospodo zapitajte se koga to sve imate u svojim redovima! Takvi i slicni njima mislim da Vam nisu potrebni!? Kada ce ovu zemlju konacno predstavljati posteni,pismeni, ugledni, na prvom mestu vaspitani? Ovom gospodinu treba zelepiti etiketu "UBICA".

bane

pre 11 godina

pa kako i da vidi dete kad je bio koma,uh kako bi ga ja izubijao,a da vam kazem sta ce biti sa njim NISTA jer je on clan vladajuce stranke,a setite se kako su se oni ponasali 90-ih kad su vladali sa komunjarama, i kako su maltretirali narod pa cak potezali i pistolje na studente, al sta vredi kad je to ovaj narod zaboravio, jad, beda

vuksan

pre 11 godina

Svaki poslanik cetnickog vojvode duzan je da poseduje sljosku rakije umesto fakultetske diplome,takodje da bazdi na nju,a moze i na beli lukac kao pravi cetnik ! Rakija je naravno poreklom iz Bajcetine po camu cemo biti blizi EU.Tako nam i treba kada smo izabrali Master Tomislava za prezidentea !

U medije, nego sta! I na sav glas!

pre 11 godina

To je problem policije i suda,a ne udarnih vesti i medija.
(nesa, 25. decembar 2012 07:53)

Mislis: "To je problem onih koji su zaduzeni za zataskavanje."

devit

pre 11 godina

Sada je jedan prema jedan izmedju koalicionih stranaka;
onaj iz SPS-a,pomocnik direktora Srbijagasa i direktor Azotare,kada je ubio dete na putu za ""dolinu lopova""imaoje malo manje od dva promila,pa je postavljen za direktora Azotare....
Ajde,da vidimo gde ce i kako ovaj zavrsiti??????????????!!!!!!!!!,,,,,,,,

Mordor

pre 11 godina

...Poslanik Drgan Colic zbog alkoholisanog stanja udario dete. Stranka koja ga je postavila za poslanika odmah mu ukinula imunitet i za svoje delo ce da odgovara pred sudskim organima kao i svi ostali grafjani koji nisu poslanici.
(DENIS, 25. decembar 2012 12:58)

Vrlo si loše obavešten. Imunitet poslanicima ne dodeljuje, niti ukida stranka. Imunitet stiču onog trenutka kad dobiju status poslanika, a ukida ga odbor ili komisija za imunitet, ili kako se to već zove. Stranka s time nema nikakve veze.
U ovom žalosnom slučaju znamo samo to da je Vučić izjavio da "će predložiti" da se ovom liku ukine imunitet. Da li je predložio, kome je predložio i da li mu je imunitet i zvanično ukinut - to se ne zna. Kao što se još ne zna da li če i kad će odgovarati za nedelo.
Ali kad se uzme u obzir da je od proteklog ispada ovog ****, kad je hrabro i junački pretukao ženu na ulici, prošlo godinu dana, a još nije ni utvrđeno da li je u tom trenutku imao imunitet, čisto sumnjam da će ovaj za bilo šta odgovarati, osim ako, možda, Vučić ne reši da od njega napravi dobar primer kako "nema zaštićenih", što bi mu bilo jako pametno. Ionako ga ne bi mnogo koštalo jer je lik očigledno neka teška sirovina od koje SNS sigurno neće imati velike vajde.

Tako stoje stvari, dragi moj Denise. Drži se činjenica i ne dozvoli da te tvoje (trenutno) oduševljenje izvesnom strankom i izvesnom ljudima u njoj navede na pogrešno razmišljanje.

Vojvodinac

pre 11 godina

Čovek bio pijan i.... sreća da dečak ima lakše povrede, a njemu se zna procedura, ukidanje imuniteta, pa suđenje, pa......ohohohoooo do njegovog povratka na "radno mesto"!
To je najmanje što očekujem od Vučića u ovom momentu!!
Mene brinu oni što trezni voze gore od ovog poslanika.

DENIS

pre 11 godina

Poslanik Drgan Colic zbog alkoholisanog stanja udario dete. Stranka koja ga je postavila za poslanika odmah mu ukinula imunitet i za svoje delo ce da odgovara pred sudskim organima kao i svi ostali grafjani koji nisu poslanici. Dete je hvala bogu dobro. A sta se desilo sa onima koji su prelazili preko mrtvih dok du vozili skupstinsku radnicu na fakultet u Zajecar? Zna li se njihovo stanje po pitanju alkohola i jesu li bilo kako kaznjeni?

A?

pre 11 godina

@Bob Rock...Taj Eliot Vucic bar hapsi, ukida imunitet ovom id...u, za razliku od predhodne vlade, gde su poslanike direktno stitili Tadic&co...a hapsili samo Dzajice, i babe na pijacama koje su krale na vagi...

Bob Rock

pre 11 godina

Ovaj heroj i patriota se hrabro, da ne kazem herojski bori protiv korupcije i kriminala u drustvu, uz pomoc gospodina Eliota (za par dana, naj kasnije sledece nedelje) Vucica, a vi, novinari mu po nalogu vatikana, mosada i tacija smestate nekakve afere!!!

ice9

pre 11 godina

Vucicu nikad te nisam voleo al ako isteras sve sto si krenuo do kraja, ukljucujuci i ovaj slucaj, imas ne samo moj glas ili glas naroda vec i znacajno mesto u istoriji kao coveka koji je napravio preokret! Cekamo ishode!

kaiser

pre 11 godina

Zlobnici samo žele da ga spreče u bespoštednoj borbi protiv korupcije koju poslanik neumorno vodi.

Sa prvim potpredsednikom Vučićem na čelu, da naglasimo i to.

njunjuvambe

pre 11 godina

SNS? Neozbiljna banda pijanih hapsi, ali posla nema, slaba proizvodnja, realna vrednost dinara zasnovana po oblačnom nebu... Da li vredi nabrajati?

Pera

pre 11 godina

Da je to uradio neko iz neke druge stranke Vucic bi se odmah nacrtao na televiziji i kukao o tome. Posto je sovek iz SNS-a o tome na TV-u nema ni govora. Ima "nekih indicija" da ce se Vucic "zaloziti" da se coveku skine imunitet. Mozda ove godine, mozda sledece, najkasnije do 2014-te.

Isto kao i dzakovi sa glasackim listicima.

Ali ako, tako i treba, glasate za populiste, od njih nista drugo necete ni dobiti.

crni domino

pre 11 godina

Najela se i napila vaska SNS-ovska!
Udarila moc u glavu ko Vucica, pa misli da moze da radi sta hoce i kako hoce!
Gleda onaj odozgo. Zao mi je sto sporo deli pravdu, ali, sigurno ce je podeliti po zasluzi. Cujes li Vucicu!

Vladimir

pre 11 godina

Cemu uopste sluzi imunitet? Privilegija za bahate i ohole. Svima to ukinuti. I ministrima i predsedniku. Na sta ovo lici? Kako vas nije vise sramota bre, glumite neke Bogove. Ukinuti imunitet SVIMA. Zakon vazi za SVE!

Privrednik

pre 11 godina

Pijanim naprednjacima oduzeti mandate, ali i Centralni otadzbinski kazan, kao izvor inspiracije za nebulozne tekstove raznih Platformi i praznih obecanja!

mix

pre 11 godina

Zanimljivo je da sada nema minusa i kontraških komentara, kao što se dele na ostale protiv-SNS vesti. Recimo komentari da SNS nema nikakav kadar i slično, nijedan minus. Nisu dobili nalog iz štaba da piskaraju povodom ovog.

vozac

pre 11 godina

Sada ce praznici,odbor za imunitet je vec uplatio novogodisnji docek,posle je bozic pa srpska nova godina.... ama bre tog bahatog momentalno u zatvor i tamo da ceka sudjenje.Maiksimalna kazna za ucinjeno je jedina ispravna.

Pitanje

pre 11 godina

Onaj sto Velji lupio dve sljage "dobio" dve godine buvare. Koliko ce ovaj "zasluzni" gradjanin dobiti za sve ove "podvige". Nadam se da su glasaci shvatili koga su izabrali da brani njihove interese. Stvarno je ovo velik bruka. Priznajem da mi se po nekad desi da malo "zabrazdim" nadajuci se onome: "pa valjda nece bas mene" ali ljudi 2.16 promila, pa on je bio mortus pijan? Valda zato nije ni bio svestan stanja u kom se nalazi. Ja sad se trudim da mi se to ne dogodi ne toliko zbog kazne nego da ne daj Boze nekog ne udarim tako "pod gasom". A mi obicni smrtnici nemamo "imunitet" Cuo sam da u Francuskoj samo predsednik moze da se pozove na imunitet i to samo dok je na funkciji. Posle zavrsenog mandata postaje obican gradjanin? Bilo je par slucajeva da ministar bude prinudjen na ostavku da bi se predao ruci pravde.

me

pre 11 godina

Dobra borba protiv kriminala. Sve dok imas na sebi oznaku SNS zasticen si kao beli medved...Ovde je bio uzas, a sada srljamo u ponor munjevitom brzinom.

sremac

pre 11 godina

Govedo udarilo dete i pobeglo, a kako vidimo tukao je i neku devojku- zenu. Ma te imunitete treba ukinuti odmah. Poslanici imaju previse beneficija, nije im dovoljno sto posle jednog mandata imaju pravo na penziju nego jos misle i da mogu gaziti, tuci, krasti... jos samo da smeju da ubiju pa da budemo i u tome sampioni

kauboji

pre 11 godina

imunitet ili dozvola za ubijanje pothitno svima ukinuti vidite da se primili ljudi kao ovaj covek svasta bi uradili u pijanom stanju

Marko

pre 11 godina

Imunitet treba da ih brani da mogu da govore u skupštini slobodno i to je sve. Za ostalo ne smeju da budi jači od zakona, vrlo prosto.
Ej, pozvao se na imunitet za ovakvo nešto

Smederevac

pre 11 godina

Covek je dno bio i dok je bio radikal a sad kad je u sns to je samo potvrdio.
Ne bi se Vucic njega odrekao da bar nesto vredi.
Sns ce samo da dobije odricanjem od njega a sad jos da se rese Sormaza pa idem da se uclanim.

DRAŽA KG

pre 11 godina

SNSovac pa pod dejstvom alkohola?Ma šta to pričate,pa oni su bre bezgrešni.Oni i decu ne prave prirodnim putem već samo iz epruvete,veštačkom oplodnjom,jer je sramota za člana jedne takve dostojanstvene i čestite partije imati seksualne odnose!Ajde bre ne pričajte koješta ,to su sve živi svetci koji hodaju,poštenjačine....APSI GA VUČIĆU I PO KRATKOM POSTUPKU - ZA PRIMER!!!

Pedja NS

pre 11 godina

Pa cekajte, ima onaj isti takav SPSov zamenik direktora Srbijagasa Radoslav Vujačić sto je ubio dete pre 2 godine ovde na Klisi. Isto je bio mrtav pijan i nista mu se nije posle dogodilo, sad ga tek kao priveli zbog afera u Azotari.

Nek je zivot tog deteta na dusi svih koji nisu dali sve od sebe da se taj kreten zbog ubistva nadje iza resetaka, nego ce sad da odgovara kao lopov.

Ovo je ista situacija, samo sto je na srecu dete lakse povredjeno. Uzas!

sale

pre 11 godina

preko dva promila!? to je teška alkoholisanost. Pa udari dete, pa pobegne, pa se hvata za suknju imuniteta... Ova duševna nakaza treba da trune u zatvoru.

Zoran

pre 11 godina

Posto je pocela zima, trebalo bi da mu opadne imunitet! Ali ocigledno je, da je doticni nasao lek za ojacavanje imuniteta! Daje se u vecim dozama, na vise mesta, i ne izaziva alergiju! Prenosi se iz ruke u ruku, u ambalazi koja lici na kovertu! Prekomerno uzimanje leka moze dovesti do trajnog imuniteta, a da pritom nema trajnih posledica!

predrag

pre 11 godina

nije znao da je udario decaka, naravno kada je bio pijan kao letva.
kakav neodgovoran covek, poslanik je, moze i sofera da ima ako vec pije, ali se ponasao kao da je na divljem zapadu.
sramota, zatvorska i novcana kazna i lecenje od alkoholizma.

zoran

pre 11 godina

više od 1,20 mg/ml do 1,60 mg/ml - teška alkoholisanost,
više od 1,60 mg/ml do 2,00 mg/ml - veoma teška alkoholisanost,
više od 2,00 mg/ml - potpuna alkoholisanost.
Ovaj "poslanik" je imao 2.16 mg/ml.

pop spira

pre 11 godina

Vidi mu se po faci da , od kada je izašao iz pećine, nije dostigao civilizacijski nivo koji bi opravdao činjenicu da živi u urbanoj sredini.Zver treba vratiti u šumu blizu pećine iz koje je izašao, a mogu i tamo da mu organizuju partijsku podružnicu.

Милан

pre 11 godina

Vucicu dokazi da se sudi svima pravedno,ukini imunitet ovom alkoholicaru.Najveca je glupost imati imunitet ,onda ucinite ovako nesto i vi se pozivate na imunitet bez obzira na ztrvu.Lako je mogao da strada decak.

nacitan

pre 11 godina

65 komentara a izgleda niko nije primetio ili ne smatra to za vazno:licno predsednik SNS-a mora da zatrazi ukidanje imuniteta ovoj pijanici,umesto da je to rutina u skupstini!Sta da ovaj nije trazio ? Nista?
Druga stvar,zasto je bilo potrebno 7 dana da stigne nazaz krvi?Jel neko pokusao da zataska rezultat?Jel mu je smanjen procenat alkohola u krvi sa recimo 3,5 na 2 zarez nesto? To je Srbija danas ....

Milko

pre 11 godina

Verujem ovom časnom poslaniku iz SNS.
Ako je imao 2,16 promila alkohola u krvi on zaista nije video ništa.
Ima tu jedan veći problem. Čovek koji se ovako ožderava je jedan od stotinak najboljih ljudi u SNS.
Sada ti vidi ko nam vodi zelju i sudbini odlučuje.

Vojvodinac

pre 11 godina

Čovek bio pijan i.... sreća da dečak ima lakše povrede, a njemu se zna procedura, ukidanje imuniteta, pa suđenje, pa......ohohohoooo do njegovog povratka na "radno mesto"!
To je najmanje što očekujem od Vučića u ovom momentu!!
Mene brinu oni što trezni voze gore od ovog poslanika.

Gandra

pre 11 godina

Mogu li da zamolim odgovorne osobe iz pravosudja da, paralelno uz kaznjavanje ovog batice, OBAVEZNO kazne i osobe koje vishe od godinu dana proveravaju da li on ima imunitet!!!! Pa ako im toliko treba za tako nesto ne da nisu za taj posao nego... Nemam reci zaista!

tomislav

pre 11 godina

taj imunitet, nit je koristan, nit je produktivan....
ako ti treba puska si, jer si kriv - odbor razmatra i oduzme ti imunitet
ako nisi kriv, a optuzen si , pozoves se na imunitet - los glas po novinama, odbor razmatra da ti oduzme imunitet
ako nisi kriv i ne pozoves se na imunitet, trosis vreme na sudu

al mi zato najjace sto sam cuo pre oko mesec dana na TV od nekog naprednjaka: "svako ko se usudi da se ogrne plastom imuniteta, isti ce mu biti oduzet" pa koji ce mi onda?

klod

pre 11 godina

Dovoljno je samo procitati ovo:

"Protiv Čolića je Osnovno tužilaštvo u novembru prošle godine podnelo optužni predlog zbog nasilničkog ponašanja nad V. M., kojoj je naneo lakše povrede, ali postupak nije počeo jer sud još proverava da li poslanik uživa imunitet."

Banana drzava.

s.

pre 11 godina

SNS kadrovi su katastrofa, valjda nemaju koga drugoga, ali bez obzira, sa 70% njih pošten čovek ni na klupi u parku ne bi porazgovarao.Činjenica.

Marko

pre 11 godina

@Pedja NS
Taj SPS-ovac je imao 1.9 promila i decaka je udario na Kamenjaru, a od siline udarca decak je na mestu preminuo. Naravno nije bio ni dana u zatvoru.
Zakljucak: politicari smeju da nas gaze i ubijaju, ali zato ako mi njima opalimo samar (slucaj Ilic) ekspresno cemo dobiti maksimalnu kaznu.

R,Zivkovic,Roterdam

pre 11 godina

Sta reci o nasem mentalitetu, osornosti, sili, pogotovu ako je bogat ili ima vlast u rukama, pa umisli sebe da mu niko nista ne moze, vicuci sta mi mozes ti ne znas ko sam ja!! To je nas sirovo surovi mentalit, gde jezik brze iskace iz usta pre nego sto mozak odluci kako treba odluciti u odredenim situacijama?! Zato Narod kada bira svoga prestavnika u organe vlasti treba dobro, da vidi kocega prestavljati: Kakav je Covek cemu je sklon je li lojalan, pomaze li drugome u nevolji, ,alhokol, hazard, prostitucija, kafanski izgredi, tuce, svadje sa komsijama, sve to se dobro prostudira pre nego sto doticna osoba bude kandidovana na politicku funkciju?! Kao sto se vidi da je doticni, kao prvo necovek, ostavio Dete na asvaltu i pobegao, pijan vozio, odupirao se Policiji, alko test, pozivao se na imunitet, a najzgrozenije je to stoje Dete ostavio pregazeno i pobego!!

lel

pre 11 godina

Ne ne,na kraju će da ispadne da nije on bio u alkoholisanom stanju nego da je došlo do zamene laboratorijskih nalaza.
Detetu i njegovoj porodici ako nije već zaprećeno,zapretiće neko od sns bilmeza i rešen slučaj!
Kako ga nije sramota da tako bezočno laže, te nisam ja rekao to ne nisam ja relao ovo,a čik neka neko kaže drugačije !!!!

DENIS

pre 11 godina

Poslanik Drgan Colic zbog alkoholisanog stanja udario dete. Stranka koja ga je postavila za poslanika odmah mu ukinula imunitet i za svoje delo ce da odgovara pred sudskim organima kao i svi ostali grafjani koji nisu poslanici. Dete je hvala bogu dobro. A sta se desilo sa onima koji su prelazili preko mrtvih dok du vozili skupstinsku radnicu na fakultet u Zajecar? Zna li se njihovo stanje po pitanju alkohola i jesu li bilo kako kaznjeni?

vuksan

pre 11 godina

Svaki poslanik cetnickog vojvode duzan je da poseduje sljosku rakije umesto fakultetske diplome,takodje da bazdi na nju,a moze i na beli lukac kao pravi cetnik ! Rakija je naravno poreklom iz Bajcetine po camu cemo biti blizi EU.Tako nam i treba kada smo izabrali Master Tomislava za prezidentea !

dusan

pre 11 godina

Nema ovaj osnovno vaspitanje,kako ga nije sramota?Sta bi radio da neko tako udari njegovo dete i da pobegne?U zatvor na 10 godina,uzeti mu imunitet i dozvolu zauvek,i naterati ga da plati veliku odštetu roditeljima za povredjeno dete,za pretrpljen duševni bol.Ako nema para prodati mu automobil i kuću.Jadna je Srbija sa ovakvim poslanicima.Ne razumem kako ga njegova stranka trpi.Sramota.

Aca

pre 11 godina

Ko je sve danas clan SNS-a? Ko se sve danas bavi politikom? Ko je poslanik u skupstini? Mislim da to ovakvi ne zasluzuju!? Bezobrazluk. Gospodo zapitajte se koga to sve imate u svojim redovima! Takvi i slicni njima mislim da Vam nisu potrebni!? Kada ce ovu zemlju konacno predstavljati posteni,pismeni, ugledni, na prvom mestu vaspitani? Ovom gospodinu treba zelepiti etiketu "UBICA".

marija

pre 11 godina

poslanički imunitet pre svega služi da poslanici ne odgovaraju za stvari izrečene u skupštini ili prilikom obavljanja svoje funkcije.
ja nešto ne primećujem da je pijana vožnja bilo kakva funkcija.
on da ima gram mozga i morala podneo bi ostavku momentalno i ne bi mu palo na pamet da se poziva na imunitet.ali eto.....
prestrašno

bane

pre 11 godina

pa kako i da vidi dete kad je bio koma,uh kako bi ga ja izubijao,a da vam kazem sta ce biti sa njim NISTA jer je on clan vladajuce stranke,a setite se kako su se oni ponasali 90-ih kad su vladali sa komunjarama, i kako su maltretirali narod pa cak potezali i pistolje na studente, al sta vredi kad je to ovaj narod zaboravio, jad, beda

devit

pre 11 godina

Sada je jedan prema jedan izmedju koalicionih stranaka;
onaj iz SPS-a,pomocnik direktora Srbijagasa i direktor Azotare,kada je ubio dete na putu za ""dolinu lopova""imaoje malo manje od dva promila,pa je postavljen za direktora Azotare....
Ajde,da vidimo gde ce i kako ovaj zavrsiti??????????????!!!!!!!!!,,,,,,,,

U medije, nego sta! I na sav glas!

pre 11 godina

To je problem policije i suda,a ne udarnih vesti i medija.
(nesa, 25. decembar 2012 07:53)

Mislis: "To je problem onih koji su zaduzeni za zataskavanje."

Mordor

pre 11 godina

...Poslanik Drgan Colic zbog alkoholisanog stanja udario dete. Stranka koja ga je postavila za poslanika odmah mu ukinula imunitet i za svoje delo ce da odgovara pred sudskim organima kao i svi ostali grafjani koji nisu poslanici.
(DENIS, 25. decembar 2012 12:58)

Vrlo si loše obavešten. Imunitet poslanicima ne dodeljuje, niti ukida stranka. Imunitet stiču onog trenutka kad dobiju status poslanika, a ukida ga odbor ili komisija za imunitet, ili kako se to već zove. Stranka s time nema nikakve veze.
U ovom žalosnom slučaju znamo samo to da je Vučić izjavio da "će predložiti" da se ovom liku ukine imunitet. Da li je predložio, kome je predložio i da li mu je imunitet i zvanično ukinut - to se ne zna. Kao što se još ne zna da li če i kad će odgovarati za nedelo.
Ali kad se uzme u obzir da je od proteklog ispada ovog ****, kad je hrabro i junački pretukao ženu na ulici, prošlo godinu dana, a još nije ni utvrđeno da li je u tom trenutku imao imunitet, čisto sumnjam da će ovaj za bilo šta odgovarati, osim ako, možda, Vučić ne reši da od njega napravi dobar primer kako "nema zaštićenih", što bi mu bilo jako pametno. Ionako ga ne bi mnogo koštalo jer je lik očigledno neka teška sirovina od koje SNS sigurno neće imati velike vajde.

Tako stoje stvari, dragi moj Denise. Drži se činjenica i ne dozvoli da te tvoje (trenutno) oduševljenje izvesnom strankom i izvesnom ljudima u njoj navede na pogrešno razmišljanje.